Inbouwapparaten Welkom bij Bauknecht.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inbouwapparaten 2015. Welkom bij Bauknecht."

Transcriptie

1 Inbouwapparaten 2015 Welkom bij Bauknecht.

2 Ontdek de wereld van Bauknecht: intelligente productinnovaties van topkwaliteit met een toonaangevend design, voorbereid op de toekomst maken zij u het leven makkelijker.

3 03 Inhoudsopgave 04 De digitalisering van de keuken. 06 Bauknecht designfilosofie. 08 De slimme keuken van morgen. 10 Bauknecht designlijnen. 12 KOSMOS ixelium design. 14 BlackLine design. 16 KOMFORT design. 18 Koken & Bakken. 21 Ovens. 26 Compacte (stoom)ovens en microgolfovens. 42 Kookplaten. 56 Dampkappen. 68 Koelen & Vriezen. 84 Afwassen. 92 Inbouwschema s. 99 Technische Specificaties. 110 Klantenservice. De aanbevolen verkoopprijzen vermeld in deze catalogus zijn indicatief en inclusief BTW en recupel. Prijzen geldig vanaf

4 04 Vroeger stond Bauknecht voor techniek. Nu voor veel méér dan dat. Innovatie heeft bij Bauknecht een lange geschiedenis. Al 90 jaar lang blijven we continu innoveren. Vreemd is dat niet, want onze roots liggen in Schwaben; een regio van Duitsland, die bekend staat om haar uitvinders en ingenieurs. In 1919 richtte de 27-jarige Gottlob Bauknecht hier zijn eerste elektrotechnische werkplaats op. Het was zijn doel om door middel van elektrische motoren het werk van mensen te verlichten. Daarmee legde hij de basis voor een bedrijf dat vervolgens decennia lang, tot de dag van vandaag, mensen met haar innovaties inspireert. Vandaag de dag is Bauknecht thuis in heel Europa. De filosofie om de consument zo veel mogelijk werk uit handen te nemen, blijft onveranderd. Maar om aan de wensen van de consument te blijven voldoen, hebben we tegenwoordig meer nodig dan alleen techniek en kwaliteit. Raak overtuigd van de Bauknecht- inbouwapparatuur door de combinatie van een onderscheidend design, hoogwaardige materialen en dat beetje extra. Bauknecht biedt verrassende en slimme innovaties, die zo veel mogelijk comfort met verfijnde technologie combineren. Toch willen we niet alleen het leven in huis comfortabeler maken. Ook spelen we graag in op de wens van onze klanten om meer rekening met het milieu te houden. Daarom gaan de huishoudelijke apparaten van Bauknecht mee met de nieuwste ontwikkelingen m.b.t. energie- en waterverbruik. Innovatief is ook de interactie met en tussen de verschillende apparaten, welke verder gaat dan alleen gebruiksgemak. Het volgende hoofdstuk in de Bauknecht-geschiedenis gaat dan ook door op de weg die we ooit zijn ingeslagen: het dagelijks leven vereenvoudigen door middel van innovatieve technologieën. Stay tuned! Gottlob Bauknecht, grondlegger. Hij liet zich leiden door de wensen van de consument. En dat doen we, bijna 100 jaar later, nog steeds. U mag meer verwachten als u dit logo ziet. Niet alleen de technologie zal u inspireren. Ook het ontwerp, de hoogwaardige materialen, het gebruiksgemak, en, en, en.

5 05 Beheer uw energieverbruik met Bauknecht. De stroom van morgen is een complex product. Energie wordt aangeboden door veel verschillende leveranciers en als gevolg daarvan is er geen vast energietarief, maar wordt er gebruik gemaakt van variabele tarieven (hoog en laag), waarop ook externe factoren, zoals water en wind, invloed hebben. Met B live heeft u invloed op deze factoren door uw energieverbruik te observeren en uw apparatuur slim te gebruiken. Gewapend met deze informatie kunt u het energieverbruik in uw huishouden optimaal, duurzaam en kostenbewust regelen.

6 06 Eenvoud is een keuze. Wij hechten veel waarde aan het principe van eenvoud en stellen als doel dat uw apparatuur altijd eenvoudig en intuïtief in gebruik is.

7 07 Duidelijk. Opvallend. Functioneel. Ons design spreekt een duidelijke taal. Design is één van de hoofdkenmerken van Bauknecht en speelt een grote rol in het onderscheidend vermogen van ons merk. De Bauknecht designfilosofie is gebaseerd op en geïnspireerd door - de duidelijke en functionele eisen van de Duitse Bauhaus school. Ons doel luidt dan ook nog steeds: een uniek en toonaangevend assortiment bieden die de trends in de markt zet. Design is de pionier van de vooruitgang en zorgt ervoor dat innovaties aantrekkelijk en aansprekend zijn. De toekomst ziet er oogverblindend uit! Bauknecht de Nr. 1 wanneer het om design gaat. Ons design doorstaat glansrijk de keurende blik van kritische waarnemers. De afgelopen jaren heeft Bauknecht zich ontwikkeld tot een merk dat vele malen is bekroond met verschillende prijzen. Hierbij ging het niet alleen om gerenommeerde prijzen voor uitzonderlijk design, maar ook om onderscheidingen voor kwaliteit, duurzaamheid, innovatiekracht, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. In de afgelopen jaren is Bauknecht veelvuldig in de prijzen gevallen. Zo werden we onderscheiden met het predicaat Keukeninnovatie van het Jaar, talrijke Red Dot Design Awards en minstens zo vele Plus X Awards, waaronder de award voor Meest Innovatieve Merk.

8 08 De slimme keuken van morgen. Hoe ziet ons leven er in de toekomst uit? Dat weten we niet precies, maar één ding is zeker: in het hectische leven van alledag is er een groeiende behoefte aan tijd, rust en geborgenheid in een bijzondere en comfortabele omgeving. Hierin zal de keuken steeds vaker gaan dienen als een centrale leefruimte in huis, nu en in de toekomst. Daarom werkt Bauknecht aan een designconcept voor de toekomst en zijn er geïntegreerde oplossingen ontwikkeld om tegemoet te komen aan bovenstaande consumentenbehoeften. De keuken van morgen is veel meer dan alleen een keuken, het is een intelligente en comfortabele woonruimte waarin men meubilair en elektronische apparatuur integreert in flexibele modules. Zo wordt de keuken een plek voor ontspanning, een ruimte waar men tot rust komt en tijd doorbrengt met dierbaren en waar men zich goed voelt omgeven door innovatieve technologieën die ons werk uit handen nemen en ons inspireren met nieuwe ideeën. Het nieuwe denken. De toekomstvisie van Bauknecht biedt een antwoord op de groeiende behoefte van miljoenen Europeanen naar open woonruimtes. Daarbij heffen we de traditionele verdeling tussen woon-, slaap- en kookruimtes op, evenals die van meubilair en elektronische apparatuur. In een open woonconcept worden twee multifunctionele woonmodules, die individueel aan te passen zijn, als hoogwaardige ruimteverdelers ingezet, die koken en leven harmonieus samenbrengen. Vooruitstrevend design, zorgvuldig geselecteerde materialen en de hoogste kwaliteit, gecombineerd met intelligente oplossingen zoals een inductiekookplaat waarop men kan koken en de tablet opladen maken de keuken van morgen een echte belevenis. De slimme keuken van morgen is een toekomstproject, aan de realisatie wordt nog gewerkt. Met deze designvisie heeft Bauknecht de comfortabele woonruimte van de toekomst ontworpen. Een ruimte die zich aanpast aan de behoeften van de bewoners, of men nu zin heeft in een rustige avond, wil werken of een feestje met vrienden wil vieren. Iedereen zal zich thuis voelen zoals nooit tevoren. Dat is onze wens. Sander Brouwer, Design & Innovation Leader Bauknecht.

9 09

10 10 Drie unieke designlijnen. Bauknecht biedt u de keuze uit drie verschillende designlijnen voor uw apparatuur. Of uw voorkeur nu uitgaat naar het BlackLine, KOSMOS of KOMFORT design, u heeft altijd de keuze uit een compleet assortiment inbouwapparatuur die u geheel naar uw eigen wensen kunt combineren. BlackLine Techniek op zijn mooist. Glanzend, zwart glas biedt net dat beetje extra: de oppervlakken van het BlackLine assortiment zijn uitgevoerd in het speciale SCHOTT SeeClear spiegelglas. Een design wat vele malen is onderscheiden, waaronder met de Red Dot Design Award in 2013.

11 11 KOSMOS Techniek in elegant design. Het greeploze design verleent de KOSMOS apparatuur een unieke uitstraling die perfect in elke keuken past. De apparaten zijn uitgevoerd in hoogwaardig ixelium RVS - hierdoor blijven ze er als nieuw uitzien, zelfs na jaren van intensief gebruik - en beschikken over een luxueuze afwerking. Hiermee onderstreept het KOSMOS design de hoogstaande kwaliteit van haar apparaten. KOMFORT Techniek in klassieke schoonheid. Karakteristiek voor het KOMFORT assortiment zijn de mooie vormen van de roestvrijstalen handgrepen, de hoogwaardige glaselementen en de Pro Touch antifingerprint behandeling. Zakelijk design met een duidelijke lijnvoering speelt perfect samen met innovatieve techniek. Een design voor allen die waarde hechten aan kwaliteit, tijdloze elegantie en een uitgebreide keuze.

12 Bauknecht. Zo bijzonder, dat de tijd er ongemerkt aan voorbij gaat.

13 13 KOSMOS ixelium de jaren verstrijken, de glans blijft. Als keukenapparaten er zelfs na jaren intensief gebruik nog altijd als nieuw uit zien, is dat geen wonder, maar is dat te danken aan het innovatieve ixelium -oppervlak van Bauknecht. ixelium is namelijk 17 maal beter bestand tegen krassen dan standaard RVS * en is ongevoelig voor kleur veranderingen door hitte. Daarnaast kan ixelium veel sneller en gemakkelijker gereinigd worden. ixelium oppervlak * Bevestigd door een test van TÜV Rheinland. Innovatie op een rij. Als noviteit heeft ixelium het in korte tijd zeer ver gebracht. U kunt vandaag de dag alle apparaten uit het KOSMOS assortiment in ixelium kwaliteit verkrijgen, waaronder een oven, compacte oven, micro golfoven, stoomoven en koffiemachine. Daarnaast zijn ook enkele kookplaten en dampkappen in ixelium uitgevoerd. De warmhoudlade maakt de oven en compacte apparatuur flexibel in te bouwen, zowel boven, als naast elkaar. Geheel naar uw persoonlijke voorkeuren. ixelium loopt niet weg voor een vergelijking. In vergelijking met standaard roestvrij staal toont zich duidelijk de superioriteit van ixelium : het ixelium oppervlak is wezenlijk egaler en biedt vuil amper de mogelijkheid zich aan het oppervlak te hechten. Tegelijkertijd beschermt ixelium beter tegen krassen. Andere oppervlakken Men neme : slechts water. Elk gerecht laat tijdens het koken zijn sporen na, maar dankzij ixelium kunt u deze snel wegvegen. Voor het reinigen is water voldoende, schoonmaakmiddel is niet langer nodig. Eén korte veeg en uw apparatuur is weer stralend schoon.

14 Bauknecht. Smaak over de gehele linie.

15 15 BlackLine Techniek in zijn mooiste vorm. Met de BlackLine-keukenapparatuur haalt u elegantie en oneindige diversiteit in uw keuken. BlackLine streelt het oog en maakt van koken een feestje door de uiteenlopende mogelijkheden. Koken en bakken met de BlackLine-apparaten is makkelijk, snel en gezond dankzij de verscheidenheid aan innovatieve en handige kookfuncties. Ervaar zelf het verschil. Gezond genieten. Met de BlackLine compacte stoomoven worden gerechten zeer voorzichtig verwarmd. Het koken met stoom behoudt niet alleen vitaminen, het bewaart ook de smaak; ideaal voor bijvoorbeeld vis of groenten. Ook mals vlees of knapperig brood behoren tot de uitgebreide mogelijkheden. De compacte stoomoven is een perfecte aanvulling op de multifunctionele oven. Zwart spiegelglas pure schoonheid. Dit heeft alleen de BlackLine-serie van Bauknecht; alle glazen frontpanelen zijn in het zwart gehuld door het speciale, spiegelende SCHOTT See Clear glas. Ontdek de mogelijkheden. De BlackLine-microgolfoven is echt een multitalent; razendsnel ontdooien, brood afbakken, snel vetvrij en knapperig bakken met de Crisp - functie, grillen of bakken met het turbo heteluchtsysteem alles is mogelijk. Zelfs stomen! Harmonie ervaren. Een harmonieuze samenwerking tussen design en functionaliteit. Zo snel zijn kookgeuren nog nooit verdwenen. De BlackLinedampkap is een echte blikvanger in de keuken.

16 Bij Bauknecht is smaak geen kwestie van tijd.

17 17 KOMFORT design zakelijk design met een duidelijke lijnvoering. Meer in korte tijd. De microgolfoven kan boven de oven ingebouwd worden, waardoor er optisch een perfect geheel ontstaat. U combineert hiermee vele mogelijkheden voor snel en gezond koken. U tovert bijvoorbeeld in een mum van tijd heerlijk en knapperig brood op tafel, met de automatische broodontdooifunctie. Meer smaak. Ontdek de combistoomoven voor culinaire hoogstandjes. Koken met stoom maakt het mogelijk om vitaminen te bewaren en is uitermate geschikt voor vis en groenten. Culinaire delicatessen in een handomdraai. Meer veelzijdigheid. Vlees houdt van hete temperaturen, terwijl groenten gezond met stoom bereid kunnen worden. Alles wordt optimaal bereid met de, op elkaar afgestemde apparaten, van oven tot stoomoven. Zo blijven groenten heerlijk knapperig en krijgt u brood met een krokante korst en een zachte binnenkant. Daarnaast zorgt de handige warmhoudlade voor voorverwarmde borden, net als in een goed restaurant.

18 Bauknecht. Het oog wil ook wat.

19 KOKEN & BAKKEN 19 Innovatie in optima forma. Met de inbouwapparatuur van Bauknecht haalt u elegantie en functionaliteit in uw keuken. Kook en bak vanaf nu comfortabel, snel en gezond dankzij innovatieve en slimme bereidingsfuncties. Of u nu kiest voor een Bauknecht oven, stoomoven of microgolfoven, elk apparaat heeft zijn eigen kwaliteiten en unieke eigenschappen. Op de volgende pagina s ontdekt u alle inbouwapparatuur van Bauknecht die gerelateerd zijn aan koken en bakken. Veelzijdige ovens voor veelzijdige koks. Met een oven van Bauknecht haalt u niet alleen een prachtig design in huis, maar ook een apparaat met een grote veelzijdigheid aan functies. De verschillende bedieningspanelen help en u in het optimaal bereiden van al uw gerechten en dankzij het SoftClose systeem sluit de ovendeur langzaam en zacht. Alles tegelijk koken, zonder dat de aroma s zich vermengen. Afwisseling op tafel: met het innovatieve heteluchtsysteem met extra vermogen bereidt u verschillende gerechten op drie niveaus tegelijk, zonder dat de aroma s zich vermengen. En met meer ruimte voor smaak: het volume is 30% groter dan die van traditionele ovens *. SCHOTT SeeClear: innovatieve technologie voor gespiegeld glas voor een nieuw esthetisch aanzicht en gebruiksvriendelijkheid. * In vergelijking met een Bauknecht oven met een volume van 55 liter. Echte alleskunners. Met de combimicrogolfoven haalt u daadwerkelijk een alleskunner in huis, van bakken en grillen, tot Crispen en stomen, alles is mogelijk. En dankzij het grote aanbod is er altijd een design en type dat perfect aansluit op uw wensen. Gezond koken met behoud van vitaminen. Met de Bauknecht stoomovens is gezond en lekker eten een fluitje van een cent. Ideaal voor het bereiden van groenten en vis, met behoud van alle vitaminen en voedingswaarden.

20 20 KOKEN & BAKKEN Een chef-kok die ook nog eens zelf schoonmaakt. Van aanbakken is geen sprake meer: de binnenkant van de oven en de deur zijn zo behandeld dat spatten, vlekken en inbranden geen kans meer krijgen. Water volstaat voor het reinigen. PureClean: ook het milieu is er blij mee. De oven reinigt zichzelf zonder chemicaliën op 90 C en bespaart zo 97% energie *. U hoeft alleen nog maar even met wat water en een spons na te vegen. Snel stralend schoon. U heeft geen schoonmaakmiddel meer nodig: schakel het PureClean programma in en neem na 35 minuten de binnenkant van de oven af met een doekje. Klaar voor het volgende menu. * In vergelijking met een Bauknecht oven met pyrolyse zelfreiniging.

21 KOKEN & BAKKEN 21 Ovens. BCTMS 9100 IXL KOSMOS IXELIUM BLTMS 9100 IXL KOSMOS IXELIUM Multifunctie turbo-heteluchtoven met PureClean ProCook timer met tekstondersteunend display en 38 voorgeprogrammeerde recepten Digitaal Touch Control, zwart/wit bedieningspaneel ixelium roestvrij staal: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Geïntegreerde handgreep SoftClose-ovendeur PureClean-reinigingssysteem Speciale functies: Pizza/Brood, Maxi Cooking, Ontdooien, Warmhouden, Deeg rijzen, Slow Cooking Bovenwarmte / Onderwarmte Turbo hete lucht Hete lucht Booster (snel voorverwarmen) Optie Niet voorverwarmen Kerntemperatuurmeter Uitschuifset voor bakplaten en roosters Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Grill, 2450 Watt (neerklapbaar) Aansluitwaarde 3650 Watt Inhoud ovenruimte 73 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm Energieklasse A+ Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 99 Prijs 1.399, Multifunctie turbo-heteluchtoven ProCook timer met tekstondersteunend display en 38 voorgeprogrammeerde recepten Digitaal Touch Control, zwart/wit bedieningspaneel ixelium roestvrij staal: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Geïntegreerde handgreep SoftClose-ovendeur Speciale functies: Pizza/Brood, Maxi Cooking, Ontdooien, Warmhouden, Deeg rijzen, Slow Cooking Bovenwarmte / Onderwarmte Turbo hete lucht Hete lucht Booster (snel voorverwarmen) Optie Niet voorverwarmen Kerntemperatuurmeter Uitschuifset voor bakplaten en roosters Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Grill, 2450 Watt (neerklapbaar) Aansluitwaarde 3650 Watt Inhoud ovenruimte 73 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm Energieklasse A+ Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 99 Prijs 1.249, AUTO SENSOR Pure AUTO SENSOR ixelium ixelium

22 22 KOKEN & BAKKEN Ovens. BLVMS 8100 SW BLACKLINE BLPMS 8100 PT KOMFORT BLPES 8100 PT KOMFORT Multifunctie turbo-heteluchtoven ProCook timer met tekstondersteunend display en 30 voorgeprogrammeerde recepten Verzinkbare bedieningsknoppen SoftClose-ovendeur Speciale functies: Pizza/Brood, Maxi Cooking, Warmhouden, Deeg rijzen, Slow Cooking Bovenwarmte / Onderwarmte Turbo hete lucht Hete lucht Booster (snel voorverwarmen) Optie Niet voorverwarmen Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Grill, 2450 Watt (neerklapbaar) SCHOTT SeeClear glas Aansluitwaarde 3650 Watt Inhoud ovenruimte 73 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm Energieklasse A+ Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 99 Prijs 1.149, Multifunctie turbo-heteluchtoven met pyrolyse ProCook timer met tekstondersteunend display en 30 voorgeprogrammeerde recepten Pro Touch, anti-fingerprint behandeling Verzinkbare bedieningsknoppen SoftClose-ovendeur Pyrolyse reiniging Speciale functies: Pizza/Brood, Maxi Cooking, Ontdooien, Warmhouden, Deeg rijzen, Slow Cooking Bovenwarmte / Onderwarmte Turbo hete lucht Hete lucht Booster (snel voorverwarmen) Optie Niet voorverwarmen Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Grill, 2450 Watt Kinderveilige koude deurconstructie Aansluitwaarde 3650 Watt Inhoud ovenruimte 73 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm Energieklasse A+ Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 99 Prijs 1.099, Multifunctie turbo-heteluchtoven met pyrolyse CleverCook timer Pro Touch, anti-fingerprint behandeling Verzinkbare bedieningsknoppen SoftClose-ovendeur Pyrolyse reiniging Speciale functies: Pizza/Brood, Maxi Cooking, Ontdooien, Warmhouden, Deeg rijzen, Slow Cooking Bovenwarmte / Onderwarmte Turbo hete lucht Hete lucht Booster (snel voorverwarmen) Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Grill, 2500 Watt Kinderveilige koude deurconstructie Aansluitwaarde 3650 Watt Inhoud ovenruimte 73 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm Energieklasse A+ Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 99 Prijs 999, AUTO SENSOR PRO AUTO SENSOR KOUDE PRO KOUDE TOUCH OVENDEUR TOUCH OVENDEUR Zwart RVS Pro Touch RVS Pro Touch

23 KOKEN & BAKKEN 23 BLVES 8100 PT KOMFORT BMVE 8100 PT KOMFORT Multifunctie turbo-heteluchtoven Multifunctie oven CleverCook timer Pro Touch, anti-fingerprint behandeling Verzinkbare bedieningsknoppen SoftClose-ovendeur Speciale functies: Pizza/Brood, Maxi Cooking, Ontdooien, Warmhouden, Deeg rijzen, Slow Cooking Bovenwarmte / Onderwarmte Turbo hete lucht Hete lucht Booster (snel voorverwarmen) Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Grill, 2450 Watt (neerklapbaar) Aansluitwaarde 3650 Watt Inhoud ovenruimte 73 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm Energieklasse A+ Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 99 CleverCook timer Pro Touch, anti-fingerprint behandeling Verzinkbare bedieningsknoppen Speciale functies: Pizza/Brood, Ontdooien, Warmhouden, Deeg rijzen, Slow Cooking Bovenwarmte / Onderwarmte Hete lucht Booster (snel voorverwarmen) Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Grill, 2500 Watt (neerklapbaar) Aansluitwaarde 3650 Watt Inhoud ovenruimte 73 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm Energieklasse A Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 99 Prijs 749, Prijs 899, PRO PRO TOUCH TOUCH RVS Pro Touch RVS Pro Touch

24 24 KOKEN & BAKKEN Technologieën en functies van onze ovens in één oogopslag. Hoe kun je met zo min mogelijk moeite het perfecte diner bereiden? Heel eenvoudig: kies voor een oven van Bauknecht. Uitgerust met innovatieve technologieën en functies nemen ze u veel werk uit handen.

25 KOKEN & BAKKEN 25 Eenvoudig en overzichtelijk: ProCook. Via een meertalig zwart-wit LCD-display begeleidt de moderne ProCook-timer u tijdens het koken. 30 recepten kunnen met een simpele aanraking opgeroepen worden. De 10 laatstgebruikte recepten worden opgeslagen onder favorieten en zijn nog eenvoudiger op te roepen. De ProCook-timer toont tijdens het koken alle belangrijke functies in één scherm. SoftClose. Praktisch en elegant: slechts een zacht duwtje en de ovendeur sluit zich langzaam, geruisloos en zonder moeite. Plezierig koken met CleverCook. De kook-en bakassistent CleverCook heeft een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk display waarmee alle functies oproepbaar zijn. Volg stap voor stap de instructies op het display. U krijgt zelfs advies over de juiste temperatuur en de hoogte waarop de bakplaat geplaatst moet worden. Bovendien heeft CleverCook een aantal speciale functies, zoals boosterfunctie, bruinfunctie of pizza/broodfunctie. PureClean. Met dit reinigingsprogramma wordt het schoon maken van uw oven nu wel heel eenvoudig en milieuvriendelijk. Het gladde en hoogwaardige SCHOTT CleanPlus-glas in combinatie met het speciale 90 C-reinigingsprogramma zorgen voor een prachtig schoon resultaat zonder chemische schoonmaakmiddelen. Tijdens het programma vult de oven zich met stoom dat zelfs het hardnekkigste vuil losweekt. Vervolgens neemt u de binnenkant van de oven alleen nog af met een spons en water en uw oven is weer schoon. Turbo hetelucht. Koken, bakken en braden zonder voorverwarmen; de innovatieve turbo heteluchtfunctie maakt het mogelijk. De hete lucht wordt vanaf de eerste minuut gelijkmatig in de oven verdeeld en zorgt daarmee voor een gelijktijdige bereiding op de drie verschillende niveaus, zonder dat geuren vermengen. Het resultaat is altijd perfect! Luxe geleiders Gemak in drievoud. Met de luxe geleiders van Bauknecht kunt u comfortabel op drie niveaus tegelijkertijd uw gerechten bereiden. De stabiele telescoopgeleiders maken het uittrekken en uitnemen van bakplaten en ovenschalen zeer eenvoudig. (Niet op alle ovens van toepassing.) Multi Level-koken. Met deze speciale functie kunt u uw gerechten gelijktijdig op drie verschillende niveaus bereiden en heeft u altijd een perfect kookresultaat. Een ander voordeel is dat het veel tijd en energie bespaart.

26 Het gaat niet om grote afmetingen, maar om grootse prestaties.

27 KOKEN & BAKKEN 27 Compacte apparaten een grootse keuken in een kleine ruimte. Met de compacte apparaten van Bauknecht bespaart u veel ruimte in de keuken en tijd tijdens het koken. De stoomoven, microgolfoven en koffiemachine zorgen voor dagelijkse variatie in de keuken. Aangevuld met de handige warmhoudlade kunnen deze apparaten tevens prachtig naast een 60 cm inbouwoven geplaatst worden. Voor dagelijkse variatie in de keuken. Een exclusief ontwerp dat zich perfect voor een oven, stoomoven of microgolfoven leent. De compacte apparaten van Bauknecht spreken dezelfde taal. Kerntemperatuurmeter zeer nauwkeurig laten garen. De kerntemperatuurmeter in de combistoomoven meet nauwkeurig de kerntemperatuur van uw gerecht en geeft deze weer via het display. Zodra de gewenste temperatuur van het gerecht bereikt is, klinkt het geluidssignaal. Zo slaagt u erin om ieder stuk vlees mals en sappig te bereiden. Combistoomoven gezond en gevarieerd koken: net als een chefkok. Met de combistoomoven van Bauknecht combineert u de voordelen van stomen met de traditionele functies van een reguliere oven. In een handomdraai maakt u mals vlees en knapperig brood. U bereikt zo niet alleen optimale kookresultaten, maar deze bereiding is ook uiterst gezond en zorgt ervoor dat de vitamines niet verloren gaan.

28 28 KOKEN & BAKKEN Knapperig uit de microgolfoven. Met de unieke Crisp -functie worden kippenbouten en zelfs bevroren pizza s in de microgolfoven in enkele minuten knapperig bereid. Zonder extra vet. Stomen in uw microgolfoven een heerlijke smaak ervaring. Met de stoomfunctie van de Bauknecht-microgolfoven bereidt u uw gerechten zodanig dat voedingsstoffen, vitaminen en smaak zo veel mogelijk behouden blijven. Geniet bij uitstek van de gezonde lekkernijen. De stoomschaal kan zonder problemen in de vaatwasser. Volledig automatische koffiemachine geschikt voor iedere koffiespecialiteit. De ingebouwde koffiemachine is een echte alleskunner; of u nu een cappuccino, espresso of heet water voor thee wilt. Het apparaat is programmeerbaar voor 5 kopgroottes en levert altijd de beste resultaten. Voor het perfecte kopje koffie brengt of houdt u het servies eenvoudig op temperatuur in de warmhoudlade.

29 KOKEN & BAKKEN 29 Stoomovens. ECTM 9145/1 IXL KOSMOS IXELIUM ECTM 8145 SW BLACKLINE ECTM 8145/1 PT KOMFORT Compacte combistoomoven, 45 cm ProCook timer met tekstondersteunend display en 71 voorgeprogrammeerde recepten Digitaal Touch Control, zwart/wit bedieningspaneel ixelium roestvrij staal: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Geïntegreerde handgreep Speciale functies: Opwarmen, Ontdooien, Regenereren, Rijzen van deeg, Desinfecteren, Yoghurt, Huisgemaakte conserven Turbo hete lucht Begeleide bereiding voor 3 voedselcategorieën (groenten, vis, kip) Stomen (van 40 C tot 100 C) Turbo hete lucht en stoom (van 130 C tot 230 C) Kerntemperatuurmeter Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Uitneembaar waterreservoir 1,5 liter Inclusief geperforeerde stoomschaal, nietgeperforeerde stoomschaal Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm Ontkalkingssensor Accessoire voor 1/3 Gastronorm Aansluitwaarde 2300 Watt Inhoud ovenruimte 34 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 537 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 556 x 550 mm Energieklasse A Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 1.799, Compacte combistoomoven, 45 cm ProCook timer met tekstondersteunend display en 71 voorgeprogrammeerde recepten Verzinkbare bedieningsknoppen Speciale functies: Opwarmen, Ontdooien, Regenereren, Rijzen van deeg, Desinfecteren, Yoghurt, Huisgemaakte conserven Turbo hete lucht Begeleide bereiding voor 3 voedselcategorieën (groenten, vis, kip) Stomen (van 40 C tot 100 C) Turbo hete lucht en stoom (van 130 C tot 230 C) Kerntemperatuurmeter Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Uitneembaar waterreservoir 1,5 liter Inclusief geperforeerde stoomschaal, nietgeperforeerde stoomschaal Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm Ontkalkingssensor Accessoire voor 1/3 Gastronorm SCHOTT SeeClear glas Aansluitwaarde 2300 Watt Inhoud ovenruimte 34 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 537 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 556 x 550 mm Energieklasse A Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 1.799, Compacte combistoomoven, 45 cm ProCook timer met tekstondersteunend display en 71 voorgeprogrammeerde recepten Pro Touch, anti-fingerprint behandeling Verzinkbare bedieningsknoppen Speciale functies: Opwarmen, Ontdooien, Regenereren, Rijzen van deeg, Desinfecteren, Yoghurt, Huisgemaakte conserven Turbo hete lucht Begeleide bereiding voor 3 voedselcategorieën (groenten, vis, kip) Stomen (van 40 C tot 100 C) Turbo hete lucht en stoom (van 130 C tot 230 C) Kerntemperatuurmeter Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Uitneembaar waterreservoir 1,5 liter Inclusief geperforeerde stoomschaal, nietgeperforeerde stoomschaal Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm Ontkalkingssensor Accessoire voor 1/3 Gastronorm Aansluitwaarde 2300 Watt Inhoud ovenruimte 34 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 537 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 556 x 550 mm Energieklasse A Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 1.749, PRO TOUCH ixelium Zwart RVS Pro Touch

30 30 KOKEN & BAKKEN Compacte ovens met microgolffunctie. BMTMS 9145 IXL KOSMOS IXELIUM BMTMS 8145 SW BLACKLINE NIEUW BMES 8145 PT KOMFORT Compacte oven met microgolffunctie, 45 cm Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm ixelium RVS: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Digital Touch Control, zwart/wit bedieningspaneel Microgolven 850 Watt Grill 1600 Watt Turbo hete lucht Boven- en onderwarmte Inhoud ovenruimte: 40 liter 5 kookmethodes: boven- en onderwarmte, microgolven, grill en turbo hete lucht Auto Defrost, automatisch ontdooien 17 functies Rapid Start, snel verwarmen Neerklapbare deur van veiligheidsglas ProCook timer met tekstondersteunend display en 15 voorgeprogrammeerde recepten Kinderbeveiliging Geïntegreerde handgreep Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 560 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Bakplaat voor 2e niveau bereiding Energieklasse A Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 1.299, Compacte oven met microgolffunctie, 45 cm Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm Microgolven 850 Watt Grill 1600 Watt Turbo hete lucht Boven- en onderwarmte Inhoud ovenruimte: 40 liter 5 kookmethodes: boven- en onderwarmte, microgolven, grill en turbo hete lucht Auto Defrost, automatisch ontdooien 17 functies Rapid Start, snel verwarmen Verzinkbare bedieningsknoppen Neerklapbare deur van veiligheidsglas ProCook timer met tekstondersteunend display en 15 voorgeprogrammeerde recepten Kinderbeveiliging Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 560 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Bakplaat voor 2e niveau bereiding SCHOTT SeeClear glas Energieklasse A Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 1.299, Compacte oven met microgolffunctie, 45 cm Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal Microgolven 850 Watt Grill 1600 Watt Boven- en onderwarmte Inhoud ovenruimte: 40 liter 5 kookmethodes: boven- en onderwarmte, microgolven, grill, hete lucht Hete lucht Ontdooien 17 functies Rapid Start, snel verwarmen Verzinkbare bedieningsknoppen Neerklapbare deur van veiligheidsglas CleverCook timer Kinderbeveiliging Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 560 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Bakplaat voor 2e niveau bereiding Energieklasse A Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 1.099, PRO TOUCH ixelium Zwart RVS Pro Touch

31 KOKEN & BAKKEN 31 Microgolfovens. EMCHT 9145 IXL KOSMOS IXELIUM EMCCT 9145 IXL KOSMOS IXELIUM EMCHD 8145 SW BLACKLINE Combimicrogolfoven, 45 cm, 5 kookmethodes Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm ixelium RVS: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Digital Touch Control, zwart/wit bedieningspaneel Microgolven 900 Watt Grill 1600 Watt Turbo hete lucht Inhoud ovenruimte: 40 liter 5 kookmethodes: microgolven, grill, Crisp, turbo hete lucht en stomen Crisp functie met Crisp plaat Sensorgestuurde stoomfunctie met stoomschaal Rapid Defrost, snel ontdooien 17 functies Rapid Start, snel verwarmen Neerklapbare deur van veiligheidsglas ProCook timer met tekstondersteunend display en 70 voorgeprogrammeerde recepten Geschikt voor grote borden en schotels (draaiplateau Ø 36 cm) Kinderbeveiliging Geïntegreerde handgreep Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 560 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Bakplaat voor 2e niveau bereiding Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 100 Prijs 1.149, Microgolfoven, 45 cm, 4 kookmethodes Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm ixelium RVS: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Digital Touch Control, zwart/wit bedieningspaneel Microgolven 900 Watt Grill 1600 Watt Inhoud ovenruimte: 40 liter 4 kookmethodes: microgolven, grill, Crisp en stomen Crisp functie met Crisp plaat Sensorgestuurde stoomfunctie met stoomschaal Rapid Defrost, snel ontdooien 12 functies Rapid Start, snel verwarmen Neerklapbare deur van veiligheidsglas ProCook timer met tekstondersteunend display en 60 voorgeprogrammeerde recepten Geschikt voor grote borden en schotels (draaiplateau Ø 36 cm) Kinderbeveiliging Geïntegreerde handgreep Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 560 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 100 Prijs 1.049, Combimicrogolfoven, 45 cm, 5 kookmethodes Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm Microgolven 900 Watt Grill 1600 Watt Turbo hete lucht Inhoud ovenruimte: 40 liter 5 kookmethodes: microgolven, grill, Crisp, turbo hete lucht en stomen Crisp functie met Crisp plaat Sensorgestuurde stoomfunctie met stoomschaal Rapid Defrost, snel ontdooien 16 functies Rapid Start, snel verwarmen Neerklapbare deur van veiligheidsglas ProCook timer met tekstondersteunend display en 70 voorgeprogrammeerde recepten Verzinkbare bedieningsknoppen Geschikt voor grote borden en schotels (draaiplateau Ø 36 cm) Kinderbeveiliging Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 465 x 595 x 560 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Bakplaat voor 2e niveau bereiding SCHOTT SeeClear glas Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 100 Prijs 1.099, 3D-SYSTEEM 3D-SYSTEEM 3D-SYSTEEM ixelium ixelium Zwart

32 32 KOKEN & BAKKEN Microgolfovens. EMCHD 8145 PT KOMFORT EMCHE 8145 PT KOMFORT EMCHE 8144 PT KOMFORT Combimicrogolfoven, 45 cm, 5 kookmethodes Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal Microgolven 900 Watt Grill 1600 Watt Turbo hete lucht Inhoud ovenruimte: 40 liter 5 kookmethodes: microgolven, grill, Crisp, turbo hete lucht en stomen Crisp functie met Crisp plaat Sensorgestuurde stoomfunctie met stoomschaal Rapid Defrost, snel ontdooien 16 functies Rapid Start, snel verwarmen Neerklapbare deur van veiligheidsglas ProCook timer met tekstondersteunend display en 70 voorgeprogrammeerde recepten Verzinkbare bedieningsknoppen Geschikt voor grote borden en schotels (draaiplateau Ø 36 cm) Kinderbeveiliging Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 560 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Bakplaat voor 2e niveau bereiding Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 100 Prijs 1.049, Combimicrogolfoven, 45 cm, 5 kookmethodes Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal Microgolven 900 Watt Grill 1600 Watt Turbo hete lucht Inhoud ovenruimte: 40 liter 5 kookmethodes: microgolven, grill, Crisp, turbo hete lucht en stomen Crisp functie met Crisp plaat Sensorgestuurde stoomfunctie met stoomschaal Rapid Defrost, snel ontdooien 15 functies Rapid Start, snel verwarmen Neerklapbare deur van veiligheidsglas CleverCook timer Verzinkbare bedieningsknoppen Geschikt voor grote borden en schotels (draaiplateau Ø 36 cm) Kinderbeveiliging Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 560 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Bakplaat voor 2e niveau bereiding Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 100 Prijs 1.029, Combimicrogolfoven, 45 cm, 4 kookmethodes Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal Microgolven 900 Watt Grill 1600 Watt Turbo hete lucht Inhoud ovenruimte: 40 liter 4 kookmethodes: microgolven, grill, Crisp en turbo hete lucht Crisp functie met Crisp plaat Rapid Defrost, snel ontdooien 15 functies Rapid Start, snel verwarmen Neerklapbare deur van veiligheidsglas CleverCook timer Verzinkbare bedieningsknoppen Geschikt voor grote borden en schotels (draaiplateau Ø 36 cm) Kinderbeveiliging Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 560 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Bakplaat voor 2e niveau bereiding Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 100 Prijs 999, PRO 3D-SYSTEEM PRO 3D-SYSTEEM PRO 3D-SYSTEEM TOUCH TOUCH TOUCH RVS Pro Touch RVS Pro Touch RVS Pro Touch

33 KOKEN & BAKKEN 33 EMCHE 8138 PT KOMFORT EMCCE 8138 PT KOMFORT Combimicrogolfoven, 38 cm, 4 kookmethodes Geschikt voor kolomkastmontage, nis 38 cm Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal Microgolven 1000 Watt Grill 800 Watt Turbo hete lucht Inhoud ovenruimte: 31 liter 4 kookmethodes: microgolven, grill, Crisp en turbo hete lucht Crisp functie met Crisp plaat Rapid Defrost, snel ontdooien 14 functies Rapid Start, snel verwarmen Neerklapbare deur van veiligheidsglas CleverCook timer Draaiplateau Ø 32.5 cm Kinderbeveiliging Afmetingen apparaat (HxBxD): 385 x 595 x 514 mm Nisafmetingen (HxBxD): 380 x 556 x 550 mm Aansluitwaarde 2300 Watt Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 100 Microgolfoven, 38 cm, 3 kookmethodes Geschikt voor kolomkastmontage, nis 38 cm Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal Microgolven 1000 Watt Grill 800 Watt Inhoud ovenruimte: 31 liter 3 kookmethodes: microgolven, grill en Crisp Crisp functie met Crisp plaat Rapid Defrost, snel ontdooien 11 functies Rapid Start, snel verwarmen Neerklapbare deur van veiligheidsglas CleverCook timer Draaiplateau Ø 32.5 cm Kinderbeveiliging Afmetingen apparaat (HxBxD): 385 x 595 x 468 mm Nisafmetingen (HxBxD): 380 x 556 x 550 mm Aansluitwaarde 2300 Watt Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 100 Prijs 799, Prijs 899, PRO 3D-SYSTEEM PRO 3D-SYSTEEM TOUCH TOUCH RVS Pro Touch RVS Pro Touch

34 34 KOKEN & BAKKEN Microgolfovens. EMSP 9238 PT KOMFORT EMWP 9238 PT KOMFORT Microgolfoven, 38 cm, 2 kookmethodes Geschikt voor bovenkast- en kolomkastmontage, nis 38 cm Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal Microgolven 750 Watt Inhoud ovenruimte: 22 liter 2 kookmethodes: microgolven en stomen Stoomfunctie Rapid Defrost, snel ontdooien 4 functies Rapid Start, snel verwarmen Draaideur van veiligheidsglas (scharnieren links) Eenvoudig te openen met push-push openingssysteem Elektronische timer Draaiplateau Ø 25 cm Kinderbeveiliging Afmetingen apparaat (HxBxD): 382 x 595 x 320 mm Nisafmetingen (HxBxD): 362 x 560 x 300 mm Aansluitwaarde 1300 Watt Inbouw installatiekit voor kolomkast: AVM 105 IX (in optie leverbaar) Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 100 Prijs 599, Microgolfoven, 38 cm, 1 kookmethode Geschikt voor bovenkast- en kolomkastmontage, nis 38 cm Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal Microgolven 750 Watt Inhoud ovenruimte: 22 liter 1 kookmethode: microgolven Rapid Defrost, snel ontdooien 3 functies Rapid Start, snel verwarmen Draaideur van veiligheidsglas (scharnieren links) Eenvoudig te openen met push-push openingssysteem Elektronische timer Draaiplateau Ø 25 cm Kinderbeveiliging Afmetingen apparaat (HxBxD): 382 x 595 x 320 mm Nisafmetingen (HxBxD): 362 x 560 x 300 mm Aansluitwaarde 1300 Watt Inbouw installatiekit voor kolomkast: AVM 105 IX (in optie leverbaar) Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 100 Prijs 549, PRO 3D-SYSTEEM PRO 3D-SYSTEEM TOUCH TOUCH RVS Pro Touch RVS Pro Touch

35 KOKEN & BAKKEN 35 Koffiemachines. KMT 9145 IXL KOSMOS IXELIUM KMT 9145 PT KOMFORT Volledig automatische koffiemachine, 45 cm ixelium RVS: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Indicatie koffie bijvullen Elektronisch full touch control bedieningspaneel met LCD display Capaciteit waterreservoir 1,8 liter (aan voorzijde uitneembaar) Bereiding van 2 kopjes tegelijkertijd Instelling temperatuur koffie mogelijk Voor koffiebonen en gemalen koffie Volautomatische cappuccinofunctie (eenvoudige reiniging van cappuccinomaker dankzij automatische spoelstand) Heetwatertap voor thee Dichtheid van melkschuim kan ingesteld worden van cappuccino tot latte macchiato Volume koffie per kopje instelbaar Koffiesterkte instelbaar (voorgemalen, extra zacht, zacht, normaal, sterk, extra sterk) Automatische uitschakeling LED-verlichting Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 400 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 1350 Watt Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 102 Prijs 1.829, Volledig automatische koffiemachine, 45 cm Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal Indicatie koffie bijvullen Elektronisch full touch control bedieningspaneel met LCD display Capaciteit waterreservoir 1,8 liter (aan voorzijde uitneembaar) Bereiding van 2 kopjes tegelijkertijd Instelling temperatuur koffie mogelijk Voor koffiebonen en gemalen koffie Volautomatische cappuccinofunctie (eenvoudige reiniging van cappuccinomaker dankzij automatische spoelstand) Heetwatertap voor thee Dichtheid van melkschuim kan ingesteld worden van cappuccino tot latte macchiato Volume koffie per kopje instelbaar Koffiesterkte instelbaar (voorgemalen, extra zacht, zacht, normaal, sterk, extra sterk) Automatische uitschakeling LED-verlichting Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 400 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 1350 Watt Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 102 Prijs 1.799, PRO TOUCH ixelium RVS Pro Touch

36 36 KOKEN & BAKKEN Inbouwlades. WD 160 IXL KOSMOS IXELIUM WD 170 SW BLACKLINE Lade met verwarming ixelium RVS: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Warmhouden van gerechten Voorverwarmen van servies zoals borden en kopjes Opbergen van servies zoals borden en kopjes Capaciteit 20 liter Mechanische temperatuurcontrole Temperatuurregeling van 40 C-80 C Eenvoudig te openen met push-push openingssysteem Afmetingen apparaat (HxBxD): 130,6 x 595 x 541 mm Nisafmetingen (HxBxD): 141,5 x 560 x 560 mm Aansluitwaarde 400 Watt Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 102 Prijs 569, Lade met verwarming SCHOTT SeeClear glas Warmhouden van gerechten Voorverwarmen van servies zoals borden en kopjes Opbergen van servies zoals borden en kopjes Capaciteit 20 liter Mechanische temperatuurcontrole Temperatuurregeling van 40 C-80 C Eenvoudig te openen met push-push openingssysteem Afmetingen apparaat (HxBxD): 130,6 x 595 x 541 mm Nisafmetingen (HxBxD): 141,5 x 560 x 560 mm Aansluitwaarde Watt Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 102 Prijs 569, ixelium Zwart WD 150/1 PT KOMFORT AKB 655 IX KOMFORT Lade met verwarming Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal Warmhouden van gerechten Voorverwarmen van servies zoals borden en kopjes Opbergen van servies zoals borden en kopjes Capaciteit 20 liter Mechanische temperatuurcontrole Temperatuurregeling van 40 C-80 C Eenvoudig te openen met push-push openingssysteem Afmetingen apparaat (HxBxD): 130,6 x 595 x 541 mm Nisafmetingen (HxBxD): 141,5 x 560 x 560 mm Aansluitwaarde Watt Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 102 Lade zonder verwarming Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal Opbergen van servies zoals bijvoorbeeld borden en kopjes Capaciteit 20 liter Eenvoudig te openen met push-push openingssysteem Afmetingen apparaat (HxBxD): 130,6 x 595 x 541 mm Nisafmetingen (HxBxD): 141,5 x 560 x 560 mm Inbouwschema zie pagina 92 Overige informatie zie pagina 102 Prijs 329, Prijs 549, PRO PRO TOUCH TOUCH RVS Pro Touch RVS Pro Touch

37 KOKEN & BAKKEN 37 Accessoires. Ga langs bij uw dichtstbijzijnde Bauknecht dealer. Zelfreinigende wanden Microgolfovenreiniger Set zelfreinigende wanden voor ovens met een ovenruimte van 73 liter Uitstekende reinigingskracht: Ideaal voor het reinigen en ontvetten van microgolfovens en dampkappen. Laat een aangename citroengeur achter. Spray 500 ml KAG 35 42,- Uitschuifset MWO100 6,99 Ovenontvetter SLP 232: Uitschuifset met 2 roosters (te bevestigen op bestaande roosterhouders) SLF 234: Vervangingsset voor roosterhouders met drie niveaus (ter vervanging van de standaard gemonteerde roosterhouders) Uitstekende reinigingskracht: Ideaal voor het ontvetten van ovens, kookplaten, barbecueroosters, grills, de binnenkant van dampkappen en houtkachels. Laat een aangename citroengeur achter. Spray 500 ml SLP 232 SLF 234 ODS403 69,- 99,- Alleen geldig voor enkele ovens met 73L ovenruimte. 6,99 Stoomschaal De stoomschalen zijn bestand tegen temperaturen van -40 C tot +120 C en zijn speciaal ontworpen voor uw combimicrogolfoven (alleen te gebruiken met de stoomfunctie). De schalen zijn vaatwasserbestendig, licht, onbreekbaar en behouden de voedingswaarde van het voedsel. Ronde schaal 1,5 liter - STM006 17,99 Het Crisp assortiment voor een mooi goudbruin korstje en een krokante bodem. De Crisp platen zijn uitgerust met een anti-aanbaklaag en zijn vaatwasserbestendig. Voor een perfect resultaat volstaat zeer weinig olie. Het Crisp assortiment kan alleen gebruikt worden in de Bauknecht combimicrogolfoven uitgerust met de Crisp functie. Familie Crisp schaal Ideaal om hartige of zoete taarten te bakken, crumble of cake. Wordt geleverd met een receptenboek. Ø cm x H 4,5 cm AVM280/1 34,99 Antikrasmes Cake Crisp schaal Familie Crisp schaal Klassieke Crisp plaat / Crisp handgreep Cake Crisp schaal Ø cm x H 5,5 cm AVM190 31,99 Klassieke Crisp plaat Ø cm x H 2,5 cm AVM250 29,99 Ø cm x H 2,5 cm AVM290 29,99 Ø 30,5-32 cm x H 2,5 cm AVM305 32,99 Crisp handgreep Onmisbaar om de Crispplaat uit de combimicrogolfoven te halen zonder dat u zich verbrandt. AVM141 7,99 Deksel Om nog sneller voedsel op te warmen zonder spatten. Het deksel kan ook ge bruikt worden om 2 borden op 2 niveaus op te warmen. Gebruik het deksel alleen met de microgolffunctie. Ø 27 cm x H 5,5 cm PLL002 4,99 Deksel Antikrasmes Het antikrasmes voorkomt krassen op de anti-aanbaklaag van uw Crispschalen en kookpannen. CUT001 9,99

38 38 Productoverzicht Ovens, Stoomovens, Compacte Ovens, Microgolfovens, koffiemachines en inbouwlades. KOSMOS ixelium OVENS BCTMS 9100 IXL BLTMS 9100 IXL ECTM 9145/1 IXL STOOMOVENS COMPACTE OVENS MET MICROGOLFFUNCTIE BMTMS 9145 IXL EMCHT 9145 IXL EMCCT 9145 IXL MICROGOLFOVENS KMT 9145 IXL KOFFIEMACHINES WD 160 IXL INBOUWLADES Productkenmerken en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen en drukfouten. Teksten en/of afbeeldingen mogen niet gebruikt/gepubliceerd worden in andere media zonder voorafgaandelijke toestemming.

39 39 BlackLine KOMFORT BLVMS 8100 SW BLPMS 8100 PT BLPES 8100 PT BLVES 8100 PT BMVE 8100 PT ECTM 8145 SW ECTM 8145/1 PT BMTMS 8145 SW BMES 8145 PT EMCHD 8145 SW EMCHD 8145 PT EMCHE 8145 PT EMCHE 8144 PT EMCCE 8138 PT EMCHE 8138 PT EMSP 9238 PT EMWP 9238 PT KMT 9145 PT WD 170 SW WD 150/1 PT AKB 655 IX

40 40 KOKEN & BAKKEN Technologieën en functies van onze microgolfovens en compacte apparaten in één oogopslag. Met de microgolfovens en compacte keukenapparaten van Bauknecht maakt u uw keuken heel bijzonder. Deze juweeltjes naast of boven elkaar ingebouwd zorgen voor extra kookplezier.

41 KOKEN & BAKKEN 41 Uitschakelbaar draaiplateau. Als u uw eten wilt bereiden in bijvoorbeeld een grote ovenschaal kunt u het draaiplateau eenvoudig uitschakelen het eten wordt alsnog gelijkmatig verwarmd. Inhoud: 40L. Met de royale inhoud van 40L zijn de microgolfovens van Bauknecht zelfs geschikt voor grote ovenschalen. Een ander pluspunt: de microgolfoven is eenvoudiger schoon te maken. 3D-systeem. Het unieke 3D-systeem van Bauknecht zorgt ervoor dat uw gerechten gelijkmatig tot in de kern verwarmd worden. Dankzij deze gepatenteerde functie worden de microgolven driedimensionaal en gelijkmatig in de microgolfovenruimte verdeeld. Voor een perfect kookresultaat. Turbo heteluchtfunctie. De turbo heteluchtfunctie van uw Bauknechtmicrogolfoven zorgt voor een bijzonder gelijkmatige temperatuur tijdens de bereiding. Zo maakt u kinderlijk eenvoudig perfecte merengues, cakes, taarten, ovenschotels, gebraden vlees en gevogelte. In de combimodus kunt u meerdere functies met elkaar combineren, zoals bijvoorbeeld de heteluchten microgolffunctie. Rapid Defrost-functie. De speciale ontdooifunctie zorgt ervoor dat diepgevroren producten snel, maar zorgvuldig worden ontdooid. Daarbij waarborgen de 5 speciale ontdooiprogramma's voor vlees, vis, gevogelte, brood en groenten een bijzonder gelijkmatig en tot 7 maal sneller ontdooigemak dan een normale ontdooifunctie*. * In vergelijking met een ontdooifunctie op 160 Watt. Bread defrost. Met de speciale ontdooifunctie voor brood is één druk op de knop voldoende; uw brood wordt driemaal sneller dan in een oven ontdooid en afgebakken*. Voor heerlijk knapperig brood. * In vergelijking met een reguliere oven op 180 C met boven-/onderwarmte. Perfect ingebouwd. Een inbouwmicrogolfoven is een perfecte aanvulling op een oven. Hij voorziet in de uitgebreide mogelijkheden voor snel en gezond koken. De microgolfoven kan zowel boven als naast de oven ingebouwd worden. Aangevuld met een warmhoudlade vormen zij ook optisch een perfecte eenheid. Combistoomoven met geïntegreerde boiler. Dankzij de boiler wordt de stoom direct in de ovenruimte geïnjecteerd. Dit zorgt voor een hoge stoomconcentratie en maakt daarmee ook nauwkeurig koken met stoom onder 100 C mogelijk. Compacte oven met microgolffunctie. Met de compacte oven met microgolffunctie kunt u verschillende functies met elkaar combineren: hete lucht, microgolfoven, grill, boven-/onderwarmte. En dat tot wel 3 hoogteniveaus (onder/midden/boven). Volledig automatische koffiemachine met melkreservoir. Het melkreservoir van de koffiemachine kunt u in de koelkast bewaren en bij gebruik eenvoudig in de koffiemachine plaatsen. Om het apparaat van binnen te reinigen volstaat één druk op de knop dan wordt de koffiemachine met stoom gereinigd. De overige onderdelen kunnen gemakkelijk in de vaatwasser.

Inbouwapparatuur 2016

Inbouwapparatuur 2016 Welkom bij Bauknecht. Ontdek de wereld van Bauknecht: intelligente productinnovaties van topkwaliteit met een toon aangevend design, voorbereid op de toekomst maken zij u het leven makkelijker. Heeft u

Nadere informatie

Inbouwapparatuur 2015. Welkom bij Bauknecht.

Inbouwapparatuur 2015. Welkom bij Bauknecht. Inbouwapparatuur 2015 Welkom bij Bauknecht. Ontdek de wereld van Bauknecht: intelligente productinnovaties van topkwaliteit met een toonaangevend design, voorbereid op de toekomst maken zij u het leven

Nadere informatie

Welkom bij Bauknecht.

Welkom bij Bauknecht. Welkom bij Bauknecht. Inbouwapparatuur 2014 Ontdek fascinerende productnoviteiten, die u de weg naar de toekomst wijzen, verwonder u over toonaangevend design en ervaar met Bauknecht waar Duitse premium

Nadere informatie

Functies COMPACT MET ALLE

Functies COMPACT MET ALLE KOKEN 24 KOKEN COMPACT MET ALLE Functies Compact betekent niet meteen een compromis. Met de compacte apparaten van Electrolux, heeft u alle vrijheid om uw keuken op uw manier in te richten. Zelfs als uw

Nadere informatie

Welkom bij Bauknecht. Inbouwapparaten *zie pagina 117

Welkom bij Bauknecht. Inbouwapparaten *zie pagina 117 Welkom bij Bauknecht. Inbouwapparaten 2016 *zie pagina 117 Ontdek de wereld van Bauknecht: intelligente productinnovaties van topkwaliteit met een toonaangevend design, voorbereid op de toekomst maken

Nadere informatie

Whirlpool is een geregistreerd handelsmerk van Whirlpool U.S.A. HOL001 Magnetronhouder voor (baby) flessen 5.99,-

Whirlpool is een geregistreerd handelsmerk van Whirlpool U.S.A. HOL001 Magnetronhouder voor (baby) flessen 5.99,- 3D SYSTEeM Het 3D systeem is een uniek Whirlpool systeem waarmee de microgolven op driedimensionale wijze worden verdeeld binnen de magnetron. Alleen op deze manier kunnen de microgolven elk deel van het

Nadere informatie

PE4511-M PE4521-M KOKEN / COMPACT GAMMA

PE4511-M PE4521-M KOKEN / COMPACT GAMMA Inbouwkoffiemachine cm PE21-M Maak koffie zoals een echte barista, tot 6 koppen tegelijk Met de MultiCup-instelling van deze ingebouwde espressomachine in combinatie met de speciale kan, kunt u tussen

Nadere informatie

828,- Gratis bezorgd in Nederland

828,- Gratis bezorgd in Nederland BAUKNECHT combi-magnetron zwart EMCHD8145SW 828,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving Inbouw combi-magnetron uitgevoerd

Nadere informatie

SF4604VCNR. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies.

SF4604VCNR. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. Compacte oven met stoomfunctie 60 cm Zwart glas/koper Touch Control bediening Energieklasse A+ Nismaat 45cm EAN13: 8017709217990 17 functies, w.o. 3 stoomfuncties 10 receptenprogramma s Vapor Clean functie

Nadere informatie

SF390XPZ. Functies. classici. Multifunctionele oven v.v. pizzafunctie 60 cm Roestvrijstaal Energieklasse A

SF390XPZ. Functies. classici. Multifunctionele oven v.v. pizzafunctie 60 cm Roestvrijstaal Energieklasse A SF390XPZ Multifunctionele oven v.v. pizzafunctie 60 cm Roestvrijstaal Energieklasse A EAN13: 8017709174996 11 functies Vapor Clean functie Pizzafunctie Turbohitte LCD display met timer en automatische

Nadere informatie

Grootse prestaties in compact formaat

Grootse prestaties in compact formaat Grootse prestaties in compact formaat Meer ruimte in uw keuken De ATAG Compactlijn, strak en chic. De naam zegt het al: de afmetingen zijn compact, waardoor meer kast- en keukenruimte ontstaat. Een sieraad

Nadere informatie

SC linea. Multifunctionele oven 60 cm Glas/ roestvrijstaal Energieklasse A

SC linea. Multifunctionele oven 60 cm Glas/ roestvrijstaal Energieklasse A SC112-8 Multifunctionele oven 60 cm Glas/ roestvrijstaal Energieklasse A EAN13: 8017709130305 12 functies 9 recept- en 3 memory programma's Vapor Clean functie Turbohitte Te verlichte bedieningsknoppen

Nadere informatie

757,- Gratis bezorgd in Nederland

757,- Gratis bezorgd in Nederland BAUKNECHT combi-magnetron EMCHT9145IXL 757,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De uit de Kosmos serie afkomstige

Nadere informatie

Welkom bij Bauknecht.

Welkom bij Bauknecht. Welkom bij Bauknecht. Inbouwapparaten 2014 Ontdek fascinerende productnoviteiten, die u de weg naar de toekomst wijzen, verwonder u over toonaangevend design en ervaar met Bauknecht waar Duitse premium

Nadere informatie

SF4604PVCNR1 nieuw. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies.

SF4604PVCNR1 nieuw. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. SF4604PVCNR1 nieuw Compacte oven met stoomfunctie 60 cm Verborgen handgreep Zwart glas / koper Touch Control bediening Energieklasse A+ Nismaat 45 cm 19 functies, w.o. 4 stoomfuncties 10 receptenprogramma

Nadere informatie

SF4920MCX1. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. Victoria

SF4920MCX1. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. Victoria SF4920MCX1 Compacte oven met magnetronfunctie 60 cm Roestvrijstaal Nismaat 45 cm 18 functies Vapor Clean functie 20 automatische programma s Turbohitte Sabbath functie Large LCD display met timer en automatische

Nadere informatie

SF4604MCNX. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies.

SF4604MCNX. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. Compacte oven met magnetronfunctie 60 cm Zwart glas/roestvrijstaal Touch Control bediening Nismaat 45cm EAN13: 8017709223618 18 functies 10 receptenprogramma s Vapor Clean functie SmartCooking (50 automatische

Nadere informatie

SFP6401TVN. Functies. Accessoires. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0)

SFP6401TVN. Functies. Accessoires. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) SFP6401TVN Multifunctionele oven 60 cm v.v. pyrolyse Zwart Energieklasse A EAN13: 8017709258146 15 functies 2 pyrolyse functies Turbohitte Compact LCD display Elektronische programmeerklok met timer en

Nadere informatie

Ovens. A-20%: Diverse modellen uit het assortiment van Smeg zijn ontworpen om het energieverbruik tot wel 20% t.o.v. klasse A te reduceren.

Ovens. A-20%: Diverse modellen uit het assortiment van Smeg zijn ontworpen om het energieverbruik tot wel 20% t.o.v. klasse A te reduceren. Ovens Energieklasse A: De apparaten van Smeg respecteren het milieu, zoals energieklasse A getuigt. Diverse apparaten uit het assortiment van Smeg hebben zelfs energieklasse A++ en A+++, waarmee tot wel

Nadere informatie

SFP9395X. Functies. Accessoires. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0)

SFP9395X. Functies. Accessoires. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Multifunctionele oven v.v. pyrolyse 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse B EAN13: 8017709212575 15 functies Pyrolyse functies 10 receptenprogramma s SmartCooking (50 automatische programma s) Turbohitte

Nadere informatie

S45VCX2. Functies. classici. Combi-stoomoven 60 cm Roestvrijstaal Nismaat 45 cm

S45VCX2. Functies. classici. Combi-stoomoven 60 cm Roestvrijstaal Nismaat 45 cm S45VCX2 Combi-stoomoven 60 cm Roestvrijstaal Nismaat 45 cm EAN13: 8017709168872 11 functies Automatische programma's voor diverse soorten vis, vlees en groente Functie t.b.v. ontkalken Dubbel digitaal

Nadere informatie

WHIRLPOOL INBOUWAPPARATEN BOUWPROJECTEN

WHIRLPOOL INBOUWAPPARATEN BOUWPROJECTEN WHIRLPOOL INBOUWAPPARATEN BOUWPROJECTEN 01/02/2015 201 5 BASISSET ACTUAL LINE AKP 443 IX CONVENTIONELE OVEN Oven met 3 kookfuncties Bovenwarmte / Onderwarmte Onderwarmte Grill 1400 Watt Mechanische tijdklok

Nadere informatie

SFPR9604NX. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies.

SFPR9604NX. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. Multifunctionele oven v.v. pyrolyse 90 cm Verlaagd model: 48 cm Zwart glas / roestvrijstaal Energieklasse A+ EAN13: 8017709258238 16 functies 10 receptenprogramma's Pyrolyse functies SmartCooking (50 automatische

Nadere informatie

KOKEN CREEER EEN VUURWERK VAN SMAAK

KOKEN CREEER EEN VUURWERK VAN SMAAK KOKEN CREEER EEN VUURWERK VAN SMAAK 16 KOKEN Voilà. U zet uw gerecht onder daverend applaus op tafel. En dan volgt er een stilte terwijl uw gasten zich gewaarworden van de explosie van smaken: een vuurwerk

Nadere informatie

SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten

SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten Of SWITZERLAND SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten De kwaliteit en duurzaamheid van een espressomachine zijn essentieel evenals de veelzijdigheid en het bedieningsgemak.

Nadere informatie

A E G i n t r o d u c E E r t d E n i E u w E c o m p A c t r A n G E Hoezo compact?

A E G i n t r o d u c E E r t d E n i E u w E c o m p A c t r A n G E Hoezo compact? AEG introduceert de nieuwe compact range Hoezo compact? klein in formaat groot in prestatie AEG introduceert de nieuwe compact range De nieuwe AEG Compact Range voegt een design statement toe aan elk keuken

Nadere informatie

1169,- Gratis bezorgd in Nederland

1169,- Gratis bezorgd in Nederland BAUKNECHT koffiemachine inbouw KMT9145IXL 1169,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 79,00 Beschrijving Luxe inbouw koffiemachine van BAUKNECHT uitgevoerd in de KOSMOS

Nadere informatie

SF4104VCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea

SF4104VCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea SF4104VCN Nieuw COMBI STOOMOVEN, VAPOR CLEAN, ZWART EAN13: 8017709255541 Hoogte 45 cm 12 kookfuncties 50 automatische programma's 10 personaliseerbare recepten EasyGuide display Grafisch touch screen TFT

Nadere informatie

SFP6604PNRE. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies.

SFP6604PNRE. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. Multifunctionele oven v.v. pyrolyse 60 cm Verborgen handgreep Touch Control bediening Zwart glas/koper Energieklasse A+ EAN13: 8017709218195 17 functies 10 receptenprogramma s Pyrolyse functies SmartCooking

Nadere informatie

C92GMXNL8. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

C92GMXNL8. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709150136 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander linksvoor 4,00 kw 1 sterke

Nadere informatie

S45MFX2. Functies. Product options. classici. Multifunctionele oven 60 cm Classici, roestvrijstaal Nismaat 45 cm

S45MFX2. Functies. Product options. classici. Multifunctionele oven 60 cm Classici, roestvrijstaal Nismaat 45 cm S45MFX2 Multifunctionele oven 60 cm Classici, roestvrijstaal Nismaat 45 cm EAN13: 8017709130206 Multifunctionele oven RVS en glas Stopsol 'Supersilver' 10 functies Volledig geïntegreerd design frame, nismaat

Nadere informatie

SF4120MC. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. Versions.

SF4120MC. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. Versions. SF4120MC Compacte oven met magnetronfunctie 60 cm Glas/ roestvrijstaal Nismaat 45 cm EAN13: 8017709189457 18 functies Vapor Clean functie 20 automatische programma s Turbohitte Sabbath functie Te verlichten

Nadere informatie

CPF9IPX. Functies. Accessoires. Portofino. Oven I. Kookcentrum 'Portofino' 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A+ EAN13: Kookplaat:

CPF9IPX. Functies. Accessoires. Portofino. Oven I. Kookcentrum 'Portofino' 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A+ EAN13: Kookplaat: Kookcentrum '' 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A+ EAN13: 8017709240776 Kookplaat: 5 inductie kookzones met boosterfunctie: Linksvoor: 145 mm, 1,40kW / 2,20 kw Linksachter: 180 mm, 1,85 kw / 3,00kW Midden:

Nadere informatie

CPF9IPBL Nieuw FUNCTIES. Toebehoren. Opties. Uitvoeringen. Portofino. Grote oven multifunctie. Kookcentrum 'Portofino' 90 cm Zwart Energieklasse A+

CPF9IPBL Nieuw FUNCTIES. Toebehoren. Opties. Uitvoeringen. Portofino. Grote oven multifunctie. Kookcentrum 'Portofino' 90 cm Zwart Energieklasse A+ CPF9IPBL Nieuw Kookcentrum '' 90 cm Zwart Energieklasse A+ EAN13: 8017709240738 Kookplaat: 5 inductie kookzones met boosterfunctie: Linksvoor: 145 mm, 1,40kW / 2,20 kw Linksachter: 180 mm, 1,85 kw / 3,00kW

Nadere informatie

SF4390MCX. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. Accessoires.

SF4390MCX. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. Accessoires. SF4390MCX Compacte oven met magnetronfunctie 60 cm Roestvrijstaal Nismaat 45 cm EAN13: 8017709191443 18 functies Vapor Clean functie 20 automatische programma s Turbohitte Sabbath functie Large LCD display

Nadere informatie

INBOUWAPPAR ATEN 2014

INBOUWAPPAR ATEN 2014 WHIRLPOOL INBOUWAPPARATEN 2014 Whirlpool versterkt haar steun aan Habitat for Humanity in de strijd tegen armoedige woonomstandigheden. Whirlpool is zeer betrokken bij haar ondersteuning aan Habitat for

Nadere informatie

Electrolux magnetronovens 19

Electrolux magnetronovens 19 Electrolux magnetronovens 19 De meeste kookliefhebbers vinden de (combi)magnetronoven een onmisbaar apparaat in de keuken. De Electrolux inbouwmagnetronovens bieden tal van voorgeprogrammeerde ontdooi-

Nadere informatie

A1PYID-9. Functies. classici. Oven I. Kookcentrum "Opera" 90 cm v.v. inductie kookplaat en pyrolyse Roestvrijstaal.

A1PYID-9. Functies. classici. Oven I. Kookcentrum Opera 90 cm v.v. inductie kookplaat en pyrolyse Roestvrijstaal. Kookcentrum "Opera" 90 cm v.v. kookplaat en pyrolyse Roestvrijstaal Energieklasse A+ EAN13: 8017709243692 Kookplaat: 5 kookzones met boosterfunctie: Linksvoor: Ø 145 mm, 1,40 kw/ 2,20 kw Linksachter: Ø

Nadere informatie

SFP130N-1 Binnenkort verkrijgbaar

SFP130N-1 Binnenkort verkrijgbaar SFP130N-1 Binnenkort verkrijgbaar Oven, elektronisch, multifunctie, PYROLYSE, hoogte 60 cm, zwart glas + inox finger friendly Energieklasse A-20% EAN13: 8017709193966 18 functies 50 automatische programma's

Nadere informatie

SF4390MCX nieuw. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies.

SF4390MCX nieuw. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. SF4390MCX nieuw Compacte oven met magnetronfunctie 60 cm Roestvrijstaal Nismaat 45 cm EAN13: 8017709191443 18 functies Vapor Clean functie 20 automatische programma s Turbohitte Sabbath functie Large LCD

Nadere informatie

SFP9395X1. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. classici

SFP9395X1. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. classici SFP9395X1 Multifunctionele oven v.v. pyrolyse 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A+ EAN13: 8017709239381 17 functies 10 receptenprogramma's Pyrolyse functies SmartCooking (50 automatische programma s)

Nadere informatie

SF4140MC nieuw. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. linea

SF4140MC nieuw. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. linea SF4140MC nieuw Compacte oven met stoomfunctie 60 cm Glas/ roestvrijstaal Energieklasse A+ Nismaat 45cm EAN13: 8017709195748 18 functies 10 receptenprogramma's Vapor Clean functie SmartCooking (50 automatische

Nadere informatie

SF6922PPZE. Functies. Versions. Victoria. Multifunctionele oven v.v. pizzafunctie 60 cm Crème Energieklasse A+ EAN13:

SF6922PPZE. Functies. Versions. Victoria. Multifunctionele oven v.v. pizzafunctie 60 cm Crème Energieklasse A+ EAN13: SF6922PPZE Victoria Multifunctionele oven v.v. pizzafunctie 60 cm Crème Energieklasse A+ EAN13: 8017709221836 13 functies Vapor Clean functie 20 automatische programma s Turbohitte Pizzafunctie Sabbath

Nadere informatie

Combi stoomovens van AEG

Combi stoomovens van AEG Combi stoomovens van AEG Combi stomen: makkelijk, lekker en gezond Combi stomen, een natuurlijke en gezonde bereidingsmethode voor verschillende gerechten Combi stomen, helemaal van deze tijd De kooktechniek;

Nadere informatie

SF4120MN. Functies. linea. Compacte magnetron met grill 60 cm Zwart glas/ roestvrijstaal Nismaat 45 cm EAN13:

SF4120MN. Functies. linea. Compacte magnetron met grill 60 cm Zwart glas/ roestvrijstaal Nismaat 45 cm EAN13: SF4120MN Compacte magnetron met grill 60 cm Zwart glas/ roestvrijstaal Nismaat 45 cm EAN13: 8017709195731 7 functies 'Baker' (crisp) functie) Te verlichten bedieningsknoppen Large LCD display met timer

Nadere informatie

TR4110CNL. Victoria. Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder)

TR4110CNL. Victoria. Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder) TR4110CNL Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder) EAN13: 8017709175603 Gaskookplaat: 7 branders: 1 superbrander 4,20 kw 2 sterke

Nadere informatie

Uw creatieve keuken. Combineer de toestellen die u nodig hebt

Uw creatieve keuken. Combineer de toestellen die u nodig hebt Compact gamma Uw creatieve keuken Combineer de toestellen die u nodig hebt Combi Microgolfoven Zin om de grenzen van uw creativiteit te verkennen en uw gasten te verrassen met een culinaire totaalervaring?

Nadere informatie

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar Oven multifunctie, PYROLYSE, koude deur, hoogte 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A-20% EAN13: 8017709193980 11 functies Volume 72 liter 5 kookniveaus Timer en

Nadere informatie

CE92IMX. Functies. Oven multifunctioneel

CE92IMX. Functies. Oven multifunctioneel CE92IMX Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. inductie kookplaat, dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709117719 5 elektrische inductie kookzones: Rechts

Nadere informatie

C9IMX9. Functies. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. inductie kookplaat Roestvrijstaal. Energieklasse A. EAN13: Kookplaat:

C9IMX9. Functies. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. inductie kookplaat Roestvrijstaal. Energieklasse A. EAN13: Kookplaat: C9IMX9 Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. inductie kookplaat Roestvrijstaal Energieklasse A EAN13: 8017709222888 Kookplaat: 5 inductie kookzones met boosterfunctie: Linksvoor: Ø 145 mm, 1,40 kw/ 2,20 kw Linksachter:

Nadere informatie

apparatuur Koophulp 2015

apparatuur Koophulp 2015 Koophulp 2015 apparatuur Sommige van de hier afgebeelde producten zijn misschien niet verkrijgbaar bij de IKEA vestiging bij jou in de buurt. Vraag het aan een medewerker in de winkel of kijk op IKEA.nl

Nadere informatie

SC399X-8 FUNCTIES. Opties. classici. Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A

SC399X-8 FUNCTIES. Opties. classici. Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A SC399X-8 Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A EAN13: 8017709130091 11 functies waaronder 1 Vapor Clean, 1 ontdooien en 1 rijzen Elektronische analoge klok met programator

Nadere informatie

CE92CMX. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A

CE92CMX. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A EAN13: 8017709117726 Vitrokeramische kookplaat met 5 zones High-Light: Achteraan links: 2000 W - Ø 195 mm Vooraan links:

Nadere informatie

C9GMX9-1 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX KOOKZONES. 6 kookzones

C9GMX9-1 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX KOOKZONES. 6 kookzones C9GMX9-1 Nieuw KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX KOOKZONES 6 kookzones Vooraan links: 4200 W Achteraan links: 1000 W Vooraan centraal: 1000 W Achteraan centraal: 1800 W Vooraan rechts:

Nadere informatie

SC112PZ-8 FUNCTIES. linea. Oven elektronisch multifunctie, Vapor Clean, pizza, 60 cm, inox/spiegelglas Energieklasse A-20%

SC112PZ-8 FUNCTIES. linea. Oven elektronisch multifunctie, Vapor Clean, pizza, 60 cm, inox/spiegelglas Energieklasse A-20% SC112PZ-8 Oven elektronisch multifunctie, Vapor Clean, pizza, 60 cm, inox/spiegelglas Energieklasse A-20% EAN13: 8017709131777 12 functie waaronder 1 ECO, 1 ontdooien, 1 rijzen en 1 Vapor Clean 12 recepten

Nadere informatie

SF9390X1 Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici

SF9390X1 Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici SF9390X1 Nieuw MULTIFUNCTIONELE OVEN, 90 CM, INOX FINGER FRIENDLY EAN13: 8017709234614 Breedte 90 cm, Hoogte 60 cm 9 kookfuncties 20 automatische programma's Groot LCD Display Classici bedieningsknoppen

Nadere informatie

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria TR4110IBL Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, glanzend zwart, 2 ovens + grill, inductiekookplaat met 5 zones Energieklasse ovens A EAN13: 8017709195052 5 inductiezones met booster waaronder: Vooraan links:

Nadere informatie

TR103IBL. Victoria. Kookcentrum v.v. inductiekookplaat 100 cm Zwart Energieklasse A (oven linksonder) Energieklasse B (oven rechts)

TR103IBL. Victoria. Kookcentrum v.v. inductiekookplaat 100 cm Zwart Energieklasse A (oven linksonder) Energieklasse B (oven rechts) TR103IBL Kookcentrum v.v. inductiekookplaat 100 cm Zwart Energieklasse A (oven linksonder) Energieklasse B (oven rechts) EAN13: 8017709237349 Inductiekookplaat: 5 inductie kookzones met boosterfunctie:

Nadere informatie

C92IPX8. Functies. classici. Kookcentrum 90 cm v.v. inductie kookplaat en pyrolyse Roestvrijstaal. Energieklasse A

C92IPX8. Functies. classici. Kookcentrum 90 cm v.v. inductie kookplaat en pyrolyse Roestvrijstaal. Energieklasse A C92IPX8 Kookcentrum 90 cm v.v. inductie kookplaat en pyrolyse Roestvrijstaal Energieklasse A EAN13: 8017709150129 Inductiekookplaat: 5 kookzones met booster Vooraan links: 1400 W, 2200 W Achteraan links:

Nadere informatie

CS120-7. classici. Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B

CS120-7. classici. Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B EAN13: 8017709162870 Gaskookplaat: 6 branders waaronder: Achteraan links: 1,80 kw Vooraan links: ultra snelle brander 3,50 kw Achteraan

Nadere informatie

Uw creatieve keuken. Combineer de toestellen die u nodig hebt

Uw creatieve keuken. Combineer de toestellen die u nodig hebt Compact gamma Uw creatieve keuken Combineer de toestellen die u nodig hebt Combi Microgolfoven Zin om de grenzen van uw creativiteit te verkennen en uw gasten te verrassen met een culinaire totaalervaring?

Nadere informatie

C9GMXNLK9. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A. EAN13: Gaskookplaat:

C9GMXNLK9. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A. EAN13: Gaskookplaat: C9GMXNLK9 Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A EAN13: 8017709237547 Gaskookplaat: 6 branders: 1 superbrander 4,20 kw 1 sterke brander 2,90 kw 2 normale branders 1,80 kw 2 kleine branders

Nadere informatie

TR90IBL9. Functies. Accessoires. Victoria. Oven I. Kookcentrum v.v. inductiekookplaat 90 cm Zwart Energieklasse A. EAN13: Kookplaat:

TR90IBL9. Functies. Accessoires. Victoria. Oven I. Kookcentrum v.v. inductiekookplaat 90 cm Zwart Energieklasse A. EAN13: Kookplaat: TR90IBL9 Kookcentrum v.v. inductiekookplaat 90 cm Zwart Energieklasse A EAN13: 8017709237189 Kookplaat: 5 inductie kookzones met boosterfunctie: Linksvoor: Ø 180 mm, 1,30 kw/ 1,40 kw Linksachter: Ø 210

Nadere informatie

SF4920MCN1 FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria

SF4920MCN1 FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria SF4920MCN1 COMBI MICROGOLFOVEN, VAPOR CLEAN, ZWART EAN13: 8017709241629 Hoogte 45 cm 20 automatische programma's Groot LCD display bedieningsknoppen Programmator begin en einde kooktijd Geluidssignaal

Nadere informatie

HET COMPACT GAMMA KOKEN ALLES WAT EEN GROTE OVEN KAN! EEN HOOFDROL IN UW KEUKEN

HET COMPACT GAMMA KOKEN ALLES WAT EEN GROTE OVEN KAN! EEN HOOFDROL IN UW KEUKEN KOKEN HET COMPACT GAMMA ALLES WAT EEN GROTE OVEN KAN! EEN HOOFDROL IN UW KEUKEN Zanussi heeft compacte, multifunctionele heteluchtovens met microgolffunctie, maar ook heteluchtovens en microgolfovens die

Nadere informatie

SF4120MCN Nieuw FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax :

SF4120MCN Nieuw FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : SF4120MCN Nieuw Microgolfoven gecombineerd multifunctie, Vapor Clean, 1000 W, inox/zwart glas Geen energieklasse want EAN13: 8017709195724 NISMAAT 45 CM 24 automatische programma's LCD display met programmator

Nadere informatie

C92GMX8. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A

C92GMX8. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A C92GMX8 Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A EAN13: 8017709150143 Gaskookplaat met 6 branders waaronder: Achteraan links: 1,00 kw Vooraan links: extra snel: 4,00 kw Achteraan

Nadere informatie

SF4120MC FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea

SF4120MC FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea SF4120MC COMBI MICROGOLFOVEN, VAPOR CLEAN, INOX/ SPIEGELGLAS EAN13: 8017709189457 Hoogte 45 cm 20 automatische programma's Groot LCD display Linea bedieningsknoppen Oplichtende bedieningsknoppen Programmator

Nadere informatie

Nis 45 cm gamma / ProCombi Plus Sous-Vide stoomovens

Nis 45 cm gamma / ProCombi Plus Sous-Vide stoomovens Nis cm gamma / ProCombi Plus Sous-Vide stoomovens 34 KS84801M KS84801B - ProBlack 801 322 172 ProCombi Plus 801 322 172 ProCombi Plus NEW ProCombi Plus stoomoven: multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde

Nadere informatie

SF4102MCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea

SF4102MCN Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea SF4102MCN Nieuw COMBI MICROGOLFOVEN, VAPOR CLEAN, ZWART EAN13: 8017709253974 Hoogte 45 cm 13 kookfuncties 20 automatische programma's Groot LCD display Linea bedieningsknoppen Oplichtende bedieningsknoppen

Nadere informatie

Zo veelzijdig... Fornuizen van Siemens.

Zo veelzijdig... Fornuizen van Siemens. 48 Zo veelzijdig... Fornuizen van Siemens. PRODUCTKLASSEN iq500 iq300 iq100 Inductiekookplaat met witte LCD-display Verzonken draaiknoppen Verwarmingswijzen 3D warme lucht Plus. Ideaal voor deeg, op 1,

Nadere informatie

CPF9GMORNLK. Portofino. Kookcentrum 'Portofino' 90 cm Oranje Energieklasse A+ EAN13: Gaskookplaat:

CPF9GMORNLK. Portofino. Kookcentrum 'Portofino' 90 cm Oranje Energieklasse A+ EAN13: Gaskookplaat: Kookcentrum '' 90 cm Oranje Energieklasse A+ EAN13: 8017709239145 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander 4,20 kw 1 sterke brander 3,00 kw 2 normale branders 1,80 kw 2 kleine branders 1,00 kw Elektronische

Nadere informatie

C9GMA9. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Antraciet Energieklasse A. EAN13: Gaskookplaat:

C9GMA9. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Antraciet Energieklasse A. EAN13: Gaskookplaat: C9GMA9 Vrijstaand fornuis 90 cm Antraciet Energieklasse A EAN13: 8017709222727 Gaskookplaat: 6 branders: 1 superbrander 4,20 kw 1 sterke brander 2,90 kw 2 normale branders 1,80 kw 2 kleine branders 1,00

Nadere informatie

C92GMNNL8. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Zwart (hoogglans) Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

C92GMNNL8. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Zwart (hoogglans) Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Zwart (hoogglans) Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709159269 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander linksvoor 4,00 kw 1 sterke

Nadere informatie

OVENS KOOK VOOR DE HELE FAMILIE 8 KOKEN: OVENS

OVENS KOOK VOOR DE HELE FAMILIE 8 KOKEN: OVENS 8 KOKEN: OVENS OVENS Ovens 8 Compact gamma 14 Overzichtstabel ovens 65 Overzichtstabel compact gamma 68 KOOK VOOR DE HELE FMILIE De Zanussi 60 cm ovens hebben een inhoud van maar liefst 72 liter. Daardoor

Nadere informatie

TR4110IBL. Victoria. Kookcentrum Victoria v.v. inductiekookplaat 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder)

TR4110IBL. Victoria. Kookcentrum Victoria v.v. inductiekookplaat 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder) TR4110IBL Kookcentrum v.v. inductiekookplaat 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder) 5 inductie kookzones met boosterfunctie: Linksvoor: Ø 180 mm, 1,30 kw/ 1,40

Nadere informatie

TR93NNLK. Victoria. Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 90 cm Zwart Energieklasse A (oven linksonder) Energieklasse B (oven rechts)

TR93NNLK. Victoria. Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 90 cm Zwart Energieklasse A (oven linksonder) Energieklasse B (oven rechts) TR93NNLK Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 90 cm Zwart Energieklasse A (oven linksonder) Energieklasse B (oven rechts) EAN13: 8017709236946 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander 4,20 kw linksvoor 1 sterke

Nadere informatie

SF4390MCX FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici

SF4390MCX FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici SF4390MCX Microgolfoven gecombineerd multifunctie, Vapor Clean, 1000 W, inox finger friendly EAN13: 8017709191443 NISMAAT 45 CM 24 automatische programma's LCD display met programmator Netto volume: 40

Nadere informatie

Gezond en creatief koken met 100% pure stoom 3-in-1-stoomoven met magnetron en grill

Gezond en creatief koken met 100% pure stoom 3-in-1-stoomoven met magnetron en grill AX-1100 Stoomoven Gezond en creatief koken met 100% pure stoom 3-in-1-stoomoven met magnetron en grill Koken was nog nooit zo eenvoudig De aparte stoomgenerator produceert 100% pure stoom met temperaturen

Nadere informatie

SFP4390XPZ FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici

SFP4390XPZ FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici MULTIFUNCTIONELE OVEN, PYROLYSE, PIZZA, INOX FINGER FRIENDLY EAN13: 8017709215347 Hoogte 45 cm 20 automatische programma's Groot LCD display Classici bedieningsknoppen Programmator begin en einde kooktijd

Nadere informatie

C92IPX8. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, INDUCTIEKOOKPLAAT, oven PYROLYSE, inox Energieklasse grote oven A-10%, kleine oven A

C92IPX8. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, INDUCTIEKOOKPLAAT, oven PYROLYSE, inox Energieklasse grote oven A-10%, kleine oven A C92IPX8 Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, INDUCTIEKOOKPLAAT, oven PYROLYSE, inox Energieklasse grote oven A-10%, kleine oven A EAN13: 8017709150129 Inductiekookplaat: 5 zones waaronder: Achteraan links:

Nadere informatie

SFP6925NPZE1 FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria

SFP6925NPZE1 FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria MULTIFUNCTIONELE OVEN, PYROLYSE, PIZZA, ZWART Hoogte 60 cm 20 automatische programma's Groot LCD display bedieningsknoppen Programmator begin en einde kooktijd Geluidssignaal Temperatuur van 30 tot 280

Nadere informatie

SNL926MX8. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

SNL926MX8. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709158811 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander linksvoor 3,50 kw 1 sterke brander middenvoor

Nadere informatie

C92GMX. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens

C92GMX. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens C92GMX Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens EAN13: 8017709104610 Gaskookplaat: 6 gasbranders waaronder: Achteraan links: 1,00 kw Vooraan links: ultra snel:

Nadere informatie

SF4604PVCNR1 Nieuw. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : FUNCTIES.

SF4604PVCNR1 Nieuw. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : FUNCTIES. SF4604PVCNR1 Nieuw COMBI STOOMOVEN, VAPOR CLEAN, VERZONKEN HANDGREEP, ZWART, AFWERKING KOPER EAN13: 8017709236212 FUNCTIES Hoogte 45 cm 50 automatische programma's 10 personaliseerbare recepten Waterreservoir

Nadere informatie

SFP6925BPZ FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria

SFP6925BPZ FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria Oven elektronisch, multifunctie, pizza, pyrolyse, wit Energieklasse A EAN13: 8017709204327 20 automatische programma's LCD display met programmator Netto volume: 65 liter 5 kookniveaus Temperatuur van

Nadere informatie

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen.

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen. www.pelgrim.nl witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2 iment 2011 witgoed assortiment 2011 Voor alles. Voor iedereen. sortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment

Nadere informatie

CS120NL-7. classici. Kookcentrum Opera 120 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (Grote oven) Energieklasse A (Kleine oven)

CS120NL-7. classici. Kookcentrum Opera 120 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (Grote oven) Energieklasse A (Kleine oven) CS120NL-7 Kookcentrum Opera 120 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (Grote oven) Energieklasse A (Kleine oven) EAN13: 8017709163082 Gaskookplaat: 6 branders: 1 superbrander 4,20 kw linksvoor 1 sterke brander

Nadere informatie

Ovens. Energieklasse B: Energieklasse B

Ovens. Energieklasse B: Energieklasse B Ovens Energieklasse A: De apparaten van Smeg respecteren het milieu, zoals energieklasse A getuigt. Diverse apparaten uit het assortiment van Smeg hebben zelfs energieklasse A++ en A+++, waarmee tot wel

Nadere informatie

CSP20NL-8. classici. Kookcentrum "Opera" 100 cm v.v. pyrolysefunctie Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

CSP20NL-8. classici. Kookcentrum Opera 100 cm v.v. pyrolysefunctie Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Kookcentrum "Opera" 100 cm v.v. pyrolysefunctie Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709155179 Gaskookplaat: 6 branders: 2 superbranders 4,20 kw rechtsvoor

Nadere informatie

HAnDIG MeT De CoMBI-MAGneTRon ZnF 31 X

HAnDIG MeT De CoMBI-MAGneTRon ZnF 31 X HANDIG MET DE COMBI-MAGNETRON ZNF 31 X Koken De meest praktische hulp bij het koken is zonder twijfel de combi-magnetron. Compact van buiten, maar verbazend groot van binnen. Het apparaat is te gebruiken

Nadere informatie

SNL926MX9. Functies. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal. Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

SNL926MX9. Functies. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal. Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709169299 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander linksvoor 3,50 kw 1 sterke brander middenvoor

Nadere informatie

INBOUWAPPARATEN 2012

INBOUWAPPARATEN 2012 INBOUWAPPARATEN 2012 inhoud introductie ovens stoomovens compacte oven 4 16 30 32 koffiemachine/inbouwlades 34 microgolfovens 36 kookplaten dampkappen koelkasten en diepvriezers Side-by-Side vaatwassers

Nadere informatie

A3-7. classici KOOKCENTRUM, GAS, 120X60 CM, INOX EAN13: KOOKZONES

A3-7. classici KOOKCENTRUM, GAS, 120X60 CM, INOX EAN13: KOOKZONES A3-7 KOOKCENTRUM, GAS, 120X60 CM, INOX EAN13: 8017709162375 KOOKZONES 6 kookzones Vooraan links: 4200 W Achteraan links: 1800 W Vooraan centraal: 1050 W Achteraan centraal: 3000 W Vooraan rechts: 1050

Nadere informatie

INBOUWAPPARATEN Collectie 2018

INBOUWAPPARATEN Collectie 2018 INBOUWAPPARATEN Collectie 2018 2 + 3 JAAR GRATIS VERLENGDE GARANTIE Bij aankoop van minimaal 4 verschillende inbouwapparaten biedt Bauknecht 3 jaar GRATIS verlengde garantie bovenop de basisgarantie van

Nadere informatie

Mode d'emploi Gebruiksaanwijzing Gebrauchsanweisung Instructions for use Hoja de Características Istruzioni d'uso

Mode d'emploi Gebruiksaanwijzing Gebrauchsanweisung Instructions for use Hoja de Características Istruzioni d'uso Mode d'emploi Gebruiksaanwijzing Gebrauchsanweisung Instructions for use Hoja de Características Istruzioni d'uso 2915 v 1.1 Bedieningspaneel Model 2915 1 2 3 4 5 6 7 11 Bakfuncties 12 Temperatuurindicator

Nadere informatie

C92IPX9 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX EAN13: KOOKZONES

C92IPX9 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX EAN13: KOOKZONES C92IPX9 Nieuw KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX EAN13: 8017709268381 KOOKZONES 5 kookzones waaronder 1 multizone Vooraan links: 2100 W, 21x19 cm Achteraan links: 1600 W, 21x19 cm Centraal:

Nadere informatie

TR4110IBL. Victoria KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 110X60 CM, ZWART EAN13: KOOKZONES. 5 kookzones

TR4110IBL. Victoria KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 110X60 CM, ZWART EAN13: KOOKZONES. 5 kookzones TR4110IBL KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 110X60 CM, ZWART EAN13: 8017709195052 KOOKZONES 5 kookzones Vooraan links: 1300 W, 1400 W Achteraan links: 2300 W, 3000 W Centraal: 2300 W, 3000 W Achteraan rechts: 2300

Nadere informatie

TR4110X. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A

TR4110X. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A TR4110X Kookcentrum "", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A EAN13: 8017709191009 Gaskookplaat:7 branders waaronder: Vooraan rechts: 1,80 kw Achteraan rechts:

Nadere informatie

whirlpool 2013Inbouwapparatuur

whirlpool 2013Inbouwapparatuur whirlpool 2013Inbouwapparatuur 1 Whirlpool versterkt haar ondersteuning aan Habitat for Humanity in de strijd tegen armoedige woonomstandigheden. Whirlpool is zeer betrokken bij haar ondersteuning aan

Nadere informatie