De vakjury neemt enkel inzendingen in behandeling die voldoen aan onderstaande voorwaarden (zie ook de algemene voorwaarden):

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De vakjury neemt enkel inzendingen in behandeling die voldoen aan onderstaande voorwaarden (zie ook de algemene voorwaarden):"

Transcriptie

1 NRW Marketing Award 2017 open voor inschrijving ALGEMENE DOELSTELLING De NRW Marketing Award is bedoeld als een waardering voor de beste en meest effectieve marketingcampagne en marketingevent binnen het vakgebied winkelcentrummarketing. De winnende inzending van de NRW Marketing Award wordt gezien als een kwaliteitsbenchmark en dient een aantoonbare voorbeeldfunctie te hebben voor de winkelsector. De NRW Marketing Award wordt uitgereikt in 2 categorieën: 1. Campagnes gericht op Brand Awareness & (re)positioning; 2. Acties en Events met de focus op Brand Activation; De inzendingen worden beoordeeld door een vakjury. In beide categorieën zal de vakjury een winnaar kiezen. Daarnaast maakt de inzending kans op de NRW Public Award JURY NRW MARKETING AWARD 2017 De jury van de NRW Marketing Award 2017 bestaat uit deskundigen vanuit de disciplines marketing, marketingcommunicatie, reclame, communicatie, promotie, retail, winkelcentrumontwikkeling en -exploitatie. VOORWAARDEN VOOR INZENDING De vakjury neemt enkel inzendingen in behandeling die voldoen aan onderstaande voorwaarden (zie ook de algemene voorwaarden): 1. De inzending moet betrekking hebben op een (multifunctioneel) winkelgebied. 2. De inzending moet vallen onder de noemer consumentenmarketing. 3. De inzending moet zijn uitgevoerd binnen de periode 1 februari 2015 en 1 februari Tenminste 1 van de indienende partijen dient NRW lid te zijn.

2 HET JURYTRAJECT IN VIER STAPPEN STAP I: De juryleden beoordelen individueel de kwaliteit van de inzendingen, waarbij vooraf is bepaald dat er geen conflict of interest is. Er worden punten toegekend op 10 verschillende aspecten. Wij verwijzen hiermee naar het inschrijfformulier. STAP II: De jury komt bijeen om de inzendingen met de hoogste scores te bespreken. Het eindoordeel van de gezamenlijke jury bepaalt de genomineerden per categorie. Enkel de genomineerde inzendingen worden vervolgens bekendgemaakt. STAP III: De jury nodigt de genomineerde partijen uit om een nadere toelichting te geven op de inzending. In een korte pitch kan de genomineerde de relevantie, de context, de kwaliteit van de uitvoering en het behaalde resultaat persoonlijk aan de jury toelichten. De jury kan eventueel nadere vragen stellen. STAP IV: Tijdens het eindberaad zal de jury tot een unaniem oordeel komen en een winnaar in beide categorieën kiezen. Over het juryproces wordt niet gecommuniceerd. AWARD-UITREIKING Op het NRW Marketingcongres - op 13 april worden de genomineerden gepresenteerd aan het publiek en maakt de juryvoorzitter per categorie de winnaar van de NRW Marketing Award bekend. De genomineerden die volgens het oordeel van de vakjury het beste aansluiten op de doelstelling van deze vakprijzen is de winnaar (1 award per categorie). De winnaars worden onderscheiden met een bijzondere sculptuur. 2 Tevens maken alle genomineerden kans op het winnen van de NRW Public Award. Tijdens het congres kunnen alle aanwezigen stemmen op hun favoriete nominatie. De winnaar van de NRW Public Award zal eveneens een mooie prijs ontvangen (gratis deelname voor 1 persoon aan de NRW Quicktrip 2017). AANLEVEREN INZENDING De NRW Marketing Award 2017 staat open voor inzending door NRW leden. De inschrijving is geopend van 1 november 2016 tot 15 februari Het digitale materiaal en de eventuele overige documentatie kan verstuurd worden naar info@nrw.nl onder vermelding van Inzending NRW Marketing Award KOSTEN DEELNAME Het inschrijfgeld bedraagt 850,00 excl. BTW per nominatie. Hiermee worden de kosten gefinancierd van het jurytraject, de presentatie van de genomineerden op onder andere het NRW Marketingcongres en de Award-uitreiking. Inzenden is vrijblijvend. Enkel de genomineerden ontvangen een factuur voor deelname.

3 Inschrijfformulier NRW Marketing Award 2017 INDIENER (de indienende partij dient NRW lid te zijn) Naam organisatie: (Factuur)adres: (Factuur)postcode en plaats: Naam contactpersoon: Functie contactpersoon: adres: Telefoonnummer: PERSCONTACTEN: via kunnen eigen perscontacten worden opgegeven die wij zullen betrekken bij alle communicatie rondom de NRW Marketing Award. 2e INDIENER (is optioneel: eigenaar, ontwikkelaar, winkeliersvereniging, reclamebureau, etc.) 3 Naam organisatie: Naam contactpersoon: Functie contactpersoon: adres: Telefoonnummer: 3e INDIENER (optioneel, idem) Naam organisatie: Naam contactpersoon: Functie contactpersoon: adres: Telefoonnummer:

4 De inzending Winkelcentrum/-gebied waarop de inzending betrekking heeft(maximaal 1 inzending per formulier): Naam: Plaats: Eigenaar: Beheerder: Kruis aan tot welke categorie de inzending behoort. 0 Campagne gericht op Brand Awareness & (re)positioning Deze inzendingen hebben succesvol en op creatieve wijze de beleving van het 'winkelgebied als merk' veranderd of verankerd in de ogen van de consument en de retailer. Het doel is om een nieuwe groep consumenten en retailers aan te trekken en/of de bestaande groep consumenten en retailers te behouden en te binden. De strategie moet duidelijk gericht zijn op profilering en marktpositionering van het winkelgebied (de merkbelofte). Vaak zullen dit langer lopende campagnes zijn met inzet van verschillende online/offline middelen en activiteiten. 4 0 Acties of Events met de focus op Brand Activation Deze inzendingen zijn gericht op promotionele acties of events die de strategische marktpositionering voor het winkelgebied manifesteren, ofwel lading geven aan de merkbelofte. De acties of events zullen veelal een kwantitatief doel nastreven (bijvoorbeeld mediabereik, free publicity, traffic, sales). Dit zullen vaker eenmalige of kort lopende activiteiten zijn en kunnen zowel binnen een klein budget als een groot budget gerealiseerd zijn.

5 De beoordeling Alle inzendingen zullen getoetst worden aan de volgende 10 criteria. Voor het beantwoorden van deze 10 vragen bestaan geen nadere vormeisen. Je kunt zelf bepalen op welke wijze overtuigend aangetoond kan worden dat de inzending hoog scoort op al deze criteria. Vanzelfsprekend zal een professionele, goed verzorgde en onderbouwde inzending de jury sneller overtuigen. Let op! Bij inzendingen binnen de categorie Campagne gericht op Brand Awareness & (re)positioning zal door de jury extra nadruk gelegd worden op de criteria 1 tot en met 5. Bij inzendingen binnen de categorie Acties en Events met de focus op Brand Activation zal door de jury extra nadruk gelegd worden op de criteria 6 tot en met 10. CRITERIA 1. Relevantie & Context: Beschrijf de aanleiding, relevantie en context van de uitgevoerde inzending. Wat was de probleemstelling? Waren er specifieke knelpunten, wat was de concurrentiepositie, etc Samenwerking Stakeholders: In hoeverre is er effectief samengewerkt met de betrokken stakeholders, zoals ondernemers/retailers, beheerders, eigenaren, omwonenden, gemeenten? 3. Corporate Social Responsibility: In hoeverre heeft de inzending er toe bijgedragen dat het winkelgebied een positief effect heeft op de leefgemeenschap (maatschappelijke relevantie)? Denk hierbij aan educatie, betrokkenheid, welzijn, milieu, veiligheid, werkgelegenheid, (buurt)relaties, etc. Heeft deze inzending bijgedragen aan het verhogen van de sociale waarde van het winkelgebied? 4. Creativiteit: creativiteit en originaliteit kunnen extra beloond worden. Zowel in de uitvoering als in de aanpak. Omschrijf dit aspect. 5. Innovatie: De mate waarin nieuwe technieken zijn ingezet op een innovatieve en creatieve manier om de strategie of de activiteiten uit te voeren. Denk aan de effectieve inzet van websites, social media, mobiele technologie, augumented reality, location-based technologies, big data of andere vormen van nieuwe geïntegreerde digitale innovaties.

6 6. Verhouding kosten/effectiviteit: Een groot effect binnen een klein budget zal beter gewaardeerd worden dan het omgekeerde. Wat is de prijs/kwaliteitverhouding inzake de inschrijving? 7. Meetbaarheid: Een professionele monitoring van het effect van de strategie of activiteiten wordt extra gewaardeerd. Waren er vooraf duidelijke targets gesteld? Wat was het beoogd resultaat? Is er een 0 meting gedaan? Zijn de effecten/resultaten gemeten? 8. Customer services: Welke service of welk product wordt geboden aan de consument? Welke ervaring krijgt de consument mee (diensten, gemak, verrassing, hospitality, ervaring etc.)? 9. Vergroten footfall: Inzendingen kunnen beloond worden op de mate waarin zij erin geslaagd zijn aanzienlijk meer bezoekers naar het winkelcentrum te brengen. Dit kan een eenmalig effect zijn of een strategie gericht op de langere termijn. Het kan ook gericht zijn op één (vooraf gekozen) doelgroep. 10. Toename sales: Inzendingen kunnen beloond worden op de mate waarin zij er in geslaagd zijn de omzet in het winkelgebied te vergroten. Dit kan een eenmalig effect zijn of een strategie gericht op de langere termijn. Het kan ook gericht zijn op één bepaalde gekozen - doelgroep. Ook online sales kunnen hier bij betrokken worden. 6 CHECKLIST Om de inzending compleet te maken dient tenminste aangeleverd te worden: Digitaal ingevuld inschrijfformulier (te downloaden via Zijn alle 10 de vragen gedegen beantwoord? Is het voor de jury duidelijk welk antwoord bij welke vraag hoort? Presentatie (PowerPoint om te zetten in PDF) met een beknopte samenvatting van de inzending, aangevuld met relevante afbeeldingen, eventueel filmmateriaal en URL namen. Deze presentatie wordt gebruikt bij de jurering en kan worden gepubliceerd op de NRW website (maximaal 20 slides). Tenminste 2-3 foto s in hoge resolutie (rechtenvrij). Geef duidelijk in de documentnaam aan als bepaalde informatie enkel voor de jury bestemd is en vertrouwelijk behandeld moet worden.

7 Algemene Voorwaarden NRW Marketing Award Tenminste een van de indienende partijen per inzending dient NRW lid te zijn. 2. De inzending moet betrekking hebben op een (multifunctionele) winkelgebied. 3. De inzending moet vallen onder de noemer consumentenmarketing. 4. De inzending moet zijn uitgevoerd binnen de periode 1 februari 2015 en 1 februari De inzending dient uiterlijk op 15 februari 2017 binnen te zijn op info@nrw.nl. 6. De inzending bestaat uit: Digitaal ingevuld inschrijfformulier (te downloaden via Presentatie (PowerPoint om te zetten in PDF) met een beknopte samenvatting van de inzending, aangevuld met relevante afbeeldingen en URL namen. Deze presentatie wordt gebruikt bij de jurering en kan worden gepubliceerd op de NRW website (maximaal 20 slides). Tenminste 2-3 foto s in hoge resolutie (rechtenvrij te gebruiken voor publicaties, persberichten en website-exposure). Indien bepaalde informatie enkel voor de jury bestemd is en vertrouwelijk behandeld moet worden, wordt dit duidelijk door de indiener aangegeven. 7. Het inschrijfgeld bedraagt 850,00 excl. BTW. Hiermee worden de kosten gefinancierd van het jurytraject, de presentatie van de genomineerden voorafgaand aan het NRW Marketingcongres en de award-uitreiking. Enkel de genomineerde inzendingen dienen inschrijfgeld te betalen. De nota wordt na de bekendmaking van de nominaties verstuurd. 8. Iedere genomineerde inzending ontvangt 2 deelnamekaarten voor het Marketingcongres voor gasten. Het congres is gratis toegankelijk voor alle NRW leden en wildcards. 9. De jury heeft het recht om inzendingen in te delen in een andere categorie of te diskwalificeren. 10. Bij onvoldoende inzendingen van goede kwaliteit heeft NRW het recht de NRW Marketing Award voor een of beide categorieën niet uit te keren. Ook de Public Award komt dan te vervallen. 11. Juryleden oordelen niet over inzendingen uit hun eigen organisatie en overige inzendingen waarmee mogelijk conflict of interest bestaat. 12. Over de juryuitslag wordt niet gecorrespondeerd. Het juryoordeel is unaniem en al hetgeen dat tijdens het juryberaad besproken wordt is strikt vertrouwelijk. 13. De indiener of een afgevaardigde met betrekking tot de inzending is aanwezig tijdens de uitreiking op het Marketingcongres op 13 april NRW en de jury communiceert niet over de inzendingen, enkel over de nominaties en winnaars. 15. De opgegeven namen van de indieners neemt NRW mee in alle uitingen omtrent de nominaties en de winnaars. 7

8 16. Perscontacten die worden opgegeven neemt NRW mee in alle persmailingen omtrent de NRW Marketing Award De betrokken partij(-en), verantwoordelijk voor de inzending is/ zijn akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder vermeld. Akkoord; ja/nee Naam: Datum en handtekening. 8

9 10 TIPS VOOR EEN STERKE INZENDING 1 KIES DE JUISTE CATEGORIE Lees de definities van de tweed categorieën goed door voor je een keuze maakt. 2 VERTEL EEN VERHAAL De inzending moet een duidelijke verhaallijn hebben. De jury is onbekend met de situatie dus zorg ervoor dat de inzending goed beschrijft wat de aanleiding en de achtergrond is: Wat voor een centrum of gebied is het? Wat is het verzorgingsgebied? Beschrijf de doelgroep en de concurrentiepositie. Wat is de vraag waar de marketingactie een antwoord op moet geven? Hoe ben je te werk gegaan en wie of wat heeft je daarbij geholpen. Wat was uiteindelijk het resultaat? Geef duidelijk aan wat de kwantitatieve en kwalitatieve resultaten waren. 3 WEES KORT EN BONDIG De structuur van je inzending moet duidelijk, kernachtig en relevant zijn. Werk met korte zinnen en bullet points om leesbaarheid te vergroten. Maak samenvattingen zonder relevante zaken te vergeten. Voorkom herhalingen in je tekst. 9 4 WEES SMART Zorg dat je inzending Smart is: Specifiek: Zijn doelstelling en resultaten maar op 1 manier verklaarbaar? Meetbaar: Zijn doelstelling en resultaten meetbaar (kwantitatief)? Hoe zijn kwalitatieve doelen vooraf en achteraf meetbaar gemaakt? Ambitieus en Acceptabel: Was er draagvlak bij alle stakeholders? Realistisch: Is het doel haalbaar? Toetsbaar en Tijdsgebonden: Is er een tijdstip waarop de doelen behaald moeten zijn? 5 WEES EERLIJK Laat zien wat de kosten en de opbrengsten waren en welk rendement de investering heeft opgeleverd, maar overdrijf dit niet want de vakjury zal dit opvallen. Als je aangeeft dat sommige aspecten van het project minder goed hebben gewerkt of beter hadden gekund, geef dit dan aan in een eerlijke analyse. Alle informatie zal strikt vertrouwelijk worden behandeld en dient enkel ter informatie aan de jury om zo een terechte winnaar te kunnen selecteren.

10 6 VERKLAAR WAAROM Vertel waarom jouw inzending goed is en hoe succesvol de uitvoering was. Waarom heb je juist voor deze oplossing gekozen en hoe paste dit binnen de strategie van de eigenaar, beheerders, winkeliers of winkelgebied? Zijn de doelstellingen behaald en is de inzending een inspirerend voorbeeld voor de sector? 7 GEBRUIK ONDERSTEUNEND MATERIAAL Zorg voor gedegen ondersteunend materiaal om te laten zien hoe en wat je hebt bereikt. Foto s, video s en marktonderzoeken geven de jury een duidelijk beeld en zijn dus in je voordeel. 8 WEES KRITISCH OP JEZELF Stel jezelf de volgende controlevragen: Stuur je het project in omdat dat van je wordt verwacht of ben je oprecht trots op dit excellente project? Is je project innovatief genoeg?; Als jij jurylid was, zou je jouw project dan goed beoordelen? Is het de juiste tijd om in te zenden? Sommige projecten worden te vroeg ingezonden om goede resultaten te kunnen laten zien, terwijl ze een jaar later met wat kleine aanpassingen excellent zouden presteren. Wees hier alert op NEEM VOLDOENDE TIJD OM DE INZENDING VOOR TE BEREIDEN De beste inzendingen zijn vooraf goed gepland om zo voldoende tijd te hebben alles duidelijk te beschrijven en kwalitatief goed ondersteunend materiaal te kunnen aanleveren. 10 LAAT DE INZENDING NAKIJKEN Laat iemand die niet rechtstreeks betrokken is bij het project de inzending nalezen om te controleren of het duidelijk is. Tip: sommige bedrijven maken een interne Marketing Award competitie met een multidisciplinaire jury om ervoor te zorgen dat het beste project wordt ingezonden. Dit kan tegelijkertijd heel leerzaam en enthousiasmerend zijn voor je collega s! TOT SLOT. Vergeet je niet ook in te schrijven voor de ICSC Solal Award! Het ICSC lidmaatschap is inbegrepen in het NRW lidmaatschap.

NRW Marketing Award 2018 open voor inschrijving

NRW Marketing Award 2018 open voor inschrijving NRW Marketing Award 2018 open voor inschrijving ALGEMENE DOELSTELLING De NRW Marketing Award is bedoeld als een waardering voor de beste en meest effectieve marketingcampagne en marketingevent binnen het

Nadere informatie

08 april 2015. How to win an Award. NRW Marketingprijs ICSC Solal Awards. Bram Hulsbosch, MK Illumination Holland BV

08 april 2015. How to win an Award. NRW Marketingprijs ICSC Solal Awards. Bram Hulsbosch, MK Illumination Holland BV Bram Hulsbosch, MK Illumination Holland BV 08 april 2015 How to win an Award NRW Marketingprijs ICSC Solal Awards Marketing Awards, waarom deelnemen? Jurering 10 Tips voor een sterke inzending Video s

Nadere informatie

E-MAIL AWARD 2013 : PROCEDURE & CASE FORMAT

E-MAIL AWARD 2013 : PROCEDURE & CASE FORMAT E-MAIL AWARD 2013 : PROCEDURE & CASE FORMAT Leuk en goed dat u een case in wilt dienen. Om de jurering eerlijk, eenvoudig en overzichtelijk te maken, willen we u vragen uw case in te dienen aan de hand

Nadere informatie

CASE INZENDEN VAN A TOT Z

CASE INZENDEN VAN A TOT Z CASE INZENDEN VAN A TOT Z Categorieën Agencies & Professionals Campagnes Tools & Software Beste agency small Beste agency large Beste in-house team Beste consultant van het jaar Beste lokale campagne Beste

Nadere informatie

E-MAIL CAMPAGNE 2015 : PROCEDURE & CASE FORMAT

E-MAIL CAMPAGNE 2015 : PROCEDURE & CASE FORMAT E-MAIL CAMPAGNE 2015 : PROCEDURE & CASE FORMAT Leuk en goed dat je een case in wilt dienen. Om de jurering eerlijk, eenvoudig en overzichtelijk te maken, willen we je vragen je case in te dienen aan de

Nadere informatie

Het project kan door 1 of meer partijen worden ingediend voor de NRW Award, waarbij tenminste 1 partij lid dient te zijn van NRW.

Het project kan door 1 of meer partijen worden ingediend voor de NRW Award, waarbij tenminste 1 partij lid dient te zijn van NRW. Inschrijfformulier NRW Award 2017 De volgende retailontwikkelingen zijn geschikt voor inschrijving: - de retailontwikkeling is gerealiseerd in Nederland, en - is geopend voor publiek tussen 1 mei 2014

Nadere informatie

We bedanken je alvast voor het indienen van jouw case en wensen je heel veel succes!

We bedanken je alvast voor het indienen van jouw case en wensen je heel veel succes! E-MAIL CAMPAGNE 2015: PROCEDURE & CASE FORMAT Leuk en goed dat je een case in wilt dienen! Om de jurering eerlijk, eenvoudig en overzichtelijk te houden, willen we je vragen je case in te dienen aan de

Nadere informatie

ESPRIX 2014 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER

ESPRIX 2014 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER ESPRIX 2014 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER LET OP: DIT IS NIET HET OFFICIËLE INSCHRIJFFORMULIER! DIT VOORBEELDFORMULIER DIENT TER VOORBEREIDING VAN JE OFFICIËLE ONLINE INSCHRIJVING. www.esprix.nl EXTRA INLEIDING

Nadere informatie

Contractor Safety Award 2016 Inschrijfformulier

Contractor Safety Award 2016 Inschrijfformulier Contractor Safety Award 2016 Inschrijfformulier TenneT wil topprestaties leveren op veiligheidsgebied. We beschouwen leveranciers als onze partner in safety om samen de Safety Vision 2018 te verwezenlijken.

Nadere informatie

ESPRIX 2016 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER

ESPRIX 2016 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER ESPRIX 2016 VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER LET OP: DIT IS NIET HET OFFICIËLE INSCHRIJFFORMULIER! DIT VOORBEELDFORMULIER DIENT TER VOORBEREIDING VAN UW OFFICIËLE ONLINE INSCHRIJVING. www.esprix.nl INLEIDING

Nadere informatie

ESPRIX VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER

ESPRIX VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER VOORBEELD INSCHRIJFFORMULIER LET OP: DIT IS NIET HET OFFICIËLE INSCHRIJFFORMULIER! DIT VOORBEELDFORMULIER DIENT TER VOORBEREIDING VAN UW OFFICIËLE ONLINE INSCHRIJVING. www.esprix.nl INLEIDING De Esprix

Nadere informatie

JURYREGLEMENT 2013-2014 Inzendingen en juryproces SAN Accenten

JURYREGLEMENT 2013-2014 Inzendingen en juryproces SAN Accenten JURYREGLEMENT 2013-2014 Inzendingen en juryproces SAN Accenten Deelname Alle vormen van reclame uitingen en campagnes, zowel internationaal als lokaal ontwikkeld en geproduceerd, kunnen worden ingezonden.

Nadere informatie

JURYREGLEMENT 2014-2015 Inzendingen en juryproces SAN Accenten

JURYREGLEMENT 2014-2015 Inzendingen en juryproces SAN Accenten JURYREGLEMENT 2014-2015 Inzendingen en juryproces SAN Accenten Deelname Alle vormen van reclame uitingen en campagnes, zowel internationaal als lokaal ontwikkeld en geproduceerd, kunnen worden ingezonden.

Nadere informatie

Toelichting. bij de jurering & het inschrijvingsformulier

Toelichting. bij de jurering & het inschrijvingsformulier Toelichting bij de jurering & het inschrijvingsformulier Cuckoo Awards 2014 1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen? a. Direct marketing is een response-driven marketingstrategie,

Nadere informatie

JURYREGLEMENT Inzendingen en juryproces SAN Accenten

JURYREGLEMENT Inzendingen en juryproces SAN Accenten JURYREGLEMENT Inzendingen en juryproces SAN Accenten Deelname Alle vormen van reclame uitingen en campagnes, zowel internationaal als lokaal ontwikkeld en geproduceerd, kunnen worden ingezonden. De campagnes

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving Wedstrijdreglement Connected Health Challenge Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving 16 juli 2014 Wedstrijdreglement Dit reglement is van toepassing op de Connected

Nadere informatie

Best Practices 2017 / The Perfect Pitch. Inschrijven. Best Practice Presentatie

Best Practices 2017 / The Perfect Pitch. Inschrijven. Best Practice Presentatie Inschrijven Shopper Marketing Case Smart Innovations Shopper Activatie met Field Marketing Shopper Activatie met POS Materiaal Aanleveren Beoordeling Naast bijgaand inschrijfformulier dien je de case beschrijving(en)

Nadere informatie

1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen?

1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen? Toelichtingen bij de jurering en het inschrijvingsformulier van de Cuckoo Awards 2012 1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen? 1. Direct marketing is een respons-driven

Nadere informatie

Reglement van de Graham Awards 2014

Reglement van de Graham Awards 2014 Reglement van de Graham Awards 2014 Hieronder volgt het Reglement ten behoeve van jaarlijkse toekenning van de Graham Awards. Het reglement heeft algemene gelding voor alle betrokken partijen. Dit reglement

Nadere informatie

DEELNAMEFORMULIER UNIVÉ PALUDANUS PRIJS 2015. Voor u begint met invullen, voldoet uw project aan de volgende criteria?

DEELNAMEFORMULIER UNIVÉ PALUDANUS PRIJS 2015. Voor u begint met invullen, voldoet uw project aan de volgende criteria? DEELNAMEFORMULIER UNIVÉ PALUDANUS PRIJS 2015 Voor u begint met invullen, voldoet uw project aan de volgende criteria? 1. Het project zorgt voor een zichtbare verbetering van kwaliteit van de zorg. 2. Het

Nadere informatie

Designwedstrijd Caravana 2012. Campers en caravans van de toekomst

Designwedstrijd Caravana 2012. Campers en caravans van de toekomst Designwedstrijd Caravana 2012 Campers en caravans van de toekomst Introductie Caravana Doel van de wedstrijd Facts designwedstrijd Prijzen Jurering Ontwerpprijs Jury Publieksprijs Starten met de wedstrijd

Nadere informatie

Wordt uw uitje door de vakjury uitgeroepen tot het Meest innovatieve uitje van 2013?

Wordt uw uitje door de vakjury uitgeroepen tot het Meest innovatieve uitje van 2013? Wordt uw uitje door de vakjury uitgeroepen tot het Meest innovatieve uitje van 2013? Wordt uw innovatieve ontwikkeling de opvolger van de Koesafari van de Vechtdalhoeve? Dé winnaar van de titel Meest innovatieve

Nadere informatie

Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid. SZZ Innovatieprijs

Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid. SZZ Innovatieprijs Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid SZZ Innovatieprijs Visie De stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid (SZZ) ondersteunt ideeën en innovaties in methodiek, aanpak, aanbod en samenwerking gericht op

Nadere informatie

REGLEMENT NSTT No-Dig Award 2019 / NSTT Publieksprijs 2019

REGLEMENT NSTT No-Dig Award 2019 / NSTT Publieksprijs 2019 1. AWARDS 1.1 De NSTT reikt in 2019 twee awards uit, te weten de NSTT No-Dig Award en de NSTT Publieksprijs. 1.2 De NSTT No-Dig Award wordt toegekend door een onafhankelijke jury. 1.3 De NSTT Publieksprijs

Nadere informatie

De BtoB Awards zijn opgedeeld in twee verschillende competities:

De BtoB Awards zijn opgedeeld in twee verschillende competities: BtoB Awards 2019 REGLEMENT Elk dossier moet VERPLICHT ingevuld worden volgens de voorziene template, om het de jury mogelijk te maken te oordelen op volledige en identiek gestructureerde dossiers. Er is

Nadere informatie

REGLEMENT FGH VAST GOED PRIJS

REGLEMENT FGH VAST GOED PRIJS REGLEMENT FGH VAST GOED PRIJS De FGH Vastgoedprijs is een initiatief van FGH Bank en wordt om de twee jaar uitgereikt. De prijs werd voor het eerst uitgereikt op 25 oktober 1990. Sindsdien vindt de uitreiking

Nadere informatie

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Adres Te bereiken op mail Telefoon Facebook; LinkedIn;Twitter profiel: Korte beschrijving van je achtergrond, CV IDEE VOOR ANIMATIE

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER EEPA 2018

AANMELDINGSFORMULIER EEPA 2018 AANMELDINGSFORMULIER EEPA 2018 Vul hieronder de samenvatting in. Het mag niet meer zijn dan één enkel A4-blad (ca. 500 woorden) Naam van het initiatief Land Verantwoordelijke organisatie EUROPESE AWARDS

Nadere informatie

Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015. onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten.

Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015. onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten. Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015 thema: mensen onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten. Meedoen? Lees dit eerst. Vrijwilligerswerk biedt

Nadere informatie

Toelichting Dit jaar zijn er 12 categorieën, onderverdeeld in verschillende subcategorieën. In elke categorie kunnen meerdere Magneten vallen.

Toelichting Dit jaar zijn er 12 categorieën, onderverdeeld in verschillende subcategorieën. In elke categorie kunnen meerdere Magneten vallen. Categorieën Toelichting Dit jaar zijn er 12 categorieën, onderverdeeld in verschillende subcategorieën. In elke categorie kunnen meerdere Magneten vallen. 1. Print 1.a Advertentie los Het formaat van de

Nadere informatie

Wedstrijdreglement De Tegel 2017

Wedstrijdreglement De Tegel 2017 Wedstrijdreglement De Tegel 2017 Artikel 1 Doelstelling 1.1 De Tegel, Jaarprijzen voor de Journalistiek is een initiatief van De Nederlandse Dagbladpers, de Nederlandse Vereniging van Journalisten, het

Nadere informatie

Wat zijn de doelstellingen van uw. actief zijn? 28-10-2014. Online marketing: het belang van internet en je website. TenZer niet het eerste idee

Wat zijn de doelstellingen van uw. actief zijn? 28-10-2014. Online marketing: het belang van internet en je website. TenZer niet het eerste idee TenZer niet het eerste idee Online marketing: het belang van internet en je website Workshop 27 oktober 2014 Lead to Sale Creative Photostudio Vallen en opstaan En toen.. TenZer Probeer ervaren ondernemers

Nadere informatie

Op deze pagina vind je meer informatie over de FME International Business Award.

Op deze pagina vind je meer informatie over de FME International Business Award. Introductie Tijdens de Hannover Messe 2017 wordt de FME International Business Award uitgereikt aan een ondernemer uit de technologische industrie, die internationaal succesvol zakendoet. Stertil heeft

Nadere informatie

DE KOOPGOOT: EEN STERK MERK UIT ROTTERDAM

DE KOOPGOOT: EEN STERK MERK UIT ROTTERDAM GOOT NIEUWS! DE KOOPGOOT: EEN STERK MERK UIT ROTTERDAM ELKE DAG VERRASSEND ROTTERDAMS. Inschrijfformulier en voorwaarden NRW Marketing Award 2018 Inschrijfformulier en voorwaarden NRW Marketing Award

Nadere informatie

REGLEMENT InfraTech Innovatieprijs 2019

REGLEMENT InfraTech Innovatieprijs 2019 REGLEMENT InfraTech Innovatieprijs 2019 1. OPZET 1.1 De InfraTech Innovatieprijs 2019 is uitgeschreven door Rotterdam Ahoy nv. 1.2 Een dichtbevolkt land als Nederland met een belangrijke doorvoerfunctie

Nadere informatie

Procedure BREEAM-NL Innovatiecredits. Oktober 2013

Procedure BREEAM-NL Innovatiecredits. Oktober 2013 Procedure BREEAM-NL Innovatiecredits 28 oktober 2013 Deze procedure is onderdeel van het DGBC-certificeringsysteem Datum 1 november 2012 6 juni 2013 Oktober 2013 Wijziging(en) 1. Deze tabel toegevoegd;

Nadere informatie

REGLEMENT ABE BONNEMA PRIJS 2014

REGLEMENT ABE BONNEMA PRIJS 2014 Vastgesteld op 31 maart 2014 REGLEMENT ABE BONNEMA PRIJS 2014 Artikel 1: Doel a) De ir. Abe Bonnema Stichting beoogt door het uitreiken van de Abe Bonnema Prijs een bijdrage te leveren aan het stimuleren

Nadere informatie

Voor de meest innoverende eventmakers van Nederland

Voor de meest innoverende eventmakers van Nederland Officiële mediapartner Schrijf je nu in voor het Beste Idee Award 2017 55% 40% 10% Voor de meest innoverende eventmakers van Nederland ZET JE PRODUCT OF CONCEPT OP DE KAART WIN HET BESTE IDEE AWARD Donderdag

Nadere informatie

Reglement Prijsvraag Bedrijvig Groen

Reglement Prijsvraag Bedrijvig Groen Reglement Prijsvraag Bedrijvig Groen 1. Inleiding In het Uitvoeringsprogramma Toekomstbestendige werklocaties 2017-2019 (UTW) zet de provincie Noord-Holland in op het verbeteren van de kwaliteit van werklocaties

Nadere informatie

Geluksmomenten voor iedereen Wordt uw uitje uitgeroepen tot het Meest maatschappelijke uitje van 2015?

Geluksmomenten voor iedereen Wordt uw uitje uitgeroepen tot het Meest maatschappelijke uitje van 2015? Geluksmomenten voor iedereen Wordt uw uitje uitgeroepen tot het Meest maatschappelijke uitje van 2015? Voor het vijfde jaar op rij organiseert ANWB de verkiezing van Leukste uitje van Nederland. Naast

Nadere informatie

Reglement voor de Internal Audit Scriptie Award

Reglement voor de Internal Audit Scriptie Award Reglement voor de Internal Audit Scriptie Award Inleiding Het SVRO bestuur (Stichting Verenigde Register Operational Auditors) heeft met de Internal Audit Scriptie Award tot doel de ontwikkeling van het

Nadere informatie

Als je groen doet -> vertel het dan!

Als je groen doet -> vertel het dan! 1 10 Groene communicatie tips over jouw duurzame organisatie / initiatief Als je groen doet -> vertel het dan! 2 1. Zorg dat je verhaal klopt Als je wilt dat je duurzame inspanningen en het MVO beleid

Nadere informatie

Reglement Vrijwilligersprijzen Twenterand 2013

Reglement Vrijwilligersprijzen Twenterand 2013 Reglement Vrijwilligersprijzen Twenterand 2013 Artikel 1. Begripsbepaling a. De vrijwilligersprijs: De Vrijwilligersprijs Twenterand voor personen van 23 jaar of ouder. b. De jongerenprijs: De Vrijwilligersprijs

Nadere informatie

REGLEMENT ABE BONNEMA ARCHITECTUURPRIJS maart 2017

REGLEMENT ABE BONNEMA ARCHITECTUURPRIJS maart 2017 REGLEMENT ABE BONNEMA ARCHITECTUURPRIJS 2017 28 maart 2017 Artikel 1: Doel a) De ir. Abe Bonnema Stichting beoogt door het uitreiken van de Abe Bonnema Architectuurprijs een bijdrage te leveren aan het

Nadere informatie

ONDERNEMERSPRIJS Goeree-Overflakkee 2019

ONDERNEMERSPRIJS Goeree-Overflakkee 2019 Versie 9 juli 2018 ONDERNEMERSPRIJS Goeree-Overflakkee 2019 Categorie: vanaf 6 jaar 1 INSCHRIJFFORMULIER Naam bedrijf 1. ALGEMENE GEGEVENS Bedrijf Adres Postcode en Vestigingsplaats Ondernemer/contactpersoon

Nadere informatie

REGLEMENT NSTT No-Dig Award 2017 / NSTT Publieksprijs 2017

REGLEMENT NSTT No-Dig Award 2017 / NSTT Publieksprijs 2017 1. AWARDS 1.1 De NSTT reikt twee awards uit, te weten de NSTT No-Dig Award en de NSTT Publieksprijs. 1.2 De NSTT No-Dig Award wordt toegekend door een onafhankelijke jury. 1.3 De NSTT Publieksprijs wordt

Nadere informatie

Als je groen doet -> vertel het dan!

Als je groen doet -> vertel het dan! 10 Groene communicatie tips over jouw duurzame organisatie / initiatief Als je groen doet -> vertel het dan! 2. 3. 1. Zorg dat je verhaal klopt Als je wilt dat je duurzame inspanningen en het MVO beleid

Nadere informatie

Procedure BREEAM-NL Innovatiecredits. Versie 4.0 oktober 2016

Procedure BREEAM-NL Innovatiecredits. Versie 4.0 oktober 2016 oktober 2016 Procedure BREEAM-NL Innovatiecredits LET OP: NEEM ALTIJD CONTACT OP MET DE DGBC INDIEN U VAN PLAN BENT EEN INNOVATIECREDIT IN TE DIENEN. I NDIEN DE INNOVATIECREDIT PAS WORDT INGEDIEND SAMEN

Nadere informatie

Artikel 3 Een deelnemer mag met meer dan 1 inzending deelnemen aan de Innovatieprijs =MEER.

Artikel 3 Een deelnemer mag met meer dan 1 inzending deelnemen aan de Innovatieprijs =MEER. Artikel 1 Deelname aan de innovatieprijs =MEER staat open voor: MKB-ondernemers (ondernemersverenigingen en onverenigde ondernemers), in het bijzonder binnen de sectoren maakindustrie, zakelijke dienstverlening

Nadere informatie

OMO-praktijkwerkstukprijs. Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs november 2015 (aangepast november 2018)

OMO-praktijkwerkstukprijs. Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs november 2015 (aangepast november 2018) OMO-praktijkwerkstukprijs Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs november 2015 (aangepast november 2018) Inleiding In onze scholen volgen veel talentvolle leerlingen onderwijs. Dat talent willen we graag

Nadere informatie

INDIENINGSPROCES VOOR PROJECTEN BRABANTSE ERFGOEDPRIJS 2019

INDIENINGSPROCES VOOR PROJECTEN BRABANTSE ERFGOEDPRIJS 2019 BRABANTSE ERFGOEDPRIJS 2019 1. INDIENINGSPROCES VOOR PROJECTEN BRABANTSE ERFGOEDPRIJS 2019 Het indieningsproces om projecten op de longlist voor de te plaatsen, is als volgt: 1. Het publiek kan projecten

Nadere informatie

Heb je een vraag over de Mobiles for Good Challenge? Stuur dan een email naar: foundation.nl@vodafone.com

Heb je een vraag over de Mobiles for Good Challenge? Stuur dan een email naar: foundation.nl@vodafone.com Wat is de Vodafone Mobiles for Good Challenge? Dit programma richt zich op sociaal ondernemers, met een innovatief idee voor een product of dienst, die een bijdrage levert aan de maatschappij. Mobiele

Nadere informatie

Reclameproject 2010. Maandag 25 januari t/m 29 januari 2010. Van 09.00 uur tot 14.00 uur. Cypressehout 100. EINDOPDRACHT RECLAMEPROJECT 2009-2010

Reclameproject 2010. Maandag 25 januari t/m 29 januari 2010. Van 09.00 uur tot 14.00 uur. Cypressehout 100. EINDOPDRACHT RECLAMEPROJECT 2009-2010 1 Pagina 1 Maandag 25 januari t/m 29 januari 2010. Van 09.00 uur tot 14.00 uur. Cypressehout 100. EINDOPDRACHT RECLAMEPROJECT 2009-2010 MBO ECONOMIE BRIEFING: Elke groep maakt een reclamecampagne voor

Nadere informatie

CHALLENGE De Haagse Vernieuwers 2016 Fase 2

CHALLENGE De Haagse Vernieuwers 2016 Fase 2 CHALLENGE De Haagse Vernieuwers 2016 Fase 2 Voor realisatie van innovatieve concepten en projecten voor een betere wereld 1 1. Challenge Haagse Vernieuwers 2016 In dit document wordt de tweede fase van

Nadere informatie

Effectiviteitsbarometer Rapport voorbereid voor Effie Belgium door Profacts 1 maart 2019

Effectiviteitsbarometer Rapport voorbereid voor Effie Belgium door Profacts 1 maart 2019 Effectiviteitsbarometer 2018 Rapport voorbereid voor Effie Belgium door Profacts 1 maart 2019 1 Achtergrond & objectieven Doel en context Effie Belgium was tot voor kort vooral gekend vanwege de prijzen

Nadere informatie

REGLEMENT CONSUMER HEALTHCARE COMMUNICATION AWARDS 2019

REGLEMENT CONSUMER HEALTHCARE COMMUNICATION AWARDS 2019 REGLEMENT CONSUMER HEALTHCARE COMMUNICATION AWARDS 2019 Artikel 1 Organisatie en doelstelling De wedstrijd Consumer Healthcare Communication Awards 2019 (hierna de wedstrijd genoemd) wordt georganiseerd

Nadere informatie

REGLEMENT ABE BONNEMA ARCHITECTUURPRIJS 2019

REGLEMENT ABE BONNEMA ARCHITECTUURPRIJS 2019 REGLEMENT ABE BONNEMA ARCHITECTUURPRIJS 2019 Vastgesteld 9 april 2019 Jaarthema: 'Betekenis' Abe Bonnema heeft veel betekend voor de Nederlandse architectuur. Aan zijn ontwerpen ligt veelal een origineel

Nadere informatie

FFP-Financieel planner van het Jaar

FFP-Financieel planner van het Jaar FFP-Financieel planner van het Jaar - 2018 Documentnaam: Voorwaarden en verloop Verkiezing FFP-Financieel planner van het Jaar Versie: 1.1 Datum: 29 maart 2018 Auteur: Vereniging FFP Algemeen De Verkiezing

Nadere informatie

GfK 2016 Shopper Marketing Award 2016

GfK 2016 Shopper Marketing Award 2016 1 Gefeliciteerd! Uw merk staat op de shortlist voor de GfK Shopper Marketing Award 2 Meer informatie over de GfK Shopper Marketing Award 3 Definitie & doel Definitie Shopper Marketing Shopper Marketing

Nadere informatie

REGLEMENT ABE BONNEMA ARCHITECTUURPRIJS 2015 31 maart 2015

REGLEMENT ABE BONNEMA ARCHITECTUURPRIJS 2015 31 maart 2015 REGLEMENT ABE BONNEMA ARCHITECTUURPRIJS 2015 31 maart 2015 Artikel 1: Doel a) De ir. Abe Bonnema Stichting beoogt door het uitreiken van de Abe Bonnema Architectuurprijs een bijdrage te leveren aan het

Nadere informatie

Nederland tegen Kinderarbeid Challenge

Nederland tegen Kinderarbeid Challenge Op zoek naar creatieve, innovatieve ideeën voor het uitbannen van kinderarbeid in de wereld Deadline: 4 oktober 2017 Nederland tegen Kinderarbeid Challenge Vandaag de dag zijn wereldwijd zo n 168 miljoen

Nadere informatie

HOE GEEF IK DE WEEK VORM? Handvatten voor de invulling van een werkplek tijdens de Week van de Mobiliteit

HOE GEEF IK DE WEEK VORM? Handvatten voor de invulling van een werkplek tijdens de Week van de Mobiliteit HOE GEEF IK DE WEEK VORM? Handvatten voor de invulling van een werkplek tijdens de Week van de Mobiliteit Tips en trucs: werkplekbegeleider Tips om tot een goede invulling van de Week van de Mobiliteit

Nadere informatie

OPDRACHT PERSBERICHT SCHRIJVEN

OPDRACHT PERSBERICHT SCHRIJVEN OPDRACHT PERSBERICHT SCHRIJVEN Persbericht Een persbericht is een prachtige vorm van free publicity. Het gericht sturen van persberichten kan een flinke publicitaire waarde hebben. Daarbij kan dit soort

Nadere informatie

2. Voorwaarden voor deelname

2. Voorwaarden voor deelname Wedstrijdreglement 1. Algemeen 1.1. Op de IGNITE Award is een wedstrijdreglement van toepassing. Door deel te nemen aan deze wedstrijd en/of inzending van het inschrijfformulier geef je aan dat je akkoord

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER PROMOTIEBUDGET NOORD-HOLLAND

AANVRAAGFORMULIER PROMOTIEBUDGET NOORD-HOLLAND AANVRAAGFORMULIER PROMOTIEBUDGET NOORD-HOLLAND Nu.Hier. Promotie- en Innovatiebudget Toeristische Samenwerkingsinitiatieven Het stimuleren van promotie- en innovatie initiatieven van de toeristisch/culturele

Nadere informatie

Wij zien de inschrijving van uw unieke franchise-onderneming graag tegemoet!

Wij zien de inschrijving van uw unieke franchise-onderneming graag tegemoet! BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. Een initiatief van en sinds 2001 georganiseerd door JCI Etten-Leur (voorheen Junior Kamer Etten-Leur). Zoals de naam al zegt, wordt gezocht naar de beste ondernemer.

Nadere informatie

Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015

Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015 Voorwaarden - Schilderij van het jaar 2015 versie 3-9- 2015 Algemene doelstellingen Schilderij van het jaar is een jaarlijkse verkiezing, georganiseerd door Nationaal Kunstplatform, waarbij het beste,

Nadere informatie

Criteria en procedure UU Docentenprijzen

Criteria en procedure UU Docentenprijzen Criteria en procedure UU Docentenprijzen 2018-2019 De Docentenprijs en Prijs Docenttalent van de Universiteit Utrecht Ieder jaar looft de Universiteit Utrecht twee prestigieuze prijzen uit voor excellente

Nadere informatie

Beschrijving aanvraagprocedure/aanvraagformulier

Beschrijving aanvraagprocedure/aanvraagformulier Beschrijving aanvraagprocedure/aanvraagformulier Voor de behandeling van subsidieaanvragen voor projecten en activiteiten, werken wij met een vaste procedure. U kunt subsidie voor een bepaald project of

Nadere informatie

BUSINESS CASE. < naam substitutie van zorg> <Ambitie en validiteit> <datum> <naam> <nummer> <naam> <naam> Doel. Paraaf akkoord Paraaf akkoord.

BUSINESS CASE. < naam substitutie van zorg> <Ambitie en validiteit> <datum> <naam> <nummer> <naam> <naam> Doel. Paraaf akkoord Paraaf akkoord. BUSINESS CASE < naam substitutie van zorg> Doel Uitgave Auteur Zorgaanbieder Contactpersoon De Friesland Versie Paraaf akkoord Paraaf akkoord

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE STUDENTENSTAALPRIJS

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE STUDENTENSTAALPRIJS REGLEMENT VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE STUDENTENSTAALPRIJS 1. CATEGORIËËN (a) De StudentenSTAALprijs wordt uitgeschreven in twee categorieën: A Master-niveau; B Bachelor-niveau; Daarnaast zijn er twee,

Nadere informatie

JURYREGLEMENT Inzendingen en juryproces SAN Accenten

JURYREGLEMENT Inzendingen en juryproces SAN Accenten JURYREGLEMENT 2016-2017 Inzendingen en juryproces SAN Accenten Deelname Alle vormen van reclame uitingen en campagnes, zowel internationaal als lokaal ontwikkeld en geproduceerd, kunnen worden ingezonden.

Nadere informatie

Businesscase: titel. Businesscase. Titel. Auteur: Versie: Datum: Pagina 1 van 5

Businesscase: titel. Businesscase. Titel. Auteur: Versie: Datum: Pagina 1 van 5 Businesscase Titel Pagina 1 van 5 Versie historie Versie Auteur Datum Omschrijving Akkoord Naam Rol Voor akkoord: Eigenaar businesscase Pagina 2 van 5 Management samenvatting Beschrijf de managementsamenvatting

Nadere informatie

REGLEMENT OOSTENDE AWARDS 2018

REGLEMENT OOSTENDE AWARDS 2018 REGLEMENT OOSTENDE AWARDS 2018 Art. 1. Organisatie. De organisatie van de Oostende Awards wordt verzekerd door het bestuur van de vzw Oostende Awards. Art. 2. Oostende Awards secretariaat: Economisch Huis

Nadere informatie

Waarom verdient uw app de Health app award 2015?

Waarom verdient uw app de Health app award 2015? Waarom verdient uw app de Health app award 2015? Deelnameformulier Health app award 2015 Dank u wel voor uw deelname aan de Health app award 2015. Om uw deelname rond te maken dient u dit formulier zo

Nadere informatie

JURYRAPPORT NATIONALE CITYMARKETING TROFEE

JURYRAPPORT NATIONALE CITYMARKETING TROFEE JURYRAPPORT NATIONALE CITYMARKETING TROFEE DE NATIONALE CITYMARKETING TROFEE 2017 Juryrapport Zaandam, 31 mei 2017 3 Algemeen De Nationale Citymarketing Trofee (NCT) wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste

Nadere informatie

Artikel 2. Uitschrijver en uitschrijving 2.1 De Brabantse Stijlprijs 2017 wordt uitgeschreven door de provincie Noord-Brabant.

Artikel 2. Uitschrijver en uitschrijving 2.1 De Brabantse Stijlprijs 2017 wordt uitgeschreven door de provincie Noord-Brabant. Reglement De Brabantse Stijlprijs 2017 Provincie Noord-Brabant s - Hertogenbosch, 12 januari 2017 Vooraf Het bepaalde in dit reglement is bindend voor alle partijen: de uitschrijver van de prijs, de deelnemers

Nadere informatie

DE NATIONALE CITYMARKETING TROFEE 2015

DE NATIONALE CITYMARKETING TROFEE 2015 DE NATIONALE CITYMARKETING TROFEE 2015 Juryrapport Zaanstreek 8 juni 2015 Algemeen De nominaties voor de Nationale Citymarketing Trofee zijn dit jaar via een andere procedure tot stand gekomen dan voorgaande

Nadere informatie

REGLEMENT * VERKIEZING ONDERNEMER VAN HET JAAR SON EN BREUGEL * VERKIEZING ONDERNEMER VAN HET JAAR EKKERSRIJT * STARTERSPRIJS SON EN BREUGEL

REGLEMENT * VERKIEZING ONDERNEMER VAN HET JAAR SON EN BREUGEL * VERKIEZING ONDERNEMER VAN HET JAAR EKKERSRIJT * STARTERSPRIJS SON EN BREUGEL REGLEMENT * VERKIEZING ONDERNEMER VAN HET JAAR SON EN BREUGEL * VERKIEZING ONDERNEMER VAN HET JAAR EKKERSRIJT * STARTERSPRIJS SON EN BREUGEL Artikel 1 Algemene doelstelling De vereniging "Lionsclub Son

Nadere informatie

Extra impuls gemeenten voor scheiding kunststof verpakkingsafval van huishoudens

Extra impuls gemeenten voor scheiding kunststof verpakkingsafval van huishoudens Extra impuls gemeenten voor scheiding kunststof verpakkingsafval van huishoudens Inhoud 1. Inleiding 3 2. Opzet 4 3. Voorwaarden en procedure 5 3.1 Eisen aan de projecten 5 3.2 Indienen van projecten 6

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

FFP-Financieel planner van het Jaar

FFP-Financieel planner van het Jaar FFP-Financieel planner van het Jaar - 2017 Documentnaam: Voorwaarden Verkiezing FFP-Financieel planner van het Jaar Versie: 1.1 Datum: 11 mei 2017 Auteur: Vereniging FFP Algemeen De Verkiezing FFP-Financieel

Nadere informatie

Dutch Design Battle A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA. B. How Can We Prevent Oil Spillings?

Dutch Design Battle A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA. B. How Can We Prevent Oil Spillings? Dutch Design Battle 2018 A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA 26/6/2018: Due to the oil spilling in the Port of Rotterdam and at the Rock River in Iowa we organize an extra Dutch Design Battle

Nadere informatie

Samen sterker voor Woudenberg!

Samen sterker voor Woudenberg! Kick-off bijeenkomst Samen sterker voor Woudenberg! WELKOM Brainstorm-avond Samen Sterker voor Woudenberg DES Woudenberg RBT Heuvelrug & Vallei woensdag 16 september 2015 Agenda 19.00 u Inloop & ontvangst

Nadere informatie

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing Haal het maximale uit je marketing budget Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing 1 Over Search Science en Sander, Search Science Team van ervaren online marketeers Ervaring in marketing en sales

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Excellente Scholen 2018

Aanmeldingsformulier Excellente Scholen 2018 Aanmeldingsformulier Excellente Scholen 2018 Aanmeldingsprocedure U bent geïnteresseerd in het traject Excellente Scholen 2018. Elke school/schoolsoort die wil deelnemen aan het traject dient uiterlijk

Nadere informatie

Gelderland Arbeidswijs

Gelderland Arbeidswijs Gelderland Arbeidswijs Inspiratiedocument 2018 v1.0 Heb jij een goed idee voor Gelderland Arbeidswijs? 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Gelderland Arbeidswijs in het kort... 4 3. Gelderland Arbeidswijs...

Nadere informatie

Kwinta PHD Award 2018

Kwinta PHD Award 2018 Wat is de bedoeling? De bedoeling is om het doctoraat te erkennen dat het nauwst aansluit bij onze waarden van kwaliteit via innovatie en talent. Tegelijkertijd zoeken we een pragmatische bijdrage tot

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. 1. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Branchevereniging ART- FRAME. Er is een vakjury en een publieksjury.

WEDSTRIJDREGLEMENT. 1. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Branchevereniging ART- FRAME. Er is een vakjury en een publieksjury. REGLEMENT NATIONALE LIJSTENMAKERSWEDSTRIJD 2016 WEDSTRIJDREGLEMENT 1. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Branchevereniging ART- FRAME. Er is een vakjury en een publieksjury. Door ART-FRAME wordt

Nadere informatie

Richtlijnen Sportplan 2017 schoolsportcoördinator V.O.

Richtlijnen Sportplan 2017 schoolsportcoördinator V.O. Richtlijnen Sportplan 2017 schoolsportcoördinator V.O. 1. Voorwoord Schrijf in je eigen woorden als vakdocent het voorwoord. Denk hierbij eens na over je eigen rol als -er? Zie je kansen voor jezelf en

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

Iedere handelaar die werk maakt van zijn of haar etalage komt in aanmerking.

Iedere handelaar die werk maakt van zijn of haar etalage komt in aanmerking. Reglement Roeselare Awards Art. 1. Organisatie. De organisatie van de Roeselare Awards wordt verzekerd door het bestuur van de vzw Roeselare Awards. De Roeselare Awards worden jaarlijks uitgereikt op de

Nadere informatie

ONDERWERP STRATEGIEOPDRACHT. TIPS voor iedereen die de strategieopdracht nog moet inleveren!

ONDERWERP STRATEGIEOPDRACHT. TIPS voor iedereen die de strategieopdracht nog moet inleveren! ONDERWERP STRATEGIEOPDRACHT TIPS voor iedereen die de strategieopdracht nog moet inleveren! ONDERWERP EXTERNE ANALYSE LET OP: analyseren = onderzoeken = objectief beschrijven = zonder oordeel, zonder advies,

Nadere informatie

Reglement Rotterdamse emancipatieprijs voor roldoorbrekend opvoeden

Reglement Rotterdamse emancipatieprijs voor roldoorbrekend opvoeden Reglement voor de Rotterdamse emancipatieprijs voor roldoorbrekend opvoeden. In het kader van het gemeentelijk Emancipatiebeleid Afdeling: Afzender: Onderwerp: Scholing en Integratie Jeugd, Onderwijs en

Nadere informatie

Wat een mediakit is. Waarom je een mediakit nodig hebt. Hoe je een mediakit gebruikt. Hoe je een mediakit ontwerpt

Wat een mediakit is. Waarom je een mediakit nodig hebt. Hoe je een mediakit gebruikt. Hoe je een mediakit ontwerpt Wat een mediakit is Waarom je een mediakit nodig hebt Hoe je een mediakit gebruikt Hoe je een mediakit ontwerpt Een mediakit of een sprekerskit is een document dat een samenvatting is van jouw business.

Nadere informatie

Juryrapport 1 e Nederlandse e-learning Award

Juryrapport 1 e Nederlandse e-learning Award Juryrapport 1 e Nederlandse e-learning Award Winnaar: Trimbos Instituut met De gezonde school en genotmiddelen Uitgereikt tijdens het Nationale E-learning Congres op 10 februari 2009 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...

Nadere informatie

FAQ Solidarity Award

FAQ Solidarity Award FAQ Solidarity Award Wat is het doel van de wedstrijd ING Solidarity Award? Wie kan deelnemen aan de wedstrijd ING Solidarity Award, wat zijn de verkiesbaarheidscriteria? Hoe kan ik mijn vereniging inschrijven?

Nadere informatie

Ontmoet de beste studenten van Nederland en België!

Ontmoet de beste studenten van Nederland en België! SRC informatiepakket voor partners Ontmoet de beste studenten van Nederland en België! Partners 2017: Algemene informatie De Student Research Conference 2017, waar uw bedrijf jong talent ontmoet! De Student

Nadere informatie

Kennissessie: LinkedIn

Kennissessie: LinkedIn Kennissessie: LinkedIn Spreker: Fennard Drenth Directeur Introductie Fennard Drenth Drendabel LinkedIn acquisitie specialist Online marketing specialist Wat kun je met LinkedIn doen? Connecten Berichten

Nadere informatie