06/01 Nieuwjaarsreceptie en eerste inschrijvingsdag van 15u tot 17u Inschrijving Interclub

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "06/01 Nieuwjaarsreceptie en eerste inschrijvingsdag van 15u tot 17u Inschrijving Interclub"

Transcriptie

1 Activiteitenkalender Januari 06/01 Nieuwjaarsreceptie en eerste inschrijvingsdag van 15u tot 17u Inschrijving Interclub Februari 09/02 Tweede inschrijvingsdag van 10u tot 12u Maart 15/03 Derde inschrijvingsdag van 19u tot 21u Algemene vergadering vanaf 21u 16/03 Aanleg terreinen en schoonmaak cafetaria vanaf April 07/04 Opendeurdag vanaf 14u! Info over Start-To-Tennis Mei 20/05 Ontbijttennis Juni 22/06 Nacht van de Meerheide! BBQ, Tennis en fuif Juli 01/07 05/07 Eerste tenniskampje

2 Activiteitenkalender Augustus 26/08 30/08 Tweede tenniskampje September 28/09 29/09 Finales clubkampioenschap Oktober 19/10 Viering clubkampioenen en eindeseizoensviering 26/10 Opkuis cafetria en winterklaar maken terreinen Iedere vrijdag clubavond vanaf 19u Iedere dinsdag namiddag : seniorennamiddag van 14u tot 16u Vanaf mei, 10 weken lang, is er weer Start-To-Tennis. Schrijf op tijd in want het aantal plaatsen is beperkt.

3 Woordje van de voorzitter Beste tennisvrienden, Nog een kleine week en het is weer Kerstmis. Een jaar is weer voorbij gevlogen en ook dit jaar is er weer heel wat gebeurd. De economische crisis werd steeds meer voelbaar en ook onze club ontsnapte er niet aan. We zijn er nochtans goed aan begonnen. Het Start-To-Tennis programma kende een groot succes en ook de interclubontmoetingen verliepen in een ontspannen en sportieve sfeer. Het goede weer liet echter vaak op zich wachten en dus kwam het seizoen maar moeizaam op gang. We kunnen ons niet van de indruk ontdoen dat er minder gespeeld is dan vorige jaren. Dat heeft zich uiteraard ook vertaald naar de inkomsten uit de bardiensten en hiervan moet de club uiteindelijk leven. Ook het clubkampioenschap kwam zeer laat op gang. Zit er sleet op de formule? Het bestuur heeft in elk geval het reglement aangepast om zij die er vroeg aan beginnen te belonen. Maar 2012 was vooral een jubileumjaar. De viering van 30 jaar TC De Meerheide was dan ook een succes en we hebben nog maar eens laten zien dat we weten wat feesten is. 30 jaar is echter geen eindpunt. We kijken vol goede voornemens naar de toekomst. Zoals je verder in dit puntje kan lezen zijn er heel wat veranderingen. Ondanks het feit dat we dit jaar meer leden hadden, daalden onze inkomsten en stegen de uitgaven. Willen we de toekomst van de club veilig stellen dan moeten we van iedereen een inspanning vragen om onze kosten onder controle te houden. We komen hier zeker nog op terug in de volgende editie van t Puntje. Rest mij nog iedereen zeer prettige feestdagen toe te wensen en een fantastisch 2013! Paul Tondeleir Voorzitter TC de Meerheide.

4 Lidgelden 2013 Volwassenen Vanaf derde volwassen lid van Jeugdleden tot 10 jaar 25 (+ steunend lid) (geboren na 1/1/2003) Jeugdleden tot 12 jaar 55 (+ steunend lid) (geboren na 1/1/2001) Jeugdleden tot 16 jaar 70 (+ steunend lid) (geboren na 1/1/1997) Familieabonnement (= 5 personen) Alle kindernen < 16 jaar 350 Een kind > 16 jaar 420 Nieuwe leden 80 Start-To-Tennis 65 Steunende leden 15 Belangrijk!!! Bij jeugdleden die als enig spelend lid in de club aansluiten, wordt één van de ouders st nend lid. Je bent nieuw lid als je nog nooit eerder lid bent geweest bij TC De Meerheide. Sommige ziekenfondsen betalen een deel van het lidgeld terug. Je kan je lidgeld overschrijven op rekeningnummer van TC De Meerheide, Zoerselhofdreef 40, 2980 Zoersel met vermelding van je naam en lidgeld OPGELET: Vanaf 2013 krijgt ieder lid gratis 2x 5 kortingsbonnen op georganiseerde clubactiviteiten tijdens één van de inschrijvingsdagen. Zoals jullie weten zijn er elk jaar een aantal kernactiviteiten zoals bv. Ontbijttennis, Nacht van de Meerheide, Naast deze kernactiviteiten worden er ook nog andere activiteiten tijdens de loop van het jaar georganiseerd bv. op een clubavond. Met afgifte van deze kortingsbonnen, hopen wij dat er meer en meer mensen de weg vinden naar deze niet te missen kernactiviteiten en/of clubavonden. De gratis drankkaarten worden dan wel afgeschaft.

5 In de toekomst zal er ook op regelmatige basis een stockcontrole gehouden worden. We gaan tijdens de activiteiten dan ook werken met drankbonnetjes. Deze drankbonnen kunnen eventueel met drankkaarten aangekocht worden. De drank zal dan tijdens deze activiteiten aan een speciale prijs verkocht worden. Zoals alle jaren zijn er drie inschrijvingsdagen. Om tijdig in orde te zijn met de VTV-administratie en de nodige administratieve rompslomp te vermijden, zien we ons verplicht een administratieve kost van 15 aan te rekenen voor degenen die zijn lidmaatschap pas verlengt na de 3e inschrijvingsdag. Ideaal zou zijn als je tijdig zou overschrijven en daarna zou langskomen op een inschrijvingsdag om alle persoonlijke gegevens, bardiensten, inschrijvingen clubkampioenschappen enz. vast te leggen. We hopen dat iedereen begrip kan opbrengen voor deze administratieve wijzigingen. Interclub = samen plezier beleven = samen gezellig eten & klinken op de ontmoeting = samen met je ploeg strijden tegen andere clubs Voor einde januari dienen we door te geven wie er wenst deel te nemen aan de interclubontmoetingen. Opgepast, het lidgeld moet dan wel betaald zijn. Zowel de heren, de dames en onze jeugd kunnen hieraan deelnemen. Start-To-Tennis Vorig jaar zijn we gestart met het VTV start-to-tennisprogramma. Omwille van het succes van vorig jaar, gaan we hier dit jaar uiteraard terug mee van start. De doelstelling van het programma is om in een korte tijdspanne voldoende techniek aan te leren om met plezier recreatief tennis te kunnen spelen. Maar techniek is niet het enige. We willen je ook de basisprincipes van het tennisspel bijbrengen. Dat gaat van de wat bizarre puntentelling tot en met het spelen van een tie-break in het dubbelspel. In het tennis is ook tactisch inzicht van belang. Je krijgt kortom een brede opleiding die je in staat stelt om veel plezier te beleven aan zowel enkel als dubbel spel. We hebben gekozen voor 8 lessen van 1u15 waarin alle aspecten van het tennisspel aan bod komen. Nadien volgen nog 2 begeleide spelmomenten. Hier ga je onder begeleiding van je trainer, wat je in de lessen leerde in de

6 praktijk omzetten. We geven de lessen in groepjes van 6 personen. Hierdoor kunnen we de prijs erg democratisch houden en heb je toch voldoende kans om alles te leren. We zorgen ook voor de basisuitrusting. Indien je zelf geen racket hebt, stellen wij die ter beschikking. Er wordt gespeeld met groene tennisballen, die zijn zachter dan de gele ballen zodat het spel wat trager verloopt en je meer tijd krijgt om je op je techniek te concentreren. Lessenreeks van 8 lessen + 2 vrije tennismomenten 65 Vrij tennissen gedurende de ganse opleidingsperiode (reserveer je terrein en oefen zoveel je maar wil) Aansluiting na de lessenreeks voor de rest van het seizoen. (Indien je het vrij tennissen pakket kocht wordt de 25 in mindering gebracht van het inschrijvingsgeld. Je betaalt dan 55) Clubkampioenschappen Het reglement van de clubkampioenschappen wordt lichtjes aangepast. Om te vermijden dat er op het einde van het seizoen nog veel wedstrijden dienen gespeeld te worden, worden er extra bonuspunten uitgedeeld aan de spelers die vroeg op het seizoen spelen. (zie reglement). Wijziging dagelijks bestuur Tot onze spijt verlaten Thomas en Jeroen De Laet het bestuur. Maar we verwelkomen met veel plezier Dirk Van Aert. Hij wordt verantwoordelijke van het cafetaria. Vacatures Er is nog geen opvolger voor de redactie van het Puntje gevonden. Degenen die zich aangesproken voelen, kunnen zich steeds (asap) wenden tot iemand van het bestuur. Er wordt ook nog gezocht naar een verantwoordelijke voor de jeugd en een PR man of vrouw om de nieuwe leden wat op te vangen.

7 Clubkampioenschap 2013 Zoals de voorgaande jaren organiseert onze tennisclub in verschillende reeksen clubkampioenschappen. Tot en met 31 mei kan ieder clublid zich inschrijven voor het clubkampioenschap De lijsten zijn op de inschrijvingsdata te vinden aan de inschrijvingstafel en worden daarna opgehangen tegenover het reservatiebord in de hal van de cafetaria. De reeksen zijn: Ambras (echtgenoten dubbel) DD (dubbel dames open) DG (dubbel gemengd open) DH (dubbel heren open) ED (enkel dames open) EH (enkel heren open) Start to tennis (enkel dames & heren) De jeugdreeksen worden samengesteld naargelang de inschrijvingen, waarbij eerder rekening gaat gehouden worden met het niveau (verschil) dan met leeftijd of geslacht, dit om meer spelkwaliteit en tennisplezier te garanderen. Daarom is er maar een inschrijvingstabel voor de jeugd (< 16 j.). De jeugdverantwoordelijke van de club zal achteraf de lijsten samenstellen. Inschrijven in een reeks kan enkel indien aan de voorwaarden van die reeks voldaan is. Als de leeftijd een voorwaarde is, is het geboortejaar de referentie en niet de geboortedatum. Het aantal reeksen waarin je mag inschrijven is onbeperkt. Een reeks wordt geannuleerd indien er minder dan 4 inschrijvingen zijn. Indien dit bevorderend is voor de competitie houdt het bestuur zich het recht voor om reeksen samen te voegen (vb.: EH+45 en EH open) en/of reeksen te splitsen (vb.: jeugdreeksen). Bij teveel spelers of ploegen per reeks kan deze ingedeeld worden in reeks A en B. Het is wel de bedoeling dat je in alle ingeschreven reeksen alle matchen speelt. Het is niet toegestaan twee jaar na elkaar met dezelfde ploegmaat voor eenzelfde reeks in te schrijven. De spelers met een klassement dubbel vanaf C30/1 of 25 punten dubbel mogen enkel spelen met een C30/4 tot N.G. in de dubbelreeksen.

8 Speler(s) met een beter klassement dan de tegenstrever(s) krijgen in de reeksen, dus niet in de play-offs, een handicap te verwerken. Deze handicap bestaat uit een verschil in startgames volgens bijgaand criterium: klassement waardecoëfficiënt Handicap enkel C+30/5 tot N.G. 5 0 C+30/ C+30/ C+30/ C+30/ C C+15/ C+15/ C+15/ C+15/ C+15/ C Handicapregels dubbel: Gecombineerd waardecoëff dubbel handicap Bv.: Een C+30/2 speler staat bij de aanvang van de wedstrijd 1 0 achter op zijn C+30/4 of NG tegenstrever. Zo staat een C+30 speler 2 0 achter tegen een C+30/4 tegenstrever. Idem voor het dubbelspel, vooral belangrijk in de open reeksen waar vlugger meer dan 1 game beginachterstand kan opgelopen worden bv. Een C+15/2 C+30/2 koppel (samen 70 punten) heeft een beginachterstand van 5 0 als het tegenstanderkoppel, C30/4 NG, samen 10 punten heeft. Alle voorwedstrijden worden gespeeld vanaf de seizoensopening t.e.m. 15/9/2012 (24:00 uur) Iedere speler of ploeg speelt max. 1 maal tegen dezelfde speler of ploeg.

9 De wedstrijden duren 1 uur (inkloppen bijgerekend). Het aantal gewonnen spelletjes wordt opgeteld voor iedere speler of ploeg. De puntenverdeling is als volgt: Indien het verschil minstens 2 games is krijgt de winnaar 4 punten, de verliezer 1 punt. Bij enkel 1 game verschil krijgt de winnaar 3 punten en de verliezer 2 punten. Bij gelijk spel na de afgesproken tijd telt de laatste game niet en wordt de uitslag 3 2 bepaald door de stand vóór de laatste game.epaald door de stand v telt de laatste game niet en wordt de uitslag 3-2 n.nt. Het aantal behaalde punten wordt door U zelf ingevuld op het uitslagenblad. Niet ingevulde uitslagen worden beschouwd als niet gespeeld. Iedere niet gespeelde wedstrijd wordt beboet met 1 punt. Indien een speler of ploeg in de loop van het seizoen forfait geeft en/of minder dan 20 % van zijn wedstrijden heeft gespeeld, wordt de speler of ploeg uit de competitie genomen en worden de resultaten van zijn/haar wedstrijden geannuleerd. OPGELET: de punten van de tegenstrever blijven behouden! Degenen die drie wedstrijden gespeeld hebben voor eind juni, krijgen drie bonuspunten. Einde juni zal er dan reeds een voorlopig klassement opgemaakt worden. Degenen die voor eind juli nog drie extra wedstrijden gespeeld hebben, krijgen nogmaals drie extra bonuspunten. De vier spelers of ploegen met het hoogste puntenaantal uit iedere reeks spelen de halve finales tussen 16/9 en 30/9/2013. Om de halve finales te spelen moet er een positief saldo zijn bij de eindtelling van de punten. De eersten spelen tegen de vierden en de nrs. twee tegen de nrs. drie. Indien een reeks is ingedeeld in A en B, spelen de eersten van reeks A tegen de nrs. twee van reeks B en omgekeerd. Wanneer de setstand 1-1 is in dubbelspel, wordt er een matchtiebreak gespeeld (dwz tot 10 punten met twee punten verschil). Bij enkelspel wordt er gespeeld naar twee winnende sets, volgens de regels van de VTV. De finales worden, indien mogelijk, gespeeld op 28, 29 en 30/9/2013 en hebben bij voorkeur plaats vóór de viering van de kampioenen, dit is op zaterdag 19 oktober. In geval van dispuut kan een klacht ingediend worden. Deze zal door het bestuur behandeld worden. Tegen de beslissing van het bestuur is geen verhaal mogelijk. Mogen wij u vragen de uitslagenbladen correct in te vullen.

10 Dagelijks bestuur PAUL TONDELEIR Voorzitter en webmaster tel. 03/ BERT GHEYSENS Vice-voorzitter INGRID SCHRAUWEN Secretariaat / Interclub / Bardiensten tel. 03/ i.schrauwen@telenet.be PATRICK VERFAILLIE Penningmeester pat.verfaillie@telenet.be DIRK VAN AERT Verantwoordelijke cafetaria dirk.aert@gmail.com Veel tennisplezier

7 APRIL uur Vergaderzaal Nuclea. Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg

7 APRIL uur Vergaderzaal Nuclea. Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg 7 APRIL 2015 18 uur Vergaderzaal Nuclea Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg Geen lidkaarten: sedert 2015 verdwijnen de lidkaarten. Bevestiging

Nadere informatie

Interclub Tennisclub Landen

Interclub Tennisclub Landen Interclub 2017 Tennisclub Landen WAT IS INTERCLUB Clubs uit de regio Limburg stellen teams samen die uit minstens 4 personen bestaan De teams van de verschillende clubs worden in poules ingedeeld. Eén

Nadere informatie

INTERCLUB 2019 OPGELET één

INTERCLUB 2019 OPGELET één INTERCLUB 2019 Bij iedere jaarwisseling start reeds de voorbereiding van het komende seizoen. De eerste grote activiteit is de interclub, waarvoor iedereen die wenst deel te nemen zich kan inschrijven

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie

Winterinterclub

Winterinterclub Winterinterclub 2014-2015 Geachte Tennisser (interclubkapitein), Traditioneel organiseren we tijdens de winterperiode een recreatieve interclub voor iedereen. Het doel hiervan is om tijdens de indoorperiode

Nadere informatie

Winterinterclub

Winterinterclub Winterinterclub 2018-2019 Geachte tennisser (interclubkapitein), Traditioneel organiseren we tijdens de indoorperiode een recreatieve interclub voor iedereen. Het doel hiervan is om tijdens de winterperiode

Nadere informatie

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 60 punten voor de Heren.

Nadere informatie

Ploegen/Inschrijvingen. Detail ploegen

Ploegen/Inschrijvingen. Detail ploegen INTERCLUB 2018 Ploegen/Inschrijvingen Detail ploegen Speeldagen Ontmoetingen met officiële speeldag op ma-di-wo-do-vr (D45, H35, H55, DH60, DH70,DD50, DG5060) mogen op elke dag van de week gespeeld worden,

Nadere informatie

Infobrochure tennisschool TC t Lobbeke

Infobrochure tennisschool TC t Lobbeke Infobrochure tennisschool TC t Lobbeke Tennisplezier voor alle leeftijden en niveaus! Zowel jeugd als volwassenen kunnen terecht bij onze tennisschool om in de beste omstandigheden te sporten. We bieden

Nadere informatie

Art. 4.5.2 Procedure berekening enkelklassement Zie Addendum onder Art. 4.5.2

Art. 4.5.2 Procedure berekening enkelklassement Zie Addendum onder Art. 4.5.2 38 Art. 4.5. Art. 4.5.1 Klassementsbepaling Algemeen a) Bij het jaarlijks (her)aansluiten van de tennisleden is de clubsecretaris verantwoordelijk voor het correct doorgeven van de klassementen van zijn

Nadere informatie

Toelichting jeugdinterclub 2012

Toelichting jeugdinterclub 2012 Principe jeugdinterclub - ploeg: 2 spelers - wedstrijden: 2 enkel- en 1 dubbelwedstrijd (per ontmoeting) - categorieën: op basis van geslacht, leeftijd en klassement - categorieën 9, 10 en 12 spelen op

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CLUBKAMPIOENSCHAP TENNIS WEZEMAAL 2019

WEDSTRIJDREGLEMENT CLUBKAMPIOENSCHAP TENNIS WEZEMAAL 2019 WEDSTRIJDREGLEMENT CLUBKAMPIOENSCHAP TENNIS WEZEMAAL 2019 1. Inschrijvingen en data De inschrijvingen gebeuren via een internet-applicatie, waarvan de link op de webpagina van de club staat. Enkel leden

Nadere informatie

Tennisclub Koksijde vzw Toelichting jeugdinterclub 2017

Tennisclub Koksijde vzw Toelichting jeugdinterclub 2017 Tennisclub Koksijde vzw Toelichting jeugdinterclub 2017 1 Agenda: 1. Kalender per ploeg en spelerslijsten 2. Categorieën, ballen en speeldag/aanvangsuur 3. Algemene punten jeugdinterclub 4. Wat te doen

Nadere informatie

TC GRAND SLAM TIENEN vzw / LADDERCOMPETITIE Inleiding

TC GRAND SLAM TIENEN vzw / LADDERCOMPETITIE Inleiding TC GRAND SLAM TIENEN vzw / LADDERCOMPETITIE 2017 Inleiding De GS ladder is een recreatieve competitievorm waarin clubleden tijdens het zomerseizoen meerdere wedstrijden kunnen spelen tegen andere clubleden

Nadere informatie

Infosessie jeugdspelers 22 oktober 2014

Infosessie jeugdspelers 22 oktober 2014 Infosessie jeugdspelers 22 oktober 2014 Infosessie 22 oktober 2014 1. Intro: tennis in Vlaanderen en in Lokeren 2. Organisatie jeugdopleiding: Kidstennis 3. Klassementen 4. Organisatie jeugdcompetities:

Nadere informatie

Genker Circuit. Powered by Primo

Genker Circuit. Powered by Primo Genker Circuit Powered by Primo Neem deel aan minstens 3 van de 5 Genkse tornooien: Data tornooien: TC Driehoeven: 09-06-2012 tem 24-06-2012 TC t Elleboogske: 23-06-2012 tem 8-07-2012 KTC Winterslag: 09-07-2012

Nadere informatie

Wegwijs doorheen de VTV-Jeugdcompetitie

Wegwijs doorheen de VTV-Jeugdcompetitie Wegwijs doorheen de VTV-Jeugdcompetitie Overzicht Belang van competitie Aanbod van jeugdcompetities Aan de slag Overzicht Belang van competitie Aanbod van jeugdcompetities Aan de slag Belang van competitie

Nadere informatie

TORNOOIREGLEMENT VAN DE LEUVENSE INTERCLUB 2017

TORNOOIREGLEMENT VAN DE LEUVENSE INTERCLUB 2017 Blz 1 VAN DE LEUVENSE INTERCLUB 2017 TER ATTENTIE VAN DE PLOEGKAPITEINS 1. Het tornooi wordt gespeeld volgens de reglementen van de K.B.T.B. - V.T.V. 2. Een ploeg bestaat uit allemaal verschillende spelers.

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CLUBKAMPIOENSCHAP WEZEMAAL T.C. 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT CLUBKAMPIOENSCHAP WEZEMAAL T.C. 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT CLUBKAMPIOENSCHAP WEZEMAAL T.C. 2017 1. Inschrijvingen en data De inschrijvingen gebeuren via een internet-applicatie, waarvan de link op de webpagina van de club staat. Enkel leden

Nadere informatie

Maandag 13 februari 2017 Informatiesessie Tennislessen jeugd 1

Maandag 13 februari 2017 Informatiesessie Tennislessen jeugd 1 1 Agenda Intro Waarom een nieuwe aanpak? Jeugdbeleid Kastelse Tennisclub Praktische organisatie en planning Concretisering Gewijzigde insteek Tennis Vlaanderen Nieuw: recreatief Dubbelcriterium Tarieven

Nadere informatie

Art Procedure berekening enkelklassement Zie Addendum onder Art

Art Procedure berekening enkelklassement Zie Addendum onder Art 39 Art. 4.5. Art. 4.5.1 Klassementsbepaling Algemeen a) Bij het jaarlijks (her)aansluiten van de tennisleden is de clubsecretaris verantwoordelijk voor het correct doorgeven van de klassementen van zijn

Nadere informatie

2017 PADEL NAJAAR INTERCLUB

2017 PADEL NAJAAR INTERCLUB 2017 PADEL NAJAAR INTERCLUB 1. ALGEMEEN 1.1. De 2017 Padel Interclub is een teamcompetitie voor spelers van clubs die aangesloten zijn bij Tennis Vlaanderen. De competitie wordt georganiseerd volgens de

Nadere informatie

PADEL GS TIENEN / LADDERCOMPETITIE 2017

PADEL GS TIENEN / LADDERCOMPETITIE 2017 PADEL GS TIENEN / LADDERCOMPETITIE 2017 Inleiding De PADEL GS ladder is een recreatieve competitievorm waarin clubleden tijdens het lopende seizoen in ploegvorm meerdere wedstrijden kunnen spelen tegen

Nadere informatie

BORSBEEK TENNIS CLUB

BORSBEEK TENNIS CLUB Verlengde Schanslaan, 2150 Borsbeek, tel: 03/322 58 13 www.borsbeektennisclub.be Email: info@borsbeektennisclub.be BORSBEEK TENNIS CLUB Mei 2018 Proficiat Xander, Jelle, Lukas en Dylan!!! Zij spelen volgende

Nadere informatie

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Vereniging voor Vlaams-Brabantse Badmintonton Clubs Ondernemingsnummer: 424.375.097 Rekeningnummer Fortis : 001-0952174-01 Website: http://www.vvbbc.be Uitgave

Nadere informatie

Het OCMW stimuleert sport in de buurt en motiveert intussen haar personeel en dat van haar verenigingen tot het beoefenen ervan.

Het OCMW stimuleert sport in de buurt en motiveert intussen haar personeel en dat van haar verenigingen tot het beoefenen ervan. Beste lezer Hierbij de NIEUWE info brochure van TC Sofoco Het OCMW stimuleert sport in de buurt en motiveert intussen haar personeel en dat van haar verenigingen tot het beoefenen ervan. De tennisclub

Nadere informatie

ZOMER 2016 LESSEN & STAGES

ZOMER 2016 LESSEN & STAGES ZOMER 2016 LESSEN & STAGES INFO ZOMERLESSEN - 10 lesweken Tennisschool Jongerenverbond vzw en haar gediplomeerde lesgevers biedt tennislessen aan op basis van het kleurensysteem van het KidsTennis project.

Nadere informatie

Tennisclub Sofoco. Infogids

Tennisclub Sofoco. Infogids Tennisclub Sofoco Infogids 2015-2016 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco, en van het OCMW Brugge. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV, campi Brugge,

Nadere informatie

Tennis: voorbeeldsport zijn & blijven Plezier van tennissport niet bederven Faire club = juiste sfeer = positief clubimago Ondersteuning door VTV &

Tennis: voorbeeldsport zijn & blijven Plezier van tennissport niet bederven Faire club = juiste sfeer = positief clubimago Ondersteuning door VTV & IN ONZE CLUB Tennis: voorbeeldsport zijn & blijven Plezier van tennissport niet bederven Faire club = juiste sfeer = positief clubimago Ondersteuning door VTV & Lotto Omgang met regels reglementen kennen

Nadere informatie

LOODGIETER THEUNS KRIS

LOODGIETER THEUNS KRIS ZOMER 2015 Beste KidsTennisser, Beste ouders, Ken je mij al? Ik ben Kastaar. Ik ben de mascotte van alle KidsTennissers. Heb je al eens goed rondgekeken op de club? Dan zie je zeker een affiche van mij!

Nadere informatie

TUMKENS CUP. wedstrijdreglement TC TUMKENS VZW. mei 2017

TUMKENS CUP. wedstrijdreglement TC TUMKENS VZW. mei 2017 TUMKENS CUP wedstrijdreglement mei 2017 TC TUMKENS VZW Pastoor Pitetlaan 30; 3130 Betekom tc-detumkens.be TC Tumkens clubnummer 7085 bij Tennis Vlaanderen INHOUD 1 Verloop Tumkens Cup... 1 1.1 Categorieën...

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015

OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015 OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015 1. INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 1.1. NIEUWE LEEFTIJDSCATEGORIEËN DAMES De leeftijdscategorieën D30, D40, D50 en D60 worden vervangen door resp. D25, D35, D45

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-1 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2017 DIVISIE 1 ALLE CATEGORIEËN 22, 23, 29, 30 april en 1 mei 2017 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

WINTERINTERCLUB JUNIOREN MATCH PLAY REGLEMENT

WINTERINTERCLUB JUNIOREN MATCH PLAY REGLEMENT WINTERINTERCLUB JUNIOREN MATCH PLAY 2016-2017 REGLEMENT DEELNEMINGSVOORWAARDEN : - Jongens en meisjes geboren na 1995 en lid zijn van één van de vermelde golfclubs. o Millenium Golf Club o Brabantse Golf

Nadere informatie

FOOTBALL CLUB GULLEGEM 4 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE

FOOTBALL CLUB GULLEGEM 4 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE FOOTBALL CLUB GULLEGEM 4 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE FC Gullegem organiseert zijn 4 de jeugdtornooi voor U12 en U13 onder de benaming: 4 e PAASTORNOOI U12 U13 Het tornooi gaat door op zaterdag

Nadere informatie

b) De inschrijving gebeurt per ploeg van 2 spelers van dezelfde club, of 2 spelers van verschillende clubs.

b) De inschrijving gebeurt per ploeg van 2 spelers van dezelfde club, of 2 spelers van verschillende clubs. Art. 4.3.3. Winterpoule Art. 4.3.3.1 Tijdstip en plaats De winterpoule loopt, tenzij bij uitzondering, van eind september tot eind maart. Alle wedstrijden worden gespeeld op terreinen die door Sporta-tennis

Nadere informatie

Kampioenenviering

Kampioenenviering TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Kampioenenviering 2018-19 zaterdag 25 mei 2019 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Interclub / Draaiboek 2015

Tennis Vlaanderen Interclub / Draaiboek 2015 Tennis Vlaanderen Interclub / Draaiboek 2015 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be www.tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Infoavond. Visie Aanbod Padel Rumbeke Lessen Interne competities Externe competities Communicatie Lid worden / startpakket Reserveren Vragen

Infoavond. Visie Aanbod Padel Rumbeke Lessen Interne competities Externe competities Communicatie Lid worden / startpakket Reserveren Vragen Welkom 30/10/2018 Welkom Infoavond Visie Aanbod Padel Rumbeke Lessen Interne competities Externe competities Communicatie Lid worden / startpakket Reserveren Vragen Visie Padel Rumbeke streeft naar een

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 1) De Jeugd Clubkampioenschappen 2014 worden gehouden van maandag 2 juni tot en met zondag

Nadere informatie

RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2010

RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2010 GEWEST LIMBURG RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2010 Vlaamse Tennisvereniging v.z.w. / Louizapoortgalerij 203 bus 3 / B-1050 Brussel Gewestelijk Secretariaat Limburg / Hendrik Van Veldekesingel 150 bus

Nadere informatie

De Koninklijke Vlaamse Voetbalbond organiseert

De Koninklijke Vlaamse Voetbalbond organiseert De Koninklijke Vlaamse Voetbalbond organiseert J E U G D Z A A L V O E T B A L T O R N O O I 2016 Dinsdag 27 en woensdag 28 december 2016 09.00 tot 16.30 uur Sporthal Wilrijkse Pleinen PRAKTISCHE ORGANISATIE

Nadere informatie

b) Indien zich tijdens de ontmoeting een ongeval voordoet, moet dit op het wedstrijdblad vermeld worden.

b) Indien zich tijdens de ontmoeting een ongeval voordoet, moet dit op het wedstrijdblad vermeld worden. Art. 4.2.2.5 Inzenden en invullen wedstrijdblad a) Het wedstrijdblad moet binnen de acht (8) kalenderdagen na de ontmoeting door de thuisploeg aan de federatie bezorgd worden. Dit kan op volgende manieren:

Nadere informatie

11/03/2014 Tennis Vlaanderen Richtlijnen Gewestelijke Interclub Gewest West- Vlaanderen 2014

11/03/2014 Tennis Vlaanderen Richtlijnen Gewestelijke Interclub Gewest West- Vlaanderen 2014 11/03/2014 Tennis Vlaanderen Richtlijnen Gewestelijke Interclub Gewest West- Vlaanderen 2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Tennisclub Sofoco. Infogids

Tennisclub Sofoco. Infogids Tennisclub Sofoco Infogids 2017-2018 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV: campus Brugge, SFX Brugge en H.

Nadere informatie

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Het Tenniskids programma bestaat uit verschillende, gekleurde fases. Voor de jongste jeugd ontwikkelde de KNLTB Tenniskids Blauw. Daarna

Nadere informatie

TC DE MAENE VZW REK. BE06 6528 2891 7222 Diksmuide 25/08/2015

TC DE MAENE VZW REK. BE06 6528 2891 7222 Diksmuide 25/08/2015 TC DE MAENE VZW REK. BE06 6528 2891 7222 Diksmuide 25/08/2015 EEN VOORLOPIG TERUGBLIKJE Beste tennisvrienden, TC de Maene is een club die leeft de woorden van Dieter Dellaert bij het clubbezoek vanuit

Nadere informatie

FOOTBALL CLUB GULLEGEM 3 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE

FOOTBALL CLUB GULLEGEM 3 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE FOOTBALL CLUB GULLEGEM 3 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE FC Gullegem organiseert zijn 3 de jeugdtornooi voor U12 en U13 onder de benaming: 3 e PAASTORNOOI U12 U13 Het tornooi gaat door op zaterdag

Nadere informatie

Jeugdfolder

Jeugdfolder Jeugdfolder 2018-2019 Naam Groep: A Beste jeugdspeler en ouder, In deze brochure vind je informatie over activiteiten, tornooien, lessen, voor komend tennisseizoen 18-19. We hebben de informatie opgedeeld

Nadere informatie

REGLEMENT PROVINCIALE SENIORENCOMPETITIE HEREN DAMES GEMENGD

REGLEMENT PROVINCIALE SENIORENCOMPETITIE HEREN DAMES GEMENGD PBA - Seniorencompetitie / 1 Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen VZW REGLEMENT PROVINCIALE SENIORENCOMPETITIE HEREN DAMES GEMENGD Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen vzw Maatschappelijke zetel:

Nadere informatie

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Zondag 17/apr 18/apr 19/apr 20/apr 21/apr 22/apr 23/apr 24/apr 25/apr 26/apr 27/apr 28/apr 29/apr 30/apr 1/mei 2/mei 3/mei 4/mei 5/mei 6/mei 7/mei 8/mei

Nadere informatie

1) (Re) Start to tennis: 2) Badminton op bezoek voor het spelen van tennis! TC DE MAENE VZW REK. BE06 6528 2891 7222. Diksmuide 05/06/2014

1) (Re) Start to tennis: 2) Badminton op bezoek voor het spelen van tennis! TC DE MAENE VZW REK. BE06 6528 2891 7222. Diksmuide 05/06/2014 TC DE MAENE VZW REK. BE06 6528 2891 7222 Diksmuide 05/06/2014 Beste tennisvrienden, Men groeit en bloeit zeggen ze soms Voor TC De Maene blijft dit opnieuw het geval Een tal van activiteiten in 2014 tonen

Nadere informatie

INSCHRIJVEN? LENTE- EN ZOMERPROGRAMMA Enkele aandachtspunten

INSCHRIJVEN? LENTE- EN ZOMERPROGRAMMA Enkele aandachtspunten LENTE- EN ZOMERPROGRAMMA 2019 Graag presenteert de jeugdwerking van T.C. Lummen het lesaanbod voor de komende lente- en zomerlessen. Net zoals afgelopen winter hebben we een recreatie en een competitie

Nadere informatie

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen ONTWERP MODALITEITEN 2012-2013 DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen INHOUD DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen A. Provinciale jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8 B. Bijzondere jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8

Nadere informatie

RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2015

RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2015 GEWEST LIMBURG limburg@tennisvlaanderen.be RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2015 Gewestelijk Secretariaat Limburg. Hendrik Van Veldekesingel 150 bus 76 te 3500 Hasselt. Tel. 0472 69 28 28 / limburg@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

zaterdag 27 mei 2017

zaterdag 27 mei 2017 TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be zaterdag 27 mei 2017 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen 20u30: Demonstratiewedstrijd

Nadere informatie

RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2016

RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2016 RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2016 West Vlaanderen Gewestelijke richtlijnen interclub 2016 1 Koksijde, 9 januari 2016 Geachte mevrouw, Geachte heer, Van onze eerste zending van het nieuwe jaar maken

Nadere informatie

DAMESZAALVOETBALTORNOOI

DAMESZAALVOETBALTORNOOI De Koninklijke Vlaamse Voetbalbond organiseert DAMESZAALVOETBALTORNOOI 2017 Maandag 27 februari en woensdag 1 maart 2017 19.00 tot 23.00 uur PRAKTISCHE ORGANISATIE 1) Velden + schoeisel Er wordt gespeeld

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Klassementrooster A 4/03/2014

Tennis Vlaanderen Klassementrooster A 4/03/2014 Tennis Vlaanderen 4/03/2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be www.tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

zaterdag 29 december 2018

zaterdag 29 december 2018 INDOOR CUP zaterdag 29 december 2018 zondag 30 december 2018 Sportloods Asse Potaarde 14 1730 Asse (ingang Pastinakenstraat) zaterdag 29 december 2018 zondag 30 december 2018 Beste, Wij heten jullie van

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRIS-2 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE VOOR SENIOREN 2017 ALLE CATEGORIEËN EN ALLE DIVISIES uitgezonderd Men & Ladies I divisie 1 12, 20, 28 september en 4 oktober

Nadere informatie

WINTER TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september

WINTER TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september WINTER TENNISSCHOOL 20182019 20 Weken Start in de week van 24 september Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers P.4 Volwassenen P.6 (Jeugd en Volwassenen) TENNIS

Nadere informatie

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen MODALITEITEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2018-2019 DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen DEEL 4 Competitie

Nadere informatie

GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2017

GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2017 GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2017 Gewestelijke Richtlijn 2017 1 / 7 Error! Use the Home tab to apply Kop 2 to the text that you want to appear here. Error! Use the Home tab to apply

Nadere informatie

- Wedstrijd: prestatie tussen 2 personen of 2 duo s.

- Wedstrijd: prestatie tussen 2 personen of 2 duo s. - Ook in geval van forfait dient een ingevuld poulekaartje ingestuurd te worden door de thuisploeg (met vermelding van de forfait). - De uiterste inleveringsdatum is vastgesteld op 8 april (dit is alleen

Nadere informatie

Woordje van de voorzitter

Woordje van de voorzitter Woordje van de voorzitter Beste tennisvrienden Nog enkele dagen en dan start het nieuwe tennisseizoen! Voor velen onder u reeds het zoveelste en dat vinden we heel fijn. Ben je nieuw in onze club, dan

Nadere informatie

LENTE TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 10 Weken - Start na de paasvakantie. Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen

LENTE TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 10 Weken - Start na de paasvakantie. Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen LENTE TENNISSCHOOL 2018 10 Weken - Start na de paasvakantie Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers P.3 Volwassenen P.4 (Jeugd en Volwassenen) TENNIS CLUB Y WWW.AUGUSTIJNENPARK.COM

Nadere informatie

AFFICHE. Tornooiboekje 35+ Games

AFFICHE. Tornooiboekje 35+ Games AFFICHE 1 INTRO Beste Wij heten jullie van harte welkom op de 35+ games van VC Groot Dilbeek. Het veteranentornooi met 8 ploegen gaat door in Dilbeek: Campus Roelandsveld synthetisch veld, Sportlaan 24,

Nadere informatie

Tennis Club Sofoco. Infogids 2012

Tennis Club Sofoco. Infogids 2012 Tennis Club Sofoco Infogids 2012 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco, en van het OCMW Brugge. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV, SFX vzw, de

Nadere informatie

Hoofdstuk 2 : Bepalingen per Gewest

Hoofdstuk 2 : Bepalingen per Gewest Hoofdstuk : Bepalingen per Gewest GEWEST ANTWERPEN ART. 1 Voor de tornooien tijdens het zomerseizoen van week 1 tot week 8, heeft elke club, na goedkeuring van het gewestelijk comité, het recht om tornooien

Nadere informatie

De ploegen worden ingedeeld in reeksen, volgens de som van de waardepunten, die overeenstemmen met het enkelklassement van elke speler.

De ploegen worden ingedeeld in reeksen, volgens de som van de waardepunten, die overeenstemmen met het enkelklassement van elke speler. 11 Art. 4.2. Art. 4.2.1. Art. 4.2.1.1 Interclubcompetitie Interclub Categorieën Heren, Dames en Gemengd Alle Leeftijden: Reeks 1: max. 45 punten Reeks 2: max. 30 punten Jong Veteranen +35, Veteranen +45,

Nadere informatie

De ploegen worden ingedeeld in reeksen, volgens de som van de waardepunten, die overeenstemmen met het dubbelklassement van elke speler.

De ploegen worden ingedeeld in reeksen, volgens de som van de waardepunten, die overeenstemmen met het dubbelklassement van elke speler. 23 Art. 4.2.4 Seniorencompetitie Art. 4.2.4.1 Categorieën Heren: DH+55 - DH+60 Dames: DD+55 - DD+60 Gemengd: DG+55 - DG+60 De ploegen worden ingedeeld in reeksen, volgens de som van de waardepunten, die

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN REGLEMENT SEIZOEN

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN REGLEMENT SEIZOEN BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN REGLEMENT SEIZOEN 2016-2017 PRINCIPES Alle clubs die in de provinciale reeksen met één of meer damesploegen aantreden, zijn verplicht om met minstens

Nadere informatie

Segmentering 2014-2015. Op basis van het proefproject Oost-Vlaanderen (2013-2014)

Segmentering 2014-2015. Op basis van het proefproject Oost-Vlaanderen (2013-2014) Segmentering 2014-2015 Op basis van het proefproject Oost-Vlaanderen (2013-2014) DOELSTELLING Organiseren van basketbal op 4 levels met aangepaste reglementen KERKMODEL - Seniors Level 4 : reeksen zonder

Nadere informatie

We hebben ook een specifiek zomeraanbod met een stage en een tweede reeks Start to Tennis. Inschrijven voor het zomeraanbod kan vanaf 1 juni 2019.

We hebben ook een specifiek zomeraanbod met een stage en een tweede reeks Start to Tennis. Inschrijven voor het zomeraanbod kan vanaf 1 juni 2019. PROGRAMMA VOLWASSENEN 2019 Graag presenteert T.C. Lummen het lesaanbod voor het komende outdoorseizoen. Als familieclub richten we tennislessen in voor zowel competitiespelers, die zich willen voorbereiden

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2016

GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2016 GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2016 Gewestelijke Richtlijn 2016 1 / 5 1 Inschrijvingen Deze richtlijnen zijn een aanvulling op het algemeen competitiereglement, het interclubreglement

Nadere informatie

Regels World Tour rood

Regels World Tour rood Regels World Tour rood Een ploeg bestaat uit minimaal 1 en maximaal 6 spelers. Jongens en meisjes spelen door elkaar. Voor kinderen t/m 9 jaar met het niveau rood (spelen in miniveld). In uitzonderlijke

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN BEKER VAN OOST-VLAANDEREN REGLEMENT SEIZOEN 2010-2011 HOFMAN SPORT CUP VROUWEN PRINCIPES Alle clubs die in de provinciale reeksen met één of meer damesploegen aantreden, zijn verplicht om met minstens

Nadere informatie

ROLSTOELTENNIS REGLEMENT. Parantee vzw Zuiderlaan Gent T: E: W: Goedgekeurd op 3 juni 2014

ROLSTOELTENNIS REGLEMENT. Parantee vzw Zuiderlaan Gent T: E: W:   Goedgekeurd op 3 juni 2014 Parantee vzw Zuiderlaan 13 9000 Gent T: 09 243 11 70 E: info@parantee.be W: www.parantee.be ROLSTOELTENNIS REGLEMENT Goedgekeurd op 3 juni 2014 onder auspiciën van : INHOUD INHOUD... 1 LIJST DER AFKORTINGEN...

Nadere informatie

zaterdag 28 december 2019

zaterdag 28 december 2019 INDOOR CUP zaterdag 28 december 2019 zondag 29 december 2019 Sportloods Asse Potaarde 14 1730 Asse (ingang Pastinakenstraat) U6 U9 U11 zaterdag 28 december 2019 zondag 29 december 2019 Beste, Wij heten

Nadere informatie

Roeselaarse Inter Club Kaarting

Roeselaarse Inter Club Kaarting Roeselaarse Inter Club Kaarting -------------------------------------------------------- ORGANISATIE EN SPELREGLEMENTEN -------------------------------------------------------- HOOFDSTUK 1 : Samenstelling

Nadere informatie

Brochure SBN Mix competitie

Brochure SBN Mix competitie Brochure SBN Mix competitie Seizoen 2015 Uitgegeven door Squash Bond Nederland Deze brochure bevat informatie over de SBN Mix competitie 2015, een competitievorm voor teams georganiseerd door Squash Bond

Nadere informatie

Roeselaarse Inter Club Kaarting

Roeselaarse Inter Club Kaarting Roeselaarse Inter Club Kaarting REGLEMENTEN ORGANISATIE - EN SPELREGLEMENTEN HOOFDSTUK 1 : Samenstelling van het bestuur HOOFDSTUK 2 : Aansluitingsvoorwaarden van lokalen en ploegen HOOFDSTUK 3 : De spelerslijst

Nadere informatie

WINTERTRAINING

WINTERTRAINING WINTERTRAINING 2017-2018 Tenniscenter Wimbledon Zoutleeuwsesteenweg 120 3803 Wilderen Tel: +32 11 68 00 65 E-mail: info@wimbledon.be Website: www.wimbledon.be Voorwoord Beste ouders en jeugdspelers, Onze

Nadere informatie

Tennisclub Sofoco. Infogids

Tennisclub Sofoco. Infogids Tennisclub Sofoco Infogids 2013-2014 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco, en van het OCMW Brugge. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV, campi Brugge,

Nadere informatie

AANMELDING VOORJAARSCOMPETITIE 2018 (regio en landelijke competitie)

AANMELDING VOORJAARSCOMPETITIE 2018 (regio en landelijke competitie) AANMELDING VOORJAARSCOMPETITIE 2018 (regio en landelijke competitie) Inschrijving sluit op 27 november 2017 In het voorjaar van 2018 is er weer een nieuwe competitie. Komend voorjaar zullen er weer enkele

Nadere informatie

TC VELINA INTERCLUB 2011

TC VELINA INTERCLUB 2011 TC VELINA INTERCLUB 2011 1. ALGEMEEN TC Velina heeft dit jaar 31 interclubploegen. Op zaterdagnamiddag (13u45) spelen 5 damesploegen en 3 damesploegen. Op zondagochtend (9u45) spelen 4 herenploegen. Op

Nadere informatie

WINTERTRAINING

WINTERTRAINING WINTERTRAINING 2018-2019 Tenniscenter Wimbledon Zoutleeuwsesteenweg 120 3803 Wilderen Tel: +32 11 68 00 65 E-mail: info@wimbledon.be Website: www.wimbledon.be Voorwoord Beste ouders en jeugdspelers, Onze

Nadere informatie

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 4 Contactadressen en telefoonnummer... 4 Jeugdcommissie... 5 Maak kennis met tennis... 6 Vervolg maak kennis met tennis...

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Ethias Interclub / Draaiboek 2014

Tennis Vlaanderen Ethias Interclub / Draaiboek 2014 Tennis Vlaanderen Ethias Interclub / Draaiboek 2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Tornooibrochure Augustustornooien Woensdag 15 augustus 2018 U7 U11

Tornooibrochure Augustustornooien Woensdag 15 augustus 2018 U7 U11 Tornooibrochure Augustustornooien Woensdag 15 augustus 2018 U7 U11 Wij danken alvast alle 142 ploegen die zich ingeschreven hebben voor deze editie van ons jaarlijks augustustornooi te KFC Dessel Sport.

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-2 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2018 DIVISIE 2 ALLE CATEGORIEËN 21, 22, 28, 29 april en 1 mei 2018 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

Infobrochure. TC Vlug Vooruit

Infobrochure. TC Vlug Vooruit Infobrochure TC Vlug Vooruit Gemeentelijke Sportterreinen Keizershoek Fortsteenweg 1 2170 Merksem Tel: 03/645.26.06 www.vlugvooruit.be tennis@vlugvooruit.be Welkom bij Tennisclub Vlug Vooruit! Via deze

Nadere informatie

Segmentering 2014-2015. Op basis van het proefproject Oost-Vlaanderen (2013-2014)

Segmentering 2014-2015. Op basis van het proefproject Oost-Vlaanderen (2013-2014) Segmentering 2014-2015 Op basis van het proefproject Oost-Vlaanderen (2013-2014) DOELSTELLING Organiseren van basketbal op 4 levels met aangepaste reglementen KERKMODEL - Seniors Level 4 : reeksen zonder

Nadere informatie

vzw TENNISCLUB "KASTEEL VAN HAM" HUISHOUDELIJK REGLEMENT

vzw TENNISCLUB KASTEEL VAN HAM HUISHOUDELIJK REGLEMENT vzw TENNISCLUB "KASTEEL VAN HAM" HUISHOUDELIJK REGLEMENT HOOFDSTUK 1: Algemeen A. Alleen de leden die in regel zijn met de betaling van hun bijdragen voor het lopende seizoen hebben toegang tot de tennisterreinen

Nadere informatie

Schrijf je in voor. World Tour of Groene najaarscompetitie. najaar 2014

Schrijf je in voor. World Tour of Groene najaarscompetitie. najaar 2014 Schrijf je in voor World Tour of Groene najaarscompetitie najaar 2014 In september start de World Tour en Groene competitie. Deze competitievormen zijn voor kinderen t/m 12 jaar. Doe mee en schrijf je

Nadere informatie

JEUGDTENNIS en COMPETITIE

JEUGDTENNIS en COMPETITIE JEUGDTENNIS en COMPETITIE Woe 11 januari 2006 Tennissende Jeugd.. Jeugdleden in Standaard Wetteren Positieve evolutie in aantal jeugdspelers Aantal kinderen dat les neemt van 25 naar meer dan 100 Aantal

Nadere informatie

BC MATADOR REGLEMENTEN ALGEMEEN Revisie : 28/08/2015

BC MATADOR REGLEMENTEN ALGEMEEN Revisie : 28/08/2015 BC MATADOR REGLEMENTEN ALGEMEEN Revisie : 28/08/2015 1. Handicaps. De basishandicap(s) worden gespeeld in Vrij Spel. Het Bestuur kan bij het begin van het seizoen aan bepaalde spelers de toelating geven

Nadere informatie