Spelen wij vandaag op ons best?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Spelen wij vandaag op ons best?"

Transcriptie

1 Spelen wij vandaag op ons best? Om iets voor uur komen wij aan op de baan waar wij vandaag spelen, Toxandria. Een mooie bosbaan, klassiek clubhuis, altijd een genot om op te mogen spelen. Terwijl we weer genieten van een bakje koffie met iets lekkers erbij, vult de captain het wedstrijdformulier van vandaag in. We spelen in dezelfde samenstelling als de eerste wedstrijd. Het zonnetje laat zich alweer goed zien en het lijkt een mooie dag te gaan worden! Na de koffie lopen wij naar de nieuwe driving range op Toxandria. Een drivingrange van 2 etages. Ik moet zeggen, in vergelijking met de oude drivingrange, is dit een enorme aanwinst voor de baan geworden. Het ziet er goed uit! (zie foto hieronder) De ochtend partij Als eerste start Jan samen met Ivo, voor de foursomes. De diesels starten vandaag wat beter op. Na 3 holes staan ze al 2 up. Maar dan sluipen er een paar foutjes in en voor ze het weten staan ze na hole 7 op 1 down. Ok, ff serieus, dit gaat toch niet gebeuren? De focus wordt aangezet en vervolgens winnen ze 6 van de volgende 7 holes. Met stabiel spel winnen ze met 5&4. Het duo waar tegen is gespeeld zegt op dat moment dat ze tot nu toe nog nooit in de foursome hadden verloren. Dan komt deze uitslag wel even binnen. Voor Ivo en Jan is het even tijd om te ontspannen en te geinen.

2 Het tweede duo zijn John en Marco. Ook een duo wat nog nooit als foursome koppel een wedstrijd heeft verloren. Ze starten voortvarend en staan vrij snel up in de wedstrijd. Maar in de 2 e helft van de partij sluipen er ook bij hen foutjes in en ze gaan terug naar AS en later zelfs down. Kom op, mannen! Ze krijgen het niet meer hersteld en verliezen met 3&2. Een lichte kater. Als laatste duo spelen Alwin en Remco. Net als voorgaande wedstrijden starten zij weer stroefjes. Maar gedurende de eerste 9 holes komen ze up te staan. Met een birdie op hole 11 (2 van de baan) gaan ze zelfs naar 3 up. Echter, ze geven hun tegenstander weer kansen en hoop, want na hole 16 staat het nog maar 1 up. Maar, op hole 17 besluit de bal van de tegenstander een boswandeling te maken en Alwin en Remco spelen hun hole safe uit. De winst is binnen, 2&1. We gaan de lunch in met een voorsprong van 4-2. Dat eet toch altijd iets lekkerder. ;-)

3 In de ochtend hebben wij ook nog een aantal supporters door de baan gezien. John v.d. Lisdonk, commissielid van het Prise d Eau Jeugd Open en onze Niels, die jullie allen wel kennen. Tof dat jullie er zijn en ons komen ondersteunen! En John, bedankt voor de foto s die je hebt genomen. Na de prima verzorgde lunch met bloemkoolsoep (die iets minder goed werd ontvangen), gaan er nog een aantal spelers terug naar de driving range om wat ballen te slaan en de spiertjes los te houden. Om uur gaat de eerste single weer van start. De middag partij Remco start weer als eerste single. Tweede single is Ivo en John gaat als nummer drie. Vierde man is Jan, Marco gaat als één-na-laatste de baan in en Alwin sluit de rij. Onze eerste en derde heer zijn als eerste klaar. Ze lopen ver vooruit op de rest en zitten al zeker anderhalf uur op het terras als de rest binnen begint te komen. Ze waren in ieder geval eerder binnen dan de gastheren, die nog partijen aan het starten waren! Beide spelen hun partij dan ook uit in 7&6! Killing! Helaas niet voor beide in positieve zin. :-/ Remco komt de captain op hole 10 al tegen, als hij richting het clubhuis loopt. Hij kijkt niet happy, dus die was wel duidelijk. Verloren! John, die in de ochtend nog wat moeite had met zijn spel, vloog over de rustige bosbaan van Toxandria heen. Na 6 holes staat hij ook al 6 up! Vervolgens volgt hij zijn tegenstander een beetje en houdt deze voorsprong vast en pakt er uiteindelijk nog even een hole bij. Dus op hole 12 is voor hem de partij ook al voorbij en wint de eerste wedstrijdpunten in de singles. Ivo gaat ook als een dolle te keer en staat ook in no-time flink up. Afgelopen week zijn de 2 nieuwe holes op Toxandria, hole 5 en 6 (voor ons vandaag hole 14 en 15), geopend. Ivo vindt het holes van niks. Hij slaat nog wel een bal af op de eerste nieuwe hole, maar trekt hem om. Hij staat 5 up, maar wil deze 2 holes niet meer spelen. Stoer en zelfverzekerd geeft hij beide holes aan de tegenstander en loopt door naar de 16 e hole. Deze pakt hij zonder te verblikken of verblozen en wint eigenlijk makkelijk de partij met 3&2.

4 Jan speelt tegen een speler die in de ochtend ook tegen hem in de foursome heeft gespeeld. Deze speler geeft aan ook zijn single nog nooit te hebben verloren. Jan zegt dat zijn tussenstand 19-1 is in de singles. (dus 20 gespeeld en slechts 1 verloren) Dit kan wel eens een taaie strijd worden! En dat werd het ook. De eerste hole wordt gehalved met een par. Vervolgens gaat Jan naar 2 down op hole 3 om na hole 5 weer AS te staan. Op de turn staat het nog AS. Vervolgens wint onze captain de 2 volgende holes. En dan, dan gaat Jan foutjes maken. Hij verliest 4 holes op rij en staat 2 down, 3 holes te gaan. Op hole 16, een dogleg naar links, speelt Jan de bal keurig op rechts, terwijl de tegenstander links, schuin op het zandpad op een heuvel komt te liggen. Tegenstander kan alleen herstellen, denk je dan. Wat er toen gebeurde; vanuit het niets slaat hij een bal stijl omhoog, over en door de bomen en de bal valt op de rand van de green. Jan kan alleen maar volgen. Hij speelt zijn bal echter 20 meter te kort. Vervolgens chipt hij hem op 30 cm en de par is binnen. Zijn tegenstander is blijkbaar onder de indruk van de chip, want hij putt te kort en mist de volgende putt ook. Ze gaan naar hole 17, Jan 1 down met 2 holes te gaan. Op hole 17 (par 5, 503 meter) slaat Jan voor slag 4 een chip binnen een meter van de vlag. Tegenstander heeft voor slag 4 een putt van een meter of 8. Maar helaas, deze valt. Jan verliest met 2&1. Tegenstander blijft dus ongeslagen in de competitie, Jan gaat naar Terwijl de strijd gaande is in de singles, zien wij weer een paar bekende gezichten tussen de bomen uit komen. Allereerst onze golf pro, Richard, tevens sponsor van onze golfballen met het logo van Stichting Gijsje Eigenwijsje waar het hele team mee speelt. TOP ;-) dat je er bent, Richard!

5 Intussen hebben wij Marco als vijfde single in de baan. Marco is eigenlijk een hele stabiele factor in ons team. En nu hij als vijfde heer de baan in gaat, wordt er al bijna verwacht dat de puntjes binnen worden gehaald. Maar ja, dat is vaak het meest gevaarlijk. Verwachtingen kweken, waar je geen 100% zekerheid bij hebt. Echter, Cobus speelt weer een zeer solide partij. Hij wint niet alle holes even makkelijk, nee hij moet er wel iets voor doen. Maar uiteindelijk komt hij op 5 up te staan rond de turn. Maar dan slippen er ook bij Marco weer foutjes in het spel en de tegenstander krijgt weer wat vertrouwen terug. En Marco, die ziet zijn voorsprong terug lopen naar 4 up, 3 up, 2 up. Ho, wacht, stop, Cobus! Dit gaat nu toch wel stoppen?! Kom op, ff gas erop en een tandje erbij. En zo gezegd, zo gedaan. Cobus herpakt zich super en uiteindelijk rond hij zijn partij toch nog redelijk eenvoudig af met een winst van 4&3. Lekker! Het andere bekende gezicht wat we door de baan tegen komen is onze vaste reserve speler, Dennis. Ook hij komt ons steunen en supporten. Dennis was vanuit Tilburg helemaal komen lopen naar de golfbaan Toxandria. Met alle respect, maar dat is toch een kleine 9 km vanaf zijn woonadres. Toppertje, dat ben je, Dennis! Goed dat je ons bent komen ondersteunen en aanmoedigen. Het is altijd fijn om het hele team compleet te hebben op de wedstrijddagen. Als laatste single is ook rookie Alwin in de baan. Hij kwam goed uit de startblokken en na 3 holes staat ook hij 2 up. Hierdoor begint hij wat voorzichtiger te spelen. Gevolg; op hole 5 staat het weer AS. Tot hole 8 blijft het gelijk en op hole 9 schept zijn tegenstander ongeveer de hele bunker voor de green leeg, waardoor de hole uiteindelijk wordt gegeven, 1 up! Hole 10 wint Alwin ook en hole 11 maakt hij bijna een birdie. Door een prachtige bal die, laten we zeggen, lekker laag onder de wind bleef hangen, rolt de bal maar door en door en uiteindelijk valt hij bijna voor birdie. Bijna, maar het werd nog steeds een easy par. Hoppa, 3 up. Op hole 12 doneert Alwin één van onze Gijsje Eigenwijsje ballen aan het bos van Tox en verliest de hole. Op 14 gaat hij weer terug naar 3 up. Het ziet er goed en hoopvol uit. Echter,

6 na een draak van een drive en een dito approach, gaat hij op hole 15 weer terug naar 2 up. Op hole 16 denkt Alwin: Ik wil absoluut niet meer naar hole 17. Dus heeft hij een klusje te klaren. De tegenstander legt met slag 2 de bal keurig net voor de green. Alwin zelf slaat ook weer een bal die niet in de top 10 van mooiste ballen zal eindigen. Maarrrrrrrr, hij rolt vervolgens pin high en blijft op 5 meter liggen. Tegenstander laat chip en putt te kort en Alwin heeft een putt voor de winst over. Kom op, niet naar 17, niet naar 17! En dat klopt. De putt valt en i.p.v. naar hole 17 te moeten lopen, kan hij met een goed gevoel en uitgedroogde mond naar het terras keren voor een eerste, lekkere goudgele rakker. De winst is binnen, 3&2. Well done! Uiteindelijk wint het team met De captain is trots op zijn team en we zijn allen blij en tevreden met de overwinning. Maar hebben wij nu op ons best gespeeld? Enkele zeker wel, anderen wat minder. Maar één ding is zeker, Best was vandaag niet de beste. ;-) Omdat het team van Toxandria zelf niet aansluit bij het wekelijks afsluitende diner, hebben wij besloten om vandaag ook niet op Toxandria te blijven eten. In plaats daarvan gaat ons team, met onze partners, naar het huis van Cobus en zijn vrouw. Hier staan lekkere tapas hapjes voor ons klaar en rookt de BBQ, waar heerlijke saté op wordt bereid. Met een biertje of een goed glas wijn, sluiten wij de avond gezellig af. Het was een mooie dag met prachtig mooi weer. En we kijken terug op een top dag! We spelen volgende week op Prinsenbosch, tegen Toxandria. De week erop zijn wij gastheer en sluit de competitie voor dit seizoen alweer. En v.w.b. het eindresultaat, het kampioenschap hebben wij waarschijnlijk in de eerste wedstrijd, in de stromende regen, verloren. Maar we gaan er alles aan doen om dan in ieder geval nog een goede runner-up te worden. En wie weet? Misschien verrast één van de andere teams nog en kan het zomaar anders zijn? Want eerlijk is eerlijk: Je weet nooit hoe een balletje kan rollen. We willen nogmaals een dankwoord uitspreken naar de supporters van vandaag; John, Niels, Richard en Dennis. Top dat jullie er waren. Dit is door het hele team enorm gewaardeerd. Enne, Richard; Ondanks dat het een bosbaan is, hebben wij weinig ballen zoek geslagen. Dus met nog 1 wedstrijd te gaan, staan we er voor ons goede doel goed voor. We kunnen bijna niet wachten tot het weer zondag is, zodat we weer kunnen en mogen knallen! Maar aan de andere kant balen we ook wel een beetje dat het alweer de laatste wedstrijd is waarbij wij zelf mogen spelen dit competitie seizoen. Hieronder nog even een foto van ons team, welke vorige week in de Golf weekly stond. Super gaaf! Wat het eindresultaat ook wordt, het hele land heeft inmiddels wel van ons gehoord. Want we hebben ook nog op Golf.nl gestaan met een prachtig stuk over het goede doel waar wij als voor spelen. Dus geen landskampioen, maar wel landelijke bekendheid!

7 Tot volgende week. Jullie Heren 5!

Gaat de laatste de beste worden?

Gaat de laatste de beste worden? Gaat de laatste de beste worden? Ondanks dat de competitie nog minimaal een week duurt en voor een aantal zelfs nog een week langer, is hij voor ons gevoel na vandaag al voorbij. Dat komt omdat wij vandaag

Nadere informatie

Het was een Best(e) dag

Het was een Best(e) dag Het was een Best(e) dag Eindelijk! Nadat wij zaterdag nog wat laatste voorbereidingen hebben gedaan door o.a. nog 9 holes grote baan en/of 9 holes kleine baan te hebben gespeeld of wat getraind op de driving

Nadere informatie

Golf voor watjes? Het weer

Golf voor watjes? Het weer Golf voor watjes? Het weer In de groepsapp van het team Heren 5 was het de hele week al hét gespreksonderwerp, het weer! De voorspellingen waren een week van tevoren al erg slecht. Maar goed, we hebben

Nadere informatie

Dat viel samen met de Open Golfdag en het is allemaal prima en in goede harmonie gegaan. Prachtig weer en de gasten konden genieten van goed spel.

Dat viel samen met de Open Golfdag en het is allemaal prima en in goede harmonie gegaan. Prachtig weer en de gasten konden genieten van goed spel. Competitie resultaten en verslagen week 14. Al weer een volle week met alleraardigst competitieweer. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt. Alle teams zijn er weer vol tegenaan gegaan. Dat viel niet

Nadere informatie

Wederom winst voor Dames 1! (verslag door Yasmijn van Dijk)

Wederom winst voor Dames 1! (verslag door Yasmijn van Dijk) In deze nieuwsbrief: - Wederom winst voor Dames - Heren verliest van de Pan - Heren 2 was Gastheer - Vooruitblik Wederom winst voor Dames! (verslag door Yasmijn van Dijk) Afgelopen zaterdag was de vierde

Nadere informatie

Spektakel op Spaarnwoude. Local hero Ronald Stokman wint de shoot-out

Spektakel op Spaarnwoude. Local hero Ronald Stokman wint de shoot-out Spektakel op Spaarnwoude Local hero Ronald Stokman wint de shoot-out Onder een grote publieke belangstelling werd zondagmiddag de traditionele shootout gespeeld. Dit jaar voor het eerst volgens een nieuw

Nadere informatie

VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY. April 2017

VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY. April 2017 VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY April 2017 Wat is Matchplay In Strokeplay speel je met medespelers tegen de baan. Je gaat hier uit van het aantal strokes - het totaal aantal slagen - dat je nodig hebt om door

Nadere informatie

10 jarig Lustrum wedstrijd op The Dutch

10 jarig Lustrum wedstrijd op The Dutch 10 jarig Lustrum wedstrijd op The Dutch Zaterdag 28 juni vierden we het heugelijke feit dat onze Vrumona Heineken Golfvereniging 10 jaar bestaat. Om ons Lustrum een bijzonder tintje te geven had het bestuur

Nadere informatie

17 december Jaarafsluiting

17 december Jaarafsluiting 17 december Jaarafsluiting 40 deelnemers ging met elkaar de strijd aan tijdens de jaarafsluiting. We speelden de wedstrijd in de vorm van texas scramble. Alles was goed voorbereid en niets heeft ons in

Nadere informatie

Doel Winnen door 10 punten te halen in zo min mogelijk gespeelde holes.

Doel Winnen door 10 punten te halen in zo min mogelijk gespeelde holes. - punten spel Winnen door punten te halen in zo min mogelijk gespeelde holes. Plaats een bal op van de hole. Putt totdat de bal in de hole is (, 2, of putts). Houd bij hoe vaak u nodig heeft voordat de

Nadere informatie

Competitie resultaten en verslagen week 15.

Competitie resultaten en verslagen week 15. Competitie resultaten en verslagen week 15. Rustig weekje omdat veel teams niet hoefden te spelen i.v.m. Pasen. Uitrusten dus en dan volgende week weer gas geven. Voor sommige teams is dat noodzaak. Een

Nadere informatie

HOLE 2 Je speelt je bal vanaf de schuine helling op hole 2 naar de green. De bal vliegt echter helemaal naar rechts en landt op de green van hole 17.

HOLE 2 Je speelt je bal vanaf de schuine helling op hole 2 naar de green. De bal vliegt echter helemaal naar rechts en landt op de green van hole 17. HOLE 1 Je staat op de teebox van hole 1 en hebt je bal opgeteed voor een fantastische slag naar de fairway. Je gaat achter de bal staan en met het innemen van je stand stoot je per ongeluk de bal van de

Nadere informatie

Net als vorige week, ups en downs, euforie bij het ene team, een deceptie bij het andere team, en alles er tussenin.

Net als vorige week, ups en downs, euforie bij het ene team, een deceptie bij het andere team, en alles er tussenin. Week 3 Net als vorige week, ups en downs, euforie bij het ene team, een deceptie bij het andere team, en alles er tussenin. Gelukkig veel positieve geluiden over de gastheerschappen en leuke en gezellige

Nadere informatie

Competitie & regeltjes (matchplay) Kleiburg 2014

Competitie & regeltjes (matchplay) Kleiburg 2014 Competitie & regeltjes (matchplay) Kleiburg 2014 meten is weten Alleen apparatuur waarmee je uitsluitend kunt meten is toegestaan. Apparaten waarmee meer mogelijk is zijn verboden, evenals smartphones.

Nadere informatie

Voorbereiding competitie 2014

Voorbereiding competitie 2014 Voorbereiding competitie 2014 Inleiding matchplay Spel van speler(s) tegen speler(s) Tegenstanders Regels: je mag een regelovertreding van de tegenstander door de vingers zien Het is echter niet toegestaan

Nadere informatie

Damesdag Dinsdag 29 mei 2012. Lieve Dames, Het was vandaag zie hieronder..

Damesdag Dinsdag 29 mei 2012. Lieve Dames, Het was vandaag zie hieronder.. Damesdag Dinsdag 29 mei 2012 Lieve Dames, Het was vandaag zie hieronder.. De dag begon wat somber maar uiteindelijk viel het reuze mee. Temperaturen van 25 graden waren voorbij, het kwik zakte vandaag

Nadere informatie

We zijn goed op weg!!!!

We zijn goed op weg!!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief We zijn goed op weg!!!! Zesde editie december 2016 Hallo speelsters én spelers, ouders van mini, MC1, MB3, MB2, MB1en MA1. Het nieuwe seizoen 2016-2017 is in volle gang!

Nadere informatie

Golfbegrippen. Samenvatting van de Golfregels

Golfbegrippen. Samenvatting van de Golfregels Golfbegrippen Samenvatting van de Golfregels Albatros: een score van 3 slagen onder PAR op een hole Approach: een slag naar de green Apron: kort gemaaide gras rond de green. Het gras is korter dan de fairway

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2017

NIEUWSBRIEF september 2017 NIEUWSBRIEF september 2017 Inhoud - Finale Matchplay 2017 - Finale uitwisseling Dongen Rijen - Gilze - Jaaruitje appelflappenclub - Regelvraag september - Buurtgolf - Jeugdgolf - Agenda Finale Matchplay

Nadere informatie

Heren 1 wint overtuigend van Hoge Kleij

Heren 1 wint overtuigend van Hoge Kleij NIEUWSBRIEF VOOR VRIENDEN EN SPONSOREN VAN TOPGOLF PRINCENBOSCH (nieuwsbrief 4-2019) In deze nieuwsbrief: - Heren 1 wint overtuigend van Hoge Kleij - Dames 1 verliest na spannend slot van streekgenoot

Nadere informatie

Activiteitenkalender 2017 Golfbaan De Achterste Hoef

Activiteitenkalender 2017 Golfbaan De Achterste Hoef Activiteitenkalender 2017 Golfbaan De Achterste Hoef Datum Tijd Aantal holes Wedstrijdvorm Omschrijving Kosten Inschrijven tot 25 3 2017 13:30 18 Non qualifying Vlaggenwedstrijd: Golfleden: 5,00 24 3 2017

Nadere informatie

VVG. GolfVlaanderen.be. slagkrachtig & doelgericht. VVG Junior Golf. Bijlage - Skills & Drills

VVG. GolfVlaanderen.be. slagkrachtig & doelgericht. VVG Junior Golf. Bijlage - Skills & Drills Vlaamse Vereniging voor Golf VVG GolfVlaanderen.be slagkrachtig & doelgericht VVG Junior Golf Bijlage - Skills & Drills Skills & Drills 1. Korte putt-test Doel: om in alle mogelijke omstandigheden al de

Nadere informatie

16 april. Er werd op deze dag weer goed gescoord op de lus rood-blauw. Cees, Gerda en Wil zijn net bij de afslag van rood 1 aangekomen.

16 april. Er werd op deze dag weer goed gescoord op de lus rood-blauw. Cees, Gerda en Wil zijn net bij de afslag van rood 1 aangekomen. 16 april Het was een lekkere frisse golfdag. Zo n dag van een extra jasje aan of uit. In het zonnetje en een beetje luwte was het aangenaam vertoeven, maar op de ruimte moest je niet zijn. Qua temperatuur

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Hoe moeten zij het spel vervolgen?

Hoe moeten zij het spel vervolgen? Vraag 1: Hans en Johan spelen in een strokeplay wedstrijd op de Koepel hole 4. Beiden spelen met een Pinnacle bal zonder speciaal kenmerk. Zowel Hans als Johan slaan hun bal aan de linkerzijde van de fairway

Nadere informatie

V: Moet maatstaf voor een ernstige overtreding van R 1-2 hetzelfde zijn in strokeplay en in matchplay?

V: Moet maatstaf voor een ernstige overtreding van R 1-2 hetzelfde zijn in strokeplay en in matchplay? Selectie aantal decisions betrekking hebbende op Matchplay Regelcommissie GC Almeerderhout Dec 1/1 Twee ballen in het spel op twee verschillende holes. V: Twee spelers op de 8 ste hole slaan hun approach

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps Nieuwsbrief 10, 12 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Spa Francorchamps Spa Francorchamps is een van de lievelingscircuits van Kevin. De ligging is prachtig, 7 kilometer door de natuur en mooie vloeiende bochten

Nadere informatie

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 ~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 Eerste paasdag, en we gingen s,avonds heerlijk gourmetten. Helaas heb ik er aardig last van gehad, ondanks ik niet super veel gegeten heb Kan er gewoon

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-1 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2017 DIVISIE 1 ALLE CATEGORIEËN 22, 23, 29, 30 april en 1 mei 2017 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

Regelavond (Voor Competitiespelers)

Regelavond (Voor Competitiespelers) Regelavond 2018 (Voor Competitiespelers) Samenstelling commissie Erik van der Does (Voorzitter ad interim) Mil van Leeuwen Bennie Verbakel Eric van Mieghem (Advies) Regelquiz Vraag 1 De spelers besluiten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware.

NIEUWSBRIEF OKTOBER Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 Club Agenda Di03 Dames 09.00u Di03 Zomeravondcompetitie Finale 15.00u Do05 Senioren 09.00u Vr06 [Business Club Thank Golf it s Friday competitie] 16.00u Za07 Maandbeker 7a Finale

Nadere informatie

Prise d Eau Jeugd Open 2015

Prise d Eau Jeugd Open 2015 Prise d Eau Jeugd Open 2015 Voorbereidingen: Na maanden voorbereiden worden op vrijdag 8 mei 2015 de laatste grote voorbereidingen getroffen voor de grote dag. Terwijl er in het clubhuis hard wordt gewerkt

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

- CCKS 2017 Bulletin 3.0 Nummer 2

- CCKS 2017 Bulletin 3.0 Nummer 2 1 - CCKS 2017 Bulletin 3.0 Nummer 2 2 Inhoudsopgave: 1) VERLOOP VAN DE MCD KAMPIOENSCHAPPEN 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 2 3) WORDT JIJ DE MCD DAGSPELER? 4) MCD TOP FOTO S 5) MCD WEER PROGNOSE 6) HEERLIJKE

Nadere informatie

GOLFCENTER SEVE DE KEUKEN RANGE & OEFENGREENS 9 HOLES PAR 3 BAAN. Verwacht het onverwachte en laat je verrassen

GOLFCENTER SEVE DE KEUKEN RANGE & OEFENGREENS 9 HOLES PAR 3 BAAN. Verwacht het onverwachte en laat je verrassen Met 80 verlichte, verwarmde en overdekte Driving Range afslagplaatsen en een parkachtige 9 holes golfbaan is Golfcenter Seve de grootste trainingsaccommodatie van Nederland voorzien van de modernste technieken

Nadere informatie

Nu nog een mooie naam...

Nu nog een mooie naam... // MINIMEERKAMP HILVERSUM // VAN DE REDACTIE Jeugdtoernooi - 28 oktober 2007, Hilversum Afgelopen zondag was het weer tijd voor een nieuwe editie van het Minimeerkamp. Dit is een jeugdtoernooi speciaal

Nadere informatie

WedstrijdCommissie 2006 WEDSTRIJDVORMEN

WedstrijdCommissie 2006 WEDSTRIJDVORMEN WEDSTRIJDVORMEN 1. STROKEPLAY a. Algemeen b. Individueel Strokeplay (Qualifying) c. Individueel Stableford (Qualifying) d. Individueel tegen Par (Qualifying). 2. OFFICIELE WEDSTRIJDVORMEN VOOR TWEE OF

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-1 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2019 CATEGORIE I DIVISIE 1 27-28 april en 1, 4 en 5 mei 2019 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

Spelvormen. A. Strokeplay-wedstrijden. A1: Strokeplay

Spelvormen. A. Strokeplay-wedstrijden. A1: Strokeplay Spelvormen In onderstaand overzicht van de diverse spelvormen, zoals die op Het Wedde (kunnen) worden gespeeld, wordt onderscheid gemaakt tussen: A. Strokeplay-wedstrijden B. Matchplay-wedstrijden C. Bijzondere

Nadere informatie

COMPETITIEREGLEMENT 2019 NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2018

COMPETITIEREGLEMENT 2019 NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2018 COMPETITIEREGLEMENT 2019 NGF en NOBRA d.d. 1 augustus 2018 Inleiding Het Woold wil haar leden graag een kans geven om naast de deelname aan de door de vereniging georganiseerde wedstrijden ook aan een

Nadere informatie

Diploma Squashen. Squashvereniging Amsterdam

Diploma Squashen. Squashvereniging Amsterdam Diploma Squashen Inhoudsopgave 1. Diploma indeling... 3 1.1 Categorie indeling toernooien... 3 2. Diploma s... 5 2.1 Diploma Groen... 5 2.2 Diploma Blauw... 6 2.3 Diploma Rood... 7 2.4 Diploma Paars...

Nadere informatie

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S uitgave 17 januari 2016 DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN MIJN HAND 140 Nieuwsbrieven heb ik de afgelopen jaren geschreven, daarvoor had Wim Groffen er

Nadere informatie

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw visie Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. Waar vers

Nadere informatie

Uitslag Roden In de volgende Flits zal de uitslag van het toernooi in Roden worden geplaatst.

Uitslag Roden In de volgende Flits zal de uitslag van het toernooi in Roden worden geplaatst. september 2013 #7 Hoe heurt het eigenlijk Buggy s maken deel uit van het moderne spel. Tassen en andere producten worden speciaal voor buggy s ontworpen en op de meeste banen zijn ze beschikbaar. Buggy-etiquette

Nadere informatie

VTC Woerden Volleybal voor jong en oud!

VTC Woerden Volleybal voor jong en oud! Seizoen 2018-2019 Volleybal voor jong en oud! Agenda: 15 december - Mini toernooi 28 december - Oliebollentoernooi 5 januari - Voorrondes NOJK 12 januari - Heel VTC kookt In dit nummer: AIRCOHEAT DS1 doet

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

SKILLS & DRILLS 1 Korte put-test 2 Lange put-test 3 Korte approach-test 4 Wedgetest 5 To the pin 6 Controleshot 7 Maximum distance 8 Balvlucht

SKILLS & DRILLS 1 Korte put-test 2 Lange put-test 3 Korte approach-test 4 Wedgetest 5 To the pin 6 Controleshot 7 Maximum distance 8 Balvlucht SKILLS & DRILLS 1 Korte put-test Doel: Om in alle mogelijke omstandigheden al de puts te kunnen maken. Skill: Put1: 1m, put 2: 1.5m, putt 3: 2m, put 4: 1m, put 5: 1.5m, put 6: 2m. Alle puts moeten vanuit

Nadere informatie

Donderdag 16 augustus

Donderdag 16 augustus Donderdag 16 augustus Programma 08.30 Opstaaaaaaan 09.00 09.30 Ontbijt 10.00 12.20 Eerste training 12.45 13.45 Lunch 14:30 16:45 Tweede training 16:45 17:45 Douchen, rust, kletsen etc. 18.00 19.00 Diner

Nadere informatie

MCD-CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2016

MCD-CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2016 1 2 Inhoudsopgave: 1) VERLOOP VAN DE MCD-clubkampioenschappen 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 1 3) INTERVIEW DAGSPELER 4) MCD TOP FOTO S 5) MCD WEER PROGNOSE 6) HEERLIJKE TOP MCD CCKS RECEPTEN 7) MCD TENNIS

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

WEDSTRIJDKALENDER INTERN. Golfleden: 5 euro Overige leden en niet leden: 22,50 euro Kosten zijn incl een consumptie en prijsuitreiking na de wedstrijd

WEDSTRIJDKALENDER INTERN. Golfleden: 5 euro Overige leden en niet leden: 22,50 euro Kosten zijn incl een consumptie en prijsuitreiking na de wedstrijd WEDSTRIJDKALENDER INTERN DATUM TIJD AANTAL HOLES WEDSTRIJDVORM WEDSTRIJDNAAM OMSCHRIJVING KOSTEN INSCHRIJVEN TOT 24-3-2018 13:00 18 Non-qualifying Vlaggenwedstrijd Als een speler op basis van zijn handicap

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Inhoud - Bespiegelingen rond Ready Golf - Matchplay finale 2018 - Regelvraag: fouten bij onspeelbare bal - Nieuws special voor registratieleden - Verslag wedstrijd op de Lillse

Nadere informatie

1. CLINIC met SNAG clubs en doelen. 15 min - Estafette slalom (Spelenderwijs Leren 1: les 01) met Rollerama

1. CLINIC met SNAG clubs en doelen. 15 min - Estafette slalom (Spelenderwijs Leren 1: les 01) met Rollerama Jeugd Clinics Om jeugd te laten kennismaken met golf, zijn verschillende clinics ontwikkeld van een uur. Voornaamste doelen zijn veiligheid en plezier. Er wordt gebruik gemaakt van SNAG materialen (info

Nadere informatie

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie)

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Maandag 18 februari 2019 Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Hellevoets Effect 1 blijft vrijwel zeker alleen deze voorjaarscompetitie in de 2e klasse D van de reguliere

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland!

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Nederland Competitie De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Competitie Wedstrijdreglement Matchplay Seizoen 2016 Wedstrijdreglement Matchplay, 2016 NoBraGolf Competitie Inhoud

Nadere informatie

Jijbent.nl: spelregels dammen. Bram Schoonhoven Copyright 2017 Jijbent.nl

Jijbent.nl: spelregels dammen. Bram Schoonhoven Copyright 2017 Jijbent.nl Jijbent.nl: spelregels dammen Bram Schoonhoven Copyright 2017 Jijbent.nl Inhoud Spelregels dammen...1 Het bord en het begin...1 Zetten van de stenen...2 Slaan...3 Dam halen...5 Einde van het spel...6 Remise

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-2 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2018 DIVISIE 2 ALLE CATEGORIEËN 21, 22, 28, 29 april en 1 mei 2018 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

brabantse 2017 disabled open

brabantse 2017 disabled open brabantse 2017 disabled open Voor het tweede jaar op rij wordt de Brabantse Disabled open gespeeld op Golfbaan Stippelberg in Bakel gespeeld. Al 8 jaar vond op GC Overburg ons eigen kampioenschap voor

Nadere informatie

brabantse 2018 disabled open

brabantse 2018 disabled open brabantse 2018 disabled open Voor het derde jaar op rij wordt de Brabantse Disabled open gespeeld op Golfbaan Stippelberg in Bakel gespeeld. Voor de wedstrijd in september 2018 verwachten wij wederom enkele

Nadere informatie

Foto s : Peter Flaton Tekst : Rob Schreuder

Foto s : Peter Flaton Tekst : Rob Schreuder Foto s : Peter Flaton Tekst : Rob Schreuder Even voorstellen!! Ruud Rob Laura Rob John Peter Zei hij nou dat hij Rob heet, ik zou toch zweren dat zijn naam BAS was Voorlopig sta ik naast Ruud, dat pakt

Nadere informatie

Maandag 1 juni 2015 Vandaag is het toernooi gestart met een heren enkel en twee gemengd dubbel partijen.

Maandag 1 juni 2015 Vandaag is het toernooi gestart met een heren enkel en twee gemengd dubbel partijen. Maandag 1 juni 2015 Vandaag is het toernooi gestart met een heren enkel en twee gemengd dubbel partijen. De supporters hopen van niet, want die zijn koud en nat geworden. Eric herstelt zich en wint de

Nadere informatie

Sponsoring Golfclub De Hoge Kleij 2018

Sponsoring Golfclub De Hoge Kleij 2018 Sponsoring Golfclub De Hoge Kleij 2018 Een ondernemende golfclub De Hoge Kleij verbindt ondernemers en bedrijven met elkaar in een sportief en actief netwerk. Als sponsor bent u samen met vele andere bedrijven

Nadere informatie

Oentsjerk, 15 Mei 2014

Oentsjerk, 15 Mei 2014 Oentsjerk, 15 Mei 2014 Vandaag was het zover, het jaarlijkse voetbaltoernooi van de JP van den Bent stichting welke plaats vond in Epe. Waren we vorig jaar nog aanwezig als fanatieke supporters voor iedere

Nadere informatie

2 APRIL. Wim, Edmond en Willem staan klaar om op blauw twee af te slaan. Dik hoort er ook bij, maar moest even dit plaatje schieten.

2 APRIL. Wim, Edmond en Willem staan klaar om op blauw twee af te slaan. Dik hoort er ook bij, maar moest even dit plaatje schieten. 2 APRIL 48 deelnemers kwamen opdagen op deze seniorendag. Niemand ondervond kennelijk naweeën van een 1 april-grap. Het was druk aan de wedstrijdtafel van Edmond. De eerste qualifyingwedstrijd van dit

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Voorleeskampioen!!!!!

Voorleeskampioen!!!!! Studiedag Kanjertraining. De studiedag van 16 januari stond in het teken van het Kanjertraject. Het was een dag waarin we als leerkracht meegenomen werden in o.a. de thema s; Hoe praat je over gevoelens?

Nadere informatie

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk.

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Een nieuwe ontdekking, ieder seizoen opnieuw. Dat is een wens van de 3D-Cup om jaarlijks in ieder geval 1 nieuw circuit te

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor spelers

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor spelers NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen 2017 Informatie voor spelers Beste golfer, Heeft u plezier in het golfspel en lijkt het u leuk om ook eens op andere banen te spelen? Kunt u een team vormen onder

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Caddieboek Golfclub Golf Residentie Dronten

Caddieboek Golfclub Golf Residentie Dronten Caddieboek Golfclub Golf Residentie Dronten Caddieboek Golfclub Golf Residentie Dronten De Golf Residentie Dronten is een exclusieve, besloten woon- en golf accommodatie. Een prachtige ambiance op een

Nadere informatie

Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini niveau 3, team 1: kampioen!!!!! N I E U W S B R I E F A P R I L

Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini niveau 3, team 1: kampioen!!!!! N I E U W S B R I E F A P R I L N I E U W S B R I E F A P R I L 2 0 1 6 De optimale mix tussen plezier en prestatie! Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk dan de PDF Versie online! Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-3 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2019 Heren Cat II, III & IV Dames Cat II & III, Divisies 1 27-28 april en 1, 4 en 5 mei 2019 * SPECIFIEK REGLEMENT

Nadere informatie

Pannenkoeken met stroop

Pannenkoeken met stroop Pannenkoeken met stroop Al een maand lang zegt Yvonne alleen maar nee. Heb je je best gedaan op school? Nee. Was het leuk? Nee. Heb je nog met iemand gespeeld? Nee. Heb je lekker gegeten? Nee. Heb je goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2017

Nieuwsbrief December 2017 Nieuwsbrief December 2017 Inhoud - Vernieuwde website - NGF Golf app - Kalender 2018 - NGF competitie Weilenseind - Nieuwe categorieën bij de wedstrijden - Pasjes van de NGF - Verslag Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

VOORWOORD De Interclubkampioenschappen van België voor Mid-amateurs worden gespeeld volgens de formule Match Play zonder handicap:

VOORWOORD De Interclubkampioenschappen van België voor Mid-amateurs worden gespeeld volgens de formule Match Play zonder handicap: SRIMA INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE 2017 VOOR MID-AMATEURS 7, 8 en 14 oktober 2017 * SPECIFIEK REGLEMENT * De algemene Reglementen van Interclubkampioenschappen van België 2017 en van de Federale wedstrijden

Nadere informatie

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC heeft dit seizoen met slechts 2 overwinningen nog net de nacompetitie bereikt. Daarin werd het thuis opgenomen tegen PSV Dammen uit Eindhoven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017

Nieuwsbrief Juli 2017 Nieuwsbrief Juli 2017 Inhoud nieuwsbrief - Single handicap - Penningmeester gezocht - Golfschool nieuws - Deelname/inschrijven wedstrijden - Kennismakingswedstrijd - Familiedag - Battle of the sexes -

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Beste leden, Het tennisseizoen van 2016 zit er bijna op. Toch wordt er nog op ons tennispark druk getennist op de maandagochtend door de koffie tossers. Ook is er begonnen

Nadere informatie

Welkom bij de jeugd kick-off 2019

Welkom bij de jeugd kick-off 2019 Welkom bij de jeugd kick-off 2019 WAT BESPREKEN WE? - Speerpunten jeugdbeleidsplan - Voorstellen nieuwe jeugdteam - Lessen en visie 2019 - Wat is leukste.spelen! - Sociale activiteiten, samen leuke dingen

Nadere informatie

Verslag GP toernooi Hoorn 2013

Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Op het eerste GP toernooi van 2013 is de jeugd van schaakclub Oppositie goed vertegenwoordigd. Wessel, Sanne, Lotte, Anna en Tom reizen samen met Arjen en Bastiaan op een

Nadere informatie

Elke middag loopt Fogg van zijn huis naar de Club. Om een spelletje kaart te spelen. Er wordt altijd om geld gespeeld. En als Fogg wint, geeft hij

Elke middag loopt Fogg van zijn huis naar de Club. Om een spelletje kaart te spelen. Er wordt altijd om geld gespeeld. En als Fogg wint, geeft hij Rijk Phileas Fogg is een vreemde man. Hij is erg rijk. Maar niemand weet hoe hij aan zijn geld komt. Een baan heeft hij namelijk niet. Toch woont hij in een groot huis, midden in Londen. In zijn eentje.

Nadere informatie

Bedrijfslidmaatschap ALBATROS

Bedrijfslidmaatschap ALBATROS Bedrijfslidmaatschap ALBATROS Dit bedrijfslidmaatschap omvat de volgende faciliteiten: Een banier met uw naamsvermelding-/logo bij de entree van de golfbaan Uw naamsvermelding-/logo op het centrale sponsorbord

Nadere informatie

Het Rijk van Sybrook NATIONALE GOLFDAG. voor Brandweer Nederland in Twente

Het Rijk van Sybrook NATIONALE GOLFDAG. voor Brandweer Nederland in Twente NATIONALE GOLFDAG voor Brandweer Nederland in Twente Het kampioenschap (7 e keer) wordt gehouden op vrijdag 13 juni 2014 op de golfbanen van Het Rijk van Sybrook Voor informatie en aanmelden: p.peperkamp@brandweertwente.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Sponsoring Golfclub De Hoge Kleij 2019

Sponsoring Golfclub De Hoge Kleij 2019 Sponsoring Golfclub De Hoge Kleij 2019 Een ondernemende golfclub De Hoge Kleij verbindt ondernemers en bedrijven met elkaar in een sportief en actief netwerk. Als sponsor bent u samen met vele andere bedrijven

Nadere informatie

COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2016

COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2016 COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA d.d. 1 augustus 2016 Inleiding Het Woold wil haar leden graag een kans geven om naast de deelname aan de door de vereniging georganiseerde wedstrijden ook aan een (landelijke

Nadere informatie

Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training.

Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training. Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training. Om 1200 uur begon de eerste kwalificatie training.

Nadere informatie

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste Leden,

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste Leden, De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de achtentwintigste muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: Fietsen graag op slot zetten Een mooie boom voor Loes Wedstrijdverslagen Dames 1 en

Nadere informatie

PROGRAMMA PARTEETIME 2014 3 september tot en met 7 september MARBELLA, SPANJE

PROGRAMMA PARTEETIME 2014 3 september tot en met 7 september MARBELLA, SPANJE PROGRAMMA PARTEETIME 2014 3 september tot en met 7 september MARBELLA, SPANJE 1 Beste Parteetimeleden Het is bijna zo ver. Over enkele dagen staan we als PTT weer met z n allen 4 dagen in de 27ᵒ + te zweten

Nadere informatie

Young Executive Network Program

Young Executive Network Program Young Executive Network Program Young Executive Network Program Je bent jong, ambitieus en je wilt jezelf graag ontwikkelen in je persoonlijke en maatschappelijke carrière. Het is daarbij belangrijk dat

Nadere informatie

Nieuw jaar, nieuwe blog. En ja inderdaad ik heb al in 2 maanden niks meer geschreven.. sorry daarvoor. Inmiddels hebben al een paar mensen me gevraagd

Nieuw jaar, nieuwe blog. En ja inderdaad ik heb al in 2 maanden niks meer geschreven.. sorry daarvoor. Inmiddels hebben al een paar mensen me gevraagd (Fotos onderaan de pagina) Nieuw jaar, nieuwe blog. En ja inderdaad ik heb al in 2 maanden niks meer geschreven.. sorry daarvoor. Inmiddels hebben al een paar mensen me gevraagd wanneer ik weer eens wat

Nadere informatie

NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017

NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017 NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017 Je kan nu strijden om de meest eervolle positie op Naarderbos MATCHPLAY KAMPIOEN 2017 en deze ongelooflijke prijzen winnen: ALLE EER EN EEUWIG RESPECT NAARDERBOS MATCHPLAY

Nadere informatie

19 mei nr. 7. VAN DE SCHOOLLEIDING De nieuwe website. Studiedag na de Pinksteren RENOVATIE VAN HET VSO

19 mei nr. 7. VAN DE SCHOOLLEIDING De nieuwe website. Studiedag na de Pinksteren RENOVATIE VAN HET VSO 19 mei 2017 nr. 7 VAN DE SCHOOLLEIDING De nieuwe website Hebt u onze nieuwe website al bezocht? Nee? Dan raad ik u aan om dit snel te doen! Het is hetzelfde website-adres: www.dewingerdnunspeet.nl De nieuwe

Nadere informatie

Jeugdstappenplan voor jeugd tot 14 jaar: naar Clubhandicap 54 (GVB)

Jeugdstappenplan voor jeugd tot 14 jaar: naar Clubhandicap 54 (GVB) Jeugdstappenplan voor jeugd tot 14 jaar: naar Clubhandicap 54 (GVB) Wat is Clubhandicap 54 (GVB)? Het golfvaardigheidsbewijs (GVB) is per 1 april 2012 in een nieuw jasje gestoken. Het GVB is vanaf die

Nadere informatie

Jeugdstappenplan voor jeugd tot 14 jaar: naar Clubhandicap 54 (GVB)

Jeugdstappenplan voor jeugd tot 14 jaar: naar Clubhandicap 54 (GVB) Jeugdstappenplan voor jeugd tot 14 jaar: naar Clubhandicap 54 (GVB) Wat is Clubhandicap 54 (GVB)? Het golfvaardigheidsbewijs (GVB) is in 2012 omgedoopt tot Clubhandicap 54. Wanneer je heden ten dage je

Nadere informatie

Jijbent.nl: spelregels strategie. Vincent de Boer (Vinnie) Copyright 2019 Jijbent.nl

Jijbent.nl: spelregels strategie. Vincent de Boer (Vinnie) Copyright 2019 Jijbent.nl Jijbent.nl: spelregels strategie Vincent de Boer (Vinnie) Copyright 2019 Jijbent.nl Inhoud Spelregels Strategie...1 Doel van het spel...1 Het plaatsen van de stukken...1 De stukken...2 Het bord...3 Uitleg

Nadere informatie

Footgolf Reserveren Outfit

Footgolf Reserveren Outfit Footgolf Deze superleuke en unieke combinatie van golf en voetbal kan op IJsselweide gespeeld worden! Bij footgolf probeert u in zo min mogelijk schoten, over sloten en bunkers heen en tussen de bomen

Nadere informatie

REGLEMENT STABLEFORD SEIZOEN 2019

REGLEMENT STABLEFORD SEIZOEN 2019 REGELEMENT FLIGHT INDELING ALGEMEEN Op alle wedstrijden van de igolf MIX! competitie is het ALGEMEEN COMPETITIEREGLEMENT van toepassing. Aanvullend daarop zijn in dit reglement een aantal zaken vastgelegd

Nadere informatie