MANIFESTO The Mission Statement of Your Soul

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MANIFESTO The Mission Statement of Your Soul"

Transcriptie

1 JOUW PERSOONLIJK MANIFESTO The Mission Statement of Your Soul soulusions.com

2 M MANIFESTO. naamwoord. /ˌmanəfestō / Een schriftelijke, publiekelijke verklaring om jouw intenties, motieven of overtuigingen kenbaar te maken. Van het Latijnse manifestus - te manifesteren, om duidelijk te maken, in werkelijkheid omzetten.

3 WAT IS EEN MANIFESTO? Dat kun je op vele diverse manieren uitleggen en het gaat er mij niet om een letterlijke vertaling te geven; maar eerder om een handvat te bieden en jouw (ondernemers)-creativiteit te doen laten vloeien. Een Manifesto kun je zien als een mission statement, een soort beginselverklaring van jouw intenties, motieven of overtuigingen. Een persoonlijk manifesto is een verklaring van jouw kernwaarden, een soort leidraad voor jouw leven. VRAAG: Wat kan ik nou met zo n Manifesto? Wat kan ik hiermee? Op de laatste bladzijde bied ik een aantal suggesties om te laten zien hoe je jouw Manifesto kan gebruiken op bijvoorbeeld jouw website.

4 Truth, like gold, is to be obtained not by its growth, but by washing away from it all that is not gold. LEO TOLSTOY M JOUW PERSOONLIJK MANIFESTO The Mission Statement of Your Soul

5 JOUW PERSOONLIJK MANIFESTO The Mission Statement of Your Soul Recht uit je Hart... Zet 5 of 8 of 10 punten op een rijtje (het aantal doet er niet zo toe). Punten waar jij vol passie in gelooft, waar jij helemaal achter staat, of waar je met al je energie iets aan wilt veranderen, of waar jij een uitgesproken mening over hebt. Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, of uitgebreid of compleet. Als het maar wel persoonlijk is!!! Recht uit het hart. Helemaal van jou dus. Jouw manifesto hoeft natuurlijk ook helemaal geen lang document te zijn waar je weken of maanden over doet om het te schrijven. Als je niet weet hoe je moet beginnen dan heb ik hieronder een aantal opstapjes om het wat makkelijker te maken.

6 BIJVOORBEELD: Ik geloof dat iedereen (recht heeft op, of deze kwaliteiten bezit). Ik denk dat het belangrijk is om (bepaalde dingen te doen). In mijn wereld, gaan mensen met elkaar om (op de volgende manieren). In mijn wereld (beschrijf je omgeving, omstandigheden, etc). Ik geloof dat ik uniek ben uitgerust om (iets te doen). Mijn grootste persoonlijke doel is om. JOUW PERSOONLIJK MANIFESTO The Mission Statement of Your Soul

7 Wat mijzelf altijd ontzettend veel helderheid geeft is als ik rustig en op m n gemak ga zitten en mijn ademhaling reguleer, m n gedachten even laat voor wat ze zijn, en me openstel voor inzichten of antwoorden. Als in een mooie meditatie. Dit wil niet zeggen dat ik totaal geen intenties heb. Die heb ik juist wel! En ik geloof zelfs dat het daar ook mee moet beginnen. Voor mij dan. Als ik duidelijk en helder formuleer wat mijn intentie is en waar ik graag helderheid over wil hebben, dan vertrouw ik verder op de kracht van het self-organizing Universe om de details in te vullen die nodig zijn om mijn intenties te manifesteren. Het loslaten van mijn gehechtheid aan een bepaalde uitkomst of resultaat is bevrijdend. En het maakt ook juist ruimte voor de best mogelijke uitkomst. Het helpt me ook om in het HIER EN NU volop bewust te zijn van de taak die voor me ligt. Die taak vraagt om mijn volle aandacht, en die kan ik alleen geven als ik me losmaak van gedachten over een mogelijke uitkomst. Durven loslaten is essentieel. JOUW PERSOONLIJK MANIFESTO The Mission Statement of Your Soul

8

9 1. Verbeter de wereld; begin bij jezelf! Be The Change You Want to See, zei Gandhi en ik sta daar helemaal achter. Stel jezelf de vraag: Als ik zelf de verandering zou zijn die ik graag wil zien in de wereld, wat zou ik dan doen? Met andere woorden, wat wil jij het liefst veranderd zien in deze wereld? Wat wil jij verbeteren in jouw omgeving of community? Je hebt allemaal wel eens zo n moment waarop je denkt dit kan toch beter of mooier, leuker, of efficienter of meer bewust en mindful. Verbeter de wereld; begin bij jezelf!

10

11 2. Ik wil leven in een wereld waar Schets een beeld van hoe de wereld waar jij in wilt leven eruit ziet. Wat is er anders? Of beter? Mooier, makkelijker,? Dit is jouw eigen versie van Martin Luther King s I Have A Dream speech. Ik wil leven in een wereld waar SUGGESTIE? Vertel hoe jij je op dit moment actief inzet om deze droom werkelijkheid te maken en hoe jouw omgeving, lezers of klanten daar in zouden kunnen bijdragen of daarin betrekken.

12 3. Gratitude is Mijn Mantra Waar ben je dankbaar voor? Het is soms zo makkelijk om te denken aan de dingen die we niet hebben in plaats van stil te staan bij de vele mooie dingen, mensen, kansen of situaties waarmee we gezegend zijn. Als je dankbaar bent voor de dingen in je leven, zul je meer dingen aantrekken om dankbaar voor te zijn.

13

14 4. I Believe... Deel jouw overtuigingen met de wereld. Simpel en eenvoudig. Dat kan je doen in een enkele zin, een opsomming of een uitgebreide speech! Wat jij wilt. I believe in Johnny Lennon when he says Give Peace a Chance! I believe in Mother Nature and the spirit of mankind. Ik geloof dat iedereen een speciale gave heeft om te delen met de wereld. Ik vind dat iedereen (recht heeft op, of deze kwaliteiten bezit). Ik denk dat het belangrijk is om (bepaalde dingen te doen).

15 GIVE PEACE A CHANCE

16 5. Ontdek Wat Je Kernwaarden Zijn Respect? Integriteit? Kindness? Vertrouwen? Wat zijn jouw kernwaarden? Pak een pen en papier ;) en maak een lijstje van alle waarden die voor jou echt belangrijk zijn. Probeer ze vervolgens te beperken zodat er nog 5 of 6 overblijven. Sommige waarden zou je kunnen onderbrengen bij een grotere kernwaarde, zoals bijvoorbeeld kindness een uiting van liefde is en dus onder de kernwaarde Liefde valt.

17 If you change the way you see the world, the world you see will change. - WAYNE DYER

18 6. Wat Brengt Jou Tot Leven? Wat is jouw passie? Waar wordt jij nou echt gelukkig van? Gaat je hart sneller kloppen als je weet dat je iets fantastisch gaat doen; met vrienden of je kinderen, of alleen? Misschien draag je graag vrijwillig een steentje bij aan de plaatselijke sportvereniging. Hoe ziet voor jou een perfecte dag in een perfecte wereld eruit?

19

20 7. Here s What I Know For Sure Doe het in Oprah-stijl. Onthul wat voor jou onmiskenbaar overeind staat - in een gedicht, een blog of een mooie lijst. Dit is wat ik zeker weet: Liefde is het medicijn voor angst! Dit is wat ik zeker weet: Een handgeschreven bedankje kan iemands dag helemaal maken. Of zelfs het leven. Dit is wat ik zeker weet: Als je voor de laatste keer in slaap valt, dan zou je niet willen dat je meer tijd had besteed aan linking, tweeting en liking. Je zou willen dat je meer tijd had besteed aan zoenen, lachen en liefhebben.

21 Als je voor de laatste keer in slaap valt, dan zou je niet willen dat je meer tijd had besteed aan linking, tweeting en liking. Je zou willen dat je meer tijd had besteed aan zoenen, lachen en liefhebben. OPRAH

22 8. Put Inspiratie Uit Het Werk Van Anderen Lees wat anderen hebben geschreven. Bekijk de lijst van tien grote moderne Manifesto s om mee te beginnen, zonder meteen het gevoel te krijgen dat je deze voorbeelden moet spiegelen of evenaren. Dit is JOUW persoonlijk MANIFESTO. Door een ander te gaan kopieren ga je dus volledig aan je doel voorbij. Hieronder een aantal voorbeelden die mij ook hebben geinspireerd (en dat nog steeds doen). Business Manifesto (Seth Godin) Lazy: A Manifesto (Tim Ferriss) Art of the Start Expert Enough Manifesto for Misfits Op vind je een lijst met wel duizend Manifesto s. Ter inspiratie. Enjoy ;)

23 At the center of your being, the truth shines like a thousand suns. - UPANISHADS of INDIA

24 9. Leef Je Manifesto! Een persoonlijk Manifesto is een verklaring van jouw kernwaarden. Het is als een mission statement van je ziel - een gids voor je leven, dus laat het niet zomaar ergens in een kast liggen of opgeslagen als een bestand op je computer dat je nooit opent. Hang jouw Manifesto op in je werkruimte, plak het op de koelkast, maak het de achtergrond van je bureaublad, of druk het af op een geplastificeerde kaart die je bij je draagt: het gaat erom dat je jouw Manifesto regelmatig leest en deze bevestigd of je herinnerd aan de doelen die je hebt gesteld. Wees ervan bewust dat jouw prioriteiten en doelen door de tijd kunnen veranderen. Jouw Manifesto is een levend document. Laat het meegroeien met iedere stap die je zet om je dromen te volgen!

25 do it

26 10. Breng Het Geheel Spelenderwijs Samen Je hebt een nu een hoop informatie over jezelf verzameld en het kan een tijdje duren om het allemaal samen te trekken. Neem de tijd om te spelen met woorden, om een beeld en persona te creëren voor jezelf waar je naar toe werkt en dat past bij je hart en je kernovertuigingen. Jouw Manifesto kan zo lang of kort zijn als je zelf wilt. Eigenlijk is die lange versie juist perfect om te gebruiken voor je Over Mij -pagina op je website. Verwacht niet dat dit allemaal in twintig minuutjes is gedaan; het kost nu eenmaal wat tijd om erachter te komen wie je bent en waar je voor staat. Really? Maar het ontwikkelen van een Manifesto als een soort persoonlijke gids voor het leven is een mooie manier om trouw te blijven aan je authentieke zelf, je dromen en je idealen.

27 WAT KUN JE MET JOUW PERSOONLIJK MANIFESTO? Je zult merken dat het schrijven van je persoonlijk Manifesto veel losmaakt. Hopelijk biedt het je tegelijkertijd ook tal van ideeen en thema s om verder uit te pakken. In bijvoorbeeld een serie blog posts over een categorie die voor jou belangrijk blijkt te zijn. Wist je dat na de Homepage, jouw Over Mij -pagina het meest wordt bekeken. Een mooi kans om JOUW PERSOONLIJK MANIFESTO daar te laten schijnen! Niet alleen als zeepkist, maar juist om daarmee jouw eigen tribe te boeien en voeden. Lezers die zich herkennen in jouw duidelijke overtuigingen, motieven of intenties! Tijd om dus te laten zien wie er achter dat computerscherm schuilgaat. Laat je zien met jouw persoonlijk Manifesto.

28 g r at i t u d e Er zijn zoveel mooie mensen die hun wereld met ons delen. Hun kunst en craft inspireert en relativeert. In dit ebook vind je hun werk terug. Foto s, artwork, quotes, e.d. zijn van: LEO TOLSTOY QUOTE P. 4 MAHATMA GANDHI QUOTE P. 9 MARTIN LUTHER KING QUOTE P. 11 CORINA NIKA (COCORRINA.COM) ARTWORK P. 1, 10, 17 KAL BARTESKI (LOVELIFE.TYPEPAD.COM/KALBARTESKI) ARTWORK P. 13 FRANCIS DUNNERY QUOTE P. 14 JOHN LENNON QUOTE P. 15 WAYNE DYER QUOTE P. 17 OPRAH WINFREY QUOTE P. 21 Jij kan alleen doen, wat alleen JIJ kan doen! DANIELLE LaPORTE

29 soulusions.com ER IS MEER

30 You found your Truth. You heard the Calling. Now... how do you spread it? M JOUW PERSOONLIJK MANIFESTO The Mission Statement of Your Soul soulusions.com op weg naar vrijheid ROB ELINGS DIGITAL CREATIVE

MANIFESTO The Mission Statement of Your Soul

MANIFESTO The Mission Statement of Your Soul JOUW PERSOONLIJK MANIFESTO The Mission Statement of Your Soul soulusions.com MANIFESTO. naamwoord. /ˌmanəfestō / M Een schriftelijke, publiekelijke verklaring om jouw intenties, motieven of overtuigingen

Nadere informatie

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren tips 11 om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren Mandy Israel Fantastisch dat je dit ebook hebt aangevraagd! Ontbreekt er wat in je leven? Voel je je niet voldaan? Wil jij RIJK zijn? Rijkdom gaat voor

Nadere informatie

I ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.

I ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel. I ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel. - Maya Angelou Welkom bij de Coach challenge! Coaching heeft mijn

Nadere informatie

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Receiving the Day Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Dag 1 Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen We gaan helder krijgen wat voor jou belangrijk is. Dit is de eerste stap in

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Laatste dag. Kom je ook bij de Geld is Liefde Community? (En alle redenen om lid te worden.) Wat is de mindset van waaruit je moeiteloos

Nadere informatie

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage We spreken uit ervaring als we zeggen dat er ongetwijfeld momenten komen (en misschien is dat nu ook al wel) dat je zelf gaat bedenken waarom ondernemen

Nadere informatie

Judith. Waarom als kapstok

Judith. Waarom als kapstok Ik bied graag een handvat voor de lange termijn, want als je eenmaal je WAAROM scherp hebt, is deze niet veranderlijk. Je diepste drijfveren veranderen tenslotte niet. Judith 61 Waarom als kapstok Eén

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING Je herkent het vast: je stond met een glas

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

Zo ervaar je meer voldoening

Zo ervaar je meer voldoening Zo ervaar je meer voldoening Alles lijkt perfect, en toch mis je iets. Je leven is fijn, maar je haalt er geen voldoening uit. Met deze tips haal je meer voldoening uit je leven. The best way to find yourself

Nadere informatie

Vergeving, De Sleutel Tot Innerlijk Geluk

Vergeving, De Sleutel Tot Innerlijk Geluk 1 Vergeving, De Sleutel Tot Innerlijk Geluk IT ONLY TAKES ONE PERSON TO CHANGE YOUR LIFE YOU. First published on September 21, 2017 in Tilburg, Netherlands. INHOUD Introdu ctie Oefening Hoofdstuk 1 Hoofdstuk

Nadere informatie

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete 21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen An Verstraete 92% van je concurrenten moet dit nog ontdekken In dit E-boek beschrijf ik de ontdekkingen die ik doe in mijn zoektocht naar succes. Bloem, boter, een

Nadere informatie

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven! Hai, hai, Hoe was 2018 voor jou? We zijn weer bij het einde van het jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat er volgend jaar komen gaat. De

Nadere informatie

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU.

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU. Vandaag ga je beginnen met een negativiteitsdetox, voor de rest van de tijd dat je met deze modules bezig bent. Door social media en tijdschriften en de gewone media krijg je mega veel beelden van hoe

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Woord vooraf 4. HandleidinG 4. Wat heb ik nodig? 4. ThemA's & technieken Jij bent de artiest 16. afsluiting 118. Loslaten van jezelf 16

Inhoudsopgave. Woord vooraf 4. HandleidinG 4. Wat heb ik nodig? 4. ThemA's & technieken Jij bent de artiest 16. afsluiting 118. Loslaten van jezelf 16 Inhoudsopgave Woord vooraf 4 HandleidinG 4 Wat heb ik nodig? 4 ThemA's & technieken Jij bent de artiest 16 Creatief: achtergronden Verbinden: herinnering op post-its Jouw levenslied 16 Creatief: kleur

Nadere informatie

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Door specifieke intenties te zetten helpt het je op naar de weg waar je naar toe wilt. Wanneer de intentie niet

Nadere informatie

Waardevolle zorg. is ook JONG!

Waardevolle zorg. is ook JONG! Waardevolle zorg is ook JONG! www.loc.nl 2 Visie LOC-jeugd LOC Jeugd heeft een visie op de zorg. Die heet Waardevolle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt omdat die gaat over dingen die

Nadere informatie

copyright www.candocoaching.nl 1

copyright www.candocoaching.nl 1 1 De Gids voor jouw succes en jouw uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Door het zetten van specifieke intenties wordt je geholpen op de weg waar je naar toe wilt. Wanneer

Nadere informatie

Écht goede foto s zijn foto s die je raken. Die iets bij je oproepen: een gevoel of herinnering. Foto s die eigen zijn en kenmerkend voor jou als

Écht goede foto s zijn foto s die je raken. Die iets bij je oproepen: een gevoel of herinnering. Foto s die eigen zijn en kenmerkend voor jou als Écht goede foto s zijn foto s die je raken. Die iets bij je oproepen: een gevoel of herinnering. Foto s die eigen zijn en kenmerkend voor jou als fotograaf. Hoe maak je zulke foto s? Stap 1 is leren kijken.

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

Alleen ZO behaal je je doelen!

Alleen ZO behaal je je doelen! Alleen ZO behaal je je doelen! HET GROTE VERSCHIL TUSSEN HALEN & FALEN William James, een groot psycholoog en schrijver zei ooit : Je zal zelden iets proberen als je het niet voor mogelijk houdt en je

Nadere informatie

KLIK HIER KLIK HIER Alleen ZO behaal je je doelen! HET GROTE VERSCHIL TUSSEN HALEN & FALEN William James, een groot psycholoog en schrijver zei ooit : Je zal zelden iets proberen als je het niet voor mogelijk

Nadere informatie

Werkboek Road to success

Werkboek Road to success Werkboek Road to success Stappenplan naar een website die gevonden wordt en klanten van bezoekers maakt Deel 1: Een goede website begint met een goed plan Helpt je ideeën in kaart te brengen en geeft je

Nadere informatie

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan.

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. merkpaspoort Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. Dit paspoort is voor iedereen die op een of andere

Nadere informatie

Flowdagboek voor de Intuïtie challenge

Flowdagboek voor de Intuïtie challenge Flowdagboek voor de Intuïtie challenge MANIFESTyourlight.nl Dit is je flowdagboek voor de Intuïtie challenge Vul het in op het moment van de dag dat je intuïtie vertelt dat je dat moet doen. Als je schrijft

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING BIJ DEZE SPECIALE EDTIE Je herkent het vast:

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E S p r a n k e l p l a n I N H O U D S O P G A V E VOORDAT JE BEGINT... SPRANKELDOELEN VASTSTELLEN VISUALISEER JOUW SPRANKELJAAR VRAGEN DIE PIJN DOEN ZORG DAT JIJ ÉCHT GAAT SPRANKELEN! PLANNEN MAAR! OVER

Nadere informatie

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen

Nadere informatie

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PLUK DE DAG Positiever leven, het begin. Stap 1. Vandaag heb je een nieuwe dag gekregen. Geniet er van. In alle vormen en maten. Wees een bron van energie voor jezelf en voor anderen.

Nadere informatie

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Schrijf in 4 stappen jouw unieke profieltekst (en plaats m op LinkedIn en je website) In dit stappenplan leer je: - Hoe je een klik krijgt

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 2 Je Gedachten Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 2 Je Gedachten Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 2 Je Gedachten Inhoud 2 1. Onderzoek je zelfbeeld: welke negatieve gedachten heb je? 3 2. Oefen jezelf in gedachten veranderen 4 3. Oefen jezelf in gedachten loslaten 5 4. Bouw aan je

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Kies je kernwaarden De eerste stap die je moet nemen om je concept in kaart te brengen, is kijken waar jij en je team goed in zijn. Waar ligt jullie kracht? Wat vinden

Nadere informatie

Werkboek Nieuwjaarsbezinning

Werkboek Nieuwjaarsbezinning Werkboek Nieuwjaarsbezinning Tel je zegeningen over 2017 en voed je verlangen voor 2018 Met de Nieuwjaarsbezinning neem je de tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar het

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN Het doel van het drie weken plan van Follow the Honey is een dagelijkse gewoonte op te bouwen van naar binnen gaan, met je aandacht bij Jezelf zijn*. Binnen is bij je hart,

Nadere informatie

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching KIES VOOR JEZELF Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching 1 WIE IS DAFNE? Een paar jaar geleden had ik een goede baan bij een vijfsterrenhotel in Amsterdam,

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach.

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach. Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach Goede voornemens? Vergeet het maar, zeggen de statistieken: slechts 18% slaagt erin om goede voornemens ook succesvol na te komen. En toch. Als je weet

Nadere informatie

MODULE 6. concept & positionering

MODULE 6. concept & positionering MODULE 6 concept & positionering OPDRACHT 6.1: JOUW MARKETING HOE JE MET MARKETING JE PLEK IN DE MARKT INNEEMT VANUIT JOUW CONCEPT Misschien herken je het wel. Te druk met het helpen van je klanten, en

Nadere informatie

Wijs & Eigen. Magazine. Wijs en eigen. Koffer vol geluk. Eigenwijze feiten. Special Edition N Achter de schermen

Wijs & Eigen. Magazine. Wijs en eigen. Koffer vol geluk. Eigenwijze feiten.  Special Edition N Achter de schermen Wijs & Eigen Magazine Wijs en eigen Achter de schermen Koffer vol geluk In 6 stappen een relatie met jezelf beginnen! Eigenwijze feiten Dingen die jij niet wilt horen, maar wel écht wilt weten! Special

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge LOSLATEN MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 3 De Manifesteer

Nadere informatie

Leiderschapscompetenties. Wat maakt leiders tot leiders en niet tot volgers?

Leiderschapscompetenties. Wat maakt leiders tot leiders en niet tot volgers? Leiderschapscompetenties Wat maakt leiders tot leiders en niet tot volgers? Terug in tijd, een persoonlijke verhaal? Een verhaal over mij, nee Verhaal over mij publiek, over jullie over jou Initiative

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Je unieke aanbod maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Je unieke aanbod of "signature service" maken, dat aanbod waar

Nadere informatie

M O O N R I T U A L S

M O O N R I T U A L S M O O N R I T U A L S N I E U W E M A A N T I P S & R I T U E E L De nieuwe maan staat voor een nieuw begin. Het is daarom de perfecte tijd om te bedenken wat je wensen en doelen zijn voor de komende maand.

Nadere informatie

Werkboek. Start een succesvolle business als. Virtual assistant. Succes Module. Mijn ideale klant.

Werkboek. Start een succesvolle business als. Virtual assistant. Succes Module. Mijn ideale klant. Werkboek Start een succesvolle business als Virtual assistant Succes Module Mijn ideale klant Succesmodule Jouw ideale klant Jouw droomklant. Jouw wensklant. Jouw ideale klant. Hoe je het ook noemt zorg

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen. Zodat ook zij

Nadere informatie

januari 2018 De herinneringen die je later wilt hebben moet je nu maken Mooie herinneringen potje maken:

januari 2018 De herinneringen die je later wilt hebben moet je nu maken Mooie herinneringen potje maken: januari 2018 Mooie herinneringen potje maken: Maak samen met je kinderen een mooi potje of doosje. Schilder, versier Stop er een memo blokje in en maak er een potlood aan vast. Alle mooie momenten van

Nadere informatie

Bas Smeets page 1

Bas Smeets  page 1 Bas Smeets www.bsmeets.com page 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen idee wat hoe hun ideale

Nadere informatie

20 manieren. om je gelukkig te voelen.

20 manieren. om je gelukkig te voelen. 20 manieren om je gelukkig te voelen www.jouwgelukensucces.nl Voor 20 dagen elke dag een mooi geluksmoment Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: deze 20 manieren gaan je leven een beetje mooier

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge MOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 2 De Manifesteer

Nadere informatie

Als je je richt op resultaten, dan zul je niet veranderen. Als je je richt op verandering, dan zul je resultaten behalen.

Als je je richt op resultaten, dan zul je niet veranderen. Als je je richt op verandering, dan zul je resultaten behalen. Als je je richt op resultaten, dan zul je niet veranderen. Als je je richt op verandering, dan zul je resultaten behalen. Als alles tegenzit, bedenk dan dat een vliegtuig opstijgt bij tegenwind, niet met

Nadere informatie

BE HAPPY. 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma

BE HAPPY. 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma BE HAPPY 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma Alle rechten voorbehouden. Geen deel van dit boek mag worden gereproduceerd op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.

Nadere informatie

Jij hebt iets bijzonders te delen, een mooi verhaal of jij hebt iets unieks te bieden waardoor jij het leven van je klanten positief kan veranderen.

Jij hebt iets bijzonders te delen, een mooi verhaal of jij hebt iets unieks te bieden waardoor jij het leven van je klanten positief kan veranderen. Business Passionista Passion, Power & Purpose Jij hebt iets bijzonders te delen, een mooi verhaal of jij hebt iets unieks te bieden waardoor jij het leven van je klanten positief kan veranderen. Be a woman

Nadere informatie

DIT BEN IK! Als ik aan mijn werk denk... Mijn dromen! Wat kan ik goed/niet goed? Wat wil ik bereiken? Wat vind ik belangrijk?

DIT BEN IK! Als ik aan mijn werk denk... Mijn dromen! Wat kan ik goed/niet goed? Wat wil ik bereiken? Wat vind ik belangrijk? Als ik aan mijn werk denk... Mijn dromen! 2020 Wat kan ik goed/niet goed? DIT BEN IK! Wat vind ik belangrijk? Wat wil ik bereiken? Naam: Leeftijd: Functie: In dienst sinds: Inspiratie Voor je ligt het

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 7 Bye bye old, Step up Zoals je in het filmpje bij deze Module al gehoord hebt, vind je in deze Module weinig theorie. It's all about ACTION! Jij en ik we vertellen ons

Nadere informatie

COPYRIGHT LINDA SMIT

COPYRIGHT LINDA SMIT Linda is happiness motivator en docente Zhineng Qigong. Zij leert mensen hun energie te richten op het positieve, op dat wat zij willen. Zij helpt ze hun doelen te bepalen en hoe ze deze kunnen behalen.

Nadere informatie

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij.

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. Geld affirmaties Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. De acties die voor overvloed zorgen komen vanzelf op de meest geïnspireerde manieren.

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN E-blog HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN In talent & groei Het is belangrijk om je talent goed onder woorden te kunnen brengen. Je krijgt daardoor meer kans om het werk te

Nadere informatie

Laat Je Rela)e Niet Stuklopen

Laat Je Rela)e Niet Stuklopen Laat Je Rela)e Niet Stuklopen Door Robbert Raas www.stop-jaloezie.com Voorwoord Dit compacte e-book is geschreven als hulp bij de eerste stap naar een leven zonder vervelende jaloezie. Op stop-jaloezie.com

Nadere informatie

Wat is jouw verhaal?

Wat is jouw verhaal? E E N E - B O O K V A N L E T T E R S & C O N C E P T S Wat is jouw verhaal? Passie en plezier overbrengen in een notendop Storytelling Verhalen vertellen is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het

Nadere informatie

IK LEEF VRIJ WERKBOEK DOOR: MATHIJS BOS & YASMINE LHASSANI. IN OPDRACHT VAN VASEF NEDERLAND

IK LEEF VRIJ WERKBOEK DOOR: MATHIJS BOS & YASMINE LHASSANI. IN OPDRACHT VAN VASEF NEDERLAND IK LEEF VRIJ WERKBOEK DOOR: MATHIJS BOS & YASMINE LHASSANI IN OPDRACHT VAN VASEF NEDERLAND www.vasef.nl INTRODUCTIE Beste VASEF Vriend(in), Wat fijn dat je getuige bent van een mooie reis naar jouw versie

Nadere informatie

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander Werkboek Creëer je leukste leven Met Laura & Alexander Copyright 2017 - www.humanconnectionacademy.nl Week 1 - Week van het begin van de rest van jouw leven Hoi, je hebt onze kick-off video gezien. Je

Nadere informatie

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn?

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Ja, natuurlijk, maar hoe doe je dat dan? Domweg gelukkig zijn Ken je dat gevoel? Het gevoel dat je domweg gelukkig wilt zijn? Dat er te veel in je leven is waardoor

Nadere informatie

Slimmer werken: vanaf nu!

Slimmer werken: vanaf nu! Slimmer werken: vanaf nu! Slimmer werken begint met je bewust worden van een aantal zaken. Wat ben ik aan het doen? Waarom doe ik de dingen die ik doe? Waarom doe ik dingen op de manier hoe ik ze doe?

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge WAARDE MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

4 VRAGEN. Inleiding. Vaak helpt het om je gedachten op papier te zetten.

4 VRAGEN. Inleiding. Vaak helpt het om je gedachten op papier te zetten. Inleiding Je loopt al een tijdje met iets in je hoofd dat je zou willen doen, bereiken of waar je juist van af wilt. Je blijft maar in cirkeltjes draaien en je komt er niet uit. DE ALLEREERSTE STAP IS

Nadere informatie

Online Zichtbaarheid en De 3 Monsters in je hoofd: Ik kan het niet. Ik durf het niet. Ik wil het niet. succesvol-bloggen.nl

Online Zichtbaarheid en De 3 Monsters in je hoofd: Ik kan het niet. Ik durf het niet. Ik wil het niet. succesvol-bloggen.nl Online Zichtbaarheid en De 3 Monsters in je hoofd: Ik kan het niet. Ik durf het niet. Ik wil het niet. succesvol-bloggen.nl A Storybird Online Zichtbaarheid en De 3 Monsters in je hoofd: Ik kan het niet.

Nadere informatie

Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties

Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties Doelen stellen voor je praktijk: Je gaat nu doelen stellen voor jouw

Nadere informatie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Leer authentiek bloggen en trek meer klanten aan Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Backhuijs Communicatie 1 Les 2: Onderwerpen Les

Nadere informatie

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019:

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: Bid dat de heilige Geest je een mooie bijbeltekst zal geven als leidraad voor het komende jaar en schrijf hem hier op: Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: God wil zijn genade en liefde geven aan iedereen

Nadere informatie

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag.

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag. Lieve dame, Wat fijn dat ik je deze brochure mocht toesturen. Het zegt me dat je graag inzicht zou willen krijgen in wie je bent. Dat je in balans wil komen. En dat je er klaar voor bent om dit te gaan

Nadere informatie

Voorwoord - Martijn Pennekamp 7 Inleiding 11 Succesvol ondernemen: een vak apart 17 Methode Rethink your business 25

Voorwoord - Martijn Pennekamp 7 Inleiding 11 Succesvol ondernemen: een vak apart 17 Methode Rethink your business 25 Voorwoord - Martijn Pennekamp 7 Inleiding 11 Succesvol ondernemen: een vak apart 17 Methode Rethink your business 25 Stap 1 Verander je money mindset 33 Stap 2 Bepaal je kernwaarden en missie 49 Stap 3

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH WERKBOEK DE GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH 1 Hartelijk welkom bij De Overvloed Challenge. Ik nodig je uit om alle opdrachten in dit werkboek te maken. Maak aantekeningen en

Nadere informatie

Een aantal belangrijke Theologische Kaders Deel #1

Een aantal belangrijke Theologische Kaders Deel #1 Een aantal belangrijke Theologische Kaders Deel #1 Philip Nunn De Bron 2 april 2017 1 Hoe denk je? Postmoderne manier van denken Elke persoon mag zijn eigen waarheid hebben. Het is waar voor jouw Moderne

Nadere informatie

Bijeenkomst over geloofsopvoeding Moeilijke kindervragen

Bijeenkomst over geloofsopvoeding Moeilijke kindervragen DOELSTELLINGEN De ouders hebben ervaren dat hun kind niet het enige is dat moeilijke vragen stelt en dat zij elkaar kunnen ondersteunen in de omgang hiermee. De ouders kunnen met hun kind in gesprek gaan

Nadere informatie

Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus

Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus Datum: 10 november 2016 We doorlopen de stappen in twee richtingen. Eerst van buiten naar binnen en daarna omgekeerd, van binnen naar buiten. Gebruik zowel je hoofd

Nadere informatie

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 1: Mindset

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 1: Mindset Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 1: Mindset Leroy Seijdel Company Werkboek Les 1 Start: De beste investering die je kunt doen, is de investering in jezelf In de komende vier

Nadere informatie

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer 3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer verbinding met je hart contact met jezelf zelfwaardering Hee! Wat goed dat je begonnen bent aan het lezen van mijn ebook. Dat betekent dat de wil

Nadere informatie

Stem. Module 1: Waarom, hoe en wat?

Stem. Module 1: Waarom, hoe en wat? Vind je Stem Module 1: Waarom, hoe en wat? Theorie In deze eerste module duiken we meteen het diepe in. We gaan ontdekken waarom jij doet wat je doet. Wat zit erachter? Wat geloof je? Wat drijft jou? Waar

Nadere informatie

DE 5 STAPPEN DIE JE HELPEN EEN SUCCES- VOLLER LEVEN TE CREËREN!

DE 5 STAPPEN DIE JE HELPEN EEN SUCCES- VOLLER LEVEN TE CREËREN! DE 5 STAPPEN DIE JE HELPEN EEN SUCCES- VOLLER LEVEN TE CREËREN! Zou je meer voldoening uit je leven willen halen? Hoe sta je er sowieso op dit moment in? Hoe voel jij je? Waar zou je naartoe willen? Waarom

Nadere informatie

Happy formule 7 stappen MAAK HET VERSCHIL

Happy formule 7 stappen MAAK HET VERSCHIL Happy formule 7 stappen MAAK HET VERSCHIL Gefeliciteerd dat je investeert in jezelf om een nog betere JeugdzorgProfessional te worden! Je doet ontzettend belangrijk werk, jij bent onmisbaar voor je klanten.

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Inleiding en leeswijzer 3 2. Energie Psychologie 7 3. Gedachten 10 Het zijn jouw gedachten die jouw wereld creëren 11 4. Verantwoordelijkheid 13 5. Persoonlijk Plan, jouw blauwdruk

Nadere informatie