Workshop Resisttechniek met embossingpoeder, strijkijzer en gesso. Door Karin Koppen, Dymphie Meeuwissen en Dieke Polstra

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Workshop Resisttechniek met embossingpoeder, strijkijzer en gesso. Door Karin Koppen, Dymphie Meeuwissen en Dieke Polstra"

Transcriptie

1 Workshop Resisttechniek met embossingpoeder, strijkijzer en gesso Door Karin Koppen, Dymphie Meeuwissen en Dieke Polstra Algemene benodigdheden: wit kaartkarton 10 x 10 cm inkt: Adirondack Wild Plum, Butterscotch, Lettuce en Stonewashed India Ink Black embossingpoeder clear gesso strijkijzer Veeg met het stempelkussen verspreid inkt op het papier. Herhaal dit met 2 tot 3 andere kleuren. Ga nu met een ronde kwast en weinig gesso over de kaart. Bedek niet de gehele kaart met de gesso. Stempel de takswirl rechtsonder en rechtsboven met Versamark. Stempel een klein gedeelte links in de hoek. Bestrooi de versamark met de embossingpoeder. Verhit de kaart tot de poeder goed gesmolten is. Veeg met een vochtig babydoekje over de geëmbosste afbeelding.

2 ! Strijk het geheel tussen twee witte printervelletjes. Verleg de kaart 1 tot 2 maal en zorg steeds voor een schoon stuk papier. Tip: soms wil je printervel niet zo makkelijk loslaten. Ga er dan nog een keer met de strijkbout overheen en trek voorzichtig een puntje los. Blijf aan dat puntje trekken en blijf ondertussen gewoon strijken. Dan laat je papier vanzelf los. Stempel met de zwarte inkt de vrouw, de tekst sending smiles and flowers en fragmenten van de swirltak. Spons de randen van de kaart. Mat het geheel naar keuze. Variaties op deze techniek: Behalve met stempelinkt kun je ook op andere manieren de ondergrond een kleur geven. Stempel met Versamark inkt op: 1. Glimmermist Spuit glimmermist op een stuk kaartkarton, laten drogen (heattool). Werk verder zoals beschreven in de basistechniek. 2. Gekleurd (scrapbook)papier Stempel met Versamark op het (scrapbook) papier. Werk verder zoals beschreven in de basistechniek. 3. Zelf geprinte foto s Print een kleurrijke foto op mat fotopapier (glossy kan meestal ook, eerst uittesten). Stempel met Versamark op de foto. Werk verder zoals beschreven in de basistechniek. Let op: Print met een gewone inktprinter, deze techniek werkt niet met een laserprinter vanwege de hittegevoelige toner.

3 Voorbeeldkaarten gemaakt met deze techniek Smile door Karin Koppen Benodigdheden: wit kaartkarton 14 x 18cm, kaartkarton krijtkleurig. Adirondack inkt Beach Ball Yellow, Red Pepper, Popsicle Orange, Rasp Berry, Cranberry. India Ink Black gesso embossingpoeder Clear waterbrush stempels Zettiology Girls, Swirl (Creatie), tekst (Art Journey) Beïnk het papier. Stempel met Versamark de Swirl op de kaart. Bestrooi met embossingpoeder en verhit. Breng de gesso aan. Swirl schoonvegen met babydoekje. De kaart strijken tussen printerpapier. Stempel de Girls met zwarte inkt op krijtkleurig kaartkarton en knip ze uit. Kleur ze in met de waterbrush en de Adirondack. Plak ze op de kaart. Stempel de tekst meerdere malen op de kaart. Omlijn fragmenten met een witte gelpen.

4 Season s Greetings door Karin Koppen Benodigdheden: Wit kaartkarton 13,5 x 19,5 cm. Adirondack inkt Ocean Aqua, Stonewashed, Lettuce, Meadow, Denim India Ink Black Stempels: Kerstboom (Art Impressions), meisje (Magnolia), kerstlichtjes, tekst, ijskristallen, vogel (Artemio) Herhaal basistechniek met de Adirondack, Versamark, embossingpoeder en de gesso. Stempel het meisje op een restje wit karton. Kleur haar in met de waterbrush en de Adirondack. Accentueer de vleugels met stickles en de randen van de jas met een snowwriter. Goed laten drogen en uitknippen. Stempel de ijskristallen kriskras op de kaart met denim inkt. Bestempel met zwart de boom met de kerstlichtjes, stempel de vogel en geef hem een klein sliertje lichtjes in zijn bek en de tekst op de kaart. Plak het meisje op de kaart. Versier de ijskristallen met stickles. Mat het geheel op zwart kaartkarton

5 Time Flies door Karin Koppen Benodigdheden: wit kaartkarton 13,5 x 18 cm vellum Adirondack inkt Stonewashed, Lettuce, Popsicle Orange en Stream India Ink Black eembossingpoeder clear stempels: klok, tekst, zandloper witte gelpen plastic klokje met wijzers en brad Herhaal de basis techniek met de Adirondack, Versamark en de klokstempel en Time tekst, embossingpoeder en gesso. Stempel met zwart de tekst flies when you re having fun. En de wijzers in de geëmbosste klok. Stempel ook met zwart de zandlopers op vellum en knip ze uit. Plak ze verspreid op. Bevestig het klokje op de kaart. Met de witte gelpen verschillende lijnen accentueren. Mat het geheel op zwart kaartkarton.

6 Een leven zonder hoop door Dymphie Meeuwissen Benodigdheden: Glimmermist (Turquoise Blue, Spring Mist, Tigel Lilly) Stempellap ARTSpecially: tak, vrouw, tekst, bloemetje Embossingpoeder: kleurloos en zwart gesso heattool strijkijzer kladpapier Versafine stempelinkt zwart knoopje Spuit glimmermist op een stuk kaartkarton en droog dit even met de heattool. Stempel de grote tak met Versamark op een glimmermist achtergrond, emboss met kleurloos poeder en verhit het dan. Veeg over het geheel een dunne laag gesso, met een kwast, oude creditkaart of een doekje. Veeg eventueel met een licht vochtig doekje nog even na als je een gladde laag wilt hebben. Even laten drogen en met schoon (klad)papier op de afbeelding strijken totdat alle embossing er af is en de afbeelding goed zichtbaar. Neem steeds een schoon stuk papier. Scheur diverse stukken van het bewerkte papier. Stempel de vrouw en de tekst met Versafine op gescheurde stukken en emboss met zwart poeder. Stempel het bloemetje op de knoop en emboss met zwart poeder. Bevestig alles op een kaart, gebruik hier en daar foamtape voor wat diepte.

7 Hoera door Dymphie Meeuwissen Benodigdheden: scrapbookpapier Letterstempels (Clubscrap en Kruidvat) AudDesign stempellap: jongen, meisje, samen kleurloos embossingpoeder Scor-it gesso heattool strijkijzer kladpapier gelpennen bloemenponsjes Stempel de tekst met Versamark op een scrapbookpapier en emboss met kleurloos poeder. Ril met de Scor-it een paar lijnen. Veeg over het geheel een dunne laag gesso, met een kwast, oude creditkaart of een doekje. Veeg eventueel met een licht vochtig doekje nog even na als je een gladde laag wilt hebben. Even laten drogen en met schoon (klad)papier op de afbeelding strijken totdat alle embossingpoeder er af is en de afbeelding goed zichtbaar. Neem steeds een schoon stuk papier. bloemen, plak alles op de kaart en plak een voetjesbloem binnen in de kaart voor een mooie afwerking. Geef de letters wat schaduw met blauwe en groene gelpennen. Stempel het ronde stempelje drie maal met blauwe inkt en emboss met kleurloos poeder en verhit. Pons of knip het rondje eenmaal helemaal uit en tweemaal alleen de voetjes. Pons bloemen uit restjes papier. Bevestig de rondjes op de geponste Geef de letters wat schaduw met rode en roze gelpennen. Stempel het ronde meisjesstempel eenmaal en de samen stempel tweemaal met rode inkt en emboss met kleurloos poeder. Pons of knip ed meisjes stempel uit, pons van de samen stempel de hartjes uit. Plak alles op een kaart en plak een hartjes rondje in de kaart voor een mooie afwerking.

8 Wish door Dymphie Meeuwissen Benodigdheden: mat fotopapier inkjetprinter bloemstempel (GreenPepperPress) bloemstempeltje (ArtSpecially) labelstempeltje (See-Dee s) kleurloos embossingpoeder Scor-it gesso heattool strijkijzer kladpapier lint (Artemio) Stempel de bloem met Versamark op een geprinte foto en emboss met kleurloos poeder, daarna verhitten. Veeg over het geheel een dunne laag gesso, met een kwast, oude creditkaart of een doekje. Veeg eventueel met een licht vochtig doekje nog even na als je een gladde laag wilt hebben. Even laten drogen en met schoon (klad)papier op de afbeelding strijken totdat alle embossingpoeder eraf is en de afbeelding goed zichtbaar is. Neem steeds een schoon stuk papier. Stempel het labeltje, de tekst en het bloemetje met groene inkt, emboss met kleurloos poeder en knip uit. Plak een stukje geel kaartkarton op het blauwe, ril deze samen. Knip de bovenkant van de bloem uit en plak op de kaart, zodat de uitgeknipte bovenkant boven de vouwlijn uitsteekt. De kaart past plat in een envelop en kan gevouwen weggezet worden. (Gezien bij Godelieve www. stampingmathilda.com). Knoop het lint om de kaart, hang het label eraan.

9 Vlinder door Dieke Polstra Extra benodigdheden buiten de basistechniek: grote stempelkubus Stampington Stempelset t.b.v. Pink Ribbon van ARTSpecially Zutter lintjes Volg de algemene stap-voor-stap beschrijving voor de ondergrond. Daarna is je basis klaar om verder te gaan bewerken. In dit geval stempel je de bloem met zwarte Stazon inkt nog enkele malen op je papier. Maak met je Zutterapparaat gaatjes aan alle kanten van je papier. Haal hier gekleurde lintjes doorheen. Stempel nog een vlindertje met Stazon op een stukje restpapier, en knip dit uit. Bol de vleugels een beetje op met de achterkant van een potlood, en plak op je kaart. Vervolgens lijm je je kaart op verschillende kleuren kaartkarton. Handig om ze van tevoren op maat te snijden, want anders snijd je de lintjes wellicht kapot.

10 Love door Dieke Polstra Extra benodigdheden buiten de basistechniek: Alfabetstempels Autumn Leaves Paarse stift Waterbrush Clear hartvormpje Heidi Swapp Schaartje Stickermaker van Xyron Volg de algemene stap-voor-stap beschrijving voor de ondergrond. Vervolgens snijd je het kaartje op maat, en maak je de randen zwart met een sponsje en Stazoninkt. Op de reststukjes van je bewerkte vel stempel je de vrouw en de letters. Knip deze uit. Om ze extra te laten opvallen, zijn ze gekleurd met Tombowstiften. Eigenlijk houdt dit niet op de gesso, daarom zijn de afbeeldingen even verwarmd met de heattool. Neem ook een veel wit papier en dezelfde Tombowstift. Kleur hiermee op een plastic bakje. Ga hier met de waterbrush overheen en spetter met deze waterbrush boven je papier. Maak ook van dit vel de randjes weer zwart met je sponsje. Plak vervolgens alles op elkaar. Het hartje is vastgeplakt met de Stickermaker.

11 Bloom door Dieke Polstra Extra benodigdheden buiten de basistechniek: Stempelset t.b.v. Pink Ribbon van ARTSpecially Bloemenstempel B-line Alfabetstempels Autumn Leaves Quickutz- alfabet en stansapparaat Stickermaker van Xyron Volg de algemene stap-voor-stap beschrijving voor de ondergrond. Stempel met zwarte Stazon de bloemetjes op je afbeelding. Stempel op een reststukje de vrouw en de hoofdletter B en knip ze vervolgens uit. Stans de kleine zwarte letters uit met behulp van een quickutz-alfabet. Snijd al je gekleurde karton op maat, en maak de randjes zwart voor wat extra effect. Plak alles op elkaar, ook de uitgeknipte figuren. De lettertjes kun je vastzetten met de Stickermaker.

12 Family door Dieke Polstra Extra benodigdheden buiten de basistechniek: Stempelsetje mensen Stempel crackle Quickutz-dies van dia, hinges, alfabet en een stansapparaat Splitpennetjes zilver prikpen Volg de algemene stap-voor-stap beschrijving voor de ondergrond. Stempel met zwart in het midden de crackle nog eens en snijd daarna je vel in vier stukken. Maak de randjes van deze vier stukken zwart en plak ze op wit karton. Op een stukje restpapier stempel je de mensfiguren. Maak met behulp van Quickutz-dies de letters, diaraampjes en de hinges. Maak de diaraampjes vast met lijm en splitpennen. Plak de vier kaartjes op paars karton en zet ook de hinges vast met splitpennen. Plak tevens de letters erop. Mat je kaart op zwart karton, en klaar ben je!

13 Dream door Dieke Polstra Extra benodigdheden buiten de basistechniek: Stempel swirl Tekststempel dream Stempelset t.b.v. Pink Ribbon van ARTSpecially Volg de algemene stap-voor-stap beschrijving voor de ondergrond. Stempel op een stuk restpapier de swirl nog twee keer en op een ander stuk de vrouw en de tekst. Knip de swirl uit en maak deze een beetje rond door ze langs een potlood te halen. Het kaartje met de vrouw erop maak je zwart langs de randen en plak deze op gekleurd karton. Plak nu de andere delen ook op elkaar en laat de swirls wat uitsteken voor een ander effect. Je kaart is klaar!

ARTSpecially for You magazine #4

ARTSpecially for You magazine #4 Een stempel, vele voorbeelden Pagina 4 en 5 Door diverse artiesten Art celebrate Door Mariska Stam Begin met een fel stukje rode kaartkarton en druk de stempel celebrate af met versamark. Embos dit met

Nadere informatie

ARTSpecially for You magazine #8

ARTSpecially for You magazine #8 Love - dubbele kaart van 12,5 x 12,5 cm - ecolinepapier, gemaakt met Cuttlebug en waxpapier (techniek 3) - cremekleurig papier - restje papier in bijpassende kleur - vierkant houtje, gekleurd met mini-mister

Nadere informatie

Workshop Makkums of Delfsblauw Tegeltje. Door Paulien Hendrikx, Sjraar Klaassens en Angelika Altzemer

Workshop Makkums of Delfsblauw Tegeltje. Door Paulien Hendrikx, Sjraar Klaassens en Angelika Altzemer Workshop Makkums of Delfsblauw Tegeltje Door Paulien Hendrikx, Sjraar Klaassens en Angelika Altzemer Voorbeeldkaarten gemaakt met deze techniek: Door Angelika Altzemer Tegelwijsheid Stempel op wit cardstock

Nadere informatie

Workshop Stempelliniaal. Door Anne Swinkels, Nellie van Leeuwen en Annelies Sanders. Original Dutch

Workshop Stempelliniaal. Door Anne Swinkels, Nellie van Leeuwen en Annelies Sanders. Original Dutch Workshop Stempelliniaal Door Anne Swinkels, Nellie van Leeuwen en Annelies Sanders Original Dutch Stempel op wit papier de inchies (molen, klompjes en de 2 achtergrondstempeltjes) met Versafine majestic

Nadere informatie

Workshop werken met glas en kopertape

Workshop werken met glas en kopertape Workshop werken met glas en kopertape Door Grietje Zijlstra en Mariska Stam Algemene benodigdheden: stempels van ARTSpecially sheet t.b.v. Pink Ribbon microscoop glaasjes 1 x 3 inch = 26x76 mm. Verkrijgbaar

Nadere informatie

Workshop aquarelleren met Distress inkt. Door Dymphie Meeuwissen, Karin Koppen en Dieke Polstra

Workshop aquarelleren met Distress inkt. Door Dymphie Meeuwissen, Karin Koppen en Dieke Polstra Workshop aquarelleren met Distress inkt Door Dymphie Meeuwissen, Karin Koppen en Dieke Polstra Algemene benodigdheden: Memento inkt zwart Distress inkt black soot, antique linen, tattered rose, faded jeans,

Nadere informatie

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN Workshop 6 Werken met Panpastels en templates Pagina 40 Speel alsof er geen winnaars zijn Neem een witte kaart van 15 x 10 cm. Spons het geheel met Panpastel licht blauw, neem een template en spons hier

Nadere informatie

Workshop acrylverf en medium

Workshop acrylverf en medium Workshop acrylverf en medium Door Annelies Sanders, Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Algemene benodigdheden: craftsheet Water spritser keukensponsjes baby lotiondoekjes stempel reiniger voor permanent

Nadere informatie

Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels

Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Live Inspired, formaat 13 x 16 cm. Anne Swinkels Materialen: stempels: cirkel Paperback studios, tekst

Nadere informatie

Neem een klein enkel kaartje Oudhollands Van Gelder papier en vouw dubbel. Stempel Het robotje en de tekst met Stazon Black.

Neem een klein enkel kaartje Oudhollands Van Gelder papier en vouw dubbel. Stempel Het robotje en de tekst met Stazon Black. Neem een klein enkel kaartje Oudhollands Van Gelder papier en vouw dubbel. Stempel Het robotje en de tekst met Stazon Black. Kleur in met Lyra krijtjes. Neem een Versamark marker en stippel het binnenste

Nadere informatie

Workshop Stempelen op zelfhardende klei. Door Eefke Moes en Geralda Jansen

Workshop Stempelen op zelfhardende klei. Door Eefke Moes en Geralda Jansen Workshop Stempelen op zelfhardende klei Door Eefke Moes en Geralda Jansen Draai in je handen een bolletje van zelfhardende klei (bijvoorbeeld darwi classic of efaplast classic van eberhard faber). Rol

Nadere informatie

ART Freakin people person (boekje) ART

ART Freakin people person (boekje) ART Hier de beschrijving van de bezonder vrolijke kaartjes van Nellie van Leeuwen gemaakt met de techniek zoals beschreven in ARTSpecially magazine #14 op pagina 56 en 57. Nellie laat zien wat Dylussions sprayinkt

Nadere informatie

Workshop met o.a. Perfect pearls

Workshop met o.a. Perfect pearls Workshop met o.a. Perfect pearls Door Annelies Sanders, Nellie van Leeuwen, Anne Swinkels, Audrey Meijs en Karin Koppen Algemene aanpak: Spons de grootste witte tag helemaal met Adirondack stream, gebruik

Nadere informatie

Inspiratie n.a.v. de bisterworkshop op het ARTSpecially Event 2014 van Annelies Sanders en Geralda Jansen

Inspiratie n.a.v. de bisterworkshop op het ARTSpecially Event 2014 van Annelies Sanders en Geralda Jansen Inspiratie n.a.v. de bisterworkshop op het ARTSpecially Event 2014 van Annelies Sanders en Geralda Jansen Nodig voor eenvoudige bistertechniek: Potjes met verschillende kleurenkorrels bister; kwast en/of

Nadere informatie

Workshop Zia Techniek. Door Hermine Koster en Corrie Wijbrands

Workshop Zia Techniek. Door Hermine Koster en Corrie Wijbrands Workshop Zia Techniek Door Hermine Koster en Corrie Wijbrands Stap 1: Zet met olie pastelkrijt wat lijnen op je kaartkarton. In werkelijkheid is dit wit maar dat is niet te zien op een scan vandaar dat

Nadere informatie

Workshop Stempelen met Brilliance navulinkt

Workshop Stempelen met Brilliance navulinkt Workshop Stempelen met Brilliance navulinkt Door Eefke Moes en Geralda Jansen Neem een stuk craft sheet en druppel daar een paar kleuren navulinkt (reinker) van de Brilliance inkt op. Neem daarbij in ieder

Nadere informatie

Dreamcatcher snoer van Miranda Degenaars

Dreamcatcher snoer van Miranda Degenaars Dreamcatcher snoer van Miranda Degenaars Spons de gehele kaart met de twee tinten Pan Pastel(Burnt Sienna/Turquoise); Stempel hier en daar de kleine veer en bewerk met PP parelmoer wit; Kraft kaart 15x15

Nadere informatie

Snoesjes. Snoesjes. The Collection DECOUPAGE SHEETS CLEAR STAMPS

Snoesjes. Snoesjes. The Collection DECOUPAGE SHEETS CLEAR STAMPS The Collection DECOUPAGE SHEETS Snoesjes Kaarten gem aakt door Wybrich van der Roest http://wybrichspapercards.blogspot.com vouw aan de bovenkant. Rond alle hoeken van de kaart af. Snijd dessinpapier van

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

The Collection #61. Door Marleen van der Most handmadebymarleen.blogspot.com

The Collection #61. Door Marleen van der Most handmadebymarleen.blogspot.com The Collection #61 Door Marleen van der Most handmadebymarleen.blogspot.com Materialen, gebruikt voor alle kaarten: Collectables: COL1444 (Rozetten en labels), Craftables: CR1331 (Basisvormen-cirkel),

Nadere informatie

Workshop Tag met de techniek van Distress Stain en gebruikmakend van een template

Workshop Tag met de techniek van Distress Stain en gebruikmakend van een template Workshop 1 Workshop Tag met de techniek van Distress Stain en gebruikmakend van een template Spuit een blanco tag nat met water en kleur delen van deze natte tag met Distress stain kleur Barn Door. Kleur

Nadere informatie

ARTSpecially for You magazine #7

ARTSpecially for You magazine #7 Boekjes, doosjes en foedraaltjes Pagina 24 en 25 Door Geralda Jansen en Hermine Koster Benodigdheden voor de twee verschillende setjes en het boekje: Setje voor een doosje, een foedraal en een boekje,

Nadere informatie

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN 9789074020244

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN 9789074020244 Workshop 3 Workshop Maak je eigen Bottlecap in een mooie boekenlegger Pagina 16 Boekenlegger For You - snel en simpel bottlecap met seal en een grote paperclip inkt: versafine zwart stempel: wildrosestudio:

Nadere informatie

! Druk het Broken China kussen enkele malen op het kraftsheet.

! Druk het Broken China kussen enkele malen op het kraftsheet. Let it Snow! deel 2! Goedemorgen! Hebben we vorige week een start gemaakt met de basis van de bol, vandaag gaan we verder met de pagina's en de kaften. We bewerken de ondergronden met verschillende technieken.

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 18, mei 2011. Scrappen in één kleur!

Scrapbookforum. nummer 18, mei 2011. Scrappen in één kleur! Scrapbookforum nummer 18, mei 2011 Scrappen in één kleur! voorwoord Van harte welkom! We zitten midden in de lente, heerlijk genieten van het mooie weer, de vogels die fluiten, de tuin met al het moois

Nadere informatie

"Dreamtime!", deel 3

Dreamtime!, deel 3 "Dreamtime", deel 3 Vandaag gaan we het kastje bekleden Alle designpapier en embellishments komen op hun plek. Als je een pakket hebt, zit het designpapier er al op maat in. Ook de bloemen en alles wat

Nadere informatie

Petra van Dam juni 2014

Petra van Dam juni 2014 Petra van Dam juni 2014 Algemene werkwijze: De maten in cm zijn zo aangegeven: je leest eerst de hoogte en dan de breedte. Dus staat er 10x5cm, dan is het 10cm hoog en 5cm breed. Kantjes worden vastgepakt

Nadere informatie

Magic Reveal Spinner Card Marlous Theunissen, fabulous stampin'

Magic Reveal Spinner Card Marlous Theunissen, fabulous stampin' Onderstaande handleiding geeft de maten voor een kaart in het formaat van 10,5x10,5cm. Tip: zoek eerst je stempelsets en DSP uit, voor je bijpassende kleuren voor het kaartkarton en de stempelinkt uitzoekt!

Nadere informatie

The Winter Workshop: Home for X- Mas

The Winter Workshop: Home for X- Mas The Winter Workshop: Home for X- Mas Goedemorgen Hier is het derde en laatste deel van de online workshop The Winter Workshop. Vandaag gaan we een huisje maken voor in de boom. En het leuke is dat het

Nadere informatie

It s Magic. Uiteraard kun je deze beschrijving ook printen of op je tablet plaatsen indien je wilt werken terwijl je geen internet verbinding hebt.

It s Magic. Uiteraard kun je deze beschrijving ook printen of op je tablet plaatsen indien je wilt werken terwijl je geen internet verbinding hebt. workshop beschrijving Tiny Project It s Magic It s Magic a Tiny Project van Dit is de beschrijving van Tiny Project It s Magic. De beschrijving hoort bij de uitleg die je op de website kunt vinden. Zonder

Nadere informatie

Workshop met de melting pot en meer voorbeelden

Workshop met de melting pot en meer voorbeelden Workshop met de melting pot en meer voorbeelden Door Mariska Stam en Grietje Zijlstra Algemene aanpak: 1e deel: Breng inkt aan op de tag. Doe dit door rechtstreks met je inktpad over de tag te vegen. Droog

Nadere informatie

Brievendoos labels en kaartjes

Brievendoos labels en kaartjes Onlinegratisextra s Brievendoos labels en kaartjes Labels Knip enkele labels ruim uit. Plak ze op wit karton en knip ze dan precies uit. Plak er schaapjes in 3D op. Kleine kaartjes algemeen Snij stroken

Nadere informatie

Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow! Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het "kastje" van vorige week verder af.

Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow! Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het kastje van vorige week verder af. Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het "kastje" van vorige week verder af. Het kastje was al bijna klaar, maar zelf heb ik er nog een en ander

Nadere informatie

The Winter Workshop: The Snowie Snowman

The Winter Workshop: The Snowie Snowman The Winter Workshop: The Snowie Snowman! Hallo allemaal! Welkom bij het tweede deel van de workshop voor Kerst! We gaan Snowie the Snowmen in elkaar zetten vandaag. Ga er maar goed voor zitten want het

Nadere informatie

www.knutselkrant.nl Jaargang 1, nummer 4 december 2009 Benodigdheden: BioColorverf, plastic ballen, harten, kerstbomen e.d., lint

www.knutselkrant.nl Jaargang 1, nummer 4 december 2009 Benodigdheden: BioColorverf, plastic ballen, harten, kerstbomen e.d., lint www.knutselkrant.nl Jaargang 1, nummer 4 december 2009 Te gebruiken materialen: Tekenen verven met BioColor tekeninkt Vormen met kaarsen boetseer Techniek speciaal Kerstkarton: folieprint Nieuw Mica kerstklokken

Nadere informatie

Werkbeschrijvingen. Vakantiebijbelweek 2011. Dag 1: Kleuters: Deurhanger Middengroep: Dakpan

Werkbeschrijvingen. Vakantiebijbelweek 2011. Dag 1: Kleuters: Deurhanger Middengroep: Dakpan Werkbeschrijvingen Vakantiebijbelweek 2011 Dag 1: Kleuters: Deurhanger Middengroep: Dakpan Dag 2: Kleuters: gezichtspel boterbakje Middengroep: gezichtspel melkfles Dag 3: Kleuters: Zacheus spaarpot Middengroep:

Nadere informatie

#16. Pocket Dies. Clear Stamps. Clear Stamps. CrossCraft. November/December 2018

#16. Pocket Dies. Clear Stamps. Clear Stamps. CrossCraft. November/December 2018 #16 November/December 2018 Pocket Dies Clear Stamps CrossCraft Clear Stamps Clear Stamps Stamps FLO017 FLO018 SIL042 SIL047 IFS011 IFS012 CSFR001 CSFR002 Femmy Meijberg Kaartkarton paars Aquarelpapier

Nadere informatie

Hallo allemaal! Wat heb je nodig?

Hallo allemaal! Wat heb je nodig? Hallo allemaal! Dit is de beschrijving van The Tiny Project Stars, een Minibook behorende bij Big Project Stars. Je kunt het boekje ook los van het Big Project maken. Hij past in het Big Project maar is

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 21, februari 2012. Voorjaar!

Scrapbookforum. nummer 21, februari 2012. Voorjaar! Scrapbookforum nummer 21, februari 2012 Voorjaar! voorwoord Het voorjaar komt eraan! We hangen de was lekker buiten en gaan scrappen aan een lijntje! Het Designteam kreeg de opdracht mee om een layout

Nadere informatie

Zelf papier maken!? Hoe doe je dat?

Zelf papier maken!? Hoe doe je dat? Zelf papier maken!? Hoe doe je dat? Hoe belangrijk is papier? Wat voor heb je papier nodig? Met papier kan je bijvoorbeeld: schrijven, tekenen of boeken maken. Van oud papier zoals kranten, kun je zelf

Nadere informatie

My Travelbook, deel 6

My Travelbook, deel 6 My Travelbook, deel 6! Hallo allemaal! Vandaag het laatste deel van My Travelbook. We gaan het boek afmaken en dat wordt nog best een flink klusje. Heb je afgelopen week gezien hoe je roosjes maakt? En

Nadere informatie

! Doe een stukje tape op de rug van het boek aan de bovenzijde. Leg hier het touwtje op met een lusje dat ander halve cm. uit steekt boven de rand.

! Doe een stukje tape op de rug van het boek aan de bovenzijde. Leg hier het touwtje op met een lusje dat ander halve cm. uit steekt boven de rand. Let it Snow! deel 3 Hallo allemaal! Vandaag een hele lange aflevering van Let it Snow! Dus ga er maar even lekker voor zitten en zorg voor een flinke pot thee! We starten met het bekleden van de rug. Wat

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

My Travelbook, deel 3

My Travelbook, deel 3 My Travelbook, deel 3 Goedemorgen! Het is weer vrijdag en dus is het weer tijd om verder te gaan met The Travelbook. We maken vandaag de kaft af! Leg de drie delen naast elkaar en check of je nog meer

Nadere informatie

Januari/Februari Layered Combi Dies. Cross Craft. Multi Frame Dies. Clear Stamps Silhouette

Januari/Februari Layered Combi Dies. Cross Craft. Multi Frame Dies. Clear Stamps Silhouette #1 Januari/Februari 2019 Layered Combi Dies Cross Craft Multi Frame Dies Clear Stamps Silhouette Multi Frame Dies Dies MFD122 MFD123 MFD124 MFD125 Femmy Meijberg Kaartkarton: mosgroen, grijsblauw, aquarelpapier

Nadere informatie

Workshop Stempelen op krijtverf. Door Grietje Zijlstra en Mariska Stam

Workshop Stempelen op krijtverf. Door Grietje Zijlstra en Mariska Stam Workshop Stempelen op krijtverf Door Grietje Zijlstra en Mariska Stam Voorbeeldkaarten gemaakt met deze techniek: Door Grietje Zijlstra Wooden shoes Benodigheden: Plaatje (zie P.S. als je dit plaatje

Nadere informatie

Spring stamping. DC Magazine Spring 2012 Jaargang 2 Nr1 Online Pattern Page 1

Spring stamping. DC Magazine Spring 2012 Jaargang 2 Nr1 Online Pattern Page 1 S Frühling Spring stamping stempeln DC Magazine Spring Laat je meenemen in de betoverende wereld van inkt, papier en natuurlijk deze prachtige stempels. Geef een zelfgemaakt mapje weg met een paar chocolaatjes.

Nadere informatie

Animals. The Collection #31 COLLECTABLES

Animals. The Collection #31 COLLECTABLES COLLECTABLES Animals The Collection #31 Kaarten gem aakt door Marleen van der Most handmadebymarleen.blogspot.nl Beplak het glas van het fotolijstje met hagelwit papier. Scheur een lange strook van ca.

Nadere informatie

Disclaimer Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Disclaimer Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Bedankt Bedankt voor het aanschaffen van deze workshop. Dit Family album is per pagina beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst staat, onvang je

Nadere informatie

Scrapbookforum Rood wit blauw en bloemen!

Scrapbookforum Rood wit blauw en bloemen! Scrapbookforum nummer 22, mei 2012 Rood wit blauw en bloemen! voorwoord Met al die Holland feesten in ons achterhoofd zijn we gaan scrappen in rood wit blauw! Om het iets moeilijker te maken, hebben we

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

The Winter Workshop: Sweet Little Tree

The Winter Workshop: Sweet Little Tree The Winter Workshop: Sweet Little Tree! Hallo allemaal! Welkom bij de Winter Workshop van dit jaar. Deze keer een hele andere vorm van online workshop, eentje waarbij we drie kerst ornamenten gaan maken

Nadere informatie

Knutselen met Je knutsel Ei Kwijt

Knutselen met Je knutsel Ei Kwijt Het voorjaarszonnetje heeft zich de afgelopen paar dagen al vaak laten zien. Vergeet niet het is eigenlijk nog winter, maar tegen het einde van deze maand maart, begint officieel de lente! En dit gaan

Nadere informatie

3D Embossing Folders

3D Embossing Folders #3 Mei/Juni 2019 3D Embossing Folders Mixed Media Stencils Die Cut and Clear Stamp Set s Multi Frame Dies SD162 3 x Flower-5 SD163 3 x Bow SD164 3 x Leaf-4 SD165 3 x Baby Hands SD166 3 x Baby Feet Ank

Nadere informatie

Augustus Mailing 2013

Augustus Mailing 2013 Augustus Mailing 2013 Kaart 1: Boeket rozen Papicolor karton: original zalmroze ( 25 ), abrikoos ( 24 ), brilliant champagne ( 163), marble witroze ( 64 ). Pretty papers bloc: Romantic Vintage PK9093 Knipvel:

Nadere informatie

Lessuggesties creatieve lessen groep 1-2. Onderwaterwereld tekenen. Over de lessuggesties. Nodig: Voorbereiding: Uitvoering:

Lessuggesties creatieve lessen groep 1-2. Onderwaterwereld tekenen. Over de lessuggesties. Nodig: Voorbereiding: Uitvoering: Lessuggesties creatieve lessen groep 1-2 Over de lessuggesties Bij het werken binnen het thema vissen in de zee is het leuk om van de klas een kleurrijke zee te maken. U organiseert uw creatieve lessen

Nadere informatie

Nr Herfst 2016 Free downloads 100%

Nr Herfst 2016 Free downloads 100% Chantal Klokgieter, chantalcrea.blogspot.nl Nr. 31 - Herfst 2016 Free downloads 100% Kaart 1 Volg de algem ene beschrijving en stans de box cards uit lichtbruin karton. Stans de dieren uit anjerwit, lichtbruin,

Nadere informatie

De lente in met foam!

De lente in met foam! De lente in met foam! VOORJAARSONTWERPEN FOAM 2012 Thea van Mierlo - Uil - Sneeuwklokjes - Narcis - Knutsel-zwaan - Haai-schilderij Handig om te weten over het werken met Foam Paint Verven met de foam

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal

RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal Dit E-book is in stand gekomen met input van Wilt u een workshop organiseren in omgeving Groningen? Kijk dan op www.artak.nl Werkbeschrijving

Nadere informatie

Teatime. Tea & Coffee. The Collection #2 DECOUPAGE SHEETS CRAFTABLES

Teatime. Tea & Coffee. The Collection #2 DECOUPAGE SHEETS CRAFTABLES The Collection #2 DECOUPAGE SHEETS Teatime Kaarten gemaakt door Astrid Schipper http://:astridschipper.blogspot.nl Snijd een dubbele azuurblauwe kaart van 14,8 x14,8 cm en twee enkele vierkanten: kiezel

Nadere informatie

My Travelbook, deel 2

My Travelbook, deel 2 My Travelbook, deel 2 Leuk dat je er weer bent Vandaag gaan we starten met het maken van de kaften van het Travelbook. We gaan spelen met Texture Paste en ook heerlijk knoeien met inkt Vieze vingers zijn

Nadere informatie

Vlinder maken met een koffiefilter

Vlinder maken met een koffiefilter Kinderactiemodel klimaatcampagne 2011 Knutseltips vlinders maken Maak een vlinder-knutselhoek waar kinderen allerlei vlinders kunnen knutselen. Hierna geven we een overzicht van enkele concrete voorbeelden

Nadere informatie

DE GRATIS HOBBYKRANT kijk ook eens op www.dehobbykrant.eu Doe mee met de 3D wedstrijd en win een hobbypakket t.w.v.

DE GRATIS HOBBYKRANT kijk ook eens op www.dehobbykrant.eu Doe mee met de 3D wedstrijd en win een hobbypakket t.w.v. DE GRATIS HOBBYKRANT kijk ook eens op www.dehobbykrant.eu uitgave nr. 4 Doe mee met de 3D wedstrijd en win een hobbypakket t.w.v. 150,00 (zie pag. 12) Gonny van Doorn Blossom Punch Magic Dots Patronen

Nadere informatie

Pagina 20 tot en met 25 laten voorbeelden zien gemaakt met de techniek transferen op stof

Pagina 20 tot en met 25 laten voorbeelden zien gemaakt met de techniek transferen op stof Pagina 20 tot en met 25 laten voorbeelden zien gemaakt met de techniek transferen op stof Pagina 20 en 21 Naaimandje Zoals Grietje laat zien kun je heel veel transferen. Kijk naar de zijkanten van het

Nadere informatie

A Little Birdie, deel 1

A Little Birdie, deel 1 A Little Birdie, deel 1! Goedemorgen allemaal, Vandaag start de Online workshop "A Little Birdie". Deze keer een kleine online workshop die in drie delen op het blog geplaatst gaat worden. Uiteraard hoort

Nadere informatie

Die Cut and Clear Stamp Set

Die Cut and Clear Stamp Set #4 Juli/Augustus 2019 Special Card Dies Clear Stamps Die Cut and Clear Stamp Set Shape Dies SD167 Shape Dies Pinetrees SD168 Shape Dies Snowflakes SD169 Shape Dies Deer Gonny van Doorn Rieten Krans Linnenkarton:

Nadere informatie

Ring van vlindervleugels

Ring van vlindervleugels Ring van vlindervleugels Stap voor stap Tutorial Miranda Groenendaal 2014 Foto s: Miranda Groenendaal, Klazine de Bas-Verodnschot Vormgeving: Klazine de Bas-Verdonschot Vlinderring tutorial Miranda Groenendaal

Nadere informatie

Creatief aftellen tot kerst De Vier Windstreken

Creatief aftellen tot kerst De Vier Windstreken Ho ho ho! Maak een knikkende kerstman van 8 cm om samen met jou Kerstmis te vieren. Tel op een heel bijzondere manier de dagen af tot Kerstmis! Creatief aftellen tot kerst is een adventskalender en activiteitenboek

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

Hanger van vlindervleugels

Hanger van vlindervleugels Hanger van vlindervleugels Stap voor stap Tutorial Miranda Groenendaal 2014 Foto s: Miranda Groenendaal, Corriejanne Timmers Vormgeving: Klazine de Bas-Verdonschot Vlinderhanger tutorial Miranda Groenendaal

Nadere informatie

Geheel onderaan staat de beschrijving voor het leggen van patronen en hoe u deze kunt opstrijken.

Geheel onderaan staat de beschrijving voor het leggen van patronen en hoe u deze kunt opstrijken. Geheel onderaan staat de beschrijving voor het leggen van patronen en hoe u deze kunt opstrijken. Bij de patronen staan de kleuren van de steentjes die erbij worden afgeleverd. De kleur waarin het patroontje

Nadere informatie

OVER JOURNALING 10 WAT HEB JE NODIG? 12 TIPS & INSPIRATIE 14

OVER JOURNALING 10 WAT HEB JE NODIG? 12 TIPS & INSPIRATIE 14 KARIN LUTTENBERG 3 4 HANDLETTERING JOURNAL DOE JE ZO! OVER JOURNALING 10 WAT HEB JE NODIG? 12 TIPS & INSPIRATIE 14 PAPERFUEL STYLE 18 5 AQUAREL & VERF 38 ILLUSTRATIES 54 STEMPELS 64 ANDERE ONDERGROND 74

Nadere informatie

Papier recyclen. Inlage

Papier recyclen. Inlage Inlage A1 Papier maken Voor deze opdracht heb je de volgende materialen nodig: A - 1 Drielenzige loep B - 3 Bladen viltpapier C - 1 Reinigingsdoek D - 1 Zeef E - 1 Scheprand F - Stapel oude kranten G -

Nadere informatie

MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART

MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART MAAK ZELF JE EIGEN MUZIEKINSTRUMENT VOOR 10 MAART De kinderen met een handicap die door het Liliane Fonds geholpen worden komen uit arme landen. Zij hebben meestal geen geld om een muziekinstrument te

Nadere informatie

Special Delivery. Little Baby. The Collection #26 COLLECTABLES CREATABLES

Special Delivery. Little Baby. The Collection #26 COLLECTABLES CREATABLES The Collection #26 COLLECTABLES Special Delivery Kaarten gemaakt door Wilga van t Zelfde mypaperpasion.blogspot.nl Snijd nootbruin karton van 14 x 14 cm, wit van 13,5 x 13,5 cm en dessinpapier van 13 x

Nadere informatie

Grijze konijnenset TEKST MARIETA VAN DRIEL BEELD STUDIO 5982 STYLING MIRJAM KNOTS

Grijze konijnenset TEKST MARIETA VAN DRIEL BEELD STUDIO 5982 STYLING MIRJAM KNOTS Grijze konijnenset romper ( 3,60 hema.nl) mutsje ( 3 hema.nl) slofjes ( 3 hema.nl) 1 vel strijkvelours (20x 25 cm, 2,95 vanmarieke.nl) strijkijzer wit bakpapier (bruin geeft af) Aan de slag Was de babykleding.

Nadere informatie

A Christmas Carol. Hallo allemaal,

A Christmas Carol. Hallo allemaal, A Christmas Carol Hallo allemaal, Vandaag alweer het een na laatste deel van The Christmas Carrousel. We gaan aan de slag met het boekje dat in de Carrousel past en wat je zelf kunt vullen met foto's over

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 20, november 2011. Tis The Season!

Scrapbookforum. nummer 20, november 2011. Tis The Season! Scrapbookforum nummer 20, november 2011 Tis The Season! voorwoord Tis The Season! We nemen je mee door de seizoenen, door de herfst en de winter met hun prachtige kleuren en mooie grijstinten! Het Designteam

Nadere informatie

In de volgende les gaan de cursisten met de gemaakte figuurtjes/objecten een paastak versieren in een vaas/pot en creëren daarmee een sfeerhoekje.

In de volgende les gaan de cursisten met de gemaakte figuurtjes/objecten een paastak versieren in een vaas/pot en creëren daarmee een sfeerhoekje. De cursisten hebben de afgelopen maanden verschillende creatieve technieken met mij geoefend. Ik wil in deze les op een leuke manier verschillende van deze technieken terug laten komen, maar dan in een

Nadere informatie

Strik nu het steuntje zo dat het lijstje in een mooie schuine hoek staat. Het lijstje kan in de kast!

Strik nu het steuntje zo dat het lijstje in een mooie schuine hoek staat. Het lijstje kan in de kast! "Dreamtime!" deel 4 Vandaag gaan we beginnen aan het "inrichten" van het kastje. We maken twee projectjes die je in het kastje kunt zetten. Het eerste is het mini lijstje. (We verkopen het lijstje ook

Nadere informatie

Maak een paperclip ketting voor Moederdag!

Maak een paperclip ketting voor Moederdag! Maak een paperclip ketting voor Moederdag! Het mooist cadeautje voor Moederdag maak je natuurlijk zelf! Stap voor stap laat ik zien hoe je deze prachtige paperclip ketting voor Moederdag kunt maken. Een

Nadere informatie

Clear Stamp Silhouet

Clear Stamp Silhouet #2 Maart/April 2019 Multi Frame Dies DADA dies + Clear Stamp Idyllic Floral Scenes Clear Stamp Silhouet SIL052 Lilies SIL053 Branch with flowers SIL054 Daisies CLEAR STAMPS SILHOUET SIL055 Herbs - 3 SIL056

Nadere informatie

Co-ordinating Products available. Opkikkerlijn NIEUW. Inclusief voorbeeldkaarten & beschrijvingen

Co-ordinating Products available. Opkikkerlijn NIEUW. Inclusief voorbeeldkaarten & beschrijvingen Co-ordinating Products available Opkikkerlijn NIEUW Inclusief voorbeeldkaarten & beschrijvingen Opkikkerlijn 3D KNIPVEL art.nr. CD10492 3D KNIPVEL art.nr. CD10493 3D KNIPVEL art.nr. CD10475 017535 017672

Nadere informatie

Stempelworkshops event 2012 met weinig stempels veel techniek ISBN

Stempelworkshops event 2012 met weinig stempels veel techniek ISBN Pagina 10 en 11 Workshop 3 Transferen op stof Stap 1 Stempel met Colorbox Chalk dark Brown inkt de boom op transferpapier (Action). Stempel hem zo dat de stam helemaal links wordt afgestempeld en de voet

Nadere informatie

Scraptacular. The Suitcase. workshop beschrijving. design. a Tiny Project van Scraptacular design. Tiny Project The Suitcase

Scraptacular. The Suitcase. workshop beschrijving. design. a Tiny Project van Scraptacular design. Tiny Project The Suitcase workshop beschrijving Tiny Project The Suitcase The Suitcase a Tiny Project van Dit is de beschrijving van Tiny Project The Suitcase. De beschrijving hoort bij de uitleg die je op de website kunt vinden.

Nadere informatie

Knutselen met. Papier-Maché

Knutselen met. Papier-Maché Knutselen met Papier-Maché Papier-Maché Pritt Papier-Maché is een poederlijm die door kinderen of volwassenen kan worden gebruikt om makkelijke of moeilijke knutselwerken te maken. Om een papier-maché-knutselwerk

Nadere informatie

Sinterklaas knutselen

Sinterklaas knutselen Sinterklaas knutselen Stoomboot Materiaal: een melkpak, gekleurd karton en papier, evt. watten, keukenrol en verf. Leg het melkpak op z'n kant en pak twee stroken en niet die aan beide kanten aan elkaar.

Nadere informatie

Handleiding 496.142. - het innovatieve Fiskars embossing-systeem is zonder lichtbak te gebruiken.

Handleiding 496.142. - het innovatieve Fiskars embossing-systeem is zonder lichtbak te gebruiken. is uniek Handleiding 496.142 - embossing is een klassieke knutseltechniek met papier. - de ShapeBoss is uitgerust met een groot werkvlak. - het innovatieve Fiskars embossing-systeem is zonder lichtbak

Nadere informatie

! We starten met alle cirkels. Controleer of je vier maal vijf cirkels hebt van de maten die je in het boodschappenlijstje terug kunt vinden.

! We starten met alle cirkels. Controleer of je vier maal vijf cirkels hebt van de maten die je in het boodschappenlijstje terug kunt vinden. Let it Snow! deel 1 Goedemorgen allemaal! Vandaag deel 1 van online workshop "Let it Snow!". We gaan de basis van de bol in elkaar zetten, dat is een precisie klusje wat je lekker op je gemak moet doen.

Nadere informatie

Bevestig nu het houten venster aan de buitenkant van de kaart opdat je een raam hebt gecreëerd.

Bevestig nu het houten venster aan de buitenkant van de kaart opdat je een raam hebt gecreëerd. Pagina 39 t/m 41 De natuur mooi gevarieerd in beeld Petite petals window Very Vanilla houten venster buitenkant: Stempel met de wheel stempel timber op het cardstock de achtergrond van het venster. Stans

Nadere informatie

K 1 Symmetrische figuren

K 1 Symmetrische figuren K Symmetrische figuren * Spiegel Plaats de spiegel zó, dat je twee gelijke figuren ziet. Plaats de spiegel nu zó op het plaatje, dat je dezelfde figuur precies éénmaal ziet. Lukt dat bij alle plaatjes?

Nadere informatie

Je snijdt de grilworst in plakken van ca. 1 cm. Daarna haal je 2 driehoekjes aan de bovenzijde weg, zodat je een tulp-vormin krijgt.

Je snijdt de grilworst in plakken van ca. 1 cm. Daarna haal je 2 driehoekjes aan de bovenzijde weg, zodat je een tulp-vormin krijgt. BloemenBak Kaas (plat stuk of 1 kilo kaas) Grilworst Komkommer Saté-prikkers Bakvormpje (bloem) Bloempot c.q. bak Je haalt al drukkend met het bakvormpje (bloem) in de kaas de vorm eruit. Mocht je hier

Nadere informatie

Werkbeschrijvingen werkjes VBW 2013. Kleuters: Herinneringsdoosje Midden: Memobord. Dag 2: Kleuters en midden: Slingerballetje

Werkbeschrijvingen werkjes VBW 2013. Kleuters: Herinneringsdoosje Midden: Memobord. Dag 2: Kleuters en midden: Slingerballetje Werkbeschrijvingen werkjes VBW 2013 Dag 1: Kleuters: Herinneringsdoosje Midden: Memobord Dag 2: Kleuters en midden: Slingerballetje Dag 3: Dag 4: Kleuters: Tien gebodenzuil Midden: Tien geboden in klei

Nadere informatie

Tutorials Ringtop Deco drukkers

Tutorials Ringtop Deco drukkers Tutorials Ringtop Deco drukkers Met speciale dank aan KreaGeja voor haar bijdrage aan deze tutorial en materialen Pagina Onderwerp INHOUD 3 Ringtop 3 Benodigdheden 4 Beadrelease 5 Opzetten van het glas

Nadere informatie

Knutselen met Je knutsel Ei Kwijt December

Knutselen met Je knutsel Ei Kwijt December Alsjeblieft! Onze december editie van iknutsel magazine. In dit nummer gebruiken we Kerst als knutsel thema. 4 leuke en simpele knutsels en 1 trakatie. De maand december, gezellige dagen, donker, versiering

Nadere informatie

Een les cardboards maken in aansluiting op het dag project Een beestenboel op school.

Een les cardboards maken in aansluiting op het dag project Een beestenboel op school. TITEL: Leerjaar Groep 1 en 2. Type les Lesduur Omschrijving van de les Cardboardles - kartonbeest (lesformat) Een les cardboards maken in aansluiting op het dag project Een beestenboel op school. 90 Minuten.

Nadere informatie

De lente in kruissteek. I. Borduren op hout - algemeen. Dit heb je nodig

De lente in kruissteek. I. Borduren op hout - algemeen. Dit heb je nodig De lente in kruissteek I. Borduren op hout - algemeen Dit heb je nodig Voor het bewerken van het hout: - een houten voorwerp om te borduren (zie de gedetailleerde werkbeschrijvingen) - centerpons - standaard

Nadere informatie

My Travelbook, deel 5

My Travelbook, deel 5 My Travelbook, deel 5 Welkom bij deel 5 van online workshop My Travelbook! Vandaag gaan we aan de slag met het inrichten van het linker kastje en maken we beide kastjes aan de kaft vast. Het geheel gaat

Nadere informatie

Happy Easter. Happy Easter Ca. 28 x 35 cm. Ellie s Quiltplace

Happy Easter. Happy Easter Ca. 28 x 35 cm. Ellie s Quiltplace Happy Easter Ca. 28 x 35 cm Benodigdheden: - 27 x 22 cm witte stof1 voor de achtergrond - 12 x 27 cm witte stof2 voor de achtergrond - 10 x 110 cm roze voor de tussenbiezen en de afwerkbiezen - 20 x 15

Nadere informatie