Paul Behets, Bundergeld Neerhombeek 1674

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Paul Behets, Bundergeld Neerhombeek 1674"

Transcriptie

1 De gegevens uit dit bestand zijn vrij te gebruiken door iedereen, op voorwaarde dat deze bewerking wordt opgenomen als bronvermelding ingeval ze wordt gebruikt in een publicatie, hetzij in boekvorm, op het internet, of op een andere drager zoals CD-ROM. De bewerking mag niet in zijn geheel gedupliceerd en/of openbaar gemaakt worden zonder toestemming van de samensteller. Bundergeld Neerhombeek 1674 Stadsarchief Mechelen: T DISTRICT IMPOTS, Serie V nr. 1 (f 58) Cohier van Hombeke-Mechelen anno 1674 om dyenvolgens ontfangen te worden het Bundergeld (Bunder Dagwand - Roede). Adam De Keyser huerl.: van Matheus Van Winghe landt: van Leliendael landt: 1 den selven pr. 1 landt: den selven in t broeck halff landt hoyland: van Gillis De Keyser in Eggelembr. hoylant: den voors. pr. land: 1-2 van Jan Wauters land: van Jan Daems land: den selve in t Eggelembr. hooghde land: van Melchior Verbeeck land: Anthoon Cnaeps: pr. land: pr. van huys ende hoff land: van adt. Rigauts land: Anthoon Verschoor: van t clooster van Grimbergen land: van t clooster van Muysen land: van den H. Geest van St. Peeters land: den selven in eygendom land: den selven van Gillis De Keyser land: Proprietaris of eigenaar.

2 Anthonis Jacobs: van d erfgen. Jan van Brabant land: Anthoon Lauwers: van paters lievevroubroeders land: Adriana Metten Ancxt: van t godshuys van Oliveten land: - idem land: idem land: Andries Diedens: houdt den drybunder van den heere Loquet bempt: land: Adriaen Van Turnhoudt: van den pr. Roblin hoylant: Adriaen Lauwers: Jan Peeters: van Geert Van Buscom land: van de Kisten land: van den proost van Leliendael land: van Philip Verhulst land: van her Pauwels Huens land: van Aert Boits land: Adam De Keyser: van Aert Van Gysel hoyland: Balten Vervoort: van Leliendael land: Cornelis in de Croon: van de kercke van Hombeeck land: bempt: 0-2-0

3 Christiaen Verhoeven: Carel Aerts: van d erfgen. Voorspoel land: den selven met Philip Willems van de wed. Jaques Pauwels hoyland: heer Pauwels Huens bempt: Andries De Nijn land: den H. Geest van Sti. Petri land: van Cornelis Huegens bemt: van den selven H. Geest in t Eggelgembroeck hoylant: 1-1 van jof. Anna Couthals bempt: betreft in alles 14 bunder, daaronder 3 bunder 2 dagwand bempt Christoffel Jacobs: m. h. Van der Hoeven hoylant: den selven in eygendom lant: 1-2 Carel Aerts : bempt: De wed. Stevens, pr.: lant: - De wed. Jan Mollemans: van t clooster van Muysen lant: De wed. Van den Broeck, huerl.: van den H. Geest van Leest lant: van den selven met Jaspar Suetwey bempt: De 60 Gebroeders Sti. Rumoldi, pr. van den Schalhammenbempt: De wed. Guill. De Jonge: van mheer. Cortebeke bempt: - De wed. Guilliam Van Beveren: van Melchisedech Van der Beken lant: - 2 deselve met Jan De Keyser van Gs. De Keyser hoylant: - deselve alleen van den H. Geest van St. Jans hoylant: - 2 Register beschadigd.

4 deselve van de kercke van Hombeke land: - deselve in eygendom land: - deselve van Leliendael land: - deselve van de erfgen. Steylaerts land: - De wed. Philip Van Espen: van Adriaen Lieckens land: - De wed. Jan Van Beveren in Smalbrabant: van den H. Geest van Hombeke lant: De Paters Carmelieten hoylant: Den pastoor van Hombeke, pr. broecklant: Den selven land: Den selven ende ceuster land: De wed. Peeter Cnaeps op den Driesch: van den H. Geest land: van Frans De Keyser land: De wed. Guill. Moldermans land: De kinderen Didens tot Leest: van Cornelis Van Laeck, everbode 3 land: De heere Boccabella, pr. in t broeck land: De erfgen. van den heere rentmr. Huens: van her Geert De Somer, van 3 wythams De wed. Jacob De Roy: van den pastor van Hombeke land: van Merten De Hertoge land: Land onderworpen aan de cijns van Everbeur. (de heden verbeurd cijns)

5 De wed. De Jong: van den heere pastor bempt: van de erfgen. Jacob Tilborch bempt: De wed. Guill. Van Beveren: van heer Coenraert Saerens land: De wed. Jan De Term: van Corn. Van Aken land: De wed. Crysman ende in den Steur: van de kercke tot St. Rombouts land: - De wed. Merten Buelens: van Aert Van Gysel bempt: - Everaert Vertommen: van Jan Van Beneden land: van den selven land: Francois Suetens: van den h. Canonick Schoor bempt: van den h. officiael broeck: Francoys De Keysser: van den heere van Wilvergem land: van den selven heere in bempden ende broecklant land: Francoys Haelwater: van t clooster van Grimbergen bempt: idem land: Gillis Dietens: van joff. Vendeville land: (den officier in een cleyn huysken)

6 Guilliam Moeyersone: van Guilliam Verscharen land: Gommaer Aerts: van den H. Geest van Ste. Peeters land: van Jan Coly land: van Leliendael land: van den onderpastoor Sti. Rumoldi land: Guilliam Verschaeren: van Oliveten in t Hombekerbroeck land: van Guilliam Van Buscom bemt: idem land: van Peeter De Laet land: van d erfgen. Van Oostenrijck land: idem bemt: idem land: Nota: in alles 11 bunder. Guill. Keuleirs: Gillis Keuleirs: van d erfgen. Van Oostenrijck land: - van de kercke van Hombeke land: - van mr. Anthoni Van der Hofstadt land: - van den H. Van Corebeck land: - den selven van den selven land: - Guill. De Backer: van Leliendael land: den selven land: den selven van Leliendael land: noch van Leliendael bempt: Guille. Haelwater: van Jaques Pauwels land: den selven land: 0-1-0

7 Gillis De Winne: van Frans De Keyser land: Gillis Verbruggen, eygenaer: land: Geert Oyens: van Pr. Snyers land: Guill. Verbeke: van Jan Van Malder bempt: Gillis Beelaerts Jacobssone in den Ham den H. Geest van St. Jans broecklant: Guill. Lauwers: van Jan De Breucker lant: den selven van Leliendael lant: Guill. Feremans, pr.: land: van den H. Geest B. Marie land: den selven huerelinck land: Jaques Mollemans: van Guill. Goyvaerts tot Semps bempt: van den rentmr. Wauters lant: Guill. Verschaeren ende Jan Ceuleirs op den Dries: van Frans Van Geertsbergen land: Hendrick Verlinden: van de wed. Pr. Boymans bemt: van Gillis De Keyser land: van de kercke van Hombeke land: van den adv. Goyers land: van Leliendael land: van de kercke van Hombeke - van d erfgen. Oostenr. In Hombekerbroeck land: van den H. Geest van Hombeek land: 0-1-0

8 van Steylaert land: van den selven land: in alles 4,5 bunder, daer onder 1 dagw. Bempt Hendrick Genits: van den prost van Leliendael everbuer: Hendrick De Wit: van d erfgen. Vranckx land: Hendrick Nagels: van de kercke van Hombeek broeckland: - van Leonaert Scheurwijck huys ende land: - idem land: - van Frans De Keyser land: - van Adriaen Van Scheurwijck land: - Hendrick Verlinden: Jan De Term: van m. h. t Sestich land: - van Jan Beulens land: - Jaques Mollemans: Jan De Terme: van Nicolaes Cakelaers bempt: van de wed. Van den Eynde land: van Peeter Verlinden land: van den selven land: van de kercke van Hombeke land: den selve in eygendom land: den selve te voren Nicolaes Craesbeke land: van Marie De Grauw hoyland: de erfgen. Eetbroeck land: den heere officiael land:

9 Jaspar Peeters: Jan Jacobs: van m.h. Le Roy in t Hombekerbroeck land: van den heere officiael land: van de pp. Jesuieten in t broeck land: van Cornelis Huygen bempt: van Hendrick Geufkens land: van Jan Van den Heuvel land: van Gillis De Keyser land: van d erfgen Oostenrijck land: van de wed. Van de Wiele land: idem bempt: Jaques De Wit den ouden: de kercke van Hombeke land: den selven in eygendom land: van Leliendael in Eggelgembroeck hoyland: den selven van Leliendael land: Jaques De Keyser: van den heere prost van Leliendael bempt: idem land: idem: land: den selven in eygendom land: Jan Verhasselt: van jof. Oliviers land: Jaques Verlinden: Jan De Wit: van Anthoon Verlinden land: van Hendrick Meremans land: idem in t broeck land: Jaques Vermeiren: den H. Geest van Hombeek land:

10 Jan Ceuleirs: van de cranken van t groot Beggijnh. land: den selven daer t gasthuys op staet land: van de kercke van Hombeek en Leliendael land: van de kinderen Jan Doms land: idem bempt: Jaques Jacobs: van Leliendael lant: - van de kinderen Van Oostenrijck lant: - van Hend. Van den Eynde lant: - van Leliendael lant: - van den selven Van den Eynde lant: - Jan Van Dijck: van de kinderen van Pr. De Keyser lant: - van d erfgen. Lefebure in t broeck bempt: - den selve met Pr. Vertommen van de H. Geest van Hombeek land: - den selven in diversche parceelen land: - Jan Monsieur: van Jan Van Beveren land: van adv. Verhoeven in t broeck land: Jan Van Term den ouden: van d erfgen Eertbr. land: van de wed. Boschmans land: van d erfgen. Van Oostenr. land: van de wed. Kildoncq land: van Leliendael land: van Jan Van Beveren land: van adv. Verhoeven in t broeck land: Jaques Oostens: van Paeffenrode land: den selven van de kisten op t begijnhof land: de selve in eygendom daer t huys op staet land:

11 Joos De Laet, pr.: land: den selven huer. pr. tot Loven cappellebempden land: van den onderpastoor van St. Rombouts land: Jaques Latour: van de wed. Buelens land: van de wed. Van Rijmenam everbuer: van Jan Coeckelberch land: van Cruyninge land: Jaspar Suetwey: van Nicolaes Persoons in t Eggelgembroeck bempt: van Jan Van Loock land: Jan Coeckelberch: van den rentmr. Wauters in Eggelgembroeck land: van de kisten op t groot begijnhoff land: den selven noch land land: Jan Van den Heuvel: van mevr. Juvrea in t vs. broeck hoyland: Jan Scheltiens: van Jaques De Jonge wytdam: Jan Verlinden, molder, in eygendom: land: Jan Verbeeck, pr. in t broeck: land: Jan Jacobs: van Augustijn Van Isschot land: van de kercke van Hombeeck land: Jan Monsieur ende Guill. Moyerssone: van Jan De Grauw in t hombekerbr. land: -

12 Jan Moortgadt: van Pr. Blondel land: - van d erfgen. Verschueren land: Jan Louche, pr. in t Eggelgembroeck : hoylant : Jaques Elias : van Antoen Van Lier hoylant : Jan Eliaerts, pr.: land: Jan Van Dijck: Jan Verlinden: van den pastoor ende kercke van Hombeke land: van Remy Verhulst land: van Pr. Van Battel land: van de wed. Gilmouts land: den selven in eygendom land: Jaques Ceuppens: van de wed. De Wint land: Jaques Mollemans: van den h. geest st. Petri land: Jaques Joly tot Romdonck ende Christiaen De Backer tot Zemst: van t clooster van Dileghem bemt: Laureys Moortgadt: den selve van de wed. Marcus Van Laer aende cappelle etc. herbaen land: Matheus Van Winghe: van Guill. Schoof bempt: idem land:

13 Mevr. Juvrea: wytham: Merten Van den Driessch: van Rombout De Clercq land: Merten Jacobs: van Rombout De Meyer hoyland: Jeroen Vertommen: van Nicolaes Loocx land: Nicolaes Aerts: van secr. Van de Venne land: idem bemt: Peeter Genits op de Botermerct van den H. Geest van st. Peeters genoempt d eyckenbloxken bemt: Peeter Verlinden, molder: van Leliendael land: van de wed. De Laet land: van t clooster van Cortenbergh land: van de wed. Pr. De Laet bemt: idem land: Peeter Cnops Anthonissone: van den H. Geest van sti. Petri land: idem land: van de wed. Laurent Van Dijck land: Peeter Vertommen: van Zeebr. In de befferstr. land: van Hendrick Meys land: Philip Van Espen: van Everaert Verborcht land: 0-3-0

14 Peeter Oostens: van de wed. Gillevoorts land: van Reynier Spruyt land: Philips Moortgadt: in eygendom: land: van den prost van Leliendael land: idem land: idem in t eggelembroeck land: idem land: Philips Lauwers: van d erfgen. Nieuwenhuyse land: Peeter Van Winge: everbode land: idem bempt: van mevr. Juvrea land: Peeter Vervaeck: van Jan Daems land: 0-3-0

Paul Behets, Bundergeld Leest 1674

Paul Behets, Bundergeld Leest 1674 De gegevens uit dit bestand zijn vrij te gebruiken door iedereen, op voorwaarde dat deze bewerking wordt opgenomen als bronvermelding ingeval ze wordt gebruikt in een publicatie, hetzij in boekvorm, op

Nadere informatie

Paul Behets, Koetelling Neerhombeek 1771

Paul Behets, Koetelling Neerhombeek 1771 De gegevens uit dit bestand zijn vrij te gebruiken door iedereen, op voorwaarde dat deze bewerking wordt opgenomen als bronvermelding ingeval ze wordt gebruikt in een publicatie, hetzij in boekvorm, op

Nadere informatie

Paul Behets, Bundergeld Leest 1646

Paul Behets, Bundergeld Leest 1646 De gegevens uit dit bestand zijn vrij te gebruiken door iedereen, op voorwaarde dat deze bewerking wordt opgenomen als bronvermelding ingeval ze wordt gebruikt in een publicatie, hetzij in boekvorm, op

Nadere informatie

Paul Behets, Telling Hombeek-Brabant 1747

Paul Behets, Telling Hombeek-Brabant 1747 De gegevens uit dit bestand zijn vrij te gebruiken door iedereen, op voorwaarde dat deze bewerking wordt opgenomen als bronvermelding ingeval ze wordt gebruikt in een publicatie, hetzij in boekvorm, op

Nadere informatie

Paul Behets, Paardentelling Ophombeek 1734

Paul Behets, Paardentelling Ophombeek 1734 De gegevens uit dit bestand zijn vrij te gebruiken door iedereen, op voorwaarde dat deze bewerking wordt opgenomen als bronvermelding ingeval ze wordt gebruikt in een publicatie, hetzij in boekvorm, op

Nadere informatie

Paul Behets, Koetelling Heffen 1771

Paul Behets, Koetelling Heffen 1771 De gegevens uit dit bestand zijn vrij te gebruiken door iedereen, op voorwaarde dat deze bewerking wordt opgenomen als bronvermelding ingeval ze wordt gebruikt in een publicatie, hetzij in boekvorm, op

Nadere informatie

Paul Behets, Telling Ophombeek 1755

Paul Behets, Telling Ophombeek 1755 De gegevens uit dit bestand zijn vrij te gebruiken door iedereen, op voorwaarde dat deze bewerking wordt opgenomen als bronvermelding ingeval ze wordt gebruikt in een publicatie, hetzij in boekvorm, op

Nadere informatie

GENERATIE 1 Zie MSR 001.

GENERATIE 1 Zie MSR 001. Aanvraagdossier van DE WINTER Werner Jozef Simon, Antwerpen-Borgerhout Geregistreerd op 20 april 2019 onder nummer MSR 055. Op basis van afstamming van Egidius de Keyser, meisenier 2 december 1634 GENERATIE

Nadere informatie

NAAM VOORNAAM BLADZIJDE

NAAM VOORNAAM BLADZIJDE ackelijen van pauwel blz 12 acken van franchois blz 17 acken van jan blz 17;34 acken van jochum blz 17 addiers adriaen blz 8;17 addiers anthony blz 9;29 addiers c blz 5 addiers cathrien blz 8 addiers cornelius

Nadere informatie

Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest

Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest Jan Baptist VAN NECK Jan Baptist VAN NECK, geb. Willebroek, tr. Leest 15 febr. 1776 Elisabeth VLEMINCKX, geb. Leest 18 okt. 1747, dr. van Jan en Elisabeth SOMERS. Huwelijksgetuigen: David Vleminckx - Judocus

Nadere informatie

VOLKSTELLING VAN WIJNEGEM

VOLKSTELLING VAN WIJNEGEM VOLKSTELLING VAN WIJNEGEM 1693 In de eerst stelt Willebrordus Verbraeken pastoor, wesende canonick van de abdij van Tongerloo ende Elisabeth de Vlam sijn dienstmaerte Mijnheer Carle Donatus de Handion

Nadere informatie

Antoon EECKELEERS. Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest. Huwelijksgetuigen: Hendrik Van den Boom - Peter Elias.

Antoon EECKELEERS. Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest. Huwelijksgetuigen: Hendrik Van den Boom - Peter Elias. Antoon EECKELEERS Antoon EECKELEERS, tr. Leest 1 juli 1717 Catharina DE LAET. 1. Antoon EECKELEERS, geb. Leest 3 aug. 1718 Huwelijksgetuigen: Hendrik Van den Boom - Peter Elias. Antoon: Peter Huysmans

Nadere informatie

Die Nachkommen von Elsken Goyvaerts

Die Nachkommen von Elsken Goyvaerts eine genealogieonline Publikation Die Nachkommen von Elsken Goyvaerts von 4 Mai 2016 Die Nachkommen von Elsken Goyvaerts Generation 1 1. Elsken Goyvaerts. Sie heiratete mit Dirick van den Heuvel. Sie hatten

Nadere informatie

Peter Daniel VAN ACHTER

Peter Daniel VAN ACHTER Peter Daniel VAN ACHTER Peter Daniel VAN ACHTER, geb. Lippeloo, tr. Leest 11 febr. 1789 Elisabeth Frederica VAN DEN BRANDE, geb. Leest. Huwelijksgetuigen: Philip Verheyden - Peter Jan Van den Brande. Jan

Nadere informatie

DE LEEUW GEHEETEN CANTERE

DE LEEUW GEHEETEN CANTERE Aanvraagdossier PAUL BEHETS Hombeek Geregistreerd op 9 december 2014 onder nummer MSR 001C Algemeen aanvaard bewijs van afstamming (generatie I-III) via: - Brabantica, deel X (2), Lignages de Bruxelles

Nadere informatie

Aanvraagdossier François De Coninck Grimbergen Geregistreerd op 26 december 2017 onder nummer MSR044

Aanvraagdossier François De Coninck Grimbergen Geregistreerd op 26 december 2017 onder nummer MSR044 Aanvraagdossier François De Coninck Grimbergen Geregistreerd op 26 december 2017 onder nummer MSR044 Aanvraag op basis van afstamming van volgende meiseniers: - Bouden van Linth cit 8 juli 1424; - Jan

Nadere informatie

Volkstelling van Wijnegem

Volkstelling van Wijnegem Volkstelling van Wijnegem 1702 Wijneghem Quartiere van Rhijen Leijste van alle ende gelijcke die ingesetenen binnen dese dorpe Van Wijneghem Quartier van Rhijen mitsgaders van de maerten, knechten, koijen,

Nadere informatie

Aanvraagdossier J.M Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 22 februari 2015 onder nr MSR 004 K

Aanvraagdossier J.M Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 22 februari 2015 onder nr MSR 004 K Aanvraagdossier J.M Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 22 februari 2015 onder nr MSR 004 K Generatie 1 - Parochieregister van Malderen. I. PAESCHIER VAN DOORSLAER, ged. Malderen 19 maart 1623

Nadere informatie

Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest. Adriaen MACHIELS, tr. Hombeek 1645 Clara VAN DEN NIEUWENHUYSE.

Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest. Adriaen MACHIELS, tr. Hombeek 1645 Clara VAN DEN NIEUWENHUYSE. Adriaen MACHIELS Adriaen MACHIELS, tr. Hombeek 1645 Clara VAN DEN NIEUWENHUYSE. 1. Jan MACHIELS, geb. Hombeek 22 sept. 1645. 2. Maria MACHIELS, geb. Hombeek 10 dec. 1647. Huwelijksgetuigen: Balthasar Van

Nadere informatie

heemkring CAMPENHOLT

heemkring CAMPENHOLT Overdraght gehouden binnen de parochie van Bergh door wethouderen van aldaer ten huijse van Jan Winnelinckx op heden den twee en twintighsten 7ber 1794 naer voorgaende affexie van billeth ende insinuatie

Nadere informatie

Aanvraagdossier JM Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 24 september 2015 onder nr MSR 004 S

Aanvraagdossier JM Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 24 september 2015 onder nr MSR 004 S Aanvraagdossier JM Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 24 september 2015 onder nr MSR 004 S Generatie 1 Volkomen bewijs van verdere afstamming via: RA Leuven, schepengriffie Grimbergen, 3651,

Nadere informatie

Aanvraagdossier JM Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 20 juli 2015 onder nr MSR 004 R

Aanvraagdossier JM Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 20 juli 2015 onder nr MSR 004 R Aanvraagdossier JM Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 20 juli 2015 onder nr MSR 004 R Generatie 1 RA Leuven, schepengriffie Grimbergen, 3649bis, folio 115, 28 mei 1556; AR Brussel, familiearchief

Nadere informatie

Volkstelling van Wijnegem 1694

Volkstelling van Wijnegem 1694 Volkstelling van Wijnegem 1694 Wijneghem Quartiere Van Reijen Lieste van alle des innegesetenen mitseijs van alle de peerden, coeijen binnen den dorpe van Wijneghem quartier van Rijen volghens placcate

Nadere informatie

Families uit het land van Grimbergen. Machtens alias Baten

Families uit het land van Grimbergen. Machtens alias Baten Families uit het land van Grimbergen Machtens alias Baten van der Elst J.M Steenokkerzeel - 2016 I. Merten Machtens alias Baten ca 1466, q d 1535. x Lijsbeth van Relegem, q d 1535 1. (dv. Christiaen 2

Nadere informatie

heemkring CAMPENHOLT

heemkring CAMPENHOLT Staet ende Liste geformeert bij Meyer ende schepenen der parochie van Bucken van alle de persoonen, mans, vrouwen, kinderen, domestiquen, mede de qualitijten, officien, neringen, ambachten etc., alles

Nadere informatie

DEEL 1 <VAN ASSCHE> GENERATIE 1 Overtuigend bewijs van verdere afstamming via: - Parochieregisters Malderen.

DEEL 1 <VAN ASSCHE> GENERATIE 1 Overtuigend bewijs van verdere afstamming via: - Parochieregisters Malderen. Aanvraagdossier FRANS J.M. VAN ASSCHE Mechelen Geregistreerd op 15 augustus 2016 onder nr MSR 035 Aanvraag op basis van afstamming van volgende geregistreerde meiseniers: - Gheert van den Bloke 17 juli

Nadere informatie

Gezinsblad van Egidius DE KEYSER

Gezinsblad van Egidius DE KEYSER Aanvraagdossier PAUL BEHETS Hombeek Geregistreerd op 19 maart 2014 onder nummer MSR 001 1126. Egidius De Keyser Hombeek 1585 + Hombeek 19 september 1661 x 1633 Elisabeth Quackels Meisenier: 2 december

Nadere informatie

Aanvraagdossier Anita Van Cappellen Zemst Geregistreerd op 12 oktober 2015 onder nummer MSR021

Aanvraagdossier Anita Van Cappellen Zemst Geregistreerd op 12 oktober 2015 onder nummer MSR021 Aanvraagdossier Anita Van Cappellen Zemst Geregistreerd op 12 oktober 2015 onder nummer MSR021 Aanvraag op basis van afstamming van volgende geregistreerde meiseniers: - Peeter van der Elst geheeten Lymberch

Nadere informatie

Aanvraagdossier Paul Van Lint Sint Katelijne Waver. Geregistreerd op 07 december 2018 onder nummer MSR 054.

Aanvraagdossier Paul Van Lint Sint Katelijne Waver. Geregistreerd op 07 december 2018 onder nummer MSR 054. Aanvraagdossier Paul Van Lint Sint Katelijne Waver. Geregistreerd op 07 december 2018 onder nummer MSR 054. Aanvraag op basis van afstamming van: - Merten Buelens, (zv. Daneel) meisenier 7 maart 1518 (Beigem).

Nadere informatie

Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest

Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest Antoon FEREMANS Antoon FEREMANS, geb. Leest 3 juli 1622, ald. 6 juni 1686, zn. van Franciscus en Catharina JANSSENS, tr. Hombeek 6 sept. 1648 Catharina VERLINDEN, geb. Hombeek 30 nov. 1625, Leest 9 nov.

Nadere informatie

Aanvraagdossier J.M Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 22 februari 2015 onder nr MSR 004 J

Aanvraagdossier J.M Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 22 februari 2015 onder nr MSR 004 J Aanvraagdossier J.M Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 22 februari 2015 onder nr MSR 004 J Generatie 1 - RA Leuven, schepengriffie Meise, 5696, folio 45v, 12 maart 1521, testament van Hendrik

Nadere informatie

Jan WACKERS. Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest

Jan WACKERS. Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest Jan WACKERS Jan WACKERS, tr. Leest 14 okt. 1683 Magdalena ADRIAENS. Huwelijksgetuigen: Jacob Ilias - Guillielmus Ennes. Arnoldus WAEYENBERGH Arnoldus WAEYENBERGH, tr. Hombeek 22 mei 1760 Joanna LAUWERS,

Nadere informatie

NT00064_152. Nadere Toegang op inv. nr 152. uit het archief van de. Dorpsgerechten, 1515-1813 (64) H.J. Postema

NT00064_152. Nadere Toegang op inv. nr 152. uit het archief van de. Dorpsgerechten, 1515-1813 (64) H.J. Postema NT00064_152 Nadere Toegang op inv. nr 152 uit het archief van de Dorpsgerechten, 1515-1813 (64) H.J. Postema Juni 2013 Inleiding In dit document zijn regesten van het volgende inventarisnummer betreffende

Nadere informatie

Antoon CALUWAERTS. Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest

Antoon CALUWAERTS. Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest Antoon CALUWAERTS Antoon CALUWAERTS, tr. Hombeek 29 juni 1745 MARIA DE WIT. Huwelijksgetuigen: Rombout Verlinden - Jan Lambrechts. Dominicus CALUWAERTS Dominicus CALUWAERTS, geb. Blaasveld, tr. Leest 5

Nadere informatie

Peter RAES. Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest

Peter RAES. Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest Peter RAES Peter RAES, tr. Leest 10 mei 1751 Clara BRAT. Huwelijksgetuigen: Jan Raes - Willem Bradt. Adriaen RAIMOLD Adriaen RAIMOLD, tr. Jacoba BODEN. 1. Andries N, geb. Hombeek 23 juni 1599. 2. Michiel

Nadere informatie

Maria Zemst 2 5 1744 3 en 3 Frans Verlinden Joanna Hombeek 18 4 1729 3 en 4 De Keyser Egidius

Maria Zemst 2 5 1744 3 en 3 Frans Verlinden Joanna Hombeek 18 4 1729 3 en 4 De Keyser Egidius Adriaens Jan Frans Joanna Doms Joanna Sint-Jan 12 11 1786 4 en 4 Arioe Jan Antoon Arioe Anna C. Jos. Sint-Romb. 10 5 1772 2 en 2 en geestelijk verwant Austreus Antoon Goovaerts Maria Zemst 2 5 1744 3 en

Nadere informatie

Aanvraagdossier Hedwig (Humbeek) en Jean-Pierre Goossens (Grimbergen). Geregistreerd op 28 juni 2018 onder nummer MSR049

Aanvraagdossier Hedwig (Humbeek) en Jean-Pierre Goossens (Grimbergen). Geregistreerd op 28 juni 2018 onder nummer MSR049 Aanvraagdossier Hedwig (Humbeek) en Jean-Pierre Goossens (Grimbergen). Geregistreerd op 28 juni 2018 onder nummer MSR049 Aanvraag op basis van afstamming van volgende meiseniers: - Antoon van Relegem,

Nadere informatie

Augustinus LAMBRECHTS

Augustinus LAMBRECHTS Augustinus LAMBRECHTS Augustinus LAMBRECHTS, tr. 1e Elisabeth VAN DYCK, aug. 1748; tr. 2e Leest 11 okt. 1748 Elisabeth SELLESLAGH, geb. Leest 3 aug. 1716, dr. van Hendrik en Catharina DE CONINCK. Uit het

Nadere informatie

Dionisius N. Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest

Dionisius N. Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest Dionisius N Dionisius N. Uit zijn relatie met Maria VAN EESBEKE: Jan N, geb. Hombeek 15 febr. 1603. Jan: Jan De Mol - Catharina Van den Broeck. (illegitimus) Hellegeert N Hellegeert N. Uit zijn relatie

Nadere informatie

Aanvraagdossier Jozef Van der Straeten Brugge (Assebroek). Geregistreerd op 19 april 2016 onder nummer MSR 19E.

Aanvraagdossier Jozef Van der Straeten Brugge (Assebroek). Geregistreerd op 19 april 2016 onder nummer MSR 19E. Aanvraagdossier Jozef Van der Straeten Brugge (Assebroek). Geregistreerd op 19 april 2016 onder nummer MSR 19E. Basis voor deze aanvraag is de afstamming van: - Peeter van der Elst geheeten Lymberch, meisenier

Nadere informatie

Paul Behets, Status Annimarum Heffen Heffen : Status Annimarum 1752 S.A.M. Kerkarchief nr. 8 (Stukken overgedragen uit Rijksarchief Antwerpen)

Paul Behets, Status Annimarum Heffen Heffen : Status Annimarum 1752 S.A.M. Kerkarchief nr. 8 (Stukken overgedragen uit Rijksarchief Antwerpen) De gegevens uit dit bestand zijn vrij te gebruiken door iedereen, op voorwaarde dat deze bewerking wordt opgenomen als bronvermelding ingeval ze wordt gebruikt in een publicatie, hetzij in boekvorm, op

Nadere informatie

Aanvraagdossier JM Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 20 juli 2015 onder nr MSR 004 Q

Aanvraagdossier JM Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 20 juli 2015 onder nr MSR 004 Q Aanvraagdossier JM Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 20 juli 2015 onder nr MSR 004 Q Generatie 1 RA Leuven, schepengriffie Beigem, 704, folio 87 24 mei 1563; RA Leuven, schepengriffie Meise,

Nadere informatie

Families uit het land van Grimbergen. Buelens

Families uit het land van Grimbergen. Buelens Families uit het land van Grimbergen Buelens van der Elst J.M Steenokkerzeel - 2015 Buelens is een typisch Brabantse familienaam, die frequent voorkomt in de streek tussen Antwerpen en Brussel. De achternaam

Nadere informatie

Families uit het land van Grimbergen. van Eeckhout

Families uit het land van Grimbergen. van Eeckhout Families uit het land van Grimbergen van Eeckhout van der Elst J.M Steenokkerzeel - 2016 I. Jan van Eeckhout ca 1505, q d 1570. 1. Steven, volgt II. 2. Peeter ca 1528. 3. Judocus (cit 1570) 1 ca 1532 (cit

Nadere informatie

Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest. Franciscus TAEYAERTS, geb. Eppegem, tr. Hombeek 12 mei 1795 Joanna Maria BULENS, geb. Hombeek.

Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest. Franciscus TAEYAERTS, geb. Eppegem, tr. Hombeek 12 mei 1795 Joanna Maria BULENS, geb. Hombeek. Franciscus TAEYAERTS Franciscus TAEYAERTS, geb. Eppegem, tr. Hombeek 12 mei 1795 Joanna Maria BULENS, geb. Hombeek. 1. Peter Jan TAEYAERTS, geb. Hombeek 21 jan. 1797, ald. 7 maart 1797. 2. Anna Catharina

Nadere informatie

Aanvraagdossier Em. Prof. Dr. Ir. Charles Van Aken Sint-Martens-Latem Geregistreerd op 8 januari 2015 onder nr MSR 009

Aanvraagdossier Em. Prof. Dr. Ir. Charles Van Aken Sint-Martens-Latem Geregistreerd op 8 januari 2015 onder nr MSR 009 Aanvraagdossier Em. Prof. Dr. Ir. Charles Van Aken Sint-Martens-Latem Geregistreerd op 8 januari 2015 onder nr MSR 009 Generatie 1 Volkomen bewijs van verdere afstamming via: - RA Leuven, schepengriffie

Nadere informatie

Ruisbroek. juli 2003 Chris Apers chrisapers32@hotmail.com 015/61 09 54

Ruisbroek. juli 2003 Chris Apers chrisapers32@hotmail.com 015/61 09 54 te Ruisbroek 1702 1747 juli 2003 Chris Apers chrisapers32@hotmail.com 015/61 09 54 Uit de Staten van Brabant: 1702: Hoofd-, Peerde- en Beestegeld 1747: Hoofd-, Peerde- en Beestegeld, Theegeld en Schouwegeld

Nadere informatie

der heren van Grimbergen (cit 1426) 3. Hield het hof van Batenborch (ook hof van Piermont genoemd) 4,

der heren van Grimbergen (cit 1426) 3. Hield het hof van Batenborch (ook hof van Piermont genoemd) 4, Aanvraagdossier J.M Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 20 februari 2015 onder nr MSR 004 I Volkomen bewijs van afstamming voor generatie I VI via: - Leen- en cijnsboeken der heren van Grimbergen

Nadere informatie

Laureys GAIO. Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest

Laureys GAIO. Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest Laureys GAIO Laureys GAIO, tr. Leest 8 mei 1661 Barbara PEETERS. Huwelijksgetuigen: Dns. Jacobo Lamberto Mangarda - Egidius Fierens. (Cum dispensatione in bannis et juramento praevio). Augustinus GALAY

Nadere informatie

Families uit het land van Grimbergen. Geerens

Families uit het land van Grimbergen. Geerens Families uit het land van Grimbergen Geerens van der Elst J.M Steenokkerzeel - 2015 Geerens Gheerys - Geeris I. Machiel Gheerens (Gheerys) ca 1420, q d 1508. 1. Johanna ca 1445 (cit. 1508) 1. x Robbrecht

Nadere informatie

Volkstelling Lubbeek 1755

Volkstelling Lubbeek 1755 Volkstelling Lubbeek 1755 Deze telling van 1755 was een capitale telling, die officieel althans tot doel had algemene kennis op te doen over de ingesetenen van onse lande ende hertoghdomme van Brabant

Nadere informatie

NAAM VOORNAAM BLADZIJDE abbeloos francis blz 45 abeloos symon blz 17 ackolijen van joos blz 36 admirael gillis blz 16 admirael jan blz 18 admirael

NAAM VOORNAAM BLADZIJDE abbeloos francis blz 45 abeloos symon blz 17 ackolijen van joos blz 36 admirael gillis blz 16 admirael jan blz 18 admirael abbeloos francis blz 45 abeloos symon blz 17 ackolijen van joos blz 36 admirael gillis blz 16 admirael jan blz 18 admirael jan baptist blz 46 aerts adriaen blz 64 aerts arnoudt blz 8 aerts jacobus blz

Nadere informatie

VERENIGDE VRIENDEN SCHERPENHEUVEL

VERENIGDE VRIENDEN SCHERPENHEUVEL VERENIGDE VRIENDEN SCHERPENHEUVEL ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP 1 VERHEYEN LOUIS 14 VERMELDINGEN 2 EVERAERTS AUGUST 6 VERMELDINGEN 15pt 3 FREDERICKX LOUIS 6 VERMELDINGEN 18pt KAMPIOENSCHAPPEN 2016 Kampioenschap

Nadere informatie

Aanvraagdossier Frank Maris Buggenhout. Geregistreerd op 25 feb 2016 onder nummer MSR 026.

Aanvraagdossier Frank Maris Buggenhout. Geregistreerd op 25 feb 2016 onder nummer MSR 026. Aanvraagdossier Frank Maris Buggenhout. Geregistreerd op 25 feb 2016 onder nummer MSR 026. Aanvraag op basis van afstamming van: - Peeter Verbelen meisenier 12 juni 1625 (Buggenhout); - Christiaen Verbelen

Nadere informatie

Paul Behets, Volkstelling Hombeek 1796

Paul Behets, Volkstelling Hombeek 1796 De gegevens uit dit bestand zijn vrij te gebruiken door iedereen, op voorwaarde dat deze bewerking wordt opgenomen als bronvermelding ingeval ze wordt gebruikt in een publicatie, hetzij in boekvorm, op

Nadere informatie

HEEMKRING CAMPENHOLT. STATEN van BRABANT Supplement 810 Overgebracht ende geredresseert 4 ianni 1748.

HEEMKRING CAMPENHOLT. STATEN van BRABANT Supplement 810 Overgebracht ende geredresseert 4 ianni 1748. . ~- 355 STATEN van BRABANT Supplement 810 Overgebracht ende geredresseert 4 ianni 1748. 38-15 -6 Leeste ofte Cohier van MEERBEECK by Everberg der persoonen, ploegen, peerden, hoorene beesten, verckens,

Nadere informatie

Families uit het land van Grimbergen. Tambuyser

Families uit het land van Grimbergen. Tambuyser Families uit het land van Grimbergen Tambuyser Van der Elst J.M Steenokkerzeel - 2016 A. De oudste tak Tambuyser geheeten de Briedere. I. Jan de Tambuyser ca 1360, q d 1427. x Margriete de Briedere q d

Nadere informatie

Jan PALMAERTS. Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest

Jan PALMAERTS. Paul Behets, Gezinsreconstructie Hombeek en Leest Jan PALMAERTS Jan PALMAERTS, tr. Hombeek 7 juni 1665 Joanna SIEBENS. Huwelijksgetuigen: Renerus Boets - Franciscus De Keyser. Ondertrouw te Mechelen (O.L.V.) op 29 april. Hendrik PARIJS Hendrik PARIJS,

Nadere informatie

Families uit het land van Grimbergen LAUWERS

Families uit het land van Grimbergen LAUWERS Families uit het land van Grimbergen LAUWERS van der Elst J.M Steenokkerzeel 2018 De genealogie die hierna volgt is uitgewerkt als eerbetoon aan Edmond Mon Lauwers, die mij meer dan dertig jaar geleden

Nadere informatie

JUDOCUS VAN SEGHBROECK

JUDOCUS VAN SEGHBROECK Aanvraagdossier Stefaan Thielemans, Grimbergen. Geregistreerd op 30 augustus 2017 onder nr MSR 041. Basis voor deze registratieaanvraag is de afstamming van aanvrager van volgende geregistreerde meiseniers:

Nadere informatie

Rijksarchief Antwerpen. Oud Gemeentearchief Weelde nr.69: Rechterlijke inrichting: Rol

Rijksarchief Antwerpen. Oud Gemeentearchief Weelde nr.69: Rechterlijke inrichting: Rol Rijksarchief Antwerpen. Oud Gemeentearchief Weelde nr.69: Rechterlijke inrichting: Rol 1740-1761 - Lucia Dickens cum marito teghens Peeter Dickens cum suis (folio 2 1740) - Jan Verheyden = schepene (folio

Nadere informatie

Generatie Andreas Struelens Brussel (Kapellekerk) 11 september Pastoor in Boom (11 nov 1630).

Generatie Andreas Struelens Brussel (Kapellekerk) 11 september Pastoor in Boom (11 nov 1630). Aanvraagdossier Hugo Wellens, Rumst Geregistreerd op 01 mei 2017 onder nr MSR 038. Aanvraag op basis van afstamming van Merten Struelens, geregistreerd als meisenier op 24 maart 1626. Generatie 1 Bewijs

Nadere informatie

District Dender-Waasland Halve Finale Beker van Vlaanderen 2011 Eindstand na ronde 6

District Dender-Waasland Halve Finale Beker van Vlaanderen 2011 Eindstand na ronde 6 District Dender-Waasland Halve Finale Beker van Vlaanderen 2011 Eindstand na ronde 6 Plaats Ploeg Kapitein VP IMP+ IMP- ------ ------------- ------------------ ------ ------- ----- 1 Beveren 8 Ludo Somers

Nadere informatie

District Dender-Waasland Halve Finale Beker van Vlaanderen 2014 Uitslag Reeks A

District Dender-Waasland Halve Finale Beker van Vlaanderen 2014 Uitslag Reeks A Uitslag Reeks A Plaats 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Team Beveren 1 Reinaert 1 Ros Beiaard Kollebloem 1 Beveren X Lokeren 4 Dreamteam Kollebloem 3 Kollebloem 1 Beveren X Reinaert 1 VP 25-5 25-5 4-25 13-17 25-5 20-10

Nadere informatie

TELLING VAN 1702 NEERLINTER

TELLING VAN 1702 NEERLINTER TELLING VAN 1702 NEERLINTER Gezin ARMGAERTS Adriaen, met zijn BAECKEN Willem, met zijn dochter, 1 knecht BECKERS Aert, met zijn, 1 zoon 10 jaar, 1 meijssen 2 3 1 1 1 1 3 4 0,5 2 1 1 1 4 6 0,5 2 1 1,5 1

Nadere informatie

6 12 JAAR TOTAAL GEWICHT 99,300 DEELNEMERS 5 GEMIDDELDE 19,860

6 12 JAAR TOTAAL GEWICHT 99,300 DEELNEMERS 5 GEMIDDELDE 19,860 6 12 JAAR TOTAAL GEWICHT 99,300 DEELNEMERS 5 GEMIDDELDE 19,860 1 Marquardt Obe 17 33,600 2 Nys Kyara 11 21,500 3 Claessens Ferre 14 17,300 4 Verhofstadt Emma 23 15,300 5 Bollet Allessandro 5 11,600 13

Nadere informatie

Blad1. NummerNaam inwoner OuderdomStaat of beroep Woonplaats Tijd van aankomst Tijd verblijf Kinderen onder de 12 jaar.

Blad1. NummerNaam inwoner OuderdomStaat of beroep Woonplaats Tijd van aankomst Tijd verblijf Kinderen onder de 12 jaar. NummerNaam inwoner OuderdomStaat of beroep Woonplaats Tijd van aankomst Tijd verblijf Kinderen onder de 12 jaar. 1 Joannes Van Hooimissen 45 schipper dorp 1776 20 2 Joannes Van Hooimissen 19 zoon dorp

Nadere informatie

Schepenregister Vorst 1680-1761 en 1771-1779

Schepenregister Vorst 1680-1761 en 1771-1779 Schepenregister Vorst 1680-1761 en 1771-1779 Laakdalse Werkgroep voor geschiedenis en Heemkunde Transcriptie: Jos Van de Ven 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Schepenregister van 1680-1698... 4 Schepenregister

Nadere informatie

GENERATIE 2 Volkomen bewijs van verdere afstamming via: DEEL 1 GENERATIE 1 Volkomen bewijs van verdere afstamming via:

GENERATIE 2 Volkomen bewijs van verdere afstamming via: DEEL 1 GENERATIE 1 Volkomen bewijs van verdere afstamming via: Aanvraagdossier van HENDRIK TAMBUYSER Reet Geregistreerd op 1 augustus 2016 onder nr MSR 033 Aanvraag op basis van afstamming van volgende geregistreerde meiseniers: - Peeter van der Elst geheeten Lymberch,

Nadere informatie

heemkring CAMPENHOLT

heemkring CAMPENHOLT Leijste ende staet der huijsen met de naemen der inwoonders degene honden hebben ende degene geene hebben binnen de parochie ende heerelijckheijdt van Bergh bij Campenhout, gemaeckt door bedetellers ende

Nadere informatie

Basis voor deze aanvraag is de afstamming van volgende geregistreerde meisenier: - Hendrik van Ingelgem (Malderen) 10 juli 1627.

Basis voor deze aanvraag is de afstamming van volgende geregistreerde meisenier: - Hendrik van Ingelgem (Malderen) 10 juli 1627. Aanvraagdossier JM Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 13 november 2015 onder nr MSR 004 V Basis voor deze aanvraag is de afstamming van volgende geregistreerde meisenier: - Hendrik van Ingelgem

Nadere informatie

fo 1vo kinderen audt wesende seven jaeren, mitsgaeders van alle de peerden, ploegen, ende beesten, alles volgens het extract vuijt de instructie

fo 1vo kinderen audt wesende seven jaeren, mitsgaeders van alle de peerden, ploegen, ende beesten, alles volgens het extract vuijt de instructie Cohier van het oprecht getal, qualiteijt, conditie, ende auderdom van allen de ingesetenen van den dorpe van Caggevinne Kempens, daer inne oock begrepen de getrauwde vrauwen, ende kinderen audt wesende

Nadere informatie

Aanvraagdossier Jozef Van der Straeten Brugge (Assebroek). Geregistreerd op 19 april 2016 onder nummer MSR 19D.

Aanvraagdossier Jozef Van der Straeten Brugge (Assebroek). Geregistreerd op 19 april 2016 onder nummer MSR 19D. Aanvraagdossier Jozef Van der Straeten Brugge (Assebroek). Geregistreerd op 19 april 2016 onder nummer MSR 19D. Basis voor deze aanvraag is de afstamming van: - Jan de Clerck, meisenier (Opwijk) op 17

Nadere informatie

Paul Behets, Status Annimarum Heffen Heffen : Status Annimarum 1732 S.A.M. Kerkarchief nr. 8 (Stukken overgedragen uit Rijksarchief Antwerpen)

Paul Behets, Status Annimarum Heffen Heffen : Status Annimarum 1732 S.A.M. Kerkarchief nr. 8 (Stukken overgedragen uit Rijksarchief Antwerpen) De gegevens uit dit bestand zijn vrij te gebruiken door iedereen, op voorwaarde dat deze bewerking wordt opgenomen als bronvermelding ingeval ze wordt gebruikt in een publicatie, hetzij in boekvorm, op

Nadere informatie

REGI STER van den BORGGRAEFSCHAP VAN PUURS beginnende 9 juli dezer 1729

REGI STER van den BORGGRAEFSCHAP VAN PUURS beginnende 9 juli dezer 1729 REGI STER van den BORGGRAEFSCHAP VAN PUURS beginnende 9 juli dezer 1729 Wij, Gillis Peeters en Peeter Joannes Meeus, met hun vervangende Joannes Verbruggen, erflaeten van Eerwaerde Heer Joannes Baptist

Nadere informatie

TOTAAL GEWICHT 655,900 DEELNEMERS 13 GEMIDDELDE 50,454 TOTAAL GEWICHT 432,700 DEELNEMERS 31 GEMIDDELDE 13,958

TOTAAL GEWICHT 655,900 DEELNEMERS 13 GEMIDDELDE 50,454 TOTAAL GEWICHT 432,700 DEELNEMERS 31 GEMIDDELDE 13,958 TOTAAL GEWICHT 432,700 DEELNEMERS 31 GEMIDDELDE 13,958 TOTAAL GEWICHT 655,900 DEELNEMERS 13 GEMIDDELDE 50,454 1 De Smet W. 44 38,400 2 Lambrechts J. 48 28,600 3 Leonidas W. 50 27,200 4 Eggers P. 46 26,600

Nadere informatie

TIENVERBOND jonge jaarse oude duiven. Winnaar jonge : Panis Johny (Herentals)

TIENVERBOND jonge jaarse oude duiven. Winnaar jonge : Panis Johny (Herentals) TIENVERBOND 1.217 jonge - 586 jaarse - 294 oude duiven Winnaar jonge : Panis Johny (Herentals) VERHESTRAETEN SYLVAIN 2 12 46 115 127 131 252 368 (8/12) STEVENS - LUYTEN 4 13 22 31 54 216 229 267 (8/13)

Nadere informatie

VOORLOPIGE DUIVENUITSLAG

VOORLOPIGE DUIVENUITSLAG VOORLOPIGE DUIVENUITSLAG TIENVERBOND QUIEVR. OUDE DUIVEN, QUIEVRAIN op 10/05/15. Los om 11:00:00. 368 duiven. PRYS NAAM LIEFHEBBER GEMEENTE GTK MAX JUISTUUR DAG AFSTAND SNELHEID ------- -------------------------

Nadere informatie

Families uit het land van Grimbergen THEEUS

Families uit het land van Grimbergen THEEUS Families uit het land van Grimbergen THEEUS van der Elst J.M Steenokkerzeel - 2014 De familie die we hierna verder behandelen was vanaf de 16 e eeuw gevestigd in Eppegem. Op het einde van de 16 e eeuw

Nadere informatie

TOTAAL GEWICHT 839,500 DEELNEMERS 44 GEMIDDELDE 19,080

TOTAAL GEWICHT 839,500 DEELNEMERS 44 GEMIDDELDE 19,080 TOTAAL GEWICHT 839,500 DEELNEMERS 44 GEMIDDELDE 19,080 1 Vervloesem P. 7 54,200 2 Verstraeten R. 19 53,100 3 Verbruggen J. 51 45,800 4 Van Herp P. 40 43,500 5 Monnoijer P. 48 39,700 6 Leonidas W. 57 34,600

Nadere informatie

Franciscus HAELEWATERS

Franciscus HAELEWATERS Franciscus HAELEWATERS Franciscus HAELEWATERS, tr. Catharina VAN BENEDEN, Hombeek 9 sept. 1692. 1. Clara HAELEWATERS, geb. Hombeek 26 nov. 1634. 2. Barbara HAELEWATERS, geb. Hombeek 12 nov. 1636, ald.

Nadere informatie

Paul Behets, Landbouwtelling Ophombeek 1794

Paul Behets, Landbouwtelling Ophombeek 1794 De gegevens uit dit bestand zijn vrij te gebruiken door iedereen, op voorwaarde dat deze bewerking wordt opgenomen als bronvermelding ingeval ze wordt gebruikt in een publicatie, hetzij in boekvorm, op

Nadere informatie

Jan DAELEMANS Jan DAELEMANS, geb. Zemst, tr. Leest 28 febr JACOBA TALBOOM, geb. Oksdonk (Meisse).

Jan DAELEMANS Jan DAELEMANS, geb. Zemst, tr. Leest 28 febr JACOBA TALBOOM, geb. Oksdonk (Meisse). Jan DAELEMANS Jan DAELEMANS, geb. Zemst, tr. Leest 28 febr. 1775 JACOBA TALBOOM, geb. Oksdonk (Meisse). Huwelijksgetuigen: Franciscus Talboom - Jacobus Nagels. Antoon DAEMS Antoon DAEMS, tr. GUDULA VAN

Nadere informatie

TIENVERBOND NOYON. 522 oude duiven jaarse duiven. Winnaar oude :: Donckers Naam Voornaam Johan (Grobbendonk)

TIENVERBOND NOYON. 522 oude duiven jaarse duiven. Winnaar oude :: Donckers Naam Voornaam Johan (Grobbendonk) TIENVERBOND NOYON 522 oude duiven 1.064 jaarse duiven Winnaar oude :: Donckers Naam Voornaam Johan (Grobbendonk) (Gemeente) STICKERS-DONCKERS 2 3 16 27 29 50 69 71 85 169 (10/12) SMOLDERS HARRY 5 15 141

Nadere informatie

Aanvraagdossier Patrick d Hose Wezembeek-Oppem. Geregistreerd op 01 maart 2016 onder nummer MSR 027A.

Aanvraagdossier Patrick d Hose Wezembeek-Oppem. Geregistreerd op 01 maart 2016 onder nummer MSR 027A. Aanvraagdossier Patrick d Hose Wezembeek-Oppem. Geregistreerd op 01 maart 2016 onder nummer MSR 027A. Aanvraag op basis van afstamming van: - Anna Meeus meisenier 12 maart 1641 (Tisselt); - Philippus van

Nadere informatie

Aanvraagdossier van Thierry De Roovere, Sint-Lambrechts-Woluwe. Geregistreerd op onder nummer MSR 045C.

Aanvraagdossier van Thierry De Roovere, Sint-Lambrechts-Woluwe. Geregistreerd op onder nummer MSR 045C. Aanvraagdossier van Thierry De Roovere, Sint-Lambrechts-Woluwe. Geregistreerd op 27-01-2018 onder nummer MSR 045C. Aanvraag op basis van afstamming van: - Wouter van der Elst meisenier (cit. 24 juni 1427);

Nadere informatie

Opwijk veldcross 3 november. Mol crosscup 3 november. Mechelen 11 november. Halle grote prijs stad Halle 11 november.

Opwijk veldcross 3 november. Mol crosscup 3 november. Mechelen 11 november. Halle grote prijs stad Halle 11 november. Opwijk veldcross 3 november 6100m jun/mas. heren 1. Loverie Emmanuel 74 19.12 51. Hermans Jef 44 28.42 Mol crosscup 3 november 850m ben. heren 1000m pup. dames 1000m pup. heren 16. Michiels Zias 05 3.34

Nadere informatie

Paul Behets, Telling Hombeek-Brabant anno 1702

Paul Behets, Telling Hombeek-Brabant anno 1702 De gegevens uit dit bestand zijn vrij te gebruiken door iedereen, op voorwaarde dat deze bewerking wordt opgenomen als bronvermelding ingeval ze wordt gebruikt in een publicatie, hetzij in boekvorm, op

Nadere informatie

1346. WEG VAN WEELDE NAAR HILVARENBEEK: Weg van Weelde naar Hilvarenbeek (Kadaster 20e eeuw). Ligging: Kaart D7.

1346. WEG VAN WEELDE NAAR HILVARENBEEK: Weg van Weelde naar Hilvarenbeek (Kadaster 20e eeuw). Ligging: Kaart D7. W 1344. WATERBEEMD: De waterbeempt (G.A.P.38 17e eeuw), noch 1 bemt geheete de waterbemt 172 roeden (G.A.P.29 folio 43 17e eeuw), item alnoch eene weyde genaemt den waterbempt gelegen achter den cleynen

Nadere informatie

Wie Won Wat Jaar Individueel Tornooi Algemeen Gemiddelde. Jaar Clubkampioen(e) Scratch Clubkampioen(e) + HDC Club Ploegenrangschikking

Wie Won Wat Jaar Individueel Tornooi Algemeen Gemiddelde. Jaar Clubkampioen(e) Scratch Clubkampioen(e) + HDC Club Ploegenrangschikking Wie Won Wat Jaar Individueel Tornooi Algemeen Gemiddelde 1972 Rik Brems: Alfons Verstrepen: Alfons Verstrepen: Louis Van Cottem: Casimir Van Espen: 1973 Frans Hendrickx Jan Hendrickx Frans Hendrickx Jos

Nadere informatie

TOTAAL GEWICHT 1210,200 DEELNEMERS 27 GEMIDDELDE 44,822 WEDSTRIJD VAN 6 UUR

TOTAAL GEWICHT 1210,200 DEELNEMERS 27 GEMIDDELDE 44,822 WEDSTRIJD VAN 6 UUR TOTAAL GEWICHT 1210,200 DEELNEMERS 27 GEMIDDELDE 44,822 WEDSTRIJD VAN 6 UUR 1 Gewicht 2 Totaal 1 VAN GASTEL H. 46 34,900 65,700 100,600 2 Verrept R. 42 25,100 55,500 80,600 3 Claessens P. 48 10,700 66,600

Nadere informatie

Grafzerken in de kerk van Wortel

Grafzerken in de kerk van Wortel Grafzerken in de kerk van Wortel De volgende grafzerken zijn opgetekend in de kerk van Wortel en aangevuld met de notities van deken Lauwerys (HOK 1982, Wortel). Bij deze kerk is onze nummering dezelfde

Nadere informatie

TOTAAL GEWICHT 1240,000 DEELNEMERS 40 GEMIDDELDE 31,000 WEDSTRIJD VAN 4 UUR

TOTAAL GEWICHT 1240,000 DEELNEMERS 40 GEMIDDELDE 31,000 WEDSTRIJD VAN 4 UUR TOTAAL GEWICHT 1240,000 DEELNEMERS 40 GEMIDDELDE 31,000 1 LEONIDAS W. 40 77,800 2 Van Den Eynde J. 11 65,400 3 Fonderie J. 34 54,400 4 De Schouwer R. 6 53,000 5 Dumont R. 46 49,900 6 Van Den Brande J.

Nadere informatie

HAFOCLUB TURNHOUT CHEVRAINVILLIER 941 JAARDUIVEN (LOS 07:45:00) 26/05/18 SEL 504 Blz 2 NR LIEFHEBBER LK GEMEENTE AD GT RINGNUMMER AFSTND JUISTUUR D

HAFOCLUB TURNHOUT CHEVRAINVILLIER 941 JAARDUIVEN (LOS 07:45:00) 26/05/18 SEL 504 Blz 2 NR LIEFHEBBER LK GEMEENTE AD GT RINGNUMMER AFSTND JUISTUUR D HAFOCLUB TURNHOUT EN OMSTREKEN CHEVRAINVILLIER 26/05/18 JAARDUIVEN ======== ======== == ========= =============== ======== ========== M P EP AS2 AS3 SS RAS OA2 OA3 KRA HEE SPR BOM LOS OM 07:45:00 - - -

Nadere informatie

VOORLOPIGE DUIVENUITSLAG

VOORLOPIGE DUIVENUITSLAG VOORLOPIGE DUIVENUITSLAG TIENVERBOND QUIEVR. OUDE DUIVEN, QUIEVRAIN op 04/05/15. Los om 08:00:00. 297 duiven. PRYS NAAM LIEFHEBBER GEMEENTE GTK MAX JUISTUUR DAG AFSTAND SNELHEID ------- -------------------------

Nadere informatie

NAAM PLANK CLUB GEWICHT

NAAM PLANK CLUB GEWICHT TOTAAL GEWICHT 938,600 DEELNEMERS 25 GEMIDDELDE 37,544 NAAM PLANK CLUB GEWICHT 1 CARREZ S. 56 LPH 59,000 2 De Schouwer R. 32 SPV 58,200 3 Cocco E. 2 SPV 54,900 4 Van Laeken E. 6 SPV 51,100 5 Matheusen

Nadere informatie

WINTERCOMPETITIE A- REEKS

WINTERCOMPETITIE A- REEKS WINTERCOMPETITIE 55+ 2015 A- REEKS 1 Wijnegem 1 : Bulcke Roger / Goris Leo / Van Dijck Gerard Tel. 03.283 91 49 2 Sodipa 1 : Mortelmans Paul / Deckx Ludo / Van Der Schueren Monique Tel. 0498.015 661 3

Nadere informatie

heemkring Campenholt VOLKSTELLING van BEISEM 1709.

heemkring Campenholt VOLKSTELLING van BEISEM 1709. VOLKSTELLING van BEISEM 1709. Liste opgestelt door Meyer ende Schepenen van BAYSEM ingevolge den placcaerte van de 29 st may 1709 door de Heere Staete vuyt gesonde ten eynde om over te brenge hoeveel persoone

Nadere informatie

De nakomelingen van Nicolaus Keuleers

De nakomelingen van Nicolaus Keuleers een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Nicolaus Keuleers door 12 december 2016 De nakomelingen van Nicolaus Keuleers Generatie 1 1. Nicolaus Keuleers. Hij is getrouwd met Catharina Leemans.

Nadere informatie

Jongens alle leeftijden. Totaal Waarneming / Opmerking EERSTE SECTOR 1 VAN SANDE Pierre Jean. 2 VAN LAER Jeanne Cath. 2 GOOSSENS Elisabeth

Jongens alle leeftijden. Totaal Waarneming / Opmerking EERSTE SECTOR 1 VAN SANDE Pierre Jean. 2 VAN LAER Jeanne Cath. 2 GOOSSENS Elisabeth naar EERSTE SECTOR VAN SANDE Pierre Jean 4 VAN DE WINKEL Marie VAN DEN BOGAERDE Joseph 6 3 JANSSENS? 3 Erfgenamen SEGERS 3 4 4 MOENS Henrij 5 VAN LOEY Jeanne Therese 5 PEETERS François 5 CALUWAERTS Anne

Nadere informatie