Te Koop. Nederhemert Maasdijk 90

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Te Koop. Nederhemert Maasdijk 90"

Transcriptie

1 Te Koop Nederhemert Maasdijk 90 Deze royale, authentieke vrijstaande woonboerderij met hooiberg, schuren en mooie grote tuin op een royaal perceel, bevindt zich op een schitterende locatie aan de voet van de Maasdijk in Nederhemert, ideaal voor bed en breakfast of een bedrijf aan huis. Vraagprijs : ,- k.k Perceel : 5895 m² Woonopp : 265 m² Inhoud : 1000 m³ Bouwjaar : 1781 Aanvaarding : in overleg

2 Inleiding object Deze royale authentieke vrijstaande dijkwoning met hooiberg, schuren, oprit en grote tuin, ligt op een prachtige woonlocatie aan de Maasdijk in Nederhemert. De woning ligt op een groot perceel met schuren en een nostalgische hooiberg, wat een ideale locatie is voor bed en breakfast of een bedrijf aan huis. Alle voorzieningen bevinden zich in het centrum van het dorp, zoals allerlei winkels, de kerk en de basisschool. De mooie steden Heusden en Zaltbommel met het NS station en de snelweg A2 zijn in 10 minuten te bereiken, de grotere stad s-hertogenbosch bevindt zich op 20 minuten afstand.

3 Omgeving Aan de overzijde van de dijk bevinden zich de uiterwaarden, waar het prachtig is om te wandelen, de Maasdijk ligt aan de afgedamde Maas, waar bijna geen stroming en scheepvaart is. Het is een ideale plek voor watersportliefhebbers, om te zwemmen, kanoën, roeien of te vissen. In de nabije omgeving bevindt zich een veerpont waarmee je kunt oversteken naar Nederhemert-Zuid, waar je zomer en winter schitterende wandelingen kunt maken langs het kasteel, de eeuwenoude bomen en prachtige landschappen. Een bezoek aan één van de oudste speeltuinen van Nederland is zeker de moeite waard. De kinderen kunnen er naar hartelust spelen, terwijl de ouders op het terras onder de bomen kunnen genieten van een kopje koffie, een ijsje of een lekkere pannekoek. Ook in Nederhemert-Noord zijn er verschillende restaurants waar je gezellig een hapje kunt eten van betaalbaar tot culinair.

4 Staat van onderhoud De woning is in1781 gebouwd en heeft nog de nostalgie van vroeger tijden met mooie balkenplafonds en originele plavuizen. Het rieten dak van de woning verkeert in redelijke staat van onderhoud, er is wel wat achterstallig schilderwerk, maar met enige inspanning is er van deze woonboerderij een schitterend object te realiseren. De hooiberg verkeert in prima staat van onderhoud, is praktisch ingedeeld in verschillende ruimtes, maar moet inpandig nog wel afgewerkt worden. Het rieten dak van het bijgebouw is wel aan vervanging toe.

5 Constructief De woning is traditioneel gebouwd, de gevels zijn opgetrokken in metselwerk met steense muren gedeeltelijk voorzien van voorzetwanden, houten spantconstructie, houten verdiepingsvloer en houten kozijnen met enkele beglazing. De woning heeft een zadelkapconstructie met riet gedekt en aan één zijde voorzien van twee dakkapellen.

6 Indeling begane grond De hoofdingang is aan de voorzijde van de woning, waar vroeger de opkamer was en is voorzien van een toilet en geeft toegang tot de woonkamer en keuken. Vloerafwerking : originele plavuizen. Wandafwerking : stucwerk en schoon metselwerk. Plafondafwerking: balkenplafond met houten delen.

7 Woonkamer De sfeervolle ruime woonkamer heeft drie hoogteniveaus en is voorzien van een mooie gemetselde schouw met houtkachel en een haardbank, wat met het balkenplafond en de originele plavuizen de gezellige sfeer van vroeger geeft. Wandafwerking : voorzetwanden met stucwerk. Vloerafwerking : originele plavuizen. Plafondafwerking : balkenplafond met houten delen.

8

9 Keuken Mooie woonkeuken met keukenblok in rechte opstelling(1995) voorzien van een granieten aanrechtblad en twee aparte opstellingen met veel bergruimte. Ook bevindt zich een grote originele schouw van vroeger in de keuken, er is toegang tot de kelder en de centrale hal en er is een loopdeur naar buiten aan de zijkant van de woning. Vloerafwerking : originele plavuizen. Wandafwerking : wandtegels en stucwerk. Plafondafwerking : balkenplafond met houten delen.

10 Kelder Vanuit de keuken is de kelder te bereiken. Vloerafwerking : plavuizen. Wandafwerking : stucwerk. Plafondafwerking : stucwerk.

11 Hal De prachtige ruime hal met trapopgang, bevindt zich in het midden van de woning en geeft toegang tot de keuken, de ouderslaapkamer, badkamer en twee kleinere slaapkamers. Vloerafwerking : originele plavuizen. Wandafwerking : stucwerk en schoon metselwerk. Plafondafwerking : houten delen.

12 Ouderslaapkamer 1 De ouderslaapkamer bevindt zich op de begane grond en geeft toegang tot de badkamer. Vloerafwerking : vloerbedekking. Wandafwerking : gipsplaten gesausd. Plafondafwerking : balkenplafond met houten delen.

13 Badkamer De badkamer is voorzien van een vrijstaand ligbad, douchecabine, badmeubel met wastafel, toilet en radiator. Vloerafwerking : vloertegels. Wandafwerking : wandtegels en stucwerk. Plafondafwerking : houten delen.

14 Slaapkamer 2 Slaapkamer 2 is op de begane grond aan de dijkzijde Vloerafwerking : vloerbedekking. Wandafwerking : stucwerk. Plafondafwerking : gipsplaten gesausd.

15 Slaapkamer 3 Deze slaapkamer bevindt zich naast slaapkamer 2 op de benedenverdieping. Vloerafwerking : vloerbedekking. Wandafwerking : stucwerk. Plafondafwerking : gipsplaten gesausd.

16 Kantoor Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een flink kantoor met een trapopgang naar een bergruimte. Vanuit het kantoor is de berging te bereiken en er is een loopdeur naar buiten, waar zich aan de buitenzijde de openslaande houten deuren bevinden. Vloerafwerking : vloerbedekking. Wandafwerking : schoon metselwerk en houten delen. Plafondafwerking : gipsplaten gesausd.

17 Slaapkamer 4 Deze slaapkamer is aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een inbouwkast. Vloerafwerking : vloerbedekking. Wandafwerking : schoon metselwerk. Plafondafwerking : balkenplafond met houten delen.

18 Witgoedruimte De witgoedruimte is aan de achterzijde van de woning. Vloerafwerking : betonnen vloer. Wandafwerking : schoon metselwerk. Plafondafwerking : houten delen.

19 Indeling eerste verdieping Vanuit de hal is de eerste verdieping te bereiken. Overloop met vide en bergruimte achter knieschotten, geeft toegang tot slaapkamer 5. Vloerafwerking : houten delen. Wandafwerking : metselwerk gesausd en houten delen. Plafondafwerking : houten delen.

20 Slaapkamer 5 Grote slaapkamer voorzien van een inbouwkast en twee dakkapellen. Vloerafwerking : vloerbedekking. Wandafwerking : gipsplaten gesausd. Plafondafwerking : balkenplafond met houten delen.

21 Schuur en hooiberg De hooiberg heeft een afmeting van 5 m x 7,5 m, het rietgedekte bijgebouw heeft een afmeting van 26 m x 5 m en heeft gedeeltelijk een overkapping, de bedrijfshal erachter is geïsoleerd, heeft een zolderverdieping, verlichting, krachtstroom, een overheaddeur en een loopdeur. De afmeting is 10 m x 14 m, goothoogte 4 m.

22 Tuin De woning ligt op een royaal perceel en heeft dus een flinke tuin, waarvan een groot gedeelte is voorzien van gazon met rondom veel bomen. De voortuin is aangelegd als siertuin met buxushagen en grindpaadjes. Kortom een veelzijdige tuin waar je op elk moment van de dag wel ergens een rustig plekje kunt vinden om te genieten van de zon.

23 Parkeergelegenheid Er is voldoende parkeergelegenheid op de oprit en op het erf naast de schuren. Kadastrale gegevens Gemeente Kerkwijk, sectie T, nummers 962 en 963, groot 58 are en 95 ca. Bijzonderheden Deze authentieke vrijstaande woonboerderij op een groot perceel is een prachtige locatie voor B&B of een bedrijf aan huis. De woning ligt in een prachtige woonomgeving en alle voorzieningen zijn in het dorp aanwezig, zoals allerlei winkels en de basisschool. Algemeen Deze informatie treft u ook aan op: Brochure De in deze brochure verstrekte informatie dient gezien te worden als een vrijblijvende aanbieding en een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bezichtiging Indien na het bekijken van de brochure uw interesse is gewekt, zijn wij uiteraard bereid een vrijblijvende afspraak met u te maken om het desbetreffende pand te bezichtigen. Een bezichtiging is eveneens voor de verkoper een enerverende aangelegenheid. Wij stellen het dan ook zeer op prijs wanneer u uw bevindingen, dus ook als die negatief zijn, binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kantoor kenbaar wilt maken.

24 Samenstelling van de gegevens Ondanks dat deze brochure met de grootst mogelijke zorg en nauwkeurigheid is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolkomenheden in de omschrijving, bijlagen en/of tekeningen aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid. Opdracht De eigenaar van dit pand heeft ons de opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop van zijn woning, hetgeen voor de koper geen financiële consequentie inhoudt. Bijlagen In de bijlagen treft u aan: Kadastrale kaart Omgevingskaart Plattegrond van de woning Lijst roerende zaken Verkopend makelaar Gerard Vos Makelaardij & Taxaties Maasdijk 2a 5317 KR Nederhemert Telefoon: Mobiel: Fax: info@gerardvosmakelaardij.nl Internet: Openingstijden kantoor Maandag tot en met vrijdag: van 9.00 tot uur s avonds: van tot uur Buiten onze openingstijden zijn wij u graag van dienst, gelieve op afspraak. Geheel vrijblijvend kunnen wij u uitvoerig informeren over de mogelijkheid tot verkoop van uw eigen onroerend goed, etc. Uiteraard kunt u bij aankoop van deze woning u laten bijstaan door uw eigen makelaar die uw belangen optimaal kan behartigen

25 B Begane grond

26 Eerste verdieping

27

28

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11 Te Koop Delwijnen Delwijnsekade 11 Op een heerlijk rustig plekje aan de rand van de landerijen, staat deze keurig onderhouden vrijstaande woning met schuur, hobbykas, oprit en sfeervolle tuin op een royaal

Nadere informatie

Te Koop Bruchem Krangstraat 5 Vraagprijs : 995.000,- k.k Perceel : 25620 m² Woonopp : 200 m² Inhoud : ca. 700 m³ Bouwjaar : ca.

Te Koop Bruchem Krangstraat 5 Vraagprijs : 995.000,- k.k Perceel : 25620 m² Woonopp : 200 m² Inhoud : ca. 700 m³ Bouwjaar : ca. Te Koop Bruchem Krangstraat 5 Op een superlocatie met een prachtig uitzicht, bevindt zich deze boerderij Veldzicht met schuren, oprit, tuin, gras en bouwland op een groot perceel, aan de rand van het dorp

Nadere informatie

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14 TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14 STERK IN PRIJS VERLAAGD STERK IN PRIJS VERLAAGD GEHEEL GERENOVEERDE EN VERNIEUWDE VRIJSTAANDE WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, CARPORT EN MODERNE TUIN MET OVERDEKT TERRAS.

Nadere informatie

TE KOOP ROSMALEN HEINIS 5

TE KOOP ROSMALEN HEINIS 5 TE KOOP ROSMALEN HEINIS 5 RUIM HOEKHUIS MET DIVERSE OPSTALLEN, OP ERG ROYAAL PERCEEL GELEGEN WAT GESCHIKT IS OM TE GEBRUIKEN VOOR HET HOUDEN VAN PAARDEN OF ANDERE HOBBYDIEREN. GESITUEERD AAN DE A2 MET

Nadere informatie

TE KOOP VEGHEL JAN VAN GALENSTRAAT 43

TE KOOP VEGHEL JAN VAN GALENSTRAAT 43 TE KOOP VEGHEL JAN VAN GALENSTRAAT 43 KEURIG AFGEWERKTE EN ONLANGS VERNIEUWDE TUSSENWONING MET VRIJSTAANDE STENEN BERGING EN GARAGE. DEZE WONING IS GELEGEN AAN EEN RUSTIGE BREDE WOONSTRAAT MET IN DE DIRECTE

Nadere informatie

TE KOOP SCHIJNDEL EUROPALAAN 3

TE KOOP SCHIJNDEL EUROPALAAN 3 TE KOOP SCHIJNDEL EUROPALAAN 3 ZEER ROYALE, VRIJSTAANDE JAREN 30 WONING! DEZE WONING MET OPRIT, GARAGE, UITBOUW (2001) EN AANGELEGDE TUIN BIEDT U VELE MOGELIJKHEDEN! Vraagprijs : 439.000,- k.k. Perceel

Nadere informatie

Te koop. Vrijstaande jaren 30 woning met garage. Hulten Rijksweg 10

Te koop. Vrijstaande jaren 30 woning met garage. Hulten Rijksweg 10 Te koop Vrijstaande jaren 30 woning met garage Hulten Rijksweg 10 Omgeving Hulten is een klein dorp in de gemeente Gilze en Rijen. De gemeente Gilze en Rijen is in Brabant zeer centraal gelegen en omgeven

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Broekhuizerweg 22 Broekhuizenvorst

Broekhuizerweg 22 Broekhuizenvorst Broekhuizerweg 22 Broekhuizenvorst Vraagprijs 549.000 K.K. 085-0605900 info@makelaarzelf.nl makelaarzelf.nl OMSCHRIJVING Op zoek naar rust, comfort, luxe en altijd dat vakantiegevoel? Stap dan eens binnen

Nadere informatie

Te Koop. Kerkwijk Delwijnsestraat 6

Te Koop. Kerkwijk Delwijnsestraat 6 Te Koop Kerkwijk Delwijnsestraat 6 Op een mooie locatie aan de rand van het dorp Kerkwijk, bevindt zich deze vrijstaande woning met schuur, berging, oprit en tuin, een ideaal object om naar eigen smaak

Nadere informatie

Te Koop. Nederhemert, Molenstraat 40

Te Koop. Nederhemert, Molenstraat 40 Te Koop Nederhemert, Molenstraat 40 Deze karakteristieke, royale vrijstaande woning in authentieke stijl en schuur met serre, oprit en keurig onderhouden tuin, bevindt zich op een mooi en ruim perceel

Nadere informatie

Te Koop. Nieuwaal Kerkstraat 14

Te Koop. Nieuwaal Kerkstraat 14 Te Koop Nieuwaal Kerkstraat 14 Op een fraaie locatie in het centrum van het dorp Nieuwaal, bevindt zich deze keurig onderhouden, sfeervolle rietgedekte woning met schuur, oprit en mooie tuin op een ruim

Nadere informatie

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Wernhoutseweg 75a. Wernhout Wernhoutseweg 75a Wernhout Wernhoutseweg 75a, Wernhout Vraagprijs. 395.000,= k.k. FRAAIE HALFVRIJSTAANDE WONING MET LOODS OP RUIM PERCEEL Type woning : Halfvrijstaande woning. Bijgebouwen : Aanbouw, loods

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 410.000,- kosten koper Bouwjaar : 1957 Woningtype : Vrijstaand geschakelde woning Woonoppervlakte : circa 133 m² Inhoud : circa 535 m³ Perceel : circa 377 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk in

Nadere informatie

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande woning met ruime loods is door haar vrije ligging

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 389.000,- kosten koper Bouwjaar : 1936 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 157 m² Inhoud : circa 550 m³ (excl. bijgebouwen) Perceel : circa 475 m² Kamers : 7 Ligging : Centrum

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 345.000,- kosten koper Bouwjaar : 1927 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 145 m² Inhoud : circa 525 m³ Perceel : circa 365 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard

Nadere informatie

Markweg 4, Strijbeek Vraagprijs. 309.000,= k.k.

Markweg 4, Strijbeek Vraagprijs. 309.000,= k.k. Markweg 4 Strijbeek Markweg trijbeek Vraagprijs. 309.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET AANBOUW EN ROYALE VERZORGD AANGELEGDE TUIN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Berging en carport. Bouwjaar

Nadere informatie

Kaldenkerkerweg 86. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k.

Kaldenkerkerweg 86. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k. Kaldenkerkerweg 86 Venlo Vraagprijs: 329.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 600 m3 Soort Object Herenhuis Perceel 572 m2 Type Object Vrijstaand Woonoppervlakte Ca. 170 m2 Bouwjaar Ca. 1906 Slaapkamers

Nadere informatie

Sprang-Capelle, Grutto 18

Sprang-Capelle, Grutto 18 Sprang-Capelle, Grutto 18 Vrijstaande woning met garage en eigen oprit, voorzien van een ruime leefruimte op de begane grond met semi-open woonkeuken. Gelegen nabij het prettige centrum van Sprang-Capelle

Nadere informatie

Wintelre Roestenberg 3

Wintelre Roestenberg 3 Wintelre Roestenberg 3 Landelijk gelegen in een fraai buitengebied nabij bossen en landerijen: een zeer ruim opgezette, vrijstaande woonboerderij met grote dubbele garage/berging/hobbyruimte, royale woonkamer

Nadere informatie

Te Koop. Nederhemert, Boterbloemstraat 10

Te Koop. Nederhemert, Boterbloemstraat 10 Te Koop Nederhemert, Boterbloemstraat 10 Deze keurig onderhouden, praktische vrijstaande woning met erker, aangebouwde garage, oprit en royale tuin met tuinhuis, bevindt zich in een mooie, kindvriendelijke

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

TE KOOP. Gilzeweg 13 te Bavel

TE KOOP. Gilzeweg 13 te Bavel TE KOOP Gilzeweg 13 te Bavel Vraagprijs : 495.000,-- kosten koper Woonboerderij gelegen in het buitengebied aan de rand van Bavel, nabij uitvalswegen een in 1926 onder architectuur gebouwde en in 1995

Nadere informatie

Rijweg 30 te Waardenburg

Rijweg 30 te Waardenburg Rijweg 30 te Waardenburg Vraagprijs 399.000,-- k.k. Kenmerken & Locatie Vraagprijs 399.000,-- k.k. Bouwjaar ca. 1912 Soort woning Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Inhoud woning ca. 500 m³ vrijstaande

Nadere informatie

Te Koop. Nieuwaal Waalbandijk 8

Te Koop. Nieuwaal Waalbandijk 8 Te Koop Nieuwaal Waalbandijk 8 Wonen in een nostalgische dijkwoning!! Op een schitterende locatie, op loopafstand van de Waal, bevindt zich deze unieke vrijstaande woning met royale schuur, berging, oprit

Nadere informatie

Waspik R.F. Wijffelsstraat 1. Documentatie

Waspik R.F. Wijffelsstraat 1. Documentatie Documentatie Top afgewerkte vrijstaande woning met inpandige garage gelegen op een mooie locatie aan de rand van het dorp met vrij uitzicht aan de voorzijde. Inhoud ca. 540 m 3 en perceelsgrootte 439 m

Nadere informatie

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m²

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 289.000,- kosten koper Bouwjaar : 1970 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 148 m² Perceel oppervlakte : circa 368 m² Inhoud : circa 420m³ (exclusief garage) Kamers : 7 Ligging :

Nadere informatie

Te Koop. Wijk en Aalburg, Den Oudert 46

Te Koop. Wijk en Aalburg, Den Oudert 46 Te Koop Wijk en Aalburg, Den Oudert 46 Op een rustige, schitterende locatie, bevindt zich deze keurig onderhouden, liefelijke vrijstaande woning met garage, oprit en sfeervolle tuin met tuinhuis op een

Nadere informatie

Meester Bierensweg 19a Prinsenbeek

Meester Bierensweg 19a Prinsenbeek Meester Bierensweg 19a Prinsenbeek Vrijstaande, net onderhouden, woning met oprit, tuin met vijver, pergola, berging en vrij uitzicht op circa 1.710 m². Situering Deze riante vrijstaande woning is gelegen

Nadere informatie

Griendwerkerstraat 80 Lage Zwaluwe. Vrijstaande, net onderhouden, woning met garage, oprit, tuin met vijver en schitterend uitzicht op circa 440 m².

Griendwerkerstraat 80 Lage Zwaluwe. Vrijstaande, net onderhouden, woning met garage, oprit, tuin met vijver en schitterend uitzicht op circa 440 m². Griendwerkerstraat 80 Lage Zwaluwe Vrijstaande, net onderhouden, woning met garage, oprit, tuin met vijver en schitterend uitzicht op circa 440 m². Situering Lage Zwaluwe is een dorp gelegen binnen de

Nadere informatie

Kaldenkerkerweg 86. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k.

Kaldenkerkerweg 86. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k. Kaldenkerkerweg 86 Venlo Vraagprijs: 335.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 600 m3 Soort Object Herenhuis Perceel 572 m2 Type Object Hafvrijstaand Woonoppervlakte Ca. 170 m2 Bouwjaar Ca. 1906 Slaapkamers

Nadere informatie

Te Koop. Zuilichem Nieuwstraat 16b

Te Koop. Zuilichem Nieuwstraat 16b Te Koop Zuilichem Nieuwstraat 16b Deze royale vrijstaande woning met oprit en flinke tuin met overdekte zithoek, ligt op een ruim perceel op een mooie, rustige locatie in het dorp Zuilichem, ideaal voor

Nadere informatie

Te Koop. Nederhemert, Molenstraat 17

Te Koop. Nederhemert, Molenstraat 17 Te Koop Nederhemert, Molenstraat 17 Op een schitterende locatie in het centrum van Nederhemert, bevindt zich deze keurig onderhouden, royale instapklare twee onder één kap woning met tuinkamer, berging,

Nadere informatie

Eethen De Hoek 11. Documentatie

Eethen De Hoek 11. Documentatie Documentatie Een ruim huis, een grote kavel, een garage, dat alles voor een SCHERPE prijs! Verder is deze leuke woning op een rustige locatie gesitueerd. De woning zelf is deels gerenoveerd. Met name de

Nadere informatie

Te Koop. Gameren Gratenbogerd 35

Te Koop. Gameren Gratenbogerd 35 Te Koop Gameren Gratenbogerd 35 Op een mooie, kindvriendelijke locatie met een leuk speeltuintje aan de overzijde van de straat, bevindt zich deze goed onderhouden, royale hoekwoning met garage, oprit

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Hoekseakker 1, Knegsel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Hoekseakker 1, Knegsel. TE KOOP Hoekseakker 1, Knegsel SFEERVOL VRIJSTAAND LANDHUIS GELEGEN IN PARKACHTIGE TUIN EN EIGEN BOS. DE WONING IS VOORZIEN VAN EEN SLAAPKAMER MET LUXE BADKAMER OP DE BEGANE GROND EN DAARNAAST IS OP HET

Nadere informatie

Te Koop. Velddriel Voorstraat 60A

Te Koop. Velddriel Voorstraat 60A Te Koop Velddriel Voorstraat 60A Deze keurig onderhouden, royale vrijstaande woning met aangebouwde garage, parkeerplaatsen en flinke tuin met berging, overkapping en veel privacy, ligt op een mooie woonlocatie

Nadere informatie

Jagersberg 30, Roosendaal

Jagersberg 30, Roosendaal Op een schitterende locatie in de kindvriendelijke woonwijk Tolberg ligt deze goed geisoleerde vrijstaande woning met ondergrondse garage op een perceel van 625 m². Deze ruime woning is traditioneel gebouwd

Nadere informatie

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN DE LAARSCHE VELDEN LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET ROYALE INPANDIGE GARAGE. DE WONING IS ZOWEL AAN

Nadere informatie

Peeldijk 52, Budel - Dorplein. Vraagprijs : 297.000,- k.k. k.k.

Peeldijk 52, Budel - Dorplein. Vraagprijs : 297.000,- k.k. k.k. Peeldijk 52, Budel - Dorplein Vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage, berging, carport en tuin. Deze woning is gelegen op een royaal perceel aan de rand van het dorp op steenworp afstand van de grens

Nadere informatie

Pelgrimsweg 10, Handel

Pelgrimsweg 10, Handel Pelgrimsweg 10, Handel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 13-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 325.000,- kosten koper Bouwjaar : 1916 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 139 m² Inhoud : circa 470 m³ (ex. Garage) Perceel : circa 380 m² Kamers : 5 Ligging : Nabij

Nadere informatie

Plantagebaan Wouwse Plantage

Plantagebaan Wouwse Plantage Plantagebaan 170-172 Wouwse Plantage Vrijstaand woonhuis met bedrijfsloods, werkplaats, tankstation, tuin, erf en overige aanhorigheden op 1.587 m 2 grond. Situering In het centrum van het pittoreske dorpje

Nadere informatie

SLEEWERK 11 EINDHOVEN

SLEEWERK 11 EINDHOVEN SLEEWERK 11 EINDHOVEN DEZE RUIM BEMETEN TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET GARAGE IS GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING NAAST NATUURGEBIED DE DOMMELVALLEI. DE WONING IS VOORZIEN VAN EEN ROYALE WOONKAMER,

Nadere informatie

Te Koop. Gameren Rietkamp 18

Te Koop. Gameren Rietkamp 18 Te Koop Gameren Rietkamp 18 Deze keurig onderhouden, royale vrijstaande woning met garage, oprit en tuin op een ruim perceel, bevindt zich op een mooie rustige locatie, dichtbij alle voorzieningen in het

Nadere informatie

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Stadselaan 35, te Valkenswaard Stadselaan 35, te Valkenswaard Vraagprijs 228.000,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 126 m² Inhoud : circa 466m³ Perceel : circa 177 m² Kamers : 7 Ligging

Nadere informatie

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Gen Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Karakteristieke, goed onderhouden woning (1940) met erker en achtertuin op het oosten! Deze zeer lichte woning

Nadere informatie

De woonkamer met open keuken

De woonkamer met open keuken Akkerstraat 18 Made Volledig gerenoveerde vrijstaande woning met garage, oprit, veranda en tuin, gelegen aan een rustige straat nabij de dorpskern op ca. 247 m² grond. Situering Nabij het centrum van Made

Nadere informatie

Te Koop. Nederhemert, Schoolstraat 6

Te Koop. Nederhemert, Schoolstraat 6 Te Koop Nederhemert, Schoolstraat 6 Op een mooie en centrale locatie, bevindt zich deze royale uitgebouwde vrijstaande woning met garage, oprit en flinke tuin met keurige groentetuin, in het dorp Nederhemert,

Nadere informatie

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS Prachtig gesitueerd midden in de natuur, grenzend aan De Beerze, een zeer ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd, vrijstaande woonboerderij met inpandige stal-

Nadere informatie

Te Koop. Nederhemert, Ormelingstraat 27

Te Koop. Nederhemert, Ormelingstraat 27 Te Koop Nederhemert, Ormelingstraat 27 Deze goed onderhouden, praktische vrijstaande woning met garage, oprit en sfeervolle tuin met tuinhuis op een royaal perceel, bevindt zich op een prachtige, kindvriendelijke

Nadere informatie

Te Koop. Haaften Buitenweg 17

Te Koop. Haaften Buitenweg 17 Te Koop Haaften Buitenweg 17 Op een rustige schitterende locatie met veel privacy, bevindt zich deze verrassend sfeervolle vrijstaande woning met garage, oprit en royale tuin met tuinhuis, op een ruim

Nadere informatie

Lunteren Hermelijnlaan 25

Lunteren Hermelijnlaan 25 Lunteren Hermelijnlaan 25 324.500 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 137 m2 ± 345 m3 ± 1985 6 4 ± 320 m2 Aanvaarding in overleg Royale uitgebouwde HOEK

Nadere informatie

bedrijfsruimte bedrijvigheid toegestaan in de milieucategorieën 1 en 2 conform de VNG lijst uit Bedrijven en milieuzonering.

bedrijfsruimte bedrijvigheid toegestaan in de milieucategorieën 1 en 2 conform de VNG lijst uit Bedrijven en milieuzonering. TE KOOP ELSENDORP ZEELANDSEDIJK 16B ROYALE, NIEUW TE REALISEREN, VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE EN BEDRIJFSGEBOUW. DEZE WONING MET GEZAMENLIJKE BEDRIJFSGEBOUW EN KANTOORRUIMTE ZIJN ONTSLOTEN MET OPRIT EN

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

Vrijstaand woonhuis met bedrijfsloods, werkplaats, tankstation, tuin, erf en overige aanhorigheden op m2 grond.

Vrijstaand woonhuis met bedrijfsloods, werkplaats, tankstation, tuin, erf en overige aanhorigheden op m2 grond. 170-172 Wouwse Plantage Vrijstaand woonhuis met bedrijfsloods, werkplaats, tankstation, tuin, erf en overige aanhorigheden op 1.587 m2 grond. Situering In het centrum van het pittoreske dorpje Wouwse Plantage

Nadere informatie

TE KOOP. Van Beekstraat HC Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Van Beekstraat HC Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP Van Beekstraat 5 5421 HC Gemert Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving VAN BEEKSTRAAT 5 GEMERT. Deze uitgebouwde tweekapper met vrijstaande garage en berging is gelegen op een gewilde locatie nabij

Nadere informatie

Oranjelaan 17 te Beek en Donk Vraagprijs. 275.000,-- Kosten Koper

Oranjelaan 17 te Beek en Donk Vraagprijs. 275.000,-- Kosten Koper Oranjelaan 17 te Beek en Donk Vraagprijs. 275.000,-- Kosten Koper UNIEK WONEN IN DEZE OOSTENRIJKSE WONING? WANNEER U VAN SFEER EN AUTHENTIEKE DETAILS HOUDT IS DEZE WONING ECHT DE MOEITE WAARD OM TE BEZICHTIGEN.

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met schuur gelegen op een ruim perceel van m²

Te koop Vrijstaande woning met schuur gelegen op een ruim perceel van m² Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met schuur gelegen op een ruim perceel van 1.135 m² Zwanegatsedijk 10 3299 LT Maasdam Algemeen

Nadere informatie

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel In het buitengebied, aan de rand van het dorp, gelegen vrijstaande woonboerderij met een inpandige schuur, een aanpandige schuur/opslagruimte, een vrijstaande schuur en 2 voormalige

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard. TE KOOP R Zeelberg 5 a, Valkenswaard RUIM VRIJSTAAND LANDHUIS MET INPANDIGE GARAGE EN SCHITTERENDE PRIVACY BIEDENDE PARKACHTIGE TUIN. DEZE FRAAI GESITUEERDE WONING HEEFT O.A. EEN ROYALE LIVING EN WOONKEUKEN

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 262.500,- kosten koper Bouwjaar : 1927 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 120 m² Inhoud : circa 510 m³ Perceel : circa 194 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Roosendaal. Woonboerderij met aanpandige schuur, twee vrijstaande landbouwschuren en circa m² grond. Plaatselijk bekend: Huijbergseweg 34

Roosendaal. Woonboerderij met aanpandige schuur, twee vrijstaande landbouwschuren en circa m² grond. Plaatselijk bekend: Huijbergseweg 34 Roosendaal Woonboerderij met aanpandige schuur, twee vrijstaande landbouwschuren en circa 4.319 m² grond Plaatselijk bekend: Huijbergseweg 34 Situering In een landelijke omgeving, slechts één kilometer

Nadere informatie

DIEPSTRAAT 28A TE WERNHOUT Perceels oppervlakte : ca. 338 m². Woonoppervlakte : ca. 71 m².

DIEPSTRAAT 28A TE WERNHOUT Perceels oppervlakte : ca. 338 m². Woonoppervlakte : ca. 71 m². DIEPSTRAAT 28A TE WERNHOUT Vraagprijs : 167.500,00 k.k. Perceels oppervlakte : ca. 338 m². Woonoppervlakte : ca. 71 m². Inhoud : ca. 260 m³. Algemeen: Twee-onder-één kap woning met doorzon woonkamer, dichte

Nadere informatie

Te Koop. Nederhemert, Molenstraat 5a

Te Koop. Nederhemert, Molenstraat 5a Te Koop Nederhemert, Molenstraat 5a Deze keurig onderhouden, ambachtelijk gebouwde, instapklare royale vrijstaande woning met mooie garage, oprit en tuin, bevindt zich op een prachtige locatie in het centrum

Nadere informatie

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE Een karakteristiek uitgevoerd, uitstekend onderhouden en royaal uitgebouwd, halfvrijstaand herenhuis met oprit en tuinhuis. De woning is gelegen op een zéér ruim bemeten

Nadere informatie

Anders wonen met de hedendaagse comfort in rustig woonomgeving.

Anders wonen met de hedendaagse comfort in rustig woonomgeving. LOLLUM ALD HAVEN 3 Stijlvol verbouwd "oud kaaspakhuis" met grote schuur (ca. 30 m²) en royale achtertuin,, centraal gelegen tussen Bolsward en Franeker en goede verbindingen via Witmarsum richting Afsluitdijk/A7.

Nadere informatie

Wilhelminalaan 16 Raamsdonk. Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa m² grond.

Wilhelminalaan 16 Raamsdonk. Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa m² grond. Wilhelminalaan 16 Raamsdonk Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa 1.440 m² grond. De woning De woning is gebouwd omstreeks 1855 en is later verbouwd tot een twee-onder-een-kap

Nadere informatie

Warande 18. Rijsbergen

Warande 18. Rijsbergen Warande 18 Rijsbergen Warande ijsbergen Vraagprijs. 449.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE WELKE KEURIG IS ONDERHOUDEN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Tuinhuis.

Nadere informatie

TE KOOP. Langecruysstraat 18 te Hilvarenbeek Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Langecruysstraat 18 te Hilvarenbeek Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Vraagprijs 239.500,= k.k. In wijk de drie eilanden nabij centrum gelegen ruime tussenwoning met in de aanbouw een luxe inbouwkeuken, voor- en achtertuin, berging en achterom. Thans met fraai uitzicht

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 199.500,- kosten koper Bouwjaar : 1934 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 119 m² Inhoud : circa 450 m³ Perceel : circa 66 m² Kamers : 5 Ligging : Centrum Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Zinkweg 255, 3262 BH Oud-Beijerland Deze karakteristieke en sfeervolle woning is gebouwd in 2001 in opdracht van de huidige eigenaren. De woning is gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Bouwjaar: ca. 1900. Perceeloppervlak: ca. 665 m². Woonoppervlak: ca. 135 m². Inhoud woonhuis: ca. 700 m³

TE KOOP. Bouwjaar: ca. 1900. Perceeloppervlak: ca. 665 m². Woonoppervlak: ca. 135 m². Inhoud woonhuis: ca. 700 m³ TE KOOP OUDE SCHOOLSTRAAT 4 - HEDIKHUIZEN TE RESTAUREREN VRIJSTAANDE RIETGEDEKTE WOONBOERDERIJ MET RONDOM TUIN gelegen in de bebouwde kom van Hedikhuizen. (Betreft een gemeentelijk monument) Bouwjaar:

Nadere informatie

TE KOOP. Heiliglevenstraat 14 te Montfoort Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail:

TE KOOP. Heiliglevenstraat 14 te Montfoort Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail: TE KOOP Heiliglevenstraat 14 te Montfoort Vraagprijs: 250.000,-- k.k. Hollands Best Makelaars OMSCHRIJVING Karakteristieke sfeervolle woning met diepe achtertuin gelegen op het zuidwesten met veel privacy!

Nadere informatie

Op korte afstand van de IJsselmeerkust gelegen, goed onderhouden hoekwoonhuis met 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer en de badkamer op de

Op korte afstand van de IJsselmeerkust gelegen, goed onderhouden hoekwoonhuis met 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer en de badkamer op de GAAST DE GREIDE 2 Op korte afstand van de IJsselmeerkust gelegen, goed onderhouden hoekwoonhuis met 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer en de badkamer op de begane grond. De woning is gebouwd op een

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd midden in de natuur, aan de rand van Eindhoven, grenzend aan het mooie, beschermde Riel een ruim bemeten, in traditionele bouwkwaliteit uitgevoerd landhuis

Nadere informatie

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k.

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k. Rijksweg 126 Velden Vraagprijs: 339.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud 570 m2 Soort Object Eengezinswoning Perceel 488 m2 Type Object Vrijstaand Woonoppervlakte 137 m2 Bouwjaar 1959 Slaapkamers 3 Contact

Nadere informatie

Hoofdstraat 98 Gaanderen

Hoofdstraat 98 Gaanderen Hoofdstraat 98 Gaanderen Wij nodigen u uit eens te kijken bij deze mooie vrijstaande woning. Centraal maar ook landelijk gelegen in het dorp Gaanderen. De woning staat op een ruim perceel en heeft rondom

Nadere informatie

Lunteren Postweg k.k. Woonoppervlakte. Aantal kamers Aantal slaapkamers

Lunteren Postweg k.k. Woonoppervlakte. Aantal kamers Aantal slaapkamers Lunteren Postweg 33 695.000 k.k. Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ±178m2 ±774m3 2009 6 4 ±456 m2 Aanvaarding in overleg Prachtige en keurig afgewerkte VRIJSTAANDE

Nadere informatie

Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin!

Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin! Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin! Oostdijk 219, 3261 KE Oud-Beijerland Deze dijkwoning met klein plaatsje aan de voorzijde en tuin met berging aan de achterzijde is gebouwd begin 1900

Nadere informatie

Te koop Vlakbij het centrum gelegen goed onderhouden tussenwoning met ruime stenen berging. Oostdijk 129, 3261 KD Oud-Beijerland

Te koop Vlakbij het centrum gelegen goed onderhouden tussenwoning met ruime stenen berging. Oostdijk 129, 3261 KD Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vlakbij het centrum gelegen goed onderhouden tussenwoning met ruime stenen berging. Oostdijk 129, 3261 KD Oud-Beijerland

Nadere informatie

NIEUW in de PreSale!

NIEUW in de PreSale! NIEUW in de PreSale! Kranestraat 13, Horst 379.000,- k.k. HIGHLIGHTS KENMERKEN Vrijstaande woning nabij het centrum van Horst Ruime oprit met garage Type Woonopp. Perceelopp. Inhoud Vrijstaande woning

Nadere informatie

Te Koop. Nederhemert, Molenstraat 72b

Te Koop. Nederhemert, Molenstraat 72b Te Koop Nederhemert, Molenstraat 72b Op een prachtige locatie met aan de achterzijde een blijvend vrij uitzicht over de weilanden, bevindt zich deze nieuw gebouwde, royale geschakelde vrijstaande woning

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 440.000,- kosten koper Bouwjaar : 1948 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 143 m² Inhoud : circa 470 m³ Perceel : circa 651 m² Kamers : 3 Ligging : Bosrand Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK

TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK MODERN EN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE, EIGEN OPRIT EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN. Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlak: 463 m² Woonoppervlak

Nadere informatie

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) ,

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) , Brochure De Kikvors 1 - Leersum Vraagprijs 850.000,-- k.k. Omschrijving De Kikvors 1 - Leersum VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ AAN DE RAND VAN LEERSUM Verscholen in een bosrijke omgeving met uitzicht over de

Nadere informatie

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6 DONGEN Theo Swartjesstraat 6 Prachtig gelegen, zeer ruime tweekapper met vier slaapkamers, grote zolder (met mogelijkheid tot extra kamers) en kantoor aan huis. Op een mooie stek in de Hoge Akker met vrij

Nadere informatie

Poolsestraat 40 Hooge Zwaluwe. Nette tussenwoning met berging gelegen aan een rustige straat op 146 m² grond.

Poolsestraat 40 Hooge Zwaluwe. Nette tussenwoning met berging gelegen aan een rustige straat op 146 m² grond. Poolsestraat 40 Hooge Zwaluwe Nette tussenwoning met berging gelegen aan een rustige straat op 146 m² grond. Situering Aan de Poolsestraat te Hooge Zwaluwe is deze tussenwoning gelegen. De woning is gelegen

Nadere informatie

TE KOOP Clausstraat 14, ST. Willebrord

TE KOOP Clausstraat 14, ST. Willebrord TE KOOP Clausstraat 14, ST. Willebrord VRAAGPRIJS: 485.000 K.K. TE KOOP Clausstraat 14, ST. Willebrord Een vrijstaande semi bungalow met vrijstaande grote garage, cv, erf, ondergrond en tuin, gelegen op

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 259.000,- kosten koper Bouwjaar : 1975 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 134 m² Inhoud : circa 365 m³ Perceel : circa 259 m² Kamers : 5 Ligging : Luyksgestel Aanvaarding

Nadere informatie

Groot Bedaf 9A Baarle- Nassau. Vrijstaande woning met een ruime tuin, oprit, schuur/garage en adembenemend vrij uitzicht op circa m² grond.

Groot Bedaf 9A Baarle- Nassau. Vrijstaande woning met een ruime tuin, oprit, schuur/garage en adembenemend vrij uitzicht op circa m² grond. Groot Bedaf 9A Baarle- Nassau Vrijstaande woning met een ruime tuin, oprit, schuur/garage en adembenemend vrij uitzicht op circa 1.205 m² grond. Situering In het buitengebied van de Baarle-Nassau staat

Nadere informatie

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CEDERSTRAAT 2

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CEDERSTRAAT 2 TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CEDERSTRAAT 2 APPARTEMENT IDEAAL GESCHIKT VOOR STARTERS, WELKE IS GESITUEERD IN DIT KLEINSCHALIG COMPLEX EN IS GELEGEN OP ENEKELE MINUTEN NABIJ DE SFEERVOLLE BINNENSTAD VAN S-HERTOGENBOSCH.

Nadere informatie

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Barrierweg 155 te EINDHOVEN Vraagprijs Aanvaarding 299.000,= K.K. In overleg Omschrijving Instapklaar, sfeervol, compleet gemoderniseerde tussenwoning met authentieke elementen, privacy

Nadere informatie

Nieuwedijk RL BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Nieuwedijk RL BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Nieuwedijk 7 6021 RL BUDEL Vraagprijs: 1.285.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 1.285.000,- k.k. Woonboerderij Vrijstaand Bouwjaar 2009 Algemene staat Luxe-afwerking INRICHTING

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k.

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 339.000 k.k. Omschrijving HEUVEL 13 GEMERT Dit vrijstaand woonhuis is gelegen op een prachtige locatie nabij het centrum van Gemert. De woning is ideaal TE ingedeeld KOOP met 4 slaapkamers

Nadere informatie