GALERIE HONINGEN. Galerie - Art Gallery. WinteR 2015/16. Wintercollectie. 18 jaar toonaangevend in realisme

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GALERIE HONINGEN. Galerie - Art Gallery. WinteR 2015/16. Wintercollectie. 18 jaar toonaangevend in realisme"

Transcriptie

1 GALERIE Galerie - Art Gallery HONINGEN S I N D S WinteR 2015/16 Wintercollectie HEDENDAAGS REALISME 18 jaar toonaangevend in realisme

2 Galerie Honingen 18 jaar toonaangevend in realisme In 18 jaar tijd is de galerie uitgegroeid tot een toonaangevende galerie in Nederland. De galerie is gespecialiseerd in hedendaags realisme en vertegenwoordigt exclusief een select aantal gerenommeerde kunstenaars. Veel van hen zijn al vanaf de oprichting aan de galerie verbonden: illustratief voor het vertrouwen en enthousiasme waarmee galeriehouders John Stel en Karen Boekholt in 1997 zijn begonnen. Meer weten? Blijf op de hoogte van Galerie Honingen en stuur een met uw naam en adres naar: U ontvangt dan periodiek de digitale uitnodiging met nieuwe aanwinsten, expositiedata en kunstbeurzen. Volg Galerie Honingen ook online op.

3 Lion Arie Feijen, Oogst, 20 x 70 cm Galerie HONINGEN Wintercollectie SINDS 1997 Met bijzonder veel genoegen presenteren we u de actuele wintercollectie kunstwerken van Galerie Honingen. In deze catalogus vindt u een selectie van onze kunstenaars. Kom kijken, kom genieten en laat u verleiden! Alle kunstwerken in deze catalogus zijn te koop. Reserveren of een voorbezichtiging? Neem contact op met John Stel of Karen Boekholt of per mail: honingen@honingen.com. Karen Boekholt & John Stel Kijk voor de complete collectie kunstwerken, inclusief prijs en afmetingen op: Michiel Schrijver, Trage uren, 90 x 90 cm Deze catalogus is uitgegeven door Galerie Honingen november Samengesteld, geschreven en vormgeving door: drs. K. E. Boekholt & drs. J. J. Stel 2015 Galerie Honingen / Honingen Editions, Gouda, The Netherlands All rights reserved. No parts of this publication may be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted in any form or by any means, electronic, photocopying, recording or otherwise, without prior permission, in writing from Honingen Gallery.

4 Paul Wieggers Namiddag in januari, 25 x 70 cm Wachten op de oogst, 16 x 70 cm Groene Hart bij Oudewater, 26,5 x 70 cm Paul Wieggers (1962) is autodidact. Hij vindt zijn inspiratie bij de vroegere romantische meesters als B.C. Koekkoek. Wieggers weet zijn herkenbare hedendaagse Hollandse landschappen op een trefzekere wijze neer te zetten waarbij de lichtval van alle jaargetijden een grote rol speelt.

5 Maarten Boffé Kleur en aanschijn, 40 x 60 cm Laat het zijn, 40 x 60 cm Frivool feest, 90 x 110 cm Maarten Boffé (1952) peilt graag naar het wezen van gewone verschijningsvormen. Net als de mysticus of wetenschapper verkent hij het geheim van de schepping en zoekt, met verf en kwast, evenzeer naar de theorie van alles.

6 Suzan Visser Kers op de taart, 17 x 17 cm Grégory Asselbergh Rozebottels en diamanten, 15,5 x 20 cm Arreslee, 8 x 13 cm Mereltje, 9,5 x 9 cm Jusqu ici tout va bien, 80 x 40 cm Suzan Visser (1967) schildert zeer succesvol een magische tijdloze wereld waarin mens en dier elkaar gevonden hebben. Ze weet een fabelachtige techniek feilloos te combineren met humor en zeggingskracht. Soms ingetogen en serieus, dan weer vrolijk en hilarisch, maar altijd herkenbaar als een echte Suzan Visser. Grégory Asselbergh (1971) schildert sinds 2000 en heeft zich bekwaamd in het creëren van fabelachtige trompe l oeil schilderijen. Asselbergh is geboren en getogen in de Auvergne in Frankrijk. Galerie Honingen is verheugd zijn werk in Nederland te mogen presenteren

7 Leon Veerman Dancing for life, h. 52 cm Langs de vloedlijn, h. 21 cm Op vrijersvoeten II, h. 53 cm Druk, druk, druk, h. 12,5 cm Leon Veerman (1950) put zijn inspiratie vooral uit de natuur. In zijn beelden combineert hij organische en geometrische vormen tot spannende sculpturen die verwijzen naar de eeuwig in beweging zijnde natuur. Het zijn veelal vogels, als karikaturen voor menselijke eigenschappen. Zo vliegen ze gracieus voorbij, zo duiken ze als hongerige gieren naar beneden, klaar om hun klauwen in een prooi te zetten.

8 Jantina Peperkamp Gouda bij Kaarslicht vrijdag 11 december 60e editie Kaarsjesavond/Gouda bij Kaarslicht is een jaarlijkse Kersttraditie die zijn oorsprong vindt in Op vrijdag 11 december worden het stadhuis en de Markt van Gouda voor de 60e jaargang verlicht door enkel de gloed van duizenden kaarsen. Al het elektrische licht wordt gedoofd, hetgeen een bijzonder sprookjesachtig tafereel oplevert. Dit unieke schouwspel trekt jaarlijkse duizenden bezoekers. De gehele dag zijn er in de historische binnenstad diverse optredens en evenementen. De kleine pilote, 29 x 15 cm Vrijdag 11 december is Galerie Honingen op Lange Tiendeweg 40 extra lang open van uur Candlelight Shopping zaterdag 19 december Na Gouda bij Kaarslicht organiseren de ondernemers van de Goudse binnenstad op zaterdag 19 december Candlelightshopping: alle winkels zijn tot 21 uur open. Er zijn diverse demonstraties en proeverijen. De stad is van uur feestelijk verlicht. Zaterdag 19 december is de galerie op de Lange Tiendeweg 40 open van uur Veerle, 30 x 23 cm Jantina Peperkamp beschouwt elk schilderij van haar hand als een zelfportret. Haar intrigerende portretten getuigen van een gedetailleerde verfijning en een eigen identiteit. Haar werken worden gekenmerkt door een subtiele mix van intimiteit, soberheid en kwetsbaarheid, hetgeen de veelal kleine schilderijen een grootse en krachtige uitstraling geeft.

9 Lion Arie Feijene Mussen, 18 x 37,5 cm Nummer 1, 80 x 80 cm Blauwe vaas met granaatappels, 40 x 40 cm Sierappelbloesem, 20 x 15 cm Lion Arie Feijen (1947) schildert in de traditie van de beroemde Nederlandse 17de-eeuwse meesters, gecombineerd met een hedendaagse compositieopbouw. Zijn perfecte stofuitdrukking en aandacht voor detail staan centraal in zijn opvallende stillevens. Het rijke kleurenpalet creëert een warme doorleefde sfeer, resulterend in sublieme schilderijen waarmee hij internationaal succesvol is.

10 Ton Dubbeldam Una giornata particulare, 80 x 100 cm Piazza Marconi, 45 x 45 cm Ton Dubbeldam British aristocracy, zonovergoten vergezichten en high society worden door Ton Dubbeldam (1957) in een kleurrijk palet geschilderd. Hij combineert een groot gevoel voor compositie met een aangenaam ritme in zijn verftoets. Dubbeldam is een internationaal erkend kunstenaar en is in het bijzonder in de USA zeer geliefd. In zijn onorthodoxe schilderijen smelten extravagantie en nostalgie naadloos in elkaar samen.

11 Peter Boekholt De waterhoos, 50 x 60 cm Natascha van den Berg Sterappels, 10 x 40 cm Na de koudste nacht, 18 x 49 cm Natascha van den Berg (1980) volgde de Academie in Den Haag en de Repin Academie St. Petersburg. Hier groeide haar voorliefde voor het realisme. Het uitbalanceren van licht en kleur zijn haar belangrijke aandachtspunten. Elk schilderij is een nieuwe uiting om twee uitersten uit het kleurenspectrum aan elkaar te verbinden, zodat ze harmonie en diepte verbeelden. Peter Boekholt (1949) studeerde aan de bekende Minerva Academie in Groningen. Zijn grote inspiratiebron is de klassieke mediterrane wereld. In zijn werken geeft hij de kijker een blik naar de oudheid, maar weergegeven in een andere realiteit. Tevens is de zee een vaak belangrijk thema in zijn oeuvre.

12 Ekaterina Yastrebova Concerto for the heiress, 140 x 110 cm Hermien Buytendijk Vlinderend van binnen, 28 x 26 x 15 cm Aan hoger wal, 68 x 43 x 46 cm De Russische kunstenares Ekaterina Yastrebova (1965) combineert haar rijke artistieke verbeelding met een buitengewone beheersing van de elementaire schilderstechnieken. Zelf karakteriseert ze haar werk als joyful surrealism. Ze exposeert al jaren met veel succes in o.a. Rusland, Amerika en Duitsland. Hermien Buytendijk (1948) weet in haar keramiekbeelden lichte satire en een glimlach treffend weer te geven. Elk stuk is uniek en zijn als verhalen over mens en dier met al hun eigenaardigheden, hun grootsheid en hun kleine onhebbelijkheden.

13 Ron Meilofe Branding, 20 x 40 cm Avondschemering, 23 x 52 cm Scheveningen, 60 x 130 cm Ron Meilof (1953) weet zijn fascinatie voor natuur, dieren en zee-gezichten feilloos om te zetten in prachtige olieverfschilderijen. Zijn scherpe oog voor lichtval en detail zijn fenomenaal. In het naar zijn hand zetten van de werkelijkheid voegt Meilof een extra dimensie toe. Het eindresultaat is oogstrelend.

14 Suzan Schuttelaar Kunst & Antiek Weekend NAARDEN-VESTING 28 t/m 31 januari 2016 Bezoek Galerie Honingen prominent op stand 1 donderdag 28 januari uur vrijdag 29 januari uur Trefzekere portretten in opdracht Galerie Honingen verzorgt graag uw unieke portret in opdracht door Suzan Schuttelaar, winnares van Sterren op het doek. In ieder werk probeer ik een verhaal te vertellen, meestal met een autobiografische inslag. Een emotioneel moment of gedachte vertaal in verf op doek. Ik vind het belangrijk dat de aanschouwer van een schilderij een eigen verhaal kan vormen. Dat hoeft, en zelfs liever, niet overeen te komen met mijn verhaal. Portretschilderen is voor mij het boeiendste onderwerp, liefst monumentaal. Heel direct en vlot geschilderd. Echte mensen, niet mooier dan ze zijn. zaterdag 30 januari uur zondag 31 januari uur Willi Kissmer Al 18 jaar staat het Kunst & Antiek Weekend Naarden bekend als een hoogwaardige beurs met een intieme ambiance in de karakteristieke vestingstad Naarden. In een ongedwongen sfeer geniet u van hedendaagse en oude kunst, antieke meubelen, juwelen en prenten: heden en toen in de Grote Kerk van Naarden. Locatie: Grote Kerk, Marktstraat 13, Naarden-Vesting Entree: 16,50 p.p. Parkeren: gratis inclusief shuttleservice. Standing half nude, h. 55 cm Een zijden reepje stof volgt de contouren van het vrouwelijke lichaam. Dit is het onmiskenbare handschrift van Willi Kissmer (1951). Zijn olieverfschilderijen getuigen van een krachtige stofuitdrukking en veelal spannende lichtval. Daarnaast heeft hij een eigen etsstudio en zijn etsen (dry point, mezzotint en vernis mou) worden wereldwijd hoog gewaardeerd.

15 Michael Parkese Waiting, stone lithograph, 48,5 x 69 cm Ruud Verkerk Paradijsvogel, 50 x 40 cm Morning light, h. 43 cm Ruud Verkerk (1957) heeft een zeer eigen herkenbare stijl, welke als ingetogen eenvoud gekenmerkt kan worden. Ruimte en rust is zijn handelsmerk en zijn weloverwogen composities, veelal in een helder coloriet, kenmerken een echte Verkerk Michael Parkes (1944) is al jaren Amerika s meest toonaangevende magisch realist. Celebrities, the rich and famous en collectioneurs wereldwijd hebben werk uit zijn imposante oeuvre. Zijn schat aan kennis weet hij in een eigen spirituele en toegankelijke vormentaal te vertalen in zijn sculpturen, schilderijen en stone lithographs.

16 Frans van Straaten Eliot Allsop Gebroken hartjes, 15,5 x 9 cm Magnolia s, 18 x 10 cm Neushoorn, brons, h. 40 cm Prima Donna, brons, h. 25 cm De bronssculpturen van Frans van Straaten (1963) Eliot Allsop (1968) creëert sublieme en verfijnde grafiettekeningen op papier, zeer rea- zijn stoer en sierlijk, geïnspireerd op Kracht en Frans van Straaten, Gorilla, acryl, 180 x 130 x 78 cm beweging. Prachtig om te zien, heerlijk om aan listisch en bijna fotografisch weergegeven. de raken en van de allerhoogste bronskwaliteit. Zijn tekening worden laag voor laag zorgvuldig opgebouwd met zwart en grijstinten, met Zijn sculpturen worden gegoten in Duitsland bij één van s werelds beste gieterijen. als resultaat een diepe intense kleurtoon.

17 KiJKen en KOPen OPtie / OP ZiCHt Prachtig kunstwerk gezien, maar toch nog even nadenken? Dat kan, Galerie Honingen verleent u graag een optie. Dat betekent dat we een kunstwerk vrijblijvend voor u reserveren. U kunt er rustig een nachtje over slapen, maar u heeft wel de garantie dat het kunstwerk tussentijds niet aan een ander verkocht wordt. Ook kan een kunstwerk bij u thuis op zicht komen, zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en kosteloos. Anisichtkaarten Michiel Schrijver diverse formaten 2,75 Eliot Allsop Tekeningen, 96 blz 15,- KunstKOOPReGeLinG Prachtig kunstwerk gezien? Galerie Honingen maakt het u graag gemakkelijk en biedt de mogelijkheid om uw kunstaankoop gespreid te betalen. De regeling is als volgt: aanbetaling 1/3, het restantbedrag wordt in overleg met u in een aantal renteloze maandtermijnen verdeeld. Uiteraard kunt u na de aanbetaling direct genieten van uw kunstaankoop. Wel zo prettig, wel zo gemakkelijk. Suzan Visser Goed gemutst, 72 blz 25,- Lion Arie Feijen Stillevens, 16 blz 2,50 Honingen Kunst Cadeaubon een uniek cadeau in elk gewenst bedrag OndeRneMeRs OPGeLet Profiteer als ondernemer nog dit jaar van 28% extra investeringsaftrek over uw zakelijke kunstaankoop. En profiteer tevens van de aantrekkelijke mogelijkheid om jaarlijks 20% af te schrijven op uw investering. Vanzelfsprekend is de btw op kunst ook fiscaal aftrekbaar. Maar het allerbelangrijkste... ondertussen geniet u natuurlijk van een prachtig kunstwerk 28% extra investeringsaftrek 20% jaarlijks afschrijven 6% btw aftrek Informeer naar de mogelijkheden bij uw eigen accountant. Neem contact op met John Stel voor een nadere toelichting, telefoon Hermien Buytendijk Niets is wat het lijkt, 64 blz 25,- Michael Parkes The art of Michael Parkes II 59,50 Michiel Schrijver De muze komt uit zee, 60 blz 14,95 Frans van Straaten Een kwart eeuw in brons, 144 blz 39,95 Willi Kissmer Malerei 50,- Suzan Visser Notitieblok, 50 blz 2,95 Books & Specials

18 Michiel Schrijver De laatste stad, 90 x 80 cm Middagboot, 110 x 80 cm Schilderen is voor mij een vorm van reizen, aldus Michiel Schrijver (1957), zowel in de beleving door goed te kijken, als fysiek, met het oog dat als vanzelf over het doek heen moet blijven bewegen. Op deze manier kunnen wij de binnenwereld van deze schilder betreden. Een wereld van architectuur, met koepels en bogen, huizen en bruggen, met spoorlijnen uit het niets oprijzend en naar niets verdwijnend.

19 Openingstijden winter 2015 /2016 d e C e M B e R do vr za Sinterklaas zo K do vr Gouda bij Kaarslicht za zo K do vr za Candlelight Shopping zo K do vr 25 za 26 1e & 2e Kerstdag gesloten zo K ma di wo do Oudjaarsdag K Koopzondag J A n u A R i za zo do vr za do vr za do vr za K Preview beurscollectie 28 t/m 31 januari KUNST & ANTIEK WEEKEND Naarden Vesting Grote Kerk galerie gesloten F e B R u A R i do vr za do vr za do vr t/m 27 februari Krokusvakantie galerie gesloten M A A R t do vr za zo do vr za do vr za K Grégory Asselbergh, Le baiser de l hôtel de ville, 20 x 20 cm Parkeertip: P Klein Amerika 2806 CA Gouda Galerie Honingen HOGE GOUWE 127 open: op afspraak Galerie Honingen LANGE TIENDEWEG 40 open: zie hierboven, of kijk op

20 Galerie Honingen BEZOEKADRES: Lange Tiendeweg KJ Gouda ALLEEN OP AFSPRAAK: Hoge Gouwe LE Gouda Mob. John Stel: Mob. Karen Boekholt:

GALERIE HONINGEN. start nieuwe kunstseizoen 5 nieuwe realisten Grégory Asselbergh Maarten Boffé Jan Willem Eskes Suzan Schuttelaar Gerard van de Weerd

GALERIE HONINGEN. start nieuwe kunstseizoen 5 nieuwe realisten Grégory Asselbergh Maarten Boffé Jan Willem Eskes Suzan Schuttelaar Gerard van de Weerd GALERIE HONINGEN S I N D S 1 9 9 7 start nieuwe kunstseizoen 5 nieuwe realisten Grégory Asselbergh Maarten Boffé Jan Willem Eskes Suzan Schuttelaar Gerard van de Weerd + nieuwe collectie aanwinsten 6 t/m

Nadere informatie

GALERIE HONINGEN. Galerie - Art Gallery THE ART COLLECTION H E D E N DA AG S REALISME

GALERIE HONINGEN. Galerie - Art Gallery THE ART COLLECTION H E D E N DA AG S REALISME GALERIE Galerie - Art Gallery HONINGEN S I N D S 1 9 9 7 THE ART COLLECTION H E D E N DA AG S REALISME Galerie Honingen 19 jaar toonaangevend in realisme In 19 jaar tijd is de galerie uitgegroeid tot een

Nadere informatie

GALERIE HONINGEN. Galerie - Art Gallery THE ART COLLECTION. 19 jaar toonaangevend in realisme

GALERIE HONINGEN. Galerie - Art Gallery THE ART COLLECTION. 19 jaar toonaangevend in realisme GALERIE Galerie - Art Gallery HONINGEN S I N D S 1 9 9 7 THE ART COLLECTION 19 jaar toonaangevend in realisme Galerie Honingen 19 jaar toonaangevend in realisme In 19 jaar tijd is de galerie uitgegroeid

Nadere informatie

HONINGEN POP UP STORE OPENINGSEXPOSITIE

HONINGEN POP UP STORE OPENINGSEXPOSITIE GALERIE Galerie - Art Gallery Honingen S I N D S 1 9 9 7 NOVEMBER/DECEMBER/JaNUaRI 2014/15 alle evenementen en openingstijden Gouda bij Kaarslicht vrijdag 12 december Candlelight Shopping zaterdag 13 december

Nadere informatie

Honingen. Lion Arie Feijen. Stillevens 8 t/m 30 maart 2014. since 1997. 16 jaar toonaangevend in realisme. Galerie - Art Gallery

Honingen. Lion Arie Feijen. Stillevens 8 t/m 30 maart 2014. since 1997. 16 jaar toonaangevend in realisme. Galerie - Art Gallery Galerie - Art Gallery Honingen since 1997 Lion Arie Feijen Stillevens 8 t/m 30 maart 2014 16 jaar toonaangevend in realisme Lion Arie Feijen (1947) schildert in de traditie van de beroemde Nederlandse

Nadere informatie

HONINGEN. Galerie Honingen toonaangevend in realisme. The Art Collection 53 inspirerende kunstwerken. 18 jaar toonaangevend in realisme GALERIE

HONINGEN. Galerie Honingen toonaangevend in realisme. The Art Collection 53 inspirerende kunstwerken. 18 jaar toonaangevend in realisme GALERIE GALERIE Galerie - Art Gallery HONINGEN S I N D S 1 9 9 7 Galerie Honingen toonaangevend in realisme The Art Collection 53 inspirerende kunstwerken 18 jaar toonaangevend in realisme Galerie Honingen Hoge

Nadere informatie

Galerie HONINGEN. Meesterlijke Miniaturen VI. Groots op klein fomaat 12 t/m 29 juni 2014. Honingens Haring Party. zondag 15 juni

Galerie HONINGEN. Meesterlijke Miniaturen VI. Groots op klein fomaat 12 t/m 29 juni 2014. Honingens Haring Party. zondag 15 juni Galerie HONINGEN Meesterlijke Miniaturen VI Groots op klein fomaat 12 t/m 29 juni 2014 Honingens Haring Party zondag 15 juni Afb. voorzijde: Suzan Visser, Blauw-wit (detail), 14 x 12,5 cm Michiel Schrijver,

Nadere informatie

HONINGEN. Galerie Honingen toonaangevend in realisme. The Art Collection 37 inspirerende kunstwerken. 17 jaar toonaangevend in realisme GALERIE

HONINGEN. Galerie Honingen toonaangevend in realisme. The Art Collection 37 inspirerende kunstwerken. 17 jaar toonaangevend in realisme GALERIE GALERIE Galerie - Art Gallery HONINGEN S I N D S 1 9 9 7 Galerie Honingen toonaangevend in realisme The Art Collection 37 inspirerende kunstwerken 17 jaar toonaangevend in realisme Galerie Honingen - Drs.

Nadere informatie

Dubbel Genieten HONINGEN. WINTER 2013 / 2014 alle evenementen en openingstijden. december Xmas Masters. januari Kunst & Antiek Weekend

Dubbel Genieten HONINGEN. WINTER 2013 / 2014 alle evenementen en openingstijden. december Xmas Masters. januari Kunst & Antiek Weekend Galerie - Art Gallery HONINGEN december januari februari since 1997 WINTER 2013 / 2014 alle evenementen en openingstijden 8 T/M 15 DECEMBER TWEELUIKENEXPOSITIE Dubbel Genieten december Xmas Masters 22

Nadere informatie

Galerie - Art Gallery. since 1997 VOORJAAR & ZOMER 2014 alle evenementen en openingstijden

Galerie - Art Gallery. since 1997 VOORJAAR & ZOMER 2014 alle evenementen en openingstijden Galerie - Art Gallery HoninGen since 1997 VOORJAAR & ZOMER 2014 alle evenementen en openingstijden 6 T/M 13 APRIL ART BREDA Open Huis Dagen 17 t/m 21 april 1e & 2e Paasdag open Meesterlijke Miniaturen

Nadere informatie

Galerie HONINGEN. Michiel Schrijver. Een logboek van imaginaire reizen 3 t/m 12 oktober 2014 ELKE DAG OPEN. expositie 10 daagse

Galerie HONINGEN. Michiel Schrijver. Een logboek van imaginaire reizen 3 t/m 12 oktober 2014 ELKE DAG OPEN. expositie 10 daagse Galerie HONINGEN S i n d s 1 9 9 7 Michiel Schrijver Een logboek van imaginaire reizen 3 t/m 12 oktober 2014 expositie 10 daagse ELKE DAG OPEN Afb. voorzijde: Op een windstille dag, 140 x 90 cm Avondhaven,

Nadere informatie

Expositie 15 september t/m 31 december 2019.

Expositie 15 september t/m 31 december 2019. Expositie 15 september t/m 31 december 2019. Kunst betekent zingeving. Wat kunsten aars doen, is vertellen hoe je de wereld kunt zien. Een kunstwerk kan daar door een houvast zijn, in de eerste plaats

Nadere informatie

ARTE NUOVO FINE ART BY CILO

ARTE NUOVO FINE ART BY CILO ARTE NUOVO FINE ART BY CILO Arte Nuovo fine art presenteert in de prachtige ambiance van CILO een unieke collectie schilderijen, beelden en glasobjecten van zowel nationale- als internationale gerenommeerde

Nadere informatie

ON STAGE LENTE EXPOSITIE 24 MAART 22 APRIL

ON STAGE LENTE EXPOSITIE 24 MAART 22 APRIL ON STAGE LENTE EXPOSITIE 24 MAART 2018 22 APRIL TATIANA RIVILIS (schilderes) Geboren 1986 in Moskou. In 2010 afgestudeerd aan de Universiteit van Moskou, in grafisch design en kunsthistorie. In 2012 verhuisde

Nadere informatie

Een navel met een starre blik (Proud Christ) [2002], 300 x 200 cm

Een navel met een starre blik (Proud Christ) [2002], 300 x 200 cm a p a g a n e t h o s Een navel met een starre blik (Proud Christ) [2002], 300 x 200 cm (l) Gamestalking [2002], 200 x 150 cm (r) Adequate Food Supplies [2002], 200 x 150 cm (collectie De Nederlandsche

Nadere informatie

JANUARI MA DI WO DO VR ZA ZO FEBRUARI MA DI WO DO VR ZA ZO 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

JANUARI MA DI WO DO VR ZA ZO FEBRUARI MA DI WO DO VR ZA ZO 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Sri Irodikromo is in Suriname en daarbuiten bekend om haar kleurrijke schilderijen en grote dieprode batik doeken, waarin zij meestal Surinaamse vrouwen en/of de verschillende culturen van het land belicht.

Nadere informatie

PERSBERICHT 16 januari 2015

PERSBERICHT 16 januari 2015 Van: Carina Blokzijl Museum Gouda [Carina.Blokzijl@museumgouda.nl] Verzonden: vrijdag 16 januari 2015 12:36 Onderwerp: van Michel tot Israels Bijlagen: GeorgesMichel_Gezicht_op_de_heuvel_van_Montmartre.jpg;

Nadere informatie

Inleiding Administratieve Organisatie. Opgavenboek

Inleiding Administratieve Organisatie. Opgavenboek Inleiding Administratieve Organisatie Opgavenboek Inleiding Administratieve Organisatie Opgavenboek drs. J.P.M. van der Hoeven Vierde druk Stenfert Kroese, Groningen/Houten Wolters-Noordhoff bv voert

Nadere informatie

Aan de geadresseerde. Valkenburg aan de Geul, 15 oktober Betreft: 5 e editie Kunst in Valkenburg Geachte heer/mevrouw,

Aan de geadresseerde. Valkenburg aan de Geul, 15 oktober Betreft: 5 e editie Kunst in Valkenburg Geachte heer/mevrouw, Aan de geadresseerde Valkenburg aan de Geul, 15 oktober 2011 Betreft: 5 e editie Kunst in Valkenburg 2012 Geachte heer/mevrouw, Op vrijdag 16 maart 2012 opent Kunst in Valkenburg haar deuren. Deze unieke

Nadere informatie

SYLLABUS SECURITY AWARENESS WORKSHOP Personeel

SYLLABUS SECURITY AWARENESS WORKSHOP Personeel 3/10/2012 TRIO SMC SYLLABUS SECURITY AWARENESS WORKSHOP Personeel Pagina 1 van 9 Verantwoording 2012 Uniformboard te Vianen en 2012 Trio SMC te Almere. Copyright 2012 voor de cursusinhoud Trio SMC te Almere

Nadere informatie

Goudse Rembrandts bekend!

Goudse Rembrandts bekend! PERSBERICHT 17 juli 2014 Goudse Rembrandts bekend! De jury (directeur Museum Gouda, Gerard de Kleijn) heeft ruim honderd tekeningen en schilderwerken ontvangen voor de tekenwedstrijd: Wie is de beste Rembrandt

Nadere informatie

Serie: Elementaire theorie accountantscontrole. Auditing & Assurance: Bijzondere opdrachten. Hoofdredactie Prof. dr. G.C.M.

Serie: Elementaire theorie accountantscontrole. Auditing & Assurance: Bijzondere opdrachten. Hoofdredactie Prof. dr. G.C.M. Serie: Elementaire theorie accountantscontrole Auditing & Assurance: Bijzondere opdrachten Hoofdredactie Prof. dr. G.C.M. Majoor RA Auteurs Drs. B.A. Heikoop-Geurts RA M.J.Th. Mooijekind RA Drs. H.L. Verkleij

Nadere informatie

- MARCEL WITTE - LIMITED EDITION - DESIGN LIJST - GICLEE LEVENSLANGE GARANTIE CERTIFICAAT VAN ECHTHEID - BESCHIKBARE GICLEES:

- MARCEL WITTE - LIMITED EDITION - DESIGN LIJST - GICLEE LEVENSLANGE GARANTIE CERTIFICAAT VAN ECHTHEID - BESCHIKBARE GICLEES: - MARCEL WITTE - LIMITED EDITION - DESIGN LIJST - GICLEE LEVENSLANGE GARANTIE CERTIFICAAT VAN ECHTHEID - BESCHIKBARE GICLEES: TOGETHER ALONE SURPRISE THINKING OF YOU LACKADAISICAL SHELTER SECOND-HAND BAG

Nadere informatie

Onderzoek als project

Onderzoek als project Onderzoek als project Onderzoek als project Met MS Project Ben Baarda Jan-Willem Godding Eerste druk Noordhoff Uitgevers Groningen/Houten Ontwerp omslag: Studio Frank & Lisa, Groningen Omslagillustratie:

Nadere informatie

Magisch. Meisje. palaysia

Magisch. Meisje. palaysia Magisch Meisje palaysia www.magischmeisje.nl Oorspronkelijke titel: Beautiful Girl Copyright 2013 by Christiane Northrup, M.D. Illustraties Aurélie Blanz Foto van Christiane: Charles Bush Original English

Nadere informatie

Pimpelmees 3 3766 AX Soest

Pimpelmees 3 3766 AX Soest Pimpelmees 3 3766 AX Soest Landelijk kunstenaars-genootschap de Ploegh Pimpelmees 3 3766 AX Soest Ingang de Hazelaar Telefoon: 035-609 04 11 Email: mfretz@deploegh.nl www.deploegh.nl Openingstijden woensdag

Nadere informatie

Belastingwetgeving 2015

Belastingwetgeving 2015 Belastingwetgeving 2015 Opgaven Niveau 5 MBA Peter Dekker RA Ludie van Slobbe RA Uitgeverij Educatief Ontwerp omslag: www.gerhardvisker.nl Ontwerp binnenwerk: Ebel Kuipers, Sappemeer Omslagillustratie:

Nadere informatie

Communicatieplan Versie: 6.0 Datum: 18 mei 2017

Communicatieplan Versie: 6.0 Datum: 18 mei 2017 Versie: 6.0 Datum: 18 mei 2017 2016 PQR, all rights reserved. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, op geautomatiseerde wijze opgeslagen of openbaar gemaakt in enige vorm of op enigerlei wijze,

Nadere informatie

Expositiecatalogus Art Laren 2013. new place. art gallery

Expositiecatalogus Art Laren 2013. new place. art gallery Expositiecatalogus Art Laren 2013 new place art gallery Unique art for unique people Gevestigd in het hartje van schitterend s-hertogenbosch, direct naast het Noordbrabants Museum, staat New Place Art

Nadere informatie

Uniek bedtextiel geïnspireerd op kunst, architectuur, mode, natuur en cultuur

Uniek bedtextiel geïnspireerd op kunst, architectuur, mode, natuur en cultuur PERSBERICHT Eclectische voorjaarscollectie van Kardol Uniek bedtextiel geïnspireerd op kunst, architectuur, mode, natuur en cultuur Lisse, april 2018 - Al meer dan 20 jaar vertaalt Kardol haar inspiratie

Nadere informatie

Kerst en nieuwjaarskaarten DE NIEUWE COLLECTIE

Kerst en nieuwjaarskaarten DE NIEUWE COLLECTIE E I N UW! Kerst en nieuwjaarskaarten DE NIEUWE COLLECTIE SPETTEREND NIEUWJAAR CHAMPAGNE 735069 735062 Een spetterende kaart met parelmoer letters voor een extra feestelijk effect. Proostend het nieuwe

Nadere informatie

12 merken, 13 ongelukken

12 merken, 13 ongelukken 12 merken, 13 ongelukken Karel Jan Alsem & Robbert Klein Koerkamp Eerste druk Noordhoff Uitgevers Groningen/Houten Ontwerp omslag: G2K Designers, Groningen/Amsterdam Aan de totstandkoming van deze uitgave

Nadere informatie

Saskia Pfaeltzer (1955) is een kunstenaar pur sang. Er

Saskia Pfaeltzer (1955) is een kunstenaar pur sang. Er SASKIA PFAELTZER Ik moet mijzelf blijven verrassen, dat is voor mij dé manier om energiek te blijven en plezier te houden in wat ik doe. Saskia Pfaeltzer SASKIA PFAELTZER Saskia Pfaeltzer (1955) is een

Nadere informatie

Fase A. Jij de Baas. Gids voor de Starter. 2012 Stichting Entreprenasium. Versie 1.2: november 2012

Fase A. Jij de Baas. Gids voor de Starter. 2012 Stichting Entreprenasium. Versie 1.2: november 2012 N W O Fase A Z Jij de Baas Gids voor de Starter Versie 1.2: november 2012 2012 Stichting Entreprenasium Inleiding 2 School De school Inleiding 2 Doelen 3 Middelen 4 Invoering 5 Uitvoering 6 Jij de Baas:

Nadere informatie

Bedrijfsadministratie

Bedrijfsadministratie Bedrijfsadministratie Opgaven Niveau 5 MBA Peter Kuppen Frans van Luit Bedrijfsadministratie MBA Niveau 5 Opgaven Opgaven Bedrijfsadminstratie MBA Niveau 5 P. Kuppen F. van Luit Eerste druk Noordhoff

Nadere informatie

WATCHES JEWELLERY CLASSICS. New FEARLESS. by Ti Sento. by GUESS

WATCHES JEWELLERY CLASSICS. New FEARLESS. by Ti Sento. by GUESS & WATCHES JEWELLERY New CLASSICS by Ti Sento FEARLESS by GUESS 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Inspiratie! & WATCHES JEWELLERY Dit najaar wordt versierd met uiterst begeerlijke horloge en sieraden musthaves. En natuurlijk

Nadere informatie

K U N S T K A L E N D E R

K U N S T K A L E N D E R KUNST KALENDER 2 0 1 6 Exposities 2016 Januari Annemieke Fictoor -schilderijen dec 2015 maart 2016 eerste verdieping Marieke Rosing -schilderijen dec 2015 maart 2016 begane grond Sannie Oppelaar - beelden

Nadere informatie

Grafentheorie voor bouwkundigen

Grafentheorie voor bouwkundigen Grafentheorie voor bouwkundigen Grafentheorie voor bouwkundigen A.J. van Zanten Delft University Press CIP-gegevens Koninklijke Bibliotheek, Den Haag Zanten, A.J. van Grafentheorie voor bouwkundigen /

Nadere informatie

Cultuur telt: sociologische opstellen voor Leo d Anjou

Cultuur telt: sociologische opstellen voor Leo d Anjou Cultuur telt: sociologische opstellen voor Leo d Anjou Cultuur telt: sociologische opstellen voor Leo d Anjou Dick Houtman, Bram Steijn en John van Male redactie Shaker Publishing BV Maastricht Copyright

Nadere informatie

CARLI HERMÈS AMSTERDAM Apple, foto, 120x100 cm

CARLI HERMÈS AMSTERDAM Apple, foto, 120x100 cm CARLI HERMÈS 09.09.2004-10.10.2004 AMSTERDAM Apple, foto, 120x100 cm CARLI HERMÈS 1963 Nike, Sony en Philips. Daarnaast heeft hij zich beziggehouden De in binnen- en buitenland succesvolle fotograaf Carli

Nadere informatie

Pimpelmees 3 3766 AX Soest

Pimpelmees 3 3766 AX Soest Pimpelmees 3 3766 AX Soest Landelijk kunstenaars-genootschap de Ploegh Pimpelmees 3 3766 AX Soest Ingang de Hazelaar Telefoon: 035-609 04 11 Email: mfretz@deploegh.nl www.deploegh.nl Openingstijden woensdag

Nadere informatie

Kunst. Antiek. en veiling

Kunst. Antiek. en veiling Kunst Antiek en veiling 1 Donderdag 5 november van 16.30 tot 19.00 uur staat de Hanzeborg in het teken van de veiling van hoogwaardige kunst en antiek van lokale kunstenaars en privéverzamelingen. De opbrengsten

Nadere informatie

opgaven- en werkboek GECONSOLIDEERDE JAARREKENING Henk Fuchs 1e druk

opgaven- en werkboek GECONSOLIDEERDE JAARREKENING Henk Fuchs 1e druk opgaven- en werkboek Henk Fuchs GECONSOLIDEERDE JAARREKENING 1e druk Geconsolideerde jaarrekening Opgaven- en werkboek Geconsolideerde jaarrekening Opgaven- en werkboek Henk Fuchs Eerste druk Noordhoff

Nadere informatie

www.affirmatie.nl Oorspronkelijke titel: I Think, I am! Copyright 2008 by Louise L. Hay Original English language publication in 2008 by Hay House Inc. Ontwerp en redactionele assistentie: Jenny Richards

Nadere informatie

Tips Food and drinks Shopping Bars Sightseeing Evenementen. Jouw stadsgids voor. Gouda

Tips Food and drinks Shopping Bars Sightseeing Evenementen. Jouw stadsgids voor. Gouda Tips Food and drinks Shopping Bars Sightseeing Evenementen Jouw stadsgids voor Introductie, de stad die bekend staat om de kaas, stroopwafels en kaarsen. Deze stad in de provincie Zuid-Holland heeft een

Nadere informatie

Belastingwetgeving 2015

Belastingwetgeving 2015 Belastingwetgeving 2015 Opgaven Niveau 5 MBA Peter Dekker RA Ludie van Slobbe RA Uitgeverij Educatief Belastingwetgeving Opgaven Niveau 5 MBA Peter Dekker RA Ludie van Slobbe RA Eerste druk Uitgeverij

Nadere informatie

Bouwen op een gemeenschappelijk verleden aan een succesvolle toekomst Welling, Derk Theodoor

Bouwen op een gemeenschappelijk verleden aan een succesvolle toekomst Welling, Derk Theodoor University of Groningen Bouwen op een gemeenschappelijk verleden aan een succesvolle toekomst Welling, Derk Theodoor IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's PDF)

Nadere informatie

STARTFLEX. Onderzoek naar ondernemerschap onder studenten in Amsterdam

STARTFLEX. Onderzoek naar ondernemerschap onder studenten in Amsterdam Onderzoek naar ondernemerschap onder studenten in Amsterdam Colofon ONDERZOEKER StartFlex B.V. CONSULTANCY Centre for applied research on economics & management (CAREM) ENQETEUR Alexander Sölkner EINDREDACTIE

Nadere informatie

12 merken, 13 ongelukken KarelJan Alsem en Robbert Klein Koerkamp

12 merken, 13 ongelukken KarelJan Alsem en Robbert Klein Koerkamp 12 merken, 13 ongelukken KarelJan Alsem en Robbert Klein Koerkamp Eerste druk 12 merken, 13 ongelukken 12 merken, 13 ongelukken Karel Jan Alsem & Robbert Klein Koerkamp Eerste druk Noordhoff Uitgevers

Nadere informatie

JACQUELINE SCHÄFER. Jacqueline Schäfer woont en werkt in Amsterdam. Daar deed zij ook in 1989 eindexamen aan de Gerrit Rietveld Academie.

JACQUELINE SCHÄFER. Jacqueline Schäfer woont en werkt in Amsterdam. Daar deed zij ook in 1989 eindexamen aan de Gerrit Rietveld Academie. JACQUELINE SCHÄFER Jacqueline Schäfer woont en werkt in Amsterdam. Daar deed zij ook in 1989 eindexamen aan de Gerrit Rietveld Academie. Tot dat moment was het schilderen toch vooral iets wat zij voor

Nadere informatie

OENOE WOENOE NOE WOENOE

OENOE WOENOE NOE WOENOE NOE WOENOE ENOE WOENOE OENOE WOENOE NOE WOENOE WOENOE WOE WOENOE WOENO WOENOE WO WOENOE IN WOENO DE OR Wel over eens, niet over eens Een luchtige inleiding in OR-land A. Maat Samensteller(s) en uitgever

Nadere informatie

SYLLABUS CURRICULUM VITAE & DIPLOMA WORKSHOP

SYLLABUS CURRICULUM VITAE & DIPLOMA WORKSHOP 12/10/2012 TRIO SMC SYLLABUS CURRICULUM VITAE & DIPLOMA WORKSHOP Pagina 1 van 10 Verantwoording 2012 Uniformboard te Vianen en 2012 Trio SMC te Almere. Copyright 2012 voor de cursusinhoud Trio SMC te Almere

Nadere informatie

Analyse. Teksten op documenten. Microsoft Dynamics NAV dvision Automatiseringsbureau.

Analyse. Teksten op documenten. Microsoft Dynamics NAV dvision Automatiseringsbureau. Microsoft Dynamics NAV 2008 dvision Automatiseringsbureau. All Rights Reserved. No part of this document may be photocopied, reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted, in any form or by

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

Verhalende Fotografie. experience

Verhalende Fotografie. experience Verhalende Fotografie experience Wat kun je verwachten?* Allereerst te gek dat je geïnteresseerd bent in de Verhalende Fotografie Experience! Het belooft een magisch weekend te worden waarin we de krochten

Nadere informatie

ERIC RASSIN. Daarom. De psychologie van oorzaak en gevolg in 20 raadsels SCRIPTUM

ERIC RASSIN. Daarom. De psychologie van oorzaak en gevolg in 20 raadsels SCRIPTUM DAAROM DUS ERIC RASSIN Daarom dus De psychologie van oorzaak en gevolg in 20 raadsels SCRIPTUM Copyright 2016 Eric Rassin Grafische vormgeving cover Jan van Zomeren Grafische vormgeving binnenwerk www.igraph.be

Nadere informatie

Teken- en schilderpret met een simpele afdruk

Teken- en schilderpret met een simpele afdruk Rosa M. Curto Rosa M. Curto Bomvol speelse oefeningen om vele middagen creatief mee door te komen! Dit boek nodigt kinderen en (groot)ouders uit de allerleukste figuren te maken met je vingers! Het idee

Nadere informatie

Cover Page. The handle holds various files of this Leiden University dissertation.

Cover Page. The handle   holds various files of this Leiden University dissertation. Cover Page The handle http://hdl.handle.net/1887/18704 holds various files of this Leiden University dissertation. Author: Borgdorff, Hendrik Anne (Henk) Title: The conflict of the faculties : perspectives

Nadere informatie

Elementaire praktijk van de Financiering Werkboek

Elementaire praktijk van de Financiering Werkboek Elementaire praktijk van de Financiering Werkboek Niveau 4 PDB Mariëlle de Kock elementaire praktijk van de financiering Niveau 4 PDB Werkboek Mariëlle de Kock Noordhoff Uitgevers Groningen/Houten Ontwerp

Nadere informatie

Dynamic and Stochastic Planning Problems with Online Decision Making A Novel Class of Models. Maria Lucia Arnoldina Gerarda Cremers

Dynamic and Stochastic Planning Problems with Online Decision Making A Novel Class of Models. Maria Lucia Arnoldina Gerarda Cremers Dynamic and Stochastic Planning Problems with Online Decision Making A Novel Class of Models Maria Lucia Arnoldina Gerarda Cremers Publisher: University of Groningen Groningen The Netherlands Printed by:

Nadere informatie

rondedans. Een wervelwind van kleuren sleurt aarde, water, lucht mee in een beroezende

rondedans. Een wervelwind van kleuren sleurt aarde, water, lucht mee in een beroezende Een wervelwind van kleuren sleurt aarde, water, lucht mee in een beroezende rondedans. Tekst: Guy Kestens Naar aanleiding van de vernissage in Galerij Dessers-Beeck op 27 april 2014. Welkom in het paradijs,

Nadere informatie

Van aardgas naar methanol

Van aardgas naar methanol Van aardgas naar methanol Van aardgas naar methanol J.A. Wesselingh G.H. Lameris P.J. van den Berg A.G. Montfoort VSSD 4 VSSD Eerste druk 1987, 1990, 1992, 1998, licht gewijzigd 2001 Uitgegeven door: VSSD

Nadere informatie

Double View Double View design hekwerk panelen in 19 designs

Double View Double View design hekwerk panelen in 19 designs Double View Double View design hekwerk panelen in 19 designs Personal Design Technology Oplossingen Mauriks Solutions denkt mee in oplossingen en biedt een breed assortiment aan producten. Voor de juiste

Nadere informatie

rijks museum Verwerkingsmateriaal Examentour VWO ANTWOORDMODEL VERSIE A + B Visuele analyse van schilderkunst in de 17DE, 19DE en 20STE eeuw 1/5

rijks museum Verwerkingsmateriaal Examentour VWO ANTWOORDMODEL VERSIE A + B Visuele analyse van schilderkunst in de 17DE, 19DE en 20STE eeuw 1/5 1/5 VERSIE A Vraag 1 A Gebruik van licht om de dramatiek te uiten. Het subtiele licht (vs. clair-obscur in de barok) geeft diepte aan het schilderij en accentueert het hoofdmotief. Het zorgt er dus voor

Nadere informatie

Jaarrekening. Henk Fuchs OPGAVEN- EN WERKBOEK. Tweede druk

Jaarrekening. Henk Fuchs OPGAVEN- EN WERKBOEK. Tweede druk Jaarrekening Henk Fuchs OPGAVEN- EN WERKBOEK Tweede druk Jaarrekening Opgaven- en werkboek Jaarrekening Opgaven- en werkboek Henk Fuchs Tweede druk Noordhoff Uitgevers Groningen/Houten Opmaak binnenwerk:

Nadere informatie

kunstgids kunstgids amsterdam amsterdam

kunstgids kunstgids amsterdam amsterdam kunstgids amsterdam kunstgids amsterdam Mogen wij ons even aan u voorstellen... Post Amsterdam, Stedelijk Museum CS, Marije Buffing Edelsmid, Lef, Grael Art Gallery, GO Gallery, Tulip Museum, Anne Frank

Nadere informatie

Wijzigingen Unit4 Audition 15.1

Wijzigingen Unit4 Audition 15.1 Wijzigingen Unit4 Audition 15.1 Unit4 N.V. Telefoon +31 88 247 17 77 Papendorpseweg 100 Supportlijn +31 88 247 24 72 Postbus 500 Self Service https://my.unit4.com 3502 JA Utrecht Internet www.unit4.nl

Nadere informatie

Wolterinck Event Decoration creëert sprookjes

Wolterinck Event Decoration creëert sprookjes Wolterinck Event Decoration creëert sprookjes REPORTAGE Dreammakers Martin van Hemert is samen met Anne van Vorden verantwoordelijk voor Wolterinck Event Decoration. Tekst: Erwin Feekes / Fotografie: Karen

Nadere informatie

Fiscale Jaarrekening. Henk Fuchs Yvonne van de Voort OPGAVEN- EN WERKBOEK. Tweede druk

Fiscale Jaarrekening. Henk Fuchs Yvonne van de Voort OPGAVEN- EN WERKBOEK. Tweede druk Fiscale Jaarrekening Henk Fuchs Yvonne van de Voort OPGAVEN- EN WERKBOEK Tweede druk Fiscale jaarrekening Opgaven- en werkboek Fiscale jaarrekening Opgaven- en werkboek Henk Fuchs Yvonne van de Voort

Nadere informatie

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden. De filosofie van Starline Een zwembad in uw

Nadere informatie

voor Kiki van Rijk Reiki voor Dieren door Wanda Bijster en Adelheid van Driel met tekeningen van Elias

voor Kiki van Rijk Reiki voor Dieren door Wanda Bijster en Adelheid van Driel met tekeningen van Elias voor Kiki van Rijk Reiki voor Dieren Reiki voor Dieren door Wanda Bijster en Adelheid van Driel met tekeningen van Elias Hoi! Mijn vader is de baas van een dierenasiel. Daarom ben ik heel vaak tussen de

Nadere informatie

Berichtenboek. Suite4Omgevingsdiensten. Betalen en Invorderen

Berichtenboek. Suite4Omgevingsdiensten. Betalen en Invorderen Berichtenboek Suite4Omgevingsdiensten Betalen en Invorderen Berichtenboek Betalen en Invorderen Copyright Centric The Netherlands 2015. All rights reserved. No part of this publication may be reproduced,

Nadere informatie

THE WORK HET WERK HARALD BERKHOUT

THE WORK HET WERK HARALD BERKHOUT THE WORK During the twenty years of its existence Studio Berkhout has evolved into the number one studio specialized in still life fashion photography. All skills needed for photography and styling, including

Nadere informatie

Fase B. Entree. Leerstijlen. 2013 Stichting Entreprenasium. Versie 0.1: januari 20]3

Fase B. Entree. Leerstijlen. 2013 Stichting Entreprenasium. Versie 0.1: januari 20]3 N W Fase B O Z Entree Leerstijlen Versie 0.1: januari 20]3 2013 Stichting Entreprenasium Inleiding 2 Inleiding 2 Indeling 4 Strategie 6 Leerstijl Ieder mens heeft zijn eigen leerstijl. Deze natuurlijke

Nadere informatie

Demo applicatie. Functionele Beschrijving SPITS

Demo applicatie. Functionele Beschrijving SPITS Demo applicatie Aantonen functioneren LogiFlor systematiek Functionele Beschrijving SPITS Standaardisatie Project Informatievoorziening Transport Sierteelt onderwerp: Functionele beschrijving Demo applicatie

Nadere informatie

THE COLLECTOR OF NICE STUFF UHI TORE TS YUR

THE COLLECTOR OF NICE STUFF UHI TORE TS YUR THE COLLECTOR 02 ~ 16 OF NICE STUFF Y UHI R T THE COLLECTOR 03 ~ 16 04 ~ 16 OF NICE STUFF GULER BERK Blijf dicht bij jezelf, het motto van Guler Berk die ruim twee jaar geleden de YurtStore opende in de

Nadere informatie

EDWIN AAFJES DEN HAAG Sagunto, olieverf/doek, 50 x 40 cm

EDWIN AAFJES DEN HAAG Sagunto, olieverf/doek, 50 x 40 cm EDWIN AAFJES 10.11.2004-12.12.2004 DEN HAAG Sagunto, olieverf/doek, 50 x 40 cm EDWIN AAFJES 10.11.2004-12.12.2004 DEN HAAG 1951 Reizen en literatuur zijn belangrijke inspiratiebronnen voor de schilder

Nadere informatie

Overview. Urenregistratie. Microsoft Dynamics NAV. 2007 dvision Automatiseringsbureau.

Overview. Urenregistratie. Microsoft Dynamics NAV. 2007 dvision Automatiseringsbureau. Microsoft Dynamics NAV Urenregistratie Overview 2007 dvision Automatiseringsbureau. All Rights Reserved. No part of this document may be photocopied, reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted,

Nadere informatie

Verhalende Fotografie. experience

Verhalende Fotografie. experience Verhalende Fotografie experience Wat kun je verwachten? Allereerst te gek dat je geïnteresseerd bent in de Verhalende Fotografie Experience! Het belooft een magisch weekend te worden waarin we de krochten

Nadere informatie

Overview. Beveiligde functies. Microsoft Dynamics NAV. 2007 dvision Automatiseringsbureau.

Overview. Beveiligde functies. Microsoft Dynamics NAV. 2007 dvision Automatiseringsbureau. Microsoft Dynamics NAV Overview 2007 dvision Automatiseringsbureau. All Rights Reserved. No part of this document may be photocopied, reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted, in any form

Nadere informatie

ANDRZEJ WAWRZYNIAK TENTOONSTELLINGEN OPLEIDINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag

ANDRZEJ WAWRZYNIAK TENTOONSTELLINGEN OPLEIDINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag ANDRZEJ WAWRZYNIAK HAAGSE KUNSTENAARS Oosteuropese mystiek in een moderne vormgeving Het werk van Andrzej Wawrzyniak wordt gekenmerkt door een

Nadere informatie

ROBERT McKELLAR DEN HAAG Silver goblet with garlic, olieverf/paneel, 46x37 cm

ROBERT McKELLAR DEN HAAG Silver goblet with garlic, olieverf/paneel, 46x37 cm ROBERT McKELLAR 08.01.2004-15.02.2004 DEN HAAG Silver goblet with garlic, olieverf/paneel, 46x37 cm ROBERT McKELLAR 08.01.2004-15.02.2004 DEN HAAG 1945 Een stilleven, al slaagt het nog zo goed in het oproepen

Nadere informatie

Boekhouden geboekstaafd

Boekhouden geboekstaafd Boekhouden geboekstaafd Drs. H. Fuchs S.J.M. van Vlimmeren OPGAVEN Zevende druk Boekhouden geboekstaafd 2 Opgaven Boekhouden geboekstaafd 2 Opgaven Drs. H. Fuchs S. J. M. van Vlimmeren Zevende druk Noordhoff

Nadere informatie

Exposities 2013. Gerda de Voogd - fotografie december 2012 t/m februari begane grond en 1 e verdieping

Exposities 2013. Gerda de Voogd - fotografie december 2012 t/m februari begane grond en 1 e verdieping K U N S T K A L E N D E R 2 0 1 3 Exposities 2013 J a n u a r i Gerda de Voogd - fotografie december 2012 t/m februari begane grond en 1 e verdieping Annemarie Mayers - beelden januari t/m maart vitrines

Nadere informatie

Basiskennis Calculatie

Basiskennis Calculatie Basiskennis Calculatie Henk Fuchs Sarina van Vlimmeren UITWERKINGEN Derde druk Basiskennis Calculatie Uitwerkingen Basiskennis Calculatie Uitwerkingen Henk Fuchs Sarina van Vlimmeren Derde druk Noordhoff

Nadere informatie

CRISTINA URSU EDUCATION EXHIBITIONS THE HAGUE ARTISTS. haagsekunstenaars.nl is an initiative by Stroom The Hague

CRISTINA URSU EDUCATION EXHIBITIONS THE HAGUE ARTISTS. haagsekunstenaars.nl is an initiative by Stroom The Hague haagsekunstenaars.nl is an initiative by Stroom The Hague CRISTINA URSU THE HAGUE ARTISTS De schilderijen van Cristina Ursu zijn gemaakt in diepzwarte inkt en acrylverf op papier. In sobere, aardse kleuren

Nadere informatie

Knipogen naar Rembrandt

Knipogen naar Rembrandt Knipogen naar Rembrandt Sophie meets Rembrandt, Jan den Ouden. tekst Rudy Ligtenberg beeld Korf Hé, het beroemde zelfportret van Rembrandt uit 1661. Hij is het onmiskenbaar, met zijn witte muts op, donkere

Nadere informatie

Creatures. Formaat: 50x40 cm Gerda van Leeuwen

Creatures. Formaat: 50x40 cm Gerda van Leeuwen Dat een kunstenaar op zoek is naar de kern der dingen is een open deur. Het fascinerende is dat het zich steeds op een andere manier aandient en het niet verzadigd lijkt te raken. Dat is ook meteen de

Nadere informatie

Periodeafsluiting. Henk Fuchs Sarina van Vlimmeren OPGAVEN- EN WERKBOEK. Tweede druk

Periodeafsluiting. Henk Fuchs Sarina van Vlimmeren OPGAVEN- EN WERKBOEK. Tweede druk Periodeafsluiting Henk Fuchs Sarina van Vlimmeren OPGAVEN- EN WERKBOEK Tweede druk Periodeafsluiting Opgaven- en werkboek Periodeafsluiting Opgaven- en werkboek Henk Fuchs Sarina van Vlimmeren Tweede

Nadere informatie

K U N S T K A L E N D E R 2 0 1 4

K U N S T K A L E N D E R 2 0 1 4 KUNST KALENDER 2 0 1 4 Exposities 2014 Januari Petra van Kalker - Objecten januari t/m maart Vitrines Ilse Brul - Schilderijen januari t/m maart Oranje gang februari Sophie Walraven - Schilderijen februari

Nadere informatie

Elementaire praktijk van de Kostencalculatie Werkboek

Elementaire praktijk van de Kostencalculatie Werkboek Elementaire praktijk van de Kostencalculatie Werkboek Niveau 4 P Mariëlle de Kock elementaire praktijk van de kostencalculatie Niveau 4 (P) Werkboek Mariëlle de Kock Noordhoff Uitgevers Groningen/Houten

Nadere informatie

Fiscale Jaarrekening. Henk Fuchs Yvonne van de Voort UITWERKINGEN. Tweede druk

Fiscale Jaarrekening. Henk Fuchs Yvonne van de Voort UITWERKINGEN. Tweede druk Fiscale Jaarrekening Henk Fuchs Yvonne van de Voort UITWERKINGEN Tweede druk Fiscale jaarrekening Uitwerkingen opgaven Fiscale jaarrekening Uitwerkingen opgaven Henk Fuchs Yvonne van de Voort Tweede

Nadere informatie

Afkomstig uit de nalatenschap van

Afkomstig uit de nalatenschap van in de etalage Afkomstig uit de nalatenschap van Op woensdag 23 januari 2013 vond er een bijzondere onthulling plaats in het Stedelijk Museum Kampen. Een onthulling die werd verricht door Herman Krans,

Nadere informatie

Kijkwijzer HAVO / VWO. Joep Nicolas. 11 juni 2014 t/m 11 januari 2015. Pierre Cuypersstraat 1, 6041 XG Roermond, 0475 359102, www.cuypershuis.

Kijkwijzer HAVO / VWO. Joep Nicolas. 11 juni 2014 t/m 11 januari 2015. Pierre Cuypersstraat 1, 6041 XG Roermond, 0475 359102, www.cuypershuis. Kijkwijzer HAVO / VWO Joep Nicolas 11 juni 2014 t/m 11 januari 2015 Pierre Cuypersstraat 1, 6041 XG Roermond, 0475 359102, www.cuypershuis.nl Welkom in het Cuypershuis Het museumgebouw is een uniek complex

Nadere informatie

Meldregeling. Vastgesteld in het InAdmin RiskCo bestuur op 30 oktober Geldig tot 31 december Meldregeling Pagina 1 van 7

Meldregeling. Vastgesteld in het InAdmin RiskCo bestuur op 30 oktober Geldig tot 31 december Meldregeling Pagina 1 van 7 Meldregeling Vastgesteld in het InAdmin RiskCo bestuur op 30 oktober 2018 Geldig tot 31 december 2019 Meldregeling Pagina 1 van 7 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING... 3 2 WAT IS EEN MISSTAND... 4 3 WIE KAN MELDEN

Nadere informatie

RESULTAATGERELATEERDE

RESULTAATGERELATEERDE erde OVER NO CURE NO PAY RESULTAATGERELATEERDE BELONING Resultaatgerelateerde beloning Over no cure no pay OVER NO CURE NO PAY RESULT AATGERELATEERDE BELONING RESULTAATGERELATEERDE BELONING 02 Resultaatgerelateerde

Nadere informatie

Het. beste. deel komt nog. Troost in tijden van ziekte en verdriet CORRIE TEN BOOM

Het. beste. deel komt nog. Troost in tijden van ziekte en verdriet CORRIE TEN BOOM Corrie ten Boom Het beste deel komt nog Troost in tijden van ziekte en verdriet CORRIE TEN BOOM Het beste deel komt nog Copyright 2013 Corrie ten Boom Fonds Original Copyright 1977 by Corrie ten Boom

Nadere informatie