College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten"

Transcriptie

1 College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999) Telefaxk (+5999) Adres kantoor Sint Maarten Frontstreet 26 Convent Building Philipsburg, Sint Maarten Contactpersoon Telefoonnummer Surmarie Hortencia David Abrahams Datum 2 oktober 2015 info@cft.cw Ons kenmerk Uw kenmerk Pagina Bijlagen 1/5 - Telefoon (+1721) Telefaxk (+1721) k info@cft.cw Internet Onderwerp Reactie op de (concept) eerste begrotingswijziging 2015 Sint Maarten Geachte heer Hassink, Op 11 september 2015 heeft het College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten (Cft) de eerste concept Begrotingswijziging (BW) 2015 ontvangen. In deze brief geeft het Cft conform artikel 11.1 van de Rijkswet financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten (Rft) zijn reactie op de concept eerste BW Bij verzending van deze eerste BW 2015 aan de Staten dient deze vergezeld te gaan van dit advies, inclusief een toelichting in hoeverre rekening is gehouden met dit advies, in het bijzonder de aanbevelingen, conform artikel 11.2 Rft. Oordeel Het Cft heeft geconstateerd dat er in de eerste BW onvoldoende aandacht wordt besteed aan de vier aanbevelingen van de aanwijzing. Met name de tekortcompensatie en het wegwerken van betalingsachterstanden zijn niet duidelijk opgenomen in de meerjarenbegroting. Het Cft heeft inmiddels vernomen dat dit gelegen is in het feit dat de BW vanwege het besluitvormingsproces in Sint Maarten reeds is opgesteld ruim voorafgaand aan besluitvorming over de aanwijzing. Het Cft adviseert dan ook een aanpassing van deze begrotingswijziging waarin de aanbevelingen uit deze reactie worden meegenomen. In de reactie op de tweede uitvoeringsrapportage (UR) 2015 d.d. 25 september 2015, heeft het Cft zorgen geuit over de prognose van de inkomsten op de gewone dienst ultimo 2015 van ANG 436 miljoen. In de begroting 2015 is ANG 445 miljoen opgenomen. Door het nemen van maatregelen wil Sint Maarten alsnog ultimo 2015 uitkomen op een niveau van ANG 470 miljoen.

2 2/5 De ophoging van de inkomsten op de gewone dienst tot ANG 470 miljoen is naar het oordeel van het Cft niet realistisch aangezien het de verwachte resultaten uit de maatregelen hoogst onzeker acht. Sint Maarten geeft aan dat de verwachte boekwinst van ANG 16 miljoen bij het afstoten van activa onzeker is in Het Cft adviseert derhalve om deze inkomsten pas te boeken op het moment dat het zeker is dat deze gerealiseerd worden. Het Cft adviseert dan ook de raming niet substantieel verder te verhogen dan ANG 445 miljoen. Uit de eerste BW wordt duidelijk dat Sint Maarten de uitgaven structureel wil verhogen. Deze worden gedekt door additionele inkomsten die onzeker van aard zijn. Hierdoor bestaat de kans dat bij tegenvallende resultaten de geraamde overschotten snel omslaan in aanzienlijke tekorten. Daarmee wordt dan tevens niet voldaan aan de aanbeveling uit de aanwijzing om de tekorten van voorgaande jaren te dekken en de betalingsachterstanden in te lopen. De initiatieven die worden voorgesteld in de het sociaal-economische meerjarenprogramma Strategy for Growth om de inkomsten te verhogen kunnen een wezenlijke bijdrage leveren aan een deeloplossing voor de aanbevelingen uit de aanwijzing en het op orde brengen van de overheidsfinanciën van Sint Maarten. Het Cft is echter van mening dat de geraamde effecten in verband met economische groei en overheidsinkomsten veel behoedzamer moeten worden ingeschat. Een stijging van de structurele inkomsten per 2018 met meer dan 30% acht het Cft niet realistisch. Het Cft erkent dat Sint Maarten vorderingen heeft gemaakt de kapitaaldienst terug te brengen naar een meer realistisch niveau. Dit is reeds lange tijd een punt waarvoor het Cft aandacht vraagt en het Cft apprecieert dan ook de aanpassingen op dit terrein. Het Cft adviseert Sint Maarten dan ook verder te gaan met dit proces. Toelichting Gewone dienst Middels de eerste BW worden de inkomsten in 2015 verhoogd naar ANG 470 miljoen. Sint Maarten verwacht dit jaar nog ANG 25,3 miljoen extra inkomsten te realiseren ten opzichte van de oorspronkelijke begroting, waarvan ANG 9,5 miljoen door het opschonen van de bestanden van de belastingdienst moet worden gerealiseerd en ANG 16 miljoen uit een boekwinst bij het afstoten van activa en een neerwaartse bijstelling van ANG 2,8 miljoen. Het Cft heeft ernstige twijfels dat deze extra inkomsten in de resterende drie maanden nog gerealiseerd gaan worden en of de benodigde capaciteit hiervoor beschikbaar is. Sint Maarten geeft daarnaast zelf aan dat de extra boekwinst van ANG 16 miljoen nog onzeker is (pagina 19 memorie van toelichting bij de eerste BW 2015). Uit de tweede UR blijkt dat de realisaties van de belastinginkomsten achterblijven bij de begroting. Dit is volgens Sint Maarten voornamelijk het gevolg van te hoog ingeschatte tax-compliance-effecten. Het Cft constateert dat dit een terugkerend probleem is bij een verhoging van tax-compliance; de praktijk blijkt weerbarstig.

3 3/5 Mede om deze reden acht het Cft de zeer aanzienlijke structurele inkomstenverhoging door verhoogde compliance in 2016 en verder, niet realistisch, mede in het licht van de realisaties in het verleden. Dit neemt niet weg dat stappen om de belastingbasis te verbreden van belang zijn om het publieke voorzieningenniveau op het door Sint Maarten gewenste niveau te brengen. Het Cft kan niet instemmen met het significant verhogen van de inkomsten op de gewone dienst in 2015 en adviseert op basis van de beschikbare informatie uit de tweede UR om behoedzamer om te gaan met het ophogen van de inkomsten en niet substantieel hoger te ramen dan ANG 445 miljoen. Het Cft adviseert om via herprioritering binnen de uitgaven geld vrij te maken. Over de periode 2015 t/m 2018 wordt in de eerste BW een groei van de structurele inkomsten van meer dan 30% geprognosticeerd. Deze groei is ongekend hoog voor Sint Maarten. Over de afgelopen 4 jaar was de gerealiseerde groei van de inkomsten slechts 7%. Het Cft heeft ernstige bedenkingen bij deze aanzienlijke stijging van de inkomsten en adviseert deze in de OB2016 bij te stellen naar een meer realistisch niveau. Daarnaast adviseert het Cft Sint Maarten kritisch te kijken naar de voorgestelde ophogingen van de uitgaven. Bij een neerwaartse bijstelling van de inkomstenramingen lijkt hiervoor onvoldoende ruimte voor de geplande additionele uitgaven naast het compenseren van de tekorten en het oplossen van de betalingsachterstanden uit hoofde van de aanwijzing. De uitgaven worden in de eerste BW structureel verhoogd, oplopend naar ANG 74 miljoen additioneel in Deze groei wordt veroorzaakt door een geprognosticeerde inflatie van 1,5%, aanvullend extra budget voor het Ministerie van Justitie, aanvullende beleidsinitiatieven en uitgaven in het kader van de Strategy for Growth. Een onderbouwing voor veel van de genoemde zaken ontbreekt en deze geraamde uitgavengroei is gezien de door het Cft verwachte ontwikkelingen ten aanzien van de inkomsten, onrealistisch. In 2015 worden structurele uitgaven voor een aanzienlijk deel met incidentele inkomsten gefinancierd. Het Cft kan niet anders dan negatief adviseren op het financieren van structurele uitgaven met incidentele middelen. Daarnaast adviseert het Cft de opbrengsten uit de verkoop van activa in eerste instantie aan te wenden voor de afbetaling van de achterstanden; er staan dan incidentele inkomsten tegenover incidentele uitgaven. Het Cft adviseert om het uitgavenkader zo min mogelijk te verhogen maar een poging te doen tot herprioritering binnen de uitgaven zodat zeker is dat de beoogde uitgaven vanuit de begroting gedekt kunnen worden. Kapitaaldienst Reeds lange tijd stelt het Cft vraagtekens bij de geraamde uitgaven op de kapitaaldienst van Sint Maarten omdat deze meer weg heeft van een wensenlijst dan een realistische investeringsagenda. Het Cft constateert dat Sint Maarten vorderingen heeft gemaakt de kapitaaldienst terug te brengen naar een meer realistisch niveau.

4 4/5 Het uitgavenniveau wordt teruggebracht van ANG 111 miljoen naar ANG 78 miljoen; een daling van ongeveer 30%. Het Cft vraagt reeds lange tijd aandacht voor dit punt en apprecieert dan ook de aanpassingen op dit terrein. Het Cft adviseert Sint Maarten dan ook verder te gaan met dit proces. Gedurende de periode dat Sint Maarten nog niet heeft voldaan aan de aanwijzing, kan niet worden geleend. Zoals aangegeven is het Cft van mening dat de plannen zoals gepresenteerd in de Strategy for Growth, een bijdrage kunnen leveren aan de economische ontwikkeling van Sint Maarten. Om toch de benodigde investeringen te kunnen doen om de (bijgestelde) inkomstenstijgingen te kunnen realiseren, adviseert het Cft te herprioriteren binnen de nog beschikbare middelen die zijn geleend in Aanwijzing Sint Maarten heeft van de Rijksministerraad (RMR) op 4 september een aanwijzing met vier aanbevelingen gekregen. Drie van deze aanbevelingen (bestaande uit vier te nemen maatregelen) dienen in een BW vastgesteld en verwerkt te worden voor 1 november De ontvangen eerste BW van Sint Maarten houdt naar het oordeel van het Cft nog in onvoldoende mate rekening met de aanwijzing: 1. De tekorten op de gewone dienst uit de periode 2011 tot en met 2014 dienen in 2015 tot en met 2018 gecompenseerd te worden. Sint Maarten realiseert dit in de eerste BW 2015 door het creëren van overschotten op de gewone dienst als gevolg van een forse stijging van de inkomsten. De bedenkingen van het Cft ten aanzien van deze stijging van de inkomsten zijn eerder uiteengezet. 2. Het in de begroting 2015 en meerjarig volledig opnemen van de zorg- en pensioenuitgaven. Nader contact met Sint Maarten heeft het inzicht opgeleverd dat de pensioenlasten volledig in de begroting zijn verwerkt met uitzondering van de wettelijk vastgelegde premie van 25% terwijl feitelijk een premie van 22% is afgedragen. Hiertoe dient of de begroting te worden aangepast of de wet retroactief te worden aangepast. Ook ten aanzien van het volledig verwerken van de zorgkosten zijn stappen gezet middels deze BW. 3. Het definitief oplossen van de bestaande betalingsachterstanden. Volgens de aanwijzing dient middels een BW in 2015 de besluitvorming plaats te vinden en te worden vastgelegd over de te nemen maatregelen om de betalingsachterstanden definitief op te lossen. Dit komt in de eerste BW 2015 niet terug. De betalingsachterstanden per 30 juni 2015 zijn conform de tweede UR ANG 199 miljoen. Overeenstemming met APS en SZV is nog niet geheel bereikt over de standen van de posten maar lijkt voltooiing te naderen. Echter is er nog geen oplossing voor het afbouwen van de achterstanden. Het Cft adviseert u om zo spoedig mogelijk tot overeenstemming met alle partijen te komen hoe de betalingsachterstanden per eind 2018 volledig betaald zullen zijn.

5 5/5 Mocht u behoefte hebben aan een toelichting op dit schrijven dan is het Cft gaarne bereid die te geven. In de verwachting u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Hoogachtend, De voorzitter van het College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten prof. dr. A.F.P. Bakker Deze brief is in afschrift verstuurd aan: De (wnd) secretaris-generaal van het ministerie van financiën

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint Maarten

Nadere informatie

Erik van Engelen februari 2015 Cft /5 - Advies op basis van artikel 12 bij de vastgestelde begroting 2015

Erik van Engelen februari 2015 Cft /5 - Advies op basis van artikel 12 bij de vastgestelde begroting 2015 Aan De minister van Financiën van Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999) 4619081 Telefax (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

Advies op basis van artikel 12.5 bij de vastgestelde begroting 2015 Sint Maarten

Advies op basis van artikel 12.5 bij de vastgestelde begroting 2015 Sint Maarten Aan De voorzitter van de Staten van Sint Maarten De minister van Financiën van Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

David Abrahams +5999 4619081. 17 juni 2015 info@cft.cw. Cft 201500123 1/5 - Reactie op de 1 e uitvoeringsrapportage 2015 Sint Maarten

David Abrahams +5999 4619081. 17 juni 2015 info@cft.cw. Cft 201500123 1/5 - Reactie op de 1 e uitvoeringsrapportage 2015 Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Contactpersoon Telefoonnummer David Abrahams +5999 4619081 Datum E-mail 17 juni 2015 info@cft.cw Ons kenmerk Uw kenmerk Pagina Bijlagen 1/5 - College financieel

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba Aan De voorzitter van het bestuurscollege van het openbaar lichaam Bonaire Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

De minister van Financiën van Sint Maarten. Sandrien de Klerk februari 2014 Cft /5 -

De minister van Financiën van Sint Maarten. Sandrien de Klerk februari 2014 Cft /5 - Aan De minister van Financiën van Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999) 4619081 Telefax (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint

Nadere informatie

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba Aan De voorzitter van het bestuurscollege van het openbaar lichaam Sint Eustatius Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao

Nadere informatie

Surmarie Hortencia januari 2015 Cft /6 - Advies op basis van artikel 12 bij de vastgestelde begroting 2015

Surmarie Hortencia januari 2015 Cft /6 - Advies op basis van artikel 12 bij de vastgestelde begroting 2015 Aan De minister van Financiën van Curaçao College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999) 4619081 Telefax (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint

Nadere informatie

College Aruba financieel toezicht

College Aruba financieel toezicht College Aruba financieel toezicht Aan De minister van Financiën en Overheidsorganisatie van Aruba Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999) 4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao De voorzitter van de Staten van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon

Nadere informatie

De minister van Financiën van Curaçao. Pier Hornstra mei 2013 Cft /6 -

De minister van Financiën van Curaçao. Pier Hornstra mei 2013 Cft /6 - Aan De minister van Financiën van Curaçao College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999) 4619081 Telefax (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College Aruba financieel toezicht

College Aruba financieel toezicht College Aruba financieel toezicht Aan De minister van Financiën, Economische Zaken en Cultuur De voorzitter van de Staten van Aruba Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College Aruba financieel toezicht

College Aruba financieel toezicht College Aruba financieel toezicht Aan De minister van Financiën en Overheidsorganisatie Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088 Adres

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint Maarten

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Sint

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan de minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint

Nadere informatie

College Aruba financieel toezicht

College Aruba financieel toezicht College Aruba financieel toezicht Aan De minister van Financiën, Economische Zaken en Cultuur Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint Maarten

Nadere informatie

Advies op basis van artikel 11.1 bij de concept-ontwerpbegroting 2014

Advies op basis van artikel 11.1 bij de concept-ontwerpbegroting 2014 Aan De minister van Financiën van Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999) 4619081 Telefax (+5999) 4619088

Nadere informatie

De minister van Financiën van Curaçao. Pier Hornstra maart 2013 Cft /6 - Advies vastgestelde begroting 2013

De minister van Financiën van Curaçao. Pier Hornstra maart 2013 Cft /6 - Advies vastgestelde begroting 2013 Aan De minister van Financiën van Curaçao College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999) 4619081 Telefax (+5999) 4619088

Nadere informatie

Reactie op de eerste begrotingswijziging 2014 en de eerste uitvoeringsrapportage 2014

Reactie op de eerste begrotingswijziging 2014 en de eerste uitvoeringsrapportage 2014 Aan De minister van Financiën van Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999) 4619081 Telefax (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint

Nadere informatie

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba Aan De voorzitter van het bestuurscollege van het openbaar lichaam Sint Eustatius Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint

Nadere informatie

De voorzitter van het bestuurscollege van het Openbaar Lichaam Sint Eustatius

De voorzitter van het bestuurscollege van het Openbaar Lichaam Sint Eustatius Aan De voorzitter van het bestuurscollege van het Openbaar Lichaam Sint Eustatius Contactpersoon Telefoonnummer Vera van der Molen +5999 461 9081 Datum E-mail 3 juli 2013 info@cft.an Ons kenmerk Uw kenmerk

Nadere informatie

voor Rijksministerraad

voor Rijksministerraad Handtekeni iewinds~~,qon Staatssecretaris van Bi nenlandse Zaken en ~ Rijksoverheid Koninkrijksrelaties ie i voor Rijksministerraad Van 1 Van2 Mede namens 1 Mede namens 2 Mede namens 3 Type voorstel Aanbieding

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint Maarten

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao De voorzitter van de Staten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081

Nadere informatie

De minister van Financiën van Curaçao. Erik van Engelen (Cft) juli /6 1

De minister van Financiën van Curaçao. Erik van Engelen (Cft) juli /6 1 Aan De minister van Financiën van Curaçao College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999) 4619081 Telefax (+5999) 4619088

Nadere informatie

STATEN VAN CU~AO 2 1 No.:

STATEN VAN CU~AO 2 1 No.: STATEN VAN CU~AO 2 1 No.: College financieel toezicht Cura~ao en Sint Maarten Aan De minister van Financien van Curai:;ao Adres kantoor Curacao De Rouvilleweg 39 Willemstad, C ura~ao Telefoon (+5999)4619081

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint Maarten

Nadere informatie

Aan De voorzitter van het bestuurscollege van het Openbaar Lichaam Bonaire Contactpersoon Telefoonnummer Vera van der Molen +5999 461 9081 Datum E-mail 14 augustus 2013 info@cft.an Ons kenmerk Uw kenmerk

Nadere informatie

Advies eerste uitvoeringsrapportage en begrotingswijziging 2015 openbaar lichaam Sint Eustatius

Advies eerste uitvoeringsrapportage en begrotingswijziging 2015 openbaar lichaam Sint Eustatius College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba Aan De voorzitter van het bestuurscollege van het openbaar lichaam Sint Eustatius Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao

Nadere informatie

Aa n De minister van Financien van Curac;ao. Contactpersoon Telefoonnummer Telefoon ( + 172 1) 543033 1 Sylvia Bijl (Cft) +5999 461 9081

Aa n De minister van Financien van Curac;ao. Contactpersoon Telefoonnummer Telefoon ( + 172 1) 543033 1 Sylvia Bijl (Cft) +5999 461 9081 Aa n De minister van Financien van Curac;ao o en Sint Maarten Adres kantoor Curacao De Rouvilleweg 39 Willemstad, C ura ~ ao Tel efoon ( + 5999 ) 461908 1 Telefa x (+5999) 46 19088 Adres kantoor Sint Ma

Nadere informatie

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba Aan De voorzitter van het bestuurscollege van het openbaar lichaam Bonaire Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint Maarten

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint Maarten

Nadere informatie

College Aruba financieel toezicht

College Aruba financieel toezicht College Aruba financieel toezicht Aan De minister van Financiën en Overheidsorganisatie van Aruba Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College Aruba financieel toezicht

College Aruba financieel toezicht College Aruba financieel toezicht Aan De minister van Financiën, Economische Zaken en Cultuur Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint Maarten

Nadere informatie

Aan De voorzitter van de bestuurscolleges van de open bare Iichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Aan De voorzitter van de bestuurscolleges van de open bare Iichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba Aan De voorzitter van de bestuurscolleges van de open bare Iichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba Adres kantoor Curacao De Rouvilleweg 39 Willemstad,

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint

Nadere informatie

College Aruba financieel toezicht

College Aruba financieel toezicht College Aruba financieel toezicht De minister van Financiën en Overheidsorganisatie Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088 Adres kantoor

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2018 No. 39 Landsverordening van de 27 e september 2018 tot wijziging van de Landsverordening begroting 2018 IN NAAM VAN DE KONING! De Gouverneur van Sint-Maarten,

Nadere informatie

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba Aan De voorzitter van het bestuurscollege van het openbaar lichaam Bonaire Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon

Nadere informatie

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba Aan De voorzitter van het bestuurscollege van het openbaar lichaam Bonaire Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint Maarten

Nadere informatie

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba Aan De voorzitter van het bestuurscollege van het openbaar lichaam Bonaire Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon

Nadere informatie

College Aruba financieel toezicht

College Aruba financieel toezicht College Aruba financieel toezicht Aan De minister van Financiën, Economische Zaken en Cultuur Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint Maarten

Nadere informatie

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba Aan De voorzitter van het bestuurscollege van het openbaar lichaam Sint Eustatius Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao

Nadere informatie

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba Aan De voorzitter van het bestuurscollege van het openbaar lichaam Bonaire Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon

Nadere informatie

College Aruba financieel toezicht

College Aruba financieel toezicht College Aruba financieel toezicht Aan De minister van Financiën, Economische Zaken en Cultuur Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint Maarten

Nadere informatie

De minister van Financiën van Curaçao. Pier Hornstra oktober 2013 Cft /5

De minister van Financiën van Curaçao. Pier Hornstra oktober 2013 Cft /5 Aan De minister van Financiën van Curaçao College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999) 4619081 Telefax (+5999) 4619088

Nadere informatie

College Aruba financieel toezicht

College Aruba financieel toezicht College Aruba financieel toezicht De minister van Financiën en Overheidsorganisatie Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088 Adres kantoor

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint

Nadere informatie

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba Aan De voorzitter van het bestuurscollege van het Openbaar Lichaam Bonaire Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon

Nadere informatie

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba Aan De voorzitter van het bestuurscollege van het openbaar lichaam Saba Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon

Nadere informatie

Openbaar lichaam: SABA Uitvoeringsrapportage (lasten) Realisatie /prognose lasten Verschil te Begrotingswijzigingen goedgekeurde verwerken in Functie

Openbaar lichaam: SABA Uitvoeringsrapportage (lasten) Realisatie /prognose lasten Verschil te Begrotingswijzigingen goedgekeurde verwerken in Functie Openbaar lichaam: SABA Uitvoeringsrapportage (lasten) Realisatie /prognose lasten Verschil te Begrotingswijzigingen goedgekeurde verwerken in Functie Omschrijving begroting jaar voorstel 1e kwartaal 2e

Nadere informatie

College Aruba financieel toezicht

College Aruba financieel toezicht College Aruba financieel toezicht Aan De minister van Financiën en Overheidsorganisatie van Aruba Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999) 4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba Aan De voorzitter van het bestuurscollege van het openbaar lichaam Bonaire Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon

Nadere informatie

Dwight Tjin Kon Kiem oktober 2013 Cft /4. Advies op ontwerpbegroting 2014 van het Openbaar Lichaam Saba

Dwight Tjin Kon Kiem oktober 2013 Cft /4. Advies op ontwerpbegroting 2014 van het Openbaar Lichaam Saba College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba Aan De voorzitter van het Bestuurscollege van het Openbaar Lichaam Saba Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon

Nadere informatie

College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba Aan De voorzitter van het bestuurscollege van het openbaar lichaam Bonaire Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Curaçao Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999) 4619081 Telefaxk (+5999) 4619088

Nadere informatie

College Aruba financieel toezicht

College Aruba financieel toezicht College Aruba financieel toezicht Aan De minister van Financiën, Economische Zaken en Cultuur Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint Maarten

Nadere informatie

Koen Willems juli 2015 Cft /5 - Reactie op de jaarrekening 2014 van het openbaar lichaam Bonaire

Koen Willems juli 2015 Cft /5 - Reactie op de jaarrekening 2014 van het openbaar lichaam Bonaire College financieel toezicht Bonaire, Sint Eustatius en Saba Aan De voorzitter van het bestuurscollege van het openbaar lichaam Bonaire Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon

Nadere informatie

Halfjaarrapportage. College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

Halfjaarrapportage. College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Halfjaarrapportage College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten juli december 2018 Inleiding Het College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten (Cft) brengt eens per halfjaar op basis van artikel

Nadere informatie

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten Aan De minister van Financiën van Sint Maarten Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Adres kantoor Sint

Nadere informatie

College Aruba financieel toezicht

College Aruba financieel toezicht College Aruba financieel toezicht Aan De minister van Financiën en Overheidsorganisatie Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088 Adres

Nadere informatie

College Aruba financieel toezicht

College Aruba financieel toezicht College Aruba financieel toezicht Aan De minister van Financiën en Overheidsorganisatie Adres kantoor Curaçao De Rouvilleweg 39 Willemstad, Curaçao Telefoon (+5999)4619081 Telefaxk (+5999) 4619088 Adres

Nadere informatie