Pag. 1 t/m 12: Profiel; kengetallen; verslag van het bestuur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pag. 1 t/m 12: Profiel; kengetallen; verslag van het bestuur"

Transcriptie

1 Pg. 1 van 6 Notulen van de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Kip Caravan Club, gehouden op zaterdag 29 maart 2014 te Groenlo. De vergadering is visueel ondersteund met een PowerPoint presentatie welke als bijlage is toegevoegd. Volgens de presentielijst zijn er 64 stemgerechtigde leden aanwezig en hebben 41 leden gemeld verhinderd te zijn. 1. Opening en mededelingen De voorzitter, Kees Kuiper, opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Een speciaal welkom aan de twee aanwezige ereleden te weten Astrid Surstedt en Peter Koreman. Het is een goed gebruik stil te staan bij die leden die ons zijn ontvallen, Ineke van de Velde, Jaap de Kluijver en Eiske Boelsma. Vervolgens neemt de vergadering ter nagedachtenis aan hen een moment stilte in acht. Het is vandaag een bijzondere dag aldus de voorzitter, de vergadering blikt terug over het afgelopen jaar, maar kijkt ook naar de toekomst en zal u hier uitgebreid over rapporteren. 2. Ingekomen stukken Er zijn geen ingekomen stukken. 3. Goedkeuren notulen Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering d.d. 6 april 2013 De notulen van de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering d.d. 6 april 2013 worden aan de orde gesteld en ongewijzigd goedgekeurd, onder toevoeging van de opmerking van Wim Meewis, een perfect verslag ; met dank aan de opsteller. 4. Jaarverslag De voorzitter stelt het jaarverslag 2013 aan de orde en meldt dat het verslag (pag. 1 t/m 23) in 3 stukken behandeld zal worden en dat de financiën voor wat betreft 2014 (pagina 24 t/m/26) worden behandeld onder punt 5 van de agenda. 4A. Jaarverslag 2013 Pag. 1 t/m 12: Profiel; kengetallen; verslag van het bestuur De eerste pagina s vermeldt voornamelijk een aantal formele zaken, vervolgens een aantal kerngetallen en een algemene terugblik over de activiteiten in het afgelopen jaar. Loek van Uffelen vindt de verslaggeving over de activiteit naar de Midweek rondje Westland (pag. 9, 3 e alinea van onderen) wel heel erg summier en geen recht doet aan het programma van deze midweek.

2 Pg. 2 van 6 Afgesproken wordt dat hij een passende tekst aanlevert, die dan alsnog in het verslag verwerkt zal worden. Marten de Kroon doet de suggestie om in het vervolg te verwijzen naar de verslagen die in KippeVel zijn opgenomen. Ben Hund vraagt zich af of het echt nodig is dat twee gastgezinnen een reis voorbereiden en daardoor extra kosten maken. De voorzitter antwoordt dat afhankelijk van de reis afspraken hierover worden gemaakt. In zijn algemeenheid merkt hij op dat het goed is dat meerderen betrokken zijn bij het organiseren van een reis, denk bijvoorbeeld maar eens aan calamiteiten. Theo Surstedt deelt de zorgen met betrekking tot het teruglopen van het ledenaantal. Hoe kunnen we nieuwe leden werven? Misschien moeten we, noodgedwongen, ook andere merken toelaten? Tevens vraagt hij hoe de situatie is bij de Kip Caravan fabriek, komen er nog nieuwe, grote, modellen op de markt? De voorzitter antwoordt dat met betrekking tot de ledenwerving hier later in de vergadering antwoord op zal worden gegeven. Het KCC bestuur heeft geen invloed op de productie van nieuwe caravans, c.q. nieuwe modellen in Hoogeveen. Verder zijn er geen vragen over dit gedeelte van het jaarverslag en gaat men akkoord met dit gedeelte. Pagina 13; Vooruitzichten 2014 De voorzitter geeft een mondelinge toelichting op dit onderwerp. De gesignaleerde pijnpunten hebben geleid tot het opstellen van een werkdocument met als titel een kanskaart voor de KCC. We moeten de neerwaartse spiraal gaan ombuigen, linksom of rechtsom er zal wat moeten gebeuren. Dit door het bestuur vastgesteld document kan omschreven worden als: een werkdocument met voornemens ter verbetering van het bestaansrecht en levensvatbaarheid KCC als antwoord op afnemend en vergrijzend ledenbestand en keuzemogelijkheden nieuwe Kip caravans. Het document is beschikbaar op de KCC-website. Ledenbehoud/ Ledenwerving Aandacht voor het aanbod, zoals evalueren reizen, opbouw programma en benoemen en ontwikkelen meerwaarde(n) lidmaatschap. Interne/externe communicatie Aandacht voor een breed pakket van communicatie activiteiten, zoals website, KippeVel, nieuwsbrief, mail en social media. Ledengroei Aanmoedigen rol leden ambassadeursrol, intensivering/verbreding contacten Kip dealers en onderhoudsbedrijven. De KCC ledenpas zal een meerwaarde moeten gaan krijgen in de zin van: `op vertoon van de ledenpas` etc.

3 Pg. 3 van 6 Er zal een commissie worden samengesteld die gesprekken wil aangaan met dealers en reparatiebedrijven met als doel: intensiever contact met hun Kip klanten en deze te winnen voor de KCC. Rob Boelsma is gevraagd hier invulling aan te gaan geven. Door voortschrijdend inzicht is het bestuur tot de conclusie gekomen een verruiming van de toepassingscriteria op te stellen voor een zgn. buitenlid. Astrid Surstedt bedankt de voorzitter voor de uitgebreide toelichting op dit onderwerp. Zij is zeer ingenomen met haar erelidmaatschap maar voelt zich, qua formaliteiten, beperkt om zich te manifesteren. Ze zou ook aan dit lidmaatschap wel wat meer inhoud willen geven. Ook het andere erelid Peter Koreman ervaart deze beperking. De voorzitter geeft aan dat dit in de statuten en in het huishoudelijk regelement zo vast is gelegd. Wel wil hij dit bespreken in de bestuursvergadering. Vervolgens gaat de vergadering akkoord gaan met pagina 13. Pagina 14 t/m 23, Financiële Jaarrekening kascontrolecommissie De penningmeester, Ron Brendel, geeft een mondelinge toelichting op de financiële jaarrekening De jaarrekening geeft een positief resultaat te zien van ruim De leden hebben hier geen vragen over. De Kascontrolecommissie bestaande uit Wim Meewis, Jan van der Kooij en Chris Kalverla hebben de financiële boeken over 2013 onderzocht en goed bevonden. De commissie spreekt haar waardering uit voor de overzichtelijkheid van de financiële registratie van de afzonderlijke activiteiten. 4B. Decharge van het bestuur De voorzitter stelt vervolgens ter goedkeuring het gehele jaarverslag 2013, inclusief de financiële verslaglegging, aan de orde en vraagt om decharge van het bestuur naar aanleiding van het gevoerde beleid voor Unaniem en onder luid applaus gaan de leden akkoord. 5. Financiën A. Begroting 2014 Wederom krijgt de penningmeester het woord nu voor een toelichting op de begroting voor In tegenstelling tot 2013 is er voor 2014 een klein tekort begroot van 1000, echter zo merkt Ron Brendel op, dit is volkomen aanvaardbaar gezien de totale sterke financiële positie van de vereniging. De vergadering heeft geen vragen over de begroting voor 2014 en de leden gaan vervolgens hiermee unaniem akkoord. 5B. Contributie vaststellen voor 2014 Hoewel impliciet besloten in de reeds goedgekeurde begroting voor 2014 wordt de contributie voor 2014 vastgesteld op 50. Ook hier gaan de leden unaniem meer akkoord.

4 Pg. 4 van 6 De penningmeester bedankt Ria van Gastel en Ad Verschoore (Commissie Financiën) voor de prettige samenwerking gedurende het afgelopen jaar. Vervolgens wordt er een korte pauze gehouden. 6. Beantwoording schriftelijke vragen Er zijn geen vragen binnen gekomen. Wel zijn er verzoeken binnengekomen. Een van de verzoeken is om meer rekening te houden met nog werkende leden. Tevens is aandacht gevraagd om een toekomstperspectief te ontwikkelen. 7. Rondvraag De voorzitter breekt een lans voor de organisatie in 2015 van het Kuikenweekend. De huidige organisatoren hebben aangekondigd er mee te stoppen, het is veel werk maar wel heel leuk. Jan Muis heeft drie vragen: - gaan de gastgezinnen kosteloos mee? - heeft de vereniging betaalde krachten? - waarom zijn de excursies zo duur, wat zijn de kosten? De penningmeester geeft aan dat de gastgezinnen inderdaad vrij reizen, met dien verstande voor wat betreft de buitenlandse reizen; voor de binnenlandse reizen geldt een deelname som van 25% van de reisprijs. De vereniging heeft geen betaalde krachten. Met betrekking tot de excursies wordt opgemerkt dat niet ieder bedrijf zit te springen om groepen te ontvangen, ook is er vaak geen reguliere accommodatie om een en ander te realiseren, zodat extra kosten gemaakt moeten worden. De penningmeester vult aan dat een gedeelte van de kosten van de Technische Commissie worden gefinancierd uit de excursieopbrengsten. De status is wel dat dit onderwerp binnenkort op de bestuur agenda komt. Rob Boelsma geeft nog eens aan hoe belangrijk gastgezinnen zijn. Denk maar eens aan het samenstellen van het reisboek, de overige voorbereidingen, reserveringen maar met name ook aan calamiteiten in het buitenland, pech, ziekte, ziekenhuisopname etc. etc. Gastgezinnen hebben een grote verantwoording en voor hen is het absoluut geen vakantie, de vergadering onderstreept deze mening met een luid applaus. Ook Wiek Uijttenboogaart vindt het alleszins redelijk dat er een vergoeding wordt gegeven. René Husmann vraagt aandacht voor de excursie naar Walker in Deurne op 3 november Theo van Dillen vraagt naar vernieuwing van het zgn. registratieformulier. Meegedeeld wordt dat dit te downloaden is via de website. Ook vraagt hij zich af waar de dames achter de bestuurstafel blijven. Tevens merkt hij op dat de Avento club ook worstelt met ledenteruggang en is er al eens aan de NCC gedacht? De voorzitter zou ook graag zien dat er versterking komt door dames. Vooralsnog wil de KCC haar eigen broek ophouden en de mogelijkheden met aanverwante organisaties nog even parkeren.

5 Pg. 5 van 6 Op een vraag of de Kip Caravan fabriek nog een financiële bijdrage levert moet de voorzitter helaas melden dat zelfs voor een advertentie van 630 in KippeVel geen budget was. Wel kan hij melden dat er binnen kort weer een gesprek zal zijn waarbij hij de zorgen/wensen kenbaar zal maken v.w.b. nieuwe, grotere modellen. Natuurlijk kan elk lid individueel de fabriek benaderen. 8. Mutaties Commissies In de toelichting bij de agenda zijn puntsgewijs de mutaties aangegeven, het bestuur stelt voor: Kascontrole Commissie: Aftredend en herkiesbaar: Wim Meewis Geschillen Commissie: Aftredend en niet herkiesbaar: Jan van Haarlem. Het bestuur stelt voor te benoemen: Rob Boelsma. Commissie Financiën: Ria van Gastel en Ad Verschoore hebben toegezegd hun functie voor de komende jaren te willen continueren. Commissie Techniek: Aftredend en herbenoembaar: Ben Hagen en René Husmann. De vergadering gaat unaniem akkoord met bovengenoemde voorstellen. 9. Mutatie Bestuur In de toelichting bij de agenda is aangegeven: Aftredend en niet herkiesbaar zijn: Jaap Hooimeijer (secretaris) en Hans Meulenbroek (bestuurder Buitenland). Het bestuur stelt voor Berend ten Kate als secretaris te benoemen. De ontstane vacante bestuurszetel bestuurder Buitenland wordt gewijzigd en zal met de functie bestuurder Binnenland worden gewijzigd tot bestuurder Reizen & Evenementen. De ontstane vacante bestuurszetel wordt ingezet voor de benoeming van een bestuurder Communicatie/PR. Na vaststelling van een functieprofiel zal tot werving van kandidaten worden overgegaan. De vergadering kan zich hierin vinden en gaat akkoord met deze voorstellen. Vervolgens wendt de voorzitter zich tot de scheidende bestuursleden. Tot Hans Meulenbroek; heel jammer dat je ons gaat verlaten, zeer bedankt voor je inzet, maar ik neem wel de vrijheid je na een aantal maanden te bellen en wellicht zijn er nog klusjes te doen.

6 Pg. 6 van 6 Onder dankzegging en een mooie bos bloemen verlaat Hans Meulenbroek de bestuurstafel. Dan tot Jaap Hooimeijer; je bent het geweten van de vereniging en dit heb je met veel inzet en loyaliteit gedaan. Wij zijn je heel veel dank verschuldigd, ook hij krijgt een bos bloemen en zal t.z.t worden gebeld door de voorzitter. Beiden worden onder luid applaus door de leden bedankt. De nieuw benoemde secretaris Berend ten Kate ziet zijn functie als uitdaging, het is veel werk maar door gezamenlijke inspanning zal het best lukken, aldus de nieuwbakken secretaris. De voorzitter meldt nog dat de nieuwe secretaris al van zich heeft doen spreken; de vandaag getoonde power point presentatie is van zijn hand. 10. Sluiting De voorzitter sluit de vergadering met dank voor de positieve toonzetting en ieders inbreng. Groenlo, 29 maart 2014 Voorzitter, Kees Kuiper Secretaris, Berend ten Kate Als goedgekeurd tijdens ALV van 28 maart Ad. 4A. Jaarverslag Pag. 1 t/m 12: Profiel; kengetallen; verslag van het bestuur Loek van Uffelen s verslaggeving: Eind april was het de beurt aan Midweek Rondje Westland. In 2008 voor de eerste maal georganiseerd werd het hoog tijd voor een herhaling. Met 14 equipes was het een overzichtelijke groep om het Westland te leren kennen. Belangrijke onderdelen daarbij waren: de Maeslantkering, een toonaangevend bloemenexportbedrijf, een orchideeënbedrijf met verbazingwekkende technologische voorzieningen en een tomatenbedrijf. Een fietstocht door een niet verwacht mooi natuurgebied completeerde de kennismaking met het Westland en maakte het totaal tot een zeer geslaagde midweek.

CONCEPT. Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Kip Caravan Club, gehouden op zaterdag 2 april 2016 te Groenlo.

CONCEPT. Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Kip Caravan Club, gehouden op zaterdag 2 april 2016 te Groenlo. CONCEPT Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Kip Caravan Club, gehouden op zaterdag 2 april 2016 te Groenlo. Ook deze vergadering is weer visueel ondersteund met een PowerPoint presentatie,

Nadere informatie

CONCEPT. Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Kip Caravan Club, gehouden op zaterdag 28 maart 2015 te Groenlo.

CONCEPT. Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Kip Caravan Club, gehouden op zaterdag 28 maart 2015 te Groenlo. CONCEPT Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Kip Caravan Club, gehouden op zaterdag 28 maart 2015 te Groenlo. Ook deze vergadering is weer visueel ondersteund met een PowerPoint presentatie,

Nadere informatie

Notulen van de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Kip Caravan Club, gehouden op zaterdag 6 april 2013 te Groenlo.

Notulen van de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Kip Caravan Club, gehouden op zaterdag 6 april 2013 te Groenlo. pg. 1 van 6 Notulen van de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Kip Caravan Club, gehouden op zaterdag 6 april 2013 te Groenlo. Volgens de presentielijst zijn er 76 stemgerechtigde leden aanwezig

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Gerard Blaauw (voorzitter), Lex Meijer (Penningmeester), Rob Postema, Rob van den Berg, Peter Buist, Tanja

Nadere informatie

Versie A P R I L

Versie A P R I L Versie 1.0 1 6 A P R I L 2 0 1 3 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 1 Opening Róman van der Meulen: Secretaris Pauze over ca. 1.15 uur 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 2 Agenda 1. Opening 2.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013

Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013 Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013 Leden Aanwezig: Bestuur Aanwezig: Afwezig 21 leden (incl. bestuur) Joost Tinbergen (voorzitter) Peter Milders

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde

Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde Inhoud Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde... 1 Artikel 1. Algemene bepalingen... 2 Artikel 2. Aanmelding en toelating tot

Nadere informatie

Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg.

Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg. Notulen Algemene Ledenvergadering RRAF 2 016 op 12 maart 2016 Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg. Aanwezig : Jan den Hartog, Rolf Blei, Hans Schuttenbeld, Egbert Wits, Kees Kuijpers,

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement VKIG 3 november 2015

Huishoudelijk Reglement VKIG 3 november 2015 Huishoudelijk Reglement VKIG 3 november 2015 Inleiding: Het huishoudelijk reglement bestaat uit regels waarin de organisatie van de vereniging nader is uitgewerkt, de rechten en verplichtingen van de leden

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

2. Ingekomen stukken. Van een aantal leden en enkele bestuursleden is bericht van verhindering ontvangen.

2. Ingekomen stukken. Van een aantal leden en enkele bestuursleden is bericht van verhindering ontvangen. NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING dd. 30 november 2018 Datum: 30 november 2018 Plaats: Utrecht; Spoorwegmuseum. Tijd: 12.45 15.00 uur 1. Opening en mededelingen. De heer Heijmans, voorzitter van onze vereniging

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014

Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014 Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014 Datum: 24 mei 2014 Locatie: Hotel Bergse Bossen in Driebergen Voorzitter: Ewout Brunt Notulist: Willemien Uijl 1. Opening door de voorzitter dhr.

Nadere informatie

Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015

Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015 Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015 1. Agenda Algemene Leden Vergadering 30 maart 2015 2. Verslag Algemene Leden Vergadering 24 maart 2014 5-8 Jaarverslag penningmeester 2014 Agenda van

Nadere informatie

Eibergs Mannenkoor Huishoudelijk reglement.

Eibergs Mannenkoor Huishoudelijk reglement. Eibergs Mannenkoor Huishoudelijk reglement. DE VERENIGING Art.1 De vereniging draagt de naam, Eibergs Mannenkoor en is gevestigd te Eibergen. GRONDSLAG Art.2 De vereniging is gebaseerd op een algemene

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Vereniging Vrienden van Blijdorp op zaterdag 18 april 2009.

Algemene ledenvergadering Vereniging Vrienden van Blijdorp op zaterdag 18 april 2009. Algemene ledenvergadering Vereniging Vrienden van Blijdorp op zaterdag 18 april 2009. De vergadering wordt door 350 leden en introducés bezocht. 1. Opening en welkom. 1.1 Voorzitter Marcel Kreuger opent

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

KBO Venray. Verslag van de Algemene Najaars(leden)vergadering (jaarvergadering) d.d. 25 oktober 2018.

KBO Venray. Verslag van de Algemene Najaars(leden)vergadering (jaarvergadering) d.d. 25 oktober 2018. KBO Venray. Verslag van de Algemene Najaars(leden)vergadering (jaarvergadering) d.d. 25 oktober 2018. Aanwezige bestuursleden KBO Venray: Trees Cadirci, Harrie Francken, Gerrie Geene, José Hofmans, Ger

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Zwolle, 16 maart 2018 1. Opening 2. Goedkeuring notulen vorige vergadering 3. Sociaal en financieel jaarverslag 4. Goedkeuring jaarstukken 2017 5. Decharge bestuur 6. Benoeming

Nadere informatie

Verslag van de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Kip Caravan Club, gehouden op zaterdag 27 maart 2010 te Groenlo.

Verslag van de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Kip Caravan Club, gehouden op zaterdag 27 maart 2010 te Groenlo. Verslag van de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Kip Caravan Club, gehouden op zaterdag 27 maart 2010 te Groenlo. Conform de presentielijst zijn 89 leden aanwezig. 1. Opening en mededelingen

Nadere informatie

Uitnodiging voor de Algemene Leden Vergadering van de Kip Caravan Club. Datum: Zaterdag 2 april 2016

Uitnodiging voor de Algemene Leden Vergadering van de Kip Caravan Club. Datum: Zaterdag 2 april 2016 Uitnodiging voor de Algemene Leden Vergadering van de Kip Caravan Club. Datum: Zaterdag 2 april 2016 Locatie : Camping Marveld Recreatie Aanvang: 10.30 uur. De zaal is open vanaf 10.00 uur. Elshofweg 6

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Artikel 1 Doelstelling van de vereniging Mountainbikeclub BAR END Apeldoorn Artikel 1.1 Doel van de vereniging Het doel van de vereniging, zoals nader omschreven in art. 2 van haar

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen. De heer Heijmans, voorzitter van onze vereniging opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom.

1. Opening en mededelingen. De heer Heijmans, voorzitter van onze vereniging opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING dd. 16 november 2017 Datum: 16 november 2017 Plaats: Amersfoort; Eenhoorn, Barchman Wuytierslaan. Tijd: 13.30 16.00 uur De ALV is gehouden in Amersfoort bij Eenhoorn.

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

3. Het huishoudelijk reglement is in de bestuursvergadering van de vereniging op 9 oktober 2012 vastgesteld.

3. Het huishoudelijk reglement is in de bestuursvergadering van de vereniging op 9 oktober 2012 vastgesteld. 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. Het huishoudelijk reglement is een uitwerking van de statuten van Vereniging Koepel Mooiland Allen Samen, opgericht op 2 juli 2012. Dit reglement legt de onderlinge afspraken

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

NOTULEN. Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo. Donderdag 17 mei 2018 om 19.

NOTULEN. Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo. Donderdag 17 mei 2018 om 19. NOTULEN Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo Gehouden op: Vergaderlocatie: Namens Verwey Vastgoed BV: Donderdag 17 mei 2018 om 19.00 uur Muspelheim

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LIDMAATSCHAP. Artikel 1

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LIDMAATSCHAP. Artikel 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT LIDMAATSCHAP Artikel 1 1. Lid van de vereniging kunnen worden meerderjarige natuurlijke personen. Jongeren die de leeftijd van 16 jaar hebben bereikt kunnen jeugdlid worden, dit

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Inhoud 1 INLEIDING... 2 1.1 GOEDKEURING... 2 1.2 WIJZIGING / AANVULLING... 2 1.3 GOEDKEURINGS- / WIJZIGINGSDATA... 2 2 ORGANISATIE... FOUT! BLADWIJZER NIET GEDEFINIEERD. 3 BESTUUR... 2 3.1 WERKWIJZE BESTUUR...

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VERENIGING KATHOLIEKE BOND VAN OUDEREN TE KRIMPEN AAN DEN IJSSEL ALGEMENE BEPALINGEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VERENIGING KATHOLIEKE BOND VAN OUDEREN TE KRIMPEN AAN DEN IJSSEL ALGEMENE BEPALINGEN ARTIKEL 1 In dit reglement wordt verstaan onder: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VERENIGING KATHOLIEKE BOND VAN OUDEREN TE KRIMPEN AAN DEN IJSSEL ALGEMENE BEPALINGEN a. De Bond: de Katholieke Bond van Ouderen

Nadere informatie

bijlage 1 1- Opening door de voorzitter Piet van Gemert heet de aanwezigen hartelijk welkom Aanwezig zijn 16 leden en 3 partners. 2- Mededelingen.

bijlage 1 1- Opening door de voorzitter Piet van Gemert heet de aanwezigen hartelijk welkom Aanwezig zijn 16 leden en 3 partners. 2- Mededelingen. bijlage 1 Verslag van de algemene ledenvergadering gehouden op dinsdag 6 februari 2007 in kasteel Groeneveld te Baarn Relevante documenten: (Reeds in uw bezit of uitgereikt tijdens de vergadering.) Agenda.

Nadere informatie

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt)

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt) Notulen vergadering algemeen bestuur Sportraad Datum: Aanwezig: Afwezig: Tevens aanwezig: 11 oktober 2010 25 leden volgens de getekende presentielijst (voorzitter: de heer Driesprong); de heer Van der

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017.

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Agenda ALV 2017, 10 februari 2017: 1/ Opening en vaststelling agenda. 2/ Terugblik 2016 door de voorzitter. 3/ Financiën >Verslag kascommissie (2015 én 2016)

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Lidmaatschap, toelating

Nadere informatie

Na de ALV (ca. 20 minuten) en de pauze volgt de lezing: Olympisch Amsterdam door de heer Martin Ribbens. Agenda Algemene Leden Vergadering. 1.

Na de ALV (ca. 20 minuten) en de pauze volgt de lezing: Olympisch Amsterdam door de heer Martin Ribbens. Agenda Algemene Leden Vergadering. 1. Hierbij nodig ik u uit tot het bijwonen van de Algemene Leden vergadering (ALV) van de ACHV die zal worden gehouden op dinsdag 10 maart 2015, in Huize Antonius Kamperfoelieweg 207 Amsterdam. Aanvang 20.00

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart 2017 Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Locatie Complex La Finca te Benalmádena 1. Voorzitter opent om 11,00 uur de

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Artikel 1: Doel en activiteiten van de Fotoclub 1.1 Doel Het doel van de fotoclub is het bevorderen van het hobbymatig fotograferen. De club tracht dit doel onder meer te bereiken

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

Pagina: 1 van 6. Huishoudelijk Reglement Dorpsraad WWNNA

Pagina: 1 van 6. Huishoudelijk Reglement Dorpsraad WWNNA Inhoudsopgave Artikel 1 Grondslag huishoudelijk reglement... 2 Artikel 1.1 Verkrijgen statuten en huishoudelijk reglement... 2 Artikel 2 Het Lidmaatschap... 2 Artikel 2.1 Aanmelden voor het lidmaatschap...

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019 NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019 Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: 35 leden 13 leden 1. Opening Om 20:00 uur opent de voorzitter de heer B. van den Akker, de vergadering, waarbij hij de

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER Datum: 12 november 2009. Plaats: grote vergaderzaal kantoor VBM NOV te Den Helder. Bestuur: A. van der Schans. (Voorzitter) W.J. Sanders. (vice-voorzitter/secretaris)

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering 2017 MSP User Group NL ALV MSPug 20 april 2018; Locatie: Stadskasteel Oudaen, Utrecht

Verslag Algemene Ledenvergadering 2017 MSP User Group NL ALV MSPug 20 april 2018; Locatie: Stadskasteel Oudaen, Utrecht Kenmerk: MSPug-20180420-ALV Onderwerp: Algemene Ledenvergadering Plaats: Utrecht, Stadskasteel Oudaen Datum 20 april 2017 [ CONCEPT ] Aanwezig: Bestuur: Wilbert Wijns (voorzitter) Joyce de Jong (penningmeester)

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Afwezig met Kennisgeving: Yolanda Leunk, Linda van den Broek, Dorinda Veenstra, Joke Ruysink, Marina Baars Aanwezig: 24 leden

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

Ad 1 Opening en welkom a) Opening door de voorzitter en welkom door de heer Jansen, wethouder gemeente Zeist b) Mededelingen en ingekomen stukken

Ad 1 Opening en welkom a) Opening door de voorzitter en welkom door de heer Jansen, wethouder gemeente Zeist b) Mededelingen en ingekomen stukken Toelichting op de agenda ALV 24 2018 Ad 1 Opening en welkom a) Opening door de voorzitter en welkom door de heer Jansen, wethouder gemeente Zeist b) Mededelingen en ingekomen stukken Eventuele mededelingen

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015

Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015 Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015 1. OPENING Abe de Jong (voorzitter) opent om 20.00 uur de vergadering en heet allen welkom, en wel in het bijzonder erelid Klaas van

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LACROSSE GRONINGEN GLADIATORS

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LACROSSE GRONINGEN GLADIATORS HUISHOUDELIJK REGLEMENT LACROSSE GRONINGEN GLADIATORS DIES NATALIS Artikel 1 De Dies Natalis van Lacrosse Groningen Gladiators is 24 juni 2003. ALGEMEEN Artikel 2 Volgens artikel 19 van de statuten van

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op woensdag 1 april 2015 in Wijkcentrum de Akkers, Lenteakker 5 te Spijkenisse.

Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op woensdag 1 april 2015 in Wijkcentrum de Akkers, Lenteakker 5 te Spijkenisse. Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op woensdag 1 april 2015 in Wijkcentrum de Akkers, Lenteakker 5 te Spijkenisse. Aanwezig waren 37 leden van de sportvereniging inclusief de bestuursleden.

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom bij deze ALV (noot secretaris: 22 leden incl. het bestuur hebben

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR SLECHTHORENDEN (NVVS) Artikel 1. OMSCHRIJVINGEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR SLECHTHORENDEN (NVVS) Artikel 1. OMSCHRIJVINGEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR SLECHTHORENDEN (NVVS) Artikel 1. OMSCHRIJVINGEN 1. In dit reglement wordt verstaan onder a. vereniging: de NVVS; b. bestuur: het bestuur van de

Nadere informatie

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok TC De Viskoerier Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014 Uitnodiging jaarvergadering Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok Agenda: 1 Opening. 2 Verslag jaarvergadering 2013. (bij

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering 12 april 2008 Nederlandse UNIFIL Vereniging

Notulen Algemene Leden Vergadering 12 april 2008 Nederlandse UNIFIL Vereniging Notulen Algemene Leden Vergadering 12 april 2008 Nederlandse UNIFIL Vereniging Notulen Algemene Leden Vergadering, Nederlandse UNIFIL Vereniging 12 april 2008, 11.00 uur Valthe Aanwezig bestuur: Afwezige

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT PERSONEELSVERENIGING KONTAKT Vastgesteld Algemene Ledenvergadering 19 november 2015

HUISHOUDELIJK REGLEMENT PERSONEELSVERENIGING KONTAKT Vastgesteld Algemene Ledenvergadering 19 november 2015 HUISHOUDELIJK REGLEMENT PERSONEELSVERENIGING KONTAKT Vastgesteld Algemene Ledenvergadering 19 november 2015-3. - LEDEN Artikel 3 Leden, Ereleden en Bijzondere leden (statuten) 1. Indien anderen, dan leden,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering LTC De Drieslag, gehouden op 27 januari 2014

Verslag Algemene Ledenvergadering LTC De Drieslag, gehouden op 27 januari 2014 CONCEPT Verslag Algemene Ledenvergadering LTC De Drieslag, gehouden op 27 januari 2014 Agenda: 01. Opening 02. Mededelingen 03. Notulen A.L.V. van 28 januari 2013 (Bijlage 1) 04. Ingekomen stukken 05.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING DORPSGEMEEN- SCHAP OUD ADE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING DORPSGEMEEN- SCHAP OUD ADE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING DORPSGEMEEN- SCHAP OUD ADE Artikel 1 Dit huishoudelijk reglement behoort bij de statuten van de te Oud-Ade (gemeente Kaag en Braassem) gevestigde vereniging Dorpsgemeenschap

Nadere informatie

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht.

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht. Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering 05-03-2010 Dartvereniging Marktzicht. De voorzitter opent de vergadering heet een ieder welkom en vraagt de aanwezige de presentielijst te tekenen. 2. Deponering

Nadere informatie

(Voorstel) Huishoudelijk Reglement

(Voorstel) Huishoudelijk Reglement Bangkok, 16 maart 2015 (Voorstel) Huishoudelijk Reglement Nederlandse Vereniging Thailand (NVT), gevestigd te Bangkok opgericht januari 1941 Artikel 1: Doelstellingen 1. Het versterken van de relaties

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

STATUTEN. van de vereniging HET NATUURKUNDIG GEZELSCHAP. opgericht te Middelburg anno 1780

STATUTEN. van de vereniging HET NATUURKUNDIG GEZELSCHAP. opgericht te Middelburg anno 1780 DE VERENIGING STATUTEN van de vereniging HET NATUURKUNDIG GEZELSCHAP opgericht te Middelburg anno 1780 vastgesteld door de algemene ledenvergadering d.d. 23 april 2004. Art 1. De vereniging is genaamd:

Nadere informatie

Verslag ALV 11 april 2011

Verslag ALV 11 april 2011 Verslag ALV 11 april 2011 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. Het benodigde quorum is aanwezig. De vergaderpunten worden aan de hand van slides toegelicht. 2. Vaststelling

Nadere informatie

Deze notulen worden enkel per verzonden

Deze notulen worden enkel per  verzonden Aan: - Leden van de algemene Ledenvergadering (Groepsraad) van Scouting van Maasdijk: leden groepsbestuur praktijkbegeleider leidinggevenden speleenheden afgevaardigde jongerentak wettelijke vertegenwoordiger

Nadere informatie

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd.

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd. NOTULEN van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op donderdag 11 juni 2015 te Double Three by Hilton, Oosterdokstraat 4 in Amsterdam. AANWEZIG

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Inhoud

Huishoudelijk Reglement Inhoud Huishoudelijk Reglement Inhoud Algemeen...2 Commissies...3 Clubblad...3 Lidmaatschap...3 Ereleden en leden van verdienste...3 Wedstrijden...4 Algemene Vergadering...4 Geldmiddelen...4 Wijzigingen in Huishoudelijk

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Huurdersplatform de dato 21 april 2010

Notulen Algemene Ledenvergadering Huurdersplatform de dato 21 april 2010 ~ 1 ~ Beverwijk, 30 april 2010 Notulen Algemene Ledenvergadering Huurdersplatform de dato 21 april 2010 Aanwezig: Het bestuur Huurdersplatform: Fred Koops (voorzitter), Lars Witkamp, Annette de Leeuw,

Nadere informatie

Aanwezig Breda: 27 leden; aanwezig Apeldoorn: eveneens 27 leden, inclusief bestuursleden.

Aanwezig Breda: 27 leden; aanwezig Apeldoorn: eveneens 27 leden, inclusief bestuursleden. Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Wegener VVG gehouden bij BN/De Stem op vrijdag 19 april te Breda en op dinsdag 23 april bij Koninklijke Wegener N.V. te Apeldoorn

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement A.S.V.Gay

Huishoudelijk reglement A.S.V.Gay Huishoudelijk reglement A.S.V.Gay Algemene bepalingen Artikel 1 algemeen 1. De vereniging: Amsterdamse Studenten Vereniging Gay (A.S.V.G.), statutair gevestigd te Amsterdam en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Aanwezig: Vera van Etten (voorzitter bestuur), Hetty Tjalkens (vice voorzitter),

Nadere informatie

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging Vrienden van Den Haag Uitgave Redactie Vereniging Vrienden van Den Haag Jaap Trouw Status Definitief (ALV 20 november 2012) Versie 2.0 Vereniging Vrienden van Den Haag pagina 1 van 6 Leden Artikel

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Huishoudelijk Reglement Groningen Atletiek pagina 1 Artikel 1. Grondslag: De bepalingen in dit huishoudelijk reglement zijn van toepassing in samenhang met hetgeen is bepaald in

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Groep VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1. Opening De

Nadere informatie

BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS

BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS Laatst wijziging vastgesteld bij ledenvergadering dd 31 maart 2017 1 Artikel 1 DE LEDEN Artikel 2 Artikel 3

Nadere informatie

BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST

BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST Convocatie A.L.V. 16 oktober 2014 blad 1 BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST Algemene Leden Vergadering Donderdag 16 oktober 2014 te Leiden Bowling Vereniging Leiden Zuid-West Convocatie A.L.V. 16 oktober

Nadere informatie

Zoals elk jaar volgen hier weer de regels voor de contributiebetaling.

Zoals elk jaar volgen hier weer de regels voor de contributiebetaling. Contactgroep Postactieven Regio Gilze-Rijen p/a Vliegbasis Gilze Rijen Postbus 49, 5120 AA Rijen Bank/ IBAN: NL81ABNA0625371682 t.n.v. Vereniging CGPA Regio Gilze-Rijen te Rijen nr. K.v.K. 18067098 Web:

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de ABvC: Inhoudsopgave: 1. Leden en hun Verplichtingen. 2. Beëindiging lidmaatschap. 3. Algemene Leden Vergadering

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de ABvC: Inhoudsopgave: 1. Leden en hun Verplichtingen. 2. Beëindiging lidmaatschap. 3. Algemene Leden Vergadering 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de ABvC: december 2016 Inhoudsopgave: 1. Leden en hun Verplichtingen 2. Beëindiging lidmaatschap 3. Algemene Leden Vergadering 4. Bestuur 5. Commissies 6. Handboek voor de

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Zwolle, 15 maart 2019 AGENDA 1. Opening 2. Goedkeuring notulen vorige vergadering 3. Sociaal en financieel jaarverslag 2018 4. Goedkeuring jaarstukken 2018 5. Decharge bestuur

Nadere informatie