Splash. Jaatgang 38 Nr. 4 Oktober Algemene Capelse Zwemvereniging ACZ (zie ook onze website

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Splash. Jaatgang 38 Nr. 4 Oktober Algemene Capelse Zwemvereniging ACZ (zie ook onze website"

Transcriptie

1 Splash Jaatgang 38 Nr. 4 Oktober 2009 Algemene Capelse Zwemvereniging ACZ (zie ook onze website

2 Inhoudsopgave Samenstelling Bestuur en Medewerkers ACZ Zwemtijden en Routebeschrijving Van de redactie Van het bestuur Synchroon Zwemmen Wedstrijd Zwemmen Zwemsoos Adverteerders Loveld NL Aannemersbedrijf Treijtel Optisport In de volgende Splash hopen wij op deze plaats nog meer nieuwe adverteerders te kunnen vermelden. Inleveren copy voor de volgende Splash graag vòòr 15 december 2009 Colofon Samenstelling (teksten en fotografie): Bestuur, medewerkers en leden van ACZ Redactie: Hans Ravensbergen Druk: Steef Slappendel Splash verschijnt (o.v.b.) in: 1 e week oktober 1 e week januari 1 e week april 1 e week juli Kopij voor de Splash sturen aan Hans Ravensbergen via pr_splash@acz-capelle.nl voor de 15 e van de maand voorafgaande aan de verschijningsmaand.

3 Overzicht bestuursleden, trainers en overige medewerkers Functie Naam Telefoon adres Dagelijks Bestuur Voorzitter Mevr. Hansje Pontier Penningmeester Dhr. Gerard Brenters Secretaris Dhr. Francis Jansen Bestuur Commissies Elementair zwemmen vacant Synchroon zwemmen vacant Wedstrijd zwemmen Dhr. Henry van Hulst Bestuur Overigen PR en Splash Dhr. Hans Ravensbergen Trainers Trainer wedstrijd Dhr. Roeland Vermeulen zwemmen Trainer wedstrijd Dhr. Gijs Bezemer zwemmen Trainer elementair Dhr. Dick de Vries zwemmen Trainer elementair Mevr. Magda de Kramer zwemmen Trainer synchroon zwemmen Mevr. Nienke Hers Website Webmaster Dhr. Peter Verberne Webmaster en foto s Dhr. Rob de Bruin webmaster_rob@acz-capelle.nl Overigen Contact Mevr. Rijmie Slappendel soosinfo@acz-capelle.nl Zwemsoos/Gehandicapten PR Synchroon zwemmen Mevr. Sitih Vermaat sitihvermaat@gmail.com Contact Synchroon zwemmen Mevr. Marthy ten Pierik synchroon@acz-capelle.nl Contributie 2009 Afdeling Kwartaal Halfjaar Jaar Elementair 38,00 74,00 144,00 Synchroon 53,00 104,00 203,00 Wedstrijd 53,00 104,00 203,00 Zwemsoos 26,00 51,00 100,00 Overige bedragen Startvergunning synchroon en wedstrijd 27,50 Korting 3 e kind 27,50 Korting 4 e kind 55,00 Inschrijfgeld alle afdelingen 8,00

4 Schoolvakanties seizoen 2009/2010 (regio Midden; bron Ministerie van OCW) Vakantie van tot en met Herfst Maandag 19 oktober 2009 Vrijdag 23 oktober 2009 Kerst Maandag 21 december 2009 Vrijdag 1 januari 2010 Voorjaars Maandag 22 februari 2010 Vrijdag 26 februari e Paasdag Maandag 5 april 2010 Mei Vrijdag 30 april 2010 Vrijdag 14 mei e Pinksterdag Maandag 14 mei 2010 Zomer 2010 Maandag 5 juli 2010 Vrijdag 13 augustus 2010 Zwemtijden Maandag uur Zwemsoos uur Zwemsoos uur Elementair zwemmen uur Wedstrijd zwemmen (groep A) uur Wedstrijd zwemmen (groep B) Dinsdag uur Synchroon zwemmen Woensdag uur Zwemsoos uur Bewegen in het water voor minder validen Donderdag uur Zwemsoos uur Zwemsoos uur Elementair zwemmen uur Wedstrijd zwemmen (groep B) Vrijdag uur Synchroon zwemmen (selectie) uur Wedstrijd zwemmen (groep A) uur Wedstrijd zwemmen (groep B) Zaterdag uur Synchroon zwemmen Routebeschrijving Zwembad De Blinkert Valeriusrondeel 700 (ingang tenniscentrum) 2902 CT Capelle aan den IJssel Tel: Fax:

5 Van de redactie Au revoir! Voor u ligt de eerste Splash van het nieuwe zwemseizoen Dit zal tevens de laatste Splash zijn die van mijn hand komt. Ik zal u uitleggen waarom. Mijn dochter heeft een aantal jaren bij ACZ gezwommen, hoofdzakelijk via de afdeling Elementair. Na het behalen van haar laatste diploma heeft zij voor een andere sport gekozen en afscheid genomen van ACZ. De afgelopen maanden merkte ik dat mijn betrokkenheid met ACZ aanzienlijk gedaald is. Ik kom ook vrijwel niet meer in de Blinkert. Voordat de afgenomen betrokkenheid kans krijgt om te slaan in verminderde motivatie wil ik het redactionele stokje graag overdragen aan iemand die bij ACZ betrokken is. Ik hoop dat een nieuwe eindredacteur in de Splash van januari 2010 kan worden voorgesteld. Ik zie terug op een leuke periode bij een zwemvereniging met enthousiaste leden. Dat geeft mij vertrouwen op een goede toekomst van uw zwemvereniging. Het gaat u allen goed! Hans Ravensbergen pr_splash@acz-capelle.nl

6 Van het Bestuur Een goed begin Met het feestje op 5 september 2009 hebben we een goed begin gemaakt van het nieuwe zwemseizoen. De voorbereidingen waren al ver voor de zomervakantie in gang gezet. Eigenlijk was het lastigste om te bedenken hoe en wat je kunt doen om met de hele vereniging het 40-jarig bestaan te vieren. Immers de leeftijd van de leden loopt nogal uiteen. Kees de Dreu, die heel veel in de organisatie van het feest heeft gedaan, kwam met het fantastische idee om in de sporthal een feest te geven aangepast, met voor alle leeftijden een leuk programma. Wij hebben de indruk dat allen die op het feest zijn geweest het goed naar hun zin hebben gehad. Behalve sportieve en gezellige activiteiten, was er voor iedereen goed eten met een heerlijk dessert. Bijzonder was het om een gedeelte met z n allen te hebben. Technisch gezien verliep dit deel niet vlekkeloos, maar prettig was het enige tijd te kunne besteden aan de geschiedenis van de vereniging. Natuurlijk was het ook een uitgelezen gelegenheid om hen die altijd, al jaren, in de weer zijn voor de vereniging, eens goed in het zonnetje te zetten.

7 Ook langs deze weg wil ik degenen die steeds weer bij trainingen, lessen, wedstrijden etc., etc. zich inzetten laten weten hoe blij wij zijn met een vereniging waar zoveel enthousiaste mensen rondlopen. Kees de Dreu heeft heel veel geregeld voor het feest, Leo Lafeber heeft enorm geholpen vooral met opstellen en afbreken. Ook Ellie Treijtel heeft bij de voorbereidingen geholpen. Erg bedankt!!!!! De feestcommissie gaat er van uit dat ieder lid inmiddels een ACZ-handdoek heeft en daar dagelijks gebruik van maakt. Mocht nog geen handdoeken hebben gekregen laat dat dan even weten aan je trainer, dan gaan we daar alsnog voor zorgen. Een goed begin Van het nieuwe seizoen. Van alle lessen en trainingen. We zijn weer gestart, iedereen is weer vol enthousiast aan het werk gegaan. Even wennen na zo n lange vakantie, dat viel niet altijd mee. Maar een paar weken verder komt het echte niveau weer helemaal terug. Een goed begin Van een nieuwe reeks bestuursvergaderingen. Hoewel de eerste vergadering actief en goed verliep, was het heel erg jammer dat 2 van de bestuursleden hebben besloten met het bestuurswerk te stoppen. Van zowel Leon van Adrichem, als van Hans Ravensbergen is de dochter gestopt met het zwemmen. Het is erg veel gevraagd om zonder directe binding je bij de vereniging te blijven inzetten voor bestuur of redactiewerk voor de Splash. Leon en Hans erg bedankt voor jullie inzet het afgelopen jaar. Maak ik natuurlijk gelijk van de gelegenheid gebruik om alle betrokkenen bij de vereniging dringend te vragen tijd te maken om wat werk voor de vereniging te doen. We zoeken bestuursleden en we hebben hulp nodig bij het uitbrengen van de Splash. Als u enige bijdrage wilt leveren, als is het maar een klein beetje, laat mij dat dan weten via hansjepontier@gmail.com. Ik wens iedereen weer een goed en plezierig seizoen, met veel mooie resultaten. Hansje Pontier.

8

9 Synchroon zwemmen De geslaagde voor de cursus 10 synchroonzwemmen. In de maanden mei en juni 2009 moest er door 8 mensen hard gestudeerd worden voor de cursus 10 voor jury synchroonzwemmen. Eerst moest het theorie examen gedaan worden en begin juli 2009 moest er tijdens het diplomazwemmen van een aantal meisjes praktijkexamen gedaan worden. Het was een spannende dag. Hebben ze het gehaald of niet. Door de vakantie periode was het lang nagelbijten. Uiteindelijk hebben zij begin september van de KNZB een brief ontvangen, met de mededeling GESLAAGD. De volgende personen heel hartelijk gefeliciteerd: Marthy ten Pierik, Sylvia van Wingerden, Jeannette van Neck, Nicole Maas, Wim Maas, Erik van Meel, Lydia Tiggeloven en Leon van Archichem. Na het behalen van hun diploma kunnen zij de meisjes zwemmen in de 5 aanloopdiploma tijdens het diplomazwemmen en tijdens de diverse wedstrijden jureren. 40 jarige bestaan ACZ: afdeling synchroonzwemmen naar Drievliet Op zaterdag 29 september 2009 moest er eerst van 8.00 tot 10 uur gezwommen worden. Nadat de meisjes aangekleed waren stond de bus richting Drievliet al gereed. De weer was goed en de stemming zat er in de bus al goed in. Bij aankomst in het park hebben de meisjes eerst patat, een snack en drinken gekregen. Ze wisten niet hoe snel ze deze moesten opeten, want het park wachten, dus rennen van de ene attractie naar de andere. In het park was het niet druk, maar de meiden van synchroon kon je goed in de diverse attractie (lees Formule X) horen gillen. Sommigen moesten i.v.m. misselijkheid ook even rustig aan doen. Om uur stond de bus richting de Blinkert weer gereed. HEEL HARTELIJK BEDANKT voor de geslaagde dag.

10 DRINGEND HELPENDE HANDJES GEZOCHT OPROEP AAN ALLE OUDERS!!!! De Commissie Synchroon is dringend op zoek naar ouders die willen meehelpen in de commissie of op enig andere wijze een steentje willen bijdragen. Door opzegging van twee commissieleden zijn er twee vacatures ontstaan in de werkgroep PR. Daarnaast is er nog steeds een vacature in de werkgroep Activiteiten. Ook is door het vertrek van Léon van Adrichem nu ook geen vertegenwoordiging meer in het bestuur van ACZ. Wij kunnen dit niet alleen (lees: met z n zessen)! Ons uitgangspunt is: gebruik de talenten van ouders en doe wat je leuk vind! De Commissie ondersteunt de trainers bij allerlei taken, zodat de trainers de trainingen kunnen doen en niet allerlei andere beslommeringen hebben. Zonder Commissie kan onze afdeling niet draaien op een wijze zoals we dit nu doen. VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK. Hoe meer ouders zich ergens voor kunnen inzetten, des te gemakkelijker zijn alle taken met elkaar uit te voeren. OPROEP! Dus als je het leuk om af en toe een stukje te schrijven over onze synchroonactiviteiten en prestaties naar wat locale perscontacten, voor de Splash en voor De Neusknijper: dan is de werkgroep PR écht wat voor jou. Vind je het leuk om dingen te coördineren, bijvoorbeeld het sponsorzwemmen, een aankleding van onze eigen uitvoeringsshow, of overleg over het kamp dan kun je je talenten heel goed kwijt in de werkgroep Activiteiten. We hebben ook heel dringend iemand nodig (ook zitting hebbend in de commissie) die onze afdeling Synchroon vertegenwoordigt in het bestuur van ACZ. Het is dus belangrijk dat je weet wat er speelt binnen onze Synchroonafdeling. Dus vind je het leuk om voor Synchroon op te komen en een stem te geven in het bestuur van ACZ, laat het ons dan weten. Het is niet zo, dat iedere werkgroep alles alleen moet doen. De andere commissieleden zijn hierin behulpzaam en er vindt overleg plaats, maar iemand (of 2 iemanden) moet de aansturing geven. We hebben nu 40 leden, dus ERGENS tussen al die + 70 OUDERS kán het niet anders of er moéten mensen zijn met talenten in bovenstaande richtingen. Laat ons niet in de kou staan. Zoals gezegd, we kunnen het niet alleen en vele handen maken licht werk. Achtergrondinformatie De Commissie Synchroon bestaat uit een aantal werkgroepjes: Werkgroep Wedstrijden: Marthy ten Pierik, Sylvia van Wingerden en Pascal Rinaldi. Zorg dragen voor administratie rondom wedstrijden, door onszelf georganiseerde wedstrijden coördineren, zorg dragen administratie rondom diplomazwemmen, deelname aan overleg in Kring Rotterdam. Het overleg met de landelijke organisatie (interkringwedstrijden) doet trainster Rowenna Tiggeloven.

11 Werkgroep Uitvoeringen: Jeannette van Neck. Zorg dragen voor de juiste outfit (badpakken) voor de meisjes die wedstrijden/demonstraties zwemmen. Inname/uitgifte verenigingsmateriaal. Werkgroep Financiën & Administratie: Eric van Meel en Nicole Maas-Tournier. Zorg dragen voor financiën rondom badmutsen, neusklemmen, strippenkaarten, kosten deelname wedstrijden, administratie rondom nieuwe/vertrekkende leden. Werkgroep PR: 2 vacatures! Zorg dragen voor de interne en externe Public Relations. Het neerzetten van ACZ Synchroon in de locale media en binnen de vereniging door het schrijven van stukjes richting locale media en voor de Splash (ons verenigingsblad) en De Neusknijper (onze eigen nieuwsbrief vaak worden deze stukjes door iedereen aangeleverd). Werkgroep Activiteiten: 1 vacature! Coördineren van organisatie van activiteiten, zoals het sponsorzwemmen, uitvoeringsshows, overleg met organisatie zwemkamp, uitjes synchroonafdeling. Dus mensen, jullie begrijpen: WE REKENEN OP ENTHOUSIASTE OUDERS! Hartelijk dank alvast voor jullie inzet. Wedstrijden Deze wedstrijden zijn alleen voor Age I, II, Junioren en Senioren Fig. senioren (95 e.e.). Senioren. A dam- t Gooi Fig. junioren (92, 93, 94, 95). Junioren. Noord-Brabant Fig. Age II (95, 96, 97, 98). Age Group II. Utrecht Fig. Age I (98, 99, 00). Age Group I. Gelderland Uitvoeringen senioren (95 e.e.). Senioren. Noord-Holland Uitvoeringen junioren (92, 93, 94, 95). Junioren. Rotterdam Uitvoeringen 12 e.j., Age I (98, 99, 00). Haaglanden Uitvoeringen 15 e.j., Age II (95, 96, 97, 98). Limburg Uitvoeringen Vrije Combinatie. Senioren. Gouwe-Rijn (jaargang vrij). Wedstrijden samenwerking ZRO en Haaglanden Deze wedstrijden zijn voor alle niveau s Figuren wedstrijd. Alle Niveau s. Het Wedde te Voorschoten Kringkampioenschappen in Het Wedde te Voorschoten Deze Kringkampioenschappen bestaan uit: Figurenwedstrijd Sen t/m Age I Uitvoeringenwedstrijd Sen t/m Age I (50-50%) (vrije uitvoeringen) Technische uitvoering Senioren (indien hier belangstelling voor is) Nationale Evenementen Open NK senioren op 29, 30 en 31 januari 2010 in Amsterdam NKJ 27 maart 2010 Heereveen Synchro Beat (Age I en Age II) 17 en 18 april in Eindhoven Vrije Combinatie 5 juni 2010 te Ede

12 Wedstrijd zwemmen Op 12 september 2009 zwom de wedstrijdploeg de eerste wedstrijd. Een vierkamp tussen zwemvereniging Numansdorp, LAC, de Wiekslag en ACZ. Goud was er voor Giulia, Celina, Cheryl, Tyron en Pien. Zilver was er voor Giulia, Julie (2x) en Julian. Brons was er voor Julian. Sjaron leverde deze wedstrijd de grootste verbetering in zowel de 50m als de 100 m rugslag. Op 20 september 2009 werd de eerste lange afstandswedstrijd gehouden in Alblasserdam. Cheryl, Isobel, Quinty, Brenda, Sjaron, Emily en Julian deden aan deze wedstrijd mee. Er werd 400 m vrije slag, 200 m vrije slag en 200 m wisselslag gezwommen. In de loop van het seizoen zullen deze afstanden steeds langer worden. Op 26 september 2009 werd het eerste deel van de ZRO competitie gezwommen in zwembad IJsselmonde. Na de eerste twee wedstrijden wordt iedere vereniging ingedeeld in de A, B, C, D of E competitie. Natuurlijk hoopt ACZ dit jaar in de C-competitie mee te kunnen zwemmen. De eerste wedstrijd is er niet slecht gezwommen. Er werden 11 gouden, 7 zilveren en 6 bronzen medailles gewonnen. Ook werd er een clubrecord gezwommen op de 4 x 50 m vrij door de meiden onder de 18 jaar. We hadden dit keer een bijna volledige ploeg en we hopen dan ook dat jullie dit seizoen dat voortzetten.

13 Zwemsoos TRAKTATIE Ter gelegenheid van het jubileum ACZ heeft locatiemanager Monique Verhoek van Optisport de leden van de afdeling mindervaliden en de vrijwilligers soos getrakteerd op koffie met gebak. Hartelijk dank namens allen!!!

14 Elementair zwemmen Belangrijk nieuws voor alle jongens en meisjes! De vakantie is al weer een poosje achter de rug en jullie zijn al weer volop aan het trainen voor het zwemdiploma C, Zwemvaardigheid I, II, III of IV. En natuurlijk ook onze "snorkelaars" die volop aan het oefenen zijn voor het A, B of C diploma. Het wordt de komende tijd hard werken voor jullie maar wel heul leuk wanneer je in december je zwemdiploma waar je zo hard voor getraind hebt mag zwemmen. Wanneer de training (les) is afgelopen en je bent aangekleed willen jullie dan in de kantine op je ouders wachten!! Ga beslist niet met iemand mee en ga ook niet naar buiten. De dagen worden steeds korter dus is het echt donker wanneer jullie naar huis gaan. Nog even op een rijtje: 1) wacht in de kantine op degen die je komt ophalen 2) wacht niet buiten 3) niet buiten gaan spelen waardoor je ouders niet weten waar je bent 4) ga niet met een vriendje of vriendinnetje mee wanneer je ouders of degene die je komt ophalen dit niet weten. En nu maar lekker verder oefenen voor het diploma. Veel succes. Team Elementair.

15

Splash. Jaargang 38 Nr. 1 Januari Algemene Capelse Zwemvereniging ACZ (zie ook onze website

Splash. Jaargang 38 Nr. 1 Januari Algemene Capelse Zwemvereniging ACZ (zie ook onze website Splash Jaargang 38 Nr. 1 Januari 2009 Algemene Capelse Zwemvereniging ACZ (zie ook onze website www.acz-capelle.nl) Inhoudsopgave Samenstelling Bestuur en Medewerkers ACZ Zwemtijden en Routebeschrijving

Nadere informatie

Splash. Jaargang 38 Nr. 2 April Algemene Capelse Zwemvereniging ACZ (zie ook onze website

Splash. Jaargang 38 Nr. 2 April Algemene Capelse Zwemvereniging ACZ (zie ook onze website Splash Jaargang 38 Nr. 2 April 2009 Algemene Capelse Zwemvereniging ACZ (zie ook onze website www.acz-capelle.nl) Inhoudsopgave Samenstelling Bestuur en Medewerkers ACZ Zwemtijden en Routebeschrijving

Nadere informatie

De volgende meiden mogen a.s. zaterdag 21 juni afzwemmen. Voor de overige meiden komt de zwemles te vervallen. Basishouding Zeilboot Balletbeen

De volgende meiden mogen a.s. zaterdag 21 juni afzwemmen. Voor de overige meiden komt de zwemles te vervallen. Basishouding Zeilboot Balletbeen Editie juni 2008 Diploma zwemmen De volgende meiden mogen a.s. zaterdag 21 juni afzwemmen. Voor de overige meiden komt de zwemles te vervallen. Basishouding Zeilboot Balletbeen Stacey Jennifer Manon Sanne

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 Het zwemseizoen loopt al bijna weer op zijn einde. Met het maken van deze nieuwsbrief staan er nog enkele wedstrijden voor de deur, maar gelukkig ook nog tal van activiteiten!

Nadere informatie

Splash. Jaargang 38 Nr. 3 Juli 2009. Algemene Capelse Zwemvereniging ACZ (zie ook onze website www.acz-capelle.nl)

Splash. Jaargang 38 Nr. 3 Juli 2009. Algemene Capelse Zwemvereniging ACZ (zie ook onze website www.acz-capelle.nl) Splash Jaargang 38 Nr. 3 Juli 2009 Algemene Capelse Zwemvereniging ACZ (zie ook onze website www.acz-capelle.nl) Inhoudsopgave Samenstelling Bestuur en Medewerkers ACZ Zwemtijden en Routebeschrijving Van

Nadere informatie

Splash. Jaargang 37 Nr. 3 Oktober 2008. Algemene Capelse Zwemvereniging ACZ (zie ook onze website www.acz-capelle.nl)

Splash. Jaargang 37 Nr. 3 Oktober 2008. Algemene Capelse Zwemvereniging ACZ (zie ook onze website www.acz-capelle.nl) Splash Jaargang 37 Nr. 3 Oktober 2008 Algemene Capelse Zwemvereniging ACZ (zie ook onze website www.acz-capelle.nl) Inhoudsopgave Samenstelling Bestuur en Medewerkers ACZ Zwemtijden en Routebeschrijving

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 Synchroonzwemmen Regio West

Jaarverslag 2017 Synchroonzwemmen Regio West Regio Synchroonzwemcommissie KNZB Regio West Secretariaat: synchroonzwemmen@knzbwest.nl Jaarverslag 2017 Synchroonzwemmen Regio West 1. Samenstelling Synchroonzwemcommissie Shirley Zwaan Kees Bastiaansen

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha NUMMER 6 Nieuwsbrief zwemvereniging Becha Augustus 2013 6 e editie Woordje van de voorzitter. In dit nummer 1 Woordje van de voorzitter 2 Nieuwe hoofd trainer 3 Even voorstellen Carla Notermans 4 De laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2016

NIEUWSBRIEF augustus 2016 NIEUWSBRIEF augustus 2016 1.Begin van het nieuwe seizoen We zitten nog midden in de schoolvakanties maar we kijken toch al vooruit naar de start van het nieuwe sportseizoen. Vanaf het nieuwe seizoen gaan

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 Synchroonzwemmen Regio West

Jaarverslag 2015 Synchroonzwemmen Regio West Regio Synchroonzwemcommissie KNZB Regio West Secretariaat: synchroonzwemmen@knzbwest.nl Jaarverslag 2015 Synchroonzwemmen Regio West 1. Samenstelling Synchroonzwemcommissie Shirley Zwaan voorzitter Kees

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit:

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit: Voorwoord, Dit boekje is speciaal gemaakt voor alle nieuwe leden van de korfbalvereniging DES (Door Eendracht Sterk). Hier kan je informatie over onze vereniging in vinden. Sinds de oprichting in 1958

Nadere informatie

Bossche ZwemVereniging

Bossche ZwemVereniging Bossche ZwemVereniging Februari 2015 Heb jij een nieuwtje voor de nieuwsbrief mail hem naar secretariaat@bzv.nl en wie weet staat hij volgende maand in deze nieuws brief. Onze nieuwsbrief Onze nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste zwemmers en ouders van zwemmers,

Beste zwemmers en ouders van zwemmers, Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders en Remco Brand e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2017/2018 11 april 2018 Nr. 2018-15 Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016 -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 20 JEUGD Mei 2016 1. Gezocht: trainers 2. Jurycursus 3. Kids Run 4. Mini s en C 5. Verslag oudertraining 6. Hoera! 7. Verslag pupillencompetitie AV Zaanland 8. Evening games

Nadere informatie

Algemene Capelse Zwemvereniging. Verantwoording periode 1 januari tot en met 31 december 2013

Algemene Capelse Zwemvereniging. Verantwoording periode 1 januari tot en met 31 december 2013 Algemene Capelse Zwemvereniging Verantwoording periode 1 januari tot en met 31 december 2013 Bestuur ACZ Maart 2014 Inleiding Het jaar 2013 is voor de Algemene Capelse Zwemvereniging een jaar geweest met

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

Zwemnieuws September 2018

Zwemnieuws September 2018 Zwemnieuws September 2018 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: startbijeenkomst, de start van het LAC-seizoen, Bas wint prestatiemedaille LAC, afscheid van vrijwilligers, oproep voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

Einduitslag ACZ clubkampioenschappen 2010

Einduitslag ACZ clubkampioenschappen 2010 Meisjes t/m 8 jaar in 01 Roma, Vrijhof 7 Wedstrijd 00:55:54 01:01:36 01:08:77 00:49:74 03:55:41 0235:41 02 Lucille, van Baarle 7 Synchroon 00:56:14 01:04:46 01:10:61 00:54:67 04:05:88 0245:88 03 Manolya,

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Nieuwsbrief. A q u a - N o v i o 9 4 O p l e i d i n g e n N a t i o n a l e Zw e m d i p l o m a s

Nieuwsbrief. A q u a - N o v i o 9 4 O p l e i d i n g e n N a t i o n a l e Zw e m d i p l o m a s Nieuwsbrief A q u a - N o v i o 9 4 O p l e i d i n g e n N a t i o n a l e Zw e m d i p l o m a s januari2017, nummer 45 VERGADERING COMMISSIE DIPLOMAZWEMMEN -Beheer zwembad Dukenburg. Het beheer is ingegaan

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 2 - Nummer 2 - november 2017 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

Vacature ledenadministratie of penningmeesterschap. Johan Gerards heeft aangegeven een stapje terug te willen doen.

Vacature ledenadministratie of penningmeesterschap. Johan Gerards heeft aangegeven een stapje terug te willen doen. Nieuwsbrief Nummer 21 Datum: 3 maart 2013 Volleybal vereniging Vacature ledenadministratie of penningmeesterschap Johan Gerards heeft aangegeven een stapje terug te willen doen. Volley vereniging Hierbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 seizoen 2012/2013: april 2013

Nieuwsbrief 3 seizoen 2012/2013: april 2013 Nieuwsbrief 3 seizoen 2012/2013: april 2013 Nu de WOC-competitie achter de rug is, is het bij WOC Zuid niet anders dan bij alle gewone verenigingen. Er wordt teruggekeken naar en zo mogelijk geleerd van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 november 2014

NIEUWSBRIEF 2 november 2014 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop:

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop: Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief. Weekbrief 16

Paulus-Weekbrief. Weekbrief 16 us-weekbrief Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor us-weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2015-2016 Week 51 Weekbrief 16 schoolschaatsen

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn) Beste leden, Bijgaand treffen jullie weer een nieuwsbrief aan. Veel leesplezier gewenst! SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Juli 201 6 Jaargang 4, nummer 3 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Regionale Minioren Finale 2 Voorwoord van de voorzitter Felicitaties Richard Claus 3 A

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 Het seizoen nadert langzamerhand zijn einde. De laatste wedstrijden staan op het programma, maar de trainingen zijn nog in volle gang. Met het eind van het seizoen in

Nadere informatie

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie.

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie. Flyer nr. 18 1 13 e Jaargang nummer 18 Verschijnt 2x per maand 24-04-2015 Voorzitter: Gert van Kalsbeek Tel: 5282065 e-mail: gertvankalsbeek@gmail.com Penningmeester en Secretariaat: Rene Akerboom Tel:

Nadere informatie

Met deze eerste nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015 willen we de volgende zaken onder de aandacht brengen:

Met deze eerste nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015 willen we de volgende zaken onder de aandacht brengen: Beste zwemmers, ouders, vrijwilligers en supporters, Oktober 2014 Met deze eerste nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015 willen we de volgende zaken onder de aandacht brengen: 1. Samenwerking WVZ met Together

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur en EK jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke,

Nadere informatie

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF Leer een handstand van Mike Krabbenborg DE GESCHIEDENIS VAN RAP EN SNEL Rap en Snel is opgericht in 1928. Er zaten toen nog maar 35 jongens en heren bij de vereniging, geen meisjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit het team. 17 december 2015. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit het team. 17 december 2015. Beste kinderen, ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 17 december 2015 Nieuws vanuit het team. Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel Het eind van het jaar 2015 is alweer in zicht! Voor velen een moment om stil te staan

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Opleiding tot topsporter Waterpolo komend seizoen

Opleiding tot topsporter Waterpolo komend seizoen Nieuwsbrief -8- juli 2011 Inhoudsopgave: Opleiding tot topsporter Waterpolo komend seizoen Waterpolo festival 2012 Scheidsrechters binnen opleiding tot topsporter WOC Trainingskamp in Alphen aan den Rijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie SPORTVERENIGING D.I.O Pagina 1 NIEUWSBRIEF Beste DIO Volleyballers, Het seizoen 2015/2016 zit er al weer op. We hebben een succesvol jaar gehad, met een aantal kampioensteams. De laatste trainingen zijn

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014 ALGEMENE LEDENVERGADERING 10 oktober 2014 Agenda ALV 2014 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Goedkeuring notulen van de ALV van 24 mei 2013. 4. Bestuur 5. Presentatie jaarverslag van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2016

Nieuwsbrief 23 december 2016 Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 23 december 2016 Toen was het alweer kerst.! En maken we langzaam maar zeker de balans op van het oude jaar 2016. Wat ging er goed, minder goed, hoogte- en dieptepunten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief ODIN april 2015

Nieuwsbrief ODIN april 2015 Nieuwsbrief ODIN april 2015 Beste allen, De 1 ste 3 maanden van 2015 zitten er al weer op. En wat is er allemaal gebeurd in deze periode op ODIN. Januari: Het nieuwe jaar zijn we gestart met een gezellige

Nadere informatie

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR Limietwedstrijd Dordrecht 50 vrije slag 33.17 50 vlinderslag 38.77. 200 wisselslag 2:49.57 50 vrije slag 32.19 100 vrije slag 1:07.99 PR 50 rugslag 41.77 PR 100 rugslag 1:27.93 PR 200 rugslag 2:55.53 PR

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2017

NIEUWSBRIEF JUNI 2017 Beste leden, Voor jullie ligt al weer de laatste nieuwsbrief van het seizoen 2016-2017 waarin we altijd even achterom kijken en alweer vooruit blikken op het nieuwe seizoen. We hebben de laatste maanden

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geraniumactie. RABO Fietssponsortocht. Uitgave: April 2014.

Nieuwsbrief. Geraniumactie. RABO Fietssponsortocht. Uitgave: April 2014. Nieuwsbrief Uitgave: April 2014. We doen het als vereniging over de hele breedte goed en daar kunnen we best trots op zijn. Maar dat succes komt niet zomaar; daarvoor hebben mensen zich ingespannen. Tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017 Wedstrijdagenda Februari 2017 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Februari 4 DZ&PC limietwedstrijd Lange Baan Drachten Aanschrijving verstuurd 5 Swimkick-Minioren circuit, deel 3 Alkmaar Aanschrijving

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Kalender van deze maand

Kalender van deze maand Kalender van deze maand 03-06 Zwemmen groepen 4-5-6 05-06 Schoolhandbaltoernooi in Spierdijk 09-06 Eerste Pinksterdag 10-06 Tweede Pinksterdag / Pinkstervakantie t/m 14/6 11-06 Vrij 12-06 Vrij 13-06 Vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van onze voorzitter

Nieuwsbrief. Van onze voorzitter Nieuwsbrief Over een week vieren we weer kerst en dan is het alweer snel 2018. De eerste helft van het seizoen zit er dus weer zo goed als op. Tijdens de feestdagen hebben we iets meer rust, want een aantal

Nadere informatie

19 oktober 2015 nr. 25

19 oktober 2015 nr. 25 19 oktober 2015 nr. 25 De eerste periode van het nieuwe seizoen zit er alweer op. Tijd om u even bij te praten. We blikken terug op het zevende jeugdkamp, er is een bijdrage van de activiteitencommissie

Nadere informatie

Wij gaan voor een goede, sterke zwemvereniging op Zuid!

Wij gaan voor een goede, sterke zwemvereniging op Zuid! Samen in de nieuwe vereniging springen hopen we te realiseren op 1 januari 2016. Al de stukjes hopen we dan passend te hebben. Spannend en uitdagend! Een proces waar we steeds proberen beide verenigingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. WVZ Wedstrijdzwemmen. 1. Verslag EMK Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel

NIEUWSBRIEF. WVZ Wedstrijdzwemmen. 1. Verslag EMK Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel WVZ Wedstrijdzwemmen Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel secretaris.wedstrijdzwemmen@wvz.nl DATUM: september 2013 NIEUWSBRIEF Beste zwemmers, vrijwilligers, ouders en supporters, Het seizoen weer gestart,

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Oktober 201 7 Jaargang 5, nummer 4 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Zwemkamp 25-27 augustus 2 Herinnering kledingactie 4 Wachtlijst Masters 5 Nieuwe tenues 5 Fijne herfst (vakantie)

Nadere informatie

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF RSW MASTERS NIEUWSBRIEF Aan alle 20 plussers va ZPC en Z&PC Rotterdam Regio West Open Masterwedstrijden deel 2 De RWOM in Vlaardingen was in twee opzichten een succes. Nog nooit zijn we met zo n grote

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, Het seizoen is voorbij. De AJ heeft als laatste team de hoofdprijs binnen gehaald. In deze NieuwsKrant vooral foto's van het afsluiten van een leuk seizoen. Iedereen een fijne zomerperiode.

Nadere informatie

Bestuur. Waterpoloclinic. Secretaris. Training van Olympisch kampioen Andrea Prlainovic. Nieuwsbrief ZV De Zaan, september 2016 (seizoen )

Bestuur. Waterpoloclinic. Secretaris. Training van Olympisch kampioen Andrea Prlainovic. Nieuwsbrief ZV De Zaan, september 2016 (seizoen ) Nieuwsbrief ZV De Zaan, september 2016 (seizoen 2016-2017) Bestuur Secretaris Binnen het bestuur is er een vacature voor de functie van secretaris. Tot de taken behoren o.a. het beheren en verspreiden

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De eerste nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Het is inmiddels december en de feestdagen staan alweer voor de deur. Daarom vanuit bestuur

Nadere informatie

Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ) Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) Jaarverslag 2005

Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ) Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) Jaarverslag 2005 Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ) Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) Jaarverslag 2005 De CEZ ziet er eind 2005 als volgt uit: Sylvia Trijsburg - Verwoerd Voorzitter + leiding zaterdagochtend Jan Boelhouwer

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Agenda

Nieuwsbrief December 2016 Agenda Nieuwsbrief December 2016 Agenda Turnen, 1e plaatsingswedstrijd 5e divisie te Winterswijk op 14 januari 2017 Turnen wedstrijdgroep Training Duiven op 22 januari 2017 09:00 Turnen, 1e plaatsingswedstrijd

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Het Berenvel. Brigit Mulder vertrekt naar de States. Waterpolo Synchroonzwemmen Fit & Fun

Het Berenvel. Brigit Mulder vertrekt naar de States. Waterpolo Synchroonzwemmen Fit & Fun Foto: Gunnik Fotografie Het Berenvel Waterpolo Synchroonzwemmen Fit & Fun Brigit Mulder vertrekt naar de States Brigit mulder blijft een Bear, maar vanaf januari maakt Brigit Mulder de overstap naar California

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF Jan-Mrt 2016 RSW MASTERS NIEUWSBRIEF Aan alle 20 plussers va ZPC en Z&PC Rotterdam Midden december zwommen we RWOM wedstrijd en een maand later de ONMK in het Sportcentrum in Papendrecht. Op de RWOM zwommen

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2018

Nieuwsbrief Januari 2018 Nieuwsbrief Januari 2018 Van de VoorzitterOm te beginnen Om te beginnen. Beste leden, We zitten alweer in het tweede halfjaar van de competitie. Dit is dan zo n moment om te kijken hoe het alle teams vergaat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Waterpolo opleidingscentrum (WOC)

Waterpolo opleidingscentrum (WOC) 1. Beelden van de stage Canada 2. Rol van de ouders door Jacques van Rossum 3. Nieuws en komend seizoen Scala college : sportiefste school van het jaar! 25 juni : 1e paal zwembad Aquarijn LOOT school in

Nadere informatie