Customer Services Representative

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Customer Services Representative"

Transcriptie

1 Bio-Ingenieur Chemie Hallo! Ik ben Maayke De Vil, afgestudeerd als Bio-Ingenieur Chemie, aangevuld met een opleiding Industrieel beleid. De eerste 8 jaar na mijn opleiding heb ik in de milieusector gewerkt. Op zoek naar een nieuwe uitdaging, ben ik in 2001 bij DuPont aangeworven als Logistiek Ingenieur voor EP-resins. Ik kreeg er meteen ook de kans om een Six Sigma Black Belt opleiding te volgen. Daarna heb ik eerst de Raw Materials planningsgroep en daarna het Customer Services team aangestuurd als Supervisor. Niet iets wat je vanuit een theoriecursus onmiddellijk kan, maar wel dag na dag met kleine voorbeelden en ervaringen opbouwt. In 2008 heb ik de kans gekregen om de Vespel Operations Unit aan te sturen. Een hele uitdaging om productie, kwaliteit, onderhoud, process, supply chain, inspectie & logistiek als 1 team te laten samenwerken, maar echt een job waar ik heel veel voldoening in vond. Sinds november 2011 werk ik als EMEA applications Development Manager voor de DuPont-units Kalrez en Vespel. Hierin is het de opdracht om met mijn team nieuwe toepassingen te zoeken waarin onze producten kunnen worden ingezet (die dan deels in de Vespel Mechelen Unit worden geproduceerd). Mijn Bio-Ingenieursopleiding heeft me vooral het analytische vermogen bijgebracht om processen te begrijpen, en van daaruit aan verbeteringen te werken. Bij DuPont vind ik de uitdagingen en gemotiveerde teams om mee samen te werken. Hierin was het tot op de dag van vandaag boeiend, en ontdek ik elke dag opnieuw nog nieuwe dingen.

2 Burgerlijk Ingenieur Ik ben Iris Van Roy. In 1996 studeerde ik af als Burgerlijk Materiaalkundig Ingenieur aan de VUB. Deze opleiding vervolgde ik met de studies van Milieucoördinator en Milieueffectrapportage. Ik ben in 2000 bij DuPont België gestart als Process Engineer in de Teflon -afdeling. In deze job kreeg ik onmiddellijk de kans om met alle facetten van de job van procesingenieur kennis te maken: zowel de dagdagelijkse problemen oplossen, als de investeringsprojecten en hun budgetten opvolgen, als deel uitmaken van projectgroepen om bv SAP in te voeren, programma s uit te werken om nieuwe basisgrondstoffen te implementeren, enz... Na een aantal jaar heb ik zelf interesse getoond om een leidinggevende rol te vervullen, waarop ik bij DuPont de kans heb gekregen om Labo Supervisor te worden van de verschillende labo s in de plasticafdeling. Dat was een grote wijziging en uitdaging: het aansturen van verschillende teams in shiftsystemen (4-ploegen, 2-ploegen, dagfuncties) moet je leren. Na een 3-tal jaar ben ik veranderd van functie, en ben ik Productie Supervisor in de Vespel afdeling geworden, een bijzondere job door de zeer hoge kwaliteitseisen. Boeiend en uitdagend om de technische medewerkers alert en gemotiveerd te houden om elke dag opnieuw goed te presteren, ideeën voor verbetering en innovatie te genereren, en aan een team te bouwen dat samen wil vooruit gaan.

3 Chemist Hoi, ik ben Brenda Carrière. In 2002 studeerde ik af als Bio-Ingenieur in de scheikunde. Na 2 jaar werken als startbaner wist ik wat ik wou, en volgde ik een extra master in Material Engineering. Nu kon ik gericht naar een job zoeken. En dat werd chemiste bij DuPont. Maar wat wist ik van de verf en de coatings waarmee DuPont werkt? Weinig. Wat houdt het in? Heel veel! Ik geef je een kort overzicht van mijn takenpakket als chemiste bij DuPont : Zoeken naar de juiste polymeren om een coating zijn eigenschappen te geven. Zoeken naar pigmenten om de hedendaagse trend te kunnen bijhouden. Net dat snuifje peper en zout vinden om de coating optimaal te maken. Op zoek gaan naar milieuvriendelijke alternatieven,enz... Naast het onderzoekswerk houdt mijn baan nog zoveel meer in. Zo stuur ik ook technicians aan in hun dagelijks labowerk, en bied ik ondersteuning aan de productie, wanneer één van mijn producten moet geladen worden. Verder behandel ik de technische kant van klachten, en in sommige gevallen spreek ik met de klanten zelf, om beter inzicht te krijgen in hun wensen. Wat ik ook enorm apprecieer aan DuPont, is het feit dat er een goed beleid gevoerd wordt betreffende work-life. Wat maakt dat ik deze job uitstekend kan combineren met mijn 2 jonge kindjes.

4 Customer Services Representative Hallo, mijn naam is Katrien Tack. Met een bachelordiploma office management, ben ik in 2002 bij DuPont begonnen als CSR. In die 10 jaar heb ik voor 2 business units gewerkt en was ik verantwoordelijk voor verschillende klanten in verschillende landen. Als CSR ben ik het aanspreekpunt van de klant, en moet ik ervoor zorgen dat alles in goede banen geleid wordt vanaf het moment dat de klant een order of bestelling stuurt tot het materiaal bij de klant aangeleverd wordt. Wij zorgen ook nog voor de facturatie van het materiaal en zijn dus verantwoordelijk voor het ganse sales-tocash proces. Dagelijks communiceer ik met interne en externe contacten in het Engels, Duits en Frans. Ik heb voornamelijk contact met onze magazijnen, transporteurs, verkopers en uiteraard met de klanten zelf. Goede communicatieve vaardigheden, taalvaardigheid en een dosis assertiviteit zijn dus onontbeerlijk. Er wordt verwacht dat je op drukke momenten prioriteiten kan stellen en stressbestendig bent, maar verder vul je je dagelijkse werk zelf in. En dat is een zeer grote plus! De job zorgt tevens voor heel wat afwisseling, want geen dag is hetzelfde en je kan regelmatig beroep doen op je inventiviteit! :-).

5 Industrieel Ingenieur Chemie Hallo! Ik ben Ilse Boon. Ik ben in 1988 afgestudeerd als Industrieel Ingenieur Chemie, en werk sinds dan bij DuPont, ondertussen al 23 jaar. Hieronder geef ik je een overzicht van de functies en mogelijkheden die ik als Industrieel Ingenieur Chemie heb ervaren in mijn loopbaan bij DuPont. Ik ben begonnen in het R&D labo als Research Chemist waar ik verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van de verf voor de Franse markt. Mijn kennis van het Frans kon ik toen goed gebruiken. In 1997 kreeg ik de mogelijkheid om 2,5 jaar Supervisor van het kwaliteitslabo in onze UK vestiging te zijn. De stap van R&D Research chemist naar supervisor lijkt misschien een eenvoudige stap, echter people coaching en mentoring bleken een grote uitdaging te zijn. Terug in België heb ik 2 jaar een Salesfunctie in het Refinish Benelux salesteam uitgeoefend. Dit gaf me de kans om ook de andere kant van de medaille te zien en te ervaren. Daarna werd ik Process Engineer in de verfproductie, waar ik ondersteuning gaf aan productie en het R&D labo, en mee verantwoordelijk was voor de implementatie van SAP. Sinds 3 jaar werk ik mee om het het DuPont Productie Systeem (DPS) op te starten in de verschillende productieafdelingen van onze site in Mechelen. Ik heb bij DuPont de mogelijkheid gekregen heel uiteenlopende jobs in de coatings business te doen. Ik kijk dan ook met een goed en zeer voldaan gevoel terug op mijn loopbaan binnen DuPont en kijk uit naar de volgende uitdagingen!

6 Laborant Hoi, ik ben Tom Deroover en werk sinds 2008 bij DuPont. Ik heb een bachelordiploma Chemie behaald, optie milieuzorg. Redelijk snel na mijn afstuderen ben ik bij DuPont terechtgekomen. Als lab technician/laborant ben ik werkzaam in de afdeling Research&Development. Ik werk er nu in het Teflon -labo, waar ik mijn voornaamste werkzaamheden en verantwoordelijkheden vind in de verdere verbetering van non-stick coatings. Aanvankelijk werd ik zeer goed begeleid door behulpzame collega's, en dit in de positieve no-nonsense sfeer die er bij DuPont heerst. Naar mijn mening is mijn job een ideale combinatie van enerzijds het praktische werk in het labo, en anderzijds het computergerelateerd werk, zoals o.a. de verslaggeving over mijn werkzaamheden. Ik vind als laborant bij DuPont genoeg variatie in mijn takenpakket en krijg daarnaast ook de ruimte om zelfstandig te werk te gaan. Op die manier zie ik mijn eigen inbreng vaker als een echte meerwaarde voor het bedrijf. Het zijn net die aspecten die de job voor mij zo boeiend en interessant maken. Nog dagelijks wordt mijn vakkennis verder uitgebreid bij DuPont. Het geeft een enorme voldoening als je weet dat de producten die je zelf ontwikkeld hebt, daarna ook op de markt zullen komen.

7 Logistics Assistant Hallo! Ik ben Sophie, en ik werk als Logistics Assistant bij DuPont. Met mijn grootvader en vader als voorgangers, kende ik DuPont als werkgever maar al te goed. Daarom was het geen moeilijke keuze om na mijn studies Communicatiebeheer voor een job bij DuPont te kiezen. Ondertussen werk ik er al bijna 8 jaar. Aanvankelijk heb ik er gewerkt binnen de klantendienst, als Customer Services Representative. In deze job kon ik een goede logistieke basiskennis opdoen. Ik kwam er o.a. in aanraking met supply chain, sales, customers, enz... Daarna ben ik er aan de slag gegaan als Logistics Assistant. Deze functie doe ik nu al 3 jaar voor DuPont. Het leuke aan deze job is dat ik op dagelijkse basis in contact kom met zowel leveranciers (onze transporteurs) als onze interne klanten (de verschillende afdelingen). Binnen deze job leerde ik alle afdelingen binnen DuPont grondig kennen, en kon ik reeds een groot netwerk uitbouwen. Als Logistics Assistant heb je een veelzijdig takenpakket; van Freight Settlement over Complaint Handling tot Monitoring. Je leert er het logistieke reilen en zeilen door en door, en dat maakt het voor mij nu net zo boeiend en interessant!

8 Logistics Specialist Hallo! Ik ben Johan Rottiers, en ik ben werkzaam bij DuPont sinds In 2002 studeerde ik af met een bachelorsdiploma Marketing op zak. Mijn eerste job was bij een logistieke speler die voor DuPont werkte. Op die manier kreeg ik al een eerste indruk van het bedrijf: het leek me een grote reus, omkaderd met professionele mensen en veel verschillende producten. Na die eerste job volgde een tweede job in de logistiek, en daarna heb ik mijn kans gewaagd bij DuPont. En kijk: 7 jaar later werk ik daar nog steeds! Vandaag werk ik als Logistics Specialist, reeds mijn vierde functie bij DuPont. Ik ben verantwoordelijk voor alles wat met zeevrachten en containers te maken heeft. Een Logistics Specialist doet o.a. volgende zaken: het opvolgen van contracten met rederijen; het opzetten van nieuwe business-trafieken; veel interne meetings met interne klanten (onze afdelingen) en externe meetings met onze service providers (rederijen, 3PL s, transportbedrijven) webconference calls met US collega s momenteel gaat al mijn tijd naar de integratie van een bedrijf dat we in 2011 opgekocht hebben. Hiervoor was ik o.a. werkzaam als CSR en aankoper. Elke dag ontwikkel ik mij verder, en leer ik verschillende aspecten van de organisatie beter kennen. Dit alles maakt het voor mij zo uitdagend. Ben jij ook leergierig, en hou je ervan om iedere dag een nieuwe uitdaging aan te gaan?

9 Logistics Specialist Customs Hallo! Ik ben Inge. De weg tussen mijn diploma in Romaanse talen (1995) en mijn huidige functie als Logistics Specialist Customs lijkt lang. Maar dit is een bevestiging van het feit dat je binnen DuPont veel mogelijkheden hebt. In 1998 ben ik aangeworven als Customer Service Representative voor UK en Scandinavië, waarna ik VAT/SAP key user werd. Vervolgens koos ik voor het Customs team, omdat ik me wilde verdiepen in de boeiende wereld van douanewetgeving, maar vooral om te leren hoe we daar als internationaal bedrijf praktisch mee omgaan. Het DuPont Customs team heeft vooral als taak om correcte en efficiënte bedrijfsprocessen uit te werken en te begeleiden, te beschrijven, te controleren en uiteindelijk bij te sturen.dat alles gebeurt binnen het kader van de douanewetgeving. Dit impliceert dat we veel externe contacten hebben met overheden en logistieke partners, maar ook interne contacten, zoals o.a. onze eigen productie/verkoopseenheden, zowel nationaal en internationaal. Ook projectwerk, training geven en IT-support zijn belangrijke taken binnen ons team. Dagelijks staan we in contact met verschillende afdelingen en partners, wereldwijd verspreid. Het is net die manier van samenwerken, samen iets bereiken over de grenzen heen, die deze job voor mij zo geschikt maakt. Kortom, vele uitdagingen op verschillende gebieden waarvoor we gemotiveerde collega s zoeken.

10 Process Engineer Hey! Mijn naam is Sofie Bonte. Ik ben als Industrieel Ingenieur Elektromechanica afgestudeerd, gevolgd door een master in de Industriële Kunststofverwerking. Na mijn studies ging ik op zoek naar een job die bij me past: een job waarin ik me kan uitleven met mijn kennis en mijn interesse voor alles wat met kunststoffen te maken heeft. En zo begon ik in 2008 bij DuPont Performance Polymers als Process Engineer voor Rynite. Dat was een goede keuze! Sinds 2008 ben ik in mijn job als procesingenieur geconfronteerd geweest met zaken die voor mij helemaal nieuw waren, problemen waarvoor ik een oplossing moest zoeken. Ik heb situaties geanalyseerd, incidenten onderzocht, processen bijgestuurd en al doende veel kennis vergaard. De leukste dagen zijn die dagen dat ik veel tijd aan de productielijn doorbreng, en intensief met de operatoren aan de lijn samenwerk. Soms voor het kwalificeren van een nieuwe Rynite -grade of een nieuwe grondstof, soms voor het oplossen van een proces- of kwaliteitsprobleem. Het geeft mij een enorm gevoel van voldoening als we dan met gebundelde krachten een geslaagde testrun lopen of tot een duurzame oplossing voor een probleem komen. Wat ik ook bijzonder interessant vind aan de job, is het contact met mensen in heel uiteenlopende functies en vakgebieden: productie, onderhoud, labo, kwaliteit, supply chain, R&D, technologie, sales, enz... In elke interactie zit weer een kans om iets bij te leren! Vandaag beschik ik over meer ervaring: het afhandelen van dagdagelijkse kwesties is een routine geworden en zo houd ik veel tijd en energie over om te werken aan de meer uitdagende projecten, waarmee we in Mechelen echt het verschil kunnen maken. Zo blijft mijn werk steeds boeiend en uitdagend!

11 Process Engineer Hey, ik ben Sven Houthuys, en ik werk sinds 2011 bij DuPont. Ik ben afgestudeerd als Bio-Ingenieur in de Katalyse. Vervolgens heb ik 1,5 jaar bij Procter & Gamble in Tsjechië gewerkt. Daarna heb ik de wijze keuze gemaakt om als Process Engineer te starten bij DuPont. Een job waar ik na een jaar nog altijd even enthousiast over ben. Als Process Engineer ben je namelijk een centrale figuur in de fabriek. Je brengt er verschillende functies samen om tot correcte beslissingen te komen inzake veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van het extrusie process. Niet alleen doe je er beroep op je analytische en technische capaciteiten, maar ook gebruik en ontwikkel je er je communicatieve en leidinggevende eigenschappen. De ruime verantwoordelijkheden die je als Process Engineer bij DuPont vanaf dag 1 krijgt, alsook de vrijheid waarmee ik mijn job kan uitvoeren - en dus ook mezelf kan ontwikkelen - maken deze job voor mij uitermate interessant. Vanuit deze context betekent DuPont voor mij het ideale startplatform voor een boeiende en ambitieuze carrière, waarbij er zeker in het eerste jaar geen enkele dag hetzelfde is.

12 HR Consultant Hallo, ik ben Hans De Bie. Met een diploma in arbeidspsychologie was een job op een personeelsdienst een logische stap. Ik ben in 2002 gestart bij DuPont als HR professional en gedurende 4 jaar heb ik me bijna 100% bezig gehouden met recrutering en selectie van allerhande profielen. Na een tijdje had ik het gevoel dat ik ook wel eens in de business zou willen werken en zelfs wel eens supervisor zou willen zijn van een team. Ik heb dat ook te kennen gegeven en heb dan de kans gehad om supervisor te worden van een customer services team in ons kantoor in de Antwerpse haven. Ik heb echt een sprong in het diepe genomen, hard moeten werken om alles onder de knie te krijgen, maar ik heb daar heel veel van opgestoken. Sinds 2011 maak ik opnieuw deel uit van Human Resources, deze keer als HR Consultant met een hele brede verantwoordelijkheid voor zowel recrutering & selectie, training & development en bv ook sociaal-juridische zaken. Mijn bagage als supervisor komt me nu zeer goed van pas. Wat ik sterk vind aan DuPont, is dat ze destijds niet geaarzeld hebben om mij, wetende dat mijn logistieke kennis zo goed als nul was, toch supervisor te maken van een customer services groep. Welke opleiding je hebt wordt op dat moment minder belangrijk, wat dan wel telt zijn je competenties, zoals bv flexibiliteit en communicatieskills. Als je ervoor openstaat, krijg je de kansen aangeboden om jezelf verder te ontwikkelen. Het is aan jou om je te bewijzen!

Stageverslag Michaël Deslypere

Stageverslag Michaël Deslypere Stageverslag Michaël Deslypere MANPOWER Stagementor: Valerie Milissen Stagebegeleider: Pieterjan Bonne 2 Inhoudsopgave 1.Voorwoord... 3 2.Situering/voorstelling van de stageplaats... 4 3.Beschrijving van

Nadere informatie

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld:

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld: Inleiding Deze Loopbaan-stappenwijzer is bestemd voor OBP-medewerkers en geeft praktische tips over loopbaanpaden, carrièremogelijkheden en mobiliteit. Ben je toe aan nieuwe uitdaging? Heb je behoefte

Nadere informatie

EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK

EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK INHOUD Over ons 1 Finance 2 Business support 3 Voorbereiding 4 De juiste indruk achterlaten 5 Het sollicitatiegesprek 7 Sollicitatievragen beantwoorden 8 OVER ONS Walters

Nadere informatie

FULL-TIME MASTER MASTER IN HET MANAGEMENT ONDERSCHEID JEZELF MET EEN PRAKTIJKGERICHTE MANAGEMENTOPLEIDING

FULL-TIME MASTER MASTER IN HET MANAGEMENT ONDERSCHEID JEZELF MET EEN PRAKTIJKGERICHTE MANAGEMENTOPLEIDING FULL-TIME MASTER MASTER IN HET MANAGEMENT ONDERSCHEID JEZELF MET EEN PRAKTIJKGERICHTE MANAGEMENTOPLEIDING COMBINEER MANAGEMENT- KENNIS MET PRAKTISCHE MANAGEMENTVAARDIGHEDEN Deze Master in het Management

Nadere informatie

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Medewerkerstevredenheidsonderzoek Medewerkerstevredenheidsonderzoek Dit medewerkerstevredenheidsonderzoek bestaat uit een aantal standaard onderwerpen die vaak gebruikt worden in medewerkerstevredenheidsonderzoeken. Afhankelijk van de

Nadere informatie

Join the Innovation Makers!

Join the Innovation Makers! Join the Innovation Makers! Personal development in hard and soft skills Many career opportunities Embedded & Technical software Connected Devices 4 locations in the Netherlands and Belgium Social after-work

Nadere informatie

WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS

WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS WELKOM BIJ TRIPLE A SOLUTIONS Namens het ganse AAA-team bedanken wij je voor je interesse in Triple A Solutions. Deze brochure heeft als doel je wegwijs te maken binnen onze

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

De SD WORX - enquête. 1. De best betaalde functies

De SD WORX - enquête. 1. De best betaalde functies De SD WORX - enquête Jaarlijks voert SD WORX een onderzoek naar de beloning van arbeiders, bedienden, kader- en directieleden in België. Daarbij staat kwaliteit van de gegevens centraal. De data worden

Nadere informatie

Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg

Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg Opleiding én prachtbaan Verpleegkundige als regisseur van de zorg De komende jaren verandert de zorg ingrijpend. Steeds minder mensen verblijven

Nadere informatie

Het checken van referenties maakt integraal deel uit van het selectieproces van ASAP Office. Deze referentiecheck is enkel op aanvraag te bekomen.

Het checken van referenties maakt integraal deel uit van het selectieproces van ASAP Office. Deze referentiecheck is enkel op aanvraag te bekomen. Office toptalenten Oktober 2012 Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op het nummer

Nadere informatie

Managementtrainee. Een waaier aan mogelijkheden

Managementtrainee. Een waaier aan mogelijkheden Managementtrainee Een waaier aan mogelijkheden Het managementtraineeship bij Argenta is de ideale start van een succesvolle carrière! Je wordt opgepikt door een frisse wind die je voorbereidt op een verantwoordelijke

Nadere informatie

Joost Verberk, Business Consultant en oud-trainee

Joost Verberk, Business Consultant en oud-trainee verbind jezelf aan Cofely sprak me aan omdat ze behalve technisch ook qua duurzaamheid vooroploopt. En haar ambities omzet in concrete producten voor klanten. Zo heb ik tijdens mijn traineeship een Energie

Nadere informatie

Sommigen kiezen voor de chemie. Word jij Styrolution?

Sommigen kiezen voor de chemie. Word jij Styrolution? Sommigen kiezen voor de chemie. Word jij Styrolution? Wie is Styrolution? Nieuwe naam in de haven Styrolution werd in 2011 opgericht uit de vroegere styreenactiviteiten van BASF en Ineos. We varen sindsdien

Nadere informatie

ROLLING ROLLEN IN DE OPLEIDING INDUSTRIËLE INGENIEURSWETENSCHAPPEN

ROLLING ROLLEN IN DE OPLEIDING INDUSTRIËLE INGENIEURSWETENSCHAPPEN ROLLING ROLLEN IN DE OPLEIDING INDUSTRIËLE INGENIEURSWETENSCHAPPEN STUDENTEN EN HUN TOEKOMSTBEELD Industriële Ingenieurswetenschappen STUDENTEN EN HUN TOEKOMSTBEELD Industriële Ingenieurswetenschappen

Nadere informatie

EEN LEVEN LANG LEREN

EEN LEVEN LANG LEREN EEN LEVEN LANG LEREN Martin van der Dong, 48 allround operator mengvoeder Agrifirm, Meppel Waarom ben je een EVC-traject gaan volgen? Wat was je motivatie? Mijn werkgever Agrifirm besloot om voor alle

Nadere informatie

Stage opdracht Technische dienst... 2 Stage opdracht Laboratorium... 3 Stage opdracht Productie... 4 Stage opdracht Supply Chain...

Stage opdracht Technische dienst... 2 Stage opdracht Laboratorium... 3 Stage opdracht Productie... 4 Stage opdracht Supply Chain... Stage opdracht Technische dienst... 2 Stage opdracht Laboratorium... 3 Stage opdracht Productie... 4 Stage opdracht Supply Chain... 5 Stage opdracht Technische dienst Sinds ruim een eeuw is aan de Nederrijn

Nadere informatie

Waarom volgen mensen avondschool?

Waarom volgen mensen avondschool? Waarom volgen mensen avondschool? Dagonderwijs is niets voor jou, want je werkt, je wil werken, je gezondheid laat het niet toe? Er kunnen veel redenen zijn waarom je wil studeren volgens een ritme dat

Nadere informatie

Gespecialiseerde rekrutering voor Labo, Quality Assurance en Productie

Gespecialiseerde rekrutering voor Labo, Quality Assurance en Productie Gespecialiseerde rekrutering voor Labo, Quality Assurance en Productie Waarom kiezen voor een job via Lab Support? Al onze Recruiters hebben een wetenschappelijk diploma én ervaring in de industrie waarvoor

Nadere informatie

INTERNATIONAAL ONDERNEMEN

INTERNATIONAAL ONDERNEMEN INTERNATIONAAL ONDERNEMEN Bachelor in het Bedrijfsmanagement 2013-2014 Mechelen Onze troeven Specialisatie op maat Al van bij de start van je opleiding kies je een specifieke afstudeerrichting. We geven

Nadere informatie

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management CBM HMA SRH courses EMS HEM IBM ITM Stand B015 Website bedrijf: Naam contactpersoon: E-mail contactpersoon: www.duin-kruidbrg.nl Lianne Velthuis lianne.velthuis@duin-kruidberg.nl De student kan als volgt

Nadere informatie

International Study Project

International Study Project International Study Project International Study Project Het International Study Project (ISP) is een studie project in het buitenland, waarbij een groep van 24 laatstejaars bachelor- en masterstudenten

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 6. 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9

Inhoud. Inleiding 6. 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9 Inhoud Inleiding 6 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9 2 Instanties in Nederland 13 Belangrijke instanties voor ondernemers 14 Kamer

Nadere informatie

E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU?

E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU? E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU? Thuis en op school heb je allerlei waarden meegekregen. Sommigen passen bij je, anderen misschien helemaal niet. Iedereen heeft waarden. Ken

Nadere informatie

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Je weet dat je vooruit wilt maar je zoekt

Nadere informatie

ENGINEER MET MANAGEMENT AMBITIES? VERLEG JE GRENZEN MET HET MANAGEMENT DEVELOPMENT TRAJECT!

ENGINEER MET MANAGEMENT AMBITIES? VERLEG JE GRENZEN MET HET MANAGEMENT DEVELOPMENT TRAJECT! ENGINEER MET MANAGEMENT AMBITIES? VERLEG JE GRENZEN MET HET MANAGEMENT DEVELOPMENT TRAJECT! 02 HÉT MANAGEMENT DEVELOPMENT TRAJECT VOOR ENGINEERS DOEN WAAR JE GOED IN BENT, JEZELF ONTWIKKELEN, GRENZEN VERLEGGEN

Nadere informatie

creating tomorrow Logistiek en economie Hva techniek

creating tomorrow Logistiek en economie Hva techniek creating tomorrow 2013 2014 Logistiek en economie Hva techniek HVA TECHNIEK Logistiek en Economie 2013-2014 Het muziekfestival staat op de kalender, de artiesten zijn geboekt. Maar hoe komen al die onderdelen

Nadere informatie

Staffing Professionals On Site Services Payrolling

Staffing Professionals On Site Services Payrolling Staffing Professionals On Site Services Payrolling Logistiek Office Finance Industrie De heldere keuzes van Flexpoint flexpoint Dagelijks zijn meer dan 3000 Flexpoint medewerkers aan de slag bij onze opdrachtgevers

Nadere informatie

Voor deze opleiding ben ik nog steeds op zoek naar een stageplaats. Ik beschik over eigen vervoer en rijbewijs B,C,CE

Voor deze opleiding ben ik nog steeds op zoek naar een stageplaats. Ik beschik over eigen vervoer en rijbewijs B,C,CE Mijn naam is Patricia De Witte en woon in Sint-Niklaas. Ik heb verschillende jaren gewerkt in de confectie-industrie als patroonmaakster/modelliste. Momenteel ben ik bezig met de opleiding van transport

Nadere informatie

FULL-TIME MASTER MASTER IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT WORD EEN HR PROFESSIONAL DIE STRATEGISCH EN DUURZAAM KAN MEEDENKEN MET DE ORGANISATIE

FULL-TIME MASTER MASTER IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT WORD EEN HR PROFESSIONAL DIE STRATEGISCH EN DUURZAAM KAN MEEDENKEN MET DE ORGANISATIE FULL-TIME MASTER MASTER IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT WORD EEN HR PROFESSIONAL DIE STRATEGISCH EN DUURZAAM KAN MEEDENKEN MET DE ORGANISATIE CURRICULUM CREDITS HRM: introductie 3 E-Uitdagingen voor HRM 3

Nadere informatie

Ik innovatief, mijn organisatie innovatief

Ik innovatief, mijn organisatie innovatief Ik innovatief, mijn organisatie innovatief Workshop - 28 februari 2011 Koningssteen People practices in innovation Energize your professional growth programma Ik innovatief, mijn organisatie innovatief

Nadere informatie

Ondernemerschap in Nederland

Ondernemerschap in Nederland Ondernemerschap in Nederland Je neemt deel aan het profiel Ondernemerschap. Dit betekent dat je erover denkt om in de toekomst als ondernemer te gaan werken. Dat is anders dan werken in loondienst. Dan

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Best Practice Teleperformance stuurt op TOPprestaties

Best Practice Teleperformance stuurt op TOPprestaties Best Practice Teleperformance stuurt op TOPprestaties Maart 2014 Teleperformance stuurt op TOPprestaties Klantcontact heeft een directe impact op zowel commerciële resultaten als customer experience. Het

Nadere informatie

Checklist Ervaringsgerichte vragen per competentie

Checklist Ervaringsgerichte vragen per competentie Checklist Ervaringsgerichte vragen per competentie In een selectiegesprek moet de kandidaat laten zien dat hij over bepaalde eigenschappen, competenties en vaardigheden beschikt. Omdat 'gedrag in het verleden'

Nadere informatie

Piet Voorbeeld MIJN PROFIEL. Voornaam. Achternaam. Dienst. Schaal Tot schaal 8. Piet. Voorbeeld. Stadswerken

Piet Voorbeeld MIJN PROFIEL. Voornaam. Achternaam. Dienst. Schaal Tot schaal 8. Piet. Voorbeeld. Stadswerken MIJN PROFIEL Voornaam Piet Achternaam Voorbeeld Dienst Stadswerken Schaal Tot schaal 8 1 DIT BEN IK Wanneer heb je een goede werkdag gehad? Waarom? Als ik alles gedaan heb dat ik wilde doen en er ook onverwachte

Nadere informatie

profiel bezoekers database gegevens ,12% januari 2016 januari Belgische sessies/dag Jobat Express Subscribers

profiel bezoekers database gegevens ,12% januari 2016 januari Belgische sessies/dag Jobat Express Subscribers bezoekers januari profiel 89.507 281.011 +1,12% Belgische sessies/dag Jobat Express Subscribers Nieuwe Jobat Express Subscribers januari CV database gegevens 307.611 169.663 5.450 aantal cv s aantal publieke

Nadere informatie

Functieomschrijving. Accountmanager Partsline

Functieomschrijving. Accountmanager Partsline Functieomschrijving Accountmanager Partsline Contactgegevens Bakker & Partners: Charlotte Castelein, Partner 0476/97 21 45 Charlotte.Castelein@bakker.be Bieke Janssens, Senior Consultant 0477/700 243 Bieke.Janssens@bakker.be

Nadere informatie

Juridische medewerker

Juridische medewerker 28-11-2013 Sectorwerkstuk Juridische medewerker Temel, Elif HET ASSINK LYCEUM Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 Hoeveel procent van de opleiding bestaat uit stage?... 6 o Begeleiding...

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

Allemaal in ontwikkeling. Door: Rieke Veurink / Fotografie: Kees Winkelman

Allemaal in ontwikkeling. Door: Rieke Veurink / Fotografie: Kees Winkelman Permanente educatie in Smallingerland Allemaal in ontwikkeling Door: Rieke Veurink / Fotografie: Kees Winkelman Van cursussen professioneel Engels, kennis opdoen bij een andere afdeling tot vierjarige

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

INTRODUCTIE PERSOONLIJKE GEGEVENS. Naam: Leeftijd: Geslacht: m / v. Begindatum:

INTRODUCTIE PERSOONLIJKE GEGEVENS. Naam: Leeftijd: Geslacht: m / v. Begindatum: Naam Datum: INHOUDSOPGAVE 1. Introductie 2. Persoonlijke gegevens 3. Rapportage kwaliteit van leven 4. Persoonlijke ontwikkeling plan (POP) 5. Competenties waar nu aan wordt gewerkt 6. Binnen de stichting

Nadere informatie

Jongeren ten opzichte van hun eerste job 15-09-2008

Jongeren ten opzichte van hun eerste job 15-09-2008 Jongeren ten opzichte van hun eerste job Samenvatting 15-09-2008 van de resultaten a Market Probe division Doelstelling van het onderzoek 2 3 Kennis over de jongeren ten aanzien van het einde van hun studies

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Doel : Het doel van deze functiebeschrijving is je een zo concreet mogelijk inzicht te geven in de aard van deze functie, waarvoor je interesse getoond

Nadere informatie

Meer waard met Schoevers

Meer waard met Schoevers Meer waard met Schoevers Met Schoevers word je meer waard. Want bij ons combineer je leren en werken. Je leert dus echt een vak als managementassistent, officemanager of communicatieprofessional en gaat

Nadere informatie

Meer waard met Schoevers

Meer waard met Schoevers Meer waard met Schoevers Met Schoevers word je meer waard. Want bij ons combineer je leren en werken. Je leert dus echt een vak als managementassistent, officemanager of communicatieprofessional en gaat

Nadere informatie

De meest gestelde sollicitatievragen

De meest gestelde sollicitatievragen De meest gestelde sollicitatievragen Vertel eens iets meer over jezelf? Wat kan je vermelden: Naam Woonplaats Studies Werkervaring Motivatie Positieve eigenschappen Gebruik eventueel je cv als leidraad

Nadere informatie

engineering / techniek / ICT

engineering / techniek / ICT Programmeur (m/v) Voor een bedrijf in regio Gent zijn we op zoek naar een programmeur. Je zal de hardware en software onderhouden en het netwerk op orde houden. Je geeft technische bijstand voor het kleine

Nadere informatie

Functies met meer verantwoordelijkheid vereisen grotere flexibiliteit en aanpassingsvermogen. De meeste assistants houden werk en privé in balans

Functies met meer verantwoordelijkheid vereisen grotere flexibiliteit en aanpassingsvermogen. De meeste assistants houden werk en privé in balans Gunstige arbeidsomstandigheden bevorderen het welzijn en hebben een positief effect op de motivatie, het engagement en de wil om langer aan de slag te blijven. Secretary Plus bevroeg assistants over dit

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens Bedrijfsprofiel Het succes van een bedrijf wordt gecreëerd door de mensen die er werken. Hun ideeën, motivatie en vaardigheden, hun normen en waarden, maar ook hun persoonlijkheden zijn de belangrijkste

Nadere informatie

WE FILL THE GAP. Knowledge, efficiency, performance and talent

WE FILL THE GAP. Knowledge, efficiency, performance and talent WE FILL THE GAP Knowledge, efficiency, performance and talent VDAB en LOGOS hebben een intensieve en leerrijke cursus verzorgd met volgende logistieke vakken: IMDG Zeevracht + B/L ADR Documentair Krediet

Nadere informatie

DIMAEN Brochure 2017 DIMAEN BV. 17 februari 2017 Rev.: 1.1. Page 1 of 5

DIMAEN Brochure 2017 DIMAEN BV. 17 februari 2017 Rev.: 1.1. Page 1 of 5 DIMAEN Brochure 2017 DIMAEN BV Page 1 of 5 DIMAEN BV "Connected Engineering" is onze samenvatting van het verbinden van disciplines, kennis en ervaring. Onze missie is: uitdagingen efficiënt omzetten in

Nadere informatie

STUDIEVAARDIGHEID LOOPBAANLEREN - 1 HOOFDSTUK 1

STUDIEVAARDIGHEID LOOPBAANLEREN - 1 HOOFDSTUK 1 STUDIEVAARDIGHEID LOOPBAANLEREN - 1 HOOFDSTUK 1 Studievaardigheid De reis naar een eigen plek in de maatschappij is nu begonnen. En je reisdoel staat vast: een zelfverzekerde trotse handtekening op het

Nadere informatie

25 jaar NIBE - Interview Mantijn van Leeuwen

25 jaar NIBE - Interview Mantijn van Leeuwen 152 152 25 jaar NIBE - Interview Mantijn van Leeuwen 153 Interview Mantijn van Leeuwen Voor de meeste mensen ben jij nog een onbekende, zeker gerelateerd aan het NIBE. Vertel eens iets over je achtergrond,

Nadere informatie

Martine Derde Curriculum vitae

Martine Derde Curriculum vitae Personalia Colmanstraat 57 Geboortedatum : 24-12-1970 B-9270 Kalken Geslacht: vrouwelijk +32 9 366 18 08 Nationaliteit : Belgisch +32 475 95 95 20 Mderde@me.com Professionele ervaring Zelfstandig Project

Nadere informatie

Growth & Reflection. Opleverdatum: 18 juni 2014

Growth & Reflection. Opleverdatum: 18 juni 2014 Growth & Reflection Growth & Reflection Opleverdatum: 18 juni 2014 Multimediaal Reclamebureau 2013/2014 Inleiding Er zit alweer een half jaar bij MMR op en ik heb weer veel nieuwe dingen geleerd en nieuwe

Nadere informatie

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Konvert Interim NV Kennedypark 16 8500 Kortrijk Uitzendconsulent Regio Veurne m/v A1 niveau

Nadere informatie

Topcondities voor topsecretaresses

Topcondities voor topsecretaresses Straight to the top Topcondities voor topsecretaresses Top Secretaries is de specialist in detachering en werving & selectie van management ondersteunende professionals. Kennis van en waardering voor het

Nadere informatie

over de perfecte match met iemand

over de perfecte match met iemand over de perfecte match met iemand De perfecte match met iemand Iemand zoekt iemand. Iemand die meteen inzetbaar is en het verschil kan maken. Iemand die de branche begrijpt en de situatie in het bedrijf

Nadere informatie

SCREENING, ASSESSMENT, DEVELOPMENT

SCREENING, ASSESSMENT, DEVELOPMENT SCREENING, ASSESSMENT, DEVELOPMENT DIRECTIE Algemeen directeur Commercieel directeur Directeur basisschool Directeur CLB Directeur facilitaire diensten Directeur middelbare school Financieel directeur

Nadere informatie

Voorwoord! Wie wil ik helpen?!

Voorwoord! Wie wil ik helpen?! Voorwoord Allereerst dankjewel dat je mijn boek hebt gekocht of gekregen en dat je dit ook leest. Dit toont dat jij vooruit wil in het leven en dat je ook actiegericht bent. En actiegerichte mensen halen

Nadere informatie

Sint-Jan Berchmanscollege

Sint-Jan Berchmanscollege Sint-Jan Berchmanscollege Infobrochure Handel (3de graad TSO) Leerlingprofiel Je bent 16 jaar en je kiest voor een studierichting in de derde graad. Zou de richting Handel iets voor jou zijn? Handel is

Nadere informatie

Gratis opleidingen voor callcenter operators

Gratis opleidingen voor callcenter operators Gratis opleidingen voor callcenter operators Test jezelf. Volg gratis de opleidingen die bij jou passen. Wat zijn je sterktes en zwaktes? Ben je een ervaren beller? Of nieuw in het vak? Bereik je jouw

Nadere informatie

Verhaal van verandering

Verhaal van verandering Belgische Ashoka Fellow Ashoka : Kun je ons iets vertellen over je familie en waar je bent opgegroeid? Ingrid : Ik ben opgegroeid in Antwerpen, een belangrijke stad in Vlaanderen, België. Ik heb een oudere

Nadere informatie

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A INLEIDING Ik heb vandaag een cadeautje meegenomen. Niet voor jullie, maar voor mijzelf. Het cadeautje staat voor de verrassingen

Nadere informatie

ippq Organisatierapport voor Octopus BV 2012-12-06

ippq Organisatierapport voor Octopus BV 2012-12-06 ippq Organisatierapport voor Octopus BV 2012-12-06 Rapport - Overzicht 1. Doelstelling 2. Het Performance-Happiness Model 3. Belangrijkste uitkomsten 4. De 5Cs 5. Vertrouwen, trots en erkenning 6. Vergelijking

Nadere informatie

E-PAPER. Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken!

E-PAPER. Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken! Dé expert in praktische apotheektrainingen E-PAPER Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken! 1 Inhoudsopgave De cliënt en ik 3 Weet jij nog waarom je in de apotheek wilde

Nadere informatie

Medewerker Office & Project Support BeteoR

Medewerker Office & Project Support BeteoR Medewerker Office & Project Support BeteoR Om te solliciteren vragen we je dit formulier in te vullen en dit samen met jouw CV te mailen naar astrid.hazenveld@beteor.nl Naam Adres Geboortedatum E-mail

Nadere informatie

Centrum voor Logistiek Vakmanschap Venlo - Laaghuissingel Niveau 4

Centrum voor Logistiek Vakmanschap Venlo - Laaghuissingel Niveau 4 Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Logistiek supervisor Studierichting Centrum voor Logistiek Vakmanschap Locatie Venlo - Laaghuissingel Niveau 4 Leerweg bbl Sector

Nadere informatie

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op

Nadere informatie

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden:

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden: en internationale verkoop en aftersales. Voor de afdeling Salessupport, is Skalar op zoek naar een fulltime: Medewerker Salessupport - Opstellen van offertes - Adviseren en informeren van (potentiële)

Nadere informatie

Young People Coaching Experience

Young People Coaching Experience Hét loopbaanprogramma voor Young Professionals Young People Coaching Experience In 5 stappen naar je ideale baan! Ga jij met tegenzin naar je werk? Heb je er genoeg van om werk te doen dat niet bij je

Nadere informatie

MET DEZE 6 KEUZES WORDT DUURZAME INZETBAARHEID WÉL EEN SUCCES

MET DEZE 6 KEUZES WORDT DUURZAME INZETBAARHEID WÉL EEN SUCCES E-blog HR special MET DEZE 6 KEUZES WORDT DUURZAME INZETBAARHEID WÉL EEN SUCCES In duurzaam inzetbaar Door Caroline Heijmans en Teresa Boons, INLEIDING Als je medewerkers en managers vraagt wat zij doen

Nadere informatie

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft?

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Netwerkbedrijf Endinet, de werkgever met energie Maar liefst 416.000 klanten in Zuidoost Brabant krijgen via kabels en leidingen van Endinet stroom

Nadere informatie

Studieloopbaan en Loopbaanorientatie. Nieke Campagne Studenten Loopbaan Service Universiteit Leiden

Studieloopbaan en Loopbaanorientatie. Nieke Campagne Studenten Loopbaan Service Universiteit Leiden Studieloopbaan en Loopbaanorientatie Nieke Campagne Studenten Loopbaan Service Universiteit Leiden Programma - Wat kan er in de opleiding - Hoe kies je? - Loopbaan oriëntatie en Studieloopbaankeuzes, binnen

Nadere informatie

Inspirerende trends. Webcare met Voxtron en Engagor

Inspirerende trends. Webcare met Voxtron en Engagor Inspirerende s Webcare met Voxtron en Engagor Webcare met Voxtron en Engagor Facebook, Twitter, blogs en fora: voor de consument zijn het nieuwe kanalen om over een bedrijf te praten en om producten en

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit Randstad Randstad Roeselare Sint-Michielsstraat 31 8800 Roeselare Medewerker Calculatiedienst U genoot bij voorkeur een bacheloropleiding in een administratieve of financiële

Nadere informatie

7 INGREDIENTEN VOOR ENTHOUSIASTE MEDEWERKERS (SPECIAL MANAGER)

7 INGREDIENTEN VOOR ENTHOUSIASTE MEDEWERKERS (SPECIAL MANAGER) E-blog 7 INGREDIENTEN VOOR ENTHOUSIASTE MEDEWERKERS (SPECIAL MANAGER) In leidinggeven Er zijn 7 interessante ingrediënten voor leidinggevenden om uit hun medewerkers te halen wat er in zit en hun talent

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

1. Eigenaarschap zelfstandigheid verantwoordelijkheid ondernemendheid zelfsturing en zelfregulatie

1. Eigenaarschap zelfstandigheid verantwoordelijkheid ondernemendheid zelfsturing en zelfregulatie Persoonlijke ontwikkeling en socialisatie analyseren / plannen / creëren / representeren van jezelf (LOCO) 1. Eigenaarschap zelfstandigheid verantwoordelijkheid ondernemendheid zelfsturing en zelfregulatie

Nadere informatie

Bediende in de logistieke sector: kansen voor vrouwen?

Bediende in de logistieke sector: kansen voor vrouwen? Bediende in de logistieke sector: kansen voor vrouwen? Welke percepties leven er bij werknemers en studenten omtrent de logistieke sector? Lynn De Bock en Valerie Smid trachten in hun gezamenlijke masterproef

Nadere informatie

WIJ ZIJN SAMEN ONDERWEG

WIJ ZIJN SAMEN ONDERWEG WIJ ZIJN SAMEN ONDERWEG NAAR EEN TOPCARRIÈRE IN DE LOGISTIEK! Welkom in onze kleine bundel; een kleine bundel vol mensen met grote dromen. Aan het einde van maart 2016 beëindigen we met 15 gemotiveerde

Nadere informatie

EXPERTS MET KARAKTER

EXPERTS MET KARAKTER EXPERTS MET KARAKTER KANSEN BENUTTEN? EERST ZIEN, DAN SCHAKELEN Tempo-Team is specialist in flexibele arbeid. Door onze koppeling van commercieel denken en een sterke betrokkenheid, zijn we al 35 jaar

Nadere informatie

Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP)

Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP) Hoofdstuk 18 Extra informatie Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP) Het Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP) is bedoeld om een medewerker persoonlijk in de gelegenheid te stellen in eigen woorden te vertellen

Nadere informatie

Nicole Bekaert. Wouter Berquin. Stijn De Creus. LAUWE Rijbewijs B, eigen wagen

Nicole Bekaert. Wouter Berquin. Stijn De Creus. LAUWE Rijbewijs B, eigen wagen Nicole Bekaert LAUWE Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb gekozen voor de opleiding Transport en Logistiek Medewerker. De variatie in deze sector spreekt mij enorm aan. Ik spreek graag talen

Nadere informatie

Nulmeting 2.0 Tim Tegelaar Projectleider techniek 14-01-2013. Simpel 1 2 3 nu Lastig 2 3 4 eind van de opleiding Complex 3 4 5

Nulmeting 2.0 Tim Tegelaar Projectleider techniek 14-01-2013. Simpel 1 2 3 nu Lastig 2 3 4 eind van de opleiding Complex 3 4 5 Nulmeting competenties: Voor mijn opleiding AD Projectleider techniek heb ik aan het begin van het schooljaar een nulmeting gedaan voor de negen competenties waar aan je moet voldoen als projectleider

Nadere informatie

WaWat na economie moderne talen, economie wetenschappen, of economie wiskunde? Studeer Technology Management in Gent

WaWat na economie moderne talen, economie wetenschappen, of economie wiskunde? Studeer Technology Management in Gent WaWat na economie moderne talen, economie wetenschappen, of economie wiskunde? Studeer Technology Management in Gent Professionele Bachelor Technology Management Heb je een boontje voor technologie? Ben

Nadere informatie

Katalysator voor netwerkend ICT

Katalysator voor netwerkend ICT Katalysator voor netwerkend ICT Nieuwsbrief uitgave juni 2014 ONDERWERPEN 1. 2. 3. 4. 5. Nieuwe website Regitel Nieuw bestuurslid Ledenvergadering juli 2014 komt eraan Stagiair gestart voor Regitel Stand

Nadere informatie

Sint-Jan Berchmanscollege

Sint-Jan Berchmanscollege Sint-Jan Berchmanscollege Infobrochure HANDEL (3de graad TSO) Leerlingprofiel Je bent 16 jaar en je kiest voor een studierichting in de 3de graad. Zou de richting Handel iets voor jou zijn? Handel is

Nadere informatie

Als standaard niet genoeg is. Maak kennis met Drabbe

Als standaard niet genoeg is. Maak kennis met Drabbe Als standaard niet genoeg is Maak kennis met Drabbe biedt Drabbe voor elke vraag de optimale oplossing Maak kennis met Drabbe Dé specialist in industriële machineonderdelen Drabbe is een écht familiebedrijf!

Nadere informatie

Studieloopbaan en Loopbaanorientatie

Studieloopbaan en Loopbaanorientatie Studieloopbaan en Loopbaanorientatie Nieke Campagne Studenten Loopbaan Service Universiteit Leiden Programma - Wat kan er in de opleiding - Hoe kies je? - Loopbaan oriëntatie en Studieloopbaankeuzes, binnen

Nadere informatie

Wij timmeren aan de weg

Wij timmeren aan de weg Wij timmeren aan de weg Even voorstellen; Bouwkracht Vakpersoneel. Bouwkracht vakpersoneel B.V. is onderdeel van de LubronGroep en voortgekomen uit Lubron technisch intermediair. Onder de vlag van Lubron

Nadere informatie

Stage lopen in het water. Durf het maar.

Stage lopen in het water. Durf het maar. Stage lopen in het water. Durf het maar. Ongekend interessant. Ivo l Herminez, HBO Chemische Technologie, stageopdracht 3e jaar, bij Evides Industriewater, Process & Technology Waar krijg je de kans om

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie