Hallo allemaal, Hierbij de nieuwsbrief van Stichting Timulazu met actuele ontwikkelingen en acties.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hallo allemaal, Hierbij de nieuwsbrief van Stichting Timulazu met actuele ontwikkelingen en acties."

Transcriptie

1 Jaargang 2013, nummer 2 Hallo allemaal, Hierbij de nieuwsbrief van Stichting Timulazu met actuele ontwikkelingen en acties. Nieuwe Kringloop Wij mogen van blijdschap spreken dat we op wonderbaarlijke wijze een nieuw pand voor onze kringloopwinkel hebben gevonden. Een week voordat we de deuren moesten sluiten was er nog geen zich op een nieuw onderkomen. We hadden wat lijntjes uitgezet, maar die zouden pas ruim na onze sluitingsdatum een reactie kunnen geven. Evaline Pongrat van der Kolk, projectleidster van Timulazu in Roemenië, heeft één fantastische Helper die zij aanbidt en op wie zij al haar hoop vestigt. Door haar geloof dat God ons zal helpen en zolang wij geloven dat hij dat ook daadwerkelijk doet, laat zij ons versteld staan van het resultaat dat ze met deze Stichting behaald. Zij brengt menigeen tot het geloof door haar overtuigingskracht en door daadwerkelijk te laten zien dat door geloof veel bereikt wordt. God kiest het goede pad. Wij zijn trots dat onze projectleidster ons helpt in het geloof en ervoor zorgt dat wij dit werk met liefde doen. Zij geeft onze Stichting iets bijzonders. Praktische informatie De nieuwe kringloop winkel is gehuisvest aan de Canadastraat 38. De openingstijden zijn op de vrijdag na hetzelfde gebleven. Op vrijdag is de kringloop winkel open tot uur in plaats van uur. Maandag Woensdag Vrijdag Zaterdag van 9:00 uur tot 12:30 uur van 9:00 uur tot 12:30 uur van 9:00 uur tot 20:00 uur van 9:00 uur tot 17:00 uur Wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een dagdeel te werken in de kringloop winkel. De werkzaamheden zijn o.a.: prijzen, etaleren, apparaten controleren, artikelen uitzoeken, klanten helpen en de kassa draaien. De dagdelen zijn van 9:00 tot 13:00, van 13:00 tot 17:00 en van 17:00 tot 20:00. Overleg over deze tijden is altijd mogelijk. Daarnaast zoeken wij mensen die het leuk vinden om af en toe de Stichting te helpen door onbruikbare artikelen en/of restafval weg te brengen (met een aanhanger). Zo gauw wij beschikken over een vaste locatie starten, staan wij open voor maatschappelijke stages en eventuele dagbestedingen. Voor meer informatie kunt u mailen naar vwroemenie@hotmail.com.

2 Potgrond Wij verkopen potgrond in Laag Zuthem voor de Stichting. De potgrondzak bevat 40 liter en kost 4,- of 3 zakken voor 10,-. Af te halen bij Wilfred Eikelboom Kolkweg 40 te Laag Zuthem. Klussers april 2013 Werkgroepen die geweest zijn: De winter liep langzaam op zijn einde en daar kwam het eerste groepje klussers langs uit Laag-Zuthem. Vijf mannen zijn met elkaar begonnen aan de appartementen. Ze hebben hard gewerkt en genoten van het samenwerken met elkaar. Zij hebben niet alle appartementen afgekregen. In die dagen kwamen ook leraren langs van de school Deltion College uit Zwolle. Er kwamen de weken er op 13 jongens van het Deltion drie weken stage lopen. De leraren hebben eerst bekeken wat de jongens van de bouw en installateurs konden doen. Nou dat was genoeg! Nadat de klusgroep van Laag Zuthem weg waren kwam een paar weken daarna een klusgroep uit Lutten. Die klusgroep heeft in de regenachtige dagen toch de bestrating van de zorgboerderij kunnen doen. Zij hebben ook nog wat geklust in de appartementen. In de laatste dagen van de klusgroep Lutten kwamen de 13 jonge jongens met twee leraren van het Deltion College uit Zwolle. De jongens waren van 16 t/m 19 jaar oud. Zij waren 2de jaars van de bouw of installatie op het Deltion. Het was een drukke tijd, maar ze hebben veel gedaan. De jongens vonden het soms wel moeilijk. Het bouwen gaat in Nederland toch heel anders. En drie weken van huis was ook een test. Ze hebben dingen kunnen afmaken van de appartementen. Naast het bouwen hebben zij uitstapjes gedaan en hebben mooie dingen kunnen zien. Wij willen de jongens en de andere klusgroepen bedanken voor hun inzet! Evaline: Ik wil elke klusser bedanken voor hun inzet en werk en we hopen jullie zeker nog eens terug te zien. Al is dit bij de opening, of in Nederland bij het Roemeens restaurant of op de camping!

3 Oproep: klussers in Roemenië Wij zoeken vakmensen die ons willen helpen met het afbouwen van de appartementen, het wc hok, de verwarming, de zorgboerderij, de receptie, de speeltuin en de stal. Later willen wij blokhutten, hoophuizen, een kampgebouw bouwen. Van 19 t/m 27oktober (herfstvakantie) gaat er een groep vanuit de kerk naar Roemenië. De exacte vliegdata zijn nog niet bekend. Deze week zit vol, maar wij hebben nog mensen nodig die kunnen bouwen, tegelen en installeren. Dus de weken ervoor en erna kan nog geklust worden. Het is nog mogelijk om in de zomer te komen. Echter moeten wij u waarschuwen dat het erg heet kan worden, rond de 40 graden. September en oktober zijn de beste maanden qua temperatuur. Als klusser bieden wij u gratis overnachtingen aan, maar vragen aan u de vliegreis zelf te betalen en een bijdrage van 50 euro voor het eten, dit is afhankelijk van de duur van het verblijf. Evaline zal zorgen voor materialen en de inkoop van het eten, maar heeft wel hulp nodig bij het koken. Evaline werkt zelf bij Stichting Coming Home en zal dus niet de hele week aanwezig zijn. Voor uitstapjes kan Evaline een bus regelen, maar dit is voor eigen rekening. Kosten plaatje voor een klusser. Auto of treinreis naar Dortmund Tussen de 50 en 100 Vliegretour van Wizzair Tussen de 40 en 200 Etenskosten 50 Uitstapjes(niet verplicht) Niet meer dan Totaal Welke vakmensen hebben we nodig: Een tegelzetter om het wc hok voor de camping en de douche en de keuken in de appartementen af te maken. Een bouwvakker voor twee appartementen. Het gaat om muurtjes zetten, gipsplaten bevestigen, vloer en plafond monteren en de voorbereiding voor toiletten, douches, keukens, kasten, deuren en kozijnen. Ook de receptie voor de camping moet nog gebouwd worden. Verder moet op de zorgboerderij nog stalletjes, toiletruimten en een winterstal worden gebouwd en hekken geplaatst. Als dit allemaal klaar is moeten de blokhutten worden gebouwd. Een installateur voor het aanleggen van de elektra in de appartementen, de stroompalen voor op de camping en de verlichting rond de zorgboerderij en stal. Een loodgieter voor het aanleggen van de watertoevoer van de wc s, de wasbakken en de douches. Een hovenier voor het onderhoud en snoeien van de beplanting op de camping, gras inzaaien bij de zorgboerderij en uitleg geven over goede verzorging van planten en bomen.

4 Wizzair vliegt op de dinsdag, donderdag en zaterdag. Wizzair is de enige maatschappij die direct vliegt van Dortmund naar Tirga Mures. Hier woont Evaline en het vliegveld ligt 15 minuten rijden van de camping. Wizzair heeft gunstige prijzen, maar je moet wel op het juiste moment boeken. Heb je nog vragen of wil je weten wat je kunt gaan doen om te helpen, mail dan naar Wilmke van der Kolk zal dan contact met je opnemen. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden in de mail. Opening Camping/zorgboerderij. Volgend jaar (2014) in de meivakantie wil de Stichting de camping en zorgboerderij groots openen. De zorgboerderij en camping moeten het jongeren project in Roemenië financieel ondersteunen en werkgelegenheid bieden voor de jongeren die in het project worden aangenomen. Kom naar Roemenië als je er bij wilt zijn. Vergeet dan niet in oktober te kijken voor de prijzen om te vliegen met Wizzair en boek een appartement of campingplaats. Wij hebben 4 mooie appartementen. 3 voor 4 personen en 1 voor 6 personen. Daarnaast hebben we plekken voor campers met stroom aansluiting en plekken voor tent met auto. Wij hopen u volgend jaar in de meivakantie te zien met de opening van het project, de camping en de zorgboerderij! Esther van der Graaf vertrekt naar Roemenië. Esther van der Graaf uit Lutten woont nu in één van de appartementen op de staatsboerderij waar zij de zorgboerderij zal opzetten en onderhouden. De zorgboerderij heet Arca de Lui. Daarnaast helpt zij Evaline met het opzetten van de camping en zal zij aanspreekpunt zijn op de camping buiten de openingstijden van de receptie. Esther zal stukjes schrijven in de nieuwsbrieven over haar belevenissen in Roemenië en hoe het gaat met de dieren en de bekendheid van de zorgboerderij in de omgeving. De zorgboerderij heeft ook een educatief programma voor schoolkinderen. Scholen kunnen een excursie regelen naar de zorgboerderij. Wil je Esther helpen met het regelen van dieren of weet je nog een mooie actie om geld op te halen voor de Stichting laat het ons weten via vwroemenie@hotmail.com. De Roemeense keuken in Nederland. Ook dit jaar wordt de Roemeense Keuken naar Nederland gehaald. Wij houden het restaurant op zaterdag 30 augustus. Je krijgt dan verschillende Roemeense gerechten te eten en een presentatie over de Stichting en zijn vorderingen. Evaline Pongrat zal de presentatie geven, en haar man Misi zal jullie verrassen met zijn Roemeense kookkunsten.

5 De kosten zijn dit jaar 18,- Je kunt je aanmelden via ons adres: Je kunt ervoor kiezen om op de dag zelf te betalen of het over te maken naar bankrekeningnummer: , t.a.v. Stichting Timulazu, Regiobank te Heino. In de omschrijving je achternaam en het aantal personen waarvoor je betaald. Contact gegevens Website: Bankgegevens T.a.v. Stichting Timulazu Regiobank te Heino Postadres Nederland Kolkweg PV Laag Zuthem Camping/zorgboerderij bezoek en post adres Roemenië Sanmarghita 127A San Paul, Mures

Hallo allemaal, hierbij de nieuwsbrief van Stichting Timulazu met actuele ontwikkelingen en acties.

Hallo allemaal, hierbij de nieuwsbrief van Stichting Timulazu met actuele ontwikkelingen en acties. Jaargang 2014, nummer 1 Hallo allemaal, hierbij de nieuwsbrief van Stichting Timulazu met actuele ontwikkelingen en acties. Opening 30 april camping, project en kinderboerderij. Afgelopen meivakantie is

Nadere informatie

Jaargang 2012, nummer 3. Hallo allen,

Jaargang 2012, nummer 3. Hallo allen, Jaargang 2012, nummer 3 Hallo allen, Wij zijn weer drie maand verder en hebben weer heel wat activiteiten achter de rug. Ook in Roemenië zijn er vorderingen qua papierwerk en het woon en werk programma.

Nadere informatie

De stichting zonder naam heeft een naam, namelijk: (Deze naam is bedacht door Remco v. Munster)

De stichting zonder naam heeft een naam, namelijk: (Deze naam is bedacht door Remco v. Munster) De stichting zonder naam heeft een naam, namelijk: Jaargang 2012 nummer 1 (Deze naam is bedacht door Remco v. Munster) Stichting Timulazu bestaat nu officieel! 15 februari 2012 hebben de bestuursleden

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem

Jaarverslag 2014. Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Jaarverslag 2014 Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Postadres: Kolkweg 2 8055PV Laag-Zuthem KVK nummer: 54701449 ANBI nummer: 851408060 Banknummer: NL80 RBRB 0850 0184 20 Redactie en

Nadere informatie

Het plan is opgesteld in het kader van de ANBI* regeling en zal jaarlijks worden geactualiseerd.

Het plan is opgesteld in het kader van de ANBI* regeling en zal jaarlijks worden geactualiseerd. Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2014 van de Stichting Timulazu. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten van de Stichting en geeft verder inzicht in de werving en het beheer

Nadere informatie

ROEMENIË SANMARGHITA. Periode: 8-22 juli 2017 en 29 juli 12 augustus 2017 Leeftijd deelnemers: 21+

ROEMENIË SANMARGHITA. Periode: 8-22 juli 2017 en 29 juli 12 augustus 2017 Leeftijd deelnemers: 21+ ROEMENIË SANMARGHITA Periode: 8-22 juli 2017 en 29 juli 12 augustus 2017 Leeftijd deelnemers: 21+ Roemenië Sanmarghita Klussen in een maatschappelijk integratieproject voor kansarme (Roma) jongeren Leeftijd:

Nadere informatie

Jaarverslag 2015. Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem. Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com

Jaarverslag 2015. Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem. Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com Jaarverslag 2015 Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com Postadres: Kolkweg 2 8055PV Laag-Zuthem KVK nummer: 54701449 ANBI nummer:

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Timulazu Nederland 2016

Jaarverslag Stichting Timulazu Nederland 2016 Jaarverslag Stichting Timulazu Nederland 2016 Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com Postadres: Kolkweg 2 8055PV Laag-Zuthem KVK nummer:

Nadere informatie

ROEMENIË TIMULAZU. Periode: Nederlandse vrijwilligers kunnen flexibel terecht tussen: 15/04/2016 3/7/2016 en 15/9-31/10/2016

ROEMENIË TIMULAZU. Periode: Nederlandse vrijwilligers kunnen flexibel terecht tussen: 15/04/2016 3/7/2016 en 15/9-31/10/2016 ROEMENIË TIMULAZU Periode: Nederlandse vrijwilligers kunnen flexibel terecht tussen: 15/04/2016 3/7/2016 en 15/9-31/10/2016 Vaststaande periodes (open voor groepen internationale vrijwilligers) 17/07/2016

Nadere informatie

PRIJSLIJST Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen.

PRIJSLIJST Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen. Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen. Weekend Midweek Van maandag 15.00 uur Alle kamers zijn voorzien van sanitaire voorzieningen zoals wasbak, douche en toilet. Teruggestort als eindinspectie

Nadere informatie

Jaarverslag Kringloop 2016

Jaarverslag Kringloop 2016 Jaarverslag Kringloop 2016 Kringloop De Horst 1 8141BA Heino Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com Postadres: Kolkweg 2 8055PV Laag-Zuthem

Nadere informatie

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk!

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Sociale activiteiten Frequentie Organisatie doelgroep rol vrijwilligers Samen Spelen Eerste streven openingstijden van maart tot oktober: Woensdag: 12:00

Nadere informatie

Jaarplan Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem. Website:

Jaarplan Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem. Website: Jaarplan 2018 Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com Postadres: Kolkweg 2 8055PV Laag-Zuthem KVK nummer: 54701449 ANBI nummer: 851408060

Nadere informatie

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk!

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Sociale activiteiten Frequentie Organisatie doelgroep rol vrijwilligers Samen Spelen Openingstijden van 31 maart t/m 27 Alle kinderen van 2 Minimaal 2 vrijwilligers

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2014 Groepsaccommodatie De Grote Schans Tot max. 40 personen.

PRIJSLIJST 2014 Groepsaccommodatie De Grote Schans Tot max. 40 personen. PRIJSLIJST 2014 Groepsaccommodatie De Grote Schans Tot max. 40 personen. ( vrijdag t/m zondag) 900,- voor 15 personen. Elke persoon extra is 40,-. ( vrijdag t/m maandag) 1100,- voor 15 personen. Elke persoon

Nadere informatie

Iedere dag een warme maaltijd zonder zelf te hoeven koken? Laverhof biedt u keuze en gemak in maaltijden, dichtbij huis of bij u thuis!

Iedere dag een warme maaltijd zonder zelf te hoeven koken? Laverhof biedt u keuze en gemak in maaltijden, dichtbij huis of bij u thuis! Warme maaltijden Iedere dag een warme maaltijd zonder zelf te hoeven koken? Laverhof biedt u keuze en gemak in maaltijden, dichtbij huis of bij u thuis! Restaurants t Torentje St. Barbara van 12.00 tot

Nadere informatie

Het trainingsprogramma

Het trainingsprogramma Het trainingsprogramma Grondlegger van Timulazu Evaline Pongrat Van der Kolk woont sinds 2000 in Roemenië. Zij zag met lede ogen toe hoe jonge Roemenen op hun achttiende uit een kindertehuis of bijvoorbeeld

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Timulazu Nederland 2017

Jaarverslag Stichting Timulazu Nederland 2017 Jaarverslag Stichting Timulazu Nederland 2017 Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com Postadres: Kolkweg 2 8055PV Laag-Zuthem KVK nummer:

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten?

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten? Maaltijden Maaltijden Wilt u genieten van een heerlijke verantwoorde maaltijd? Dat kan! In deze folder leest u meer informatie over het gebruiken en/of afnemen van maaltijden bij Driezorg. Broodmaaltijd

Nadere informatie

Jaarplan 2016. Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem. Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com

Jaarplan 2016. Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem. Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com Jaarplan 2016 Statutair gevestigd in Laag Zuthem Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com Postadres: Kolkweg 2 8055PV Laag-Zuthem KVK nummer: 54701449 ANBI nummer: 851408060 Banknummer:

Nadere informatie

Groningen, 30 januari 2015

Groningen, 30 januari 2015 Groningen, 30 januari 2015 Speciale dagen: 4 februari Margedag alle goepen zijn vrij 10 februari MR 20:00 uur 11 februari podiumoptreden groep 5A 13 februari podiumoptreden groep 5 B 20 februari Rapport

Nadere informatie

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl 35 JAAR WE KOMEN GRAAG BIJ JE OVER DE VLOER Een inspirerende ontmoeting... POST Woonadvies & Realisatie is dè specialist op het gebied van vloeren, raamdecoratie,

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2018 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het nieuwe beleidsplan voor 2018 van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting.

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Jaarplan Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem. Website:

Jaarplan Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem. Website: Jaarplan 2017 Stichting Timulazu Statutair gevestigd in Laag Zuthem Website: www.timulazu.com Email: stichting@timulazu.com Postadres: Kolkweg 2 8055PV Laag-Zuthem KVK nummer: 54701449 ANBI nummer: 851408060

Nadere informatie

POP OP DE POLDERHOF. Nieuwsbrief 39 week 28, 12 juli 2018

POP OP DE POLDERHOF. Nieuwsbrief 39 week 28, 12 juli 2018 Nieuwsbrief 39 week 28, 12 juli 2018 kalender juli 2018 maandag 16 juli - tijdens schooltijd stoeltje passen maandag 16 juli - afscheidsmusical groep 8 dinsdag 17 juli - afscheid groep 8 donderdag 19 juli

Nadere informatie

Geloof in Leusden. Lijst 5. Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Gemeente Leusden Wat vindt de ChristenUnie-SGP belangrijk voor Leusden!

Geloof in Leusden. Lijst 5. Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Gemeente Leusden Wat vindt de ChristenUnie-SGP belangrijk voor Leusden! Geloof in Leusden Wat vindt de ChristenUnie-SGP belangrijk voor Leusden! Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Gemeente Leusden 2018-2022 Lijst 5 Verkiezingsprogramma 2018-2022 in eenvoudige taal Op

Nadere informatie

Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Oranje Express (treintje) We halen je op voor Lukkies kliederclub.

Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Oranje Express (treintje) We halen je op voor Lukkies kliederclub. Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie nog

Nadere informatie

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep KAMP 2007 4 augustus tot 11 augustus 2007 Hallo allemaal, Beetje bijgekomen in de vakantie? Mooi! Dan heb je dus genoeg energie opgedaan om op kamp te gaan. Een week lang samen met de rest een gezellig

Nadere informatie

Wij wensen U een prettig jaar verder en hopen u terug te zien aankomende zomer!

Wij wensen U een prettig jaar verder en hopen u terug te zien aankomende zomer! Van: Camping Estartit Datum: 26 december 2012 16:49 Onderwerp: RE: Reservatie duikvakantie diepzeeduikschool Torpedo België Aan: marijke pasteels

Nadere informatie

Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK

Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK Inhoudsopgave - Urenboekje - Jaaragenda (periode 1) - Technieken kok - Technieken ZWkok - Technieken voorbeeld Urenboekje studenten Bakkerij & Horeca Leerjaar 2016-2017

Nadere informatie

Werken en dagbesteding

Werken en dagbesteding Werken en dagbesteding Leven zoals jij dat wilt Minke wil ervaring opdoen voor een baan in de bediening Ondersteund door SDW Welke informatie vind je in deze brochure? SDW helpt je verder pagina 3 Activiteiten

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 3 - Nummer 1 - september 2018 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de afgelopen dagen proberen we het overlijden van Giel het zoontje van juf Ceryl

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Aansluitend is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie.

Aansluitend is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie. ZONDAG 7 MEI Dankdienst De Vredehorst, Zuidwoldigerweg 30 in Hoogeveen 14:30-15:30 uur alle belangstellenden Indien u niet op eigen gelegenheid naar de Vredehorst kunt gaan en vervoer nodig heeft, graag

Nadere informatie

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen.

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen. Beste leerling, Ben je dit schooljaar op zoek naar een leuke en leerzame maatschappelijke stageplaats? Kijk dan snel in deze folder. Je vindt er stageplaatsen dichtbij de natuur. Je kunt als stagiair meehelpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Te koop delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn.

Te koop delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. Te koop delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. Advertentienr. 164 INV/GW: 65.000 Huur: 1.353 /mnd. Omschrijving Ter overname aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: In de directe omgeving van

Nadere informatie

Maak van uw tuin, uw droomtuin

Maak van uw tuin, uw droomtuin Van Hout Tuinprojecten Maak van uw tuin, uw droomtuin www.vanhouttuinprojecten.nl 1 2 Tuinontwerp Bent u trots als u naar uw tuin kijkt? Of ziet uw droomtuin er heel anders uit? Van Hout Tuinprojecten

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Plannen van het huishouden.

Plannen van het huishouden. Dit document is onderdeel van de site www.huishoudeninhokjes.nl Plannen van het huishouden. In de laatste kolom kun je invullen wanneer je de taak hebt gedaan. Vul in hoelang (in tijd) je over deze taak

Nadere informatie

Sauwerd, februari 2015

Sauwerd, februari 2015 Sauwerd, februari 2015 Van de directeur Op je kop in de prullenbak! Drie weken lang heeft de container van de actie recycleplan op ons schoolplein gestaan. En wat werd er flink gesjouwd met oude elektrische

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

INFORMATIE. Kluswijzer. Afdeling Woondiensten Balk, december 2009

INFORMATIE. Kluswijzer. Afdeling Woondiensten Balk, december 2009 INFORMATIE Kluswijzer Afdeling Woondiensten Balk, december 2009 Inhoud 1. INLEIDING 1. Inleiding 2. Tuin en erf.. 3. Gevel en dak.. 4. Woningindeling.... 5. Woninginrichting.. 6. Keuken.. 7. Sanitair en

Nadere informatie

Aan: Nummer postzegel.

Aan: Nummer postzegel. Nummer 2018 www.vskdrenthe.nl postzegel vriendschapkring@gmail.com Aan: Contributie voor het jaar 2018 Beste vrienden van de Vriendschapskring Hoogeveen, Om de kosten voor de krant Vriendennieuws en een

Nadere informatie

Stichting Werkgroep Oost-Europa

Stichting Werkgroep Oost-Europa Jaarverslag 2011 Vastgesteld te Rijsenhout, 16 mei 2012 1 Bestuursverslag 1.1 Algemeen Hierbij presenteren wij het jaarverslag 2011 van Stichting, gevestigd te Rijsenhout, en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

Spijbelaars de Windroos

Spijbelaars de Windroos Grafieken maken Aantal Grafieken maken Als je op de administratie van een bedrijf werkt, krijg je veel met cijfers en getallen te maken. Om snel en duidelijk overzicht van deze gegevens te krijgen, wordt

Nadere informatie

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd Bartiméus nieuwsbrief Vrije Tijd Week 18 3 mei 2019 Agenda 4 mei Lunch in Zeist 11 mei Lunch concert Ludiek orkest 15 mei FC Utrecht- Heerenveen 18 mei Vogelwandeling in Zeist 18 mei Optreden Duo Sereno

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 29

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 29 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 8 april nummer 29 Agenda 12 april natuurlijk schoon dag! (groep 5 en 6 doet mee) 18 april bevrijdingsloop 19 april Continurooster tot 14.00 uur:

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 2 - Nummer 2 - november 2017 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Deel D Spreken - Thema 11 Milieu

Deel D Spreken - Thema 11 Milieu Deel D Spreken - Thema 11 Milieu Stel een vraag. Je buren gaan op vakantie. Jij gaat voor hun poezen zorgen. Je weet niet wat de poezen moeten eten en hoe vaak ze moeten eten. Wat vraag je aan je buren?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Wat staat er in deze nieuwsbrief: Werken bij Groen Doen. Een ochtendje Nac. Rondleiding scholieren. 1 April. Voorjaar!

NIEUWSBRIEF. Wat staat er in deze nieuwsbrief: Werken bij Groen Doen. Een ochtendje Nac. Rondleiding scholieren. 1 April. Voorjaar! NIEUWSBRIEF Wat staat er in deze nieuwsbrief: Werken bij Groen Doen Een ochtendje Nac Rondleiding scholieren 1 April Voorjaar! Nieuwsbrief GroenDoen 1 Werken bij Groen Doen Een van de belangrijkste dingen

Nadere informatie

KANS. Ontdek wie je bent wat je kunt, en wat je wilt bij de

KANS. Ontdek wie je bent wat je kunt, en wat je wilt bij de KANS Ontdek wie je bent wat je kunt, en wat je wilt bij de academievoorzelfstandigheid@landstede.nl www.zelfstandigzijn.nl 088-850 83 72 Westeinde 33, 3844 DD Harderwijk Fuchsiastraat 1, 8013 ZC Zwolle

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

26 april Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

26 april Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 12 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Stolwijk Vastgoed. Tel. 050-2809009 Stadsweg 26 Mob. 06-38737835 9959 PS Onderdendam info@stolwijkvastgoed.nl

Stolwijk Vastgoed. Tel. 050-2809009 Stadsweg 26 Mob. 06-38737835 9959 PS Onderdendam info@stolwijkvastgoed.nl FANTASTISCH APPARTEMENT OMSCHRIJVING Assen Centrum Vaart Zuidzijde Op prachtig gelegen locatie fantastisch appartement in monumentaal Herenhuis. Drie riante slaapkamers, zonnig dakterras. INRICHTING De

Nadere informatie

Kluswijzer December 2017

Kluswijzer December 2017 Kluswijzer December 2017 Inhoud 1. Inleiding 2. Tuin en erf 3. Gevel en dak 4. Woningindeling 5. Woninginrichting 6. Keuken 7. Sanitair en kranen 8. Installaties 9. Isolatie 10. Onderhoud 1. INLEIDING

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het eerste jaarverslag van TOV te Tiel. Februari 2015 is stichting Jij bent TOV opgericht waardoor we dit jaar

Nadere informatie

Erichem, 29 april Beste ouders/ verzorgers,

Erichem, 29 april Beste ouders/ verzorgers, Erichem, 29 april 2016 Beste ouders/ verzorgers, We hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan de thema's bouwen en lente. Tussendoor hebben we ook stil gestaan bij de feesten zoals: Pasen, Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Lieve vrienden en familie, We hopen dat deze nieuwsbrief jullie in goede gezondheid tegemoetkomt en dat jullie werk- en privé leven fijn verloopt. Met ons hier in Kaapstad, Zuid

Nadere informatie

Babbels. meisjes voetbalteam schoolvoetbal. Agenda activiteiten

Babbels. meisjes voetbalteam schoolvoetbal. Agenda activiteiten Milieubende Een aantal weken geleden heeft groep 7 u gevraagd om, in het kader van het milieu, een dagje geen vlees te eten en de recepten in te leveren. Met dit plan om mee te werken aan een beter milieu

Nadere informatie

I n f o r m a t i e 2 0 1 4

I n f o r m a t i e 2 0 1 4 I n f o r m a t i e 2 0 1 4 Kärnten - Recommended in Lonely Planet Best in Travel 2013. onze openingstijden: 16.03. tot 16.11.2014 Schwimmbad Camping Mössler & Seecamping Mössler P r i j s l i j s t Staanplaatstarieven

Nadere informatie

Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand: Zeg alleen aardige woorden tegen elkaar! Inhoudsopgave:

Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand: Zeg alleen aardige woorden tegen elkaar! Inhoudsopgave: Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak vd maand In beweging gr 6/7 Verkeersveilig fietsidee? Oproep Thema-avond 1 2 3 4 Logopedie 5 Beste Ouders De dagen worden weer korter. De lampen in de school moeten

Nadere informatie

Dag 2 - Eentje die je niet snel vergeet

Dag 2 - Eentje die je niet snel vergeet Dag 2 - Eentje die je niet snel vergeet Hallo mede reisgenoten, Allereerst heel hartelijk bedankt voor jullie mails, dat doet ons goed en we kijken er ook naar uit. Voordat we over vandaag vertellen nog

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Focussen & Plannen. een tool om jou hiermee te helpen

Focussen & Plannen. een tool om jou hiermee te helpen Focussen & Plannen een tool om jou hiermee te helpen Over deze planner Voor je ligt de Zakenmam Focus en Planningstool. et is mijn kado aan jou en ik wens je er veel plezier mee. Ik heb een video voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 12. Deel 1. Noteer in je agenda. 22 april 2013. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF. Nr. 12. Deel 1. Noteer in je agenda. 22 april 2013. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF Nr. 12 22 april 2013 Deel 1 In deze nieuwsbrief: - Tussentijdse huisvesting - Feestelijke dag i.v.m. de kroning - Thema Gereedschap en techniek - Elftal zoekt reparatie-coach - Aangemelde kinderen

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten Jaargang 25 Nr. 3 Vrije dagen 17 okt. Groep 1-2-3 vrij 20-24 okt. Alle kinderen herfstvakantie Bijzondere activiteiten 14 okt. Kamp groep 1-2-3 15 okt. Kamp groep 1 t/m 8 16 okt. Kamp groep 4 t/m 8 17

Nadere informatie

Ook het Open Toernooi voorspelt een succes te worden, de inschrijvingen stromen binnen en de maand juli is met mooi tennisweer begonnen.

Ook het Open Toernooi voorspelt een succes te worden, de inschrijvingen stromen binnen en de maand juli is met mooi tennisweer begonnen. Nieuwsbrief Juli 2012 Van de voorzitter Beste leden, De eerste helft van dit seizoen heeft weer wat opmerkelijke hoogtepunten opgeleverd. Op de eerste plaats natuurlijk het kampioenschap en de promotie

Nadere informatie

KAMP augustus tot 16 augustus 2008 Mook

KAMP augustus tot 16 augustus 2008 Mook KAMP 2008 9 augustus tot 16 augustus 2008 Hallo allemaal, Fijne vakantie gehad? En nog energie voor een weekje kamp in? Wij hebben ons in ieder geval opgeladen en we hebben ons best gedaan er een leuk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Informatie avond zomerkamp Euskirchen 2015

Informatie avond zomerkamp Euskirchen 2015 Informatie avond zomerkamp Euskirchen 2015 Welkom Agenda: Waarom naar Euskirchen? Wat moet ik me voorstellen bij een gezamenlijk kamp? Voorbereidingen Euskirchen Waar ligt dat? Vervoer naar Euskirchen

Nadere informatie

Te koop Gîte - Chambre d'hôte in departement Morbihan omgeving Kergrist ,-

Te koop Gîte - Chambre d'hôte in departement Morbihan omgeving Kergrist ,- Te koop Gîte - Chambre d'hôte in departement Morbihan omgeving Kergrist 224.700,- Referentienummer AEF F568846094DH56 Prijs 224.700,- Gerenoveerd Algemene staat Goed Perceel van 4293m² Woonoppervlak 185m²

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 19 september 2014

Nieuwsbrief 3 19 september 2014 Nieuwsbrief 3 19 september 2014 Studiedag team, kinderen vrij! A.s. woensdag 24 september hebben de kinderen vrij en gaan de leraren weer hard aan de slag met de kwaliteit verbetering van ons onderwijs.

Nadere informatie

Saam bou aan die toekoms

Saam bou aan die toekoms Nieuws over Stichting Table Mountain en onze jubileum reis naar Zuid-Afrika. View this email in your browser Saam bou aan die toekoms Lieve mensen, Over één dag is het zover: op 12 december vliegen we

Nadere informatie

1_KENNISMAKEN. Hier zie je de plattegrond van de stadsboerderij.

1_KENNISMAKEN. Hier zie je de plattegrond van de stadsboerderij. INHOUDSOPGAVE 1_Kennismaken... 5 Activiteiten en tijden... 9 De tuinen... 13 De dieren... 14 Informatie en bezoekers... 16 Bezoekers... 17 2_Schooltuintjes... 19 Schooltuintjes... 19 Oppervlakte... 21

Nadere informatie

BOUWNUMMER ( ) Koperskeuzelijst startersappartementen 'Bernissehoeve' te Zuidland. Datum: Bouwnummer: 1 t/m 20

BOUWNUMMER ( ) Koperskeuzelijst startersappartementen 'Bernissehoeve' te Zuidland. Datum: Bouwnummer: 1 t/m 20 Koperskeuzelijst startersappartementen 'Bernissehoeve' te Zuidland Datum: Bouwnummer: 1 t/m 20 naam koper: adres: postcode: woonplaats: telefoonnummer privé: telefoonnummer werk: email: BOUWNUMMER ( )

Nadere informatie

KEUKENZAAK 5.198,- INCLUSIEF APPARATUUR. De voordeligste. Daarom kiest u voor Primo Keukens! www.primokeukens.nl IN DIVERSE KLEUREN LEVERBAAR

KEUKENZAAK 5.198,- INCLUSIEF APPARATUUR. De voordeligste. Daarom kiest u voor Primo Keukens! www.primokeukens.nl IN DIVERSE KLEUREN LEVERBAAR De voordeligste KEUKENZAAK 5.198,- IN DIVERSE KLEUREN LEVERBAAR FOCUS LAK, WIT ULTRA-HOOGGLANS Ca. 307 x 100 / 180 cm toeslag voor vaatwasmachine Daarom kiest u voor Primo Keukens! Veel mensen denken goedkoper

Nadere informatie

Werkweek Informatie. Onderbouw schooljaar 2013/2014. Waar? Wie?

Werkweek Informatie. Onderbouw schooljaar 2013/2014. Waar? Wie? Werkweek Informatie Onderbouw schooljaar 2013/2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s) In deze brief vindt u de nodige informatie mbt de werkweek-onderbouw 2014; zoals gegeven op de info-avond op dinsdag 21

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN BELANGRIJKE DATUMS Vrijdag 10 september Start seizoen Zondag 10 oktober Open dag Vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober Leidingweekend Zaterdag 30 oktober Kerstkaartenactie Zaterdag 6 november Spokentocht Dinsdag

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Bij Goed voor Goed is iedereen een medewerker

Bij Goed voor Goed is iedereen een medewerker Wie goed doet, goed ontmoet. Wie kent deze uitdrukking niet? Goed doen is het idee achter de kringloopwinkels en alle andere activiteiten van Goed voor Goed. Om nog meer goed te kunnen doen zijn wij op

Nadere informatie