Voor het overige hebben we alvast nog enkele belangrijke data die we al kunnen meegeven: 30 september 2 oktober: Planningsweekend! (geen vergadering)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor het overige hebben we alvast nog enkele belangrijke data die we al kunnen meegeven: 30 september 2 oktober: Planningsweekend! (geen vergadering)"

Transcriptie

1

2

3 Beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen we iedereen bedanken voor de aanwezigheden op evenementen/vergaderingen en voor alle fijne momenten het afgelopen jaar! We hopen deze lijn nog zo lang mogelijk door te trekken en er zo ook dit jaar een topjaar van te maken! Want nu alle kampen achter de rug zijn kunnen we het scoutsjaar volledig achter ons laten. (We kunnen met enige fierheid toch zeggen dat we van kapoenen tot en met givers vier succesvolle kampen hebben meegemaakt). En met de vakantie die zijn laatste eindsprint ingaat, is het hoog tijd om vooruit te blikken op het nieuwe scoutsjaar. Ook dit jaar staat er een enthousiaste goedbemande leidingsploeg van maar liefst 21 leiders en leidsters te popelen om alles in goede banen te leiden. Dit jaar verwelkomen we Arno en Anton in de leidingsploeg! Ook de GRL-ploeg wordt dit jaar versterkt, Klaas laat het leidinggeven voor wat het is en zal zich ook nu volop geven om mee de GRL ploeg te leiden. Moest uw zoon/dochter een vriend(in) hebben die interesse heeft om eens van het scoutsleven te proeven, aarzel dan ook niet om contact op te nemen. Iedereen is meer dan welkom. We geven iedereen de kans om 3 keer met een vergadering mee te doen, alvorens hij/zij zich definitief moet inschrijven. Zo is er tijd genoeg om een definitieve keuze te maken. Dat gezegd zijnde is het tijd om eens te overlopen wat dit jaar in petto heeft. We vliegen er meteen in met onze intussen legendarische - overgang! Deze gaat dit jaar door op zaterdag 10 september. U bent van harte welkom. Het concept blijft uiteraard ongewijzigd. Alle informatie vindt u op het einde van dit voorwoord en de website. We hopen natuurlijk op jullie massale aanwezigheid. Voor het overige hebben we alvast nog enkele belangrijke data die we al kunnen meegeven: 30 september 2 oktober: Planningsweekend! (geen vergadering) Zaterdag 12 november: Dia-avond (+ spaghettiavond, Ons Huis) oktober: Eerste weekend (voor alle takken) U krijgt over deze evenementen in de loop van komende maanden uiteraard nog een uitnodiging met de nodige informatie.

4 We hebben ook al enkele richtdata voor de kampen van volgende zomer. Kapoenen: juli Welpen: juli Jonggivers: juli Givers: juli Deze data zijn richtdata, maar zouden min of meer moeten kloppen. Het kan zijn dat de begin- en einddatum een dagje vervroegen, omwille van praktische redenen. De leiding zal zo snel mogelijk de definitieve kampdata meedelen. Indien u met vragen of opmerkingen zit over vergaderingen, kampen of wat dan ook, kan u zoals steeds terecht op onze vertrouwde adressen. kapoenen@tereken.be welpen@tereken.be jonggivers@tereken.be givers@tereken.be Voor algemene vragen of opmerkingen of onduidelijkheden i.v.m nieuwe leden, evenementen, kledij of wat dan ook kan u terecht op grl@tereken.be. Twijfel niet indien u nog met een vraag of opmerking zit! De praktische kant voor de (her-)inschrijvingen. Net als vorige jaar bedraagt het lidgeld 35 euro, dit bedrag dient overgeschreven te worden, met vermelding van naam en tak, op het volgende rekeningnummer : BE Wij hebben alvast enorm veel zin in het nieuwe jaar, Een eerste stevig linker, De GRL

5 OVERGANG 2016 Ook nu starten we het scoutsjaar met onze jaarlijkse overgang! Iedereen is dan ook meer dan welkom op de gezelligste BBQ van het jaar! We hopen dan natuurlijk ook dat we zoveel mogelijk mensen mogen verwelkomen om er een onvergetelijke editie van te maken. Dit jaar is het thema niets minder dan: Space! Vanaf 19 uur kan u de benen onder tafel te schuiven en genieten van onze heerlijke BBQ. Er is ook een kinderanimatie met springkasteel voor de kleinsten! De avond zal worden opgefleurd met optredens en achteraf kan u een been smijten op onze dansvloer of een jenever proeven. De planning is als volgt: 10 uur: ochtendshow (ouders die dit willen meepikken zijn altijd welkom) 11 uur: overgangen op Puytvoet 14 uur: middageten (vergeet dus zeker geen lunchpakket mee te nemen!) 15 uur: gezamenlijk middagspel 18 uur: dankviering 19 uur: start BBQ Voor de BBQ kan u kiezen uit volgend assortiment: BBQ Groot (kip, worst, saté) BBQ Klein (kip, worst) Ribbekes (2 porties) Vis (vissoep, visburger, papillot) Vege (vegeburger en ovenschotel op de BBQ): 12 euro 8 euro 10 euro 12 euro 8 euro Hoe moet ik reserveren? 1. U kan reserveren via bbq@tereken.be met vermelding van uw naam of via de website 2. Vervolgens schrijft u het juiste bedrag over op volgend rekeningnummer: BE (met vermelding van naam en bestelling) 3. Je BBQ-kaart kan je ophalen aan de kassa, de avond van de BBQ zelf. Hopelijk tot dan!

6 Ben jij een held in het groenten snijden? Of kan jij een fantastische chili bereiden? Kom dan onze kookploeg versterken! Het is er leuk werken, dat zal je merken! Geïnteresseerd? Mail dan naar

7 kapoenen ZIJN JULLIE KLAAR VOOR EEN SPETTEREND NIEUW KAPOENENJAAR? Wij kijken er superhard naar uit Hieronder zal je ontdekken wie je mega vette leuke leiding gaat zijn dit jaar waarmee je het leukste scoutsjaar ooit gaat beleven. NAAM: Queen Bobbie LEEFTIJD: 36 HOBBY: Studeren, liedjes zingen, gekke dingen maken LIEVELINGSETEN: ijsblokjes met munt IK BEN VERLIEFD OP : Julie (maar niet vertellen) FAVORIETE KLEUR: Roos MIJN POPIDOOL: Charlie van de Ghost Rockers MIJN ALLERGROOTSTE WENS: Dat we samen een leuk team vormen NAAM: Machtige palmboom Tama LEEFTIJD: 25 HOBBY: Rolschaatsen LIEVELINGSETEN: Ik heb dat niet IK BEN VERLIEFD OP : De nieuwslezer FAVORIETE KLEUR: Appelblauwzeegroen MIJN POPIDOOL: Queen Bobbie MIJN ALLERGROOTSTE WENS: Dat ik niet meer ouder word

8 NAAM: Kaatje tralalaatje LEEFTIJD: 12 HOBBY: Slagertje spelen, huh wa LIEVELINGSETEN: Zelfgedraaide worstjes IK BEN VERLIEFD OP : Viktor FAVORIETE KLEUR: Geel MIJN POPIDOOL: Samson MIJN ALLERGROOTSTE WENS: Met Viktor en Kamiel naar de maan NAAM: Djoelie LEEFTIJD: 34 HOBBY: Koprollen, driehoeken maken LIEVELINGSETEN: Pickleschips, kaaskroketten en pizza IK BEN VERLIEFD OP : Otto Jan Ham FAVORIETE KLEUR: Regenboog MIJN POPIDOOL: Elsa en Simba MIJN ALLERGROOTSTE WENS: Dat ik meer katten en leeuwen uit de boom kan redden

9 NAAM: Olse LEEFTIJD: 19 HOBBY: Macramebandjes maken LIEVELINGSETEN: Chinees IK BEN VERLIEFD OP : Bobbe (maar ssst eh) FAVORIETE KLEUR: Glitter MIJN POPIDOOL: Hanne van k3 MIJN ALLERGROOTSTE WENS: Een eenhoorn ontmoeten en dansen op een regenboog Hopelijk leren we jullie snel ook allemaal beter kennen, joepie!

10 10 september Vandaag is het onze befaamde overgang! Kom zeker ook allemaal smullen op onze BBQ die avond. Meer info vinden jullie vooraan in dit eikeltje. 18 september Vandaag gaan we elkaar goed leren kennen, vandaag spelen we namelijk kennismakingsspelletjes. We verwachten jullie om 14u30 op het lokaal en jullie mogen terug naar huis gaan om 17u30. Vergeet zeker geen 50 centjes voor het vieruurtje. 25 september Vandaag is het vriendjesdag. We hopen dat iedereen een vriendje of vriendinnetje, broertje of zusje meeneemt naar deze vergadering, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd! We beloven dat het een super leuke vergadering zal worden, dus twijfel niet om iedereen mee te vragen (je mag natuurlijk ook meerdere vriendjes meevragen!) We spreken af om 14u30 aan het lokaal en sluiten daar ook af om 17u30. Vergeet geen 50 cent voor het vieruurtje mee te brengen! 2 oktober Vandaag is het helaas geen vergadering, want jullie allerliefste leiding gaat op planningsweekend. Zo kan ons scoutsjaar enkel nóg beter worden! We vragen steeds 50 cent zodat wij een koekje en drankje kunnen voorzien voor elke kapoen. Zo krijgt iedereen hetzelfde en is iedereen gelijk!

11 JOOOOO DE WELPEEEEEEEN! Na een beestig en geestig kamp is het alweer tijd om het nieuwe jaar in te vliegen! Hieronder vindt je alvast het overzicht voor september. We kunnen wel al een eerste belangrijke datum prikken: het eerste weeken! Dat gaat door van oktber!

12 18 september De Olympische spelen in Rio waren maar een opwarmertje. De welpen gaan vandaag eens laten zien waartoe echt sportmannen in staat zijn! Kom daarom met je sportiefste kleren naar het lokaal om uur! Om mogen we, met hopelijke enkele wereldrecords achter ja naam, weer naar huis! 25 september Nu het schooljaar zijn eerste weken achter de rug is, is het tijd om al de nieuwe vriendjes eens mee te nemen naar de scouts. Het is dan ook vriendjesdag!! Alle vriendjes, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, buren wie dan ook is welkom om een hele dag eens te proeven van de scouts! We spreken af op de normale uren, van 14u00 tot 17.30! 2 oktober: De leiding is dit weekend op planningsweekend, daarom is er zondag geen vergadering!

13 Wat wil je later worden? De man van Kaat Wat is je favoriete tv programma? Kaatje Mijn lievelingsvak is? Taal van juf Kaat Mijn favoriete land is? DominiKaatse Republiek Ik kan niet zo goed? Verdragen dat andere jongens met Kaat praten Als ik zou kunnen toveren dan Wou ik dat iedereen zoals Kaat zou zijn!! Als ik 1 superkracht zou hebben dan zou ik graag Kunnen teleporteren dat ik altijd bij Kaat kan zijn. Hihi Wat is je naam? Inelore Wie is je grootste idool? Joke Wat wil je later worden? Piloot Wat is je favoriete tv programma? Het weer met Frank Mijn lievelingsvak is? Hoekenwerk Mijn favoriete land is? Plant Ik kan niet zo goed? Een driehoek tekenen met twee lijnen Als ik zou kunnen toveren dan Zou ik naar Zweinstein willen gaan!! Als ik 1 superkracht zou hebben dan zou ik graag Een driehoek kunnen tekenen met twee lijnen!

14 Wat is je naam? Robin Wie is je grootste idool? Amika Wat wil je later worden? Cool Wat is je favoriete tv programma? Royalty en Kijk uit! Mijn lievelingsvak is? Taal, rekenen, WERO en godsdienst Alles buiten turnen!! Mijn favoriete land is? Estland, prachtig daar! Ik kan niet zo goed? Autorijden Als ik zou kunnen toveren dan Dat iedereen in vrede mag samenleven! 3 x hoera voor de vrede, hoera! Hoera! Hoera! Als ik 1 superkracht zou hebben dan zou ik graag 3 x hoera voor de vrede, hoera! Hoera! Hoera! Wat is je naam? Wim Wie is je grootste idool? Balthazar Boma Wat wil je later worden? PDG van de Boma Vleesindustrie NV Wat is je favoriete tv programma? FC De Kampioenen Mijn lievelingsvak is? Speeltijd Mijn favoriete land is? Legoland Ik kan niet zo goed? Een huis met tandenstokers maken Als ik zou kunnen toveren dan Zou ik een overwinning toveren van FC de Kampioenen tegen de Schellekes Als ik 1 superkracht zou hebben dan zou ik graag De Grootjans eens op zijn plaats zetten!

15 Wat is je naam? Wie is je grootste idool? Wat wil je later worden? Wat is je favoriete tv programma? Mijn lievelingsvak is? Mijn favoriete land is? Ik kan niet zo goed? Als ik zou kunnen toveren dan Als ik 1 superkracht zou hebben dan zou ik Wat is je naam? Juul Wie is je grootste idool? Samson Wat wil je later worden? Ridder Wat is je favoriete tv programma? The voice Kids Mijn lievelingsvak is? Vierkant Mijn favoriete land is? Bobbejaanland Ik kan niet zo goed? De relativiteitstheorie van Einstein Als ik zou kunnen toveren dan Een negendelige-encyclopedie in mijn kast Als ik 1 superkracht zou hebben dan zou ik graag Kunnen veranderen in een vlieg

16

17 10 September We zetten het jaar zoals altijd in met een knaller van een overgang! Dit jaar wordt het echt helemaal out-of-this-world! Voor meer info kijk je best vooraan in het eikeltje. 18 September vandaag mogen jullie al jullie vriendjes en vriendinnetjes meenemen naar de scouts, het is namenlijk VRIENDJESDAG (joepie, amai, kei tof!) we spreken af om 14u aan het lokaal en sluit daar opnieuw af om 17u30! Vergeet zeker niet om een nog-niet-in-onze-scouts-zittende-maar-toch-heel-leuke persoon mee te brengen! 25 September Het eerste bosspel van het jaar! Woehoe! We spreken af aan het lokaal om 14u en sluiten af om 17u30. Kom zeker met de fets en vergeet niet om een vieruurtje of een centje voor in het eekhoorntje mee te nemen! Tot volgende maand! Groetjes van jullie over heel Europa-verspreide leidingsploeg! (geen zorgen hoor, vanaf 2017 zal er elke week een zeskoppige ploeg, met twee erasmuservaringen rijker, voor jullie paraat staan)

18 De zomer met al die vette kampen zit er weeral op en dat betekent weer een nieuw vet scoutsjaar!! Als iedereen der even hard naar uitkijkt als Bilal en iedereen zo enthousiast is gelijk Bakkie en Tom dan komt da zeker inorde!!

19 Getrainde chiller Anton Professionele bellenblazer Line Getalenteerde mandarijnengoochelaar Freek Vakkundige fotoverpester Pauline

20 ZONDAG 4 SEPTEMBER Vandaag vliegen we er direct goed in met onze eerste geldactie van het jaar. We gaan helpen op de ballonloop. Concrete info volgt nog via facebook!! ZATERDAG 10 SEPTEMBER OVERGANG ZONDAG 18 SEPTEMBER Vandaag onze eerste echte vergadering en het zal direct een knaller van formaat zijn! We verzamelen om 14u, gewapend met stalen ros, aan het lokaal en sluiten daar weer af om half zes. Tot dan!! Vandaag gaan we eens checken of de eerstejaars het wel waardig zijn om givers genoemd te worden! Jullie worden om 10u verwacht aan het lokaal, de rest van de info kan je vooraan het eikeltje checken. Vergeet niet in te schrijven voor de bbq en neem zeker al je vrienden en familie mee want hoe meer zielen hoe meer vreugd!! ZONDAG 25 SEPTEMBER Deze zondag staat er weeral een vette vergadering op het programma. Kom naar het lokaal om twee uur en vergeet zeker geen magneet en gamel mee te brengen. We sluiten gelijk anders weer af om half zes.

21

22 Contactgegevens Scouts Tereken Kapoenenleiding Tamariche Buyle-Huybrecht Julie Jansens Kaat Govaert Robbe Wauman Ilse Dullaert Welpenleiding - welpen@tereken.be Wim Dhaen Robin De Rudder Inelore Smet Juul Speleman Cleo Cant Arno Huycke Jonggiverleiding - jonggivers@tereken.be Kasper De Wolf Eva De Vos Lien De Bock Anton De Hauwere Fien Wauters Joke Wauters Giverleiding - givers@tereken.be Freek Speleman Pauline De Schepper Anton De Vos Line Vandendurpel Groepsleiding - grl@tereken.be Wim Dhaen Lien De Bock Klaas Degroote Materiaalploeg - mm@tereken.be Lokalenverhuur - verhuur@tereken.be

Eikeltje Maart zaterdag 12 maart 12 uur Grote Markt 17 uur (Puytvoet, ingang puytvoetstraat) 20 maart

Eikeltje Maart zaterdag 12 maart 12 uur Grote Markt 17 uur (Puytvoet, ingang puytvoetstraat) 20 maart Eikeltje Maart Maart is zoals steeds een zeer drukke maand op de scoutskalender. Dat is ook nu niet anders. Vooral het eetfestijn springt hierbij in het oog. Hieronder kan u een overzicht van de belangrijkste

Nadere informatie

MEI. De kampen komen steeds dichterbij, bij deze nog eens een opfrissing/aankondiging van de vaste kampdata:

MEI. De kampen komen steeds dichterbij, bij deze nog eens een opfrissing/aankondiging van de vaste kampdata: MEI Na een geslaagde groepsverkoop en een spetterend eetfestijn is onze groepskas weer mooi aangevuld, we willen graag iedereen bedanken voor hun enthousiasme en aanwezigheid! De kampen komen steeds dichterbij,

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Vanaf dit jaar zullen de uren van de vergaderingen voor iedereen hetzelfde zijn:

Vanaf dit jaar zullen de uren van de vergaderingen voor iedereen hetzelfde zijn: 2 VOORWOORD Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Eerst en vooral een bedanking voor iedereen die aanwezig kon zijn op de evenementen, vergaderingen en fijne momenten van het voorbije jaar! Bedankt

Nadere informatie

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Beste ouders, leden en sympathisanten, Beste ouders, leden en sympathisanten, Met de kampen, die stuk voor stuk een groot succes waren, zit het scoutsjaar er al weer op. We kunnen zeggen dat ze stuk voor stuk een groot succes waren. Wat het

Nadere informatie

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden.

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden. Voorwoord december Beste ouders, leden en sympathisanten, December is traditiegetrouw een speciale maand in het scoutsjaar. Om de leiding wat te ontlasten met deze drukke blokperiode en omdat de opkomst

Nadere informatie

Januari Dan rest ons enkel nog het allerbeste te wens voor het nieuwe jaar vanwege de voltallig leidingsploeg!

Januari Dan rest ons enkel nog het allerbeste te wens voor het nieuwe jaar vanwege de voltallig leidingsploeg! Januari 2016 Een nieuwe maand evenals een nieuw jaar is weer aangebroken. Het ideale moment om nog even terug te blikken op het voorbij jaar. Met trots kunnen we 2015 in de boeken plaatsen als het jaar

Nadere informatie

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Beste ouders, leden en sympathisanten, Beste ouders, leden en sympathisanten, Het leek wel gisteren dat we met z n allen op de overgang stonden te dansen op het de tonen Be Prepared, het themalied van dit scoutsjaar. Toch is dat alweer enkele

Nadere informatie

Vervolgens zijn er nog drie belangrijke data die we al kunnen meegeven:

Vervolgens zijn er nog drie belangrijke data die we al kunnen meegeven: 2 VOORWOORD Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Eerst en vooral een bedanking voor iedereen die aanwezig kon zijn op de evenementen, vergaderingen en fijne momenten van het voorbije jaar! Bedankt

Nadere informatie

Februari. Nu de examens voor de leiding weer achter de rug zijn is het weer tijd voor de normale zondagmiddag vergaderingen!

Februari. Nu de examens voor de leiding weer achter de rug zijn is het weer tijd voor de normale zondagmiddag vergaderingen! Februari Nu de examens voor de leiding weer achter de rug zijn is het weer tijd voor de normale zondagmiddag vergaderingen! We sluiten deze maand af met de duo-weekends, deze weekends worden georganiseerd

Nadere informatie

DAT WAS HET ALWEER VOOR DEZE MAAND! KUSJES EN KNUFFELS

DAT WAS HET ALWEER VOOR DEZE MAAND! KUSJES EN KNUFFELS Eikeltje November Beste ouders ( en leden uiteraard), Het leven is in de herfst pas goed, als je elkaar de das omdoet! (lees: weer of geen weer, dassen aan en naar de scouts toe gaan) De leiding is er

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, September is weeral voorbij gevlogen, maar we kunnen tevreden terugblikken. De overgang was weer een succes, nog eens bedankt aan alle aanwezigen, allen die hun voetjes onder tafel,

Nadere informatie

Dit weekend is het geen vergadering voor de leden! De leiding trekt ls vanouds op ontspanningsweekend!

Dit weekend is het geen vergadering voor de leden! De leiding trekt ls vanouds op ontspanningsweekend! Beste ouders, leden en sympathisanten, Met de alle weekendjes en het eetweekend achter de rug, is het weer tijd om de de draad weer op te pikken. Eerst en vooral willen we alle aanwezigen hartelijk bedanken!

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

Voorwoord december. Beste ouders, leden en symphatisanten,

Voorwoord december. Beste ouders, leden en symphatisanten, Voorwoord december Beste ouders, leden en symphatisanten, Het einde van het jaar is alweer in zicht. Eerst en vooral willen we met de hele leidingsploeg iedereen een fijn kerst en nieuwjaar wensen. Dat

Nadere informatie

Eikeltje Maart. ( 31/03 is het Terekenkot op het lokaal)

Eikeltje Maart. ( 31/03 is het Terekenkot op het lokaal) Eikeltje Maart Beste ouders en leden, Februari zit er al weer bijna op dus ziehier de planning voor maart. Een drukke maand met enkele speciallekes. De kapoenen en de welpen gaan op hun 2 de weekend. Dit

Nadere informatie

Eikeltje februari. 1: Joepie!!!! Terug gaan spelen op zondagmiddag, terug wat langer scouts! 2: Oef! Eindelijk terug wat rust op zondagmiddag

Eikeltje februari. 1: Joepie!!!! Terug gaan spelen op zondagmiddag, terug wat langer scouts! 2: Oef! Eindelijk terug wat rust op zondagmiddag Eikeltje februari Beste ouders en leden, Oef! Die vreselijke examens van de leiding zitten erop. Dit wilt uiteraard zeggen dat ook de avondvergaderingen vanaf nu verleden tijd zijn. Dit kan op 2 verschillende

Nadere informatie

Dit weekend is het geen vergadering voor de leden! De leiding trekt ls vanouds op ontspanningsweekend!

Dit weekend is het geen vergadering voor de leden! De leiding trekt ls vanouds op ontspanningsweekend! Beste ouders, leden en sympathisanten, Met de alle weekendjes en het eetweekend achter de rug, is het weer tijd om de de draad weer op te pikken. Eerst en vooral willen we alle aanwezigen hartelijk bedanken!

Nadere informatie

HET EIKELTJE -OKTOBER-

HET EIKELTJE -OKTOBER- HET EIKELTJE -OKTOBER- Beste ouder(s), leden & sympathisanten September zit erop en wat een knaller van een maand dat het was! We begonnen het jaar met onze zalige overgang die een groot succes was en

Nadere informatie

Voorwoord april Nieuwe T-shirts verkrijgbaar! Groepsuitstap. Groepsverkoop. Beste ouders, leden en sympathisanten,

Voorwoord april Nieuwe T-shirts verkrijgbaar! Groepsuitstap. Groepsverkoop. Beste ouders, leden en sympathisanten, Voorwoord april 2017 Beste ouders, leden en sympathisanten, Maart is nog niet achter de rug of we blikken al vooruit op de maand april. Vooral het weekend van 22 en 23 april springt in het oog. Eerst en

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

GIDSEN SEPTEMBER 2018

GIDSEN SEPTEMBER 2018 GIDSEN SEPTEMBER 2018 VOORWOORD Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

Eikeltje Oktober. Voilà dit gezegd zijnde zijn we klaar voor weer een volle scoutsmaand!

Eikeltje Oktober. Voilà dit gezegd zijnde zijn we klaar voor weer een volle scoutsmaand! Eikeltje Oktober De kop is eraf! De eerste maand van het scoutsjaar is voorbij, alsook de overgang die er weer knal op was! Bedankt aan alle aanwezigen, en de afwezigen hadden ongelijk In oktober gaat

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden,

Beste ouder(s) en leden, Het eikeltje -MEI- Beste ouder(s) en leden, De maand april is voorbij gevlogen en mei staat al voor de deur! We hebben een succesvolle wafelverkoop achter de rug dus de groepskas heeft er weer wat centjes

Nadere informatie

Eikeltje juni. Groeten De grl Wim, Lien en Klaas

Eikeltje juni. Groeten De grl Wim, Lien en Klaas Eikeltje juni Beste leden en ouders, Ons scoutsjaar zit er al bijna op. Dat wil niet alleen zeggen dat onze wekelijkse afspraken op zondag even onderbroken worden, maar gelukkig ook dat de kampen voor

Nadere informatie

Kajogi Kabouters SEPTEMBER

Kajogi Kabouters SEPTEMBER Kajogi Kabouters SEPTEMBER Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het

Nadere informatie

Het Eikeltje -MAART-

Het Eikeltje -MAART- Het Eikeltje -MAART- Beste ouder(s) en leden, Ondertussen is de derde maand van 2018 reeds aangebroken, wat gaat dat snel! Deze maand zal een iets andere maand zijn dan gewoonlijk. Zo wordt op zaterdag

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

Eikeltje november. Voorwoord

Eikeltje november. Voorwoord Beste ouders, beste leden, Eikeltje november Voorwoord Allereerst willen we jullie als ouders bedanken voor jullie inspanningen omtrent het uniform. Scouts Tereken kleurt weer zwart en wit! ( met een groen

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!!

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! VOORWOORD We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! Aangezien de leiding en de leden volop in de examens

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

HET EIKELTJE -NOVEMBER-

HET EIKELTJE -NOVEMBER- HET EIKELTJE -NOVEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten Met het eerste scoutsweekendje en de herfstvakantie zit oktober er ook al volledig op. Het einde van het jaar kruipt steeds dichterbij. In

Nadere informatie

Kort samengevat: in januari zijn het avondvergaderingen

Kort samengevat: in januari zijn het avondvergaderingen Eikeltje Januari Beste leden en ouders, De feestdagen komen eraan ( of zijn ondertussen al voorbij). Lekker eten, op bezoek bij familie en vrienden, en helaas helaas helaas, examens voor de leiding. Vandaar

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige lap op te geven:

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Het scoutsblad Mei 1

Het scoutsblad Mei 1 Het scoutsblad Mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Leeftijden... 5 Speelhoekje... 6 Kleurplaat... 6 Zoek de verschillen... 7 Maandbrief kapoenen... 9 ZATERDAG

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Het scoutsblad. Mei. Het scoutsblad mei 1

Het scoutsblad. Mei. Het scoutsblad mei 1 Het scoutsblad Mei Het scoutsblad mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Praktische informatie... 3 Inschrijven... 4 Brief eindactiviteit... 5 Speelhoekje... 7 Kleurplaat... 7 Kalender... 8 Maandbrief

Nadere informatie

HET EIKELTJE -MAART-

HET EIKELTJE -MAART- HET EIKELTJE -MAART- Beste ouder(s) en leden Het jaar vliegt voorbij! We hebben al veel leuke activiteiten achter de rug, maar er staat er nog veel op de agenda. Maart zit alvast goed vol met enkele jaarlijke

Nadere informatie

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!!

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: september 2015 Nummer: 1 P409906 Zaterdag 3 oktober: Pecho Party @ de Waai Afzendadres en VU Elien Verbiest

Nadere informatie

Voorwoord Mei. Indien er nog vragen zijn voor de groepsleiding, aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Voorwoord Mei. Indien er nog vragen zijn voor de groepsleiding, aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Voorwoord Mei De laatste rechte lijn van het scoutsjaar is ingezet maar we hebben nog veel om naar uit te kijken. De paaskampen zijn allemaal achter de rug. Moe maar voldaan zijn alle leden terug naar

Nadere informatie

Sloeber 2016-2017 Semester 1

Sloeber 2016-2017 Semester 1 Sloeber 2016-2017 Semester 1 Welkom terug ouders & leden! GRENZELOOS GROEIEN! is het eerste wat we zeggen tegen jullie dit jaar! Zet jullie schrap voor alweer een fantastische Scoutsepot, een formidabele

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 4, 5 en 6 november: Jogiweekend. September-Oktober

Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 4, 5 en 6 november: Jogiweekend. September-Oktober Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 4, 5 en 6 november: Jogiweekend September-Oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2016

Nadere informatie

54 SCOUTS VALAAR. September

54 SCOUTS VALAAR. September 54 SCOUTS VALAAR September 2016 CONTACT Kapoenen kapoenen@scoutsvalaar.be Dries Steenssens 0470 50 48 48 Sofie Lauriks 0470 03 73 37 Anne Le Duc 0479 32 53 23 Wouter Tilburgs 0478 08 71 53 Welpen welpen@scoutsvalaar.be

Nadere informatie

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER KAJOGI KABOUTERS OKTOBER Liefste Vincies en ouders, De maand september zit er alweer op: een betere start van het scoutsjaar konden we ons niet wensen! Zowel de leiding als de leden genoten met volle teugen

Nadere informatie

Voorwoord. Als nieuwe leiding verwelkomen we graag Wim, Aster, Bo, Flore, Victor, Klara, Julie en

Voorwoord. Als nieuwe leiding verwelkomen we graag Wim, Aster, Bo, Flore, Victor, Klara, Julie en Voorwoord Als een pijl uit een boog zijn wij uit onze startblokken geschoten. De zon doet haar uiterste best om de zondagen op Puytvoet nog leuker te maken terwijl de kapoenen citroencitroen spelen, de

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske Mei 2017 Voorwoord mei Dag iedereen! De

Nadere informatie

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske Oktober 2016 Voorwoord Dag iedereen, We

Nadere informatie

Kapoenen SUPERHELDEN

Kapoenen SUPERHELDEN Kapoenen SUPERHELDEN Spiespunt september - oktober SPIDERELIAS Hobby's : Spinbal Superkracht : Schieten met spinnenwebben Levensmotto : een dag zonder boeven pakken is een dag niet geleefd Lievelingseten

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouder(s) en leden,

Voorwoord. Beste ouder(s) en leden, EIKELTJE februari Voorwoord Beste ouder(s) en leden, De tweede maand van het jaar is reeds aan de buurt: februari! Deze maand heeft een paar speciallekes voor jullie in petto die jullie in dit voorwoord

Nadere informatie

Na al dat feesten zijn wij ook moe geworden. Vandaag dus jammer genoeg geen KLJ.

Na al dat feesten zijn wij ook moe geworden. Vandaag dus jammer genoeg geen KLJ. Zondag 8 september Hallo, lieve twinkeltjes willen jullie weten wie jullie nieuwe leiding is? Dan is vandaag de dag dat jullie naar de KLJ moeten komen. Het zal een leuke dag worden, je leiding kijkt er

Nadere informatie

december - februari jaargang 21 Editie 2. t Kapoentje

december - februari jaargang 21 Editie 2. t Kapoentje 2016-2017 december - februari jaargang 21 Editie 2 t Kapoentje 2 3 Voorwoord Hallo kapoenen en ouders van kapoenen, We zijn het jaar weeral goed van start gegaan met een hele hoop nieuwe en natuurlijk

Nadere informatie

Het scoutsblad. maart. Het scoutsblad maart 1

Het scoutsblad. maart. Het scoutsblad maart 1 Het scoutsblad maart Het scoutsblad maart 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Spaghetti-avond... 6 Speelhoekje... 8 Maandbrief kapoenen... 11 Maandbrief

Nadere informatie

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad OKTOBER Het scoutsblad oktober 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren!

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren! Dag lieve welpjes, hier zijn we met ons volgende huberke! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!!!! Kom altijd met een goed humeur en het zullen leuke vergaderingen worden Groetjes De Welpenleiding

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag.

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag. Beste Vincies & ouders, De maand februari vloog voorbij. We genoten van een zeer geslaagde vijfde editie van onze gidsenfuif Mad Women. We willen heel graag de gidsenleiding bedanken voor de schitterende

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Groepsleiding. een gezellig kampvuur! Meer informatie volgt via mail en Facebook.

Groepsleiding. een gezellig kampvuur! Meer informatie volgt via mail en Facebook. MASTWORP APRIL Groepsleiding Mastworp Beste ouders en leden, Wat gaat dit tweede semester toch snel! De maand april staat voor de deur, en ook dan staat er weer heel wat te gebeuren! Zo organiseren onze

Nadere informatie

Achteraf sluiten we af met een gezellige Tarsibar, dit is tevens de laatste van ons scoutsjaar die zal plaatsvinden op het Puytvoet.

Achteraf sluiten we af met een gezellige Tarsibar, dit is tevens de laatste van ons scoutsjaar die zal plaatsvinden op het Puytvoet. VOORWOORD De voorlaatste maand van ons scoutsjaar is ingetreden. Het scoutsjaar gaat weer vliegensvlug. Ook deze maand staan er nog tal van leuke dingen in het vizier! Zondag 6 mei is het OUDERVERGADERING.

Nadere informatie

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 09 15 AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 10 15 Woordje vooraf Beste ouders, leden en sympathisanten Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar staat klaar om volledig los te barsten, met als grote begin natuurlijk

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste totemlezers, Onze laatste maand scoutsvergaderingen voor het grote kamp staat voor de deur. Het

Nadere informatie

De kapoenen. in het circus. Spiespunt september- oktober

De kapoenen. in het circus. Spiespunt september- oktober De kapoenen in het circus Spiespunt september- oktober Voorstelling leiding Naam: Arthur Vercambre Artiestennaam: King of the Circus Zotste circuservaring: Ooit wou de kapper mijn manen afknippen, ik heb

Nadere informatie

VOORWOORD SEPTEMBER 2016

VOORWOORD SEPTEMBER 2016 VOORWOORD SEPTEMBER 2016 Beste scoutsvrienden, De maand September is een maand waar alles terug weer in zijn plooi zal vallen. De eerste schooldag is reeds achter de rug en jullie zondagen worden vanaf

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert

Hopduveltjes Meldert Hopduveltjes Meldert Scouts en gidsen vlaanderen Jaargang 35 nummer 1 V.U. Uitgever: Gijsbrecht Raes Voorwoord Drie, twee, één START! Hopla, bij deze zijn we weer vertrokken, een nieuw scoutsjaar is aangebroken!

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 38 nummer 3 Voorwoord Een tijdje geleden lanceerde Scouts & Gidsen Vlaanderen een enquête waarin ze aan ongeveer 2000 actieve medewerkers vroegen

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi)

HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi) HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi) Dag liefste kabouters! Welkom bij het allereerste boekje van het

Nadere informatie

Het scoutsblad. mei. Het scoutsblad mei 1

Het scoutsblad. mei. Het scoutsblad mei 1 Het scoutsblad mei Het scoutsblad mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Praktische informatie... 3 Verkennerbar... 4 Eindactiviteit... 5 Speelhoekje... 7 Doolhof... 7 Maandbrief kapoenen... 8 Maandbrief

Nadere informatie

SPARTIKIJN. jaargang September akabetinamoe.scoutsgroep.be. Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748

SPARTIKIJN. jaargang September akabetinamoe.scoutsgroep.be. Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748 Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2018-2019 September akabetinamoe.scoutsgroep.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 2 september

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2017-2018 Hallo, Jow, goedendag, friepfroepsmurk, blabliebloeblie kapoenen!!!! (en mama s en papa s ook een beetje) We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie

Nadere informatie

Sint-Janske. November. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. November. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske November 2016 Voorwoord Na een succesvolle

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf "#$%)!! Dus houd jullie klaar voor een

Nadere informatie

Sint-Janske. november. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. november. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Wij zijn al bijna op het einde van het jaar aangekomen. Helemaal op het einde is er natuurlijk ons

Nadere informatie

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag.

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag. Beste Vincies & ouders, De maand februari vloog voorbij. We genoten van een zeer geslaagde vijfde editie van onze gidsenfuif Mad Women. We willen heel graag de gidsenleiding bedanken voor de schitterende

Nadere informatie

t Oekedoeleken September 2017

t Oekedoeleken September 2017 t Oekedoeleken September 2017 Beste Bermino s, De maand september kondigt zich aan. Het startschot van het scoutsjaar gaat hier mee gepaard, en een knaller van een start zal het zijn. Het nieuwe scoutsjaar,

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het fantastische 2 de semester staat alweer voor de deur en na de lange kerstvakantie is de leiding weer helemaal klaar om jullie zondagen weer

Nadere informatie

kajogijinneke %@=5@/;;/0=3983 '1=CBA +3AB;/::3 A3>B3;03@ =9B=03@ <=D3;03@ *) :/7@3 *3@03@19 @7393<2@334 -=3@A3:

kajogijinneke %@=5@/;;/0=3983 '1=CBA +3AB;/::3 A3>B3;03@ =9B=03@ <=D3;03@ *) :/7@3 *3@03@19 @7393<2@334 -=3@A3: kajogijinneke Woordje van de groepsleiding Nieuwe regeling Belangrijke data Informatie groepsweekend Het uniform Kapoenenleiding Wouterleiding Jonggiverleiding Giverleiding Jinleiding Jins Programma

Nadere informatie

MASKESSKOETENGAZET - GIDSEN NINOVE-

MASKESSKOETENGAZET - GIDSEN NINOVE- MASKESSKOETENGAZET - GIDSEN NINOVE- PROGRAMMA SEPTEMBER @ KAATSWEG INSCHRIJVINGEN 1 & 15 OKTOBER Afgifte : 9400 Ninove Jaargang: 2017-2018 Erkenningsnummer: P917073 Verschijnt driemaandelijks September

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 1 Voorwoord Vijf, vier, drie, twee, één, KNAL! Het startschot voor het nieuwe scoutsjaar is gegeven! De hele leiding heeft samen de batterijen

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie