Nederlands Hometrainer Odessa Fitness Ride 2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nederlands Hometrainer Odessa Fitness Ride 2"

Transcriptie

1 Nederlands Hometrainer Odessa Fitness Ride 2

2

3 Monteren van voorste/achterste stabilisator. Bevestig de voorste stabilisator met het hoofdframe door middel van de bouten (N1), ringen (N3) en moeren (N2). Bevestig de achterste stabilisator met hoofdframe door middel van de bouten (N1), ringen (N3) en moeren (N2). Nadat u klaar bent met de montage en de hometrainer staat niet stabiel,kunt u de hometrainer waterpas zetten door middel van C1 te draaien.

4 Stap1. Haal de bouten (A2), ringen (A3) uit de centrale buis. Stap 2. Verbind de sensorkabel (A9) de Computerkabel goed met elkaar. Stap 3. Verbind de ondersteuningsbuis (D) met het hoofdframe door middel van de bouten (A2) en ringen (A3). Stap1. Draai de knop (A5) los en blijf er aan trekken. Plaats vervolgens de zadel steunbuis (E) in het hoofdframe (A). Draai de knop (A5) weer vast als de zadel steunbuis is gemonteerd. Let op: zorg ervoor dat de knop in 1 van de gaten zit. Stap 2. Bevestig het zadel (H1) met de moer en ring (H1,H2).

5 Plaats het stuur (F) in het stuur huisvesting van de centrale buis (D) en zet deze vast met de bouten ( N5) en ringen (N6, N7), door de clip.zet het vast met de ringen (N6,N7) en huls (N5). Draai dit dan goed vast met de T-knop (L). Schuif de senor draden (A6) door de opening van de buis ( zie View A). Bevestig vervolgens de rubberen dop (A8), om bewegen te voorkomen. Door de T-knop naar links te draaien kunt u het stuur in de voor u juiste positie zetten. Na het instellen van het stuur dient u de T-knop weer goed vast te draaien.

6 Sluit de sensor kabel (A6,A7) met de computer (G). Bevestig daarna de computer op de centrale buis door middel van schroef (G1) en de ring (G2). Stap1. Monteer het linkerpedaal door deze tegen de klok in vast te draaien op het cranckstel. Stap2. Monteer het rechterpedaal door deze met de klok mee vast te draaien op het cranckstel. Hert opbouwen van de hometrainer is nu compleet.

7 Het verzetten van de hometrainer. Stap 1. Pak het stuur vast en trek de hometrainer naar onder. Stap 2. U kunt nu de hometrainer verzetten door deze te verrijden.

8 Opengemaakte tekening.

9 Onderdelenlijst.

10 Toetsen Funktie s: Mode/Enter: In de stop modus, kunt u alle gevens invoeren voor de programma s. Reset: In de stop modus, druk op deze toets en u gaat teug naar het hoofdmenu. Start/Stop: Om de training te beginnen of te stoppen. Recovery: Om de recovery tets te starten. Up: Om programma te kiezen en weerstand te verhogen. Down: Om programma te kiezen en weerstand te verlagen. Body Fat: Om Body Fat meeting te starten. Display Trainings Data: Time: Display bereik 0:00 ~ 99:99 ; Instelling bereik 0:00 ~ 99:00 Distance: Display bereik 0.00 ~ ; Insteling bereik 0.00 ~ KM Calories: Display bereik 0 ~ 9999 ; Instelling bereik 0.00 ~ 9990 Pulse: Display bereik P-30 ~ 230 ; Instelling bereik 0-30 ~ 230 Watt: Display bereik 0 ~ 999; Instelling bereik 10 ~ 350 Speed: 0 ~ 99.9 KM RPM: 0 ~ 999 Gebruiksaanwijzing. 1. Steek de stekker in het stopcontact en het display zal aan gaan met een Beep toon, en alle segmeneten zullen voor 2 seconden aan gaan, en u kunt dan uw persoonlijke gegevens invoeren (geslacht, leeftijd, lengte en gewicht) voor U1~U4. (tekening A~F) 2. Na het invoeren van alle gegevens zal het display naar het hoofdmenu gaan.(tekening G). A B C D E F G

11 3. In het hoofdmenu zal het eerste programma beginnen te knipperen MANUAL, U kunt op de UP en DOWN toets drukken om te wisselen van MANUAL PROGRAM (12 profielen) USER PROGRAM HRC WATT.(Tekening H~K) H I J K 4. Snelstart en handleiding: Voordat u begint met trainen in de Manuele modus, kan de gebruiker de gegevens invoeren van TIME, DISTANCE, CALORIES en PULSE doel. Na het inschakelen, kan de gebruiker gelijk op START/STOP toets drukken om gelijk te beginnen in MANUAL zonder gegevens invoer. De weestand kan aangepast worden door op UP en DOWN te drukken. 5. Programma Voordat u begint met trainen in het Program modus, kan de gebruiker de TIME instellen. Druk op UP en DOWN om een programma te selecteren met 12 profielen en druk op ENTER/MODE te bevestigen. De weerstand kan tijdens de training worden aangepast door UP of DOWN. 6. H.R.C. Voordat u begint met trainen, zal de computer uw leeftijd (AGE) vragen om de TARGET hartslag te bereken. U mag op UP en DOWN drukken om de hartslag doel te wijzigen van 30 to Gebruikers programma De gebruiker mag op UP, DOWN drukken, en dan op MODE om een eigen programma te maken. (van kolom 1 tot kolom 20) Als u voor 2 seconden de Mode toets indrukt zal het invoeren stoppen. 8. WATT : De vooringestelde watt waarde 120 knippert in het display in de WATT modus. U kunt de waarde veranderen door op UP, DOWN te drukken. U kunt een waarde invoeren van 10 to 350. Druk op MODE om dit te bevestigen. 9. RECOVERY : Na een tijd te hebben getraind, houd u de handpulse greep vast, en druk op RECOVERY Alle funkties zullen stoppen behalve TIME Deze zal van 00:60 tot 00:00 aftellen. Het display vertoont dan een hartslag recovery code van F1 tot F6. F1 is heel goed, F6 is heel slecht. De gebruiker mag verder trainen om zijn conditie te verbeteren. (Druk op RECOVERY en het display gaat terug naar het hoofdmenu.)

12 Let op: 1. Deze hometrainer heeft een adapter met 6V, 0.5mA. 2. Als u de hometrainer 4 minuten niet gebruikt gaat deze naar de slaapmodus, alle data worden opgeslagen, en weer vertoont als u weer gaat trainen. 3. Als het display mankementen vertoont, verwijder de adapter en sluit deze weer aan. Trainingsgids Voorwoord Met de aankoop van dit kwaliteitsproduct heeft u de beslissende stap genomen voor een gezonde toekomst. Alles wat er nog te doen is, om de gezondheid en welzijn te behouden, zijn nu in uw handen: u dient regelmatig en conseqeunt te trainen, om uw doelstellingen te behalen. Vooral in de fitness-training geld de in de medische wereld sind mensen-heugenis de bekende regel, dat te weinig niks helpt, en te veel beschadigen kan. Het is daarom noodzakelijk, de juiste individuele dosering voor u te vinden, om uw gezondheid en persoonlijke conditie te bevorderen. Dit geld met name als er reeds letsels zijn aan het lichaam door ziektes of door ongevallen. Vraag in dit geval een ervaren sportarts om advies, door een goed fitness-training bevordert gezondheid zoals een drugs maar zonder bijwerkingen! Trainingstips 1. Ga op de hometrainer Ergometer Focus Fitness Ride 2 zitten, en stel het zadel en computer zo in dat het goed staat voor u. 2. Schakel het apparaat in, kies het gewenste trainigsprogramma en begin uw training. 3. verhoog de snelheid en/of weerstand eerst, als u zich zeker voelt op het apparaat. Volg de instructies van uw arts en de maximale hartslagbelasting, die het display weer geeft. Daarbij zijn de aanwijzingen van de arts bindend, en de aanwijzingen op het display zijn richtwaarden. 4. Houd u altijd met 2 handen vast en laat de voeten tot dat het apparaat stil staat op de pedalen staan. 5. Focus u op een denkbeeldig object voor u. Train zo alsof u het object wilt bereiken. 6. Vertraag de snelheid voordat u de training wilt beëindigen. 7. Na het voltooien van de training, neemt u de voeten 1 voor 1 uit de pedalen en zet u deze op de grond. 8. Drink tijdens de trainig genoeg.

13 Om een optimale trainings-resultaat te krijgen, let dan op de volgende puntenbeachten: Train nooit direct na een maaltijd. Warm uw spieren op voor het trainen op door rek en strek oefeningen. Vergeet niet om uw hartslag regelmatig te controleren. Beëindig uw training nooit abrupt, maar bouw uw snelheid staps gewijs. Om spierpijn te verkomen dient u na afloop van uw training nogmaals strekoefeningen te doen. Let op! Reparatie s, en oplossen van problemen mogen alleen door opgeleide vakmensen worden uitgevoerd! Neem contact op met verkoper, die u het apparaat heeft verkocht als zich problemen voordoen of neem contact op met onze servicedienst. 1. Verzorging en onderhoud Zo onderhoud u uw apparaat juist: Het juiste onderhoud van uw hometrainer Ergometers Focus Fitnes Ride 2 is van cruciaal belang om ervoor te zorgen, zodat het apparaat altijd goed functioneerd. Onvoldoende onderhoud kan leiden tot, beschadiging van het apparaat of het verkorte van de levensduur. Controleer alle delen van het apparaat regelmatig en draai de schroeven ook regelmatig aan. Let ook op materiaal moeiheid en vervang de defecte onderdelen onmiddelijk. Reiniging: Het regelmatig poetsen van het apparaat verhoogt de levensduur. WAARSCHUWING: Om een elektrische sckok te verkomen, moet uw voor iedere reiniging of onderhoudsbeurt/reparatie ervoor zorgen dat het apparaat uit staat en de stroomkabel uit het stopcontact is gehaald. BELANGRIJK: Reinig het apparaat nooit met aggresieve of bijtende poetsmiddellen. Om beschadigingen van het display te vermijden, moet u geen water gebruiken maar en vochtige doek. En plaats het display ook niet in direct zonlicht. Na iedere training: Veeg het display en alle andere oppervlakken van het apparaat schoon met een schone, licht vochtige doek, om alle zweetresten te verwijderen. Wekelijks: Leg een geeigende mat uit, om met de opbouw en bij de plaatsing het apparaat te beschermen tegen vuil en slijtage. Stofzuig 1 keer in de week onder het trainingsapparaat.

14 Specificaties: Speed: KM/H(M/H): vertoon van je huidige snelheid. Bereik 0,0~99,9KM/H(mile/H). RPM: vertoon van de huidige rotaties per minuut. Bereik: 0~999 TIME: De cumulatieve trainingstijd. Bereik:00:00~99M59S.Vooraf ingestelde tijd bereik is 05:00~99:00. De computer zal beginnen af te tellen vanaf de vooraf ingestelde tijd tot 0:00 met een gemiddelde tijd voor elke weerstandsniveau. Als de tijd op 0:00 komt zal het programma stoppen en de computer zal een piep toon geven. DIST: De afstand die u heeft afgelegd. Bereik: 0.0~99.9~999KM(MILE) De vooraf ingestelde afstand. Bereik: 1.0~99.0~999. De computer zal beginnen af te tellen vanaf de vooraf ingestelde tijd tot 0. Als de computer op 0 komt zal het programma stoppen en zal de computer een pieptoon geven.bij geen voor ingestelde waardes zal de afstand oplopen. CAL. De cumulatieve aantal verbrande calorieën. Bereik: 0,0~99,9~999. De vooraf ingestelde calorieën. Bereik: 10,0~90,0~990. De computer zal beginnen af te tellen vanaf de vooraf ingestelde tijd tot 0. Als de computer op 0 komt zal het programma stoppen en zal de computer een pieptoon geven. Bij geen voor ingestelde waardes zal de afstand oplopen PULSE: Toont de gemeten hartslag. Bereik: 30~240BPM( slagen per minuut) WATT: Toont de gemeten watt. Bereik: 0~999 AGE: Toont gebruikers leeftijd in de heart rate control programma. Bereik: 10~100

15 Englisch Hometrainer Odessa Fitness Ride 2

16

17 Assembly for front stabilizer. Fix the front stabilizer(b) with the main frame(a) by bolts(n1), wahers(n3) & nuts(n2) Assembly for rear stabilizer. Fix th rear stabilizer(c) with themain frame (A) by bolts(n1), washers(n3) & nuts(n2). After you finisch assembly (Figure 1 & Figure 2), if themachine can t be stand stable, you can use adjusted-end (C1) to adjust the machine.

18 Assembly for central support tube. Step 1. Take off the bolt(a2), washer(a3) from the central tube(d) before assembly. Step 2. Connected well th esensor wire(a9) and computer wire(a7). Step 3. Assemble support tube(d) with the main frame(a) by bolts(a2) and washers(a3). Assembly saddle support tube and saddle. Step 1. Loosen the knob(a5) and keep on pulling it. Then, insert the saddle support tube(e) into the main frame(a). Tighten the knob(a5) after the saddle support tube is equipped appropriately. Attention: Please make sure the knob has been equipped exactly into the adjusting hole of the saddle support tube(e). Step 2. Put the saddle(h) on the top of saddle support tube and secure it nut, washer(h1,h2).

19 Assembly the handle bar. Put the handle bar(f) into the handle bar housing of central tube(d) and secure it by spring washer, washer(n6,n7) and bolt(n4)trough the clip(m) and secure it by spring washer, washer(n6,n7) and sleeve(n5). Then position the E type knob(l) into sleeve(n5) by turning tigtly. Assembly for the hand pulse sensor and adjusting the handle bar. Slide the sensor wires(a6) through the computer holde as shown on vieuw A. Then, fix the sensor bt rubber cap(a8) to avoid movement. Loose the E type knob(l) to the left direction then you can adjust different position what you need. Attention: Please make sure the knob(l) is turning tightly to avoid user falling down.

20 Assambly the computer. Connect the sensor wire A6,A7 with the computer(g). Then put the computer(g) on to the computer housing of central tube(d) and secure it by srew(g1) and washer(g2). Assambly pedal with main frame. Step 1. Equip the left pedal(j1) with the cranck by anti-clockwise. Step 2. Equip the right pedal(j2) with the cranck by clockwise direction.

21 How to move the machine.. Step 1. Hold the handle bar and push down the handle bar. Step 2. You can move the machine easily by yhe transpotation wheel on the front stabilizer.

22

23 Part list

24 DISPLAY EXERCISE DATA: TIME Display range 0:00~99:99 ; Setting range 0:00~99:00 DISTANCE Display range 0.00~99.99 ; Setting range 0.00~99.90km CALORIES Display range 0~9999 ; Setting range 0.00~9990 PULSE Display range P-30~230 ; Setting range 0-30~230 WATT Display range 0~999 ; Setting range 10~350 SPEED 0~99.9km RPM 0~999 OPERATION PROCEDURE 9. Connect power supply and computer will power on with a long beep sound, LCD display all segments for 2 seconds and enter into personal data setting mode (gender, age, height and weight) for U1~U4. (drawing A~F) 10. After user data set up, computer will display main menu (drawing G). A B C D E F G 11. In main menu, first exercise program MANUAL will flash, user may press UP and DOWN button to select MANUAL PROGRAM (12 profiles) USER PROGRAM HRC WATT. (Drawing H~K) H I J K

25 12. Quick Start and Manual : Before exercise in Manual mode, user my set up TIME, DISTANCE, CALORIES and PULSE target. After power on, user may press START/STOP button to start exercise in MANUAL immediately without any setting. Level can be adjusted during exercise by press UP or DOWN. 13. PROGRAM: Before exercise in Program mode, user may set up TIME target. Press UP and DOWN to select Program with 12 profiles and press ENTER/MODE to confirm. Level can be adjusted during exercise by press UP or DOWN. 14. H.R.C.: Before exercise, computer will ask for user AGE first to calculate TARGET pulse. User may still press UP and DOWN to change target pulse from 30 to USER PROGRAM: User may press UP, DOWN and then press MODE to create his own profile. (from column 1 to column 20) User may hold on pressing MODE button for 2 seconds to quit profile setting. 16. WATT : The preset watt value 120 is flashing on screen in WATT setting mode. User may use UP, DOWN button to set target value from 10 to 350. Press MODE button for confirm. 9. RECOVERY : After exercising for a period of time, keep holding on handgrips and press RECOVERY button. All function display will stop except TIME starts counting down from 00:60 to 00:00. Screen will display your heart rate recovery status with the F1,F2.to F6. F1 is the best, F6 is the worst. User may keep exercising to improve the heart rate recovery status. (Press the RECOVERY button again to return the main display.) NOTE: 4. This computer require 6V, 0.5mA adaptor. 5. When user stop pedaling for 4 minutes, computer will enter into power save mode, all setting and exercise data will stored until user start exercise again. 6. When computer act abnormal, please plug out the adaptor and plug in again.

26 Specifications: Speed KM/H(M/H): showing your current speed. Range: 0.0 ~ 99.9 KM/H(MILE/H). RPM: showing the ecurrent rote per minute. Range: 0 ~ 999. TIME: the accummulative time. Range: 0:00 ~ 99M59S. Preset time range 5:00 ~ 99:00. The computer will start to count down from preset time to 0:00 with avaerge time for each resistance level. When it reaches to zero, the program will stop and computer alarm. If you do not preset time, it will run with one minute decrement each resistance level. DIST: the exerice accumulative distance. Range: 0.0 ~ 99.0 ~ 999 KM(MILE) The preset distance range: 1.0 ~ 99.0 ~ 999. If the preset value is not zero, the distance will count down and when it reaches 0, th eprogram will stop and th ecomputer will alalrm. If you don t preset the value, the distance will count up. CALORIE: the exercise accumulative calies burnt. Range: 0.0 ~ 99.9 ~ 999 The preset calories range: 10.0 ~ 90.0 ~ 990. If the preset value is not zero, th ecalorie will count down and when it reaches 0, the program will stop and the computer will alarm. If you don t preset the value, the calorie will count up. PULSE: showing the execise heart rate value. Range: 30 ~ 240 BPM(beat per minute) RESTINCE LEVEL: showing resitance level. Range: 1 ~ 8 ( or 16 depends on customer s request) with 8 segments display. WATT: showing the exercise watt Range: 0 ~ 999 AGE (A): showing the user age when in heart rate control program and the range is 10~100. Breakdown display. When the computer displays ERROR 1, please check if the motor is good and if the motor wires connect well. Adaptor. Input: The voltage depends on different countries. OUTPUT: 6DC 500mA

Nederlands Hometrainer Fit Bike Ride 3

Nederlands Hometrainer Fit Bike Ride 3 Nederlands Hometrainer Fit Bike Ride 3 Onderdelen lijst Figuur 1 Figuur 1. Monteer de voorste stabilisator (B) aan het hoofd frame (A) met de schroeven(p2), ringen(p3) en de moeren(p4). Figuur 2. Monteer

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Crosstrainer Focus Fitness Fox 5 iplus

Gebruiksaanwijzing Crosstrainer Focus Fitness Fox 5 iplus Onderdelenlijst. N Main frame R Monitor TOOLS P Rear stabilizer O Central support tube S T Small handlebar Side handle bar Q Front stabilizer Water bottle U Handlebar joint cover Pedal tube joint cover

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening aan de

Nadere informatie

Computerhandleiding Infiniti ST-990 Blue Computerhandleiding Infiniti ST-990 Blue -1-

Computerhandleiding Infiniti ST-990 Blue Computerhandleiding Infiniti ST-990 Blue -1- Computerhandleiding -1- PROGRAMMA S MANUAL PROGRAMMA Programma 1 is een handmatig instelbaar programma. Druk op de ENTER knop om TIME (tijd), DISTANCE (afstand) en CAL (calorieën) te selecteren. De waarden

Nadere informatie

Down: Verlaagt de waarde van de geselecteerde parameter: TIME,DISTANCE, enz. Tijdens de training zal de weerstand worden verlaagt.

Down: Verlaagt de waarde van de geselecteerde parameter: TIME,DISTANCE, enz. Tijdens de training zal de weerstand worden verlaagt. Computer. Toets Funties: Start/Stop: 1. Start en pauzeert trainingen. 2. Start Body Fat meeting 3. Houd deze knop 3 seconden ingedrukt, en alle functies worden gereset naar 0. Down: Verlaagt de waarde

Nadere informatie

Sportop B800P Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Sportop B800P Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Sportop B800P Hometrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal oplichten.

Nadere informatie

Veiligheidsvoorwaarden

Veiligheidsvoorwaarden Veiligheidsvoorwaarden Belangrijk! De hometrainer is geproduceerd volgens de EN 957-1/5 klasse HC. Max. gebruikersgewicht is 120 kg De hometrainer moet alleen gebruikt worden waar het voor bedoeld is.

Nadere informatie

B870P PLUS NEDERLANDS

B870P PLUS NEDERLANDS B870P PLUS NEDERLANDS FUNCTIE TOETSEN UP Opgaande navigatiefunctie +verhogen weerstand DOWN Neergaande navigatiefunctie + verlagen weerstand. START / STOP RESET Bevestigingsknop. Start/Stop uw trainingsprogramma.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ST-990 DUAL COLOR -1-

Gebruiksaanwijzing ST-990 DUAL COLOR -1- Gebruiksaanwijzing -1- 1. Wanneer de stroom is aangesloten, zullen alle segmenten van het LCD scherm oplichten en zal de computer een piepsignaal afgeven (1). Op het LCD scherm zal rechtsboven de diameter

Nadere informatie

Computerhandleiding X985 Computerhandleiding Infiniti X

Computerhandleiding X985 Computerhandleiding Infiniti X Computerhandleiding Infiniti 1. Wanneer de stroom is aangesloten, zullen alle segmenten van het LCD scherm oplichten en zal de computer een piepsignaal afgeven (1). Op het LCD scherm zal rechtsboven de

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. ST-990 BLUE Crosstrainer -1-

Gebruiksaanwijzing. ST-990 BLUE Crosstrainer -1- Gebruiksaanwijzing Crosstrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening

Nadere informatie

VPS STRIDER GEBRUIKSAANWIJZING

VPS STRIDER GEBRUIKSAANWIJZING VPS STRIDER GEBRUIKSAANWIJZING CONSOLE START/STOP RECOVERY Start, pauzeer of beëindig uw training Test uw recuperatievermogen/conditiepeil + (PLUS) Selectietoets of weerstandsverhoging - (MIN) Selectietoets

Nadere informatie

Bij het instellen van het USER programma kunt u de UP en DOWN knoppen gebruiken om de weerstand van elk segment in te stellen.

Bij het instellen van het USER programma kunt u de UP en DOWN knoppen gebruiken om de weerstand van elk segment in te stellen. Computerhandleiding Knopfuncties START Druk op de START knop om een training te starten. STOP Wanneer er een programma actief is, kunt u de STOP knop indrukken om het programma te pauzeren. De functiewaarden

Nadere informatie

Computerhandleiding -1-

Computerhandleiding -1- Computerhandleiding Proteus -1- A. STROOM AANSLUITEN A. Verbind alle kabels met de computer. B. Nadat de stroom wordt aangesloten, zullen alle LCD segmenten 2 seconden oplichten. De weerstand zal op de

Nadere informatie

Time (tijd): Instelbaar van 00:00 tot 99:00, met een toename van 1:00 minuut.

Time (tijd): Instelbaar van 00:00 tot 99:00, met een toename van 1:00 minuut. Proteus PEC-4850 Computerhandleiding Standaard trainingsstappen Stap 1: Stap 2: Stap 3: U kunt de rechterknop naar rechts of naar links draaien om een programma te selecteren; variërend van MANUAL, PROGRAM

Nadere informatie

Computerhandleiding Engine V6

Computerhandleiding Engine V6 Computerhandleiding Engine V6 De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken Functieknoppen Computerschermen Werkingsinstructies 1 Functieknoppen Er zijn in totaal 6 functieknoppen, bestaande

Nadere informatie

Selectie en instellen van een USER (U1-U4)

Selectie en instellen van een USER (U1-U4) SPORTOP REVA Plug uw adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. Het scherm van uw hometrainer zal nu piepen en oplichten. Selectie en instellen van een USER (U1-U4)

Nadere informatie

De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken:

De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Computerhandleiding Proteus PEC-4975 De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Knopfuncties De schermen Besturingsgetallen Zaken die u dient weten alvorens te trainen Werkingsinstructies

Nadere informatie

Sportop B900 Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Sportop B900 Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Sportop B900 Hometrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het scherm zal oplichten.

Nadere informatie

Sportop B870 P. Het selecteren en instellen van een USER (U1-U4)

Sportop B870 P. Het selecteren en instellen van een USER (U1-U4) Gebruiksaanwijzing Sportop B870 P Copyright Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal oplichten. Het selecteren

Nadere informatie

Fuel Fitness FS-218E Crosstrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Fuel Fitness FS-218E Crosstrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Fuel Fitness FS-218E Crosstrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug

Nadere informatie

Computer Instructies voor de SM-5062

Computer Instructies voor de SM-5062 Hoofdscherm Staafgrafiek Recovery Knop om de Recovery functie te activeren Programma Profielen Select Knoppen Enter Knop om keuzes te bevestigen Reset Knop om gegevens te wissen Start/Stop Knop Computer

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. ST-990 BLUE Crosstrainer -1-

Gebruiksaanwijzing. ST-990 BLUE Crosstrainer -1- Crosstrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening aan de voorzijde

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Proteus Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Infiniti X985 Crosstrainer -1-

Gebruiksaanwijzing. Infiniti X985 Crosstrainer -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti Crosstrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ST-990 BLUE VG50. Gebruiksaanwijzing. VG50 Crosstrainer. Gemaakt door:

Gebruiksaanwijzing ST-990 BLUE VG50. Gebruiksaanwijzing. VG50 Crosstrainer. Gemaakt door: Gebruiksaanwijzing VG50 Crosstrainer Gemaakt door: 1 Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. E-8000P Crosstrainer

Gebruiksaanwijzing. E-8000P Crosstrainer E-8000P Crosstrainer 1 Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening aan de

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kroon I-400/I-460/480

Gebruiksaanwijzing Kroon I-400/I-460/480 Gebruiksaanwijzing Kroon I-400/I-460/480 Onderdelenlijst Onderdelenlijst Onderdelen diagram I-400 Sommige onderdelen die u hieronder kunt zien zijn voorgemonteerd in de fabriek. Onderdelen diagram I-460/480

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Infiniti ST 999

Gebruiksaanwijzing. Infiniti ST 999 Gebruiksaanwijzing Infiniti ST 999 Copyright Opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het 1 stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Geeft de trainingstijd weer, oplopend van 00:00 tot 99:59, met een toename van 1 seconde wanneer de training start.

Geeft de trainingstijd weer, oplopend van 00:00 tot 99:59, met een toename van 1 seconde wanneer de training start. Computerhandleiding Functie knoppen START/STOP Gebruik deze knop om de training te starten of te stoppen. MODE Met de MODE knop kunt u de ingestelde functiewaarden, leeftijd en trainingsprogramma s bevestigen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Cameo V6

Gebruiksaanwijzing. Cameo V6 Gebruiksaanwijzing Cameo V6 Knopfuncties UP / DOWN 1. In het standaardmenu kunt u op de UP/DOWN knop drukken om een programma te selecteren uit MANUAL, P1-P12, FAT (ingebouwde vetmeter), THR (Target Heart

Nadere informatie

Sportop E-7000 / E-8000 Elliptical trainer

Sportop E-7000 / E-8000 Elliptical trainer Sportop E-7000 / E-8000 Elliptical trainer Computerhandleiding Functie knoppen: START/STOP: MODE: UP/DOWN: RESET: Druk deze knop in om de computer te laten starten of stoppen. Druk deze knop in om langs

Nadere informatie

Computerhandleiding SportsArt C51r

Computerhandleiding SportsArt C51r -1- Het computerscherm 1. HET MATRIX-SCHERM: Geeft het programma profiel en informatie weer 2. LINKER INFORMATIE SCHERM: Geeft de TIME (tijd), RESISTANCE LEVEL (weerstandsniveau), WATTS (wattage) en HEART

Nadere informatie

XTERRA Switch Back 2.5 Recumbent Bike. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

XTERRA Switch Back 2.5 Recumbent Bike. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 XTERRA Switch Back 2.5 Recumbent Bike Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en

Nadere informatie

De computerhandleiding bestaat uit de onderdelen: Knopfuncties De schermen Het selecteren en instellen van de programma s -1-

De computerhandleiding bestaat uit de onderdelen: Knopfuncties De schermen Het selecteren en instellen van de programma s -1- Computerhandleiding De computerhandleiding bestaat uit de onderdelen: Knopfuncties De schermen Het selecteren en instellen van de programma s -1- Knopfuncties Er zijn in totaal 6 toetsen aanwezig, namelijk

Nadere informatie

Computerhandleiding Proteus PEC-7588

Computerhandleiding Proteus PEC-7588 Computerhandleiding Proteus PEC-7588 De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: De monitor Knopfuncties Werkingsinstructies Zaken die u dient te weten alvorens te trainen De monitor Er

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing PEC

Gebruiksaanwijzing PEC Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening aan de

Nadere informatie

Handleiding Crosstrainer Focus Fitness Fox 3

Handleiding Crosstrainer Focus Fitness Fox 3 Handleiding Crosstrainer Focus Fitness Fox 3 Opengemaakte tekening 1 2 component parts M8*P1.25*55L*S13 4pcs 8* 19*2T 4pcs M6*43L*S22L 4pcs 6* 13*1T 4pcs 6 6.1*1.6T 4pcs M6*5.5T 4pcs M8*P1.25*20L 2pcs

Nadere informatie

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER Infiniti ST-950 Computerhandleiding Hoofdscherm Staafgrafiek Programma profielen Start/Stop knop SELECT knoppen RESET knop om gegevens te wissen RECOVERY knop om de recovery functie te activeren ENTER

Nadere informatie

Hastings Pulsar U9 Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Hastings Pulsar U9 Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Hastings Pulsar U9 Hometrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 A anzetten hometrainer Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep

Nadere informatie

In het standaardscherm kunt u op de UP knop drukken om langs de. CONTROL, USER en WATT CONTROL te lopen om vervolgens een programma te selecteren.

In het standaardscherm kunt u op de UP knop drukken om langs de. CONTROL, USER en WATT CONTROL te lopen om vervolgens een programma te selecteren. Computerhandleiding Computerhandleiding Computerknoppen A. ENTER Met de ENTER knop kunt u een programmakeuze en de ingestelde waarden van functies zoals TIME (tijd), DISTANCE (afstand) en CALORIES (calorieën)

Nadere informatie

Bovenstaande computer is ontworpen voor elliptical trainers en wordt geïntroduceerd met de volgende functies:

Bovenstaande computer is ontworpen voor elliptical trainers en wordt geïntroduceerd met de volgende functies: Infiniti ST-890 Computerhandleiding Bovenstaande computer is ontworpen voor elliptical trainers en wordt geïntroduceerd met de volgende functies: Knopfuncties Schermen Werkingsreikwijdten Wat u zou moeten

Nadere informatie

Infiniti ST-790 Computerhandleiding Introductie

Infiniti ST-790 Computerhandleiding Introductie Infiniti ST-790 Computerhandleiding Introductie Uw trainingsapparaat bevat een programmeerbare computer om uw vooruitgang weer te geven en u te helpen motiveren bij het bereiken van uw fitness doelen.

Nadere informatie

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS LCD Display Liquid Crystal Display SPM Weergave Functie Identificatie 1. STOP Display = STOP status 2. Manueel Display = 1~16 Weerstand levels 3. Program Display = P1~P12 4.

Nadere informatie

Computerhandleiding MX-900

Computerhandleiding MX-900 Computerhandleiding 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3)

Nadere informatie

Dolphin V4. Functie knoppen De schermen Werkingsinstructies. Batterijen installatie:

Dolphin V4. Functie knoppen De schermen Werkingsinstructies. Batterijen installatie: Dolphin V4 Functie knoppen De schermen Werkingsinstructies Batterijen installatie: Plaats 2 AA of UM-3 batterijen in het batterijencompartiment. Zorg ervoor dat de batterijen juist geplaatst zijn; het

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. B800p Hometrainer. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. B800p Hometrainer. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Hometrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Infiniti VG60 Crosstrainer. Gemaakt door:

Gebruiksaanwijzing. Infiniti VG60 Crosstrainer. Gemaakt door: Gebruiksaanwijzing Infiniti Crosstrainer Gemaakt door: 1 Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van

Nadere informatie

Computer handleiding PAR-5500

Computer handleiding PAR-5500 Computer handleiding PAR-5500 Functieknoppen MODE 1. Druk tijdens het instellen de MODE knop in om year (jaar), month (maand), day (dag) hour (uur) en minute (minuten) te selecteren. 2. Gebruik tijdens

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. E-1000p Crosstrainer. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. E-1000p Crosstrainer. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Crosstrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Sportop E-450 Crosstrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Sportop E-450 Crosstrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Sportop E-450 Crosstrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 Plug de adapter in de achterzijde van de crosstrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal oplichten.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. X785 Crosstrainer -1-

Gebruiksaanwijzing. X785 Crosstrainer -1- Gebruiksaanwijzing Crosstrainer -1- Computerknoppen START/STOP Met de START/STOP knop kunt u een programma starten. U kunt alle trainingsgegevens van het scherm aflezen. Wanneer een programma actief is,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing R-99 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-99 Roeitrainer -1-

Gebruiksaanwijzing R-99 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-99 Roeitrainer -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti R-99 Roeitrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

Infiniti X785 Crosstrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Infiniti X785 Crosstrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Infiniti X785 Crosstrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal oplichten.

Nadere informatie

LifeSpan TR800 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

LifeSpan TR800 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 LifeSpan TR800 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Veiligheidssleutel Wanneer u gebruik wilt maken van de loopband, dient u ervoor te zorgen dat de veiligheidssleutel op de computer is bevestigd.

Nadere informatie

Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal aangaan.

Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal aangaan. Gebruiksaanwijzing Sportop B-890P Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal aangaan. De eerste keer dat u

Nadere informatie

Kroon I-500/I600 Gebruiksaanwijzing

Kroon I-500/I600 Gebruiksaanwijzing Kroon I-500/I600 Gebruiksaanwijzing Onderdelen schema Voor uw gemak staan hieronder de verschillende onderdelen die gebruikt worden tijdens het monteren van deze hometrainer. Dit korte overzicht is bedoeld

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing StrenghtMaster TR- 3000

Gebruiksaanwijzing StrenghtMaster TR- 3000 Gebruiksaanwijzing StrenghtMaster TR- 3000 Computerknoppen Start Met de START knop kunt u een programma starten. In het begin menu zal een manueel programma starten zonder dat u hiervoor enige informatie

Nadere informatie

Proteus Vantage W Roeitrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Proteus Vantage W Roeitrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Proteus Vantage W Roeitrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 Direct starten Plug de adapter in de achterzijde van de roeitrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD

Nadere informatie

Nederlands Hometrainer Focus Fitness Ride 5

Nederlands Hometrainer Focus Fitness Ride 5 Nederlands Hometrainer Focus Fitness Ride 5 Monteren van de voorste en achterste stabilizer. Bevestig de voorste stabilizer ( C) in de beugel aan de voorkant van het Mainframe (A). Doet dit met de 2 bouten

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Engine V8-1-

Gebruiksaanwijzing. Engine V8-1- Gebruiksaanwijzing Engine V8-1- Knopfuncties PROGRAMMA SNELTOETSEN Aan de bovenzijde van de computer zijn links en rechts de sneltoetsen te vinden van de verschillende programma s: MANUAL, P1-P12, USER,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Proteus EEC-3075 Crosstrainer. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. Proteus EEC-3075 Crosstrainer. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Proteus Crosstrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin

Nadere informatie

Wij willen u bedanken dat u hebt gekozen voor een hometrainer van QualitySports en wensen u veel plezier en succes tijdens de training.

Wij willen u bedanken dat u hebt gekozen voor een hometrainer van QualitySports en wensen u veel plezier en succes tijdens de training. Beste klanten, Wij willen u bedanken dat u hebt gekozen voor een hometrainer van QualitySports en wensen u veel plezier en succes tijdens de training. Let op en volg de bijgevoegde Veiligheids-en montage-instructies,

Nadere informatie

Computerhandleiding MI-610

Computerhandleiding MI-610 Computerhandleiding 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3)

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing E-820P -1-

Gebruiksaanwijzing E-820P -1- Gebruiksaanwijzing E-820P -1- Knopfuncties RESET Houd de RESET knop ingedrukt om alle gegevens te wissen. Alle iconen op het scherm zullen oplichten en de computer keert vervolgens terug naar het standaardscherm.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kroon I-900

Gebruiksaanwijzing Kroon I-900 Gebruiksaanwijzing Kroon I-900 Onderdelen: Vergelijkings tabel Voor uw gemak staat hieronder een vergelijkings tabel van de verschillende onderdelen. Niet alle onderdelen worden gebruikt voor het in elkaar

Nadere informatie

1. INCLINE: Gebruik de INCLINE knoppen om het loopvlak te verhogen of te verlagen. De helling is instelbaar van 0% tot 12%.

1. INCLINE: Gebruik de INCLINE knoppen om het loopvlak te verhogen of te verlagen. De helling is instelbaar van 0% tot 12%. SportsArt 1288 HR Gebruiksaanwijzing computergedeelte A. KNOPFUNCTIES: 1. INCLINE: Gebruik de INCLINE knoppen om het loopvlak te verhogen of te verlagen. De helling is instelbaar van 0% tot 12%. 2. SPEED:

Nadere informatie

LifeSpan TR3000 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

LifeSpan TR3000 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 LifeSpan TR3000 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Computerknoppen Start Met de START knop kunt u een programma starten. In het begin menu zal een manueel programma starten zonder dat u hiervoor

Nadere informatie

Computerhandleiding MX-851

Computerhandleiding MX-851 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3) instellen. INCLINE

Nadere informatie

Sportop R-700 Roeitrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Sportop R-700 Roeitrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Sportop R-700 Roeitrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 Direct starten Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm

Nadere informatie

Inspire CS2 Cardio Strider. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Inspire CS2 Cardio Strider. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Inspire CS2 Cardio Strider Gebruikershandleiding Versie 1.0 Plug de adapter in de achterzijde van de cardio strider en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal oplichten.

Nadere informatie

Computerhandleiding MI-611

Computerhandleiding MI-611 Computerhandleiding 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3)

Nadere informatie

Computerhandleiding BodyCraft ECT-2500

Computerhandleiding BodyCraft ECT-2500 Computerhandleiding -1- SCHERMEN DISTANCE Dit scherm geeft de afgelegde afstand weer, of de afstand dat u nog dient af te leggen tijdens het trainen om uw doel te bereiken. De afstand wordt weergegeven

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. E-820P Crosstrainer. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. E-820P Crosstrainer. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing E-820P Crosstrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing EEC

Gebruiksaanwijzing EEC Gebruiksaanwijzing EEC-2505-1- Computerknoppen + EN - KNOPPEN 1. In het standaardmenu kunt u de + en - knoppen gebruiken om een programma te selecteren uit MANUAL, P2-P10, en de Heart Rate Control programma

Nadere informatie

LDT-8850 Computerhandleiding

LDT-8850 Computerhandleiding LDT-8850 Computerhandleiding De computer is ontworpen voor gemotoriseerde loopbanden en wordt geïntroduceerd met de volgende onderwerpen: Knop functies De schermen Werkingsinstructies Knopfuncties Er zijn

Nadere informatie

Spirit XBR-95 Recumbent Bike. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Spirit XBR-95 Recumbent Bike. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Spirit XBR-95 Recumbent Bike Gebruikershandleiding Versie 1.0 Plug de adapter in de voorzijde van de crosstrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal oplichten.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Gemaakt door: -1- 1. Het plaatsen van de batterijen De computer van de PEC-3425 werkt met behulp van batterijen. Plaats de batterijen in het compartiment achter de computer en sluit

Nadere informatie

Computerhandleiding JKexer 9840

Computerhandleiding JKexer 9840 Computerhandleiding JKexer 9840 Zorg er eerst voor dat de hoofdschakelaar, die aan de voorkant van de loopband te vinden is, op ON staat. Plaats vervolgens de veiligheidssleutel op de juiste positie. Program

Nadere informatie

Hometrainer Fit Bike Ride 6 iplus

Hometrainer Fit Bike Ride 6 iplus Nederlands Hometrainer Fit Bike Ride 6 iplus. HANDGREEP COMPUTER ZADEL BIDON HOUDER MAST KNOP PEDAAL VOETSTEUN VOETSTEUN ADAPTOR -- Gereedschap en schroeven/moeren FIGURE (L) SCHROEF-M8x55L (L) RING-M8x.5T

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing PEC Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing PEC Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing PEC-4255 Gemaakt door: -1- Computerknoppen + EN - KNOPPEN 1. In het standaardmenu kunt u de + en - knoppen gebruiken om een programma te selecteren uit MANUAL, P2-P10, en de Heart Rate

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Infiniti Q21. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. Infiniti Q21. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

E-7700p Crosstrainer

E-7700p Crosstrainer Crosstrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening aan de achterzijde

Nadere informatie

Dit systeem is ontworpen voor een loopband. De handleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken:

Dit systeem is ontworpen voor een loopband. De handleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Dit systeem is ontworpen voor een loopband. De handleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Knopfuncties De schermen Werkingsinstructies Knopfuncties Er zijn in totaal 16 knoppen aanwezig, waaronder

Nadere informatie

ProForm Proton Hometrainer VRAGEN? GEBRUIKERSHANDLEIDING. Bezoek onze website OPGELET. Model Nr. : PFIVEX Serie Nr.

ProForm Proton Hometrainer VRAGEN? GEBRUIKERSHANDLEIDING. Bezoek onze website  OPGELET. Model Nr. : PFIVEX Serie Nr. Model Nr. : PFIVEX85313.0 Serie Nr. GEBRUIKERSHANDLEIDING Serienummer sticker Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. VRAGEN? Als u vragen hebt, of als er onderdelen ontbreken, neem

Nadere informatie

INBEGREPEN ACCESSOIRES LIJST ONDERDELEN LIJST ASSEMBLAGE DIAGRAM. M8x50 mm bout (4 stuks) Schroevendraaier 10, 13, 15, 17 (1 stuk)

INBEGREPEN ACCESSOIRES LIJST ONDERDELEN LIJST ASSEMBLAGE DIAGRAM. M8x50 mm bout (4 stuks) Schroevendraaier 10, 13, 15, 17 (1 stuk) OXISTEP HANDLEIDING INBEGREPEN ACCESSOIRES LIJST M8x50 mm bout (4 stuks) Ø 8 Sluitring (6 stuks) M8 moerkap (6 stuks) Schroevendraaier 10, 13, 15, 17 (1 stuk) Ø 8 Sluitring (11 stuks) M8 moer (3 stuks)

Nadere informatie

SportsArt C52R. Computerhandleiding

SportsArt C52R. Computerhandleiding SportsArt C52R Computerhandleiding Het computerscherm 1. WEIGHT LOSS (65% HR Target): De Persoonlijke Cardio Adviseur berekent automatisch de ideale hartslag waarop u dient te trainen om gewicht te verliezen,

Nadere informatie

Lifegear Concept PC Rower

Lifegear Concept PC Rower Lifegear Concept PC Rower -Functie Display -Linker Intelli-Knop -Rechter Intelli-Knop -Profiel Display Handleiding computer gedeelte bevat: Functie knoppen Over Displays Functie reikwijdten Training Instructies

Nadere informatie

ELLIPTICAL X-16 CONSOLE GUIDE

ELLIPTICAL X-16 CONSOLE GUIDE A C E B D F I K M H J L G N COMPUTERFUNCTIES A Cardio B Calorie Burn (Calorieverbranding) C Manual (Handmatig) D Gradient (Helling) E Stoppen KNOPFUNCTIES Cardio Hiermee start u het cardioprogramma. E

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. CBM-2050 Loopband -1-

Gebruiksaanwijzing. CBM-2050 Loopband -1- Gebruiksaanwijzing CBM-2050 Loopband -1- Computerknoppen DE VEILIGHEIDSSLEUTEL Wanneer u gebruik wilt maken van de loopband, dient u ervoor te zorgen dat de veiligheidssleutel op de computer is bevestigd.

Nadere informatie

Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005

Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005 Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005 Korte handleiding van het computergedeelte Dit systeem is ontworpen voor een programmeerbare magnetische elliptical trainer. Er zijn 3 onderdelen die tot dit systeem behoren,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing MA

Gebruiksaanwijzing MA Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

Sportop B860i Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Sportop B860i Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Sportop B860i Hometrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal oplichten.

Nadere informatie

SportsArt E82. Computerhandleiding

SportsArt E82. Computerhandleiding SportsArt E82 Computerhandleiding Het computerscherm 1. WEIGHT LOSS (65% HR Target): De Persoonlijke Cardio Adviseur berekent automatisch de ideale hartslag waarop u dient te trainen om gewicht te verliezen,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Proteus EEC-7088 Crosstrainer. Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. Proteus EEC-7088 Crosstrainer. Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Proteus Crosstrainer Gemaakt door: -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin

Nadere informatie

SportsArt C53U. Computerhandleiding

SportsArt C53U. Computerhandleiding SportsArt C53U Computerhandleiding Het computerscherm 1. WEIGHT LOSS (65% HR Target): De Persoonlijke Cardio Adviseur berekent automatisch de ideale hartslag waarop u dient te trainen om gewicht te verliezen,

Nadere informatie

Computerhandleiding Proteus MTM-7500 (2003)

Computerhandleiding Proteus MTM-7500 (2003) Computerhandleiding Proteus MTM-7500 (2003) Deze computer is ontworpen voor gemotoriseerde loopbanden en wordt geïntroduceerd met de volgende onderwerpen: Functie knoppen De schermen Werkingsinstructies

Nadere informatie

SportsArt 1060 gebruiksaanwijzing Computergedeelte

SportsArt 1060 gebruiksaanwijzing Computergedeelte SportsArt 1060 gebruiksaanwijzing Computergedeelte Knop functies: 1. TIME : 2. SPEED: I. De tijd reikwijdte is 00:00 99:59. II. Gebruik de TIME knop om uw tijd in te stellen. III. Iedere keer wanneer TIME

Nadere informatie