Rondo compact station

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rondo compact station"

Transcriptie

1 Rondo compact station Transformatorstations Projecten Speciale producten Services Stationautomatisering CREATIVITEIT = STANDAARD

2 RVS toegangsdeuren zorgen voor een optimale ten aanzien van het exterieur vooral gekeken naar bereikbaarheid van de in het station opgestelde de duurzaamheid van de toegepaste materialen. Ten apparatuur. Verder heeft de omhulling zijn opzichte van de eerste generatie corrosiegevoelige klassieke uitstraling behouden en is gedetailleerd metalen peperbussen is bij de Rondo gekozen vormgegeven. Hierdoor past de Rondo prima voor een hoogwaardige, onderhoudsvrije betonnen in iedere stedelijke omgeving. omhulling. Het lucratieve transformatorstation De primaire functie van de peperbus, die van transformatorstation, is veel mensen niet eens bekend. En toch scoort de peperbus hoog qua visuele bekendheid. Dit heeft alles te maken met de rol die de peperbus vervult binnen het dagelijks straatbeeld, die van reclamezuil. De exploitatie van de Rondo als reclamezuil is voor gemeenten een lucratieve bezigheid, waar ze verder niets voor hoeven doen. Hiermee is de Rondo een schoolvoorbeeld van een oplossing waarbij het nuttige met het aangename wordt verenigd uur: Opbouw frame met componenten in onze fabriek, geheel conform uw wensen uur: Plaatsen van de behuizing op de fundatie. De deuren worden in de fabriek al gemonteerd. Pittige prestaties in de kleine ruimte laagspanningsgedeelte geplaatst en heeft een Bij het ontwerp van de Rondo is uitgegaan van maximaal vermogen van 630 kva. Het gehele het gegeven dat dit transformatorstation niet interieur wordt in de fabriek samengebouwd meer ruimte mag innemen dan 1 parkeerplaats. op een stalen frame. De behuizing wordt op Om een zo groot mogelijk aantal laagspannings- de locatie als eerste geplaatst. Het frame aftakkingen te realiseren is werkelijk iedere vier- met de componenten wordt geplaatst in kante centimeter van het interieur van de Rondo speciale uitsparingen. Nadat de transformator effectief benut. Hierdoor biedt de Rondo ruimte op het frame is geplaatst sluiten wij de voor 16 afgaande laagspanningsgroepen tot voorgemonteerde kabels aan op de 400 A. Uiteraard is hierbij ook rekening gehouden transformator. De werkzaamheden op met de veiligheid, de warmtehuishouding en de locatie worden zo tot een minimum beperkt. toegankelijkheid voor onderhoudsmedewerkers. De transformator is boven het midden- en Eigenschappen Rondo Maximaal 630 kva, Onderhoudsvrije betonnen behuizing en RVS-deuren Snelle installatie door prefab-aanlevering op locatie Klassiek en gedetailleerd uiterlijk Extra inkomsten door reclame-exploitatie Goede toegankelijkheid bedienend personeel Vrije indeling interieur ONDERHOUDSVRIJ Bij het ontwerp van de Rondo compact stations is PITTIGE PRESTATIES KLASSIEK EN GEDETAILEERD Ook de toegankelijkheid is sterk verbeterd. Drie uur: Na het plaatsen van het dak is het station gereed voor aansluiting op het net. Klassiek en gedetailleerd 8.00 uur: Inbrengen frame en plaatsen transformator. Hierna worden de onderlinge verbindingen gemaakt.

3 RVS toegangsdeuren zorgen voor een optimale ten aanzien van het exterieur vooral gekeken naar bereikbaarheid van de in het station opgestelde de duurzaamheid van de toegepaste materialen. Ten apparatuur. Verder heeft de omhulling zijn opzichte van de eerste generatie corrosiegevoelige klassieke uitstraling behouden en is gedetailleerd metalen peperbussen is bij de Rondo gekozen vormgegeven. Hierdoor past de Rondo prima voor een hoogwaardige, onderhoudsvrije betonnen in iedere stedelijke omgeving. omhulling. Het lucratieve transformatorstation De primaire functie van de peperbus, die van transformatorstation, is veel mensen niet eens bekend. En toch scoort de peperbus hoog qua visuele bekendheid. Dit heeft alles te maken met de rol die de peperbus vervult binnen het dagelijks straatbeeld, die van reclamezuil. De exploitatie van de Rondo als reclamezuil is voor gemeenten een lucratieve bezigheid, waar ze verder niets voor hoeven doen. Hiermee is de Rondo een schoolvoorbeeld van een oplossing waarbij het nuttige met het aangename wordt verenigd uur: Opbouw frame met componenten in onze fabriek, geheel conform uw wensen uur: Plaatsen van de behuizing op de fundatie. De deuren worden in de fabriek al gemonteerd. Pittige prestaties in de kleine ruimte laagspanningsgedeelte geplaatst en heeft een Bij het ontwerp van de Rondo is uitgegaan van maximaal vermogen van 630 kva. Het gehele het gegeven dat dit transformatorstation niet interieur wordt in de fabriek samengebouwd meer ruimte mag innemen dan 1 parkeerplaats. op een stalen frame. De behuizing wordt op Om een zo groot mogelijk aantal laagspannings- de locatie als eerste geplaatst. Het frame aftakkingen te realiseren is werkelijk iedere vier- met de componenten wordt geplaatst in kante centimeter van het interieur van de Rondo speciale uitsparingen. Nadat de transformator effectief benut. Hierdoor biedt de Rondo ruimte op het frame is geplaatst sluiten wij de voor 16 afgaande laagspanningsgroepen tot voorgemonteerde kabels aan op de 400 A. Uiteraard is hierbij ook rekening gehouden transformator. De werkzaamheden op met de veiligheid, de warmtehuishouding en de locatie worden zo tot een minimum beperkt. toegankelijkheid voor onderhoudsmedewerkers. De transformator is boven het midden- en Eigenschappen Rondo Maximaal 630 kva, Onderhoudsvrije betonnen behuizing en RVS-deuren Snelle installatie door prefab-aanlevering op locatie Klassiek en gedetailleerd uiterlijk Extra inkomsten door reclame-exploitatie Goede toegankelijkheid bedienend personeel Vrije indeling interieur ONDERHOUDSVRIJ Bij het ontwerp van de Rondo compact stations is PITTIGE PRESTATIES KLASSIEK EN GEDETAILEERD Ook de toegankelijkheid is sterk verbeterd. Drie uur: Na het plaatsen van het dak is het station gereed voor aansluiting op het net. Klassiek en gedetailleerd 8.00 uur: Inbrengen frame en plaatsen transformator. Hierna worden de onderlinge verbindingen gemaakt.

4 RVS toegangsdeuren zorgen voor een optimale ten aanzien van het exterieur vooral gekeken naar bereikbaarheid van de in het station opgestelde de duurzaamheid van de toegepaste materialen. Ten apparatuur. Verder heeft de omhulling zijn opzichte van de eerste generatie corrosiegevoelige klassieke uitstraling behouden en is gedetailleerd metalen peperbussen is bij de Rondo gekozen vormgegeven. Hierdoor past de Rondo prima voor een hoogwaardige, onderhoudsvrije betonnen in iedere stedelijke omgeving. omhulling. Het lucratieve transformatorstation De primaire functie van de peperbus, die van transformatorstation, is veel mensen niet eens bekend. En toch scoort de peperbus hoog qua visuele bekendheid. Dit heeft alles te maken met de rol die de peperbus vervult binnen het dagelijks straatbeeld, die van reclamezuil. De exploitatie van de Rondo als reclamezuil is voor gemeenten een lucratieve bezigheid, waar ze verder niets voor hoeven doen. Hiermee is de Rondo een schoolvoorbeeld van een oplossing waarbij het nuttige met het aangename wordt verenigd uur: Opbouw frame met componenten in onze fabriek, geheel conform uw wensen uur: Plaatsen van de behuizing op de fundatie. De deuren worden in de fabriek al gemonteerd. Pittige prestaties in de kleine ruimte laagspanningsgedeelte geplaatst en heeft een Bij het ontwerp van de Rondo is uitgegaan van maximaal vermogen van 630 kva. Het gehele het gegeven dat dit transformatorstation niet interieur wordt in de fabriek samengebouwd meer ruimte mag innemen dan 1 parkeerplaats. op een stalen frame. De behuizing wordt op Om een zo groot mogelijk aantal laagspannings- de locatie als eerste geplaatst. Het frame aftakkingen te realiseren is werkelijk iedere vier- met de componenten wordt geplaatst in kante centimeter van het interieur van de Rondo speciale uitsparingen. Nadat de transformator effectief benut. Hierdoor biedt de Rondo ruimte op het frame is geplaatst sluiten wij de voor 16 afgaande laagspanningsgroepen tot voorgemonteerde kabels aan op de 400 A. Uiteraard is hierbij ook rekening gehouden transformator. De werkzaamheden op met de veiligheid, de warmtehuishouding en de locatie worden zo tot een minimum beperkt. toegankelijkheid voor onderhoudsmedewerkers. De transformator is boven het midden- en Eigenschappen Rondo Maximaal 630 kva, Onderhoudsvrije betonnen behuizing en RVS-deuren Snelle installatie door prefab-aanlevering op locatie Klassiek en gedetailleerd uiterlijk Extra inkomsten door reclame-exploitatie Goede toegankelijkheid bedienend personeel Vrije indeling interieur ONDERHOUDSVRIJ Bij het ontwerp van de Rondo compact stations is PITTIGE PRESTATIES KLASSIEK EN GEDETAILEERD Ook de toegankelijkheid is sterk verbeterd. Drie uur: Na het plaatsen van het dak is het station gereed voor aansluiting op het net. Klassiek en gedetailleerd 8.00 uur: Inbrengen frame en plaatsen transformator. Hierna worden de onderlinge verbindingen gemaakt.

5 Rondo TM compact stations PITTIGE PRESTATIES MET Met de introductie van de Rondo keert de peperbus terug in het straatbeeld van stadscentra. De metalen uitvoering van dit niet betreedbare transformatorstation is in de jaren zestig veel geplaatst, maar in de loop der tijd vervangen door compact of inpandige transformatorstations. Er zijn nog slechts enkele functionerende peperbussen te vinden. Deze verkeren echter in slechte staat. Enkele gemeentes hebben ALFEN gevraagd een nieuwe onderhoudsvriendelijke peperbus te ontwikkelen. Zij vinden de peperbus vanwege zijn karakteristieke vorm goed in het straatbeeld passen. Bijkomend voordeel is dat de peperbus extra inkomsten genereert omdat hij kan worden geëxploiteerd als reclamezuil.

6 Kenmerken Rondo Flexibele indeling De 3 ruimtes zijn naar wens in te richten. Standaard wordt het station voorzien van een Magnefix. Effectieve warmteafvoer Om te voorkomen dat reclameplakkers de ventilatieroosters dichtplakken, wordt de warmteafvoer gerealiseerd via het dak van het station. Met een dagnacht curve is een 630 kva trafo 100% te belasten. Robuuste omhulling De omhulling is van hoogwaardig beton en onderhoudsvrij. Hoge vullingsgraad Door twee laagspanningsrekken te plaatsen onder een hoek van 60 kunnen worden geplaatst. Compact ontwerp Door de transformator boven de MS- en LSapparatuur te plaatsen kan zeer compact worden gebouwd. De transformator kan worden uitgewisseld via het afneembare dak. Olieopvang De transformator staat in een bak. Ingeval van olie-lekkage wordt de olie afgevoerd naar een stalen vat. Kabelinvoer De diverse kabels zijn makkelijk invoerbaar dankzij wegneembare platen onder de deuren. Klassiek uiterlijk Door een stalen mal te gebruiken waar veel detaillering in verwerkt is, hebben we het traditionele uiterlijk perfect nagebootst. Afmetingen 490 cm 80 cm 188 cm Bijzondere eisen en uitvoeringen Op verzoek leverde ALFEN al diverse compact stations in speciale uitvoering. Heeft u specifieke eisen en wensen, laat het ons weten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website. ALFEN bv Hefbrugweg 28 Postbus BA Almere tel: +31 (0) fax: +31 ( info@alfen.com website:

DIABOLO. Compact Transformatorstations. 630 kva. 1250 kva. 2500 kva CREATIVITEIT = STANDAARD. Tot en met 2500 kva en 24 kv

DIABOLO. Compact Transformatorstations. 630 kva. 1250 kva. 2500 kva CREATIVITEIT = STANDAARD. Tot en met 2500 kva en 24 kv DIABOLO Compact Transformatorstations Tot en met 2500 kva en 24 kv Met de introductie van de nieuwe reeks 'Diabolo ' compact transformatorstations komt Alfen met een praktische invulling voor een veelgehoorde

Nadere informatie

PERFETTO. Inpandige transformatorstations. GevelTrafo stations. GevelCompact stations. Slede stations CREATIVITEIT = STANDAARD

PERFETTO. Inpandige transformatorstations. GevelTrafo stations. GevelCompact stations. Slede stations CREATIVITEIT = STANDAARD PERFETTO Inpandige transformatorstations Met de Perfetto -reeks biedt Alfen passende oplossingen voor gebouwen met een elektrische energieaansluiting op het openbare distributienet via een inpandig transformatorstation.

Nadere informatie

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt ENTRADO Betreedbare stations Als dé specialist in betreedbare stations, biedt Alfen oplossingen afgestemd op de eisen en wensen van haar opdrachtgevers. En hoewel het zwaartepunt van de activiteiten ligt

Nadere informatie

AKA - Gräper Compact transformator- en verdeelstations

AKA - Gräper Compact transformator- en verdeelstations AKA - Gräper Compact transformator- en verdeelstations Alberts & Kluft (AKA) is een adviserende elektrotechnische handelsonderneming en vertegenwoordigt een aantal gerenommeerde fabrikaten op het gebied

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE. Transformatorstations

INFORMATIEBOEKJE. Transformatorstations INFORMATIEBOEKJE Transformatorstations ATTENTIE U heeft voor uw energievoorziening een transformatorstation van Alfen aangeschaft. Hiermee heeft u gekozen voor een Nederlands kwaliteitsproduct. Alfen is

Nadere informatie

Elektrotechnische oplossingen voor de (glas)tuinbouw

Elektrotechnische oplossingen voor de (glas)tuinbouw Elektrotechnische oplossingen voor de (glas)tuinbouw Transformatorstations Projecten Speciale producten Services Stationautomatisering CREATIVITEIT = STANDAARD PROFESSIONELE PROJECTORGANISATIE De glastuinbouw

Nadere informatie

Transformatorstations

Transformatorstations Transformatorstations Alfen Transformatorstations Vertrouwde partij op het middenspanningsnet Transformatorstations en gerelateerde projecten zijn dé specialiteit van Alfen. In de jaren 60 bouwden wij

Nadere informatie

Bestekteksten Eaton Laagspanningsverdeelinrichtingen

Bestekteksten Eaton Laagspanningsverdeelinrichtingen xboard plaatstalen wandverdeelkasten type EW t/m 400 A Het xboard-assortiment plaatstalen wandverdeelkasten (EW-serie), bestaat uit een drietal kasttypen waarmee vrijwel iedere verdeelinrichting tot 400

Nadere informatie

Bestek Middenspanningsruimten t/m 1000 kva transformatoren (MS gecombineerde beveiligingsinstallatie & transformatorenruimte)

Bestek Middenspanningsruimten t/m 1000 kva transformatoren (MS gecombineerde beveiligingsinstallatie & transformatorenruimte) Cogas Infra & Beheer B.V Postbus 71 7600 AB ALMELO T 0546 836 666 F 0546 811 267 E info@cogas.nl I www.cogas.nl Bestek Middenspanningsruimten t/m 1000 kva transformatoren (MS gecombineerde beveiligingsinstallatie

Nadere informatie

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Unidek SolarTherm is het eerste sandwich dakelement met een geïntegreerd, prefab gemonteerde zonnecollector. Het resultaat van een unieke samenwerking

Nadere informatie

Sicuro generatoraansluitkasten 1 Productinformatie Sicuro generatoraansluitkasten. Sicuro. generatoraansluitkasten

Sicuro generatoraansluitkasten 1 Productinformatie Sicuro generatoraansluitkasten. Sicuro. generatoraansluitkasten Sicuro generatoraansluitkasten 1 Productinformatie Sicuro generatoraansluitkasten Sicuro generatoraansluitkasten alfen 2 Sicuro generatoraansluitkasten Traditionele aansluitingen van generatoren bezitten

Nadere informatie

RAINSPOT STRAATkOlk t Rainspo

RAINSPOT STRAATkOlk t Rainspo RAINSPOT Straatkolk Rainspot INHOUD pagina Het alternatief voor beton + gietijzer...147 Overtuigende eigenschappen...148 Kwaliteit en flexibiliteit in één element...149 Catalogus....150 146 REHAU RAINSPOT

Nadere informatie

Ketenanalyse Transformatorstations

Ketenanalyse Transformatorstations Ketenanalyse Transformatorstations Versiebeheer Tabel 1: Versie rapport Versie Datum Wijzigingen 0.1 03-09-2015 Initiële versie 0.2 Wijzingen doorgevoerd zoals besproken op 7-9 met BB 0.3 30-09-2015 MS/LS-kabels

Nadere informatie

Alfen Connect TM Stroomnetautomatisering

Alfen Connect TM Stroomnetautomatisering Alfen Connect TM Stroomnetautomatisering Alfen Connect Het stroomnet verbinden met het internet der dingen Al in 2008 begon Alfen met de levering van oplossingen voor stroomnetautomatisering (Alfen Connect)

Nadere informatie

Ambachtelijk Maatwerk

Ambachtelijk Maatwerk Ambachtelijk Maatwerk Welkom Vechtdal bouwsystemen is een jong dynamisch ambachtsbedrijf, die zich specialiseert in maatwerk houtbouw. Vanuit de ervaring en liefde voor het nostalgisch en exclusief bouwen,

Nadere informatie

Slimme energieoplossingen. EV-laden - Energieopslag - Smart grids

Slimme energieoplossingen. EV-laden - Energieopslag - Smart grids Slimme energieoplossingen EV-laden - Energieopslag - Smart grids EV-laden AC laadoplossingen voor elektrische voertuigen Sinds 2008 ontwikkelt Alfen slimme oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Onze

Nadere informatie

AKA - Gräper betreedbare stations

AKA - Gräper betreedbare stations AKA - Gräper betreedbare stations Alberts & Kluft (AKA) is een adviserende elektrotechnische handelsonderneming en vertegenwoordigt een aantal gerenommeerde fabrikaten op het gebied van energietechniek,

Nadere informatie

Product catalogus: GARSY Contour edging www.garsy.com

Product catalogus: GARSY Contour edging www.garsy.com Stalen edging Product catalogus: GARSY Contour edging 2 Garsy edging...de voordelen zijn overduidelijk Snel en makkelijk te vormen curves Ook perfect voor strakke lijnen Werkt voor alle types ondergrond

Nadere informatie

afzetpalen en hekwerken

afzetpalen en hekwerken afzetpalen en hekwerken mmcité Stad Stedelijke openbare ruimtes zijn fascinerend. Hier ontmoeten mensen hun geschiedenis. Wij zijn verheugd dat ons design op zoiets interessants en belangrijks als stedelijke

Nadere informatie

P4Product Informatie LED Lichtlijn TAUREO

P4Product Informatie LED Lichtlijn TAUREO Om ons concept van intelligente lichtoplossingen voor o.a. de industrie te completeren, heeft onze fabriek met het nieuwe LED-lichtlijnsysteem Taureo het thema halverlichting aangenomen. Als modulair systeem

Nadere informatie

Het hoogtepunt voor de ambitieuze keuken

Het hoogtepunt voor de ambitieuze keuken Het hoogtepunt voor de ambitieuze keuken Introductie Een hout gestookte oven verandert je levensstijl van koken en maakt het gezamelijk koken voor familie en vrienden tot een belevenis. Het brengt je terug

Nadere informatie

GEBRUIKERS- en INSTALLATIEHANDLEIDING

GEBRUIKERS- en INSTALLATIEHANDLEIDING GEBRUIKERS- en INSTALLATIEHANDLEIDING Compact Transformator Station type Diabolo, vanaf bouwjaar 2004 ATTENTIE Voor u ligt de gebruikers- en installatiehandleiding van de Alfen Diabolo transformatorstations.

Nadere informatie

Energieoplossingen van de toekomst

Energieoplossingen van de toekomst Energieoplossingen van de toekomst Duurzaam en innovatief Naast de transformatorstations die Alfen voornamelijk aan netbeheerders levert, leggen we complete elektriciteitsnetwerken aan bij klanten in de

Nadere informatie

Module n 6 van 7. 6 Leeflijnen. 1 Valbeveiligingssystemen 2 Verankeringspunten 3 Werken in besloten ruimtes 4 Werken op koord 5 Rescue

Module n 6 van 7. 6 Leeflijnen. 1 Valbeveiligingssystemen 2 Verankeringspunten 3 Werken in besloten ruimtes 4 Werken op koord 5 Rescue Leeflijnen 11/2015 Module n 6 van 7 1 Valbeveiligingssystemen 2 Verankeringspunten 3 Werken in besloten ruimtes 4 Werken op koord 5 Rescue 6 Leeflijnen 7 Jaarlijkse inspectie Samenvatting Introductie Leeflijnen

Nadere informatie

nationale staalprijs 2012 BAG-A-BOX

nationale staalprijs 2012 BAG-A-BOX nationale staalprijs 2012 BAG-A-BOX ADRESGEGEVENS: Geert Hein van der Neut Polluxstraat 42 1363 VB Almere COURAGE architecten bna t +31 (0)55 360 55 63 u www.courage.nl Veenhuizerweg 207 f +31 (0)55 360

Nadere informatie

Versie Datum Wijzigingen

Versie Datum Wijzigingen Meest materiële emissies 2014 Versiebeheer Versie Datum Wijzigingen 1.0 2 november 2015 Vrijgave voor publicatie 0.1 26 oktober 2015 Initiële versie 2 Inhoud 1.0 Inleiding 4 1.1 Doelstellingen 4 2.0 Uitgangspunten

Nadere informatie

Duurzame energie met behulp van Vijzels

Duurzame energie met behulp van Vijzels Vijzel Generator Duurzame energie met behulp van Vijzels Sinds tientallen jaren staat Spaans Babcock bekend als s werelds grootste vijzelleverancier en is toonaangevend met innovaties. De vijzel generator

Nadere informatie

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000 Een overzicht van de belangrijkste feiten Alles uit één hand: Systema Top 2000 Systema Top 2000 brengt orde in elk kantoor. Zijn platformconcept

Nadere informatie

PRODUCT INFORMATION INTERROLL ROLLERDRIVE EC310 DÈ NAAM VOOR INTELLIGENT TRANSPORT

PRODUCT INFORMATION INTERROLL ROLLERDRIVE EC310 DÈ NAAM VOOR INTELLIGENT TRANSPORT PRODUCT INFORMATION INTERROLL ROLLERDRIVE EC310 DÈ NAAM VOOR INTELLIGENT TRANSPORT ER ZIT BEWEGING IN DE TRANS INTERROLL ROLLERDRIVE EC310 SUBSTITU De voordelen van RollerDrive EC310 ten opzichte van de

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

kiosken www.mmcite.com

kiosken www.mmcite.com kiosken mmcité Stad Stedelijke openbare ruimtes zijn fascinerend. Hier ontmoeten mensen hun geschiedenis. Wij zijn verheugd dat ons design op zoiets interessants en belangrijks als stedelijke gebieden

Nadere informatie

HIAB 200 C Vermogen 20 tm

HIAB 200 C Vermogen 20 tm HIAB 200 C Vermogen 20 tm Productbrochure www.hiab.com 2 Voor maximale allround prestatie De HIAB 200 C voor allerlei taken Hier ziet u een kraan met kracht én groot vermogen, een echte alleskunner. De

Nadere informatie

Kennis & informatie-sheet. Montagemateriaal

Kennis & informatie-sheet. Montagemateriaal Kennis & informatie-sheet Schuin dak met dakpannen Voor schuin dak gebruiken we het in Nederland ontwikkeld en geproduceerde SolarStell systeem. Met het Solar- Stell systeem voor pannendaken leggen we

Nadere informatie

TheBattery Oplossingen voor energieopslag

TheBattery Oplossingen voor energieopslag TheBattery Oplossingen voor energieopslag TheBattery Plug & Play Energieopslag Welkom in de toekomst Lokale energieopslag gaat een onoverkomelijke rol spelen in ons elektriciteitsnetwerk. Duurzame energie

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

Muurdempers & muurroosters. Een stijlvolle afwerking in elke situatie. Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden

Muurdempers & muurroosters. Een stijlvolle afwerking in elke situatie. Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden BV. 130120-703921 Muurdempers & muurroosters Een stijlvolle afwerking in elke situatie Geluidwerende oplossingen Tegenwoordig plaatsen

Nadere informatie

Gira huisstation video opbouw Compact met video

Gira huisstation video opbouw Compact met video Gira huisstation video opbouw Huisstation met TFT-kleurendisplay voor opbouwinstallatie, compact voor de tweevoudige afdekramen uit Gira Systeem 55, bediening met capacitieve sensortechnologie Gira huisstation

Nadere informatie

online brochure 2014 incl prijslijst 2014

online brochure 2014 incl prijslijst 2014 online brochure 2014 incl prijslijst 2014 2 Chaletbouw is een vak apart. Door de jarenlange ervaring mogen wij ons zeker bij de top van Nederland in de chaletbouw scharen. Door de constante ontwikkeling

Nadere informatie

Complete energieoplossingen voor de tuinbouw

Complete energieoplossingen voor de tuinbouw Complete energieoplossingen voor de tuinbouw Alfen, partner voor de glastuinbouw Alfen is al ruim tien jaar dé partner voor ondernemers in de glastuinbouw. Voor deze bedrijven ontwerpen, bouwen en onderhouden

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Marie Curieweg 3 te Roermond Prijs op aanvraag

Huur kantoorruimte op Marie Curieweg 3 te Roermond Prijs op aanvraag Huur kantoorruimte op Marie Curieweg 3 te Roermond Prijs op aanvraag Aanbiedende partij: Forelle Eskina B.V. Email: s.crijns@forelle.com Telefoon: 0475-334560 Omschrijving Als eerste huurder de unieke

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT MAGNEETCONTACTEN

PRODUCTOVERZICHT MAGNEETCONTACTEN PRODUCTOVERZICHT MAGNEETCONTACTEN Alarmtech Sweden AB is een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en vervaardigen van hoogwaardige beveiligingsproducten. Om optimale betrouwbaarheid

Nadere informatie

Flexibiliteit in energieverdeling

Flexibiliteit in energieverdeling Flexibiliteit in energieverdeling AANVRAAGFORMULIER GEPREFABRICEERDE STROOMRAILS Geprefabriceerde stroomrails Zucchini Volledig energiedistributiesysteem van 25 tot 5000A, van transformator tot verlichtingsarmaturen,

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

afzetpalen en hekwerken 02 / 2019 / mmcite.com

afzetpalen en hekwerken 02 / 2019 / mmcite.com afzetpalen en hekwerken bard Zelfs het meest eenvoudige element van straatmeubilair verdient een interessant detail. Zacht vormgegeven kop, duidelijk geïnspireerd door de dierenwereld, is niet slechts

Nadere informatie

BLANCO SELECT. Afval- en organisatiesystemen. De belangrijkste voordelen in een oogopslag.

BLANCO SELECT. Afval- en organisatiesystemen. De belangrijkste voordelen in een oogopslag. BLANCO SELECT. Afval- en organisatiesystemen. De belangrijkste voordelen in een oogopslag. Optimale inbouwdiepte Met een inbouwdiepte van amper 40 cm, kan BLANCO SELECT perfect geïntegreerd worden in elke

Nadere informatie

4look. Een ijzersterk merk

4look. Een ijzersterk merk 4look Een ijzersterk merk 4look kunststof dakraam 4look staat voor zeer onderhoudsarme dakramen met een moderne, strak witte uitstraling. Het 4look dakraam is gemaakt van kunststof en de luchtkamers worden

Nadere informatie

TE HUUR Kanaalweg 90 B. Utrecht

TE HUUR Kanaalweg 90 B. Utrecht TE HUUR Kanaalweg 90 B Utrecht DEZE WOONARK IS VERKOCHT Ruime woonark op prachtige locatie in Utrecht Aangeboden door woonbotenmakelaar Drijvend Wonen Niek van der Sluis EMCI gecertificeerd makelaar/ taxateur

Nadere informatie

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen Het leidingsysteem voor professionals Wij hebben TECElogo. En u het bijbehorende gereedschap: uw handen. De nieuwe generatie professionele

Nadere informatie

Product catalogus: GARSY AluExcel edging www.garsy.com

Product catalogus: GARSY AluExcel edging www.garsy.com ... Aluminium edging... Product catalogus: GARSY AluExcel edging 2 Garsy edging...de voordelen zijn overduidelijk Snel en makkelijk te vormen curves Ook perfect voor strakke lijnen Werkt voor alle types

Nadere informatie

relax De FalcoRelax is een serie straatmeubilair met exclusieve zitelementen die prima passen binnen de inrichting van de openbare ruimte.

relax De FalcoRelax is een serie straatmeubilair met exclusieve zitelementen die prima passen binnen de inrichting van de openbare ruimte. Falco relax FalcorElAx serie De FalcoRelax is een serie straatmeubilair met exclusieve zitelementen die prima passen binnen de inrichting van de openbare ruimte. Met dit door IPV Delft ontworpen bankensysteem

Nadere informatie

TV Wandsteunen TV Vloersteunen

TV Wandsteunen TV Vloersteunen TV Wandsteunen TV Vloersteunen Erard is een Franse ontwerper en fabrikant van verschillende types tv wand- en vloersteunen. Erard, opgericht in 1961, staat voor hoge kwaliteit en innovatieve producten

Nadere informatie

fietsparkeren

fietsparkeren fietsparkeren mmcité Stad Stedelijke openbare ruimtes zijn fascinerend. Hier ontmoeten mensen hun geschiedenis. Wij zijn verheugd dat ons design op zoiets interessants en belangrijks als stedelijke gebieden

Nadere informatie

Specialist in maatwerk oplossingen

Specialist in maatwerk oplossingen Specialist in maatwerk oplossingen ontwerpt, produceert en levert pneumatische producten Dé expert voor pneumatische oplossingen Inhoudsopgave 1 Corrosiebestendige gebufferde cilinder, T-415 / T-416 2

Nadere informatie

Spatwaterdichte en waterdichte opbouw- en inbouwprogramma s

Spatwaterdichte en waterdichte opbouw- en inbouwprogramma s Ik wil een mooie toekomst. Spatwaterdichte en waterdichte opbouw- en inbouwprogramma s Opbouwschakelaar ocean www.busch-jaeger.com Busch-Jaeger Elektro GmbH En de toekomst wordt werkelijkheid. Opbouw-

Nadere informatie

FAAY KBL-systeem. Optimale vrijheid in bekabeling!

FAAY KBL-systeem. Optimale vrijheid in bekabeling! FAAY KBL-systeem Optimale vrijheid in bekabeling! Flexibel qua indeling en afwerking Met het FAAY KBL-systeem kunnen op iedere plaats in de wand én aan beide zijden elektraen datakabels worden getrokken.

Nadere informatie

ELEGANT. ROBUUST. DUURZAAM. DE NIEUWE GENERATIE ZONNEPANELEN MADE IN GERMANY

ELEGANT. ROBUUST. DUURZAAM. DE NIEUWE GENERATIE ZONNEPANELEN MADE IN GERMANY ELEGANT. ROBUUST. DUURZAAM. DE NIEUWE GENERATIE ZONNEPANELEN MADE IN GERMANY Particulier SOLARWATT 60P STYLE De innovatieve glas-glas generatie zonnepanelen Super lichtgewicht, dankzij glas van slechts

Nadere informatie

Alfen MVO nieuws. Voortgang acties m.b.t. onze CO2 ambities

Alfen MVO nieuws. Voortgang acties m.b.t. onze CO2 ambities Alfen MVO nieuws Voortgang acties m.b.t. onze CO2 ambities 9 april 2018 In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) willen wij u middels deze nieuwsbrief informeren over de voortgang

Nadere informatie

Kaedra verdelersysteem

Kaedra verdelersysteem Kaedra IP65 De oplossing voor het universeel en multifunctioneel toepassen van Schneider Electric componenten met als resultaat een uiterst veilige, overzichtelijke en functionele verdeler. Het meest complete

Nadere informatie

Bouwaansluitkasten. Bouwaansluitkast 40A/63A. Alle andere gewenste samenstellingen maken wij graag en snel op uw aanvraag!

Bouwaansluitkasten. Bouwaansluitkast 40A/63A. Alle andere gewenste samenstellingen maken wij graag en snel op uw aanvraag! Bouwaansluitkast 40A/63A Robuust verzinkt plaatstalen behuizing Hoogwaardige poedercoating Zeer stabiel stalen frame volbad verzinkt Deur met (optioneel) hangslot vergrendelbaar Andere sluitsystemen op

Nadere informatie

DYNAMIC. Draaihekaandrijving

DYNAMIC. Draaihekaandrijving DYNAMIC Draaihekaandrijving Vloeiend en geruisloos Stevig en robuust Obstakeldetectie met ingebouwde sensor Afstandsbediening met APS Werkt op batterijen of manueel bij stroomuitval Entrya Technologies

Nadere informatie

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort.

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Swell Disq Desk Splitt Call Fuze Patch Tone Chat In-Zee. Visueel en akoestisch comfort. Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd: wat

Nadere informatie

AWADOCK NEW GENERATION

AWADOCK NEW GENERATION oplossingen voor zadelstukken Awadock INHOUD pagina Principes: Doorboren - Schroeven - Afdichten...123 Presentatie....124 Een kogelgewricht voor meer flexibiliteit...125 Werkingsprincipe....126 Awadock

Nadere informatie

UNO & DUPLO VOUWWANDEN

UNO & DUPLO VOUWWANDEN UNO & DUPLO VOUWWANDEN Onbegrensde flexibiliteit Mobiele wanden zijn niets nieuws; ze bestaan al bijna net zo lang als Espero. Met mobiele wanden kunnen ruimtes tijdelijk opgesplitst, vergroot of verkleind

Nadere informatie

Kies jouw betontafel

Kies jouw betontafel PERFECT IN IEDER INTERIEUR Kies jouw betontafel www.hallotafel.nl Inhoudsopgave 04 Rauw en robuust: kies voor een lichtgewicht Hallo Tafel 06 Jouw tafel, verkrijgbaar in verschillende betontinten 08 Wees

Nadere informatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo Verwarming Koeling Ventilatie Luchtzuivering Als u op zoek bent naar een universele verwarmingsoplossing. Elk bouwproject is uniek. Daarom waardeert

Nadere informatie

Ketenanalyse transformatorstations

Ketenanalyse transformatorstations Ketenanalyse transformatorstations Versiebeheer Tabel 1: Versie rapport Versie Datum Wijzingen 0.1 03-09-2015 Initiële versie 0.2 Wijzingen doorgevoerd zoals besproken op 7-9 met BB 0.3 30-09-2015 MS/LS-kabels

Nadere informatie

Houtkachels. Merk : Dovre. 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 %

Houtkachels. Merk : Dovre. 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 % Houtkachels Merk : Dovre 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 % 640GM 9kW (zowel hout als kolen) Multibrandstofkachel met zijvuldeur. afmetingen

Nadere informatie

Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering

Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Minimale inbouwruimte garandeert maximaal frisse lucht Iedereen stelt prijs op een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Nadere informatie

Zonne-energiesystemen. Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie

Zonne-energiesystemen. Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie Zonne-energiesystemen Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie UBBINK ZONNE-ENERGIESYSTEMEN Gebruik de energie van de zon! Zonne-energie is een vorm van duurzame energie. De zon is overal

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw 2 kennis en ervaring centraal Waar water is, zijn pompen. Los of samengebouwd tot een nieuwe installatie, Duijvelaar Pompen levert een breed

Nadere informatie

EcoTe. EcoTe. Eindprodukten uit gerecycled kunststofafval. Innovatief Betrouwbaar Duurzaam Kwaliteit Betrokkenheid

EcoTe. EcoTe. Eindprodukten uit gerecycled kunststofafval. Innovatief Betrouwbaar Duurzaam Kwaliteit Betrokkenheid Innovatief Betrouwbaar Duurzaam Kwaliteit Betrokkenheid Duurzame, sterke en nuttige producten uit gerecycled kunststofafval. Net iets voor u die milieu- en prijsbewust bezig wil zijn! Het milieu is een

Nadere informatie

Algemeen. Een locker van formaat

Algemeen. Een locker van formaat TICA-LOCKERS Algemeen Een locker van formaat TICA-LOCKERS blinken uit in vormgeving, duurzaamheid en hygiëne. Zeer geschikt voor intensief gebruik en toepasbaar in alle soorten ruimtes. De lockers kunnen

Nadere informatie

Het gamma massieve elementen voor woningbouw volgens de passief huis -normen. www.alphabeton.com www.pamaflex.eu

Het gamma massieve elementen voor woningbouw volgens de passief huis -normen. www.alphabeton.com www.pamaflex.eu Het gamma massieve elementen voor woningbouw volgens de passief huis -normen www.alphabeton.com www.pamaflex.eu Het gamma Pamaflex bouwelementen, ontwikkeld door Alpha Beton, houdt in het bijzonder rekening

Nadere informatie

Rebel Exclusive Rebel Compact Rebel 1 Rebel 2 Rebel 3E Rebel 3 Rebel 4E Rebel 4 Rebel Toplift

Rebel Exclusive Rebel Compact Rebel 1 Rebel 2 Rebel 3E Rebel 3 Rebel 4E Rebel 4 Rebel Toplift Rebel Exclusive Rebel Compact Rebel 1 Rebel 2 Rebel 3E Rebel 3 Rebel 4E Rebel 4 Rebel Toplift een uniek concept www.rebel-trailers.eu Rebel aanhangwagens zijn gemaakt volgens een uniek concept. De geheel

Nadere informatie

VENTILATOREN IN GELUIDSDEMPENDE OMKASTING CVTT Reeks, met riemaandrijving

VENTILATOREN IN GELUIDSDEMPENDE OMKASTING CVTT Reeks, met riemaandrijving VENTILTOREN IN GELUIDSDEMPENDE OMKSTING CVTT Reeks, met riemaandrijving eschrijving De CVTT reeks, met riemaandrijving heeft tal van mogelijkheden in debiet en drukprestaties. De reeks is samengesteld

Nadere informatie

Titelpagina. Rapid 80 wandgoten. 06 LFS Broschüre Rapid / nl / 16/03/2017 (LLExport_04529) / 16/03/2017. Systeeminformatie

Titelpagina. Rapid 80 wandgoten. 06 LFS Broschüre Rapid / nl / 16/03/2017 (LLExport_04529) / 16/03/2017. Systeeminformatie Titelpagina Rapid 80 wandgoten Systeeminformatie 1 Precies uw type! Vele varianten en een strak design met de nieuwe Rapid 80 maken wij individualiteit tot de norm. Maak kennis met ons veelzijdige wandgootsysteem

Nadere informatie

Dee Fly Cube 300 en 370. Balans ventilatie systeem met warmteterugwinning

Dee Fly Cube 300 en 370. Balans ventilatie systeem met warmteterugwinning V E N T I L A T I E Dee Fly Cube 300 en 370 Balans ventilatie systeem met warmteterugwinning 2 Eenvoudig en sober ontwerp Perfecte integratie in de woning Het principe van ventilatie met dubbele luchtstroom

Nadere informatie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie Methermo Ramen en deuren Maximale transparantie slanke aluminium ramen voor houten en ALuminium kozijnen slanke aluminium profielen zeer grote afmetingen maximale lichtinval Opvallend slank Zeer slanke

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

Het ontwerp. voorzien waardoor de boot onzinkbaar is. De romp is een visie op de watersport. Het leven op het water moet

Het ontwerp. voorzien waardoor de boot onzinkbaar is. De romp is een visie op de watersport. Het leven op het water moet HEINEEK 4800 COMFORT - DE NIEUWE GENERATIE JACHTEN Quality time Watersport is beleving. U wilt optimaal genieten van de natuur en de vrijheid van het varen, maar wel met alle comfort, luxe en bedieningsgemak.

Nadere informatie

Adres: Marie Curieweg, 6045 GH Roermond Huurprijs 1.050,00 per maand

Adres: Marie Curieweg, 6045 GH Roermond Huurprijs 1.050,00 per maand Adres: Marie Curieweg, 6045 GH Roermond Huurprijs 1.050,00 per maand Omschrijving Als eerste huurder de unieke kans hebben de indeling compleet zelf te bepalen naar uw bedrijfsactiviteiten. Op een opvallende

Nadere informatie

Kengetallen Kompas. Bouwkosten WONINGBOUW UTILITEITSBOUW CIVIELE WERKEN SLOOPWERKEN DUURZAAM BOUWEN BIJKOMENDE KOSTEN

Kengetallen Kompas. Bouwkosten WONINGBOUW UTILITEITSBOUW CIVIELE WERKEN SLOOPWERKEN DUURZAAM BOUWEN BIJKOMENDE KOSTEN Kengetallen Kompas Bouwkosten 2010 WONINGBOUW UTILITEITSBOUW CIVIELE WERKEN SLOOPWERKEN DUURZAAM BOUWEN BIJKOMENDE KOSTEN IGG Bouwkostenadvies Archidat Bouwkosten InHoudsopgave Structureel lagere bouwkosten

Nadere informatie

Havinghastraat Alkmaar m2, vanaf 20 m2 Naar wens in te delen Blocks Alkmaar

Havinghastraat Alkmaar m2, vanaf 20 m2 Naar wens in te delen Blocks Alkmaar NIEUWBOUW UNITS VOOR BEDRIJF, KANTOOR OF OPSLAG Havinghastraat Alkmaar 1.225 m2, vanaf 20 m2 Naar wens in te delen Blocks Alkmaar www.blocks.nl Geïnteresseerd? Voor bezichtigingen en vragen kunt u bellen

Nadere informatie

LORENTZ III HARDERWIJK

LORENTZ III HARDERWIJK LORENTZ III HARDERWIJK BEELDKWALITEITPLAN BEDRIJVENTERREIN LORENTZ III BEELDKWALITEITPLAN BEDRIJVENTERREIN LORENTZ III Algemeen Doel In dit document worden richtlijnen beschreven voor de vormgeving van

Nadere informatie

Lichtstraat met Wolfseinden

Lichtstraat met Wolfseinden Lichtstraat met Wolfseinden keylite.nl 2 keylite.nl 3 De optimale platdakoplossing De optimale platdakoplossing De Keylite lichtstraat is de optimale daglichtoplossing voor platte daken en verandert uw

Nadere informatie

www.ergo-av.com info@ergo-av.com +31 (0)852 013 792 TABLET STANDS & SUPPORTS

www.ergo-av.com info@ergo-av.com +31 (0)852 013 792 TABLET STANDS & SUPPORTS www.ergo-av.com info@ergo-av.com +31 (0)852 013 792 TABLET STANDS & SUPPORTS PUBLIEKE TABLET HOUDERS EN STANDAARDEN Informatie in openbare ruimte stelt bijzondere eisen. Zeker digitale informatie, op vaak

Nadere informatie

Compact. Comfortabel. Portilo.

Compact. Comfortabel. Portilo. Westfalia Portilo Compact. Comfortabel. Portilo. NIEUW PortiloBox: De demontabele Kofferruimte Kompakte Abmessungen und gute Bedienbarkeit zeichnen den Portilo aus. CCC-Wertung: Westfalia Portilo Westfalia

Nadere informatie

EWE-ondergrondse afsluiters en watermeterputten

EWE-ondergrondse afsluiters en watermeterputten EWE-ondergrondse afsluiters en watermeterputten EWE ondergrondse afsluiters en watermeterputten EWE ondergrondse afsluiters en waterputten zijn het resultaat van onze jarenlange ervaring met de constructie

Nadere informatie

Baanbrekend in vorm en design. Artec / Antiek / Trancent

Baanbrekend in vorm en design. Artec / Antiek / Trancent Baanbrekend in vorm en design Artec / Antiek / Trancent Baanbrekend in vorm en design Artec / Antiek / Trancent Grenzeloze mogelijkheden Het systeemprincipe Een systeem met vele combinatiemogelijkheden.

Nadere informatie

Standaard elementen per aansluitcapaciteit

Standaard elementen per aansluitcapaciteit Bijlage 1 Standaard elementen per aansluitcapaciteit Het betreft een nadere omschrijving van de drie wettelijke elementen van de aansluiting per type aansluiting zoals gedefinieerd in tabel 2.3.3.C van

Nadere informatie

Luchtwarmtewisselaars Algemene Brochure

Luchtwarmtewisselaars Algemene Brochure TEE Luchtwarmtewisselaars Algemene Brochure Co.ma. spa Heatex levert verwarming en koeling coils van Co.ma. Spa uit Italië. Co.ma. spa is opgericht in 1973, in de regio Verona. Elke coil wordt geselecteerd

Nadere informatie

12 volt, do it yourself! 12 Volt buitenverlichting. Design collection

12 volt, do it yourself! 12 Volt buitenverlichting. Design collection 12 volt, do it yourself! 12 Volt buitenverlichting Design collection 12 volt buitenverlichting gewoon zelf doen! Naast de bestaande 12 volt verlichtingslijn Garden Lights brengt Techmar BV een design collectie

Nadere informatie

Tel. 0342 41 40 88. www.rada-nl.com. www.rada-sanitair.be. 01/12 Technische wijziigingen voorbehouden. Sanitairtechniek b.v.

Tel. 0342 41 40 88. www.rada-nl.com. www.rada-sanitair.be. 01/12 Technische wijziigingen voorbehouden. Sanitairtechniek b.v. Rada Tec elektronisch zelfsluitende kranen Toepassingsgebied: Rada Tec elektronische kranen worden toegepast in collectieve leidinginstallaties voor douches, wastafels,urinoirs en toiletten. De belangrijkste

Nadere informatie

Melitta bar-cube. De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en chocolademelk. Melitta SystemService

Melitta bar-cube. De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en chocolademelk. Melitta SystemService Melitta bar-cube De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en chocolademelk. Melitta SystemService Koffie en chocolademelk in een perfect licht Koffiegenot op het hoogste niveau De nieuwe

Nadere informatie

ven sproeisystemen voor isolatiematerialen Thermoblow Geavanceerde inblaas

ven sproeisystemen voor isolatiematerialen Thermoblow Geavanceerde inblaas w w.e co ba t i.b e ven sproeisystemen voor isolatiematerialen w Thermoblow Geavanceerde inblaas Thermo G e a v a n c e e r d e i n b l a a s - e n s p r Voordelen in vogelvlucht: Robuuste technologie

Nadere informatie

E.G.O.-INDUCTIE. ProfiLine Inbouw. Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK. Peppelenbos 19 6662 WB ELST

E.G.O.-INDUCTIE. ProfiLine Inbouw. Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK. Peppelenbos 19 6662 WB ELST E.G.O.-INDUCTIE ProfiLine Inbouw Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK Peppelenbos 19 6662 WB ELST Tel: 0481-363355 Fax: 0481-363399 Internet: www.vermolen-ego.nl E-mail: info@vermolen-ego.nl

Nadere informatie

Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _PORTAL. www.ahrend.com

Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _PORTAL. www.ahrend.com Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _ www.ahrend.com 3 4 inhoud Introductie 03 Bureautafel 04 Duowerkplek + Bench 08 Teamtafel + accessoires 011

Nadere informatie

NIEUW van Uponor. De innovatie in de installatietechniek: Het Uponor meerlagenleidingsysteem voor verdeel- en stijgleidingen

NIEUW van Uponor. De innovatie in de installatietechniek: Het Uponor meerlagenleidingsysteem voor verdeel- en stijgleidingen NIEUW van Uponor INSTALLATIESYSTEMEN MEERLAGENLEIDING SYSTEEM VOOR VERDEEL- EN STIJGLEIDINGEN De innovatie in de installatietechniek: Het Uponor meerlagenleidingsysteem voor verdeel- en stijgleidingen

Nadere informatie