Geachte gast, Wij hopen u met deze Seizoeninformatie van dienst te zijn en wensen u vooral veel kampeerplezier! Edward Nederend parkdirecteur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Geachte gast, Wij hopen u met deze Seizoeninformatie van dienst te zijn en wensen u vooral veel kampeerplezier! Edward Nederend parkdirecteur"

Transcriptie

1 Geachte gast, Voor u als kampeergast voor een langere periode hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als seizoengast moet weten. Ten eerste wordt er uitleg gegeven over de procedure rond de inschrijving en de toewijzing van de plaatsen. Ten tweede wordt in alfabetische volgorde geleverde diensten en uw rechten en plichten nader uit de doeken gedaan. Tenslotte treft u achterin het boekje de afspraken aan die uw verblijf zo prettig mogelijk maken. Wij hopen u met deze Seizoeninformatie van dienst te zijn en wensen u vooral veel kampeerplezier! Edward Nederend parkdirecteur seizoen 2014

2 INSCHRIJVING De kampeerder (= hoofdhuurder) en zijn gezin De kampeerder is de persoon op wiens naam de reservering van de plaats genoteerd staat. Zijn/haar gezin betreffen zijn/haar eventuele partner en kinderen tot en met 21 jaar die woonachtig zijn op het woonadres van de hoofdhuurder. Voor inwonende kinderen van 22 jaar en ouder dient u een bewijs van inschrijving op hetzelfde woonadres te laten zien. Op uw kampeerplaats mogen maximaal 6 personen verblijven. Inschrijving en toewijzing kampeerplaats Om in aanmerking te komen voor een kampeerplaats vragen wij u een inschrijfformulier in te vullen en te ondertekenen. De aanvraag wordt in behandeling genomen volgens de procedure van de toewijzing seizoenplaatsen (zie uitleg elders in dit boekje). Seizoenovereenkomst (=contract) Wanneer aan u een kampeerplaats is toegewezen, krijgt u de reserveringsbevestiging thuisgestuurd. Bij deze bevestiging treft u het contract in tweevoud aan. Een exemplaar kunt u zelf behouden, het andere exemplaar ontvangen wij graag uiterlijk binnen 14 dagen ingevuld en ondertekend retour. Annuleren van uw kampeerplaats Wanneer u na ontvangst van de bevestiging van uw reservering alsnog besluit af te zien van de reservering kunt u tot 14 dagen na dagtekening van de bevestiging kosteloos annuleren. Daarna worden administratiekosten in rekening gebracht. Vanaf januari annuleren wij volgens de Recron-voorwaarden. Als u bij ons een annuleringsverzekering heeft afgesloten, hanteren wij de voorwaarden van deze verzekering. Alle annuleringen dienen schriftelijk aan ons te worden gemeld. Invullen inschrijfformulier Op het formulier staan 3 keuzemogelijkheden m.b.t. de kampeerplaatsen aangegeven. Wanneer u uw huidige plaats wilt behouden en deze plaats is opnieuw beschikbaar voor hetzelfde arrangement, dan hoeft u alleen uw huidige nummer in te vullen. De plaats wordt dan automatisch aan u toegewezen. Wanneer u liever een andere plaats wilt, maar het recht op uw eigen plaats wilt behouden, geef dan uw huidige plaats als 3 e keuze op. Wanneer wij u niet kunnen plaatsen op de kampeerplaatsen, genoemd onder keuze 1 en 2, dan krijgt u automatisch uw huidige plaats toegewezen (mits opnieuw beschikbaar voor hetzelfde arrangement). Wilt u beslist een andere plaats, dan adviseren wij u om geen plaatsnummers te noemen maar kampeervelden aan te geven waar u zou willen staan. Immers, de kans dat u geplaatst kunt worden op een bepaalde kampeerplaats is erg klein. Onder opmerkingen kunt u altijd aangeven op welk specifiek nummer u graag zou willen staan. Geef tevens aan dat u niet terug wenst te komen op uw huidige plaats. Het is altijd belangrijk om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk aan ons duidelijk te maken. Wij proberen zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. U kunt zich inschrijven tot en met de sluitingsdatum, (meestal) de derde zaterdag in september. Wilt u meedoen aan de loting, zorg dan dat uw formulier vóór de sluitingsdatum is ingeleverd.

3 Tenslotte wijzen wij u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor het op tijd inleveren van uw inschrijfformulier. Na de sluitingsdatum van de inschrijving vervalt het eerste recht op uw huidige kampeerplaats. Automatische incasso Indien u bij inschrijving te kennen geeft gebruik te willen maken van de automatische incasso-regeling verzoeken wij u tevens het machtigingsformulier aan de achterzijde van het inschrijfformulier in te vullen. Inleveren inschrijfformulier U kunt het inschrijfformulier op verschillende manieren bij ons inleveren: 1. aan de balie van de receptie 2. per post verzenden naar: RCN Vakantiepark de Flaasbloem t.a.v. receptie Flaasdijk RC Chaam 3. per ( flaasbloem@rcn.nl)

4 Toewijzing van de seizoensplaatsen Dit gebeurt in meerdere stappen nadat de inschrijfdatum is verstreken. Stap 1 Uw aanvraagformulier wordt onderverdeeld in 1 van de volgende categorieën: Categorie 1 Gasten met een seizoensarrangement die vanaf de startdatum van het huidige seizoen op een plaats kamperen en aangeven het volgende seizoen opnieuw op deze plaats te willen verblijven. Categorie 2 Gasten met een seizoensarrangement die vanaf de startdatum van het huidige seizoen op een plaats kamperen, maar het volgende seizoen geen gebruik meer kunnen maken van deze plaats omdat deze niet meer beschikbaar is voor hetzelfde arrangement. Categorie 3 Gasten met een seizoensarrangement die vanaf de startdatum van het huidige seizoen op een plaats kamperen, die aangeven dat zij het volgende seizoen een andere plaats willen op hetzelfde veld. Categorie 4 Gasten met een seizoensarrangement die vanaf de startdatum van het huidige seizoen op een plaats kamperen, die aangeven dat zij het volgende seizoen een andere plaats willen op een ander veld. Categorie 5 Gasten die tijdens het lopende seizoen een caravan en plaats van een andere gast hebben overgenomen. Categorie 6 Gasten met een seizoensarrangement welke begint tijdens het lopende seizoen (zomerplaats, naseizoensplaats) Categorie 7 Alle nieuwe gasten die het lopende seizoen geen seizoensarrangement bij ons hebben gehad. Stap 2 Gasten uit categorie 1 krijgen automatisch hun eigen plek toegewezen, maar moeten wel zorgen dat hun formulier voor de sluitingsdatum is ingeleverd. Voor gasten uit categorie 2 t/m 7 wordt er per categorie geloot welk formulier er eerst wordt behandeld, welke als 2 de etc. Stap 3 De formulieren liggen nu op volgorde van behandeling en zullen een plaats toegewezen krijgen. Gasten die vanaf januari voor het komende seizoen een plaats hebben gereserveerd met een voor die plaats afwijkend arrangement, kunnen geen rechten ontlenen aan deze reservering. Formulieren die na de sluitingsdatum binnenkomen, worden pas na afhandeling van categorie 7 verwerkt. Voor alle categorieën geldt dat het aangevraagde arrangement geldig moet zijn op het gewenste plaatsnummer.

5 ALGEMENE ZAKEN Achterlaten/Opleveren plaats voor de winterperiode De kampeerplek moet voor de winterperiode leeg opgeleverd worden. Er mogen géén eigen spullen zoals; fietsen, tegelwerk en/of andere spullen achter gelaten worden. Wat achterblijft is een leeg grasveld, zodat de natuur de tijd heeft om zich te herstellen voor het volgende verblijf. Bergkisten en vlonders mogen enkel achtergelaten worden na aanmelding via inschrijfformulier bij receptie en volgens de voorwaarden, wanneer er géén melding bij ons bekend is, worden bergkisten en/of vlonders door ons, op kosten van de gast verwijderd. De bergkisten en vlonders moeten binnen 1 meter van de stroompaal geplaatst worden. Afval Bij de vuilcontainers nabij de receptie kunnen de volgende afvalsoorten gratis worden ingeleverd Papier in de papiercontainer Glas in de glascontainers Huisvuil in plastic zakken in de huisvuilcontainer Op de groenstortplaatsen kan biologisch afbreekbaar afval gratis worden gedeponeerd: tuinafval, takken, bladeren en gras Grof vuil Op zaterdagmiddag tussen en uur kan er tegen een bepaalde vergoeding grof vuil worden ingeleverd bij de milieustraat. Een overzicht van de gehanteerde prijzen kunt u opvragen bij de receptie. Chemisch afval Batterijen kunt u deponeren in de batterijenbak op de receptie. Ander chemisch afval dient u mee naar huis te nemen en in te leveren bij uw eigen gemeente. Annuleringsverzekering Speciaal voor u heeft RCN in samenwerking met Interpolis een annuleringsverzekering voor seizoengasten gemaakt. De premie bedraagt 5,5% van het huurbedrag plus 21% assurantiebelasting over de premie. U bent niet alleen in de periode voor uw aankomst, maar ook tijdens uw verblijf verzekerd. Mocht u uw vakantie onverhoopt moeten afbreken, dan ontvangt u een vergoeding voor niet genoten vakantiedagen. Enkele redenen voor annulering zijn: - Overlijden of ernstige ziekte van verzekerde of diens inwonende partner. - Werkloosheid van verzekerde na een vast dienstverband, als gevolg van onvrijwillig ontslag voor 1 juni Beschadiging van het recreatieverblijf door brand, ontploffing, blikseminslag of storm. De voorwaarden van de RCN-annuleringsverzekering voor seizoengasten ontvangt u hierbij.

6 Auto U krijgt 1 pasje voor de slagboom. De auto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats nabij het veld. De auto mag niet op het veld geparkeerd worden. Een eventuele tweede auto dient op een van de bezoekersparkeerplaatsen te worden geparkeerd. U kunt bij de receptie een kopiekaart aanvragen van uw slagboompas. Dit geeft u de mogelijkheid om met een andere auto de slagboom te passeren. U kunt echter met deze kopiepas nooit met meerdere auto s op het terrein. Het is immers een kopie van uw originele slagboompas. Automatische incassoregeling U kunt RCN Vakantiepark de Flaasbloem machtigen om automatisch uw staangeld te incasseren van uw bank- of girorekening. U kunt dit aangeven op uw inschrijfformulier. Kiest u voor het arrangement lenteseizoenplaats dan kunt u uitsluitend gebruikmaken van een automatische incassoregeling in 2 termijnen (1 januari en 1 april). Het totaalbedrag aan staangeld wordt opgedeeld in 2 of 8 termijnen. Bij een AI van 8 termijnen wordt de eerste termijn rond 1 december afgeschreven, de laatste termijn rond 1 juli. Bij een AI van 2 termijnen wordt de eerste termijn wordt rond 1 januari afgeschreven, de tweede termijn rond 1 april. Uw automatische incasso-opdracht dient u ieder jaar opnieuw aan ons te verstrekken. Als u het onverhoopt niet eens bent met een bepaalde automatische afschrijving, dan heeft u 56 dagen de tijd om daar iets aan te doen. U neemt contact op met uw bank en daar zal men dan het betreffende bedrag zonder meer terugstorten op uw rekening. Wanneer u de incasso-machtiging wilt intrekken kunt u dit per brief melden aan RCN Vakantiepark de Flaasbloem, afdeling administratie. Betaling reservering Na reservering van uw kampeerplaats dient u zich te houden aan de door RCN gestelde betalingsvoorwaarden. Op uw bevestiging staat aangegeven wanneer u de 2 termijnen dient te voldoen. Wilt u liever gebruikmaken van de automatische incasso regeling, dan kan dit ook. Leest u dan verder onder automatische incasso. Bergkisten Het is aan gasten met een arrangement voor een volledig seizoen of een kampeerabonnement toegestaan om een bergkist met de juiste afmetingen op de achtergrens van hun kampeerplaats neer te zetten binnen 1 meter van de stroompaal. Gasten met een kampeerabonnement dienen de bergkist tijdens de zomerperiode van hun plaats te verwijderen. Wilt u uw bergkist in de winterperiode op de achtergrens van uw plaats achterlaten dan dient u hiervan melding te maken op uw inschrijvingsformulier. Tevens dient u uw bergkist te voorzien van een plaatje waarop uw naam en plaatsnummer staan vermeld. Wanneer wij na afloop van het seizoen de velden controleren en een bergkist aantreffen waarvan geen melding bij ons bekend is, wordt deze kist door ons verwijderd. Bergkisten mogen alleen achtergelaten worden op de plaats die aan u is toegewezen voor het volgende seizoen. De bergkist mag niet te ver in de haag komen te staan. De kist moet binnen 1 meter van de achterkant van de stroompaal staan. Als u van plaats wisselt tussen de seizoenen in, moet uw oude plaats voor 1 november helemaal leeg zijn.

7 AFMETING BERGKIST SEIZOENPLAATSEN VOORAANZICHT: Maximale hoogte Maximale breedte Maximale hoogte vanaf het maaiveld 1.40 meter 2.15 meter 1.54 meter ZIJ-AANZICHT: 1.25 meter

8 Bezoek Personen die uw kampeerplaats bezoeken zonder overnachting. Bezoekers dienen hun auto op een van de bezoekersparkeerplaatsen buiten het terrein te parkeren. Bezoekers ontvangen geen slagboompasje. Bezoekers kunnen geen gebruik maken van de zwembaden. Consumptiebonnen Gebruikt u regelmatig een drankje in onze horeca-afdeling, dan is de aanschaf van een consumptiebonnenboekje iets voor u. 1 boekje bevat 25 bonnen. U kunt de bonnen eenmalig bestellen door dit aan te geven op het inschrijfformulier die u in september van ons ontvangt. Eenmaal bestelde consumptiebonnen worden niet meer teruggenomen. Daalders U kunt eenmalig 100 RCN-daalders bestellen. Deze daalders zijn 150,- waard, maar u betaalt er slechts 120,- voor. Dat is 25% winst! Iedere RCN-daalder vertegenwoordigt een waarde van 1,50. Daalders zijn vanaf het moment van aankoop tenminste 2 jaar geldig op al onze parken. U kunt er o.a. het huren van een fiets, een drankje op het terras, de croissantjes voor uw ontbijt of een heerlijk diner in ons restaurant mee betalen. U kunt de daalders niet gebruiken voor het betalen van diensten van derden, zoals de supermarkt, attracties en cursussen die u via de receptie boekt of het kopen van postzegels en telefoonkaarten. Elektra bij afwezigheid Het is verstandig uw koelkast en/of diepvries leeg te maken en uit te zetten zodra u niet aanwezig bent. In het geval er een stroomstoring voordoet is RCN Vakantiepark de Flaasbloem niet aansprakelijk voor bederf of eventuele gevolgen daarvan. Energieverbruik De tarieven voor energie en water die RCN berekent aan de vaste gasten worden jaarlijks vastgesteld en zijn gebaseerd op de gemiddelde tarieven die leveranciers aan kleinverbruikers in rekening brengen. Het komt erop neer dat de gemiddelde tarieven zoals die op 1 juli van enig jaar gelden, de basis zijn voor de tarieven zoals RCN die hanteert. Dit betekent dat op het moment van aanmaken van de reservering de tarieven nog niet bekend zijn, zowel voor verbruik als vastrecht. Hiertoe wordt een voorschot in rekening gebracht. Dit voorschot dient voor verbruik en vastrecht. Na afloop van het seizoen worden de meterstanden opgenomen en wordt het werkelijk verbruik alsmede het vastrecht tegen geldende tarieven in rekening gebracht waarbij het voorschot in mindering wordt gebracht. Bij een defecte meter berekenen wij 10,- per maand.

9 Familieregeling (=bloedverwantenregeling) Wanneer een of meer familieleden in de eerste graad (ouders, kinderen en hun eventuele gezinnen) regelmatig van uw seizoenplaats gebruikmaken, is het voordelig om een bloedverwantenregeling af te sluiten. U betaalt in dat geval 100,- per jaar. Wilt u deze regeling afsluiten voor familie in zowel de eerste als de tweede graad, dan betaalt u 200,- per jaar. De bloedverwantenregeling geldt niet voor vrienden of kennissen. Deze kunt u aanmelden voor onderhuur. De caravan mag gedurende maximaal 6 weken worden onderverhuurd aan derden (d.i. iedereen die niet tot uw gezin behoort en niet onder de familieregeling valt; N.B. onder gezin verstaan we iedereen die permanent woont in het huis van de huurder). Hiervoor wordt aan de receptie 50,- per week of 10,- per losse overnachting betaald. Opgaveformulieren kunt u bij de receptie ophalen. U wordt verzocht deze tijdig in te leveren zodat wij uw gasten kunnen registreren en bij aankomst welkom kunnen heten. N.B. U mag alleen uw eigen caravan onderverhuren. Indien u geen familiegebruik afsluit worden zwembadpasjes alleen verstrekt aan diegenen die op het contract staan vermeld (alleen thuiswonende gezinsleden!!). Wij verzoeken u dan ook het aanmeldingsformulier terug te sturen en alle op het adres wonende personen daarop te vermelden. Funcard Ook in 2014 ligt de funcard weer voor iedereen van 3 tot 18 jaar bij aankomst klaar. Op het aanmeldingsformulier kunt u het aantal kinderen en/of jongeren aangeven die een funcard krijgen. Indien u geen familiegebruik afsluit worden funcards alleen verstrekt aan diegenen die op het contract staan vermeld (alleen thuiswonende gezinsleden!!). Wij verzoeken u dan ook het aanmeldingsformulier terug te sturen en alle op het adres wonende personen daarop te vermelden. Voor de funcards geldt hetzelfde als voor de zwembadpasjes betreffende familiegebruik. Huisdier Per kampeerplaats zijn 2 huisdieren toegestaan. Voor hun verblijf betaalt u een vast bedrag per huisdier. U ontvangt een penning die bevestigd moet worden aan de halsband van het huisdier. Uw hond dient op het terrein aangelijnd te zijn en buiten het terrein te worden uitgelaten. Op naleving van deze regels kan worden gecontroleerd. Kunstgrasmatten, worteldoek en andere materialen Daar het gebruik van dit soort materialen de grasmat ernstig aantast, is het gebruik ervan buiten uw gesloten voortent niet toegestaan. Kabelaansluiting televisie Sinds 1 april 2009 brengt Videma aan recreatiebedrijven rechten in rekening voor het verspreiden van beelden. De Videmarechten die RCN moet betalen en aan u doorberekend worden, gelden voor alle plaatsen met zo n aansluiting ongeacht of u er wel of geen gebruik van maakt. Een en ander is besproken en vastgelegd in het overleg met de diverse Vriendenverenigingen.

10 Logees Personen die tijdens uw aanwezigheid uw kampeerplaats bezoeken met een of meerdere overnachtingen. U dient uw logee aan te melden bij de receptie en de kosten van de overnachting aldaar te voldoen. Logees ontvangen geen slagboompasje en moeten hun auto op een van de bezoekersparkeerplaatsen parkeren. Noodgevallen Als er sprake is van een noodgeval, adviseren wij u om altijd een medewerker in te schakelen. Zij weten precies hoe zij een arts, ambulance, politie of brandweer snel in kunnen schakelen. Ook zijn er voldoende medewerkers die EHBO kunnen verlenen. Buiten de openingstijden van de receptie belt u ons noodnummer: Volg de aanwijzingen op het bandje. Onderhuur De caravan mag gedurende maximaal 6 weken worden onderverhuurd aan derden (d.i. iedereen die niet tot uw gezin behoort en niet onder de familieregeling valt; NB onder gezin verstaan we iedereen die permanent woont in het huis van de huurder). U gebruikt daarvoor het speciale formulier dat verkrijgbaar is op onze receptie. Per week onderhuur betaalt u een vergoeding van 50,- ( 10,- per dag). Deze gasten ontvangen, na betaling van de onderhuur, voor de periode dat zij te gast zijn een slagboomkaartje en een toegangskaart voor beide zwembaden. Men betaalt een kleine vergoeding voor het maken van de zwemkaart. U mag in geen geval de lege kampeerplek onderverhuren. Wanneer u met de eigen caravan (tijdelijk) afwezig bent, dient u dit op onze receptie te melden. Partytenten Het gebruik van een partytent is toegestaan zolang u aanwezig bent. De partytent wordt gezien als vervanging van een bijzettent, mag de doorgang niet belemmeren en voor andere gasten niet hinderlijk zijn. Een partytent mag niet als kampeermiddel gebruikt worden. Post Omdat wij willen zorgdragen voor een goede distributie van uw post, geven wij geen post mee aan kinderen onder de 10 jaar. Kranten, tijdschriften en pakketjes worden door ons achter de balie bewaard. Vraagt u onze receptiemedewerkers naar uw post. Restaurant kinderen tot 12 jaar eten ook in 2014 gratis mee in het restaurant Wanneer u gezellig met het hele gezin in ons restaurant komt eten, eten uw kinderen gratis een kindermenu naar keuze met u mee. Deze actie loopt van 28 maart tot 27 oktober De regel is eenvoudig: kinderen tot 12 jaar van één gezin die samen met hun ouders komen eten, mogen gratis een menu bestellen van de junior-menukaart. Op vertoon van hun funcard kunnen zij gratis smullen van een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Daarbij worden de porties uiteraard op kinderen afgestemd. Naast de gebruikelijke kinderfavorieten staan ook gezonde gerechten op de kaart.

11 Restaurantcheques Gaat u vaker uiteten en wilt u een extra voordeeltje? Dan zijn deze bonnen misschien iets voor u. De bonnen kosten 100,- en ontvangt cheques t.w.v. 125,- De restaurantcheques zijn tot 27 oktober 2014 geldig. In ons restaurant kunt u ze voor de laatste keer gebruiken op 25 oktober. U kunt de bonnen eenmalig bestellen door dit aan te geven op het inschrijfformulier die u in september van ons ontvangt. Eenmaal bestelde consumptiebonnen worden niet meer teruggenomen. Slagboom De slagboom bij de hoofdingang is toegankelijk voor auto s tussen en uur. De andere uitgangen zijn toegankelijk tussen en uur Situering op de plaats Het paaltje met de aansluiting voor de elektra en het plaatsnummer geeft het midden van de plaats aan. Er mag maximaal 1 meter tussen de paal en het kampeermiddel aan ruimte zitten. Uw kampeerplaats is ongeveer 100m2 groot. U heeft voor uw kampeermiddel plm. de helft van de plaats ter beschikking. Dit is inclusief twee eventueel bij uw tent of caravan te plaatsen bijzettentjes (shelters). Eén partytent is toegestaan mits bij afwezigheid (= als men niet overnacht) afgebroken en komt i.p.v. één bijzettent of luifel. De afstand vanaf het nummerpaaltje tot en met de partytent en/of luifel mag nooit meer dan 10 meter zijn. Speeltoestel Op verschillende kampeerplaatsen wordt door gasten een speeltoestel of speelbadje geplaatst. Wij vinden het leuk dat u op die manier uw verblijf op ons centrum nog aangenamer wilt maken. Uw speeltoestel (of badje) hoort niet tot de officiële speeltoestellen van RCN. Niettemin kunnen er aan het gebruik op ons centrum voor RCN misschien consequenties verbonden zijn. Daarom wijzen we u graag even op onderstaande punten RCN gaat er vanuit dat het een deugdelijk toestel is, dat u gebruikt of eventueel ook laat gebruiken door de andere kinderen van het veld. Voorts nemen wij aan dat u zelf toezicht houdt op het gebruik ervan en het toestel opruimt en/of afbreekt bij uw afwezigheid, zodat geen anderen er zonder toezicht gebruik van kunnen maken. Tenslotte wijzen we u erop, dat RCN er vanuit gaat dat u ons vrijwaart van alle juridische consequenties in geval er onverhoopt een ernstig ongeval plaats vindt op of met het door u geplaatste toestel. Alleen op deze wijze kunnen we er met elkaar voor zorg dragen dat u en uw kinderen een plezierig en veilig verblijf bij ons hebben. Stroomstoringen Voor stroomstoringen kunt u het noodnummer bellen. Onze medewerkers zullen tot uw storing direct oplossen. Is het later kan kunt u het de volgende dag melden. Houdt u de koelkastdeur dicht? Toeristenbelasting Op uw factuur staat een voorschotbedrag voor de toeristenbelasting. Dit voorschot is gebaseerd op de op dit moment bekende tarieven. De gemeente kan gedurende het jaar de toeristenbelasting nog aanpassen. Wijzigingen in de toeristenbelasting zullen bij de uiteindelijke afrekening worden verrekend.

12 Tweede gebruiker Het kan voorkomen dat het gebruik van een caravan gedeeld wordt met een ander. De tweede gebruikersregeling voorziet in deze situatie. Zowel de eigenaar als de tweede gebruiker kunnen ieder met hun gezin gebruikmaken van de caravan. Zowel de eigenaar als de tweede gebruiker kan een eigen familieregeling afsluiten. De kosten voor deze 2 e gebruikersregeling bedragen tweemaal het bloedverwantentarief: 200,-. Veiligheidskeuring Het is verplicht dat alle stacaravans die op onze campings staan elke 3 jaar gekeurd worden. Voor de toercaravans geldt deze verplichting op dit moment nog niet, maar graag willen wij u het advies geven om het gas en elektra van uw caravan te laten keuren. Deze keuring helpt ook om uw veiligheid te vergroten. Verkoop caravan tijdens seizoen Wanneer u uw caravan tijdens het lopende seizoen wilt verkopen dan kunt u de koper op het moment van verkoop in de gelegenheid stellen het restant van het seizoen op uw standplaats te verblijven. U dient dan rekening te houden met de volgende zaken: De staanplaatsnota dient geheel door u te zijn voldaan. De meterstand van de elektrameter moet bij verkoop worden opgenomen en uw energieverbruik wordt op de gebruikelijke wijze met u verrekend. De koper ontvangt na afloop van het seizoen een nota over het eigen energieverbruik vanaf het moment van aankoop tot het einde van het seizoen. Voor de overdracht van de plaats op de naam van de nieuwe eigenaar en het opmaken van de extra energienota brengen wij aan de koper administratiekosten in rekening. Bij de overdracht van de caravan melden de verkoper en de koper zich aan de balie om de verkoop te melden, de persoonsgegevens van de nieuwe eigenaar door te geven en het slagboompasje van de verkoper in te leveren. De koper ontvangt een tijdelijk slagboompasje tot de verkoop in het reserveringssysteem is verwerkt. Na verwerking ontvangt de koper een nieuw slagboompasje en kan hij/zij de zwempassen laten maken. De koper neemt niet het eerste recht op de plaats voor het volgende seizoen van de verkoper over (zie onder procedure van de toewijzing). Wil de koper geen gebruik maken van uw standplaats en wordt de caravan van de plaats verwijderd dan hoeft de verkoper alleen melding te maken van de verkoop en het tijdstip aan te geven waarop de caravan is/wordt weggehaald. Daarna wordt de elektrastand opgenomen en de stroom afgesloten. De verkoper ontvangt daarna de afrekening zonder extra administratiekosten. Vlonders Vlonders mogen gebruikt worden in een gesloten voortent. Gasten met het arrangement kampeerabonnement kunnen in de zomerperiode hun vlonders als pakket laten opslaan. Het pakket moet ingepakt worden in donker groen zeil, moet goed te vervoeren zijn en mogen alleen vlonders bevatten. Voor het ophalen (en retour brengen) van de vlonders wordt een vaststaand bedrag in rekening gebracht. Bergkisten en vlonders mogen alleen achtergelaten worden op de plaats die aan u is toegewezen voor het volgende seizoen. Wilt u uw vlonders bewaren voor het volgende seizoen maar ontbreekt u in uw woonplaats de nodige opslagruimte, dan kunt u ze op de achtergrens van uw plaats achterlaten. U dient hiervan melding te maken op uw inschrijvingsformulier. Tevens dient u uw vlonderpakket te voorzien van een plaatje waarop uw naam en plaatsnummer staan vermeld. Wanneer wij na afloop van het seizoen de velden controleren en een vlonderpakket aantreffen waarvan geen melding bij ons bekend is, wordt dit pakket door ons verwijderd.

13 Vriendenvereniging Op RCN Vakantiepark de Flaasbloem is een Vriendenvereniging actief. Deze vereniging behartigt de belangen van de vaste gasten van RCN. Tevens organiseren zij tijdens het seizoen diverse activiteiten. Ook u kunt lid worden van de vereniging. Een inschrijfformulier kunt u bij de receptie ophalen. WiFi bij RCN Bij RCN kunt u vanuit uw accommodatie en vanaf vrijwel elke kampeerplaats gebruikmaken van draadloos internet. Voor u gelden de volgende tarieven: Tarief per maand 30,- Tarief per 3 maanden 80,- Tarief per seizoen (april t/m oktober) 120,- Tarief per winterseizoen (november t/m maart) 50,- Hele jaar (van 1 januari t/m 31 december) 160,- Verbind uw computer met het RCN netwerk. Als u uw internetbrowser start, verschijnt vanzelf het inlogscherm. De gegevens die u nodig heeft om in te loggen kunt u bij de receptie kopen. Waarschuwing: vergeet u niet uit te loggen, de teller tikt namelijk gewoon door. De tarieven voor internetabonnementen gelden alleen voor vaste gasten (eigenaren bungalows, stacaravans, seizoensgasten e.d.) Deze zijn aanmerkelijk voordeliger dan de losse kaartjes. Winterstalling Gasten die vanaf de start van het volgende seizoen op ons centrum terugkomen kunnen tegen betaling hun caravan voor de winterperiode stallen op het grote parkeerterrein bij de Wildenberg (op eigen risico voor diefstal en/of schade). U kunt zich voor deze stalling aanmelden bij de receptie. Uw persoonsgegevens en het nummer van het plaatje dat u ontvangt na contante betaling van de stallingkosten en de borg, worden door de receptiemedewerkers genoteerd. Wilt u het nummerplaatje duidelijk zichtbaar voor het raam van uw caravan bevestigen zodat wij uw caravan kunnen herkennen. Voor het slepen van uw caravan naar de winterstalling of van de stalling naar de plaats wordt een vaststaand bedrag in rekening gebracht. Vanaf het begin van de herfstvakantie is de winterstalling open. Aan het begin van het volgende seizoen dient het nummerplaatje weer ingeleverd te worden bij de receptie. U ontvangt dan uw borg weer terug. Let op: in verband met de veiligheid wordt de stalling na afloop van het seizoen zodanig afgesloten dat het niet meer mogelijk is om uw caravan tijdens de winter (tijdelijk) van de stalling te verwijderen. Zodra het seizoen is begonnen zal de stalling niet afgesloten zijn. Het is niet toegestaan om gastanks achter te laten in caravans die op de winterstalling worden geplaatst! Winterstalling op de eigen plek (alleen op velden met toestemming en op eigen risico voor diefstal en/of schade). Als u gebruikmaakt van de mogelijkheid om uw caravan op de eigen plek te laten staan, dan vragen wij u de kampeerplek uiterlijk 1 november volledig te hebben ontruimd. De voortent, bijzettentjes, fietsenrekken, fietsen etc. dienen te zijn verwijderd. De kampeerplek graag volledig opruimen. Een bergkist met eventueel daarop een pakket vlonders of pallets mogen achtergelaten worden. Wij berekenen hiervoor 15,-. De regels aangaande opruimen en netheid zullen wij nauwgezet controleren. Voor u, voor onszelf en voor nieuwe gasten die een kampeerplek komen uitzoeken moeten de kampeervelden netjes zijn.

14 Enkele afspraken om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken! In het informatiemagazine zijn enkele regels opgenomen om uw verblijf zo plezierig mogelijk te maken. Op onze receptie ligt het informatiemagazine voor u klaar.

ABC-BOEKJE seizoengasten

ABC-BOEKJE seizoengasten ABC-BOEKJE seizoengasten Geachte gast, Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos. Voor u als seizoengast hebben wij een informatieboekje samengesteld. In dit boekje vindt u op overzichtelijke

Nadere informatie

Toelichting seizoensplaats 2013 en 2014 RCN de Noordster

Toelichting seizoensplaats 2013 en 2014 RCN de Noordster Toelichting seizoensplaats 2013 en 2014 RCN de Noordster Opruimen kampeerplek: Na de afsluiting van het kampeerseizoen 2013 op 27 oktober as. begint de winterperiode die duurt tot de start van het nieuwe

Nadere informatie

Informatie voor u als seizoengast RCN de Potten 2018

Informatie voor u als seizoengast RCN de Potten 2018 Informatie voor u als seizoengast RCN de Potten 2018 Geachte gast, Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark De Potten. Fijn dat u weer te gast zult zijn het komende seizoen. Voor u als seizoengast hebben wij

Nadere informatie

Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos.

Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos. Geachte gast, Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos. Voor u als seizoengast hebben wij een informatieboekje samengesteld. In dit boekje vindt u op overzichtelijke wijze alle informatie terug

Nadere informatie

Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos.

Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos. Informatie voor u als seizoengast RCN het Grote Bos 2018 Geachte gast, Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos. Voor u als seizoengast hebben wij een informatieboekje samengesteld. In dit boekje

Nadere informatie

Geachte gast, Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos.

Geachte gast, Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos. 1 Geachte gast, Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos. Voor u als seizoengast hebben wij een informatie ABC samengesteld. In dit boekje vindt u op overzichtelijke wijze alle informatie terug

Nadere informatie

Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten.

Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten. Geachte gast, Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten. Wilt u gaan verbouwen, uw tuin aanleggen of uw caravan/

Nadere informatie

Informatie voor u als jaargast

Informatie voor u als jaargast Informatie voor u als jaargast De Jagerstee 2016 Geachte gast, Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten. Wilt u

Nadere informatie

Informatie voor u als jaargast

Informatie voor u als jaargast Informatie voor u als jaargast De Flaasbloem 2016 Geachte gast, Voor u als eigenaar van een particuliere bungalow of stacaravan hebben wij een informatieboekje samengesteld. In dit boekje vindt u op overzichtelijke

Nadere informatie

Uw automatische incasso-opdracht dient u ieder jaar opnieuw aan ons te verstrekken.

Uw automatische incasso-opdracht dient u ieder jaar opnieuw aan ons te verstrekken. Informatie voor u als seizoengast RCN Zeewolde 2017 De kampeerder (= hoofdhuurder) en zijn gezin De kampeerder is de persoon op wiens naam de reservering van de plaats genoteerd staat. Zijn/haar gezin

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping,

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping, Algemene voorwaarden voor het boeken van een huurtent of reserveren van de Chambre d hôte 1. Hoe boekt u? U kunt telefonisch of via de mail reserveren. Wij hebben de volgende gegevens nodig: naam en adres

Nadere informatie

Algemene boekingsvoorwaarden voor de bij Bestcamp aangesloten vakantieparken en campings

Algemene boekingsvoorwaarden voor de bij Bestcamp aangesloten vakantieparken en campings Algemene boekingsvoorwaarden voor de bij Bestcamp aangesloten vakantieparken en campings 1. RESERVERING BestCamp is een organisatie die bemiddeld tussen de consument en de aangesloten recreatiebedrijven

Nadere informatie

bij annulering tot drie maanden voor de ingangsdatum 15% van de overeengekomen prijs;

bij annulering tot drie maanden voor de ingangsdatum 15% van de overeengekomen prijs; HOE TE RESERVEREN? U kunt telefonisch of via onze website reserveren. Telefonisch reserveren kan via 0900-0200 ( 0,10 p.m.). Dit nummer kunt u ook bellen voor meer informatie. Vanuit het buitenland kunt

Nadere informatie

TARIEVEN maart tot 31 oktober

TARIEVEN maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Dagtarieven SPECIALE SEIZOENARRANGEMENTEN Tarieven kamperen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren en verkopen. 6.

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren en verkopen. 6. Inhoudsopgave 1. Algemene regels 2. Voertuigen en betreden van de camping 3. Huisdieren 4. Regels voor bezoekers 5. Verhuren en verkopen 6. Bouwvoorschriften 7. Gas 8. Stroom 9. Water 10. Huisvuil 11.

Nadere informatie

Wegwijs op Camping Diever

Wegwijs op Camping Diever Wegwijs op Camping Diever Geachte Gast, Welkom op Camping Diever; natuurlijk kamperen in een bosrijke omgeving! Onze gezellige camping ligt midden in de prachtige bossen van Diever. Bij ons kunt u terecht

Nadere informatie

Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende cliëntbijdragen

Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende cliëntbijdragen Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende cliëntbijdragen Iedere cliënt word in de gelegenheid gesteld om gebruik te maken van een pakket aanvullende producten en diensten zoals

Nadere informatie

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Prijslijst 2016 Vakantie op de Veluwe! 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Horsterengweg 17, 3853 ME Ermelo Tel: 0341 560 431, Email: info@horsterhoeve.nl www.horsterhoeve.nl bij de caravan.

Nadere informatie

Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende cliëntbijdragen

Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende cliëntbijdragen Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende cliëntbijdragen Iedere cliënt word in de gelegenheid gesteld om gebruik te maken van een pakket aanvullende producten en diensten zoals

Nadere informatie

Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier

Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier Inschrijfformulier Kofferbakverkoop Breepark Naam Telefoonnummer E-mail Woonplaats Kenteken auto o o Ik ga akkoord met de kosten voor de stand van 10,- voor

Nadere informatie

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek Camping den Blanken - Algemene tarieven Kamperen Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek 1 april t/m 22 april 6 juni

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober TARIEVEN 2018 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor een fijne vakantie kom je naar

Nadere informatie

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx 2015 bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig periode 03/04-01/05 01/05-11/05 13/05-18/05 22/05-26/05 26/05-10/07 10/07-17/07 17/07-14/08 14/08-28/08 28/08-16/10 16/10-01/11

Nadere informatie

Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2016

Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2016 Camping Het Klaverblad Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2016 Hieronder vindt u de tarieven van 2016 vanaf 25 maart tot 1 oktober. Het tarief is 17,50 voor 2 personen, camper of caravan inclusief

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden Flower

Algemene verkoopvoorwaarden Flower Algemene verkoopvoorwaarden Flower 1/ Ons aanbod Kampeerplaats Het betreft hier een lege plaats voor uw tent, caravan of camper. Uw verblijf is berekend volgens een basisarrangement, waarbij de plaats,

Nadere informatie

De verhuurvoorwaarden Atelier Lulu Pied

De verhuurvoorwaarden Atelier Lulu Pied De verhuurvoorwaarden Atelier Lulu Pied Algemeen De voorwaarden voor verhuur van de gîtes staan op onze website en worden u samen met een routebeschrijving en voorwaarden voor het gebruik van het zwembad

Nadere informatie

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp TARIEVEN 2017 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp Dagtarieven DAGTARIEVEN Dagtarieven gelden vanaf de dag van aankomst tot de volgende dag 12 uur.

Nadere informatie

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek Camping den Blanken - Algemene tarieven Kamperen Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek 1 april t/m 22 april 6 juni

Nadere informatie

Camping Het Klaverblad. Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen Voor 19,00*

Camping Het Klaverblad. Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen Voor 19,00* Camping Het Klaverblad Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2019 Hieronder vindt u de tarieven van 2019 vanaf 1 april tot 1 oktober. Het tarief is 21,00 voor 2 personen, camper of caravan inclusief

Nadere informatie

de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet!

de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet! de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet! Westerbork, februari 2013 Beste familie, Het recreatieseizoen komt er weer aan! Het klinkt vreemd nu de eerste toertochten op

Nadere informatie

1.2 Deze voorwaarden maken deel uit van alle offertes en van overeenkomsten met opdrachtgevers.

1.2 Deze voorwaarden maken deel uit van alle offertes en van overeenkomsten met opdrachtgevers. Huurvoorwaarden Seizoen 2014 2015 Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verbintenissen, hetzij uit overeenkomst, hetzij uit de wet, tussen de Deventer Schouwburg

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren, verkopen en (ver)plaatsen

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren, verkopen en (ver)plaatsen Inhoudsopgave 1. Algemene regels 2. Voertuigen en betreden van de camping 3. Huisdieren 4. Regels voor bezoekers 5. Verhuren, verkopen en (ver)plaatsen 6. Bouwvoorschriften 7. Gas 8. Stroom 9. Water 10.

Nadere informatie

Overeenkomst Groene Daler. LEON Zeewolde

Overeenkomst Groene Daler. LEON Zeewolde Overeenkomst Groene Daler LEON Zeewolde Versie: januari 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Bevestigingsbrief... 3 Onze gegevens 3 Uw gegevens 3 Leveringadres 3 Geraamd jaarverbruik 3 Contractuele informatie.

Nadere informatie

Informatie voor u als jaargast

Informatie voor u als jaargast Informatie voor u als jaargast RCN Zeewolde 2017 JAARPLAATS ABC Aansluiting Bij de plaats worden aansluitingen geleverd op het elektriciteit-, waterleiding-, propaanen rioolnet en op het centrale antennesysteem.

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Begripsbepalingen 1. De huurder: degene (m/v) die op zijn of haar naam het vakantiehuis huurt. 2. De verhuurder: de eigenaar van het vakantiehuis of diens vertegenwoordiger.

Nadere informatie

Informatie en tarieven

Informatie en tarieven Informatie en tarieven 2019 Algemeen Januari Februari Maart April 1 1 2 3 4 5 6 5 1 2 3 9 1 2 3 14 1 2 3 4 5 6 7 2 7 8 9 10 11 12 13 6 4 5 6 7 8 9 10 10 4 5 6 7 8 9 10 15 8 9 10 11 12 13 14 3 14 15 16

Nadere informatie

Algemene voorwaarden La Lègerie

Algemene voorwaarden La Lègerie Algemene voorwaarden La Lègerie 1. Boekingen La Legèrie neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. La Lègerie behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen

Nadere informatie

Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten.

Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten. Beste Gast, Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten. We hopen dat het antwoord geeft op vele vragen die te maken

Nadere informatie

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist?

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Stapels lege dozen staan in de gang, klaar om in te pakken. De verhuizer is gebeld en de adreswijzigingen liggen klaar. U gaat nog één keer

Nadere informatie

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? U huurt een woning* bij Woonpalet en wil deze opzeggen. In deze brochure leest u wat daar bij komt kijken. Wij vertellen

Nadere informatie

Wat u moet regelen voordat u de sleutels inlevert

Wat u moet regelen voordat u de sleutels inlevert Opzeggen van de huur Wat u moet regelen voordat u de sleutels inlevert Wat u moet regelen voordat u d Huur opzeggen U kunt de huur van uw woning op elke dag van de maand opzeggen. Er geldt een opzegtermijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen.

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst

Nadere informatie

Ondergetekenden: A. verhuurder van tenthuis One Life Live It, hierna genoemd verhuurder en B.

Ondergetekenden: A. verhuurder van tenthuis One Life Live It, hierna genoemd verhuurder en B. HUUROVEREENKOMST TENTHUIS 1. PARTIJEN A. Verhuurder van tenthuis One Life Live it One Life Live It BV Hylkemaheerd 69 9736 JD Groningen Contactpersoon dhr. J. A. Bos T 06-145 89 274 W tenthuistehuur.nl

Nadere informatie

BOVAG-caravanpolis. Bovenstaande geldt voor de uitgebreide en beperkte dekking.

BOVAG-caravanpolis. Bovenstaande geldt voor de uitgebreide en beperkte dekking. BOVAG-caravanpolis Met de BOVAG-caravanpolis van Polis Direct bent u voordelig verzekerd tegen aantrekkelijke voorwaarden. U kunt kiezen voor een beperkte of een uitgebreide dekking. U start met 10% no-claimkorting

Nadere informatie

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige Huur opzeggen & verhuizen AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige woning de nodige aandacht. Ook voor het verlaten van uw huidige woning is er een aantal

Nadere informatie

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige Huur opzeggen & verhuizen AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige woning de nodige aandacht. Ook voor het verlaten van uw huidige woning is er een aantal

Nadere informatie

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. Januari 2014

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. Januari 2014 De VVE (en namens haar de beheerder van de Algemene Voorzieningen van de VVE) zal er op toezien, dat de afgesproken gedragsregels binnen de reikwijdte van het beheer van deze Algemene Voorzieningen (zwembad/

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden, inschrijf en plaatsingsbeleid. van kinderdagverblijf De Kleine Draeck

Aanvullende voorwaarden, inschrijf en plaatsingsbeleid. van kinderdagverblijf De Kleine Draeck Aanvullende voorwaarden, inschrijf en plaatsingsbeleid van kinderdagverblijf De Kleine Draeck Welkom bij kinderdagverblijf De Kleine Draeck In dit plaatsingsbeleid vindt u de mogelijkheden en de regels

Nadere informatie

Camping Het Klaverblad. Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2017

Camping Het Klaverblad. Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2017 Camping Het Klaverblad Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2017 Hieronder vindt u de tarieven van 2017 vanaf 1 april tot 1 oktober. Het tarief is 18,00 voor 2 personen, camper of caravan inclusief

Nadere informatie

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max.

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max. Camping Uit en Thuis ligt op de Brabantse Wal, een prachtig natuurgebied en toch dichtbij het centrum van het Bourgondische Bergen op Zoom. Jaarplaatsen voor (sta) caravans en chalets. Stacaravans te huur.

Nadere informatie

Reserveren bungalowpark Ik heb gereserveerd. Hoe betaal ik mijn vakantie? U kunt inloggen via uw omgeving, waarin u de termijnen en betaallink vindt.

Reserveren bungalowpark Ik heb gereserveerd. Hoe betaal ik mijn vakantie? U kunt inloggen via uw omgeving, waarin u de termijnen en betaallink vindt. Veel gestelde vragen Reserveren bungalowpark Ik heb gereserveerd. Hoe betaal ik mijn vakantie? U kunt inloggen via uw omgeving, waarin u de termijnen en betaallink vindt. Ik heb gereserveerd vanaf hoe

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk. Zo werkt het

Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk. Zo werkt het Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk Zo werkt het Incasseren en betalen via Mijn ING Zakelijk Een incasso- of betaalopdracht levert u gemakkelijk aan via Mijn ING Zakelijk. Daarin kunt u al

Nadere informatie

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Salland Natuur Fair: De Salland Natuur Fair 2015. Standhouder:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Het is verstandig om deze voorwaarden aandachtig te lezen. Zowel u, als de verhuurder, vinden hierin de rechten en plichten. Middels uw reservering bij de verhuurder, bevestigt u met

Nadere informatie

CAMPING CASA DI CACCIA

CAMPING CASA DI CACCIA A. ONTVANGST B. TV G. Bar - Restaurant - Pizzeria C. MEDISCHE E. TV H. koude douches D. Handicap J. Toiletten - Couches K. Spellplein en Animatie S. Bar op het strand R. Fietsverhuur Plaatsen Stacaravans

Nadere informatie

Stallingvoorwaarden Caravanstalling Zeewolde

Stallingvoorwaarden Caravanstalling Zeewolde Stallingvoorwaarden Caravanstalling Zeewolde De onderwerpen die aan bod komen zijn: 1. Toepasselijkheid 2. Stallingjaar/ openingstijden 3. Geboden, verboden 4. Aansprakelijkheid/ verzekering 5. Betalingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle kamers, die worden

Nadere informatie

Inschrijving Het inschrijven bij Kinderopvang Woudrichem is mogelijk per de 1e of de 16e van de maand.

Inschrijving Het inschrijven bij Kinderopvang Woudrichem is mogelijk per de 1e of de 16e van de maand. Protocol Huisregels en betalingsvoorwaarden Naam kind:. Omdat er in de organisatie altijd meerde cliënten tegelijk aanwezig zijn, is er door Kinderopvang Woudrichem in het protocol huisregels het volgende

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op: www.biblionu.nl. Reglement

Kijk voor meer informatie op: www.biblionu.nl. Reglement Kijk voor meer informatie op: www.biblionu.nl Reglement Inhoud Artikel 1 Inschrijving Artikel 2 Lenerspas Artikel 3 Vermissing of beschadiging van de lenerspas Artikel 4 Adreswijziging Artikel 5 Verlenging

Nadere informatie

Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden

Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden In deze folder leest u een uitleg van het huurcontract en de algemene huurvoorwaarden. In deze uitleg staan alle rechten en plichten voor u als huurder en

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Castricum;

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Castricum; CVDR Officiële uitgave van Castricum. Nr. CVDR617876_1 21 december 2018 Uitvoeringsregeling toeristenbelasting Castricum 2019 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Castricum; gelet

Nadere informatie

Een nieuwe. woning. U gaat een. woning. huren, wat nu?

Een nieuwe. woning. U gaat een. woning. huren, wat nu? Een nieuwe U gaat een huren, wat nu? Een nieuwe Welkom in uw nieuwe. Er komen veel zaken op u af en u moet de komende tijd heel wat regelen. In deze brochure leest u informatie over huren bij De Woonschakel,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 2018

Algemene Voorwaarden Versie 2018 Algemene Voorwaarden Versie 2018 Inhoud Algemene voorwaarden kampeerplaats Het waldhoorn... 2 A. Begripsbepaling... 2 B. De overeenkomst... 2 C. Betaling... 2 D. Annulering en tussentijdse beëindiging

Nadere informatie

Algemene voorwaarden toeristische plaatsen opgesteld 29-12-2014

Algemene voorwaarden toeristische plaatsen opgesteld 29-12-2014 Algemene voorwaarden toeristische plaatsen opgesteld 29-12-2014 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot gebruik van toeristische kampeerplaatsen van camping de Nesse. Artikel 1:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING ALGEMENE RESERVERINGS VOORWAARDEN: 1. De reservering is persoonlijk en niet-overdraagbaar en is geldig zodra u de bevestiging van de camping hebt ontvangen. Op de dag

Nadere informatie

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh).

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh). Tarieven van ons vakantiepark seizoen 0 Kamperen Kampeertarieven Comfort Comfort XL Supercomfort XL Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Kampeerplaats incl. personen,00,00,00,00 0,00,00,00,00,00

Nadere informatie

TARIEVEN CAMPING LAAG SEIZOEN. bezoekers : 2 per dag van 10u tot 22u. Dubbele as caravans zijn niet toegestaan op onze site

TARIEVEN CAMPING LAAG SEIZOEN. bezoekers : 2 per dag van 10u tot 22u. Dubbele as caravans zijn niet toegestaan op onze site Camping de la Croix Saint Martin*** Presqu'île St Martin Allée du camping - 99 Avenue des Graviers - 03200 Abrest / Vichy camping-vichy@orange.fr - www.camping-vichy.com - 04 70 32 67 74-06 10 94 70 90

Nadere informatie

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Standplaatsen Deelnemers dienen op de hoogte te zijn van de volgende groepen: Handel in reguliere goederen: De handelaar verkoopt goederen

Nadere informatie

Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende bewonersbijdragen

Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende bewonersbijdragen Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende bewonersbijdragen Iedere cliënt word in de gelegenheid gesteld om gebruik te maken van een pakket aanvullende producten en diensten zoals

Nadere informatie

Als u de huur opzegt De huuropzegging Opzegtermijn Bevestiging opzegging/definitieve datum huurbeëindiging Huuropzegging bij overlijden

Als u de huur opzegt De huuropzegging Opzegtermijn Bevestiging opzegging/definitieve datum huurbeëindiging Huuropzegging bij overlijden Als u de huur opzegt Voor de exacte voorwaarden van de huuropzegging verwijzen wij u naar de huurovereenkomst en de Algemene en bijzondere huurvoorwaarden. Ook kunt u de informatie vinden op onze website:

Nadere informatie

Tussen huur opzeggen. en sleutels inleveren

Tussen huur opzeggen. en sleutels inleveren Tussen huur opzeggen en sleutels inleveren Tussen huur opzeggen en sleutels inleveren! Verhuizen naar een andere woning betekent dat u een drukke tijd tegemoet gaat waarin allerlei zaken moeten worden

Nadere informatie

Verhuischecklist. De verhuischecklist. Een goede voorbereiding is het halve werk

Verhuischecklist. De verhuischecklist. Een goede voorbereiding is het halve werk Verhuischecklist De verhuischecklist Een goede voorbereiding is het halve werk Inleiding De verhuischecklist Zodra u weet dat u gaat verhuizen 2 Bovendien als u in een andere plaats gaat wonen 3 Bij de

Nadere informatie

Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende bewonersbijdragen

Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende bewonersbijdragen Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende bewonersbijdragen Iedere cliënt word in de gelegenheid gesteld om gebruik te maken van een pakket aanvullende producten en diensten zoals

Nadere informatie

Formulieren aangiftebiljet toeristenbelasting en bijbehorende toelichting. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schagen;

Formulieren aangiftebiljet toeristenbelasting en bijbehorende toelichting. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schagen; GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Schagen Nr. 263092 10 december 2018 Formulieren aangiftebiljet toeristenbelasting en bijbehorende toelichting Het college van burgemeester en wethouders van

Nadere informatie

Inhoud. Artikel 1 Inschrijving

Inhoud. Artikel 1 Inschrijving Inhoud Artikel 1 Inschrijving Artikel 2 Lenerspas Artikel 3 Vermissing of beschadiging van de lenerspas Artikel 4 Adreswijziging Artikel 5 Verlenging van de geldigheidsduur van de lenerspas Artikel 6 Beëindiging

Nadere informatie

Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende bewonersbijdragen

Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende bewonersbijdragen Toelichting op aanvullende producten en diensten en bijbehorende bewonersbijdragen Iedere cliënt word in de gelegenheid gesteld om gebruik te maken van een pakket aanvullende producten en diensten zoals

Nadere informatie

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan Schipholweg 96a, te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert op visitdenmark.nl/camping een wedstrijd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden d.d. 29 april 2016 Artikel 1: Definities De ondernemer: Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V. De recreant: degene die met de ondernemer een overeenkomst is aangegaan betreffende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden VOF van Hesteren Pagina 1 van 6 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal Angels

Nadere informatie

camping-informatie V-1-2016

camping-informatie V-1-2016 V-1-2016 camping-informatie Aankomst en vertrek Door inschrijving als gast wordt u geacht op de hoogte te zijn van de voorwaarden, het parkreglement en de kosten voor uw verblijf. Het parkreglement is

Nadere informatie

Huurovereenkomst. Inleiding INHOUDSOPGAVE

Huurovereenkomst. Inleiding INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE Inleiding 2 Het regelen van de overname 3 De huurovereenkomst 3 Tenaamstelling en medehuuderschap 4 De huurprijs 4 De fysieke oplevering 5 De eerste huurbetaling 5 Wonen naar wens 6 Aansluitingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

Overeenkomst Energielevering. LEON Zeewolde

Overeenkomst Energielevering. LEON Zeewolde Overeenkomst Energielevering LEON Zeewolde Versie: juli 2013 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Bevestigingsbrief... 3 Onze gegevens 3 Uw gegevens 3 Leveringadres 3 Geraamd jaarverbruik 3 Contractuele informatie.

Nadere informatie

Huur Betalen. 100% wonen

Huur Betalen. 100% wonen Huur Betalen 100% wonen : hoe gaat dat in z n werk? Bij het huren van uw woning heeft u een huurovereenkomst getekend. In deze overeenkomst en in de algemene bepalingen staan uw rechten en plichten beschreven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kampeerterrein De Lievelinge te Vuren

Algemene voorwaarden Kampeerterrein De Lievelinge te Vuren Algemene voorwaarden Kampeerterrein De Lievelinge te Vuren Artikel 1: Definities De ondernemer: Camping De Lievelinge BV. De recreant: degene die met de ondernemer een overeenkomst is aangegaan inzake

Nadere informatie

Verhuizen. Wat u moet weten als u gaat verhuizen

Verhuizen. Wat u moet weten als u gaat verhuizen Verhuizen Wat u moet weten als u gaat verhuizen Inhoudsopgave 5 6 7 8 9 10 11 De huur opzeggen De huuropzegging intrekken Uw woning opleveren Overname Heeft u iets veranderd? Wel of geen inspectie van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

Huisregels Woonhotel Rotterdam

Huisregels Woonhotel Rotterdam Naam : Kamer : Aankomst : Vertrek : Huishoudelijk reglement Woonhotel Rotterdam Tijdelijk Thuis in een Wereldstad Welkom! Tijdens het verblijf in het Woonhotel Rotterdam dient de gast zich aan de Huisregels

Nadere informatie

Wat u moet weten over verhuizen

Wat u moet weten over verhuizen U gaat verhuizen U gaat binnenkort verhuizen. Een tijd waarin u de nodige zaken moet regelen. Zo kunt u bezig zijn met klussen in uw nieuwe woning, verhuisberichten sturen en verhuizen. Dat allemaal voordat

Nadere informatie

Reserveren. DUNESPOT Heeft geen extra faciliteiten, dit zijn de rode plaatsen op de plattegrond.

Reserveren. DUNESPOT Heeft geen extra faciliteiten, dit zijn de rode plaatsen op de plattegrond. WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE PLAATSEN? Alle plaatsen hebben 16 ampère stroom en zijn in de duinen gelegen, het verschil zit hem in de faciliteiten bij de plaats. Reserveren BEACHSPOT Zijn de tentplaatsen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

Werkloos? Weener XL helpt u op weg naar werk

Werkloos? Weener XL helpt u op weg naar werk Werkloos? Weener XL helpt u op weg naar werk Hulp op weg naar inkomen Soms gebeuren er dingen in het leven die u liever anders had gezien. U wordt werkloos of mag minder uren werken, uw relatie strandt.

Nadere informatie

TOERISTISCH RESERVEREN

TOERISTISCH RESERVEREN TOERISTISCH RESERVEREN WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE PLAATSEN? Alle plaatsen hebben 16 ampère stroom en zijn in de duinen gelegen, het verschil zit hem in de faciliteiten bij de plaats. BEACHSPOT Zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee.

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. Algemene voorwaarden pagina 1 van 4 Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. 1. Toepassing Deze voorwaarden vormen één geheel met de overige informatie op www.zwartenhoeksestee.nl

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Wedding & Eventplanner combinatie

Aanmeldingsformulier Wedding & Eventplanner combinatie Aanmeldingsformulier Wedding & Eventplanner combinatie verzenden / / Te Geboortedatum / / Te Adres Postcode Telefoon Mobiel E-mail Website Wenst deel te nemen aan de opleiding : Groepscombinatie opleiding

Nadere informatie

Overleg het inpakken in ieder geval met uw verhuizer Begin met inpakken, zodra u de verhuisdozen in huis hebt. Er gaat meer tijd in zitten dan u

Overleg het inpakken in ieder geval met uw verhuizer Begin met inpakken, zodra u de verhuisdozen in huis hebt. Er gaat meer tijd in zitten dan u In de hectiek van verhuizen is het altijd handig om puntsgewijs de regelzaken inzichtelijk te hebben en stuk voor stuk te kunnen afvinken. Dit geeft de zekerheid dat alles gedaan is. HUURCHECK heeft een

Nadere informatie