GA Met twee rotoren V O E D E R W I N N I N G O P M A A T!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GA Met twee rotoren V O E D E R W I N N I N G O P M A A T!"

Transcriptie

1 GA Met tweee rotoren VOEDERWINNING OP MAAT!

2 GA CIRKELHARK De cirkelharken van KUHN met middenafleg: Wat bieden ze? Efficiënt werken Verdubbeling van de capaciteit. De zwaden passen bij de huidige afmetingen van de oogst machines. Eenvoudig in gebruik. Perfect gevormde zwaden De afstand tussen de rotoren en daarmee de zwadbreedte is verstelbaar: de zwaden zijn egaal gevormd en daarom perfect aangepast aan de volgmachines voor het binnenhalen van het gewas. Grote capaciteit Iedere rotor verplaatst een gelijke hoeveelheid product: rijsnelheid en harkkwaliteit vormen geen belemmering. Sparende behandeling van het gewas Het gewas wordt slechts door een rotor over één gering traject verplaatst: nauwelijks bladverlies, het gevaar van vervuiling in het voer wordt geminimaliseerd. Met hydraulisch aangedreven rotoren De krachtige cirkelharken GA 8521 en GA 8020 zijn met een hydraulische rotoraandrijving uitgevoerd, wat de volgende voordelen biedt: Extreem rustig lopen van de rotoren. Bij verschillende piekbelastingen past het toerental van de rotor zich automatisch aan geheel schokvrij en zonder gevaar van schade aan de aandrijving. De vervuiling in het gewas wordt geminimaliseerd. Het onderhoud is minimaal: alleen de hoofdaftakas moet doorgesmeerd worden. De hoofdaftakas blijft altijd in lijn met de trekker hierdoor kan probleemloos een bocht gemaakt worden. Een indrukwekkende betrouwbaarheid in het gebruik. De rotoren zijn voor het intensiefste gebruik ontwikkeld: Rotoren met een grote doorsnede, separate lagers ver uit elkaar, grote curvebaan, smering met vloeibaar vet. Zoals bij alle cirkelharken van KUHN zijn de rotorarmen moeiteloos en snel te demonteren. Voor het demonteren van de complete rotorarm hoeven maar 2 bouten losgedraaid te worden. Kosten Kos tenver vermin minder dering ing g Kuhn Kuh n bied biedtt u op plos lossin singen g vo gen voor or het harke harken n, die aa aan n uw uw wens wensen en vol voldoe doen: n: Prakti Pra ktijkg j geri jkg erich ch

3 t Comfor Com fortab tabel el Goede Goe de adv adviez iezen en en ond onders ersteu teunin ning g Betrou Bet rouwba wbaarh arheid eid en Ser Servic vice e

4 GA CIRKELHARK GA 6501: compacte afmeting en hoogwaardig voer 3 Door de scha haal alve verg rgro roti ting bij vel ele bedr ijve n en hun gras asla land ndpe percel elenen moeten vand aa g de dag veelel boeren vast stst stellen dat ze, me t een ha rk met één rotor over onvoldoende capacac itei t beschikkenen en een machine met ee n gr ot er e capaciteit nodig hebben. Als dit u ook betreft, dan is de GA 6501 precies de jui ste ha rk voor u! De GA 6501 verenigt alle eige ns chappepe n van een perfecte hark, zijn pr ijs- / cap acit itei tsverh rhou oudi ding is uitg tgesproken guns ti g. Met deze hark kun unt u in eenen korte tij ijd een kw al itat ief hoog ogwaardig voer oog ogst sten. Zwadbreedte instelbaar van 1 tot 2 meter Eenvoudig een klembout losdraaien en de zwadbreedte met de spindel naar wens instellen. Zo kan de hark moeiteloos aan de breedte van de pick-up aangepast worden. Transportbreedte 2,50 m - Zo kunt u ook de smalste perceelsingangen inrijden en het transport over de weg is nog veiliger. - Een pluspunt: de geheven rotoren worden door het cardanisch systeem automatisch vergrendeld.

5 2 technieken voor een perfecte harkkwaliteit: Cardanische ophanging van de rotoren (3D) en gestuurde transportwielen Cardanische rotor ophanging van de GA De verbinding tussen de rotordraagarm en de rotor is uitgevoerd met een dubbel scharnierpunt (3D), hierdoor wordt een optimale beweegbaarheid in alle richtingen verkregen. De rotoren passen zich uitstekend aan alle bodemoneffenheden aan. 2 De rotoren worden middels 3, dicht bij de tanden geplaatste wielen precies over de bodem 2 geleid: - 2 zwenkbare wielen voor - 1 vast wiel achter. De hoogte wordt met een spindel ingesteld. Gestuurde transportwielen (in Nederland standaard) Als extra toebehoren zijn bij de GA 6501 gestuurde transportwielen te verkrijgen, welke de hark een grote wendbaarheid geven. De hark loopt in het trekkerspoor en zorgt zelfs in de kleinste hoeken en bochten van het perceel voor een schoon harkwerk.

6 GA CIRKELHARK GA 7501 en 8121: betrouwbaar! Dezee capaacite ac eitssharkkenn zijn zeeer breedd inzetbaar: zowel in grassilage, hooi en stro zijn dezze harkken niet alleeen bijzoondderr efficiëënt maaar oook ongeeloooflijk snnel. Op grond vann dee geeringge afmeetinngen kunnen deze harken zowel op kleine percelen,, hellinggen alss op de groteeree perrcelenn inngeezeet wordden. 5 3 soorten wiels Tandem wielstel i l t l Buitengewoon compact Met een transportbreedte van maar 2,55 m past de GA 7501 op de smalste wegen, kan in alle hoeken komen en biedt een uitstekend rijcomfort. Het transportstel is met gestuurde wielen uitgevoerd. Ideaal voor een soepele bodemaanpassing op percelen met een onregelmatig bodemoppervlak (graslandpercelen met een natte ondergrond, wielsporen, molshopen ). 2 Cardanische pendelophanging (3D) De rotoren passen zich in alle richtingen aan de bodem aan. De tanden verzamelen het gewas met een grote precisie: dit concept is bijzonder geschikt in heuvelachtig terrein. 2

7 6 stellen leverbaar Alles om uw werkzaamheden te vereenvoudigen wielen i l Voor perfecte hark kwaliteit. Het cardanische onderstel kan worden uitgevoerd met 2 extra wielen. De rotoren reageren dan op dezelfde manier als bij een tandemonderstel. Tot gevolg een perfecte bodemaanpassing. Extreem eenvoudig af te stellen Verstelling van de werk- en zwadbreedte; eenvoudig verzetten naar de juiste positie als de machine in transportstand staat. - Bij het uitklappen gaan de rotoren dan in de gewenste positie. - Tijdens het transport zijn de rotoren altijd in de onderste positie. Middels verdraaien van de spindel kan de harkdiepte eenvoudig versteld worden. De tanden bevinden zich nu in de beste positie om het gewas op te harken en zo wordt een perfecte harkkwaliteit bereikt.

8 GA CIRKELHARK GA 8521: streven naar perfectie De GA 8521 is standaard zeer complee t uitgevoerd. De GA 8521 heeft eene gro te capacite teit en is ontwikk eld vooro grote bedrijven en loonwerkers die waa rde hechten aan bedieningscomf ort, cap ac i- teit en een lange levensdu ur. Door de hydrauli lische aandrijving van de in vloeibaar vet draaie nde rotoren wordt het onderhoud verminderd en u bes paart hiermee waardevolle tijd tijdens de oogst. De 13 tand ar me n per rotor zorgen voor een en enorme capaciteit. Het zw aa r uitgevoerde chassis is be stan d tege n langdurigege hoge bela stinge gen, ookok onder de zwaarste omstan digheden en. DE HYDRO- ROTOREN: hydraulische rotoraandrijving krachtig en soepel! 7 Eenvoudig passeren van zwaden Met een bodemvrijheid van 50 cm in de kopakkerstand kan eenvoudig over reeds gemaakte zwaden worden gereden. Eenvoudig bochten maken De hoofdaftakas blijft altijd in lijn met de trekker hierdoor kan probleemloos een bocht gemaakt worden. Er ontstaan zo geen vibraties en dit garandeert een langere levensduur.

9 Bodemdruk rotoren Geen wielsporen op natte percelen, geen beschadiging van de graszode en uitstekende stabiliteit op hellingen. 8 Comfortabele bediening De zwad en werkbreedte evenals de harkdiepte kunnen vanuit de trekkercabine via een elektrische afstandbediening ingesteld worden. Uitstekende bodemaanpassing Hydraulische verstelling van de harkdiepte Dit staat garant voor werkcomfort, precisie, capaciteit en betrouwbaarheid. Door de optimale positie van de wielen, het zwenkbare wielstel en de cardanische pendelophanging wordt een uitstekende bodemaanpassing onder alle omstandigheden bereikt. De graszode wordt gespaard, al het product wordt opgeharkt, zonder dat daarbij vuil in het gewas komt.

10 GA De KUHN cirkelharken met zijafleg Kies voor een zijafleg voor een maximale veelzijdigheid De eerste snede met een vol gewas of de 3 e of 4 e snede met weinig gewas; de hoeveelheid gewas in het zwad laat zich eenvoudig sturen door steeds een enkelzwad weg te leggen of bij heen en weer rijden een dubbel zwad neer te leggen of door het eenvoudig aanpassen van de werkbreedte. Het resultaat: de capaciteit van de oogstmachines worden geoptimaliseerd. De mogelijkheid van de aflegging in 1 zwad of in 2 gescheiden zwaden (al naar gelang het type): dit wordt vooral gebruikt voor het maken van nachtzwaden of het gelijktijdig j g keren van 2 zwaden. 9 MASTERDRIVE KUHN heeft de technische oplossing waardoor U probleemloos kan harken: de MASTERDRIVE aandrijving. Het antwoord op de hoogste belastingen: De achterste rotor van een hark met zijafleg moet onvermijdelijk de dubbele hoeveelheid gewas verwerken. Wordt de hark daarnaast bij het heen en weer rijden in een zwaar gewas ingezet, dan worden de rotoren het zwaarst belast. MASTERDRIVE, een zo eenvoudig mogelijk principe: De eindaandrijving wordt hier niet alleen via een kroon- en pionwiel uitgevoerd, maar via een combinatie van kroon-/pionwiel en twee tandwielen met rechte vertanding. Het gevolg is een betere verdeling van de krachten, geringere belastingen en een buitengewone betrouwbaarheid onder alle omstandigheden. De GA 8020 cirkelhark is met een hydraulische rotoraandrijving uitgevoerd. Deze geeft de betrouwbaarheid van een MASTERDRIVE aandrijving in combinatie met de souplesse van de hydrauliek.

11 KUHN heeft tevens aan het comfort gedacht: de zwaden worden rechts weggelegd!* De getrokken versie - Snel en extreem eenvoudig aankoppelen; er is geen hefinrichting nodig, alleen een ondertrekhaak. - De achterste rotor wordt vanuit de trekkercabine in positie gebracht: het omzetten van de werk-/transportstand, het type zwadaflegging (1 zwad of 2 enkele zwaden), de zwadbreedte. - Een gunstige verhouding van prijs en werkbreedte. *uitgezonderd GA 6002 De aangebouwde versie - Uitstekende rijeigenschappen op oneffen percelen. - Dankzij de gestuurde wielen zeer wendbaar en spoorvolgend achter de trekker, makkelijker manoeuvreren, (kortere wendakker, percelen met smalle inritten beter toegankelijk). - Geringere afmetingen in de transportstand, afnemen van tandarmen niet nodig. 10

12 GA C RK CI RKEL ELHA EL HA ARK GA 6002: een hark waarmee u uw voederwinning optimaliseert Bij de cirkelharken met een grote capaciteit vervult de KUHN cirkelhark GA 6002 geheel de wensen van de bedrijven die sneller werk willen verrichten, maar de lichte trekker op het bedrijf willen blijven inzetten. De harkbreedte kan tijdens het rijden vanaf de trekkerzitting traploos van 3,50 m tot 5,80 m hydraulisch versteld worden. Geen probleem meer met de verschillende gewasbestanden, het ontwijken van obstakels en perceelsranden. Bij zeer dicht gewas of voor het maken van nachtzwaden kunnen met de GA 6002 twee zwaden weggelegd worden. 11 Het onderwerp betrouwbaarheid: de tandwielen van de rotoraandrijving liggen in robuust gegoten huizen en de aandrijfassen zijn in het frame geïntegreerd. Eenvoudig wendingen maken De GA 6002 verzamelt al het gewas bij het bochtenwerk en op de wendakker, zonder dat de positie van de achterste rotor aangepast moet worden. Deze cirkelhark laat géén streepje liggen. Een doorslaggevend voordeel, wanneer het om bedieningscomfort gaat. Hydraulische rotorheffing De beide rotoren worden hydraulisch geheven. Iedere rotor heeft een eigen hefcilinder, waarmee een grote bodemvrijheid verkregen wordt. De harkdiepte van de tanden wordt met een spindel vooraf ingesteld. Veiligheid en comfort tijdens transport over de weg - De wielstellen van de hark worden voor het transport over de weg automatisch vergrendeld. - De tandarmen hoeven voor het transport niet afgenomen te worden. - Verlichting en waarschuwingsborden zijn bij deze machine standaard.

13 Een plus voor het bedieningsgemak Automatische omatische zw zwadvormer wadv advormer Via een stangenstelsel wordt de zwadvorm afhankelijk van de gewenste harkbreedte automatisch geregeld. Bij het vaak wisselen van de werkbreedte kan er ook een bepaalde positie ve vergr rgrend endeld eld wo worde rden n. Zo ont ontsta staan an volledig gelijkmatig gevormde zwaden. Als extra uitvoering; zwaddoek voor de voorste rotor. Uitstekende tekende har harkkw harkkwaliteit kkwaliteit en machine stabiliteit Zelfs bij een grote werksnelheid en op extreemheuvelachtige percelen blijft de stabiliteit van de machine volledig hetzelfde. De tandemonderstellen passen zich aan de kleinste oneffenheden aan. Tandemonderstellen zijn j als extra toebehoren leverbaar. GA 6002 Eenvoudig in gebruik en grote wendbaarheid: - Aa Aan n en afkop afkoppel pelen en gaa gaatt m moei oeitel teloos oos en snel snel. - Het omzetten vanuit de werk naar de transportstand en omgekeerd gaat gemakkelijk vanaf de trekkerzitting. - De wend mogelijkheid bedraagt 90. Extra d dubbelwiel ubbelwiel b voor gebruik v op hellingen o IIn h heuvel-l en bergachtige gebieden kan als extra toebehoren een dubbel wiel gemonteerd worden. Dit zorgt voor een grotere stabiliteit van de machine op hellingen. 12

14 GA met 2 rotoren GA GA GA 9032: voor ieder type bedrijf Als u opzoek bent naar een eenvoudige, effi ciënte en veelzijdige hark, heeft u de keus uit 3 modellen met verschillende rotor diameters die voldoen aan uw eisen en verwachtingen. Flexibiliteit, comfort tijdens het werk, wendbaarheid en een grote slagkracht voordelen waarvan u direct bij het eers te gebruik geen afstand meer wilt doen. 13 GA 6632 Voor toekomstgerichte bedrijven, die de cirkelhark intensief gebruiken en kleine rotoren waarderen, omdat deze zich beter aanpassen aan de bodemoneffenheden.

15 GA 7932 GA Voor de grote veebedrijven, loonwerkers en werktuigenverenigingen - Grote capaciteit - Goede prijs- / capaciteitsverhouding - De grootste hark op de markt met een werkbreedte van 8,80 m bij afleg in 2 zwaden - De onverslaanbare verhouding tussen prijs en werkbreedte Afl eggen van 2 enkele zwaden Zwaden keren Afleggen in 1 of 2 zwaden Naast de zijaflegging bieden de cirkelharken ook de mogelijkheid het gewas in twee enkele zwaden af te leggen. Dat kan in het bijzonder interessant zijn voor: het afleggen van nachtzwaden het keren van zwaden het vormen van kleinere zwaden bij zeer hoge gewasdichtheid.

16 GA CI RKEL ELHA HARK GA GA GA 9032: uitstekende eigenschappen Een aantal sterke punten: Gelijkmatige en egaal gevormde zwaden voor een gemakkelijke opname door oo gstmac hines. De veelzijdige inzet van cirkelharken met een zijafl egging: passen zich eenvo udig aan kleine en grote gewashoeveelheden aan. Zwadafl eg aan de rechterzijde: heel erg comfortabel. Grote werk breedte en zwaar uit gevoerde aandrijving. MASTERDRIVE Rotoraandrijving via de MASTERDRIVE - aandrijving Aandrijfdelen, die een zware belasting op kunnen vangen. De rotoraandrijving met de bewezen tweetrapsaandrijving MASTERDRIVE garandeert een aandrijving en rotorbesturing die aanmerkelijk minder belastingen te verwerken heeft. Een beslist pluspunt voor een grotere betrouwbaarheid en levensduur. Zeker wanneer de machine vaker onder zware omstandigheden ingezet moet worden. (zware gewassen, hoge gewasdichtheid) De nieuwe rotor is ontworpe n met als doel een nog langere levensduur en minimaal onderhoud. Eigenschappen die zorgen voor een robuuste machine en perfect harkwerk. Nieuwe curvebaan met geoptimaliseerd profiel: - Perfect gevormde zwaden - De krachten op de rollenbaan zijn gereduceerd voor een langere levensduur rhoud 2 Grote diameter van de rollen: - lagere belasting op de curvebaan - lager toerental van de rollen voor een langere levensduur 3 Gelagerde assen met een grote diameter 4 Aluminium lage agerhuis met geleiding van bronzen-n- bussen - perfecte geleiding - zeer beperkt onderhoud, smering elke 200 uur Uitstekende opname en schoner gewas dankzij de perfecte bodemaanpassing Door een scharnierend frame passen de beide rotoren zich volledig onafhankelijk van elkaar aan de bodemoneffenheden aan. 2 De wielen met super-ballonbanden zijn dichtbij de harkende tanden geplaatst dat garandeert een optimale werking, zonder voervervuiling. 3 Op verzoek kan vooraan bij de eerste rotor een extra steunwiel aangebracht worden. Hierdoor wordt een nog betere bodemaanpassing bereikt. 1 2

17 Tijdwinst Transportstand Ht Het om stell lle ni nd et tran ranspo rtstan tandg ebe urt va nuit td dec abine van de tr ekker er. Eenvoudig uitvoerbaar het omzetten van werkstand naar de transportstand vanaf de bestuurdersstoel: 1.Rotoren heffen en het achterste zwaddoek inklappen. 2.Achterste rotor naar het midden zwenken. 3.Hydraulisch systeem vergrendelen Nu is de GA6632 nog maar 3 meter breed, (3,50 m voor GA 7932 en 4,10 m voor GA 9032) de wisseling van het ene perceel naar het andere en het transport over de weg gaat veilig en snel. De 3 modellen zijn uitgevoerd met afneembare tandarmen voor een veilig transport en eenvoudige toegang tot smallere perceelsingangen. 16 Aankoppelen via een trekdissel met een parallelogramsysteem Het aankoppelen van de cirkel -hark aan de trekker gaat erg eenvoudig middels een trekkdissel met een in hoogte verstelbare steunpoot. Vastklemmen van het trekoog in de trekhaak is uitgesloten, omdat zich in het voorste gedeelte van de trekboom onafhankelijk van de rotorhoogte steeds in een horizontale positie bevindt. Hydraulisch verstelbaar en inklapbaar zwaddoek - de zwadbreedte kan via een hydraulische instelling gemakkelijk vanaf de trekkerzitting verandert worden. Dezelfde instelling bediend ook het inklappen van het zwaddoek voor het transport over de weg. - voor het wegleggen van een tweede zwad is op verzoek ook een zwaddoek voor de voorste rotor leverbaar. Oversteken van zwaden is geen probleem 50 cm bodemvrijheid bij de GA 6632 en 60 cm bodemvrijheid bij de 7932 en GA 9032 onder de rotors maakt het oversteken van de reeds gemaakte zwaden probleemloos mogelijk. Veilig over elk bodemprofiel Rotorwielstellen met samen zes wielen geven de garantie dat de cirkelharken GA 6632, GA 7932 en GA 9032 zich perfect aanpassen aan oneffenheden.

18 GA CI RKEL ELHA HARK GA 6520: een cirkelhark met grote capaciteit Bij het ontwerp van deze cirkelhark is vooral gekeken naar; compactheid, wendbaarheid en bruik baarar voor elke inzet. Levert perfecte harkkwaliteit in heuvelachtige gebieden. Comfortabel transportrt over de weg en eenvoudig toegan g tot smalle perceelsingangen. Zware rotoraandrijving, hierdoor kunnen probleemloos zware gewassen en een grote hoeveelhe den gewas verwerkt worden. 17 Afleggen van twee enkele zwaden De cirkelhark GA 6520 heeft de mogelijkheid het gewas, in twee enkele zwa- den af te leggen: Dat kan bijzonder interessant zijn bij het afleggen van nachtzwaden of voor het keren van 2 zwaden tegelijk. Deze uitvoering is op verzoek leverbaar en zijn ook op reeds in gebruik zijnde machines na te leveren. Cardanische pendelophanging voor de beste harkkwaliteit De rotoren kunnen zich in alle richtingen aan het perceel aanpassen. De wielen zijn zeer dicht aan de tanden gemonteerd en de voorste wielen zijn zwenkbaar. In bochten geeft dit geen wrijving en hierdoor geen beschadiging van de zode. Op steile hellingen kunnen de wielen vastgezet worden en dragen zo bij aan een stabiele spoorvolgende hark.

19 Voor ieder perceel een passendee harkdiepte Maarar een paar keer aan de spindel dr aaien en de tanden bevinden zich in de ideale positie om schoon, zonder vervuiling te harken. Transporthoogte gereduceerd tot 3,55 m Transport over de weg en toegang tot percelen wordt een stuk eenvoudiger. Verwijderen van de tandarmen is niet nodig. De cirkelhark is uitgevoerd met een gestuurd transportstel. 2,55 m 2,93 m 2 Transportbreedtes mogelijk De transportwielen van de GA 6520 kunnen in 2 posities gemonteerd worden. 2,55 m. wanneer de voorkeur uitgaat naar een compacte machine voor transport en toegang tot de percelen. 2,93 m. voor grotere stabiliteit tijdens het werken in heuvelachtige gebieden. MASTERDRIVE 18

20 GA CIRKELHARK GA 8020: stabiel en betrouwbaar De voor een intensieve inzet ontworpen GA 8020 cir kelh ark met zi jdelings zwadafl egging is speciaal op de behoeften va n grote veebedrijven, werktuigenverenigingen en loonwerkers toegesneden. De ideale cirkelhark voor het verwerken van grote gewashoeveelheden met een grote capaciteit en een lan ge levensduur. 19 Hydraulische rotoraandrijving Door de in de zwenkkop geïntegreerde hydraulische pompen blijft de koppelingsas altijd recht: minder slijtage en een veili g bochtenwerk. De hydraulische rotoraandrijving zorgt voor een gering onderhoud en maakt de machine betrouwbaar in zijn functioneren. Nieuwe onderhoudsvrije rotoren - De 13 armige rotoren behalen een grote capaciteit bij iedere gewassoort. - De met vloeibaar vet gesmeerde rotoren garanderen een hoge betrouwbaarheid met een gering onderhoud. Uitstekende bodemaanpassing De rotoren met een cardanische pendelophanging en een wielstel met 4 wielen, passen zich aan iedere bodemoneffenheid perfect aan en brengen maar minimaal vuil in het gewas en sparen tevens de graszode.

21 DE REN O ROT DRO lische HY g: rau Hyd ndrijvin a ra g roto rachti os K lo uis ger n e 20 Hyddraulilischhe ver Hydraulische verstelling sttelli lling van de harkhoogte De instelling van de tandhoogte tot de grond gebeurt middels een eenvoudige handeling op de elektrische bedieningskast. Geringe transportportafmetingen Ondanks de grote doorsnede van de rotor ligt de transporthoogte bij gemonteerde tandarmen maar op 4,15 m. Het achterste zwaddoek wordt hydraulisch ingeklapt. Daardoor kan het transport van het ene perceel naar het andere snel en veilig gebeuren.

22 GA CIRK RKEL ELHA HARK KUHN kwaliteit en innovatie Bij alle cirkelharken zijn de tandarmen dubbelgebogen en hebben een extra tangentiale plaatsing. De tanden onderscheiden zich door hun speciale vorm. Dat maakt deze cirkelharken zo uniek! Dubbel gebogen tandarmen Doordat de tandarmen dubbel gebogen zijn, worden de tanden beduidend verder boven het zwad uitgeheven dan bij de veel gebruikte rechte tandarmen. Een beslissend voordeel, omdat: - Bijzonder volumineuze zwaden gemaakt kunnen worden; - De zwadstructuur onberispelijk blijft; - De zwaden optimaal en zonder verliezen worden opgenomen 21 2 Tandarmen met een nieuw geconstrueerde tangentiale plaatsing: Een duidelijke verbetering van de zwadvorming De voordelen die de tangentiale plaatsing van de tandarmen met zich meebrengt zijn algemeen bekend. KUHN biedt u nu tandarmen waarvan de tangentiale plaatsing nog versterkt is. De tanden staan onder een nog gunstigere hoek t.o.v. het zwad, zodat een nog betere zwadvorm verkregen wordt. - Het gewas wordt naar de rand van de rotor, in het zwad gelegd; - De zwadvorm is optimaal voor zowel grassilage als balen. 3 Een uitgekiende vorm van de tanden voor schoon ruwvoer 3 De hoek van de tand zorgt voor een schoon hark resultaat en voor minimaal contact met de grond.

23 TECHNISCHE GEGEVENS GA 6501 GA 7501 GA 8121 GA 8521 Werkbreedte (m) Van 5,40 tot 6,40 Van 6,85 tot 7,45 Van 7,40 tot 8,00 Van 7,50 tot 8,50 Gemiddelde zwadbreedte (m) 1,00 tot 2,00 1,35 tot 1,95 1,40 tot 2,00 1,30 tot 2,40 Aankoppeling: getrokken aan de trekstangen Standaard Cat. II Standaard Cat II en Cat. III Rotordoorsnede (m) 2,65 3,25 3,50 3,65 Aantal armen per rotor Aantal tanden per tandarm 3 4 Rotoraandrijving Mechanisch Hydraulisch Rotorwielstel Cardanische pendelophanging Tandemwielstel of cardanische pendelophanging Cardanische pendelophanging Bandenmaat 3 wielen 16x wielen 16x (6 wielen optie) 4 wielen 16x Rotoren centraal in hoogte verstelbaar Handmatig Hydraulisch Banden transportstel 195/65R / / Gestuurde transportwielen Standaard Transportbreedte (m) 2,50 2,55 2,82 2,97 Minimale transporthoogte (m) 3,50 3,54 3,70 3,90 22 Lengte (m) 5,15 5,60 6,00 6,25 Gewicht (kg) Min. noodzakelijk vermogen aan de aftakas (kw/pk) Benodigde hydraulische aansluitingen aan de trekker 30/40 37/50 44/60 51/70 1 x DW 1 x EW 1 x DW en 1 x EW Benodigde elektrische aansluiting op de trekker 7-polige aansluiting 7-polige aansluiting + 3- pol. ISO aansluiting

24 TECHNISCHE GEGEVENS GA 6002 GA 6632 GA 7932 GA 9032 GA 6520 GA 8020 Werkbreedte in de stand Enkelzwad (m) Van 3,50 tot 5,80 Van 3,55 tot 6,45 Van 4,05 tot 7,45 Van 4,65 tot 8,60 6,30 7,80 Werkbreedte in de stand 2 Enkelzwad (m) 5,40 6,50 7,65 8,80 6,65 - Gemiddelde zwadbreedte (m) 0,80 tot 1,40 1,20 tot 1,80 m 0,70 tot 1,70 0,90 tot 1,70 Aanbouw Trekdissel voor aankoppeling aan de trekhaak Trekstangen Cat II Trekstangen Cat II en Cat III Rotordoorsnede (m) 2,65 2,90 3,40 4,00 2,90 3,65 Aantal armen per rotor Aantal tanden per tandarm 3 4 Rotorwielstel Enkelvoudig Voorste rotor: wielstel Tandemwielstel Standaard, (extra extra dubbelwiel tandemwielstel uitvoering of of extradubbelwiel) tandemwielstel als extra Achterste rotor: uitvoering Wielstel met 4 wielen (extra- voering tandem-wielstel) Voorste rotor: Tandemwielstel (extra uitvoering: extra-dubbelwiel) Achterste rotor: wielstel met 6 wielen 4 vergrendelbare zwenkwielen Zwenkbaar wielstel met 4 wielen Bandenmaat 18x Rotor 16x Transportstel Rotor 16x Transportstel 10.0/75-15,3 11.5/80-15,3 Gestuurde transportwielen - Standaard Transportbreedte (m) 2,95 2,07 2,50 3,00 2,97 Minimale transporthoogte (m) - 3,55 3,80 Lengte (m) 7,30 8,70 9,80 11,40 7,80 8,70 Gewicht (kg) Hoofdaftakas Min. noodzakelijk vermogen aan de aftakas (kw/pk) Benodigde hydraulische aansluitingen aan de trekker Benodigde elektrische aansluiting op de trekker Waarschuwingsborden en verlichting In de landen van de Europese Unie voldoen onze machines aan de EU-machinerichtlijn. Om specifieke machineonderdelen beter te kunnen laten zien, zijn in de afbeeldingen op onze folders, bepaalde beschermingsdelen weggelaten. Deze delen moeten volgens de voorschriften in de montage- en gebruiksaanwijzing gemonteerd worden. Alle machines worden volgens de in het desbetreffende land geldende voorschriften van de vereiste veiligheidsvoorzieningen voorzien. Wij behouden ons het recht voor om veranderingen ter verbetering van de machines door te voeren. De in deze folder afgebeelde machines en toebehoren kunnen door minimaal één patent en / of als gedeponeerd model beschermd zijn. Geregistreerd(e) merk(en). UW DEALER: KUHN S.A. - F Saverne Cedex Met overbelastingsbeveiliging en met groothoekkoppeling trekkerzijde 7-polige aansluiting 8210 Zedelgem Tel.: (050) Ciney Tel.: (083) BELGIE Met groothoek koppeling met overbelastingsbeveiliging Altijd in één lijn met de trekker 30/40 40/55 60/80 40/55 50/70 1 x EW + 1 x DW 1x EW (+ 1 x DW bij de uitvoering aflegging van 2 zwaden) 7-polige aansluiting + 3- pol. ISO aansluiting Standaard Reesink Technische Handel B.V. Loskade 6 Postbus 20, NL 7200 AA ZUTPHEN Telefoon : Telefax : info@rth.reesink.nl polige aansluiting 1 x EW + 1 x DW 7-polige aansluiting + 3- pol. ISO aansluiting Om het milieu te sparen, gebruiken wij uitsluitend chloorvrij papier / Printed in France NL Copyright KUHN 2011

ROBUUST EN GETALENTEERD

ROBUUST EN GETALENTEERD GA 8121 ROBUUST EN GETALENTEERD Of u nu hooi, kuilvoer of stro harkt, de GA 8121 is in alle zware omstandigheden op zijn gemak. Zijn compactheid is met name een groot voordeel bij moeilijk toegankelijke

Nadere informatie

PERFECTE BODEM- AANPASSING

PERFECTE BODEM- AANPASSING GA 6632 7932 9032 WERKKWALITEIT SCHONER GEWAS DANKZIJ EEN PERFECTE BODEM- AANPASSING De drie cirkelharken beschikken over een aantal eigenschappen die ervoor zorgen dat er geen vuil in het voer komt en

Nadere informatie

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN Cirkelharken GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 9030 CIRKELHARKEN ONTWORPEN OM RUWVOER TE OOGSTEN DAT RIJK IS AAN

Nadere informatie

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN Cirkelharken GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 9030 CIRKELHARKEN ONTWORPEN OM RUWVOER TE OOGSTEN DAT RIJK IS AAN

Nadere informatie

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN Cirkelharken GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN www.kuhn.com be strong, be KUHN GA 6501 7501+ 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 9030 CIRKELHARKEN ONTWORPEN OM RUWVOER TE OOGSTEN DAT RIJK IS AAN

Nadere informatie

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN

GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN Cirkelharken GA CIRKELHARKEN MET TWEE ROTOREN www.kuhn.com *soyez fort, soyez KUHN * be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501+ 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 CIRKELHARKEN ONTWORPEN OM RUWVOER TE

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

Cirkelhark GA VOEDERWINNING OP MAAT!

Cirkelhark GA VOEDERWINNING OP MAAT! GA Cirkelhark GA 15021 VOEDERWINNING OP MAAT! De 4 rotoren hark van KUHN Een sterke concurrentiepositie door het economisch produceren van kwalitatief hoogwaardige producten zijn de belangrijkste criteria

Nadere informatie

Cirkelhark met één harkelement

Cirkelhark met één harkelement Cirkelhark met één harkelement V O E D E R W I N N I N G O P M A A T! De cirkelharken van KUHN In de toekomst van de landbouw gaat niets de rentabiliteit van een investering te boven. KUHN geeft al sinds

Nadere informatie

GA-CIRKELHARKEN MET EEN ROTOR

GA-CIRKELHARKEN MET EEN ROTOR Cirkelharken -CIRKELHARKEN MET EEN ROTOR www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 300 M 3201 G 3201 GM 3801 GM 4121 GM 4321 GM 4431 4731 5031 4731 T 5031 T HOOGWAARDIGE CIRKELHARKEN VAN DE WERELDLEIDER ZORGVULDIGHEID

Nadere informatie

Cirkelharken met vier rotoren GA / GA be strong, be KUHN

Cirkelharken met vier rotoren GA / GA be strong, be KUHN Cirkelharken met vier rotoren GA 13131 / GA 15131 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 13131 15131 DE 100% HYDRAULISCHE CIRKELHARK GA De vier rotor cirkelharken GA 13131 en GA 15131 maken het mogelijk

Nadere informatie

Cirkelharken met vier rotoren GA / GA be strong, be KUHN

Cirkelharken met vier rotoren GA / GA be strong, be KUHN Cirkelharken met vier rotoren GA 13131 / GA 15131 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 13131 15131 DE 100% HYDRAULISCHE CIRKELHARK GA De vier rotor cirkelharken GA 13131 en GA 15131 maken het mogelijk

Nadere informatie

GA-CIRKELHARKEN MET EEN ROTOR

GA-CIRKELHARKEN MET EEN ROTOR Cirkelharken -CIRKELHARKEN MET EEN ROTOR www.kuhn.com be strong, be KUHN 300 M 3201 G 3201 GM 3501 GM 4121 GM 4321 GM 4521 GM 4521 GTH HOOGWAARDIGE CIRKELHARKEN VAN DE WERELDLEIDER ZORGVULDIGHEID EN KWALITEIT

Nadere informatie

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex ProLine Andex ProLine 1 2 3 4 Enkele rotor harken Zijafleg harken Middenafleg harken Vier rotor hark Andex 424 4.2 m Andex 774 7.70 m Andex 784 7.0-7.8 m Andex 1504 9.50-15.0 m Andex 464 4.6 m Andex 844

Nadere informatie

2 elements-zwadharken. Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m

2 elements-zwadharken. Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m 2 elements-zwadharken Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m De JF-STOLL harken hebben zware en bedrijfszekere aandrijfelementen en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. JF-STOLL harken met bedrijfszekere

Nadere informatie

Cirkelharken met vier rotoren GA / GA be strong, be KUHN

Cirkelharken met vier rotoren GA / GA be strong, be KUHN Cirkelharken met vier rotoren GA 13131 / GA 15131 www.kuhn.com be strong, be KUHN 1 2 GA 13131 15131 GA DE 100% HYDRAULISCHE CIRKELHARK De vier rotor cirkelharken GA 13131 en GA 15131 maken het mogelijk

Nadere informatie

Bandhark MERGE MAXX

Bandhark MERGE MAXX Bandhark MERGE MAXX 950 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 MERGE MAXX 950 DE ANDERE MANIER OM TE HARKEN De MERGE MAXX 950 is een uiterst veelzijdige machine. Met deze bandhark kunnen alle soorten gewas

Nadere informatie

Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT!

Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL 43 - EL 53 KUHN FREZEN KUHN Frezen De KUHN EL 43 en EL 53 frezen zijn efficiënte, veelzijdige frezen die goed presteren. Door hun betrouwbaarheid zijn

Nadere informatie

Frezen EL 62 - EL 82 - EL 92

Frezen EL 62 - EL 82 - EL 92 EL Frezen EL 62 - EL 82 - EL 92 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL FREZEN EL 62 - EL 82 - EL 92 Frezen voor een veelzijdige en professionele inzet De KUHN EL 62, EL 82 en EL 92 frezen zijn het resultaat van lange

Nadere informatie

323-353-393-423(T)-433-463-694-713-724-764-773-784-844-1103-1504. Andex cirkelharken

323-353-393-423(T)-433-463-694-713-724-764-773-784-844-1103-1504. Andex cirkelharken 323-353-393-423(T)-433-463-694-713-724-764-773-784-844-1103-1504 Andex cirkelharken ...CompactLine of ProLine? Onderhoudsvrije oliebadaandrijving. Tandarmlagers en curvebaan draaien in een gesloten oliebad.

Nadere informatie

EXPERT 427F F. Trommelmaaiers

EXPERT 427F F. Trommelmaaiers EXPERT 427F-431-431F Trommelmaaiers EXPERT op het gebied van trommelmaaiers! Focus op belangrijke zaken Vicon trommelmaaiers zijn ontwikkeld voor een perfect resultaat in alle omstandigheden. Betrouwbaarheid

Nadere informatie

Hagen- & Grasklepelmaaiers

Hagen- & Grasklepelmaaiers Hagen- & Grasklepelmaaiers AGRI-LONGER 05 De kunst om het landschap te onderhouden De Hagen- & Grasklepelmaaiers KUHN AGRI-LONGER (Mechanische beveiliging) Ons landschap moet constant onderhouden worden

Nadere informatie

AGRI-LONGER. Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN

AGRI-LONGER. Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN AGRI-LONGER Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN AGRI-loNger Hagen- & Grasklepelmaaiers Ons landschap moet constant onderhouden worden want daarvan hangt onze toekomst af.

Nadere informatie

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R HAKSELEN EN VERHAKSELEN, SCHOON EN PERFECT! Universele hakselaars van KUHN Serie RM Gewasresten zijn bodemverbeteraars als ze in

Nadere informatie

Schudders. Z Hydro Z Pro Z 1000

Schudders. Z Hydro Z Pro Z 1000 Schudders Z Hydro Z Pro Z 1000 Schudders Alle schudders zijn standaard uitgerust met: Scharnierende naloopbok. Volgt de bodem onafhankelijk van de vaste driepuntsbok, volgt de tractor bij bochten. Tijdens

Nadere informatie

Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK AGRI-LONGER. be strong, be KUHN

Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK AGRI-LONGER.   be strong, be KUHN Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK be strong, be KUHN EEN MACHINE DIE AAN UW VERWACHTINGEN VOLDOET! Ons landschap moet constant onderhouden worden want daarvan hangt onze toekomst af. En juist daarvoor heeft

Nadere informatie

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 Ontstoppelaar met onafhankelijke schijven + OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1000 SERIE 103, 103R EN 1003 OPTIMALE MENGING BIJ EEN HOGE SNELHEID In de huidige economische

Nadere informatie

VOORDELEN VAN DE VERSNIPPERAARS VAN KUHN*

VOORDELEN VAN DE VERSNIPPERAARS VAN KUHN* VOORDELEN VAN HET VERSNIPPEREN Voordelen Werking Verkleining van de gewasresten Verbetering van de bodemstructuur Management van ziekten en plagen Onkruidbestrijding De opkomst van het zaad wordt niet

Nadere informatie

Cirkelschudders GF Met werkbreedtes tot 3,70 m - 5,75 m

Cirkelschudders GF Met werkbreedtes tot 3,70 m - 5,75 m GF Cirkelschudders GF Met werkbreedtes tot 3,70 m - 5,75 m RUWVOERWINNING OP MAAT! De cirkelschudders van KUHN In de toekomst van de landbouw gaat het om concurrentiekracht en economie. KUHN geeft al sinds

Nadere informatie

9 Harken. 9.1 Cirkelharken. Oriëntatie. Aanbouwwerktuigen. Getrokken werktuigen

9 Harken. 9.1 Cirkelharken. Oriëntatie. Aanbouwwerktuigen. Getrokken werktuigen 9 Harken Oriëntatie Op het loonbedrijf van Joep Gerritsen vraagt Joep Alfred om te gaan harken met de grote dubbele cirkelhark met zijafleg. Alfred ziet die klus helemaal niet zitten, want dit werktuig

Nadere informatie

Fanex CompactLine Schudders

Fanex CompactLine Schudders Fanex Schudders Fanex 463 523 604 CompactLine Schudders Overzicht Fanex 463 523 523 T 604 Fanex Werkbreedte Rotors/Tanden per Rotor Gewicht 463 4.60m 4/6 500 kg 523 5.20m 4/6 530 kg 523T 5.20m 4/6 410

Nadere informatie

www.kuhnsa.com Advies dichtbij Betrouwbaarheid / Service Comfort / Levenskwaliteit jken

www.kuhnsa.com Advies dichtbij Betrouwbaarheid / Service Comfort / Levenskwaliteit jken Cirkelschudder Serie 1002 VOOR SLAGVAARDIG SCHUDDEN EN KEREN! www.kuhnsa.com CIRKELSCHUDDER GF SERIE 1002 Cirkelschudder 13 002 en 17 002 Bij de oogst van kwaliteitsvoer komt het op ieder detail aan. Oversteken

Nadere informatie

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB 870, 890, 1270 EN 1290 KUHN PERSEN Door onder alle gewasomstandigheden een hoge kwaliteit baal te persen, maakt KUHN het onderscheid

Nadere informatie

LINER. Elke halm telt.

LINER. Elke halm telt. LINER Elke halm telt. Ruwvoerwinning met systeem. Bij de ruwvoerwinning telt elke minuut. Gelukkig degene, die een partner heeft die veel meer biedt dan alleen maar robuuste werktuigen. Buitengewone productkwaliteit

Nadere informatie

Schudders Z 585 Pro : Z 685 Pro : Z 765 Pro Z 905 Pro D : Z 905 Pro A Z 455 Hydro : Z 555 Hydro : Z 665 Hydro : Z 550 A

Schudders Z 585 Pro : Z 685 Pro : Z 765 Pro Z 905 Pro D : Z 905 Pro A Z 455 Hydro : Z 555 Hydro : Z 665 Hydro : Z 550 A Schudders Z 585 Pro : Z 685 Pro : Z 765 Pro Z 905 Pro D : Z 905 Pro A Z 455 Hydro : Z 555 Hydro : Z 665 Hydro : Z 550 A Schudders voor de professionele veehouder Serie Z 585 Pro : Z 685 Pro : Z 765 Pro

Nadere informatie

Grootpakpersen. LSB 1290 id. be strong, be KUHN

Grootpakpersen. LSB 1290 id.  be strong, be KUHN Grootpakpersen LSB 1290 id www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 LSB 1290 id DE NIEUWSTE GENERATIE GROOTPAKPERSEN MET EEN EXTREEM HOGE PERSDICHTHEID EFFICIËNTE LOGISTIEK TELT DOOR Maimaliseer de transportefficiency

Nadere informatie

FC Maaiknikschudders ALTERNA 400 / ALTERNA 500-500 R

FC Maaiknikschudders ALTERNA 400 / ALTERNA 500-500 R FC Maaiknikschudders ALTERNA 400 / ALTERNA 500-500 R VOEDERWINNING OP MAAT! Getrokken maaiknikschudder van KUHN De unieke maaiknikschudders ALTERNA van KUHN bieden door hun werkbreedte, vorm van de maaibalk

Nadere informatie

COMBILINER INTEGRA 3003-4003

COMBILINER INTEGRA 3003-4003 COMBILINER INTEGRA 3003-4003 ZA A I EN OP MA AT! INTEGRA MECHANISCHE OPBOUWZAAIMACHINE Mechanische opbouwzaaimachine INTEGRA Met de nieuwe zaaicombinatie INTEGRA stijgt het concurrerend vermogen en de

Nadere informatie

Cirkelschudder Serie 102 en 1002

Cirkelschudder Serie 102 en 1002 GF Cirkelschudder Serie 102 en 1002 VOOR SLAGVAARDIG SCHUDDEN EN KEREN! GF www.kuhn.com CIRKELSCHUDDER SERIE 102 EN 1002 Cirkelschudders 13002 en 17002 KUHN PATENT Bij de oogst van kwaliteitsvoer komt

Nadere informatie

KubotA cirkelharken RA RA1000/RA1500/ RA2000/RA2500 Cirkelharken met een werkbreedte van 3,20 m tot 9,00 m

KubotA cirkelharken RA RA1000/RA1500/ RA2000/RA2500 Cirkelharken met een werkbreedte van 3,20 m tot 9,00 m KubotA cirkelharken RA RA1000/RA1500/ RA2000/RA2500 Cirkelharken met een werkbreedte van 3,20 m tot 9,00 m CompaCtLine of p CompactLine De Kubota CompactLine harken zijn uitgerust met in oliebad lopende

Nadere informatie

Koppel de hark aan volgens de op het bedrijf geldende richtlijnen. Laat dit controleren en aftekenen door je werkplekbegeleider.

Koppel de hark aan volgens de op het bedrijf geldende richtlijnen. Laat dit controleren en aftekenen door je werkplekbegeleider. Naam: Klas: Datum: Inleiding: Voor de veehouder kunnen het de belangrijkste dagen van het jaar zijn, wanneer het gras lang genoeg is en de zon weer gaat schijnen. Dan moet het gebeuren, de voederwinning

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

464-524T-524-553-604-683-763(C)- 834T-903(C)-1103C-1134T-1404C. Fanex Cirkelschudders

464-524T-524-553-604-683-763(C)- 834T-903(C)-1103C-1134T-1404C. Fanex Cirkelschudders 464524T524553604683763(C) 834T903(C)1103C1134T1404C Fanex Cirkelschudders 2 Schudders gemaakt door de uitvinders Ruime ervaring CompactLine De CompactLine onderscheidt zich door de onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

ZWADHARKEN. fella.eu. twee- en vier-rotor-zwadharken. Robuuste opbouw Innovatief. Eenvoudige bediening

ZWADHARKEN. fella.eu. twee- en vier-rotor-zwadharken. Robuuste opbouw Innovatief. Eenvoudige bediening ZWADHARKEN twee- en vier-rotor-zwadharken Robuuste opbouw Innovatief Eenvoudige bediening fella.eu 2 3 DE BESTE OOGST TRADITIE, INNOVATIE, PASSIE FELLA staat al meer dan 90 jaar voor innovatieve techniek,

Nadere informatie

MULTI-LONGER. Armklepelmaaiers. Groenonderhoud op maat!

MULTI-LONGER. Armklepelmaaiers. Groenonderhoud op maat! Armklepelmaaiers Groenonderhoud op maat! armklepelmaaiers: De oplossing voor het groenonderhoud De toekomst van de landbouw ligt ook in het onderhoud van het landschap. Daarom werd een compleet nieuwe

Nadere informatie

Lely hibiscus. Zwadharken. Uitzonderlijk sterke machines voor schoon harkwerk. www.lely.com. innovators in agriculture

Lely hibiscus. Zwadharken. Uitzonderlijk sterke machines voor schoon harkwerk. www.lely.com. innovators in agriculture Lely hibiscus Zwadharken Uitzonderlijk sterke machines voor schoon harkwerk www.lely.com innovators in agriculture Uw vee eist schoon voer, de pick-up goede zwaden Gemakkelijke invoer dankzij regelmaat

Nadere informatie

SPRING-LONGER Klepelmaaier

SPRING-LONGER Klepelmaaier SPRING-LONGER Klepelmaaier GROENVERZORG ING OP MAAT SPRING-LONGER Kilometers lang ongestoord doorwerken Als aanvulling op onze klepelmaaiers voor het professionele gebruik hebben wij de klepelmaaiers SPRING-LONGER

Nadere informatie

Laag gewicht machine voor nieuwkomers

Laag gewicht machine voor nieuwkomers Speciaal print vanuit nummer 8/2017 Postfach 40 05 80 80705 München Tel. +49(0)89-12705-276 reddlz@dlv.de www.dlz-agrarmagazin.de Laag gewicht machine voor nieuwkomers Met de complimenten van Maschinenfabrik

Nadere informatie

OVERDRUK KRONE SWADRO TC 880 PLUS HARK MET LIFT-EFFECT

OVERDRUK KRONE SWADRO TC 880 PLUS HARK MET LIFT-EFFECT OVERDRUK KRONE SWADRO TC 880 PLUS HARK MET LIFT-EFFECT Werktuigtest technische gegevens Lengte Transportbreedte Transporthoogte Transporthoogte (ingeklapte tandarmen) Bodemvrijheid (transport) Rotordiameter

Nadere informatie

Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie

Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie BULLETIN No. 190 BEPROEVING PZ SNELHOOIER HARKKEERDERSCHUDDER Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie Dr. S.L. Mansholtlaan 12, Wageningen DE PZ SNELHOOIER HARKKEERDERSCHUDDER Fabrikant: Fa.

Nadere informatie

ZWADHARKEN. fella.eu hooibouw.nl. Eén-rotor-zwadharken. Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening

ZWADHARKEN. fella.eu hooibouw.nl. Eén-rotor-zwadharken. Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening ZWADHARKEN Eén-rotor-zwadharken Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening fella.eu hooibouw.nl 2 3 DE BESTE OOGST HISTORIE 95 JAAR FELLA FELLA staat al meer dan 95 jaar borg voor innovatieve

Nadere informatie

Schijvenmaaiers SB, SM, SMF

Schijvenmaaiers SB, SM, SMF Schijvenmaaiers SB, SM, SMF SB SM SMF SB-schijvenmaaiers De SB-schijvenmaaiers zijn met de unieke gladde JF-maaibalk uitgerust die wordt gekenmerkt door: Kenmerken: Perfect gladde onderkant: De JF-maaibalk

Nadere informatie

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Ruggenfrees uit de GF-serie 2-, - en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Robuust en hoge capaciteit: de ruggenfrees uit de GF-serie De verwachtingen die aan

Nadere informatie

Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANISCHE AANBOUWZAAIMACHINES WE DOEN ALLES VOOR EEN PERFECTE ZAAIKWALITEIT KUHN beschikt over een jarenlange ervaring als

Nadere informatie

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam KRACHT DUURZAAMHE VEENHUIS Een bemester bouwen kunnen er meer. Maar een GOEDE bemester bouwen, daar is ervaring voor nodig Veenhuis ontwikkelt landbouwtechniek sinds

Nadere informatie

MF TD-SERIE. Schudders Nieuwste generatie Schudders met hoog rendement VAN MASSEY FERGUSON

MF TD-SERIE. Schudders Nieuwste generatie Schudders met hoog rendement VAN MASSEY FERGUSON 2018 MF TD-SERIE Schudders Nieuwste generatie Schudders met hoog rendement VAN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.nl MF TD-SERIE Pag. 04 Massey Ferguson-schudders uit de TD-serie Pag. 06 Gewas moet

Nadere informatie

TOP. PÖTTINGER-zwadharken NL.0915

TOP. PÖTTINGER-zwadharken NL.0915 TOP PÖTTINGER-zwadharken 97+022.NL.0915 Zwadharken voor elke situatie De licht te trekken PÖTTINGER-zwadharken met een perfecte bodemaanpassing en extreme wendbaarheid voldoen aan de hoge eisen uit de

Nadere informatie

Breedwoelers CULTISOIL DC

Breedwoelers CULTISOIL DC DC Breedwoelers CULTISOIL DC 301-401 GRONDBEWERKING OP MAAT! Breedwoeler CULTISOIL De moderne agrarische ondernemer kan de toenemende concurrentie alleen nog de baas blijven, als hij zo economisch mogelijk

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

Silagewagen Giga-Trailer

Silagewagen Giga-Trailer Silagewagen Giga-Trailer 2 Slagvaardige transporttechniek Hakselaars met een grote capaciteit en zware trekkers vereisen een betrouwbare transporttechniek. Betrouwbaarheid, gering onderhoud, lichtlopend

Nadere informatie

GMD HD SELECT

GMD HD SELECT Schijvenmaaiers GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT www.kuhn.com be strong, be KUHN Schijvenmaaiers GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT Het resultaat van tientallen jaren ervaring 1 Een zeer hoge rijsnelheid, geen verstoppingen

Nadere informatie

. De sterke kwaliteit uit Oostenrijk.

. De sterke kwaliteit uit Oostenrijk. Het inkuilseizoen staat weer voor de deur De kwaliteit van de kuil is nog nooit zo belangrijk geweest als dit jaar. Door op de juiste manier met de beste machines de bult aan te rijden zorgt u ervoor dat

Nadere informatie

Swadro. Cirkelharken.

Swadro. Cirkelharken. Swadro Cirkelharken www.krone.de Het harkelement Daar kunt u op rekenen Werking en opbouw van het gesloten harkelement Swadro 35, 38, 42, 46 Cirkelharken met één harkelement voor in de driepunt, met werkbreedtes

Nadere informatie

SPRING-LONGER. Klepelmaaier. G r o e n v e r z o r g i n g o p m a a t

SPRING-LONGER. Klepelmaaier. G r o e n v e r z o r g i n g o p m a a t SPRING-LONGER Klepelmaaier G r o e n v e r z o r g i n g o p m a a t SPRING-LONGER Kilometers lang ongestoord doorwerken Als aanvulling op onze klepelmaaiers voor het professionele gebruik hebben wij de

Nadere informatie

Loofklapper KBG. Technische specificaties. Loofafvoer vijzel. Klepelas in combinatie met messen voor optimale loof opzuiging in zware gewassen

Loofklapper KBG. Technische specificaties. Loofafvoer vijzel. Klepelas in combinatie met messen voor optimale loof opzuiging in zware gewassen Loofklapper KBG Met de Maclouis loofklapper KBG 1550/1800/2250 kiest u voor een robuuste en stabiele machine die uien, zilveruien, witlof, wortelen en rode bieten snel en efficiënt kan klappen. Geen wonder:

Nadere informatie

GMD. Schijvenmaaier GMD serie 102 LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT!

GMD. Schijvenmaaier GMD serie 102 LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT! GMD Schijvenmaaier GMD serie 102 LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT! De KUHNschijvenmaaier GMD Serie 102 LIFT-CONTROL Concurrentiekracht en efficiency zijn in de toekomst de beslissende criteria voor een

Nadere informatie

Keuze uit 3 soorten beitels. Type AL, vleugelscharen en geveerde tandarmen, geschikt voor middelzware gronden en intensieve menging

Keuze uit 3 soorten beitels. Type AL, vleugelscharen en geveerde tandarmen, geschikt voor middelzware gronden en intensieve menging Beschrijving van de machine Farmet KOMPaktomat ZAAIBEDBEREIDERS zijn beproefde machines die zijn ontworpen voor het creëren van een egaal zaaibed voor bijvoorbeeld bieten en uien. Gedurende één run wordt

Nadere informatie

GMD. Frontschijvenmaaiers GMD serie 102 F VOEDERWINNING OP MAAT!

GMD. Frontschijvenmaaiers GMD serie 102 F VOEDERWINNING OP MAAT! GMD Frontschijvenmaaiers GMD serie 102 F VOEDERWINNING OP MAAT! Frontschijvenmaaiers GMD serie 102 F De landbouw van de toekomst moet economisch handelen om de toenemende concurrentie het hoofd te kunnen

Nadere informatie

Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130

Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130 FB Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! FB 119-2130 KUHN RONDEBALEN PERSEN be strong, be KUHN KUHN levert een compleet programma aan innovatieve agrarische machines. Een hoge

Nadere informatie

Fendt Former zwadhark

Fendt Former zwadhark Fendt zwadhark Een eeuw kennis over ruwvoerwinning Traditie, innovatie en passie succesrecept voor het deskundigheidscentrum voor voederwinningstechniek in Feucht (D). Schoon werken met de -harken van

Nadere informatie

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeggen HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeg HK 25 HK 25 met kooirol en hydr. aanbouwdelen (op aanvraag.). De HK 25 rotorkopeg is een veelzijdige machine die geschikt is voor middelgrote bedrijven en

Nadere informatie

VERSPREIDINGSBOOM MET SLEUFKOUTERS

VERSPREIDINGSBOOM MET SLEUFKOUTERS De nieuwe JOSKIN PENDISLIDE PRO verspreidingsboom verhoogt de verspreidingsprecisie door het reliëf van het terrein perfect te volgen en de bladeren opzij te zetten. D.m.v. zijn slijtvaste ertalon sleufkouters

Nadere informatie

Wentelploegen. MASTER Serie be strong, be KUHN

Wentelploegen. MASTER Serie be strong, be KUHN Wentelploegen MASTER Serie 103 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 MASTER 103 De ploegtechniek van KUHN De ploegtechniek van KUHN Concurrentiekracht en rentabiliteit zijn ook in de toekomst doorslaggevende

Nadere informatie

Vibro Flex. Stoppelcultivator met verende tanden

Vibro Flex. Stoppelcultivator met verende tanden Vibro Flex Stoppelcultivator met verende tanden Stoppelen is niet alleen mengen van stro en grond Door veranderende teeltwijzen blijven meer en meer plantenresten achter op het veld, zoals b.v. stro en

Nadere informatie

MALONE DE GRAS SPECIALIST

MALONE DE GRAS SPECIALIST SCHUDDERS Malone Malone is sinds 1999 al actief in het ontwerpen en produceren van hooibouwmachines. Gevestigd in het westen van Ierland, hebben zij een mooie reeks goede hooibouwmachines gebouwd. Naast

Nadere informatie

Opdracht Harken. Als je deze bundel hebt uitgewerkt en laten voorzien van een paraaf, mag je op je stage de BPV Opdracht Harken gaan uitvoeren.

Opdracht Harken. Als je deze bundel hebt uitgewerkt en laten voorzien van een paraaf, mag je op je stage de BPV Opdracht Harken gaan uitvoeren. Opdracht Harken Inleiding Voor de veehouder kunnen het de belangrijkste dagen van het jaar zijn, wanneer het gras lang genoeg is en de zon weer gaat schijnen. Dan moet het gebeuren, de voederwinning van

Nadere informatie

Universele hakselaars

Universele hakselaars Universele hakselaars BNG / RM / NK 0 Perfecte hakselaar voor alle gewasresten! De universele hakselaars van KUHN De landbouw van morgen zal de toenemende concurrentiedruk enkel nog kunnen weerstaan wanneer

Nadere informatie

Deze machine smeert zichzelf.

Deze machine smeert zichzelf. Deze machine smeert zichzelf. Onderhoud De lange levensduur en bedrijfszekerheid van onze persen zijn legendarisch. Eigenlijk kunnen we het stuk onderhoud overslaan want voor QUADRANT-bezitters doet het

Nadere informatie

Maaiknikschudder FC serie LIFT-CONTROL

Maaiknikschudder FC serie LIFT-CONTROL FC Maaiknikschudder FC serie LIFT-CONTROL VOEDERWINNING OP MAAT! FC DE MAAIKNIKSCHUDDERS VAN KUHN MET LIFT-CONTROL Ieder goed presterend bedrijf weet tegenwoordig, hoe belangrijk het basisrantsoen voor

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

TOP. PÖTTINGER-zwadharken NL.1116

TOP. PÖTTINGER-zwadharken NL.1116 TOP PÖTTINGER-zwadharken 97+022.NL.1116 Zwadharken voor elke situatie De licht te trekken PÖTTINGER-zwadharken met een perfecte bodemaanpassing en extreme wendbaarheid voldoen aan de hoge eisen uit de

Nadere informatie

T T T Andex cirkelharken

T T T Andex cirkelharken 323-353-394-424T-424-434-464-474T-694-714T-724-764-774-784-844-904-1104-1504 Andex cirkelharken ...CompactLine of ProLine? CompactLine De Andex CompactLine harken zijn uitgerust met in oliebad lopende

Nadere informatie

GF serie 102/1002/1012

GF serie 102/1002/1012 Cirkelschudder GF serie 102/1002/1012 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GF GF 5202 422 5902 502 6502 582 7802 642 7902 8702 7802 T GII 7902 T GII 8702 T GII GF 10802 T GII GF 13012 GF 17012 HET MEEST COMPLETE

Nadere informatie

Rooier MLR. Technische specificaties

Rooier MLR. Technische specificaties Rooier MLR De MacLouis rooimachine MLR 1500/1800/2250 biedt u dé duurzame oplossing voor het rooien van plant- en zaaiuien. Met de MacLouis Rooimachine MLR 1500/1800/2250 kiest u voor equipement van hoge

Nadere informatie

Swadro Harken met lift-tanden

Swadro Harken met lift-tanden Swadro Harken met lift-tanden www.krone-nederland.nl Swadro Zij- en middenaflegharken met lift-tanden Innovatieve KRONE techniek voor gebruik onder alle omstandigheden Nieuwe lift-tanden voor snelle en

Nadere informatie

GMD. Schijvenmaaiers GMD HD SELECT VOEDERWINNING OP MAAT!

GMD. Schijvenmaaiers GMD HD SELECT VOEDERWINNING OP MAAT! GMD Schijvenmaaiers GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT VOEDERWINNING OP MAAT! Schijvenmaaiers GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT Het resultaat van tientallen jaren ervaring 1 Een zeer hoge rijsnelheid, geen verstoppingen

Nadere informatie

$f&m. Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie BEPROEVING VICON-LELY HARKKEERDER TYPE HKE. BULLETIN No. 112

$f&m. Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie BEPROEVING VICON-LELY HARKKEERDER TYPE HKE. BULLETIN No. 112 BULLETIN No. 112 BEPROEVING VICON-LELY HARKKEERDER TYPE HKE $f&m Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen ^ Cf b-.3 i T DE VICON-LELY HARKKEERDER TYPE HKE

Nadere informatie

Lift Roller. ** Hydraulisch Opklapbaar, transportbreedte binnen 3 mtr

Lift Roller. ** Hydraulisch Opklapbaar, transportbreedte binnen 3 mtr Lift Roller Eenvoudige en stabiele constructie 60mm lagers en as Compact gebouwd, zwaartepunt zit dicht bij hefkogels Aanbouw Kat 2 Compleet inclusief steunpoot Met Cambridge of Crosskill ringen Werkbreedte

Nadere informatie

GROOTPAKKENWIKKELAAR. zéér compact voor zéér grote prestaties

GROOTPAKKENWIKKELAAR.   zéér compact voor zéér grote prestaties 998 GROOTPAKKENWIKKELAAR www.mchale.net zéér compact voor zéér grote prestaties Ontwor Grootpakkenwikkelaar met een enorme kapaciteit De McHale grootpakkenwikkelaar is de universele oplossing voor het

Nadere informatie

Breedwoelers CULTISOIL DC be strong, be KUHN

Breedwoelers CULTISOIL DC be strong, be KUHN Breedwoelers CULTISOIL DC 301-401 www.kuhn.com be strong, be KUHN DC 301 401 DC BREEDWOELERS VAN KUHN PROFITEER VAN HET VOORDEEL VAN DE KUHN BREEDWOELER CULTISOIL: Een optimale bewerking van de grond als

Nadere informatie

Rotorkopeggen. Serie 1003 in vaste uitvoering 04. Grondbewerking op maat!

Rotorkopeggen. Serie 1003 in vaste uitvoering 04. Grondbewerking op maat! Rotorkopeggen Serie 1003 in vaste uitvoering 04 Grondbewerking op maat! Rotorkopeggen, serie 1003 in vaste uitvoering De landbouw van morgen zal de toenemende concurrentiedruk enkel nog kunnen weerstaan

Nadere informatie

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby Hobelman-Halle HOOBY MH115 Hooby Licht gewicht met hoge stabiliteit De Hooby MH115 is een mobiele kraan met een eigengewicht van 11 ton. De dieselmotor en de hydrauliek componenten zijn in de onderwagen

Nadere informatie

" KILVERBORD " AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS

 KILVERBORD  AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS 1 " KILVERBORD " AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS 2 TOEPASSING De " Weterings " bodem-egaliseer-machine, ook wel " Kilverbord " genoemd, is speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

FC 280 F FC 313 F / DF / RF LIFT-CONTROL

FC 280 F FC 313 F / DF / RF LIFT-CONTROL Frontmaaiknikschudder FC 280 F FC 313 F / DF / RF www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 FC 280 F - 313 F / 313 DF / 313 RF ONGEËVENAARDE BODEMAANPASSING U WILT UW WERKCAPACITEIT VERGROTEN Om voeder van een

Nadere informatie

EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H. Gedragen schijvenmaaiers. kneuzer

EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H. Gedragen schijvenmaaiers. kneuzer EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H Gedragen schijvenmaaiers zonder kneuzer Het hart van de EXTR EXTR stille maaibalk Al jaren staan de Vicon schijvenmaaiers bekend om hun perfecte maaikwaliteit. De opdracht

Nadere informatie

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 Ontstoppelaar met onafhankelijke schijven + OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1000 SERIE 103, 103R EN 1003 OPTIMALE MENGING BIJ EEN HOGE SNELHEID In de huidige economische

Nadere informatie

HANDLEIDING OPERATOR'S MANUAL LIVRET DE MISE EN ROUTE BETRIEBSANLEITUNG HIBISCUS 421/461 HIBISCUS 421 B-HV

HANDLEIDING OPERATOR'S MANUAL LIVRET DE MISE EN ROUTE BETRIEBSANLEITUNG HIBISCUS 421/461 HIBISCUS 421 B-HV HANDLEIDING OPERATOR'S MANUAL LIVRET DE MISE EN ROUTE BETRIEBSANLEITUNG HIBISCUS 421/461 HIBISCUS 421 B-HV.010.0502 HANDLEIDING HIBISCUS 421/461 Bhn010-b.chp HIBISCUS is een geregistreerde merknaam waarvan

Nadere informatie

SCHIJVENMAAIERS. fella.eu. Tandwielaandrijving met rechte tandwielen. Licht Efficiënt Stabiel

SCHIJVENMAAIERS. fella.eu. Tandwielaandrijving met rechte tandwielen. Licht Efficiënt Stabiel SCHIJVENMAAIERS Tandwielaandrijving met rechte tandwielen Licht Efficiënt Stabiel fella.eu 2 3 DE BESTE OOGST TRADITIE, INNOVATIE, PASSIE FELLA staat al meer dan 90 jaar borg voor innovatieve techniek,

Nadere informatie

Worldleader DRAINCLEANERS

Worldleader DRAINCLEANERS Worldleader DRAINCLEANERS INVESTEREN IN VOOR JARENLANG ONDERHOUDSARM REINIGEN VAN DRAINAGEBUIZEN De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden

Nadere informatie