Hierbij een belangrijk bericht met betrekking tot een beslissing die op de Ledenvergadering op woensdag 30 mei aanstaande genomen moet worden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hierbij een belangrijk bericht met betrekking tot een beslissing die op de Ledenvergadering op woensdag 30 mei aanstaande genomen moet worden."

Transcriptie

1 Beste (jeugd-)led ouders, Hierbij e belangrijk bericht met betrekking tot e beslissing die op de Ledvergadering op wosdag 30 mei aanstaande gom moet word. Samvatting: Om het gestage groeide aantal led bij de jeugd van GeuzMiddmeer voldode speel- kleedkamerfaciliteit te kunn bied voor de komde seizo zijn 3 mogelijkhed uitgewerkt: 1. De juniorwedstrijd naar zondag verplaats 2. Het risico nem dat de TOG-veld nog e heel seizo beschikbaar zijn (geldt slechts voor 1 jaar als mogelijkheid) 3. Aantal teams verklein (meer spelers per team) plus ledstop Het jeugdbestuur stelt aan de ledvergadering voor, om te kiez voor mogelijkheid 1. De jeugdafdeling blijft gestaag groei dat is e mooie ontwikkeling. Het betekt dat jullie goede ambassadeurs zijn van GeuzMiddmeer jullie sam onze club tot e leuke, gezellige daarmee aantrekkelijke voetbalveriging hebb gemaakt. Zoals eerder aangegev hebb we volgd jaar e nieuw probleem. Zoals we met ingang van dit seizo het DNC-veld niet meer mocht gebruik de huur van het zandkunstgrasveld opgezegd is door het Stadsdeel, zo is de gemete aan de andere kant druk met plann om de TOG-veld om te ploeg tot leasure park. Daar zijn we niet blij mee natuurlijk! Ondertuss groeit bloeit de veriging, mede dankzij de gemoedelijke sfeer de goede reputatie. Maar dat past helaas niet in de plann van de Gemete het Stadsdeel. We will toch echt allemaal blijv voetball, dus moet we creatief zijn. Al eerder is aangegev dat het e serieuze optie is, om met de junior de veld op zondag te gaan gebruik. Er is volgd jaar 1 A-team, 2 B-teams, 6 C-teams, 6 D-teams, 9 E-teams 5 F-teams. Daarnaast is de meidafdeling volgd jaar ook weer iets groter hebb we daar e MA, e MC (nieuw), weer e M M e ME. Ook will we, na de goede ervaring van dit jaar, met de jongste F-jes in de champions league verder onder de noemer van de mini s. Dat past dus niet op één wedstrijddag op 3 veld naast de siorteams op zaterdag. Dat kan gewoon niet zonder de 2 extra TOG-veld. In totaal zijn er 5 jeugdteams extra in vergelijking met het huidige jaar ook dit jaar moest we regelmatig uitwijk naar TOG. Hoe moet we hier nu op reager? Om die vraag te beantwoord heeft het jeugdbestuur, sam met Merel Knoppe, onze stagiaire 3 verschillde plann uitgewerkt. Tijds de ledvergadering van 30 mei aanstaande moet hier e keuze tuss gemaakt word. Voorstel 1: Pupill meid blijv op zaterdag, alle junior gaan voortaan op zondag spel. Op zondag is er in rond voor junior e uitgebreide competitie. Er zull dus meer wedstrijd teg clubs uit de buurt gespeeld word minder vaak op uit getrokk hoev te word voor wedstrijd teg clubs uit Zaanstad, Naard, Aalsmeer, IJmuid, Nederhorst d Berg of Mark. Omdat er meer clubs met junior op zondag spel, is die competitie ook interessanter dan op zaterdag. Dat is dus e bijkomd voordeel van deze oplossing.

2 Op zaterdag kunn de veld dan als volgt gebruikt word: ( ) F4 E8 M F5 E9 E6 E1 M E7 E3 D6 ( ) F1 F2 E2 GM M E4 GM M F3 Als de twee zaterdagveteranteams van thuis spel, zijn er minder veld maar vooral minder kleedkamers, waardoor het programma op die dag niet verder uitgebreid kan word. Het is voor de bardist s middags belangrijk dat er altijd 2 siorteams aan het begin van de middag thuisspel. Dat kan met deze opzet goed georganiseerd word. Op zondag zijn er 4 teams van de bur natuurlijk onze eig zondagteams. Onze junior beginn in de onderstaande opzet om uur met de eerste wedstrijd. Op zondag kunn de veld als volgt gebruikt word: ( ) Zo2 Zo1 Zo4 Zo3 ( ) 2e klasse 1e klasse 3e klasse Zo4 Zo3 C6 3e klasse Zo2 Zo1 Alternatiev, waarbij onderling nog wat geschov wordt, zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld om de wedstrijd van de op veld 1 of 2 te lat spel.

3 Het jeugdbestuur wil graag de voorkeur uitsprek voor dit eerste alternatief, omdat dat het meest praktisch is hiervoor de meeste voordel de minste nadel op te noem zijn. De zaterdagprogramma s zijn behoorlijk gevuld. Zoals te zi is, is het niet goed mogelijk om nog 1 of 2 van teams die volgs dit voorstel op zondag spel ( t/m C6,,, A2) nog op zaterdag te lat spel. Met de zaterdagsior de pupill word de drie veld al volledig but. Als er juniorteams op zaterdag zoud blijv spel, zull andere teams naar de zondag moet verhuiz, of moet de veld tot s avonds uur bespeeld word. Ook op de zondag is het met dit programma nagoeg vol. Op de 3 veld kan nog 1 extra wedstrijd ingepland word, maar dan is het ook op zondag vol. Dan kunn er niet evoudig nog meer wedstrijd ingepland word, tzij er s ochtds vroeger begonn wordt. Voorstel 2: Er zijn wel alternatiev te verzinn. Het eerste alternatief gaat ervan uit dat we de TOG-veld het komde seizo nog wél kunn gebruik. Als je erop gokt dat het altijd langer dan gepland duurt totdat e bouwproject begint, vooral als de gemete de opdrachtgever is, dan zoud we de plann nog e heel jaar kunn uitstell. Het wordt dan wel nog e heel stuk drukker in de kleedkamers bovdi zijn er wekelijks veel wedstrijd bij TOG. Sommige teams zull zelfs het hele seizo bijna niet op e Wetra-veld spel. Bovdi is er e goede puzzelaar nodig om wekelijks het schema van de veld- kleedkamerindeling te mak. Maar voor hetzelfde geld gaat de schep wel al in januari 2008 in de grond. En dan? Alsnog uitwijk naar de zondag is ge optie. De gevolg zull dan zijn dat e groot aantal thuiswedstrijd bij de tegpartij gespeeld moet word (je speelt dus nog maar weinig thuis) er zull veel afgelasting aangevraagd moet word. De sior zull aanspraak mak op hun oudste recht niet will wijk, dus het zijn dan de jeugdteams die 2008 qua voetbal slecht beginn. Dat kan voorkom word, maar de keuze om dit risico te nem is er ook. Als we ervan uitgaan dat we de TOG-veld nog het hele volgde seizo zoud kunn gebruik, verandert er niets op zondag t.o.v. het huidige seizo. Het aantal beschikbare kleedkamers blijft op zaterdag tekort schiet met de 4 extra juniorteams 1 extra pupillteam wordt het nóg krapper dan het in dit seizo was. Dat betekt dat er meer teams zull zijn die hun kleedkamer moet del met e ander team dat dat ongemak niet alle bij de F-jes de E-tjes voorkomt, maar steeds vaker ook bij D- C-elftall. Dat is e erg onhandige situatie vooral omdat onze kleedkamers eiglijk nu al niet voldo aan de KNVB norm. Opgeteld bij het risico dat de TOG-veld niet het hele seizo beschikbaar zijn, zoals ons aangekondigd, heeft het jeugdbestuur ge voorkeur voor dit alternatief.

4 De indeling voor de zaterdag kunn in dit scario als volgt zijn als uit speelt: ( ) TOG-1 TOG-2 8:45 E8 E9 F3 E7 F1 F2 E3 E4 met 4 jeugdwedstrijd 1 siorwedstrijd op de TOG-veld als thuis speelt: F4 F5 TOG-1 TOG-2 ( ) TOG TOG C6 E1 E2 E6 GM M GM M waarbij er 6 jeugdwedstrijd bij TOG gespeeld word. D6 M M

5 Voorstel 3: E derde alternatief om ons voor te bereid op de verandering die op hand is, is dat we het aantal teams terugbrg e ledstop instell. Met het huidige aantal jeugdled, komt dat onder meer neer op 5 C-teams met 17 spelers, in plaats van 6 met 14. Maar ook de F, de E de meid moet het met één team minder do, waardoor de teams in die categorieën groter word er per speler minder speeltijd mogelijk is. Er zal meer gebruik gemaakt moet word van de veld, waardoor junior /of sior tot uur s avonds wedstrijd spel. In de jar die volg zull de problem groter word, omdat er vanaf de D-pupill op e heel veld gespeeld wordt. Bovdi zal er dan erg lang ge nieuw jeugdlid aangom kunn word, waardoor de doorstroom staakt. Over e paar jaar zijn er dan bijna alle nog A-, B- C- junior bij de jeugd sterft die afdeling langzaam maar zeker af. Het jeugdbestuur vindt dit het slechtste scario raad deze keuze daarom ook t zeerste af. Met dit derde alternatief is niemand echt geholp wordt het probleem ook niet opgelost. Voor de beeldvorming, hierbij de twee schema s waarbij alle teams op de veld 1, 2 3 ingedeeld zijn. In dit scario zijn de late wedstrijd aan de sior toebedeeld, maar het is waarschijnlijker dat er e schema opgesteld wordt waarbij de laatste wedstrijd vanaf uur of uur door junior gespeeld word. ( ) ( ) 17:00 17:15 17:30 17:45 18:00 M E6 E7 GM M M E1 E3 17:00 17:15 17:30 F4 E8 F1 F2 E2 E4 F3 Er is buit deze 3 alternatiev ongetwijfeld nog e aantal andere keuzemogelijkhed. We kunn e deel van de wedstrijd bij Fortius of Voorland spel of e aantal thuiswedstrijd bij de tegpartij spel. Er kunn wedstrijd op vrijdagavond ingepland word er kan gekoz word voor e combinatie van de bovstaande voorstell. Zo kan er bijvoorbeeld gegokt word op de beschikbaarheid van de TOG-veld, maar kunn zekerheidshave de C-junior wel alvast naar de zondag verplaatst word.

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren)

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Nieuw Schoonebeek, 14 mei 2014 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 3 3. Ledenaantallen/elftalindeling

Nadere informatie

programma Algemene ledenvergadering 10 november 2017

programma Algemene ledenvergadering 10 november 2017 programma Algeme ledvergadering 10 november 2017 Jeugdafdeling In alle leeftijdscategorieën is e elftal vertegwoordigd in de voetbalcompetitie. Trots op onze leiders trainers die onze teams tijds training

Nadere informatie

Programmaboekje 29e s.v. De Meer Jeugdvoetbal Paastoernooi 2014

Programmaboekje 29e s.v. De Meer Jeugdvoetbal Paastoernooi 2014 Programmaboekje 29 e s.v. De Meer Jeugdvoetbal Paastoernooi 2014 Woord van welkom Namens s.v. De Meer Amsterdam heten wij u van harte welkom op het 29 e De Meer Jeugdvoetbal Paastoernooi 2014. Wederom

Nadere informatie

S.C. Dynamo RICOH jeugdtoernooi 2015

S.C. Dynamo RICOH jeugdtoernooi 2015 S.C. Dynamo RICOH zaterdag 6 juni 09:00-17:00 uur -1- Toernooiboekje -2- Beste voetbalvrienden, Welkom op ons sportcomplex van S.C. Dynamo. Voetbal en het kijken hiernaar valt of staat met mooi weer. Laten

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde

Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde 1 augustus 2016 Versie 1.0 Vastgesteld Versie Opmerking/wijziging 1 augustus 2016 Versie 1.0 Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde vastgesteld

Nadere informatie

PROGRAMMA DRIEBAN ZAALVOETBAL TOERNOOI JANUARI 2011 W.S.W. - SCHELLINKHOUT - DE VALKEN. Locatie: Sporthal "De Banne"

PROGRAMMA DRIEBAN ZAALVOETBAL TOERNOOI JANUARI 2011 W.S.W. - SCHELLINKHOUT - DE VALKEN. Locatie: Sporthal De Banne PROGRAMMA DRIEBAN ZAALVOETBAL TOERNOOI JANUARI 2011 W.S.W. - SCHELLINKHOUT - DE VALKEN Locatie: Sporthal "De Banne" Teamopgaven De Valken Mini Pupillen MP1 MP2 MP3 F-Pupillen 1e jaars F4 F5 F6 F7 F-Pupillen

Nadere informatie

Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017

Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017 Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017 a. 8&9-competitie (2 dubbels) op donderdagavond NIEUW De laagste klasse is de tweede klasse. Deelname is alleen mogelijk voor spelers en speelsters

Nadere informatie

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012 1 2 Beste sportvrienden, Een hartelijk welkom aan alle deelnemende teams, leiders, supporters, en al die andere mensen die naar Sportpark Noord End zijn afgereisd voor het: FC Castricum WEA Jeugdtoernooi

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2019

Bob Strijbos toernooi 2019 Bob Strijbos toernooi 2019 MO13, MO15, JO15 - jeugd Zaterdag middag 1 juni 2019 13:30-17:30 uur Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl Email: toernooien@fcvvc.nl

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

Enquête Jeugdbeleid vv SDS

Enquête Jeugdbeleid vv SDS Enquête Jeugdbeleid vv SDS Aug, 2010 Beste SDS ers, Als reeds vermeld in ons verenigingsblad De Treffer doe ik namens de jeugdcommissie van vv SDS onderzoek naar het beleid van onze jeugdafdeling. Het

Nadere informatie

JUUN toernooi 2016 VV Krabbendijke

JUUN toernooi 2016 VV Krabbendijke JUUN toernooi 2016 VV Jeugdtoernooien : 20 mei B-junioren 21 mei Mini, F en E pupillen 28 mei D en C Sportkantine VV Beste deelnemer, Welkom op de elfde editie van het Juun toernooi. Wij als VV zijn weer

Nadere informatie

Onthaalbrochure voetbalclub K. Noorse S.V. seizoen

Onthaalbrochure voetbalclub K. Noorse S.V. seizoen Onthaalbrochure voetbalclub K. Noorse S.V. seizo 2018-2019 ONTSTAAN, NAAM KLEUREN VAN NOORSE Hoewel Noorse pas in 1996 officieel zijn goud jubileum vierde, werd de basis van onze club gelegd in 1914 to

Nadere informatie

BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s

BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programma voor de Bruse Boys toernooien, die worden gehouden op de

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

Indeling, Wedstrijdschema Kleedkamerindeling, Reglement en plattegrond zaterdag 30 maart :00-12:15 F-Pupillen en Champions League

Indeling, Wedstrijdschema Kleedkamerindeling, Reglement en plattegrond zaterdag 30 maart :00-12:15 F-Pupillen en Champions League Indeling, Wedstrijdschema Kleedkamerindeling, Reglement en plattegrond zaterdag 30 maart 2013 09:00-12:15 F-Pupillen en Champions League Mede mogelijk gemaakt door: www.cafetariaridderhof.nl Pagina: 1

Nadere informatie

Bekercompetities KNVB Oost seizoen 2016/ 17

Bekercompetities KNVB Oost seizoen 2016/ 17 Bekercompetities KNVB Oost seizoen 2016/ 17 MANNEN CATEGORIE A standaardelftallen alle standaardelftallen zaterdag- en zondagvoetbal (Hoofd- t/m de 6 e klasse) Hoofdklasseteams Die teams uit de Hoofdklasse

Nadere informatie

GEUZENMIDDENMEER. Junioren toernooi. Zaterdag 24 mei

GEUZENMIDDENMEER. Junioren toernooi. Zaterdag 24 mei GEUZENMIDDENMEER D Junioren toernooi Zaterdag 24 mei REGLEMENTEN EN BEPALINGEN JEUGDTOERNOOI GEUZENMIDDENMEER 1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de geldende bepalingen en reglementen van de K.N.V.B.

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2015

Bob Strijbos toernooi 2015 Bob Strijbos toernooi 2015 E-Pupillen en Meiden E Maandag 6 april 2015 van 09:00 12:15 Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl Email: toernooien@fcvvc.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Arbitrage VMHC Spitsbergen juni 2013

Beleidsplan Arbitrage VMHC Spitsbergen juni 2013 Beleidsplan Arbitrage VMHC Spitsbergen juni 2013 1. INLEIDING Voor u ligt het Vereniging Arbitrage Plan (VAP) van hockeyvereniging Spitsbergen. Dit plan beschrijft het beleid voor de arbitrage binnen de

Nadere informatie

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd Beste MNC'ers, Er staat ons weer een mooi poloseizoen te wachten. Komend weekend hebben we een vol programma. We vragen speciale aandacht voor een vernieuwd heren 1 waar veel jeugdspelers hun opwachting

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste voetballiefhebbers,

VOORWOORD. Beste voetballiefhebbers, VOORWOORD Beste voetballiefhebbers, Namens voetbalvereniging Moerse Boys heten wij iedereen van harte welkom op het 39 e jeugdtoernooi van onze vereniging. Ook dit jaar hebben onze hoofdsponsor van de

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2019

Bob Strijbos toernooi 2019 Bob Strijbos toernooi 2019 JO13, JO14 - jeugd Zondag middag 2 juni 2019 14:00-17:00 uur Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl Email: toernooien@fcvvc.nl

Nadere informatie

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 (Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 Auteur : Jolanda Brokx, Oscar Schouten Versie : 1.1 Datum : april 2015 Contents 2. Inleiding... 3 3. Visie... 3 4. Verenigingsstructuur... 3 5. Aantal

Nadere informatie

Handleiding DIGITAAL INSCHRIJVEN VAN DE TEAMS SEIZOEN 2018/ 19. SPORTLINK CLUB (vanaf 1 juni)

Handleiding DIGITAAL INSCHRIJVEN VAN DE TEAMS SEIZOEN 2018/ 19. SPORTLINK CLUB (vanaf 1 juni) Handleiding DIGITAAL INSCHRIJVEN VAN DE TEAMS SEIZOEN 2018/ 19 SPORTLINK CLUB (vanaf 1 juni) DIGITAAL INSCHRIJVEN VAN DE TEAMS SEIZOEN 2018/ 19 Na het opstarten van Sportlink Club gaat u via WEDSTRIJDZAKEN

Nadere informatie

Voorwoord. Beste voetbalvrienden,

Voorwoord. Beste voetbalvrienden, Voorwoord Beste voetbalvrienden, Van harte welkom bij DZC 68, op ons mooie Sportpark Zuid in Doetinchem. Wij zijn blij dat jullie allen aan het toernooi meedoen. Het speelschema vind je als aparte bijlage.

Nadere informatie

Jeugdtoernooidagen. E-pupillen

Jeugdtoernooidagen. E-pupillen Jeugdtoernooidagen Epupillen Welkom bij voetbalvereniging AFC 34 Namens AFC 34 is het ons een genoegen u welkom te heten op één van onze jeugdtoernooien. Met elkaar hopen wij er weer een geslaagd toernooi

Nadere informatie

ARBITRAGEPLAN. MHC HEESCH Januari 2017

ARBITRAGEPLAN. MHC HEESCH Januari 2017 ARBITRAGEPLAN MHC HEESCH Januari 2017 Inleiding Dit is het Vereniging Arbitrage Plan (VAP) van MHC Heesch, opgesteld door de Arbitragecommissie*, in samenspraak met het bestuur. MHC Heesch is een gezellige

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016 S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX GVAV- Toernooi 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... 4 Toernooi reglement... 5 NIX 18... 6 Aandachtspunten voor een sportief en ordelijk verloop van het toernooi... 6 Vrijdag 15-06-18 JO17... 7 Vrijdag 15-06-18

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2019

Bob Strijbos toernooi 2019 Bob Strijbos toernooi 2019 MO11, JO11, JO12 - jeugd Zondag ochtend 2 juni 2019 09:00-12:15 uur Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl Email: toernooien@fcvvc.nl

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2018

Bob Strijbos toernooi 2018 Bob Strijbos toernooi 2018 JO8 / JO9 Pupillen en Champions League Zaterdagochtend 31 maart 2018 09:00-12:15 Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl

Nadere informatie

Informatie over het combi-lidmaatschap

Informatie over het combi-lidmaatschap Informatie over het combi-lidmaatschap Rood kinderen kunnen met een gecombineerd lidmaatschap zo vaak mogelijk lessen als ze willen (een, twee, drie, of vier keer per week). Voor Oranje, Groen en Geel

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2016

Bob Strijbos toernooi 2016 Bob Strijbos toernooi 2016 Talentjes, Champions League, Meiden F en F- Pupillen Zaterdagochtend 26 maart 2016 09:00-12:15 Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website:

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

ZATERDAG 9 JUNI Hoofdsponsor: E J. LET OP: alleen met pin betalen SPORTING KROMMENIE

ZATERDAG 9 JUNI Hoofdsponsor: E J. LET OP: alleen met pin betalen SPORTING KROMMENIE ZATERDAG 9 JUNI 2018 Hoofdsponsor: PROGR A M AM E O B LET OP: alleen met pin betalen E J K SPORTING KROMMENIE PROVILY SPORTPARK - MARSLAAN 10-1562WB KROMMENIE Voor de 20e keer organiseert Sporting Krommenie

Nadere informatie

Volendam Voetbal Academie

Volendam Voetbal Academie Welkom spelers, ouders, bestuur RKAV Volendam en FC Volendam, trainers en coördinatoren. 14 08 2014 RKAV Volendam en de FC Volendam gaan Voetbalkennis bundelen Doelstellingen : De ACADEMIE gaat structureel

Nadere informatie

Arbitragebeleid MHC Made 2014

Arbitragebeleid MHC Made 2014 Arbitragebeleid MHC Made 2014 Geen wedstrijd zonder scheidsrechters, daar zijn we ons allemaal van bewust. Helaas is op dit moment de verdeling tussen jeugdleden en volwassenenleden binnen MHC Made onevenredig.

Nadere informatie

2. ALGEMEEN SCHEIDSRECHTERSBELEID

2. ALGEMEEN SCHEIDSRECHTERSBELEID Beleidsplan Arbitrage VMHC Spitsbergen maart 2019 INLEIDING Voor u ligt het Vereniging Arbitrage Plan (VAP) van hockeyvereniging Spitsbergen. Dit plan beschrijft het beleid voor de arbitrage binnen de

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2018

Bob Strijbos toernooi 2018 Bob Strijbos toernooi 2018 JO16 / JO19 -Junioren Zondagmiddag 1 april 2018 13:45-17:00 Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl Email: toernooien@fcvvc.nl

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Jeugdbestuur. Het jeugdbestuur (JB) bestaat uit:

Hoofdstuk 1 Jeugdbestuur. Het jeugdbestuur (JB) bestaat uit: Hoofdstuk 1 Jeugdbestuur Het jeugdbestuur (JB) bestaat uit: 1. Voorzitter 2. Secretaris 3. Wedstrijdsecretaris 4. Coördinator jeugd trainers 5. Coördinator minipupillen 6. Coördinator F teams 7. Coordinator

Nadere informatie

WEDSTRIJDZAKEN AWC. Seizoen

WEDSTRIJDZAKEN AWC. Seizoen WEDSTRIJDZAKEN AWC Seizoen 2017 2018 Wie doet wat? Gerhard Coenders: sportlinkbeheerder, KNVB contactpersoon, eindverantwoordelijk wedstrijdzaken. Jurgen van de Groes: wedstrijdzaken senioren, contactpersoon

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015 S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

www.geel-wit.nl Taken van de Leider

www.geel-wit.nl Taken van de Leider Taken van de Leider De Zaterdag: Zorgt er samen met de ouders van de spelers voor dat er voldoende vervoer naar uitwedstrijden is. Maakt de opstelling en houdt de wisselbeurten bij Plaatsen en/of verwijderen

Nadere informatie

2. Spelers in de leeftijdsklassen Onder 19, aangeduid als junioren en spelers in de

2. Spelers in de leeftijdsklassen Onder 19, aangeduid als junioren en spelers in de AANPASSING KLASSE-AANDUIDINGEN JEUGDVOETBAL REGLEMENT AMATEURVOETBAL Artikel 27 Financiële verplichtingen 1. a. Leden als bedoeld in artikel 6 lid 2 onder d en e Statuten zijn een jaarlijkse contributie

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

Beleidsplan scheidsrechters SV Gouda

Beleidsplan scheidsrechters SV Gouda Beleidsplan scheidsrechters SV Gouda November 2012. Inhoudsopgave Achtergrond en actuele situatie 3 Toekomstbeeld 3 Structuur en organisatie 4 Beloning 5 Opleiding en Begeleiding 5 Budget 6 Beleidsplan

Nadere informatie

In dit programmaboekje vind u de wedstrijdschema s voor de MO11, MO13/JO12, JO10/JO9 en JO8/JO7.

In dit programmaboekje vind u de wedstrijdschema s voor de MO11, MO13/JO12, JO10/JO9 en JO8/JO7. Versie 20 augustus VOORWOORD In dit programmaboekje vind u de wedstrijdschema s voor de MO11, MO13/JO12, JO10/JO9 en JO8/JO7. Beste voetballiefhebbers, Namens voetbalvereniging Moerse Boys heten wij iedereen

Nadere informatie

BELANGRIJK: de leiders halen s ochtends de kas en sleutels. Dat voorkomt misverstanden.

BELANGRIJK: de leiders halen s ochtends de kas en sleutels. Dat voorkomt misverstanden. Beste ouders en leiders van onze jeudgteams, Zoals jullie weten verzorgen de ouders en leiders van de jeugdteams (roulerend) het ochtendleiderschap en dat alles rondom de jeugdwedstrijden goed verloopt.

Nadere informatie

26 ste MARKERBEER TOERNOOI

26 ste MARKERBEER TOERNOOI 26 ste MARKERBEER TOERNOOI 24 MEI 2014 Welkom! Namens de toernooicommissie van het Markerbeertoernooi heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de 26 ste editie van het Markerbeertoernooi.

Nadere informatie

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL INLEIDING Vanaf zaterdag 1 juni is het mogelijk om via Sportlink Club de teams in te schrijven voor seizoen 2019/ 20. Dit kan tot en met uiterlijk

Nadere informatie

HASSINK KABOUTER TOERNOOI

HASSINK KABOUTER TOERNOOI HASSINK KABOUTER TOERNOOI MAANDAG 16 MEI 2016 sv Slikkerveer Sportpark Reijerpark Kastanjelaan 28 2982 CM RIDDERKERK Vanaf de rijkswegen A15 en A16 afslag Ridderkerk volgen. Bij de verkeerslichten rechtsaf

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2016

Bob Strijbos toernooi 2016 Bob Strijbos toernooi 2016 A- en B-Junioren LET OP: KLOK gaat 1 uur vooruit ivm zomertijd Zondagmiddag 27 maart 2016 13:30-16:55 Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635

Nadere informatie

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond.

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Afgelopen vrijdagavond hebben wij als bestuur van Sportclub Franeker in een extra bestuursvergadering het besluit genomen om met ingang van

Nadere informatie

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering Sleen, november 2016 Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen 2015-2016 t.b.v. de Algemene ledenvergadering Kerngetallen In het seizoen 2015-2016 waren 170 jeugdleden actief verdeeld over 14 jeugdteams.

Nadere informatie

Breda, 29 oktober Betreft: Arbitrageplan Beste leden en ouders/verzorgers van de jeugdleden,

Breda, 29 oktober Betreft: Arbitrageplan Beste leden en ouders/verzorgers van de jeugdleden, Breda, 29 oktober 2018 Betreft: Arbitrageplan 2018 2021 Beste leden en ouders/verzorgers van de jeugdleden, Baronie wil een goed gestructureerde vereniging zijn met een positieve cultuur waar het voor

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers En weer door!!!! Beste Fce'ers, Met de winterstop achter de rug konden we vol goede moed weer beginnen aan de tweede helft van het seizoen! Helaas...het weer heeft tot nu toe niet echt meegezeten. Maar...We

Nadere informatie

Bijlage 4: Scheidsrechterplan VVR-jeugd. Inhoudsopgave:

Bijlage 4: Scheidsrechterplan VVR-jeugd. Inhoudsopgave: Bijlage 4: Scheidsrechterplan VVR-jeugd Inhoudsopgave: 1. Inleiding 2. Doelstelling 3. Organisatie en structuur 4. Profielschets verenigingscheidsrechter 5. Organisatie rond wedstrijden 6. Werving, selectie

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2018

Bob Strijbos toernooi 2018 Bob Strijbos toernooi 2018 JO10 / JO11 & MO11-Pupillen Maandagochtend 2 april 2018 09:30-13:00 Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl Email: toernooien@fcvvc.nl

Nadere informatie

Handleiding Online Inschrijven Seizoen

Handleiding Online Inschrijven Seizoen Handleiding Online Inschrijven Seizoen 2018-2019 Bij deze de handleiding om de teams in te schrijven voor het seizoen 2018-2019. De onderstaande functionarissen kunnen dit realiseren voor de vereniging.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord 2. Het jaar opstarten 2. Afgelastingen 4. Voor de wedstrijd 5. Tijdens de wedstrijd 6. Rust 6.

Inhoudsopgave. Voorwoord 2. Het jaar opstarten 2. Afgelastingen 4. Voor de wedstrijd 5. Tijdens de wedstrijd 6. Rust 6. Inhoudsopgave pag. Voorwoord 2 Het jaar opstarten 2 Afgelastingen 4 Voor de wedstrijd 5 Tijdens de wedstrijd 6 Rust 6 Na de wedstrijd 6 Speeltijden 7 Overige belangrijke informatie 8 Invullen officiële

Nadere informatie

Samen Sterker? Spiegelbijeenkomst voetbalvereniging Zelhem. Datum: 1 mei 2017 Versie: 1.0 Status: Definitief

Samen Sterker? Spiegelbijeenkomst voetbalvereniging Zelhem. Datum: 1 mei 2017 Versie: 1.0 Status: Definitief Samen Sterker? Spiegelbijeenkomst voetbalvereniging Zelhem Datum: 1 mei 2017 Versie: 1.0 Status: Definitief Agenda Programma spiegelbijeenkomst VV Zelhem Start Onderwerp 19:30 Welkom & Introductie 19:45

Nadere informatie

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL INLEIDING Vanaf zaterdag 1 juni is het mogelijk om via Sportlink Club de teams in te schrijven voor seizoen 2019/ 20. Dit kan tot en met uiterlijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

TOS-Actief JEUGD PAASTOERNOOI 2015 Vrijdag 3 april t/m Zondag 5 april

TOS-Actief JEUGD PAASTOERNOOI 2015 Vrijdag 3 april t/m Zondag 5 april TOS-Actief JEUGD PAASTOERNOOI 2015 Vrijdag 3 april t/m Zondag 5 april Algemene informatie en voorlopig programma paastoernooi-tosactief@xs4all.nl www.tos-actief.nl Beste leiders, trainers, toernooicoordinatoren,

Nadere informatie

Jeugdtoernooi BAS Voetbal

Jeugdtoernooi BAS Voetbal Jeugdtoernooi BAS Voetbal 21 mei 2016 Voorwoord Allereerst heten wij u van harte welkom op Sportpark De Schelp in Biddinghuizen. In de tweede plaats wensen wij jullie veel sportief plezier toe op ons complex.

Nadere informatie

Nieuwskatern van de Voetbal Technische Commissie V.V. Cabauw

Nieuwskatern van de Voetbal Technische Commissie V.V. Cabauw Nieuwskatern van de Voetbal Technische Commissie V.V. Cabauw Jeugdvoetbalbeleidsplan (2013/2018) V.V. Cabauw De Rood-Witte Basis Seniorenvoetbalbeleidsplan (2013/2018) V.V. Cabauw De Rood-Witte Bal Nieuws

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2016

Bob Strijbos toernooi 2016 Bob Strijbos toernooi 2016 C-Junioren LET OP: KLOK gaat 1 uur vooruit ivm zomertijd Zondagochtend 27 maart 2016 09:00-11:55 Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website:

Nadere informatie

Unitas in de Maatschappij

Unitas in de Maatschappij Unitas in de Maatschappij Samen toekomst maken Waarom een maatschappelijke missie? Iedereen die betrokken is bij voetbal weet dat voetbal meer is dan een spel of een financiele begroting. Een voetbalvereniging

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen 2017-2018 Planning wedstrijden reserven en jeugd PROVINCIALE en GEWESTELIJKE RESERVEN art. 1567 PROVINCIALE en GEWESTELIJKE U21 - art. 1573-1575 PROVINCIALE

Nadere informatie

Nieuwsbrief FZO. Nieuwe stijl. FZO 1 bijna klaar voor competitie

Nieuwsbrief FZO. Nieuwe stijl. FZO 1 bijna klaar voor competitie Nieuwsbrief FZO 29 augustus : 1e bekerwedstrijden +++ 5 september: Start competitie FZO 1 & Seizoensopening +++ 12 september: Start competitie lagere elftallen & Jeugd +++ Nieuwe stijl Bij de ingang van

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017 S.V. DEN HOORN Toernooi JO-11 13 mei 2017 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen JO9 & JO11 toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

Brochure: activiteiten informatie OGTB.

Brochure: activiteiten informatie OGTB. Brochure: activiteiten informatie OGTB. Inleiding Voor u ligt informatie van de activiteiten van OGTB. Deze informatie is voor het eerst uitgegeven in 2006, ook wel bekend geworden onder de naam: het groene

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

Meppeler Minidivisie 4:4 voor echte topvoetballers!

Meppeler Minidivisie 4:4 voor echte topvoetballers! Meppeler Minidivisie 4:4 voor echte topvoetballers! Tegenwoordig kunnen kinderen al op vroege leeftijd lid worden van een voetbalvereniging. Bij FC Meppel, Alcides en MSC is het mogelijk om vanaf 4 jaar

Nadere informatie

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL INLEIDING Vanaf zaterdag 1 juni is het mogelijk om via Sportlink Club de teams in te schrijven voor seizoen 2019/ 20. Dit kan tot en met uiterlijk

Nadere informatie

Bijlage 4 Inventarisatie van door jeugdbestuur uit te werken punten (hoofdstuk 5)

Bijlage 4 Inventarisatie van door jeugdbestuur uit te werken punten (hoofdstuk 5) De Commissie heeft vanuit de moederverenigingen op het gebied van de organisatie rondom voetbal de nodige informatie verzameld. Daarnaast heeft de Commissie intern op basis van discussie een aantal inzichten

Nadere informatie

Hoofd-,sub en balsponsors toernooi

Hoofd-,sub en balsponsors toernooi Hoofdsponsor Hoofd-,sub en balsponsors toernooi Subsponsors KEES VERWIJS Balsponsors Klusbedrijf Kees Vogelaar Kai Wang Thai Jan de Rooij Le Petit Pêcheur Fred & Anja van Laarhoven Liza Lamper Voorwoord

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E/F-pupillen 21 mei 2016

S.V. DEN HOORN Toernooi E/F-pupillen 21 mei 2016 S.V. DEN HOORN Toernooi E/F-pupillen 21 mei 2016 este sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

SVA Van der Gragt toernooi 2015

SVA Van der Gragt toernooi 2015 SVA Van der Gragt toernooi 2015 TOERNOOISPONSOR VOORWOORD BESTE SPORTVRIENDEN. Welkom op het sportcomplex van SVA waar we dit jaar ons Van der Gragt jeugdtoernooi weer organiseren! De eerste toernooidag

Nadere informatie

op sportpark in Oploo het officiële startschot plaats van de samenwerking.

op sportpark in Oploo het officiële startschot plaats van de samenwerking. Samen verder... Inleiding Vorig jaar juli hebben de besturen van Excellent, Westerbeekse Boys en SVS besloten tot een samenwerking van de jeugdafdelingen met ingang van het seizoen 2017/2018. In bijeenkomsten

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2016

Bob Strijbos toernooi 2016 Bob Strijbos toernooi 2016 D-Pupillen Zaterdagmiddag 26 maart 2016 13:45-17:00 Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl Email: toernooien@fcvvc.nl

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

9 e FVV JEUGDTOERNOOI 30 en 31 mei 2015

9 e FVV JEUGDTOERNOOI 30 en 31 mei 2015 30 en 31 mei 2015 Wat kan Garage ter Veen voor u betekenen? Garage ter Veen beschikt over een moderne werkplaats waar alle werkzaamheden aan de auto kunnen worden verricht door onze vakbekwame monteurs.

Nadere informatie

Bekercompetities KNVB Oost seizoen

Bekercompetities KNVB Oost seizoen Bekercompetities KNVB Oost seizoen 2014-2015 MANNEN CATEGORIE A standaardelftallen alle standaardelftallen zaterdag- en zondagvoetbal (Hoofd- t/m de 6 e klasse) Hoofd- en 1e klasse 23 / 24 aug. Ronde 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2012

Nieuwsbrief februari 2012 Nieuwsbrief februari 2012 Inhoud: Algemeen 1 Indeling voorjaars competitie 2012 WVW en KNVB zaaltoernooi Activiteiten Carnaval De Hunt Algemeen In deze nieuwsbrief vindt u de nieuwe indeling van de jeugdteams

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde

Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde 1 oktober 2018 Versie 2.0 Vastgesteld Versie Opmerking/wijziging 01 augustus 2016 Versie 1.0 Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde vastgesteld

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2019

Bob Strijbos toernooi 2019 Bob Strijbos toernooi 2019 Champions League, JO8, JO9, JO10 - jeugd Zaterdag ochtend 1 juni 2019 09:00-12:15 uur Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl

Nadere informatie

Trainingstijden 2015-2016 versie 18 (1 oktober)

Trainingstijden 2015-2016 versie 18 (1 oktober) Trainingstijden 2015-2016 versie 18 (1 oktober) Wij behouden ons het recht voor trainingstijden te veranderen. TEAM Teamnaam Training Dzon1 Dames zondag 1 Woensdag om 19.15-20.30 uur op veld 6A, zon1 Zondag

Nadere informatie

SINCE 1957. Adviesrapport s.v. D.B.G.C. Commissie Za-Zo. Oude Tonge, maart 2011. Commissie Za-Zo. Hans Teyn. Marcel Pieterse.

SINCE 1957. Adviesrapport s.v. D.B.G.C. Commissie Za-Zo. Oude Tonge, maart 2011. Commissie Za-Zo. Hans Teyn. Marcel Pieterse. Adviesrapport s.v. D.B.G.C. Commissie Za-Zo SINCE 1957 Oude Tonge, maart 2011 Commissie Za-Zo Hans Teyn Marcel Pieterse Tim Fransen Rob van den Berg Mike Jacobs INHOUDSOPGAVE Inleiding 3 Onderzoek en analyse

Nadere informatie

Nieuwsflits Biënto 26 februari

Nieuwsflits Biënto 26 februari -------------- Nieuwsflits Biënto 26 februari 2017 ------------- Beste leden, Met de voorjaarsvakantie in zicht, zijn we met de eerste uitgave van de nieuwsbrief voor het jaar 2017. Er zijn weer volop

Nadere informatie

Bekercompetities KNVB Oost seizoen 2015-2016

Bekercompetities KNVB Oost seizoen 2015-2016 Bekercompetities KNVB Oost seizoen 2015-2016 MANNEN CATEGORIE A standaardelftallen alle standaardelftallen zaterdag- en zondagvoetbal (Hoofd- t/m de 6 e klasse) Hoofd- en 1e klasse 22 / 23 augustus 2015.

Nadere informatie

Procedure rondom afgelastingen zaterdag competitie

Procedure rondom afgelastingen zaterdag competitie Procedure rondom afgelastingen zaterdag competitie 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 1 2. Algemeen... 2 3. Procedure afgelastingen... 3 3.1. Algehele afgelasting door de KNVB... 3 3.1.1. Categorie A

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12 REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop van de reguliere competitie in

Nadere informatie

Seizoenstart jeugdteams. Nemelaer is van de leden, voor de leden en door de leden

Seizoenstart jeugdteams. Nemelaer is van de leden, voor de leden en door de leden Seizoenstart jeugdteams Nemelaer is van de leden, voor de leden en door de leden Nemelaer seizoen 2013-2014 1 INTRODUCTIE Jaarlijks starten de jeugdteams op in augustus. Maar zijn alle ongeschreven regels

Nadere informatie

Swift. SV Velden. Dameskorfbalvereniging. sinds 1950

Swift. SV Velden. Dameskorfbalvereniging. sinds 1950 Swift SV Velden Dameskorfbalvereniging sinds 1950 Korfbal is.! Een echte teamsport. Door het vrijlopen en samenspel kun je iets bereiken.! Attractieve, gezellige sport, die zowel prestatief als recreatief

Nadere informatie