NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN"

Transcriptie

1 Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER De vakantie staat weer voor de deur. En dat betekent ook dat de regionale en landelijke kampioenschappen op het punt van beginnen staan. Eind juli dressuur en springen, midden augustus het mennen. En nu maar hopen dat we kampioenen hebben en leden mogen afvaardigen om de clubkleuren in Ermelo te verdedigen! De winteragenda staat nu vast en die agenda zit lekker vol! Bijna ieder weekeinde is er op de manege wat te doen. Daarmee doen we tegelijkertijd een beroep op alle leden en familie om af en toe mee te helpen bij een wedstrijd of andere activiteit. Vele handen maken licht werk en daarmee kunnen we onze prachtige accommodatie in stand houden. Fijne vakantie! Eric Trijbels, Voorzitter PSV De Driesporen AGENDA juli 2011 Groninger kampioenschappen dressuur en springen Haren 20 augustus 2001 Districtskampioenschap Mennen Gaasterland 3 september Hippiade pony s Ermelo september Hippiade paarden Ermelo 17 september 2011 Feestelijke opening nieuwe rijhal Hippiade Mennen Ermelo 24 september 2011 Onderlinge Manegevereniging 8 oktober 2011 Onderlinge PSV 22 oktober 2011 Dressuur paarden PSV (indoor) 29 oktober 2011 Onderlinge Manegevereniging 5 november 2011 Dressuur pony's PSV (indoor) 12 november 2011 Mennen PSV (indoor) 19 november 2011 Onderlinge Manegevereniging 26 november 2011 Springen paarden en pony`s PSV (indoor) 3 december 2011 Dressuur paarden PSV (indoor) 10 december 2011 Onderlinge PSV 7 januari 2012 Onderlinge Manegevereniging 14 januari 2012 Mennen PSV (indoor) 21 januari 2012 Dressuur pony's PSV (indoor) 28 januari 2012 Rommelmarkt Groninger kampioenschap pony's dressuur (indoor) Locatie ntb 4 februari 2012 Springen paarden en pony`s PSV (indoor) 11 februari 2012 Onderlinge PSV Groninger kampioenschap paarden dressuur (indoor) Locatie ntb 18 februari 2012 Dressuur paarden (indoor) Finale Driesporen competitie 25 februari 2012 Onderlinge Manegevereniging Groninger kampioenschap springen (indoor) Locatie ntb 3 maart 2012 Clubkampioenschap 17 maart 2012 Vrij springen & bewegen 24 maart 2012 Springen paarden en pony`s PSV (indoor) 31 maart 2012 Vrij springen & bewegen Finale Indoorkampioenschap mennen District Noord gewijzigd 7 april 2012 Mennen PSV (indoor) Finale Driesporen competitie

2 ADVERTENTIE Wilhelminastraat 18, Vlagtwedde tel , ruime parkeergelegenheid en gratis UITSLAGEN Het zou erg leuk zijn als leden hun wedstrijdresultaten hier plaatsen. Dus stuur svp je uitslagen zodat wij ze kunnen vermelden. ADVERTENTIE VRIJWILLIGERS We zijn voor alle wedstrijden afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Vaak betekent dit in de praktijk dat steeds dezelfde mensen komen opdraven. Natuurlijk begrijpen we heel goed dat u ook andere verplichtingen heeft in het weekend, maar mocht het enigszins lukken, wilt u ons dan helpen? Hoe meer handen, hoe lichter het werk.

3 ADVERTENTIE GEEN LESSEN LET OP Tijdens de bouwvak (1-19 augustus) zijn er geen verenigingslessen. ADVERTENTIE

4 ADVERTENTIE MARLEEN STELT ZICH VOOR Hallo, Ik ben Marleen Glazenborg. Ik ben 15 jaar oud en ik woon in Nieuwe Pekela. Toen ik 5 jaar was ben ik begonnen met paardrijden. Ik ben eerst op de manege begonnen. Toen ik 7 jaar was kreeg ik mijn eerste pony Walabi. Ik had hem net een half jaar en toen kregen wij telefoon van de oude eigenaar dat haar dochter een auto-ongeluk had gehad en dat ze was overleden. Haar ouders hadden haar dagboeken gelezen en dat ging alleen maar over Walabi. Maar ze wilden Walibi graag terug. Ik deed dat natuurlijk wel. Maar vond het aan één kant ook wel weer jammer want het was een hele brave pony. Maar nu moesten we op zoek naar een andere pony. We hadden over al gekeken en toen zagen we Arista. Een hele lieve pony, wij hadden hem gekocht toen hij 17 jaar was. Ik kon er alles mee doen zoals: het water in, op buitenrit. Met Arista reed ik ook mijn eerste wedstrijden. Met hem heb ik tot het L1 gereden. Toen zei er iemand tegen ons dat ik een keer een betere pony moest hebben.

5 We hadden een 4-jarige pony in Flevoland bekeken dat was een hele mooie pony.het was niet zo n makkelijke pony. Op stal was het net een pitbull hij beet iedereen behalve mij. Ik heb er wel wedstrijden meegereden Toen heb ik een Z2 pony gekregen. Prins Mistral. Dat was een hele brave pony. Een schimmel daar heb ik ook wedstrijden mee gereden. Tot L2. En ik ben daar L1 kampioen mee geworden. Tussen Prins en Keimpe in heb nog meerdere pony s gehad. We hadden er zomaar 5 thuis op stal staan. Toen heb ik een hele goede pony gekregen. Kooihuster Keimpe heette die. Ik had hem gekregen toen hij 4 jaar was, ik ben in de B klasse gestart. Het ging allemaal heel erg goed. Het ging alleen maar berg op waarts. Ik ben met hem L2 en M1 kampioen geworden. We zijn ook met hem naar de Welshendag geweest. Hij was toen 5 jaar. En moesten we meedoen bij de 5 jarigen. En daar werd hij 1e. De beste van Nederland. Maar toen ik M1 kampioen was geworden mocht ik naar Wanroij. Ik had net les en toen belde er iemand en hij bood veel geld en daar konden wij geen nee tegen zeggen. Hij werd net voor Wanroij verkocht. Dat vond ik heel erg jammer.

6 Toen gingen we weer naar andere pony s kijken. Maar ik ben al best wel groot voor een pony. Dus besloten we een paard te kopen. In Noord-Holland kwamen we er een tegen. We zijn daar 3 keer wezen kijken. En het leek ons goed. Dus hebben we hem gekocht. En het ging allemaal heel goed. Daar heb ik ook wedstrijden mee gereden. En ben daar L1 kampioen mee geworden. Ik heb met hem tot het M1 gereden. Maar op het laatst lukte het niet meer. Hij ging de hele tijd hangen en had veel verzet. Ice hebben we zelf gefokt ( ). Toen hij 3 jaar was hebben we hem zadelmak laten maken. In Zuidbroek heb ik ook meegedaan en ben ik 1e geworden.

7 ADVERTENTIE Hier hoort een advertentie van Impex Eelde SUPER OVERGANGEN BRENGEN ANN WESSELS EN BENICE H DE WINST VEENDAM Er was één duidelijke uitschieter in mijn L2 groep, vertelt jury Hermy van der Velde van der Molen op 9 juli in Veendam, en dat was Ann Wessels met Benice H. Die werd prachtig van achter naar voren gereden en tevens zeer vriendelijk. Wat opviel en waar ik hoge punten op kwijt kon waren de super overgangen. Van der Velde gaf 210 punten aan

8 Wessels, die daarmee ruim bleef voor Pauwel Mellema met Vazal die 195 punten kreeg en op plek drie Diana van Tongeren met Whisky en Simone Benthem met Blue Diamond die beide 194 punten verdienden. Hij heeft prima gelopen aldus Wessels. Vooral de galop ging fijn. Dit is een paard met karakter en ik heb er eigenlijk de hele proef fijn aan kunnen rijden. Het doel is het paard opleiden tot Z niveau en dan gaat ze de fokkerij in, als de eigenaar tenminste zolang kan wachten. Benice heeft net een half jaar aan de kant gestaan met een gebroken hoefbeentje. Dat heeft de tijd gehad te genezen en nu is ze er weer helemaal. In de tweede proef was het Cindy Stooker die met 202 punten voor haar Wanadoo het voortouw nam. ADVERTENTIE Hier hoort een advertentie van Gordijnatelier Anneke MARTINE STELT ZICH VOOR Hallo, Ik ben Martine Trijbels, en bestuurslid mennen. Dit betekent onder andere dat ik (samen met de mencommissie) de menwedstrijden bij onze vereniging organiseer. Ik ben 41 jaar en getrouwd met Eric (de voorzitter van de Driesporen). We hebben samen een 5-jarig zoontje, Patrick. Omdat ik chronisch ziek ben werk ik helaas niet meer, maar in het verleden ben ik lerares basisonderwijs, notarieel secretaresse en hondentrainster geweest. Nu heb ik het druk genoeg met het verzorgen van onze dieren (3 paarden, 2 honden, 2 geiten en 7 katten) en het reilen en zeilen rondom onze woonboerderij. (April 2011: kennismaking met ons nieuwe paard Thabor. Van links naar rechts: Amerigo (Welsh), Rembrand (KWPN) en Thabor (Groninger). Na een week stonden ze lekker met zijn drieën bij elkaar in de wei.) Ik kom uit het westen van het land (Sliedrecht), heb jaren aan boord van het binnenschip van mijn ouders gewoond en dus ook op een schippersinternaat gezeten, en woon nu alweer

9 7 jaar met heel veel plezier in Boven Pekela. Het wonen in Groningen bevalt me zeer goed, ik wil echt niet meer terug naar de Randstad. Het jaar nadat we in Boven Pekela zijn komen wonen, ben ik lid geworden bij de Driesporen. Paardrijden is al heel lang mijn hobby. Sinds mijn 13e heb ik gelest bij eigenlijk maar 2 maneges, eerst in Papendrecht en later in Ede. In Ede werd mijn liefde voor het buitenrijden ontdekt, maar ja, wat wil je ook met zulke prachtige buitenrijgelegenheden. In 2001 kreeg ik mijn eerste verzorgpaard, waarmee ik ook wedstrijden mocht starten. Door dat paard maakte ik ook kennis met de mensport, waar ik nu nog altijd heel blij mee ben. Rembrand (Ico Sun x Samber; ruin; 13 jaar) is mijn eerste echt eigen paard. Hiervoor reed ik op Tessel, maar die was eigenlijk van Eric. Rembrand heb ik zelf uitgekozen. En daar ben ik nog steeds heel blij mee. Onder het zadel zijn we M1 +4, maar rijden we al een jaar geen wedstrijden meer. Mijn gezondheid zorgt ervoor dat ik dit niveau niet meer kan halen. Hopelijk ooit in de toekomst nog weer. We blijven wel gewoon naar les komen, dus op de maandagavonden kun je me op de vereniging vinden, en thuis rij ik ook nog wel af en toe onder het zadel. Maar dat kost gewoon veel moeite en energie. Gelukkig hebben we ook nog het mennen. En dat gaat zeer voorspoedig. We zijn inmiddels Z dressuur met 8 winstpunten en ik hoop komend indoorseizoen ZZ te mogen starten. In de vaardigheid gaat het ook heel leuk en zijn we M + 6. (Rembrand: Hippiade 2010, 3e prijs M dressuur) We rijden dus wedstrijden, maar we maken ook graag buitenritten (onder het zadel en aangespannen) en in de zomer doen we wat boerenwerk (gras maaien en hooi schudden) Naast Rembrand men ik ook met Amerigo (ruin, 17 jaar), de Welsh A pony van Patrick. Dit gaat (zeker nu we een nieuwe en veel lichtere wagen hebben) ook steeds beter. Dressuur zijn we B+12 en gaan we indoor over naar de L en vaardigheid M+0. Het trainen wordt wel wat lastiger, nu Patrick zelf ook iedere dag op zijn pony wil rijden. Maar ja, het is zijn pony. We zijn samen druk aan het oefenen, zodat hij volgend jaar bixie mag gaan rijden.

10 (Amerigo: 2011 bosrit in Schoonloo) ADVERTENTIE

11 ADVERTENTIE CONTACT MET HET BESTUUR? Als bestuur kunnen wij niet altijd op de manege zijn. Heb je daarom vragen, opmerkingen, suggesties, klachten? Heb je nieuwsberichten, uitslagen of andere leuke informatie, stuur deze dan zo compleet mogelijk naar mij:

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER De zomer is aangebroken en daarmee voor de vereniging een wat rustiger periode. Dat betekent niet dat er op de manege niets te doen is! Afgelopen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Het outdoor seizoen begint al weer zijn einde te naderen en de voorbereidingen voor het indoorseizoen zijn in volle gang. Maar eerst gaan we nog

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER De vakanties staan voor de deur (tijdens de bouwvak - week 31 t/m week 33, 30 juli 2012 t/m 17 augustus 2012 - zijn er geen lessen!) en we hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Zoals jullie kunnen zien in deze nieuwsbrief zijn er steeds meer sponsoren die graag in onze nieuwsbrief adverteren. Om het leesbaar te houden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Helaas hebben we onze geplande springwedstrijd van 24 maart moeten schrappen, aangezien we maar een zeer kleine opgave hadden. Door de uitbraak

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Na de Noordelijke Menkampioenschappen hebben we als vereniging maar liefst 4 kampioenen! Alleen wel opvallend dat alle kampioenen, reserve kampioenen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Na een onderbreking vanwege computer perikelen hier de nieuwsbrief van september. In de tussentijd is onder andere de Hippiade verreden. Helaas

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Bij de Groninger Kampioenschappen konden we maar liefst 4 kampioenen noteren! Emiel Drenth, Evelyn Speelman, Emma Vos en Cindy Stooker werden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Al weer de 9 e nieuwsbrief van dit jaar. Aan de vooravond van het indoorseizoen kijken we nog even terug op de resultaten van de Hippiade. Om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Afgelopen weken was er wat onduidelijkheid over wedstrijden voor pony s. Zo hebben we de pony dressuurwedstrijd die gepland was voor 5 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief PSV De Driesporen December 2009

Nieuwsbrief PSV De Driesporen December 2009 Nieuwsbrief PSV De Driesporen December 2009 VAN DE VOORZITTER Beste leden Al weer de laatste nieuwsbrief van 2009. Een jaar met veel resultaten, Hippiade deelnemers in de dressuur en het mennen (nu het

Nadere informatie

Nieuwsbrief PSV Driesporen / juni 2008

Nieuwsbrief PSV Driesporen / juni 2008 Nieuwsbrief PSV Driesporen / juni 2008 VAN DE VOORZITTER Ook in deze nieuwsbrief weer een aantal wedstrijdresultaten van onze leden. Maar volgens mij mis ik er nog een heleboel. Geneer je niet en laat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Natuurlijk doen jullie op 3 maart allemaal mee met het clubkampioenschap. Helaas heb ik zelf niet goed opgelet toen we met het bestuur de wedstrijdagenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief PSV De Driesporen maart 2009

Nieuwsbrief PSV De Driesporen maart 2009 Nieuwsbrief PSV De Driesporen maart 2009 VAN DE VOORZITTER En wederom een trotse voorzitter! Drie provinciaal kampioenen een een flink aantal die daar dichtbij waren. Met name onze ponyclub heeft dit keer

Nadere informatie

Nieuwsbrief PSV De Driesporen Juli 2009

Nieuwsbrief PSV De Driesporen Juli 2009 Nieuwsbrief PSV De Driesporen Juli 2009 VAN DE VOORZITTER Een trotse voorzitter. Want wederom zijn we kampioen. Nu niet het verenigingskampioenschap bij de pony s, maar wel het viertal bij de paarden dressuur.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Terwijl we nog midden in de outdoorwedstrijden zitten, hebben we samen met de manege en de stichting alweer de agenda voor het indoorseizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief PSV De Driesporen April 2009

Nieuwsbrief PSV De Driesporen April 2009 Nieuwsbrief PSV De Driesporen April 2009 VAN DE VOORZITTER Het clubkampioenschap was weer goed bezet dit jaar en de strijd was weer als vanouds. Alleen jammer dat we een foutje hebben gemaakt in de uitslagen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Het jaar zit er voor de vereniging al weer op. De laatste wedstrijden zijn geweest en de laatste lessen bijna. Dat betekent ook dat onze jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief PSV De Driesporen Oktober 2009

Nieuwsbrief PSV De Driesporen Oktober 2009 Nieuwsbrief PSV De Driesporen Oktober 2009 VAN DE VOORZITTER De eerste wedstrijden van het binnenseizoen hebben we al weer achter de rug. Met vooral bij de dressuur een bijzonder volle dag! Van s morgens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Alweer een volle nieuwsbrief. Met uiteraard de uitslagen van onze eerste indoor dressuurwedstrijd van dit seizoen. Van 8 uur s ochtends tot

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Er zullen niet zo heel veel verenigingen zijn die in deze tijd de contributie verlagen. Maar de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Voor het eerst in vele jaren waren de Groninger Kampioenschappen weer eens bij De Driesporen. En dat is goed verlopen: zonder problemen, zonder

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER De laatste nieuwsbrief van 2012. Met de uitslag van de springwedstrijd en van onze ponywedstrijd. Uiteraard de laatste aanvullingen op de agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief PSV De Driesporen Maart 2011

Nieuwsbrief PSV De Driesporen Maart 2011 Nieuwsbrief PSV De Driesporen Maart 2011 VAN DE VOORZITTER Beste leden, De indoor dressuur competitie van deze winter was een doorslaand succes. Met dank aan Karin Tolhuis die dit georganiseerd heeft!

Nadere informatie

Hallo Honteruiters! Groetjes, Sabine

Hallo Honteruiters! Groetjes, Sabine April 2017 Hallo Honteruiters! Wat een bewogen jaar hebben we achter de rug! En wat heeft iedereen hard gewerkt om er een super jubileum van te maken! Het jaar 2016 stond in het teken van 50 jaar Honteruiters

Nadere informatie

Beste Waalzoomruiter,

Beste Waalzoomruiter, Zomer Editie Beste Waalzoomruiter, Help! Wat is er gebeurd? Zijn ze bij de DiGiRuiter op hol geslagen? Want waar is de vertrouwde groene kleur van de Waalzoomruiters gebleven? Nou die kleur staat op stal.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Het eerste deel van de outdoorwedstrijden is zeer succesvol verlopen, zeker ook voor onze eigen leden. Nog twee outdoorwedstrijden te gaan en

Nadere informatie

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend Manege De Eilandruiters 1 oktober 2017 Editie 1, Nr. 3 MANEGENIEUWS Ponyweekend 22/23/24 September was het ponyweekend met dit jaar circus als thema. Er waren een speurtocht en buitenrit georganiseerd,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Al weer de laatste nieuwsbrief voor de zomer. Komende 1½ maand wordt het weer spannend met de outdoor kampioenschappen voor alle disciplines.

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief februari 2017 In deze nieuwsbrief: * Kampioenschappen pony s Kring Zuid West en Regio * Kampioenschappen paarden Kring Zuid West * Regiokampioenschap Zuid Holland paarden * Kampioenen vieren

Nadere informatie

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 MAN-POWER! Zaterdag 19 augustus is Javaj gestart in Oldebroek bij de Bixie. Hij is in de dressuur A, 4e geworden. Bij het A springen is hij 7e geworden. Zijn

Nadere informatie

Mendistrict Noord Notulen algemene voorjaarsvergadering. Donderdag 22 maart 2018 om uur. Het Witte Huis te Donkerbroek.

Mendistrict Noord   Notulen algemene voorjaarsvergadering. Donderdag 22 maart 2018 om uur. Het Witte Huis te Donkerbroek. Mendistrict Noord www.mendistictnoord.nl Notulen algemene voorjaarsvergadering Donderdag 22 maart 2018 om 20.00 uur Het Witte Huis te Donkerbroek. 1) Opening Voorzitter heet 50 personen welkom. 2) Vaststellen

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a.

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 12, Nummer 51, December 2013 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. De voorzitter aan het woord... 3 3. FNRS Wedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Augustus 2019

Nieuwsbrief: Augustus 2019 Nieuwsbrief: Augustus 2019 Evenementen in Augustus Vereniging nieuws Bakbezetting *Deze informatie kunt u tevens op de website van het HCE vinden. Gedurende de zomermaanden wordt overwegend gebruik gemaakt

Nadere informatie

RUITERSTEM. 13 Februari Vernieuwde Facebookpagina. Zuid-Hollandse kampioenschappen. Wedstrijdagenda Like de Rhoonse Ruiters pagina nu!

RUITERSTEM. 13 Februari Vernieuwde Facebookpagina. Zuid-Hollandse kampioenschappen. Wedstrijdagenda Like de Rhoonse Ruiters pagina nu! RUITERSTEM 13 Februari 2016 Vernieuwde Facebookpagina Like de Rhoonse Ruiters pagina nu! Zuid-Hollandse kampioenschappen Lotte Ruighaver Wedstrijdagenda 2016 Dressuur & mennen 1 Inhoudsopgave Contactgegevens...3

Nadere informatie

ARK. Stichting Apeldoornse Ruiterkampioenschappen (V60342) Mariet Geurts W Locatie

ARK. Stichting Apeldoornse Ruiterkampioenschappen (V60342) Mariet Geurts W Locatie APELDOORN Stichting Apeldoornse Ruiterkampioenschappen (V60342) 17-9-2016 Mariet Geurts W000301 +31612933777 Status: Gesloten marietgeurts@xs4all.nl Outdoor Pony en Paard 3 Openstelling: Organisatie, regio

Nadere informatie

Zoals jullie weten hebben er een aantal van onze leden op de galoppade gereden.

Zoals jullie weten hebben er een aantal van onze leden op de galoppade gereden. Hallo allemaal, Hierbij weer een kersverse nieuwsbrief van september 2011. sorry voor de late nieuwsbrief de volgende nieuwsbrief komt rond 1 november weer want ik heb het ook erg druk met school dus heb

Nadere informatie

Nieuwsbrief PSV De Driesporen november 2008

Nieuwsbrief PSV De Driesporen november 2008 Nieuwsbrief PSV De Driesporen november 2008 VAN DE VOORZITTER Het indoor seizoen is al weer in volle gang en ook onze eerste indoor wedstrijden zijn al weer achter de rug. Als bestuur zijn we bovendien

Nadere informatie

Karper praat Januari 2017

Karper praat Januari 2017 Karper praat Januari 2017 Welkomswoord! Droevig nieuws! Barney heeft een groot deel van zijn leven op de Karperhoeve door gebracht. Wanneer hij precies op de Karperhoeve is gekomen kan ik helaas niet terug

Nadere informatie

Nieuwsbrief PSV Driesporen Januari 2008

Nieuwsbrief PSV Driesporen Januari 2008 Nieuwsbrief PSV Driesporen Januari 2008 VAN DE VOORZITTER Omdat Hans Dollen onvoldoende tijd heeft om zijn bestuursfunctie te blijven vervullen zijn we dringend op zoek naar een bestuurslid die de spring-

Nadere informatie

Nieuwsbrief PSV Driesporen / mei 2008

Nieuwsbrief PSV Driesporen / mei 2008 Nieuwsbrief PSV Driesporen / mei 2008 VAN DE VOORZITTER Een nieuwsbrief vol uitslagen ditmaal, vooral van onze eigen wedstrijden. Want rond Koninginnedag is het evenemententerrein in Onstwedde traditioneel

Nadere informatie

Voorwoord. Hallo Honteruiters!

Voorwoord. Hallo Honteruiters! Nieuwsbrief 3 maart 2013 Voorwoord Hallo Honteruiters! Hier is de nieuwsbrief weer voor het komende voorjaar en zomer 2014! Vorig jaar hebben we veel leuke activiteiten kunnen doen. We hopen dat er ook

Nadere informatie

Kampioenschapsreglement

Kampioenschapsreglement Kampioenschapsreglement KNHS-indoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 oktober 2018 en geldig tot 1 april 2019 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden voor

Nadere informatie

Nieuws van de activiteiten commissie

Nieuws van de activiteiten commissie Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 MEI 2012 CLUBNIEUWS 28 JAAARGANG 3 Nieuws van de activiteiten commissie 1 e Onderlinge springwedstrijd, pionnenactiviteit en tweedehands markt zaterdag 26 mei

Nadere informatie

Bommelerwaardse paardendag Ammerzoden

Bommelerwaardse paardendag Ammerzoden AMMERZODEN LR. GELDERSE BOYS (PSV.) (V40171) 22-8-2015 Ineke Zwart VP0066938 0031735949015 0031651681124 Status: Goedgekeurd ineke.zwart@onsmail.nl Datum goedgekeurd: 22-6-2015 www.gelderseboys.nl Outdoor

Nadere informatie

Opgericht 14 september 1973 HELP!! KOMT U ONS BESTUUR VERSTERKEN??

Opgericht 14 september 1973 HELP!! KOMT U ONS BESTUUR VERSTERKEN?? Opgericht 14 september 1973 Clubnieuws 4 31 Augustus 2009 Clubnieuws Wierickeruiters HELP!! Tot onze spijt heeft Ellouise (onze penningmeester) aangegeven volgend jaar haar functie neer te willen leggen.

Nadere informatie

D-proeven rijden. Beoordeling

D-proeven rijden. Beoordeling D-proeven rijden Tijdens het leren paardrijden gaat het voornamelijk om het plezier en het onder de knie krijgen van de rijvaardigheid. Als je de basis geleerd hebt, is het leuk om te laten zien wat je

Nadere informatie

Weide Blattie : De Weideruiers Januari/ Februari

Weide Blattie : De Weideruiers Januari/ Februari Weide Blattie : De Weideruiers Januari/ Februari Beste lezers, Wij zijn alweer even in het nieuwe jaar 2013. En er is weer veel te doen. Toch nog even een terugblik op de maand December 2012: De eerste

Nadere informatie

Adopteer een pony! Wij zoeken daarom sponsoren die onze pony s willen adopteren!!

Adopteer een pony! Wij zoeken daarom sponsoren die onze pony s willen adopteren!! Adopteer een pony! Stichting Vienna biedt activiteiten met paarden/pony s voor mensen met een beperking. Poetsen, knuffelen, rijden, helpen met verzorging of een huifkarritje in Spaarnwoude! Vienna werkt

Nadere informatie

Clubnieuws 2 18 Mei 2009

Clubnieuws 2 18 Mei 2009 Opgericht 14 september 1973 Clubnieuws 2 18 Mei 20 Dit is Melva, een 7 jarige vos merrie. Melva is vanaf 14 maart van mij. Melva heeft geen papieren, haar ouders zijn helaas niet bekend. Ze is ongeveer

Nadere informatie

Marije van der Leeuw 2013 Alle rechten voorbehouden Manegekrant 1

Marije van der Leeuw 2013 Alle rechten voorbehouden Manegekrant 1 Marije van der Leeuw 2013 Alle rechten voorbehouden Manegekrant 1 Disclaimer Bij het samenstellen van het E-book voor manegeruiters niveau 1 is grote zorg besteed aan de juistheid van de informatie. Ik

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Net gemist bij de nieuwsbrief van mei: onze outdoor springwedstrijd. Maar nu wel een verslag. Foto s staan op onze site. Maar ook andere uitslagen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015

Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015 Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015 Hallo leden van kring Tusken Waad en Klif, Hierbij de allereerste nieuwsbrief van kring Tusken Waad en Klif, oftewel TWK! We hopen jullie hiermee beter te informeren

Nadere informatie

Voorblad Vraagprogramma

Voorblad Vraagprogramma Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Voorblad Vraagprogramma Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: KNHS Regio: Wedstrijddatum: Accommodatiegegevens: Naam accommodatie: Postcode + plaats: Rotterdam

Nadere informatie

ALGEMENE BEPALINGEN BRABANTSE KAMPIOENSCHAPPEN 2007

ALGEMENE BEPALINGEN BRABANTSE KAMPIOENSCHAPPEN 2007 ALGEMENE BEPALINGEN BRABANTSE KAMPIOENSCHAPPEN 2007 Er wordt gereden onder de reglementen van de afdeling basiswedstrijdsport van de KNHS. De organisatie behoudt zich het recht voor de starttijden met

Nadere informatie

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen!

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! 2 Wedstrijdrijden bij Manege Thielen Beste ruiter, Leuk dat jij ook wilt deelnemen aan de wedstrijden bij Manege

Nadere informatie

Aan de secretariaten van de kringen regio Noord-Brabant Ter kennisgeving aan de kringvoorzitters en DA s. Someren, 5 juni 2007. Geachte secretaris,

Aan de secretariaten van de kringen regio Noord-Brabant Ter kennisgeving aan de kringvoorzitters en DA s. Someren, 5 juni 2007. Geachte secretaris, Wedstrijdsecretariaat regio Noord-Brabant: Nannie Verhappen Diepe Vaart 14, 5663 AX Geldrop Tel.: 06 51 899 874 e-mail:wedstrijdsecretariaat@knhsregiobrabant.nl NOORD-BRABANT Aan de secretariaten van de

Nadere informatie

Clubnieuws 10 september 2010

Clubnieuws 10 september 2010 Opgericht 14 september 1973 Clubnieuws 10 september 2010 Verjaardagskalender Van harte gefeliciteerd 14 mei Ilse Oostveen 5 juni Antoinet Stouthart 6 juni Stefanie Maksimovic 21 juni Annelise Seeleman

Nadere informatie

Ben ik startgerechtigd op de selectie, Regiokampioenschappen Utrecht en KNHS Kampioenschappen?

Ben ik startgerechtigd op de selectie, Regiokampioenschappen Utrecht en KNHS Kampioenschappen? Ben ik startgerechtigd op de selectie, Regiokampioenschappen Utrecht en KNHS Kampioenschappen? Ieder kampioenschap zijn er veel vragen over startgerechtigdheid op de selectie, op de Regiokampioenschappen

Nadere informatie

Arabisch Partbred Speciaal: HET ARABO-FRIESE SPORTPAARD afdeling NEDERLAND

Arabisch Partbred Speciaal: HET ARABO-FRIESE SPORTPAARD afdeling NEDERLAND Arabisch Partbred Speciaal: HET ARABO-FRIESE SPORTPAARD afdeling NEDERLAND NUMMER 2/2012 IN DIT NUMMER: * NEWBORN 2012 * VERSLAG HENGSTENKEURING ALSFELD * WISSELCOLUMN MET SELMA VAN DE VOORDE NEWBORN 2012

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Het wedstrijdseizoen zit er weer op. Met als afsluiting dit jaar de clubkampioenschappen. Zie verderop in deze nieuwsbrief voor een verslag,

Nadere informatie

Clubnieuws 6 9 December 2009

Clubnieuws 6 9 December 2009 Opgericht 14 september 1973 Clubnieuws 6 9 December 2009 Clubnieuws Wierickeruiters Van harte gefeliciteerd 2 november Sabine Verheul 7 november Romy Loenen 9 november Suzanne Nap 15 november Renee Ende

Nadere informatie

Nieuwbrief stal Agnes

Nieuwbrief stal Agnes Nieuwbrief stal Agnes Maart 2018 Jaargang 2, nummer 6 Inhoud: Hight Tea & High Beer! Wat is een Bixie-parcours? Vrijwilligers in beeld Spreekbeurt over paarden? Tips en verbeterpunten gevraagd! Stuur je

Nadere informatie

Kampioenschapsreglement

Kampioenschapsreglement Kampioenschapsreglement KNHS-outdoorkampioenschappen (Hippiade) t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2015 en geldig tot 1 oktober 2015 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden

Nadere informatie

Karper praat November/December 2016

Karper praat November/December 2016 Karper praat November/December 2016 Welkomstwoord! Welkom winter! Pietengym! In de laatste week dat de sint in ons land was, is er weer heel fanatiek meegedaan door de kinderen met de pietengym. Het waren

Nadere informatie

Nieuwsbrief PSV De Driesporen Mei 2009

Nieuwsbrief PSV De Driesporen Mei 2009 Nieuwsbrief PSV De Driesporen Mei 2009 VAN DE VOORZITTER Onze outdoorwedstrijden zijn weer achter de rug. Veel, heel veel deelnemers, mooi weer en goede wedstrijden. Dankzij de inspanning van velen hebben

Nadere informatie

MANEGENIEUWS. In dit nummer:

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Manege De Eilandruiters 1 september 2017 Editie 1, Nr. 2 MANEGENIEUWS De nieuwsbrief Op de site Misschien heb je het al gezien, maar de nieuwsbrief verschijnt ook elke maand op de site van De Eilandruiters.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PSV Driesporen / juli 2008

Nieuwsbrief PSV Driesporen / juli 2008 Nieuwsbrief PSV Driesporen / juli 2008 VAN DE VOORZITTER Een trotse voorzitter die hier het voorwoord schrijft. Want niet alleen heeft Jarmilla de 3 e titel op rij gehaald: voor het eerst in lange tijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Alweer een nieuwe nieuwsbrief. Natuurlijk staat heel veel hiervan ook op onze website, maar het lijkt ons nog steeds nuttig om op deze manier

Nadere informatie

Op de Cover. Hoe oud ben jezelf en je Pony? Ik ben 13 en mijn pony Zoef wordt 15 jaar.

Op de Cover. Hoe oud ben jezelf en je Pony? Ik ben 13 en mijn pony Zoef wordt 15 jaar. Nieuwsbrief Honteruiters editie: Maart 2013 Wie ben je? Lizzy Bogaert Op de Cover Hoe oud ben jezelf en je Pony? Ik ben 13 en mijn pony Zoef wordt 15 jaar. Noem een leuke eigenschap van je pony? Een leuke

Nadere informatie

Club kampioenschap pony's Schijndel

Club kampioenschap pony's Schijndel SCHIJNDEL KNHS REGIO NOORD-BRABANT (V31010) 22-3-2015 Laura Verwijst VP0055724 0031623591773 Status: Goedgekeurd wsnoordbrabant@gmail.com Datum goedgekeurd: 17-11-2014 www.knhsregiobrabant.nl Indoor Pony

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Foraleden

Nieuwsbrief. Foraleden Nieuwsbrief Nummer 2-2014 Foraleden Zoals u wellicht al gelezen heeft wil de KNHS dichterbij de paardensporter staan met de nieuwe organisatiestructuur. De paardensportbond wil toegankelijker zijn voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Beste Thialffer, Het kan nog net voordat we allemaal gaan genieten van een heerlijke clubavond op de Leemputten. Ik ga er van uit dat we met velen zullen zijn aankomende vrijdagavond.

Nadere informatie

Horse Event - bitloze menclinics

Horse Event - bitloze menclinics Horse Event - bitloze menclinics In het weekend van 14, 15 en 16 september 2007 was het jaarlijkse Horse Event in Deurne. Tijdens dit grote evenement werd door MenSport ieder dag een bitloze menclinic

Nadere informatie

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF JANUARI 2016

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF JANUARI 2016 HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF JANUARI 2016 GEBOREN. Op 10 december 2016 werd Tim geboren: zoon van Erna en Hans Sonneveld Zandbergen en broertje van Bart-Jan en Chris. Leden en bestuur van Hippisch Hattem

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Kampioenschapsreglement Hippiade 2017

Kampioenschapsreglement Hippiade 2017 Kampioenschapsreglement Hippiade 2017 KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2017 en geldig tot 1 oktober 2017 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden

Nadere informatie

Inschrijven Sluiting inschrijving : Wijzigingen doorgeven : Alle dagen van 0:00:00 tot 0:00:00

Inschrijven Sluiting inschrijving : Wijzigingen doorgeven : Alle dagen van 0:00:00 tot 0:00:00 Concours Hippique Haps HAPS ( 5443PA ) 11-5-2013-11-5-2013 VP0039107 Status : Goedgekeurd Wedstrijd goedgekeurd op : 14-3-2013 Outdoor Pony Categorie 3 Openstelling : Onbeperkt Selectiewedstrijd : Ja JONG

Nadere informatie

KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2018 en geldig tot 1 oktober 2018

KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2018 en geldig tot 1 oktober 2018 Kampioenschapsreglement Hippiade 2018 KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2018 en geldig tot 1 oktober 2018 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden

Nadere informatie

[ BRITT DEKKER & ESRA DE RUITER ]

[ BRITT DEKKER & ESRA DE RUITER ] [ BRITT DEKKER & ESRA DE RUITER ] [ KNUTSELEN ] Paardentatoeage 13 Pimp je laarzen 26 Ontwerp je eigen zadel 29 Goodiebag 61 [ PUZZEL ] Zoek de verschillen 25 Kruiswoordpuzzel 35 Paard en land 40 Woordzoeker

Nadere informatie

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF FEBRUARI Reminder: In de voorjaarsvakantie, van 18 t/m 26 februari, gaan de lessen niet door!

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF FEBRUARI Reminder: In de voorjaarsvakantie, van 18 t/m 26 februari, gaan de lessen niet door! HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2017 Reminder: In de voorjaarsvakantie, van 18 t/m 26 februari, gaan de lessen niet door! In plaats daarvan op zaterdag 25 februari de workshopdag! Zie verderop in

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Secretariaat: Marjan van Lavieren 2 de Weteringsewal 29 6661 NL ELST Mob: 06-20178636 Email: marjanlav@gmail.com Website: www.waalenlinge.nl Nieuwsbrief april 2016 Elst, 8 april 2016 Beste Leden, Hierbij

Nadere informatie

De activiteiten georganiseerd door PSV Delflandruiters worden mede mogelijk gemaakt door:

De activiteiten georganiseerd door PSV Delflandruiters worden mede mogelijk gemaakt door: Datum: 28 maart 2014 Aantal pagina s: 6 Inhoud Nieuwsbrief: Impressie Praktijkdag Clinic Bewust Wedstrijd Rijden 22 maart jl. Rabobank CHIO Zuid Holland Cup 2014 Paard&Lifestyle Masterclass in Ermelo op

Nadere informatie

Deze vragenlijst is opgebouwd uit enkele vragenblokken. Ieder blok begint met een korte uitleg over de achtergrond van de vragen.

Deze vragenlijst is opgebouwd uit enkele vragenblokken. Ieder blok begint met een korte uitleg over de achtergrond van de vragen. Deze vragenlijst is opgebouwd uit enkele vragenblokken. Ieder blok begint met een korte uitleg over de achtergrond van de vragen. Mensportbeoefening Als eerste willen we graag weten op welke manier u met

Nadere informatie

Voorwoord door Ilsa Derks

Voorwoord door Ilsa Derks Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over enkele vernieuwingen en aanpassingen binnen de manege daarnaast brengen wij ook enkele mededelingen en nieuwsberichten. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief

Nadere informatie

PRAAD. Voorwoord. Kort nieuws. Nieuwsbrief T.S.R. Cave ne Cadas. Oktober 2009. Beste leden,

PRAAD. Voorwoord. Kort nieuws. Nieuwsbrief T.S.R. Cave ne Cadas. Oktober 2009. Beste leden, PRAAD Oktober 2009 Nieuwsbrief T.S.R. Cave ne Cadas Beste leden, Voorwoord Het is weer tijd voor een nieuwe Praad! Ook dit keer hoop ik natuurlijk dat jullie de Praad met veel plezier lezen. Heb je nog

Nadere informatie

ZEEUWSE DAG VAN HET PAARD

ZEEUWSE DAG VAN HET PAARD OOSTERLAND Stichting Zeeuwse Dag Van Het Paard (V51035) 25-6-2016 Anita Timmerman VP0079163 +31111671375 +31651225814 Status: Goedgekeurd ajt@hetnet.nl www.zeeuwsedagvanhetpaard.nl Outdoor Pony en Paard

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Open dag. 1 september. Vrijwilligersdag. De winnaars van het manege kampioenschap 2018

NIEUWSBRIEF. Open dag. 1 september. Vrijwilligersdag. De winnaars van het manege kampioenschap 2018 NIEUWSBRIEF Manege De Cruquiushoeve 7/20/2018 Editie 13 Open dag De winnaars van het manege kampioenschap 2018 Klasse AA dressuur: Klasse AA springen: 1 ste Elisa met Wyomi 1 ste Melissa met Cameron 2

Nadere informatie

Kampioenschapsreglement

Kampioenschapsreglement Kampioenschapsreglement KNHS-outdoorkampioenschappen (Hippiade) t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2014 en geldig tot 1 oktober 2014 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden

Nadere informatie

WEDSTRIJD STICHTING RUITERSPORT BARCHEM

WEDSTRIJD STICHTING RUITERSPORT BARCHEM BARCHEM Stichting Ruitersport Barchem (V51535) 25-6-2016 Christel Stegeman VP0077107 Status: Goedgekeurd Outdoor Pony 3 Openstelling: Onbeperkt wedstrijd: Ja Inschrijven Start inschrijven: 11-4-2016 Sluiting

Nadere informatie

NRPS SUBLI CUP ERMELO

NRPS SUBLI CUP ERMELO ERMELO NRPS (V51040) 17-9-2016 Marian De Ruiter VP0077545 0577-401150 Status: Gesloten Outdoor Pony en Paard 3 Openstelling: Stamboek/Ras/Type Selectiewedstrijd: Nee Inschrijven Start inschrijven: 28-7-2016

Nadere informatie

Voorjaars Algemene Leden Vergadering maandag 14 april. Vergadering Algemeen Bestuur Haarlemmermeersche Bosmanege op maandag 19 mei

Voorjaars Algemene Leden Vergadering maandag 14 april. Vergadering Algemeen Bestuur Haarlemmermeersche Bosmanege op maandag 19 mei April/Mei 2014 Via deze nieuwsflits informeert het bestuur van Paardensportvereniging Haarlemmermeer haar leden over belangrijke onderwerpen. De nieuwsflits wordt maandelijks per email verzonden aan alle

Nadere informatie

G Pjotter en veulen Juultje

G Pjotter en veulen Juultje Mei- Juni 2017 G Pjotter en veulen Juultje In dit nummer: - Pjotter - Nieuwe paardenjaar - Veileigheid bij mooi weer - Warm weer programma - Sponsor bijzondere ruiters - Ponykamp vrijwilligers - Bodywarmers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Deze nieuwsbrief krijg je midden tussen alle drukke activiteiten rond onze outdoorwedstrijden. Het dressuurconcours dat we traditioneel op Koninginnedag

Nadere informatie

Paardrijden voor mensen met een beperking. Rijhal De Schietberg Turfweg 20a Veldhoven

Paardrijden voor mensen met een beperking. Rijhal De Schietberg Turfweg 20a Veldhoven Paardrijden voor mensen met een beperking Rijhal De Schietberg Turfweg 20a Veldhoven De doelgroep De Stalvrienden maakt paardrijden mogelijk voor mensen met een beperking. Dit kan een lichamelijke en/of

Nadere informatie

KNHS-kampioenschappen t/m Z2 dressuur en ZZ springen. Ingaand per 1 april 2010 en geldig tot en met 1 oktober 2010

KNHS-kampioenschappen t/m Z2 dressuur en ZZ springen. Ingaand per 1 april 2010 en geldig tot en met 1 oktober 2010 Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Reglement KNHS-kampioenschappen t/m Z2 dressuur en ZZ springen Ingaand per 1 april 2010 en geldig tot en met 1 oktober 2010 Het bestuur van de KNHS stelt

Nadere informatie

KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2016 en geldig tot 1 oktober 2016

KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2016 en geldig tot 1 oktober 2016 Kampioenschapsreglement Hippiade 2016 KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2016 en geldig tot 1 oktober 2016 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden

Nadere informatie

Datum: 29 september 2016 Aantal pagina s: 5

Datum: 29 september 2016 Aantal pagina s: 5 Datum: 29 september 2016 Aantal pagina s: 5 Inhoud Nieuwsbrief: B/L team Delflandruiters zaterdag in Ouddorp op de Herfstmeeting M/Z team Delflandruiters volgende week zondag 9/10 in Naaldwijk op de Herfstmeeting

Nadere informatie

WEDSTRIJD STICHTING ZEEUWSE DAG VAN HET PAARD TE OOSTERLAND

WEDSTRIJD STICHTING ZEEUWSE DAG VAN HET PAARD TE OOSTERLAND OOSTERLAND Stichting Zeeuwse Dag van het Paard (V51035) 27-6-2015 Greta de Buck VP0058921 0031118582539 Status: Goedgekeurd Datum goedgekeurd: 25-2-2015 Outdoor Pony & Paard Categorie 3 Openstelling: Onbeperkt

Nadere informatie

Aanvragen startpassen (in 2016)

Aanvragen startpassen (in 2016) Met ingang van 1 januari 2016 kunnen ruiters die via een FNRS-manege lid zijn van de KNHS een startpas aanvragen. Hiermee biedt u uw ruiters de mogelijkheid om deel te nemen aan de KNHS-wedstrijdsport

Nadere informatie