serie Kleppen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "serie Kleppen"

Transcriptie

1 serie Kleppen

2 Serie Inhoudsopgave Jalouziekleppen voor volumeregeling serie Algemene informatie 3 Grafieken 4 Jalouzierooster - toevoer van buitenlucht serie Algemene informatie 7 Selectietabel en afmetingen 8 Drukverliesgrafieken 9 Jalouzierooster - toevoer van buitenlucht serie TAC Algemene afmetingen 11 Drukverliesgrafieken 12 Jalouzieklep voor overdruk 230 SP 14 Selectievoorbeeld en afmetingen 15

3 2 Serie Jalouzieklep voor volumeregeling serie 100 Model AOBD-102-E handmatige bediening Model AOBD-102-E dubbel (L>1200) handmatige bediening Dubbele jalouzieklep voor volumeregeling onder een hoek van 90º Model AOBD-102-E-ND90 AOBD-102-E SPBD-105 SOBD-106 L x H (mm) - +MM +MT Jalouzieklep aluminium contraroterende lamellen Jalouzieklep plaatstaal parallelle lamellen Jalouzieklep plaatstaal contraroterende lamellen Afmetingen lengte x hoogte (mm). Geschikt voor motor Met handmatige bediening Met servomotor (geef type aan bij bestelling). Beschrijving Jalouzieklep voor volumeregeling met contraroterende aerodynamische lamellen gemaakt van aluminium (AOBD-102-E). De klepbehuizing is rondom de gehele omtrek inwendig voorzien van afdichtingen om een hoge luchtdichtheid te verzekeren. De beweging van de lamellen wordt gewaarborgd door een tandwieloverbrenging zodat een goede wrijving wordt bereikt. De tandwieloverbrenging kan handmatig worden bediend of middels een motor worden aangedreven. De kleppen zijn leverbaar met een asafstand tussen de lamellen van 75 en 100 mm, zodat deze kleppen kunnen worden toegepast bij het volledige scala van alle standaardafmetingen van kanalen. Jalouziekleppen voor volumeregeling met parallelle (SOBD-105) of contraroterende (SOBD-106) vlakke lamellen gemaakt van verzinkt staalplaat en handmatig verstelbaar of voor motoraandrijving. Bij de aandrijving wordt gebruik gemaakt van nylon lagers. De kleppen bezitten luchtdichte afdichtingen aan de bovenkant en onderkant van de lange zijde van de lamellen om een goede afdichting te waarborgen. Op verzoek leverbaar met afdichtingen aangebracht op de verticale profielen van de klep. Afwerking In natuurlijk aluminium (AOBD) of in gegalvaniseerd staal (SOBD / SPBD). Algemene afmetingen Zie pagina 5. Andere afmetingen volgens de tekening aan de linkerzijde. Bevestiging Montage direct op het kanaal waarbij de klep wordt ondersteund door de buitenste flenzen of door het frame. Alle operationele mechanismen van de klep worden geïnstalleerd binnen het U frame. Op deze manier kan de lucht vrij stromen en wordt de montage in gesloten kanalen vereenvoudigd. Zowel deze mechanismen als de bevestigingsmiddelen zijn gemaakt van corrosiebestendige materialen. Andere constructies Het is mogelijk twee stevig verbonden regelkleppen in een hoek van 90 te maken waarbij voor beide kleppen eenzelfde openings- /sluitings bediening hebben (types AOBD-102-E-ND90 of SOBD105-ND90). Voor dezelfde toepassing ook beschikbaar voor een parallelle montage.

4 Serie Modellen. Afmetingen De hieronder genoemde afmetingen zijn de standaardafmetingen voor de regelkleppen. Met betrekking tot de lengte en de hoogte kunnen er ook kleppen met tussenliggende afmetingen, d.w.z. in stappen van 50 mm, worden geproduceerd. Jalouzieklep voor volumeregeling model AOBD-102-E DV O MM Con MM Para MM Model AOBD-102-E Model AOBD-102-E dubbel (L>1200) Jalouzieklep voor volumeregeling model SPBD-105 en SOBD-106 Model SPBD-105 / SOBD-106 Model SPBD-105 / SOBD-106 dubbel (L>1200)

5 4 Serie Drukverliesgrafiek en grafiek betreffende de dichtheid van de aluminium jalouziekleppen Drukverlies in Pa Opening Opening Drukverlies in Pa Geheel gesloten Handmatige bediening Geheel gesloten Draaimoment 60 Kg x cm Gemotoriseerd Opening Opening Drukverlies Model AOBD-102-E Contraroterende aerodynamische lamellen Model AOBD-102-E Contraroterende aerodynamische lamellen Lekverlies % maximaal debiet Frontale snelheid m/s Opmerking: de luchtontsnapping in de jalouzieklep AOBD-102-E is niet meer dan 2% in gesloten stand, met een statische druk van 1250 Pa. Selectievoorbeeld Uitgaande van het vastgestelde debiet dat de klep moet regelen, en uitgaande van een frontale snelheid van 6 m/s, wordt het vooroppervlak van de klep verkregen. Deze kan worden berekend met de volgende formule: Af(m 2 ) = qv (m 3 /h) / Vf (m/s) 3600 Bij een debiet (qv) van m 3 /u, verkrijgen we: Af (m 2 ) = / = 0,50 m 2 We komen uit op een AOBD-102-E klep met een dwarsdoorsnede van 1000 x 500 en met een drukval van 13 Pa bij een opening van 100%.

6 Serie Drukverliesgrafiek voor de stalen jalouziekleppen kleppen Grafiek voor lekverlies in m3/u zonder afdichtingen voor jalouziekleppen met parallelle en contraroterende lamellen Drukverlies in Pa Lengte van de regelklep in mm Model SPBD-105 Luchtdichtheidsgrafiek voor de stalen jalouziekleppen Frontale snelheid m/s Debiet m3/u Model SPBD-105 Model SOBD-106 Grafiek voor luchtontsnapping in m3/u met afdichtingen voor jalouziekleppen met parallelle en contraroterende lamellen Drukverlies in Pa Lengte regelklep in mm. Model SOBD-106 Debiet m3/uur Frontale snelheid m/s Model SPBD-105 Model SOBD-106 Opmerking: De grafieken voor luchtdichtheid van de jalouziekleppen uit staal zijn gebaseerd op een drukverschil van 250 Pa over de klep.

7 6 Serie Jalouzierooster voor buitenlucht serie 200 Beschrijving Jalouzierooster voor toevoer of afvoer van buitenlucht model 210 TA Afwerking In natuurlijk aluminium of geanodiseerd. Speciale uitvoeringen op aanvraag beschikbaar. Algemene afmetingen Zie pag 9. De andere afmetingen volgens de afbeeldingen aan de linkerzijde. 210 TA Jalouzierooster voor toevoer of afvoer van buitenlucht gemaakt van geëxtrudeerd aluminium. Het ontwerp en de vorm van de lamellen belemmeren het zicht door het jalouzierooster. Bij dit rooster wordt voorkomen dat regen en sneeuw naar binnen kan komen, aangezien het rooster met name is ontworpen voor montage in de buitenlucht. Het is mogelijk om het rooster te voorzien van een vogelgaas of insectengaas. Bevestiging Het jalouzierooster heeft in bevestigingsmiddelen in het frame voor de montage. Op verzoek kan het frame worden geleverd met gaten voor bevestiging door middel van schroeven. 210-TA MET VOGEL GAAS MET INSECTENGAAS L x H (mm) Model Accessoires (Als er niet is aangegeven, wordt het met vogelgaas geleverd). Afmetingen van de opening (lengte x hoogte mm). Identificatie De jalouzieroosters 210TA worden gebruikt in: commerciële en industriële gebouwen, luchtbehandelingskasten, transformatorhuizen, machinekamers, parkeerplaatsen, enz.

8 Serie Algemene informatie - Als accessoire hebben de luchttoevoerroosters 210TA vogelgaas of insectengaas. Vogelgaas Insectengaas Het drukverlies van 210TA jalouzierooster voor een gegeven luchtdebiet en bij vastgestelde afmetingen kan worden bepaald uit de selectietabel op de volgende manier Debiet m 3 /u Afmetingen in mm (L x H) x 650 Vrij oppervlak: (L-14)*(H-109) mm = [( )* ( )] / 106= 0,53 m 2 Frontale snelheid (Vf) = 5000/0,53/3600= 2,6 m/s - Kan worden gebouwd als een enkele module tot maximale afmetingen van 3000 x 2000 mm (breedte x hoogte). Bij breedtes van meer dan 1000 mm worden de roosters voorzien van versterking zoals te zien is in onderstaande afbeelding: Drukverlies bij luchttoevoer met toepassing van een vogelgaas: 30 Pa. Drukverlies bij luchtafvoer met toepassing van een vogelgaas: 35 Pa Selectievoorbeeld Bij een vastgesteld door het rooster stromend debiet dat en bij bijvoorbeeld een snelheid van 5 m/s (overeenkomend met een snelheid van ongeveer 2 tot 2,5 m/s aan de voorzijde) kunnen de afmetingen van het jalouzierooster worden verkregen door middel van de selectietabel. Voorbeeld: 5000 m 3 /uur 210TA met een oppervlakte van 1000 x 600 of andere gelijkwaardig oppervlakte. Uiteraard zal het effectieve oppervlak worden vergroot bij een grotere hoogte/lengte verhoudingen, vanwege de inactieve zones op de eerste en laatste lamellen, dat wil zeggen het effectieve oppervlak van een rooster met afmetingen 500 x 1000 mm (L x H) hoger is dan een rooster met afmetingen 1000 x 500 mm.

9 8 Serie Selectietabel 210TA CAUDAL Luchtdebiet DE AIRE in m 3 (m /u 3 /h) H (mm) L (mm) De Tabla tabel basada is gebaseerd en una op velocidad een snelheid de van paso de de lucht aire van de 5 m/s 5 m/s Vrije Área oppervlakte libre 60% ongeveer aprox. 60% Standaard afmetingen H L Nota: Opmerking: Las De dimensiones jalouzieroosters de kunnen longitud op aanvraag (L), pueden met andere variarse lengteafmetingen bajo pedido. (L) Así worden mismo, geleverd. las De persianas hoogte-afmetingen pueden ser van 2000 fabricadas de jalouzieroosters con dimensiones kunnen ook worden intermedias geleverd en in veelvouden altura con van un paso 50 mm de zijn 50 (bijvoorbeeld mm.(ej:250,350, , mm, enz.). etc...)

10 Serie Drukverliesgrafiek 210TA 210TA bij luchtinname Drukverlies in Pa Frontale snelheid m/s 210TA bij luchtafvoer Drukverlies in Pa Frontale snelheid m/s A.- Jalouzierooster PERSIANA B.- Jalouzierooster PERSIANA CON met MALLA vogelgaas ANTI-PAJAROS C.- Jalouzierooster PERSIANA CON met TELA insectengaas ANTI-INSECTOS

11 10 Serie Rond jalouzierooster voor buitenlucht TAC-200 Beschrijving Jalouzierooster model TAC-200 voor buitluchttoevoer. Afwerking Afgewerkt in het wit RAL Speciale uitvoeringen op aanvraag beschikbaar. Muggengaas Vogelgaas Algemene afmetingen Zie pag. 12. Voor de andere afmetingen zie de afbeeldingen aan de linkerzijde. TAC-200 Rond jalouzierooster gemaakt van geëxtrudeerd aluminium. Het ontwerp en de vorm van de lamellen belemmeren het zicht door het jalouzierooster. Bij dit rooster wordt voorkomen dat regen en sneeuw naar binnen kan komen, aangezien het rooster met name is ontworpen voor montage in de buitenlucht. De ronde vorm maakt dit rooster ideaal voor die installaties waar, om architecturale redenen, conventionele rechthoekige lamellen niet aanvaardbaar zijn. Dwarsdoorsnede TAC-200 MET VOGEL GAAS MET MUGGENGAAS Ø (mm) Model Accessoires (Naar afmeting wordt het ene of andere type aangebracht). Nominale diameter in mm (van 315 tot 1250, volgens de afmetingentabel ). Bevestiging Het frame van het rooster is voorzien van gaten voor bevestiging door middel van schroeven. Identificatie Het ronde jalouzieroooster TAC-200 wordt gebruikt in: commerciële en industriële gebouwen, woningen, transformator huizen, machinekamers, etc.

12 Serie N Aantal boorgaten Algemene afmetingen Hieronder zijn de algemene afmetingen aangegeven voor de jalouziekleppen TAC-200 in twee tabellen: van Ø315 tot Ø710 met muggengaas en van Ø800 tot Ø1250 met vogelgaas. ØF -2 ØNOMINAAL ØA B ØC ØD ØE +0 N N Aantal boorgaten ØNOMINAAL +0 ØA B ØC ØD ØE ØF -2 N Accessoires In de standaarduitvoering worden de TAC jalouziekleppen tussen de afmetingen 315 en 710 voorzien van muggengaas en tussen de afmetingen 800 en 1250 van vogelgaas. N Aantal boorgaten Vogelgaas Muggengaas

13 12 Serie Drukverliesgrafieken TAC-200 In onderstaande grafieken wordt het drukverlies weergegeven voor de TAC-200 jalouziekleppen. Voor een gegeven luchtdebiet (m 3 /u) kan het drukverlies (in Pa) worden bepaald. In alle grafieken is het effect van het muggengaas of vogelgaas (in overeenstemming met roosterafmetingen) reeds meegerekend. Q [m 3 /u] Q [m 3 /u] Q [m 3 /u] Q [m 3 /u] Q [m 3 /u] Q [m 3 /u]

14 Serie Drukverliesgrafiek TAC-200 Selectievoorbeeld De afmetingen van een rooster moeten zo worden gekozen dat bij een vastgesteld door het rooster stromend debiet het drukverlies overeenkomt met de eisen. Bij een debiet van 3000 m 3 /u kan bijvoorbeeld gekozen worden uit: TAC-200 Ø630 met 85 Pa TAC-200 Ø710 met 55 Pa TAC-200 Ø800 met 14 Pa Q [m 3 /u] Q [m 3 /u] Q [m 3 /u]

15 14 Serie Jalouzieklep voor overdruk serie 200, model 230 SP Beschrijving Jalouziekleppen voor overdruk model 230 SP Afwerking Natuurlijk aluminium (niet geanodiseerd). Speciale uitvoeringen zijn op aanvraag beschikbaar Algemene afmetingen Zie pag. 18. Andere afmetingen volgens de tekening aan de linkerzijde. L = Nominale lengte (Opening) H = Nominale hoogte (Opening) 230 SP Jalouzieklep voor overdruk gemaakt van geëxtrudeerd aluminium. Op de lamellen is een strip aangebracht om een hoger sluitingseffect te krijgen en een verbetering van de geluidsreductie. De roosters kunnen met een frame in "u" vorm, met teruggedraaide of samengeklemde lamellen etc. geleverd. Bevestiging De jalouzieklep 230 SP is in het frame voorzien van schroef- of klinknagelgaten voor montage in de muur of in de luchtkanalen. 230 SP Model L x H (mm) Afmeting lengte x hoogte (mm) Nominaal = luchtdoorgang Identificatie De jalouzieklep 230 SP wordt toegepast voor afvoer van lucht in ruimtes met overdruk in bijvoorbeeld machinekamers, ventilatiesystemen, ruimtes onder druk, etc.

16 Serie Selectievoorbeeld Standaardafmetingen Bij een vastgesteld door het rooster stromend debiet (bijv m 3 /u) en bij een frontale snelheid van bijvoorbeeld 4 m/s, kan het oppervlak aan de voorkant (Af) van de jalouzieklep (Af) op de volgende wijze worden bepaald: De volgende afmetingen zijn de standaardafmetingen voor de jalouziekleppen voor overdruk. Het is mogelijk om qua breedte van het rooster tussenliggende maten te leveren. A(f) = Q(m 3 /u) / Vf (m/s) 3600 = / = 0,21 m 2 waarmee een jalouzieklep 230 SP van 450 x 480 of gelijkwaardig afmetingen wordt verkregen. Om het drukverlies te bepalen dient onderstaande grafiek te worden gebruikt. Bij de jalouzieklep van bovenstaand voorbeeld zal het drukverlies ongeveer 37 Pa zijn. Grafiek tussen betrekking Snelheid Totale druk Totale druk Pa FRONTALE SNELHEID IN m/s

17 16 Serie DEZE CATALOGUS IS INTELLECTUEEL EIGENDOM. De reproductie van een deel of van de volledige inhoud is verboden zonder de uitdrukkelijke en authentieke toestemming van KOOLAIR, S.A. CATALOGUS Nº 0198

18 KOOLAIR, S.A. Calle Urano, 26 Poligono industrial nº 2 La Fuensanta Móstoles - Madrid - (España) Tel: Fax: info@koolair.com

serie AR-200 Terugslagklep of overdrukklep

serie AR-200 Terugslagklep of overdrukklep serie AR-200 Terugslagklep of overdrukklep www.koolair.com AR-200 1 Terugslagklep of overdrukklep AR-200 INHOUDSOPGAVE Beschrijving en afmetingen 2 Installatie 3 Grafiek en codering 4 2 AR-200 Terugslagklep

Nadere informatie

serie DF-47 Rechthoekige jet

serie DF-47 Rechthoekige jet serie DF-47 Rechthoekige jet www.koolair.com DF-47 1 Inhoud Rechthoekige verre worp rooster DF-47 2 Afmetingen 3 Selectietabel 4 Selectiegrafieken en correctiegrafieken 5 Symbolen 14 2 DF-47 Rechthoekige

Nadere informatie

serie DVP Wervelrooster met variabele geometrie

serie DVP Wervelrooster met variabele geometrie serie DVP Wervelrooster met variabele geometrie www.koolair.com Serie DVP 1 21 DV O MM Con MM Para MM Inhoud DF-47 DF-48 Wervelrooster met verstelbare schoepen DVP Algemene informatie 2 Selectietabel DF-89

Nadere informatie

serie DF-48 Ronde bolvormige jet

serie DF-48 Ronde bolvormige jet serie DF-48 Ronde bolvormige jet www.koolair.com DF-48 1 Inhoud Kogelvormige verre worp nozzle DF-48 2 Afmetingen 3 Selectietabel DF-48 4 Selectie- en correctiegrafieken 5 Symbolen 16 2 DF-48 Kogelvormige

Nadere informatie

serie DVP Wervelrooster met variabele geometrie

serie DVP Wervelrooster met variabele geometrie serie DVP Wervelrooster met variabele geometrie www.koolair.com Serie DVP 1 21 DV O MM Con MM Para MM Inhoud DF-47 DF-48 Wervelrooster met verstelbare schoepen DVP Algemene informatie 2 Selectietabel DF-89

Nadere informatie

serie DFRA-OV Wervelroosters met instelbare lamellen

serie DFRA-OV Wervelroosters met instelbare lamellen serie DFRA-OV Wervelroosters met instelbare lamellen www.koolair.com DFRA-OV 1 Inhoud Beschrijving en toepassingen 2 Modellen en afmetingen 3 Selectietabellen 4 Selectiegrafieken 5 Voorbeeld van roosterselectie

Nadere informatie

serie Multinozzle rooster DF49MT3 multinozzle rooster

serie Multinozzle rooster DF49MT3 multinozzle rooster serie multinozzle rooster Multinozzle rooster DF49MT3 www.koolair.com Verre worp multi nozzles 1 Inhoudsopgave Verre worp multi nozzles DF49MT3 2 Beschrijving en afmetingen 3 Symbolen 7 Technische gegevens

Nadere informatie

serie Toevoerroosters

serie Toevoerroosters serie 26 Toevoerroosters www.koolair.com Serie 26 1 INHOUD Beschrijving 2 Modellen 3 Selectietabellen 4 Algemene informatie 6 Toepassingen 7 Voorbeeld van roosterselectie 8 2 Serie 26 Kromlijnig lamellenroosters

Nadere informatie

serie KSG Roosters voor hoge veiligheid

serie KSG Roosters voor hoge veiligheid serie KSG Roosters voor hoge veiligheid www.koolair.com Serie KSG 1 Inhoudsopgave Beschrijving 2 Modellen en afmetingen KSG-1 Selectietabellen KSG-1 Modellen en afmetingen KSG- 7 Selectietabellen KSG-

Nadere informatie

serie SCDC Rookafvoerklep

serie SCDC Rookafvoerklep serie SCDC Rookafvoerklep www.koolair.com Serie SCDC 1 INHOUDSOPGAVE Beschrijving 2 Aansluitingen 3 Afmetingen 5 Selectiegrafiek 6 Installatie 7 Codificatie 8 2 Serie SCDC Klep SCDC Beschrijving De rechthoekige

Nadere informatie

serie 50-PR Vierkant rooster met geperforeerd front

serie 50-PR Vierkant rooster met geperforeerd front serie 50-PR Vierkant rooster met geperforeerd front www.koolair.com Serie 50-PR 1 Rechthoekige roosters Inhoudsopgave Rechthoekige roosters 54-FR Beschrijving 2 Codering en afmetingen 3 Technische selectie

Nadere informatie

serie DF-KR Rechthoekig lineair rooster

serie DF-KR Rechthoekig lineair rooster serie DF-KR Rechthoekig lineair rooster www.koolair.com DF-KR 1 Inhoudsopgave Beschrijving 2 Modellen en afmetingen 3 Selectietabel 6 Selectiegrafiek 7 Selectievoorbeeld 10 Codificering 11 2 DF-KR Rechthoekig

Nadere informatie

serie KAT Akoestische luchtdoorlaat unit

serie KAT Akoestische luchtdoorlaat unit serie Akoestische luchtdoorlaat unit www.koolair.com 1 Akoestische luchtdoorlaat unit Inhoudsopgave Akoestische luchtdoorlaat unit. 2 Afmetingen. 3 Technische gegevens. 5 Codificatie. 7 2 Akoestische luchtdoorlaat

Nadere informatie

serie 20.2 Extractieroosters

serie 20.2 Extractieroosters serie 20.2 Extractieroosters www.koolair.com Serie 20.2 3 INHOUD Retourroosters 4 Selectietabel 5 Rasterroosters 7 Selectietabel 8 Deurroosters 10 Selectietabel 11 Buitenluchtroosters 13 Selectietabel

Nadere informatie

serie KPA Aansluitkast met absoluutfilterhouder

serie KPA Aansluitkast met absoluutfilterhouder serie KPA Aansluitkast met absoluutfilterhouder www.koolair.com Serie KPA 1 Aansluitkast met absoluutfilterhouder KPA Inhoudsopgave Beschrijving 2 Tekeningen en selectietabellen 3 KPA voor retourlucht

Nadere informatie

serie DF-49 Ronde bolvormige jet

serie DF-49 Ronde bolvormige jet serie DF-49 Ronde bolvormige jet www.koolair.com DF-49 1 Inhoud Verre worp nozzle DF-49 2 Afmetingen 3 Selectietabel DF-49 4 Selectie- en correctiegrafieken 5 Rekenvoorbeeld van selectie 14 Symbolen 16

Nadere informatie

serie HIDE Lineair rooster

serie HIDE Lineair rooster serie HIDE Lineair rooster www.koolair.com HIDE 1 Inhoudsopgave Lineair rooster HIDE Beschrijving 2 Afmetingen 3 Selectietabellen 5 Grafieken 6 Uitvoeringen en afwerkingen 7 2 HIDE Lineair rooster HIDE

Nadere informatie

serie DF-LIT-E Lineair rooster

serie DF-LIT-E Lineair rooster serie DF-LIT-E Lineair rooster www.koolair.com DF-LIT-E 1 Inhoudsopgave Lineair rooster DF-LIT-E Beschrijving 2 Afmetingen en selectietabellen 3 Uitvoeringen en afwerkingen 4 2 DF-LIT-E Lineair rooster

Nadere informatie

serie DFRE-GR-TR Thermisch geregeld wervelrooster

serie DFRE-GR-TR Thermisch geregeld wervelrooster serie DFRE-GR-TR Thermisch geregeld wervelrooster www.koolair.com DFRE-GR-TR 1 Inhoud Algemene gegevens 2 Modellen en afmetingen 3 Technische gegevens. Selectietabellen 5 Codering 10 2 DFRE-GR-TR Thermisch

Nadere informatie

serie Uitzettend rooster voor luchtdoorgang

serie Uitzettend rooster voor luchtdoorgang serie LV Uitzettend rooster voor luchtdoorgang www.koolair.com Serie LV 1 Uitzettend rooster voor luchtdoorgang INHOUDSOPGAVE Beschrijving 2 Afmetingen 4 2 Serie LV Uitzettend rooster voor luchtdoorgang

Nadere informatie

serie DGV Rooster met variabele geometrie

serie DGV Rooster met variabele geometrie serie DGV Rooster met variabele geometrie www.koolair.com Serie DGV 1 DF-47 DF-48 Inhoud Diffuser met verstelbare luchtuittrede DGV Algemene informatie 2 Snelle selectiegrafiek 5 Voorbeeld van selectie

Nadere informatie

serie LK-70 Lijnroosters diffusers

serie LK-70 Lijnroosters diffusers serie LK-70 Lijnroosters diffusers www.koolair.com LK-70 1 Inhoudsopgave Model LK-70 Inleiding 2 Modellen en afmetingen 3 Technische gegevens. Selectietabellen 9 Technische gegevens. Selectiegrafieken

Nadere informatie

serie KMSR By-pass terminal units

serie KMSR By-pass terminal units serie KMSR By-pass terminal units www.koolair.com KMSR 1 INHOUDSOPGAVE By-pass terminal units model KMSR Beschrijving 2 Afmetingen en identificatie 3 Opmerkingen over selectietabellen 4 5 2 KMSR By-pass

Nadere informatie

serie Verdringingsroosters

serie Verdringingsroosters serie 90 Verdringingsroosters www.koolair.com S-90 SERIE 1 INHOUDSOPGAVE Algemene beschrijving S-90 serie 2 S-90-C Rond 3 S-90-SC Halfrond 6 S-90-CC Kwartrond 9 S-90-R Rechthoekig 12 S-90-R3 Rechthoekig

Nadere informatie

serie KTF Filterplafond

serie KTF Filterplafond serie KTF Filterplafond www.koolair.com KTF Serie 3 KTF filterplafond INHOUDSOPGAVE KTF Filterplafond Beschrijving 4 Technische gegevens 5 4 KTF Serie KTF filterplafond Beschrijving Het filterplafond is

Nadere informatie

serie 40.1 Ronde roosters

serie 40.1 Ronde roosters serie 40.1 Ronde roosters Difusores circulares www.koolair.com Serie 40.1 1 INHOUD Rond rooster 43 SF 2 Selectietabel 3 Algemene informatie 4 Aanbevelingen 5 Ronde roosters 44 SF en 45 SF 6 Selectietabel

Nadere informatie

serie 70.1 Lijnroosters diffusers

serie 70.1 Lijnroosters diffusers serie 70.1 Lijnroosters diffusers www.koolair.com Serie 70.1 1 Inhoudsopgave Lineair rooster S-74-18 Beschrijving 2 Selectietabellen 3 Selectievoorbeeld 5 Lineair rooster S-74-25, hoge capaciteit Beschrijving

Nadere informatie

40.2 Wervelroosters met instelbare lamellen

40.2 Wervelroosters met instelbare lamellen serie 40.2 Wervelroosters met instelbare lamellen www.koolair.com Serie 40.2 1 INHOUD Wervelroosters met verstelbare lamellen Modellen 2 Beschrijving 2 Voorselectie gebaseerd op geluidsniveau en drukverlies

Nadere informatie

series DF-TR Thermo regulerend

series DF-TR Thermo regulerend series DF-TR Thermo regulerend www.koolair.com TR 1 INHOUDSOPGAVE DF-49-TR Inleiding 2 Modellen en afmetingen 3 44-SF-TR Inleiding 5 Modellen en afmetingen 6 DF-47-TR Inleiding 7 Modellen en afmetingen

Nadere informatie

KD Kast menging dubbel kanaal

KD Kast menging dubbel kanaal serie KD Kast menging dubbel kanaal www.koolair.com KD Serie 1 INHOUDSOPGAVE Beschrijving 2 Uitvoeringen en afmetingen 3 Selectietabellen en codering 4 2 KD Serie Kast menging dubbel kanaal, type KD Beschrijving

Nadere informatie

serie KFD-KLD Lineair rooster

serie KFD-KLD Lineair rooster serie KFD-KLD Lineair rooster www.koolair.com KFD-KLD Inhoudsopgave Lineair rooster model KFD Selectietabel KFD Afmetingen, montage Verbindingssysteem Lineair rooster model KLD 8 Selectietabel KLD 0 Afmetingen

Nadere informatie

serie SMLD Rookafvoerklep

serie SMLD Rookafvoerklep serie SMLD Rookafvoerklep www.koolair.com Serie SMLD 1 INHOUDSOPGAVE Beschrijving 2 Afmetingen 4 Installatie 6 Elektrische aansluitingen 7 Technische gegevens 9 Codificatie 11 2 Serie SMLD Beschrijving

Nadere informatie

serie CEVH Rookafvoerklep

serie CEVH Rookafvoerklep serie CEVH Rookafvoerklep www.koolair.com Serie CEVH 1 INHOUDSOPGAVE Beschrijving 2 Afmetingen 4 Installatie 5 Montage 6 Elektrische aansluitingen 7 Technische gegevens 8 Codificatie 10 2 Serie CEVH Beschrijving

Nadere informatie

serie 20.1 Toevoerroosters

serie 20.1 Toevoerroosters serie 20.1 Toevoerroosters www.koolair.com Serie 20.1 1 Inhoud Roosters met enkele deflectie 2 Roosters met dubbele deflectie 3 Selectietabel 4 Algemene informatie 6 Accessoires en montage 8 Roosters voor

Nadere informatie

serie VFK 300 Actieve koelbalk

serie VFK 300 Actieve koelbalk serie VFK 0 Actieve koelbalk www.koolair.com VFK 0 1 INHOUDSOPGAVE VFK 0 actieve koelbalk Model VFK 0 Algemene eigenschappen 2 Afmetingen en uitvoeringen 3 Algemene eigenschappen 5 Selectiegrafieken 18

Nadere informatie

serie FSD-FLD Brand- en rookkleppen Goedkeuring UL

serie FSD-FLD Brand- en rookkleppen Goedkeuring UL serie FSD-FLD Brand- en rookkleppen Goedkeuring UL www.koolair.com Serie FSD-FLD 1 Brand- en rookkleppen Goedkeuring UL FSD-B-U / FSD-A-U y FLD-S-U / FLD-S-UD INHOUDSOPGAVE Beschrijving FSD-B-U / FSD-A-U

Nadere informatie

serie Lineaire roosters

serie Lineaire roosters serie 30 Lineaire roosters www.koolair.com Serie 30 1 INHOUD Lineaire roosters 2 Lineaire vloerroosters 3 Selectietabel 4 Voorbeeld van roosterselectie 5 Algemene afmetingen en types 7 Accesoires en montage

Nadere informatie

Lineair rooster DF-LIT-E 3.0. Montagehandleiding.

Lineair rooster DF-LIT-E 3.0. Montagehandleiding. Lineair rooster Montagehandleiding www.koolair.com 1 Onzichtbaar lineair rooster 2 B P S H Beschrijving Lineair rooster met verborgen sleuf, merk KOOLAIR, model, voor montage in doorlopende verlaagde plafonds

Nadere informatie

Wervelrooster Thermo regulerend DFRE-GR-TR. Installatie instructies.

Wervelrooster Thermo regulerend DFRE-GR-TR. Installatie instructies. Wervelrooster Thermo regulerend Installatie instructies www.koolair.com 1 2 HOEK LAMELLEN De oriëntatie van de lamellen van het luchtrooster kan worden afgesteld ten opzichte van een horizontale oriëntatie,

Nadere informatie

serie PE-45 Aansluitkast van polystyreen

serie PE-45 Aansluitkast van polystyreen serie PE-45 Aansluitkast van polystyreen www.koolair.com 1 INHOUD Beschrijving 2 Afmetingen en verpakking 3 Codificatie van de roosters 4 Montage-instructies 5 2 Aansluitkast van polystyreen Beschrijving

Nadere informatie

Lineair rooster DF-LIT-E 3.0. Montagehandleiding.

Lineair rooster DF-LIT-E 3.0. Montagehandleiding. Lineair rooster Montagehandleiding www.koolair.com 1 Onzichtbaar lineair rooster 2 B P S H Beschrijving Lineair rooster met verborgen sleuf, merk KOOLAIR, model, voor montage in doorlopende verlaagde plafonds

Nadere informatie

Kleppenregisters. Luchtdichtheidsklasse C volgens NEN-EN 1751. comfort. www.inatherm.nl

Kleppenregisters. Luchtdichtheidsklasse C volgens NEN-EN 1751. comfort. www.inatherm.nl Kleppenregisters volgens NEN-EN 171 Kleppenregisters (typen en SPC) worden gebruikt voor het regelen, afsluiten en/of mengen van luchtstromen. Deze contraroterende jaloeziekleppen worden gemonteerd aan

Nadere informatie

serie PE-45 Aansluitkast van polystyreen

serie PE-45 Aansluitkast van polystyreen serie PE-45 Aansluitkast van polystyreen www.koolair.com Serie PE-45 1 INHOUD Beschrijving 2 Afmetingen en verpakking 3 Codificatie van de roosters 4 Montage-instructies 5 2 Serie PE-45 Aansluitkast van

Nadere informatie

Kleppenregisters. volumeregelaars. Brandweerstand 60/90/120 minuten afhankelijk van de klep, de toepassing en de afdichting

Kleppenregisters. volumeregelaars. Brandweerstand 60/90/120 minuten afhankelijk van de klep, de toepassing en de afdichting Kleppenregisters Brandweerstand 60/90/1 minuten afhankelijk van de klep, de toepassing en de afdichting Minimaal drukverlies Onderhoudsvrij Zeer eenvoudig te installeren In overstemming met EN 16, EN 1366-2,

Nadere informatie

serie KCRK Constant debietregelaars www.koolair.com

serie KCRK Constant debietregelaars www.koolair.com serie Constant debietregelaars www.koolair.com Serie 1 Constant debietregelaar INHOUD Omschrijving. 2 Afmetingen en inregeling. 3 Montage. 4 Selectietabel. 5 en per diameter. 6 Akoestische gegevens. 7

Nadere informatie

Rookklep CEVH. Montage-instructies.

Rookklep CEVH. Montage-instructies. Rookklep CEVH www.koolair.com 1 INHOUDSOPGAVE Normatieve benaming van het producttype 2 Specifieke gecertificeerde kenmerken van het product 2 Aanzicht van de klep 4 Vuurweerstand volgens norm EN 13501-4

Nadere informatie

serie HVFS Terminal units met ventilator

serie HVFS Terminal units met ventilator serie HVFS Terminal units met ventilator www.koolair.com HVFS Serie 1 HVFS terminal units met ventilator INHOUDSOPGAVE Beschrijving 2 Uitvoeringen en afmetingen 3 Technische gegevens 8 2 HVFS Serie HVFS

Nadere informatie

Jalouziekleppen op maat (lamel 100mm) type JS 250 Registerkleppen van gegalvaniseerd staal.

Jalouziekleppen op maat (lamel 100mm) type JS 250 Registerkleppen van gegalvaniseerd staal. B.01 JS 20 Kleppenregisters Standard, 0 mm lamellen MCS andbedieningen met vastzet systeem LOA Asverlengingen voor jalouzie kleppen op maat (lamel 0mm) type JS 20 Registerkleppen van gegalvaniseerd staal.

Nadere informatie

serie VFK-Q Actieve koelbalk

serie VFK-Q Actieve koelbalk serie VFK-Q Actieve koelbalk www.koolair.com VFK-Q 1 INHOUDSOPGAVE VFK-Q 600 x 600 Model VFK-Q Algemene eigenschappen 2 Afmetingen en uitvoeringen 3 Algemene eigenschappen 9 Selectiegrafieken 14 Codering

Nadere informatie

Lineair rooster DF-47-NARROW. Montagehandleiding.

Lineair rooster DF-47-NARROW. Montagehandleiding. Lineair rooster DF-47-NARROW Montagehandleiding www.koolair.com 1 Lineair spleetrooster DF-47-NARROW DF-47-NARROW-LT Montage-instructies INHOUDSOPGAVE DF-47-NARROW Algemene informatie 2 Montage-instructies

Nadere informatie

serie Brandkleppen

serie Brandkleppen serie SF Brandkleppen www.koolair.com Serie SF Brandkleppen INHOUDSOPGAVE Beschrijving Toepassingen 4 Modellen en afmetingen 6 Accessoires Installatie 6 Aansturing Speciale afwerkingen 3 Technische gegevens

Nadere informatie

In combinatie met een jalouzieklep

In combinatie met een jalouzieklep .1 X X testregistrierung Buitenluchtrooster Serie In combinatie met een jalouzieklep Combinaties van buitenluchtroosters en jalouziekleppen voor bescherming tegen het direct inregenen, bladeren en vogels

Nadere informatie

Jet roosters. Jet roosters 263. JSR Rond Jet rooster met een geconcentreerd of breed uitblaaspatroon voor een lange of korte worp...

Jet roosters. Jet roosters 263. JSR Rond Jet rooster met een geconcentreerd of breed uitblaaspatroon voor een lange of korte worp... 262 Jet roosters Referentie Soort gebouw: Kantoor Stad/land: Pune, India Producten/Oplossingen: ventilatoren (dak, axiaal), brandkleppen voorzien van motoren en roosters (binnen- en buitenluchtroosters).

Nadere informatie

Technische fiche. Reeks AC SC AC 102 D - SC 102 D - aluminium of staal. Binnenroosters. Roosters met enkele of dubbele deflectie

Technische fiche. Reeks AC SC AC 102 D - SC 102 D - aluminium of staal. Binnenroosters. Roosters met enkele of dubbele deflectie DE + PUNTEN VAN HET PRODUCT Verstelbare lamellen Eenvoudige installatie AC 11 - SC 11 rooster AC 12 D - SC 12 D rooster BESCRHIJVING AC 11 F3 en SC 11 F3: rooster met enkele deflectie (afvoer) en horizontale,

Nadere informatie

Buitenluchtrooster. Serie WG-KUL. Combinatie met terugslagklep

Buitenluchtrooster. Serie WG-KUL. Combinatie met terugslagklep .1 X X testregistrierung Buitenluchtrooster Serie Combinatie met terugslagklep Combinaties van buitenluchtroosters met terugslagkleppen bieden bescherming tegen inregenen, bladeren en vogels en verhinderen

Nadere informatie

serie VLOER- EN TREDEROOSTERS

serie VLOER- EN TREDEROOSTERS serie VLOER- EN TREDEROOSTERS www.koolair.com Floor Series 3 DSA, DSA-PR, DSA-HV en DF-CP-MT Vloer wervelroosters Inhoud DSA / DSA-PR / DSA-HV roosters 4 Modellen en afmetingen 5 DSA Selectietabellen 6

Nadere informatie

GDD - Toevoerrooster. Halton GDD. Toevoerrooster

GDD - Toevoerrooster. Halton GDD. Toevoerrooster Halton GDD Toevoerrooster Horizontale toevoer, voor ronde kanalen Voor koelings- en verwarmingstoepassingen; eveneens geschikt voor afzuiging Instelbare verticale lamellen vooraan en instelbare horizontale

Nadere informatie

AWE/AWU - Universeel rooster. Halton AWE/AWU. Universeel rooster

AWE/AWU - Universeel rooster. Halton AWE/AWU. Universeel rooster Halton AWE/AWU Universeel rooster Horizontale luchttoevoer, eveneens geschikt voor afzuiging Vaste lamellen vooraan, stabiel worppatroon met verticale afbuiging van 15 : AWE, zonder verticale afbuiging:

Nadere informatie

Filterplafond KTF. Montagehandleiding.

Filterplafond KTF. Montagehandleiding. Filterplafond KTF www.koolair.com 1 2 FILTERGROOTTE - 305 x 610 x 68 mm - 915 x 610 x 68 mm - 610 x 610 x 68 mm - 1220 x 610 x 68 mm VERSCHILLENDE COMBINATIES VAN PANELEN GROOTTE KTF 2,5x1,5 2680 1280

Nadere informatie

serie Terminal unit variabel debiet

serie Terminal unit variabel debiet serie KS Terminal unit variabel debiet www.koolair.com KS Serie 1 INHOUDSOPGAVE Terminal units variabel debiet model KS Beschrijving 2 Afmetingen en identificatie 3 Algemene eigenschappen 4 Opmerkingen

Nadere informatie

ALE/ALU - Wand-/vloer-/vensterbankrooster. Halton ALE/ALU. Wand-/vloer-/vensterbankrooster

ALE/ALU - Wand-/vloer-/vensterbankrooster. Halton ALE/ALU. Wand-/vloer-/vensterbankrooster Halton ALE/ALU Wand-/vloer-/vensterbankrooster Horizontale luchttoevoer, eveneens geschikt voor afzuiging Vaste lamellen, stabiel worppatroon met verticale afbuiging van 15 : ALE, zonder afbuiging: ALU

Nadere informatie

Homepage > Producten > Buitenluchtroosters - kleppen > Jalouziekleppen > Jalouziekleppen > Type JZ JNE JZ-L JZD-G. Type JZ

Homepage > Producten > Buitenluchtroosters - kleppen > Jalouziekleppen > Jalouziekleppen > Type JZ JNE JZ-L JZD-G. Type JZ Homepage > Producten > Buitenluchtroosters - kleppen > Jalouziekleppen > Jalouziekleppen > Type JZ JNE JZ-L JZD-G Type JZ VOOR HET AFSLUITEN VAN LUCHTTECHNISCHE INSTALLATIES Jaloeziekleppen in rechthoekige

Nadere informatie

Type JZ-luchtdicht VOOR HET LUCHTDICHT AFSLUITEN VAN LUCHTTECHNISCHE INSTALLATIES

Type JZ-luchtdicht VOOR HET LUCHTDICHT AFSLUITEN VAN LUCHTTECHNISCHE INSTALLATIES Homepage > Producten > Buitenluchtroosters - kleppen > Jalouziekleppen > Jalouziekleppen > TYPE JZ-LUCHTDICHT Type JZ-luchtdicht VOOR HET LUCHTDICHT AFSLUITEN VAN LUCHTTECHNISCHE INSTALLATIES Jalouziekleppen

Nadere informatie

40.3 Wervelroosters met vaste lamellen

40.3 Wervelroosters met vaste lamellen serie 40.3 Wervelroosers me vase lamellen www.koolair.com Serie 40.3 1 Ínhoud Algemene informaie 2 Modellen en afmeingen 5 Technische gegeven. Selecieabellen 14 Codificaie 21 2 Serie 40.3 Wervelrooser

Nadere informatie

Filterplafond KTF. Montagehandleiding.

Filterplafond KTF. Montagehandleiding. Filterplafond KTF www.koolair.com 1 2 FILTERGROOTTE - 305 x 610 x 68 mm - 915 x 610 x 68 mm - 610 x 610 x 68 mm - 1220 x 610 x 68 mm VERSCHILLENDE COMBINATIES VAN PANELEN GROOTTE OPENING TOTALE AFMETING

Nadere informatie

serie Geluiddempers

serie Geluiddempers serie SK Geluiddempers www.koolair.com Serie SK 1 Geluiddempers INHOUDSOPGAVE Ronde dempers ASK-1 en ASK-2 Beschrijving 4 Algemene afmetingen ASK-1 5 Algemene afmetingen ASK-2 6 Selectietabel en gewichten

Nadere informatie

FLE/FLU - Vloerrooster. Halton FLE/FLU. Vloerrooster

FLE/FLU - Vloerrooster. Halton FLE/FLU. Vloerrooster Halton FLE/FLU Vloerrooster Verticale luchttoevoer via de vloer; eveneens geschikt voor afzuiging De vaste horizontale lamellen zijn gestroomlijnd om een stabiel worppatroon te creëren dat in een hoek

Nadere informatie

Accessoires ONDERDEEL MATERIAAL AFWERKING OPMERKING

Accessoires ONDERDEEL MATERIAAL AFWERKING OPMERKING Halton WTS Rooster Horizontale luchttoevoer, eveneens geschikt voor afzuiging Instelbare verticale lamellen achteraan en instelbare horizontale lamellen vooraan Stevige staalconstructie Het verwijderbare

Nadere informatie

Homepage > Producten > Buitenluchtroosters - kleppen > Jalouziekleppen > Jalouziekleppen > Type JZ. Type JZ

Homepage > Producten > Buitenluchtroosters - kleppen > Jalouziekleppen > Jalouziekleppen > Type JZ. Type JZ Homepage > Producten > Buitenluchtroosters - kleppen > Jalouziekleppen > Jalouziekleppen > Type JZ Type JZ VOOR HET AFSLUITEN VAN LUCHTTECHNISCHE INSTALLATIES Jaloeziekleppen in rechthoekige uitvoering

Nadere informatie

Voor snelle en eenvoudige montage van buiten luchtroosters

Voor snelle en eenvoudige montage van buiten luchtroosters . testregistrierung Toebehoren Serie montageframe Voor snelle en eenvoudige montage van buiten luchtroosters voor het snel en passend inbouwen van jalouziekleppen. Inbouwramen met muurankers worden in

Nadere informatie

Luchtdichte jalouziekleppen op maat (lamel 165mm) type JL 255 Luchtdichte registerkleppen van gegalvaniseerd staal, klasse DIN EN 1751-4.

Luchtdichte jalouziekleppen op maat (lamel 165mm) type JL 255 Luchtdichte registerkleppen van gegalvaniseerd staal, klasse DIN EN 1751-4. B.01 JL Kleppenregisters Luchtdicht, 16 mm lamellen MCS andbedieningen met vastzet systeem LOA Asverlengingen voor jalouzie kleppen Luchtdichte jalouziekleppen op maat (lamel 16mm) type JL Luchtdichte

Nadere informatie

Referentie. 58 Wandroosters

Referentie. 58 Wandroosters 58 Wandroosters Referentie Project Bolshoi Ice Palace Stad/Land: Sochi, Rusland Het gebouw is speciaal ontwikkeld voor de Olympische spelen van 2014. Het is gevestigd in het Olympisch Park bij de zee.

Nadere informatie

Aluminium muurroosters dubbele deflectie type AHVN Dubbele deflectie roosters met instelbare lamellen

Aluminium muurroosters dubbele deflectie type AHVN Dubbele deflectie roosters met instelbare lamellen AHVN Muurroosters Aluminium Natuurkleurig geanodiseerd Instelbare lamellen Accessoires Aluminium muurroosters dubbele deflectie type AHVN Dubbele deflectie roosters met instelbare lamellen DW Debietregelaars

Nadere informatie

AGC - Afzuigrooster. Halton AGC. Afzuigrooster. Halton

AGC - Afzuigrooster. Halton AGC. Afzuigrooster. Halton Halton AGC Afzuigrooster Halton Groot vrij oppervlak, hoog luchtdebiet met minimaal drukverlies Verwijderbaar rooster maakt de reiniging van het rooster en het kanaal mogelijk Bevestiging d.m.v. klemveren

Nadere informatie

Detandt-Simon. Buitenroosters voor ventilatie

Detandt-Simon. Buitenroosters voor ventilatie Detandt-Simon Buitenroosters voor ventilatie In deze catalogus vindt u ons nieuwe gamma buitenroosters voor ventilatie, zowel voor inbouw- als voor opbouw. Standaardafwerkingen : wit gelakt (RAL 9010)

Nadere informatie

aluminium kleppenregisters, OBD / PBD

aluminium kleppenregisters, OBD / PBD KL aluminium kleppenregisters, OBD / PBD OBD- PBD- O contraroterend P parallel B kleppen D register -S ronde as L= 50 mm -SL ronde as L= 115 mm -SXL ronde as L= 180 mm -H handbediening met vastzetinrichting

Nadere informatie

Buitenluchtrooster. Voor verschillende toepassingen, ook in grote afmetin gen

Buitenluchtrooster. Voor verschillende toepassingen, ook in grote afmetin gen .1 X X testregistrierung Serie Onderste afdruiplamel Voor verschillende toepassingen, ook in grote afmetin gen voor bescherming tegen binnendringende regen, bladeren en vogels door aanzuig- en uitblaasopeningen.

Nadere informatie

Voor snelle en eenvoudige installatie van terugslag- en overdrukkleppen.

Voor snelle en eenvoudige installatie van terugslag- en overdrukkleppen. Montageframe. X XMontageframe testregistrierung Serie inbouwframe Voor snelle en eenvoudige installatie van terugslag- en overdrukkleppen. Montageframe voor het snel en passend installeren van terugslagkleppen

Nadere informatie

Vierkante Plafondroosters

Vierkante Plafondroosters Aircell 2000-serie Vierkante Plafondroosters www.oc-waterloo.nl Plafondrooster Aircell 2000- serie Vierkante Plafondroosters Introductie Het plafondrooster Aircell 2000 is een vierkant kunststof rooster.

Nadere informatie

serie Geluiddempers

serie Geluiddempers serie SK Geluiddempers www.koolair.com Serie SK 1 Geluiddempers INHOUDSOPGAVE Ronde dempers ASK-1 en ASK-2 Beschrijving 4 Algemene afmetingen ASK-1 5 Algemene afmetingen ASK-2 6 Selectietabel en gewichten

Nadere informatie

40.3 Wervelroosters met vaste lamellen

40.3 Wervelroosters met vaste lamellen serie 40.3 Wervelroosers me vase lamellen www.koolair.com Serie 40.3 1 Inhoud Algemene informaie 2 Modellen en afmeingen 5 Technische gegeven. Selecieabellen 12 Codificaie 19 2 Serie 40.3 Wervelrooser

Nadere informatie

Referentie. 122 Vloer- en traptrede roosters

Referentie. 122 Vloer- en traptrede roosters 122 Vloer- en traptrede roosters Referentie Soort gebouw: Kantoor Stad/Land: Pune te India Toegepaste producten: axiaal-en dakventilatoren, motorgestuurde kleppen en luchtroosters. Vloer- en traptrede

Nadere informatie

SLN - Lijnrooster. Halton SLN. Lijnrooster

SLN - Lijnrooster. Halton SLN. Lijnrooster Halton SLN Lijnrooster Horizontale of verticale standaardworptoevoer Plafond- of wandmontage, eveneens geschikt voor doorlopende montages van wand tot wand Instelbaar worppatroon, flexibele richting met

Nadere informatie

HDF - Afzuigrooster. Halton HDF. Afzuigrooster

HDF - Afzuigrooster. Halton HDF. Afzuigrooster Halton HDF Afzuigrooster Groot vrij oppervlak Geïntegreerde filter van klasse EU3 Horizontale lamellen verminderen de zichtbaarheid doorheen het rooster Maten aangepast aan modulaire verlaagde plafonds

Nadere informatie

Luchtrooster voor kanaalinbouw

Luchtrooster voor kanaalinbouw X X testregistrierung Serie Wandrooster van verzinkt staalplaat met afzonderlijk verstelbare verticale lamellen voor kanaalinbouw Wandrooster met druppelvormige lamellen Nominale grootten 225 75 1225 225

Nadere informatie

TRB - Conisch plafondrooster. Halton TRB. Conisch plafondrooster

TRB - Conisch plafondrooster. Halton TRB. Conisch plafondrooster Halton TRB Conisch plafondrooster Horizontale of verticale luchttoevoer, zowel geschikt voor verwarmings- als voor koeltoepassingen Door de sterke vermenging neemt de snelheid van de toegevoerde lucht

Nadere informatie

DFB - Conisch plafondrooster. Halton DFB. Conisch plafondrooster

DFB - Conisch plafondrooster. Halton DFB. Conisch plafondrooster Halton DFB Conisch plafondrooster Horizontale luchttoevoer, eveneens geschikt voor afzuiging Lichte uitvoering in aluminium, voor verzonken plafondmontage Ronde kanaalaansluiting met rubber afdichtingmanchet

Nadere informatie

2/11/HL/5. Plafondroosters. Serie DLQ ADLQ. Geschikt voor ruimten met een hoogte van ca. 2,60... 4,00 m. The art of handling air

2/11/HL/5. Plafondroosters. Serie DLQ ADLQ. Geschikt voor ruimten met een hoogte van ca. 2,60... 4,00 m. The art of handling air /11/HL/ Plafondroosters Serie DLQ ADLQ Geschikt voor ruimten met een hoogte van ca.,6... 4, m The art of handling air Inhoud Omschrijving Omschrijving Uitvoeringen Afmetingen Inbouw Montage 4 Materiaal

Nadere informatie

USS - Buitenmuurrooster. Halton USS. Buitenmuurrooster. Gegalvaniseerd staal met polyester-poedercoating als standaardafwerking

USS - Buitenmuurrooster. Halton USS. Buitenmuurrooster. Gegalvaniseerd staal met polyester-poedercoating als standaardafwerking Halton USS Buitenmuurrooster Buitenmuurrooster voor luchtinlaat en -uitlaat, dat het binnendringen van regen, sneeuw, bladeren en dieren verhindert. Het binnendringen van inslaande regen wordt voor ongeveer

Nadere informatie

AHD - Afzuigrooster. Halton AHD. Afzuigrooster

AHD - Afzuigrooster. Halton AHD. Afzuigrooster Halton AHD Afzuigrooster Groot vrij oppervlak, hoog luchtdebiet met minimaal drukverlies Horizontale lamellen verminderen de zichtbaarheid doorheen het rooster Maten aangepast aan modulaire verlaagde plafonds

Nadere informatie

Lineaire aluminium muurroosters type ALG-15 Aluminium roosters met vaste lamellen en spoed 13 mm, afbuiging 15

Lineaire aluminium muurroosters type ALG-15 Aluminium roosters met vaste lamellen en spoed 13 mm, afbuiging 15 ALG-15 Muurroosters Aluminium Natuurkleurig geanodiseerd Vaste lamellen Lineaire aluminium muurroosters type ALG-15 Aluminium roosters met vaste lamellen en spoed 13 mm, afbuiging 15 Toepassing Gebruikt

Nadere informatie

Plafondrooster DBB Inhoud Beschrijving...3 Uitvoeringen en afmetingen...4 Technische gegevens...9

Plafondrooster DBB Inhoud Beschrijving...3 Uitvoeringen en afmetingen...4 Technische gegevens...9 Plafondrooster DBB Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefoon +49 (0) 74 63-980 - 0 Fax +49 (0) 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Inhoud Beschrijving...3 Constructie...

Nadere informatie

Luchtroosters voor wand-, borstwering en kanaal

Luchtroosters voor wand-, borstwering en kanaal X X testregistrierung Luchtroosters voor wand-, borstwering en kanaal Serie Balvast wandrooster van aluminium met vaste horizontale lamellen Wandroosters met rechthoekige geprofileerde lamellen Nominale

Nadere informatie

KAP multi-jet-nozzles met lange worp

KAP multi-jet-nozzles met lange worp KAP multi-jet-nozzles met lange worp De multi-jet-nozzles met lange worp van de serie KAP zijn ontworpen voor toepassing in airconditioning-, ventilatie- of verwarmingssystemen, met een temperatuurverschil

Nadere informatie

Aluminium muurroosters enkele deflectie type AHN Muurroosters enkele deflectie met instelbare lamellen

Aluminium muurroosters enkele deflectie type AHN Muurroosters enkele deflectie met instelbare lamellen AHN Muurroosters Aluminium Natuurkleurig geanodiseerd Instelbare lamellen Aluminium muurroosters enkele deflectie type AHN Muurroosters enkele deflectie met instelbare lamellen DW Debietregelaars voor

Nadere informatie

WDD/WSD - Rooster. Halton WDD/WSD. Rooster

WDD/WSD - Rooster. Halton WDD/WSD. Rooster Halton WDD/WSD Rooster Horizontale luchttoevoer, eveneens geschikt voor afzuiging Het verwijderbare rooster maakt de reiniging van het rooster en het kanaal mogelijk Instelbare verticale lamellen vooraan

Nadere informatie

WR400 VAST ROND WERVELROOSTER Variaties WR400 TECHNISCHE INFORMATIE SNELSELECTIETABEL WR400 TOEVOER

WR400 VAST ROND WERVELROOSTER Variaties WR400 TECHNISCHE INFORMATIE SNELSELECTIETABEL WR400 TOEVOER PLAFOND WERVEL KANAAL TECHNISCHE INFORMATIE WR0 VAST ROND WERVELROOSTER Variaties WR0 TOEPASSING Uitblaasrichting Horizontaal Uitblaastype Wervel/toevoer of afvoer CONSTRUCTIE Vorm Rond Min. diameter Max.

Nadere informatie

Voor inbouw in luchtkanalen

Voor inbouw in luchtkanalen .1 X X testregistrierung Terugslagkleppen Serie Voor inbouw in luchtkanalen Terugslagkleppen verhinderen ongewenste luchtstromingen tegen de gewenste luchtstroom in bij stilstand van de installatie Maximale

Nadere informatie

Voor het snel en eenvoudig monteren van de jalouzie kleppen

Voor het snel en eenvoudig monteren van de jalouzie kleppen .2 testregistrierung Toebehoren Serie montageframe Voor het snel en eenvoudig monteren van de jalouzie kleppen voor het snel en passend inbouwen van jalouziekleppen. s met muurankers worden in de wandopening

Nadere informatie

Koelconvectoren. Serie PKV. Passieve koelconvector met nominale lengten tot 3000mm en horizontale warmtewisselaar K

Koelconvectoren. Serie PKV. Passieve koelconvector met nominale lengten tot 3000mm en horizontale warmtewisselaar K .1 X X testregistrierung Koelconvectoren Serie -R zonder geperforeerd rooster RAL 9005, zwart Passieve koelconvector met nominale lengten tot 0mm en horizontale warmtewisselaar Passieve plafondkoelconvector

Nadere informatie