MARINE EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MARINE EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER"

Transcriptie

1 MARINE EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER

2

3 Hunter n.v. De geschiedenis van Hunter n.v. gaat terug tot 1928, het jaar dat haar oprichter dhr. Hunter en zijn partner een onderneming gespecialiseerd in reparatie van dieselmotoren opstartten. De activiteiten van de onderneming werden uitgebreid met de productie van conversieonderdelen om benzinemotoren van voertuigen, landbouwen industriële machines te vervangen door dieselmotoren. Dit resulteerde in een aanstelling als exclusief importeur voor Perkins dieselmotoren in Sinds de jaren 70 is Hunter actief als importeur van marinemotoren, generatoren en accessoires. In 1991 zijn we aangesteld als importeur van FG Wilson stroomgroepen. Hunter is sinds 1992 een dochteronderneming van Kemper en Van Twist, een technische handelsonderneming uit Nederland met een ijzersterke reputatie. Beide ondernemingen verkopen over het algemeen dezelfde producten op basis van exclusiviteitscontracten voor de hele Benelux. Marine Onze Marine afdeling heeft de juiste producten en expertise in huis om uw schip van het juiste product te voorzien! In deze brochure vindt u meer over: Scheepsdieselmotoren Scheepsgeneratorsets Gyrostablisatiesystemen Exalto Schroefas- en roerinstallaties Vetus scheepsaccessoires ITT Jabsco watersysteempompen Stuursystemen Boeg- en hekschroeven Warmtewisselaars Kwaliteit Om de kwaliteit van onder andere onze diensten en milieuomstandigheden te bewaken en te verbeteren, wordt er continue gemonitord binnen de organisatie. Hunter is dan ook gecertificeerd volgens o.a.: ISO 9001 VCA* Medewerkers VCA Vol Al onze goederen en diensten worden geleverd en gefactureerd volgens onze Algemene Hunter Verkoopvoorwaarden.

4 Meer info Perkins Marine Met Perkins Marine (voorheen Perkins Sabre) leveren wij scheepsmotoren voor de plezier- en beroepsvaart. Vanaf 64 kw (87 Pk) tot en met 225 kw (300 pk). Perkins Marine heeft een range Perkins dieselmotoren die gekenmerkt worden door een grote cilinderinhoud waardoor het vermogen bij een laag toerental behaald wordt. Het hoogste koppel wordt ook bij een zeer laag toerental bereikt. Mede hierdoor heeft een Perkins diesel scheepsmotor een zeer lange levensduur en zijn ze zeer goed toepasbaar in zware waterverplaatsende schepen. Het aandrijven van hydrauliek is door deze kenmerken ook zeer goed toepasbaar. Naast diverse uitvoeringen als voortstuwingsmotor, is er ook een range Perkins dieselmotoren voor het gebruik als generatorsetmotor. Tevens zijn er diverse type approval op deze motoren aanwezig, waardoor ook commerciële toepassingen mogelijk zijn.

5 Vetus Meer dan 45 jaren s werelds toonaangevend bedrijf als het gaat om innovatie voor pleziervaart en kleine beroepsvaart. Dit uitgebreide gamma scheepsaccessoires zorgt voor de meest complete uitrusting voor uw boot. Een uitgebreid aanbod tegen gunstige prijzen, met de hoogste kwaliteitseisen. Motoren Het complete aanbod VETUS motoren dat Hunter representeert is zeer breed en divers. Voor iedere boot een VETUS motor is de idee voor de ontwikkeling van diverse motoren. De ingenieurs van VETUS houden er sterk rekening mee dat de motor vaak in een te kleine ruimte staat. Zo zijn servicegevoelige onderdelen altijd vanuit iedere positie goed benaderbaar. De VETUS motoren hebben de terechte reputatie zeer betrouwbaar te zijn. Of het nu gaat om een 2 cilinder, 635cm³ motor, mechanisch geregeld van 12pk of een 6 cilinder, 7140cm³, common rail, elektronisch geregelde motor van 231pk, het VETUS motorengamma zal u steeds de gepaste motor(en) voor uw schip kunnen aanbieden. Marine accessoires Systeem-denken is een kernwoord, zodat niet enkel losse onderdelen maar complete systemen kunnen worden geleverd voor de belangrijkste gebieden van de motor- of zeilboot. Losse onderdelen om de installatie van alle systemen te vergemakkelijken of te vervolledigen, vinden onder de noemer V-Equipment. Meer info Boeg- en hekschroeven Het manoeuvreren van uw schip gaat een stuk makkelijker met een boeg- en hekschroef. Havens worden telkens drukker en de wisselende weersomstandigheden maken het allemaal niet makkelijker. Door te kiezen voor de juiste hekschroef en/of boegschroef kunt u volledig van uw jacht genieten en voorkomt u problemen. Motorbediening en stuursystemen Als het nu gaat over elektronische of mechanische bedieningen, top- en zijmontage voor één enkele of meerdere motoren en voor één of meerdere stuurstanden, zowat alles is mogelijk. Bovendien levert Vetus voor de mechanische bedieningen alle bijhorende differentiaal-apparaten (bij dubbele bediening) en trek- en duwkabels.

6 Kohler Power Systems Kohler Power Systems is een zeer gerenommeerde Amerikaanse generatorsetbouwer, welke scheepsgeneratoren in haar programma heeft in vermogens tussen 4 en 400 kw bij toeren. Deze sets worden wereldwijd toegepast in pleziervaart en commerciële toepassingen en kennen een wereldwijd service- en dealernetwerk. Met de juiste generator bent u altijd verzekerd van het feit dat u kunt blijven opereren op ieder moment. Deze generatoren kunnen worden ingezet voor hoogwaardige toepassingen zoals bijvoorbeeld in megajachten. Lombardini generatoren Tevens leveren wij met Lombardini Marine een serie generatorsets in een vermogens range van 3,5 t/m 16 kw. Seakeeper Seakeeper is de wereldleider in gyrostabilisatiesystemen voor recreatieve jachten en de commerciële beroepsvaart. Het is een uniek systeem, wat werkt middels een zogenaamde gyrostabilizer, ofwel een vliegwiel wat op een zeer hoog toerental draait. Er is een tweetal types toe te passen, afhankelijk van het gewicht van het vaartuig en de gewenste mate van stabilisatie. Het ontbreken van buiten de romp uitstekende delen onder water en een zeer laag verbruiksniveau zijn enorme voordelen. Het vaarcomfort en de veiligheid worden door toepassing van dit systeem enorm verhoogd.

7 Q u a l i t y M a r i n e E q u i p m e n t Exalto Marine Equipment Exalto onderscheidt zich al jaren door z n ontwikkeling en productie in eigen beheer van ruitenwissers en complete schroefas- en roerinstallaties. Hierdoor kunnen zij zowat alles op vraag van de klant produceren als het buiten de standaard installaties gaat. Bovendien is Exalto invoerder voor kwaliteitsmerken zoals Hella, VDO, Recaro, Rheinstrom, Mc Duff en Stazo. Exalto staat garant voor de beste kwaliteitszorg, door regelmatige producttrainingen, het verstrekken van professioneel advies en correcte leveringen. ITT-JABSCO ITT-JABSCO is een fabrikant van scheepsartikelen zoals watersysteempompen, koelingpompen, flexibele rotorbladen en zoeklichten van Jabsco, lens- en douchepompen en afzuigventilator van Rule. Verder kennen de producten hun toepassingen in de voeding en drankautomaten onder de merknaam Flojet. Deze merken zijn al meer dan 70 jaar vertrouwde internationale spelers en innovatoren op het gebied van pleziervaart en industrie met een wereldwijde ondersteuning.

8 Onderdelen Hunter doet meer dan enkel producten te leveren van topmerken. Wij ondersteunen u ook door een snelle en vlotte levering van originele onderdelen. Voor Perkins bieden wij u de mogelijkheid om met ruilonderdelen te werken in plaats van nieuwe. Snelle levering Perkins onderdelen Het verdeelcentrum van Perkins in Manchester (UK), waar meer dan verschillende reserve onderdelen steeds ter beschikking zijn, biedt u een 24h leverservice, rechtstreeks van de fabriek per koerier franco geleverd. Ruilonderdelen Perkins Perkins heeft een compleet gamma van onderdelen en motorcomponenten in ruiluitvoering. Hierbij denken we dan voornamelijk aan cilinderkoppen, motorblokken, injectiepompen en injectoren, turbo s, startmotoren, alternatoren, water- en oliepompen en zo voort. Deze onderdelen voldoen aan de specificaties van nieuwe onderdelen maar kunnen tot 70% goedkoper zijn. Vraag ons gerust naar de gunstige prijzen, wij helpen u met plezier verder. Brandstoffiltratie Een bijzonder product is het WASP Pure Fuel System. Dit brandstoffiltratiesysteem is dé oplossing voor het groeiende probleem van verontreinigde dieselbrandstof in uw installatie. Dit heeft alles te maken met de (wettelijk verplichte) toevoeging van Bio-additieven aan de huidige dieselbrandstof. Het verwijderen van dieselbacteriën, water en vuil zorgt voor een langere levensduur van uw installatie. Tot slot heeft Hunter een grote voorraad voor onderdelen en componenten voor de merken FG Wilson, Kohler Power Systems, Bowman,WASP, Exalto en Vetus om u snel te kunnen bedienen. Deze onderdelen kunnen u rechtstreeks beleverd worden binnen 1 à 2 dagen mits op voorraad. Meer info

9 Hunter n.v. doet meer: Industrie De afdeling Industrie levert een uitgebreide range industrie dieselmotoren alsmede generatorsets met een vermogen tot 2200 kva. De Perkins motoren worden voor vele toepassingen ingezet waaronder powerpacks, pompsets, intern transport middelen, machinebouw en landbouw. De FG Wilson generatorsets kunnen worden geleverd in open en gesloten uitvoering. Deze generatorset kunnen volledig naar de wensen en eisen van de klant worden geleverd. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend de brochure over deze producten aanvragen. Complexe Energiesystemen Onze afdeling Energiesystemen is gespecialiseerd in het verzorgen van complete en complexe noodstroomvoorziening projecten. Met de juiste noodstroominstallatie bent u altijd operationeel. Onze aggregaten kunnen worden ingezet voor noodstroom toepassingen en/of als continue vermogen, in open of gesloten uitvoering. Met meer dan 40 jaar ervaring in noodstroominstallaties heeft Hunter in samenwerking met haar moederbedrijf Kemper en Van Twist Diesel uit Nederland bewezen een uiterst betrouwbare leverancier te zijn op het gebied van complete en complexe noodstroominstallaties en is daardoor dé noodstroompartner voor veel installateurs. U kunt bij ons uw gehele leveringsomvang neerleggen. Wij verzorgen niet alleen de levering maar ook de complete engineering van de opstelling. Bijvoorbeeld brandstoftanks, luchtkanalen, FAT-tests, besturing en rookgasafvoer. Uiteraard conform de gestelde eisen. Ook bij speciale wensen, bijvoorbeeld een samenbouw in een container, kunt u rekenen op onze ervaren engineers.

10 Referenties In de loop der jaren heeft Hunter in samenwerking met Kemper en Van Twist Diesel B.V. regelmatig projecten uitgevoerd voor bijzondere klanten of met bijzondere producten. Op de volgende pagina s treft u een impressie hiervan. Maeslantkering 2000 kva op 10 kv Aquanaut Privilege Perkins Marine Algemeen Hermotorisatie Stadion De Kuip, Rotterdam 160 kva Efteling Diverse besturingspanelen Jachtbouw De Alm Perkins Marine Aurelia Gliss Kohler

11 IHC Beaver dredgers Oosterscheldekering Service en onderhoud Brandweerhuis 635 kva Bekijk online onze referenties! 2x Seakeeper M21000 Braveheart Shipping Guardian Seakeeper M21000A Diverse noodstroomtoepassingen, Schiphol Gemeentehuis Hardenberg 591 kva P.I. Lelystad 350 kva

12 Hunter n.v. staat voor kwaliteit en 100% betrouwbaarheid. Dit is onze missie voor onze klanten en geldt ook voor onze mensen en voor ons als samenwerkers. Samen realiseren wij altijd de juiste oplossing. Constante ontwikkeling en beheerste groei van ons als professionals waarborgt onze continuïteit. Wij nemen persoonlijk onze verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Wij bieden tailor-made oplossingen en leveren high value producten en services waar wij 100% achter staan! Hunter n.v. Smallandlaan 3b 2660 Hoboken Tel. +32 (0) Fax +32 (0) Het belang van onze klanten staat centraal in ons denken en doen. Wij zijn afhankelijk van onze klanten en zij niet van ons. Naast producten voor de nautische branche, leveren wij oplossingen voor de industrie, energiesystemen en noodstroomaggregaten. Tevens kunt u bij ons terecht voor aftersales en services. EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER

BUNDELT KRACHT EN BETROUWBAARHEID

BUNDELT KRACHT EN BETROUWBAARHEID BUNDELT KRACHT EN BETROUWBAARHEID Kemper en Van Twist Diesel B.V. De historie van het familiebedrijf Kemper en Van Twist (KVT) gaat terug tot 1836. In dit jaar werd een transportbedrijf gestart. Door

Nadere informatie

INDUSTRIE EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER

INDUSTRIE EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER INDUSTRIE EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER Hunter n.v. De geschiedenis van Hunter n.v. gaat terug tot 1928, het jaar dat haar oprichter dhr. Hunter en zijn partner een onderneming gespecialiseerd

Nadere informatie

NOODSTROOM/ENERGIESYSTEMEN. In samenwerking met Kemper en Van Twist Diesel B.V. EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER

NOODSTROOM/ENERGIESYSTEMEN. In samenwerking met Kemper en Van Twist Diesel B.V. EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER NOODSTROOM/ENERGIESYSTEMEN In samenwerking met Kemper en Van Twist Diesel B.V. EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER Hunter n.v. De geschiedenis van Hunter n.v. gaat terug tot 1928, het jaar dat haar

Nadere informatie

AFTERSALES & SERVICE EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER

AFTERSALES & SERVICE EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER AFTERSALES & SERVICE EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER Hunter n.v. De geschiedenis van Hunter n.v. gaat terug tot 1928, het jaar dat haar oprichter dhr. Hunter en zijn partner een onderneming gespecialiseerd

Nadere informatie

BUNDELT KRACHT EN BETROUWBAARHEID

BUNDELT KRACHT EN BETROUWBAARHEID BUNDELT KRACHT EN BETROUWBAARHEID Kemper en Van Twist Diesel B.V. De historie van het familiebedrijf Kemper en Van Twist (KVT) gaat terug tot 1836. In dit jaar werd een transportbedrijf gestart. Door

Nadere informatie

BUNDELT KRACHT EN BETROUWBAARHEID

BUNDELT KRACHT EN BETROUWBAARHEID BUNDELT KRACHT EN BETROUWBAARHEID Kemper en Van Twist Diesel B.V. De historie van het familiebedrijf Kemper en Van Twist (KVT) gaat terug tot 1836. In dit jaar werd een transportbedrijf gestart. Door de

Nadere informatie

BUNDELT KRACHT EN BETROUWBAARHEID

BUNDELT KRACHT EN BETROUWBAARHEID BUNDELT KRACHT EN BETROUWBAARHEID Kemper en Van Twist Diesel B.V. De historie van het familiebedrijf Kemper en Van Twist (KVT) gaat terug tot 1836. In dit jaar werd een transportbedrijf gestart. Door

Nadere informatie

BUNDELT KRACHT EN BETROUWBAARHEID

BUNDELT KRACHT EN BETROUWBAARHEID BUNDELT KRACHT EN BETROUWBAARHEID Kemper en Van Twist Diesel B.V. De historie van het familiebedrijf Kemper en Van Twist (KVT) gaat terug tot 1836. In dit jaar werd een transportbedrijf gestart. Door

Nadere informatie

BRANDSTOFFILTRATIE EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER

BRANDSTOFFILTRATIE EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER BRANDSTOFFILTRATIE EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER Hunter n.v. De geschiedenis van Hunter n.v. gaat terug tot 1928, het jaar dat haar oprichter dhr. Hunter en zijn partner een onderneming gespecialiseerd

Nadere informatie

WARMTEWISSELAARS EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER

WARMTEWISSELAARS EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER WARMTEWISSELAARS EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER Hunter n.v. De geschiedenis van Hunter n.v. gaat terug tot 1928, het jaar dat haar oprichter dhr. Hunter en zijn partner een onderneming gespecialiseerd

Nadere informatie

Koninklijke Kemper en Van Twist Diesel B.V.

Koninklijke Kemper en Van Twist Diesel B.V. WARMTEWISSELAARS Koninklijke Kemper en Van Twist Diesel B.V. De historie van het familiebedrijf Kemper en Van Twist (KVT) gaat terug tot 1836. In dit jaar werd een transportbedrijf gestart. Door de industriële

Nadere informatie

Kemper en Van Twist Diesel B.V.

Kemper en Van Twist Diesel B.V. BRANDSTOFFILTRATIE Kemper en Van Twist Diesel B.V. De historie van het familiebedrijf Kemper en Van Twist (KVT) gaat terug tot 1836. In dit jaar werd een transportbedrijf gestart. Door de industriële

Nadere informatie

Brochure: Brandstofmanagement Koninklijke Kemper en Van Twist BRANDSTOFMANAGEMENT KONINKLIJKE KEMPER EN VAN TWIST BUNDELT KRACHT & BETROUWBAARHEID

Brochure: Brandstofmanagement Koninklijke Kemper en Van Twist BRANDSTOFMANAGEMENT KONINKLIJKE KEMPER EN VAN TWIST BUNDELT KRACHT & BETROUWBAARHEID 1 BRANDSTOFMANAGEMENT KONINKLIJKE KEMPER EN VAN TWIST BUNDELT KRACHT & BETROUWBAARHEID Over Koninklijke Kemper en Van Twist: MEER DAN 175 JAAR ERVARING Wat weet u over de conditie van uw brandstofinstallatie?

Nadere informatie

CO2 Footprint rapportage Kemper en Van Twist Diesel B.V. over 2011

CO2 Footprint rapportage Kemper en Van Twist Diesel B.V. over 2011 CO2 Footprint rapportage Kemper en Van Twist Diesel B.V. over 2011 Hierbij presenteren wij u de Co2 footprint rapportage over 2011 van Kemper en Van Twist Diesel B.V. berekend over 2011. 1. Omschrijving

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER.

UW BETROUWBARE PARTNER. UW BETROUWBARE PARTNER. ABEKO Wij zijn een gespecialiseerde serviceprovider voor diverse specialisaties waaronder: Bulkhandling Services Dredging en Marine Services Grondverzet en sloopwerkzaamheden Materieel

Nadere informatie

BRINKMANN & NIEMEIJER MOTOREN (B&N), DE KEUZE VAN DE COMPONENTEN

BRINKMANN & NIEMEIJER MOTOREN (B&N), DE KEUZE VAN DE COMPONENTEN Speciaal is standaard BRINKMANN & NIEMEIJER MOTOREN (B&N), DE KEUZE VAN DE COMPONENTEN De kwaliteit van een eindproduct wordt sterk bepaalt door de gekozen componenten. Door gebruik te maken van, in de

Nadere informatie

VOLVO PENTA CLASSIC PARTS

VOLVO PENTA CLASSIC PARTS VOLVO PENTA CLASSIC PARTS ORIGINELE VOLVO PENTA ONDERDELEN VOOR KLASSIEKE MOTOREN CLASSIC PARTS GENUINE VOLVO PENTA PARTS for CLASSIC engines Classic parts voor klassieke Volvo Penta motoren Als eigenaar

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

KANTOOR & WERKPLAATS

KANTOOR & WERKPLAATS KANTOOR & WERKPLAATS Over Pool Trading Meer dan 20 jaar ervaring Pool Trading B.V. is een succesvolle, private groothandel gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van gebruikte, overschot and gereconditioneerde

Nadere informatie

Wat doet HAMOFA? Kwaliteit is onze grootste prioriteit

Wat doet HAMOFA? Kwaliteit is onze grootste prioriteit Kwaliteit is onze grootste prioriteit Wat doet HAMOFA? HAMOFA heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring in de sector dieselmotoren. In 1991 verhuisde HAMOFA naar de huidige locatie in Hamont. Vanaf toen is

Nadere informatie

MIB in de HAN 26 maart 2015 Alternatieve brandstoffen en industriële verbrandingsmotoren

MIB in de HAN 26 maart 2015 Alternatieve brandstoffen en industriële verbrandingsmotoren A MIB in de HAN 26 maart 2015 Alternatieve brandstoffen en industriële verbrandingsmotoren A MIB in de HAN 26 maart 2015 Alternatieve brandstoffen en industriële verbrandingsmotoren VIV? Wat is de VIV?

Nadere informatie

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud.

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Zorg dat uw Mercedes een originele Mercedes blijft zelfs met heel wat kilometers op de teller en een krap budget. Mercedes-Benz Originele

Nadere informatie

SERVICE VESTIGINGEN PON POWER GEEFT EEN CATERPILLAR ZIJN UITEINDELIJKE VORM. Groningen. Heerhugowaard. Aalsmeer. Deventer. Papendrecht.

SERVICE VESTIGINGEN PON POWER GEEFT EEN CATERPILLAR ZIJN UITEINDELIJKE VORM. Groningen. Heerhugowaard. Aalsmeer. Deventer. Papendrecht. Generating Powerful Solutions G e n e r a t i n g P o w e r f u l S o l u t i o n s SERVICE VESTIGINGEN PON POWER GEEFT EEN CATERPILLAR ZIJN UITEINDELIJKE VORM Groningen Pon Equipment & Power Systems (PEPS)

Nadere informatie

Diesel roterende UPS systemen. Ride Through systemen. Aggregaten. PDF documentatie

Diesel roterende UPS systemen. Ride Through systemen. Aggregaten. PDF documentatie PDF documentatie Diesel roterende UPS systemen Ride Through systemen Aggregaten Algemeen AA Energy Services verhuurt Uninterruptible Power Supply (UPS) systemen en stroomvoorzieningen. Onze huurvloot omvat

Nadere informatie

Landbouw Offshore en kranenbouw

Landbouw Offshore en kranenbouw krachtige beweging Brevini Fluid Power Brevini Fluid Power (BFP) is een onderdeel van de wereldwijd opererende Brevini Group en is gevestigd in Alphen aan de Rijn. Deze Brevini onderneming levert een compleet

Nadere informatie

Verkoopprijslijst 2018

Verkoopprijslijst 2018 Verkoopprijslijst 2018 Schroefas aandrijving Saildrive Hekaandrijving Generatorsets Uitgegeven door: Your Power Our Drive NPS Diesel BV De Hammen 1 5371 MK Ravenstein +31 (0)486 201 600 The Netherlands

Nadere informatie

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014 LDA Belgium Bedrijfsprofiel Versie 2014 LDA Uw partner met visie en ervaring LDA NV, een onafhankelijke Belgische onderneming, verdeelt in België en Luxemburg al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen Elk land is anders en elke klant is anders. Daarom levert VDL Containersystemen (voorheen VDL Smits Spreader Systems) niet alleen seriematige

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

Met onze knowhow van drives and more leveren wij u de juiste oplossing!

Met onze knowhow van drives and more leveren wij u de juiste oplossing! Met onze knowhow van drives and more leveren wij u de juiste oplossing! Over Groschopp Sinds 2001 levert Groschopp B.V. als exclusieve agent voor de Benelux hoge kwaliteitsproducten van de fabriek Groschopp

Nadere informatie

DOLPOWER GENERATORSETS

DOLPOWER GENERATORSETS DOLPOWER GENERATORSETS Spanning zonder zorgen! 24 UURS STORINGSDIENST 078-613 82 77 DOLPOWER GENERATORSETS Met een generatorset van Dolpower heeft u altijd stroom mee! Het assembleren van de sets, aangedreven

Nadere informatie

ALT A IJD J ST S R T O R OM O OM

ALT A IJD J ST S R T O R OM O OM ALTIJD STROOM B&A Services noodstroomsystemen B&A staat voor Before & After. Van advies tot nazorg zijn wij uw specialist in noodstroomsystemen. Onze engineers beschikken over een professionele hands-on

Nadere informatie

INNOVATIEVE LADING AAN BOORD

INNOVATIEVE LADING AAN BOORD > INNOVATIEVE LADING AAN BOORD > WERKINA WERKENDAM WHAT S IN A NAME? Werkina ontwikkelt en produceert scheepselektrotechniek die doet wat het moet doen: werken. En dat op een intelligente, efficiënte

Nadere informatie

NOODSTROOM AGGREGATEN

NOODSTROOM AGGREGATEN NOODSTROOM AGGREGATEN ABATO is een technische handelsonderneming en is tevens de importeur van Weichai Power motoren in de Benelux en Duitsland. ABATO Motoren assembleert aggregaten, welke onder andere

Nadere informatie

B&A Supplies noodstroomsystemen

B&A Supplies noodstroomsystemen ALTIJD STROOM B&A Supplies noodstroomsystemen B&A staat voor Before & After. Van advies tot nazorg zijn wij uw specialist in noodstroomsystemen. B&A Supplies is importeur van diverse kwaliteitsmerken en

Nadere informatie

Scania s nieuwe motoren nu wereldwijd leverbaar - voor industriële en maritieme toepassingen en vermogensgeneratie

Scania s nieuwe motoren nu wereldwijd leverbaar - voor industriële en maritieme toepassingen en vermogensgeneratie PRESS info P11X27NL/Ann-Helen Tolleman 23 september 2011 Scania s nieuwe motoren nu wereldwijd leverbaar - voor industriële en maritieme toepassingen en vermogensgeneratie Met de overschakeling op een

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

exportpacking & logistics varekamp varekamp

exportpacking & logistics varekamp varekamp exportpacking & logistics varekamp Varekamp Industriële Verpakkingen info@varekamp.nl Postbus 7, 4940 AA Raamsdonksveer Zalmweg 31, 4941 VX Raamsdonksveer T 0162-574674, F 0162-570730 Varekamp Air ams@varekamp.nl

Nadere informatie

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Dag en nacht hydraulische kracht Every hour hydraulic power Hydraulische Kraft rund um die Uhr SYSTEM ENGINEERING TRADING SERVICE Mobiele torenkranen

Nadere informatie

SCIOS Scope 4, 6 en 7c: Inspecties voor Noodstroomaggregaat en Brandstofsysteem Inspectie

SCIOS Scope 4, 6 en 7c: Inspecties voor Noodstroomaggregaat en Brandstofsysteem Inspectie SCIOS Scope 4, 6 en 7c: Inspecties voor Noodstroomaggregaat en Brandstofsysteem Inspectie Informatie over de wettelijke verplichting tot SCIOS inspectie Zwart Techniek B.V. Juni 2017 service@zwarttechniek.com

Nadere informatie

Verkoopprijslijst Schroefas aandrijving Saildrive Hekaandrijving Generatorsets

Verkoopprijslijst Schroefas aandrijving Saildrive Hekaandrijving Generatorsets Verkoopprijslijst 2017 Schroefas aandrijving Saildrive Hekaandrijving Generatorsets Schroefas aandrijving SPECIFICATIES SCHROEFAS AANDRIJVING Zelf aanzuigende zeewaterpomp Warmtewisselaar Waterpomp Thermostaat

Nadere informatie

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN hyva.com TITAN HAAKARMSYSTEEM Hyva Titan haakarmsystemen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik in de zwaarste omstandigheden en staan bekend om de betrouwbaarheid

Nadere informatie

CARLINE 1280 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

CARLINE 1280 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''Carline 12.80 "Coppelstock" is een zeer goed onderhouden motorjacht met ruime leefruimte. Ze is gebouwd om de Europese wateren

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

Verkoopprijslijst

Verkoopprijslijst prijslijst 2015-2016 Schroefas aandrijving Saildrive Hekaandrijving Generatorsets Uitgegeven door: Your Power Our Drive NPS Diesel BV De Hammen 1 5371 MK Ravenstein +31 (0)486 201 600 The Netherlands info@npsdiesel.com

Nadere informatie

Generating Powerful Solutions Pon Power CUSTOMER SERVICE

Generating Powerful Solutions Pon Power CUSTOMER SERVICE G e n e r a t i n g P o w e r f u l S o l u t i o n s CUSTOMER SERVICE PAGINA 2 CUSTOMER SERVICE Een Caterpillar is een hoogwaardige, betrouwbare krachtbron die is ontworpen om te presteren en vooral om

Nadere informatie

PON POWER. Taking care of it. Document Eigenaar Project Versie Creatie Datum

PON POWER. Taking care of it. Document Eigenaar Project Versie Creatie Datum PON POWER Taking care of it Document Eigenaar Project Versie Creatie Datum 1. PON HIGHLIGHTS IN DE HISTORIE VAN PON 1949 1974 1980 1988 1996 Importeur van Continental banden Importeur van Audi, SEAT en

Nadere informatie

WELLNESS HARBOUR T LEUKEN. VEEL TE BIEDEN in het prachtige natuurgebied de Maasduinen.

WELLNESS HARBOUR T LEUKEN. VEEL TE BIEDEN in het prachtige natuurgebied de Maasduinen. WELLNESS HARBOUR T LEUKEN VEEL TE BIEDEN in het prachtige natuurgebied de Maasduinen. Wellness harbour t Leuken Jachthaven t Leuken is een naam die al tientallen jaren een begrip is in de watersport. Gastvrijheid

Nadere informatie

ROB HEIJKOOP TRADING BV

ROB HEIJKOOP TRADING BV ROB HEIJKOOP TRADING BV Eind 1991 werd Rob Heijkoop Trading B.V. opgericht, met als voornaamste doel aan- en verkoop van motoren, motoronderdelen, turbo s, turbodelen en aanverwante maritieme producten

Nadere informatie

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Welkom bij Voltec Kabels, componenten en complete systemen: Klanten van Voltec profiteren al jaren van innovatieve, betrouwbare

Nadere informatie

QAC 1450 TwinPower TM. Een dubbele flexibiliteit. Tweemaal zoveel vermogen!

QAC 1450 TwinPower TM. Een dubbele flexibiliteit. Tweemaal zoveel vermogen! QAC 1450 TwinPower TM Een dubbele flexibiliteit. Tweemaal zoveel vermogen! Een dubbele flexibiliteit. Tweemaal zoveel vermogen! Wij begrijpen dat u vermogen nodig hebt, maar wisselen uw behoeften aan vermogen

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen Elk land is anders en elke klant is anders. Daarom produceert VDL Containersystemen, naast seriematige productie, specifiek maatwerk.

Nadere informatie

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise MARINE & OFFSHORE

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise MARINE & OFFSHORE MARINE & OFFSHORE Eekels is wereldwijd bekend als leverancier van elektrotechnische systemen en diensten voor Marine & Offshore toepassingen. De basis hiervoor werd gelegd in de kennisintensieve Noord-Nederlandse

Nadere informatie

Brevini. Power Transmission. Fluid Power

Brevini. Power Transmission. Fluid Power krachtige beweging Brevini Power Transmission Fluid Power Brevini Power Transmission en Brevini Fluid Power zijn onderdelen van de Italiaanse Brevini Group. In Alphen aan den Rijn staan de vestigingen

Nadere informatie

Landelijke dekking. Meer informatie Kijk voor meer product- en serviceinformatie. Groningen. Heerhugowaard. Aalsmeer. Deventer.

Landelijke dekking. Meer informatie Kijk voor meer product- en serviceinformatie. Groningen. Heerhugowaard. Aalsmeer. Deventer. Landelijke dekking Groningen Onze service technicians werken vanuit onze zes vestigingen in Nederland: Aalsmeer, Heerhugowaard, Groningen, Deventer, Valkenswaard en de hoofdvestiging in Papendrecht. Pon

Nadere informatie

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING Kies voor ons als leverancier van accu s en profiteer van de kracht van samenwerking. Maak gebruik van het grootste gespecialiseerde

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta

Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta HB-400-R Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta Deze Nissan Note komt uit 2015, werd geleverd van 01-10-2013 tot 31-03-2017 en kostte toen 20.330,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

VVS KOPPELINGEN

VVS KOPPELINGEN VVS KOPPELINGEN WWW.VVS-TECHNIEK.NL AMMLOCK klemverbindingen, made by MAV Onderneming AMMLOCK klembussen worden geproduceerd door het Italiaanse MAV. Sinds 1989 heeft deze producent een uitstekende reputatie

Nadere informatie

THE POWER TO PERFORM

THE POWER TO PERFORM THE POWER TO PERFORM KIEZEN VOOR VOTEX IS EEN VERANTWOORDE KEUZE Votex is sinds 1922 dé Nederlandse fabrikant van machines die gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van openbaar groen. Daarnaast

Nadere informatie

rubber stoomslangen & koppelingen

rubber stoomslangen & koppelingen rubber stoomslangen & koppelingen STOOM: een kritische toepassing Stoom vormt een kritische toepassing in veel bedrijfsprocessen. Het werken met stoom is echter gevaarlijk! De keuzebepaling van de juiste

Nadere informatie

Service en expertise op maat? De DencoHappel dienst-na-verkoop staat voor u klaar!

Service en expertise op maat? De DencoHappel dienst-na-verkoop staat voor u klaar! Service en expertise op maat? De DencoHappel dienst-na-verkoop staat voor u klaar! Onze DencoHappel dienst-na-verkoop werkt op basis van vier pijlers DencoHappel is sinds jaar en dag marktleider in luchtbehandelingsunits.

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

RTA LEIDEND IN AFDICHTINGSTECHNOLOGIE IN ALLE MARKTSEGMENTEN.

RTA LEIDEND IN AFDICHTINGSTECHNOLOGIE IN ALLE MARKTSEGMENTEN. Vaak onzichtbaar Altijd Noodzakelijk RTA LEIDEND IN AFDICHTINGSTECHNOLOGIE IN ALLE MARKTSEGMENTEN www.fst.com Freudenberg Sealing Technologies UW STRATEGISCHE PARTNER EN LEVERANCIER VAN AFDICHTINGEN Freudenberg

Nadere informatie

Product catalogus Benzinemotoren 2011/2012

Product catalogus Benzinemotoren 2011/2012 Product catalogus Benzineen 2011/2012 2 Bedrijfsprofiel www.ptmengines.nl Inhoudsopgave 3 Bedrijfsprofiel Inhoudsopgave PTM Engines is een Europese organisatie welke is gespecialiseerd is in import en

Nadere informatie

Marktleider in klimaatbeheersing

Marktleider in klimaatbeheersing Marktleider in klimaatbeheersing klimaattechniek www.mark.nl www.markbelgium.be LUCHTVERWARMING Hoogrendement gasgestookte luchtverwarming, geproduceerd volgens de laatste stand der techniek. 3 Van oudsher

Nadere informatie

GASGESTOOKTE LUCHTVERHITTERS BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING

GASGESTOOKTE LUCHTVERHITTERS BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING GASGESTOOKTE LUCHTVERHITTERS De gasgestookte luchtverhitters SOLARONICS zijn toestellen geschikt voor verwarming van industriële en tertiaire gebouwen, goed geïsoleerd, met een geringe hoogte, die volledig

Nadere informatie

NEPTUNUS 168 MAD ABOUT YOU. Bank: Rabobank Raamsdonksveer

NEPTUNUS 168 MAD ABOUT YOU. Bank: Rabobank Raamsdonksveer NEPTUNUS 168 MAD ABOUT YOU TE KOOP Naam boot : Mad About You Referentienummer : 9903313 Sleutelnummer : Contractnummer : Merk : Neptunus Type : 168 Werf : Aalst Bouwjaar : 1990 Lengte : 18.60 Breedte :

Nadere informatie

ATLANTIC 444 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

ATLANTIC 444 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''Goed uitgerust en zeer goed onderhouden. Zeewaardig, maar ook door de lage doorvaarthoogte geschikt om door Frankrijk naar

Nadere informatie

Homokinetische aandrijfsystemen van Python-Drive.

Homokinetische aandrijfsystemen van Python-Drive. De ideale trillingvrije aandrijving van 10 tot 1000 pk Homokinetische aandrijfsystemen van Python-Drive. 2011 Python-Drive homokinetische aandrijfsystemen van 10 PK tot 1000 PK Python-Drive : ideaal voor

Nadere informatie

Nicholson 35. Jachtmakelaardij Lemmer Nautic Vuurtorenweg HJ Lemmer +31(0)

Nicholson 35. Jachtmakelaardij Lemmer Nautic Vuurtorenweg HJ Lemmer +31(0) Jachtmakelaardij Lemmer Nautic Vuurtorenweg 20 8531 HJ Lemmer +31(0)514-564994 info@lemmernautic.nl http://www.lemmernautic.nl Nicholson 35 Vraagprijs: 49.000 L x B x D: 10.74 x 3.18 x 1.68 meter Materiaal:

Nadere informatie

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Snelroldeuren. damm werkt.

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Snelroldeuren. damm werkt. DEUREN & GEVELTECHNIEK Snelroldeuren damm werkt. www.dammdeuren.nl Damm Deuren b.v. Ooit begonnen met het produceren van deuren voor in de akkerbouw, omvat het assortiment tegenwoordig vele soorten deuren

Nadere informatie

The Power To Perform

The Power To Perform The Power to perform Kiezen voor Votex is een verantwoorde keuze Votex is sinds 1922 dé Nederlandse fabrikant van machines die gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van openbaar groen. Daarnaast

Nadere informatie

MULDER 59 HARDTOP BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

MULDER 59 HARDTOP BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''Deze Mulder 59 Hardtop is ontworpen volgens CE-A voorschriften en gebouwd volgens de hoge normen van de Mulder Shipyard.

Nadere informatie

Made by... UW KNIKLADERSPECIALIST. y & se DE N 1 IN BELGIË

Made by... UW KNIKLADERSPECIALIST. y & se DE N 1 IN BELGIË Made by... UW KNIKLADERSPECIALIST y & se DE N 1 IN BELGIË The best in quality & service STB Horses Paardenfokkerij Buggenhout 43 diverse modellen van 20 tot 180 PK De Compacte klasse Deze compacte en krachtige

Nadere informatie

PRODUCT- CATALOGUS > > > TRILBLOKKEN VARIABEL MOMENT HOOGFREQUENT NORMAALFREQUENT AGGREGATEN KLEMMEN

PRODUCT- CATALOGUS > > > TRILBLOKKEN VARIABEL MOMENT HOOGFREQUENT NORMAALFREQUENT AGGREGATEN KLEMMEN PROUT- TLOGUS > > > TRILLOKKN VRIL MOMNT HOOGFRQUNT NORMLFRQUNT GGRGTN KLMMN SamenwerkinG ankzij een intensieve samenwerking met onze klanten, hebben we informatie uit de eerste hand over behoeften en

Nadere informatie

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl Vitotherm Technische informatie www.vitotherm.nl Deze folder informeert u over de producten en dienstverlening van Vitotherm B.V. Soms moet je iets durven investeren om vervolgens veel te besparen. Dit

Nadere informatie

zeilboot 2016 Bewezen motoren, saildrives en opties voor alle omstandigheden

zeilboot 2016 Bewezen motoren, saildrives en opties voor alle omstandigheden zeilboot 2016 Bewezen motoren, saildrives en opties voor alle omstandigheden Geweldige apparatuur. Geweldige zeilervaring. Voor een zeiler voelt niets zo lekker als de wind in de zeilen, de zon op zijn

Nadere informatie

GREAT COFFEE MADE EASY

GREAT COFFEE MADE EASY GREAT COFFEE MADE EASY HÉt koffieconcept dat iedereen perfect past Dat is de uitdaging! We hebben goed naar uw wensen geluisterd 1... Wisselende kwaliteit De vraag naar variatie Afval Tijdrovend Ingewikkelde

Nadere informatie

LUXE MOTOR 1700 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

LUXE MOTOR 1700 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''De Luxe Motor ''Easy Rider'' 1700 krijgt van velen een blik van waardering door haar mooie afwerking binnen en buiten. Deze

Nadere informatie

Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK

Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK SMEERSYSTEMEN Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL CONDITION MONITORING Lagerconditiebewaking,

Nadere informatie

KARPI Karpi Group home fashion is het label dat een groep van ondernemingen vertegenwoordigt actief op het gebied van de productie en verkoop van karpetten, kamerbreed/natuur -en fusion bonded tapijt

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

SK KOTTER 1200 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

SK KOTTER 1200 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''SK-kotter ''De-Ria'' is gebouwd bij de bekende werf SK Jachten in Sneek. Deze SK-Kotter is een goed uitgerust motorjacht

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up MJ2019 Stand: 1-3-2019 Transporter Pick-up Euro 6 Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en Motor/ Model 2.0 TDI BMT 2.0 TDI 75kW 62kW

Nadere informatie

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Altijd de goede verbinding! Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit: uw wensen zijn ons uitgangspunt EPR Technopower is gespecialiseerd in de Engineering,

Nadere informatie

L E I D I N G T E C H N I E K C O M P E N S A T O R E N

L E I D I N G T E C H N I E K C O M P E N S A T O R E N L E I D I N G T E C H N I E K STA AL Profiltra levert stalen compensatoren met diameters variërend van 15 tot 7000 mm. Ze zijn o.a. leverbaar in de volgende staalsoorten: AISI 304, 316, 321, 309, 310,

Nadere informatie

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise INDUSTRIE & INFRA

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise INDUSTRIE & INFRA INDUSTRIE & INFRA Eekels is stevig geworteld in de regio. Dat is goed te zien aan onze opdrachtgevers en referentieprojecten. Veel traditioneel noordelijke industrieën hebben in de afgelopen decennia een

Nadere informatie

A WORLDWIDE SERVICE OPERATION. Training

A WORLDWIDE SERVICE OPERATION. Training Training Pentair s Fairbanks Nijhuis Services traint wereldwijd de gebruikers van de Fairbanks Nijhuis producten op het gebied van installatie, bediening en onderhoud. Deze trainingen aan management en

Nadere informatie

SEW-EURODRIVE Driving the world. Servomotoren. Dynamiek binnen handbereik

SEW-EURODRIVE Driving the world. Servomotoren. Dynamiek binnen handbereik SEW-EURODRIVE Driving the world Servomotoren Dynamiek binnen handbereik Servomotoren CMP Precisie, dynamiek en kracht in een bijzonder compacte constructie - daarvoor staan de krachtige servomotoren van

Nadere informatie

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 Massey Ferguson breid zijn award winnende MF 7600 serie uit met een extra 6 cilinder model. Dit model zal een maximaal vermogen hebben van 255 Pk

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Kombi Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw/84 Pk 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk

Nadere informatie

Specialist in maatwerk oplossingen

Specialist in maatwerk oplossingen Specialist in maatwerk oplossingen ontwerpt, produceert en levert pneumatische producten Dé expert voor pneumatische oplossingen Inhoudsopgave 1 Corrosiebestendige gebufferde cilinder, T-415 / T-416 2

Nadere informatie

Finnik Autorapport Seat Ateca 1.4 EcoTSI Xcellence

Finnik Autorapport Seat Ateca 1.4 EcoTSI Xcellence KZ-541-J Finnik Autorapport Seat Ateca 1.4 EcoTSI Xcellence Deze Seat Ateca komt uit 2017 en kostte toen 38.880,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2017 op kenteken, is voorzien van

Nadere informatie

POWER. For Marine Professionals. Binnenvaart Special

POWER. For Marine Professionals. Binnenvaart Special POWER For Marine Professionals Binnenvaart Special EDITORIAL Als zoon van een schippersgezin, heb ik de eerste jaren van mijn leven op de binnenvaart doorgebracht. Bij elk schip wat voorbij voer, vroeg

Nadere informatie

HPS Industrial BV HEID EN KENNIS VAN ZAKEN. HPS Industrial BV DE ABSOLUTE ZEKERHEID VAN HPS

HPS Industrial BV HEID EN KENNIS VAN ZAKEN. HPS Industrial BV DE ABSOLUTE ZEKERHEID VAN HPS DE ABSOLUTE ZEKERHEID VAN HPS Sinds de oprichting in 1993 heeft HPS zich sterk ontwikkeld. HPS behoort inmiddels tot de grotere spelers, en dat betekent voor u meer zekerheid. Niet alleen vanwege het hoge

Nadere informatie

Energiebesparing m.b.v. een frequentie omvormer

Energiebesparing m.b.v. een frequentie omvormer Energiebesparing m.b.v. een frequentie omvormer Een houtmot afzuiger Solar Technical Support Inhoudsopgave: De toepassing....3 De oude situatie....2 De vraag is energiebesparing en indien nodig iets meer

Nadere informatie

TE KOOP / FOR SALE MOTORJACHT AC YACHTS 14.80 METER. Vraagprijs: 245.000 euro exclusief BTW

TE KOOP / FOR SALE MOTORJACHT AC YACHTS 14.80 METER. Vraagprijs: 245.000 euro exclusief BTW TE KOOP / FOR SALE MOTORJACHT AC YACHTS 14.80 METER Vraagprijs: 245.000 euro exclusief BTW L x B x D 14.80 x 4.30 x 1.10 m Motor Deutz DT 64, 159 pk / 118.6 kw Aandrijving Vaste schroefas Romp Knikspant,

Nadere informatie

Kortom: Iedere wens kan bij ons worden ingevuld.

Kortom: Iedere wens kan bij ons worden ingevuld. Baudoin Wash Systems b.v. is continue bezig met nieuwe ontwikkelingen, technieken en innovaties op het gebied van glas- en gevelreinigingsinstallaties. Bij Baudoin staat de vraag uit de markt centraal,

Nadere informatie