LEDENOVEREENKOMST COÖPERATIE HOOM U.A. 6 OKTOBER 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LEDENOVEREENKOMST COÖPERATIE HOOM U.A. 6 OKTOBER 2016"

Transcriptie

1 LEDENOVEREENKOMST COÖPERATIE HOOM U.A. 6 OKTOBER 2016 De ondergetekenden 1 COÖPERATIE HOOM U.A. gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende te 1033 SB Amsterdam aan de NDSM-straat 8, ingeschreven in het handelsregister onder nummer [ ], hierna te noemen Coöperatie Hoom ; en 2 [ ], gevestigd te [ ] en kantoorhoudende te [ ] aan de [ ], ingeschreven in het handelsregister onder nummer [ ], hierna te noemen het Lid ; gezamenlijk ook aan te duiden als Partijen en afzonderlijk als Partij ; Overwegen als volgt 1 Coöperatie Hoom is een landelijk actieve coöperatie zonder eigen winstoogmerk gericht op het verduurzamen van woningen in particulier eigendom met als doel om uiteindelijk tot energieneutraliteit te komen. De leden van Coöperatie Hoom, waaronder het Lid, zijn lokale energiecoöperaties. 2 Coöperatie Hoom sluit in het bedrijf dat zij ten behoeve van haar leden uitoefent overeenkomsten met haar leden en met andere front-end partijen. 3 Coöperatie Hoom sluit voorts overeenkomsten met, onder anderen, de leden van haar eigen Leden, met door haar geselecteerde bouw- en installatiebedrijven voor het uitvoeren van de voor de verduurzaming van de woningen noodzakelijke maatregelen en met energieadviseurs voor het verstrekken van energiebesparingsadviezen. 4 Coöperatie Hoom maakt ter ondersteuning van haar werkzaamheden gebruik van de diensten van BackHoom B.V., gevestigd te [ ] en kantoorhoudende aan de [ ], ingeschreven in het handelsregister onder nummer [ ], hierna te noemen BackHoom en heeft daartoe een dienstverleningsovereenkomst met BackHoom gesloten, die overeenkomst hierna te noemen de DVO. 5 De aandelen van BackHoom worden voor 100% gehouden door Alliander NV.

2 6 Het Lid is op [ ] als lid van Coöperatie Hoom toegetreden met inachtneming van de daartoe strekkende bepalingen van de statuten en het huishoudelijk reglement van Coöperatie Hoom. 7 Coöperatie Hoom en het Lid wensen bij deze een overeenkomst te sluiten als bedoeld in artikel 2.2 van de statuten van Coöperatie Hoom, welke overeenkomst tezamen met door hen gezamenlijk op te stellen Werkplannen hun wederzijdse contractuele relatie zal beheersen ter aanvulling op hun verenigingsrechtelijke relatie, die beheerst zal worden door de statuten van Coöperatie Hoom, de van toepassing zijnde wettelijke bepalingen, de door de door de organen van Coöperatie Hoom op enig tijdstip vastgestelde en nog vast te stellen reglementen, waaronder begrepen het huishoudelijk reglement, en de door die organen genomen en te nemen besluiten. En komen overeen Artikel I Definities In deze Ledenovereenkomst wordt verstaan onder: - Administratie: de leden- en overeenkomstenadministratie (die eigendom is) van Coöperatie Hoom. - B&I bedrijven: door Coöperatie Hoom geselecteerde bouw- en installatiebedrijven die de gekozen maatregelen uitvoeren. - Energieadviseurs: door Coöperatie Hoom geselecteerde energieadviseurs die de energiebesparingsadviezen verstrekken. - Contributie: de eventuele jaarlijkse bijdrage in de kosten van Coöperatie Hoom die het Lid op grond van de Statuten en relevante Reglementen aan Coöperatie Hoom verschuldigd is. - Persoon: elke natuurlijk persoon van wie Persoonsgegevens worden Verwerkt door Coöperatie Hoom of door BackHoom. - Leads: een persoon waarvan de contactgegevens zijn opgenomen in het bewonersvolgsysteem dat onderdeel uitmaakt van de Administratie. - Leden: de leden van Coöperatie Hoom, zoals dat begrip is gedefinieerd in de Statuten, enkelvoud: Lid. - Ledenovereenkomst: deze overeenkomst tussen Coöperatie Hoom en het Lid. - Persoonsgegeven: elk gegeven betreffende een geïdentificeerd of identificeerbaar Persoon.

3 - Reglement: een reglement dat krachtens de Statuten door een orgaan van Coöperatie Hoom is vastgesteld en zoals dat op enig tijdstip luidt. - Statuten: de statuten van Coöperatie Hoom zoals deze op enig tijdstip luiden. - Verwerking, Verwerken, Verwerk of Verwerkt: de automatische of niet automatische activiteiten die worden uitgevoerd met betrekking tot Persoonsgegevens, zoals het verzamelen, vastleggen, opslaan, organiseren, wijzigen, gebruiken, openbaren, doorgeven of verwijderen van Persoonsgegevens. - Werkplannen: de door Coöperatie Hoom en het Lid opgestelde plannen waarin de nadere afspraken zijn opgenomen over de samenwerking, daaronder begrepen, over de te verrichten werkzaamheden en over de verschuldigde vergoedingen en de betaling daarvan. Artikel 2 Verplichtingen van het Lid Het Lid verplicht zich tegenover Coöperatie Hoom om zich in te spannen een zo groot en steeds beter voorspelbaar aantal Leads aan te leveren. Het Lid en Coöperatie Hoom zullen de Werkplannen opstellen. Artikel 3 Verplichtingen van Coöperatie Hoom 3.1 Onverminderd het bepaalde in de Werkplannen, zal Coöperatie Hoom door middel van de door haar ontwikkelde en actueel te houden marketingcampagnes het Lid ondersteunen bij het voeren van de campagnes, zowel indien deze gericht zijn op het informeren van de leden van het Lid als op het informeren van potentiële leden van het Lid over de maatregelen die aan hen beschikbaar kunnen worden gesteld teneinde te komen tot energieneutraliteit van hun woning. 3.2 Coöperatie Hoom draagt er zorg voor dat de DVO van kracht is en dat zij BackHoom zodanig aanstuurt dat deze het Lid ondersteunt bij de uitvoering van de in artikel 3.1 bedoelde werkzaamheden: 3.3 Coöperatie Hoom zal overeenkomsten sluiten met door haar geselecteerde B&I bedrijven en energiebesparingsadviseurs ten behoeve van de leden van het Lid die maatregelen wensen te laten uitvoeren, die overeenkomsten te allen tijde volledig, juist en tijdig uitvoeren en nakomen, onverwijld zodanige rechtsmaatregelen treffen als zij ter hare uitsluitende discretie zal bepalen en in het algemeen die handelingen verrichten die nuttig of nodig zijn om de noodzakelijke maatregelen volledig, juist, tegen het afgesproken tarief en tijdig te laten uitvoeren. 3.4 Coöperatie Hoom zal alle gebruikelijk verzekeringen afsluiten die verband houden met de door haar te verrichten werkzaamheden en draagt er voorts zorg voor dat de door haar geselecteerde B&I bedrijven afdoende verzekerd zijn op marktconforme voorwaarden.

4 Coöperatie Hoom zal de verschuldigde premies voor door haar afgesloten verzekeringen tijdig en volledig voldoen. Artikel 4 Administratie 4.1 Coöperatie Hoom is eigenaar van de Administratie. 4.2 Coöperatie Hoom delegeert het beheer van de Administratie aan BackHoom die aldus toegang heeft tot de gegevens in de Administratie. 4.3 Coöperatie Hoom zal bij het Verwerken van Persoonsgegevens ter uitvoering van haar verplichtingen onder deze Ledenovereenkomst handelen in overeenstemming met de daar wettelijk aan gestelde vereisten, zoals deze op enig tijdstip gelden. Coöperatie Hoom staat er jegens het Lid voor in dat ook BackHoom zich in overeenstemming met die vereisten zal gedragen. Artikel 5 Facturatie, inning en incasso 5.1 Coöperatie Hoom en het Lid dragen er zorg voor dat in de Werkplannen afspraken worden vastgelegd over facturatie, inning en incasso van verschuldigde vergoedingen. Deze vergoedingen worden door Coöperatie Hoom vastgesteld aan de hand van een door haar te hanteren verdeelsleutel. 5.2 De in artikel 5.1 bedoelde vergoedingen zijn onverminderd de in enig jaar verschuldigde Contributie. 5.3 Coöperatie Hoom is gerechtigd tot verrekening van al hetgeen zij aan het Lid dient te betalen, met alle geldelijke aanspraken van Coöperatie Hoom op het Lid die voortvloeien uit het bepaalde in deze Ledenovereenkomst, de Werkplannen, de Statuten, enig Reglement die voortvloeien uit overeenkomsten die verband houden met deze Ledenovereenkomst en Werkplannen. 5.4 Personen die maatregelen afnemen van Coöperatie Hoom, zullen de door hen aan de B&I bedrijven en energiebesparingsadviseurs verschuldigde bedragen betalen aan Coöperatie Hoom. Coöperatie Hoom zal deze bedragen vervolgens doorbetalen aan de desbetreffende B&I bedrijven en energiebesparingsadviseurs. Artikel 6 Looptijd en wijziging 6.1 Deze Ledenovereenkomst geldt gedurende de periode dat het lidmaatschap van het Lid van Coöperatie Hoom voortduurt, onverminderd het bepaalde in artikel 7.

5 6.2 Ook na beëindiging van deze Ledenovereenkomst blijven Partijen verplicht tot geheimhouding zoals bedoeld in artikel 8 en geldt de regeling van artikel 9 voor de beslechting van geschillen tussen Partijen over of naar aanleiding daarvan. 6.3 Deze Ledenovereenkomst (daaronder begrepen, het bedrag van de in artikel 5.1 bedoelde vergoedingen) kan krachtens besluit van het Bestuur van Coöperatie Hoom met inachtneming van het daaromtrent bepaalde in de Statuten één zijdig worden gewijzigd, zonder dat daarvoor medewerking of goedkeuring van het Lid noodzakelijk is. 6.4 Coöperatie Hoom zal iedere wijziging van de Ledenovereenkomst en de in artikel 5.1 bedoelde bedragen onverwijld aan het Lid schriftelijk of door middel van elektronisch communicatiemiddel meedelen. Artikel 7 Tussentijdse opzegging 7.1 Het Lid is bevoegd om deze Ledenovereenkomst met onmiddellijke ingang geheel op te zeggen: a. in geval van faillissement of surseance van betaling van Coöperatie Hoom en/of BackHoom; b. in geval Coöperatie Hoom en/of BackHoom haar relevante bedrijfsactiviteiten beëindigt of formeel is ontbonden; c. bij beëindiging van de DVO; of d. in geval van beëindiging van de samenwerking op voet van de Werkplannen. 7.2 Coöperatie Hoom is bevoegd om deze Ledenovereenkomst met onmiddellijke ingang geheel op te zeggen in geval van faillissement of surseance van betaling van het Lid, onverminderd het recht van Coöperatie het lidmaatschap van het Lid op te zeggen en het Lid uit het lidmaatschap te ontzetten, een en ander met inachtneming van het daaromtrent bepaalde in de Statuten en de Reglementen. Artikel 8 Geheimhouding Partijen betrachten geheimhouding van deze Ledenovereenkomst en van al elkaars vertrouwelijke aangelegenheden waarmee zij op grond hiervan bekend worden alsmede van elkaars vertrouwelijke gegevens waarover zij op grond hiervan beschikking krijgen, behoudens enige wettelijke verplichting tot openbaarmaking. Artikel 9 Slotbepalingen 9.1 De nietigheid of vernietiging van enige bepaling van deze Ledenovereenkomst Iaat de geldigheid van de overige bepalingen daar van onverlet. Blijkt een beding ongeldig, dan worden Partijen geacht een geldig vervangend beding overeengekomen te zijn, dat het ongeldige beding naar aard en inhoud zoveel mogelijk benadert.

6 9.2 Geschillen tussen Partijen worden berecht door de bevoegde rechter te Amsterdam, tenzij een andere Nederlandse rechter op grond van dwingend recht bevoegd is. Getekend: [ ] Naam: Datum: 2016 Coöperatie Hoom U.A. Naam: Datum: 2016 Coöperatie Hoom U.A. Naam: Datum: 2016

NKMB HOLDING B.V. Modellen Bureau s Postbus CE s-hertogenbosch T:

NKMB HOLDING B.V. Modellen Bureau s Postbus CE s-hertogenbosch T: NKMB HOLDING B.V. Modellen Bureau s Postbus 2240 5202 CE s-hertogenbosch T: 073-7041120 info@nkmbbv.nl www.nkmbbv.nl SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Partijen: en 1. Model naam, gevestigd te (1111 AA) Woonplaats

Nadere informatie

AANGESLOTENEN-OVEREENKOMST. tussen. Stichting Taxaties en Validaties. «Validatieinstituut» d.d. 15 november 2012

AANGESLOTENEN-OVEREENKOMST. tussen. Stichting Taxaties en Validaties. «Validatieinstituut» d.d. 15 november 2012 AANGESLOTENEN-OVEREENKOMST tussen Stichting Taxaties en Validaties en «Validatieinstituut» d.d. 15 november 2012 DE ONDERGETEKENDEN: 1. Stichting Taxaties en Validaties, een stichting, gevestigd te Utrecht

Nadere informatie

Coöperatie Zonne-EnergieCentrale Keltenwoud U.A.

Coöperatie Zonne-EnergieCentrale Keltenwoud U.A. LEDENOVEREENKOMST (VERTROUWELIJK) ONDERGETEKENDEN: (1) Coöperatie Zonne-EnergieCentrale Keltenwoud U.A., statutair gevestigd te Bennekom, gemeente Ede, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST. tussen. Zonnebloem UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. [NAAM UITVAARTVERENIGING]

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST. tussen. Zonnebloem UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. [NAAM UITVAARTVERENIGING] SAMENWERKINGSOVEREENKOMST tussen Zonnebloem UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. en [NAAM UITVAARTVERENIGING] aangesloten bij de vereniging Bond van Uitvaartverenigingen in de Provincie --------------------------

Nadere informatie

LEDENOVEREENKOMST Energie Coöperatie Duurzaam Doetinchem U.A.

LEDENOVEREENKOMST Energie Coöperatie Duurzaam Doetinchem U.A. LEDENOVEREENKOMST Energie Coöperatie Duurzaam Doetinchem U.A. 1. Toelichting op de ledenovereenkomst Met het ondertekenen van deze ledenovereenkomst bevestigt u uw lidmaatschap van Energie Coöperatie Duurzaam

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

LEDEN INBRENG OVEREENKOMST. Datum: (1) Stimuleringsfonds Duurzame Energie Regio Alkmaar U.A. (2) GEMEENTE Bergen

LEDEN INBRENG OVEREENKOMST. Datum: (1) Stimuleringsfonds Duurzame Energie Regio Alkmaar U.A. (2) GEMEENTE Bergen Concept d.d. 27-01-2014 VERSIE 1.0 Datum: 2014 (1) Stimuleringsfonds Duurzame Energie Regio Alkmaar U.A. (2) GEMEENTE Bergen LEDEN INBRENG OVEREENKOMST Paraaf gemeente: INHOUDSOPGAVE Artikel Pagina 1 DEFINITIES...

Nadere informatie

OVEREENKOMST ENERGIELENING DRENTHE. De ondergetekenden:

OVEREENKOMST ENERGIELENING DRENTHE. De ondergetekenden: OVEREENKOMST ENERGIELENING DRENTHE De ondergetekenden: 1. De Stichting DRENTSE ENERGIE ORGANISATIE, gevestigd te (9405 BJ) Assen aan de Westerbrink 1, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Paulo Boer Personal Training 2017 Algemeen en definities 1. Dit zijn algemene voorwaarden in de zin van artikel 6:231 Burgerlijk Wetboek. 2. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd

Nadere informatie

De hierboven genoemde partijen, hierna gezamenlijk aan te duiden als Partijen.

De hierboven genoemde partijen, hierna gezamenlijk aan te duiden als Partijen. Deze ledenovereenkomst is nog gebaseerd op het postcoderoosmodel, en daarmee achterhaald. Inmiddels is besloten met het SDE+ model verder te gaan (zie website). In elk geval voorwaarden met betrekking

Nadere informatie

Coöperatie SamenWind U.A. Ledenovereenkomst

Coöperatie SamenWind U.A. Ledenovereenkomst Coöperatie SamenWind U.A. Ledenovereenkomst DE ONDERGETEKENDEN: 1. Coöperatie Samenwind U.A., statutair gevestigd te Tinallinge, kantoorhoudende te Tinallinge, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

OVEREENKOMST ENERGIELENING PMC. De ondergetekenden:

OVEREENKOMST ENERGIELENING PMC. De ondergetekenden: OVEREENKOMST ENERGIELENING PMC De ondergetekenden: 1. De Stichting Parkmanagement Coevorden, gevestigd te Coevorden aan de Monierweg 12, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

hierna gezamenlijk te noemen: "Partijen" en afzonderlijk te noemen: "Partij";

hierna gezamenlijk te noemen: Partijen en afzonderlijk te noemen: Partij; BIJLAGE 4C BEWERKERSOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: (1) UNIVERSITEIT UTRECHT, gevestigd te 3584 CS, Utrecht en kantoorhoudende aan de Heidelberglaan 8, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam],

Nadere informatie

LEDENOVEREENKOMST A/B/C-LEDEN EN COÖPERATIE WE HELPEN (U.A.)

LEDENOVEREENKOMST A/B/C-LEDEN EN COÖPERATIE WE HELPEN (U.A.) LEDENOVEREENKOMST A/B/C-LEDEN EN COÖPERATIE WE HELPEN (U.A.) DE ONDERGETEKENDEN: 1. (KvK), statutair gevestigd te, met adres:, hierna te noemen: A/B/C-Lid of tezamen met de andere leden de Leden, en 2.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Partijen: Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca en , gevestigd te

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst Bewerkersovereenkomst Partijen de zorginstelling, gevestigd in Nederland, die met Cure4 B.V. een overeenkomst heeft gesloten in verband met het afnemen van Cure4Direct diensten, hierna te noemen Verantwoordelijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden PSA-professional

Algemene voorwaarden PSA-professional Algemene voorwaarden PSA-professional Artikel 1 Definities 1. PSA-professional: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Coltbaan 4E, 3439NG te Nieuwegein, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST

BEWERKERSOVEREENKOMST BEWERKERSOVEREENKOMST 1. [ORGANISATIE], statutair gevestigd te [PLAATS], kantoor houdende [ADRES], ingeschreven in het handelsregister onder nummer [KVKNR], hierbij vertegenwoordigd door [DHR/MEVR] [NAAM],

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer. Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer. Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer Partijen: Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca en , gevestigd te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bedrijven

Algemene Voorwaarden Bedrijven Algemene Voorwaarden Bedrijven Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Studio Zaanstreek : Studio Zaanstreek gevestigd te Koog aan de Zaan dienstverlening: stoelmassages

Nadere informatie

De hierna en hiervoor in deze Bewerkingsovereenkomst vermelde, met een hoofdletter geschreven begrippen, hebben de volgende betekenis:

De hierna en hiervoor in deze Bewerkingsovereenkomst vermelde, met een hoofdletter geschreven begrippen, hebben de volgende betekenis: 1 De ondergetekenden: 1. De Staat der Nederlanden, waarvan de zetel is gevestigd te Den Haag, te dezen vertegenwoordigd door de Minister/Staatssecretaris van (naam portefeuille), namens deze, (functienaam

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners 1. Algemeen! 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de eenmanszaak Zorg & Zo Buro gevestigd

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN

LEVERINGSVOORWAARDEN HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN LEVERINGSVOORWAARDEN HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN Voorwaarden bij opdrachten tot leveren van producten op het gebied van training, coaching en advies. 1. Algemene bepalingen 1.1

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst Op de dienstverlening van Drukwerkservice.nl is onderstaande verwerkersovereenkomst van toepassing. In deze verwerkersovereenkomst wordt verstaan onder: Verwerkingsverantwoordelijke

Nadere informatie

LEDENOVEREENKOMST. Coöperatie Zon op Eersel U.A. Project: Stokkelen. Inhoud

LEDENOVEREENKOMST. Coöperatie Zon op Eersel U.A. Project: Stokkelen. Inhoud LEDENOVEREENKOMST Coöperatie Zon op Eersel U.A. Project: Stokkelen Inhoud LEDENOVEREENKOMST... 2 1. Definities... 2 2. Doel... 3 3. Inleg en Facturatie... 3 4. Ledenrekening... 4 5. Duur... 4 6. Ontbindende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden/huisregels Voor bedrijven en organisaties

Algemene voorwaarden/huisregels Voor bedrijven en organisaties Adres: Telefoon: Mobiel: KvK: Btw: Bank: Grasgors 24 3271 XN Mijnsheerenland 0186-849173 06-22921754 62835696 39727087B02 NL 04 INGB 0006 7997 45 Algemene voorwaarden/huisregels Voor bedrijven en organisaties

Nadere informatie

ClockWise.B.V Ridderspoorweg LL Amsterdam The Netherlands E T +31 (0)

ClockWise.B.V Ridderspoorweg LL Amsterdam The Netherlands E T +31 (0) ClockWise.B.V Ridderspoorweg 77 1032 LL Amsterdam The Netherlands E info@clockwise.info T +31 (0)20 820 09 39 Verwerkersovereenkomst Partijen: 1., statutair gevestigd aan de nr. te, kantoorhoudende te,

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST. tussen ZONNEBLOEM UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. DE VERENIGING BOND VAN UITVAARTVERENIGINGEN IN DE PROVINCIE --------------------------

RAAMOVEREENKOMST. tussen ZONNEBLOEM UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. DE VERENIGING BOND VAN UITVAARTVERENIGINGEN IN DE PROVINCIE -------------------------- RAAMOVEREENKOMST tussen ZONNEBLOEM UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. en DE VERENIGING BOND VAN UITVAARTVERENIGINGEN IN DE PROVINCIE -------------------------- welke de voorwaarden bevat waaronder partijen zullen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Delanie Sterken, Zelfstandige Zorgverlener (Versie: januari 2016)

Algemene Voorwaarden Delanie Sterken, Zelfstandige Zorgverlener (Versie: januari 2016) 1) Definities 1.1) Opdrachtgever: De partij die Delanie Sterken een opdracht geeft tot het verrichten van werkzaamheden, en die op basis van deze algemene voorwaarden offertes ontvangt en overeenkomsten

Nadere informatie

Ledenovereenkomst en Overeenkomst tot aankoop van Paneeldelen

Ledenovereenkomst en Overeenkomst tot aankoop van Paneeldelen Ledenovereenkomst en Overeenkomst tot aankoop van Paneeldelen Tussen 1. De toetredende persoon (het Lid ) en 2. Coöperatie Blijstroom Noorderhavenkade U.A., gevestigd te Schiekade 189 4.03, 3013 BR te

Nadere informatie

LEDENOVEREENKOMST. Het Lid kennis heeft genomen van de statuten en reglementen van de Coöperatie en wenst lid te worden van de Coöperatie;

LEDENOVEREENKOMST. Het Lid kennis heeft genomen van de statuten en reglementen van de Coöperatie en wenst lid te worden van de Coöperatie; LEDENOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: (1) Coöperatie EnergieVoorVier U.A., statutair gevestigd in de gemeente Beuningen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71456414, hierna te noemen

Nadere informatie

3.1 De Acquisitieovereenkomst komt tot stand door het bericht van aanvaarding van het aanbod door de opdrachtgever aan Cliëntflow.

3.1 De Acquisitieovereenkomst komt tot stand door het bericht van aanvaarding van het aanbod door de opdrachtgever aan Cliëntflow. Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: (a) Cliëntflow: de opdrachtnemer; (b) Opdrachtgever: de natuurlijk persoon, maatschap, vennootschap onder firma of rechtspersoon

Nadere informatie

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf BV

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf BV Algemene voorwaarden Bedrijf BV Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf BV te Plaats, Kamer van Koophandel 12345678

Nadere informatie

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave algemene voorwaarden IT-People Inhuur Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Artikel 16 Artikel 17 Artikel 18 Artikel 9 Artikel 10 Definities Toepasselijkheid

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Dienstverlener Dienst dienst kan zijn: Gezondheidsmanager Klant Werknemer Opdracht Contract Bots BodyWorks, gevestigd te Amsterdam die dienst die vermeld wordt

Nadere informatie

Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties

Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties De ondergetekenden: A. Nova College statutair gevestigd te Haarlem en kantoorhoudende te Haarlem aan de Buitenrustlaan 9 te Haarlem, te dezen rechtsgeldig

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. Hendriks Asbestsanering B.V., hierna te noemen Hendriks, is een onderneming, die zich bezig houdt met het in opdracht van natuurlijke en rechtspersonen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor diensten van Frijlande B.V.

Algemene Voorwaarden voor diensten van Frijlande B.V. Algemene Voorwaarden voor diensten van Frijlande B.V. 1. Algemene bepalingen 1.1. Deze voorwaarden maken deel uit van overeenkomsten van opdracht, strekkende tot het verrichten van werkzaamheden door Frijlande

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Definities Het NIP: de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Nederlands Instituut

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst Bewerkersovereenkomst 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Payroll Resources B.V. handelend onder de naam WePayroll, gevestigd te Eindhoven, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Model-overeenkomst voor onderzoeksopdrachten

Model-overeenkomst voor onderzoeksopdrachten Model-overeenkomst voor onderzoeksopdrachten De ondergetekenden: Het College voor zorgverzekeringen, gevestigd te Diemen, aan de Eekholt 4, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer drs. R.G.P.

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht

Overeenkomst van opdracht Overeenkomst van opdracht 1 Aard en duur van de overeenkomst 1.1 De opdracht, die opdrachtnemer voor opdrachtgever zal verrichten, bestaat uit het volgende: inrichten en bijhouden van de volledige administratie,

Nadere informatie

THIM Hogeschool voor Fysiotherapie Newtonbaan 6-8, 3439 NK NIEUWEGEIN

THIM Hogeschool voor Fysiotherapie Newtonbaan 6-8, 3439 NK NIEUWEGEIN THIM Hogeschool voor Fysiotherapie Newtonbaan 6-8, 3439 NK NIEUWEGEIN Artikel 1 Begrippen... 3 Artikel 2 Toepasselijkheid... 3 Artikel 3 Reglementen... 3 Artikel 4 Aanmelding en inschrijving... 3 Artikel

Nadere informatie

Freelance Inhuurovereenkomst

Freelance Inhuurovereenkomst Freelance Inhuurovereenkomst De partijen, 1. Opdrachtgever X, gevestigd aan de Straat 123 te Amsterdam te Amsterdam, Kamer van Koophandel nummer 12345678 en rechtsgeldig vertegenwoordigd door A. de Vries

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden gelden in iedere overeenkomst (hierna: iedere PANASJ (master)franchisenemer, hierna: PANASJ en iedere verklaring

Deze algemene voorwaarden gelden in iedere overeenkomst (hierna: iedere PANASJ (master)franchisenemer, hierna: PANASJ en iedere verklaring Algemene voorwaarden PANASJ Deze algemene voorwaarden gelden in iedere overeenkomst (hierna: Overeenkomst) tot verlening van diensten door iedere PANASJ (master)franchisenemer, hierna: PANASJ en iedere

Nadere informatie

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V.

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V. ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V. Voor het uitvoeren van Werving & Selectie opdrachten door Flexurance B.V., verder te noemen Flexurance in het kader van een overeenkomst

Nadere informatie

All-Insure. Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden

All-Insure. Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden All-Insure Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden INHOUDSOPGAVE ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities 2 2. Toepasselijkheid 2 3. Inhoud en uitvoering van de werkzaamheden 2 4. Vergoedingen en betaling

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST. 1...hierna opdrachtgever,

VERWERKERSOVEREENKOMST. 1...hierna opdrachtgever, VERWERKERSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1...hierna opdrachtgever, 1. Romein Broeksteeg, kantoorhoudende te Houten aan De Molen 83, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Bijlage 9. Overeenkomst doelgroepenvervoer Walcheren tussen Gemeente Middelburg, Veere en Vlissingen en...

Bijlage 9. Overeenkomst doelgroepenvervoer Walcheren tussen Gemeente Middelburg, Veere en Vlissingen en... Bijlage 9 Overeenkomst doelgroepenvervoer Walcheren tussen Gemeente Middelburg, Veere en Vlissingen en... Ondergetekenden: 1. De publiekrechtelijke rechtspersonen gemeenten Vlissingen, Veere en Middelburg.

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: (1) [ ] B.V., gevestigd en kantoorhoudende te [ ], hierna te noemen "[ ], ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer; (2) [ ] B.V., gevestigd en

Nadere informatie

Intentie koopovereenkomst roerende zaak. De ondergetekenden: hierna te noemen: Verkoper. hierna te noemen Koper;

Intentie koopovereenkomst roerende zaak. De ondergetekenden: hierna te noemen: Verkoper. hierna te noemen Koper; Intentie koopovereenkomst roerende zaak De ondergetekenden: hierna te noemen: Verkoper en hierna te noemen Koper; verklaren te zijn overeengekomen als volgt: Koper en Verkoper hierna te noemen Partijen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

1.6. Kredietwaardigheids-check: een onderzoek naar de kredietwaardigheid van een Debiteur;

1.6. Kredietwaardigheids-check: een onderzoek naar de kredietwaardigheid van een Debiteur; Algemene Voorwaarden FacturenFactoring.NL 1. Definities 1.1. Artikel: artikel van deze overeenkomst; 1.2. FacturenFactoring.NL * een onderdeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt.

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt. Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

Dit is een voorbeeld van Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd zoals gegenereerd met de Arbeidsovereenkomst generator van ICTRecht:

Dit is een voorbeeld van Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd zoals gegenereerd met de Arbeidsovereenkomst generator van ICTRecht: Dit is een voorbeeld van Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd zoals gegenereerd met de Arbeidsovereenkomst generator van ICTRecht: https://ictrecht.nl/diensten/juridische- generatoren/arbeidsovereenkomst-

Nadere informatie

Stichting Greencrowd Antwoordnummer 2211-6800 VH - Arnhem - 026 352 75 72 - www.greencrowd.nl

Stichting Greencrowd Antwoordnummer 2211-6800 VH - Arnhem - 026 352 75 72 - www.greencrowd.nl Stuur de ondertekende crowdfundingovereenkomst s.v.p. samen met een kopie van uw paspoort, ID-kaart of rijbewijs op naar: Stichting Greencrowd Antwoordnummer 2211 6800 VH Arnhem Crowdfundingovereenkomst

Nadere informatie

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A.

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Algemene Voorwaarden 21 september 2017 21 september 2017 1 Artikel 1: Definities AET: Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A., Waldeck Pyrmontplein

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Artikel 1. Definities 1. GSF/Opdrachtnemer: Stichting Gelderse Sport Federatie, gevestigd te (6816 VD) Arnhem aan de Papendallaan 60. 2. Opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting Jade Zorg

Algemene voorwaarden Stichting Jade Zorg Algemene voorwaarden Stichting Jade Zorg Artikel 1: toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen de Stichting Jade Zorg (hierna: de Zorgaanbieder

Nadere informatie

Bijlage: ALGEMENE VOORWAARDEN

Bijlage: ALGEMENE VOORWAARDEN Bijlage: ALGEMENE VOORWAARDEN Behorende bij de licentieovereenkomst Artikel 1 Dochtermaatschappijen Licentienemer heeft het recht de licentie mede te gebruiken voor haar dochtermaatschappijen indien en

Nadere informatie

EUKnet. Deze Algemene Contractvoorwaarden voor het Vervoer van Zendingen;

EUKnet. Deze Algemene Contractvoorwaarden voor het Vervoer van Zendingen; Algemene Contractvoorwaarden EUKnet Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Contractvoorwaarden Deze Algemene Contractvoorwaarden voor het Vervoer van Zendingen; Dienst

Nadere informatie

RENPART VASTGOED HOLDING N.V.

RENPART VASTGOED HOLDING N.V. RENPART VASTGOED HOLDING N.V. INBRENG EN OVERDRACHT CERTIFICATEN Wilt u hieronder de gevraagde gegevens invullen, daarna het document afdrukken, ondertekenen en met een kopie van een geldig legitimatiebewijs

Nadere informatie

VOORBEELD. ICT-inkoopvoorwaarden Bedrijf BV

VOORBEELD. ICT-inkoopvoorwaarden Bedrijf BV ICT-inkoopvoorwaarden Bedrijf BV Deze ICT-inkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf BV gevestigd en kantoorhoudende te Plaats,

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

LEDENOVEREENKOMST. Zonnepark Welschap Coöperatie U.A. Deelname met inleg

LEDENOVEREENKOMST. Zonnepark Welschap Coöperatie U.A. Deelname met inleg LEDENOVEREENKOMST Zonnepark Welschap Coöperatie U.A. Deelname met inleg Inhoud LEDENOVEREENKOMST... 2 1. Definities... 2 2. Doel... 3 3. Inleg en Facturatie... 3 4. Ledenrekening... 4 5. Administratiebijdrage

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding en overeenkomst tussen Bureau APS B.V. ingeschreven bij de KvK onder nummer 70603642 (hierna te noemen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EPAC PROPERTY COUNSELORS B.V. (de "Algemene Voorwaarden")

ALGEMENE VOORWAARDEN EPAC PROPERTY COUNSELORS B.V. (de Algemene Voorwaarden) ALGEMENE VOORWAARDEN EPAC PROPERTY COUNSELORS B.V. (de "Algemene Voorwaarden") Artikel 1. Definities EPAC: EPAC Property Counselors B.V., statutair gevestigd te Bilthoven, ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V.

Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V. Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V. 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Direttore B.V.

Nadere informatie

XIII. Deze Bewerkersovereenkomst uitsluitend aanvullend en verduidelijkend van aard is op de Raamovereenkomst en daarin geen wijzigingen aanbrengt;

XIII. Deze Bewerkersovereenkomst uitsluitend aanvullend en verduidelijkend van aard is op de Raamovereenkomst en daarin geen wijzigingen aanbrengt; Concept BEWERKERSOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN, [** Naam Opdrachtnemer met rechtsvorm, bijv. B.V., N.V., vennootschap onder firma of maatschap, etc.], gevestigd te [** postcode] [** plaats waar Opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V.

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening

Nadere informatie

OVEREENKOMST GEZAMENLIJKE VERANTWOORDELIJKHEID NEDERLANDSE HART REGISTRATIE (NHR)

OVEREENKOMST GEZAMENLIJKE VERANTWOORDELIJKHEID NEDERLANDSE HART REGISTRATIE (NHR) OVEREENKOMST GEZAMENLIJKE VERANTWOORDELIJKHEID NEDERLANDSE HART REGISTRATIE (NHR) Deze overeenkomst bevat afspraken tussen alle zorgaanbieders die zijn aangesloten bij de Nederlandse Hart Registratie (NHR).

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KV JURIDISCHE DIENSTVERLENING. Artikel 1: Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN KV JURIDISCHE DIENSTVERLENING. Artikel 1: Definities ALGEMENE VOORWAARDEN KV JURIDISCHE DIENSTVERLENING Artikel 1: Definities a. KV: KV Juridische Dienstverlening gevestigd en kantoorhoudende te Nijmegen. b. Cliënt: contractspartij van KV; iedere natuurlijke

Nadere informatie

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66809932 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN LEVERANCIERSOVEREENKOMST tussen [ ] en [ ] LEVERANCIERSOVEREENKOMST Ondergetekenden: 1. [ ], een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd en kantoorhoudende te, hierna

Nadere informatie

2. de vennootschap onder firma: Geldvoorelkaar.nl V.O.F., kantoorhoudende te Heemstede en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30286101;

2. de vennootschap onder firma: Geldvoorelkaar.nl V.O.F., kantoorhoudende te Heemstede en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30286101; INVESTERINGSOVEREENKOMST DE PARTIJEN: 1. Indien particuliere investeerder: Voorletters: Achternaam: Geboortedatum: Adres: Postcode/woonplaats: Telefoon: E-mailadres: Investeerdersnummer bij Geldvoorelkaar.nl:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SmartPhort

Algemene voorwaarden SmartPhort Algemene voorwaarden SmartPhort Artikel 1 Definities 1. SmartPhort: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan J.F. Kennedylaan 19F, 5555XC te Valkenswaard, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl.

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl. Algemene voorwaarden van mr. M.B.W.G. Beutener, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten is een kantoorcombinatie, geen maatschap, tussen mr. M.B.W.G. Beutener, gevestigd in Deventer, en mr.

Nadere informatie

FLEXSTONE REAL ESTATE

FLEXSTONE REAL ESTATE Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle Opdrachten die door Opdrachtnemer en/of haar daartoe bevoegde medewerker(s) zijn aangegaan c.q. zijn aanvaard en alle

Nadere informatie

Pensioen Kennis. Leveringsvoorwaarden

Pensioen Kennis. Leveringsvoorwaarden Pensioen Kennis Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Pensioen Kennis Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden (hierna te noemen: algemene voorwaarden)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Ela Grooteman Dagpauwoog EV De Goorn

Algemene Voorwaarden Ela Grooteman Dagpauwoog EV De Goorn Algemene voorwaarden Producten 2018 Artikel 1: Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst van opdracht (hierna te noemen: de Overeenkomst) die tussen Opdrachtgever en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden So Vie

Algemene voorwaarden So Vie Algemene voorwaarden So Vie Artikel 1 Definities 1. So Vie: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Regenboog 31, 3824ED te Amersfoort, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer:

Nadere informatie

2 De toepasselijkheid van eventuele inkoop% of andere voorwaarden van Cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2 De toepasselijkheid van eventuele inkoop% of andere voorwaarden van Cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Inhoudsopgave: Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Opschorting, ontbinding en tussentijdse opzegging van de overeenkomst Artikel 3 Overmacht Artikel 4 Betaling en incassokosten Artikel 5 Uitvoering van de overeenkomst

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST VERWERKERSOVEREENKOMST Partijen: 1. Basis bedrijfskleding VOF. Gevestigd te Mollerusweg 96, 2031 BZ HAARLEM KvK-nummer: 34220214 hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door J W H D van der Meij, hierna

Nadere informatie

Eigen Huis Hypotheekadvies

Eigen Huis Hypotheekadvies Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekadvies ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST GEMEENTE HILVERSUM IN HET KADER VAN DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS (Wbp)

BEWERKERSOVEREENKOMST GEMEENTE HILVERSUM IN HET KADER VAN DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS (Wbp) BEWERKERSOVEREENKOMST GEMEENTE HILVERSUM IN HET KADER VAN DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS (Wbp) Ondergetekenden: De gemeente Hilversum, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de , de

Nadere informatie

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten.

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten. Algemene Voorwaarden LABEL ME Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.LABEL

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst ARVODI-2014

Bewerkersovereenkomst ARVODI-2014 Instructie: 1 - Teksten/bepalingen die optioneel zijn, staat voor vermeld. - Bij teksten waar OF tussen de bepalingen in staat, dient een keuze tussen de verschillende opties gemaakt te worden.

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst Active Collecting Control & Services B.V.

Verwerkersovereenkomst Active Collecting Control & Services B.V. Verwerkersovereenkomst Active Collecting Control & Services B.V. Versie 1.0 mei 2018 Inhoudsopgave Artikel 1. Begrippen... 3 Artikel 2. Benoeming tot verwerker... 3 Artikel 3. Beschrijving van de verwerking...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer PA2DAY en een Opdrachtgever waarop opdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOP VA

ALGEMENE VOORWAARDEN TOP VA ALGEMENE VOORWAARDEN TOP VA Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer Top VA en een Opdrachtgever waarop Opdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Pandgever en Pandhouder hierna tevens gezamenlijk te noemen Partijen en ieder afzonderlijk Partij ;

Pandgever en Pandhouder hierna tevens gezamenlijk te noemen Partijen en ieder afzonderlijk Partij ; PANDAKTE VORDERINGEN DE ONDERGETEKENDEN, 1. LITIFUND 2 B.V., een besloten vennootschap naar Nederlands recht, statutair gevestigd te Breda en kantoorhoudende aan de Ceresstraat 4, 4811 CC Breda, Nederland,

Nadere informatie

EUKnet. Deze Algemene Contractvoorwaarden voor het Vervoer van Zendingen;

EUKnet. Deze Algemene Contractvoorwaarden voor het Vervoer van Zendingen; Algemene Contractvoorwaarden EUKnet Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Contractvoorwaarden Deze Algemene Contractvoorwaarden voor het Vervoer van Zendingen; Dienst

Nadere informatie