ECHO nummer 5, 22 december 2016 UIT HET MT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ECHO nummer 5, 22 december 2016 UIT HET MT"

Transcriptie

1 UIT HET MT De maand december is op veel momenten een maand van vieren en samenzijn. Dat hebben we op school dan ook gedaan. Op 5 december hebben we het sinterklaasfeest gevierd en dinsdagavond en vanochtend het kerstfeest. Onder het genot van een hapje en drankje heeft u als ouders elkaar kunnen ontmoeten afgelopen dinsdagavond, terwijl de kinderen aanschoven in hun klas voor een heerlijk, door u samengesteld, kerstbuffet. Vanochtend was er een sfeervol samenzijn in de aula met gezelligheid en samen zingen over het feest van Jezus geboorte. Alle ouders die een bijdrage hebben geleverd aan het slagen van één of beide vieringen willen we via deze weg hartelijk danken! Na deze drukke decembermaand is het tijd voor twee weken vakantie. Veel kinderen zijn eraan toe om even een paar weken niet teveel te moeten. En ook voor collega s is het een belangrijke tijd om te ontspannen en weer op te laden voor een nieuw jaar. Op vrijdag 23 december zijn de kinderen om uur uit! We wensen u en uw kinderen een goede en ontspannen vakantie toe en graag tot ziens op maandag 9 januari! Welkom nieuwe leerlingen In het nieuwe kalenderjaar mogen we weer een aantal nieuwe leerlingen verwelkomen: Daan, Lars, Ismail, Niko, Madj, Kyan en Sarah: van harte welkom! We wensen jullie een hele goede tijd bij ons op De Weerklank toe. Toetsweken januari Na de kerstvakantie starten de toetsweken voor onze leerlingen. In deze periode nemen we toetsen af op het gebied van technisch en begrijpend lezen, spelling en rekenen. Naast de dagelijkse observaties in de klas geven de toetsen ons een beeld van de vorderingen van uw kind. Ook wordt in deze periode het OPP geëvalueerd en het kindrapport geschreven. Op donderdag 2 februari en dinsdag 7 februari zijn er oudergesprekken waar u de ontwikkelingen van uw kind met school kunt bespreken.

2 Studiedag januari Vrijdag 27 januari staat er een studiedag voor ons team op het programma. We zullen deze dag een vervolg geven aan ontwikkelingen die we eerder zijn opgestart, zoals de Kanjertraining en het werken met de I-pads. De kinderen zijn deze dag vrij. Relaties en seksualiteit Eind november heeft ons team zich laten bijscholen door de GGD over het onderwerp relaties en seksualiteit. De leerroute relaties en seksualiteit staat dit schooljaar namelijk expliciet op de agenda. We maken gebruik van het vernieuwde lespakket Relaties en Seksualiteit. In dit lespakket is er gekeken naar een goede theoretische onderbouwing, nieuwe wetenschappelijke inzichten en wat er echt werkt in de praktijk. Het lespakket ondersteunt de kinderen bij hun relationele en seksuele ontwikkeling op een manier die past bij hun leeftijd. Het is nog ver weg, maar op de ouderochtend van dinsdag 28 maart, zal voorafgaand aan klassenbezoek, iemand van de GGD u meenemen in het onderwerp relaties en seksualiteit, omdat we het belangrijk vinden om hierin als school samen met u op te trekken. Noteert u de datum alvast in uw agenda? Vooraankondiging cliëntervaringsonderzoek In het nieuwe kalenderjaar zal het cliëntervaringsonderzoek van Auris plaatsvinden. En wel van 30 januari 12 februari 2017 Dit onderzoek is in de afgelopen periode samen met een extern bureau en met input vanuit de verschillende regio s opgezet. Uitgangspunten bij dit onderzoek zijn de kernwaarden van Auris: De cliënt centraal (cliënt is bij ons de leerling en zijn/haar ouders) Extern en intern verbinden Resultaat en rekenschap Het onderzoek is dit najaar gestart bij de Ambulante Dienst. In januari 2017 start het onderzoek op het SO en VSO. Het onderzoek bevat een 360 feedback per locatie, waarbij er input gevraagd wordt van leerlingen (vanaf groep 5), ouders, schoolmedewerkers die direct betrokken zijn bij het onderwijs proces en specialisten. Die input wordt gevraagd aan de hand van ca 35 vragen/stellingen. De vragen/stellingen hebben betrekking op de opbrengsten (onderwijs) en op het proces (begeleiding, OPP, veiligheid, ouderbetrokkenheid, communicatie en procedures). Daarnaast is er ruimte voor opmerkingen.

3 De vragenlijst wordt via de mail uitgezet naar u, niet via SchouderCom! Voor de leerlingen wordt gelegenheid gecreëerd om de vragenlijst tijdens schooltijd in te vullen. Met de opbrengsten van het onderzoek willen de kwaliteit van ons onderwijs nog verder verbeteren. In de ECHO van januari ontvangt u nog meer informatie over dit onderzoek. Vrijwillige ouderbijdrage Van bijna 70 % van alle kinderen van onze locatie hebben we de ouderbijdrage mogen ontvangen. Door de ouderbijdrage kunnen we feesten zoals het schoolproject, Sinterklaas en kerst zo vieren als we het nu doen. Van de ouderbijdrage worden activiteiten bekostigd, die niet door de overheid worden vergoed. Mocht u de ouderbijdrage nog niet betaald hebben, dan hopen we dat u dit alsnog zou willen doen. Dit kan bij voorkeur door het over te maken via ideal. U kunt daarvoor de betaal-link gebruiken uit het SchouderCom bericht betreffende de ouderbijdrage. Mocht u niet via ideal willen betalen, dan kunt u de ouderbijdrage ook zelf overmaken 40,-- euro, op IBAN nummer NL70ABNA t.n.v. Stichting onderwijs koninklijke auris groep, inz: Auris de Weerklank Leiden onder vermelding van: de naam en de groep van uw kind. Mocht het bedrag geheel of gedeeltelijk een probleem voor u zijn, dan kunt u contact opnemen met één van de teamleiders: Jolanda de Graaff of Mariëlle van Zoen ( ) of stuur een berichtje via SchouderCom. Studenten op school Op vrijdag 28 oktober kwamen via de audioloog Jan de Laat studenten die een blokcursus KNO doen, langs voor een oriëntatie en informatief bezoek. Zij staan, als ze afgestudeerd zijn, aan het begin van het verwijzingstraject voor SH en TOS leerlingen. Zij hebben de klassen bezocht (bij ons en ook op ons voortgezet speciaal onderwijs (Auris College Leiden), voorlichting gekregen over TOS en hebben zelf ervaren hoe het is om een TOS te hebben. Noor Tilman, een van de studenten, heeft over deze ervaring onderstaand stukje geschreven: Mijn ervaringen met de Ervaar TOS-training op de Weerklank Voorafgaand aan de training werd door middel van een aantal colleges van mensen uit verschillende vakgebieden aan ons uitgelegd wat een taalontwikkelingsstoornis inhoudt. Ik denk dat de meesten hier voor deze halve minor nog nooit van hadden gehoord. Toch blijft een college wat vaag en blijft het je moeilijk voor te stellen wat het hebben van een TOS nu écht betekent. Door het Ervaar-TOS-circuit werd het voor mij beter voor te stellen welke problemen zich

4 kunnen voordoen. Vooral het aspect frustratie is me bijgebleven: frustratie die ik ook ervaarde, omdat de omgeving mij niet begreep of ik niet begreep wat er tegen me gezegd werd. Wat daarnaast ook TOS-ervaring compleet maakte, was dat we mee mochten kijken in de klassen op de basisschool en de middelbare school. Opvallend vond ik dat op beide scholen vooral een ontzettend positieve sfeer hing en men erop gericht was om te kijken hoe de kinderen straks op een zo normaal mogelijke manier kunnen functioneren. Samenvattend denk ik dat we juist door de praktische aanpak van de hele dag en het ervaringscircuit echt hebben kunnen ervaren wat een TOS inhoudt, meer dan dat we dat uit de colleges hebben kunnen afleiden. Daarbij vind ik het heel bijzonder dat de scholen (en daarmee kinderen en ouders) openstaan voor dit soort activiteiten. Het heeft ons onderwijs in ieder geval een stuk leuker en realistischer gemaakt! Algemeen VakantiepasClub Kerstvakantie De kerstvakantie is weer in aantocht! VakantiepasClubleden gaan zich niet te vervelen, want de makers van de ZomervakantiePas hebben ook deze vakantie een supertof activiteitenaanbod samengesteld mét VakantiepasKorting. Familievoorstellingen in de Leidse schouwburg en de Stadsgehoorzaal, een workshop in het atelier van een échte kunstenaar, zwemmen in zwembad de Zijl of een spelletjesmiddag met de bewoners van woonzorgcentrum Groenhoven. Vanaf 12 december staan deze en meer activiteiten online op vakantiepas.nl. Basisschoolkinderen kunnen zich via de website vakantiepas.nl aanmelden als VPClublid. Zij krijgen dan 2 weken vóór elke schoolvakantie een mailtje met VakantiePas kortingsbonnen en een link naar de website waar de activiteiten beschreven staan. Is uw kind nog geen VPClublid, geef het dan (gratis) op via

5 Kerst 2016 Op dinsdagavond 20 december was het kerstavond op de Weerklank. Het begon allemaal met een sfeervolle opening met muziek bij binnenkomst. Er werden liedjes gezongen in de aula met alle kinderen. Daarna zijn de kinderen naar de klas gegaan en hebben heerlijk gegeten van het eten dat de kinderen hebben meegenomen. Wij hebben een bedrag van 232,- ingezameld voor Edukans door middel van rozen te verkopen. Het geld wordt in Malawi ingezet om scholen te helpen het onderwijs te verbeteren. Wij willen u alle hartelijk bedanken voor jullie komst. De logotip App: Zoek & vind Zoek de zeven diertjes of verstop ze zelf! In 20 verschillende tekeningen zijn steeds zeven diertjes verstopt. Kunt u ze vinden? Het is natuurlijk ook heel leuk om de diertjes zelf te verstoppen. Met deze App kun je de spraaktaalontwikkeling van u kind stimuleren. Praat over de platen, geef elkaar opdrachten en vertel waar je de diertjes verstopt hebt. Zo oefen je de woordenschat, het begrijpen van taal en de voorzetsels zoals op, onder, achter en voor.

6 Vanuit Leiden Groep 1A De decembermaand in groep 1a verloopt erg gezellig. Nadat de Sint is geweest zijn we meteen doorgegaan met kerst. Er wordt hard en enthousiast gewerkt. Het leukst van alles was misschien wel het verven en versieren van de houten kerstbomen. Ze mogen na de kerstviering mee naar huis; we kunnen er niet op wachten! Groep 1a wil iedereen hele fijne dagen wensen en een gezond 2017!

7 Belangrijke data 23 december Leerlingen om uur vrij 26 december t/m 6 januari Kerstvakantie 9 januari Hoofdluiscontrole Toetsweek 9 20 januari 13 januari Schoolarts Biebbus 18 januari Leerlingen groep 1 vrij 20 januari Schoolarts 23 januari K.N.O.-arts 26 januari ECHO 27 januari Studiedag leerlingen vrij 30 januari Groepsbesprekingen leerlingen vrij

8

Naschoolse sportactiviteiten op de locatie Paddepad

Naschoolse sportactiviteiten op de locatie Paddepad Deze nieuwsbrief is bestemd voor de ouders van de leerlingen van De Strandwacht. 16 december 2016 Nieuwsbrief nummer 09 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief voor de ouders van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 december 2015

Nieuwsbrief 10 december 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 10 december 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 19, nummer 7 9 december Beste ouders,

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 19, nummer 7 9 december Beste ouders, Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 7 9 december 2016 Beste ouders, Met alle vieringen in het vooruitzicht, een gezellig aangeklede school (dank aan ouderraad en

Nadere informatie

De 1e termijn ( per kind) van de vrijwillige ouderbijdrage is geïncasseerd.

De 1e termijn ( per kind) van de vrijwillige ouderbijdrage is geïncasseerd. . NIEUWSBRIEF Openbare Basisschool De Arcade Octavialaan 61 2314 BN Leiden www.basisschool-de-arcade.nl info@obsdearcade.nl 21 december 2017 Jaargang 13, nummer 9 Beste ouders, Het is nu woensdagavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 december 2016

Nieuwsbrief 15 december 2016 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 15 december 2016 Hierbij ontvangt u weer een nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017 met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt

Nadere informatie

ECHO nummer 4, 24 november 2016

ECHO nummer 4, 24 november 2016 ECHO nummer 4, 24 november 2016. UIT HET MT De feestmaand december hebben we nog niet bereikt, maar als de Sint eenmaal in het land is, leeft overal het gevoel dat de feesten met rasse schreden naderen:

Nadere informatie

ECHO nummer 5, 21 december 2017

ECHO nummer 5, 21 december 2017 ECHO nummer 5, 21 december 2017 UIT HET MT December is met recht een feestmaand. Op 5 december hebben we het sinterklaasfeest gevierd en dinsdagavond en vanochtend het kerstfeest. Dinsdagavond heeft u,

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief nr. 5 Agenda 21 december Nieuwsbrief januari mee s middags kinderen vrij 17.00-19.00 uur Kerstfeest op school 22 december s middags kinderen vrij 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari

Nadere informatie

ECHO nummer 9, 20 april 2016

ECHO nummer 9, 20 april 2016 ECHO nummer 9, 20 april 2016 UIT HET MT Na alle muzikale geluiden van de afgelopen weken werd er in de afgelopen periode stevig doorgewerkt, hadden we de gezamenlijke Paasviering en blusten we ook nog

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Karatelessen Het Nationaal Schoolontbijt Nieuwe leerlingen Sinterklaasviering Vrijwillige ouderbijdrage Schoolschaatsen Kerstviering

Nadere informatie

ECHO nummer 7, 23 februari 2017

ECHO nummer 7, 23 februari 2017 ECHO nummer 7, 23 februari 2017 UIT HET MT In januari zijn veel toetsen afgenomen en het was verheugend om bij veel leerlingen kleine en soms ook grote vorderingen te zien! De meeste leerlingen vertonen

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

ECHO nummer 6, 26 januari 2017

ECHO nummer 6, 26 januari 2017 ECHO nummer 6, 26 januari 2017 UIT HET MT Allereerst willen we u graag nog alle goeds wensen voor het nieuwe jaar, ook al is dat nieuwe jaar al een paar weken oud. In de afgelopen weken is er, ondanks

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015!

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! D NIEUWSBRIEF Nummer 9 8 januari 2015 Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! Trefwoord Thema: Rituelen week 2 t/m 4 (5 t/m 23 januari). Rituelen Inhoud:

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

ECHO nummer 8, 30 maart 2017

ECHO nummer 8, 30 maart 2017 ECHO nummer 8, 30 maart 2017 UIT HET MT In de afgelopen weken was er overal muziek in school en dat was natuurlijk niet zo gek met het thema: muziek overal!. Kinderen en collega s hebben genoten van muziek

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

vrijdag 10 maart nieuwsbrief 12 verkiezingen: stembureau in de aula van De Walvis vanaf uur inschrijving rapportavond via Digiduif

vrijdag 10 maart nieuwsbrief 12 verkiezingen: stembureau in de aula van De Walvis vanaf uur inschrijving rapportavond via Digiduif Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 11 vrijdag 17 februari 2017 Beste ouders, Volgende week staat in het teken van carnaval en ook de vastenaktie. Op woensdag gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

2016 Veertiende jaargang, nummer 8 Zie ook www.rosabasisschool.nl

2016 Veertiende jaargang, nummer 8 Zie ook www.rosabasisschool.nl 2016 Veertiende jaargang, nummer 8 Zie ook www.rosabasisschool.nl Belangrijke data: Dinsdag 17 mei: We beginnen na een vakantie weer met de lessen! Donderdag 19 mei: Fietsexamen groep 8 Vrijdag 2 juni:

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

ECHO nummer 6, 1 februari 2018

ECHO nummer 6, 1 februari 2018 ECHO nummer 6, 1 februari 2018 UIT HET MT In het nieuwe kalenderjaar zijn de kinderen en het team weer uitgerust aan het werk gegaan. En er werd direct hard gewerkt! In de afgelopen periode zijn er diverse

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Betreft: WIJzer 15 december 2017

Betreft: WIJzer 15 december 2017 Betreft: WIJzer 15 december 2017 Inleiding Voor u ligt de nieuwste nieuwsbrief van basisschool WIJ! Een unieke inspirerende school, die de wereld naar binnen haalt en kinderen voorbereidt op deelname aan

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709, Fax: (070) 3193592 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar

Nieuwsbrief 7 Schooljaar Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2016-2017 23 December 2016 Belangrijke data: 26 December t/m 6 Januari Kerstvakantie 9 januari 2017 1 e Schooldag van het jaar 2017 12 januari Hoofdluis controle 10 januari 2 e

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Het team van OBS de Plantage wenst alle kinderen en ouders fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond Een heel fijne kerstvakantie gewenst!

Het team van OBS de Plantage wenst alle kinderen en ouders fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond Een heel fijne kerstvakantie gewenst! Onze kernwaarden: Voorwoord December is een gezellige maand. Zo hebben we het sintfeest gevierd en hebben de kinderen genoten van het kerstdiner. Voor de ouders was er gisteravond een kerstborrel. Fijn

Nadere informatie

18 en 19 april afname eindtoets groepen 8 bord, bestek met naam van het kind ivm Koningsontbijt

18 en 19 april afname eindtoets groepen 8 bord, bestek met naam van het kind ivm Koningsontbijt Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 14 donderdag 13 april 2017 Beste ouders, Vorige week traden de groepen 3, 5 en 7 op in het Ludens theater te Voorburg in het

Nadere informatie

Fusienieuws Juf Caroline Eerste Communie 2019 Broertjes/ zusjes Schoenmaatjes EDUkans Verjaardagen

Fusienieuws Juf Caroline Eerste Communie 2019 Broertjes/ zusjes Schoenmaatjes EDUkans Verjaardagen Maandkalender Locatie Venlosingel 7 december 2018 Fusienieuws Op onze website is een knop toegevoegd waar u alle informatie over onze fusie kunt vinden. http://www.toermalijnarnhem.nl/ Juf Caroline Lieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de achtste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Kerstvieringen De afgelopen week is met alle leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl NIEUWSFLITS 31e jaargang / Nummer 11 / 9 februari 2016 Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl Agenda Belangrijke data vr 19.02.2016 Margedag: alle

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 19-12-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Kerstviering op de scholen van Giethoorn

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Agenda december 2017 December 5 december Sinterklaas op de Jeanne d Arc. 21 december Kerstviering vanaf 18.30 uur in de Maranathakerk 22 december Gezamenlijke start op het kleuterplein

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

ROFFELTJE. Dat is mijn maat

ROFFELTJE. Dat is mijn maat ROFFELTJE > Dat is mijn maat Wat is de maat, waarmee de liefde wordt gemeten? Wie kent een toets, waarmee vertrouwen wordt geteld? Wie kent een schaal, waarop je vriendschap af kunt zetten? Wie kent een

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten. Dit jaar is de planning als volgt:

In deze Nieuwsflits: Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten. Dit jaar is de planning als volgt: schooljaar 2016-2017 aflevering 08 Kerst Uitnodiging Judoclinic Kerstvakantie en daarna.. In deze Nieuwsflits: Beste ouders, Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten.

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Schooljaar , nieuwsbrief 7 december Beste ouders,

Schooljaar , nieuwsbrief 7 december Beste ouders, Schooljaar 2016-2017, nieuwsbrief 7 december 2016 Beste ouders, Sinterklaas en zijn Pieten zijn maandagochtend hartelijk ontvangen door de kinderen en hun ouders. Vele handen zijn geschud, tekeningen en

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

25 e jaargang 9 December 2016 nummer 15 Wist u dat? Kalender. VakantiepasClub Kerstvakantie. Kleuter gym. Kom schaatsen in de Uithof

25 e jaargang 9 December 2016 nummer 15 Wist u dat? Kalender. VakantiepasClub Kerstvakantie. Kleuter gym. Kom schaatsen in de Uithof 25 e jaargang 9 December 2016 nummer 15 Wist u dat? Kalender Het afgelopen maandag weer een heel gezellige dag was op school? De Sint toch weer onze school gevonden heeft? Hij aankwam op zijn paard? Hij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI. Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF JANUARI. Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF JANUARI Beste ouders en verzorgers, De laatste weken van 2015 breken aan en 2016 staat voor de deur. Ook in 2016 willen we op de Kersenboom een omgeving nastreven om aan ieder kind een fijne

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Welkom op Jenaplanschool Atlantis

Welkom op Jenaplanschool Atlantis NUMMER 5 2017-2018 NIEUWSBRIEF Welkom op Jenaplanschool Atlantis Vakanties 2017-2018 Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie 19 februari t/m 2 maart 2018 KERST OP ATLANTIS Met een

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 2017-2018 Kerstfeest/nog meer kerstfeest/akt/wenskaarten/nathalie/ Ouderbijdrage/ juf Linda Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 website: www.spectrum.asgalmere.nl OBS het Spectrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 8, nummer 7 9 december 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; In Balans Nieuws o Nieuwe leerlingen o SchouderCom GroepsInfo o Groepen 1-2

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Infoblad. December Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Jarigen. Agenda. Welkom

Infoblad. December Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Jarigen. Agenda. Welkom Infoblad December 2018 Agenda Week 50 12-12 Volleybaltoernooi Week 51 20-12 Kerstviering 21-12 School van 10 tot 12 uur 21-12 Kerstvakantie Week 2 07-01 Studiedag; kinderen vrij 08-01 Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

Agenda. Januari december uur Kerstvakantie. 8 januari Weer naar school. 10 januari Start CITO-toetsweken. 16 januari STT Theater Dag

Agenda. Januari december uur Kerstvakantie. 8 januari Weer naar school. 10 januari Start CITO-toetsweken. 16 januari STT Theater Dag ! Agenda Januari 2018 22 december 12.00 uur Kerstvakantie 8 januari Weer naar school 10 januari Start CITO-toetsweken 16 januari STT Theater Dag 25 januari Studiedag. Alle leerlingen vrij! 26 januari Klassenshow

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 oktober 2016

Nieuwsbrief 13 oktober 2016 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 13 oktober 2016 Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017 met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 16 16-12-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA19 DI20 WO21 Agenda MA26 Directeur aanwezig

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Schooljaar december Nummer 9. In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers,

Schooljaar december Nummer 9.  In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers, Schooljaar 2016-2017 23 december 2016 Nummer 9 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Kerstfeest Nieuw jaar Afscheid juf Elszien Nieuwe collega s Ziektevervanging Van de

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie