Nieuwsflits 13 december 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsflits 13 december 2013"

Transcriptie

1 Met een uitnodiging om vanavond mee te doen met ons Moment voor Vrede om 22.00u, aan het einde van deze Nieuwsflits! Voor nu ben je aan het begin en wij wensen je een heel fijn weekeinde waarin je wellicht leest over de Zonnewendeviering, en onze Kerstgroet. En wie weet gaan we samen voor een heel mooi kristalhelder 2014, je bent welkom! We wensen je fijne weken, George en Ilse Nieuwsflits 13 december 2013 Hoofdstraat 154, 1611 AL Bovenkarspel Blij! Een van de winnaars van onze kristal-theelichten begin december. Elke maand verloten wij iets nieuws uit onze winkel, onder de mensen die inschrijven voor een Koopkracht+ pasje of er al een hebben, dit is via de nieuwe MKB beweging voor eigentijds ondernemers, die hun klanten extra verwennen! Op de site lees je waar je terecht kunt voor leuke voordelen en akties. Elke klant een gratis pasje en bij je aankoop gratis lootje! Volgende trekking 2 januari. In december maak je kans op een amethyst ter waarde van 49,95. Wie weet, mailen we jou! Extra openingstijden voor de kerst, Zondag 22 december van u. Maandag 23 december, van u Dinsdag 24 december, van u Zonnewende/Lichtfeest, 21 december 2013 OPEN DAG! Gratis entree. Speciale aktiviteiten voor iedereen.

2 Ster met de sterren, kind met de kinderen, eensgezind, staan voor een liefdevolle wereld. Stralen met de juiste stenen. En mee op de zonnewende en de flow van volgend jaar. Onze uitnodiging is voor iedereen en speciaal. Bij ons vier dagen in het teken van Vrede, waarin de zaterdag voor iedereen en dus is er gratis entree en kun je meedoen aan een prachtige Ceremonie. Vlak voor Kerst en Nieuwjaar.. vieren we de Wende! ZONNEWENDE Zaterdag 21 december 2013 OPEN DAG Gratis entree. Van tot 16.00u ben je welkom op onze hele lokatie, de kristalschuur en tuin zijn open. Vier de dagen, die altijd al in het teken stonden van geboorte van Licht in het donker. Het oorspronkelijke feest van de Zon waarmee onze Kerstdata 25 en 26 dec. verbonden zijn! De winkel is open van tot We vieren een wending, die ons op het juiste spoor zet, en het unieke is dat dit geldt voor alle werelden in onze Cosmos, alle subuniversa en Lichtwerelden. Een ongekend Lichtfeest waar we natuurlijk volop van gaan genieten en dit met iedereen die erbij wil zijn. Zoals altijd met unieke aanbiedingen, zodat je met een kristalheldere herinnering naar huis kunt of natuurlijk iets moois voor bij of onder de boom. Altijd al die ene steen gewild, vandaag korting zoals het hoort bij een feest. Feestelijke kortingen! En natuurlijk vandaag, MET kristal-aktiviteiten zoals een ceremonie en een Crystal Star die de basis vormt van onze 2014 aktiviteit. Ervaar gratis!

3 En let op! We vragen je om een steentje mee te nemen! Voor de ceremonie van vandaag die past bij deze dag en die we samen doen. Creatie via vele harten is lichtwerk van NU! Over de ceremonie, ontvang je informatie op deze zaterdag, maar we beloven je dit is echt een unieke uitnodiging waarin je jouw Licht kunt verenigen met velen, op een juist moment. De tekst is al geschreven, de Intentie al klaar. Ontdek hoe een kleine steen, groot kan zijn. Sprankelend Lichtwerk en je bent van harte welkom, als je mee wilt doen. NIEUW NIEUW NIEUW Ervaar een Crystal Star formatie, waarmee je in lijn komt met de sterren en de Cosmisch nieuwe dimensie waarin ons Zonnestelsel zich vanaf deze wintersolstice bevindt. Iedereen is voorbereid voor de instroom van nieuw Cosmisch/Goddelijk Licht, dat wij benoemen als impuls voor de 5e dimensie die zich op aarde zal ontvouwen, nu steeds meer mensen innerlijk hun hart (en ziel) missie volgen. Er groeit een eensgezindheid in Intentie, die uiteindelijk zal leiden tot steeds meer harmonie en Vrede in onze wereld en in de hele Schepping die zovele werelden en dimensies omvat, en die eensgezind in vier dagen, allen delen in een opnieuw bijzondere en belangrijke Wende. 20, 21, 22 en 23 december zullen bij ons elke dag in het teken van Vrede staan, met elke dag een ceremonie in onze tuin, maar zaterdag 21 december is voor iedereen die erbij wil zijn! Ceremonie en Crystal Star ervaren, is ons programma. Geniet van onze winkel en kristalschuur in Kerstsfeer en er brandt een vuurkorf op ons terrein, natuurlijk met koffie & thee maar tijdens de zonnewende-viering is er ook gluhwein. Weetje! Tijdens ALLE vier dagen, liggen er ook Crystal Stars bij diverse deelnemers aan onze 2013 aktiviteit. Stel je voor: 14 Crystal Stars die via aktivatie verbonden zijn met elkaar. Samen een krachtveld in onze regio (10) en verder in Alkmaar, Haarlem, Zaandam en Bergschenhoek ZH Mogelijk komen hier nog regio's bij de komende twee weken.

4 Samen verhogen ze de ontvankelijkheid voor de instroom van het 5e dimensie (sterren)licht, deze weken, dat na de zonnewende het leven zal verlichten naarmate we hiervoor open zijn. Het sterrenbewustzijn opent haar deuren en dit is uiteraard een innerlijk proces, waarin iedereen zal delen uiteindelijk Kristallen zijn uitermate in staat om dit te bevorderen. In specifieke formaties en dan bijzonder geaktiveerd, helpt de "44 Crystal Star' jou en je huis op het juiste spoor (de juiste flow) voor 2014 en daarna. Samen bevorderen ze een Crystal flow in onze samenleving en bereiden voor op onze toekomst, en alle kennis die op aarde verwacht is te integreren. Cosmische Kennis. Er is al een mooi begin..., maar het is pas een begin. Het is gaande, zeker. Wij gaan mee met de flow, en laten hierin delen wiens hart er blij van wordt en wiens spirit erdoor geraakt. TIP: Over Ison en 5e dimensie Licht en meer, dit is prachtig verwoord. Helaas in het Engels maar het klopt met onze aktiviteiten:.. Met hoe wij iedereen informeerden omtrent Ison en de Cosmische transformatie van deze weken, dat we heel graag deze link plaatsen, voor wie belangstelling heeft. Het is een mooie boodschap. In de 44 Crystal Star, bij ons 8 dec. Johan en Merlijn, vader en zoon, hoe mooi is het om samen te genieten van stenen, waarin de energie liefdevol is. Nu ligt de ster in opstelling voor deze weken, in de winkel. Je kunt er niet in staan nu maar zeker kun je wel voelen wat deze doet. In grote opstelling kun je mensen thuis uitnodigen, voor deze ervaring die voor jong en oud goed is.

5 Van spiritueel tot Cosmisch bewust is de belofte van 2014! En in lijn hiermee, is dit is ons initiatief voor volgend jaar... De '44 Crystal Star Course '. Volgend jaar, wil je leren en werken met de kracht van stenen? Meedoen aan een landelijk initiatief waarin je bijdraagt dat de Crystal flow versterkt? Stenen zijn ongelofelijk krachtig in healing, training en coaching van ieder die hun Licht steeds meer inzet voor welzijn en gezondheid. Dit is een initiatief dat aansluit bij de Cosmic Flow van volgend jaar en beloofd je naast mooie ervaringen, de juiste stenen in huis waarmee je elkaar ondersteunt in deze tijd. Kinderen, jongeren, ouderen, zieken. Voor jezelf of in de praktijk... Op school. In bedrijven. Stenen naar de juiste plek, op het juiste moment. En dat kan via jou. Zin om mee te doen? De 44 stenen van de Crystal Star waarmee onze 2013 aktiviteit voor de meeste deelnemers nu eindigt met deze zonnewende (zij werken met de Star in 2014), is zo tegelijkertijd ook een start voor wat we volgend jaar starten... Wat gaan we doen? Een thuiscursus, in combinatie met een aanbod van trainingsdagen en zomerworkshops in juli en augustus a.s. Wie meedoet heeft ook de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan de creatieve versie van dit jaarprogramma, waarin je geinspireerd door de juiste stenen, vervolgens een mandala kleurt die jouw groei in beeld brengt en zo een tastbare herinning gaat zijn aan jouw sterrenbewustzijn dat de deur openzet voor nieuwe Kennis. Meedoen maakt je bekend met alle 44 stenen, hun werking en toepassing, maar vooral ook ga je bekend raken met mogelijke formaties, waarvan de Crystal Star er een is. Over onderhoud, omgang met stenen en toepassing maar MET een Cosmisch tintje. De formaties waarmee gewerkt wordt zijn uniek en je kunt ze niet in een boek vinden. Wij introduceren kennis en toepassing van stenen, die nieuw zijn en op basis van Kennis die niet van deze wereld is. Het zijn Cosmische formaties en ze maken de weg vrij voor een nieuw begin. Een nieuw begin, in je leven. In dat van ons samen. Alles dienen we nieuw te denken en doen. En de juiste stenen helpen ongekend. Wij ondersteunen velen, en zo kun jij na volgend jaar ook doen. En dat is waar het om gaat. Welzijn, gezondheid, meer bewust, meer open, meer in je kracht en Licht. En dan via jou, ook de ander. Jouw regio. Het wordt een heel bijzonder mooi jaar, kristalhelder voor onze toekomst. Met de juiste mensen, en daar gaan we naar op zoek, nu en heel volgend jaar...want elke maand zijn nieuwe deelnemers welkom! En waar je woont maakt niet uit.

6 In kleine opstelling, waarin een kristal oplaadt in de 44Ster. Wij dragen ons 2014 initiatief op aan regionale centra, die tegemoetkomen aan het nieuwe bewustzijn want voor- en nazorgtrajecten op de reguliere gezondheidszorg wordt noodzaak, evenals time-out verblijfsmogelijkheden voor de kinderen en jongeren in omstandigheden, die schadelijk zijn. Onze inzet hiervoor zal volgend jaar intensiveren want wij zijn een gevoelige samenleving in het nauw. Een Crystal flow zal helpen, en het nieuwe bewustzijn vraagt om onze inzet. Het nieuwe bewustzijn, dat zijn onze kinderen! Sterretjes. En wij gaan een weg vrij maken voor hen, op basis van liefde, saamhorigheid, eensgezindheid en vrede. DAT is waarvoor wij ons inzetten naar vermogen, en wij doen het graag samen met velen. Kristalhelder en voorbereid op een toekomst waarin liefde de basis van het handelen zal zijn en maatschappelijk zal aansluiten op wezenlijke behoeften aan zorg en geborgenheid. Vanuit het hart is dit een vanzelfsprekendheid! Wij zijn de sterren op aarde, en ons Licht zal stralen van hart tot hart in gouden gloed, want zo is het bestemd te zijn. Het Kristoslicht ontwaakt in onze wereld van vier windrichtingen, en krijgt handen en voeten middels vele gouden harten. De Crystal flow support. Doe je mee? Deelname en prijzen: Een set van 44 stenen, schaf je in een keer aan voor 160,--, incl. btw. Wie dit nog wil doen voor de zonnewende krijgt uitgebreide toelichting en informatie, hoe je de stenen in de formatie thuis legt....dit voor degene die graag deze vier dagen, 20, 21, 22 en 23 december mee wil doen. Hiermee gaat een uitnodiging samen voor zondag 22 december, om deel te nemen aan de ceremonie waarin allen die thuis de Crystal Star hebben gelegd welkom zijn. Van tot 16.00u. Deelname gratis.

7 Voor de heel snelle beslissers! Voor alle anderen in 2014: Je ontvangt direkt alle stenen bij aanvang, zodat je thuis een Crystal Star kunt leggen, want dit is ook na de Zonnewende een krachtig begin van je training/cursus. Je legt die gedurende een paar dagen, of zolang je wilt. Daarna ontvang je digitaal of per post (tegen extra vergoeding print en verzendkosten) informatie in de maanden februari, maart, april, mei, en sept, okt, nov en dec toegestuurd en indien je mee wilt doen met de creatieve versie ook per keer de voorgetekende mandala benodigdheden. Twee keer vier maanden op rij. In de zomermaanden worden er dagworkshops, ontmoetingsdagen en trainingen georganiseerd waar je voor in kunt schrijven naar behoefte. Een zomer overzicht/agenda ontvang je in januari Vergoeding 240,00 voor het hele jaar (dit is 20 per maand). Je mag in een keer betalen als je wilt dan is het 200 deelname, maar je mag ook per maand betalen als je wilt. Officieel starten in januari. Als je later instroomt, betaal je in een keer de stenen en de maanden tot aan gelijk met de anderen. Dit maakt het voor ons administratief overzichtelijk. Het is een jaar-initiatief en dan dient ook financieel de afronding te zijn in december Maand-betalingen zonder rente-berekening. Een dagworkshop in de zomer mag je gratis meedoen, en verder krijg je korting op individuele sessies en eventuele dagtrainingen naar jouw keus. Ze zullen in januari worden gepland zodat je op jouw moment en naar jouw mogelijkheden een keus kunt maken, door het jaar heen. Hierin ben je volkomen vrij en hoef je ook niet in januari al te beslissen. Je ontvangt wel in januari de agenda, een overzicht van de mogelijkheden, alsmede de prijzen en voor jou geldende kortingen. In januari plannen we workshops voor wie direkt begint tijdens de zonnewende of per januari a.s. We vertrouwen op een geweldig 2014, waarin velen met ons mee willen op de Crystal flow, die niet alleen voor onszelf maar ook voor onze samenleving belangrijk is. We beloven je unieke kennis en mooie ervaringen en vooral deelname in een netwerk, met hart voor onze toekomst. De kinderen Vanaf heden en heel januari, ben je welkom om een Crystal Star te zien en ervaren in onze winkel. Een 44 Crystal Star dien je aan te vragen zodat we jouw set met aandacht kunnen samenstellen en aktiveren, of het nu voor de zonnewende is of voor die aktivatie is juist zo belangrijk. Het maakt dat alle Crystal Star stenen gelijk geinformeerd zijn. Je zou zeggen, dezelfde Intentie delen. Samenwerken. Het is niet mogelijk om stenen die je al hebt te gebruiken, deze set is een eenheid en zo kunnen we je garanderen dat je stenen krijgt, die de juiste interactie met elkaar vormen in de combinaties. Als je vragen hebt dan bel of mail ons. Stap de winkel in of bezoek ons op 21 december. Natuurlijk kan iedereen meedoen, waar je ook woont. De verzending van de Crystal Star schenken we, dus hiervoor betaal je geen extra. Dat vinden wij dan een 'gelijke' start of je nu in onze regio woont of daarbuiten. Echt iedereen kan meedoen. Waar je ook bent. Ja.. voor Vrede. Crystal Star leggingen, zijn voor Vrede. En ze beloven, dat jouw Cosmisch hart opent zodat jij zult werken met stenen zoals wij doen. Naar inspiratie, vanuit het hart en volkomen naar je natuurlijke vermogen. In lijn met alle sterren, voor alle kinderen. We wensen je Licht & Liefde een heel mooie zonnewende, fijne, sfeervolle vooral liefdevolle Kerstdagen en een goed begin, van wat een bijzonder jaar zal zijn, waarin het sterrenbewustzijn zal handelen van hart tot hart,

8 Een met de sterren, Een met allen in het Licht, in hetzelfde spoor, One Flow of LOVE heb een fijne decembermaand en een sprankelende jaarwisseling, George en Ilse

9 Een droom over stenen, een pand werd voorzien, een missie voor de toekomst, in de vorm van die bijdrage aan, een samenleving, vanuit het hart In 2014, dit initiatief voor velen is een stap in de goede richting, met de Kennis en de Liefde die de weg wijst, elke dag en elk jaar weer die blijk geeft van inzicht en ons vertrouwen levend houdt Danken we voor jullie vertrouwen onmetelijke liefde die we mogen ontvangen van velen Nog altijd met dezelfde visie op dezelfde weg stap voor stap voorbereid zullen we met elkaar ervaren hoe het in onze samenleving kan zijn vanuit het hart met liefde en Licht

10 "It always seems impossible until it's done" -Nelson Mandela ( ) Aan- of afmelden voor onze nieuwsbrieven en Lichtflitsen, zend een mailtje naar

11 Deze Lichtflits is opgedragen aan mijn vader, Henri Laghuwitz, die geboren werd op een vrijdag de 13e en elke dag sinds vele jaren bewijst dat reguliere geneeswijzen niet altijd de juiste keus zijn, maar dat we ook niet zonder kunnen. Het verlangen dat ieder het beste ontvangt voor welzijn en gezondheid, is in zijn en onze ogen een combinatie van het beste van beiden. En daar streven we naar voor iedereen De 13e van december overigens, hij is jarig vandaag Mijn dag begint, met Lichtjes voor allen, hen die het behoeven. En bedanken voor de dag, en een Groet aan hen, de Hogere Orde in ons Universum De Vader/Moeder God(in) en de Engelen die zo dichtbij zijn En elk van ons kan die Engel op aarde zijn. Licht van Vrede Licht van Hoop Licht van Liefde Crysta(l) Flow is Maria Licht. Gouden Licht van Vrede haar Engel

12 We geven vleugels aan ons hart, met elke positieve gedachte en daad, hoe klein ook,waarvan het Licht tot het oneindige straalt Vergeef, begrijp, heb lief en dien Zo leef je als een Engel, en leer je dat Vrede iets is dat je geeft Delende vanuit de Bron die jou oneindig schenkt, van de Hare. En niets heelt de ander of onze aarde sneller, dan dit Licht dat Heel is. Liefdevol. Puur. En de kleur die ons hierin verbindt, is roze. Vanavond om 22.00u staat de zevende avond voor Vrede bij ons in het teken van deze kleur rozekwarts Voor de handen die liefdevol geven Je kunt meedoen als je wilt. Waar je ook bent. Met een Lichtje.. voor het streven, waarin wij delen voor Vrede Ilse

13

Zondag 27 April 2014 - LICHTFLITS - Aktiviteiten Meimaan(d) en Open Pinksterdagen!

Zondag 27 April 2014 - LICHTFLITS - Aktiviteiten Meimaan(d) en Open Pinksterdagen! Zondag 27 April 2014 - LICHTFLITS - Aktiviteiten Meimaan(d) en Open Pinksterdagen! Geef je voorjaar een extra dimensie, met een van onze aktiviteiten in het teken van kristalhelder, spiritueel en natuurlijk

Nadere informatie

met dank aan Anton van Oversteeg. Dit keer wordt deze opgesteld in onze nieuwe ruimte boven de winkel.

met dank aan Anton van Oversteeg. Dit keer wordt deze opgesteld in onze nieuwe ruimte boven de winkel. met dank aan Anton van Oversteeg. Dit keer wordt deze opgesteld in onze nieuwe ruimte boven de winkel. Afhankelijk van het weer zijn jullie welkom achter de winkel, of in de kristalschuur voor een kopje

Nadere informatie

en wij doen er vandaag nog een schepje bovenop. Natuurlijk komt de grabbelton mee!

en wij doen er vandaag nog een schepje bovenop. Natuurlijk komt de grabbelton mee! We vonden de juiste zeven mensen in Juli, en deze week brengen we onze website in het nu dus eind augustus vind je er alle informatie als je wilt weten wat de Silver Golden en Crystal Line workshops en

Nadere informatie

Lichtflits 17 augustus 2012 Hoofdstraat 154, 1611 AL Bovenkarspel www.lichtstraaltje.com www.facebook.com/lichtstraaltje

Lichtflits 17 augustus 2012 Hoofdstraat 154, 1611 AL Bovenkarspel www.lichtstraaltje.com www.facebook.com/lichtstraaltje Lichtflits 17 augustus 2012 Hoofdstraat 154, 1611 AL Bovenkarspel www.lichtstraaltje.com www.facebook.com/lichtstraaltje Citrienkwarts, een warme en krachtige energie Zonnige (gouden) steen die optimisme

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 November 2011 Hoofdstraat 154, 1611 AL Bovenkarspel www.lichtstraaltje.com

Nieuwsbrief 23 November 2011 Hoofdstraat 154, 1611 AL Bovenkarspel www.lichtstraaltje.com Nieuwsbrief 23 November 2011 Hoofdstraat 154, 1611 AL Bovenkarspel www.lichtstraaltje.com Soms worden ze aangezien voor bergkristal, maar dit is witte calciet. Zuiver ondersteunt deze steen elke vorm van

Nadere informatie

Haar hart is groot genoeg voor iedereen. En Zij roept op tot handelen in de Geest die universeel is. Heilig.Volkomen Heel.

Haar hart is groot genoeg voor iedereen. En Zij roept op tot handelen in de Geest die universeel is. Heilig.Volkomen Heel. Een droom, een visie, een wereld, een mensheid, een verlangen, een moment dat het juiste is voor dit voorstel om te doen wat nodig is, samen, met elkaar, voor de kinderen, voor onze toekomst, voor Vrede.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 Mei 2013 Hoofdstraat 154-1611 AL Bovenkarspel www.lichtstraaltje.com

Nieuwsbrief 28 Mei 2013 Hoofdstraat 154-1611 AL Bovenkarspel www.lichtstraaltje.com Nieuwsbrief 28 Mei 2013 Hoofdstraat 154-1611 AL Bovenkarspel www.lichtstraaltje.com Ongewoon gewoon, stichting SOIS opent haar eerste lokatie, bij 't Lichtstraaltje... een theetuin, de naam zegt het goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Aktiviteiten - van Sept. 2014 tot Jan. 2015 Hoofdstraat 154, 1611 AL - Bovenkarspel

Nieuwsbrief SEPTEMBER Aktiviteiten - van Sept. 2014 tot Jan. 2015 Hoofdstraat 154, 1611 AL - Bovenkarspel Nieuwsbrief SEPTEMBER Aktiviteiten - van Sept. 2014 tot Jan. 2015 Hoofdstraat 154, 1611 AL - Bovenkarspel - 7 tot 16 september - een uitnodiging (thuis). - deze maand start weer de 44 Crystal Star! - 21

Nadere informatie

Lichtflits 17 Juli 2013

Lichtflits 17 Juli 2013 We gaan een feestje vieren met wie erbij wil zijn, op 25 juli aanstaande. Volgende week donderdag! Dag buiten de Tijd. Van 11.00 tot 21.00u! Prachtige ervaringen, scroll even door naar het einde van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 februari 2013 Hoofdstraat 154, 1611 AL Bovenkarspel - www.lichtstraaltje.com - 0228-56 77 10

Nieuwsbrief 14 februari 2013 Hoofdstraat 154, 1611 AL Bovenkarspel - www.lichtstraaltje.com - 0228-56 77 10 Roze aragoniet op kristal Net binnen. Vanaf 5,95 Aragoniet is een steen die centreert. (blijf bij jezelf!) Je bent Liefde Nieuwsbrief 14 februari 2013 Hoofdstraat 154, 1611 AL Bovenkarspel - www.lichtstraaltje.com

Nadere informatie

- 21 25 2012 154, 1611 AL

- 21 25 2012 154, 1611 AL Lichtstralen van de Zon - bijzondere foto's van zaterdag 21 september j.l. En de agenda! 25 september 2012 Hoofdstraat 154, 1611 AL Bovenkarspel www.lichtstraaltje.com www.facebook.com/lichtstraaltje Prachtige

Nadere informatie

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Laatste dag. Kom je ook bij de Geld is Liefde Community? (En alle redenen om lid te worden.) Wat is de mindset van waaruit je moeiteloos

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 9 14 december 2014 December: de maand van STILTE Een moment de tijd nemen voor jezelf. Om je naar binnen te richten

Nadere informatie

NIEUW ERVAAR EEN MOMENT VOOR VREDE OP JOUW MOMENT EN PLEK. ALLE INSTRUCTIES MET ONZE STONES2JOIN, VOOR IEDEREEN. DOE JE MEE?

NIEUW ERVAAR EEN MOMENT VOOR VREDE OP JOUW MOMENT EN PLEK. ALLE INSTRUCTIES MET ONZE STONES2JOIN, VOOR IEDEREEN. DOE JE MEE? NIEUW ERVAAR EEN MOMENT VOOR VREDE OP JOUW MOMENT EN PLEK. ALLE INSTRUCTIES MET ONZE STONES2JOIN, VOOR IEDEREEN. DOE JE MEE? Stones2Join achtergronden ontstaan toepassing overzicht toelichting voor ieder

Nadere informatie

Nieuwsbrief April Annelies Aarts De Smeelen VB Budel Telefoon: + 31 (0 )

Nieuwsbrief April Annelies Aarts De Smeelen VB Budel Telefoon: + 31 (0 ) Nieuwsbrief April 2014 Annelies Aarts De Smeelen 49 6021 VB Budel Telefoon: + 31 (0 )6-22986548 www.anneliesaarts.com info@anneliesaarts.com Welkom bij deze nieuwsbrief... In deze nieuwsbrief de activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-Juni 2014

Nieuwsbrief Mei-Juni 2014 Nieuwsbrief Mei-Juni 2014 Annelies Aarts De Smeelen 49 6021 VB Budel Telefoon: + 31 (0 )6-22986548 www.anneliesaarts.com info@anneliesaarts.com Welkom bij deze nieuwsbrief... In deze nieuwsbrief de activiteiten

Nadere informatie

Agenda mei - juni Mei. 17 mei vrijdagavond, Same Film Kieke, Filmavond: Wonder

Agenda mei - juni Mei. 17 mei vrijdagavond, Same Film Kieke, Filmavond: Wonder Agenda mei - juni 2019 Mei 17 mei vrijdagavond, Same Film Kieke, Filmavond: Wonder Who gives you the courage to face the world? In deze verrassende hit, is de jonge Auggie Pullman, geboren met een misvormd

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

Dag lieve mensen. Dag lieve Goddess vrienden,

Dag lieve mensen. Dag lieve Goddess vrienden, Dag lieve mensen Hieronder een uitnodiging voor diverse bijzondere evenementen die bij ons in de Tempel te Anzegem doorgaan... Het is heel belangrijk dat jullie vooraf reserveren zodat we weten wie er

Nadere informatie

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21.

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21. NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 28 november 2016 December de maand van de VREDE Agenda Zondag 11 december Yoga en meditatie (volwassenen) Thema:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oestre Dag lieve mensen

Nieuwsbrief Oestre Dag lieve mensen Dag lieve mensen Hieronder een uitnodiging voor diverse bijzondere evenementen die bij ons in de Tempel te Anzegem doorgaan... Het is heel belangrijk dat jullie vooraf reserveren zodat we weten wie er

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

Daarnaast zijn we bezig om meditaties op te nemen. Die vraag was al verscheidene keren naar ons toegekomen. Dus. ook daar wordt aan gewerkt.

Daarnaast zijn we bezig om meditaties op te nemen. Die vraag was al verscheidene keren naar ons toegekomen. Dus. ook daar wordt aan gewerkt. Dag lief mooi mens, De zon schijnt hier heerlijk naar binnen terwijl ik deze LoveLight zit te schrijven. Een week die best intens was. Met mooie workshops en inzichten. Een Engelenpoortdag en Volle Maan

Nadere informatie

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH WERKBOEK DE GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH 1 Hartelijk welkom bij De Overvloed Challenge. Ik nodig je uit om alle opdrachten in dit werkboek te maken. Maak aantekeningen en

Nadere informatie

Peru. Bijzondere 'tweeling'kristallen kenmerken de vondst waaruit er nog enkele stuk(je)s bij ons zijn.

Peru. Bijzondere 'tweeling'kristallen kenmerken de vondst waaruit er nog enkele stuk(je)s bij ons zijn. Peru. Bijzondere 'tweeling'kristallen kenmerken de vondst waaruit er nog enkele stuk(je)s bij ons zijn. 2013! Het is zover. Ook in dit nieuwe jaar zullen we kristalhelder onze aktiviteiten voortzetten.

Nadere informatie

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN Het doel van het drie weken plan van Follow the Honey is een dagelijkse gewoonte op te bouwen van naar binnen gaan, met je aandacht bij Jezelf zijn*. Binnen is bij je hart,

Nadere informatie

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag.

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag. Lieve dame, Wat fijn dat ik je deze brochure mocht toesturen. Het zegt me dat je graag inzicht zou willen krijgen in wie je bent. Dat je in balans wil komen. En dat je er klaar voor bent om dit te gaan

Nadere informatie

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019:

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: Bid dat de heilige Geest je een mooie bijbeltekst zal geven als leidraad voor het komende jaar en schrijf hem hier op: Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: God wil zijn genade en liefde geven aan iedereen

Nadere informatie

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Margot Peters Schrijfster: Margot Peters Coverontwerp: Margot Peters ISBN: 9789402141078 Margot Peters,

Nadere informatie

Meer over de 12 stenen, en hun specifieke inbreng voor Stones2Join:

Meer over de 12 stenen, en hun specifieke inbreng voor Stones2Join: Toelichting: Wij leven in een bijzondere tijd op aarde. Van het ene tijdperk in het volgende. Vanuit het hart verder, is de belofte van onze sterren. Oude culturen voorspelden moeiteloos wat we nu wereldwijd

Nadere informatie

Hallo mooi lief mens,

Hallo mooi lief mens, Hallo mooi lief mens, Het nieuwe jaar staat alweer een maand op de kalender en wat is er al weer veel gebeurd. Wij hebben inmiddels een weekje Sapvasten op de Bankenhoeve in Boven Leeuwen achter de rug.

Nadere informatie

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag.

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag. Lieve dame, Wat fijn dat ik je deze brochure mocht toesturen. Het zegt me dat je graag inzicht zou willen krijgen in wie je bent. Dat je in balans wil komen. En dat je er klaar voor bent om dit te gaan

Nadere informatie

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet.

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Kerstviering groep 4 Welkom Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Als de kerstklokken luiden Dan horen wij steeds weer Dat Jezus is geboren.

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh 6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh Voorbij Tijd & Ruimte, realiseer je eigen Meesterschap. 2016/2017 1ste deel Cyclus: 1e activiteit Vrijdagavond 14 oktober, Introductieavond: Realiseer je

Nadere informatie

Nieuws - Nazomer 2013 Weetjes en Winkelaanbiedingen Hoofdstraat 154, 1611 AL Bovenkarspel

Nieuws - Nazomer 2013 Weetjes en Winkelaanbiedingen Hoofdstraat 154, 1611 AL Bovenkarspel Een overzichtelijke agenda van al onze aktiviteiten in deze prachtige maand, vindt je onderin deze brief. Geniet van de dag, en onze nieuwtjes! Lichtflits - Nieuws - Nazomer 2013 Weetjes en Winkelaanbiedingen

Nadere informatie

LEVEL UP! INSPIRATIE DAG 18 OKTOBER 2016

LEVEL UP! INSPIRATIE DAG 18 OKTOBER 2016 18 OKTOBER 2016 Ondernemers, managers, leidinggevenden, ambitieuze medewerkers. Iedereen heeft soms even behoefte aan een moment voor zichzelf, even sparren met anderen, investeren in zijn eigen ontwikkeling

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 2 20 februari 2015 VOORJAARSVAKANTIE Van maandag 23 februari 2015 t/m zondag 1 maart 2015 zijn er geen yogalessen

Nadere informatie

Samenkind eindejaars nieuwsbericht!

Samenkind eindejaars nieuwsbericht! Samenkind eindejaars nieuwsbericht! 2017 wat ben je weer voorbij gevlogen!! Intens genoten van en met mijn gezin. Mijn man en kinderen zorgen er echt iedere keer weer voor dat ik blijf genieten van de

Nadere informatie

Geloofsbelijdenis * (zie de drie voorbeelden) (Als de ouders een doopkaars hebben kan die nu worden aangestoken.)

Geloofsbelijdenis * (zie de drie voorbeelden) (Als de ouders een doopkaars hebben kan die nu worden aangestoken.) Overzicht van een doopviering, waarin de doop wordt gedaan door Nel Hogervorst van Kampen, pastoraal werker. Zij vindt het prettig als er niet zoveel tekst in het boekje staat, omdat zij dan kan improviseren.

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor de SIEN-dienst op zondag 6 november 2016 Thema: Dank je wel! Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 15.00 uur Pianist: Henk Dubbink Voorganger: ds. Kees Benard = = =

Nadere informatie

Initiatiefgroep Roze Vieringen Rotterdam

Initiatiefgroep Roze Vieringen Rotterdam Initiatiefgroep Roze Vieringen Rotterdam Oecumenisch Roze Viering zondag 6 maart 2016 om 15.00 uur THEMA Hoe ik ook ben Voorganger ds. Ilse Hogeweg Paradijskerk Nieuwe Binnenweg 25, Rotterdam Gedachten

Nadere informatie

Rachab. Schrijf op de naam Rachab een woordgedicht. Maandag 9 december Muziek op maandag Luister naar muziek/een lied dat voor jou over vrede gaat.

Rachab. Schrijf op de naam Rachab een woordgedicht. Maandag 9 december Muziek op maandag Luister naar muziek/een lied dat voor jou over vrede gaat. Welkom bij de Advents Schrijfkalender 2013 van Attraversiamo. Graag bied ik je deze kalender vol met bezinning en creatief schrijven oefeningen kosteloos aan. Onderaan vind je de handleiding. Je hoeft

Nadere informatie

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN INHOUD De training is gebaseerd op 7 hoofdonderwerpen. De 7 sleutels tot positieve verandering: 1. Bevorder je positieve emoties 2. Denk positiever 3. Waardeer

Nadere informatie

9- maandentraining Het leven waarvoor je in de wieg bent gelegd

9- maandentraining Het leven waarvoor je in de wieg bent gelegd In de 9- maanden training creëren we met elkaar een opwaartse spiraal. Door de combinatie van de juiste focus, enthousiasme, inzicht in behoeften, persoonlijke inzet en structurele steun ontstaat er een

Nadere informatie

Kerstnachtdienst 2014 Is er iets met Kerst mis?

Kerstnachtdienst 2014 Is er iets met Kerst mis? Kerstnachtdienst 2014 Is er iets met Kerst mis? In deze avond zijn we hier samengekomen, om met elkaar kerstmis te vieren. En we stellen ons de vraag: is er iets met Kerstmis? In deze avond zoeken we een

Nadere informatie

Werkboek Nieuwjaarsbezinning

Werkboek Nieuwjaarsbezinning Werkboek Nieuwjaarsbezinning Tel je zegeningen over 2017 en voed je verlangen voor 2018 Met de Nieuwjaarsbezinning neem je de tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar het

Nadere informatie

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310, fax: 030-2331217

Nadere informatie

Nabije, en liefde van vroeger. Vergeet mijn afbreuken. want Jij bent genadig. Ps. 25, 6-7

Nabije, en liefde van vroeger. Vergeet mijn afbreuken. want Jij bent genadig. Ps. 25, 6-7 Nabije, gedenk Jouw barmhartigheid en liefde van vroeger. Vergeet mijn afbreuken en misstappen uit mijn jeugd; denk aan mij vol liefde, want Jij bent genadig. Ps. 25, 6-7 Nabije, gedenk Jouw barmhartigheid

Nadere informatie

Advent en Kerst. Kerstprojecten Kindernevendienst

Advent en Kerst. Kerstprojecten Kindernevendienst Advent en Kerst Kerstprojecten Kindernevendienst Advent en Kerst Programma 1. Bonnefooi 2. Kind op Zondag 3. Vertel het maar 4. JOP 5. Oefenen projectliederen Bonnefooi zie je de koning al? Lezingen uit

Nadere informatie

Doorbraak Dagen Dagboek Dag 5

Doorbraak Dagen Dagboek Dag 5 Doorbraak Dagen Dagboek Dag 5 Doe de challenge 8 dagen lang en doorbreek je blokkades: Op naar meer flow, geluk en energie! Welkom! Heel erg leuk dat je meedoet aan de Doorbraak Dagen Challenge! Dit is

Nadere informatie

LICHTFLITS 3 JUNI 2012 ,.. www lichtstraaltje com

LICHTFLITS 3 JUNI 2012 ,.. www lichtstraaltje com LICHTFLITS 3 JUNI 2012 Hoofdstraat 154 1611 AL Bovenkarspel www lichtstraaltje com Kristalhelder voor iedereen 7 is een mooi begin 8 is beter 9 het streven 2012 een belofte Deze Tweet is vanmorgen verzonden

Nadere informatie

Zondag 10 juni 2018 Doopdienst van Lise Noëlle den Butter Kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Jan Quakkelaar.

Zondag 10 juni 2018 Doopdienst van Lise Noëlle den Butter Kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Jan Quakkelaar. Zondag 10 juni 2018 Doopdienst van Lise Noëlle den Butter Kinderdienst Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Jan Quakkelaar Thema: Water INTOCHT Binnenkomst kerkenraad We zijn even stil en bereiden ons

Nadere informatie

Kerst055 hoopt dat dit adventsverhaal u inspireert om het vreemde welkom te heten en afstand tussen mensen te overbruggen door samen te zijn.

Kerst055 hoopt dat dit adventsverhaal u inspireert om het vreemde welkom te heten en afstand tussen mensen te overbruggen door samen te zijn. Kerst kleur je samen In de adventstijd bereiden we ons voor op Kerst, de geboorte van Christus. Ieder jaar vieren we Kerst, maar Kerst kan je ieder jaar weer opnieuw verrassen met een nieuwe gedachte bij

Nadere informatie

15 februari: Ik ben het brood dat leven geeft (Johannes 6:32-40)

15 februari: Ik ben het brood dat leven geeft (Johannes 6:32-40) Liturgisch bloemstuk bij de 40 dagen tijd en Pasen 2015 Elke week wordt één kaars gedoofd, van de kandelaar met 8 kaarsen. Er is elke week een boog bekleed met klimop, als beeld van het verbond van God

Nadere informatie

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen.

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen. WELKOM! Wat geweldig dat je het werkboek hebt gedownload. Dat betekent een belangrijke volgende stap in jouw succes. Want succes bereik je alleen door te doen. Dit werkboek is onderdeel van het Webinar

Nadere informatie

Familie opstelling, ook iets voor jou?

Familie opstelling, ook iets voor jou? Familie opstelling, ook iets voor jou? Familie opstellingen zijn mij niet vreemd. Ik ben er een fan van. Nu suggereert het woord dat het over familie gaat maar dat hoeft niet zo te zijn. Een opstelling

Nadere informatie

Beeindiging samenwerking met Richard Hereijgers. Richard en ik hebben in goed overleg besloten onze samenwerking inzake de

Beeindiging samenwerking met Richard Hereijgers. Richard en ik hebben in goed overleg besloten onze samenwerking inzake de Nieuwsbrief 2015 nummer 8 Inhoud Pagina Beeindiging Sound Experience 1 Tantrische healing dag 13 dec 2 Tantrische healing vierdaagde 2016 4 Beeindiging samenwerking met Richard Hereijgers Richard en ik

Nadere informatie

Lied van de maand 2014-2015

Lied van de maand 2014-2015 Sept. God die alles maakte God die alles maakte de lucht en t zonlicht blij de hemel zee en aarde zorgt ook voor mij God die t gras gemaakt heeft de bloemen in de wei de bomen, vruchten, vogels zorgt ook

Nadere informatie

Materiaal groep 1 & 2, nummer 2, jaargang 7

Materiaal groep 1 & 2, nummer 2, jaargang 7 Materiaal groep 1 & 2, nummer 2, jaargang 7 1. Ouderbrief 2. Kleurplaat bed, kern les 1 3. Dag ster, grote ster, afronding les 4 4. Jezus wordt geboren, extra, les 4 Beste ouders, Licht speelt een grote

Nadere informatie

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Workshop Netwerken Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Breekt het zweet je uit als je het woord netwerken hoort? Toch netwerken we overal, ook jij: in de rij bij de bakker,

Nadere informatie

Wie is Happy Photographer?

Wie is Happy Photographer? Wie is Happy Photographer? Ik ben Melanie Caitlin, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Pho- tographer. Het leven door een hele grote, roze bril bekijken dáár geloof ik in! Happy Photographer staat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Stilzitten als een kikker. Lieve mensen,

NIEUWSBRIEF. Stilzitten als een kikker. Lieve mensen, NIEUWSBRIEF Lieve mensen, Nieuwsbrief 1, 21 januari 2014 We zijn alweer een aantal weken in het nieuwe jaar en alle yogalessen zijn weer volop bezig. Heerlijk om weer aan de slag te zijn. Een nieuw jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief vierde kwartaal Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent

Nieuwsbrief vierde kwartaal Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent Nieuwsbrief vierde kwartaal 2018 Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent 'Stil nu, stil nu, maak nu geen gerucht. Het wonder komt heel zachtjes aan, kerstkind wil naar binnen gaan.

Nadere informatie

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer 3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer verbinding met je hart contact met jezelf zelfwaardering Hee! Wat goed dat je begonnen bent aan het lezen van mijn ebook. Dat betekent dat de wil

Nadere informatie

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE weekend workshop ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE met lichaam en geest naar je essentie workshop begeleid door twee ervaren vakspecialisten Laurence Brian spiritueel lichaamswerker en Monique

Nadere informatie

Nieuwsbrief Praktijk Misaki De Smeelen VB Budel Telefoon: + 31 (0 )

Nieuwsbrief Praktijk Misaki De Smeelen VB Budel Telefoon: + 31 (0 ) Nieuwsbrief 10-2012 Praktijk Misaki De Smeelen 49 6021 VB Budel Telefoon: + 31 (0 )6-22986548 www.praktijkmisaki.nl info@praktijkmisaki.nl WELKOM Sinterklaas is weer terug naar Spanje, welkom Kerstman...

Nadere informatie

Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen

Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen 1 Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der englen hier geboren.

Nadere informatie

Lichtflits - 25 Oktober 2012 Hoofdstraat 154, 1611 AL Bovenkarspel www.lichtstraaltje.com 0228-567710

Lichtflits - 25 Oktober 2012 Hoofdstraat 154, 1611 AL Bovenkarspel www.lichtstraaltje.com 0228-567710 Lichtflits - 25 Oktober 2012 Hoofdstraat 154, 1611 AL Bovenkarspel www.lichtstraaltje.com 0228-567710 Kristalhelder Moment voor Vrede op 23 Oktober 2012. Meer foto's voor iedereen: www.facebook.com/lichtstraaltje

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

Preek voor Kerstnacht 2015 jaar C

Preek voor Kerstnacht 2015 jaar C Preek voor Kerstnacht 2015 jaar C Welkom allemaal in deze prachtige, versierde kerk om samen de geboorte van onze Heer te vieren. Het is een Groot feest! God komt in de geschiedenis aanwezig als mens,

Nadere informatie

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet. Agenda 13 december Inloop groep 8 14 december Inloop groep 4 15 december Inloop groep 5 20 december Kerstdiner 21 december Kerstviering op school 22 december 12.15 uur alle kinderen vrij: Kerstvakantie

Nadere informatie

De Ark, Lichtkring, Marktpleinkerk en clubs vieren samen KINDERKERSTFEEST Liturgie

De Ark, Lichtkring, Marktpleinkerk en clubs vieren samen KINDERKERSTFEEST Liturgie De Ark, Lichtkring, Marktpleinkerk en clubs vieren samen KINDERKERSTFEEST 2018 Liturgie Marktpleinkerk 24 december 2018 Aanvang: 19.00 uur Predikant: ds. Aarnoud van der Deijl Organist: Arjen Noordzij

Nadere informatie

Kerstviering Kleuters

Kerstviering Kleuters Kerstviering Kleuters welkom Welkom, welkom, dit is het moment om de dag te vieren. Welkom, welkom, dit is het moment; goed dat jij er bent. Er staat een kaarsje en het brandt, het glimlacht naar ons allen,

Nadere informatie

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven.

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. 11 video s 11 schrijfoefeningen 11 affirmaties 11 inspiratie-quotes SHINEYOURLIGHTNOW.NL Dit is je Flow Dagboek voor de Fuck

Nadere informatie

School Gezinsdienst. Prinses Julianakerk Scheveningen. Zondag 5 februari 2017

School Gezinsdienst. Prinses Julianakerk Scheveningen. Zondag 5 februari 2017 School Gezinsdienst Prinses Julianakerk Scheveningen Zondag 5 februari 2017 Thema: Heb je naaste lief! Voorganger: Arjo van der Steen Organist: Frans van Riessen Het verloop van de dienst Welkom Zingen:

Nadere informatie

10 december 2017 Tweede Adventszondag

10 december 2017 Tweede Adventszondag 10 december 2017 Tweede Adventszondag Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Een kind ons geboren 9.30 uur Organist: Hans van Noord Met medewerking van Marije en Ilse van der A, zang Voorganger:

Nadere informatie

Inleiding Be the light!

Inleiding Be the light! Inleiding Be the light! Wat houdt jou tegen om te stralen? In wezen ben jij een diamant, jouw innerlijk licht is zuiver en helder. Jouw aanwezigheid is oneindig kostbaar, tijdloos en blijvend. Met ons

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS voor een succesvolle Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je

Nadere informatie

Vestig je hoop op God TotalBalance Gebedskalender

Vestig je hoop op God TotalBalance Gebedskalender Vestig je hoop op God TotalBalance Gebedskalender Met deze Gebedskalender maak je een week lang elke dag tijd om naar Gods stem te luisteren. Neem de tijd om stil te zijn. Wanneer je gehaast of gejaagd

Nadere informatie

[1] Nieuwsbrief Oestre 2018

[1] Nieuwsbrief Oestre 2018 [1] Dag lieve mensen Hieronder een uitnodiging voor diverse bijzondere evenementen die bij ons in de Tempel te Anzegem doorgaan... Het is heel belangrijk dat jullie vooraf reserveren zodat we weten wie

Nadere informatie

Preek de zaaier Lieve gemeente,

Preek de zaaier Lieve gemeente, Lieve gemeente, Stel dat er een winkel zou zijn waar je alles kon kopen wat nodig is om het koninkrijk van God op aarde gestalte te geven. Daar zouden we toch snel met een boodschappenlijstje naar toe

Nadere informatie

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Leef je eens lekker uit met schelpen, want mooie schelpen gaan het dit jaar helemaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. oktober-november 2014

Nieuwsbrief. oktober-november 2014 Nieuwsbrief oktober-november 2014 Annelies Aarts De Smeelen 49 6021 VB Budel Telefoon: + 31 (0 )6-22986548 www.anneliesaarts.com info@anneliesaarts.com Welkom bij deze nieuwsbrief... Lief mens, hieronder

Nadere informatie

7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN

7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN 7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN Met deze tips wil ik je kennis laten maken met mijn werk en een heel bijzondere dienst die ik aanbied, namelijk: De Helende Reis De Helende Reis is een uiterst krachtige manier

Nadere informatie

Save the World Inspirerende teksten voor wereldverbeteraars. Anna Maria Bezemer

Save the World Inspirerende teksten voor wereldverbeteraars. Anna Maria Bezemer Save the World Inspirerende teksten voor wereldverbeteraars Anna Maria Bezemer Copyright 2017 Anna Maria Bezemer Uitgegeven door Atomo Advies in Loenen aan de Vecht 2017 www.atomo.nl, www.inspiratiekaartjes.nl

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent.

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent. Ik weet zeker dat ook jij nog veel krachtiger kan zijn in wie je bent en wat je doet binnen je praktijk/ bedrijf en dat je daardoor nog veel meer waarde vanuit plezier kan leveren aan je klanten. Als je

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

Next Level Doelen Planner

Next Level Doelen Planner Next Level Doelen Planner Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 7 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door middel

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

manen Om je dromen waar te maken Modron jaarboek oktober december 2018

manen Om je dromen waar te maken Modron jaarboek oktober december 2018 13 manen Om je dromen waar te maken Modron jaarboek oktober 2017- december 2018 Dit ben ik PERSOONLIJK Naam Adres Postcode en woonplaats Telefoon thuis Telefoon mobiel Telefoon werk E-mailadres BIJ ONGEVAL

Nadere informatie

Algemene omschrijving 9- maandentraining Het leven waarvoor je in de wieg bent gelegd

Algemene omschrijving 9- maandentraining Het leven waarvoor je in de wieg bent gelegd Algemene omschrijving 9- maandentraining Het leven waarvoor je in de wieg bent gelegd De 9- maandentraining helpt je de eigen levensopdracht te verdiepen en er met behulp van marketing vanuit de ziel *

Nadere informatie

Maria. door de ogen van schilders. Uitgave van stichting Kinderen bidden voor Kinderen

Maria. door de ogen van schilders. Uitgave van stichting Kinderen bidden voor Kinderen Maria door de ogen van schilders Uitgave van stichting Kinderen bidden voor Kinderen Inleiding Zo n n 2000 jaar geleden woonde Maria in het land Israël. Zij was een heilig meisje. God koos haar uit om

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

Witte Buffelvrouw. Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum

Witte Buffelvrouw. Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum Witte Buffelvrouw Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum Ik heb vrije toegang tot de wijsheid en de kennis van de voorouders die voor mij op deze aarde waren. Ganesha

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je bewust van je kracht

Nadere informatie

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht?

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Wees wijs met licht Leo Cheizoo We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Plato ISBN: 90-76564-63-9 NUR-code: 720 NUR-omschrijving: Esoterie algemeen

Nadere informatie