Ontworpen om je te vervoeren Maak kennis met onze prachtige nieuwe treinen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ontworpen om je te vervoeren Maak kennis met onze prachtige nieuwe treinen"

Transcriptie

1 Ontworpen om je te vervoeren Maak kennis met onze prachtige nieuwe treinen Ontworpen om je te vervoeren Maak kennis met onze prachtige nieuwe treinen Ontdek onze nieuwe treinen Na twintig jaar pionieren met de hogesnelheidstrein doorheen de Kanaaltunnel werd het tijd om onze treinen nieuw leven in te blazen. Onze nieuwe treinen hebben een bijzonder elegante buitenafwerking, een designinterieur en een heleboel eco-vriendelijke slimmigheidjes. Speciaal voor Eurostars twintigste verjaardag kunnen we uitzonderlijk al even kennismaken. Ontworpen om je te vervoeren De nieuwe treinen werden speciaal voor Eurostar ontworpen door Siemens en klantcentraal uitgetekend door de legendarische Italiaanse designfirma Pininfarina. Vanaf het begin werkten we nauw samen met de designers om alle wensen en feedback van onze klanten in te bouwen. Zo hebben onze nieuwe treinen gratis wifi, een volledig nieuw ontwerpen barrijtuig, ergonomisch ontworpen zitplaatsen met Europese en UK-stopcontacten, en stralend frisse toiletten. Er is veel aandacht besteed aan details als slimme zitkussens en vernuftige tafeltjes, maar ook aan nieuwe technologie en intelligente verlichting. Alles draagt bij tot een ultiem comfort en een vlotte reis. Wat is de naam van de nieuwe trein? Onze nieuwe trein van Siemens heet de e320 omdat die een verbluffende maximumsnelheid van 320km/u kan bereiken. Hoe groot is de trein? De e320 is ongeveer 10 meter langer dan onze huidige treinen en is bovendien breder en hoger. Waarom hebben we nieuwe treinen nodig? We investeren in nieuwe treinen om drie eenvoudige redenen: We zullen meer reizigers kunnen vervoeren. We krijgen de mogelijkheid om naar nieuwe bestemmingen te reizen We willen onze reizigers de best mogelijke service bieden. De nieuwe e320-treinen komen er extra bij, want ook met onze huidige treinen blijven we rijden.

2 Wat zijn de belangrijkste voordelen van deze nieuwe treinen? Onze e320-treinen hebben een modern, stijlvol en comfortabel interieur, een betere vormgeving en informatieschermen Er is gratis wifi voor iedereen en ook een wifi-portal met actualiteitsnieuws, het weerbericht en informatie over onze bestemmingen We kunnen meer reizigers vervoeren, tot 894 passagiers op drukke dagen De nieuwe e320 zal aangepast zijn aan de nieuwste signalisatiesystemen voor controle en veiligheid die worden gebruikt bij de Europese spoorwegen. Daardoor kunnen we rechtstreeks naar nieuwe bestemmingen rijden. We kunnen meer comfort bieden aan reizigers met een beperkte mobiliteit Wat is het verschil tussen de reisklassen? Onze drie reisklassen behouden alle geliefde elementen, plus een aantal nieuwe dingen die je vast wel handig zult vinden. Standard Standard Premier Business Premier Fully flexible tickets Vlotte check-in tot 30 minuten voor het vertrek Prioritaire express check-in tot tien minuten voor het vertrek Onze boarding guarantee Toegang tot onze exclusieve Business Premier lounge, met hapjes, drankjes, wifi, kranten en tijdschriften Gratis kranten in de trein Gratis tijdschriften in de trein Extra-ruime, comfortabele zitplaatsen waarin je ver achteruit kunt leunen Een ruime keuze aan snacks, maaltijden en drankjes in het barrijtuig Een lichte maaltijd en drankjes opgediend aan je zitplaats Driegangen-fijnproeversmaaltijd en drankjes opgediend aan je zitplaats Gratis wifi in de trein en toegang tot onze wifiportal Individueel leeslampje Stopcontacten Europees en Brits USB-aansluiting Taxiboekingsservice

3 Wat verandert er in de trein? De inrichting De e320-treinen zullen 16 rijtuigen tellen (in plaats van de huidige 18) en 894 zitplaatsen. De rijtuigen voor Business Premier en Standard Premier zitten aan de uiteinden van de trein, zodat maar een beperkt aantal mensen erdoor hoeft te wandelen. Ze hebben bovendien ook een eigen keukentje. Comfort is onze topprioriteit. Dus installeer je op je zitplaats, trek gerust het zitkussen uit om je wat te stretchen en leun achterover als je wilt relaxen, zonder de reiziger achter je te hinderen. In Business Premier en Standard Premier kun je zelfs nog verder achteruit leunen. Extra opbergruimte en een slimme tafel geven je volop ruimte om te werken of te rusten en in te dommelen. De zitplaatsen zijn ergonomisch ontworpen om je rug te ondersteunen. Het zitkussen kun je langer maken, waardoor je extra comfort hebt voor lange benen. Elke zitplaats is voorzien van een Europees en UK-stopcontant. Zitplaatsen in Business Premier en Standard Premier hebben een eigen USBaansluiting. Zitplaatsen in Business Premier en Standard Premier hebben ook een vak voor je laptop, een handige drankjeshouder, en ook een persoonlijke verlichting, een spiegeltje en een kapstok. Wil je de omgeving van een ander oogpunt zien, dan kun je gerust eens op een andere plek gaan zitten. Boven de zitplaatsen kun je zien welke nog vrij zijn. En kun je dus veranderen als je wilt. Neerklapbare zitplaatsen De e320 zal 6 neerklapbare zitplaatsen hebben, maar die zijn niet vooraf te reserveren. Solo-zitplaatsen Er zullen meer solo-zitplaatsen zijn op de nieuwe trein. In totaal zijn er 80 beschikbaar om te boeken. Toiletten De nieuwe treinen hebben 26 toiletten. Het 'kleinste kamertje' in onze nieuwe treinen is fris, licht en luchtig. Vaak zijn het de details die het m doen, daarom voorzien we in onze toiletten handigheidjes als automatische kranen. Barrijtuig Een Eurostart-trip is niet compleet zonder een chocoladebroodje of een fles bubbbels. Dus hebben we het barrijtuig helemaal vernieuwd met een complete make-over en een praktische inrichting. Voel je dus een hongertje opkomen of heb je zin in een tussendoortje, een versgebakken pizza misschien of iets uit onze nieuwe koeltoog? We hebben heerlijke warme maaltijden, sandwiches, snacks en versnaperingen. Koffiebonen worden ter plekke gemalen voor een heerlijk kopje verser dan verse koffie. De barrijtuigen bieden meer plaats dan ooit, zodat we zeker genoeg te eten meehebben voor iedereen. Beeldschermen in de trein Waar je precies bent en hoe snel de trein gaat, de volgende stops, maar ook speciale aanbiedingen in ons barrijtuig het verschijnt allemaal op onze beeldschermen in elk rijtuig.

4 Wifi Het is belangrijk om altijd bereikbaar te blijven. Met onze gratis wifi in de hele trein kun je tijdens de hele reis en, chatten of tweeten. Verbind je smartphone, laptop of tablet met de rest van de wereld. Het bereik We bieden wifi aan via de 3G-netwerken. In elk land werken we met verschillende netwerken, zonder roamingkosten voor de reiziger Het overschakelen bij internationale grenzen zal naadloos verlopen Reizigers blijven verbonden overal waar er een signaal is We hebben speciale antennes op het dak om het signaal te versterken. Onze wifi-portal Reizigers hebben toegang tot de portal met hun eigen toestellen Alles is 'hosted' in de trein, dus er is geen live internetverbinding nodig. Onze wifi-portal zit tjokvol informatie over onze bestemmingen. We hebben actualiteitsnieuws, het weerbericht en informatie over je reis. Hoe zal de kwaliteit van de verbinding zijn? We maken gebruik van diverse netwerken in de drie landen om de best mogelijke service te kunnen leveren. Hoe veilig zal de verbinding zijn? We hebben ervoor gezorgd dat alle dataverkeer vanuit de trein verloopt via een beveiligde verbinding voor het online gaat. Reizigers zullen de activiteiten van andere passagiers niet kunnen waarnemen via het wifi-netwerk. Toegankelijkheid Iedereen die met ons reist moet dat op een comfortabele en vlotte manier kunnen doen. Daarom hebben wij al bij het ontwerpen rekening gehouden met passagiers met speciale reisbehoeften. Onze nieuwe trein heeft vier plaatsen voor reizigers in een rolstoel (twee keer zoveel als in onze huidige treinen). We zorgden er voor dat ze voldoen aan de huidige eisen voor reizigers met een beperkte mobiliteit, maar ook voor mensen met een visuele of auditieve beperking. Dankzij onze nieuwe rolstoelliften zal in en uit de trein stappen gemakkelijker gaan. Vestibules De nieuwe vestibules tussen de rijtuigen zijn ruimer, met nieuwe bagagerekken en informatieschermen. Onze glazen deuren tussen de rijtuigen gaan automatisch open, dat is makkelijk als je bagage draagt of met wat lekkers uit het barrijtuig komt. Gezinsvriendelijk De e320 biedt de mogelijkheid je baby te verzorgen in de meeste toiletruimtes van de trein. De ruimere bagagerekken (groot genoeg voor de moderne kinderwagens), de wifi, het nieuw ontworpen barrijtuig en de stopcontacten bij elke zitplaats zorgen voor meer comfort bij gezinnen die reizen in onze e320.

5 In de toekomst willen we ook spelletjes en andere activiteiten voor onze jonge reizigers via onze wifiportal aanbieden. Bagagerekken Er zijn bagagerekken in elk rijtuig en ook nog boven je hoofd. Instappen gaat dus vlot en je spulletjes blijven altijd bij jou in de buurt. Elke reiziger zal 13% meer bagageruimte hebben op de e320. Bij aankomst herinnert speciale verlichting je eraan dat je alle tassen, zakken en pakjes weer meeneemt. We zijn ook van plan om bij groepen waarvoor we de bagage behandelen deze te vervoeren op dezelfde trein als de reizigers. Op welke routes zal de e320 rijden? In het begin zetten we de nieuwe treinen in op de route Londen-Parijs, de drukste route. In de toekomst kunnen we ze ook voor andere bestemmingen inzetten, zoals Brussel. Onze e320s kunnen op bepaalde delen van het Europese netwerk rijden waar onze huidige treinen nog niet geschikt voor zijn, zoals de route naar Amsterdam. Bij het ontwikkelen van nieuwe routes en bestemmingen, kiezen we de juiste trein voor de juiste reis, op basis van commerciële, technische en operationele factoren. Zullen de nieuwe e320 halt houden in Kent? Onze e320s zijn hypermoderne treinen uitgerust met de nieuwste Europese signaleringssystemen. Ze zullen dus kunnen halt houden in Ebbsfleet International. Het signaleringssysteem van Ashford International moet nog geüpdatet worden, dus voorlopig stopt de e320 daar nog niet. Onze huidige treinen zullen nog wel naar en van Ashford International rijden. We werken samen met Network Rail, het Britse Departement voor Transport en de lokale autoriteiten van Kent en Ashford om het signaleringssystemen daar te updaten. Zullen de reistijden korter worden? De e320 kan weliswaar sneller rijden dan onze huidige treinen, tot 320 km/u, maar we zullen ons altijd moeten houden aan de snelheidsbeperkingen. De reis zal dus voorlopig niet sneller verlopen. Zullen passagiers van tevoren weten met welk type trein ze zullen reizen? Het boekingsysteem zal geen treintype vermelden, gewoon omdat dit nog op elk moment om diverse redenen kan veranderen. Zullen de tarieven stijgen met de komst van de nieuwe treinen? We willen onze prijzen altijd zo competitief mogelijk houden, dus we zijn niet van plan om de tarieven te verhogen met de komst van de nieuwe treinen. Vanaf wanneer zullen de nieuwe treinen rijden? De bedoeling is om de nieuwe treinen te lanceren op het einde van volgend jaar. We houden je op de hoogte!

6 Welke invloed hebben de nieuwe treinen op het milieu? Altijd en overal respect voor het milieu Onze nieuwe treinen verbeteren niet alleen de reiservaring, tegelijk geven ze ons de gelegenheid om de nieuwste ontwikkelingen in de spoorwegindustrie te gebruiken en op een intelligente manier zorg te dragen voor het milieu. Hier brandt de lamp Onze treinen zijn zo ontworpen en aangepast dat we heel precies de verlichting kunnen aanpassen, waardoor we energie kunnen besparen en het daglicht optimaal gebruiken. Groter dan een jumbojet Onze nieuwe treinen kunnen bijna 900 passagiers vervoeren. Dat zijn er 150 meer dan voordien en maar liefst twee keer zoveel als een jumbojet. Dat betekent dat de nieuwe treinen per zitplaats 17% efficiënter zijn dan onze oudere treinen. Onze neus achterna De neus van onze nieuwe treinen is gestroomlijnd en aerodynamisch en dus energiebesparend. Zuinig rijden Onze treinbestuurders krijgen een opleiding in eco-vriendelijk rijden. Ook zijn onze treinen uitgerust met hightech energiemeters zodat de bestuurders het energieverbruik onderweg makkelijk kunnen monitoren en beheren. Hergebruiken en recycleren Van bij het ontwerp namen we mee dat bepaalde elementen en onderdelen zoals stoelconstructies recycleerbaar moeten zijn. In de trein zelf hebben we vuilnisbakken om afval gescheiden te verzamelen. Dus bij elke reis denken we aan onze planeet.

ONTDEK ONZE NIEUWE TREINEN

ONTDEK ONZE NIEUWE TREINEN ONTDEK ONZE NIEUWE TREINEN NA TWINTIG JAAR PIONIEREN MET DE HOGESNELHEIDSTREIN DOORHEEN DE KANAALTUNNEL WERD HET TIJD OM ONZE TREINEN NIEUW LEVEN IN TE BLAZEN Onze nieuwe treinen hebben een bijzonder elegante

Nadere informatie

Tips, trucs en oefeningen voor een perfecte concentratie!

Tips, trucs en oefeningen voor een perfecte concentratie! Tips, trucs en oefeningen voor een perfecte Vincent van Broeckhoven Tips, trucs en oefeningen voor een perfecte concentratie Versie 1.1 Auteur: Vincent van Broeckhoven www.verbeterjeconcentratie.com www.zelfdiscipline.com

Nadere informatie

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Informatieboekje over de Kindertelefoon Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Landelijk Bureau Kindertelefoon Juli 2014 1 Inhoud 1 Wat is de Kindertelefoon?... 3 2 Wat doet de Kindertelefoon voor je?...

Nadere informatie

1 Zo presenteer je jezelf

1 Zo presenteer je jezelf 1 Zo presenteer je jezelf Wat voor impact heb je op anderen? Hoe kom je over? Welke uitstraling heb je, en welke uitstraling hebben jouw bedrijf en je bedrijfspand? Het zijn geen vragen die je jezelf dagelijks

Nadere informatie

De wereld heeft mensen nodig met lef en creativiteit, mensen die hun nek durven uitsteken.

De wereld heeft mensen nodig met lef en creativiteit, mensen die hun nek durven uitsteken. Wolf Peppmeier is hoofdredacteur van het kappersvakblad Top Hair Benelux en geeft workshops en lezingen op het gebied van zelfvertrouwen, uitstraling en balans. Sommige mensen hebben uitstraling. Maar

Nadere informatie

Planning Voorbereiding Lancering Mid-campagne Aftellen

Planning Voorbereiding Lancering Mid-campagne Aftellen HOE PAK JE EEN CROWDFUNDINGCAMPAGNE AAN? A. Tijdlijn project = live! Planning Voorbereiding Lancering Mid-campagne Aftellen Afsluiting & beloningen 1. Planning 1.1. Is crowdfunding iets voor mij? Overeenstemming

Nadere informatie

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer -

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon Beste lezer, Ik hoop dat jouw doorzettingsvermogen

Nadere informatie

Hoe? Zo! Bring Your Own Device (BYOD)

Hoe? Zo! Bring Your Own Device (BYOD) Hoe? Zo! Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Wat is BYOD? 4 3 Hoe kun je BYOD zinvol inzetten? 7 4 Wat zijn de consequenties van de invoering van BYOD? 10 5 Hoe werkt BYOD voor medewerkers? 14 6 Hoe kan ik BYOD

Nadere informatie

BEDRIJFSINFORMATIE. Reisorganisator Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich CH: 020.4.049.544-0 CHE: 178.977.

BEDRIJFSINFORMATIE. Reisorganisator Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich CH: 020.4.049.544-0 CHE: 178.977. Indien je een boeking bij Jiba maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van Jiba. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed hebt gelezen alvorens de boeking te maken. Jiba

Nadere informatie

Heeft u Reumatoïde Artritis en bent u regelmatig moe?

Heeft u Reumatoïde Artritis en bent u regelmatig moe? Heeft u Reumatoïde Artritis en bent u regelmatig moe? Inhoud 1. Voor wie is deze brochure?...4 2. Introductie...5 3. Vermoeidheid een klacht?...5 4. Geen gewone vermoeidheid...5 5. Oorzaken van vermoeidheid...11

Nadere informatie

Hoe je nooit meer gepest wordt... Voorgoed!!

Hoe je nooit meer gepest wordt... Voorgoed!! Hoe je nooit meer gepest wordt... Voorgoed!! Door: Izzy Kalman, MS www.bullies2buddie.com [Izzy Kalman is in het Engels te bereiken via email: Izzy@bullies2buddies.com. Binnen Nederland: www.pesten.net

Nadere informatie

Goed opdrachtgeverschap ONTWIKKEL DE RELATIE

Goed opdrachtgeverschap ONTWIKKEL DE RELATIE Goed opdrachtgeverschap ONTWIKKEL DE RELATIE AWVN Goed opdrachtgeverschap ONTWIKKEL DE RELATIE FNV ZELFSTANDIGEN Voorwoord Zzp ers spelen in onze economie een steeds grotere rol. Steeds meer groepen op

Nadere informatie

U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt. het gevoel van samen

U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt. het gevoel van samen U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt het gevoel van samen Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt U bent aan zet! Als cliënt van Archipel kunt u zelf aangeven op welke punten u ondersteuning

Nadere informatie

laat je talenten voor je werken!

laat je talenten voor je werken! Programma Autisme en Werk Deze brochure is ontwikkeld in het kader van het Brugproject van de NVA. Dit project is onderdeel van en financieel mogelijk gemaakt door het programma Autisme en Werk. Dit programma

Nadere informatie

LESPAKKET KINDERRECHTEN

LESPAKKET KINDERRECHTEN LESPAKKET KINDERRECHTEN 1 schrijf op Met dit lespakket maken kinderen in Nederland kennis met de Rechten van het Kind. Zij leren welke rechten kinderen hebben en waarom deze zo belangrijk zijn. Ook krijgen

Nadere informatie

Kanker... in gesprek met je arts

Kanker... in gesprek met je arts Kanker... in gesprek met je arts Inhoud Voor wie is deze brochure? 3 Het eerste contact met uw arts 4 Artsen zijn ook mensen 8 Begrijpen en onthouden 10 Vragen vóór de diagnose 13 Vragen over diagnose

Nadere informatie

Afschakelen, de overgang van werk naar privé

Afschakelen, de overgang van werk naar privé Afschakelen, de overgang van werk naar privé 1 Inleiding: waarom heb ik dit gemodelleerd? Ik mag mezelf gelukkig prijzen, ik heb naast een heerlijke privé situatie ook fantastisch werk. Toch merkte ik

Nadere informatie

Zelfmanagement, wat betekent het voor de patiënt?

Zelfmanagement, wat betekent het voor de patiënt? Dit rapport is een uitgave van het NIVEL. De gegevens mogen worden gebruikt met bronvermelding. Zelfmanagement, wat betekent het voor de patiënt? Monique Heijmans Geeke Waverijn Lieke van Houtum ISBN 978-94-6122-248-0

Nadere informatie

Kanker... en hoe moet het nu met mijn kinderen?

Kanker... en hoe moet het nu met mijn kinderen? Kanker... en hoe moet het nu met mijn kinderen? KWF Kanker Infolijn 0800-022 66 22 (gratis) Informatie en advies voor kankerpatiënten en hun naasten www.kwfkankerbestrijding.nl Voor informatie over kanker

Nadere informatie

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Er zijn BELANGRIJKE verschillen Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen. Elke maatschappij heeft eigen producten

Nadere informatie

Van zorgen voor naar zorgen dat

Van zorgen voor naar zorgen dat edereen e e n b i j z o n d e r e u i t g a v e v a n I p s e d e B r u g g e n n r. 1 - f e b r u a r i 2 0 14 Van zorgen voor naar zorgen dat Het kan ècht en cliënten voelen zich er goed bij Redactioneel

Nadere informatie

Kanker... en hoe moet het nu met mijn kinderen?

Kanker... en hoe moet het nu met mijn kinderen? Kanker... en hoe moet het nu met mijn kinderen? Inhoud Voor wie is deze brochure? 3 Volmaakte ouders bestaan niet 4 Vertellen of niet? 6 Reacties van kinderen 13 Helpen verwerken 20 Als de dood ter sprake

Nadere informatie

Een WW-uitkering, en nu?

Een WW-uitkering, en nu? uwv.nl werk.nl Een WW-uitkering, en nu? Wat u moet weten als u een WW-uitkering krijgt Meer informatie? Deze brochure geeft algemene informatie. Heeft u na het lezen nog vragen? Kijk dan op uwv.nl/werkloos.

Nadere informatie

Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT

Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT ROOS Roos (27) is zeer slechtziend. Ze heeft een geleidehond, Noah, een leuke, zwarte labrador. Roos legt uit hoe je het beste met geleidehond en zijn baas

Nadere informatie

MIJN KIND HEEFT EEN HANDICAP. Wat betekent Passend Onderwijs voor ons?

MIJN KIND HEEFT EEN HANDICAP. Wat betekent Passend Onderwijs voor ons? MIJN KIND HEEFT EEN HANDICAP Wat betekent Passend Onderwijs voor ons? Wat is er aan de hand? Elk kind in Nederland heeft recht op goed onderwijs. Voor kinderen met een lichamelijke of meervoudige handicap

Nadere informatie

Een Bijzondere Broer of Zus

Een Bijzondere Broer of Zus Een Bijzondere Broer of Zus Informatiemap voor jongeren met een broer of zus met een handicap, chronische ziekte of psychische stoornis Uitgave: GGNet, regio Apeldoorn Team Preventie Postbus 2003 7230

Nadere informatie

Vrijwilligers moet je veroveren

Vrijwilligers moet je veroveren Vrijwilligers moet je veroveren Vrijwilligers moet je veroveren Turkse vrouwen tijdens de landelijke speeltuindag bij speeltuin De Greiden in Heerenveen In tegenstelling tot de geluiden gaat het helemaal

Nadere informatie

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Er zijn BELANGRIJKE verschillen Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen. Elke maatschappij heeft eigen producten

Nadere informatie

Werk aan de winkel! evisie. Synopsis pag. 2 t/m 7 > Hypotheses pag. 8 t/m 27 > Aan de slag! pag. 29 t/m 43 >

Werk aan de winkel! evisie. Synopsis pag. 2 t/m 7 > Hypotheses pag. 8 t/m 27 > Aan de slag! pag. 29 t/m 43 > evisie Synopsis pag. 2 t/m 7 > Hypotheses pag. 8 t/m 27 > Aan de slag! pag. 29 t/m 43 > Rabo evisie op online verkoop, november 2011 Visie pag. 44 t/m 51 > Cases pag. 52 t/m 53 > Colofon pag. 54 > Werk

Nadere informatie