Adverteren via funda. v1 KT2/3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Adverteren via funda. v1 KT2/3"

Transcriptie

1 Adverteren via funda

2 De kracht van online adverteren via funda Met meer dan 31,7 miljoen bezoeken per maand is funda dé marktleider op het gebied van huizensites. Wij zorgen altijd en op elk moment voor actuele, betrouwbare en volledige informatie. Dat betekent zekerheid voor de bezoekers en het grootste bereik voor u als adverteerder. We hebben de funda-bezoeker ongekend scherp in beeld: zo kunt u heel gericht adverteren voor de meeste impact. Via slimme targeting bereikt uw campagne precies de gewenste doelgroep. Alle aandacht Funda houdt het aantal banners op de site beperkt. Prettig voor de bezoeker én voor u als adverteerder: de site blijft overzichtelijk en uw banner springt er echt uit. Optimaal bereik Met online als werkterrein is funda expert op het gebied van online advertising. Wij geven u graag advies over hoe uw campagne op funda het beste tot zijn recht komt. Slim adverteren op de best bekeken huizensite van Nederland Unieke targeting uit ruim 31,7 miljoen bezoeken per maand Kwaliteit gegarandeerd op Beste website van het jaar (8x in categorie huisvesting) Altijd en overal bereikbaar via desktop, tablet en smartphone Duidelijke focus op funda.nl, fundainbusiness.nl of fundalandelijk.nl 7 mln. 84,6 mln. bezoeken totaal pageviews totaal 9,9 mln. 152,1 mln. bezoeken totaal pageviews totaal key facts tablet 14,8 mln. bezoeken totaal key facts desktop 138,2 mln. pageviews totaal key facts mobiel Neem contact met ons op via sales@funda.nl of bel voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een advies op maat.

3 Medium Rectangle Homepage Afmetingen: 300 x 250 pixels (b x h). Wij hanteren voor het inboeken van een HTML5 banner een aanleverperiode van 5 dagen voor aanvang van de start van de campagne zodat wij goed kunnen testen in verschillende browsers. Indien er een video in de rectangle vertoond wordt dient deze in een container geplaatst te zijn en gehost te worden door de adverteerder. Het verkeer vanuit funda dient met deze url goed te meten te zijn (met bijvoorbeeld UTM codes in Google Analytics).

4 Medium Rectangle Objectdetailpagina Afmetingen: 300 x 250 pixels (b x h). Wij hanteren voor het inboeken van een HTML5 banner een aanleverperiode van 5 dagen voor aanvang van de start van de campagne zodat wij goed kunnen testen in verschillende browsers. Indien er een video in de rectangle vertoond wordt dient deze in een container geplaatst te zijn en gehost te worden door de adverteerder. Het verkeer vanuit funda dient met deze url goed te meten te zijn (met bijvoorbeeld UTM codes in Google Analytics).

5 Halfpage banner Objectdetailpagina Afmetingen: 300 x 600 pixels (b x h). Wij hanteren voor het inboeken van een HTML5 banner een aanleverperiode van 5 dagen voor aanvang van de start van de campagne zodat wij goed kunnen testen in verschillende browsers. Indien er een video in de halfpage vertoond wordt dient deze in een container geplaatst te zijn en gehost te worden door de adverteerder. Het verkeer vanuit funda dient met deze url goed te meten te zijn (met bijvoorbeeld UTM codes in Google Analytics).

6 Leaderboard Fotopagina Afmetingen: 728 x 90 pixels (b x h). Wij hanteren voor het inboeken van een HTML5 banner een aanleverperiode van 5 dagen voor aanvang van de start van de campagne zodat wij goed kunnen testen in verschillende browsers. Indien er een video in de leaderboard banner vertoond wordt dient deze in een container geplaatst te zijn en gehost te worden door de adverteerder. Het verkeer vanuit funda dient met deze url goed te meten te zijn (met bijvoorbeeld UTM codes in Google Analytics).

7 XL Leaderboard Fotopagina Weergave Deze banner kan vertoond worden als de schermresolutie boven de 1200 pixels komt. Afmetingen: 970x90 pixels (b x h). contact brengen met een provider. Wij hanteren voor het inboeken van een HTML5 banner een aanleverperiode van 5 dagen voor aanvang van de start van de campagne zodat wij goed kunnen testen in verschillende browsers. Indien er een video in de leaderboard banner vertoond wordt dient deze in een container geplaatst te zijn en gehost te worden door de adverteerder. Het verkeer vanuit funda dient met deze url goed te meten te zijn (met bijvoorbeeld UTM codes in Google Analytics).

8 Leaderboard Resultatenlijst Op de 4e en 11e positie in de resultatenlijst. Afmetingen: 728 x 90 pixels (b x h). Wij hanteren voor het inboeken van een HTML5 banner een aanleverperiode van 5 dagen voor aanvang van de start van de campagne zodat wij goed kunnen testen in verschillende browsers. Indien er een video in de leaderboard banner vertoond wordt dient deze in een container geplaatst te zijn en gehost te worden door de adverteerder. Het verkeer vanuit funda dient met deze url goed te meten te zijn (met bijvoorbeeld UTM codes in Google Analytics). Voor vragen over specificaties kunt u contact opnemen met de afdeling traffic:

9 Mobile Leaderbord Resultatenlijst Afmetingen: 320 x 50 pixels (b x h). Wij hanteren voor het inboeken van een HTML5 banner een aanleverperiode van 5 dagen voor aanvang van de start van de campagne zodat wij goed kunnen testen in verschillende browsers. Indien er een video in de rectangle vertoond wordt dient deze in een container geplaatst te zijn en gehost te worden door de adverteerder. Het verkeer vanuit funda dient met deze url goed te meten te zijn (met bijvoorbeeld UTM codes in Google Analytics). Voor vragen over specificaties kunt u contact opnemen met de afdeling traffic:

10 Mobile XL Leaderbord Resultatenlijst Afmetingen: 320 x 100 pixels (b x h). Wij hanteren voor het inboeken van een HTML5 banner een aanleverperiode van 5 dagen voor aanvang van de start van de campagne zodat wij goed kunnen testen in verschillende browsers. Indien er een video in de rectangle vertoond wordt dient deze in een container geplaatst te zijn en gehost te worden door de adverteerder. Het verkeer vanuit funda dient met deze url goed te meten te zijn (met bijvoorbeeld UTM codes in Google Analytics). Voor vragen over specificaties kunt u contact opnemen met de afdeling traffic:

11 Sponsorblok Overzichtspagina Het sponsorblok is een door funda opgemaakte native banner met de volgende specificaties: Titel Maximaal 26 leestekens Kleur naar keuze. Tekst Subtitel maximaal 36 leestekens. Call to action maximaal 10 leestekens (deze kan blauw worden uitgelicht). Het benoemen van telefoonnummers, websites, webadres of adres is niet toegestaan. Logo Logo 260x260 pixels (hoogte of breedte mag lager, maar één van beiden moet 260 pixels zijn voor de beste weergave JPG of PNG file Het verkeer vanuit funda dient met deze url goed te meten te zijn (met bijvoorbeeld UTM codes in Google Analytics). Voor vragen over specificaties kunt u contact opnemen met de afdeling traffic:

12 In Feed banner In Feed banner Deze banner wordt tussen de zoekresultaten getoond. De In Feed banner is een door funda opgemaakte HTML banner met de volgende specificaties: Afbeelding 720 x 480 pixels Interieur, exterieur of sfeerimpressie van de woningen of een project is toegestaan. Grootte: maximaal 30Kb. s zijn niet toegestaan. Advertentie De afkorting Adv wordt weergegeven in de advertentie en is in de standaard opmaak gedefinieerd. Logo Afmetingen: 80 x 50 pixels Het logo is klikbaar en kan verwijzen naar de website. Grootte: maximaal 10Kb. s zijn niet toegestaan. Tekst Lettertype: Proxima nova. De tekst bevat maximaal vier regels Maximaal 32 karakters per regel inclusief spaties De advertentie krijgt een aangepast ontwerp afhankelijk van het type device waar de advertentie op bekeken wordt. : Het verkeer vanuit funda dient met deze url goed te meten te zijn (met bijvoorbeeld UTM codes in Google Analytics).

13 Tekstlink Afbeelding: Maximaal 28px hoog s zijn niet toegestaan. Tekst: Maximaal 27 karakters inclusief spaties. Blauw. Het verkeer vanuit funda dient met deze url goed te meten te zijn (met bijvoorbeeld UTM codes in Google Analytics).

14 Categoriebanner Categoriebanner Deze banner kan aan het eind van elke kenmerkencategorie getoond worden. De categoriebanner is een door funda opgemaakte HTML banner met de volgende specificaties: Achtergrondkleur 10% van de bedrijfskleur. Logo Maximaal 64 px hoog, max 260 px breed. s zijn niet toegestaan. Tekst Lettertype: Proxima nova. De tekst is in zijn geheel klikbaar. Call to action moet rechts uitgelijnd staan. Call to action kan blauw worden uitgelicht. Maximaal karakters inclusief spaties (call to action maximaal 10 karakters inclusief spaties). : Het verkeer vanuit funda dient met deze url goed te meten te zijn (met bijvoorbeeld UTM codes in Google Analytics). Voor vragen over specificaties kunt u contact opnemen met de afdeling traffic:

15 Skyscraper Zoeken op kaart Afmetingen: 120 x 600 pixels (b x h). Wij hanteren voor het inboeken van een HTML5 banner een aanleverperiode van 5 dagen voor aanvang van de start van de campagne zodat wij goed kunnen testen in verschillende browsers. : : Indien er een video in de leaderboard banner vertoond wordt dient deze in een container geplaatst te zijn en gehost te worden door de adverteerder. : Het verkeer vanuit funda dient met deze url goed te meten te zijn (met bijvoorbeeld UTM codes in Google Analytics).

16 Wide Skyscraper Zoeken op kaart Afmetingen: 160 x 600 pixels (b x h). Wij hanteren voor het inboeken van een HTML5 banner een aanleverperiode van 5 dagen voor aanvang van de start van de campagne zodat wij goed kunnen testen in verschillende browsers. Indien er een video in de leaderboard banner vertoond wordt dient deze in een container geplaatst te zijn en gehost te worden door de adverteerder. Het verkeer vanuit funda dient met deze url goed te meten te zijn (met bijvoorbeeld UTM codes in Google Analytics).

17 Cheat sheet Halfpage banner 300 x 600 pixels (b x h) GIF, JPEG, JPG, PNG, HTML5, 150 Kb Wide Skyscraper 160 x 600 pixels (b x h) GIF, JPEG, JPG, PNG, HTML5, 150 Kb Skyscraper 120 x 600 pixels (b x h) GIF, JPEG, JPG, PNG, HTML5, 150 Kb Medium Rectangle 300 x 250 pixels (b x h) GIF, JPEG, JPG, PNG, HTML5, 150 Kb Mobile Leaderbord resultatenlijst 320 x 50 pixels (b x h) GIF, JPEG, JPG, PNG, HTML5, 150 Kb HTML banner 983 x 152 pixels (b x h) GIF, JPEG, JPG, PNG, HTML5, 150 Kb Mobile Leaderbord XL resultatenlijst 320x100 pixels (b x h) GIF, JPEG, JPG, PNG, HTML5, 150 Kb Sponsorblok overzichtspagina 312 x 92 pixels (b x h) GIF, JPEG, JPG, PNG, HTML5, 150 Kb opmaak Funda Leaderboard op fotopagina 728x90 pixels (b x h) GIF, JPEG, JPG, PNG, HTML5, 150 Kb Leaderboard resultatenlijst Tekstlink 60 x 20 pixels (b x h) GIF, JPEG, JPG, PNG, HTML5, 150 Kb opmaak Funda XL Leaderboard op fotopagina 970x90 pixels (b x h) GIF, JPEG, JPG, PNG, HTML5, 150 Kb Categoriebanner 648 x 40 pixels (b x h) GIF, JPEG, JPG, PNG, HTML5, 150 Kb opmaak Funda Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via sales@funda.nl of bel voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een advies op maat. Wij zijn u graag van dienst.

Adverteren via funda. v1 KT2/3

Adverteren via funda. v1 KT2/3 Adverteren via funda De kracht van online adverteren via funda Met meer dan 36 miljoen bezoeken per maand is funda dé marktleider op het gebied van huizensites. Wij zorgen altijd en op elk moment voor

Nadere informatie

Adverteren via funda. v1 KT2/3

Adverteren via funda. v1 KT2/3 Adverteren via funda De kracht van online adverteren via funda Met meer dan 36 miljoen bezoeken per maand is funda dé marktleider op het gebied van huizensites. Wij zorgen altijd en op elk moment voor

Nadere informatie

Adverteren via funda. v1 KT2/3

Adverteren via funda. v1 KT2/3 Adverteren via funda De kracht van online adverteren via funda Met meer dan 36 miljoen bezoeken per maand is funda dé marktleider op het gebied van huizensites. Wij zorgen altijd en op elk moment voor

Nadere informatie

Adverteren via funda. v0.1 KT2/3

Adverteren via funda. v0.1 KT2/3 Adverteren via funda De kracht van online adverteren via funda Met meer dan 31,7 miljoen bezoeken per maand is funda dé marktleider op het gebied van huizensites. Wij zorgen altijd en op elk moment voor

Nadere informatie

Adverteren via funda. Versie

Adverteren via funda. Versie Adverteren via funda De kracht van online adverteren via funda Met meer dan 43 miljoen bezoeken per maand is funda dé marktleider op het gebied van huizensites. Wij zorgen altijd en op elk moment voor

Nadere informatie

Tarieven en aanleverspecificaties

Tarieven en aanleverspecificaties Tarieven en aanleverspecificaties 2018 Versie december 2017 BEREIK UW DOELGROEP OPTIMAAL MET 1LIMBURG 1Limburg is hét actuele online nieuwsplatform van L1. De app en website van 1Limburg brengen alle actualiteiten

Nadere informatie

Online tarievenkaart & aanleverspecificaties kwartaal 1, 2017

Online tarievenkaart & aanleverspecificaties kwartaal 1, 2017 Online tarievenkaart & aanleverspecificaties kwartaal 1, 2017 versie 1, 22-12-2016 Banner formaten en tarieven Reguliere Banner formaten RD.nl Kerktijden.nl Digibron.nl Puntuit.nl Terdege.nl Tekstlink

Nadere informatie

Online tarieven en specificaties (Q4 2015 t/m Q1 2016)

Online tarieven en specificaties (Q4 2015 t/m Q1 2016) Online tarieven en specificaties (Q4 2015 t/m Q1 2016) 11-12-2015 RD.nl Regulier Mobiel Native Premium Digibron.nl Puntuit.nl Terdege.nl Kerktijden.nl Kies links of hieronder het kanaal waarop u wenst

Nadere informatie

AANLEVERSPECIFICATIES ONLINE

AANLEVERSPECIFICATIES ONLINE AANLEVERSPECIFICATIES ONLINE 1 ONLINE 2 Online FD Mediagroep biedt een uniek digitaal platform om ondernemers in Nederland op elk gewenst moment van de dag te bereiken. Het journalistieke umfeld van FD

Nadere informatie

Online tarievenkaart & aanleverspecificaties. versie 1,

Online tarievenkaart & aanleverspecificaties. versie 1, 2019 Online tarievenkaart & aanleverspecificaties De tarieven zijn geldig tot 31-12-2019 versie 1, 18-12-2018 Meest verkochte advertentieformaten Billboard De billboard is een echte eye-catcher. Direct

Nadere informatie

Online tarieven en specificaties Q2 2016

Online tarieven en specificaties Q2 2016 Online tarieven en specificaties Q2 2016 7-4-2016 RD.nl Regulier Mobiel Native Premium Digibron.nl Puntuit.nl Terdege.nl Kerktijden.nl Kies links of hieronder het kanaal waarop u wenst te adverteren. Specificaties

Nadere informatie

Online tarievenkaart & aanleverspecificaties. versie 1,

Online tarievenkaart & aanleverspecificaties. versie 1, 2018 Online tarievenkaart & aanleverspecificaties De tarieven zijn geldig tot 31-12-2018 versie 1, 08-01-2018 Banner formaten en tarieven Reguliere Banner formaten RD.nl Kerktijden.nl Digibron.nl Puntuit.nl

Nadere informatie

Visualisatie online adverteren

Visualisatie online adverteren Online FD Mediagroep biedt een uniek digitaal platform om ondernemers in Nederland op elk gewenst moment van de dag te bereiken. Het journalistieke umfeld van FD Mediagroep maakt adverteren aantrekkelijk

Nadere informatie

SeniorenNet.be TARIEVEN Profiel Actieve 50+ Bereik

SeniorenNet.be TARIEVEN Profiel Actieve 50+ Bereik SeniorenNet.be Profiel Actieve 50+ Bereik 1,2 miljoen bezoekers / maand 450.000 unieke bezoekers / maand 4,8 miljoen bezochte pagina s / maand Gemiddeld 3,9 aantal pagina s / bezoek Meer dan 320.000 contacten

Nadere informatie

TARIEFKAART WEBSITE 2019

TARIEFKAART WEBSITE 2019 MEDIA KAART 2019 TARIEFKAART WEBSITE 2019 HALFPAGE AD Een erg opvallende communicatie uiting, die heel creatief ingezet kan worden. Wallpaper verschijnt namelijk naast de site en is daardoor extra opvallend.

Nadere informatie

Banner formaten en tarieven

Banner formaten en tarieven Online tarievenkaart & aanleverspecificaties kwartaal 4, 2016 Banner formaten en tarieven Reguliere Banner formaten RD.nl Kerktijden.nl Digibron.nl Puntuit.nl Terdege.nl Tekstlink 1,00 1,00 Normal mobile

Nadere informatie

Tarieven en aanleverspecificaties

Tarieven en aanleverspecificaties Tarieven en aanleverspecificaties 09-10-2014 Bereik uw doelgroep optimaal met 1Limburg 1Limburg is de unieke krachtenbundeling van L1 en Media Groep Limburg. De app en website van 1Limburg brengen alle

Nadere informatie

Online advertising. Inhoud. Overzicht nieuwssites 2

Online advertising. Inhoud. Overzicht nieuwssites 2 Online advertising Inhoud Overzicht nieuwssites 2 Adverteren op computer & tablet 3 Leaderbord 4 Medium Rectangle 4 Radical 5 Homepage Take-over 5 Layered Ad 5 Advertorial 6 Blog 7 Profiteer van de kracht

Nadere informatie

Mediakit ELSEVIERWEEKBLAD.NL

Mediakit ELSEVIERWEEKBLAD.NL Mediakit ELSEVIERWEEKBLAD.NL 2017 Pageviews 6.726.098 Unieke bezoekers 1.402.315 Bron: Google Analytics, maart 2017 OVER ELSEVIERWEEKBLAD.NL Wat is Elsevierweekblad.nl? Elsevierweekblad.nl brengt het belangrijkste

Nadere informatie

MIN. 55.000 VERTONINGEN

MIN. 55.000 VERTONINGEN MOBIELE WEBSITE Met uw banner op onze mobiele website bereikt u uw doelgroep op een moment dat ze 100% aandacht hebben voor het scherm waar ze naar kijken. Mensen bekijken vooral mobiele websites op dode

Nadere informatie

Tarieven en aanleverspecificaties

Tarieven en aanleverspecificaties Tarieven en aanleverspecificaties 07-01-2016 Bereik uw doelgroep optimaal met 1Limburg 1Limburg is de unieke krachtenbundeling van L1 en Media Groep Limburg. De app en website van 1Limburg brengen alle

Nadere informatie

Mediakit ELSEVIERWEEKBLAD.NL

Mediakit ELSEVIERWEEKBLAD.NL Mediakit ELSEVIERWEEKBLAD.NL 2018 Pageviews 3.959.488 Unieke bezoekers 777.147 Bron: Google Analytics, jan 2018 OVER ELSEVIERWEEKBLAD.NL Wat is Elsevierweekblad.nl? Elsevierweekblad.nl brengt het belangrijkste

Nadere informatie

TARIEVEN VLAANDEREN 2018

TARIEVEN VLAANDEREN 2018 TARIEVEN VLAANDEREN 2018 STANDARD DISPLAY ADVERTISING National Medium Rectangle National Leaderboard 1 WEEK VÓÓR VERSCHIJNING 1 ste Medium Rectangle in de resultatenlijst Leaderboard bovenaan elke pagina

Nadere informatie

Display Advertising. Online aanleverspecificaties

Display Advertising. Online aanleverspecificaties Display Advertising Leaderboard desktop 728x90 pixels, max. 100 kb, (animated) gif, jpg, HTML of third party tag(tag moet geserveerd worden vanaf een beveiligde server). Evt. geluid moet door gebruiker

Nadere informatie

Mobile Advertisingstandaarden Update 2015

Mobile Advertisingstandaarden Update 2015 Mobile Advertisingstandaarden Update 2015 Taksforce Mobile IAB Nederland 4 december 2014 Inleiding Om de inzet van mobile advertising te vereenvoudigen en zodoende te stimuleren, publiceert de Taskforce

Nadere informatie

BELEGGERSBELANGEN.NL

BELEGGERSBELANGEN.NL Mediakit BELEGGERSBELANGEN.NL 2018 Pageviews 362.562 Unieke bezoekers 55.449 Bron: Google Analytics, jan 2018 Over Beleggers Belangen(.nl) Wat is Beleggers Belangen(.nl)? Beleggers Belangen voorziet actieve

Nadere informatie

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME WEBSITE (DESKTOP/TABLET) Het medium met de meest uitgebreide advertentiemogelijkheden. Zo kunt u zelf bepalen op welke bannerpositie u staat, in welke

Nadere informatie

Mediakit Beurs.nl. elseviermedia.nl +31 (0)

Mediakit Beurs.nl. elseviermedia.nl +31 (0) Mediakit 2019 1 is dé startpagina voor vele beleggers. is actief sinds 1999 en één van de grootste in het beleggerssegment van Nederland. Focus op informatie Real-time koersinformatie van de AEX-, de AMX-

Nadere informatie

Mediakit Beurs.nl. elseviermedia.nl +31 (0)

Mediakit Beurs.nl. elseviermedia.nl +31 (0) Mediakit 2019 1 is dé startpagina voor vele beleggers. is actief sinds 1999 en één van de grootste in het beleggerssegment van Nederland. Focus op informatie Real-time koersinformatie van de AEX-, de AMX-

Nadere informatie

BELEGGERSBELANGEN.NL

BELEGGERSBELANGEN.NL Mediakit BELEGGERSBELANGEN.NL 2017 Pageviews 316.078 Unieke bezoekers 55.063 Bron: Google Analytics, maart 2017 Over Beleggers Belangen(.nl) Wat is Beleggers Belangen(.nl)? Beleggers Belangen voorziet

Nadere informatie

ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP

ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP ONLINE PLATFORM VOOR d e z a ke li j ke te leco m h a n d e l tbm telecom business magazine Magenta Publishing http://www.tbmnet.nl ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP Alle

Nadere informatie

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen. Automotive Eten & Drinken

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen. Automotive Eten & Drinken REIZEN Automotive Eten & Drinken Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen Familie & Gezin Fotografie Health & Personal Care Nieuws & Informatie Product vergelijking Reizen Tech & Gadgets

Nadere informatie

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen REIZEN Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen Websites: 20 Uniek bereik: 5.631.500 Impressies: 126.028.664 Adverteer op het grootste digitale Reizen channel van Nederland en bereik hiermee

Nadere informatie

Aanleverspecificaties online ICT Media

Aanleverspecificaties online ICT Media Aanleverspecificaties online ICT Media ICT Media bereikt met IT Executive.nl ook online een brede doelgroep van IT-beslissers. Zowel de CIO s als de CFO, COO, CEO, sourcing professionals, als IT- en informatiemanagers

Nadere informatie

Factsheet Digitaal Portfolio

Factsheet Digitaal Portfolio Factsheet Digitaal Portfolio mei 2014 NRC Digitaal nrc.nl nrc.nl is de zelfstandige gratis nieuwssite van NRC Media. nrc.nl brengt het allerlaatste nieuws en voegt er snelle duiding aan toe. Behalve actualiteit

Nadere informatie

BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl ONLINE AANLEVER SPECIFICATIES

BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl ONLINE AANLEVER SPECIFICATIES BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl ONLINE AANLEVER SPECIFICATIES 2016 Inhoud 1. Online video (pre-roll en mid-roll) 2. Standaard Display formaten 3. Rich Media formaten 4. Aanleveren

Nadere informatie

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME WEBSITE (DESKTOP/TABLET) Het medium met de meest uitgebreide advertentiemogelijkheden. Zo kunt u zelf bepalen op welke bannerpositie u staat, in welke

Nadere informatie

Website Products4Engineers.nl 2009 2009

Website Products4Engineers.nl 2009 2009 Website Products4Engineers.nl 2009 2009 TOPBANNER Een Topbanner is de horizontale paginabrede advertentie die boven aan de pagina wordt getoond. Door zijn grote oppervlakte heeft de banner een hoge attentiewaarde

Nadere informatie

Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Mobiel Gridboard en mobiele 640x100 px 40 kb (animated).gif.jpg.png

Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Mobiel Gridboard en mobiele 640x100 px 40 kb (animated).gif.jpg.png Aanleverspecs Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Mobiel Gridboard en mobiele 640x100 px 40 kb (animated).gif.jpg.png banner Smartphone Mobiel Gridboard Tablet 1800x128 px 50 kb (non-animated).gif.jpg

Nadere informatie

WEER & VERKEER. Het Semilo Channel Weer & Verkeer De weg naar een groot mobiel publiek

WEER & VERKEER. Het Semilo Channel Weer & Verkeer De weg naar een groot mobiel publiek WEER & VERKEER Het Semilo Channel Weer & Verkeer De weg naar een groot mobiel publiek Websites: 13 Uniek bereik: 2.765.000 Impressies: 109.155.000 Automotive Eten & Drinken Familie & Gezin Fotografie Health

Nadere informatie

CAMPAGNES Prijzen & specificaties Zomer 2013

CAMPAGNES Prijzen & specificaties Zomer 2013 CAMPAGNES Prijzen & specificaties Zomer 2013 Adverteren met Frankwatching Frankwatching is de grootste online community van Nederland binnen het vakgebied online & digital. Maandelijks zijn meer dan 300.000

Nadere informatie

Tariefkaart Rectangle. Rectangle. Specificaties. Full Banner. Specificaties. Tarief

Tariefkaart Rectangle. Rectangle. Specificaties. Full Banner. Specificaties. Tarief Website www.ttm.nl Leaderboard Rectangle Rectangle Een rectangle is een opvallend groot advertentieformaat dat altijd rechts op de pagina, boven de vouw staat. Het formaat leent zich uitstekend voor de

Nadere informatie

ONLINE ADVERTEREN 2018 OMROEPBRABANT.NL/RECLAME

ONLINE ADVERTEREN 2018 OMROEPBRABANT.NL/RECLAME ADVERTEREN 2018 OMROEPBRABANT.NL/RECLAME WEBSITE (DESKTOP/TABLET) Het medium met de meest uitgebreide advertentiemogelijkheden. Zo kunt u zelf bepalen op welke bannerpositie u staat, in welke regio u zichtbaar

Nadere informatie

FAMILIE & GEZIN. Het Semilo Channel Familie & Gezin Focus op ouders, verzorgers en grootouders

FAMILIE & GEZIN. Het Semilo Channel Familie & Gezin Focus op ouders, verzorgers en grootouders FAMILIE & GEZIN Het Semilo Channel Familie & Gezin Focus op ouders, verzorgers en grootouders Websites: 8 Uniek bereik: 916.300 Impressies: 13.000.000 Automotive Eten & Drinken Familie & Gezin Fotografie

Nadere informatie

Specificaties advertentiemateriaal

Specificaties advertentiemateriaal Specificaties advertentiemateriaal Foto: Giovanni Giannoni, Pitti Bimbo AANLEVEREN ADVERTENTIEMATERIAAL PRINT AFLOPENDE FORMATEN (EXCLUSIEF MM AFLOOP RONDOM) / pagina 0 x 00 mm / pagina 0 x 00 mm Advertenties

Nadere informatie

Tariefkaart 2019 Datum: januari 2019

Tariefkaart 2019 Datum: januari 2019 Datum: januari 2019 Digitale Nieuwsbrief Verzenddatum digitale nieuwsbrief Wekelijks op dinsdag en/of donderdag naar 5.000 nieuwsbrieflezers Meer informatie Neem contact op met de verkoopafdeling voor

Nadere informatie

AUTOMOTIVE. Het Semilo Channel Automotive Voor alles over auto s

AUTOMOTIVE. Het Semilo Channel Automotive Voor alles over auto s AUTOMOTIVE Het Semilo Channel Automotive Voor alles over auto s Websites: 11 Uniek bereik: 2.334.500 Impressies: 123.170.000 Het channel Automotive van Semilo biedt de bezoeker alles over auto s. Nieuwe

Nadere informatie

BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl

BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl Online Aanleverspecificaties 2015 Inhoud 1. Online video (pre-roll en mid-roll) 2. Standaard Display formaten 3. Rich Media formaten 4. Aanleveren materiaal 1. Online Video (Pre-roll en Mid-roll) Streaming

Nadere informatie

Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Web Billboard 970x250 px 50 kb.swf. Web Half Page 300x600 px 50 kb (animated).gif.jpg.

Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Web Billboard 970x250 px 50 kb.swf. Web Half Page 300x600 px 50 kb (animated).gif.jpg. Aanleverspecs Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Web Billboard 970x250 px 50 kb.swf Web Half Page 300x600 px 50 kb (animated).gif.jpg.swf Web Rectangle 300x250 px 40 kb (animated).gif.jpg.swf Web

Nadere informatie

AutoTrack.nl Online advertising

AutoTrack.nl Online advertising AutoTrack.nl Online advertising Inhoudsopgave U kiest voor AutoTrack.nl, omdat 13 Adverteren Homepage 15 Adverteren Occasions 16 Adverteren Nieuwe auto s direct leverbaar 18 Adverteren Nieuwe auto s vergelijken

Nadere informatie

Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Mobiel Gridboard en mobiele

Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Mobiel Gridboard en mobiele Aanleverspecs Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Mobiel Gridboard en mobiele (animated).gif.jpg.png banner Smartphone 320x54 px (ios) 640x108 px (ios) 240x40 px (Android) 320x54 px (Android) 480x81

Nadere informatie

Photo: Jeroen Snijders. advertentiemateriaal

Photo: Jeroen Snijders. advertentiemateriaal Photo: Jeroen Snijders Specificaties advertentiemateriaal 08 Aanleveren advertentiemateriaal print Advertenties moeten worden aangeleverd als Certified pdf, raster voor zwart-wit, raster 0 voor full colour.

Nadere informatie

certified PDF AANLEVEREN GRAFISCH MATERIAAL aan Roularta Media Group ONLINE VERSIE 04-04-11

certified PDF AANLEVEREN GRAFISCH MATERIAAL aan Roularta Media Group ONLINE VERSIE 04-04-11 certified PDF AANLEVEREN GRAFISCH MATERIAAL aan Roularta Media Group ONLINE VERSIE 17-12-2015 VERSIE 04-04-11 AANLEVEREN AAN RMG.indd 1 11/7/08 10:26:53 AM Inhoud 1. DISPLAY ADVERTISING 1. Algemeen 5 Advertorial

Nadere informatie

BrandDeli Toetsenbordweg MZ Amsterdam Branddeli.nl

BrandDeli Toetsenbordweg MZ Amsterdam Branddeli.nl BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl Inhoud 1. Online video (pre-roll en mid-roll) 2. Standaard Display formaten 3. Rich Media formaten 4. Aanleveren materiaal 1. Online Video (Pre-roll

Nadere informatie

Tariefkaart 2019 Datum: 1 januari 2019

Tariefkaart 2019 Datum: 1 januari 2019 Datum: 1 januari 2019 www.at-aandrijftechniek.nl Leaderboard Skyscraper Rectangle Logolink Rectangle Een rectangle is een opvallend groot advertentieformaat dat altijd rechts op de pagina staat. Het formaat

Nadere informatie

Tariefkaart Digitiale nieuwsbrief metaalmagazine.nl. Blockbuster. Full banner. Advertorial. Verschijning

Tariefkaart Digitiale nieuwsbrief metaalmagazine.nl. Blockbuster. Full banner. Advertorial. Verschijning Digitiale nieuwsbrief metaalmagazine.nl Blockbuster Een blockbuster staat bovenaan in de nieuwsbrief en wordt direct onder de navigatiebalk (de header) getoond en kan daardoor niet aan het oog van de lezer

Nadere informatie

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties Aanleverspecificaties Online folder Jouw folder op onze app en website Klikbare folder Deeplinks naar aanbiedingen op je website In app banner Campagne als afsluiter van bekeken folders Banner posities

Nadere informatie

Aanleverspecificaties online

Aanleverspecificaties online Aanleverspecificaties online Sky Radio Group Bannering Takeover Sky Radio: Brievenbus 980*200 flash met clicktag Background voor brievenbus 2560*220, waarbij de brievenbus er gecentreerd op past Background

Nadere informatie

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties Aanleverspecificaties Magazine, banner of online folder Campagne boodschap tussen de meest populaire content op onze websiste en app Klikbare folder Deeplinks naar aanbiedingen op je website In app banner

Nadere informatie

Aanleverspecificaties 2013

Aanleverspecificaties 2013 Aanleverspecificaties 2013 Introductie Dit document bevat een overzicht van alle aanleverspecificaties met betrekking tot de mogelijke advertentie campagnes op IEX Media. Voor het aanleveren van campagne

Nadere informatie

ADVERTENTIE FORMATEN

ADVERTENTIE FORMATEN ADVERTENTIE FORMATEN BILLBOARD 970X250 - Homepage - Resultaatpagina - Detailpagina HALFPAGE 300X600 - Homepage - Detailpagina LEADERBOARD 728X90 - Homepage - Resultaatpagina - Detailpagina LARGE LEADERBOARD

Nadere informatie

Specificaties advertentiemateriaal

Specificaties advertentiemateriaal Specificaties advertentiemateriaal Foto: Jeroen Snijders Aanleveren advertentiemateriaal print Advertenties moeten worden aangeleverd als Certified pdf, raster voor zwart-wit, raster 0 voor full colour.

Nadere informatie

Technische fiche Lead Generation Dedicated

Technische fiche Lead Generation Dedicated Technische fiche Lead Generation Dedicated Inhoudstafel Inhoudstafel... 2 Overzicht... 3 Inhoud dedicated... 3 Materiaal: inhoud per blok... 3 Overzicht deadlines... 3 Extra diensten (optioneel)... 3 Materiaal

Nadere informatie

NURSING.NL IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT:

NURSING.NL IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT: NURSING.NL ONLINE PLATFORM VERPLEGING EN VERZORGING Nursing.nl is vernieuwd en nu het grootste online platform voor verpleegkundigen (nursing), verpleegkundig experts (TvZ) en verzorgenden (TvV). Door

Nadere informatie

ONLINE ADVERTEREN. Hoe online adverteren? Waarom online adverteren? Direct Respons online adverteren. Thematisch online adverteren

ONLINE ADVERTEREN. Hoe online adverteren? Waarom online adverteren? Direct Respons online adverteren. Thematisch online adverteren ONLINE ADVERTEREN 2011 ONLINE ADVERTEREN Waarom online adverteren? Alle titels van HDC Media hebben een digitale nieuwssite met 24 uur per dag/7 dagen per week actueel nieuws vooral uit de regio. De fervente

Nadere informatie

Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Web Billboard 970x250 px 50 kb.swf. Web Half Page 300x600 px 50 kb (animated).gif.jpg.

Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Web Billboard 970x250 px 50 kb.swf. Web Half Page 300x600 px 50 kb (animated).gif.jpg. Aanleverspecs Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Web Billboard 970x250 px 50 kb.swf Web Half Page 300x600 px 50 kb (animated).gif.jpg.swf Web Rectangle 300x250 px 40 kb (animated).gif.jpg.swf Web

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden

Advertentiemogelijkheden Advertentiemogelijkheden 1 februari 2015 Advertentiemogelijkheden 2015 De grijze vlakken in de schermafbeelding hiernaast visualiseren de advertentiemogelijkheden op het netwerk van Wij* sites. Deze worden

Nadere informatie

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME SERIEUS ADVERTEREN OMROEPBRABANT.NL/RECLAME WEBSITE (DESKTOP/TABLET) Het medium met de meest uitgebreide advertentiemogelijkheden. Zo kunt u zelf bepalen op welke bannerpositie u staat, in welke regio

Nadere informatie

Aanleverspecificaties online W E L K O M B I J RADIO

Aanleverspecificaties online W E L K O M B I J RADIO Aanleverspecificaties online W E L K O M B I J RADIO Sky Radio Group Bannering Skyscrape r (120*600, max 20kb) Banner (468*60, max 25kb) Leaderboard (728*90, max 40kb) Rectangle (300*250, max 40kb) Bannering

Nadere informatie

BrandDeli Toetsenbordweg MZ Amsterdam Branddeli.nl

BrandDeli Toetsenbordweg MZ Amsterdam Branddeli.nl BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl Inhoud 1. Online video (pre-roll en mid-roll) 2. Standaard Display formaten 3. Rich Media formaten 4. Aanleveren materiaal 1. Online Video (Pre-roll

Nadere informatie

1.) Branded content (briefing)

1.) Branded content (briefing) AANLEVERSPECIFICATIES 1.) Branded content (briefing) Datum briefing Opdrachtgever (brand owner) Contactpersoon Details bij de opdracht: Doelstelling(en): 1. Belangrijk om te vermelden in de branded content:

Nadere informatie

Leaderboard op Bouwproducten.nl

Leaderboard op Bouwproducten.nl Leaderboard op Bouwproducten.nl Leaderboard Een Leaderboard is een bijna paginabrede advertentie en is een van de meest gangbare formaten. Een Leaderboard wordt direct onder de navigatiebalk (de header)

Nadere informatie

Specificaties advertentiemateriaal

Specificaties advertentiemateriaal Specificaties advertentiemateriaal Foto: Giovanni Giannoni, Pitti Bimbo AANLEVEREN ADVERTENTIEMATERIAAL PRINT AFLOPENDE FORMATEN (EXCLUSIEF MM AFLOOP RONDOM) / pagina 30 x 300 mm / pagina 0 x 300 mm Advertenties

Nadere informatie

certified PDF AANLEVEREN GRAFISCH MATERIAAL aan Roularta Media Group ONLINE VERSIE 04-04-11

certified PDF AANLEVEREN GRAFISCH MATERIAAL aan Roularta Media Group ONLINE VERSIE 04-04-11 certified PDF AANLEVEREN GRAFISCH MATERIAAL aan Roularta Media Group ONLINE VERSIE 10-11-2015 VERSIE 04-04-11 AANLEVEREN AAN RMG.indd 1 11/7/08 10:26:53 AM Inhoud 1. DISPLAY ADVERTISING 1. Algemeen 5 Advertorial

Nadere informatie

Marktleider in de regio

Marktleider in de regio Effectief online Gemiddeld aantal bezoeken per maand in miljoenen van de drie grootste regionale websites in het verzorgingsgebied van HDC Media.. Marktleider in de regio Regionale dag- en nieuwsbladen

Nadere informatie

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME VOORDELEN Elke dag bezoeken honderdduizenden Brabanders omroepbrabant.nl om het laatste Brabantse nieuws te lezen. En daar kunt u als adverteerder van

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden. 31 januari 2017

Advertentiemogelijkheden. 31 januari 2017 Advertentiemogelijkheden 31 januari 2017 Advertentiemogelijkheden 2016 De grijze vlakken in de schermafbeelding hiernaast visualiseren de advertentiemogelijkheden op het netwerk van Wij* sites. Deze worden

Nadere informatie

Adverteren. Maakindustrie. de Nederlandse. op hét online platform voor

Adverteren. Maakindustrie. de Nederlandse. op hét online platform voor Adverteren op hét online platform voor de Nederlandse Maakindustrie Maakindustrie.nl is hét online platform voor professionals uit de Nederlandse Maakindustrie. Hier informeren en inspireren we de lezer

Nadere informatie

ADWORDSCADABRA TOVEREN MET ONLINE ADVERTISING

ADWORDSCADABRA TOVEREN MET ONLINE ADVERTISING ADWORDSCADABRA TOVEREN MET ONLINE ADVERTISING MEER KLANTEN EN MINDER KOSTEN, ALS JE WEET WAT JE DOET Door Timm & Pimm Sjoerd van Tilburg 26-04-2017 DOELSTELLING TRAINING Inzicht krijgen in de werking en

Nadere informatie

Mediakit XpertHRactueel.nl. (voorheen penoactueel.nl)

Mediakit XpertHRactueel.nl. (voorheen penoactueel.nl) Mediakit XpertHRactueel.nl (voorheen penoactueel.nl) Pageviews 143.376 Unieke bezoekers 56.638 Bron: Google Analytics mei 2016 Over XpertHRactueel.nl Wat is XpertHRActueel.nl? De naamswijziging van PenOactueel.nl

Nadere informatie

Werkspot Tariefkaart 2012

Werkspot Tariefkaart 2012 Werkspot Tariefkaart 2012 Over Werkspot.nl Werkspot.nl opgericht in 2005 - is de eerste en grootste online marktplaats voor klussen in en om het huis. Het principe van Werkspot. nl is eenvoudig: opdrachtgevers

Nadere informatie

Mediakit 2016 editie

Mediakit 2016 editie Mediakit 2016 editie Wij maken technologie begrijpelijk Contactgegevens Informatie over verkoop, traffic, redactie en de uitgever 2016 Titels: AndroidPlanet.nl iphoned.nl Smartphone.nl www.androidplanet.nl

Nadere informatie

ALGEMEEN. Bij Tweakers zijn we gek op advertenties.

ALGEMEEN. Bij Tweakers zijn we gek op advertenties. SPECSHEET TWEAKERS ALGEMEEN Bij Tweakers zijn we gek op advertenties. Ten minste; als ze binnen onze advertentierichtlijnen vallen en dus iets toevoegen aan de gebruikerservaring in plaats van daar afbreuk

Nadere informatie

ChristenUnie Voorstel online marketing provinciale statenverkiezingen

ChristenUnie Voorstel online marketing provinciale statenverkiezingen ChristenUnie Voorstel online marketing provinciale statenverkiezingen Naar aanleiding van uw aanvraag doen wij u hierbij een voorstel voor ondersteuning op het gebied van online marketing tijdens de provinciale

Nadere informatie

SPECSHEET TWEAKERS ADVERTISING

SPECSHEET TWEAKERS ADVERTISING SPECSHEET TWEAKERS ADVERTISING ALGEMEEN Bij Tweakers zijn we gek op advertenties. Ten minste; als ze binnen onze advertentierichtlijnen vallen en dus iets toevoegen aan de gebruikerservaring in plaats

Nadere informatie

Aanleverspecificaties digitaal

Aanleverspecificaties digitaal digitaal Algemene richtlijnen 2 Desktop/laptop/tablet 3 Desktop/laptop/tablet>HPTO/Takeover 4 Opmaakrichtlijnen HPTO / Takeover 5 Mobile 6 e-paper 7 Video 8 Nieuwsbrieven 9 Programmatic 10 11012018 1 Algemene

Nadere informatie

SPECIFICATIES ADVERTENTIEMATERIAAL

SPECIFICATIES ADVERTENTIEMATERIAAL SPECIFICATIES ADVERTENTIEMATERIAAL Foto: Jeroen Snijders AANLEVEREN ADVERTENTIEMATERIAAL PRINT AFLOPENDE FORMATEN (EXCLUSIEF MM AFLOOP RONDOM) / pagina / pagina 0 x 00 mm 0 x 00 mm BLADSPIEGEL 0 X 00 MM

Nadere informatie

Tariefkaart 2016. Vakblad Petfood Magazine: gedrukte oplage = ± 1.350 exemplaren (per 2016)

Tariefkaart 2016. Vakblad Petfood Magazine: gedrukte oplage = ± 1.350 exemplaren (per 2016) kaart 2016 Vakblad Petfood Magazine: gedrukte oplage = ± 1.350 exemplaren (per 2016) Maandelijkse digitale nieuwsbrief: ± 400 abonnees (januari t/m oktober 2015) Website www.petfoodmagazine.nl: 3.960 paginaweergaves

Nadere informatie

Sky Radio Group Bannering

Sky Radio Group Bannering Sky Radio Group Bannering Takeover Sky Radio: Brievenbus 980*200 flash met clicktag Background voor brievenbus 2560*220, waarbij de brievenbus er gecentreerd op past Background content (zijkanten) 2000*960

Nadere informatie

certified PDF AANLEVEREN GRAFISCH MATERIAAL aan Roularta Media Group ONLINE VERSIE 04-04-11

certified PDF AANLEVEREN GRAFISCH MATERIAAL aan Roularta Media Group ONLINE VERSIE 04-04-11 certified PDF AANLEVEREN GRAFISCH MATERIAAL aan Roularta Media Group ONLINE VERSIE 11-09-2015 VERSIE 04-04-11 AANLEVEREN AAN RMG.indd 1 11/7/08 10:26:53 AM Inhoud 1. DISPLAY ADVERTISING 1. Algemeen 5 Advertorial

Nadere informatie

Aanleverspecificaties digitaal

Aanleverspecificaties digitaal digitaal Algemene richtlijnen 2 Desktop/laptop/tablet 3 Desktop/laptop/tablet>HPTO/Takeover 4 Opmaakrichtlijnen HPTO / Takeover 5 Mobile 6 e-paper 7 Video 8 Nieuwsbrieven 9 Programmatic 10 28072017 1 Algemene

Nadere informatie

Adverteren bij funda

Adverteren bij funda 1 Adverteren bij funda 2 Wie is funda? Funda NV is in Nederland dé toonaangevende onderneming op het gebied van onroerendgoed gerelateerde media. De belangrijkste pijlers van Funda NV zijn: funda.nl, het

Nadere informatie

Cross Media Nederland BV - Telefoon: 010-742 05 49 - E-mail: bart.dewilde@crossadvertising.nl

Cross Media Nederland BV - Telefoon: 010-742 05 49 - E-mail: bart.dewilde@crossadvertising.nl REDACTIONELE FORMULE Duurzaam Geproduceerd is hét onafhankelijke kennisplatform over duurzaamheid in de industrie. Het informeert en inspireert de professional door nieuws, visies van experts, interessante

Nadere informatie

MEDIAKIT BELEGGERSBELANGEN.NL

MEDIAKIT BELEGGERSBELANGEN.NL MEDIAKIT BELEGGERSBELANGEN.NL Pageviews 216.450 Unieke bezoekers 43.908 Visits 87.302 Bron: Omniture SiteCatalist nov 2015 Over Beleggers Belangen(.nl) Wat is Beleggers Belangen(.nl)? Beleggers Belangen

Nadere informatie

SPECSHEET TWEAKERS ADVERTISING SPECSHEET TWEAKERS ADVERTISING

SPECSHEET TWEAKERS ADVERTISING SPECSHEET TWEAKERS ADVERTISING SPECSHEET TWEAKERS ADVERTISING SPECSHEET TWEAKERS ADVERTISING ALGEMEEN Bij Tweakers zijn we gek op advertenties. Ten minste; als ze binnen onze advertentierichtlijnen vallen en dus iets toevoegen aan de

Nadere informatie

Mediakit ELSEVIER.NL

Mediakit ELSEVIER.NL Mediakit ELSEVIER.NL 2016 Pageviews 8.261.053 Unieke bezoekers 1.252.833 Visits 2.723.318 Bron: Omniture SiteCatalist nov 2015 OVER ELSEVIER.NL STATISTIEKEN Wat is elsevier.nl? Elsevier.nl brengt het belangrijkste

Nadere informatie

Bij Tweakers zijn we gek op advertenties.

Bij Tweakers zijn we gek op advertenties. Bij Tweakers zijn we gek op advertenties. Ten minste; als ze binnen onze advertentierichtlijnen vallen en dus iets toevoegen aan de gebruikerservaring in plaats van daar afbreuk aan te doen. In dit bestand

Nadere informatie

ChristenUnie Voorstel online marketing herindelingsverkiezingen

ChristenUnie Voorstel online marketing herindelingsverkiezingen ChristenUnie Voorstel online marketing herindelingsverkiezingen Naar aanleiding van uw aanvraag doen wij u hierbij een voorstel voor ondersteuning op het gebied van online marketing tijdens de herindelingsverkiezingen

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Technische Specificaties

Technische Specificaties Print Advertenties Opgemaakte ads kunt u sturen naar de verantwoordelijke Project Manager of Vereisten Bestand FORMAAT PDF: Gebruik de setting PDF: x1-a bij het exporteren vanuit InDesign. Alle elementen

Nadere informatie