Algemene offerteaanvraag voor het vertalen van documenten die worden opgesteld door verschillende diensten van de FOD Financiën.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene offerteaanvraag voor het vertalen van documenten die worden opgesteld door verschillende diensten van de FOD Financiën."

Transcriptie

1 Bestek : Algemene offerteaanvraag voor het vertalen van documenten die worden opgesteld door verschillende diensten van de FOD Financiën. Bestek n : S&L/AO/306/2012 Opening van de offertes: 7 februari 2013 om 10u30

2 2 INHOUDSTAFEL. A. ALGEMENE BEPALINGEN Voorwerp en aard van de opdracht Duur van het contract Aanbestedende overheid - Bijkomende informatie Informatiesessie Indiening en opening van de offertes Offertes verzonden via elektronische middelen Niet via elektronische middelen ingediende offertes Wijzigen of intrekken van een reeds ingediende offerte Leidende dienst - leidende ambtenaar Beschrijving van de te presteren diensten Documenten van toepassing op de opdracht Wetgeving Documenten betreffende de opdracht Offertes In de offerte te vermelden gegevens Structuur van de offerte Geldigheidsduur van de offerte Prijzen Prijzen Prijsherziening Aansprakelijkheid van de dienstverlener Selectiecriteria - Regelmatigheid van de offertes - Gunningscriteria Selectiecriteria Uitsluitingscriteria Selectiecriteria m.b.t de capaciteit van de inschrijver Regelmatigheid van de offertes Gunningscriteria Lijst van de gunningscriteria Methode ter bepaling van de meest voordelige offerte Eindscore Borgtocht Uitvoeringsmodaliteiten van de diensten Termijnen voor de levering van de vertaling Bezorgen van de documenten Vraag om aanvullende inlichtingen en de plicht tot samenwerking Auteursrechten Vertrouwelijkheid Kwaliteit en oplevering van de diensten Kwaliteit van de vertaling Kwaliteitscontrole Oplevering van de werken Informatie over het verantwoordelijke personeel, over de vertalers en de onderaannemers Facturatie en betaling van de diensten Geschillen Boeten en straffen Boete voor het niet-respecteren van de termijn Straffen Bijkomende kosten ten gevolge van onvoldoende kwaliteit Klachten en verzoeken B. TECHNISCHE VOORSCHRIFTEN Voorstelling Beschrijving van de dienstverlening BIJLAGE 1 : Offerteformulier... 31

3 3 Federale Overheidsdienst FINANCIËN Stafdienst Logistiek Afdeling Aankopen North Galaxy Toren B 4 e verdieping Koning Albert II laan 33 bus Brussel BESTEK nr. S&L/AO/306/2012 ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG VOOR HET VERTALEN VAN DOCUMENTEN DIE WORDEN OPGESTELD DOOR VERSCHILLENDE DIENSTEN VAN DE FOD FINANCIEN. A. ALGEMENE BEPALINGEN. In toepassing van artikel 3, paragraaf 1, van het KB van 26 september 1996, wordt de aandacht van de inschrijvers gevestigd op het feit dat in dit bestek afgeweken wordt van: - artikel 20 en 75 van de bijlage aan het KB van 26 september 1996 betreffende de boeten en straffen omwille van het belang dat de Federale Overheidsdienst Financiën toekent aan de kwaliteit van de vertaling van zijn documenten alsook omwille van de noodzaak erover te beschikken binnen de gewenste termijnen. - artikel 5 van de bijlage aan het KB van 26 september 1996 wat betreft de borgtocht en meer bepaald wat betreft de aanpassing van het bedrag van de borgtocht op basis van het jaarlijkse bedrag wegens het meerjaarlijkse karakter van de opdracht, wegens de mogelijkheid om ieder jaar de opdracht te beëindigen, wegens de recurrente aard van de prestaties en wegens de abnormale meerkosten die de opdrachtnemer zou moeten dragen indien het in aanmerking te nemen bedrag het globale bedrag van de opdracht was, berekend voor de oorspronkelijke duur van vier jaar. - artikel 12 van de bijlage aan het KB van 26 september 1996 wat betreft de technische keuring. - artikel 14 van de bijlage aan het KB van 26 september 1996 wat betreft de intellectuele rechten. 1. Voorwerp en aard van de opdracht. 1. Deze opdracht betreft, ten eerste, het vertalen uit het Frans in het Nederlands of uit het Nederlands in het Frans, van documenten die worden opgesteld door verschillende diensten van de FOD Financiën, enerzijds wat betreft het domein van de overheidsopdrachten (bestekken, evaluatierapporten, enz.) en, anderzijds binnen andere materies (presentaties, artikels, werkdocumenten, enz.). Wat betreft het domein van de overheidsopdrachten, gaat het voornamelijk over de vertaling van de technische, administratieve en juridische gedeelten van deze verschillende documenten. De behandelde onderwerpen kunnen sterk verschillen: opdrachten voor aanneming van leveringen en diensten, opdrachten betreffende informatica, schoonmaak, meubilair, verhuizing, enz.

4 4 2. In tweede instantie, maar in minder belangrijke mate, heeft deze opdracht betrekking op de vertaling van documenten van de FOD Financiën uit en in het Engels en het Duits met Nederlands of Frans als bron- of doeltaal. Concreet betekent dit de volgende 8 taalcombinaties; - Frans-Duits - Duits-Frans - Nederlands-Duits - Duits-Nederlands - Nederlands-Engels - Engels-Nederlands - Engels-Frans - Frans-Engels Deze opdracht heeft ook betrekking op: het nazien van documenten, d.w.z. de herlezing en, in voorkomend geval, de omwerking van een reeds vertaalde tekst teneinde te garanderen dat de vertaling het origineel goed weergeeft; de wijziging van documenten, d.w.z. de vertaling en de invoeging van wijzigingen in een reeds vertaalde tekst tijdens het vertaalproces; het herschrijven van documenten, d.w.z. de correctie en/of verbetering van een tekst, wanneer deze reeds vertaald is, die opgesteld is in de gespecificeerde doeltaal. Dit bestek legt de algemene voorwaarden vast, die van toepassing zijn op het plaatsen van bestellingen betreffende specifieke vertaalopdrachten. Elk werk dat wordt aangeboden in het kader van deze opdracht, zal het voorwerp uitmaken van een specifieke bestelbon, uitgeschreven door de FOD Financiën. Deze bestelbon zal het uit te voeren werkvolume, de termijn waarbinnen dit dient uitgevoerd te worden en de vergoeding die hiervoor verschuldigd is, verder preciseren. De bestelbon zal eveneens alle specifieke instructies betreffende het formaat en de levering van het werk bevatten. Er wordt gekozen voor de procedure van de algemene offerteaanvraag. Dit is een opdracht volgens prijslijst (eenheidsprijs per te vertalen standaardpagina van karakters, spaties niet inbegrepen) (K.B. 8 januari 1996, art. 86). Varianten zijn niet toegestaan. Deze opdracht bestaat uit één perceel. BELANGRIJK Rekening houdend met zijn ervaring gedurende vorige jaren, schat de aanbestedende overheid de hoeveelheid van het aantal te vertalen pagina s elk jaar op ongeveer 3000 pagina s (voor alle mogelijke talencombinaties). Dit aantal bladzijden vormt geen verplichting voor de FOD FINANCIEN. De FOD FINANCIEN verbindt zich ertoe om aan de dienstverlener een vertaling te vragen van een minimum van 500 pagina s per jaar.

5 5 2. Duur van het contract. Het contract zal aanvangen de eerste dag die volgt op de datum van de notificatie en wordt afgesloten voor de duur van drie jaar. Tussentijds kan elke partij een einde stellen aan het contract aan het einde van het eerste of tweede jaar op voorwaarde dat de kennisgeving aan de andere partij per aangetekend schrijven gebeurt: - minstens (3) drie maanden vóór het einde van het lopende uitvoeringsjaar indien de aanbestedende overheid het contract verbreekt, - minstens (6) zes maanden vóór het einde van het lopende uitvoeringsjaar indien de dienstverlener het contract verbreekt. In dit geval kan de partij die het opzeggen van het contract moet ondergaan, uit hoofde van deze opzegging geen schadevergoeding eisen. " Conform aan artikel 17 2, 2, b) van de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten, behoudt de aanbestedende overheid zich het recht zich te beroepen op een onderhandelingsprocedure met de opdrachtnemer van huidige opdracht aan het einde van deze. Deze mogelijkheid zal beperkt worden tot een periode van drie jaar." 3. Aanbestedende overheid - Bijkomende informatie. De aanbestedende overheid is de Belgische staat vertegenwoordigd door de Minister van Financiën. Bijkomende inlichtingen voor wat betreft de procedure, kunnen verkregen worden bij de Afdeling Aankopen, NORTH GALAXY, Toren B 04, Koning Albert II-laan, n 33, Bus 961, 1030 BRUSSEL, - VAN OVERWAELLE Wendy 0257/ OPDECAM Christine 0257/ HOEBEECK Els 0257/ DEBANDE Michaël 0257/ AUBRY Céline 0257/ Informatiesessie Er is geen informatiesessie voorzien. 5. Indiening en opening van de offertes De offertes worden, vóór de opening ervan, ofwel elektronisch ingediend via de e-tenderingapplicatie (zie hieronder voor meer informatie), ofwel via de post verzonden (een aangetekend schrijven wordt aanbevolen), ofwel persoonlijk neergelegd bij de aanbestedende overheid. De offertes worden aanvaard voor zover de openingszitting van de offertes nog niet geopend is verklaard.

6 Offertes verzonden via elektronische middelen De elektronische offertes kunnen verstuurd worden via de e-tendering internetsite die de naleving waarborgt van de voorwaarden van artikel 81 quater van het KB van 8 januari Er dient opgemerkt te worden dat het versturen van een offerte per niet aan deze voorwaarden voldoet. Daarom wordt het niet toegestaan op deze wijze offerte in te dienen. Onafgezien van eventuele toegestane varianten, mag iedere inschrijver slechts één offerte indienen per opdracht. De inschrijver kan bepaalde bij te voegen documenten die niet of uiterst moeilijk via elektronische middelen kunnen worden aangemaakt op papier bezorgen vóór de uiterste ontvangstdatum. Indien nodig worden de attesten zoals gevraagd in S&L/AO/306/2012 gescand om ze bij de offerte bij te voegen. Door zijn offerte volledig of gedeeltelijk via elektronische middelen in te dienen, aanvaardt de inschrijver dat de gegevens die voortvloeien uit de werking van het ontvangstsysteem van zijn offerte worden geregistreerd. (Artikel 81 quater van het KB van 8 januari 1996). De offerte moet bij de aanbestedende overheid toekomen vóór de uiterste ontvangstdatum van de offertes. Om te verhelpen aan sommige problemen die zich kunnen voordoen bij de overlegging, de ontvangst of de opening van met elektronische middelen ingediende offertes geeft de aanbestedende overheid aan de inschrijver de toestemming om zowel een offerte, overgelegd met elektronische middelen, in te dienen als een veiligheidskopie, opgesteld met elektronische middelen of op papier. Deze veiligheidskopie wordt in een definitief gesloten envelop gestoken waarop duidelijk veiligheidskopie wordt vermeld en wordt binnen de opgelegde ontvangsttermijn ingediend. Deze kopie mag enkel worden geopend ingeval van een tekortkoming bij de overlegging, de ontvangst of de opening van de met elektronische middelen overgelegde offerte. Ze vervangt in dat geval definitief het met elektronische middelen overgelegd stuk. De veiligheidskopie is voor het overige onderworpen aan de op de offertes toepasselijke regels van dit bestek en het Koninklijk Besluit van 8 januari Meer informatie kan worden teruggevonden op volgende website : of Via de e-procurement helpdesk (tel: +32 (0) of e.proc@publicprocurement.be) BELANGRIJK 1. Het is de inschrijver aangewezen zich aan te melden de dag vóór de opening van de offertes ten einde contact te kunnen opnemen met de helpdesk van e-procurement om eventuele toegangsproblemen tot de site op te lossen. 2. Men moet rekening houden dat de grootte van het bestand ingediend via elektronische weg de 350 Mo niet mag overschrijden Niet via elektronische middelen ingediende offertes De offertes moeten door de inschrijver of diens vertegenwoordiger worden ingediend: - ofwel persoonlijk aan de voorzitter op de dag van de openingszitting, voordat hij de zitting opent; - door ze te overhandigen aan een ambtenaar van de Afdeling Aankopen, ten laatste op de laatste werkdag vóór de opening van de offertes; - per post.

7 7 Voor elke andere verzendingswijze (zoals Taxipost, expresbrief, enz.) is de inschrijver volledig aansprakelijk. De offertes worden aanvaard voor zover de openingszitting van de offertes nog niet geopend is verklaard. Een laattijdig aangekomen offerte wordt echter in aanmerking genomen voor zover: - de aanbestedende overheid haar beslissing nog niet heeft bekendgemaakt aan de opdrachtnemer, - en dat de offerte per aangetekend schrijven neergelegd werd ten laatste vier kalenderdagen voorafgaand aan de vastgestelde datum voor ontvangst van de offertes. De offerte dient te worden ingediend in drie exemplaren op papier, waarvan een origineel en een exemplaar op elektronische drager (cd-rom) in pdf-formaat. In geval van afwijkingen tussen de versie op papier en de elektronische versie zal het originele exemplaar van de versie op papier als geldig worden beschouwd. De inschrijver zal overgaan tot een virusscan van de elektronische drager om te vermijden dat de informatica-infrastructuur van de FOD Financiën met een virus besmet zou worden. Hij zal in zijn offerte melding maken van: het gebruikte programma voor de ScanVirus (en de versie ervan) en de garantie dat het medium is gecontroleerd en geen virus bevat. De FOD Financiën zal tevens een virusscan uitvoeren na de opening van de offertes. De offerte moet in een gesloten omslag worden gestopt waarop de volgende twee vermeldingen zijn aangebracht: - de referentie van het bijzonder bestek: S&L/AO/306/ de datum en het tijdstip van de opening van de offertes: 7 februari 2013 om u. Deze verzegelde omslag wordt in een tweede omslag gestoken met de volgende vermeldingen: - in de linkerbovenhoek: o het woord: OFFERTE o de referentie van het bijzonder bestek: S&L/AO/306/2012 o indien de inschrijving per drager wordt ingediend: de gegevens betreffende de contactpersonen die belast zijn met de inontvangstneming van de offertes: VAN OVERWAELLE Wendy 0257/68347 OPDECAM Christine 0257/63482 HOEBEECK Els 0257/92726 DEBANDE Michaël 0257/79775 AUBRY Céline 0257/ op de daartoe voorziene plaats: het adres van de geadresseerde. De inschrijver die zijn offerte per drager indient, dient te weten dat de North Galaxy enkel toegankelijk is via de ingang bezoekers, gelegen op de benedenverdieping, Koning Albert II-laan 33 te 1030 BRUSSEL en dit enkel tijdens de kantooruren, d.w.z. van 9 tot uur en van 14 tot 16 uur.

8 8 Indien de offerte per drager wordt ingediend, zal enkel een ontvangstbewijs worden afgeleverd indien daarom uitdrukkelijk wordt gevraagd. Er zij op gewezen dat enkel dit ontvangstbewijs als bewijs voor het indienen van de offerte kan dienen. De inschrijver is volledig aansprakelijk voor de verzendingswijze en inontvangstneming van zijn offerte binnen de toegestane termijnen. De offertes moeten worden verstuurd naar of worden ingediend op het volgende adres: Federale Overheidsdienst FINANCIËN Stafdienst Logistiek Afdeling Aankopen T.a.v. de heer Pierre THONON, Eerste attaché van Financiën North Galaxy Toren B4 Koning Albert II-laan 33 - Bus Brussel Op 7 februari 2013 om uur zal in een van de vergaderzalen van de North Galaxy, toegankelijk via de bezoekersingang, Koning Albert II-laan 33 te 1030 BRUSSEL, worden overgegaan tot het openen van de offertes die voor deze opdracht zijn ingediend (zonder bekendmaking van de prijzen) Wijzigen of intrekken van een reeds ingediende offerte Als een inschrijver een reeds verstuurde of ingediende offerte wil intrekken of wijzigen, dient dit te gebeuren in overeenstemming met de bepalingen van artikel 105 van het koninklijk besluit van 8 januari Het wijzigen of intrekken van een reeds ingediende offerte is mogelijk via de elektronische middelen die voldoen aan de voorschriften van artikel 81 quater van het koninklijk besluit van 8 januari 1996 of op papier. Om een reeds verstuurde of ingediende offerte te wijzigen of in te trekken, is een correct door de inschrijver of diens gemachtigde ondertekende verklaring vereist. Het voorwerp en de draagwijdte van de wijzigingen moeten, op straffe van nietigheid van de offerte, nauwkeurig worden vermeld. De intrekking moet onvoorwaardelijk zijn. De intrekking kan ook per telegram, telex of fax worden meegedeeld, voor zover dat: 1 ze toekomt bij de voorzitter van de zitting voor de opening van de offertes voordat hij de zitting opent; 2 ze wordt bevestigd met een aangetekende brief, a fgegeven bij de post, uiterlijk op de dag die voorafgaat aan de dag van de zitting voor de opening van de offertes. Deze voorwaarde is niet van toepassing indien gebruikgemaakt wordt van elektronische middelen die voldoen aan de voorschriften van artikel 81 quater van het koninklijk besluit van 8 januari Opmerking: om technische en organisatorische redenen verkiest de aanbestedende overheid dat de offertes elektronisch worden ingediend. De keuze komt natuurlijk steeds toe aan de inschrijver en zal geenszins invloed hebben op de analyse en de evaluatie van de offerte.

9 9 6. Leidende dienst - leidende ambtenaar. De leidende dienst in de zin van artikelen 1 en 2 van de algemene aannemingsvoorwaarden is de aanbestedende overheid. Enkel de aanbestedende overheid is bevoegd voor de controle en het toezicht op de opdracht. De leidende ambtenaar is Mevrouw Jeannine Kempeneers, vertaler-directeur bij de Vertaaldienst Stafdienst Logistiek Generieke diensten - Tel.: 0257/ jeannine.kempeneers@minfin.fed.be 7. Beschrijving van de te presteren diensten. De te presteren diensten zijn vermeld onder rubriek B Technische voorschriften van dit bestek. 8. Documenten van toepassing op de opdracht Wetgeving. - De wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten (BS van 22 januari 1994); - Het koninklijk besluit van 8 januari 1996 betreffende de overheidsopdrachten van werken, leveringen en diensten en de concessies van openbare werken (BS van 26 januari 1996); - Het koninklijk besluit van 26 september 1996 tot bepaling van de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten en van de concessies voor openbare werken + bijlage: algemene aannemingsvoorwaarden (AAV) voor de overheidsopdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten en voor de concessies voor openbare werken (BS van 18 oktober 1996); - Het koninklijk besluit van 14 oktober 1996 betreffende het voorafgaand toezicht en de overdracht van bevoegdheid inzake de gunning en de uitvoering van overheidsopdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten en inzake de toekenning van concessies voor openbare werken op federaal niveau (BS van 24 oktober 1996); - Het koninklijk besluit van 29 januari 1997 tot bepaling van de datum van inwerkingtreding van sommige bepalingen van de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten en van hun uitvoeringsmaatregelen (BS van 13 februari 1997); - Het Algemeen Reglement voor de Arbeidsbescherming (ARAB) en de Codex over het welzijn op het werk; - Alle wijzigingen aan de voornoemde wet en aan de voornoemde besluiten die van kracht zijn op de dag van de opening van de offertes; - De reglementering van de Europese Unie betreffende de overheidsopdrachten voor diensten; - De wet van 4 augustus 1996 betreffende het welzijn der werknemers bij de uitvoering van hun werk; - Het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (AREI); - Wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten en zijn aanpassingen in werking op de dag van de opening. - De toepasselijke gewestelijke milieuwetgeving.

10 Documenten betreffende de opdracht - De in het Bulletin der Aanbestedingen en in het Publicatieblad van de Europese Unie gepubliceerde berichten en rechtzettingen betreffende deze opdracht maken integraal deel uit van het onderhavige bestek. De inschrijver wordt geacht er kennis van te hebben genomen en er bij het opmaken van zijn offerte rekening mee te hebben gehouden. - Onderhavig bestek nr. S&L/AO/306/2012, de laatste versie, zoals die ter beschikking werd gesteld van de inschrijvers op de website van financiën, - De offerte van de opdrachtnemer zoals goedgekeurd door de aanbestedende overheid. 9. Offertes In de offerte te vermelden gegevens. De aandacht van de inschrijvers wordt gevestigd op artikel 10 van de wet van 24 december 1993 en artikel 78 van het koninklijk besluit van 8 januari 1996 in verband met de onverenigbaarheden. De inschrijver is verplicht het bij dit bestek gevoegde offerteformulier te gebruiken. Indien toch andere documenten worden gebruikt, is hij verplicht om op elk document de conformiteit met het bij dit bestek gevoegde offerteformulier te attesteren (Art. 89 van het KB van 8 januari 1996). De offerte en het offerteformulier worden opgesteld in het Nederlands of in het Frans. De inschrijver duidt de taal aan die hij kiest voor de interpretatie van het contract. Doet hij dit niet, dan wordt hij verondersteld hiervoor de taal waarin zijn offerte werd opgesteld te hebben gekozen. De inschrijvers moeten elk blad van hun offerte nummeren en paraferen. Door het neerleggen van zijn offerte ziet de inschrijver automatisch af van zijn algemene of bijzondere verkoopsvoorwaarden, zelfs als deze op de een of andere bijlage zijn vermeld in zijn offerte. De volgende inlichtingen zullen worden vermeld in de offerte : - de eenheidsprijzen per te vertalen standaardpagina van 1500 karakters, spaties niet inbegrepen) (excl. BTW); Dit betreft de prijs per te vertalen standaardpagina voor enerzijds de vertalingen Frans-Nederlands en Nederlands-Frans en anderzijds de vertalingen uit en in het Engels en het Duits met Nederlands of Frans als bron- of doeltaal. - het bedrag van de BTW; - de eenheidsprijzen per te vertalen standaardpagina van 1500 karakters, spaties niet inbegrepen in letters en in cijfers (incl. BTW); (zie onderscheid hierboven) - de handtekening van de persoon bevoegd om de offerte te ondertekenen; - de hoedanigheid van de persoon die de offerte ondertekent; - de datum waarop voormelde persoon de offerte heeft ondertekend; - het volledige registratienummer bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen (voor Belgische inschrijvers); - het registratienummer bij de RSZ; - het nummer en de benaming van de rekening die de inschrijver bij de Postcheque of bij enige andere financiële instelling geopend heeft;

11 11 - de naam, de voornaam, de hoedanigheid of het beroep, de nationaliteit en de woonplaats van de inschrijver, of, indien het een vennootschap betreft, haar handelsnaam of benaming, juridische vorm, nationaliteit en maatschappelijke zetel; - alle elementen en documenten nodig voor de evaluatie van de offertes. BELANGRIJK Voor ieder door een gevolmachtigde ingediende offerte, voegt de gevolmachtigde bij zijn offerte een authentieke akte of zijn handtekening toe (of een kopie van die akte), die bewijst dat hij bevoegd is om de entiteit waarvoor hij inschrijft, te verbinden. De gevolmachtigde kan eveneens het nummer van de bijlage aan het Belgisch Staatsblad waarin zijn volmacht is gepubliceerd, vermelden Structuur van de offerte De offerte van de inschrijver bestaat verplicht uit vier afzonderlijke delen: Gedeelte A : Administratief gedeelte Dit gedeelte bestaat uit de volgende elementen: I. Offerteformulier De inschrijver stelt in dit hoofdstuk de volgende stukken voor in de opgelegde volgorde: 1. het offerteformulier; 2. Voor ieder door een gevolmachtigde ingediende offerte, voegt de gevolmachtigde bij zijn offerte een authentieke akte of zijn handtekening toe (of een kopie van die akte), die bewijst dat hij bevoegd is om de entiteit waarvoor hij inschrijft, te verbinden. De gevolmachtigde kan eveneens het nummer van de bijlage aan het Belgisch Staatsblad waarin zijn volmacht is gepubliceerd, vermelden. II. Documenten betreffende de selectiecriteria (Zie punt ) De inschrijver stelt in dit hoofdstuk de volgende stukken voor in de opgelegde volgorde: 1. Documenten betreffende de selectiecriteria die toelaten de financiële en economische capaciteit van de inschrijver te evalueren. De inschrijver moet in de loop van elk van de laatste drie boekjaren een jaaromzet met betrekking tot activiteiten die rechtstreeks verband houden met de diensten beschreven in dit bijzonder bestek hebben geboekt van minstens euro. Hij moet bij zijn offerte een verklaring bijvoegen met betrekking tot dit omzetcijfer tijdens elk van de laatste drie boekjaren. 2. Documenten betreffende de selectiecriteria die toelaten de technische capaciteit van de inschrijver te evalueren. (Zie punt ) De inschrijver moet over een ISO 9001-certificering of over een certificering voor aanbieders van vertaaldiensten volgens de norm EN (Europese norm) beschikken of een gelijkwaardige certificering. Gedeelte B : Financieel gedeelte Dit deel omvat het prijsvoorstel van de inschrijver.

12 12 Gedeelte C : Technisch gedeelte Dit deel bevat in het bijzonder het dossier met de beschrijving van de werkmethode welke door de inschrijver wordt voorgesteld, rekening houdend met de verplichtingen die voortvloeien uit de technische voorschriften van het bestek, alsook modaliteiten van de samenwerking tussen de dienstverlener en de FOD Financiën in het kader van deze opdracht. Gedeelte D : Bijlagen In dit gedeelte, voegt de inschrijver het geheel van de bijlagen en de documenten toe die toelaten de offerte te verduidelijken Geldigheidsduur van de offerte. De inschrijvers blijven gebonden door hun offerte gedurende een termijn van 180 kalenderdagen, ingaande de dag volgend op de datum van opening van de offertes. 10. Prijzen Prijzen. De prijsofferte moet per standaardpagina weergegeven worden. Onder standaardpagina moet men verstaan een pagina tekst van 1500 karakters, spaties niet inbegrepen, in de brontaal. De inschrijver kan een verschillende prijs voorstellen voor enerzijds de talencombinaties Nederlands-Frans, Frans-Nederlands, en anderzijds voor de andere talencombinaties waarbij Duits, Engels als bron- of doeltaal wordt beschouwd. De prijs per pagina is identiek voor een vertaling uit het Nederlands in het Frans als voor een vertaling uit het Frans in het Nederlands. Voor de andere talencombinaties mag er geen prijsverschil zijn tussen Duits en Engels als bron- of doeltaal, maar de prijs voor deze talencombinaties mag wel afwijken van deze die voor een vertaling Frans-Nederlands of Nederlands-Frans wordt geboden. De prijs van de standaardpagina blijft van toepassing tot het einde van het contract. Hij dekt alle kosten die door de dienstverlener worden aangegaan voor de uitvoering van het contract, met daarbij, en op een niet-limitatieve manier, de onkosten betreffende het opnemen van de correcties die door de aanbestedende overheid worden aangebracht. Voor de vertaalwerkzaamheden uitgevoerd in het kader van deze opdracht, verbindt de aanbestedende overheid er zich toe om aan de dienstverlener het bedrag te betalen dat bekomen wordt door het aantal te vertalen standaardpagina s van de brontekst te vermenigvuldigen met de prijs per standaardpagina die wordt voorgesteld in zijn offerte. Het aantal te vertalen standaardpagina s wordt door de aanbestedende overheid bepaald in de bestelbon die naar de dienstverlener wordt gestuurd. Er wordt geen enkele betaling verricht voor elke pagina waarvan de aanbestedende overheid bepaalt dat zij vanwege de opdrachtgever geen enkele behandeling vergt. Deze pagina s zullen echter wel ter informatie aan de dienstverlener worden doorgegeven teneinde de goede verstaanbaarheid van het te vertalen document te verzekeren.

13 13 Voor het nazien van documenten verbindt de aanbestedende overheid er zich toe om aan de dienstverlener het bedrag te betalen dat bekomen wordt door het aantal standaardpagina s, bepaald door de aanbestedende overheid, te vermenigvuldigen met 50 % van de prijs per standaardpagina. Voor de wijzigingen tijdens het vertaalproces verbindt de aanbestedende overheid er zich toe om aan de dienstverlener het bedrag te betalen dat bekomen wordt door het aantal standaardpagina s gewijzigde tekst, bepaald door de aanbestedende overheid, te vermenigvuldigen met 130 % van de prijs per standaardpagina. Voor het herschrijven verbindt de aanbestedende overheid er zich toe om aan de dienstverlener het bedrag te betalen dat bekomen wordt door het aantal standaardpagina s, bepaald door de aanbestedende overheid, te vermenigvuldigen met 50 % met de prijs per standaardpagina. De prijs wordt uitgedrukt alle kosten inbegrepen, exclusief BTW. De offerte zal het bedrag BTW exclusief, het bedrag BTW inclusief en het bedrag van de BTW afzonderlijk vermelden. Alle prijzen zullen verplicht in euro uitgedrukt worden Prijsherziening. Voor de onderhavige opdracht is geen prijsherziening mogelijk. 11. Aansprakelijkheid van de dienstverlener. De dienstverlener draagt de volle aansprakelijkheid voor de fouten en nalatigheden die in de verleende diensten voorkomen. De dienstverlener vrijwaart de aanbestedende overheid bovendien tegen elke schadevergoeding die deze aan derden verschuldigd is op grond van de vertraging bij de uitvoering van de diensten of op grond van het in gebreke blijven van de dienstverlener. 12. Selectiecriteria - Regelmatigheid van de offertes - Gunningscriteria Selectiecriteria De inschrijvers worden geëvalueerd op basis van de onderstaande selectiecriteria. Enkel de offertes van de inschrijvers die voldoen aan de selectiecriteria worden in aanmerking genomen om deel te nemen aan de toetsing van de offertes aan de gunningcriteria vermeld in punt van dit bestek, voor zover de ingediende offertes administratief en technisch regelmatig zijn.

14 Uitsluitingscriteria. BELANGRIJK Door zijn offerte in te dienen, verklaart de inschrijver dat hij zich niet in een van de hierna vermelde uitsluitingssituaties bevindt. De aanbestedende overheid zal de juistheid nagaan van deze impliciete verklaring op eer in hoofde van de inschrijver met de best geklasseerde offerte. Daartoe zal ze de betrokken inschrijver via de snelste middelen en binnen de door haar bepaalde termijn verzoeken om de inlichtingen of documenten te verstrekken die het mogelijk maken om zijn persoonlijke situatie te controleren. De aanbestedende overheid zal zelf de inlichtingen of documenten aanvragen die zij met behulp van elektronische middelen gratis kan verkrijgen bij de diensten die er de beheerder van zijn. Eerste uitsluitingscriterium..1. De Belgische inschrijver die personeel tewerkstelt dat is onderworpen aan de wet van 27 juni 1969 tot herziening van de besluitwet van 28 december 1944 betreffende de sociale zekerheid der arbeiders moet in orde zijn met zijn verplichtingen ten overstaan van de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid. Hij wordt geacht in orde te zijn met voormelde verplichtingen indien hij uiterlijk de dag vóór de uiterste datum voor de ontvangst van de offertes: 1 aan de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid alle v ereiste aangiften heeft overgemaakt, tot en met de aangiften van het voorlaatste kwartaal dat is verstreken ten opzichte van de uiterste datum voor de ontvangst van de offertes en 2 op deze aangiften geen verschuldigde bijdragen van meer dan 2500 EURO moet vereffenen, tenzij hij voor die schuld uitstel van betaling heeft verkregen waarvan hij de termijnen strikt in acht neemt. Evenwel, zelfs wanneer de schuld aan bijdragen groter is dan euro, zal de inschrijver in orde beschouwd worden indien hij, alvorens de beslissing tot het gunnen van de opdracht wordt genomen, aantoont dat hij, de dag waarop het attest zijn toestand bepaalt, op een aanbestedende overheid in de zin van artikel 4, 1 en 2, 1 tot 8 en 10 van de wet of op een overheidsbedrijf in de zin van artikel 26 van die wet, een of meer schuldvorderingen bezit die zeker, opeisbaar en vrij van elke verbintenis tegenover derden zijn en waarvan het bedrag op euro na, ten minste gelijk is aan de achterstallige bijdragen. 2. De buitenlandse inschrijver moet uiterlijk de dag vóór de uiterste datum voor de inontvangstneming van de offertes: 1 voldaan hebben aan de verplichtingen inzake beta ling van de sociale zekerheidsbijdragen volgens de wettelijke bepalingen van het land waar hij gevestigd is; 2 in orde zijn met de bepalingen van 1, indien hi j personeel tewerkstelt dat onderworpen is aan de wet van 27 juni 1969 tot herziening van de besluitwet van 28 december 1944 betreffende de sociale zekerheid der arbeiders..3. De aanbestedende overheid kan in elk stadium van de procedure en met alle middelen die ze nuttig acht informeren naar de stand van betaling van de sociale zekerheidsbijdragen van elke inschrijver.

15 15 Tweede uitsluitingcriterium Wordt uitgesloten van deelname aan de gunningsprocedure: De leverancier die het voorwerp is van een vonnis dat in kracht van gewijsde is getreden waarvan de aanbestedende overheid kennis heeft wegens: 1 deelname aan een criminele organisatie als bedoe ld in artikel 324bis van het Strafwetboek; 2 omkoping zoals bedoeld in artikel 246 van het St rafwetboek; 3 fraude zoals bedoeld in artikel 1 van de overeen komst aangaande de bescherming van de financiële belangen van de Europese Gemeenschap, goedgekeurd door de wet van 17 februari 2002; 4 witwassen van geld zoals bedoeld in artikel 3 va n de wet van 11 januari 1993 tot voorkoming van het gebruik van het financieel stelsel voor het witwassen van geld en de financiering van terrorisme. Met het oog op de toepassing van deze paragraaf kan de aanbestedende overheid, indien zij twijfels heeft over de persoonlijke situatie van een leverancier, de bevoegde Belgische of buitenlandse autoriteiten verzoeken om de inlichtingen die ze dienaangaande nodig acht. Derde uitsluitingscriterium De inschrijver mag zich niet in een van de volgende situaties bevinden: 1 zich bevinden in een staat van faillissement of van vereffening, zijn activiteiten hebben stopgezet of een gerechtelijk akkoord hebben bekomen, of zich bevinden in elke andere vergelijkbare situatie die het resultaat is van een gelijkaardige procedure in de nationale wetgeving en reglementering; 2 een verklaring van faillissement hebben ingedi end, een vereffeningsprocedure hebben opgestart, een gerechtelijk akkoord hebben aangevraagd of een gelijkaardige procedure in de nationale wetgeving en reglementering zijn begonnen. Vierde uitsluitingscriterium. De inschrijver mag niet bij een vonnis dat in kracht van gewijsde is gegaan, veroordeeld zijn geweest voor een misdrijf dat afbreuk doet aan zijn professionele integriteit. Vijfde uitsluitingscriterium De inschrijver mag in de uitoefening van zijn beroep niet een ernstige fout hebben begaan, vastgesteld op elke grond die de aanbestedende overheid aannemelijk kan maken. Bovendien verbindt de inschrijver zich door de ondertekening van zijn offerte tot het naleven van de normen bepaald in de basisverdragen van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO) en in het bijzonder: 1. het verbod op dwangarbeid (verdrag nr. 29 betreffende gedwongen of verplichte arbeid, 1930 en verdrag nr. 105 betreffende de afschaffing van gedwongen arbeid, 1957); 2. het recht op vakbondsvrijheid (verdrag nr. 87 betreffende de vrijheid tot het oprichten van vakverenigingen en de bescherming van het vakverenigingsrecht, 1948);

16 16 3. het recht op organisatie en collectief overleg (verdrag nr. 98 betreffende het recht zich te organiseren en collectief te onderhandelen, 1949); 4. het verbod op discriminatie inzake tewerkstelling en verloning (verdrag nr. 100 betreffende gelijke beloning, 1951, en verdrag nr. 111 betreffende discriminatie (arbeid en beroep), 1958); 5. de minimumleeftijd voor kinderarbeid (verdrag nr. 138 betreffende de minimumleeftijd, 1973), alsook het verbod op de ergste vormen van kinderarbeid (verdrag nr. 182 betreffende de ergste vormen van kinderarbeid, 1999). Niet-naleving van de hierboven vermelde overeenkomsten zal dus worden beschouwd als een ernstige fout in de beroepsuitoefening in de zin van artikel 69, 4 van het KB van 8 januari De hogervermelde bepalingen zijn van toepassing ongeacht de andere bepalingen opgenomen in artikel 69 van het voornoemde besluit. Zesde uitsluitingscriterium De inschrijver moet in orde zijn met de betaling van de verschuldigde directe belastingen en van de verschuldigde BTW. Zevende uitsluitingscriterium De inschrijver mag zich niet in ernstige mate schuldig hebben gemaakt aan het afleggen van valse verklaringen bij het verstrekken van de inlichtingen die opeisbaar zijn in het kader van deze opdracht. BELANGRIJK Niet-naleving van de milieu- en sociale wetgeving, die het voorwerp is geweest van een definitief vonnis of een beslissing met een gelijkwaardig effect, kan beschouwd worden als een overtreding inzake het professionele gedrag van de betrokken economische operator, of een ernstig vergrijp dat het mogelijk maakt de betrokken partij uit te sluiten van de mededinging voor het contract Selectiecriteria m.b.t de capaciteit van de inschrijver. Selectiecriterium m.b.t de financiële en economische capaciteit van de inschrijver. De inschrijver moet in de loop van elk van de laatste drie boekjaren een jaaromzet met betrekking tot activiteiten die rechtstreeks verband houden met de diensten beschreven in dit bijzonder bestek hebben geboekt van minstens euro. Hij moet bij zijn offerte een verklaring bijvoegen met betrekking tot dit omzetcijfer gerealiseerd tijdens elk van de laatste drie boekjaren. Selectiecriterium met betrekking tot de technische capaciteit van de inschrijver. De inschrijver moet over een ISO 9001-certificering, over een certificering voor aanbieders van vertaaldiensten volgens de norm EN (Europese norm) of over een gelijkwaardige certificering beschikken. De inschrijver moet in zijn offerte de maatregelen beschrijven die hij treft om de kwaliteit te waarborgen. Deze maatregelen moeten minstens overeenstemmen met de eisen voor de organisatie van een kwaliteitsbeheersysteem die door de norm 9001 of EN worden gedefinieerd.

17 17 De inschrijver verantwoordt de naleving van dit selectiecriterium door bij zijn offerte een kopie bij te voegen van de certificering ISO 9001, EN of van elk bewijs van gelijkwaardige maatregelen om de kwaliteit te waarborgen Regelmatigheid van de offertes. De offertes van de geselecteerde inschrijvers zullen worden onderzocht op het vlak van hun regelmatigheid. De niet-regelmatige offertes worden uitgesloten. De inschrijver verantwoordt op een gedetailleerde complete en adequate manier de forfaitaire eenheidsprijzen. Hij maakt in zijn offerte de objectieve elementen duidelijk die deze laatste verantwoorden. Rekening houdend met de karakteristieken van de huidige opdracht, moeten de voorgestelde prijzen normaal zijn. Conform met artikel 88, 2 en 3 van het Koninklijk Besluit van 8 januari 1996; 1. moeten de inschrijvers, voor de gunning van de opdracht, alle inlichtingen verstrekken om de aanbestedende overheid in staat te stellen de aangeboden prijzen te onderzoeken; 2. behoudt de aanbestedende overheid zich het recht om alle verificaties van de boekhoudkundige stukken en alle onderzoeken ter plaatse uit te voeren, teneinde de juistheid van de verstrekte gegevens na te gaan. Enkel regelmatige offertes komen in aanmerking om te worden getoetst aan de gunningscriteria Gunningscriteria. Voor het bepalen van de meest gunstige offerte op economisch vlak zullen de geselecteerde regelmatige offerten getoetst worden aan een reeks gunningscriteria. De punten voor de verschillende criteria worden opgeteld om een eindscore te bekomen Lijst van de gunningscriteria De opdracht wordt toegekend aan de inschrijver die de voordeligste offerte heeft ingediend, rekening houdend met: 1. De kwaliteit van de vertaling van de documenten. 65 punten 2. De prijs 35 punten TOTAAL 100 punten

18 Methode ter bepaling van de meest voordelige offerte De evaluatie van de gunningscriteria zal gebeuren als volgt. 1. De kwaliteit van de vertaling van de documenten (65/100). Voor het gunningscriterium kwaliteit van de vertaling van de documenten wordt een vertaaltest georganiseerd. Deze test betreft enkel de taalcombinaties Frans-Nederlands en Nederlands-Frans. De test zal georganiseerd worden na de opening van de offertes. Deze test zal bestaan uit het verzenden van teksten, voor het geheel van de twee talencombinaties, binnen de 30 kalenderdagen na de datum van de opening van de offertes, naar het elektronisch adres vermeld in de offerte door de inschrijver. Deze teksten zullen bestaan uit een maximum van 6 te vertalen pagina s, en moet terug gezonden worden binnen een bepaalde termijn vastgesteld door de aanbestedende overheid. Deze verzending zal gebeuren op een dag in de week, binnen de kantooruren. De 65 punten voor het criterium «kwaliteit van de vertaling van de documenten» wordt verdeeld over twee sub-criteria : - 32,5 punten voor de testvertaling van het Nederlands naar het Frans ; - 32,5 punten voor de testvertaling van het Frans naar het Nederlands. Bij de evaluatie van de vertaalde teksten wordt voor elk van de twee sub-criteria rekening gehouden met de volgende 7 kwaliteitselementen: 1 onjuiste interpretatie /vertaalfout 2 grammatica 3 betekenisvolle weglatingen 4 terminologie 5 stijl en letterlijke vertaling 6 typefouten 7 lay out Voor elk subcriteria, dit wil zeggen voor elk van de twee taalcombinaties, voor de kwaliteitselementen van de vertaling n 1, 2, 3 en 4, zie hierboven, zal er voor elke fout 0,3 punten in mindering gebracht worden, en voor het element n 6, zal er voor elke fout 0,07 punten. Voor de kwaliteitselementen n 5 en 7, maken de verkregen punten deel uit van een beoordelingsrooster. Deze elementen n 5 en 7 zullen eerst geëvalueerd worden en vervolgens zullen de punten per fout voor de elementen n 1, 2, 3 en 4 afgetrokken worden. De punten toegekend voor het criterium «kwaliteit van de vertaling van de documenten» worden verkregen door het aantal verkregen punten op te tellen voor de twee subcriteria. Voor elk van de twee sub-criteria, kunnen de verkregen punten niet negatief zijn. Deze kwaliteitselementen voor de vertaling worden als volgt beschreven :

19 19 1 onjuiste interpretatie/vertaalfout : Onder onjuiste interpretatie en vertaalfout verstaat de aanbestedende overheid een onjuiste vertaling van een term of van een uitdrukking. 2 grammatica : Onder grammaticale fout verstaat de aanbestedende overheid het niet-naleven van de grammaticaregels. 3 betekenisvolle weglatingen : Onder betekenisvolle weglatingen verstaat de aanbestedende overheid een weglating van een betekenisvol gedeelte van een zin waardoor een betekeniswijziging ontstaat. 4 terminologie : Onder terminologische fout verstaat de aanbestedende overheid een terminologisch verkeerde vertaling, inzonderheid met betrekking tot administratieve, juridische en technische materies. 5 stijl en letterlijke vertaling : Voor dit element hangt het aantal punten dat aan de inschrijvers wordt toegekend af van de gebruikte stijl waarbij een te letterlijke vertaling moet worden vermeden. Voor dit element wordt de volgende evaluatie toegepast: - 3,5 punten: zeer goed - 2,75 punten: goed - 1,75 punten: voldoende - 0,75 punten: zwak - 0 punten: waardeloos of onmogelijk te evalueren 6 typefouten : Onder typefouten verstaat de aanbestedende overheid dactylografiefouten. 7 lay-out : Voor dit element hangt het aantal punten dat aan de inschrijvers wordt toegekend af van het naleven van de opmaak van de brontekst (tabulatie, vet, cursief, spaties, regelafstand, subtitels, lettertype, lettergrootte, enz.). Voor dit element wordt de volgende evaluatie toegepast: - 1,75 punten: zeer goed - 1,25 punt: goed - 0,85 punten: voldoende - 0,35 punten: zwak - 0 punten: waardeloos of onmogelijk te evalueren.

20 20 2. De prijs per te vertalen standaardpagina van 1500 karakters (spaties niet inbegrepen) (35/100); Voor het evalueren van het gunningscriterium, prijs ter vertalen standaardpagina, houdt de aanbestedende overheid rekening met de volgende formule: Mo = 35 x (Pm / Po) Waar Mo het aantal verkregen punten is door de inschrijver voor het criterium «Prijs»; Pm is de laagste prijs voorgesteld in een regelmatige offerte ; Po is de prijs voorgesteld in de geanalyseerde offerte. De prijsformule is de volgende : Prijs = (0,9 X PNF) + (0,1 X PAC) Waar : PNF = De prijs per te vertalen standaardpagina van 1500 karakters (spaties niet inbegrepen) voor de taalcombinatie Frans-Nederlands en Nederlands-Frans ; PAC = De prijs per te vertalen standaardpagina van 1500 karakters (spaties niet inbegrepen) voor de taalcominatie Engels-Duits met het Nederlands of het Frans als bron- of doeltaal. Om voor de gunning van de opdracht in aanmerking te komen, moet de inschrijver een waardering van minstens 70 % behalen voor de vertaaltest voor elke talencombinatie voor de kwaliteit van de vertaling van de documenten te beoordelen. (Zie punt hierboven) Eindscore Het eindcijfer wordt toegekend aan elke offerte door de bekomen punten voor de twee hoger vermelde criteria op te tellen. 13. Borgtocht. De borgtocht wordt bepaald op een forfaitair bedrag van euro. In overeenstemming met de wet- en reglementbepalingen kan de borgtocht hetzij in speciën of publieke fondsen, hetzij onder de vorm van een gezamenlijke borgtochtstelling worden gesteld. De borgtocht kan eveneens worden gesteld via een waarborg toegestaan door een kredietinstelling die voldoet aan de voorschriften van de wet van 22 maart 1993 op het statuut van en het toezicht op de kredietinstellingen of door een verzekeringsonderneming die voldoet aan de voorschriften van de wet van 9 juli 1975 betreffende de controle der verzekeringsondernemingen en die toegelaten is tot tak 15 (borgtocht).

21 21 De dienstverlener moet, binnen de dertig kalenderdagen volgend op de dag van de gunning van de opdracht, het bewijs leveren dat hij of een derde de borgtocht op een van de volgende wijzen heeft gesteld: 1 wanneer de borgtocht in speciën wordt gesteld, door storting van het bedrag op de Postchequerekening van de Deposito- en Consignatiekas (PRK nr ) of van een openbare instelling die een functie vervult die gelijkaardig is met die van genoemde Kas, hierna genoemd openbare instelling die een gelijkaardige functie vervult; 2 wanneer de borgtocht uit publieke fondsen besta at, door neerlegging van deze voor rekening van de Deposito- en Consignatiekas in handen van de Rijkskassier op de zetel van de Nationale Bank te Brussel of bij een van haar provinciale agentschappen of van een openbare instelling die een gelijkaardige functie vervult; 3 wanneer de borgtocht gedekt wordt door een gezam enlijke borgtochtmaatschappij, door neerlegging via een instelling die deze activiteit wettelijk uitoefent, van een akte van solidaire borg bij de Deposito- en Consignatiekas of bij een openbare instelling die een gelijkaardige functie vervult; 4 wanneer de borgtocht gesteld wordt door middel v an een waarborg, door de verbintenisakte van de kredietinstelling of van de verzekeringsonderneming. Dit bewijs wordt geleverd, naargelang van het geval, door overlegging aan de aanbestedende overheid van: 1 hetzij het ontvangstbewijs van de Deposito- en C onsignatiekas of van een openbare instelling die een gelijkaardige functie vervult; 2 hetzij het debetbericht van de kredietinstelling of van de verzekeringsonderneming; 3 hetzij het depositoattest van de Rijkskassier of van een openbare instelling die een gelijkaardige functie vervult; 4 hetzij de originele akte van solidaire borg, gev iseerd door de Deposito- en Consignatiekas of van een openbare instelling die een gelijkaardige functie vervult; 5 hetzij het origineel van de verbintenisakte opge maakt door de kredietinstelling of de verzekeringsonderneming die een waarborg heeft toegestaan. Deze documenten, ondertekend door de deponent, vermelden waarvoor de borgtocht werd gesteld en de precieze bestemming, bestaande uit de beknopte gegevens betreffende de opdracht en verwijzing naar het bestek, evenals de naam, voornamen en volledig adres van de dienstverlener en eventueel deze van de derde die voor rekening van de dienstverlener het deposito heeft verricht, met de vermelding geldschieter of gemachtigde, naargelang het geval. De termijn van dertig kalenderdagen hiervoor vermeld wordt opgeschort tijdens de sluitingsperiode van de onderneming van de dienstverlener voor de betaalde jaarlijkse vakantiedagen en de inhaalrustdagen die op reglementaire wijze of in een algemeen bindende verklaarde collectieve arbeidsovereenkomst werden bepaald.

22 22 Het bewijs van borgtochtstelling dient te worden gezonden aan: Federale Overheidsdienst FINANCIEN Stafdienst Budget en Beheerscontrole Beheerder van de vastleggingen afdelingen en lijndiensten t.a.v. Françoise MALJEAN- Inspecteur Koning Albert II-laan 33- North Galaxy Bus 781- Toren BRUSSEL De borgtocht wordt in één keer vrijgegeven na het definitief aanvaarden van de laatste opdracht uitgevoerd op basis van de overeenkomst afgesloten op basis van dit bestek, op uitdrukkelijke vraag van de dienstverlener en op voorwaarde dat de geleverde diensten zijn opgeleverd. 14. Uitvoeringsmodaliteiten van de diensten Termijnen voor de levering van de vertaling De bestelbon geeft de datum aan tegen wanneer de afgewerkte vertalingen moeten geleverd worden. De levering moet ten laatste tegen uur van de aangegeven dag plaatsvinden. De dienstverlener signaleert aan de aanbestedende overheid onmiddellijk elk voorval, waaronder ook overmacht wordt begrepen, dat van dien aard is dat het de uitvoering van de bestelling binnen de voorziene termijnen opschort of verhindert. De aanbestedende overheid behoudt zich in het bijzonder het recht voor om een bestelling in zijn geheel of gedeeltelijk te annuleren; hij stelt de dienstverlener hiervan telefonisch op de hoogte en bevestigt dit ook via of per fax. De dienstverlener kan geen enkele schadevergoeding eisen voor het gedeelte van de bestelling dat werd geannuleerd en dat nog niet werd vertaald. De overeengekomen termijn wordt contractueel bindend vanaf de ontvangst van de aanvaarding van de aanvraag voor vertaling, deze aanvaarding moet ten laatste binnen de drie uur gebeuren vanaf het versturen van de aanvraag per elektronische post, onder voorbehoud van een verlenging van de termijn door de aanbestedende overheid. Het is aan de dienstverlener om de levering in de vereiste vorm en binnen de vereiste termijn uit te voeren. De verantwoordelijkheid om het vertaalde document correct en punctueel aan de aanbestedende overheid te bezorgen, alsook de risico s die hiermee verbonden zijn, worden gedragen door de dienstverlener. Praktische modaliteiten van de bestelprocedure o De dienstverlener deelt aan de aanbestedende overheid het adres mee waarnaar de te vertalen documenten moeten worden gestuurd. De aanbestedende overheid stuurt het te vertalen document per mail naar de dienstverlener met een voorstel van uitvoeringstermijn. Hierbij wordt een document van aanvaarding/nietaanvaarding bijgevoegd met een beknopte omschrijving van het te vertalen document (aard van het document, gewenste doeltaal, aantal bladzijden en uitvoeringstermijn). De dienstverlener wordt geacht op het bericht te antwoorden binnen de 3 uur na de verzending ervan.

Bijlage aan aankondiging van opdracht NICC /2011/DIR/A8 Selectiecriteria

Bijlage aan aankondiging van opdracht NICC /2011/DIR/A8 Selectiecriteria Bijlage aan aankondiging van opdracht NICC /2011/DIR/A8 Selectiecriteria Onderhandelingsprocedure met voorafgaande bekendmaking voor een adviesopracht inzake de uitwerking van een algemeen kader mbt het

Nadere informatie

Overheidsopdracht CDC Het ter beschikking stellen van een digitaal wegennetwerk van België die geolokalisatie en navigatie mogelijk maakt

Overheidsopdracht CDC Het ter beschikking stellen van een digitaal wegennetwerk van België die geolokalisatie en navigatie mogelijk maakt Nationaal Geografisch Instituut Instelling van openbaar nut Onder voogdijtoezicht van de Minister van Landsverdediging Overheidsopdracht CDC 13-05 Het ter beschikking stellen van een digitaal wegennetwerk

Nadere informatie

OVERHEIDSOPDRACHT BIJ ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING BIJZONDER BESTEK

OVERHEIDSOPDRACHT BIJ ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING BIJZONDER BESTEK BIJLAGE Bijlage nr. 1 BESTEK OVERHEIDSOPDRACHT BIJ ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING BIJZONDER BESTEK VOOR DE BEGELEIDING VAN KUNSTINTEGRATIE IN DE NIEUWBOUW VAN KASTERLINDEN Opdrachtgevend

Nadere informatie

BESCHRIJVEND DOCUMENT. 43E/LOG/overname laurieren/vw-ms ), AFWIJKINGEN VAN DE ALGEMENE UITVOERINGSREGELS

BESCHRIJVEND DOCUMENT. 43E/LOG/overname laurieren/vw-ms ), AFWIJKINGEN VAN DE ALGEMENE UITVOERINGSREGELS Stadsbestuur Sint-Niklaas Grote Markt 1 9100 Sint-Niklaas Dienst logistiek Tel. 03 778 35 51 veerle.weyers@sint-niklaas.be BESCHRIJVEND DOCUMENT 2014-43E/LOG/overname laurieren/vw-ms overname van laurieren

Nadere informatie

Overheidsopdracht: Kandidatuurstelling in het kader van de beperkte offerteaanvraag betreffende het ter beschikking stellen van een pandregister.

Overheidsopdracht: Kandidatuurstelling in het kader van de beperkte offerteaanvraag betreffende het ter beschikking stellen van een pandregister. Overheidsopdracht: Kandidatuurstelling in het kader van de beperkte offerteaanvraag betreffende het ter beschikking stellen van een pandregister. Overheidsopdracht S&L/BO/385/2014 Opening der kandidatuurstelling:

Nadere informatie

Federale Overheidsdienst FINANCIEN

Federale Overheidsdienst FINANCIEN Federale Overheidsdienst FINANCIEN Algemene offerteaanvraag Bestek nr : S&L/AO/227/2009 Opening van de offertes : 10 september 2009 om 14u30 ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG VOOR HET VERTALEN VAN DOCUMENTEN DIE

Nadere informatie

BESCHRIJVEND DOCUMENT. 43B/LOG/overname politiemobiel/vw-ms ), AFWIJKINGEN VAN DE ALGEMENE UITVOERINGSREGELS

BESCHRIJVEND DOCUMENT. 43B/LOG/overname politiemobiel/vw-ms ), AFWIJKINGEN VAN DE ALGEMENE UITVOERINGSREGELS Stadsbestuur Sint-Niklaas Grote Markt 1 9100 Sint-Niklaas Dienst logistiek Tel. 03 778 35 51 veerle.weyers@sint-niklaas.be BESCHRIJVEND DOCUMENT 2014-43B/LOG/overname politiemobiel/vw-ms overname van een

Nadere informatie

Document met betrekking tot de selectiecriteria voor opdracht DE/288/2008. " Vervanging van het actief netwerk "

Document met betrekking tot de selectiecriteria voor opdracht DE/288/2008.  Vervanging van het actief netwerk Document met betrekking tot de selectiecriteria voor opdracht DE/288/2008 " Vervanging van het actief netwerk " ARTIKEL 1. Toegangsrecht - uitsluitingsgronden Geen enkele opdracht zal toegewezen worden

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK LEVERING VERDUISTERINGSSCHERMEN VOOR DE EUROPESE SCHOOL MOL OPEN AANBESTEDING (NEGOTIATED PROCEDURE)

BIJZONDER BESTEK LEVERING VERDUISTERINGSSCHERMEN VOOR DE EUROPESE SCHOOL MOL OPEN AANBESTEDING (NEGOTIATED PROCEDURE) BIJZONDER BESTEK VOOR DE OVERHEIDSOPDRACHT VOOR LEVERING MET ALS VOORWERP VERDUISTERINGSSCHERMEN VOOR DE EUROPESE SCHOOL MOL OPEN AANBESTEDING (NEGOTIATED PROCEDURE) Opdrachtgevend bestuur Europese School

Nadere informatie

BIJLAGE A : OFFERTEFORMULIER

BIJLAGE A : OFFERTEFORMULIER BIJLAGE A : OFFERTEFORMULIER PRIJSOFFERTE VOOR DE OPDRACHT MET ALS VOORWERP RENOVATIE/UITBREIDING VAN EEN TEHUIS VOOR NIET-WERKENDEN/NURSING Belangrijk : dit formulier dient volledig te worden ingevuld

Nadere informatie

Document met betrekking tot de selectiecriteria voor opdracht DE/287/2008. "Dagelijkse schoonmaak van een kantoorgebouw"

Document met betrekking tot de selectiecriteria voor opdracht DE/287/2008. Dagelijkse schoonmaak van een kantoorgebouw Document met betrekking tot de selectiecriteria voor opdracht DE/287/2008 "Dagelijkse schoonmaak van een kantoorgebouw" ARTIKEL 1. Toegangsrecht - uitsluitingsgronden Geen enkele opdracht zal toegewezen

Nadere informatie

BESCHRIJVEND DOCUMENT C/LOG/overname opligger/vw-ms AFWIJKINGEN VAN DE ALGEMENE UITVOERINGSREGELS

BESCHRIJVEND DOCUMENT C/LOG/overname opligger/vw-ms AFWIJKINGEN VAN DE ALGEMENE UITVOERINGSREGELS Stadsbestuur Sint-Niklaas Grote Markt 1 9100 Sint-Niklaas Dienst logistiek Tel. 03 778 35 51 veerle.weyers@sint-niklaas.be BESCHRIJVEND DOCUMENT 2014-43C/LOG/overname opligger/vw-ms overname van een opligger

Nadere informatie

Overheidsopdracht: Overheidsopdracht nr. S&L/DA/2017/015 Uiterste datum voor het indienen van een kandidatuur : 22/08/2017 om 10.

Overheidsopdracht: Overheidsopdracht nr. S&L/DA/2017/015 Uiterste datum voor het indienen van een kandidatuur : 22/08/2017 om 10. Overheidsopdracht: Kandidaatstelling in het kader van de onderhandelingsprocedure met bekendmaking voor juridische dienstverlening door advocaten in de zaak Arco voor rekening van de FOD Kanselarij van

Nadere informatie

Overheidsopdracht: Overheidsopdracht nr. S&L/DA/2016/062 Uiterste datum voor het indienen van een kandidatuur : 28/07/2016 om 10.

Overheidsopdracht: Overheidsopdracht nr. S&L/DA/2016/062 Uiterste datum voor het indienen van een kandidatuur : 28/07/2016 om 10. Overheidsopdracht: Kandidaatstelling in het kader van de onderhandelingsprocedure met bekendmaking voor de raamovereenkomst voor Juridische dienstverlening door advocaten voor complexe en/of dringende

Nadere informatie

VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING. EAN15AD053-01 Bancaire lening 2015

VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING. EAN15AD053-01 Bancaire lening 2015 VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING EAN15AD053-01 Bancaire lening 2015 Gelieve alle gegevens in drukletters in te vullen. III.2) VOORWAARDEN VOOR DEELNEMING III.2.1) Persoonlijke situatie van ondernemers,

Nadere informatie

Bijzonder bestek nr.: S&L/AO/302/ Levering, huur en omwisseling van hygiënische containers

Bijzonder bestek nr.: S&L/AO/302/ Levering, huur en omwisseling van hygiënische containers Bestek Openbare aanbesteding voor de levering en huur met periodieke omwisseling van hygiënische containers (voor dames), te plaatsen in verschillende door de diensten van de FOD Financiën betrokken gebouwen

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK NR. 351

BIJZONDER BESTEK NR. 351 OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN SINT-GILLIS BIJZONDER BESTEK NR. 351 AFWIJKINGEN Zie A, I, 5. VOORWERP VAN DE OPDRACHT. De opdracht betreft de aanpassing van de elektrische installaties

Nadere informatie

Selectiedocument met het oog op de oproep tot kandidaatstelling inzake bestek CD000345

Selectiedocument met het oog op de oproep tot kandidaatstelling inzake bestek CD000345 Digipolis - opdrachthoudende vereniging Generaal Armstrongweg 1 B 2020 Antwerpen Tel.++32 3 338 76 11 Fax ++32 3 338 79 00 http://www.digipolis.be - aankoop@digipolis.be Selectiedocument met het oog op

Nadere informatie

bestek nummer: blad nummer 1/5

bestek nummer: blad nummer 1/5 bestek nummer: 2011 021 01 blad nummer 1/5 OPDRACHTGEVER: OPDRACHT: WZC DE LINDE Lindestraat 16, 9790 Wortegem-Petegem UITBREIDEN BESTAAND WOON- EN ZORGCENTRUM Lindestraat 16, 9790 Wortegem-Petegem PERCEEL

Nadere informatie

Opdrachtdocument VGC2015/DFB/Aankoop/MDC/97

Opdrachtdocument VGC2015/DFB/Aankoop/MDC/97 aankoop@vgc.be Pagina 1 van 19 Vlaamse Gemeenschapscommissie Directie Financiën en Begroting Dienst Aankoop Emile Jacqmainlaan 135 1000 Brussel Opdrachtdocument Open aanbesteding voor administratief drukwerk.

Nadere informatie

Referentie: B&O.2014.0045

Referentie: B&O.2014.0045 Federale Overheidsdienst Financiën Personeel en Organisatie Cel Budget en Overheidsopdrachten Referentie: B&O.2014.0045 Overheidsopdracht voor aanneming van diensten Onderhandelingsprocedure met bekendmaking

Nadere informatie

BIJLAGE A: OFFERTEFORMULIER PRIJSOFFERTE VOOR DE OPDRACHT MET ALS VOORWERP BUSVERVOER VOOR KLASUITLENINGEN, SCHOOLVOORSTELLINGEN EN SCHOOLZWEMMEN

BIJLAGE A: OFFERTEFORMULIER PRIJSOFFERTE VOOR DE OPDRACHT MET ALS VOORWERP BUSVERVOER VOOR KLASUITLENINGEN, SCHOOLVOORSTELLINGEN EN SCHOOLZWEMMEN BIJLAGE A: OFFERTEFORMULIER PRIJSOFFERTE VOOR DE OPDRACHT MET ALS VOORWERP BUSVERVOER VOOR KLASUITLENINGEN, SCHOOLVOORSTELLINGEN EN SCHOOLZWEMMEN Ondergetekende (naam en voornaam) : Hoedanigheid of beroep

Nadere informatie

BIJLAGE INHOUDSTAFEL. Bijlage nr. 1. Lastenboek

BIJLAGE INHOUDSTAFEL. Bijlage nr. 1. Lastenboek BIJLAGE Bijlage nr. 1 Lastenboek INHOUDSTAFEL. A. ALGEMENE BEPALINGEN.... 2 1. Voorwerp en aard van de opdracht.... 2 2. Duur van de overeenkomst... 2 3. Aanbestedende overheid Bijkomende informatie...

Nadere informatie

FORMULIER KANDIDATUUR KWALIFICATIE AANNEMER : LEVEREN &

FORMULIER KANDIDATUUR KWALIFICATIE AANNEMER : LEVEREN & FORMULIER KANDIDATUUR KWALIFICATIE AANNEMER : LEVEREN & PLAATSEN RAMEN/DEUREN jtjxj1iwle 1 Inleiding Infrax heeft een formulier samengesteld dat de kandidaat-aannemer dient in te vullen om een ontvankelijk

Nadere informatie

Errata pagina s 6 en 23, 24 rubriek 2.3. Bestek nr.: S&L/AO/353/2013 Opening van de offertes: 22/07/2013 om uur.

Errata pagina s 6 en 23, 24 rubriek 2.3. Bestek nr.: S&L/AO/353/2013 Opening van de offertes: 22/07/2013 om uur. Cahier spécial des charges S&L/AO/242/2010 Bestek: ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG VOOR BEWAKINGSDIENSTEN VOOR DE GEBOUWEN, GELEGEN PALEIZENSTRAAT 48 TE 1030 BRUSSEL EN REGENTSSCHAPSTRAAT 54 TE 1000 BRUSSEL.

Nadere informatie

Bestek S&L/AO/432/2015 1/41

Bestek S&L/AO/432/2015 1/41 Bestek S&L/AO/432/2015 1/41 Bestek: Open aanbesteding met als voorwerp de schoonmaak van de ruiten van het gebouw gelegen Rue des Bourgeois 7 te 5000 Namen en rue Courtejoie 17 te 5590 Ciney. Publicatie

Nadere informatie

DEEL V: OFFERTEFORMULIER

DEEL V: OFFERTEFORMULIER DEEL V: OFFERTEFORMULIER VLAAMSE OVERHEID Agentschap Facilitair Bedrijf Afdeling Aankoopcentrale en Overheidsopdrachten Boudewijnlaan 30 bus 60 1000 BRUSSEL Bestek 2015/HFB/OO/32018 Open offerteaanvraag

Nadere informatie

Bestek: Open offerteaanvraag voor de bewaking van het gebouw bezet door de FOD Financiën in de Rue de Fragnée 2 te 4000 Luik

Bestek: Open offerteaanvraag voor de bewaking van het gebouw bezet door de FOD Financiën in de Rue de Fragnée 2 te 4000 Luik Bestek S&L/AO/371/2014 1/38 Bestek: Open offerteaanvraag voor de bewaking van het gebouw bezet door de FOD Financiën in de Rue de Fragnée 2 te 4000 Luik Publicatie op Europees niveau Bestek nr. S&L/AO/371/2014

Nadere informatie

Bestek S&L/DA/2016/038 1/33. Open aanbesteding voor de upgrade van de toepassing fmup naar Echopark

Bestek S&L/DA/2016/038 1/33. Open aanbesteding voor de upgrade van de toepassing fmup naar Echopark Bestek S&L/DA/2016/038 1/33 Bestek: Open aanbesteding voor de upgrade van de toepassing fmup naar Echopark Bekendmaking op Europees niveau Bestek nr.: S&L/DA/2016/038 Opening van de offertes: 10/05/2016

Nadere informatie

Cahier des charges S&L/AO/483/2015 1/42

Cahier des charges S&L/AO/483/2015 1/42 Cahier des charges S&L/AO/483/2015 1/42 Bestek: Open aanbesteding voor de schoonmaak van de lokalen van het gebouw gelegen in de rue de Fragnée 2 te 4000 Luik Bekendmaking op Europees niveau Bestek n :

Nadere informatie

België-Brussel: Back-up- of recoverysoftware 2015/S 154-283963. Aankondiging van een opdracht. Leveringen

België-Brussel: Back-up- of recoverysoftware 2015/S 154-283963. Aankondiging van een opdracht. Leveringen 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:283963-2015:text:nl:html België-Brussel: Back-up- of recoverysoftware 2015/S 154-283963 Aankondiging van een opdracht Leveringen

Nadere informatie

Open offerteaanvraag voor het aankopen van bestelwagens voor de Vlaamse overheid

Open offerteaanvraag voor het aankopen van bestelwagens voor de Vlaamse overheid 151 DEEL IV: OFFERTEFORMULIER VLAAMSE OVERHEID Agentschap Facilitair Bedrijf Afdeling Centrale Facilitaire Diensten Boudewijnlaan 30 bus 60 1000 BRUSSEL Bestek nr. 2014/HFB/OO/29354 Open offerteaanvraag

Nadere informatie

schoonmaakprestaties in de gebouwen bezet door de FOD Financiën en voor rekening van de FOD Justitie en de FOD Werkgelegenheid.

schoonmaakprestaties in de gebouwen bezet door de FOD Financiën en voor rekening van de FOD Justitie en de FOD Werkgelegenheid. Bestek S&L/AO/491/2015 1/48 Bestek: Open aanbesteding voor occasionele schoonmaakprestaties in de gebouwen bezet door de FOD Financiën en voor rekening van de FOD Justitie en de FOD Werkgelegenheid. Bekendmaking

Nadere informatie

Bestek S&L/DA/2017/038 1/51

Bestek S&L/DA/2017/038 1/51 Bestek S&L/DA/2017/038 1/51 Bestek: Open aanbesteding met als voorwerp de striping van voertuigen van de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen binnen de FOD Financiën Met Europese bekendmaking

Nadere informatie

Algemene offerteaanvraag

Algemene offerteaanvraag Bijzonder bestek nr. S&L/AO/254/2011 Pagina 1/46 Federale Overheidsdienst FINANCIËN Algemene offerteaanvraag Bijzonder bestek nr. S&L/AO/254/2011 Informatiesessie: 17/08/2011 om 10u00 Opening van de offertes:

Nadere informatie

Bijlage 1. Inschrijvingsmodel. Voorwerp van de inschrijving: Identificatie van de inschrijver: 1. Vennootschap:

Bijlage 1. Inschrijvingsmodel. Voorwerp van de inschrijving: Identificatie van de inschrijver: 1. Vennootschap: Bijlage 1 Inschrijvingsmodel Voorwerp van de inschrijving: Identificatie van de inschrijver: 1. Vennootschap: -Firma of naam: -Rechtsvorm: -Nationaliteit: 2. Maatschappelijke zetel: -Straat: nr. bus -Plaats:

Nadere informatie

Bestek : Overheidsopdracht nr. S&L/ AO/316/2012 Opening van de offertes : 12 februari 2013 om 14u30

Bestek : Overheidsopdracht nr. S&L/ AO/316/2012 Opening van de offertes : 12 februari 2013 om 14u30 Bestek : Algemene offerteaanvraag voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak van lokalen en/of ruiten van gebouwen bezet door de FOD FINANCIEN (Logistieke antenne Vlaams- Brabant). Overheidsopdracht nr.

Nadere informatie

BESTEK N 17/02 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP

BESTEK N 17/02 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP BESTEK N 17/02 VOOR EEN OPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP Het aanstellen van een partner voor de installatie van een systeem van digitale signalisatie Offerteaanvraag BIV 1 INHOUD INHOUD...2 I. VOORAFGAANDELIJK...3

Nadere informatie

België-Knokke-Heist: Terreinvoertuigen 2015/S Aankondiging van een opdracht. Leveringen

België-Knokke-Heist: Terreinvoertuigen 2015/S Aankondiging van een opdracht. Leveringen 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:397278-2015:text:nl:html België-Knokke-Heist: Terreinvoertuigen 2015/S 218-397278 Aankondiging van een opdracht Leveringen

Nadere informatie

Bestek S&L/DA/2017/023 1/33

Bestek S&L/DA/2017/023 1/33 Bestek S&L/DA/2017/023 1/33 Bestek: Open aanbesteding met betrekking tot diensten in het kader van de bewaking van de Koninklijke Munt van België, Pachecolaan 32, 1000 Brussel Publicatie op Europees niveau

Nadere informatie

Plaatsen van vuilroosters, zandvang en aanpassing constructie op de onbevaarbare waterlopen van 2 de categorie in de Provincie Antwerpen

Plaatsen van vuilroosters, zandvang en aanpassing constructie op de onbevaarbare waterlopen van 2 de categorie in de Provincie Antwerpen PROVINCIE ANTWERPEN OFFERTEFORMULIER Plaatsen van vuilroosters, zandvang en aanpassing constructie op de onbevaarbare waterlopen van 2 de categorie in de Provincie Antwerpen Gebruikte eenheid in het inschrijvingsbiljet:

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK VOOR DE OVERHEIDSOPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP

BIJZONDER BESTEK VOOR DE OVERHEIDSOPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP BIJZONDER BESTEK VOOR DE OVERHEIDSOPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP OPROEP TOT KANDIDAATSTELLING TER OPMAAK VAN EEN LIJST VAN GEGADIGDEN TEN BEHOEVE VAN DIVERSE HERSTELLING- EN ONDERHOUDSWERKEN EN

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK LENING 2014A De Watergroep

BIJZONDER BESTEK LENING 2014A De Watergroep BIJZONDER BESTEK LENING 2014A De Watergroep 2014 DIRECTIE FINANCIËN&CONTROLLING AFDELING THESAURIE Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening CVBA Als bijlage vindt u: - Het oprichtingsdecreet van de Watergroep

Nadere informatie

OFFERTEFORMULIER. AANLEG VAN HET VICTORIA REGIAPARK IN GENTBRUGGE/GENT Besteknummer GD 09/2016. open aanbesteding

OFFERTEFORMULIER. AANLEG VAN HET VICTORIA REGIAPARK IN GENTBRUGGE/GENT Besteknummer GD 09/2016. open aanbesteding AANLEG VAN HET VICTORIA REGIAPARK IN GENTBRUGGE/GENT Besteknummer GD 09/2016 open aanbesteding OFFERTEFORMULIER Belangrijk: dit offerteformulier dient volledig te worden ingevuld.. Het totaalbedrag (excl.

Nadere informatie

Bestek S&L/AO/458/2015:

Bestek S&L/AO/458/2015: Bestek S&L/AO/458/2015 Bestek S&L/AO/458/2015: Open offerteaanvraag voor het vertalen van documenten voor de FOD Financiën en voor rekening van andere overheidsdiensten. Publicatie op Europees niveau Opening

Nadere informatie

p r o v i n c i e Limburg

p r o v i n c i e Limburg p r o v i n c i e Limburg D i r e c t i e Omgeving D i e n s t Wegen en Routestructuren Belangrijk aandachtspunt om te vermijden dat offertes reeds voor de openingszitting zouden geopend worden! Indien

Nadere informatie

Bijzonder bestek: Open offerteaanvraag voor bewakingsdiensten voor rekening van de FOD Financiën bij FEDOPRESS, 74 LUTTREBRUGLAAN, 1190 BRUSSEL.

Bijzonder bestek: Open offerteaanvraag voor bewakingsdiensten voor rekening van de FOD Financiën bij FEDOPRESS, 74 LUTTREBRUGLAAN, 1190 BRUSSEL. Bestek S&L/AO/479/2015 1/39 Bijzonder bestek: Open offerteaanvraag voor bewakingsdiensten voor rekening van de FOD Financiën bij FEDOPRESS, 74 LUTTREBRUGLAAN, 1190 BRUSSEL. Publicatie op Europees niveau

Nadere informatie

2016 Commerciële Directie Assetmanagement & logistiek

2016 Commerciële Directie Assetmanagement & logistiek SELECTIENOTA 20160034 Oproep tot kandidaatstelling: Raamovereenkomst met één deelnemer voor het leveren van volumetrische koudwatermeters DN20 PN10 bestemd voor drinkwater via beperkte offerteaanvraag.

Nadere informatie

Bestek. Open offerteaanvraag voor de schoonmaak van de lokalen en/of ruiten van verschillende gebouwen bezet door de FOD Financiën (cel Eupen)

Bestek. Open offerteaanvraag voor de schoonmaak van de lokalen en/of ruiten van verschillende gebouwen bezet door de FOD Financiën (cel Eupen) Bestek 1/62 S&L/AO/372/2013 Bestek Open offerteaanvraag voor de schoonmaak van de lokalen en/of ruiten van verschillende gebouwen bezet door de FOD Financiën (cel Eupen) Publicatie op Europees niveau Bestek

Nadere informatie

Erratum: pagina s 3, 31, 34 en 37

Erratum: pagina s 3, 31, 34 en 37 Bestek : Algemene offerteaanvraag voor onderhoudsdiensten voor het videobewakings- en toegangscontrolesysteem van de FOD Financiën in het North Galaxy- complex Bestek n : S&L/AO/253/2011 Opening van de

Nadere informatie

Project : VTS-site Collegestraat en O.L.V. plein 9100 Sint-Niklaas Bijzonder bestek nr. : Perceel nr. : Bouwrijp maken en strippen van het gebouw

Project : VTS-site Collegestraat en O.L.V. plein 9100 Sint-Niklaas Bijzonder bestek nr. : Perceel nr. : Bouwrijp maken en strippen van het gebouw OFFERTEFORMULIER. Project : VTS-site Collegestraat en O.L.V. plein 9100 Sint-Niklaas Bijzonder bestek nr. : Perceel nr. : Bouwrijp maken en strippen van het gebouw Bouwheer INTERWAAS Lamstraat 113 9100

Nadere informatie

Bestek: Open aanbesteding voor het verkrijgen van noodzakelijke gegevens volgens de prijscourant. Bekendmaking op Europees niveau

Bestek: Open aanbesteding voor het verkrijgen van noodzakelijke gegevens volgens de prijscourant. Bekendmaking op Europees niveau Bestek S&L/DA/2017/011 1/32 Bestek: Open aanbesteding voor het verkrijgen van noodzakelijke gegevens volgens de prijscourant Bekendmaking op Europees niveau Bestek nr. S&L/DA/2017/011 Opening van de offertes:

Nadere informatie

COLLECTIEF BEGELEIDINGSTRAJECT BIJ DE OPMAAK VAN EEN PREVENTIE- EN CALAMITEITENPLAN VOOR ERFGOEDINSTELLINGEN

COLLECTIEF BEGELEIDINGSTRAJECT BIJ DE OPMAAK VAN EEN PREVENTIE- EN CALAMITEITENPLAN VOOR ERFGOEDINSTELLINGEN BIJLAGE Bijlage nr. 12/001 Bestek voor een onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking voor een collectief begeleidingstraject bij de opmaak van een preventie- en calamiteitenplan voor erfgoedinstellingen

Nadere informatie

Bestek Open aanbesteding voor de schoonmaak van de ruiten van het gebouw gelegen rue de Fragnée 2 te 4000 Luik Publicatie op Belgisch niveau

Bestek Open aanbesteding voor de schoonmaak van de ruiten van het gebouw gelegen rue de Fragnée 2 te 4000 Luik Publicatie op Belgisch niveau Bestek S&L/AO/341/2015 1/45 Bestek Open aanbesteding voor de schoonmaak van de ruiten van het gebouw gelegen rue de Fragnée 2 te 4000 Luik Publicatie op Belgisch niveau Bestek nr. S&L/AO/341/2016 Opening

Nadere informatie

Lidstaten - Dienstenovereenkomst - Aankondiging van een opdracht - Procedure van gunning via onderhandelingen

Lidstaten - Dienstenovereenkomst - Aankondiging van een opdracht - Procedure van gunning via onderhandelingen 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:29084-2012:text:nl:html B-Brussel: Vertaaldiensten 2012/S 18-029084 Aankondiging van een opdracht Diensten Richtlijn 2004/18/EG

Nadere informatie

VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING EAN12AD091 TRANSPORT DC

VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING EAN12AD091 TRANSPORT DC VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING EAN12AD091 TRANSPORT DC Gelieve alle gegevens in drukletters in te vullen. III.2) VOORWAARDEN VOOR DEELNEMING III.2.1) Persoonlijke situatie van ondernemers, waaronder

Nadere informatie

Agentschap Wegen en Verkeer Afdeling Expertise Verkeer en Telematica. Bestek 1M3D8N/15/06

Agentschap Wegen en Verkeer Afdeling Expertise Verkeer en Telematica. Bestek 1M3D8N/15/06 Bijlage 1: offerteformulier Agentschap Wegen en erkeer Afdeling Expertise erkeer en Telematica Dossiernr : MDN/62 Bestek 1M3D8N/15/06 Omschrijving opdracht: Tellen van het vervoer van gevaarlijke stoffen

Nadere informatie

Bestek: Publicatie op Europees niveau. ERRATA : er zijn geen wijzigingen in de Nederlandstalige versie van dit bestek

Bestek: Publicatie op Europees niveau. ERRATA : er zijn geen wijzigingen in de Nederlandstalige versie van dit bestek Bestek S&L/AO/351/2014 Bestek: Open offerteaanvraag voor de schoonmaak van de lokalen en/of de ruiten van verschillende gebouwen bezet door de FOD Financiën (Logistieke Antenne Antwerpen) Publicatie op

Nadere informatie

Georges-Henri Park : Georges Henripark: hekken en poorten in siersmeedwerk.

Georges-Henri Park : Georges Henripark: hekken en poorten in siersmeedwerk. BESTEK ref / Georges-Henri Park : Georges Henripark: hekken en poorten in siersmeedwerk. Overheidsopdracht voor leveringen met het doel de levering van een omheining in siersmeedwerk met de toegangshekken

Nadere informatie

Bestek nr. 2017/D2.2/01. Opdracht van diensten. Open offerteaanvraag

Bestek nr. 2017/D2.2/01. Opdracht van diensten. Open offerteaanvraag 1 2e directie Algemene Zaken Regentschapsstraat 2 1000 BRUSSEL Bestek nr. 2017/D2.2/01 Opdracht van diensten Open offerteaanvraag Diensten met betrekking tot het ter beschikking stellen van elektronische

Nadere informatie

Federale Overheidsdienst FINANCIEN

Federale Overheidsdienst FINANCIEN Federale Overheidsdienst FINANCIEN Algemene offerteaanvraag Bestek nr : S&L/AO/232/2009 Opening van de offertes : 26 januari 2010 om 14u30 ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG VOOR DE SCHOONMAAK VAN DE LOKALEN VAN

Nadere informatie

Bestek: S&L/DA/2016/140. Bestek:

Bestek: S&L/DA/2016/140. Bestek: Bestek: S&L/DA/2016/140 Bestek: Openbare aanbesteding voor de levering en huur met periodieke omwisseling van hygiënische containers (voor dames), te plaatsen in verschillende door de diensten van de FOD

Nadere informatie

CDA001932. Domeinextensie.antwerpen. Free text in Bulletin der Aanbestedingen

CDA001932. Domeinextensie.antwerpen. Free text in Bulletin der Aanbestedingen CDA001932 Domeinextensie.antwerpen Free text in Bulletin der Aanbestedingen 1) Voorwerp van het project Het project heeft als voorwerp de toekenning door Digipolis van een concessie van openbare dienst

Nadere informatie

onderhoudswerken en herstellingen in de gebouwen bezet door de diensten van de FOD Financiën.

onderhoudswerken en herstellingen in de gebouwen bezet door de diensten van de FOD Financiën. Bestek Algemene offerteaanvraag voor kleine onderhoudswerken en herstellingen in de gebouwen bezet door de diensten van de FOD Financiën. Bestek nr. S&L/AO/256/2011 Opening van de offertes op xx september

Nadere informatie

Bericht tot aankondiging DIENSTEN AANSTELLING VAN EEN UITZENDKANTOOR VOOR VERZORGENDEN EN POETSHULPEN

Bericht tot aankondiging DIENSTEN AANSTELLING VAN EEN UITZENDKANTOOR VOOR VERZORGENDEN EN POETSHULPEN Bericht tot aankondiging VOOR DE OVERHEIDSOPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP AANSTELLING VAN EEN UITZENDKANTOOR VOOR VERZORGENDEN EN POETSHULPEN ONDERHANDELINGSPROCEDURE MET BEKENDMAKING: Selectieleidraad

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK WERKEN OOSTENDE SYNTRA WEST - NIEUWBOUW HOTELSCHOOL OPEN AANBESTEDING. GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

BIJZONDER BESTEK WERKEN OOSTENDE SYNTRA WEST - NIEUWBOUW HOTELSCHOOL OPEN AANBESTEDING. GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap BIJZONDER BESTEK VOOR DE OVERHEIDSOPDRACHT VOOR WERKEN MET ALS VOORWERP OOSTENDE SYNTRA WEST - NIEUWBOUW HOTELSCHOOL OPEN AANBESTEDING Opdrachtgevend bestuur GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Ontwerper

Nadere informatie

België-Brussel: Software voor documentenbeheer 2015/S 113-204388. Aankondiging van een opdracht. Leveringen

België-Brussel: Software voor documentenbeheer 2015/S 113-204388. Aankondiging van een opdracht. Leveringen 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:204388-2015:text:nl:html België-Brussel: Software voor documentenbeheer 2015/S 113-204388 Aankondiging van een opdracht

Nadere informatie

INTERNAAT MARIAVREUGDE BORGLOON RENOVATIE VAN 22 KAMERS EN GANG

INTERNAAT MARIAVREUGDE BORGLOON RENOVATIE VAN 22 KAMERS EN GANG BV/PDT/juli 2013 INTERNAAT MARIAVREUGDE BORGLOON RENOVATIE VAN 22 KAMERS EN GANG OFFERTEFORMULIER VOOR AANNEMINGEN VAN WERKEN BESTEK NUMMER: 2016-1 IN OPDRACHT VAN: INTERNAAT MARIAVREUGDE BORGLOON Nieuwland

Nadere informatie

GUNNING VAN EEN OVERHEIDSOPDRACHT BIJ OPEN AANBESTEDING MET ALS VOORWERP DE LEVERING VAN PAPIEREN KRANTEN EN TIJDSCHRIFTEN

GUNNING VAN EEN OVERHEIDSOPDRACHT BIJ OPEN AANBESTEDING MET ALS VOORWERP DE LEVERING VAN PAPIEREN KRANTEN EN TIJDSCHRIFTEN Bestek: GUNNING VAN EEN OVERHEIDSOPDRACHT BIJ OPEN AANBESTEDING MET ALS VOORWERP DE LEVERING VAN PAPIEREN KRANTEN EN TIJDSCHRIFTEN Bestek n : S&L/OA/444/2015 Opening van de offertes: 08/09/2015 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Bestek. Bestek nr. S&L/AO/318/2012 Opening van de offertes: 12/03/2013 om uur. Erratum: pagina 38

Bestek. Bestek nr. S&L/AO/318/2012 Opening van de offertes: 12/03/2013 om uur. Erratum: pagina 38 Bestek S&L/AO/318/2012 Bestek Algemene offerteaanvraag voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak van de lokalen en de ramen van de gebouwen van de FOD Financiën gelegen Rue Haute 104 te 4700 EUPEN en

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK DIENSTEN PSYCHO-THERAPEUTISCHE BEGLEIDING VOOR DE EUROPESE SCHOOL MOL NEGOTIATED PROCEDURE. Europese School Europawijk Mol

BIJZONDER BESTEK DIENSTEN PSYCHO-THERAPEUTISCHE BEGLEIDING VOOR DE EUROPESE SCHOOL MOL NEGOTIATED PROCEDURE. Europese School Europawijk Mol BIJZONDER BESTEK VOOR DE OVERHEIDSOPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP PSYCHO-THERAPEUTISCHE BEGLEIDING VOOR DE EUROPESE SCHOOL MOL NEGOTIATED PROCEDURE Opdrachtgevend bestuur Europese School Europawijk

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING TUSSEN: wonende te handel drijvende onder de naam en ingeschreven in de KBO met nummer. De vennootschap.. en ingeschreven in de KBO met nummer. vertegenwoordigd

Nadere informatie

Driesstraat Bornem OFFERTEFORMULIER

Driesstraat Bornem OFFERTEFORMULIER BESTEK NUMMER: 0888-1 IN OPDRACHT VAN: VOORWERP OPDRACHT: GEBOUW / LIGGING: PERCEEL: vzw Katholieke Scholen Groot-Bornem Driesstraat 10 2880 Bornem Verantwoordelijke inrichtende macht : dhr Frans De Laet

Nadere informatie

Bestek S&L/AO/474/2015 1/64

Bestek S&L/AO/474/2015 1/64 Bestek S&L/AO/474/2015 1/64 OPEN OFFERTEAANVRAAG VOOR DE ORGANISATIE VAN DE EVALUATIE VAN DE COMPETENTIES IN DE BEVORDERINGSPROCEDURES VAN DE UNIVERSITAIRE PROFIELEN "EXPERTEN", "LEIDINGGEVENDEN" en "PROJECTLEIDERS",

Nadere informatie

BIJLAGE: OFFERTEFORMULIER

BIJLAGE: OFFERTEFORMULIER BIJLAGE: OFFERTEFORMULIER PRIJSOFFERTE VOOR DE OPDRACHT MET ALS VOORWERP PERCEEL 1: ALGEMENE RENOVATIEWERKEN Openbare aanbesteding Belangrijk: dit offerteformulier dient volledig te worden ingevuld en

Nadere informatie

B-Brussel: Testen van software 2012/S 190-312596. Aankondiging van een opdracht. Diensten

B-Brussel: Testen van software 2012/S 190-312596. Aankondiging van een opdracht. Diensten 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:312596-2012:text:nl:html B-Brussel: Testen van software 2012/S 190-312596 Aankondiging van een opdracht Diensten Richtlijn

Nadere informatie

DEEL III: OFFERTEFORMULIER. : Diverse gebouwen van de Vlaamse Overheid in Vlaanderen en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

DEEL III: OFFERTEFORMULIER. : Diverse gebouwen van de Vlaamse Overheid in Vlaanderen en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest DEEL III: OFFERTEFORMULIER VLAAMSE OVERHEID Agentschap voor Facilitair Management Afdeling Bouwprojecten Boudewijngebouw Boudewijnlaan 30 - bus 60 1000 BRUSSEL Domein Werk Besteknummer : Diverse gebouwen

Nadere informatie

Lidstaten - Leveringsopdracht - Aankondiging van een opdracht - Openbare procedure. B-Brussel: Elektriciteit 2012/S 35-056242

Lidstaten - Leveringsopdracht - Aankondiging van een opdracht - Openbare procedure. B-Brussel: Elektriciteit 2012/S 35-056242 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:56242-2012:text:nl:html B-Brussel: Elektriciteit 2012/S 35-056242 Aankondiging van een opdracht Leveringen Richtlijn 2004/18/EG

Nadere informatie

B-Brussel: Onderhoud van datanetwerkuitrusting 2012/S Aankondiging van een opdracht. Diensten

B-Brussel: Onderhoud van datanetwerkuitrusting 2012/S Aankondiging van een opdracht. Diensten 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:352393-2012:text:nl:html B-Brussel: Onderhoud van datanetwerkuitrusting 2012/S 213-352393 Aankondiging van een opdracht

Nadere informatie

BIEDINGSFORMULIER. Twee of meer personen die samen bieden, zijn solidair verbonden.

BIEDINGSFORMULIER. Twee of meer personen die samen bieden, zijn solidair verbonden. BIEDINGSFORMULIER Artikel 1. Voorwerp De stad biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag, het recht tot exploitatie van de volgende 7 standplaatsen voor de verkoop van consumptie-ijs:

Nadere informatie

Bestek nr. S&L/AO/348/2014 Opening van de offertes: 21/05/2015 om 10.00 u

Bestek nr. S&L/AO/348/2014 Opening van de offertes: 21/05/2015 om 10.00 u Bestek S&L/AO/348/2014 Bestek: Open offerteaanvraag voor de schoonmaak van de lokalen en/of de ruiten van verschillende gebouwen bezet door de FOD Financiën (Logistieke Antenne Limburg) Publicatie op Europees

Nadere informatie

OFFERTEFORMULIER. Leveren en plaatse afstandsbewaking op technische infrastructuur waterlopen 2 de categorie

OFFERTEFORMULIER. Leveren en plaatse afstandsbewaking op technische infrastructuur waterlopen 2 de categorie PROVINCIE ANTWERPEN OFFERTEFORMULIER Leveren en plaatse afstandsbewaking op technische infrastructuur waterlopen 2 de categorie Gebruikte eenheid in het inschrijvingsbiljet: EURO De ondergetekende : (Naam

Nadere informatie

DEEL IV: OFFERTEFORMULIER

DEEL IV: OFFERTEFORMULIER 34 DEEL IV: OFFERTEFORMULIER VLAAMSE OVERHEID Agentschap voor Facilitair Management Afdeling Klanten & Ondersteuning Boudewijnlaan 30 bus 60 1000 BRUSSEL Bestek 2014/AFM/OA/28686 Open aanbesteding voor

Nadere informatie

Directie Infrastructuur van het Openbaar Vervoer C.C.N. Vooruitgangstraat,80 (bus 1) 1035 BRUSSEL 1. Bijzonder Bestek nr. 1438

Directie Infrastructuur van het Openbaar Vervoer C.C.N. Vooruitgangstraat,80 (bus 1) 1035 BRUSSEL 1. Bijzonder Bestek nr. 1438 Directie Infrastructuur van het Openbaar Vervoer C.C.N. Vooruitgangstraat,80 (bus 1) 1035 BRUSSEL 1 Bijzonder Bestek nr. 1438 Net RAAMOVEREENKOMST VOOR ONDERHOUDSWERKEN VAN SIGNALISATIE VOOR BLINDEN EN

Nadere informatie

Drukken van Scripta Botanica Belgica 50

Drukken van Scripta Botanica Belgica 50 1 Ministerie van Middenstand en Landbouw NATIONALE PLANTENTUIN VAN BELGIE Domein van Bouchout B 1860 Meise Drukken van Scripta Botanica Belgica 50 BIJZONDER BESTEK HOOFDSTUK 1: IDENTIFICATIE: 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Bestek. Open aanbesteding voor bewakingsdiensten in het gebouw van de FOD Financiën in de rue du Joncquois 116 in 7000 Bergen

Bestek. Open aanbesteding voor bewakingsdiensten in het gebouw van de FOD Financiën in de rue du Joncquois 116 in 7000 Bergen Bestek S&L/DA/2016/153 1/35 Bestek Open aanbesteding voor bewakingsdiensten in het gebouw van de FOD Financiën in de rue du Joncquois 116 in 7000 Bergen Bekendmaking op Europees niveau Bestek nr. S&L/DA/153

Nadere informatie

De Vennootschap (Handelsnaam of benaming, rechtsvorm, nationaliteit, zetel) :

De Vennootschap (Handelsnaam of benaming, rechtsvorm, nationaliteit, zetel) : Provincie Stad Aanbestedende overheid Benaming van de opdracht Limburg Sint-Truiden Wegen en Verkeer Limburg Aanpassing N3 Rotonde Stayen OFFERTEFORMULIER De ondergetekende (Naam en voornaam) : Hoedanigheid

Nadere informatie

Daenshuis Uitbreiding en verbouwing van een WGC Offerteformulier Blz.: O. 1 van 6. Sinte Annalaan 41 bus Aalst

Daenshuis Uitbreiding en verbouwing van een WGC Offerteformulier Blz.: O. 1 van 6. Sinte Annalaan 41 bus Aalst Daenshuis Uitbreiding en verbouwing van een WGC Offerteformulier Blz.: O. 1 van 6 BESTEK NUMMER: IN OPDRACHT VAN: GEBOUW / LIGGING: WERK / PERCEEL: 1407 Bouw en afwerking Wijkgezondheidscentrum Daenshuis

Nadere informatie

Bestek. Publicatie op Europees niveau. Bestek n S&L/AO/393/2014 Opening van de offertes : 01/07/2014 om 14h30. Errata: pagina 60

Bestek. Publicatie op Europees niveau. Bestek n S&L/AO/393/2014 Opening van de offertes : 01/07/2014 om 14h30. Errata: pagina 60 Bestek S&L/AO/393/2014 1/77 Bestek Open offerteaanvraag voor de schoonmaak van de lokalen en/of ruiten van verschillende gebouwen bezet door de FOD Financiën te: - Paleizenstraat 48 te 1030 Brussel, -

Nadere informatie

Algemene Offerteaanvraag

Algemene Offerteaanvraag Bestek pagina 1/26 Federale Overheidsdienst FINANCIEN Algemene Offerteaanvraag Bestek nr : Opening van de offertes : 1 december 2009 om 14u30 Algemene offerteaanvraag voor de verhuis van verschillende

Nadere informatie

De Vlaamse Waterweg NV

De Vlaamse Waterweg NV De Vlaamse Waterweg NV Vereenvoudigde onderhandelingsprocedure met voorafgaande bekendmaking voor aanneming van werken Bestek nr. AAO D ALG 17-37 Offerteformulier Raamovereenkomst: Onderhoudswerken en

Nadere informatie

Bestek nr. S&L/AO/296/2011 Opening van de offertes: 26/01/2012 om 14.30 uur

Bestek nr. S&L/AO/296/2011 Opening van de offertes: 26/01/2012 om 14.30 uur Bestek: Algemene aanvraag voor de schoonmaak van de lokalen en de ramen van het gebouw bezet door de FOD Financiën, gelegen Rue de Tramasure 12 te 7860 Lessines. Bestek nr. S&L/AO/296/2011 Opening van

Nadere informatie

Open aanbesteding met als voorwerp onderhoud en consultancy voor licenties van het planningssysteem Visual TOM (VTOM).

Open aanbesteding met als voorwerp onderhoud en consultancy voor licenties van het planningssysteem Visual TOM (VTOM). Bestek S&L/DA/2016/005 1/49 Bestek: Open aanbesteding met als voorwerp onderhoud en consultancy voor licenties van het planningssysteem Visual TOM (VTOM). Met Europese bekendmaking Bestek nr. S&L/DA/2016/005

Nadere informatie

Inschrijvingsbiljet. Te gebruiken bijlagen bij offerte indiening. Voornaam: Naam: Functie: adres: Telefoonnummer: Faxnummer: Opdrachtnummer

Inschrijvingsbiljet. Te gebruiken bijlagen bij offerte indiening. Voornaam: Naam: Functie:  adres: Telefoonnummer: Faxnummer: Opdrachtnummer Inschrijvingsbiljet Opdrachtnummer Opdrachtgever Digipolis Generaal Armstrongweg 1 2020 Antwerpen Inschrijver, de vennootschap of natuurlijk persoon Handelsnaam of benaming, rechtsvorm, nationaliteit,

Nadere informatie

GESCHIKTMAKINGSWERKEN

GESCHIKTMAKINGSWERKEN Opdrachtgever: VZW KATHOLIEK SECUNDAIR ONDERWIJS REGIO TESSENDERLO Stationsstraat 125 3980 Tessenderlo Project: SCHOOLCOMPLEX PIUS X COLLEGE Stationsstraat 125 3980 Tessenderlo GESCHIKTMAKINGSWERKEN PERCEEL

Nadere informatie

Bestek: OPEN AANBESTEDING VOOR DE LEVERING VAN KRANTEN EN TIJDSCHRIFTEN ONDER DE VORM VAN EEN BEDRIJFSABONNEMENT

Bestek: OPEN AANBESTEDING VOOR DE LEVERING VAN KRANTEN EN TIJDSCHRIFTEN ONDER DE VORM VAN EEN BEDRIJFSABONNEMENT Bestek: OPEN AANBESTEDING VOOR DE LEVERING VAN KRANTEN EN TIJDSCHRIFTEN ONDER DE VORM VAN EEN BEDRIJFSABONNEMENT Bestek n : S&L/AO/363/2013 Opening van de offertes: 03/12/ 2013 Bestek nr. S&L/AO/ 363/2013

Nadere informatie

Bestek: Publicatie op Europees niveau. Errata : gewijzigde pagina s : 4, 5, 11, 15, 25, 34, 39, 40, 41, 42, 52

Bestek: Publicatie op Europees niveau. Errata : gewijzigde pagina s : 4, 5, 11, 15, 25, 34, 39, 40, 41, 42, 52 Bestek 1/55 S&L/AO/403/2014 Bestek: Open offerteaanvraag voor de verhuring en het onderhoud van beroepskledij voor het personeel van de bedrijfsrestaurants van de Administratieve Dienst met Boekhoudkundige

Nadere informatie

OVERHEIDSOPDRACHT VOOR DIENSTEN RAAMOVEREENKOMST, OPEN PROCEDURE

OVERHEIDSOPDRACHT VOOR DIENSTEN RAAMOVEREENKOMST, OPEN PROCEDURE OFFERTEFORMULIER FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN KRUIDTUINLAAN 55, 1000 BRUSSEL Contactpersoon: Yasmine Ghafir +32 (0)2 211 87 26, labcoordinatie@favv.be, yasmine.ghafir@afsca.be

Nadere informatie

DEEL III: OFFERTEFORMULIER

DEEL III: OFFERTEFORMULIER 18 DEEL III: OFFERTEFORMULIER VLAAMSE OVERHEID Agentschap voor Facilitair Management Afdeling Studie en Advies Boudewijngebouw Boudewijnlaan 30 - bus 60 1000 BRUSSEL OFFERTEFORMULIER Domein Adres Werk

Nadere informatie

OPDRACHTGEVEND BESTUUR : VZW Katholiek Basisonderwijs H. Hart Winterslag-Genk Margarethalaan Genk

OPDRACHTGEVEND BESTUUR : VZW Katholiek Basisonderwijs H. Hart Winterslag-Genk Margarethalaan Genk STAD : Genk OPDRACHTGEVEND BESTUUR : VZW Katholiek Basisonderwijs H. Hart Winterslag-Genk Margarethalaan 70 3600 Genk BENAMING VAN DE OPDRACHT : GT-160490-66 Infrastructuurwerken Omgevingswerken Kleuterschool

Nadere informatie