Nu open voor deelname

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nu open voor deelname"

Transcriptie

1 Nu open voor deelname Supermarktfonds.nl open voor alle beleggers! Supermarktfonds.nl is een initiatief van een aantal zelfstandige supermarktondernemers van verschillende supermarktketens die investeren in supermarktvastgoed. Het fonds staat nu ook open voor deelname door niet-supermarktondernemers! Door te beleggen in Supermarktfonds.nl neemt u deel in een groeifonds met een relatief laag risico-profiel, profiteert u van specialistische kennis, de unieke opzet van dit fonds en ontvangt u een aantrekkelijk rendement. Belangrijkste kenmerken van het fonds Beleggen in eersteklas supermarktpanden in Nederland Specifieke branche-kennis van deelnemende supermarktondernemers Huidig netto uitkeerbaar rendement van ruim 8%* per jaar Gemiddeld verwacht totaalrendement van 8,75* per jaar Uitkeringen vier keer per jaar Gunstig en conservatief gefinancierd Periodiek verhandelbare participaties (via het fonds) Gunstige kostenstructuur Deelname in participaties van (exclusief emissiekosten) Tot goedkeuring AFM (verwacht najaar 2016) geldt minimale afname van 5 participaties Open voor deelname door niet-supermarktondernemers! * De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Supermarktfonds.nl is geen gewoon beleggingsfonds: Het fonds vormt als het ware een financieel collectief van zelfstandige supermarktondernemers om bezit van (nieuwe en bestaande) supermarktlocaties te verkrijgen en te behouden, gecombineerd met een stabiel en aantrekkelijk rendement op het geïnvesteerde vermogen. Het fonds was bij aanvang primair bedoeld voor supermarktondernemers, maar staat nu ook open voor deelname door niet-supermarktondernemers. Reden hiervoor is de groei-ambitie die het fonds heeft. Er wordt belegd in eersteklas supermarktpanden. Door de specifieke kennis en betrokkenheid van supermarktondernemers is het risicoprofiel bij aankopen van supermarktvastgoed lager dan gebruikelijk. Heeneman & Partners is de fondsbeheerder waarvan de directie gevormd wordt door Frank Heeneman en Jan Emmens. Heeneman & Partners is sinds 2009 actief met het structureren en beheren van besloten vastgoedfondsen voor de particuliere en institutionele markt. Heeneman & Partners bestaat uit een team deskundige en zeer gedreven professionals met ruime ervaring in het managen van vastgoed en fondsen. Deze ervaring hebben zij opgedaan bij particuliere en institutionele beleggers waar zij zich hebben gespecialiseerd in winkelvastgoed. Vanwege de vastgoedexpertise van de beheerder en de aanwezige specifieke branchekennis van de supermarktondernemers wordt het beleggingsbeleid geoptimaliseerd.

2 Supermarktfonds.nl heeft een Beleggingscommissie. Deze bestaat uit supermarktondernemers en een onafhankelijke voorzitter die aan- en verkopen beoordeelt. Er is tevens een onafhankelijke Raad van Commissarissen die toezicht houdt op de Beheerder en het beheer van het fonds. De deelnemende supermarktondernemers worden vertegenwoordigd door een A-participantenraad, gekozen uit het midden van de deelnemende supermarktondernemers, die de communicatie met de supermarktondernemers in het fonds coördineert. Er wordt gestreefd naar een zo aantrekkelijk mogelijk rendement voor de participanten met zo min mogelijk risico s. Het fonds keert in principe ieder kwartaal het exploitatierendement uit, afhankelijk van het resultaat. Het vastgoed Het fonds investeert in Nederlands supermarktvastgoed en overige winkels, mits deze winkels onderdeel van een winkelcentrum uitmaken met minimaal één supermarkt die tenminste 60% van de huur uitmaakt en/of dominant is. De vastgoedportefeuille zal de komende jaren groeien door nieuwe aankopen. Bij elke aankoop zal een taxatie plaatsvinden door een onafhankelijke, gerenommeerde taxateur en zal vooraf een vestigingsplaatsonderzoek (o.a. ten aanzien van de omzetpotentie voor nu en in de toekomst, concurrentie, gebiedsontwikkelingen, consumentengedrag) worden uitgevoerd. Er wordt gestreefd naar een regionaal gespreide vastgoedportefeuille waardoor risico s in zijn algemeenheid worden verlaagd. De huidige vastgoedportefeuille Per mei 2016 bestond de vastgoedportefeuille uit 4 objecten: 1. winkelcentrum Heivelden met een Plus supermarkt van m 2 te Best, verworven in winkelcentrum Smitshof met een Albert Heijn van m 2 te Soest, verworven in de solitaire supermarkt van m 2 te Hengelo, gehuurd door Emté, verworven in de Plus supermarkt van m 2 met winkels te Lopik, verworven in 2016 De balanswaarde van de vastgoedobjecten bedraagt per 1 mei 2016 ruim 25 miljoen. Navolgende huurdersoverzichten geeft de situatie per 1 mei 2016 weer.

3 Winkelcentrum Heivelden te Best Dit winkelcentrum is het enige winkelcentrum in de wijk en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid. Belangrijkste huurder is de Plus supermarkt, geleid door een supermarktondernemer, die tevens participant in het Fonds is. Een andere belangrijke huurder is Kruidvat. Recent heeft het Fonds een nieuwe huurovereenkomst afgesloten met de supermarktondernemer ter plaatse (Plus Ton Henst BV). Deze heeft per 21 augustus 2016 (einddatum van het vorige huurcontract met de Plus-organisatie) een nieuwe huurovereenkomst voor 15 jaar afgesloten. De ondernemer betaalt een hogere huur dan Plus. Supermarktfonds.nl - Heivelden Best Plus Vastgoed B.V. (Sperwer/Plus)* jaar Mw. I.J. Bakker-Van Beek (In Shape Afslankstudio Best) x5 jaar Bakkerij Bekkers x5 jaar Rabobank Best U.A x5 jaar Hr. G.H.J. Eeuwes (Slijterij Heivelden) x5 jaar Dhr. Rijken (The Read Shop)** x5 jaar Dhr. Peelen (Gloriosa) x5 jaar Plus Ton Henst BV jaar A.S. Watson Kruidvat jaar Bestse Bazaar jaar Robben Holding B.V. (Hiphappers) x5 jaar Scissors Hairdesign B.V x5 jaar Totale huur (afgerond) * nieuwe huurder: Plus Ton Henst BV ** deze huurder heeft verspreid over 5 jaren een huurkorting gekregen. Winkelcentrum Smitshof te Soest Dit winkelcentrum is centraal in de wijk gelegen met directe en externe parkeergelegenheid. Belangrijkste huurder is Albert Heijn. Er wordt gewerkt aan plannen om het parkeren en de bereikbaarheid verder te optimaliseren. Hiervoor hebben gesprekken plaatsgevonden met belanghebbenden in het gebied, Ahold en de gemeente Soest, waarbij de gemeente heeft aangegeven positief tegenover de optimalisatieplannen te staan. Ahold heeft aangegeven de supermarkt te willen verkleinen en het interieur te moderniseren. De oppervlakte die hierdoor overblijft dient Ahold zelf te verhuren. Dit vormt dus geen risico voor het Fonds. Supermarktfonds.nl - Smitshof Soest 1 Ahold Europe Real Estate & Construction BV x5 jaar 2 Ahold Europe Real Estate & Construction BV x5 jaar 3 Cafetaria Lekker VOF x5 jaar 4 Herman en Mariska Brillen VOF x5 jaar 5 Fatima Bayrakdar h.o.d.n. Bayrakdar Market x5 jaar 6 Dhr M.G. van Geerestein* x5 jaar 7 Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst Midden NL jaar 8 Stichting Zorg jaar 9 Ahold Europe Real Estate & Construction BV x5 jaar 10 Kattenkliniek Felicare jaar Totale huur (afgerond) *Dit betreft een winkel waarin onder andere gezelschapspelletjes, videospellen en Lego worden verkocht. Complex te Hengelo De Emté supermarkt is gelegen aan de rand van het centrum direct aan de ontsluitingsweg en beschikt over een ruim eigen parkeerterrein. Supermarktfonds.nl - Emté Hengelo 1 Emté supermarkten BV x5 jaar Totale huur (afgerond)

4 Complexen te Lopik De Plus supermarkt is in het centrum van Lopik gelegen en heeft inpandig nog een bakker en Read Shop shop in a shop -concept. Het andere complex in Lopik betreft de voormalige Plus supermarkt. Hier is Kruidvat huurder en is nog enige leegstand. Voor de leegstand heeft verkoper Green een huurgarantie afgegeven die loopt tot februari Supermarktfonds.nl - Complexen Lopik COMPLEX 1 1 Plus Vastgoed B.V x5 jaar 2 Plusmarkt Van Velzen B.V. (Bakker) x5 jaar 3 Plusmarkt Van Velzen B.V. (Read Shop) x5 jaar COMPLEX 2 4 A.S. Watson (Kruidvat) x5 jaar 5 Leegstand 5 jaar huurgarantie Totale huur (afgerond) De weergegeven huren zijn exclusief BTW. Alle huurders hebben met BTW belaste huur met uitzondering van de Rabobank in Best, de Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst Midden Nederland in Soest en Stichting 3.0 in Soest. Deze laatste twee betalen wel een BTW compensatie. Voor alle objecten in de portefeuille zijn lange termijn plannen gemaakt waar jaarlijks invulling aan wordt gegeven om te zorgen dat de centra een optimale aantrekkingskracht houden voor de consument. Onderdeel van deze plannen vormen de meerjaren onderhoudsbegrotingen. Rendementsprognose jaar 10 Huurinkomsten /verkoopresultaat Rentekosten Exploitatielasten en onderhoud Vastgoedbeheer Fondsbeheer Jaarlijkse fondskosten Totale kosten / performance fee Resultaat Aflossing Uitgifte nieuwe participaties Cash flow Cash flow per participatie Direct rendement 4 8,1% 8,1% 8,2% 8,2% 8,2% 8,2% 8,3% 8,3% 8,3% 8,4% Aantal uitstaande participaties jaarultimo Vreemd vermogen jaarultimo Gemiddeld direct rendement 8,2% 4 Gemiddeld totaalrendement 8,75% 4 1 De verwachte jaarlijkse indexatie van de huurinkomsten bedraagt 1%. Berekening Verkoopresultaat: Verkoopprijs na kosten minus Aankooprijs inclusief kosten koper. Berekening Verkoopprijs: jaarhuur jaar 10 plus één indexatie maal de kapitalisatiefactor k.k. per balansdatum 01/05/16. 2 De rente en looptijd van de hypothecaire leningen is per leningdeel verschillend. Verondersteld wordt dat de rente over de gehele prognoseperiode gemiddeld 3,76% bedraagt. 3 De cash flow is berekend als het resultaat voor afschrijvingen minus aflossingen plus opbrengst uitgifte nieuwe participaties. 4 De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Rendementen zijn na belastingen fonds en voor belastingen belegger en gebaseerd op een verkrijgingsprijs per participatie ad , exclusief emissiekosten.

5 De investering en het rendement Het vastgoed is momenteel voor ca. 63% gefinancierd met vreemd vermogen. Het eigen vermogen wordt bijeengebracht door supermarktondernemers en andere (particuliere) beleggers. De participaties hebben een omvang van ,- exclusief emissiekosten. De minimale deelname is vijf participaties. Het huidig netto uitkeerbare rendement bedraagt ruim 8%* op jaarbasis. Het verwachte gemiddelde totaalrendement bedraagt ca. 8,75%* op jaarbasis (berekend over een periode van 10 jaar). Financiering Naast het door de beleggers ingebrachte eigen vermogen wordt het Fonds gefinancierd met vreemd vermogen. Het Fonds heeft de mogelijkheid externe financiering aan te trekken voor maximaal 75% (Loan to Value, oftewel LTV) van de getaxeerde marktwaarde van de Vastgoedportefeuille kosten koper zoals periodiek door onafhankelijke taxateurs wordt vastgesteld. Per 1 mei 2016 bedraagt de LTV circa 63%. De Beheerder heeft de mogelijkheid om naast de financiering van het vastgoed een (tijdelijk) overbruggingskrediet aan te gaan bij aankopen van vastgoed. Voor het aangaan van een overbruggingskrediet is de toestemming van de Raad van Commissarissen nodig. Alle verplichtingen die uit de financieringen voortvloeien zijn voor rekening en risico van het Fonds. Doelstelling bij het aantrekken van hypothecaire financiering is dat de financiers zich uitsluitend op het vastgoed en de overige activa van het Fonds kunnen verhalen (non-recourse beding) en nimmer participanten hoofdelijk kunnen aanspreken. Voor ten minste 75% van de leningen zal de rente gefixeerd worden voor een (middel)lange looptijd. Maximaal 25% van de leningen kan tegen een variabele rente worden aangehouden. Indien en voor zover leningen worden aangetrokken met een verplichte periodieke aflossing wordt beoogd de periodieke aflossing door middel van periodiek nieuw uit te geven Participaties te financieren. Juridische kenmerken van het fonds Supermarktfonds.nl is een fonds voor gemene rekening en is fiscaal transparant cq. heeft een fiscaal besloten karakter. Hierdoor wordt een belegging in Supermarktfonds.nl slechts op het niveau van de participant belast en niet bij het fonds zelf. Supermarktfonds.nl geeft periodiek nieuwe participaties uit, meestal bij nieuwe aankopen. Het fonds is opgericht voor onbepaalde tijd. Participaties kunnen onder voorwaarden worden ingekocht door het fonds, die deze in het algemeen weer zal herplaatsen bij andere beleggers. Het vermogen van de participanten (en het juridisch eigendom van het vastgoed) wordt in een aparte stichting gehouden. United International Management BV is de onafhankelijk bestuurder van de stichting. Supermarktfonds.nl, de aan haar gelieerde entiteiten en Heeneman & Partners Beheer BV zijn vrijgesteld van de vergunningplicht voor beleggingsinstellingen als bedoeld in de wet op het financieel toezicht (wft) en derhalve staat geen van hen onder toezicht van de AFM of een andere toezichthouder. Thans is een aanvraag bij de AFM lopende waardoor het fonds onder toezicht komt van de AFM. De goedkeuring hiervoor wordt najaar 2016 verwacht. Risicofactoren Participanten dienen zich bewust te zijn van het feit dat beleggen in vastgoed naast kansen ook risico s met zich meebrengt. De risico s verbonden aan deelname in het fonds kunnen mogelijk tot gevolg hebben dat de werkelijke resultaten van het fonds afwijken van de uitgangspunten van * De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Rendementen na belastingen fonds en voor belastingen belegger en gebaseerd op een minimale deelname excl. emissiekosten.

6 het informatiememorandum en het rendement lager is dan verwacht. In het informatiememorandum is een uitgebreide toelichting op de risico s opgenomen. Deelname en overige informatie De inschrijving op participaties in Supermarktfonds.nl staat open. U kunt deelnemen in Supermarktfonds.nl met ten minste 5 participaties van ,- exclusief emissiekosten. De minimale deelname is vijf participaties. Na het lezen van het informatiememorandum met een volledige beschrijving van de investering kunt u inschrijven via of met het inschrijfformulier bij deze brochure. U ontvangt een schriftelijke bevestiging van uw inschrijving en precieze betalingsinstructies. U kunt het informatiememorandum downloaden via of ons bellen op voor het toesturen van het informatiememorandum. Wanneer nieuw vastgoed wordt aangekocht en er een emissie plaatsvindt, zal de Beheerder een memorandum verstrekken waarin de actuele portefeuille met huurgegevens en taxatiewaarden staan vermeld. Deze brochure geeft slechts een beknopte omschrijving van de belegging en dient ter introductie om interesse bij beleggers te wekken en geldt niet als een aanbod. Aan de brochure kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Op de website van het fonds Supermarktfonds.nl is het informatiememorandum en het inschrijfformulier te downloaden. Mededeling beheerder De voorwaarden van de belegging staan beschreven in het informatiememorandum. Iedere beslissing om deel te nemen in het fonds dient gebaseerd te zijn op alle hoofdstukken en bijlagen van het informatiememorandum alsmede het meest actuele vastgoedmemorandum. Deze flyer bevat actuele gegevens per 1 mei 2016 waardoor de cijfers en bedragen kunnen afwijken van betreffende cijfers en bedragen in het informatiememorandum d.d. 18 september Voor toelichting of vragen Supermarktfonds.nl p/a Heeneman & Partners Buitenveldertselaan AB Amsterdam tel. +31 (0) info@supermarktfonds.nl

Supermarktfonds.nl open voor alle beleggers!

Supermarktfonds.nl open voor alle beleggers! Nu open voor deelname Supermarktfonds.nl open voor alle beleggers! Supermarktfonds.nl is een initiatief van een aantal zelfstandige supermarktondernemers van verschillende supermarktketens om te investeren

Nadere informatie

Supermarktfonds.nl is geen gewoon beleggingsfonds

Supermarktfonds.nl is geen gewoon beleggingsfonds Nu open voor deelname Supermarktfonds.nl is een initiatief van een aantal zelfstandige supermarktondernemers van verschillende supermarktketens om te investeren in supermarktvastgoed. Het fonds staat ook

Nadere informatie

2. Introductie initiatief

2. Introductie initiatief 8 november 2012 1. Opening 1. Opening 2. Introductie initiatief 3. Profiel van de belegging 4. Financieel-juridische aspecten van het fonds 5. Juridische structuur van het fonds 6. Eerste aankoop: winkelcentrum

Nadere informatie

Het resultaat over het eerste halfjaar 2018 bedroeg positief. Voor de uitsplitsing van het resultaat verwijzen wij naar onderstaande tabel.

Het resultaat over het eerste halfjaar 2018 bedroeg positief. Voor de uitsplitsing van het resultaat verwijzen wij naar onderstaande tabel. Verslag van de beheerder over eerste halfjaar 2018 Resultaat Het resultaat over het eerste halfjaar 2018 bedroeg 780.479 positief. Voor de uitsplitsing van het resultaat verwijzen wij naar onderstaande

Nadere informatie

TWEEDE SUPPLEMENT SUPERMARKTFONDS.NL

TWEEDE SUPPLEMENT SUPERMARKTFONDS.NL TWEEDE SUPPLEMENT bij het prospectus van SUPERMARKTFONDS.NL Gedateerd 18 februari 2019 supermarktfonds.nl is een fonds opgezet vóór en door supermarktondernemers Het copyright op dit document berust bij

Nadere informatie

Aan het eind van dit boekjaar zal het vastgoed worden getaxeerd, waarna er een indirect beleggingsresultaat wordt verantwoord.

Aan het eind van dit boekjaar zal het vastgoed worden getaxeerd, waarna er een indirect beleggingsresultaat wordt verantwoord. Verslag van de beheerder over eerste halfjaar 2019 Resultaat Het resultaat over het eerste halfjaar 2019 bedroeg 1.205.603 positief. Voor de uitsplitsing van het resultaat verwijzen wij naar onderstaande

Nadere informatie

9. Financiele aspecten

9. Financiele aspecten 9. Financiele aspecten ANNEXUM 9.1 Rendement Het beleid van het Fonds en de Beheerder is gericht op het behalen van een optimale opbrengst uit de verhuur en de verkoop van de vastgoedportefeuille. De kansen

Nadere informatie

Supermarkt Beleggingsfonds Mei 2013

Supermarkt Beleggingsfonds Mei 2013 Dia 1 Supermarkt Beleggingsfonds Mei 2013 Dia 2 Inhoud presentatie 1. Opzet nieuw supermarktfonds 2. De Belegging 3. Supermarkten in Nederland 4. Locaties: Albert Heijn te Maasland Plus in Pernis Lidl

Nadere informatie

Beleggen in winkels met bekende namen Aankondiging emissie Super Winkel Fonds

Beleggen in winkels met bekende namen Aankondiging emissie Super Winkel Fonds Super Winkel Fonds Aankondiging februari 2011 Super Winkel Fonds is een initiatief van Annexum Beleggen in winkels met bekende namen Aankondiging emissie Super Winkel Fonds Beleggen in bekende winkels

Nadere informatie

Beleggen in een gespreide supermarktportefeuille

Beleggen in een gespreide supermarktportefeuille Beleggen in een gespreide supermarktportefeuille EMISSIE SUPER WINKEL FONDS EEN BELEGGING VAN ANNEXUM SUPER WINKEL FONDS UW GELD GROEIT WAAR GELD ROLT Verwacht direct rendement van ca. 11% per jaar Zoekt

Nadere informatie

Obligaties Briqchain Real Estate

Obligaties Briqchain Real Estate Belangrijkste informatie over de belegging Obligaties Briqchain Real Estate van Briqchain B.V. Dit document is opgesteld op 02-okt-2018 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van

Nadere informatie

Emmastede Vastgoedfonds

Emmastede Vastgoedfonds VOORAANKONDIGING Emmastede Vastgoedfonds BELEGGEN IN SUPERMARKTEN Deelname vanaf e 15.000 (excl. emissievergoeding) in samenwerking met Inleiding Eten en drinken zijn primaire levensbehoeften. Supermarkten

Nadere informatie

Informatiememorandum. supermarktfonds.nl voor en door supermarktondernemers

Informatiememorandum. supermarktfonds.nl voor en door supermarktondernemers Informatiememorandum supermarktfonds.nl voor en door supermarktondernemers Informatiememorandum supermarktfonds.nl voor en door supermarktondernemers 18 september 2013 4 Inhoudsopgave Kernpunten 4 1. Samenvatting

Nadere informatie

KWARTAALRAPPORTAGE Q SUPER WINKEL FONDS N.V.

KWARTAALRAPPORTAGE Q SUPER WINKEL FONDS N.V. KWARTAALRAPPORTAGE Q4 2017 SUPER WINKEL FONDS N.V. 12 JANUARI 2018 Inhoud 1. Management samenvatting... 2 2. Financiële rapportage: 4 e kwartaal 2017... 3 3. Verklarende begrippen en definities... 4 Disclaimer:

Nadere informatie

NIEUW VASTGOEDFONDS: ZIB HOTEL ARCEN SPA CV

NIEUW VASTGOEDFONDS: ZIB HOTEL ARCEN SPA CV NIEUW VASTGOEDFONDS: ZIB HOTEL ARCEN SPA CV NIEUW VASTGOEDFONDS: ZIB Investments Beheer BV initieert een nieuw vastgoedfonds voor de financiering van een te realiseren hotel op Vakantiepark Klein Vink

Nadere informatie

Tradealot Obligatie II van Tradealot B.V.

Tradealot Obligatie II van Tradealot B.V. Tradealot Obligatie II van Tradealot B.V. Belangrijkste informatie over de belegging Dit document is opgesteld op 16-feb-2018. Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging

Nadere informatie

Beleggen in grond onder woningen. Aankondiging Beleggingsmaatschappij Grondfonds. Grondfonds

Beleggen in grond onder woningen. Aankondiging Beleggingsmaatschappij Grondfonds. Grondfonds Beleggingsmaatschappij Grondfonds Aankondiging maart 2011 Beleggingsmaatschappij Grondfonds is een initiatief van Annexum Deze aankondiging bevat een beknopte weergave van het aanbod en kan daardoor niet

Nadere informatie

Obligaties van MGF III B.V.

Obligaties van MGF III B.V. Belangrijkste informatie over de belegging Obligaties van MGF III B.V. Dit document is opgesteld op 08-dec-2017 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging beter te begrijpen.

Nadere informatie

Beleg in winkels met Retail Index Certificaten Aankondiging VBI Winkelfonds NV

Beleg in winkels met Retail Index Certificaten Aankondiging VBI Winkelfonds NV VBI Winkel Fonds Aankondiging mei 2011 is een initiatief van Annexum Beleg in winkels met Retail Index Certificaten Aankondiging Beleggen in een gespreide winkelportefeuille. Beleg in winkels voor de dagelijkse

Nadere informatie

Beleggen in een gespreide supermarktportefeuille

Beleggen in een gespreide supermarktportefeuille Beleggen in een gespreide supermarktportefeuille EMISSIE SUPER WINKEL FONDS EEN BELEGGING VAN ANNEXUM SUPER WINKEL FONDS UW GELD GROEIT WAAR GELD ROLT Verwacht direct rendement van ca. 11% per jaar Zoekt

Nadere informatie

Nieuwsbrief INHOUD. oktober 2011

Nieuwsbrief INHOUD. oktober 2011 Nieuwsbrief ZIB Aquadelta CV Brouwersdam Vastgoed CV oktober 2011 INHOUD - ZIB Aquadelta CV : nieuw ZIB-fonds. Verwachte uitgifte medio december 2011 - Brouwersdam Vastgoed CV : fonds van Seacoast Investments

Nadere informatie

BELEG NU IN ZORGVASTGOED met een eerlijk rendement

BELEG NU IN ZORGVASTGOED met een eerlijk rendement BELEG NU IN ZORGVASTGOED met een eerlijk rendement Zorgwoningfonds Hermelijn 15 Met dit Fonds biedt Sonneborgh maatschappelijk betrokken beleggers de mogelijkheid te beleggen in een courant en maximaal

Nadere informatie

Willemstede Vastgoedfonds

Willemstede Vastgoedfonds VOORAANKONDIGING Willemstede Vastgoedfonds BELEGGEN IN SUPERMARKTEN Deelname vanaf e 15.000 (excl. emissiekosten) in samenwerking met Inleiding Eten en drinken zijn primaire levensbehoeften. Supermarkten

Nadere informatie

GARANTIEFONDS 4 % VEILIG EN VERTROUWD IN VASTGOEDINVESTERINGEN RENDEMENT MAXIMALE ZEKERHEID

GARANTIEFONDS 4 % VEILIG EN VERTROUWD IN VASTGOEDINVESTERINGEN RENDEMENT MAXIMALE ZEKERHEID GARANTIEFONDS 4 % RENDEMENT MAXIMALE ZEKERHEID VEILIG EN VERTROUWD IN VASTGOEDINVESTERINGEN MEERDERVOORT GARANTIEFONDS Investeren met unieke zekerheid U wilt uw vermogen op een goede maar vooral veilige

Nadere informatie

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Short-Term Fund I

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Short-Term Fund I VOORAANKONDIGING Haerzathe Short-Term Fund I OBLIGATIE HAERZATHE SHORT - TERM FUND I B.V. Obligatielening Haerzathe Short-Term Fund I B.V. Na de succesvolle plaatsing van de obligatieleningen Haerzathe

Nadere informatie

supermarktfonds.nl voor en door supermarktondernemers Supermarktfonds.nl

supermarktfonds.nl voor en door supermarktondernemers Supermarktfonds.nl supermarktfonds.nl voor en door supermarktondernemers Supermarktfonds.nl Jaarverslag 2011 Inhoud Blad Jaarverslag 2011 3 Verslag van de beheerder over 2011 4 Jaarrekening 7 Balans per 31 december 2011

Nadere informatie

BEURSWAAGE. Woningmaatschap XLI. Inleiding. Aanbieder. Juridische structuur BEURSWAAGE 1

BEURSWAAGE. Woningmaatschap XLI. Inleiding. Aanbieder. Juridische structuur BEURSWAAGE 1 Stationsweg 44 6861 EJ Oosterbeek Postbus 479 6710 BL Ede T (026) 7440033 F (026) 7440034 info@beurswaage.nl / www.beurswaage.nl Woningmaatschap XLI Inleiding Deze analyse betreft een onafhankelijk onderzoek

Nadere informatie

Vaartstede Vastgoedfonds

Vaartstede Vastgoedfonds VOORAANKONDIGING Vaartstede Vastgoedfonds Deelname vanaf e 15.000 (excl. emissievergoeding) BELEGGEN IN EEN WIJKWINKELCENTRUM in samenwerking met Inleiding Eten en drinken zijn primaire levensbehoeften.

Nadere informatie

Essentiële Beleggersinformatie 2012

Essentiële Beleggersinformatie 2012 1 Essentiële Beleggersinformatie 2012 Inhoudsopgave Doelstelling en beleggingsbeleid 3 Risico- en opbrengstprofiel 3 Kosten 4 In het verleden behaalde resultaten 5 Praktische informatie 6 2 Essentiële

Nadere informatie

MRE Montirius Real Estate BV

MRE Montirius Real Estate BV Rentebetaling per maand Couponrente 8% per jaar MRE Montirius Real Estate BV Woning Obligatie I Investeren in Nederlands vastgoed in de Randstad Montirius Real Estate BV speelt in op de kansen in de huidige

Nadere informatie

EERSTE SUPPLEMENT SUPERMARKTFONDS.NL

EERSTE SUPPLEMENT SUPERMARKTFONDS.NL EERSTE SUPPLEMENT bij het prospectus van SUPERMARKTFONDS.NL Gedateerd 24 augustus 2018 supermarktfonds.nl is een fonds opgezet vóór en door supermarktondernemers Het copyright op dit document berust bij

Nadere informatie

Beleggen in Nederlandse supermarkten. SuperMArkt BeleggiNgSfoNdS. Aankondiging eerste emissie 2013

Beleggen in Nederlandse supermarkten. SuperMArkt BeleggiNgSfoNdS. Aankondiging eerste emissie 2013 SuperMArkt BeleggiNgSfoNdS Aankondiging eerste emissie 2013 Supermarkt Beleggingsfonds is een initiatief van Annexum SuperMArkt BeleggiNgSfoNdS Beleggen in Nederlandse supermarkten Supermarkt Beleggingsfonds,

Nadere informatie

[Kies de datum] " " " " , " " " " " " HUUROVERZICHT Huurder Expiratiedatum huurcontract Optiejaren Jaarlijkse Oppervlakte in huuropbrengst m2 b.v.o. (in excl. BTW) % van de totale huur Aldi Vastgoed

Nadere informatie

BEURSWAAGE. Antea Vastgoed Retail C.V. Aanbieder. Aandachtspunten. Structuur. Wegen naar rendement BEURSWAAGE 1

BEURSWAAGE. Antea Vastgoed Retail C.V. Aanbieder. Aandachtspunten. Structuur. Wegen naar rendement BEURSWAAGE 1 Stationsweg 44 6861 EJ Oosterbeek Postbus 479 6710 BL Ede T (026) 7440033 F (026) 7440034 info@beurswaage.nl / www.beurswaage.nl Antea Vastgoed Retail C.V. Aanbieder Initiatiefnemer van het vastgoedfonds

Nadere informatie

supermarktfonds.nl Inhoud Blad

supermarktfonds.nl Inhoud Blad Jaarverslag 2016 Inhoud Blad Jaarverslag 2016 3 Bericht van de Raad van Commissarissen 4 Verslag van de beheerder over 2016 5 Jaarrekening 10 Balans per 31 december 2016 11 Winst- en verliesrekening over

Nadere informatie

* totaal rendement, exclusief emissiekosten en voor belastingen

* totaal rendement, exclusief emissiekosten en voor belastingen Door de samenwerking met Direct Wonen kan Annexum particuliere beleggers de mogelijkheid bieden om in woningen te investeren. Middels uw deelname in Woningfonds Apeldoorn CV belegt u in drie woontorens

Nadere informatie

Heeneman & Partners fondsmanagement BV. Financieel verslag over de periode. 1 januari 2019 tot en met 30 juni 2019

Heeneman & Partners fondsmanagement BV. Financieel verslag over de periode. 1 januari 2019 tot en met 30 juni 2019 Financieel verslag over de periode 1 januari 2019 tot en met 30 juni 2019 Inhoudsopgave Blad Verslag van de directie 3 Balans per 30 juni 2019 5 Winst-en-verliesrekening over de periode 1 januari tot en

Nadere informatie

Boris & Victor Zwijndrecht

Boris & Victor Zwijndrecht PROJECT: Boris & Victor Zwijndrecht Investering met 1e Hypotheekrecht Rentevergoeding: 5,0% (maandelijkse uitkeringen) Looptijd: 5 jaar Minimale deelname: 250.000,- Zekerheden: 1 e hypothecaire inschrijving

Nadere informatie

Investeer nu in drie woontorens te Apeldoorn

Investeer nu in drie woontorens te Apeldoorn Woningfonds Apeldoorn Aankondiging oktober 2010 Woningfonds Apeldoorn is een initiatief van Annexum Investeer nu in drie woontorens te Apeldoorn Aankondiging Woningfonds Apeldoorn Woningfonds Apeldoorn

Nadere informatie

KWARTAALRAPPORTAGE Q VASTGOED FUNDAMENT FONDS N.V.

KWARTAALRAPPORTAGE Q VASTGOED FUNDAMENT FONDS N.V. KWARTAALRAPPORTAGE Q4 2017 VASTGOED FUNDAMENT FONDS N.V. 12 JANUARI 2018 Inhoud 1. Management samenvatting... 2 2. Financiële rapportage: 4 e kwartaal 2017... 3 3. Verklarende begrippen en definities...

Nadere informatie

8 april 2015. Pagina 1 van 5

8 april 2015. Pagina 1 van 5 8 april 2015. Pagina 1 van 5 Secerno Health Care Real Estate Fund. De nieuwe Wet Maatschappelijke Ondersteuning is per 1 januari 2015 in werking getreden. Met deze wetgeving wordt beoogd de zorgbehoevende

Nadere informatie

WINKELHART LELYSTAD C.V.

WINKELHART LELYSTAD C.V. ANNEXUM WINKELHART LELYSTAD C.V. HALFJAARBERICHT 2012 Beherend Vennoot Winkelhart Lelystad Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam Beheerder Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan

Nadere informatie

8% OBLIGATIE HEERENSTEDE DUITSLAND VASTGOED II

8% OBLIGATIE HEERENSTEDE DUITSLAND VASTGOED II 8% OBLIGATIE HEERENSTEDE DUITSLAND VASTGOED II Een solide vastgoedbelegging met 8% rente per jaar* Heerenstede Vastgoed B.V. introduceert een solide belegging, waarbij u een vaste rente van 8% per jaar

Nadere informatie

Supermarkt Fonds Nederland. Algemene gegevens. Kernpunten. Fiscaal. Uitbreiding. Initiatiefnemer

Supermarkt Fonds Nederland. Algemene gegevens. Kernpunten. Fiscaal. Uitbreiding. Initiatiefnemer Supermarkt Fonds Kernpunten Unieke landelijk gespreide beleggingsportefeuille met 16 supermarkten Fusiebericht juli 2010 Supermarkten zijn verhuurd aan solide huurders als Albert Heijn, Plus en Jumbo Verwachte

Nadere informatie

VOORAANKONDIGING HH Industrieel Vastgoed Hengelo

VOORAANKONDIGING HH Industrieel Vastgoed Hengelo VOORAANKONDIGING HH Industrieel Vastgoed Hengelo HH INDUSTRIEEL VASTGOED HENGELO HH Industrieel Vastgoed Hengelo is het eerste vastgoedbeleggingsfonds van Huub en Heurman. Het fonds investeert in een

Nadere informatie

Informatiememorandum Supermarktfonds.nl

Informatiememorandum Supermarktfonds.nl Informatiememorandum Supermarktfonds.nl Voor en door supermarktondernemers 1 augustus 2011 4 Inhoudsopgave Kernpunten 4 Voorwoord 5 1. Samenvatting 6 2. Risicofactoren 9 2.1 Liquiditeit / verhandelbaarheid

Nadere informatie

Heeneman & Partners fondsmanagement BV

Heeneman & Partners fondsmanagement BV Jaarverslag 2017 Inhoud Jaarverslag 2017 Verslag van de directie 3 Jaarrekening 2017 5 Balans per 31 december 2017 6 Winst- en verliesrekening over 2017 7 Toelichting op de balans en winst- en verliesrekening

Nadere informatie

Essentiële-Informatiedocument

Essentiële-Informatiedocument Essentiële-Informatiedocument Doel Dit document geeft u belangrijke informatie over dit beleggingsproduct. Het is geen marketingmateriaal. Deze informatie is wettelijk voorgeschreven om u te helpen de

Nadere informatie

ER CAPITAL BEDRIJFSPARTICIPATIES

ER CAPITAL BEDRIJFSPARTICIPATIES ER CAPITAL BEDRIJFSPARTICIPATIES GEZAMENLIJK INVESTEREN IN DE TOP VAN HET MKB INFORMATIEBROCHURE AANDELENUITGIFTE 80.000 AANDELEN TEGEN EEN UITGIFTEKOERS VAN 30,- TOTAAL 2.400.000,- ER CAPITAL PARTICIPATIEFONDS

Nadere informatie

HALFJAARBERICHT 2018 WONINGFONDS NIEUWEGEIN CV

HALFJAARBERICHT 2018 WONINGFONDS NIEUWEGEIN CV HALFJAARBERICHT 2018 WONINGFONDS NIEUWEGEIN CV 30 AUGUSTUS 2018 Inhoud 1. Management samenvatting... 2 2. Financiële rapportage: eerste halfjaar 2018... 3 3. Verklarende begrippen en definities... 4 Disclaimer:

Nadere informatie

Financiële bijsluiter MeesPierson Vastgoedfonds II CV

Financiële bijsluiter MeesPierson Vastgoedfonds II CV Financiële bijsluiter MeesPierson Vastgoedfonds II CV Krachtens de Wet op het Financieel Toezicht ( Wft ) voorgeschreven productinformatie over het MeesPierson Vastgoedfonds II CV ( het Fonds ). Over de

Nadere informatie

Supermarktfonds.nl. Jaarverslag 2017

Supermarktfonds.nl. Jaarverslag 2017 Supermarktfonds.nl Jaarverslag 2017 Inhoud Blad Jaarverslag 2017 3 Bericht van de Raad van Commissarissen 4 Verslag van de beheerder over 2017 5 Jaarrekening 10 Balans per 31 december 2017 11 Winst-en-verliesrekening

Nadere informatie

GARANTIEFONDS VAST RENDEMENT MAXIMALE ZEKERHEID

GARANTIEFONDS VAST RENDEMENT MAXIMALE ZEKERHEID GARANTIEFONDS VAST RENDEMENT MAXIMALE ZEKERHEID VEILIG EN VERTROUWD IN VASTGOEDINVESTERINGEN MEERDERVOORT GARANTIEFONDS Investeren met unieke zekerheid U wilt uw vermogen op een goede maar vooral veilige

Nadere informatie

Halfjaarcijfers per 30 juni 2014

Halfjaarcijfers per 30 juni 2014 Halfjaarcijfers per 30 juni 2014 STICHTING BEHEER OIKOCREDIT NEDERLAND FONDS INHOUDSOPGAVE Balans per 30 juni 2014 Staat van baten en lasten over het eerste halfjaar 2014 Toelichting op de halfjaarcijfers

Nadere informatie

Investeer in het meest gastvrije fonds van Nederland

Investeer in het meest gastvrije fonds van Nederland Investeer in het meest gastvrije fonds van Nederland Het Nederlands Horeca Fonds investeert in kansrijke bestaande en nieuwe horecabedrijven met een grote potentie, waaronder de verdere uitbreiding van

Nadere informatie

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken en/of Bijlagen.

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken en/of Bijlagen. 9. Begrippenlijst Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken en/of Bijlagen. Aanbieder De entiteit die de Bedrijfsobligatieleningen

Nadere informatie

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken.

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken. 9. Begrippenlijst Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken. Aanbieder De entiteit die de Obligaties in Old Liquors Invest B.V.

Nadere informatie

Halfjaarbericht 2015. Bright LifeCycle Fonds

Halfjaarbericht 2015. Bright LifeCycle Fonds Halfjaarbericht 2015 Bright LifeCycle Fonds Periode: 19 december 2014 tot en met 30 juni 2015 Inhoudsopgave HALFJAARBERICHT BRIGHT LIFECYCLE FONDS... 3 BALANS PER 30 JUNI 2015... 3 WINST- EN VERLIESREKENING

Nadere informatie

Certificaat van aandelen in ISG Groeifonds BV

Certificaat van aandelen in ISG Groeifonds BV Belangrijkste Informatie over de belegging Certificaat van aandelen in ISG Groeifonds BV Van ISG Groeiffonds BV Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging beter te bedrijpen.

Nadere informatie

in samenwerking met 7,4% direct rendement Vooraankondiging Zilverstede Vastgoed BV Zilverstede

in samenwerking met 7,4% direct rendement Vooraankondiging Zilverstede Vastgoed BV Zilverstede in samenwerking met 7,4% direct rendement Vooraankondiging Zilverstede Vastgoed BV Zilverstede Zilverstede Vastgoed BV Zilverstede Vastgoed B.V. belegt in winkelcentrum Zilverkamp in Huissen (Arnhem).

Nadere informatie

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed IX CV te GRONINGEN. Over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed IX CV te GRONINGEN. Over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 HALFJAARVERSLAG AEFIDES Vastgoed IX CV te GRONINGEN Over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 INHOUD Pagina HALFJAARVERSLAG 1 Resultaat over 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 3 2 Balans per 30 juni

Nadere informatie

BEURSWAAGE. Wegen naar rendement. Analyse Stichting Schild Duitsland Winkel Vastgoed Uitgifte Tranche 2. Aanbieder

BEURSWAAGE. Wegen naar rendement. Analyse Stichting Schild Duitsland Winkel Vastgoed Uitgifte Tranche 2. Aanbieder Analyse Stichting Schild Duitsland Winkel Vastgoed Uitgifte Tranche 2 Aanbieder Het betreft hier de uitgifte van Tranche 2 van Stichting Schild Duitsland Winkel Vastgoed van Schild Holland Fonds N.V. Dit

Nadere informatie

StoneBridge Washington Residential Fund III, LP. Beleggen in Amerikaanse huurwoningen. Vooraankondiging

StoneBridge Washington Residential Fund III, LP. Beleggen in Amerikaanse huurwoningen. Vooraankondiging StoneBridge Washington Residential Fund III, LP Beleggen in Amerikaanse huurwoningen Vooraankondiging De initiatiefnemer StoneBridge Investments BV StoneBridge Investments BV (StoneBridge) is een joint

Nadere informatie

BOUWFONDS OFFICE VALUE FUND NV. 2 e EMISSIE

BOUWFONDS OFFICE VALUE FUND NV. 2 e EMISSIE BOUWFONDS OFFICE VALUE FUND NV 2 e EMISSIE Bouwfonds Vastgoedfondsen Beheer BV biedt beleggers de mogelijkheid om certificaten van aandelen te verwerven in Bouwfonds Office Value Fund NV. Waarom Bouwfonds

Nadere informatie

Beleggen in een vastgoed CV

Beleggen in een vastgoed CV Beleggen in een vastgoed CV Een alternatief voor beleggen in aandelen of vastrentende waarden is beleggen in vastgoed. De belegger kan ervoor kiezen zelf vastgoed te kopen, of dit over te laten aan een

Nadere informatie

Financiële Bijsluiter

Financiële Bijsluiter Financiële Bijsluiter ING Real Estate Woning-Winkelfonds III CV Bij of krachtens wet voorgeschreven productinformatie over ING Real Estate Woning-Winkelfonds III CV Voor producten als dit product is het

Nadere informatie

VBI WINKELFONDS NV ANNEXUM. Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam HALFJAARBERICHT 2012

VBI WINKELFONDS NV ANNEXUM. Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam HALFJAARBERICHT 2012 1 Halfjaarbericht 2012 VBI Winkelfonds NV ANNEXUM VBI WINKELFONDS NV HALFJAARBERICHT 2012 Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam 2 Halfjaarbericht 2012 VBI Winkelfonds

Nadere informatie

GROEI NAAR VERMOGEN. Expirerende Lijfrente HOOG RENDEMENT LAGE KOSTEN INFLATIEBESTENDIG

GROEI NAAR VERMOGEN. Expirerende Lijfrente HOOG RENDEMENT LAGE KOSTEN INFLATIEBESTENDIG GROEI NAAR VERMOGEN Expirerende Lijfrente HOOG RENDEMENT LAGE KOSTEN INFLATIEBESTENDIG Zorgeloos genieten van uw pensioen Er komt een moment in uw leven dat u zonder zorgen wilt gaan genieten van uw pensioen.

Nadere informatie

Financiële bijsluiter Super Winkel Fonds BV

Financiële bijsluiter Super Winkel Fonds BV Financiële bijsluiter Super Winkel Fonds BV Het doel van deze financiële bijsluiter is om u op een vaste bij wet voorgeschreven vorm op hoofdlijnen een beeld te geven van Super Winkel Fonds BV. Deze financiële

Nadere informatie

Halfjaarcijfers per 30 juni 2015

Halfjaarcijfers per 30 juni 2015 Halfjaarcijfers per 30 juni 2015 STICHTING BEHEER OIKOCREDIT NEDERLAND FONDS INHOUDSOPGAVE Balans per 30 juni 2015 2 Staat van baten en lasten over het eerste halfjaar 2015 3 Toelichting op de halfjaarcijfers

Nadere informatie

Jaarvergadering Erasmus Supermarktfonds CV 30 maart 2017, uur

Jaarvergadering Erasmus Supermarktfonds CV 30 maart 2017, uur Jaarvergadering Erasmus Supermarktfonds CV 30 maart 2017, 13.00 uur 1. Opening 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Vaststellen notulen jaarvergadering 23 maart 2016 4. Verslag van de beherend

Nadere informatie

Supermarktvastgoed op waarde geschat. Beleggen in supermarktvastgoed

Supermarktvastgoed op waarde geschat. Beleggen in supermarktvastgoed Supermarktvastgoed op waarde geschat Beleggen in supermarktvastgoed 20 mei 2011 Onderwerpen Wie is Annexum Waarom beleggen in supermarktvastgoed? Hoe beleggen in (supermarkt)vastgoed? Welke beleggingsvormen

Nadere informatie

DE NIEUWE HYPOTHEEK VOOR ONDERNEMENDE MENSEN

DE NIEUWE HYPOTHEEK VOOR ONDERNEMENDE MENSEN DE NIEUWE HYPOTHEEK VOOR ONDERNEMENDE MENSEN DE NIEUWE HYPOTHEEK VOOR ONDERNEMENDE MENSEN Genia Financieringen is een nieuwe naam in de financiële wereld. De kans is daarmee groot, dat u ons nog niet kent.

Nadere informatie

Financiële Bijsluiter

Financiële Bijsluiter Financiële Bijsluiter ING Real Estate Woningfonds VI CV Voor producten als dit product is het opstellen van een financiële bijsluiter verplicht. Deze financiële bijsluiter is een document van ING Real

Nadere informatie

Vastgoed en vastgoedfinancieringen

Vastgoed en vastgoedfinancieringen Vastgoed en vastgoedfinancieringen Dé strategisch vastgoedpartner voor pensioenfondsen Syntrus Achmea Real Estate & Finance is dé strategisch vastgoedpartner voor pensioenfondsen. Dankzij onze unieke

Nadere informatie

I NVESTEER I N EEN B ETERE W ERELD

I NVESTEER I N EEN B ETERE W ERELD I NVESTEER I N EEN B ETERE W ERELD Stichting De Groene Obligatie (DGO) DGO staat voor De Groene Obligatie en gaat voor een mooie wereld. Zij draagt hier aan bij met de uitgifte van een obligatie bestemd

Nadere informatie

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken.

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken. 9. Begrippenlijst Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken. Aanbieder De entiteit die de Obligaties in Landgoed Keihoef B.V. aanbiedt

Nadere informatie

Vastgoed en vastgoedfinancieringen

Vastgoed en vastgoedfinancieringen Vastgoed en vastgoedfinancieringen Dé strategisch vastgoedpartner voor pensioenfondsen is dé strategisch vastgoedpartner voor pensioenfondsen. Dankzij onze unieke combinatie van pensioenexpertise en vastgoedexpertise

Nadere informatie

Rotterdams Vastgoedfonds I CV. Halfjaarcijfers 2010

Rotterdams Vastgoedfonds I CV. Halfjaarcijfers 2010 Halfjaarcijfers 2010 INHOUD Blad Balans per 30 juni 2010 3 Winst- en verliesrekening over de periode 1 januari 2010 t/m 30 juni 2010 4 Kasstroomoverzicht over de periode 1 januari 2010 t/m 30 juni 2010

Nadere informatie

Bijgaand treft u aan het halfjaarbericht betreffende het tweede halfjaar van 2014 van Holland Immo Group X/Woningfonds CV.

Bijgaand treft u aan het halfjaarbericht betreffende het tweede halfjaar van 2014 van Holland Immo Group X/Woningfonds CV. «Bedrijf» «Persoon» «Adres» «Postcode» «Plaats» «Land» Eindhoven, 23 januari 2015 Betreft: Holland Immo Group X/Woningfonds CV «Aanhef», Bijgaand treft u aan het halfjaarbericht betreffende het tweede

Nadere informatie

Op zoek naar een solide belegging?

Op zoek naar een solide belegging? Wegens succes herhaald Op zoek naar een solide belegging? De 7% Obligatie Heerenstede Duitsland Winkelfonds II Een aantrekkelijke vaste rente van 7% per jaar* Een looptijd van minimaal 5 en maximaal 7

Nadere informatie

Rotterdams Vastgoedfonds VI CV. Halfjaarcijfers 2010

Rotterdams Vastgoedfonds VI CV. Halfjaarcijfers 2010 Halfjaarcijfers 2010 INHOUDSOPGAVE Blad Balans per 30 juni 2010 3 Winst- en verliesrekening over de periode 1 januari 2010 t/m 30 juni 2010 4 Kasstroomoverzicht over de periode 1 januari 2010 t/m 30 juni

Nadere informatie

WONINGFONDS APELDOORN CV

WONINGFONDS APELDOORN CV ANNEXUM WONINGFONDS APELDOORN CV HALFJAARBERICHT 2015 Beheerder Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam Bewaarder Stichting Bewaarder Woningfonds Apeldoorn Hoogoorddreef 15

Nadere informatie

Weverstede Nieuwegein

Weverstede Nieuwegein PROJECT: Weverstede Nieuwegein PARTICIPATIES MET WINSTDELING RENTEVERGOEDING: 5,5 % (MAANDELIJKSE UITKERINGEN) WINSTDELING: JA (maximaal 17,5% op uw inleg) TOTAALRENDEMENT: 8,0%* LOOPTIJD: 7 JAAR MINIMALE

Nadere informatie

BEURSWAAGE. Wieringerwaard Flex Obligatie. Inleiding. Aanbieder. Wegen naar rendement BEURSWAAGE 1

BEURSWAAGE. Wieringerwaard Flex Obligatie. Inleiding. Aanbieder. Wegen naar rendement BEURSWAAGE 1 Stationsweg 44 6861 EJ Oosterbeek Postbus 479 6710 BL Ede T (026) 7440033 F (026) 7440034 info@beurswaage.nl / www.beurswaage.nl Wieringerwaard Flex Obligatie Inleiding Deze analyse betreft een onafhankelijk

Nadere informatie

Checklist beleggen in vastgoed

Checklist beleggen in vastgoed i van 5 Checklist beleggen in vastgoed Je kunt beleggen in beursgenoteerde vastgoedfondsen (vaak aandelen die dagelijks verhandelbaar zijn op de beurs) en in niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen. Deze

Nadere informatie

Bij deze opgave horen de informatiebronnen 1 tot en met 6. In deze opgave blijven de belastingen buiten beschouwing.

Bij deze opgave horen de informatiebronnen 1 tot en met 6. In deze opgave blijven de belastingen buiten beschouwing. Opgave 2 Bij deze opgave horen de informatiebronnen 1 tot en met 6. In deze opgave blijven de belastingen buiten beschouwing. VastNed Retail nv is een Nederlands vastgoedbeleggingsfonds dat met gelden

Nadere informatie

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Investments. Daalwijkdreef Amsterdam

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Investments. Daalwijkdreef Amsterdam VOORAANKONDIGING Haerzathe Investments Daalwijkdreef Amsterdam Obligatie Haerzathe Studentenunits I B.V. Daalwijkdreef Amsterdam Haerzathe Investments Beheer B.V., hierna te noemen Haerzathe Investments,

Nadere informatie

5,5% Obligatielening

5,5% Obligatielening Belangrijkste informatie over de belegging 5,5% Obligatielening Van Enie.nl Financial Services B.V. Dit document is opgesteld op 20 maart 2017 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement

Nadere informatie

Obligatielening II Windpark De Kookepan

Obligatielening II Windpark De Kookepan Belangrijkste informatie over de belegging Obligatielening II Windpark De Kookepan van Duurzame Energie Coöperatie Leudal U.A. Dit document is opgesteld op 19-mrt-2019 Dit document helpt u de risico s,

Nadere informatie

VBI Winkelfonds. Halfjaarbericht 2009

VBI Winkelfonds. Halfjaarbericht 2009 VBI Winkelfonds Halfjaarbericht 2009 Algemeen Dit halfjaarbericht betreft de eerste verslagperiode van het VBI Winkelfonds. VBI Winkelfonds (voorheen VBI Inflatiewinst Fonds) is opgericht op 5 september

Nadere informatie

Financiële Bijsluiter

Financiële Bijsluiter Financiële Bijsluiter ING Real Estate Woningfonds IV CV Bij of krachtens wet voorgeschreven productinformatie over ING Real Estate Woningfonds IV CV Voor producten als dit product is het opstellen van

Nadere informatie

BEURSWAAGE. Aedificium Retail B.V. Inleiding. Aanbieder. Juridische structuur. Wegen naar rendement BEURSWAAGE 1

BEURSWAAGE. Aedificium Retail B.V. Inleiding. Aanbieder. Juridische structuur. Wegen naar rendement BEURSWAAGE 1 Stationsweg 44 6861 EJ Oosterbeek Postbus 479 6710 BL Ede T (026) 7440033 F (026) 7440034 info@beurswaage.nl / www.beurswaage.nl Aedificium Retail B.V. Inleiding Deze analyse betreft een onafhankelijk

Nadere informatie

BEURSWAAGE. Kadans Biopartner B.V. (tweede openbare emissie) Aanbieder. Aandachtspunten. Structuur FONDSANALISTEN !"#$%&''(" 1

BEURSWAAGE. Kadans Biopartner B.V. (tweede openbare emissie) Aanbieder. Aandachtspunten. Structuur FONDSANALISTEN !#$%&''( 1 BEURSWAAGE FONDSANALISTEN Stationsweg 44 6861 EJ Oosterbeek Postbus 479 6710 BL Ede T (026) 7440033 F (026) 7440034 info@beurswaage.nl / www.beurswaage.nl Kadans Biopartner B.V. (tweede openbare emissie)

Nadere informatie

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed V CV te GRONINGEN. Over de periode 1 januari 2012 t/m 30 juni 2012

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed V CV te GRONINGEN. Over de periode 1 januari 2012 t/m 30 juni 2012 HALFJAARVERSLAG AEFIDES Vastgoed V CV te GRONINGEN Over de periode 1 januari 2012 t/m 30 juni 2012 INHOUD Pagina HALFJAARVERSLAG 1 Resultaat over 1 januari 2012 tot en met 30 juni 2012 3 2 Balans per 30

Nadere informatie

HOLLAND IMMO GROUP XV/RETAIL RESIDENTIAL FUND C.V. TE EINDHOVEN. Halfjaarcijfers per 30 juni 2009. Geen accountantscontrole toegepast

HOLLAND IMMO GROUP XV/RETAIL RESIDENTIAL FUND C.V. TE EINDHOVEN. Halfjaarcijfers per 30 juni 2009. Geen accountantscontrole toegepast HOLLAND IMMO GROUP XV/RETAIL RESIDENTIAL FUND C.V. TE EINDHOVEN Halfjaarcijfers per 30 juni 2009 Balans per 30 juni 2009 Vóór resultaatbestemming ACTIVA 30 juni 2009 31 december 2008 Beleggingen Terreinen

Nadere informatie