Nieuws flits. Datum: 20 december 2013 Nummer: 04. Kermis transportboek. Beste kermisliefhebbers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuws flits. Datum: 20 december 2013 Nummer: 04. Kermis transportboek. Beste kermisliefhebbers,"

Transcriptie

1 Datum: 20 december 2013 Nummer: 04 Beste kermisliefhebbers, Nieuws flits De 4 e nieuwsflits met de nodige informatie over het boek en de diverse bezoeken van de afgelopen tijd. Kermis transportboek. Het boek is qua pagina s klaar, in totaal 176. Het uitzoeken van vooral de vrachtwagenfoto s uit de jaren 80 en 90 was een hele klus. Simpelweg te veel materiaal. Dat is een luxe voor de site en voor mij als verzamelaar. Voor een boek is het lastig om een keuze te maken uit al dat moois. Voor de fotokeuze heb ik de volgende criteria gebruikt: merk, type, exploitant, zaak, locatie en jaar met zoveel mogelijk aanvullende informatie. Op wat uitzonderingen na is dit vrij aardig gelukt. Van Ronald Aal en Olaf Slangen heb ik scans van diverse ritmunten en kaartjes ontvangen om te plaatsten in het boek. In de albums die ik mag scannen van Atze Lubach zijn ook munten bij de diverse exploitanten geplaatst, deze heb ik ook gescand. Van Hennie van Oers heb ik oude munten en kaartjes mogen lenen om te scannen. Deze munten zijn een hele leuke aanvulling bij de foto s in het boek. In het boek zijn diverse verwijzingen, bijv. van een truck die van de ene naar de andere exploitant is gegaan of overgespoten is. De mooie miniaturen van Willem Kruijer hebben een aantal pagina s en van veel modellen is de 1 op 1 kermiswagen ook in het boek opgenomen. Naast een lekker kijkboek vol informatie gaat het ook een actief boek worden door het bladeren tussen de diverse pagina s. Alle pagina s zijn belangrijk in het boek. Er zijn er twee die net wat belangrijker zijn, de pagina s met het register. Hier staat iedere exploitant met zaak vermeld en de truckmerken en attracties. Zo is makkelijk na te kijken of er foto s in staan van familie, bekenden etc. voor de mensen die overwegen om het boek aan te schaffen. Op dit moment ben ik bezig om de teksten van de aparte documenten in een document te plaatsen. Dit is nodig voor de controle door de taalkundige bij de Alk die het half januari aangeleverd wil hebben. Ook vormgever Han wil het zo aangeleverd hebben i.v.m. het opmaakprogramma. Daarnaast moeten alle foto s per hoofdstuk genummerd worden en alles in mappen geplaatst worden. Sommige foto s moeten nog bewerkt worden, ook dit moet apart aangegeven worden. Een werkje dus. In februari is het de bedoeling om het schijfje met de mappen af te leveren bij de Alk. Dan mogen Han en Martijn aan de slag. Spannend allemaal.

2 DVD kermistransport door de jaren heen. Op de facebook pagina hebben jullie kunnen volgen dat ik bij diverse exploitanten dit jaar filmopnames heb gemaakt. Het rijdend erfgoed wat of nog gebruikt wordt of bewaard wordt heb ik vastgelegd. Verderop in de nieuwsbrief een aantal verslagjes van de bezoeken. De bedoeling is dat er een onderverdeling komt op de dvd, een Act I en Act II. Het 1 e gedeelte is in zwart wit met de geschiedenis van het kermistransport met korte teksten en foto s. Hier ga ik proberen om wat leuke effecten aan toe te voegen. Het 2 e deel zal in kleur de bewegende beelden laten zien van de diverse kermisvoertuigen, indien mogelijk met (oude) foto s van de betreffende wagens. Een vriend van me gaat hiermee helpen en heeft ruime ervaring in het monteren. De informatie over de dvd komt op de site en de facebook pagina van historisch-kermistransport te staan. De dvd zal te bestellen zijn i.c.m. het boek. Info volgt nog. Op bezoek bij Johan de Man. Begin september ben ik bij Johan de Man langs geweest met een harde schijf om foto s uit te wisselen. Door de tijd heen heb ik vanuit Johan al foto s ontvangen. In het boek zullen diverse foto s van Johan te zien zijn. Johan maakt mooie foto s en neemt de tijd om een kermisvoertuig of attractie zo goed mogelijk vast te leggen. Daarnaast weet Johan heel veel over exploitanten en zaken.

3 Op bezoek bij Len van Drunen. Tijdens de kermis-expo in Tilburg had ik Len van Drunen en Hetty van Gessel ontmoet. De afspraak was om bij Len af te spreken voor foto s te kijken en scannen. Hetty zou haar oude familie foto s bij Len brengen. Op zondag 8 september ben ik naar Delft gereden waar ik hartelijk ben ontvangen. Len heeft zelf gereisd met een autoscooter en zijn ouders hadden een bijzondere ronde autoscooter en een schiettent. Van Hetty waren er mooie oude foto s van de familie Range. Len had ook volop verhalen van de reis en de attracties en ook mooie foto s uitgezocht. Mijn hartelijke dank aan jullie beiden. Foto s Hetty van Gessel. Bezoek aan Henk v.d. Sande. Op 21 september ben ik naar Nieuw en Sint Joostland in Zeeland gereden om bij Henk v.d. Sande foto s te gaan bekijken en scannen. Henk is net als ik DAF gek en verzamelaar. Ook heeft hij een uitgebreid fotoarchief met uiteraard kermisvoertuigen. Daarnaast heb ik ook gekeken naar foto s van voertuigen op de sloop of in slechte conditie voor het 2 e boekproject, Rusty trucks en bussen. Bij Henk heb ik een leuke aanvulling in foto s gevonden voor de collectie. Van sommige foto s wist hij ook waar ze gemaakt waren. Er zitten ook veel vraag foto s bij omdat exploitant en of zaak niet bekend zijn.

4 Bezoeken aan Ronald en Peter van der Meer (correctie avonden). Met Ronald van der Meer had ik al contact over o.a. kermisvoertuigen. Ronald had daarnaast al eens zijn mening gegeven over de diverse pagina s van het boek. Ronald en Peter zijn geen onbekenden bij de Alk. Samen maken de broers de boeken Trucks 40 jaar wegtransport in Nederland en Peter is specialist op het gebied van boeken over treinen. Samen hebben ze een schat aan ervaring over het maken van boeken. In de laatste fase hebben ze meegeholpen om het boek naar een hoger niveau te krijgen. Het was tevens een mooie test om te kijken hoe het boek overkomt bij vooral de mensen die niet zoveel kennis van de kermis hebben. Naast de kritiekpunten waren er gelukkig ook complimenten over wat er nu klaar is. Via Peter en Ronald ontving ik nog diverse mooie kermistransportfoto s van o.a. Paul van Onzen en Gert Visser. De diverse boeken Peter en Ronald van der Meer uitgegeven door de Alk. Foto s Peter van der Meer

5 Foto s Paul van Onzen en Gert Visser. Filmen en foto s kijken en scannen bij Karel en Michel Swinkels. Op dinsdag 3 december ben ik samen met Johan de Man naar Kerkrade gereden voor een bezoek aan de familie Swinkels. Van Hennie van Oers, Atze Lubach en uit m n eigen archief hadden we foto s bij van de autoscooters, Polyp en oude zaken van de familie Swinkels. Voor Michels partner, Angelica Wegkamp oude foto s van de minicars. Het hoofddoel van de reis was het filmen van de DAF FA 2600 DK-475 die vanaf 1976 in bezit is van de familie Swinkels. Aan het einde van het seizoen en bij aanvang mag de DAF altijd even naar buiten en dit gingen we vastleggen. Als een echt team maakte ik de filmopnames en Johan de foto s. Michel maakte er echt werk van en haalde ook de chaisenwagen naar buiten om deze achter de DAF te hangen. Echt hoogtepunt was het op de kop nemen van de chaisenwagen. De wagen werd op die manier ook de loods ingereden. Werkelijk super en reuze bedankt hiervoor Michel. Foto s Johan de Man. De Scania R 143 H mocht ook naar buiten om te gaan stoeien met de vloerenwagen die ook nog bewaard wordt. Het op de kop nemen en sturen blijft prachtig en dit is uitgebreid vastgelegd voor op de dvd.

6 Foto s familie Swinkels. Bezoek aan de familie Hoefnagels in Bakel. Bij het bekijken van al het filmmateriaal kwam ik tot de conclusie dat er geen opnames waren van het meerijden in zo n oude truck. Het zicht in zo n truck is een stuk minder net als het comfort. Maar het belangrijkste is het motorgeluid dat veel duidelijker aanwezig is. Tijdens het filmen bij de familie Swinkels was ik het vergeten om in te stappen. Dan blijft er maar een exploitant over die met oude wagens de attractie rijdt en dat is Frits Hoefnagels. Toen ik m belde wist hij al waar het over ging. Zijn DAF s staan geregistreerd en zijn verzekerd en kunnen zo de weg op. De kikker DAF was al uitgebreid op de foto gezet en gefilmd voor de coverfoto en de dvd. Op 15 december ging de DAF FT 2800 DKS ook mee op pad. Samen met Johan de Man ben ik naar Bakel gereden waar de DAF s al klaar stonden. Zoon Nicky reed zijn lieveling, de DAF A 1600 DF-490 van 1969 waar ik eerst ben ingestapt. Frits nam de DAF FT 2800 DKS mee met Johan de Man. Heb in beide DAF s gefilmd tijdens het rijden en onderweg zijn we gestopt om te filmen. Frits dacht goed mee om op een rotonde een aantal rondjes te rijden. Helemaal geweldig en super bedankt. Foto s Johan de Man. Zaterdag 21 december komt Ronald van der Meer bij mij het huiswerk controleren m.b.t. het boek. Ook Hennie van Oers zal nog een keer kijken naar het boek. Voor januari staat een trip naar het noorden gepland met bezoeken aan Carlos Stuij, Willem Kruijer, Atze Lubach, Herman Riddering en John Werkman. Indien mogelijk probeer ik nog enkele exploitanten en kermisliefhebbers te bezoeken. De voornaamste bezigheden zullen het boek zijn en de montage van de dvd waar ik net als bij het boek nauw bij betrokken ben.

7 Iedereen hele fijne feestdagen en al het goeds voor Voor het 27 e jaar in Waalwijk te koop, de oliebollen van Carlos Stuij. Groeten, Marcel h-k-t@live.nl

Nieuws flits. Datum : 18 maart 2013 Nummer : 01

Nieuws flits. Datum : 18 maart 2013 Nummer : 01 Nieuws flits Datum : 18 maart 2013 Nummer : 01 Beste kermisliefhebbers, De website is nu meer als een jaar online en is een succes. Dit is iets waar ik bijzonder blij mee ben. Dit doe ik echter niet alleen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 6 MEI 2012

NIEUWSBRIEF 6 MEI 2012 NIEUWSBRIEF STICHTING KERMIS-CULTUUR NEDERLAND 6 MEI 2012 Een jaar gaat snel voorbij, de eerste vier maanden van het jaar zitten er al weer op. Komende maanden wordt een drukke periode voor Stichting Kermis-Cultuur.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF STICHTING KERMIS-CULTUUR NEDERLAND. 8 Juli 2012

NIEUWSBRIEF STICHTING KERMIS-CULTUUR NEDERLAND. 8 Juli 2012 NIEUWSBRIEF STICHTING KERMIS-CULTUUR NEDERLAND 8 Juli 2012 Stichting Kermis-Cultuur wenst u van harte welkom op onze kermisexpositie van 20 t/m 29 juli in het Paleis te Tilburg. Het laatste nieuws rondom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 3 Juni 2012

NIEUWSBRIEF. 3 Juni 2012 NIEUWSBRIEF STICHTING KERMIS-CULTUUR NEDERLAND 3 Juni 2012 Nog zo n 1,5 maand en Stichting Kermis-Cultuur opent haar expo tijdens de Tilburgse Kermis. Een expositie waar u van harte welkom bent. In de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 8 APRIL 2012

NIEUWSBRIEF 8 APRIL 2012 NIEUWSBRIEF STICHTING KERMIS-CULTUUR NEDERLAND 8 APRIL 2012 April 2012 en dat betekent dat het kermisseizoen 2012 al fris van start is gegaan. Kermis is een serieuze zaak en daarom in deze Nieuwsbrief

Nadere informatie

wedding marriage marleen sahetapy fotografie

wedding marriage marleen sahetapy fotografie wedding marriage marleen sahetapy fotografie + Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Allereerst, bedankt voor de interesse in mijn werk en het downloaden/opvragen van deze informatieve pdf. Niets is leuker

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Beste ouder /verzorger

Beste ouder /verzorger 17 Nieuwsbrief 29 mei 2015 Beste ouder /verzorger Juni staat voor de deur en dat betekent dat het einde van het schooljaar in zicht komt. Voor een aantal leerlingen zal het nog spannend worden: lukt het

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen...

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen... Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 13, Nummer 55, December 2014 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4.

Nadere informatie

Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school

Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school Je gaat ergens naar toe, maar je weet niet precies waarheen. Je weet ook niet hoe lang de reis zal duren en wat je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF STICHTING KERMIS-CULTUUR. 7 Februari 2012

NIEUWSBRIEF STICHTING KERMIS-CULTUUR. 7 Februari 2012 NIEUWSBRIEF STICHTING KERMIS-CULTUUR 7 Februari 2012 Februari en dat betekent een nieuwe nieuwsbrief van Stichting Kermis-Cultuur en de eerste kermissen in ons land. Naast enkele Carnavalskermissen vindt

Nadere informatie

Hoeráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!

Hoeráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!! Stalnieuws mei 2011 Hoeráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!! 7 april is Jüpi 1 jaar geworden! 11 mei komt de veearts op bezoek om deze hengstenman íets minder mannelijk temaken waardoor

Nadere informatie

NV Amman nieuwsbrief mei 2013

NV Amman nieuwsbrief mei 2013 Van de voorzitter Beste mensen, We zitten vlak voor Koninginnedag als ik dit stukje schrijf..en het wordt wel een heel speciaal feest dit jaar. Op dinsdag worden dan ook een groot aantal mensen verwacht

Nadere informatie

Une Belle Histoire Nou, daar sta je dan. Met je goede gedrag, langs de snelweg in Belgie met een lekke achterband. Maar wacht, ik ga veel te snel. Vrijdagochtend zouden we met 14 Goodfellas vertrekken

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee.

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee. BRUIDSFOTOGRAFIE Wij hebben zojuist de slideshow bekeken en WOWWWWW wat zijn de foto s mooi geworden! Wij zijn er echt heel blij mee!! 1000000x dank dat jij de mooiste dag uit ons leven vast hebt willen

Nadere informatie

Ik vind tekenen en knutselen leuk en sommige andere spelletjes. Het leukst dit jaar vond ik de sponsorloop, ik heb 13 rondjes gelopen.

Ik vind tekenen en knutselen leuk en sommige andere spelletjes. Het leukst dit jaar vond ik de sponsorloop, ik heb 13 rondjes gelopen. Het schooljaar zit er bijna op! De kinderen van groep 4/5 hebben keihard gewerkt en gelukkig ook veel geleerd. Wat ze hebben geleerd, vertellen ze hieronder. Ik heb dit jaar veel geleerd. Ik vind rekenen

Nadere informatie

Sociale leeromgeving. Wie zit er in jouw netwerk? Leeromgeving sociale leeromgeving

Sociale leeromgeving. Wie zit er in jouw netwerk? Leeromgeving sociale leeromgeving Sociale leeromgeving Bij sociale leeromgeving gaat het om de mensen die jij kent en hoe je je bij hen voelt. Hoe voel je je in de klas?, kun je goed omgaan met je klasgenoten?, hoe zijn de docenten op

Nadere informatie

Borstkanker ''Angst voor het onbekende''

Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Ellen Wagter-Streep Schrijver: Ellen Wagter-Streep ISBN: 9789402129663 Ellen Wagter-Streep Inhoud Inhoud... 05 Voorwoord...

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

7 februari 2011 op TV L in Limburg Dichterbij,Ine Hellwig als lid van het reizigersoverleg Limburg.

7 februari 2011 op TV L in Limburg Dichterbij,Ine Hellwig als lid van het reizigersoverleg Limburg. Bestuurslid op de TV bij L1. 7 februari 2011 op TV L in Limburg Dichterbij,Ine Hellwig als lid van het reizigersoverleg Limburg. Begin januari werd het ROL via de provincie gevraagd een bijdrage te leveren

Nadere informatie

Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín,

Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín, Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín, De stichting heeft de afgelopen maanden de luxe dat er drie Nederlanders hun buitenland stage in Medellín hebben georganiseerd. Sabine kennen jullie

Nadere informatie

Mijn doel is zover als mogelijk is de voorouders vanuit onze kinderen terug te zoeken.

Mijn doel is zover als mogelijk is de voorouders vanuit onze kinderen terug te zoeken. Genealogie, het uitzoeken van je familiegeschiedenis: http://members.ziggo.nl/fklerkx/brabantsegenen/index.html Een jaar nadien, begin het jaar 2014 getotaliseerd en uitgewerkt, om niet tegen iedereen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 01: 01 september 2015 Wat staat

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, september 2010

Nieuwsbrief 14, september 2010 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 14, september 2010 Redactie: Mariska Elfrink Hallo allemaal, Eindelijk is het dan gebeurt: we zijn verhuist naar ons eigen appartement! Inmiddels wonen we hier alweer een

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is?

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is? 100 Col 's beklimmen in 40 dagen met een totale afstand van 4100 kilometer. Eddy Driessen uit Arnhem wil die tocht gaan afleggen en dat doet hij voor zijn plezier maar ook voor het goede doel. Namelijk

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd met de opening! Veel succes ermee en bedankt.

Van harte gefeliciteerd met de opening! Veel succes ermee en bedankt. GASTENBOEK Van harte gefeliciteerd met de opening! Veel succes ermee en bedankt. Groetjes Johan en Dinette Allereerst van harte gefeliciteerd met deze nieuwe ruimte! Geweldig om zo je ringen uit te zoeken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou!

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Intro Het club- en verenigingseizoen is alweer in volle gang. We kijken met dankbaarheid terug naar de opening van het winterwerk. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

Nieuwsbrief febr. 2013

Nieuwsbrief febr. 2013 Nieuwsbrief febr. 2013 Vertrokken! Op zondag 10 februari stroomt het plein in het centrum van Bakel vol met volgepakte barrels. Het is koud maar de zon schijnt! De bestuurders staan te trappelen om te

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014. U i t n o d i g i n g

Nieuwsbrief maart 2014. U i t n o d i g i n g Nieuwsbrief maart 2014 U i t n o d i g i n g Voor de contactmiddag van 25 maart 2014 In het Kulturhus, Kroonplein 58 aanvang 14.00 uur. Deze middag komen Ina Timmer en Arie Niks, met een presentatie over

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Van de voorzitter Ik heb in de eerste nieuwsbrief van dit jaar gezegd dat er nieuws moet zijn voor een nieuwe nieuwsbrief En nieuws hebben we zeker weer. Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B Maatschappelijke Zorgboerderij Amatheon Nikki van Berlo Jasmijn Borms Joy Willems T4B Inleiding Ons groepje bestaat uit Nil

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

Er was eens een heel groot bos. Met bomen en bloemen. En heel veel verschillende dieren. Aan de rand van dat bos woonde, in een grot, een draakje. Dat draakje had de mooiste grot van iedereen. Lekker vochtig

Nadere informatie

Wie is wie? Bij elke nieuwe Emmer mag iemand zich voorstellen. We geven telkens de pen aan iemand anders van het orkest door.

Wie is wie? Bij elke nieuwe Emmer mag iemand zich voorstellen. We geven telkens de pen aan iemand anders van het orkest door. KSMertje Nieuws van het grote orkest: Wie is wie? Bij elke nieuwe Emmer mag iemand zich voorstellen. We geven telkens de pen aan iemand anders van het orkest door. DIAN van der Deure Hoi allemaal, ik ben

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB september 2013

Nieuwsbrief SHIB september 2013 Nieuwsbrief SHIB september 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB SHIB 10 jaar en meer Al eerder lieten we weten: SHIB bestaat dit jaar 10 jaar!

Nadere informatie

Evaluatie project webshop 2.0

Evaluatie project webshop 2.0 Evaluatie project webshop 2.0 Kim Krijt MM2A Kim Ik vind dat de productie erg goed is verlopen, wij hebben onderling geen problemen gehad. Ik vind dat er erg goed werk is geleverd. Als ik het vergelijk

Nadere informatie

Medley 5: Liefde is over medley

Medley 5: Liefde is over medley Medley 5: Liefde is over medley Waarom krijg ik geen gehoor John Lamers Waarom krijg ik geen gehoor Als ik je bel Jij bent maar in gesprek Ik kreeg de kous op mijn kop Daarom bel ik op Ik wil je spreken

Nadere informatie

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs!

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Welkom! Allereerst bedankt voor het downloaden van deze planner! Deze planner gaat jou helpen om SLiM te plannen. Je gaat leren

Nadere informatie

In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait.

In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait. Voorbereidingskit Auti-Doe-Dag 2014 In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait. Voor je ligt de voorbereidingskit voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd 1 Joppe (13): Mijn ouders vertelden alle twee verschillende verhalen over waarom ze gingen

Nadere informatie

Zaken voor mannen. Verhalen van mannen met epilepsie

Zaken voor mannen. Verhalen van mannen met epilepsie Zaken voor mannen Verhalen van mannen met epilepsie Introductie Niet alle mannen vinden het prettig om over hun gezondheid te praten. Ieder mens is anders. Elke man met epilepsie ervaart zijn epilepsie

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

2014 was voor mij een zeer speciaal jaar, Ik heb een groot werk naar volle tevredenheid afgerond.. Ik ga werken aan de vormgeving van het logboek.

2014 was voor mij een zeer speciaal jaar, Ik heb een groot werk naar volle tevredenheid afgerond.. Ik ga werken aan de vormgeving van het logboek. 2014 was voor mij een zeer speciaal jaar, Ik heb een groot werk naar volle tevredenheid afgerond.. Ik ga werken aan de vormgeving van het logboek. Houtworm In het begin dacht ik nog, hoe krijg ik al die

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Goedemorgen Sinterklaas is een BandEvent productie. pagina 1 van 12

Goedemorgen Sinterklaas is een BandEvent productie. pagina 1 van 12 01 Goedemorgen Sinterklaas 2 02 De vriend van ieder kind 3 03 Taai taai 4 04 Zwarte Piet, kijk goed uit! 5 05 Vergeten 6 06 Lieve Sinterklaas 7 07 Go Go Amerigo 8 08 Kijk, Sinterklaas is aangekomen 9 09

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Klim-Op december 2014

Nieuwsbrief de Klim-Op december 2014 Nieuwsbrief de Klim-Op december 2014 Muzikaal afscheid juf Emmy.. en dan word je 's morgens wakker en besef je dat het nu echt afgelopen is, het afscheidsfeest is geweest: je bent juf-af. Ik kan terugkijken

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Heiloo: een dorp en gemeente in de provincie Noord Holland. Met zo n 22.500

Heiloo: een dorp en gemeente in de provincie Noord Holland. Met zo n 22.500 Heiloo: een dorp en gemeente in de provincie Noord Holland. Met zo n 22.500 inwoners verspreid over 19,01 kilometer een knusse en pittoreske plaats om te verblijven. Dat het dorpje echter niet te onderschatten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Hoofdstuk 5 Schrijven

Hoofdstuk 5 Schrijven Hoofdstuk 5 Schrijven Een overtuigende tekst schrijven Noordhoff Uitgevers bv 2014 3 vmbo-(b)k 2F Ik vind zakgeldverhoging noodzakelijk, want alles is duurder geworden. Wat is in deze zin de mening? Ik

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wonderboom januari 2008

Nieuwsbrief Wonderboom januari 2008 Nieuwsbrief Wonderboom januari 2008 Om alle vrienden, ouders, deelnemers en vrijwilligers van Wonderboom op de hoogte te brengen van de activiteiten en andere belangrijke zaken is deze nieuwsbrief opgesteld.

Nadere informatie

HERINNERINGEN. tante Nel. van de kinderen van Brand en Greet. aan

HERINNERINGEN. tante Nel. van de kinderen van Brand en Greet. aan HERINNERINGEN van de kinderen van Brand en Greet 1 aan tante Nel Anneke van Brand en Greet: Utrecht, Gr. v. Prinstererstaat 26. Vijf december, 1933? Sinterklaasavond. In gespannen afwachting van de komst

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Brenda Eekhof. Hallo Brenda,

Brenda Eekhof. Hallo Brenda, Van: Eggink, EC (Esther) [EC.Eggink@overijssel.nl] Verzonden: vrijdag 27 juni 2014 11:46 Aan: Onderwerp: RE: vooroverleg voor ruimtelijk plan; parapluherziening Hallo Brenda, Ik heb net een reactie terug.

Nadere informatie

September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande. Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst. Hallo mede dierenvrienden,

September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande. Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst. Hallo mede dierenvrienden, September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst Hallo mede dierenvrienden, Na mijn indrukwekkende reis naar India, is mij gevraagd om een kort verhaaltje

Nadere informatie

En wat hebben we veel met elkaar gedaan. Bij veel activiteiten hadden we hulp van U als ouders

En wat hebben we veel met elkaar gedaan. Bij veel activiteiten hadden we hulp van U als ouders Nieuwsbrief juni 2015. Voor U ligt de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Het schooljaar is bijna voorbij. Wat is het snel gegaan.. En wat hebben we veel met elkaar gedaan. Bij veel activiteiten hadden

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dienstverlening & Zorg

Nieuwsbrief Dienstverlening & Zorg Nieuwsbrief Dienstverlening & Zorg Locaties Bertilla, Marrewyk en Dagbehandelingen TOEGANGSDEUREN WONINGEN A t/m D De toegangsdeuren van de woningen A t/m D zijn allen voorzien van een zogenaamde deurdranger.

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 September 2012

NIEUWSBRIEF. 6 September 2012 NIEUWSBRIEF STICHTING KERMIS-CULTUUR NEDERLAND 6 September 2012 September 2012 en dat betekent dat we over de helft zijn van het kermisseizoen. Nog twee maanden kermispret en dan wordt het rustiger doordat

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Op de volgende pagina volgen wat foto s

Op de volgende pagina volgen wat foto s Wat is een IT biografie?: In een IT biografie beschrijf je alles wat je kan op het gebied van IT en wat je nog wilt leren op het gebied van IT. Je leert de persoon kennen (mij) op het gebied van IT. In

Nadere informatie

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving Glass Christmas Edition Voor wielrennen was het... Alies: Ik heb een schoenen verslaving Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË Inhoudsopgave Pagina: Even voorstellen 4-5 Ik heb een schoenen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen Neus correctie 2012 Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak. Als kind

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

Informatiefolder groep 7

Informatiefolder groep 7 Informatiefolder groep 7 Schooljaar 2014-2015 Welkom Beste ouders, In deze folder vindt u de basis-informatie die van belang is voor uw kind in groep 7. Aanvullende informatie zult u steeds terug kunnen

Nadere informatie

Vragen en antwoorden. 1. Hoe krijg ik mijn filmpje op YouTube?

Vragen en antwoorden. 1. Hoe krijg ik mijn filmpje op YouTube? Vragen en antwoorden. Inhoud: 1. hoe krijg ik mijn filmpje op YouTube? 2. hoe kan ik een enkel beeld uit de Video ophalen? 3. hoe kan ik mijn films afsluiten zonder het Magix programma te sluiten? 4. hoe

Nadere informatie

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014 Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF 17 september 2014 Agenda September 22 t/m 26 Feestweek Emma in beweging! Emmaschool 85 jaar! 22-09 Aftrap van de feestweek Lerarentoneel

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 10 Vrijdag 30 oktober 2015 Beste Ouders, Personeel. Helaas is meester Paul ziek. Gelukkig hebben we juf Mariska

Nadere informatie

Ik ben Aniek en ik ben over 20 jaar kapster in mijn eigen kapsalon, en ik heb heel veel klanten in mijn kapsalon.

Ik ben Aniek en ik ben over 20 jaar kapster in mijn eigen kapsalon, en ik heb heel veel klanten in mijn kapsalon. David 4a5 weken geleden heeft groep 8 de eindtoets gemaakt. De cito is een toets waar een score uit komt aan de score kan je zien welk niveau je kan doen. De vakken waren taal rekenen en wereldoriëntatie.

Nadere informatie

Sanne van de Berg. Brochure Bruidsreportages. Fotografie. tarieven per 1 januari 2012

Sanne van de Berg. Brochure Bruidsreportages. Fotografie. tarieven per 1 januari 2012 Sanne van de Berg Fotografie Brochure Bruidsreportages tarieven per 1 januari 2012 Jullie Trouwdag......is één van de belangrijkste dagen van jullie leven, en daar wil je natuurlijk een blijvende herinnering

Nadere informatie

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders,

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, Groep 1/ 2: Piramidethema: MENSEN ( allemaal mensen). Vorige week hebben de kinderen de letter U van UK aangeboden

Nadere informatie

UIT DE SCHOOL GEKLAPT!

UIT DE SCHOOL GEKLAPT! UIT DE SCHOOL GEKLAPT! Beste ouders, Respect: De aanslagen in Parijs op vrijdag 13 november hebben op iedereen diepe indruk gemaakt. Wij hebben er op school aandacht aan geschonken door er met de kinderen

Nadere informatie

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december 2015 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december Cedric Biezen (4) 4 december Jelle Brandsma (11) 4 december Jasmijn Vriends (8) 4 december Jelle Weterings (5) 5 december

Nadere informatie

Grote Commissie vergadering. 20 augustus 2005 te Hoek van Holland.

Grote Commissie vergadering. 20 augustus 2005 te Hoek van Holland. Concept Grote Commissie vergadering. 20 augustus 2005 te Hoek van Holland. Aanwezig. Lia en Johan Kraayvanger, Bert en Carien van t Veld, Sybo Bruinsma, John Naborg, Lucas van der Wurf, Ronald Starren,

Nadere informatie

Jaargang 5 - nummer 4 week 51. In dit nummer. Van de directeur

Jaargang 5 - nummer 4 week 51. In dit nummer. Van de directeur Jaargang 5 - nummer 4 week 51 In dit nummer Van de directeur 1 Amnesty International 2 Naam nieuwe gymzaal 2 Berlijnreis klas G4A 3 Gala schoolfeest 4 Data eindexamens 2016 5 Hoverboard 5 Wat staat er

Nadere informatie

KRIEBEL-SPROKKELKRANT XXLNIEUWS 9! ( 26 / 30 oktober 2015)

KRIEBEL-SPROKKELKRANT XXLNIEUWS 9! ( 26 / 30 oktober 2015) KRIEBEL-SPROKKELKRANT XXLNIEUWS 9! ( 26 / 30 oktober 2015) Onze Leon maakt onze meisjes in de klas alvast heel gelukkig. Met deze 2 schminkpoppen kunnen we de schminkhoek zeker uitbreiden! Dank je wel

Nadere informatie

NIEUW letterpress ALBUM De Grote Dag bruidsfotografie

NIEUW letterpress ALBUM De Grote Dag bruidsfotografie NIEUW letterpress ALBUM De Grote Dag bruidsfotografie april 2015 letterpress album Een nieuw type Letterpress trouwalbum. Afgewerkt met echt leder, stiksels, fraaie kleuren en optioneel: een luxe bewaardoos!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13, november 2009

Nieuwsbrief 13, november 2009 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 13, november 2009 Redactie: Mariska Elfrink Mozaïeken Als we straks met z n allen in WoonMere wonen, beschikken we ook over een heel mooi terras waar we met z n allen kunnen

Nadere informatie

Stichting Henk Fortuin. Jaarverslag 2012

Stichting Henk Fortuin. Jaarverslag 2012 Stichting Henk Fortuin Jaarverslag 2012 Inhoudsopgave Voorwoord...2 1. Bestuur...2 2. Doelstelling van de stichting...2 3. Vrijwilligers...3 4. Activiteiten van de stichting...3 4.1 Archiveren, Inventariseren

Nadere informatie