infofolder buitenschoolse kinderopvang vakantieopvang Interessante info

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "infofolder buitenschoolse kinderopvang vakantieopvang Interessante info"

Transcriptie

1 Gemeente MERKSPLAS infofolder Interessante info inschrijven tarieven waar wanneer contactpersonen... buitenschoolse kinderopvang vakantieopvang contactpersoon Isabel Van der Eycken Coördinator Pastorijstraat MERKSPLAS tel.: (014) isabel.vandereycken@skynet.be

2 Pagina 2 Even voorstellen Kinderclub de spetter, een organisatie van het gemeentebestuur, opende haar deuren in juli Van bij de start werd onze werking getypeerd als die van een energieke en dynamische ploeg boordevol ideeën en enthousiasme en vooral, met heel veel goede wil om er samen iets van te maken. Mede ook door de centrale ligging, midden in het dorp werd onze kinderclub vrij snel een vaste waarde binnen de spetsers gemeente. Het vertrouwen van de ouders groeide en de kinderclub barste vrij snel uit zijn voegen. Door de plaatsing van een prefabgebouw in de tuin kon de capaciteit van 53 naar 62 uitgebreid worden. Ook het personeelsbestand werd op die vijf jaar uitgebreid van 8 naar 11 begeleidsters. Tijdens de vakantieperiode worden ze ondersteund door jobstudenten. Omwille van het groot aantal kinderen in onze kinderclub en het gegeven van de infrastructuur werken wij in verschillende leeftijdsgroepen. De kadees zijn de kleuters, de kids leerjaar en de vips jongeren van af het 4 leerjaar. Tijdens het schooljaar en de korte vakantie s beschikken de kadees over de benedenverdieping en de kids en vips over de bovenverdieping. Omwille van plaatsgebrek en samensmelting met de grabbelpas worden de de kids en vips tijdens de krokus- paas- en zomervakantie opgevangen in de vakantiewerking op de kolonie. De jongste kadees beschikken dan over de prefab en de oudste kadees over de beneden en bovenverdieping. eigen initiatief, zelfredzaamheid en zelfstandigheid. een bijkomend thuis Kinderclub De Spetter biedt kinderen uit het basisonderwijs die buiten schooltijden opvang nodig hebben, een bijkomend thuis aan. Kinderen van alle schoolnetten, scholen, culturen en overtuigingen van Merksplas en Zondereigen zijn meer dan welkom voor en na school, op woensdagnamiddagen en op snipper- en vakantiedagen. Deze buitenschoolse opvang behoort tot de vrije tijd van kinderen. Eigen initiatief moedigen we aan, zo kiezen kinderen zelf met wie en met wat ze spelen. De begeleidsters vertrouwen de kinderen geleidelijk meer verantwoordelijkheid en vrijheid toe, net zoals thuis. Zelfstandigheid en zelfredzaamheid zijn dan ook belangrijke sleutelwoorden voor een pedagogisch verantwoorde kinderopvang. Ouders zijn en blijven echter steeds de eerste en belangrijkste opvoeders van hun kinderen. Daarom vinden wij het belangrijk dat u voldoende ingelicht wordt over wat er tijdens de opvang gebeurt, zodat u uw kinderen met een gerust hart aan ons kan toevertrouwen.

3 Pagina 3 De oude Pastorij is de ideale locatie voor de kinderclub. Tijdens de vakantie maken we ook gebruik van de kolonie de locatie De opvang wordt georganiseerd in de oude Pastorij. Het heeft een oppervlakte van 360 m² verdeeld over meerdere, ook grote, lokalen. Dit betekent dat de opvang van de verschillende leeftijdsgroepen en het tegelijkertijd aanbieden van specifieke spel- en leerbehoeften op maat, perfect mogelijk zijn. Tijdens het schooljaar en de korte vakanties spelen de kleuters in de benedenverdieping, de bovenverdieping is voor de lagere schoolkinderen. Tijdens de zomer en paasvakantie spelen alleen de kleuters op de oude pastorij. De lagere schoolkinderen kunnen dan terecht op de kolonie. Sinds september 2005 beschikken we over een prefab-gebouw in de tuin. Tijdens het schooljaar kunnen kinderen hier rustig hun huiswerk maken. De peuters hebben hier ook een leuke speelruimte. Een ruime tuin van 2341 m² (!) zorgt ervoor dat de kinderen uit alle leeftijdscategorieën ook op een veilige en verantwoorde manier buiten speelgelegenheid krijgen. Kinderen kunnen opgevangen worden op school-, snipper en vakantiedagen. wanneer Op school-, snipper- en vakantiedagen kunnen uw kinderen terecht in kinderclub. Onderstaand schema geeft u een overzicht van de openingsuren. maandag 7 tot 8.30 uur tot uur dinsdag 7 tot 8.30 uur tot uur woensdag 7 tot 8.30 uur tot uur donderdag 7 tot 8.30 uur tot uur vrijdag 7 tot 8.30 uur 15 tot uur snipper- en vakantiedagen 7 tot uur Kinderen die naar de opvang komen gaan onder begeleiding, onmiddellijk na de school, naar de kinderclub. U meldt steeds het aankomst- en vertrekuur aan de begeleidster. Let op: op wettelijke feestdagen en 11 juli, de vrijdag na Hemelvaart, de derde vrijdag van september naschool, sommige brugdagen, tijdens de week van 15 augustus en de week tussen kerst en nieuwjaar sluit de Buitenschoolse Kinderopvang de deuren.

4 Pagina 4 vervoer van thuis naar de kinderclub en terug U verzorgt zelf het vervoer van uw kind(eren) van en naar de Buitenschoolse Kinderopvang. Voor de veiligheid van de kinderen gelieve de poort steeds te sluiten bij het brengen of halen van de kinderen. Op vakantiedagen organiseren we een fietspooling naar de kolonie, de nieuwe locatie van de vakantiewerking. We vertrekken op de kinderclub om 8 u in groep, onder begeleiding met de fiets naar de kolonie. Om 17 u vertrekken we terug aan de kolonie naar de kinderclub. Zorg voor een fiets die volledig in orde is. De kinderen zetten ook een fietshelm op en doen een veiligheidsvestje aan. Kids of Vips die vroeger of later opvang nodig hebben kunnen voor en na de fietspooling nog in de kinderclub terecht. van de kinderclub naar school en terug De begeleidsters brengen uw kind naar school en halen het daar ook op. De jongste kleuters worden vervoerd met de bolderkar. Als uw kind zelfstandig naar huis of een andere activiteit gaat, geeft u hiervoor een schriftelijke toestemming. Als uw kind wordt opgehaald door iemand anders verwittig je vooraf ook de kinderclub. activiteiten Dat spelen in alle mogelijke vormen belangrijk is voor een kind, is door iedereen geweten. Het bevordert de ontwikkeling, zowel op sociaal, emotioneel als lichamelijk gebied. Omwille van het vrijetijdsprincipe spelen kinderen zoveel mogelijk vrij, zeker tijdens de schooldagen. Spelen staat centraal. Verder is er tijdens de schooldagen een rustige plaats voorzien waar kinderen, onder toezicht, zelfstandig hun huistaken kunnen maken. De begeleidsters kunnen zich echter niet vrij maken om kinderen individueel te begeleiden of om hun huistaken na te kijken of lessen op te vragen. Op vakantiedagen is vrij spel echter niet voldoende. Dagelijks worden activiteiten georganiseerd, aangepast aan de verschillende leeftijdsgroepen. De activiteiten worden vooraf meegedeeld aan ouders en kinderen, zodat iedereen weet wat hen te wachten staat. De activiteitenkalender biedt ook praktische voordelen: bij sommige activiteiten moet men iets meebrengen of is er een vertrekuur voorzien. De vakantieplanning en vakantiefoto s vind je terug op de website van de gemeente : meer dan opvang alleen De kinderen worden niet alleen opgevangen, ze geven ook mee vorm aan het project door mee te praten en te beslissen over afspraken die gemaakt en activiteiten die georganiseerd worden.

5 Pagina 5 begeleiding De begeleiding heeft een erkende opleiding gevolgd. De kinderen worden opgevangen door een team begeleidsters die een erkende opleiding gevolgd hebben. Regelmatig worden er bijscholingen georganiseerd en wekelijks vindt een interne werkbespreking plaats. Tijdens de vakantieperiodes wordt het team dagboek Op de Buitenschoolse Kinderopvang wordt in een dagboek alle relevante informatie genoteerd. Dit dagboek wordt regelmatig op de teamvergadering besproken. uw ideeën, tips en advies Iedereen heeft belang bij een kwalitatieve opvang van de kinderen. Naar advies, ideeën en tips wordt dan ook geluisterd door begeleidsters en coördinator. U neemt rechtstreeks met hen contact op, of maakt gebruik van de ideeënbus. Die vindt u in de ininschrijven Zowel tijdens de vakantieperiodes als op schooldagen werken we met voorinschrijvingen, Ouders die wensen gebruik te maken van de opvang nemen vooraf contact op met de coördinator. Zij geeft informatie over de werking en de algemene inschrijvingsfiche wordt ingevuld. Tijdens schooldagen dient u per week vooraf in te schrijven. Het is immers belangrijk dat de begeleidsters weten welke kinderen ze mee van school moeten brengen. Dit kan per brief, of telefonisch ten laatste op donderdagavond voor de volgende week. Je kan inschrijven voor een schooljaar als je regelmatig dezelfde dagen opvang nodig hebt. Als uw kind onverwacht toch niet opgehaald moet worden, laat het ons dan weten, zo moeten wij niet nodeloos op zoek naar uw kind in school. Tijdens de vakantieperiodes werken wij ook met voorinschrijvingen. Per dag worden er maximum 62 kinderen toegelaten. Voor elke vakantieperiode geeft u de dagen op wanneer u van de opvang gebruik wenst te maken. De uiterste inschrijvingsdatum staat vermeld op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we steeds voldoende begeleidsters voorzien. Annuleren kan nog tot 2dagen voordien voor 18 u. Daguitstappen kan je niet annuleren. Bij ziekte kan je nog annuleren op de dag zelf. De vakantie-inschrijvingsformulieren worden via de scholen verspreid. tarieven Onderstaande tabel geeft u een overzicht van de gehanteerde tarieven. 1 kind 2 kinderen 3 kinderen 4 kinderen Per half uur 0.75euro 1,12 euro 1.69 euro 2.25 euro < 3 uur 4 euro 6 euro 9 euro 12 euro 3 tot 6 uur 6 euro 9 euro 13.5 euro 18 euro > 6 uur 10 euro 15 euro 22.5 euro 30 euro Als meerdere kinderen uit éénzelfde gezin gelijktijdig opgevangen worden, wordt een korting van 25% gegeven op de totale ouderbijdrage.

6 Pagina 6 Bij kortstondige opvang tijdens schoolvrije en vakantiedagen, bijvoorbeeld voor of na een sportweek, wordt het voor- en naschools tarief gehanteerd. Voor sommige daguitstappen wordt een extra bijdrage gevraagd. Bij eventuele moeilijkheden van financiële en/of sociale aard kan u onder bepaalde voorwaarden genieten van een sociaal tarief. De dienst Buitenschoolse Kinderopvang en het Merksplasse OCMW steken u hierbij een handje toe. betaling Maandelijks wordt er een rekening opgemaakt van de dagen dat uw kind (eren) opgevangen werden. Deze rekening betaalt u via de overschrijving die wij u bezorgen. Je kan ook betalen via domiciliëring; Hiervoor liggen formulieren ter beschikking op de kinderclub. Tijdens de vakantieperiodes dient er effectief betaald te worden voor elke dag waarop u uw kind(eren) inschrijft. Ook hier gebeurt de betaling maandelijks door middel van een overschrijving. verzekering Omdat ook kleine ongelukjes snel gebeurd zijn, zijn de kinderen tijdens de opvang verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid. De verzekering is inbegrepen in de kostprijs. huishoudelijk reglement Om het reilen en zeilen van de Kinderopvang vlot te laten verlopen werd er een huishoudelijk reglement opgesteld. Als u uw kind komt inschrijven, overlopen wij dit reglement met u. Kinderen brengen eigen boterhammen mee, een gezond drankje en tussendoortje worden voorzien. maaltijden Kinderen die s morgens voor 7.45 uur toekomen,of s avonds na 17 u blijven kunnen hun zelfmeegebrachte boterhammen opeten. Op woensdagmiddag en op schoolvrije- en vakantiedagen brengen de kinderen ook zelf hun boterhammen mee. Een gezonde drank is in de prijs begrepen. Om 10 en 16 uur wordt er een tussendoortje voorzien. Snoep en frisdranken zijn niet toegestaan. samenwerking Kinderen die tijdens de vakantie deelnemen aan sportweken binnen de gemeente, worden hier naartoe gebracht en terugopgehaald. Je dient dit te vermelden op het inschrijvingsformulier.

7 Kop voor artikel op binnenpagina een bezoek Pagina 7 Ouders hebben steeds toegang de tot locatie tijdens de opvangmomenten. De begeleiding rekent er zelfs op dat u regelmatig extra tijd voorziet bij breng- en haalmomenten zodat uitwisseling over de kinderen mogelijk is. organisatie Kinderclub de spetter en de vakantiewerking worden georganiseerd door het Merksplasse gemeentebestuur - Markt MERKSPLAS. De dienst staat onder toezicht van en wordt erkend door Kind en Gezin. puur praktisch Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties, twijfel dan niet contact op te nemen. Voor al uw vragen, opmerking en suggesties neemt u contact op met: Isabel Van der Eycken, Coördinator kinderclub De spetter tel (014) Pastorijstraat MERKPLAS. Isabel.vandereycken@skynet.be Ma Di Wo Do vr Of na afspraak

8

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG HUISHOUDELIJK REGLEMENT

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG HUISHOUDELIJK REGLEMENT BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. De Gemeente Rijkevorsel organiseert een initiatief buitenschoolse kinderopvang (IBO). Deze dienst staat onder toezicht van en wordt erkend door Kind

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw In opdracht van het gemeentebestuur van Machelen organiseert Infano vzw de vooren naschoolse kinderopvang in de school van uw kind. In deze brochure

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE 1. GEGEVENS VAN DE ORGANISATIE EN LOCATIE De voor- en naschoolse opvang van onze Gemeentelijke Basisschool gaat door in het schoolhuis,

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle In opdracht van de school GO Zilverberk verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van uw kind In deze brochure vindt u alvast meer informatie.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO BS De Leerboom

Infobrochure schoolopvang GO BS De Leerboom Infobrochure schoolopvang GO BS De Leerboom In opdracht van de GO BS De Leerboom verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van u kind. In deze brochure vind u alvast meer informatie.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken)

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en basisschool puur natuur te Sint-Pieters

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle In opdracht van de school Zilverberk verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in Zilverberk. In deze brochure vind je alvast meer

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw In opdracht van het gemeentebestuur van Machelen organiseert Infano vzw de vooren naschoolse kinderopvang in de school van uw kind. In deze brochure

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang 2018 2019 2,5 tot 12 jarigen Infano vzw verzorgt de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie terugvinden. Heeft u nog vragen, dan kan u

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Don Bosco basisschool Sint-Pieters- Leeuw

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Don Bosco basisschool Sint-Pieters- Leeuw Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Don Bosco basisschool Sint-Pieters- Leeuw Sinds 4 januari 2016 organiseert Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school. In deze brochure vind je

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de Sint-Stevensschool Sint-Pieters-Leeuw

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de Sint-Stevensschool Sint-Pieters-Leeuw Infobrochure schoolopvang VZW Infano de Sint-Stevensschool Sint-Pieters-Leeuw Sinds 4 januari 2016 organiseert Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school. In deze brochure vind je alvast meer

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw Sinds 4 januari 2016 organiseert Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school. In deze brochure vind

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht

Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht In opdracht van de R Van Belleschool verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van uw kind. In deze brochure vindt u alvast

Nadere informatie

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13 De kostprijs Voor één kind bedraagt de prijs 2 per aangevangen uur en 1 per aangevangen half uur. Voor een gezin met meerdere kinderen gelijktijdig in de opvang bedraagt de prijs 1,50 per aangevangen uur

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de basisschool Jan van Ruusbroec te Sint-Pieters Leeuw

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle In opdracht van de school GO Zilverberk verzorgd Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van u kind In deze brochure vindt u alvast meer informatie.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle

Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle In opdracht van de school Don Bosco te Halle verzorgt Infano vzw de naschoolse opvang. In deze brochure vind je alvast meer informatie.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Sinds 4 januari 2016 organiseert Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school. In deze brochure vind je alvast meer informatie.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Ave-MariaBasisschool Vlezenbeek

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Ave-MariaBasisschool Vlezenbeek Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Ave-MariaBasisschool Vlezenbeek Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de Ave-MariaBasisschool te Vlezenbeek de voor

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang Schooljaar 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van gemeente Dilbeek verzorgt Infano vzw de vooren naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie terugvinden.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang Schooljaar 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van de Don Bosco te Sint Pieters Leeuw verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de basisschool Wegwijzer Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek)

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de basisschool Wegwijzer Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek) Infobrochure schoolopvang VZW Infano de basisschool Wegwijzer Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek) Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en Wegwijzer te Sint-Pieters Leeuw (Ruisbroek)

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Infano vzw Infobrochure schoolopvang Infano vzw Vanaf 1 september 2014 werkt het Katholiek Onderwijs van Vilvoorde in verschillende basisscholen (Heilig-Hartschool, De Lampion Peutie, Sint- Jozefsschool Groenstraat,

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Don Bosco basisschool Sint-Pieters- Leeuw

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Don Bosco basisschool Sint-Pieters- Leeuw Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Don Bosco basisschool Sint-Pieters- Leeuw Vanaf 4 januari 2016 is er in opdracht van de Don Bosco basisschool te Sint-Pieters- Leeuw, de gemeente en Infano

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de basisschool Jan van Ruusbroec te Sint-Pieters Leeuw

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang 2018 2019 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van de gemeente Londerzeel verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie terugvinden.

Nadere informatie

In opdracht van de school Sint-Victor te Alsemberg verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang.

In opdracht van de school Sint-Victor te Alsemberg verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang. Infobrochure schoolopvang Sint-Victor te Alsemberg In opdracht van de school Sint-Victor te Alsemberg verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang. In deze brochure vind je alvast meer informatie.

Nadere informatie

KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. ORGANISEREND BESTUUR: KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT OCMW Europalaan 1 3730 Hoeselt tel: 089/ 51 88 13 Hoofdverantwoordelijke: Dhr. Josy Slechten, secretaris OCMW Coördinator: Neven Annemie

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw Vanaf 1 september 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de Sint-Lutgardisbasisschool te

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane

Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane In opdracht van de school GO! BS Markevallei Herne-Kokejane verzorgt Infano VZW de voor- en naschoolse opvang in de school van uw kind. In deze

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang BS St. Jozefsschool

Infobrochure schoolopvang BS St. Jozefsschool Infobrochure schoolopvang BS St. Jozefsschool In opdracht van de school BS St. Albertus- & St. Jozefsschool verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in de school van uw kind. In deze brochure

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken)

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de basisschool Puur Natuur te

Nadere informatie

Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw

Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw Vanaf dinsdag 1 september 2015 werkt GVBS Heilig-Hartcollege samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw voor de organisatie van de voor- en naschoolse

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de Sint-Stevensschool Sint-Pieters-Leeuw

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de Sint-Stevensschool Sint-Pieters-Leeuw Infobrochure schoolopvang VZW Infano de Sint-Stevensschool Sint-Pieters-Leeuw Vanaf 4 januari 2016 is er een samenwerking tussen de Sint-Stevensschool te Sint- Pieters Leeuw, de gemeente en Infano vzw

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO ALG 09 - /5-09-203 BO Hoofdzetel Locatie buitenschoolse opvang: Essen Kapellen Brecht Hofstraat 4 Kapelsestraat 37 Leopoldstraat 5 290 Essen 2950 Kapellen 2960 St Lenaarts 03/664.87.23 GSM 0470 0 80 55

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG INFO KINDEROPVANG Naam: Adres: OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN Naam: IBO T WEIKEN IBO T KEIKOPJE

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken)

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de basisschool Puur Natuur te

Nadere informatie

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BKO)

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BKO) BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BKO) OP SCHOOLDAGEN Moet je al vertrekken naar je werk voor de schoolpoort opengaat? Ben je nog aan het werk wanneer de schooldag van je kind al eindigt? Wat op woensdagnamiddag?

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de basisschool Wegwijzer Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek)

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de basisschool Wegwijzer Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek) Infobrochure schoolopvang VZW Infano de basisschool Wegwijzer Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek) Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de Wegwijzer te Sint-Pieters Leeuw

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle

Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle In opdracht van de school Don Bosco te Halle verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang. In deze brochure vind je alvast meer

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Dilbeek Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Dilbeek Infano vzw Infobrochure schoolopvang Dilbeek Infano vzw In opdracht van de gemeente Dilbeek verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in alle basisscholen van Dilbeek. Zo is er eenzelfde opvangkwaliteit en

Nadere informatie

In deze brochure kan u meer informatie terugvinden. Heeft u nog vragen, dan kan u contact opnemen met de volgende personen :

In deze brochure kan u meer informatie terugvinden. Heeft u nog vragen, dan kan u contact opnemen met de volgende personen : Infobrochure schoolopvang Destelbergen Infano vzw In opdracht van het gemeentebestuur van Destelbergen organiseert het centrum voor kinderopvang Infano vzw in alle basisscholen in de gemeente de voor -

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG September 2016 November 2017 Januari 2018 1. Algemene informatie 1.1 Organisator Huishoudelijk reglement: NASCHOOLSE KINDEROPVANG BASISSCHOOL HET LAAR GO! Basisschool

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Dilbeek Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Dilbeek Infano vzw Infobrochure schoolopvang Dilbeek Infano vzw In opdracht van de gemeente Dilbeek verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in alle basisscholen van Dilbeek. Zo is er eenzelfde opvangkwaliteit en

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang Schooljaar 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van de Steinerschool te Anderlecht verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer

Nadere informatie

Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Huishoudelijk Reglement

Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Huishoudelijk Reglement Gemeentebest Wingene Oude Bruggestraat 13 8750 Wingene 09-2013. Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Huishoudelijk Reglement Doel : Het IBO werd opgericht om de combinatie gezin en beroep mogelijk te

Nadere informatie

INITIATIEF VOOR BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG. Huishoudelijk Reglement met ingang op 1 mei 2014 goedgekeurd op de gemeenteraad van 24 april 2014

INITIATIEF VOOR BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG. Huishoudelijk Reglement met ingang op 1 mei 2014 goedgekeurd op de gemeenteraad van 24 april 2014 INITIATIEF VOOR BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Huishoudelijk Reglement met ingang op 1 mei 2014 goedgekeurd op de gemeenteraad van 24 april 2014 Algemeen IBO Buggenhout is erkend en gesubsidieerd door Kind

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG BSGO! HET LAAR HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG Januari 2015 1. Algemene informatie 1.1 Organisator Huishoudelijk reglement: NASCHOOLSE KINDEROPVANG BASISSCHOOL HET LAAR BSGO! Het Laar Laarstraat

Nadere informatie

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar 2014-2015 De voor- en naschoolse kinderopvang wordt georganiseerd door de VZW Ouderraad Pieter Vanhoudt Koersel en is enkel toegankelijk voor de schoolgaande

Nadere informatie

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar 2015-2016 De voor- en naschoolse kinderopvang wordt georganiseerd door de VZW Ouderraad Pieter Vanhoudt Koersel en is enkel toegankelijk voor de schoolgaande

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Destelbergen Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Destelbergen Infano vzw Infobrochure schoolopvang Destelbergen Infano vzw Het gemeentebestuur van Destelbergen werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in alle basisscholen in de gemeente de voor middag - en

Nadere informatie

Herfstvakantie 2017 IBO Het Sterretje. Behaal je Opperheks-diploma tijdens deze griezeldagen!

Herfstvakantie 2017 IBO Het Sterretje. Behaal je Opperheks-diploma tijdens deze griezeldagen! Herfstvakantie IBO Het Sterretje Behaal je Opperheks-diploma tijdens deze griezeldagen! Het Sterretje : wie zijn we? Ons geëngageerde team bestaat uit 8 gekwalificeerde begeleidsters en 2 coördinatoren.

Nadere informatie

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Staatsbaan 152 Oliebergstraat 49 Leihoekstraat 7 a Zulte Olsene Machelen 09/388.60.39 09/383.09.30 09/380.04.54 & Kortopvang, Waalstraat 116, Zulte, 09/388.80.74 Beste ouders, Hartelijk welkom in ons initiatief

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Dilbeek Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Dilbeek Infano vzw Infobrochure schoolopvang Dilbeek Infano vzw In opdracht van de gemeente Dilbeek verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in alle basisscholen van Dilbeek. Zo is er eenzelfde opvangkwaliteit en

Nadere informatie

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/06/2016

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/06/2016 1/2 AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/06/2016 GBS DE DOBBELSTEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG Toelichting Het huishoudelijk reglement voor- en naschoolse

Nadere informatie

Indien het toegelaten aantal kinderen overschreden wordt, zal volgende voorrangsregel toegepast worden:

Indien het toegelaten aantal kinderen overschreden wordt, zal volgende voorrangsregel toegepast worden: t Merelhofke is de buitenschoolse kinderopvang die georganiseerd wordt door het gemeentebestuur van Hemiksem. Begeleidsters zorgen voor de opvang van uw kind(eren) voor- en na de schooluren en tijdens

Nadere informatie

L-kids. 1. Organisatie. 2. Duur en plaats. 3. Inschrijvingen. meer info

L-kids. 1. Organisatie. 2. Duur en plaats. 3. Inschrijvingen. meer info Kinderclub L-kids Initiatief voor Buitenschoolse kinderopvang Voor kinderen van kleuter- en lager onderwijs tijdens alle schoolvrije en vakantiedagen (gesloten in de kerstvakantie) L-kids 1. Organisatie

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Info kinderopvang Naam: Lokaal bestuur Mortsel Adres: Stadsplein 1, 2640 Mortsel Dienst: Kindzorg Coördinator: Goele Reynders, BKO@mortsel.be Naam:

Nadere informatie

Kinderclub Lindekind: Huishoudelijk reglement

Kinderclub Lindekind: Huishoudelijk reglement OCMW HERSELT Kerkstraat 1A, 2230 Herselt Kinderclub Lindekind: Huishoudelijk reglement ( gelieve dit document THUIS te bewaren ) Goedgekeurd in zitting van de raad voor Maatschappelijk Welzijn d.d. 07.12..92

Nadere informatie

BKO Nieuws. Inhoud. Buitenschoolse kinderopvang Gooik Digitale nieuwsbrief Infofiches Scansysteem... 3

BKO Nieuws. Inhoud. Buitenschoolse kinderopvang Gooik Digitale nieuwsbrief Infofiches Scansysteem... 3 BKO Nieuws v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin September 2018 Inhoud Buitenschoolse kinderopvang Gooik... 2 Digitale nieuwsbrief... 2 Infofiches... 2 Scansysteem... 3 Alleen naar huis? Iemand anders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF STEKELBEES ROTSELAAR SEPTEMBER 2011 Locatie GBS Wezemaal

NIEUWSBRIEF STEKELBEES ROTSELAAR SEPTEMBER 2011 Locatie GBS Wezemaal NIEUWSBRIEF STEKELBEES ROTSELAAR SEPTEMBER 2011 Locatie GBS Wezemaal Beste ouders en Stekelbeesjes, De (drukke) zomervakantie is net voorbij en de kinderbegeleid(st)ers duiken van de vakantiewerking rechtstreeks

Nadere informatie

Kinderen vanaf 2,5 jaar tot 12 jaar uit Bever en de omliggende gemeenten kunnen voor opvang in het Sterretje terecht.

Kinderen vanaf 2,5 jaar tot 12 jaar uit Bever en de omliggende gemeenten kunnen voor opvang in het Sterretje terecht. Krokusvakantie 2017 Het Sterretje : wie zijn we? Ons geëngageerde team bestaat uit 8 gekwalificeerde begeleidsters en 2 coördinatoren. We vinden het belangrijk dat kinderen zich welkom, veilig en goed

Nadere informatie

Infobrochure & huishoudelijk reglement Flexibele Opvang

Infobrochure & huishoudelijk reglement Flexibele Opvang Betr vzw KINDEROPVANG t EEKHOORNTJE Infobrochure & huishoudelijk reglement Guldensporenlaan 65 3010 KESSEL-LO tel.: 016/ 25.12.77 fax: 016/ 25.20.32 e-mail: info@eekhoorntje.be INHOUD pagina 1. Medewerkers

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken De Openbare Bibliotheek Geetbets is open tijdens de vakantieperiode! Kom langs met je bibkaart! Leen gratis boeken! VAKANTIEWERKING GEETBETS 2013 Openingsuren dinsdag: 18-20u woensdag: 14-16u donderdag:

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG RIEMST BIJLAGEN. 1Huishoudelijk Reglement - Buitenschoolse kinderopvang Riemst BIJLAGEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG RIEMST BIJLAGEN. 1Huishoudelijk Reglement - Buitenschoolse kinderopvang Riemst BIJLAGEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG RIEMST BIJLAGEN 1Huishoudelijk Reglement - Buitenschoolse kinderopvang Riemst BIJLAGEN INHOUD 1. Welkom in de buitenschoolse kinderopvang! 4 2. Locaties

Nadere informatie

WELKOM! Alles Kids gestart in 2010 gegroeid Onder de loep nemen van ons huishoudelijk reglement

WELKOM! Alles Kids gestart in 2010 gegroeid Onder de loep nemen van ons huishoudelijk reglement ALLES KIDS WELKOM! Alles Kids gestart in 2010 gegroeid Onder de loep nemen van ons huishoudelijk reglement Evolutie 2011 28 kinderen 2012 47-48 kinderen 2013 51-54 kinderen 2014 51-58 kinderen 2015 50

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft drie werkingen: kleuters (4-5 jaar), kids ( 6-12 jaar) en

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST IBO SCOEBIDOE MARKEGEM

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST IBO SCOEBIDOE MARKEGEM SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST IBO SCOEBIDOE MARKEGEM INFO KINDEROPVANG Organisator Naam: Adres: O.C.M.W. Dentergem Kasteeldreef 1, 8720 Dentergem (Wakken) Kinderopvanglocatie Naam: IBO Scoebidoe Markegem

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse Kinderopvang

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse Kinderopvang Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse Kinderopvang 1 De contracterende partijen binnen de overeenkomst ORGANISATOR Gemeente Anzegem De Vierschaar 1-8570 Anzegem ondernemingsnr: BTW BE 0207.484.780

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Dilbeek CKO t Breugelkind vzw

Infobrochure schoolopvang Dilbeek CKO t Breugelkind vzw Infobrochure schoolopvang Dilbeek De gemeente Dilbeek werkt samen met centrum voor kinderopvang t Breugelkind vzw om in alle basisscholen voor en naschoolse opvang te organiseren. Zo is er eenzelfde opvangkwaliteit

Nadere informatie

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELHUIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG DE SPEELBERG BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELPALEIS

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELHUIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG DE SPEELBERG BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELPALEIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELHUIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG DE SPEELBERG BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELPALEIS GEMEENTE NIEL website: www.tspeelhuis.be HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. Het gemeentebestuur

Nadere informatie

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0 PRIJSLIJST 217 Unikids 2. Definitief v1. VERSIEBEHEER Versie Datum Wijziging.1 9/6/17 Status Concept t.b.v. de LRKP aanvraag 1. 3/7/17 Definitief Buitenschoolse Opvang Unikids 2. Prijslijst 217 Definitief

Nadere informatie

Gemeentelijke kinderopvang Maldegem

Gemeentelijke kinderopvang Maldegem Gemeentelijke kinderopvang Maldegem Verantwoordelijke schepen: Valerie Taeldeman De geboorte van uw kindje is één van de mooiste en meest ingrijpende momenten in het leven. De opdracht om arbeid en gezinsleven

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT O. Delghuststraat 62 9600 RONSE 1. ALGEMEEN De buitenschoolse kinderopvang (BKO) wordt georganiseerd door het OCMW Ronse in samenwerking met het stadsbestuur, het Gemeenschapsonderwijs

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse Kinderopvang in de scholen van Asse

Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse Kinderopvang in de scholen van Asse Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse Kinderopvang in de scholen van Asse (Versie vanaf 1 september 2016) Organiserend bestuur De buitenschoolse opvang is een initiatief van het gemeentebestuur Asse,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement BKO De Meerkatjes

Huishoudelijk reglement BKO De Meerkatjes Huishoudelijk reglement BKO De Meerkatjes 1. Organisatie van BKO De Meerkatjes Het initiatief voor buitenschoolse opvang wordt georganiseerd door: Gemeentebestuur Meerhout Markt 1 2450 Meerhout T 014 24

Nadere informatie

BKO Nieuws. v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin. 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij?

BKO Nieuws. v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin. 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij? BKO Nieuws v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin September 2017 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij? Gooik: Natalia & Vera Jeanne & Myriam Oetingen: Martine A, Hasine & Rita Kester: Martine R,

Nadere informatie

Retributiereglement Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Tanneke Tielt & Aarsele en Zelfstandige Buitenschoolse Kinderopvang Tanneke Kanegem

Retributiereglement Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Tanneke Tielt & Aarsele en Zelfstandige Buitenschoolse Kinderopvang Tanneke Kanegem Retributiereglement Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Tanneke Tielt & Aarsele en Zelfstandige Buitenschoolse Kinderopvang Tanneke Kanegem Art. 1 Met ingang van 1 september 2016 en voor een termijn

Nadere informatie

Inschrijvingen opvang van schoolkinderen - grote vakantie 2019 TEN GELEIDE

Inschrijvingen opvang van schoolkinderen - grote vakantie 2019 TEN GELEIDE Inschrijvingen opvang van schoolkinderen - grote vakantie 2019 TEN GELEIDE Beste ouders, De inschrijvingen van de gemeentelijke buitenschoolse opvang voor de grote vakantie vinden plaats in het OCMW, Grote

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

Kerstvakantie :Winter Wonderland

Kerstvakantie :Winter Wonderland Kerstvakantie 2016-2017:Winter Wonderland Het Sterretje : wie zijn we? Ons geëngageerde team bestaat uit 8 gekwalificeerde begeleidsters en 2 coördinatoren. We vinden het belangrijk dat kinderen zich welkom,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG HUISHOUDELIJK REGLEMENT INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG Goedgekeurd door de gemeenteraad 19 december 2013 Algemeen Ons Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) is erkend door Kind&Gezin. Wij voldoen aan

Nadere informatie

De AKTIeVe Krokuskriebelkrant 2012

De AKTIeVe Krokuskriebelkrant 2012 De AKTIeVe Krokuskriebelkrant 2012 gemeente 15 de jaargang nr. 1 2 Inhoud Buitenschoolse Kinderopvang - Kinderclub........................... 5 Sportdienst............................................................

Nadere informatie

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef (BSO) Naar de buitenschoolse opvang Het team van Kindercentra De Roef doet enorm zijn best om het uw kind naar de zin te maken. Waar niets hoeft en bijna alles mag. Uw kind kan knutselen, vrij spelen,

Nadere informatie

VZW. De Duinhuisjes KINDERDAGVERBLIJF De Duinhummeltjes Marktstraat 61, 8301 KNOKKE-HEIST Tel. 050/ Fax. 050/

VZW. De Duinhuisjes KINDERDAGVERBLIJF De Duinhummeltjes Marktstraat 61, 8301 KNOKKE-HEIST Tel. 050/ Fax. 050/ HUISHOUDELIJK REGLEMENT BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG VZW. De Duinhuisjes KINDERDAGVERBLIJF De Duinhummeltjes Marktstraat 61, 8301 KNOKKE-HEIST Tel. 050/51.19.74 Fax. 050/51.64.82 BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

Nadere informatie

Voor- en naschoolse kinderopvang

Voor- en naschoolse kinderopvang Voor- en naschoolse kinderopvang Geachte ouders, Naast het toezicht van de leerkrachten voorziet de school een bijkomende BETALENDE kinderopvang waar uw kind gebruik kan van maken. s morgens vanaf 6u30

Nadere informatie

Moet je overdag gaan werken, studeren, een opleiding volgen, werk zoeken,?

Moet je overdag gaan werken, studeren, een opleiding volgen, werk zoeken,? ONTHAALOUDERS Moet je overdag gaan werken, studeren, een opleiding volgen, werk zoeken,? Lukt het je niet zo goed om voor je kindje te zorgen, heeft je gezin nood aan extra ondersteuning? Ben je van plan

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement BKO De Meerkatjes

Huishoudelijk reglement BKO De Meerkatjes Huishoudelijk reglement BKO De Meerkatjes 1. Organisatie van BKO De Meerkatjes Het initiatief voor buitenschoolse opvang wordt georganiseerd door: Gemeentebestuur Meerhout Markt 1 2450 Meerhout T 014 24

Nadere informatie

4. Werkt u voltijds of deeltijds? q voltijds q deeltijds aantal uren per week:.. of aantal dagen per week:

4. Werkt u voltijds of deeltijds? q voltijds q deeltijds aantal uren per week:.. of aantal dagen per week: A. Identificatiegegevens Bedrijf:.. 1. Wat is uw geslacht? q man q vrouw 2. Wat is uw leeftijd? q jonger dan 20 jaar q 20-29 jaar q 30-39 jaar q 40-44 jaar q 45 of ouder 3. Wat is uw beroep? q arbeider

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1 Algemene bepalingen Organiserend bestuur en contactgegevens Vestigingen Contactpersonen

Inhoudsopgave 1 Algemene bepalingen Organiserend bestuur en contactgegevens Vestigingen Contactpersonen werkingsreglement 2 Inhoudsopgave 1 Algemene bepalingen... 5 1.1 Organiserend bestuur en contactgegevens... 5 1.1 Vestigingen... 5 1.2 Contactpersonen... 5 1.3 Openingsuren... 6 1.4 Bereikbaarheid in noodgevallen...

Nadere informatie

lubbeek inhoud Op zoek naar kinderopvang in Lubbeek?

lubbeek inhoud Op zoek naar kinderopvang in Lubbeek? gemeentelijke BROCHURE kinderopvang 2010 voor Lubbeek, Linden, Pellenberg en Binkom kinderopvang 2011 lubbeek inhoud Op zoek naar kinderopvang in Lubbeek? Onthaalgezin 3 Kinderdagverblijf 4 Flexibele en

Nadere informatie

KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. ORGANISEREND BESTUUR: KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT OCMW Europalaan 1 3730 Hoeselt tel: 089/ 51 88 13 Hoofdverantwoordelijke: Dhr. Josy Slechten, secretaris OCMW Coördinator: Neven Annemie

Nadere informatie

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk sportcomplex,

Nadere informatie

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus Vakantiewerking Geetbets 2017 Maandag 3 14 juli Maandag 31 juli 25 augustus HET SPEELPLEIN De Poel Voor kinderen van 4 tot 14 jaar. 5 hele dag, 3 halve dag In de Poel, Vijverstraat 37 te Grazen van 9u

Nadere informatie

1. Schooluren - Kleuterafdeling: van uur tot uur van uur tot uur

1. Schooluren - Kleuterafdeling: van uur tot uur van uur tot uur Mariakerke, 1 september 2017 Beste ouder De grote vakantie ligt al weer achter ons en vol goede moed stappen we het nieuwe schooljaar in! Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten op te sommen.

Nadere informatie

Vertegenwoordigd door Nadine Dethier, algemeen directeur en Luc Wouters, burgemeester. Opvanglocatie.. Adres.... Telefoonnummer...

Vertegenwoordigd door Nadine Dethier, algemeen directeur en Luc Wouters, burgemeester. Opvanglocatie.. Adres.... Telefoonnummer... Schriftelijke overeenkomst met betrekking tot de opvangmodaliteiten 1. CONTRACTERENDE PARTIJEN Organisator Gemeentebestuur Lummen Gemeenteplein 13 3560 Lummen Vertegenwoordigd door Nadine Dethier, algemeen

Nadere informatie

Kinderopvang. Pimpernelleke. Matenstraat 185 a/b. 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66. Tel: 03 888 02 87. Rek: BE18973072782265

Kinderopvang. Pimpernelleke. Matenstraat 185 a/b. 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66. Tel: 03 888 02 87. Rek: BE18973072782265 Kinderopvang Pimpernelleke Matenstraat 185 a/b 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66 Tel: 03 888 02 87 Rek: BE18973072782265 Email:pimpernelleke.niel@hotmail.com Web:niels-pimpernelleke.be Reglement Inschrijving

Nadere informatie