1 BRUSSEL MADRID GUATEMALA CITY

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1 BRUSSEL MADRID GUATEMALA CITY"

Transcriptie

1 GUATEMALA & Honduras Traditionele Maya s en Garifuna, kleurrijke markten en goed bewaarde koloniale schatten, majestueuze vulkanen en mysterieuze ruïnes, oogverblindende meren en maagdelijke jungle met een rijk vogelleven. Zowel de cultuur- als natuurliefhebber vindt zijn gading in Guatemala! Dag 1 BRUSSEL MADRID GUATEMALA CITY D Vertrek uit Brussel om 08u00 naar Madrid en doorverbinding naar Guatemala City waar we om 15u55 plaatselijke tijd landen. Verblijf in het centraal gelegen Westin Camino Real. Diner in het hotel. Dag 2 GUATEMALA CITY COPAN (Honduras) De voormiddag besteden we aan de belangrijkste bezienswaardigheden in het historisch centrum zoals het Parque Central, de kathedraal en het Palacio Nacional, de vroegere regeringszetel die vandaag dienst doet als museum. In het archeologisch en etnologisch museum krijgen we een overzicht van de geschiedenis en cultuur van de Maya s. Na de lunch vertrekken we naar Copan, net over de grens in Honduras. Twee nachten betrekken we het Marina Copan Hotel in het charmante dorpje Copan Ruinas. Diner in het hotel. Dag 3 COPAN Bezoek aan de beroemde ruïnestad Copan, ooit het meest zuidelijke centrum van de Maya beschaving. Zowel de goed bewaarde en prachtig bewerkte stèles als de versierde bouwwerken getuigen van groot vakmanschap. Lunch ter plaatse. Met een natuurgids lopen we in het Macaw vogelpark door een oud bos met ceder, mahonie, vijg en zapote waarin papegaaien, parkieten, toekans, ara s en grijze buizerds verblijven. In de late namiddag ontmoeten we de plaatselijke bewoners even buiten het dorp en ervaren er het dagelijkse leven van de doorsnee Hondurees. Diner en tweede overnachting in het Marina Copan Hotel.

2 Dag 4 COPAN QUIRIGUA PUERTO BARRIOS O, pl, D We steken terug de grens over naar Guatemala. Via de bananenplantages van Chiquita bereiken we Quirigua, een kleinere en minder bezochte Mayastad, omgeven door weelderig regenwoud. De ideale plek voor een picknicklunch! In de namiddag reizen we verder richting Caribische Zee. In Santo Tomas de Castillo vernemen we meer over het Belgische koloniale verleden in deze regio ten tijde van koning Leopold I. De twee volgende nachten verblijven we in het Amatique Bay Resort aan de Caribische kust. Diner in het hotel. Dag 5 RIO DULCE & LIVINGSTON Met een privéboot vertrekken we vanuit het hotel naar de Rio Dulce. De rivier vloeit langs een stelsel van kloven en honderd meter hoge rotswanden, bedekt met tropische vegetatie. Daarenboven genieten we van het gezelschap van pelikanen, aalscholvers, ibissen, reigers, meeuwen, Tegen lunchtijd arriveren we in Livingston, schitterend gelegen aan de Bahia de Amatique. De site is enkel bereikbaar per boot en vooral bekend om zijn ongewone mix van Garifuna-, Maya- en Ladinocultuur. Voor de lunch worden we verwacht in Casa Rosada. In de namiddag is er ruim de tijd om rustig rond te kuieren in het relaxte Livingston. We varen terug naar het Amatique Bay Resort voor het diner en de tweede overnachting. Dag 6 PUERTO BARRIOS TIKAL We verlaten de Caribische kust en zetten koers naar de noordelijke regio Petén. We stoppen bij het Castillo de San Felipe, een Spaans fort dat de toegang tot het Lago de Izabal moest bewaken tegen Britse piraterij. Lunch in het stadje Rio Dulce. Daarna rijden we door naar de ongerepte wildernis van Petén: een uitgestrekt gebied van tropisch regenwoud, moerassen en savannen. Onze eindbestemming is Camino Real Tikal, schitterend gelegen midden in de jungle aan de oevers van het Lago Petén Itza. We verblijven hier drie nachten. Diner in het hotel. Dag 7 TIKAL Nationaal Park Met een gespecialiseerde gids verkennen we de spectaculaire ruïnes van de oude Mayametropool Tikal die boven het beschermde regenwoud uittorenen. Naast de indrukwekkende opgravingen herbergt het nationaal park honderden diersoorten en vogels waaronder brulapen, spinapen, toekans, parkieten, trogons en zelfs een zeldzame quetzal. Na de lunch kan op eigen ritme rondgewandeld worden in het nationaal park. Terug naar het Camino Real Tikal voor de tweede overnachting en het diner.

3 Dag 8 YAXHA Daguitstap naar een andere boeiende Maya-vindplaats: Yaxha. Van hieruit heeft men zicht op het turkooizen Lago de Yaxha, in de dichte jungle wemelt het van de dieren. Lunch in een plaatselijk restaurant. Op de terugweg naar het hotel maken we een avondwandeling in het pittoreske eilandstadje Flores bij het Lago de Petén Itza. Derde overnachting en diner in het Camino Real Tikal. Dag 9 TIKAL GUATEMALA CITY ATITLAN We verlaten Tikal met een gecharterd vliegtuigje dat ons terug naar Guatemala City brengt. Langs de Carretera Interamericana klimmen we naar het westelijke hoogland, het stamland van de Maya s. Lunch in een restaurant in één van de dorpen die we passeren. In de namiddag rijden we verder naar het Lago de Atitlan, een wondermooi meer omgeven door vulkanen. We verblijven er twee nachten in het Porta Hotel in Panajachel aan de oever van het meer. Diner in het hotel. Dag 10 LAGO DE ATITLAN Vandaag brengen we de dag door op en rond het meer. Met een bootje varen we naar verschillende traditionele Maya-dorpen. In Santiago de Atitlan zijn textielwinkels en kunstgalerijen en we leren er meer over de kunst van het weven. Het is ook een van de belangrijkste centra voor de verering van Maximon, de slechte heilige. We bezoeken ook een medische kruidentuin en een organisatie van vroedvrouwen. Als gasten van de dorpelingen genieten we van een door hen bereide lunch. Voor de overnachting en het diner keren we terug naar het Porta Hotel. Dag 11 ATITLAN QUETZALTENANGO Langs fantastische berglandschappen, vulkanen en fascinerende indiaanse dorpen trekken we verder het hoogland in naar Quetzaltenango, de tweede stad van Guatemala. We passeren San Andres Xecul met de knalgele kerk en het weefcentrum Salcaja met de eerste katholieke kerk van Guatemala. Tegen lunchtijd arriveren we in Quetzaltenango. Na de lunch bezoeken de artsen het Hospital Privado van de stad. Daarna verkennen we de omgeving van Xela. In Almalonga, de moestuin van de streek, met de akkers netjes naast elkaar in de vlakte van het dal. Ook Zunil is een centrum voor groenteteelt en is tevens bekend om zijn cultus van San Simon. In de heuvels erboven liggen de Fuentes Georginas, natuurlijke warmwaterbronnen op de groene hellingen van de vulkaan Pico Zunil. We verblijven in het eenvoudige Pension Bonifaz in het centrum van Xela.

4 Dag 12 QUETZALTENANGO RETALUHEU CHIHICASTENANGO We verlaten het dal van Quetzaltenango en volgen de Carretera al Pacifico naar Takalik Abaj, archeologische vindplaats uit het Olmeekse tijdperk. Daarna bezoeken we een echte koffieboerderij die nog werkt op de manier van de grootgrondeigenaars en waar tevens rubber en suikerriet wordt verbouwd. Het middagmaal wordt op de boerderij geserveerd. Daarna vertrekken we noordwaarts naar Chichicastenango voor het diner en de overnachting in Hotel Santo Tomas. Dag 13 CHICHICASTENANGO ANTIGUA Al zeer vroeg bruist het stadje van activiteit wanneer de handelaars de markt opzetten. Maya s uit het hele centrale hoogland komen hier hun waar aanbieden of hun inkopen doen. In het kerkje Santo Tomas beoefenen de K iche-maya s hun religie waarin precolumbiaanse en katholieke rituelen zijn vermengd. Na de lunch in het Santo Tomas hotel maken we onze reis rond met een rit naar Antigua. Voor de laatste twee nachten nemen we onze intrek in het centraal gelegen koloniale Hotel Camino Real. Diner in het hotel. Dag 14 ANTIGUA In de voormiddag maken we een wandeling in het pittoreske Antigua, de koloniale parel van midden Amerika. We lopen o.m. langs het Parque Central met het Palacio de los Capitanes Generales en de Ayuntamiento, de barokke kerk La Merced, de ruïnes van het las Capucinas- klooster, de boog van het Santa Catalina-klooster Afscheidsdiner en laatste overnachting in het Camino Real Hotel. Dag 15 ANTIGUA GUATEMALA CITY MADRID O Vrije dag tot de luchthaventransfer naar Guatemala City en terugvlucht naar Madrid om 17u30. Dag 16 MADRID - BRUSSEL Aankomst in Zaventem.

5 Reissom per persoon (bij minimum 25 deelnemers ) in dubbelkamer: op aanvraag. Inclusief: alle vermelde vluchten, luchthaventaksen per persoon, alle overnachtingen in vermelde hotels of evenwaardig, maaltijden zoals vermeld (Ontbijt, Lunch, Diner), 1 frisdrank/bier/wijn en kofffie bij de maaltijden, transfers, bezoeken en activiteiten met entreegelden, fooien, Nederlandstalige begeleider, gedetailleerde reisdocumenten, Garantiefonds Reizen en BTW. Exclusief: persoonlijke uitgaven, niet vermelde maaltijden en andere dranken dan vermeld, facultatieve excursies, eventuele verhoging van luchthaventaksen of brandstoftoeslagen, grensovergang Honduras (30Q), Guatemala airport security fee (20Q), verzekeringen. Reisformaliteiten Internationaal paspoort minstens geldig tot 6 maanden na terugkeer Geen visum vereist Geen inentingen verplicht

23-Daagse rondreis Guatemala

23-Daagse rondreis Guatemala 23-Daagse rondreis Guatemala Dag 1, 06 januari 2017: Amsterdam (Madrid) - Guatemala City - Antigua Vertrek vanaf Amsterdam voor de vliegreis per Iberia naar Guatemala City via Madrid. Maar weinig landen

Nadere informatie

De hoogtepunten van Guatemala (8 of 10 dagen)

De hoogtepunten van Guatemala (8 of 10 dagen) De hoogtepunten van Guatemala (8 of 10 dagen) Dag 1 Guatemala City Antigua (vrijdag) Aankomst in Guatemala City en directe transfer van ongeveer één uur naar Antigua. Je overnacht in Hotel Posada La Merced.

Nadere informatie

Colombia De ontdekking van El Dorado

Colombia De ontdekking van El Dorado COLOMBIA Colombia De ontdekking van El Dorado Privérondreis met chauffeur en -gids Kant-en-Klaar - 15 dagen / 12 nachten REF: 110 REISBESCHRIJVING - Laguna Guatavita - - Triangulo del Cafe - Salento -

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

EXCURSIES EDVENTURE GUATEMALA 2011. Optie dag 3

EXCURSIES EDVENTURE GUATEMALA 2011. Optie dag 3 EXCURSIES EDVENTURE GUATEMALA 2011 Optie dag 3 Bezoek natuurreservaat Los Tarrales (4 uur) Op de weg van Antigua naar het meer van Atitlan, via de kustroute, rij je langs het natuurreservaat Los Tarrales,

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Magic Guatemala, Belize & Honduras Exclusieve 14 daagse rondreis door het hoogland van Guatemala en Belize.

Magic Guatemala, Belize & Honduras Exclusieve 14 daagse rondreis door het hoogland van Guatemala en Belize. 1 Magic Guatemala, Belize & Honduras Exclusieve 14 daagse rondreis door het hoogland van Guatemala en Belize. 1 2 Dag 1: Brussel Guatemala City Vlucht vanuit Brussel via Madrid. Aankomst en ontvangst door

Nadere informatie

Wonderful Guatemala. 18-daagse rondreis van 12 tot 29 januari 2019

Wonderful Guatemala. 18-daagse rondreis van 12 tot 29 januari 2019 Wonderful Guatemala 18-daagse rondreis van 12 tot 29 januari 2019 Binnen zijn relatief kleine landsgrenzen weet Guatemala zowel de natuurliefhebber als ontdekkingsreiziger te bekoren. Te midden van een

Nadere informatie

Schema van Avontuurlijk Guatemala

Schema van Avontuurlijk Guatemala Schema van Avontuurlijk Guatemala Week 1 Zondag: Aankomst Guatemala City en transfer naar je gastgezin in Antigua Maandagochtend: Eerste dag van de taalcursus + oriëntatie Maandag - vrijdag: Iedere ochtend

Nadere informatie

De natuurpracht van Chili

De natuurpracht van Chili CHILI De natuurpracht van Chili Privérondreis met lokale privégidsen Kant-en-Klaar - 17 dagen / 13 nachten REF: 363 REISBESCHRIJVING - Calama - - - Viña del Mar - Santiago - Punta Arenas - - Torres del

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala EASY LANGUAGES Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala Programma overzicht: Vanaf 18 jaar Vrijwilligerswerk in diverse sectoren Verblijf vanaf 4 weken Met of zonder Spaanse cursus Accommodatie in gastgezin

Nadere informatie

~ ONTDEKKING PURA VIDA ~

~ ONTDEKKING PURA VIDA ~ ~ ONTDEKKING PURA VIDA ~ 16 dagen/14 nachten Begeleide rondreis Costa Rica 30/11/2010 15/12/2010 PROGRAMMA Dag 1: Brussel San José (D) Afspraak s morgens in Zaventem voor de vlucht naar San José (Iberia

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids.

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. LISSABON 2015 1 DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. Lissabon, gelegen aan de rivier de Taag,

Nadere informatie

Rondreis Mexico. Reispluspunten

Rondreis Mexico. Reispluspunten Rondreis Mexico 03/11 tot 14/11/2018 12 dagen, 11 nachten Deze rondreis in dit prachtige land brengt je van de ene parel naar de andere! Ontdek de indrukwekkende en spectaculaire Maya-vindplaatsen Chichén

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING Dit is een klassieke rondreis met de perfecte mix van cultuur en natuur. Je reist onder Nederlands- of Franstalige begeleiding en volgt grotendeels

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië Schitterend Slovenië DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië 1 Programma Slovenië maakte tot een kwarteeuw geleden nog deel uit van het voormalige Joegoslavië en is sinds 2004 een lidstaat van

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 UMBRIE HET GROENE HART VAN ITALIE De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Dag 1 BRUSSEL - ROME - ORVIETO - PERUGIA Afspraak op de luchthaven van Zaventem voor onze vlucht naar Rome. Na aankomst rijden

Nadere informatie

Prijs berekend op basis van een dubbele kamer voor een arts en zijn/haar reisgenoot (niet-arts) met de kortingen (Early Booking en Privilege).

Prijs berekend op basis van een dubbele kamer voor een arts en zijn/haar reisgenoot (niet-arts) met de kortingen (Early Booking en Privilege). af 1 an js v Pri 0 5 4.8 GUATEMALA 28.10 > 06.11.17 1 Prijs berekend op basis van een dubbele kamer voor een arts en zijn/haar reisgenoot (niet-arts) met de kortingen (Early Booking en Privilege). -15%2

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

COSTA RICA. Begeleide rondreis. 17 tot 27 juli 2019

COSTA RICA. Begeleide rondreis. 17 tot 27 juli 2019 COSTA RICA Begeleide rondreis 17 tot 27 juli 2019 Ontdek de rijke kust met haar actieve vulkanen en weelderige regenwouden. Ga op zoek naar de overweldigende fauna en flora die die kleine land rijk is:

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Guatemala & Belize Antigua Lago Atitlan Semuc Champey Lanquin Flores Tikal El Remate & Caye Caulker Lustrumreis 16 dagen/14 nachten

Guatemala & Belize Antigua Lago Atitlan Semuc Champey Lanquin Flores Tikal El Remate & Caye Caulker Lustrumreis 16 dagen/14 nachten Guatemala & Belize Antigua Lago Atitlan Semuc Champey Lanquin Flores Tikal El Remate & Caye Caulker Lustrumreis 16 dagen/14 nachten Dit is een leuke lustrumreis door het unieke en prachtige Guatemala en

Nadere informatie

Colombia. The Only Risk Is Wanting To Stay! Vertrek 27 feb 2016 voor een 14-daagse rondreis in Colombia.

Colombia. The Only Risk Is Wanting To Stay! Vertrek 27 feb 2016 voor een 14-daagse rondreis in Colombia. Colombia The Only Risk Is Wanting To Stay! Vertrek 27 feb 2016 voor een 14-daagse rondreis in Colombia. Reisverloop 1. Zaterdag 27 feb 2016: Brussel Madrid Medellin 07.55-10.20 / 15.25-20.00 Vertrek vanuit

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Wij nodigen u graag uit op het 39 e Congres Ontmoetingen van Tempo Medical dat plaats heeft in de vorm van een Congres-Cruise:

Wij nodigen u graag uit op het 39 e Congres Ontmoetingen van Tempo Medical dat plaats heeft in de vorm van een Congres-Cruise: Prijs vanaf 4.870 1 GUAT TEMAL LA 28.10 > 06.11.17 1 Prijs berekend op basis van een dubbele kamer voor de arts en zijn of haar partner met de MPS reducties en «Early Booking». De prijs geldt voor elke

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Ciao bella Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Rome. Onderweg naar het stadscentrum brengen we eerst een

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten NOORD ARGENTINIË Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Programma Buenos Aires Dag 01: Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro Pistarini

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

PERU Spectaculaire Andesbestemming 10 21 september 2016

PERU Spectaculaire Andesbestemming 10 21 september 2016 PERU Spectaculaire Andesbestemming 10 21 september 2016 Peru is het land van de beroemde Inca cultuur, de laatste van een hele reeks pre koloniale beschavingen, die in de meest uiteenlopende geografische

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos. Wandelprogramma La Palma: 09/10/2018 16/10/2018 Dag 1: Dinsdag 09/10/2018 TUI fly vlucht Brussel La Palma Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

IN HET SPOOR VAN EL CID EEN ONTDEKKINGSREIS VAN CASTILIË TOT DE LEVANT

IN HET SPOOR VAN EL CID EEN ONTDEKKINGSREIS VAN CASTILIË TOT DE LEVANT 22-29 september 2019 IN HET SPOOR VAN EL CID EEN ONTDEKKINGSREIS VAN CASTILIË TOT DE LEVANT Rodrigo Díaz de Vivar, beter gekend als El Cid, is een van Spanjes grootste helden, een voorbeeld van moed, onwrikbare

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA!

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! 10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! Door middel van binnenlandse vluchten en de meest luxueuze lodges dit veelzijdige land ontdekken, dit is Oeganda exclusief! INHOUDSOPGAVE De meest luxueuze lodges

Nadere informatie

Maria Louiselaan 11 K.v.k.: AE Naarden Bank: NL 18 RABO GGTO: 1246

Maria Louiselaan 11 K.v.k.: AE Naarden Bank: NL 18 RABO GGTO: 1246 Guatemala & Belize Antigua Chichicastenango Lago de Atitlan Semuc Champey Flores Tikal Mountain Pine Ridge & Caye Caulker Voorbeeldreis Guatemala & Belize 16 dagen Kamperen op een vulkaan, chillen in prachtige

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013 Vlaamse Diabetes Vereniging Turkije Izmir Reisprogramma Van 18 tot 25 mei 2013 1 ste dag: zaterdag 18 mei 2013 Brussel Izmir - Kusadasi Samenkomst om 18u00 van de deelnemers op de luchthaven van Brussel

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

GUATEMALA & BELIZE 1 1 6

GUATEMALA & BELIZE 1 1 6 GUATEMALA & BELIZE 116 VLUCHT VAN DE QUETZAL 14-DAAGSE RONDREIS VERTREKDATA van t.e.m. GU03 04.02.16 17.02.16 GU04 07.04.16 20.04.16 GU01 14.07.16 27.07.16 GU02 17.11.16 30.11.16 GU03 16.02.17 01.03.17

Nadere informatie

Vietnam met het gezin

Vietnam met het gezin VIETNAM Vietnam met het gezin Privérondreis met Engelstalige of Franstalige lokale gidsen REF: 428 REISBESCHRIJVING Saigon - Mekong Delta - Can Tho - Phu Quoc INTRODUCTIE REISBESCHRIJVING DAG 1 - vlucht

Nadere informatie

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Tanzania Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding Tanzania Explorer Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Verken het Manyara National Parc waar duizenden flamingo s hun habitat hebben

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Sport & Spel in Guatemala

Sport & Spel in Guatemala BIJZONDERE GROEPSREIZEN VOOR JONGEREN Sport & Spel in Guatemala Aan de slag! Sportactiviteiten Op avontuur 6 daagse rondreis De tijd van je leven! Check out! www.summer4change.nl of bel 033-4621233 Sport

Nadere informatie

Guatemala & Honduras Antigua Lago de Atitlan Ram Tzul Reservaat Copán La Ceiba Utila Punta Sal & Tela Voorbeeldreis Guatemala & Honduras 15 dagen

Guatemala & Honduras Antigua Lago de Atitlan Ram Tzul Reservaat Copán La Ceiba Utila Punta Sal & Tela Voorbeeldreis Guatemala & Honduras 15 dagen Guatemala & Honduras Antigua Lago de Atitlan Ram Tzul Reservaat Copán La Ceiba Utila Punta Sal & Tela Voorbeeldreis Guatemala & Honduras 15 dagen Salsa, sunset & sunrise, jungle & wildlife, party & tropische

Nadere informatie

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië 29 september 6 oktober 2017 Torcello Katholieke Sectorraad Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië

Nadere informatie

12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016

12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016 12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016 DAG 1 : VARADERO 6 december 2016 Brussel- Varadero met Jet Air fly rechtstreeks Aankomst in Varadero. Onthaal en transfer

Nadere informatie

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO Programma Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Buenos Aires Dag 01: (A) Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Deze reis vraagt enige zelfstandigheid zo moet er soms zelf taxi geregeld worden. Zo blijven

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Hola Venezuela. Reisbeschrijving

Hola Venezuela. Reisbeschrijving Hola Venezuela 13 dagen/ 11 nachten Een bijzondere rondreis in Venezuela die zich concentreert op de mooiste bezienswaardigheden van het land. Hij begint met de uitgestrekte vlaktes van de Bajo Llanos.

Nadere informatie

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER THAILAND 12-DAAGSE GROEPSREIS Vertrek: 18 OKTOBER 2016 1 PLUSPUNTEN: - Vluchten met de gerenommeerde maatschappij QATAR AIRWAYS. - Begeleid vanaf Brussel en ter plaatse lokale gids. - Zeer volledige rondreis

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA - Sikkim, het boeddistisch koninkrijk in de wolken - Topkunst van het Tibetaanse

Nadere informatie

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 NOORDFRANKRIJK 07/09-09/09/2018 Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI De Eerste Wereldoorlog tekent onze geschiedenis. Ook in het Noorden van Frankrijk vinden we de sporen ervan

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika on a budget. Selfdrive. Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika on a budget. Selfdrive. Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika on a budget Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen Verken de Blyde River Canyon, de Rondavels, God's Window en Bourke Luck s Potholes

Nadere informatie

GUATEMALA & BELIZE 1 2 4

GUATEMALA & BELIZE 1 2 4 GUATEMALA & BELIZE 124 VLUCHT VAN DE QUETZAL 14-DAAGSE RONDREIS VERTREKDATA van t.e.m. 16 GU03 16.02.17 01.03.17 16 GU04 30.03.17 12.04.17 17 GU01 13.07.17 26.07.17 17 GU02 16.11.17 29.11.17 17 GU03 08.02.18

Nadere informatie

959,00. Backpacken met een bestemming: 3 weken reizen, Spaans leren én helpen in Peru

959,00. Backpacken met een bestemming: 3 weken reizen, Spaans leren én helpen in Peru Backpacken met een bestemming: 3 weken reizen, Spaans leren én helpen in Peru Ontdek het beste van Peru in 3 weken. Wil je meer dan een standaard toeristische rondreis? In deze reis combineer je tours

Nadere informatie

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari Tanzania - Kenia Groepssafari The Big Migration Discoverer Arusha - Lake Manyara - Tarangire - Serengeti - Lake Victoria - Masai Mara - Nairobi - Amboseli - Arusha 15 dagen / 14 nachten Safari in internationaal

Nadere informatie

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis Ethiopië Individuele begeleide rondreis Wilde stammen en ondergrondse kerken Addis Abeba Lake Langano Arba Minch Turmi Yabello Yirga Alem Bahir Dar Gondar Simien Mountains Lalibela Addis Abeba Op de koffie

Nadere informatie

15 e Maritieme Studiereis van Vereniging De Binnenvaart. 17-daagse reis Paraguay

15 e Maritieme Studiereis van Vereniging De Binnenvaart. 17-daagse reis Paraguay 15 e Maritieme Studiereis van Vereniging De Binnenvaart 17-daagse reis Paraguay Unieke reis naar één van de minst ontdekte landen ter wereld: Paraguay. Er is slechts 1 rechtstreekse vlucht vanuit Europa

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO BB-GEPENSIONEERDEN 5-DAAGSE V LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 1 PROGRAMMA DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Madrid met Brussels Airlines

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

El Salvador & Honduras 16 dagen 14 nachten

El Salvador & Honduras 16 dagen 14 nachten El Salvador & Honduras 16 dagen 14 nachten El Salvador is het kleinste land van Midden Amerika, ongeveer half zo groot als Nederland. Het land wordt weinig bezocht en waarom is ons een raadsel. Er zijn

Nadere informatie

LOMBARDIJE. OZ Groepsreizen De Noord-Italiaanse schatkamer 14 t.e.m. 20 mei een slimme zet

LOMBARDIJE. OZ Groepsreizen De Noord-Italiaanse schatkamer 14 t.e.m. 20 mei een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 NATUUR/ CULTUUR LOMBARDIJE De Noord-Italiaanse schatkamer 14 t.e.m. 20 mei 2016 Iedereen kent Lombardije van naam. Maar wie verkende de streek al echt? Wie vergaapte zich al eens aan

Nadere informatie

Santiago de Compostela. 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten

Santiago de Compostela. 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten Santiago de Compostela 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten Op pelgrimage naar Santiago Wij volgen tijdens deze reis per lokale bus een deel van de route van deze Camino Francés

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie