Websiteteksten Kermex Event Catering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Websiteteksten Kermex Event Catering"

Transcriptie

1 Websiteteksten Kermex Event Catering Homepage Slider teksten (5x) Event catering en begeleiding, compleet door ons verzorgd Advies bij grootschalige evenementen en publiekscatering Totaalleverancier in drank catering, food catering en event faciliteiten Van kermis tot festival, altijd een passende cateringservice Event catering op maat voor meerdaagse events Drank catering Drankcateraar Kermex levert totaaloplossingen voor uw event, zodat u maar met één partij te maken heeft. Zo leveren wij onder andere ook de barren, het barpersoneel en A-merk alcoholica en nonalcoholische dranken. Kies het drankarrangement dat bij uw event past en wij organiseren de rest! Dankzij 40 jaar ervaring, kunnen wij all-in drank catering verzorgen tijdens grootschalige evenementen. Door druktes en piekmomenten te leren inschatten, hebben wij onze cateringservice geprofessionaliseerd en afgestemd op grotere groepen mensen. Food catering Wat lekkers te eten is onmisbaar tijdens een evenement, waardoor wij uw event graag voorzien van passende food catering. Food trucks, specifieke gerechten of een barbecue? Laat ons weten wat uw eetwensen zijn, dan dragen wij geschikte partijen of eettentjes aan! Door de jaren heen hebben wij een breed netwerk opgebouwd aan partijen die weten wat lekker eten is. Laat de zoektocht dus achterwege en kies voor het gemak van onze fullservice food catering. Of dit nou een buffet of een mobiele keuken betreft, Kermex Event Catering weet de kwaliteit te vinden. Event faciliteiten Bij het organiseren van een festival of bijeenkomst op grotere schaal komt een hoop kijken. Passende event faciliteiten moeten aanwezig zijn in de juiste hoeveelheden om bezoekers van alle gemakken te voorzien. Denk aan tenten, sanitaire voorzieningen, betaalmunten en hekwerk. Als full service event cateraar hebben wij nauw contact met partners en leveranciers, zodat we ieder event tot in de puntjes kunnen verzorgen. Ieder event heeft zo zijn eigenschappen, waardoor maatwerk is vereist. Laat ons dus vroegtijdig weten over uw evenement, zodat we u kunnen adviseren! Over Kermex Event Catering Bij Kermex zijn we gespecialiseerd in allround catering tijdens grootschalige events. Dit in combinatie met onze ruime ervaring en proactieve werkwijze, zorgen wij ervoor dat ieder evenement een succes kan worden!

2 Over ons Headertekst Al 40 jaar event catering! Over eventcateraar Kermex Bij Kermex richten wij ons bij voorkeur op een fullservice aanpak, zodat wij overzicht hebben omtrent een geheel event. Zo hebben we meer grip op de situatie en kunnen we een professioneel resultaat eerder garanderen. Werken met vaste partners, leveranciers en personeel zijn hierin bepalend. De organisatie van grootse events is daarnaast een tijdrovend proces, waardoor het wel zo prettig is dat alle activiteiten tijdens het event gunstig verlopen als het moment dan eenmaal daar is! Service op maat Bij event catering is het van belang maatwerk te bieden, aangezien ieder event anders is en iedere locatie andere eigenschappen heeft. Hierdoor hebben wij flexibel leren werken en kunnen wij snel schakelen. Hiernaast hebben we ook oog voor detail en kennis van zaken, wat we graag met u delen in de vorm van persoonlijk advies. Ook ons personeel is bekwaam, waardoor zij uw gasten professioneel en vriendelijk van dienst zullen zijn. Professionals Het werken met een ervaren team van professionals zorgt ervoor dat wij doelgericht te werk kunnen gaan naar een gewenst resultaat. En dankzij ons vaste netwerk, zijn wij in staat om de juiste mensen op te kunnen trommelen. Vaste partners zorgen ervoor dat wij altijd een oplossing voor handen hebben en vaste leveranciers helpen ons aan de gewenste drank assortimenten en faciliteiten. Wel zo fijn die zekerheid van kwaliteit en professionaliteit. Toekomst denken Zowel incidentele als terugkerende evenementen behoren tot de cateringservices van Kermex. De laatste heeft onze voorkeur, zodat ons partnerschap zich verder kan ontwikkelen. Hoewel we kwaliteit nastreven, zijn er altijd punten ter verbetering. Zo kunnen we tijdens het samenwerkingsproces continue bijschaven tot het gewenste resultaat. Onze transparante en eerlijke werkwijze zal hier mede bepalend in zijn.

3 Drankcatering Headertekst Catering van dranken Introductie De kracht van Kermex zit hem in de veelzijdigheid aan mogelijkheden en het streven naar kwaliteit. Zodoende werken wij met A-merken, zoals onze partners Hertog Jan en Grolsch. Zoekt u luxere dranken zoals Champagne, Prosecco of cocktails, dan hebben wij hier ook vaste leveranciers voor. Uiteraard verzorgen wij ook non-alcoholische drankassortimenten met dranken naar keuze. Liever koffie en thee? Ook daar weten we raad mee! Vertel ons over uw event, zodat we een duidelijk beeld hebben van de situatie. De uitstraling of uitrusting kan namelijk verschillen per event, waar een kerstmarkt, festival of bedrijfsborrel net even anders moet worden aangepakt. Wij zullen daar uiteraard in adviseren, zodat u alleen de keuzes hoeft te maken. TAPINSTALLATIES & KOELINGEN De meeste dranken worden gekoeld geschonken, waardoor koelkasten of zelfs koelwagens onmisbaar zijn tijdens de catering! Ook tapinstallaties, barren en het benodigde glaswerk leveren we graag aan u met behulp van onze allin drankcatering. Wel zo handig om enkel met één partij contact te hebben omtrent uw event. Dranken en benodigdheden, compleet door ons verzorgd! BARPERSONEEL & BEDIENING Bij het leveren van service, is personeel gemoeid. Zodoende kunnen wij uw event ook voorzien van een ervaren horecacrew. Of dit nou bartenders, bediening of cocktailshakers moeten zijn, wij weten ze te vinden. Met behulp van een vast netwerk aan krachten, kunnen wij professionaliteit en een snelle doorloop garanderen. Laat ons uw event in goede banen leiden.

4 Foodcatering Headertekst Catering van eten Introductie Na zo n 40 jaar een horecagelegenheid inclusief keuken te hebben gerund, weten we wat lekkers is! Uiteraard past bij ieder moment iets anders en valt over smaak niet te twisten. We horen dan ook graag wat uw wensen zijn, zodat het eten hierop kan worden afgestemd. Vaste food partners zullen hiervoor worden benaderd, waardoor kwaliteit kan worden gegarandeerd en ervaren koks, traiteurs of food cateraars u zullen bedienen! De mogelijkheden binnen de food catering zijn dus grenzeloos, waar een grootschalige barbecue, een lopend buffet of toch liever een snackwagen allen mogelijk zijn. Bent u opzoek naar iets specifiekers zoals oesters, tapas of traditionele gerechten, dan kunnen wij ook dat voor u realiseren. Geef aan wat u voor ogen heeft, dan passen wij er een mouw aan! FOODTRUCKS & MOBIELE KEUKENS Bij ieder evenement, past zo zijn eettent. Dit is onder andere afhankelijk van het concept, de bezoekers aantallen en voorkeuren. Het betrekken van foodtrucks en mobiele keukens bij uw event is in ieder geval gunstig. Deze kunnen de uitstraling van het event namelijk versterken, uw gemak vergroten en zullen letterlijk en figuurlijk bij de bezoekers in de smaak vallen! BIOLOGISCH EN VERANTWOORD De trends van tegenwoordig geven nog steeds een duidelijke voorkeur aan duurzaam verkregen en milieuvriendelijke voeding. Zodra uw voorkeur hier ook naar uitgaat, dan kunnen wij ons netwerk hiervoor raadplegen. Tevens valt er met de meeste partijen ook af te stemmen wat zij op het menu zetten. Zo sluit het eten nog beter aan op uw evenement.

5 Event faciliteiten Als eventcateraar krijgen we een hoop praktische vragen omtrent zaken die bij events komen kijken zoals het aanvragen van vergunningen en de voorwaarden daarvan, event faciliteiten en de benodigde hoeveelheden hiervan. Gezien de ruime ervaring die we inmiddels hebben binnen de event catering, hebben we hier veel kennis en ervaring over opgedaan. Daarnaast zijn we gaan investeren in event voorzieningen en hebben we hier vaste partners voor verzameld. Met behulp van deze event partners en onze eigen faciliteiten leveren wij bijvoorbeeld ook: festivaltenten, munten, sanitaire voorzieningen en podia. Zo kunt u alle faciliteiten bij ons aanvragen en dragen wij de zorg dat dit in orde komt. Benader ons dan ook eens vrijblijvend om het te hebben over de mogelijkheden bij uw event! TOTAALLEVERANCIER Als cateraar leveren wij totaalpakketten, zodat u enkel met één partij contact hoeft te hebben ten behoeve van uw event. Hierbij kunt u denken aan hekwerk, statafels, outdoor marketing en een energievoorziening. Maak het uzelf gemakkelijk en laat de organisatie van event faciliteiten en benodigdheden over aan ons. Zo kiest u voor overzicht en zekerheid tegelijkertijd. EVENT ADVIES Als u voor de eerste keer een evenement organiseert op een specifieke locatie, dan vergt dit veel denk- en uitzoekwerk. Bij Kermex denken we vanaf dat beginstadium maar al te graag met u mee. Van belang is natuurlijk dat het event een succes wordt, waardoor advies vanuit de praktijk uitkomst biedt. Laten we samen de knelpunten en oplossingen bepalen!

6 Projecten Het beste beeld van onze cateringservice krijgt u door het met eigen ogen te zien. Vandaar dat wij enkele projecten hebben uitgelicht op deze pagina, zodat u een idee heeft van onze werkwijze. Uiteraard kunnen we ook een afspraak met u maken bij een van onze toekomstige klussen, zodat we de mogelijkheden kunnen bepalen voor uw event. Kermis en Oranjefeest Loenen Na al zo n 40 jaar vaste partner te zijn van de Kermis en het Oranjefeest in Loenen, is ook de editie in 2016 weer succesvol verlopen! De grote feesttent bood ruimte aan een groot aantal bezoekers en het podium was het toneel van verschillende optredens. Voldoende barren, barpersoneel en koelingen waren aanwezig om de drank catering netjes te verzorgen. Ook betaalmunten zijn geleverd, zodat er enkel op één plek met geld afgerekend hoefde te worden. Buiten zijn er verschillende materialen geleverd, zoals picknicktafels, parasols en hekwerk. Hiermee is het event netjes aangekleed en zijn gasten van alle gemakken voorzien. Op naar het komende jaar, waarin we wederom hopen op net zulk gezellig publiek en lekker weer als dit jaar! Datum: 12 Mei 2016 Foto s: Drive Oranjefeest Wichmond Kermex heeft jaarlijks verschillende vaste samenwerkingspartijen, waar het Oranjefeest in Wichmond er ook één van is! Dit partnerschap loopt al zo n 40 jaar door, waardoor het evenement steeds professioneler is opgezet. Dit jaar is er een grote feesttent inclusief vloer gefaciliteerd, waarin een grote bruine bar is geplaatst. Dit ter vergroting van de sfeer en de authentieke uitstraling die komt kijken bij de lange bestaansgeschiedenis van Kermex en Wichmond. De gehele horecacrew is verzorgd door Kermex, waarnaast ook alle benodigde materialen zoals koelingen, barren en verlichting zijn georganiseerd. Mede dankzij de goede optredens en prettige sfeer is het evenement wederom succesvol verlopen en heeft geresulteerd in een hoop tevreden bezoekers. Volgend jaar gewoon weer! Datum: 29 Augustus 2015 Foto s: Drive Rocktober Festival Ieder evenement heeft zo zijn charme, waar die bij de zesde editie van het Rocktober Festival te vinden was in de rijke historie aan rockmuziek. Vele liefhebbers kwamen samen om deze historie in te duiken en om te genieten van goede muziek van toen. Al deze mensen werden ondergebracht in een gestreepte feesttent inclusief vloer en werden voorzien van gekoelde dranken. Ook een snackwagen was aanwezig om men te voorzien van een warme hap. Naast dit alles heeft Kermex een fotograaf geregeld om de avond vast te leggen. Altijd interessant voor de bezoekers om de avond nog eens te kunnen beleven. De stemming zat er goed in tijdens het jaarlijks terugkerende event. Hoogtijd om dat gewoon nog eens over te doen! Datum:24 Oktober 2016 Foto s: Drive &

7

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw visie Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. Waar vers

Nadere informatie

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW Ja! kunnen jullie volmondig uitspreken op de meest waardevolle plek in het hart van Utrecht! Ontdek de eindeloze mogelijkheden die wij bieden voor jullie bruiloft in het Muntgebouw. TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE

Nadere informatie

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen.

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. Maak kennis met de rest van de wereld. Nieuwe smaken, gerechten

Nadere informatie

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE Dag bruidspaar, Hartelijk dank voor uw interesse in buitengewoon trouwen bij Feel Good TentEvent,

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Innovatief en toekomstgericht

Innovatief en toekomstgericht Missie Wij zijn de meest trendy en innovatieve Event Cateraar op het gebied van Food & Drinks, waarbij de beste customer service, kwaliteit en beleving onze Core Business is. In onze missie is full service,

Nadere informatie

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig be different share Kennis delen is het belangrijkste speerpunt van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig congrescenter in Nederland gaan, maar waarom kiest u niet voor de meest

Nadere informatie

StarCuisine Van Gijnstraat GB Rijswijk (zh) t f

StarCuisine Van Gijnstraat GB Rijswijk (zh) t f StarCuisine Van Gijnstraat 25 2288 GB Rijswijk (zh) t 070-362 87 02 f 070-362 85 23 order@starcuisine.nl www.starcuisine.nl StarCuisine heet u welkom StarCuisine is alles wat u kunt verwachten van een

Nadere informatie

Tips voor de organisatie van een succesvol event

Tips voor de organisatie van een succesvol event In cl us dr ie f aa ib oe k & ch ec kl is t Tips voor de organisatie van een succesvol event Inhoud Inhoud 1. Doelgroep 2. Datum 3. Locatie 4. Catering 5. Invulling 6. Uitnodiging 7. Checklist 8. Draaiboek

Nadere informatie

Een korte kennismaking..

Een korte kennismaking.. Een korte kennismaking.. 1 2 Kenni(smaken) Wie is Company Cook? Company Cook is een zelfstandig werkende cateraar met ruim 40 jaar kennis en ervaring in de exploitatie van bedrijfsrestaurants binnen Nederland

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

Gastvrijheid beleven HORECA & FREIZEIT. Nieuw concept MEER ERVAREN > FACHMESSE 21-23 NOVEMBER 2016 MESSEZENTRUM BAD SALZUFLEN

Gastvrijheid beleven HORECA & FREIZEIT. Nieuw concept MEER ERVAREN > FACHMESSE 21-23 NOVEMBER 2016 MESSEZENTRUM BAD SALZUFLEN 21-23 NOVEMBER 2016 Nieuw concept Gastvrijheid beleven Messezentrum Bad Salzuflen Benzstraße 23 32108 Bad Salzuflen MEER ERVAREN Nieuw concept Frisse wind - pure belevenis vindt in 2016 voor de tweede

Nadere informatie

Hét podium voor uw evenement of congres

Hét podium voor uw evenement of congres Hét podium voor uw evenement of congres COMFORTABELE RABOBANK THEATERZAAL Ideaal zicht op uw presentatie Sfeervolle ruimtes handig te combineren met de Rabobank Theaterzaal of apart, voor kleinere bijeenkomsten.

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE.

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. RETAIL INTRODUCTIE Vanuit Geldermalsen verzorgt Eldee Expo Experts sinds 1976 jaarlijks honderden stands in binnenen buitenland. Eldee Expo Experts regelt

Nadere informatie

Horeca mogelijkheden Cascade

Horeca mogelijkheden Cascade Horeca mogelijkheden Cascade Voor uw bijeenkomst, feest, receptie of (na)borrel zijn er oneindig veel mogelijkheden. Een kopje koffie met gebak voor een gepaste ontvangst, een lekker hapje of nootje voor

Nadere informatie

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden Geachte gast, Dank voor uw interesse in Le Temps Perdu. Een eigentijdse en sfeervolle ontmoetingsplaats in het hart van Boxtel, waar u zeven dagen per week uitstekend en voor een aangename prijs kunt lunchen

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK

VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK PODIUM MOZAÏEK IS OOK TE HUUR! ORGANISEERT U ZELF EEN EVENEMENT? PODIUM MOZAÏEK IS EEN INSPIRERENDE LOCATIE DIE GESCHIKT IS VOOR VERSCHILLENDE EVENEMENTEN EN ACTIVITEITEN VOOR

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Catering met karakter

Catering met karakter Catering met karakter Plan je een feestelijk event? Een bruisende nieuwjaarsdrink? Met de collega s of bij je thuis? Laat je verbeelding de vrije loop. Een walking of seated dinner met warm en/of koud

Nadere informatie

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE OVER ONS At Your Event is een energiek, creatief, jong en dynamisch bedrijf. En dat merkt u al tijdens het eerste gesprek. Wij denken graag met u mee en verplaatsen ons in u als opdrachtgever. Inventariseren

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

Beste, Hartelijk dank voor uw interesse in de Caballero Fabriek!

Beste, Hartelijk dank voor uw interesse in de Caballero Fabriek! Beste, Hartelijk dank voor uw interesse in de Caballero Fabriek! De Caballero Fabriek Binckhorst is een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve, creatieve en culturele bedrijven. Waar

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Eten, drinken & muziek Waar, wanneer & hoe u maar wilt

Eten, drinken & muziek Waar, wanneer & hoe u maar wilt Eten, drinken & muziek Waar, wanneer & hoe u maar wilt Lusht. Heeft u een buurtfeest, een barbecue of een familiebrunch? Of organiseert u een bedrijfsevenement, personeelsfeest of een bruiloft? Lusht heeft

Nadere informatie

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark, aan de rand van een prachtige waterpartij, ligt een stijlvol en modern stadsstrand Strandzuid. Al acht jaar is Strandzuid

Nadere informatie

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes!

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes! ZAKELIJK Garantie voor zakelijk succes! Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. U ervaart direct een unieke sfeer op het moment dat u ons landgoed betreedt. Er is ruimte en rust en tegelijkertijd

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht

beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht Over OMA OMA beekbergen ondersteunt werkende ouders om de balans tussen de eisen van het privéleven en die van het werk te behouden of te herstellen. Bij

Nadere informatie

info@desteenfabriek.com www.desteenfabriek.com Inhoud Introductie Filosofie Het concept De transformatie Wat wij bieden De mogelijkheden Brede faciliteiten Wat maakt ons uniek 1 2 3 4 5 6 8 10 Introductie

Nadere informatie

KOFFIE THEE APPARATUUR

KOFFIE THEE APPARATUUR KOFFIE THEE APPARATUUR Al vier generaties lang voorzien we bij Brandsma horeca, bedrijven en particulieren van koffie, thee en allerhande bijproducten. Met jarenlange passie en kennis bieden we u met onze

Nadere informatie

Projectplan. Werktitel: Winterevent Door : Stichting Puur Brabants Datum : Augustus ! Pagina 1

Projectplan. Werktitel: Winterevent Door : Stichting Puur Brabants Datum : Augustus ! Pagina 1 Projectplan Werktitel: Winterevent 2017 Door : Stichting Puur Brabants Datum : Augustus 2017 Pagina 1 Inleiding Helmonder zijn is iets moois, iets om trots op te zijn. Helmond is een prachtige stad, er

Nadere informatie

Voor alle evenementen geldt dat het Ouderenfonds de volgende taken en verantwoordelijkheden heeft:

Voor alle evenementen geldt dat het Ouderenfonds de volgende taken en verantwoordelijkheden heeft: Geachte lezer, Met trots presenteren wij hierbij de evenementenmenukaart van het Nationaal Ouderenfonds. Het Ouderenfonds is een goed doel die alleen evenementen kan organiseren door middel van uw gift

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

BURGER WEESHUIS VERHUUR

BURGER WEESHUIS VERHUUR BURGER WEESHUIS VERHUUR burger weeshuis Het Poppodium van Deventer Burgerweeshuis is al meer dan 30 jaar dè plek in Deventer voor popmuziek met veel verschillende concerten en dancefeesten op een pracht

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. De Hassinkhof. Wonen Zorg Welzijn

Woonzorgcentrum. De Hassinkhof. Wonen Zorg Welzijn Woonzorgcentrum De Hassinkhof Wonen Zorg Welzijn Ieder mens telt Welkom bij Woonzorgcentrum De Hassinkhof. Fraai gelegen, naast de kerk in de kern van Beltrum. De Hassinkhof biedt een compleet pakket aan

Nadere informatie

Amstelhoven de locatie

Amstelhoven de locatie Amstelhoven de locatie Amstelhoven is een verzamelcentrum voor kerken, sociaal ondernemers en non-profit organisaties. Al sinds het begin van de 18 e eeuw wordt hier gewerkt aan een sociaal en rechtvaardig

Nadere informatie

20 tips. boordevol inspiratie voor social media content creatie

20 tips. boordevol inspiratie voor social media content creatie 20 tips boordevol inspiratie voor social media content creatie Je social media bijhouden met de juiste content Social media bijhouden voor je food of horeca onderneming kan een hele uitdaging zijn, zeker

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

ONZE KWALITEIT EN SERVICE ALS BASIS VAN UW BEDRIJFSKANTINE

ONZE KWALITEIT EN SERVICE ALS BASIS VAN UW BEDRIJFSKANTINE ONZE KWALITEIT EN SERVICE ALS BASIS VAN UW BEDRIJFSKANTINE KIES ZELF ASSORTIMENT EN PRIJSSTELLING. WIJ ZORGEN VOOR KWALITEIT EN SERVICE! Bedrijfscatering staat al jaren synoniem voor een buffet met brood,

Nadere informatie

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Wilt u van uw congres, relatiedag, vergadering, training of personeelsfeest een unieke ervaring maken? Kom dan naar het Safari Meeting Centre in Burgers

Nadere informatie

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft.

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. Ons inziens met weinig oog voor de koffiekwaliteit en uw daadwerkelijke

Nadere informatie

Trouwen bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Trouwen bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Trouwen bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in Beachclub LEEF! Trouwen bij Beachclub LEEF betekent de dag van je leven op

Nadere informatie

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Feestje bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in onze Beachclub. Beachclub LEEF ligt middenin een van de meest prachtige en

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

Eurest Hét teken van gastvrijheid

Eurest Hét teken van gastvrijheid Eurest Hét teken van gastvrijheid Uw lunch op het werk met de aandacht van thuis A member of Compass Group PLC Eurest Hét teken van gastvrijheid Uw lunch op het werk met de aandacht van thuis Pure professionaliteit,

Nadere informatie

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN!

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! Het leukste én grootste horecabedrijf van Oss zoekt een enthousiaste floormanager bediening. Grijp deze unieke

Nadere informatie

Catering Rode Rozen & Tortilla s

Catering Rode Rozen & Tortilla s Catering Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman b.brinkman@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt

Nadere informatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie 16-18 November 2015 Bad salzuflen meer informatie > Gastvrijheid ontmoet recreatie uw zakelijk platform! duurzaam inspirerend regionaal Evenementenhal Hardenberg MesseHAL Team Deutschland Energieweg 2

Nadere informatie

Trouwen. Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! bij music club kampen.

Trouwen. Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! bij music club kampen. Trouwen bij music club kampen Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! Een onvergetelijke dag beleven? www.musicclubkampen.nl Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! TROUWEN BIJ MUSIC

Nadere informatie

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flavours to go Het flexibele concept voor uw interne catering waar u de smaak van te pakken krijgt! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Nadere informatie

haal het maximale uit uw barzone

haal het maximale uit uw barzone haal het maximale uit uw barzone barspecialist voor evenementen optimaal rendement door uitstraling en assortiment voor de perfecte bar op uw evenement info@eventbar.nl eventbar.nl Omdat het echte kwartje

Nadere informatie

In beeld. uitgeruste foodtruck. terug ophalen.

In beeld. uitgeruste foodtruck. terug ophalen. In beeld Binnenkant cateringtrailer Onze trailers kunnen dienen als een volledig uitgeruste foodtruck. Gebruik onze mobiele keukens als tijdelijke pop-up. Elektriciteit kan gemakkelijk worden aangesloten.

Nadere informatie

Great coffee just enjoy it

Great coffee just enjoy it Great coffee just enjoy it Ik zoek lekkere koffie, met keuze uit verschillende koffievariaties, die snel en gemakkelijk bereid wordt. Al uw wensen in één koffiemachine. Dat is de kracht van NESCAFÉ Alegria.

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

Graag willen wij u nogmaals feliciteren met het behalen van de award Zilver bij de verkiezingen van de Beste Teamattractie van het Jaar 2014.

Graag willen wij u nogmaals feliciteren met het behalen van de award Zilver bij de verkiezingen van de Beste Teamattractie van het Jaar 2014. Noordwijk-Events / SPEV T.a.v. Marco Mens Postbus 193 2210 AD Noordwijkerhout Uw ref. BMG/MA15/A02 Onze ref. Datum 22-04-2015 Betreft Juryrapport verkiezingen MEETINGS AWARDS Geachte heer Mens, Graag willen

Nadere informatie

De beste cocktails. Op elke lokatie.

De beste cocktails. Op elke lokatie. Rising Moon COCKTAILS SINCE 2005 De beste cocktails. Op elke lokatie. Beste belangstellende, Hartelijk dank voor uw interesse in Rising Moon. In deze brochure vertellen we u graag iets meer over onszelf,

Nadere informatie

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG!

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! It s the most wonderful time of the year! En zeker bij Bleyenberg. Speciaal voor jou hebben wij verschillende arrangementen samengesteld deze feestdagen. December.

Nadere informatie

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food!

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food! Bestel snel en eenvoudig Online! vanderheidefood.nl uw adres voor food & non-food! Al 35 jaar bezorgen wij dagelijks food en non-food artikelen aan een breed scala aan klanten. Van kinderdagverblijven

Nadere informatie

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten.

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten. Dienstverlening binnenste buiten. Wat wij voor u kunnen doen? Wij denken in facilitaire oplossingen. Van Facilitaire Huize is een onafhankelijk facilitair bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

Restaurantzaal. Deze zaal is geschikt voor +/- 80 personen/zitplaatsen

Restaurantzaal. Deze zaal is geschikt voor +/- 80 personen/zitplaatsen Restaurantzaal geschikt voor +/- 80 personen Deze zaal is geschikt voor +/- 80 personen/zitplaatsen voor dineren/presenteren etc. In verband met ruimte voor presentaties, lopend buffet, podium etc. hebben

Nadere informatie

Voedselveiligheid. Waarborgen van voedselveiligheid staat uiteraard hoog op uw prioriteitenlijst. In dit beheersproces spelen reiniging en

Voedselveiligheid. Waarborgen van voedselveiligheid staat uiteraard hoog op uw prioriteitenlijst. In dit beheersproces spelen reiniging en Horeca Van u als horecaondernemer wordt vandaag de dag veel verwacht. U moet het uw gasten naar de zin maken, zorgen voor smaakvolle en verantwoorde gerechten, u moet commercieel ingesteld zijn. Naast

Nadere informatie

Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen.

Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is de gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

Bedrijfsformules. Wat wordt er van je verwacht? Bedrijfsformule en de zes P s. Waar gaat deze kaart over?

Bedrijfsformules. Wat wordt er van je verwacht? Bedrijfsformule en de zes P s. Waar gaat deze kaart over? Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over bedrijfsformules. De bedrijfsformule van een horecabedrijf kun je zien als het gezicht en het karakter van het horecabedrijf. Wat wordt er van je verwacht?

Nadere informatie

Bedrijfsfeest organiseren? 10 stappen voor een gegarandeerd succes!

Bedrijfsfeest organiseren? 10 stappen voor een gegarandeerd succes! www.wilgenweard.nl Bedrijfsfeest organiseren? 10 stappen voor een gegarandeerd succes! Ben jij dit jaar verantwoordelijk voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest voor jouw organisatie? Met dit stappenplan

Nadere informatie

weddings BY RENAISSANCE HOTELS

weddings BY RENAISSANCE HOTELS RENAISSANCE AMSTERDAM HOTEL Kattengat 1 Amsterdam, 1012SZ t. +31 (0) 20 621 2223 f. +31 (0) 20 627 5245 RenaissanceAmsterdam.nl Het historische Hart van Amsterdam ROMANTIEK IN DE STAD Bij Renaissance geloven

Nadere informatie

Bedrijfstypes binnen de horeca

Bedrijfstypes binnen de horeca Startersinfo Bedrijfstypes binnen de horeca OP BASIS VAN DE HOOFDFUNCTIE VAN JOUW BEDRIJF WORD JE ALS BEDRIJFSTYPE ONDERVERDEELD BIJ DE DRANK- OF EETGELEGENHEDEN. HIERONDER VIND JE ENKELE VOORBEELDEN VAN

Nadere informatie

Wij werken samen met de Dordtse Bazar en Van der Maarel Sfeermeesters voor aanvullende wensen op het gebied van inrichting en decoratie.

Wij werken samen met de Dordtse Bazar en Van der Maarel Sfeermeesters voor aanvullende wensen op het gebied van inrichting en decoratie. De Markthal, gevestigd in het hart van Rotterdam, is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Bij Markthal Events kunt u terecht voor de (exclusieve) verhuur van een aantal prachtige evenementruimtes

Nadere informatie

A different style of decorating

A different style of decorating A different style of decorating Over The Silk Company The Silk Company is gespecialiseerd in zijden bloemdecoraties en kunstplanten van de hoogste kwaliteit. Of het nu om een eyecatcher op uw balie gaat,

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

EKEHAAR. www.cateringteuben.nl. Mijn Standcatering. Maak uw beursdagen compleet!

EKEHAAR. www.cateringteuben.nl. Mijn Standcatering. Maak uw beursdagen compleet! EKEHAAR www.cateringteuben.nl Mijn Standcatering Maak uw beursdagen compleet! Geachte Standhouder, Wilt u uw beursdagen echt compleet maken? Dan maakt u gebruik van Teuben Standcatering. Catering Teuben

Nadere informatie

WELKOM. in het BOVAGhuis. Voor uw volgende event, congres of vergadering

WELKOM. in het BOVAGhuis. Voor uw volgende event, congres of vergadering WELKOM in het BOVAGhuis Voor uw volgende event, congres of vergadering WAAROM HET BOVAGHUIS? Vergaderen in het BOVAGhuis in Bunnik (Utrecht) is vergaderen op een centrale locatie in Nederland. Het verenigingsgebouw

Nadere informatie

In deze fase ze en we de kennis en nieuwsgierigheid om in een bewuste smaakbeleving. Het bewust proeven en de beleving delen met anderen staat hierin

In deze fase ze en we de kennis en nieuwsgierigheid om in een bewuste smaakbeleving. Het bewust proeven en de beleving delen met anderen staat hierin De Koffiekeuken gee koffie haar welverdiende podium. Le erlijk en figuurlijk in de vorm van onze bar. Als baris zijn we haar medespelers. We nemen het publiek mee in onze informa eve, smakelijke en vermakelijke

Nadere informatie

MAAK HET VERSCHIL MET MARTIN S CHOICE. Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar

MAAK HET VERSCHIL MET MARTIN S CHOICE. Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar MK HET VERSCHIL MET MRTIN S CHOICE Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar G I D R T N L P % 0 10 ------------------- K M S % 0 0 2 MRTIN S CHOICE: WEET WT JE JE GSTEN VOORZET Ondernemer

Nadere informatie

HET MENU VOOR DE ZORG

HET MENU VOOR DE ZORG HET MENU VOOR DE ZORG Meals on wheels Winkelformule Flexibele maaltijdserveerwagen Inzetbaar in restaurant, grand café, woonkamer of kleinschalige 20 tot 2 maaltijden per maaltijdwagen Client kan zelf

Nadere informatie

Pdf Brochure april 2011

Pdf Brochure april 2011 Pdf Brochure april 2011 We Love to Shake Beste heer, mevrouw. Allereerst wil ik u bedanken voor de interesse in ons. Daar zijn wij heel blij mee. We Love to Shake is een cocktailcateringbedrijf dat staat

Nadere informatie

SERVICE THUIS PAKKET ARIËNSZORGPALET

SERVICE THUIS PAKKET ARIËNSZORGPALET SERVICE THUIS PAKKET ARIËNSZORGPALET 1 INHOUDSOPGAVE Service thuis: een compleet servicepakket 3 Welke diensten maken deel uit van het pakket? 4 Hoe werkt het Service Thuis pakket 7 Wie verrichten de

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

Miene eten op het werk

Miene eten op het werk eten op het werk Miene eten op het werk In de afgelopen jaren heeft Miene veel ervaring opgedaan met het verzorgen van de zakelijke markt. Onder andere bij verzekeraars, theatergezelschappen, overheidsinstellingen,

Nadere informatie

Weddingplanning. Evenementenbureau Your Style Events

Weddingplanning. Evenementenbureau Your Style Events Weddingplanning Evenementenbureau Your Style Events Uw Huwelijk Samen oud worden en samen een leven delen. Dat is waar jullie voor hebben gekozen. En dit willen jullie vieren met iedereen van wie jullie

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

Bedankt voor uw interesse. Wij stellen ons graag even voor.

Bedankt voor uw interesse. Wij stellen ons graag even voor. Beste, Bedankt voor uw interesse. Wij stellen ons graag even voor. Flame staat voor trendy en stijlvolle catering op gastronomisch niveau. Wij staan garant voor een perfecte service met kwalitatieve producten.

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

Hoe te beginnen? Vlekkenplan Breken van de ruimte Uitlijnen Logistiek

Hoe te beginnen? Vlekkenplan Breken van de ruimte Uitlijnen Logistiek BloemBloem creëert sfeer. Dit doen wij door middel van meubilair en decoratie. Chique meubilair op de juiste manier opgesteld met indrukwekkende bloemwerken als eye-catchers laten de gasten genieten en

Nadere informatie

Rapportage groepsgesprek bewoners De Provenier Middin De Provenier

Rapportage groepsgesprek bewoners De Provenier Middin De Provenier Rapportage groepsgesprek bewoners De Provenier Middin De Provenier Oktober 2015 Over Facit Facit is opgericht in 2000 door zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland. Facit is een stichting zonder winstoogmerk

Nadere informatie

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken Voor een zorgeloze bedrijfskeuken SERVICE Van Dorp grootkeukens is onderdeel van BV Service is één van onze belangrijkste bedrijfsonderdelen. VAN DORP GROOTKEUKENS Vandaar dat wij een landelijk werkende

Nadere informatie

Natural Delicious. Professionals in uw restaurant. De juiste mensen op de juiste plek

Natural Delicious. Professionals in uw restaurant. De juiste mensen op de juiste plek Natural Delicious Professionals in uw restaurant De juiste mensen op de juiste plek Genieten van vers en ge in een sfeervolle ambia Lekker, vers, natuurlijk en gezond komen samen in Natural Delicious.

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Sint Bernardus. Wonen Zorg Welzijn

Woonzorgcentrum. Sint Bernardus. Wonen Zorg Welzijn Woonzorgcentrum Sint Bernardus Wonen Zorg Welzijn Ieder mens telt Welkom bij woonzorgcentrum Sint Bernardus. Gelegen aan de markt van het sfeervolle boekenstadje Bredevoort. Sint Bernardus biedt een compleet

Nadere informatie

Full service evenementenlocatie met spectaculaire presentatiemogelijkheden aan het Amsterdamse IJ

Full service evenementenlocatie met spectaculaire presentatiemogelijkheden aan het Amsterdamse IJ Full service evenementenlocatie met spectaculaire presentatiemogelijkheden aan het Amsterdamse IJ 3 2 3 FOYER De ruime en sfeervol ingerichte foyer met buitenterras is met een geheel glazen pui de perfecte

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE LOCATIE VIS À VIS

ALGEMENE INFORMATIE LOCATIE VIS À VIS Een inspirerende locatie met eindeloze mogelijkheden vlakbij Amsterdam: dat is het terrein van Theatergezelschap Vis à Vis. Deze bijzondere plek in Almere trekt ieder jaar veel liefhebbers van openlucht

Nadere informatie

Theater Walhalla heeft verschillende locaties en zalen die u kunt huren. In deze brochure vindt u de informatie per locatie.

Theater Walhalla heeft verschillende locaties en zalen die u kunt huren. In deze brochure vindt u de informatie per locatie. Theater Walhalla heeft verschillende locaties en zalen die u kunt huren. In deze brochure vindt u de informatie per locatie. Theater Walhalla, Kantine Walhalla, FC Walhalla & Werkplaats Walhalla Met vragen

Nadere informatie

Voor uw gemak. Barbecues verzorgt door catering service Het Gemak

Voor uw gemak. Barbecues verzorgt door catering service Het Gemak Barbecues verzorgt door catering service Het Gemak Catering service Het Gemak verzorgt uw barbecue tot in de puntjes, zo zorgen wij dat wat u besteld netjes op tijd uitgestald staat op een keurig gedekte

Nadere informatie

RESTAURANT & LUNCHROOM

RESTAURANT & LUNCHROOM RESTAURANT & LUNCHROOM Je bezit een lunchroom of een restaurant en op het menu staat pizza, omdat je klanten daarom vragen en jij wilt geen omzet mislopen, maar je bent je ook bewust van alle moeite die

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

AANMELDFORMULIER FOOD&DRINKS - ROOTS BAZAAR, 6 JULI 2014. Lees dit gehele formulier goed door en vul volledig in!

AANMELDFORMULIER FOOD&DRINKS - ROOTS BAZAAR, 6 JULI 2014. Lees dit gehele formulier goed door en vul volledig in! AANMELDFORMULIER FOOD&DRINKS - ROOTS BAZAAR, 6 JULI 2014 Lees dit gehele formulier goed door en vul volledig in! INFORMATIE Hieronder vindt u belangrijke informatie betreffende de Roots Bazaar 2014. Lees

Nadere informatie

Theaterplein 1 2000 Antwerpen 03 289 27 50 info@mygusto.be. www.mygusto.be

Theaterplein 1 2000 Antwerpen 03 289 27 50 info@mygusto.be. www.mygusto.be Theaterplein 1 2000 Antwerpen 03 289 27 50 info@mygusto.be www.mygusto.be Goede catering is essentieel voor een geslaagd evenement. Daarom spelen we graag één van onze belangrijkste troeven uit: het verzorgen

Nadere informatie