Agenda. maart. Agenda. april. Nobelstraat 2a. lekker. Als je je meneer. .com. Voor het. Koningskinderen T (030) met onze. de stad.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Agenda. maart. Agenda. april. Nobelstraat 2a. lekker. Als je je meneer. .com. Voor het. Koningskinderen T (030) met onze. de stad."

Transcriptie

1 Agenda maart (N.B. aanvangstijd ouderavondenn is uur tenzij anders vermeld) 10 mrt Tafeltjesavond 20 mrt Klas 2 vrij 23 mrt Studiemiddag leerkrachten, alle klassen om uur vrij 26 mrt Ouderavond kleuterklassen Elisabeth, Ali/Femke, Marrie en e Anne-Fleur/Sonja 28 mrt Inloop Maliebaan uur Agenda april 1 apr Ouderavond klas 1 2 apr Alle klassen om uur vrij i.v.m. de Paasvakantie 3 t/m 6 apr Paasvakantie 7 apr Ouderavond kleuterklassen Corry-An en Anne 9 apr Muziekavond, aanvang uur 21 apr Ouderavond klas 4 25 apr Begin Meivakantie Muziekavond! Er komt eindelijk weer een muziekavond! Will je ook iets spelen op dee muziekavond of gewoon lekker komen luisteren? Kom dan op 9 april 2015 naar de zaal van de Vrije School S Utrecht. Het begint om 18:00. Om 17:30 is de school al open en kunn je er wat te eten kopen (hartige hapjes). In de pauze is er koffie/ thee en iets lekkers. De opbrengst gaat naar de 6e klas voor het kamp. Als je je meneer Nieuwsbrief 6 maart 2015 (redactie Koos Blasé) wilt inschrijven om mee te t doen aan de muziekavond kan je een e inschrijfformulier halen bij Fred. Graag de formulieren uiterlijk op 1 april weer inleveren in de doos bij meneer Fred. Wil je meer informatie? Ga dan naar Lotte enn Seraphine uit de 5e klas. Lotte: lotteblindenbach@hotmail..com Seraphine:seraphine.leora@gmail.com Aanmelding broertjes/zusjess Voor het schooljaar zal heel spoedig een wachtlijst ontstaan. Mocht u een kind willen aanmelden dat in het schooljaar jaar wordt, dan wordt u aangeradenn om z.s.m. een aanmeldingsformulier op te vragen en in te sturen. Er geldt namelijk geen g voorrangsregeling als ouders te laat zijn met hun aanmelding. Koningskinderen Ook dit jaar organiseren wij weerr met een groep ouders KoningsKinderen'. Hét Koningsdagfeest in het Park Lepelenburg waar we geld inzamelen i voor verschillende goede doelen. (infoo op Welke ouder vindt het leuk om contactpersoon te zijn voor de kinderen op de Vrijee School? Je bent daarvoor 2 maal aanwezig bij een vergadering, verspreidt folders en posters p op school en hebt contact met kinderen die zich willen opgeven voor diee dag. Het is een leuke klus k om te doen en kan ook in een duo natuurlijk. Interesse? Graag contact opnemen met Annemijn Birnie (ouder Jobb uit klas 2) Nobelstraat 2a EN UTRECHT T (030) E binnenstad@buurtteamsutrecht.nl Vanaf januari 2015 zijn er 18 Utrechtse buurtteams, die postcode gericht werken. Wij gaan aan de slag met onze nieuwe taken in de zorg aan alle bewoners van de stad.

2 Er is twee jaar gewerkt met pilotteams en na een positieve evaluatie is het buurtteamprincipe nu in heel gemeente Utrecht geïmplementeerd. Verdeeld over 18 locaties in de stad zijn wij per januari voor iedereen bereikbaar. Ook in uw postcodegeb bied is er een buurtteam dat d het aanspreekpunt is voor bewoners die vastlopen met vragen rondom opvoeden en opgroeien, echtscheiding, werkloosheid, huiselijk geweld, psychische problemen, schulden, eenzaamheid en overlast. o Bij uw kind op school is ook een buurtteam actief. In de volgende nieuwsbrief zal de buurtteamm medewerker zich persoonlijk aan u voorstellen. Wanneer en bij welk buurtteam u terecht kunt is te vindenn op Het buurtteam Binnenstad is gevestigd op de Nobelstraat 2a. Voor fysiekee problemenn en medische zorg blijft de huisarts het eerste aanspreekpunt. De regel van de komende twee weken is: Op spullen wil ik zuinig zijn, Dat vinden we allemaa fijn!!! ====== ========= ========= ========= ========== ========= ========= ========== ======= Ingezonden bericht: In de nieuwsbrief is ruimte gereserveerd voor berichten b vann buiten de school. Een verzoek om een bericht te plaatsen moet gericht worden aan de d redactie van de nieuwsbrief (info@vrijeschoolutrecht.nl). Matthäus Passion Maart is de tijd van de Passie! Daarom voeren Utrechts kamerkoor Concerto Cherise en Ensemble Esprit op donderdag 26 maart 2015 de Matthäus Passion uit. Bachs Matthäus M Passion is voorr veel muziekliefhebbers een hoogtepunt in de muziek. Het samenspel van de aria s, koralen, koorstukken en de teksten uit het evangelie van Matthäus heeft al veel mensen beroerd. Concertoo Cherise en Ensemble Esprit zetten een grootse uitvoering neer met een intiem karakter. Veertig zangers en dertig muzikanten verzorgen een bijzondere avond Bach. Het concert start om o uur in de Geertekerk, bekend om haar sfeer en prachtige akoestiek, in hartje Utrecht. Kaarten bestellenn is raadzaam en kan via kosten zijn 25 euro in de voorverkoop. Concertoo Cherise is een jong kamerkoor dat voor een deel bestaat uit (toekomstige) ouders van onze school en oud vrije school leerlingen. Van harte welkom de 26e maart! Ilse (moeder van Juka, kleuterklas Corry-An), Johannes (vader van Teun, kleuterklas Marrie), Jorinde (moeder van Florian, 1e klas en Hanna, kleuterklas Corry-An), Mori (moeder van Birk, kleuterklas Elisabeth), Vera (moeder van Floris en Anna, kleuterklas Elisabeth)

3 Beste ouders en belangstellende, Lezing Opvoeden in het digitale tijdperk, door Edmond Schoorel Op dinsdag 7 april organiseert bso Salto en kdv het Elfenbankje een lezing. De lezing zal ten gehore worden gebracht door de heer Edmond Schoorel. Voor degene die Edmond Schoorel niet kennen: Edmondd Schoorel is kinderarts. Hij is auteur van onder andere De eerste zeven jaar, kinderfysiologie en van het eerste boek in deze serie: Warmte, het belang van warmte voor het opgroeiende kind.. Hij werktt in een multidisciplinair samenwerkingsverband in het Kindertherapeuticum in Zeist. De lezing zal gaan over het opvoeden in het digitale tijdperk, aan de hand van zijn nieuwee boek wat binnenkort zal verschijnen. Er is deze avond ruimte voor het stellenn van vragen. U bent alle van harte welkom. Voor deelname dient u zich vooraf aan te melden via het volgende adres: a.vanderheijden@ludens.nl Dinsdag 7 april Vanaf staat er een kopje koffie/thee klaar. Om zal de lezing beginnen Locatie: aulaa van de vrije school Utrecht Wees Welkom! Bso Salto en kdv Elfenbankje

4 Feestelijke uitnodiging Paaslezing en boekpresentatie: Dee Lijkwade van Turijn, Doodskleed van Jezus, Doopkleed van Christus, Cichorei Danielle van Dijk, dinsdag 31 maart 2015, aulaa van de Stichtse Vrije School Zeist, Socrateslaan 24; De boekpresentatie vindt plaats in het kader vann Levende School. Na de pauze zingt het Socrateskoo or een deel uit het Requiem van Fauré. Entree en koffie: gratis. Van tevoren opgeven hoeft niet, mag wel. Neem gerust iemand mee! LEER TE DURVEN!! Iedereen is wel eens bang. En dat is maar goed ook, want angst is gezond en kann ons beschermen tegen gevaar. Soms hebben kinderen echter zodanig last van angst die d dat een negatieve invloed heeft op hun gedrag thuis en op school en op hun zelfwaardering. LEER TE DURVEN leert kinderen in 8 bijeenkomsten van anderhalf uur u hun angst aan te pakken en weerbaarder te worden. Er wordtt o.a. gebruikk gemaakt van een werkboek voor opdrachten thuis. Ieder voor zich en samen dagen kinderen stap voor stap hun gedachten gerelateerd aan angst uit en gaan ze zich door helpende gedachtes te formu-lerenn sterker voelen. Het is een nieuwe, preventieve training, ontwikkeld Dr. Ellin Simon, universitair docent klinische psychologie (OU) en Prof. dr. Susan Bögels, hoogleraar orthopedago ogiek (UVA). De training is i evidence-based, d.w.z. dat de doelmatig-heidd en doeltreffendheid er van v wetenschappelijk is aangetoond. Voor kinderen van, 8-11 en jaar, met angsten die nog niet zodanig zijn dat de kinderenn klinisch zijn doorverwezen. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn start de training - maandagmiddag maximaal 8 kinderen. De training wordt gegeven door orthopedago ogen Tineke en Henk Scholten Meer weten? of bellen Pedagogische Praktijk Campstede, Jeremiass de Deckerstraat 46, Utrecht. Vakantiegastgezinnen gezocht voor kansarme kinderen! Nederlandse kinderen zijn volgens onderzoek de gelukkigste kinderen ter wereld. Niet verwonderlijk: de meeste kinderen groeien op in een financieel welvarende omgeving, met ouders die hen meer dan voldoende aandacht en liefde schenken. Helaas zijn er nog heel veel kinderenn in de rest van de wereld, maar ookk in ons eigen land voor wie dat allemaal niet vanzelfsprekend is. Al meer dan 50 jaar richt Europa Kinderhulp zich op dezee categorie kinderen. Iedere zomer brengen ca kinderen uit binnen en buitenland dankzij onze stichting een onvergetelijko ke vakantie door bij een Nederlands vakantiegastgezin. Een jaarlijks hoogtepunt in het weinig rooskleurige bestaan van deze kinderen. Ook dit jaar zijn we op zoek naarr mensen diee graag tweeënhalve week een Frans, Duits of Nederlands kind bij hen thuis willen laten logeren. Om het kind een fijne vakantiee te geven hoeft u beslist geen buitengewone dingen te ondernemen. Het gaat vooral om rust en regelmaat, omm liefde en aandacht.

5 Denkt u daarom bij het plannen van de komende zomervakantie eens aan de mogelijkheid een kind dat het niet zo goed heeft als uw eigen kinderen, de vakantie van zijn leven te geven. Ter inspiratie willen we u graag attent maken op de prachtige en vaak ontroerende verhalen van (voormalige) vakantiegastouders. Ga daarvoor naar: Voor de data van de kinderreizen van de provincie Utrecht verwijzen we naar onze website. Klik rechts het blokje Regio s aan en ga vervolgens links naar Utrecht. Op de kaart kunt u zien onder welke regio uw woonplaats valt. Klik dan rechts het blokje Kinderreizen + vakantiedata aan om te zien wanneer de kinderreizen in uw regio zijn. Wilt u eerst even telefonisch met een medewerker overleggen voordat u zich aanmeldt? Dat kan: onze medewerkster Delphine (tel ) staat u graag te woord. U kunt zich ook aanmelden via de website. U krijgt dan vrijblijvend een informatieboekje toegestuurd. Empathisch Communiceren met kinderen Als ouder of opvoeder zijn we geneigd kinderen te berispen voor wat ze fout doen en te belonen voor wat ze goed doen. Wat we hiermee bereiken is dat kinderen vanuit angst voor straf dingen doen of laten. Of dat ze iets doen vanwege de beloning in plaats van dat ze het zelf graag willen. Bij opvoeden vanuit gelijkwaardigheid ga je voor een positieve, open communicatie met kinderen. Dat dit iets anders is dan een kind gelijk geven leer je tijdens de interactieve workshop Empathisch Communiceren met kinderen. We gaan onderzoeken hoe wij communiceren met onszelf en met kinderen en gaan praktisch oefenen met vraagstukken waar we in de opvoeding tegenaan lopen. De workshop wordt gegeven door trainer Geweldloze Communicatie Annemiek Shrestha-van der Krogt en vindt plaats op vrijdag 24 april van 9.30 tot uur bij Kleinkunst BSO Utrecht, Hoge Weide 6, 3541 BC in Utrecht. Prijs: 37,50 Wil je je opgeven of meer informatie? Kijk dan op mail naar info@empathieworkshops.nl of bel

6

7

8

9 Kindermoestuin Van Bos tot Moes Kindermoestuin Van Bos tot Moes is een educatieve tuin na schooltijdd op donderdagmiddag aan de Koningsweg bij Koningshof. Van Bos tot Moes is opgericht door Lotte de Man en Nienke van den Berg. Met Van Bos tot Moes organiseren we sindss 2013 wekelijks de Kindermoestuinen en jaarlijkss de Buitenweek. De afgelopen twee jaar hebben we de moestuin georganiseerd bij boerderij de Zonnewijzer in Amelisweerd. Dit jaar gaan we zaaien bij Koningshof: dichterbij de stad en makkelijker toegankelijk voorr de ouders van de kinderen. Er is op dit moment plek voor ongeveer 15 kindjes uit groep 5 t/m 8. Ieder kind krijgt een eigen stukje grond om van alles in te zaaien, planten, verzorgen & oogsten. We proberen de kindjes van school op te halen met de fiets en ze worden opgehaaldd van de tuin door de ouders. We vragen 250 euro voor een heel seizoen moestuinlessen (van eindd maart t/m oktober) inclusief zaden, plantjes, gereedschap en 'open tuinier zaterdagmiddagen' voor ouders en familie. Op onze Facebook pagina kun je nog veel meer zien en lezen l over de Kindermoestuin: Heb je een vraag over de moestuin? Mail of bel ons dan even (Nienke: ).

Agenda. januari. Agenda. februari. Agenda. 10.30 uur: 10.15 uur: maart. Open dag. zaterdag. klassen. echt niet Jullie zijn VAN 10.00 12.

Agenda. januari. Agenda. februari. Agenda. 10.30 uur: 10.15 uur: maart. Open dag. zaterdag. klassen. echt niet Jullie zijn VAN 10.00 12. Agenda januari 31 jan Open dag: klassen 1 t/m 5 op school Nieuwsbrief 30 januari 20155 (redactie Koos Blasé) Agenda februari (N.B. aanvangstijd ouderavondenn is 20.00 uur tenzij anders vermeld) 3 febr

Nadere informatie

2 april 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 3 Vr 4 Ma 7 Di 8 Wo 9 Do 10 10-minutengesprekken Weekend Gruitdag. 8.30 uur, verkoop kaarsenzakken voor SamenLoop voor Hoop bij de tribune. De donatiepot

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 17, nummer 13 vrijdag 20 maart 2015

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 17, nummer 13 vrijdag 20 maart 2015 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 17, nummer 13 vrijdag 20 maart 2015 Beste ouders, Afgelopen woensdag was het druk op het Eendenplein. Vanwege het stembureau kwamen veel

Nadere informatie

januari Agenda Agenda februari Open dag uur: uur: uur: leerkrachten alle klassen vrij zaterdag de leerlingen. In twee kleuterklasse

januari Agenda Agenda februari Open dag uur: uur: uur: leerkrachten alle klassen vrij zaterdag de leerlingen. In twee kleuterklasse Nieuwsbrief 22 januari 2016 (redactie Koos Blasé) Agenda januari (N.B. aanvangstijd ouderavondenn is 20.00 uur tenzij anders vermeld) 25 jan Studiedag leerkrachten, alle klassen vrij 26 jan Ouderavond

Nadere informatie

december er 2015 Agenda januari Agenda alle klassen vrij gelukkig Kerstspel kinderen. ze onder jaar hebben in te stappen. Voor wie

december er 2015 Agenda januari Agenda alle klassen vrij gelukkig Kerstspel kinderen. ze onder jaar hebben in te stappen. Voor wie Nieuwsbrief 11 decembe er 2015 (redactie Koos Blasé) Agenda december (N.B. aanvangstijd ouderavondenn is 20.00 uur tenzij anders vermeld) 15 dec Grondsteenspreuk 08.300 uur 17 dec Kerstspel ( s avonds,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 maart 2019

Nieuwsbrief 15 maart 2019 Nieuwsbrief 15 maart 2019 Agenda maart (N.B. aanvangstijd ouderavonden is 20.00 uur tenzij anders vermeld. Data staan ook in het Ouderportaal. (Ouderportaal is leidend.) 21 mrt Muziekavond HP Agenda april

Nadere informatie

Koos Blasé. Agenda. maart. Agenda. april. Voor het. ) en het werk. Namens. Locatie van de. te bieden.

Koos Blasé. Agenda. maart. Agenda. april. Voor het. ) en het werk. Namens. Locatie van de. te bieden. Nieuwsbrief 11 maart 2016 (redactie Koos Blasé) Agenda maart (N.B. aanvangstijd ouderavondenn is 20.00 uur tenzij anders vermeld) 17 mrt Tafeltjesavond 19 mrt Inloop Maliebaan 10.30 12.30 uur 24 mrt Paasviering,

Nadere informatie

Nieuwsbr. Agenda. maart. Agenda. Ouders. april. verschillende. en in alle. Namens. buiten de

Nieuwsbr. Agenda. maart. Agenda. Ouders. april. verschillende. en in alle. Namens. buiten de Nieuwsbr rief 29 maart 2018 Agenda maart (N.B. aanvangstijd ouderavondenn is 20.00 uur tenzij anders vermeld) 29 mrt Paasviering, alle klassen om 13.00 uur vrij 30 mrt Paasvakantie t/m 2 april Agenda april

Nadere informatie

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 8, maart Notenbalkdag 13 mei = feest! Koffieochtend 13 maart a.s. Pagina 1 van 7.

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 8, maart Notenbalkdag 13 mei = feest! Koffieochtend 13 maart a.s. Pagina 1 van 7. Nieuwsbrief nr. 8, maart 2015 www.notenbalk-zwijndrecht.nl In een Notendop T: 078-8200018 Beste ouders, En zo is de voorjaarsvakantie alweer voorbij en zijn we met team en kinderen weer fijn aan het werk

Nadere informatie

februari Agenda Agenda maart cht Koos Blasé leerkrachten jaar met een klas mee te afwisseling. wordt. zullen we g. Kromme Nieuwegrac Kromme circa 14

februari Agenda Agenda maart cht Koos Blasé leerkrachten jaar met een klas mee te afwisseling. wordt. zullen we g. Kromme Nieuwegrac Kromme circa 14 Nieuwsbrief 5 februari 2016 (redactie Koos Blasé) Agenda februari (N.B. aanvangstijd ouderavondenn is 20.00 uur tenzij anders vermeld) 9 feb Ouderavond klas 6 9 feb Alle klassen om 13.00 uur vrij i.v.m.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december 2017 (redactie Ines Scheffer)

Nieuwsbrief 22 december 2017 (redactie Ines Scheffer) Nieuwsbrief 22 december 2017 (redactie Ines Scheffer) Agenda januari (N.B. aanvangstijd ouderavonden is 20.00 uur tenzij anders vermeld) 9 jan Ouderavond leervoorwaarden kleuterklassen LR 16 jan Ouderavond

Nadere informatie

jaargang 16, nummer 14 vrijdag 4 april 2014 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Beste ouders,

jaargang 16, nummer 14 vrijdag 4 april 2014 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Beste ouders, Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 16, nummer 14 vrijdag 4 april 2014 Beste ouders, De komende periode staan er verschillende activiteiten op het programma. Omdat Pasen dit

Nadere informatie

Gastles muziek groep 5/6

Gastles muziek groep 5/6 Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2014 2015 02 maart 2015 Inhoud: Pagina 1: Daltondag Aanmelden

Nadere informatie

Hoera, het is (bijna) klaar

Hoera, het is (bijna) klaar Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE 071-5121675 St. Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Hoera, het is (bijna) klaar jaargang 13, nummer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. OBS De Kleine Dichter! Heycopplein EX Utrecht! !!!! Waalstraat SH Utrecht

NIEUWSBRIEF. OBS De Kleine Dichter! Heycopplein EX Utrecht! !!!! Waalstraat SH Utrecht Datum 14 februari 2014 24 februari eerste steen Maandag 24 februari is weer een heugelijke mijlpaal in de nieuwbouw. Op die dag wordt de zogenaamde eerste steen gelegd. We wilden niet zo n traditionele

Nadere informatie

De rapporten komen er aan!

De rapporten komen er aan! RKBS Pius X Schooljaar 2014-2015 Aflevering 12 13 maart 2015 De rapporten komen er aan! IN DIT NUMMER: Interessante informatie: Rapporten komen er aan! Rekencijfers op de rapporten Inplannen tienminuten-gesprek

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 april 2019

Nieuwsbrief 26 april 2019 Nieuwsbrief 26 april 2019 Agenda april (N.B. aanvangstijd ouderavonden is 20.00 uur tenzij anders vermeld. Data staan ook in het Ouderportaal. (Ouderportaal is leidend.) 27 apr Begin meivakantie Agenda

Nadere informatie

ondersteuning dichtbij

ondersteuning dichtbij Buurtteams, professionele ondersteuning dichtbij BUURTTEAMS UTRECHT Iedereen wil graag grip houden op het eigen leven. Maar wat als dat door omstandigheden niet lukt? Dan staat het buurtteam voor u klaar!

Nadere informatie

MAART 15 Respect Aandacht Samen

MAART 15 Respect Aandacht Samen 7 Nieuwsbrief 7 OBS De Kyckert Lange Spruit 88 2291 LC Wateringen tel. 0174 29 31 16 dekyckert@dekyckert.nl www.dekyckert.nl @DEKYCKERT Nieuwsbrief 9 komt uit op 13-04-2015 Een berichtje van meester Michael...

Nadere informatie

Oefenweek vijf-gelijke-dagen-model. Met vriendelijke groet, Richard Boering & Nicky van den Bos-Lam penningmeesters ouderraad

Oefenweek vijf-gelijke-dagen-model. Met vriendelijke groet, Richard Boering & Nicky van den Bos-Lam penningmeesters ouderraad Schooljaar 2013-2014 Nummer: 9 Datum: 31-01 - 2014 Februari Zaterdag 01-02- 2014 Mogelijkheid tot oefenen Tafeltennistoernooi Maandag t/m vrijdag 10-02 t/m 14-02- 2014 Vijf gelijke dagen model - proefweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 december 2018

Nieuwsbrief 14 december 2018 Nieuwsbrief 14 december 2018 Agenda december (N.B. aanvangstijd ouderavonden is 20.00 uur tenzij anders vermeld. Data staan ook in het Ouderportaal. Ouderportaal is leidend.) 17 dec Paradijsspel op HP

Nadere informatie

ebruari 2015, schooljaar Nummer 7

ebruari 2015, schooljaar Nummer 7 F ebruari 2015, schooljaar 2014-2015 Nummer 7 Inhoud van deze Nieuwsbrief: o Inleiding van de directeur o Uit de kleutergroepen o De schoolkerkdienst vrijdag 20 maart o Uit de groepen 3B + 7B o Vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar

Nieuwsbrief. Schooljaar In deze nieuwsbrief Groepsindeling 2018-2019 Afscheid meester Jacco Terugkoppeling enquête Inleveren rapport Kr8kidzz faalangst Ouderavond Talent georganiseerd door PSZ/KDV Ukkie Nieuwsbrief Schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 16 7 JANUARI 2016 Inhoud: De allerbeste wensen voor 2016! Hulpouders bedankt! Voorbereiding Vormsel Vakantierooster 2016-2017 Agenda en bijlagen Informatieblaadje Basisschool

Nadere informatie

INFORMATIE APRIL 2014 NUMMER 8

INFORMATIE APRIL 2014 NUMMER 8 INFORMATIE APRIL 2014 NUMMER 8 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Over enkele weken wordt ons schoolplein een Schoolplein 14. Het benodigde geld is er nog niet. We zijn wel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vakantiedata schooljaar 2013 2014:

Nieuwsbrief. Vakantiedata schooljaar 2013 2014: Nieuwsbrief Schooljaar 2013 2014 Vorige week is het nieuwe schooljaar begonnen. We zijn blij dat alle kinderen weer op school zijn en we horen heel veel leuke vakantieverhalen. Ook alle teamleden hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juni 2019

Nieuwsbrief 8 juni 2019 Nieuwsbrief 8 juni 2019 Agenda juni (N.B. aanvangstijd ouderavonden is 20.00 uur tenzij anders vermeld. Data staan ook in het Ouderportaal. (Ouderportaal is leidend.) 10 juni 2 e Pinksterdag 11 juni Studiedag

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig Vrijdag 27 mei 2016, 1 ste jaargang Nummer 35, week 22 Jarige komende week Za 28 mei Noah Gerrits UILEN Agenda 30 mei Schoolfotograaf Aanwezigheid directie, ib-er en administratie Hieronder staat vermeld

Nadere informatie

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief.

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 4-2017 Onze Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Bijzondere activiteiten en vrije dagen vindt u in deze Nieuwsbrief

Nadere informatie

6 maart Geachte ouder(s) / verzorger(s),

6 maart Geachte ouder(s) / verzorger(s), 10 6 maart 2018 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Een kijkje in de keuken In de media leest u vaak over werkdruk in het onderwijs en het te kort aan personeel. De stakingen van de afgelopen tijd hebben

Nadere informatie

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD Schooljaar 2016-2017 / 6 april 2017 INHOUD Pasen Opslagruimte gezocht Schoolfruit Leerlinggegevens Koningsspelen MR Schoolreis Juffen- /Meesterdag Muzelinck Kangoeroewedstrijd Heivlus Kindervakantieweek

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 11 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Peuterspeelzaal op school Schoolkerkdienst Koptelefoontjes Stakingsvrij 14 februari en vrije dag 16 februari Theaterlessen nieuws Typecursus nog plaatsen

Nadere informatie

Lijster eens. 20 maart 2017 schooljaar nieuwsbrief 14

Lijster eens. 20 maart 2017 schooljaar nieuwsbrief 14 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 20 maart 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 14 Van de directie In deze Lijstereens een aantal berichten op herhaling. Het is deze week

Nadere informatie

Nieuwsbr. maart. Agenda. Agenda. april. verschillende. behoren tott de oogst. Eén ei is. Misschien is het jullie de school- krant.

Nieuwsbr. maart. Agenda. Agenda. april. verschillende. behoren tott de oogst. Eén ei is. Misschien is het jullie de school- krant. Nieuwsbr rief 16 maart 2018 Agenda maart (N.B. aanvangstijd ouderavondenn is 20.00 uur tenzij anders vermeld) 17 mrt Inloopochtend Maliebaan 10.30 12.30 uur 21 mrt Lezing Jaarfeesten door Susan van Kempen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar april 2017

Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar april 2017 Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar 2016-2017 21 april 2017 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de zestiende Nieuwsbrief van dit schooljaar. De volgende Nieuwsbrief kunt u verwachten op vrijdag 12 mei 2017.

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers met een kind op OBS Roombeek in Enschede week 6 8 februari 2018

Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers met een kind op OBS Roombeek in Enschede week 6 8 februari 2018 Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers met een kind op OBS Roombeek in Enschede week 6 8 februari 2018 Volg ons op twitter: twitter.com/obsroombeek Volg ons op Facebook: Openbare-Basisschool-Roombeek Algemeen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland

Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland Schooljaar 2015-2016 nummer 4, oktober 2015 Herfst, appels plukken, wandelingen in het bos, paddenstoelen zoeken en bomen tekenen. Zingen, verhalen horen, rekenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda 27-06-2014 Agenda Discussieavond 30-06 doorschuifmiddag 30-06 schoomaakavond 01-07 afscheid groep 8 02-07 afscheid juf Houkje 04-07 laatste schooldag 05-07 t/m 17-08 ZOMERVAKANTIE Zoon voor juf Bianca!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbr. Agenda. oktober. Agenda. november. Ines Scheffer. alle klassen vrij. alle locaties. Ik merk dat. kaak stellen!

Nieuwsbr. Agenda. oktober. Agenda. november. Ines Scheffer. alle klassen vrij. alle locaties. Ik merk dat. kaak stellen! Nieuwsbr rief 6 oktober 2017 (redactie Iness Scheffer) Agenda oktober (N.B. aanvangstijd ouderavondenn is 20.00 uur tenzij anders vermeld) 10 okt Ouderavond klas HP 2 12 okt Ouderavond klas MB2 14-22 okt

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Informatie van het Odensehuis

Informatie van het Odensehuis Deze informatie is bedoeld voor iedereen die regelmatig bij het Odensehuis komt. Dit zijn alle mensen die het Odensehuis bezoeken, deelnemen aan activiteiten of op andere wijze betrokken zijn: wekelijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Voor op de kalender Overblijven Nieuwe leerkrachten Wensjes Telefoonlijst en Informatie van ouders Controle hoofdluis Contact met school Oud papier De Gouden

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 26: 25.03.2016 Belangrijke data: 28 maart t/m 1 april: alle kinderen vrij van school 04 april t/m 15 april: kledinginzameling voor All 4 Africa

Nadere informatie

Babbels. meisjes voetbalteam schoolvoetbal. Agenda activiteiten

Babbels. meisjes voetbalteam schoolvoetbal. Agenda activiteiten Milieubende Een aantal weken geleden heeft groep 7 u gevraagd om, in het kader van het milieu, een dagje geen vlees te eten en de recepten in te leveren. Met dit plan om mee te werken aan een beter milieu

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Studiedag. LED verlichting en zonnepanelen. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Studiedag. LED verlichting en zonnepanelen. In dit nummer: 15 januari 019 Nieuwsbrief In dit nummer: Studiedag Zoals ook in onze jaarkalender staat vermeld, is er op maandag 8 januari a.s. een studiedag voor de leerkrachten. Dat betekent, dat alle leerlingen deze

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 24 De Vuurvl Juni 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster 2017-2018 Oproep voor hulp in

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juni en juli Juni Juli 1 juni Sportdag ( gr. 1 t/m 4 vrij ) 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 2 juni Margedag, leerlingen vrij 4 juli Maandopening

Nadere informatie

Sauwerd, februari 2015

Sauwerd, februari 2015 Sauwerd, februari 2015 Van de directeur Op je kop in de prullenbak! Drie weken lang heeft de container van de actie recycleplan op ons schoolplein gestaan. En wat werd er flink gesjouwd met oude elektrische

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

januari 2018 Nieuwsbr Agenda Agenda klassen 1 t/m verschillende Dank aan alle ouders drie locaties mee. We uur: Welkom en korte 11.

januari 2018 Nieuwsbr Agenda Agenda klassen 1 t/m verschillende Dank aan alle ouders drie locaties mee. We uur: Welkom en korte 11. Nieuwsbr rief 26 januari 2018 Agenda januari 2018 (N.B. aanvangstijd ouderavondenn is 20.00 uur tenzij anders vermeld) 27 jan Open dag Hieronymusplanstoen: klassen 1 t/m 4 van HP op o school 30 jan Lezing

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Levende School

Levende School Levende School 2018-2019 Bijzondere lezingen voor ouders, leraren en belangstellenden Kijk ook op de site van de school (www.svszeist.nl) onder het kopje: ouders / lezingen. We verzorgen vanaf januari

Nadere informatie

18.45 19.00 uur: Inloop met koffie en thee 19.00 19.45 uur: 1 ste ronde 19.45 20.00 uur: Wisselen 20.00 20.45 uur: 2 de ronde

18.45 19.00 uur: Inloop met koffie en thee 19.00 19.45 uur: 1 ste ronde 19.45 20.00 uur: Wisselen 20.00 20.45 uur: 2 de ronde KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2015-2016 // 16 e jaargang // nummer 4 // 10 september 2015 Website www.delangenoord.nl De Langenoord ALGEMENE INFORMATIE-AVOND Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 19 nr. 15 datum 31-03-2016 week 27&28 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 06-04 Rapportgesprekken

Nadere informatie

september er 2016 Agenda Agenda oktober Ines Scheffer 11 t/m t/m 23 herfst die allemaal. toe. Namens van moed. de leeftijd in de klassen

september er 2016 Agenda Agenda oktober Ines Scheffer 11 t/m t/m 23 herfst die allemaal. toe. Namens van moed. de leeftijd in de klassen Nieuwsbrief 23 septembe er 2016 (redactie Ines Scheffer) Agenda september (N.B. aanvangstijd ouderavondenn is 20.00 uur tenzij anders vermeld) 26 sept Ouderavond klas 1 (HP en MB) 29 sept Michaëlsfeest,

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 14-10-2015 Nummer 4 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 30 maart Goede Vrijdag: vrij! 2 april 2 e Paasdag: vrij! 5 april schoolfotograaf Knappe Koppies 6 april Rapporten inleveren 10 april Voorstelling

Nadere informatie

september Agenda Agenda oktober en Gerben Nieuwsbrief zijn. geregeld coöperatie. maar we denken dat

september Agenda Agenda oktober en Gerben Nieuwsbrief zijn. geregeld coöperatie. maar we denken dat Nieuwsbrief 11 septemberr 2015 (redactiee Koos Blasé) Agenda september (N.B. aanvangstijd ouderavondenn is 20.00 uur tenzij anders vermeld) 14 sept Ouderavond kleuterklas Anne-Fleur en Lieke 15 sept Ouderavond

Nadere informatie

GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK

GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK Januari 2019 Maartenskerkgemeente Doorn GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK OREN EN OGEN VAN DE KERK IN DE STRAAT Sonja Bloemers DOOR JOU DOET GOD ZIJN WERK Fred Ekhart GELOVEN DOE JE SAMEN Hester van der

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten

Naschoolse activiteiten NSA Onder De Bogen Beste ouder(s)/verzorger(s), In januari 2019 hebben we weer een boeiend aanbod aan Naschoolse Activiteiten (NSA) dat vanuit KMN Kind & Co wordt georganiseerd. Hoe gaat dat in zijn werk?

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief van:

Nieuwsbrief van: We zijn weer begonnen! Afgelopen maandag is het nieuwe schooljaar begonnen en wat waren de kinderen benieuwd naar de nieuwe inrichting. Sommige leerlingen hebben in de laatste vakantieweek al een sneak

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Welkom. Lente-nieuwsbrief van Klim! kindercoaching. Beste lezer,

Welkom. Lente-nieuwsbrief van Klim! kindercoaching. Beste lezer, Beste lezer, Lente-nieuwsbrief van Klim! kindercoaching Welkom Elly Bos-Vlugt heet u van harte welkom bij de 1e nieuwsbrief van Klim! Deze nieuwsbrief zal steeds aan het begin van de lente, de zomer, de

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie