TE KOOP. Rietsnijder 4 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP. Rietsnijder 4 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k."

Transcriptie

1 TE KOOP Rietsnijder 4 Oud-Beijerland Vraagprijs ,- k.k. Op een goede locatie gelegen uitgebouwde hoekwoning. De woning ligt in de geliefde woonwijk Zoomwijck. Deze keurig afgewerkte 5-kamer woning heeft een royale living en is gelegen op 198 m2 eigen grond.

2 Indeling Begane grond Via de entree met fraaie voordeur komt men in de hal. In de hal is er een meterkast, een keurige toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping. Verder is hier voldoende ruimte voor de garderobe. Vanuit de hal komt men in de sfeervolle woonkamer met open keuken. De woonkamer is zeer royaal door de uitbouw. De uitbouw heeft openslaande deuren en door de lichtstraat (met elektrische zonwering) is er een prettige lichtinval in de woning. Aan de voorzijde is de U-vormige keuken gesitueerd. De keuken heeft een granieten aanrechtblad en beschikt over de volgende inbouwapparatuur; een 5-pits gaskookplaat met wok-brander, XL-inbouwoven, inbouwmagnetron, koelkast, vrieskast, vaatwasmachine, apothekerskast en een rvs-afzuigkap. Alle keukenlades en kasten zijn voorzien van een softclose systeem. Tevens is de keuken voorzien van inbouwspots. De gehele begane grond is voorzien van een fraaie massief houten vloer. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met glad stucwerk. 1e verdieping Vanuit de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken. 1 slaapkamer heeft een vaste kastenwand. Ook aan de badkamer hoeft u niets te doen. De badkamer heeft een fraaie vloer- en wandtegel. De betegeling is aangebracht tot het plafond. Deze ruimte beschikt over een mooie inloopdouche, een wastafelmeubel en een designradiator. Om het geheel af te maken is een tweede (zwevend) toilet aanwezig. Op deze verdieping is de vloer afgewerkt met een mooie vloerbedekking. 2e verdieping Via een vaste trap is de ruime zolderverdieping te bereiken. Vanuit de voorzolder met Velux-dakraam is er een ruime 4e slaapkamer te bereiken. De ruime slaapkamer heeft een dakkapel, een bergkast en voldoende bergruimte achter de knieschotten. Tevens is er toegang tot de betegelde wasruimte met aansluitingen voor de wasmachine/droger en de opstelplaats van de CV-combiketel. Het Velux-dakraam in de wasruimte zorgt voor een prettige lichtinval. Vanuit de 4e slaapkamer is ook de berg vliering te bereiken.

3 Tuin De ruime voortuin beschikt over 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. De zonnige achtertuin met achterom is fraai aangelegd en voorzien van sierbestrating, beplanting, een gazon en houten erfafscheidingen. Men kan de gehele dag genieten van de zon tot half 9 s avonds. Daarnaast beschikt de woning over een elektrisch bedienbaar zonnescherm en een buitenkraan. Voor bergruimte is er een stenen berging met elektra aanwezig. Afmetingen (ca.) Begane grond Woonkamer 6.22 x 5.17 mtr Keuken 3.95 x 5.09 mtr Berging 2.86 x 1.85 mtr 1e verdieping Slaapkamer Slaapkamer Badkamer 2e verdieping Slaapkamer 4.37 x 2.88 mtr 2.87 x 2.88 mtr 3.30 x 2.17 mtr 5.13 x 3.48 mtr Bijzonderheden Bouwjaar: Perceelgrootte: 198 m2. Bruto inhoud: 360 m3. Woonoppervlakte: 116 m2. De woning is voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing. Op de begane grond aan de achterzijde heeft de woning kunststof kozijnen met openslaande deuren. Verwarming en warmwater middels Cv-combiketel (Remeha) uit Buitenschilderwerk uit Vernieuwde schutting zij- en achterkant (2014) voorzien van twee deuren. In 2013 is de gehele beneden verdieping vernieuwd en daarbij ook de houten vloer geschuurd en gelakt. De keuken komt uit De badkamer komt uit parkeerplaatsen op eigen terrein. Uitbouw komt uit De uitstekend verzorgde woning is rustig gelegen, nabij scholen, het wijkwinkelcentrum en openbaar vervoer.

4 Kadastrale gegevens Gemeente Oud-Beijerland, sectie H, nummer 1247, groot 1 are en 98 centiaren. Volle eigendom. Oplevering In overleg. Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee! Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

5 Kenmerken Vraagprijs Soort Type ,= k.k. Eengezinswoning Hoekwoning Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud 360 m 3 Perceeloppervlakte 198 m 2 Woonoppervlakte 116 m 2 Soort bouw Bouwjaar 1984 Ligging Tuin Isolatie Verwarming Locatie Adres gegevens Rietsnijder CE Oud- Beijerland Bestaande bouw Aan rustige weg, in woonwijk Achtertuin, voortuin, zijtuin Dubbel glas, volledig geïsoleerd C.V.-combiketel

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17 Kadaster

18 Begane grond

19 1 e verdieping

20 2 e verdieping (zolder)

21 Lijst van Zaken Beschrijving zaken tuin: blijft achter gaat mee overname (mogelijk) tuinaanleg / bestrating / beplanting buitenverlichting tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder tuinhuisje / buitenberging kasten/werkbank in tuinhuis/berging broeikas voet droogmolen overige tuin, te weten: - zonnescherm - schutting woning: vlaggenmast schotel/antenne brievenbus (voordeur)bel alarminstallatie veiligheidssloten/inbraakpreventie rookmelders rolluiken / zonwering buiten zonwering binnen vliegenhorren raamdecoratie, te weten: gordijnrails gordijnen / vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren vloerdecoratie, te weten: - vloerbedekking - parketvloer / laminaat - plavuizen c.v. met toebehoren thermostaat mechanische ventilatie/luchtbehandeling airconditioning open haard met toebehoren allesbrander kachels isolatievoorzieningen n.v.t.

22 Beschrijving zaken (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: blijft achter gaat mee overname (mogelijk) radiatorafwerking schilderijophangsysteem keukenblok met bovenkasten keukenaccessoires verlichting, te weten: - inbouwspots (losse) kasten, legplanken, te weten: vast bureau spiegelwanden wastafels met accessoires toiletaccessoires badkameraccessoires sauna met toebehoren veiligheidsschakelaar wasautomaat waterslot wasautomaat n.v.t.

23 U heeft vandaag een woning bezichtigd met één van onze ervaren makelaars. Tevens heeft u van Groote Waard een brochure per e- mail ontvangen. In deze brochure treft u de woningpresentatie aan met betrekking tot de bezichtigde woning. Heeft u nog geen hypotheekberekening laten maken of een hypotheekadviseur geraadpleegd? U staat er gelukkig niet alleen voor. Wij informeren u graag over één van onze hypotheekadviseurs. Deze professionele adviseurs voldoen aan het kwaliteitslabel voor Erkend Hypotheekadviseur. Bel voor een vrijblijvende afspraak naar en wij dragen zorg voor een vrijblijvende afspraak met een adviseurs van Hofmeester en Partners te Oud-Beijerland. U heeft een woning bij een andere makelaar gezien en u weet niet goed hoe u moet onderhandelen? Makelaardij Groote Waard kan u hierbij helpen. Wij kunnen namens u de onderhandelingen verrichten voor de aankoop van uw droomwoning, zodat u wordt gesteund door een professionele en deskundige partij met jarenlange ervaring in de makelaardij. Wat moet u doen met de verkoop van de eigen woning? Makelaardij Groote Waard is er om u het gehele verkooptraject op een enthousiaste en deskundige manier te begeleiden en te adviseren. De verkoopstrategie van ons kantoor past geheel in het beeld van een moderne makelaar (bv. Funda.nl) met als doel de hoogst mogelijke klanttevredenheid te bewerkstelligen. Wie doet uw taxatie van de aangekochte woning voor de hypotheekbank? Een taxatie is een waardering van een pand door een onafhankelijk gecertificeerd Makelaar-Taxateur o.g. RMT, die tevens NVM-beëdigd is. Elke hypotheekinstelling accepteert de taxatierapporten van Makelaardij Groote Waard. Ons kantoor draagt zorg voor een nauwkeurig en gefundeerd taxatierapport. De bovengenoemde diensten kunnen door Makelaardij Groote Waard op een professionele manier worden geleverd tegen zeer interessante en concurrerende tarieven. Wanneer u ons wilt benaderen voor meer informatie of u wilt een vrijblijvende afspraak maken, kunt u ons kantoor bellen op Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot uur en zaterdag van tot uur.

TE KOOP. Griendwerker 45 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Griendwerker 45 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 300.000,- k.k. Ruime hoekwoning met een royale zonnige achtertuin op het zuiden, gelegen in de leuke en groene woonwijk Zoomwijck op 222 m2 eigen grond. Indeling Begane grond Entree

Nadere informatie

TE KOOP. Klinket 11 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Klinket 11 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Klinket 11 Oud-Beijerland Vraagprijs 189.500,- k.k. Goed onderhouden ééngezinswoning met gedeeltelijk inpandige berging en mooie zonnige aangelegde tuin in de woonwijk Zoomwijck gelegen op 104

Nadere informatie

TE KOOP. Jordaensdreef 17 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Jordaensdreef 17 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs 450.000,- k.k. Ruime geschakelde woning met inpandige berging/garage, gelegen aan de rand van het dorp, met fraaie achtertuin op 277 m2 eigen grond. TE KOOP Indeling Begane grond Entree met

Nadere informatie

TE KOOP. Molendijk 97 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Molendijk 97 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Molendijk 97 Oud-Beijerland Vraagprijs 159.000,- k.k. Verrassend ruime tussengelegen dijkwoning aan een sfeervolle woondijk in het centrum van Oud-Beijerland gelegen. Indeling Begane grond (dijkniveau)

Nadere informatie

TE KOOP. Jordaensdreef 3 Oud-Beijerland. Vraagprijs 325.000,- k.k.

TE KOOP. Jordaensdreef 3 Oud-Beijerland. Vraagprijs 325.000,- k.k. TE KOOP Jordaensdreef 3 Oud-Beijerland Vraagprijs 325.000,- k.k. Aan het water gelegen geschakelde woning met aanpandige garage en carport in een rustige omgeving gelegen met zonnige en ruime tuin op maar

Nadere informatie

TE KOOP. Anemoonstraat 17 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Anemoonstraat 17 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 250.000,- k.k. Goed onderhouden en uitgebouwde tussenwoning met vergrote stenen berging in een rustige omgeving gelegen in de woonwijk Croonenburgh op 140 m2 eigen grond. Indeling Begane

Nadere informatie

Dokter Kroesenring 34 Oud-Beijerland

Dokter Kroesenring 34 Oud-Beijerland Vraagprijs 350.000,- k.k. Wat een heerlijke plek om te genieten! Dit ruime appartement met garage is gelegen aan het water in de mooie en groene wijk Even Buiten te Oud-Beijerland. Algemeen Entree met

Nadere informatie

Kerkstraat 98 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

Kerkstraat 98 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs 259.000,- k.k. Sfeervolle en halfvrijstaande woning met zonnige binnenplaats in het gezellige centrum van Oud- Beijerland gelegen op 238 m2 eigen grond. Indeling Begane grond Via een entree

Nadere informatie

TE KOOP. Oostdijk 104 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Oostdijk 104 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Oostdijk 104 Oud-Beijerland Vraagprijs 199.000,- k.k. Sfeervolle, karakteristieke dijkwoning met woonkamer en keuken op dijkniveau met onderdijks een zonnige tuin (zuiden!) in het centrum van Oud-Beijerland

Nadere informatie

TE KOOP. Oostdijk 147 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Oostdijk 147 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs 395.000,- k.k. Smaakvolle en karakteristieke 2-onder1 kapwoning met mooie living, groot onderhuis nabij de dorpskern op een fraaie locatie gelegen met 116m2 eigen grond. TE KOOP Indeling Begane

Nadere informatie

TE KOOP. Prins Hendrikstraat 4 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Prins Hendrikstraat 4 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 289.500,- k.k. Karakteristieke en half vrijstaand woonhuis met ruime living en smaakvolle keuken. Midden in het centrum van het mooie Oud-Beijerland gelegen op 193 m2 eigen grond. Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Muzieklaan 91 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k.

TE KOOP. Muzieklaan 91 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k. TE KOOP Muzieklaan 91 Oud-Beijerland Koopsom 230.000,- k.k. Namens HW Wonen bieden wij deze tussenwoning met 4 kamers en berging aan. De woning is gelegen in de jonge en kindvriendelijke woonwijk Poortwijk

Nadere informatie

TE KOOP. Fazantstraat 14 Piershil. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Fazantstraat 14 Piershil. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 450.000,- k.k. Op een goede locatie gelegen sfeervol ingericht vrijstaand woonhuis met inpandige garage, royale vrijstaande schuur en ruime tuin op 560 m2 eigen grond. Indeling Begane

Nadere informatie

Multatulipad 66 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

Multatulipad 66 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs 219.000,- k.k. Door uit- en opbouw vergrote eengezinswoning gelegen aan het kindvriendelijke en autovrije Multatulipad in de jonge woonwijk Poortwijk gelegen op 119 m2 eigen grond. Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Sweertssingel 6 Numansdorp. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Sweertssingel 6 Numansdorp. Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs 429.500,- k.k. Verrassend ruim en goed onderhouden herenhuis met garage, 4 slaapkamers en een zonnige tuin gelegen in een rustige woonomgeving op 296 m2 eigen grond. TE KOOP Indeling Begane

Nadere informatie

TE KOOP. Torenlaan 76 Zuid-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Torenlaan 76 Zuid-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Torenlaan 76 Zuid-Beijerland Vraagprijs 194.500,- k.k. Goed onderhouden tussengelegen woning met loungeen saunagedeelte, stenen berging en zonnige diepe tuin, in rustige straat nabij het centrum

Nadere informatie

Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs 285.000,-- k.k. Royaal wonen zonder klussen? Dat kan in deze fraai gelegen goed onderhouden eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, 4 slaapkamers en een dakkapel.

Nadere informatie

TE KOOP. Admiraal de Ruyterstraat 86. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Admiraal de Ruyterstraat 86. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 425.000,- k.k. Zeer royale vrijstaande woning met karakteristieke details in een leuke en rustige woonstraat nabij de dorpskern van Oud-Beijerland op 257 m2 eigen grond. Achter de woning

Nadere informatie

TE KOOP. Azaleastraat 10 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k.

TE KOOP. Azaleastraat 10 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k. TE KOOP Koopsom 190.000,- k.k. Namens HW Wonen bieden wij deze tussenwoning met 3 kamers en 2 bergingen aan. Deze woning is gelegen in de woonwijk Croonenburgh met diverse voorzieningen in de nabijheid

Nadere informatie

TE KOOP. Frans Naereboutstraat 10 Dordrecht. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Frans Naereboutstraat 10 Dordrecht. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 319.000,- k.k. Compleet vernieuwde en verrassend ruime hoekwoning met eigen parkeerplaats, uitgebouwde woonkamer, moderne keuken, prachtige badkamer en achtertuin op het zuiden! Algemeen

Nadere informatie

Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs 275.000,-- k.k. Royale hoekwoning met uitgebouwde woonkamer en parkeerplek op eigen terrein. De woning heeft 4 ruime slaapkamers en een gunstig op de zon gesitueerde

Nadere informatie

Zuidplaslaan 90 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Zuidplaslaan 90 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Zuidplaslaan 90 Waddinxveen Vraagprijs 260.000,-- k.k. Op fraaie locatie gelegen goed onderhouden eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, 2 dakkapellen en een op het zuidoosten gesitueerde achtertuin.

Nadere informatie

TE KOOP. Margrietstraat 19 Piershil. Koopsom ,- k.k.

TE KOOP. Margrietstraat 19 Piershil. Koopsom ,- k.k. TE KOOP Koopsom 175.000,- k.k. Namens HW Wonen bieden wij een 4 kamer tussenwoning met ruime berging en tuin aan. De woning is gelegen aan de rand van een rustige kindvriendelijke woonwijk. Deze, in 1965

Nadere informatie

Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs ,-- Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs ,-- Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs 285.000,-- In de jonge gewilde woonwijk Park Triangel ligt deze in 2015 gebouwde ruime eengezinswoning met een op het zuidoosten gesitueerde achtertuin. De woning is

Nadere informatie

Prins Bernhardstraat 94 Oud-Beijerland

Prins Bernhardstraat 94 Oud-Beijerland Vraagprijs 165.000,- k.k. Uitstekend afgewerkte en middels uitbouw vergrote karakteristieke 3-kamer tussenwoning met 2 dakkapellen, een ruime berging en zonnige achtertuin gelegen op 119 m2 eigen grond

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. Van Wassenhovenstraat 15, Nieuw-Beijerland

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. Van Wassenhovenstraat 15, Nieuw-Beijerland TE KOOP Vraagprijs 425.000,- k.k. Verrassend ruime, lichte, vrijstaande bungalow met werk/slaapkamer met eigen entree, in totaal 5 slaapkamers, aangebouwde garage, verzorgde tuin en parkeergelegenheid

Nadere informatie

Da Costaweg 4 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Da Costaweg 4 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Da Costaweg 4 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. In een groene en ruim opgezette omgeving gelegen met zeer fraai vrij uitzicht, uitgebouwde en goed onderhouden eengezinswoning met voor- en op het westen

Nadere informatie

TE KOOP. Hekbootstraat 28 c Rotterdam. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Hekbootstraat 28 c Rotterdam. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Hekbootstraat 28 c Rotterdam Vraagprijs 112.500,- k.k. Prachtig gerenoveerd hoek-appartement op de derde etage met twee slaapkamers, zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Er hoeft niets

Nadere informatie

Binnenpad 60 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k.

Binnenpad 60 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k. Koopsom 180.000,- k.k. Namens HW Wonen bieden wij deze nette tussenwoning met berging en tuin aan. De woning is gelegen aan de rand van de groene Zoomwijck met diverse voorzieningen, zoals openbaar vervoer,

Nadere informatie

TE KOOP. Numansgors 197 Numansdorp. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Numansgors 197 Numansdorp. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 259.000,- k.k. Fraai gesitueerde splitlevel woning met berging. De woning heeft ook een eigen parkeerplaats, ligplaats (8 x 3 mtr.) voor een boot, twee slaapkamers en een woonkamer met

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Luxe gerenoveerde en fraai afgewerkte royale eengezinswoning waar u zo in kunt!! Deze zeer mooie woning is o.a. voorzien van kunststof

Nadere informatie

Prinses Marijkestraat 17 Koudekerk Aan Den Rijn Vraagprijs ,-- k.k.

Prinses Marijkestraat 17 Koudekerk Aan Den Rijn Vraagprijs ,-- k.k. Prinses Marijkestraat 17 Koudekerk Aan Den Rijn Vraagprijs 245.000,-- k.k. Goed onderhouden eengezinswoning met 4 slaapkamers en een op het oosten gelegen achtertuin. De woning is op de begane grond voorzien

Nadere informatie

TE KOOP. Krommedijk 63 Dordrecht. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Krommedijk 63 Dordrecht. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 139.900,- k.k. Dit ruime twee kamer appartement is gelegen op loopafstand van het Centraal Station en het historische centrum van Dordrecht. Het appartement is gelegen in een net complex

Nadere informatie

Koningin Wilhelminasingel 81 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Koningin Wilhelminasingel 81 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Koningin Wilhelminasingel 81 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Deze fraai aan een singel gelegen eengezinswoning met royale uitbouw, grotendeels nieuwe kunststof kozijnen, biedt 4 ruime slaapkamers

Nadere informatie

Jacob Catslaan 39 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Jacob Catslaan 39 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Jacob Catslaan 39 Waddinxveen Vraagprijs 200.000,-- k.k. Een gezellige, actieve, jonge eengezinswoning in een rustige woonstraat. De praktische en kindvriendelijke achtertuin ligt op het westen. Type :

Nadere informatie

TE KOOP. Klipper 10 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k.

TE KOOP. Klipper 10 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k. TE KOOP Klipper 10 Oud-Beijerland Koopsom 192.500,- k.k. Namens HW Wonen bieden wij deze hoekwoning met aanpandige berging en tuin op het noord-oosten aan. De woning is gelegen in een rustige woonstraat

Nadere informatie

Lammertkamp 23 - Harderwijk

Lammertkamp 23 - Harderwijk Vraagprijs 214.500,-- kosten koper Omschrijving Smaakvol afgewerkte TUSSENWONING met vrijstaande berging en keurig aangelegde achtertuin met achterom. Dit in 1989 gebouwde woonhuis heeft een ideale ligging

Nadere informatie

Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Ruime, goed verzorgde eengezinswoning op een zeer fraaie locatie. De woning is vrij gelegen aan de voorzijde en heeft een zonnige op het zuiden gelegen

Nadere informatie

Oostdijk 84 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k.

Oostdijk 84 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k. Koopsom 179.500,- k.k. Recent opgeknapte en gezellige dijkwoning, midden in het centrum van Oud-Beijerland gelegen, met terras op het zuiden op 44 m2 eigen grond. Indeling Dijkniveau/ begane grond Entree

Nadere informatie

Koningin Julianastraat 14 Moordrecht Vraagprijs ,-- k.k. : Tussenwoning

Koningin Julianastraat 14 Moordrecht Vraagprijs ,-- k.k. : Tussenwoning Koningin Julianastraat 14 Moordrecht Vraagprijs 194.000,-- k.k. Geen zin om te klussen en op zoek naar een instapklare woning? Dan bent u bij de Koningin Julianastraat 14 op het juiste adres. De woning

Nadere informatie

Bilderdijklaan 12 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Bilderdijklaan 12 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Bilderdijklaan 12 Waddinxveen Vraagprijs 265.000,-- k.k. Op zoek naar een goed onderhouden ruime hoekwoning met garage? Op een fraaie locatie in de Vondelwijk ligt deze goed onderhouden hoekwoning met

Nadere informatie

Schimmelstraat 10 - Harderwijk

Schimmelstraat 10 - Harderwijk Vraagprijs 219.500,-- kosten koper Omschrijving Royale en zeer degelijke HOEKWONING met vrijstaande garage en verzorgde achtertuin met veel privacy en achterom. De ligging is prima op een ruim perceel

Nadere informatie

Hammarskjoldhof 21 Gouda Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Hammarskjoldhof 21 Gouda Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Hammarskjoldhof 21 Gouda Vraagprijs 175.000,-- k.k. Op zoek naar een betaalbare eengezinswoning met tuin? Aan een autoluw hofje in een kindvriendelijke woonomgeving ligt deze leuke woning met 2 slaapkamers,

Nadere informatie

Groensvoorde 134 Waddinxveen Vraagprijs 210.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Groensvoorde 134 Waddinxveen Vraagprijs 210.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Groensvoorde 134 Waddinxveen Vraagprijs 210.000,-- k.k. Ruime, goed verzorgde eengezinswoning op uitstekende woonlokatie met een voortuin en een zonnige op het westen gelegen achtertuin met stenen berging

Nadere informatie

Mien Ruysstraat 1 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Mien Ruysstraat 1 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Mien Ruysstraat 1 Waddinxveen Vraagprijs 375.000,-- k.k. Op zoek naar een jonge royale hoekwoning in de woonwijk Park Triangel? Centraal in de wijk ligt deze fraai vormgegeven hoekwoning met aanbouw en

Nadere informatie

Dokter Hamburgerlaan 42 Boskoop Vraagprijs 212.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Dokter Hamburgerlaan 42 Boskoop Vraagprijs 212.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Dokter Hamburgerlaan 42 Boskoop Vraagprijs 212.500,-- k.k. Deze complete woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, buiten zonweringen, een complete keuken en een luxe badkamer, bovendien

Nadere informatie

Raam 4 - Delft Vraagprijs ,= k.k.

Raam 4 - Delft Vraagprijs ,= k.k. Vraagprijs 249.500,= k.k. Van Daal Makelaardij BV Voldersgracht 33 2611 EV Delft Tel: 015-2127300 E-mail: info@vandaalmakelaardij.nl Website: www.vandaalmakelaardij.nl Omschrijving Sfeervolle en goed onderhouden

Nadere informatie

Walstein 68 - Harderwijk

Walstein 68 - Harderwijk Vraagprijs 255.000,-- kosten koper Omschrijving In het nieuwe en populaire gedeelte van de woonwijk Frankrijk gelegen, fraai vormgegeven en royale TUSSENWONING met vrijstaande berging met aangebouwde veranda

Nadere informatie

TE KOOP. Bakhuis 23 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k.

TE KOOP. Bakhuis 23 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k. TE KOOP Bakhuis 23 Oud-Beijerland Koopsom 177.500,- k.k. Namens HW Wonen bieden wij een 4- kamerappartement op de 1e en 2e verdieping, met berging en zonnig balkon (oosten) aan. De woning is gelegen in

Nadere informatie

Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs 267.500,-- k.k. Op een mooie, rustige locatie gelegen grote (uitgebouwde) tussenwoning met twee grote dakkapellen en mogelijkheid voor aankoop extra garage en diepe voor-

Nadere informatie

J.P. Heijestraat 11 Hazerswoude-Rijndijk. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

J.P. Heijestraat 11 Hazerswoude-Rijndijk. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , J.P. Heijestraat 11 Hazerswoude-Rijndijk Ruime en recentelijk compleet gemoderniseerde eengezinswoning met zonnige tuin op het zuiden en stenen berging. Naast de nette en smaakvolle afwerking is deze woning

Nadere informatie

Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs 295.000,-- k.k. Op een mooie, rustige locatie gelegen royale (uitgebouwde) tussenwoning met twee grote dakkapellen en mogelijkheid voor aankoop extra garage en diepe voor-

Nadere informatie

Van Heemskercklaan 83 - Harderwijk

Van Heemskercklaan 83 - Harderwijk Vraagprijs 204.500,-- kosten koper Omschrijving Heerlijk ruime TUSSENWONING met aangebouwde sfeervolle veranda, vrijstaande berging met overkapping en besloten achtertuin met achterom. De ligging in het

Nadere informatie

Busken Huetlaan 1 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Busken Huetlaan 1 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Busken Huetlaan 1 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Centraal gesitueerde, goed onderhouden, hoek eengezinswoning met voor-, zij- en achtertuin en stenen garage/berging. Type : Hoekwoning Aantal kamers

Nadere informatie

Zwaluwplein 8 Boskoop Bieden vanaf ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Zwaluwplein 8 Boskoop Bieden vanaf ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Zwaluwplein 8 Boskoop Bieden vanaf 235.000,-- k.k. In een rustige en kindvriendelijke woonomgeving bevindt zich deze ruime patio-eengezinswoning van circa 6,25 meter breed. De woning is gelegen nabij het

Nadere informatie

Bachdreef 15 - Harderwijk

Bachdreef 15 - Harderwijk Vraagprijs 297.500,-- kosten koper Omschrijving Eigentijds HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met garage en fraai aangelegde tuin met privacy. Op goede locatie gelegen in een ruim opgezet deel van de jonge woonwijk

Nadere informatie

De Savornin Lohmanlaan 34 - Harderwijk

De Savornin Lohmanlaan 34 - Harderwijk Vraagprijs 189.500,-- kosten koper Omschrijving Zeer nette en geheel vernieuwde TUSSENWONING met 5 slaapkamers, vrijstaande berging en fraai aangelegde tuin op de zonzijde. Gelegen in een rustige woonomgeving,

Nadere informatie

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk Vraagprijs 194.500,-- kosten koper Omschrijving In fraaie en rustige woonwijk op korte afstand van het centrum gelegen TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging, strak aangelegde voortuin en diepe achtertuin

Nadere informatie

Mendelweg 36 Boskoop Vraagprijs 199.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Mendelweg 36 Boskoop Vraagprijs 199.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Mendelweg 36 Boskoop Vraagprijs 199.000,-- k.k. Goed onderhouden en ruime eengezinswoning met erker aan de voorzijde en schuifpui aan de achterzijde. De zonnige achtertuin met achterom is circa 70 m² groot

Nadere informatie

Vincent van Goghplein 10 Oud-Beijerland

Vincent van Goghplein 10 Oud-Beijerland TE KOOP Koopsom 189.500,- k.k. Namens HW Wonen bieden wij een tussenwoning met berging en ruime zonnige tuin aan. De woning is aan de voorzijde gelegen aan een breed plein. Deze, in 1971 gebouwde woning,

Nadere informatie

Oppervlakte 170 m². Aantal kamers 5. Bouwjaar/-periode 1970

Oppervlakte 170 m². Aantal kamers 5. Bouwjaar/-periode 1970 Overzicht Vraagprijs 187.500,- k.k. Soort object Woonhuis Oppervlakte 170 m² Aantal kamers 5 Bouwjaar/-periode 1970 Boshoek 6, 3332 KA ZWIJNDRECHT Omschrijving In de geliefde woonwijk Walburg bieden wij

Nadere informatie

Poolmansweg 81 - Enschede

Poolmansweg 81 - Enschede Poolmansweg 81 - Enschede Vraagprijs 159.000,- k.k. Omschrijving In de wijk Stadsveld gelegen helft van dubbel woonhuis met zonnige tuin op het zuidwesten en grote vrijstaande stenen schuur met eigen bar.

Nadere informatie

Wieringenmeen 8 - Harderwijk

Wieringenmeen 8 - Harderwijk Vraagprijs 319.000,-- kosten koper Omschrijving LET OP TIJDELIJK: 30.000,-- IN PRIJS VERLAAGD & WONINGRUIL MET VRIJSTAANDE WONING BESPREEKBAAR! Royaal en eigentijds afgewerkt HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS

Nadere informatie

Trumanlaan 2 - Harderwijk

Trumanlaan 2 - Harderwijk Koopsom 127.000,-- kosten koper Omschrijving Deze woning wordt nu tevens aangeboden met de mogelijkheid tot kopen met het EEUWIGDUREND RECHT VAN ERFPACHT voor een vaste niet onderhandelbare koopsom van

Nadere informatie

Trekker Heerenveen

Trekker Heerenveen Trekker 102 - Heerenveen Vraagprijs 199.000,= k.k. Omschrijving Trekker 102 - Heerenveen Deze leuke, gemoderniseerde hoekwoning staat in de jaren 80-woonwijk "Nijehaske", op korte afstand van voorzieningen.

Nadere informatie

Deellaan 14 - Bemmel

Deellaan 14 - Bemmel Deellaan 14 - Bemmel Nabij het centrum van Bemmel, goed onderhouden royaal, uitgebouwd woonhuis met vrijstaande stenen berging en achtertuin met achterom. Indeling: Begane grond: entree, hal, toilet met

Nadere informatie

Walstein 78 - Harderwijk

Walstein 78 - Harderwijk Vraagprijs 325.000,-- kosten koper Omschrijving In het nieuwe en populaire gedeelte van de woonwijk Frankrijk gelegen, fraai vormgegeven HOEKWONING met aangebouwde stenen berging, ruime parkeermogelijkheden

Nadere informatie

Woninginformatie. Ooievaarstraat 64 - Strijen. Aanvaarding in overleg Vraagprijs 187.000,- k.k. www.spieringmakelaardij.nl

Woninginformatie. Ooievaarstraat 64 - Strijen. Aanvaarding in overleg Vraagprijs 187.000,- k.k. www.spieringmakelaardij.nl Woninginformatie Ooievaarstraat 64 - Strijen Aanvaarding in overleg Vraagprijs 187.000,- k.k. www.spieringmakelaardij.nl Oost Voorstraat 57 3262 JG OUD BEIJERLAND Telefoon: 0186-621299 Één van de grotere

Nadere informatie

Schouw 32 - Schipluiden

Schouw 32 - Schipluiden Van Daal Makelaardij BV Voldersgracht 33 2611 EV Delft Tel: 015-2127300 E-mail: info@vandaalmakelaardij.nl Website: www.vandaalmakelaardij.nl Rustig wonen in het landelijke Schipluiden, de woning is goed

Nadere informatie

Couperuslaan Harderwijk

Couperuslaan Harderwijk Vraagprijs 217.500,-- kosten koper Omschrijving Zeer fraai gelegen en prima afgewerkte TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging en nette achtertuin met achterom. De ligging is werkelijk uitstekend met

Nadere informatie

Sparrengaarde 8 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Sparrengaarde 8 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Sparrengaarde 8 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Ideaal aan de rand van Waddinxveen en nabij het Gouwe Bos gesitueerde royale 5-kamer hoekeengezinswoning met diepe zonnige achtertuin. U woont hier

Nadere informatie

Jacob Catslaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Jacob Catslaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Jacob Catslaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Keurige eengezinswoning gesitueerd aan rustige doodlopende straat in Waddinxveen Noord. De woning staat op 143 m² eigen grond en heeft een inhoud

Nadere informatie

Nassaulaan 11 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Nassaulaan 11 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Nassaulaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 210.000,-- k.k. Dit is uw kans op een goed onderhouden, betaalbare, eengezinswoning met ruime voortuin en achtertuin met achterom, veranda en stenen berging! Deze leuke

Nadere informatie

Jan Dorrekenskade-Oost 42 Waddinxveen Vraagprijs: ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Jan Dorrekenskade-Oost 42 Waddinxveen Vraagprijs: ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Jan Dorrekenskade-Oost 42 Waddinxveen Vraagprijs: 325.000,-- k.k. Op een fraaie centrale locatie ligt deze zeer royale in 1971 gebouwde drive-in woning met inpandige garage en een ruim 16 meter diepe achtertuin.

Nadere informatie

Koning Willem II-straat 13 Waddinxveen Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Koning Willem II-straat 13 Waddinxveen Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Koning Willem II-straat 13 Waddinxveen Vraagprijs 185.000,-- k.k. In rustige kindvriendelijke omgeving gelegen goed onderhouden eengezinswoning. Deze 5- kamerwoning is in 2010/2011 geheel verbouwd en voorzien

Nadere informatie

Kievitmeen 132 - Harderwijk

Kievitmeen 132 - Harderwijk Vraagprijs 187.500,-- kosten koper Omschrijving In de kindvriendelijke woonwijk Stadsweiden gelegen EINDWONING met aangebouwde stenen berging, voor- en achtertuin. De ligging op korte afstand van het Wolderwijd,

Nadere informatie

Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Ruime eengezinswoning met garage aan de voorzijde, 2 dakkapellen en kunststof kozijnen met dubbel glas. Deze leuke woning is mooi gesitueerd aan een sloot

Nadere informatie

Mosstraat 9 Gouda Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Mosstraat 9 Gouda Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Mosstraat 9 Gouda Vraagprijs 129.500,-- k.k. In gezellige straat gelegen goed onderhouden jaren '30 eengezinswoning met uitbouw (serre) een zonnige achtertuin op het zuidoosten voorzien van een ruime prefab

Nadere informatie

Werumeus Buninglaan 3 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Werumeus Buninglaan 3 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Werumeus Buninglaan 3 Waddinxveen Vraagprijs 248.500,-- k.k. Uitstekend onderhouden uitgebouwde 5-kamer eengezinswoning, rustig gelegen dichtbij het Gouwe bos, de tennisbaan, winkels, scholen en uitvalswegen.

Nadere informatie

De la Reystraat 25 - Ermelo

De la Reystraat 25 - Ermelo Vraagprijs 237.500,-- kosten koper Omschrijving Royale, uitgebouwde en goed onderhouden TUSSENWONING met grote garage/berging en besloten tuin met veranda en achterom. De ligging is prima op een goed perceel

Nadere informatie

Anna Paulownastraat 2 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Anna Paulownastraat 2 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Anna Paulownastraat 2 Waddinxveen Vraagprijs 190.000,-- k.k. Aantrekkelijke hoekwoning met vrijstaande stenen berging met voortuin en vrij gesitueerde zij- en achtertuin gelegen op het westen waar eventueel

Nadere informatie

Lindengaarde 48 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Lindengaarde 48 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Lindengaarde 48 Waddinxveen Vraagprijs 269.000,-- k.k. Op een fraaie locatie in de woonwijk Groenswaard is gelegen deze verrassend ruime eengezinswoning met een gunstig op de zon gesitueerde achtertuin.

Nadere informatie

TE KOOP. Frans Halsstraat 97 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Frans Halsstraat 97 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs 289.500,- k.k. Aan de rand van Oud-Beijerland gelegen, op uitstekende locatie, tussenwoning met garage op 175 m2 eigen grond. De woning heeft een uitgebouwde living met een achtertuin gelegen

Nadere informatie

De Savornin Lohmanlaan 27 - Harderwijk

De Savornin Lohmanlaan 27 - Harderwijk Vraagprijs 237.500,-- kosten koper Omschrijving Op een ruim perceel gelegen HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met tuin, uitbouw en parkeerplaatsen op eigen terrein. De woning is prima onderhouden, uitgebouwd en

Nadere informatie

Jan van Galenstraat 17 - Meppel

Jan van Galenstraat 17 - Meppel Jan van Galenstraat 17 - Meppel Vraagprijs 157.500,= k.k. Omschrijving Jan van Galenstraat 17 - Meppel Nabij het centrum gelegen gemoderniseerde sfeervolle HOEKWONING met aanbouw op een perceel van 128m²,

Nadere informatie

Tromplaan 18 - Harderwijk

Tromplaan 18 - Harderwijk Vraagprijs 232.500,-- kosten koper Omschrijving Op een fantastische kavel van maar liefst 418 m² gelegen, fors uitgebouwde HOEKWONING met vrijstaande garage, voortuin en fraai aangelegde achtertuin op

Nadere informatie

Staringstraat 20 Hazerswoude-Rijndijk Vraagprijs 199.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Staringstraat 20 Hazerswoude-Rijndijk Vraagprijs 199.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Staringstraat 20 Hazerswoude-Rijndijk Vraagprijs 199.000,-- k.k. Fraaie tussen eengezinswoning met uitgebouwde keukenruimte, deels kunststof kozijnen, grote dakkapel en diepe tuin op het oosten. Deze vanaf

Nadere informatie

Roemer Visscherstraat 28 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Roemer Visscherstraat 28 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Roemer Visscherstraat 28 Waddinxveen Vraagprijs 269.000,-- k.k. Op zoek naar een royale zeer goed afgewerkte eengezinswoning op loopafstand van alle voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen en winkels?

Nadere informatie

Julianalaan 150, Raamsdonksveer

Julianalaan 150, Raamsdonksveer Julianalaan 150, Raamsdonksveer JULIANALAAN 150 RAAMSDONKSVEER Soort woning Bouwtype Status Bouwjaar Ligging Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers Tuin Eengezinswoning Woonhuis

Nadere informatie

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM Aankoopmakelaar in. Uw NVM Aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM Aankoopmakelaar in. Uw NVM Aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Van Daal Makelaardij BV Voldersgracht 33 2611 EV Delft Tel: 015-2127300 E-mail: info@vandaalmakelaardij.nl Website: www.vandaalmakelaardij.nl Omschrijving In de moderne en gunstig gelegen woonwijk de Hoornse

Nadere informatie

Heslingahuis 21 - Almelo

Heslingahuis 21 - Almelo Vraagprijs 139.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Op kindvriendelijke locatie, met uitzicht op speelveldje gelegen RUIME TUSSENWONING MET VRIJSTAANDE STENEN BERGING.

Nadere informatie

Walsmolen 5 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Walsmolen 5 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Walsmolen 5 Waddinxveen Vraagprijs 295.000, k.k. Bent u op zoek naar een jonge fraai afgewerkte eengezinswoning? In de recent gebouwde woonwijk Alblas ligt deze ruime leuke eengezinswoning met een achtertuin,

Nadere informatie

Marga Klompehoeve 117 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Marga Klompehoeve 117 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Marga Klompehoeve 117 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Op een fraaie locatie in wijk Zuidplas gelegen royale eengezinswoning met voor- en royale achtertuin. De achtertuin beschikt over een vrijstaande

Nadere informatie

Kleikade 51 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Kleikade 51 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Kleikade 51 Waddinxveen Vraagprijs 165.000,-- k.k. Bijzonder sfeervolle hoekeengezinswoning (dijkwoning) met een achtertuin gesitueerd op het zuiden. De woning is voorzien van een fraaie landelijke woonkeuken

Nadere informatie

Cremerstraat 14 - Harderwijk

Cremerstraat 14 - Harderwijk Vraagprijs 187.500,-- kosten koper Omschrijving Fraai gelegen, goed onderhouden en uitgebouwde TUSSENWONING met vrijstaande dubbele berging en nette achtertuin met achterom. De ligging is prima in een

Nadere informatie

Bosboom-Toussaintstraat 19 - Harderwijk

Bosboom-Toussaintstraat 19 - Harderwijk Vraagprijs 189.000,-- kosten koper Omschrijving Deze heerlijke en royale TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging met overkapping, vooren achtertuin met achterom is door de huidige eigenaar jarenlang

Nadere informatie

MIDDELHARNIS OOST VOORGORS 21

MIDDELHARNIS OOST VOORGORS 21 MIDDELHARNIS OOST VOORGORS 21 Vraagprijs 189.500,- k.k. Oplevering: In overleg Omschrijving AAN DE RAND VAN HET DORP OP PRACHTIGE EN RUSTIGE LOCATIE MAAR TOCH NABIJ HET CENTRUM, SFEERVOL VERBOUWDE WONING

Nadere informatie

Woninginformatie. Eikenlaan 59 - Puttershoek. Aanvaarding in overleg Vraagprijs ,- k.k.

Woninginformatie. Eikenlaan 59 - Puttershoek. Aanvaarding in overleg Vraagprijs ,- k.k. Woninginformatie Eikenlaan 59 - Puttershoek Aanvaarding in overleg Vraagprijs 185.000,- k.k. www.spieringmakelaardij.nl Oost Voorstraat 57 3262 JG OUD BEIJERLAND Telefoon: 0186-621299 Eikenlaan 59 - Puttershoek

Nadere informatie

STERNSTRAAT 25 - DEN HELDER

STERNSTRAAT 25 - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE STERNSTRAAT 25 - DEN HELDER vraagprijs 179.000,= kosten koper Omschrijving Sternstraat 25 - Den Helder Uitermate fraai afgewerkte en flink vergrote middenwoning! Deze jaren '30 woning is

Nadere informatie