Concours Hippique Bergen op Zoom

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Concours Hippique Bergen op Zoom"

Transcriptie

1

2

3 Concours Hippique Bergen op Zoom Beste paardensport liefhebber, Voor de 112e maal zal het bestuur van de Stichting West-Brabantse Harddraverij en Concours Hippique, het Concours Hippique in Bergen op Zoom met veel plezier organiseren. Dit mooie en zeer gewaardeerde paardensportevenement zal plaats vinden in het Pinksterweekend van zaterdag 23 mei 2015 tot en met maandag 25 mei 2015 op het stadspark Kijk in de Pot. Om ook dit jaar het Concours Hippique succesvol te laten verlopen hebben wij een prachtig sportprogramma voorbereid. Door middel van interactie tussen sponsor, ruiter en publeik zorgen we voor een ambiance die uw bedrijf nog meer in the picture brengt. Hiervoor zijn wij op zoek naar een samenwerkingsverband om dit met sponsoren te kunnen realiseren. Tijdens de pinksterdagen kunt u in een ontspannen sfeer in ons VIP paviljoen gasten, klanten of medewerkers uitnodigen om deze op een unieke manier de paardensport te laten beleven. Het is mogelijk collega ondernemers, die ook het concours een warm hart toedragen en het hieraan gekoppelde goede doel ondersteunen, te ontmoeten. U krijgt als sponsor uitleg over de paardensport en shows door gedreven professionals uit het vak. U zal bijvoorbeeld tijdens geplande rondleidingen meegenomen worden naar zowel de dressuurals springproeven waarbij vakmensen u uitleg geven over wat er allemaal van paard en mens gevraagd wordt. Tevens kijkt u mee achter de schermen van het evenement en krijgt u uitleg over de Hippische sport. Op de middag zijn er presentaties gegeven door gastsprekers. Deze korte presentaties zijn gepland tijdens de High Tea (12:00-14:00 uur). De lezingen zullen onder andere betrekking hebben op de thema s topsport en voeding. Met bijvoorbeeld een lezing/demo van fysiotherapeut Joris van de Riet over de flexchair en een lezing over mestonderzoeken door Pauline Knols van mestlab.nl. Naast alle activiteiten kunt u een bezoek brengen aan de fair met diverse standhouders. Uiteraard hebben wij gedacht aan de kinderen, die op ons uitgebreide kinderplein zich naar hartenlust kunnen uitleven. Het sponsoren van Concours Hippique Bergen op Zoom geeft u de mogelijkheid om uw bedrijf op een unieke wijze te promoten voor het grote publiek en uw klanten. Het Concours Hippique op stadspark Kijk in de Pot trekt jaarlijks bezoekers. Ook aan de interne mens is dit jaar extra aandacht besteed en bestaat er in ons VIP paviljoen de mogelijkheid te genieten van een gevarieerd aanbod van hapjes en drankjes. Als sponsor commissie van de stichting willen we natuurlijk ook inspelen op uw individuele wensen. Wij stellen graag een voor u op maat gesneden sponsor pakket voor dat naadloos aansluit op uw wensen. In deze brochure vindt u als voorbeeld enkele standaard sponsorpakketten. Namens de sponsorcommissie: Frans van Nispen, Mart Nuyten, Pieter van der Horst, Teun van den Broek en Jan-Willem Passer.

4 Concept programma Zaterdag 23 mei 2015 Springterrein BB springen B springen rijstijl + barrage Pony springen M/Z/ZZ klassiek met barrage L springen M springen Dressuurterrein Pony dressuur Z Z2 dressuur ZZ zwaar Prix st.george Intermediair Showterrein Demonstratie door horseballteam Brembos Dressuur clinic: Grand prix ruiter Brecht D Hoore en Dominique van der Horst Zondag 24 mei 2015 Springterrein B springen Hackney s lage limietklasse kleine maat L springen klassiek met barrage Hackney s ereklasse kleine maat Z springen (Kees Kouwenberg bokaal) Hackney s hoge limietklasse kleine maat ZZ springen Hackney s dames Show Hoogtesprong (Z-ZZ-1.40m)

5 Concept programma Dressuurterrein B dressuur MI dressuur LI dressuur L2 dressuur M2 dressuur Showterrein Kür op muziek met voorafgaand tekst en uitleg door Pauline Knols, Grand prix-jury lid Springclinic; Teun van den Broek met talentvolle ponyruiters Pony carroussel van ponyclub Wouw Vooruit Demonstratie pony en paardenrassen van heel klein tot enorm! Marco Starink gedrags deskundige: Demonstratie authentiek jachtwerk

6 Concept programma Maandag 25 mei 2015 Springterrein M springen klassiek met barrage (Vergouwen bokaal) Tuigpaarden enkelspan competitierubriek 1.30m Springen klassiek Show/presentatie Oudenaerde Tuigpaarden enkelspan Kleine Limiet klasse 1.35m Springen klassiek met barrage Tuigpaarden enkelspan Grote Limiet klasse 1.40m GROTE PRIJS springen klassiek met barrage Tuigpaarden enkelspan Ere klasse Dressuurterrein ZI dressuur ZZ-licht dressuur Subli dressuur 4-jarige Subli dressuur 5 en 6-jarige Showterrein Hondensport; Agility De bereden koe! Demonstratie tuigpaarden; Piramide

7 Het goede doel In het jaar 2013 konden we een mooi bedrag overhandigen aan de cliniclowns. Dit jaar ondersteunen wij met het concours stichting Pestkind. De stichting streeft ernaar het pesten van kinderen te voorkomen en te verminderen. De stichting West-Brabantse Harddraverij en Concours Hippique ondersteunt de Pest mij maar Tour van Henk Pieterse. Henk gaat met deze Tour langs scholen, clubs en verenigingen. Daar gaat hij aan de slag met de kinderen door een gesprek aan te gaan over het feit dat hij zelf altijd gepest is. Hierdoor komt er vaak al een discussie op gang. Na deze discussie volgt een sportworkshop met muziek. De kinderen kunnen zich hier helemaal in uitleven. Toch komt er meestal een moment dat sommige kinderen weer in hun oude rol van het pesten vervallen. Doordat Henk een microfoon draagt, zal hij dan de confrontatie aangaan en het gedrag van deze kinderen onder een vergrootglas leggen. Stichting West-Brabantse Harddraverij en Concours Hippique heeft respect, normen en waarden hoog in het vaandel staan. Daarom steunt onze stichting dit jaar Stichting Pestkind.

8

9 Concept programma VIP accommodatie zaterdag, zondag en maandag: Tot 11:30 uur ontbijt sessies. Bedrijven hebben de mogelijkheid om gasten aan tafel uit te nodigen voor een presentatie van producten of bedrijfspresentaties onder het genot van koffie en thee met gebak of een brunch. Van 12:00 tot 14:00 uur High Tea. Gedurende de high Tea zullen diverse gast sprekers uitleg geven over thema s die voor u of uw klanten interessant kunnen zijn zoals; voeding voor uw sport paard, preventieve medische begeleiding van uw topsport stal, transport & logistiek in West-Brabant, nieuwe economische ontwikkelingen in de regio voor industrie, midden & klein bedrijf, farmaceuten en een presentatie van de flexchair. Het definitieve programma volgt. Van 14:00 tot 17:00 uur rondleidingen. Diverse rondleidingen in kleine groepen over het terrein met toelichting door diverse top ruiters en een kijkje achter de schermen van de wedstrijd. Na het sportprogramma kunt u de gehele VIP accommodatie af huren voor uw eigen bedrijfs evenement of feest. Voor meer informatie en de mogenlijkheden hiervan kunt u contact opnemen met het bestuur. In overleg met de catering kunnen we een op maat gemaakte service van hapjes en drankjes aanbieden. Gedurende de dag wordt u uitgenodigd om de prijzen mee uit te reiken aan de diverse winnaars van de verschillende rubriek(en) verbonden aan uw bedrijf. Ook bestaat de mogelijkheid om een ereronde mee te rijden in de rijtuigen van de deelnemers aan de tuigpaarden en hackney rubrieken.

10 Sponsorsuggesties Categorie 1 - Sponsoring 150,- Logo vermelding naamsbekendheid op startlijsten en publiciteit 1 X vlag/reclamebord/spandoek rond om de piste Extra High Tea kaarten a 20 op verzoek, beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Categorie 2 - Sponsoring 300,- Logo vermelding naamsbekendheid op startlijsten en publiciteit 3 X vlag/reclamebord/spandoek rond om de piste of een hindernis op het springterrein 2 toegangskaarten voor 1 dag naar keuze tot de VIP, inclusief VIP arrangement Gratis parkeren op onze speciaal gereserveerde VIP plaatsen Ontvangst met koffie en lekker appelgebak Extra High Tea kaarten a 20 op verzoek, beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Categorie 3 - Sponsoring 500,- Logo vermelding naamsbekendheid op startlijsten en media publiciteit 5 X vlag/reclamebord/spandoek rond om de piste of 3 X vlag/reclamebord/spandoek en een hindernis op het springterrein 2 toegangskaarten voor 2 dagen naar keuze tot de VIP, inclusief VIP arrangement Gratis parkeren op onze speciaal gereserveerde VIP plaatsen Ontvangst met koffie en lekker appelgebak Rubriek sponsor klasse beginners/licht Rondleidingen over het terrein met een kijkje achter de schermen met professionele uitleg over de hippische sport. Voor 2 personen toegang tot het High Tea programma van 12:00 tot 14:00 met diverse gastsprekers op twee dagen naar keuze. Extra High Tea kaarten a 20 op verzoek, beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Categorie 4 - Sponsoring 750,- Logo vermelding naamsbekendheid op startlijsten en media publiciteit 5 X vlag/reclamebord/spandoek rond om de piste of 3 X vlag/reclamebord/spandoek en een hindernis 2 toegangskaarten voor 3 dagen naar keuze tot de VIP, inclusief VIP arrangement Gratis parkeren op onze speciaal gereserveerde VIP plaatsen Ontvangst met koffie en lekker appelgebak Rubriek sponsor klasse beginners/licht Rondleidingen over het terrein met een kijkje achter de schemen met professionele uitleg over de hippische sport. Voor 2 personen toegang tot het High Tea programma van 12:00 tot 14:00 met diverse gastsprekers op twee dagen naar keuze. Extra High Tea kaarten a 20 op verzoek, beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

11 Sponsorsuggesties Sponsorpakket Brons 1500,- Logo vermelding naamsbekendheid op startlijsten en media publiciteit 1 X sponsor hindernis 5 X vlag/reclamebord/spandoek 4 toegangskaarten voor 3 dagen tot de VIP, inclusief VIP arrangement Op alle dagen een tafel met uw logo voor 4 personen Gratis parkeren op onze speciaal gereserveerde VIP plaatsen Ontvangst met koffie en lekker appelgebak Rubrieksponsor klasse midden Rondleidingen over het terrein met een kijkje achter de schermen met professionele uitleg over de hippische sport. Voor 4 personen toegang tot het High Tea programma van 12:00 tot 14:00 met diverse gastsprekers op alle drie de dagen. Extra High Tea kaarten a 20 op verzoek, beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Sponsorpakket Zilver 2500,00 Logo vermelding naamsbekendheid op startlijsten en publiciteit 2 X sponsor hindernis 10 X vlag/reclamebord/spandoek 6 toegangskaarten voor 3 dagen tot de VIP, inclusief VIP arrangement Op alle dagen een tafel met uw logo voor 6 personen Gratis parkeren op onze speciaal gereserveerde VIP plaatsen Ontvangst met koffie en lekker appelgebak Give-aways/reclamefolders op terras tafels voor alle VIP mensen Banners van uw bedrijf op de VIP accommodatie Rubrieksponsor klasse zwaar Rondleidingen over het terrein met een kijkje achter de schermen met professionele uitleg over de hippische sport. Voor 10 personen toegang tot het High Tea programma van 12:00 tot 14:00 met diverse gastsprekers op alle drie de dagen. Extra High Tea kaarten a 20 op verzoek, beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

12 Sponsorsuggesties Sponsorpakket Goud 4500,- Logo vermelding naamsbekendheid en publiciteit 2 X sponsor hindernis 10 X vlag/reclamebord/spandoek. 10 toegangskaarten voor 3 dagen tot de VIP Inclusief VIP arrangement Inclusief op alle dagen een lounge corner voor 10 personen Inclusief 2 flessen champagne per dag met diverse hapjes Gratis parkeren op onze speciaal gereserveerde VIP plaatsen Ontvangst met koffie en lekker appelgebak Give-aways/reclamefolders op terras tafels voor alle VIP mensen Banners van uw bedrijf op de VIP accommodatie 2 X rubrieksponsor klasse zwaar Rondleidingen over het terrein met een kijkje achter de schermen met professionele uitleg over de hippische sport. Voor 10 personen toegang tot het High Tea programma van 12:00 tot 14:00 met diverse gastsprekers op twee van de drie dagen naar keuze. Extra High Tea kaarten a 20 op verzoek, beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. VIP Arrangement Het VIP arrangement bestaat uit, Koffie met appelgebak Complementair drankarrangement Luxe Hapjes met o.a. gerookte paling, gerookte zalm e.d. Bittergarnituur High Tea van 12:00 tot 14:00 uur Walking Dinner van 16:00 tot 18:00 uur Losse VIP kaarten voor extra gasten of relaties zijn verkrijgbaar voor 75 per stuk. Extra mogelijkheden naast de bestaande sponsorpakketten Ontbijt bijeenkomst tot 11:30 uur. Tijdens het ontbijt kunt u een tafel voor 4 tot 6 personen huren in de VIP accommodatie voor 75, ter promotie van uw bedrijfsactiviteiten. Ook bestaat de mogelijkheid om in overleg met de catering een brunch te serveren. Alles oor eigen rekening. Na het sportprogramma kunt u de gehele VIP accommodatie af huren voor uw eigen bedrijfs evenement of feest in overleg met het bestuur en catering met een op maat gemaakte service van hapjes en drankjes.

13 Sponsorsuggesties Hoofdsponsorpakket Sponsorpakket Goud 4500,00 voor minimaal drie jaar of 1 X 7500,00 Logo vermelding naamsbekendheid en publiciteit 2 X sponsor hindernis 10 X vlag/reclamebord/spandoek Uw bedrijfsnaam wordt verbonden aan de Grote prijs van Bergen op Zoom en het top show element met een ruiter/amazone op wereldniveau Tevens diverse kleinere show elementen krijgen ook uw bedrijfsnaam 10 toegangskaarten voor 3 dagen tot de VIP, Inclusief VIP arrangement Inclusief loungecorner voor 10 personen Inclusief 2 flessen champagne met per dag diverse hapjes Ontvangst met koffie en lekker appelgebak Gratis parkeren op onze speciaal gereserveerde VIP plaatsen Give-aways/reclamefolders op terras tafels voor alle VIP mensen Banners van uw bedrijf op de VIP accommodatie 2 X rubrieksponsor klasse Zwaar Rondleidingen over het terrein met een kijkje achter de schermen met professionele uitleg over de hippische sport. Voor 10 personen toegang tot het High Tea programma van 12:00 tot 14:00 uur met diverse gastsprekers op twee van de drie dagen naar keuze. Extra High Tea kaarten a 20 op verzoek, beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

14 Contactgegevens Voor meer informatie kunt u terecht bij Frans van Nispen te bereiken via het volgende telefoon nummer ; Sponsor commisie: Frans van Nispen voorzitter frans@chboz.nl Mart Nuyten vice voorzitter mart@chboz.nl Pieter van den Horst pieter@chboz.nl Teun van den Broek teun@chboz.nl Jan-Willem Passer jan-willem@chboz.nl Postadres: Antwerpsestraatweg JJ Bergen op Zoom

15 Aantekeningen

16 mede mogelijk gemaakt door

Concours Hippique Bergen op Zoom

Concours Hippique Bergen op Zoom Concours Hippique Bergen op Zoom Beste paardensport liefhebber, Voor de 114e maal organiseren wij, Stichting West-Brabantse Harddraverij en Concours Hippique, met veel plezier het Concours Hippique in

Nadere informatie

Prijslijst sponsormogelijkheden R.V. Bathmen

Prijslijst sponsormogelijkheden R.V. Bathmen Prijslijst sponsormogelijkheden R.V. Bathmen 1 Accommodatie sponsor mogelijkheden Manege t Ruiterkamp beschikt over een rijhal van 35x60m en een inrijhal van 35x40m. Een van de mooiste ruimtes binnen Manege

Nadere informatie

Paardensportcentrum Den Goubergh

Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensport is emotie, maar bovenal ons belangrijkste product! PSC Den Goubergh heeft zich in West-Brabant ontwikkeld tot het grootste hippisch centrum van de regio. Het

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. - Promodorp - Sponsorpakketten - VIP Sponsorlounge

SPONSORBROCHURE. - Promodorp - Sponsorpakketten - VIP Sponsorlounge SPONSORBROCHURE - Promodorp - Sponsorpakketten - VIP Sponsorlounge VOORWOORD 2 Nationaal Concours Hippique Eext wordt in 2019 al weer voor de 90 ste keer georganiseerd! Door de jaren heen hebben er enorm

Nadere informatie

Paardensportcentrum Den Goubergh

Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensport is emotie, maar bovenal ons belangrijkste product! PSC Den Goubergh heeft zich in West-Brabant ontwikkeld tot het grootste hippisch centrum van de regio. Het

Nadere informatie

sponsorbrochure - VIP-Lounge - Picknickbanken - Concourkrant - Sponsorpakketten - Sponsorproducten

sponsorbrochure - VIP-Lounge - Picknickbanken - Concourkrant - Sponsorpakketten - Sponsorproducten sponsorbrochure - VIP-Lounge - Picknickbanken - Concourkrant - Sponsorpakketten - Sponsorproducten Voorwoord De Paardensportvereniging Eext, organisator van het Concours Hippique te Eext, is alweer volop

Nadere informatie

sponsorbrochure - Sponsor-Lounge - Concourmagazine - Sponsorpakketten - Promodorp

sponsorbrochure - Sponsor-Lounge - Concourmagazine - Sponsorpakketten - Promodorp sponsorbrochure - Sponsor-Lounge - Concourmagazine - Sponsorpakketten - Promodorp VOORWOORD De Paardesportvereniging Eext, organisator van het Concours Hippique in Eext, is alweer volop in beweging richting

Nadere informatie

Zaken doen in een omgeving van hoog niveau

Zaken doen in een omgeving van hoog niveau Zaken doen in een omgeving van hoog niveau In de weekenden van 3, 4 en 5 mei & 11 en 12 mei 2019 vindt bij het Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg de 15e editie plaats van Grandorse Horse Trials,

Nadere informatie

17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE

17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE 17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE NK Dressuur slaat nieuwe weg in Wie het Nederlands Kampioenschap Dressuur mag organiseren weet zich verzekerd van deelname van topcombinaties op wereldniveau. Olympisch

Nadere informatie

HOSPITALITY-ARRANGEMENTEN

HOSPITALITY-ARRANGEMENTEN HOSPITALITY-ARRANGEMENTEN Indoor Twente presenteert het mooiste indoor concours van Twente. Het evenement is een aaneenschakeling van hippische hoogtepunten met een Twents karakter. U heeft de kans om

Nadere informatie

Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden

Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden 27 juni 2010 Stal Hulsterlo - Meerdonk Organisatie Door LRV wordt sedert een 10 tal jaren wedstrijden voor Jonge Paarden ingericht. Deze wedstrijden

Nadere informatie

Voorwoord. Teun van den Broek, van Ponyruiter tot Voorzitter.

Voorwoord. Teun van den Broek, van Ponyruiter tot Voorzitter. SPONSORBROCHURE Voorwoord Namens de organisatie van Concours Hippique Bergen op Zoom heb ik het genoegen om u hierbij de vernieuwde sponsorbrochure aan te mogen bieden. Concours Hippique Bergen op Zoom

Nadere informatie

Uitnodiging tot sponsoring 2017

Uitnodiging tot sponsoring 2017 Uitnodiging tot sponsoring 2017 Eventing Noord Limburg CCI*-CIC* Hippische Evenementen Zone Equestrian Centre de Peelbergen 5,6 en 7 Mei 2017 DE INTERNATIONALE EVENTING WEDSTRIJDEN Sinds enkele jaren heeft

Nadere informatie

Internationale menwedstrijden Horst aan de Maas april Informatiebrochure voor relaties

Internationale menwedstrijden Horst aan de Maas april Informatiebrochure voor relaties 1 Informatiebrochure voor relaties 2 De hippische beleving van het zuiden 3 Onze wedstrijd in 11 items Driedaagse wedstrijd op 15, 16 en 17 april 2016 De wedstrijd bestaat uit dressuur, vaardigheid en

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

Uiteraard is uw hoofdsponsorschap maatwerk! Bespreek al uw wensen met uw contactpersoon.

Uiteraard is uw hoofdsponsorschap maatwerk! Bespreek al uw wensen met uw contactpersoon. Hoofdsponsorpakket 2015 Hele pagina advertentie in full color (desgewenst zwart-wit) in de Hippinkstercourant (oplage 19.000 stuks) Logo op de voorpagina van de Hippinkstercourant Advertorial in de Hippinkstercourant

Nadere informatie

The Netherlands 02-03-04 augustus 2013

The Netherlands 02-03-04 augustus 2013 CONCOURS HIPPIQUE INTERNATIONAL UNIVERSITAIRE -CHIU- The Netherlands 02-03-04 augustus 2013 Ruitersportcentrum Capriole Haaksbergen Inhoud KNHS-VNS... 3 Dutch Studentriders... 3 Studentenconcoursen...

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

IICH GRONINGEN Zuidbroek

IICH GRONINGEN Zuidbroek ZUIDBROEK 20-12-2015-9-1-2016 VP0068842 Status: Goedgekeurd Datum goedgekeurd: 25-10-2015 Indoor Pony & Paard Categorie 1 Openstelling: Onbeperkt opengesteld Selectiewedstrijd: Nee Stichting Ruitersport

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

Driving Valkenswaard Internationaal Verbind uw naam aan hét top mensport event van Nederland. Sponsoring 2019

Driving Valkenswaard Internationaal Verbind uw naam aan hét top mensport event van Nederland. Sponsoring 2019 Driving Valkenswaard Internationaal Verbind uw naam aan hét top mensport event van Nederland Sponsoring 2019 2 Verbind uw naam aan hét top mensport event van Nederland Welkom bij Driving Valkenswaard Internationaal

Nadere informatie

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 Jumping Etten-Leur is één van de mooiste outdoor concoursen van Nederland en staat bij veel ruiters standaard op de agenda. De sport staat voorop en daarin speelt sponsoring

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN

SPONSORPAKKETTEN JAR I G - JUB I 5 LTR -5 M - S I NDS 201 H I PP I S CH - HO I J K - G ROL LOO Hippisch LEU 4-5e EDITIE HOLTRIJK 5, 6 & 7 juli GROLLOO SPONSORPAKKETTEN WWW.HOLTRIJK.NL 5 jarig jubileum Geachte heer/mevrouw,

Nadere informatie

VIP OKT TRAKTEER JE ZAKENRELATIES OP EEN ONVERGETELIJKE VIP SPORTERVARING EN EEN GEPERSONALISEERDE VIP BEHANDELING EUROPEANOPEN.

VIP OKT TRAKTEER JE ZAKENRELATIES OP EEN ONVERGETELIJKE VIP SPORTERVARING EN EEN GEPERSONALISEERDE VIP BEHANDELING EUROPEANOPEN. ANTWERPEN 13-20 OKT 2019 VIP TRAKTEER JE ZAKENRELATIES OP EEN ONVERGETELIJKE VIP SPORTERVARING EN EEN GEPERSONALISEERDE VIP BEHANDELING EUROPEANOPEN.BE DE EUROPEAN OPEN WERELDTENNIS IN ANTWERPEN 2018 WINNAAR

Nadere informatie

Inhoudsopgave. DSV Dance Explosion European Dance Explosion Gala Sponsoring

Inhoudsopgave. DSV Dance Explosion European Dance Explosion Gala Sponsoring Inhoudsopgave DSV Dance Explosion European Dance Explosion Gala Sponsoring Verenigingsstructuur Danssportvereniging Dance Explosion is een nieuwe danssportvereniging die anders is dan alle andere. In het

Nadere informatie

Sponsordossier. Zomertornooien LRV Koningshooikt De Heideruiters. Ponytornooi 12 augustus Paardentornooi 15 augustus 2018

Sponsordossier. Zomertornooien LRV Koningshooikt De Heideruiters. Ponytornooi 12 augustus Paardentornooi 15 augustus 2018 Sponsordossier Zomertornooien LRV Koningshooikt De Heideruiters Ponytornooi 12 augustus 2018 Paardentornooi 15 augustus 2018 Lombaardstraat 63 St-Kat.Waver LRV Zomertornooi 2018 600 pony s & 800 paarden

Nadere informatie

1-2-3-4 augustus 2013. stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be

1-2-3-4 augustus 2013. stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be 1-2-3-4 augustus 2013 stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be VOORWOORD De voorbije drie jaren was het Flanders Dressage Event een echte trendsetter in de Belgische dressuursport. Het totale concept

Nadere informatie

GELDERLAND. 26 t/m 29 juli 2018 SPONSORBROCHURE

GELDERLAND. 26 t/m 29 juli 2018 SPONSORBROCHURE GELDERLAND 26 t/m 29 juli 2018 SPONSORBROCHURE Paradepaardje Het NK Dressuur Gelderland is een van de paradepaardjes van het KNHS-centrum geworden. De formule heeft zich inmiddels bewezen en juist voor

Nadere informatie

6 en 7 april 2013 Samengestelde Menwedstrijd Heukelom

6 en 7 april 2013 Samengestelde Menwedstrijd Heukelom 6 en 7 april 2013 Samengestelde Menwedstrijd Heukelom Sponsor informatie 1 Menwedstrijd Heukelom 2013 In het weekend van 6 en 7 april 2013 organiseert Stichting Mensport Heukelom weer een samengestelde

Nadere informatie

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 Een feest voor spelers en bezoekers Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 Op het vermaarde Melkhuisje met zijn rijke tennistraditie en gezellige ambiance vond

Nadere informatie

november 2016

november 2016 7 jaar 11-12-13 november 2016 stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be VOORWOORD Tijdens de zomermaanden mocht Flanders Dressage Event de laatste 6 jaar het Belgisch Kampioenschap dressuur Seniors verwelkomen.

Nadere informatie

Programma Bathmen te Paard 2015

Programma Bathmen te Paard 2015 Programma Bathmen te Paard 2015 ALGEMEEN Accommodatie : Manege t Ruiterkamp, Koekendijk 20, 7434 CK te Bathmen Afmeting hoofdring : 35 x 60 meter Afmeting losrijring : 35 x 40 meter Datum : dinsdag 3 t/m

Nadere informatie

VOORWOORD MEER WETEN? Wilt u meer informatie over de partnermogelijkheden? Neem dan contact op met Sander van Peer van de partnercommissie:

VOORWOORD MEER WETEN? Wilt u meer informatie over de partnermogelijkheden? Neem dan contact op met Sander van Peer van de partnercommissie: VOORWOORD Beste wielerliefhebber van de Draai van de Kaai, Het wielrennen leeft en vooral in Roosendaal tijdens de Draai van de Kaai. En dat al meer dan 35 jaar op en rondom de Kaai. In de afgelopen 35

Nadere informatie

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk sport-

Nadere informatie

ZAKELIJKE NAC BUSINESS CLUB TRIBUNE SEIZOEN 2018 / 2019 BEATRIX SKYBOX GOUD ZILVER BRONS SPORTS BAR BOS LOUNGE LOUNGE

ZAKELIJKE NAC BUSINESS CLUB TRIBUNE SEIZOEN 2018 / 2019 BEATRIX SKYBOX GOUD ZILVER BRONS SPORTS BAR BOS LOUNGE LOUNGE ZAKELIJKE PIRA 66 44 1 ZILVER SPORTS BAR 1912 LOUNGE SKYBOX 22 33 55 BEATRIX LOUNGE GOUD BRONS MIDE BOS 77 NAC BUSINESS 7 5 5 7 2 1 4 6 5 3 3 3 5 TRIBUNE SEIZOEN 2018 / 2019 NAC BUSINESS HET GROOTSTE ZAKELIJKE

Nadere informatie

Sponsormagazine v.v. De Alblas

Sponsormagazine v.v. De Alblas Sponsormagazine v.v. De Alblas Waarom dit sponsorboek? Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven. Financiële bijdragen in de vorm van sponsoring zijn voor verenigingen belangrijk om

Nadere informatie

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE 14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE Een nieuwe start Voor u ligt de sponsorbrochure van het Nederlands Kampioenschap Dressuur 2017. In enkele jaren zijn deze kampioenschappen op ons Nationaal Hippisch

Nadere informatie

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE 14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE Een nieuwe start Voor u ligt de sponsorbrochure van het Nederlands Kampioenschap Dressuur 2017. In enkele jaren zijn deze kampioenschappen op ons Nationaal Hippisch

Nadere informatie

Paardensportcentrum Den Goubergh

Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensportcentrum Den Goubergh Paardensport is emotie, maar bovenal ons belangrijkste product! PSC Den Goubergh heeft zich in West-Brabant ontwikkeld tot het grootste hippisch centrum van de regio. Het

Nadere informatie

Mis dit evenement niet!

Mis dit evenement niet! SPONSORBROCHURE 7 OKTOBER 2018 Nationaal Tornooi 2018 7 oktober 2018, Nationaal Tornooi LRV Paarden! Ruiters! Amazones! Menners! LRV betekent vooral paardrijden in verenigingsverband en daar zijn we in

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER DE WARRE

SPONSORDOSSIER DE WARRE 2018-2019 SPONSORDOSSIER DE WARRE VOORWOORD 2018 was een belangrijk jaar voor domein de Warre! Zo zijn we volop begonnen met de vernieuwing van ons domein. Er is een vernieuwd en uitgebreid Adventure Park

Nadere informatie

Grandorse Kronenberg. Dressuur & Springen. Limburgse Ruiterkampioenschappen. Paarden - Pony s.

Grandorse Kronenberg. Dressuur & Springen. Limburgse Ruiterkampioenschappen. Paarden - Pony s. Grandorse Kronenberg Limburgse Ruiterkampioenschappen 5-6 augustus 2017 Mede mogelijk gemaakt door: Dressuur & Springen Paarden - Pony s www.paardensportsevenum.nl Voorwoord Organisatie Als Ruiterclub

Nadere informatie

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 MELKHUISJE MASTERS 2019 Op het vermaarde Melkhuisje met zijn rijke tennistraditie en gezellige ambiance vond in mei 2017 de introductie plaats van een topsportevenement voor relatie-

Nadere informatie

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE!

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 2K19 AMSTERDAM - BOEDAPEST DE CANNONBALL RUN 3000 LIFESTYLE RALLY - IS HIER! Met trots presenteren

Nadere informatie

NRPS SUBLI CUP ERMELO

NRPS SUBLI CUP ERMELO ERMELO NRPS (V51040) 17-9-2016 Marian De Ruiter VP0077545 0577-401150 Status: Gesloten Outdoor Pony en Paard 3 Openstelling: Stamboek/Ras/Type Selectiewedstrijd: Nee Inschrijven Start inschrijven: 28-7-2016

Nadere informatie

ZAKELIJKE NAC BUSINESS CLUB

ZAKELIJKE NAC BUSINESS CLUB ZAKELIJKE NAC 9 5 6 7 5 6 2 3 5 6 3 1 3 TRIBUNE 7 9 4 5 6 8 SEIZOEN 2019 / 2020 NAC HET GROOTSTE ZAKELIJKE NETWERK VAN DE REGIO NAC biedt haar zakelijke netwerk ook buiten de wedstrijddagen doordachte

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER. Provinciaal ruitertornooi 23 SEPT 2018

SPONSORDOSSIER. Provinciaal ruitertornooi 23 SEPT 2018 SPONSORDOSSIER Provinciaal ruitertornooi 23 SEPT 2018 Nationaal ponytornooi 30 SEPT 2018 Voorwoord Beste, Op 23 en 30 september 2018 organiseert LRV Sint Maarten Merksplas met veel trots het Provinciale

Nadere informatie

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis BusinessparkEvents deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk Businesspark events Met ons concept Businesspark events bieden wij de mogelijkheid om een 'gezamenlijk' Open Huis te organiseren voor

Nadere informatie

January 25 TH - 31 st

January 25 TH - 31 st January 25 TH - 31 st where the best come to compete... INHOUD WEN 2016 7 wen PROEVEN 8 HENGSTEN 9 CSI** 9 DRESSUUr 9 PROGRAMMA 10 HOSPITALITY 12 proefsponsor jumping 14 EXCLUSIVe 17 ROYAL 17 STANDRUImtes

Nadere informatie

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen.

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen. E.V.V.C. Sponsorplan Maatschappelijk verantwoord ondersteunen www.evvc.nl Het helpen bij de ontwikkeling van mens en maatschappij Voetbalvereniging E.V.V.C. Samen scoren De voetbalvereniging E.V.V.C. is

Nadere informatie

CH de Wolden / CSI ** Zuidwolde Hoe financier je 8 dagen CH de Wolden

CH de Wolden / CSI ** Zuidwolde Hoe financier je 8 dagen CH de Wolden 2018 CH de Wolden / CSI ** Zuidwolde Hoe financier je 8 dagen CH de Wolden CH de Wolden / CSI ** Zuidwolde en alles daarom heen? CH de Wolden / CSI ** Zuidwolde Ontwikkelingen / Investeringen CH de Wolden

Nadere informatie

6 t/m 11 oktober 2015 YONEX DUTCH OPEN ALMERE RAAK EN BEREIK UW KLANT MET BADMINTON!

6 t/m 11 oktober 2015 YONEX DUTCH OPEN ALMERE RAAK EN BEREIK UW KLANT MET BADMINTON! 6 t/m 11 oktober 2015 YONEX DUTCH OPEN ALMERE WELKOM OP DE YONEX DUTCH OPEN ALMERE 2015 e DE YONEX DUTCH OPEN WORDT VAN 6 T/M 11 OKTOBER VOOR 67 MAAL GEORGANISEERD DOOR BADMINTON NEDERLAND. DIT JAAR e

Nadere informatie

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen.

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen. E.V.V.C. Sponsorplan Maatschappelijk verantwoord ondersteunen www.evvc.nl Het helpen bij de ontwikkeling van mens en maatschappij Voetbalvereniging E.V.V.C. Samen scoren De voetbalvereniging E.V.V.C. is

Nadere informatie

Taptoe Middelkoop Duiven

Taptoe Middelkoop Duiven Onze doelstelling Ons doel is zo veel mogelijk mensen te laten genieten van een unieke outdoor show waarin marsmuziek, moderne- en klassieke muziek in al haar veelzijdigheid worden gepresenteerd en waarin

Nadere informatie

Vraagprogramma 55 e Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen

Vraagprogramma 55 e Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen Vraagprogramma 55 e Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen Wedstrijdplaats: Zuidbroek Wedstrijddatum: 17 t/m 30 december 2016 en 2 t/m 7 januari 2017 Bijzonderheden: Het officiële door de KNHS

Nadere informatie

UTRECHT BALLOONING: DE UNIEKE VOORDELEN VOOR U EN UW BEDRIJF

UTRECHT BALLOONING: DE UNIEKE VOORDELEN VOOR U EN UW BEDRIJF UTRECHT BALLOONING: DE UNIEKE VOORDELEN VOOR U EN UW BEDRIJF MEEVAREN MET DE PUBLICITEIT VAN FC UTRECHT Een voetbalclub als FC Utrecht staat altijd in de publiciteit. Supporters en voetballiefhebbers willen

Nadere informatie

CH St.Annaparochie Pony

CH St.Annaparochie Pony VROUWENPAROCHIE C.h. St. Annaparochie (771055) 16-7-2017 Digna Ferwerda - Havenga W014950 Status: Goedgekeurd Outdoor Pony 3 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd: Nee Inschrijven Start inschrijven:

Nadere informatie

Vraagprogramma 56 e Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen

Vraagprogramma 56 e Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen Vraagprogramma 56 e Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen Wedstrijdplaats:Zuidbroek Wedstrijddatum:20 t/m 30 december 2017 en 2 t/m 6 januari 2018 Bijzonderheden: Het officiële door de KNHS

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten www.glk.nl Zakelijke ontvangsten 2015 Kasteel Doorwerth Zakelijke ontvangsten Kasteel Doorwerth, tussen Arnhem en Wageningen, is zeer geschikt voor zakelijke ontvangsten. Kasteel Doorwerth is een middeleeuws

Nadere informatie

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers".

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting de Peeënstekers. Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers". Stichting de Peeënstekers organiseert al voor het 57 ste jaar het openbare carnaval binnen de gemeente Dongen. Dit doen we samen met ruim 75

Nadere informatie

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden Pole Position dag 2016 Maaspoort Den Bosch Sponsormogelijkheden Stichting Pole Position / Fluitekruidweg 263 1508 AG Zaandam / 06-45744689 / info@stichtingpoleposition.nl Inleiding Pole Position dag 2016

Nadere informatie

Inschrijven Sluiting inschrijving : Wijzigingen doorgeven : Alle dagen van 0:00:00 tot 0:00:00

Inschrijven Sluiting inschrijving : Wijzigingen doorgeven : Alle dagen van 0:00:00 tot 0:00:00 Concours Hippique Haps HAPS ( 5443PA ) 11-5-2013-11-5-2013 VP0039107 Status : Goedgekeurd Wedstrijd goedgekeurd op : 14-3-2013 Outdoor Pony Categorie 3 Openstelling : Onbeperkt Selectiewedstrijd : Ja JONG

Nadere informatie

GEMOTIVEERDE JEUGD LEGT DE FOCUS OP SPORT & NETWERKING

GEMOTIVEERDE JEUGD LEGT DE FOCUS OP SPORT & NETWERKING GEMOTIVEERDE JEUGD LEGT DE FOCUS OP SPORT & NETWERKING MEET THE TEAM BRECHT ROOMS I BRAM VAN HULLE I JULIE DE PELSMAEKER I JELLE HOORENS I QUINTEN BRADT INTRODUCING A NEW ERA OF NATIONAL SHOWJUMPING SUMMER

Nadere informatie

St. Concours Hippique Haarlemmermeer

St. Concours Hippique Haarlemmermeer HOOFDDORP St. Concours Hippique Haarlemmermeer (504390) 16-6-2017-18-6-2017 Monique Van Duivendijk W010973 +31623102452 Status: Goedgekeurd Outdoor Pony en Paard 2 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd:

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

Wedstrijd RV. Paardenvriend Reuver (hsv.)

Wedstrijd RV. Paardenvriend Reuver (hsv.) REUVER RV. Paardenvriend Reuver (hsv.) (V40317) 24-6-2017-25-6-2017 Nadine Latiers W011575 Status: Goedgekeurd Outdoor Pony en Paard 3 Openstelling: Onbeperkt wedstrijd: Ja Inschrijven Start inschrijven:

Nadere informatie

Business. Partner Brochure. ffzv.nl. 10 t/m 14 april e editie. CineCity Terneuzen

Business. Partner Brochure. ffzv.nl. 10 t/m 14 april e editie. CineCity Terneuzen Business 10 t/m 14 april 2019 Partner Brochure 7e editie CineCity Terneuzen ffzv.nl Stichting FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen, Nieuwstraat 41-43 Terneuzen KvK nummer: 57302596 BTW nummer: NL852523142B01

Nadere informatie

I T I O. Ster hippique. Recreatiedomein DE STER Sint-Niklaas 28, 29, 30 juli S U M M E R

I T I O. Ster hippique. Recreatiedomein DE STER Sint-Niklaas 28, 29, 30 juli S U M M E R E D N I T I O S U M M E R Ster hippique Recreatiedomein DE STER Sint-Niklaas 28, 29, 30 juli 2017 E D I T I O N S U M M E R STER HIPPIQUE Sfeer, gezelligheid, toegankelijkheid paardensport voor iedereen!

Nadere informatie

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL 13/14/15/16 JAN 2016 GRONINGEN NL CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL PETER DEN OUDSTEN, BURGEMEESTER GRONINGEN ONDERNEMERSCLUB EUROSONIC NOORDERSLAG 2016 WWW.EUROSONIC-NOORDERSLAG.NL

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Wie, wat en waarmee. 2. Waarom sponsoren. 3. Relatie marketing. 4. Business to business 5. CV. 6. Het Team. 7.

Inhoudsopgave. 1. Wie, wat en waarmee. 2. Waarom sponsoren. 3. Relatie marketing. 4. Business to business 5. CV. 6. Het Team. 7. Inhoudsopgave 1. Wie, wat en waarmee 2. Waarom sponsoren 3. Relatie marketing 4. Business to business 5. CV 6. Het Team 7. De auto 8. Wat krijgt u als sponsor en wat kost het u? Wie, wat en waarmee. Wie

Nadere informatie

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl programma Twee weken lang staat Emmen in het teken van de wielersport. Alle Nederlandse kampioenschappen

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Wedstrijd St. Concours Hippique Gorredijk

Wedstrijd St. Concours Hippique Gorredijk GORREDIJK St. Concours Hippique Gorredijk (V50998) 16-6-2017-18-6-2017 Martsje De Vries - Veenema W009595 Status: Goedgekeurd Outdoor Pony en Paard 2 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd: Nee Inschrijven

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

Sponsorbrochure. T:

Sponsorbrochure.  T: Sponsorbrochure info@curacaoculinair.com www.curacaoculinair.com T: +599 9521 8956 GEACHTE FIJNPROEVER, Anouk de Raaf Het eerste weekend van april in 2018 vindt Curaçao Culinair voor de derde keer plaats.

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster AV Groene Ster, presteert voor de hele regio! AV Groene Ster is al 40 jaar een gezellige en fanatieke atletiek vereniging. Jong en oud genieten

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek muziekfestival Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk Waarom sponsoring? Het Betuws Spektakel

Nadere informatie

VIP-FORMULE.

VIP-FORMULE. VIP-FORMULE www.spagrandprix.com Loges SOLD OUT LOGES FORMULA : DE MEZZANINE LOPEND BUFFET HET PRIVÉTERRAS MET PAGODE OFFICIEEL PROGRAMMA 1 PLAATS PER 2 PERSONEN OPEN BAR (8.30-18.30) PRACHTIG UITZICHT

Nadere informatie

Uiteraard is uw hoofdsponsorschap maatwerk! Bespreek al uw wensen met uw contactpersoon.

Uiteraard is uw hoofdsponsorschap maatwerk! Bespreek al uw wensen met uw contactpersoon. Hoofdsponsorpakket 2016 Hele pagina advertentie in full color (desgewenst zwart-wit) in de Hippinkstercourant (oplage 19.000 stuks) Logo op de voorpagina van de Hippinkstercourant Advertorial in de Hippinkstercourant

Nadere informatie

INTERNATIONALE JUMPING CSI** 13-14 - 15-16 JUNI 2013 VLAMERTINGE (IEPER)

INTERNATIONALE JUMPING CSI** 13-14 - 15-16 JUNI 2013 VLAMERTINGE (IEPER) INTERNATIONALE JUMPING CSI** 13-14 - 15-16 JUNI 2013 VLAMERTINGE (IEPER) Internationale Jumping CSI** 13-14-15-16 juni 2013-4 dagen topsport - 77.000 euro prijzengeld - 10.000 bezoekers - 120 ruiters -

Nadere informatie

Sponsorgids TIJDRIJDEN NK-MASTERS KNWU. 60 jaar W.V. De IJsselstreek organiseert:

Sponsorgids TIJDRIJDEN NK-MASTERS KNWU. 60 jaar W.V. De IJsselstreek organiseert: Sponsorgids Gaat uw hart sneller slaan van de wielersport? Typerend aan een wielevenement zijn de mooie beelden op TV en in de media. Het tijdrijden is in de wielersport een mooie en zware discipline.

Nadere informatie

Sponsor brochure. Where the future stars compete. Eindhoven Diving cup Het grootste internationale schoonspringevenement van Nederland

Sponsor brochure. Where the future stars compete. Eindhoven Diving cup Het grootste internationale schoonspringevenement van Nederland Sponsor brochure Where the future Eindhoven Diving cup Het grootste internationale schoonspringevenement van Nederland Where the future Inhoudsopgave Voorwoord...3 Sponsor worden van de EDC...4 Doneren

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 INTERcLASSICS MAASTRICHT 19 Business LOunGes 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 Trakteer uw relaties op een unieke belevenis tijdens InterClassics Maastricht InterClassics Maastricht, al meer dan 25 jaar dé

Nadere informatie

Word Sponsor en neem deel aan de exclusieve Sponsorwedstrijd op vrijdag 21 augustus!

Word Sponsor en neem deel aan de exclusieve Sponsorwedstrijd op vrijdag 21 augustus! Word Sponsor en neem deel aan de exclusieve Sponsorwedstrijd op vrijdag 21 augustus! Geachte relatie, Het is hét golfevenement in de regio : De Prise d Eau Golfweek van 18 t/m 22 augustus. De Golfweek

Nadere informatie

jaar stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be

jaar stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be 6 jaar 29-30-31 juli 1-2 augustus 2015 stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be VOORWOORD Flanders Dressage Event groeide na een half decennium uit tot een begrip binnen de dressuurwereld. Doorheen de

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

53e IICH Groningen Zuidbroek

53e IICH Groningen Zuidbroek ZUIDBROEK Stichting Ruitersport Noord Nederland (V30156) 21-12-2014-10-1-2015 Fred Schutter VP0054694 06-15514706 Status: Goedgekeurd info@iichgroningen.nl Datum goedgekeurd: 14-10-2014 www.iichgroningen.nl

Nadere informatie

2-3. september Sponsorbrochure. Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur. Zondag 3 september 14:00-21:00 uur. Marktplein Emmen

2-3. september Sponsorbrochure. Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur. Zondag 3 september 14:00-21:00 uur. Marktplein Emmen 2-3 september 2017 Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur Zondag 3 september 14:00-21:00 uur Marktplein Emmen Sponsorbrochure Anouk de Raaf Leonie Pluyter Marchien Naber GEACHTE FIJNPROEVER, Het eerste weekend

Nadere informatie

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers Voorwoord IJ.V.V. De Zwervers is een ambitieuze amateur voetbalvereniging met ruim 700 leden. Deze leden bestaan uit senioren, jeugd, dames, g-voetbal en veel vrijwilligers,

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Het eerste jaar gelijk al een kampioensteam: de U14 Rev 1: Eerste officiële versie Datum: oktober 2014 Index 1 Geschiedenis Basketbal

Nadere informatie

Samengestelde Menwedstrijd Ysselsteyn

Samengestelde Menwedstrijd Ysselsteyn 13 & 14 augustus 2016 Samengestelde Menwedstrijd Ysselsteyn Sponsor informatie Menwedstrijden Ysselsteyn In het weekend van 13 & 14 augustus 2016 organiseert Menvereniging Peel en Maas weer de jaarlijkse

Nadere informatie

Wedstrijd RV. Lickebaert springen

Wedstrijd RV. Lickebaert springen MAASSLUIS RV. Lickebaert (V60249) 26-5-2017-28-5-2017 Annemieke Struijk W010161 +31633852595 Status: Goedgekeurd springen@jumpingmaassluis.nl Outdoor Pony en Paard 2 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd:

Nadere informatie

Bommelerwaardse paardendag Ammerzoden

Bommelerwaardse paardendag Ammerzoden AMMERZODEN LR. GELDERSE BOYS (PSV.) (V40171) 22-8-2015 Ineke Zwart VP0066938 0031735949015 0031651681124 Status: Goedgekeurd ineke.zwart@onsmail.nl Datum goedgekeurd: 22-6-2015 www.gelderseboys.nl Outdoor

Nadere informatie

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek cultuurfestival Waarom sponsoring? Het

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie