Catalogus. jouw motivatie onze ervaring. catalogus-tlec.indd :40

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Catalogus. jouw motivatie onze ervaring. catalogus-tlec.indd 1 27-08-13 14:40"

Transcriptie

1 Catalogus jouw motivatie onze ervaring catalogus-tlec.indd :40

2 DE BOEKEN KEUZE Voor de cursus vakdiploma beroepsvervoer kun je kiezen uit verschillende boeken met bijbehorende service. De BASIC boeken zijn simpele lesboeken, de LITE boeken zijn simpele lesboeken met 3 proefexamens. De FULL editie boeken zijn uitgebreide lesboeken en uitgebreide oefenboeken. De FULL editie boeken zijn te bestellen in een handig compact A5 formaat of in een A4 formaat met grote letters. Bij de FULL editie is daarnaast inbegrepen de ondersteuning per en telefoon, alle benodigde wetboeken en website toegang om aanvullend online te oefenen. catalogus-tlec.indd :40

3 BASIC boek LITE boek FULL boek simpele lesteksten simpele lesteksten 3 proefexamens uitgebreide lesteksten oefeningen en proefexamens ondersteuning /telefoon online oefenen via de website benodigde wetboeken catalogus-tlec.indd :40

4 DE BASIC & LITE EDITIE BOEKEN catalogus-tlec.indd 4 De BASIC & LITE editie boeken zijn zeer eenvoudige boeken. De BASIC boeken bevatten een korte kernachtige lestekst over de examentermen. De LITE boeken hebben daar extra 3 proefexamens met antwoorden bij :40

5 Bij de BASIC en de LITE boeken zit geen ondersteuning. De cursist doet zijn studie volledig zelfstandig. De wetboeken die gebruikt mogen worden op het examen zijn standaard niet erbij geleverd, maar kunnen apart besteld worden. Er is geen toegang tot de website om aanvullend vragen te oefenen. De inlogcode kan extra besteld worden. Wie uitgebreide lesboeken en oefenboeken wil voor zijn studie, met ondersteuning en de bijgeleverde wetboeken en het oefenen op de website kiest beter voor de FULL editie boeken. catalogus-tlec.indd :40

6 DE FULL EDITIE BOEKEN catalogus-tlec.indd 6 Onze FULL service editie boeken bereiden je optimaal voor op het examen. Je kunt hierbij kiezen tussen een zelfstudie (e-learning) of klassikale lessen (klaslokaal). Beginnen met e-learning en later nog lesdaegn bijkopen is uiteraard ook geen probleem :40

7 E-learning Ondersteuning Wetboeken op de website staan de antwoordmodellen, toelichtingen, examentips en extra aanvullende oefenexamens. we staan 7 dagen per week van 8 uur tot 21 uur voor je klaar om je te helpen via de of de telefoon. bij de FULL editie boeken worden de wetboeken/ naslagwerken geleverd die je tijdens het examen mag gebruiken om in op te zoeken. catalogus-tlec.indd :40

8 basic & lite boeken BASIC editie boeken bestaan uit boeken met simpele lesteksten. LITE editie boeken bestaan uit boeken met simpele lesteksten en 3 proefexamens simpele lesteksten zonder uitgebreide voorbeelden geen ondersteuning geen wetboeken bijgeleverd geen uitgebreide oefeningen geen website toegang bedrijfsmanagement personeelsmanagement wegvervoer & internationaal goederen calculatie fi nancieel management basic editie compleet 318,00 lite edite compleet 667,80 catalogus-tlec.indd :41

9 basic & lite losse boeken bedrijfsmanagement BASIC BOEK 58,30 LITE BOEK 116,60 wegvervoer goederen BASIC BOEK 58,30 LITE BOEK 116,60 personeelsmanagement BASIC BOEK 58,30 LITE BOEK 116,60 internationaal goederen BASIC BOEK 58,30 LITE BOEK 116,60 calculatie BASIC BOEK 58,30 LITE BOEK 116,60 financieel management BASIC BOEK 58,30 LITE BOEK 116,60 catalogus-tlec.indd :41

10 FULL editie boeken Het FULL pakket bestaat uit: Uitgebreide lesboeken met voorbeelden en uitleg Uitgebreide werkboeken met oefeningen, proefexamens en antwoorden Ondersteuning per e-maiil en telefoon 7 dagen per week van 8 uur tot 21 uur Toegang tot website voor extra informatie en online examens oefenen Alle benodigde wetboeken inclusief Nadien (losse) lesdagen bijbestellen mogelijk. bedrijfsmanagement personeelsmanagement wegvervoer & internationaal goederen calculatie fi nancieel management A5 boeken 1.007,00 A4 boeken 1.325,00 catalogus-tlec.indd :41

11 FULL editie losse boeken bedrijfsmanagement A5 boeken 180,20 A4 boeken 233,20 wegvervoer goederen A5 boeken 180,20 A4 boeken 233,20 personeelsmanagement A5 boeken 180,20 A4 boeken 233,20 internationaal goederen A5 boeken 180,20 A4 boeken 233,20 calculatie A5 boeken 180,20 A4 boeken 233,20 financieel management A5 boeken 180,20 A4 boeken 233,20 catalogus-tlec.indd :41

12 klassikaal compleet Het klassikaal pakket bestaat uit: Uitgebreide lesboeken met voorbeelden en uitleg Uitgebreide werkboeken met oefeningen, proefexamens en antwoorden Ondersteuning per e-maiil en telefoon 7 dagen per week van 8 uur tot 21 uur 12 lesdagen voor alle transportmodules naar keuze uit onze planning bedrijfsmanagement personeelsmanagement wegvervoer & internationaal goederen calculatie fi nancieel management A5 boeken & lesdagen 2.822,00 A4 boeken & lesdagen 3.140,00 catalogus-tlec.indd :41

13 klassikaal losse modules bedrijfsmanagement A5 boeken & 1 lesdag 361,70 A4 boeken & 1 lesdag 414,70 wegvervoer goederen A5 boeken & 2 lesdagen 543,20 A4 boeken & 2 lesdagen 596,20 personeelsmanagement A5 boeken & 1 lesdag 361,70 A4 boeken & 1 lesdag 414,70 internationaal goederen A5 boeken & 1 lesdag 361,70 A4 boeken & 1 lesdag 414,70 calculatie A5 boeken & 3 lesdagen 724,70 A4 boeken & 3 lesdagen 777,70 financieel management A5 boeken & 4 lesdagen 906,20 A4 boeken & 4 lesdagen 959,20 catalogus-tlec.indd :41

14 wetboeken pakket Bij sommige examens mag je wetboeken gebruiken om tijdens het examen in op te zoeken. Voor wie de BASIC of LITE boeken heeft gekozen en de naslagwerken wil bij bestellen. BIj de FULL editie boeken worden de naslagwerken er standaard bij geleverd en hoeven dus niet apart besteld te worden. personeelsmanagement wegvervoer & internationaal goederen wetboeken 150,00 catalogus-tlec.indd :41

15 wetboeken per module bedrijfsmanagement geen naslagwerken voor het examen wegvervoer goederen AVC, WWG-RWG en Regeling Voertuigen 40,00 personeelsmanagement CAO & Arbeidstijdenwetgeving 30,00 internationaal goederen CMR, WWG-RWG en Landendocumentatie 90,00 calculatie geen naslagwerken voor het examen financieel management geen naslagwerken voor het examen catalogus-tlec.indd :41

16 inlogcodes Voor wie de BASIC of LITE boeken besteld heeft en toch aanvullend wil oefenen kan per week of per maand inlogcodes aanvragen. Voor wie de FULL editie boeken besteld heeft, dit zit standaard bij de boeken geleverd. De inlogcode bij de FULL editie boeken is geldig gedurende je gehele studieduur. De examen financieel management en calculatie zijn (voor een deel) open vraagstelling. De oefeningen op de website voor deze twee modules bevatten enkel meerkeuze vragen en geen open vraagstelling. Wil je je optimaal voorbereiden op de examens financieel en calculatie met oefeningen, dan schaf je het beste de FULL editie boeken met uitgebreide oefeningen en proefexamens aan voor deze twee modules. catalogus-tlec.indd :41

17 inlogcode per module bedrijfsmanagement inlogcode 1 week 48,40 inlogcode 1 maand 72,60 wegvervoer goederen inlogcode 1 week 48,40 inlogcode 1 maand 72,60 personeelsmanagement inlogcode 1 week 48,40 inlogcode 1 maand 72,60 internationaal goederen inlogcode 1 week 48,40 inlogcode 1 maand 72,60 calculatie inlogcode 1 week 48,40 inlogcode 1 maand 72,60 financieel management inlogcode 1 week 48,40 inlogcode 1 maand 72,60 catalogus-tlec.indd :41

18 Individual cursus 5.862,50 De individual cursus is een zeer persoonlijke cursus. Naast de FULL editie A4 boeken met de uitgebreide lesboeken, werkboeken, benodigde wetboeken en website toegang krijg je als extra: je eigen persoonlijke coach die 7 dagen per week van 8-21 uur bereikbaar is 12 lesdagen en 12 herhalingsdagen naar keuze uit onze planning 6 keer 3 uur priveles in overleg met je coach extra persoonlijke begeleiding nodig? catalogus-tlec.indd :41

19 Incompany cursus Heb je zelf een groep cursisten voor goederenvervoer en wil je graag de cursus georganiseerd hebben op je eigen locatie of een locatie bij je in de buurt dan kunnen we in overleg een planning op maat maken. Hoe groter je groep cursisten hoe voordeliger het per persoon gaat zijn. Onderstaande prijzen gaan uit van het leveren van de lesmaterialen op A4 FULL editie, wetboeken, websitetoegang, 12 lesdagen of 24 lesavonden en ondersteuning per en telefoon. Je zorgt dan zelf voor een geschikte locatie en eventueel de catering faciliteiten. 4 personen 3.745,00 per persoon 5 personen 3.261,00 per persoon 6 personen 2.938,33 per persoon 7 personen 2.707,86 per persoon 8 personen 2.535,00 per persoon 9 personen 2.400,56 per persoon 10 personen 2.293,00 per persoon 11 personen 2.205,00 per persoon 12 personen 2.131,67 per persoon 13 personen 2.069,62 per persoon 14 personen 2.016,43 per persoon 15 personen 1.970,33 per persoon catalogus-tlec.indd :41

20 alle genoemde prijzen zijn inclusief de wettelijke btw alle genoemde prijzen zijn exclusief examenkosten administratiekosten per bestelling 10,00 De meest recente geldende prijzen staan op gepubliceerd. TLEC VAKDIPOMA adviseur: Ron Niens TLEC Nederland Weegschaalstraat CW Eindhoven catalogus-tlec.indd :41

vakdiploma beroepsvervoer Prijslijst

vakdiploma beroepsvervoer Prijslijst vakdiploma beroepsvervoer Prijslijst We bieden het lesmateriaal aan in verschillende vormen, BASIC, LITE en FULL, INDIVIDUAL en IN-COMPANY 1. Het pakket Basic zijn uitgewerkte eindtermen. Dit pakket is

Nadere informatie

vakdiploma beroepsvervoer prijslijst meest actuele prijzen staan op www.tlec.nl

vakdiploma beroepsvervoer prijslijst meest actuele prijzen staan op www.tlec.nl vakdiploma beroepsvervoer prijslijst meest actuele prijzen staan op www.tlec.nl TLEC SIMPEL Bij de TLEC simpel cursus bepalen wij alles voor je. Simpel, dan hoef je verder niet na te denken of puzzelen.

Nadere informatie

prijslijst vakdiploma beroepsvervoer meest actuele prijzen/planning staan op www.tlec.nl planning.indd 1 26-01-14 18:08

prijslijst vakdiploma beroepsvervoer meest actuele prijzen/planning staan op www.tlec.nl planning.indd 1 26-01-14 18:08 prijslijst vakdiploma beroepsvervoer meest actuele prijzen/planning staan op www.tlec.nl planning.indd 1 26-01-14 18:08 WIJ STEUNEN DE STRIJD TEGEN DE SPIERZIEKTE ALS WWW.TOURDUALS.NL TO U DU R /\ LS LOGISTIEKE

Nadere informatie

Met jouw motivatie en onze ervaring gaat het zeker slagen. vakbekwaam verder

Met jouw motivatie en onze ervaring gaat het zeker slagen. vakbekwaam verder Met jouw motivatie en onze ervaring gaat het zeker slagen vakbekwaam verder Bij TLEC kun je terecht voor het Ondernemerexamen beroepsvervoer. Wij zijn met name gespecialiseerd in het diploma voor het goederenvervoer,

Nadere informatie

vakdiploma beroepsvervoer Met jouw motivatie en onze ervaring gaat het zeker slagen informatiefolder.indd 1 27-08-13 14:55

vakdiploma beroepsvervoer Met jouw motivatie en onze ervaring gaat het zeker slagen informatiefolder.indd 1 27-08-13 14:55 vakdiploma Met jouw motivatie en onze ervaring gaat het zeker slagen beroepsvervoer informatiefolder.indd 1 27-08-13 14:55 Bij TLEC kun je terecht voor het Ondernemerexamen beroepsvervoer. Wij zijn gespecialiseerd

Nadere informatie

Met jouw motivatie en onze ervaring gaat het zeker slagen. vakbekwaam verder

Met jouw motivatie en onze ervaring gaat het zeker slagen. vakbekwaam verder Met jouw motivatie en onze ervaring gaat het zeker slagen vakbekwaam verder Bij TLEC kun je terecht voor het Ondernemerexamen beroepsvervoer. Wij zijn met name gespecialiseerd in het diploma voor het goederenvervoer,

Nadere informatie

VAKDIPLOMA BEROEPSGOEDERENVERVOER. jouw motivatie & onze ervaring

VAKDIPLOMA BEROEPSGOEDERENVERVOER. jouw motivatie & onze ervaring VAKDIPLOMA BEROEPSGOEDERENVERVOER jouw motivatie & onze ervaring gecertificeerd opleider transport & logistiek official partner GINAF RALLY POWER vakdiploma beroepsgoederenvervoer TLEC 8 CURSUS 10 EXAMEN

Nadere informatie

Cursus Vakdiploma Beroepsvervoer

Cursus Vakdiploma Beroepsvervoer Cursus Vakdiploma Beroepsvervoer Flexibiliteit en een brede inzetbaarheid zijn zeer belangrijke meerwaardes die wij onze klanten met zekerheid kunnen bieden. 2 Cursus Vakdiploma Beroepsvervoer Cursus Examen

Nadere informatie

prijslijst & planning

prijslijst & planning prijslijst & planning vakdiploma beroepsvervoer meest actuele prijzen/planning staan op www.tlec.nl planning.indd 1 26-01-14 18:08 > (even lezen) UITLEG OVER PLANNING LOCATIE UTRECHT De

Nadere informatie

HANDLEIDING. cursus vakdiploma beroepsgoederenvervoer. www.tlec.nl

HANDLEIDING. cursus vakdiploma beroepsgoederenvervoer. www.tlec.nl HANDLEIDING cursus vakdiploma beroepsgoederenvervoer www.tlec.nl KANTOORADRES WEEGSCHAALSTRAAT 3 5632 CW EINDHOVEN HOOFDLESLOCATIE TASVELD 9 B/C 3417 XS MONTFOORT ADVISEUR: RON NIENS +31 646 266 367 RON@TLEC.NL

Nadere informatie

handleiding cursus tlec

handleiding cursus tlec handleiding cursus tlec algemene informatie Wanneer u het Getuigschrift Vakbekwaamheid wilt behalen zijn de vier basismodules nodig te weten bedrijfsmanagement, personeelsmanagement, financieel management

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE PLANNING!

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE PLANNING! BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE PLANNING! B BEDRIJFSMANAGEMENT voor goederen, bus en taxi 1 lesdag P PERSONEELSMANAGEMENT voor goederen, bus en taxi 1 lesdag C CALCULATIE voor goederen, bus en taxi 3 lesdagen

Nadere informatie

Vakbekwaamheid Beroepsgoederenvervoer

Vakbekwaamheid Beroepsgoederenvervoer Vakbekwaamheid Beroepsgoederenvervoer 2009 1 Informatieblad voor toekomstige ondernemers in het Goederenvervoer, Personenvervoer Bus en Personenvervoer Taxi De opleiding voor Ondernemer in het Goederenvervoer,

Nadere informatie

Examendata Financieel Management en Calculatie

Examendata Financieel Management en Calculatie Rijswijk, 27 juli 2008 Geachte dames en heren, In juni van dit jaar heeft het exameninstituut SEB Beroepsvervoer, ons, de examendata voor het 2 e halfjaar van 2008 doorgegeven. Vanaf januari 2008 zal de

Nadere informatie

Opleidingsinformatie Basisopleiding Schoonmaken + Module Traditioneel

Opleidingsinformatie Basisopleiding Schoonmaken + Module Traditioneel Opleidingsinformatie Basisopleiding Schoonmaken + Module Traditioneel Hieronder zetten we de belangrijkste informatie over de opleiding voor u op een rijtje. Wist u overigens dat SVS het hoogste slagingspercentage

Nadere informatie

Bestelformulier Inburgeren - voor KleurRijker 2012

Bestelformulier Inburgeren - voor KleurRijker 2012 Bestelformulier Inburgeren - voor KleurRijker 2012 Naam instelling Bezorgadres Postcode Plaats Factuuradres Postcode Plaats Contactpersoon E-mail Telefoonnummer Datum Uw referentie Gewenste aantal inlogcodes

Nadere informatie

SCT Vervoersopleidingen BV Postbus 3114 2280 GC Rijswijk : 070 319 95 82 : www.sctvervoersopleidingen.nl : info@sctvervoersopleidingen.

SCT Vervoersopleidingen BV Postbus 3114 2280 GC Rijswijk : 070 319 95 82 : www.sctvervoersopleidingen.nl : info@sctvervoersopleidingen. SCT Vervoersopleidingen B.V. 1 3/8/2011 SCT Vervoersopleidingen BV Postbus 3114 2280 GC Rijswijk : 070 319 95 82 : www.sctvervoersopleidingen.nl : info@sctvervoersopleidingen.nl Bezoekadres: Treubstraat

Nadere informatie

SCT Vervoersopleidingen BV Postbus 3114 2280 GC Rijswijk : 070 319 95 82 : www.sctvervoersopleidingen.nl : info@sctvervoersopleidingen.

SCT Vervoersopleidingen BV Postbus 3114 2280 GC Rijswijk : 070 319 95 82 : www.sctvervoersopleidingen.nl : info@sctvervoersopleidingen. SCT Vervoersopleidingen BV Postbus 3114 2280 GC Rijswijk : 070 319 95 82 : www.sctvervoersopleidingen.nl : info@sctvervoersopleidingen.nl Bezoekadres: Treubstraat 27 2288 EH Rijswijk ZH SCT Vervoersopleidingen

Nadere informatie

Bezoekadres: Treubstraat 27 2288 EH Rijswijk ZH

Bezoekadres: Treubstraat 27 2288 EH Rijswijk ZH SCT Vervoersopleidingen BV Postbus 3114 2280 GC Rijswijk : 070 319 95 82 : 084 711 75 24 : www.sctvervoersopleidingen.nl : info@sctvervoersopleidingen.nl Bezoekadres: Treubstraat 27 2288 EH Rijswijk ZH

Nadere informatie

Open trainingen najaar 2015

Open trainingen najaar 2015 Open trainingen najaar 2015 De volgende cursussen hebben we voor u op de kalender gezet: Basis Bedrijfshulpverlening (BHV) (4 dagdelen): - Dagtraining in Veghel : 30/09 (EHBO) + 07/10/2015 (Brand) of -

Nadere informatie

Vakbekwaamheid: u toont dit aan met een erkend vakdiploma ondernemer beroepsvervoer.

Vakbekwaamheid: u toont dit aan met een erkend vakdiploma ondernemer beroepsvervoer. SubCo Ondernemersopleiding Beroepsgoederenvervoer Voordat je aan de slag kunt als ondernemer in het beroepsgoederenvervoer over de weg (nationaal en internationaal), moet je voldoen aan een aantal wettelijke

Nadere informatie

Opleidingsinformatie Basisopleiding Schoonmaken + Module Particulieren

Opleidingsinformatie Basisopleiding Schoonmaken + Module Particulieren Opleidingsinformatie Basisopleiding Schoonmaken + Module Particulieren Hieronder zetten we de belangrijkste informatie over de opleiding voor u op een rijtje. Wist u overigens dat SVS het hoogste slagingspercentage

Nadere informatie

BBD nail academy cursusinformatie

BBD nail academy cursusinformatie BBD nail academy cursusinformatie Alle opleidingen van BBD op een rij BBD basic 10 dgn 699,- BBD allround 14 dgn 799,- BBD professional 20 dgn 999,- BBD acryl basis 499,- BBD gel basis 499,- BBD fresh

Nadere informatie

Beoordeling. h2>klacht

Beoordeling. h2>klacht Rapport 2 h2>klacht Verzoeker klaagt erover dat de Stichting Examenbureau voor het Beroepsvervoer zijn verzoek om restitutie van het examengeld voor de module Voertuigmanagement op 7 oktober 2007 heeft

Nadere informatie

Opleidingen Personeel & Arbeid

Opleidingen Personeel & Arbeid VOORJAAR 2015 Zo investeer ik in mijn eigen toekomst... Opleidingen Personeel & Arbeid van Rendement Bekijk alle Opleidingen Personeel & Arbeid klik hier 2 Opleidingen Personeel & Arbeid van Rendement

Nadere informatie

Modulaire Opleiding Professionele Schuldhulpverlening

Modulaire Opleiding Professionele Schuldhulpverlening Modulaire Opleiding Professionele Schuldhulpverlening STEL UW EIGEN OPLEIDINGSPAKKET SAMEN, AFGESTEMD OP UW WENSEN EN ERVARING. Vanaf het maart 2010 biedt Daniels & Dekkers de mogelijkheid u als professioneel

Nadere informatie

inburgering participatie KleurRijker: taal, inburgering en participatie Overzicht van modules en prijzen

inburgering participatie KleurRijker: taal, inburgering en participatie Overzicht van modules en prijzen aal inburgering participatie KleurRijker: taal, inburgering en participatie Overzicht van modules en prijzen 1. Productenoverzicht 2. Doorlooptijden en invulling 3. Prijzen 1. Productenoverzicht De methodes

Nadere informatie

Heb ik die nodig dan?

Heb ik die nodig dan? Heeft u al een vervoervergunning? Heb ik die nodig dan? Kwaliteit in transport begint bij de NIWO Kijk snel hoe de NIWO u kan helpen >>> Vervoert u goederen voor rekening en risico van een derde of bent

Nadere informatie

2. Overzicht van modules en prijzen

2. Overzicht van modules en prijzen 2. 1. Blokken en domeinen 2. Doorlooptijden en invulling 3. Prijzen 1. Blokken en domeinen De methode KleurRijker dekt het taalniveau vanaf A0 + (zeer beperkte kennis van de Nederlandse taal, gealfabetiseerd)

Nadere informatie

De SVS-docent heeft uitgebreide ervaring met de doelgroep en is deskundig én vakkundig op het gebied van vloeronderhoud.

De SVS-docent heeft uitgebreide ervaring met de doelgroep en is deskundig én vakkundig op het gebied van vloeronderhoud. Opleidingsinformatie Basisopleiding Vloeronderhoud Hieronder zetten we de belangrijkste informatie over de opleiding voor u op een rijtje. Wist u overigens dat SVS het hoogste slagingspercentage heeft

Nadere informatie

ADR cursussen voor VRACHTWAGENCHAUFFEURS A l g e m e n e I n l i c h t i n g e n Programma 2012 N S C H R I J V I N G S F O R M U L I E R

ADR cursussen voor VRACHTWAGENCHAUFFEURS A l g e m e n e I n l i c h t i n g e n Programma 2012 N S C H R I J V I N G S F O R M U L I E R ADR cursussen voor VRACHTWAGENCHAUFFEURS A l g e m e n e I n l i c h t i n g e n Programma 2012 N S C H R I J V I N G S F O R M U L I E R ADR VERVOLMAKING (verlenging van het getuigschrift ) De geldigheid

Nadere informatie

DELFTSE METHODE. 30 jaar Delftse methode: praktijkgericht, onconventioneel en natuurlijk. www.delftsemethode.nl

DELFTSE METHODE. 30 jaar Delftse methode: praktijkgericht, onconventioneel en natuurlijk. www.delftsemethode.nl 30 jaar Delftse methode: praktijkgericht, onconventioneel en natuurlijk www.delftsemethode.nl OVER DE DELFTSE METHODE Snel en effectief Nederlands leren doe je met de Delftse methode. De Delftse methode

Nadere informatie

Informatieblad. Opleiding adembescherming voor de bedrijfshulpverlener

Informatieblad. Opleiding adembescherming voor de bedrijfshulpverlener Informatieblad Opleiding adembescherming voor de bedrijfshulpverlener Waarom kiezen voor ccb groep? In 3 dagen uw diploma adembescherming voor de bedrijfshulpverlener van het NIBHV behalen vaardigheden

Nadere informatie

Zie onder bevindingen of volledige tekst voor de volledige tekst van het rapport.

Zie onder bevindingen of volledige tekst voor de volledige tekst van het rapport. Rapport 2 h2>klacht Beoordeling Conclusie Aanbeveling Onderzoek Bevindingen Klacht Verzoeker klaagt erover dat de Stichting Examenbureau Beroepsvervoer (SEB) hem voor het ondernemersexamen taxivervoer

Nadere informatie

Informatieblad. Opleiding beheerder brandmeldinstallatie (BBMI)

Informatieblad. Opleiding beheerder brandmeldinstallatie (BBMI) Informatieblad Opleiding beheerder brandmeldinstallatie (BBMI) Waarom kiezen voor ccb groep? In 1,5 dagen uw diploma Beheerder brandmeldinstallatie behalen interactief lesprogramma met veel ruimte voor

Nadere informatie

Informatieblad. Opleiding beheerder brandmeldinstallatie (BBMI)

Informatieblad. Opleiding beheerder brandmeldinstallatie (BBMI) Informatieblad Opleiding beheerder brandmeldinstallatie (BBMI) Waarom kiezen voor ccb groep? In 1,5 dagen uw diploma Beheerder brandmeldinstallatie behalen interactief lesprogramma met veel ruimte voor

Nadere informatie

Basisopleiding. Uitzendarbeid- Informatiefolder voor Federgon-leden

Basisopleiding. Uitzendarbeid- Informatiefolder voor Federgon-leden Basisopleiding Uitzendarbeid- In formatiefolder najaar 2013 Informatiefolder voor Federgon-leden Beste opleidingsverantwoordelijke, In een dynamische sector als de onze, waar alles draait om mensen, is

Nadere informatie

PRIJZEN. HONDENDEKEN: 6 of 10 euro (kleiner of groter 50 cm) WESTERN ZADELDOEK: 10 euro 6 euro (zonder vulling)

PRIJZEN. HONDENDEKEN: 6 of 10 euro (kleiner of groter 50 cm) WESTERN ZADELDOEK: 10 euro 6 euro (zonder vulling) Al onze prijzen zijn wassen, drogen, ontsmetten en BTW Al onze prijzen zijn wassen, drogen, ontsmetten en BTW inbegrepen. Al onze prijzen zijn wassen, drogen, ontsmetten en BTW Al onze prijzen zijn wassen,

Nadere informatie

Informatieblad. Opleiding ploegleider BHV

Informatieblad. Opleiding ploegleider BHV Informatieblad Opleiding ploegleider BHV Waarom kiezen voor ccb groep? interactief lesprogramma met veel ruimte voor stellen van vragen vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving) inpandig

Nadere informatie

INFORMATIE VRAGEN OVER CURSUSSEN

INFORMATIE VRAGEN OVER CURSUSSEN INFORMATIE VRAGEN OVER CURSUSSEN Je wil een cursus volgen, maar je wil eerst meer informatie krijgen. Welke vragen moet je stellen? Wat moet je doen? 1 Lees de tekst op blad 2 en maak de oefening op blad

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. De directie van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR),

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. De directie van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR), STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 36295 21 oktober 2015 Regeling Tarieven CBR De directie van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR), Gelet op

Nadere informatie

BBD cursus informatie

BBD cursus informatie BBD cursus informatie Nail Level Dé onderwijsmethode voor nagelspecialisten Waarom Nail Level? Nail Level... Bevat alles wat een nagelspecialist moet kennen en kunnen. Bevat duidelijke stappenplannen met

Nadere informatie

Studiegids training praktijkgerichte productieleider

Studiegids training praktijkgerichte productieleider Studiegids training praktijkgerichte productieleider Inhoud Inhoud... 2 1. Inhoudelijke informatie... 3 1.1 Beschrijving van de training... 3 1.2 Modules... 4 1.3 Opbouw van de training... 6 1.4 E-learningplatform...

Nadere informatie

Documentatie standen- en sponsorborden

Documentatie standen- en sponsorborden Documentatie standen- en sponsorborden Geachte sportliefhebber, Voor u ligt de documentatie van onze standen-, prijzen- en sponsorborden. In de loop der jaren is een uitgebreid programma van standaard

Nadere informatie

Opleiding Nagelstyling Brochure

Opleiding Nagelstyling Brochure Opleiding Nagelstyling Brochure www.simply-you.nl www.simply-you-webwinkel.nl info@simply-you.nl tel: 0645752514 Algemene informatie opleidingen Het vak nagelstyling wint de laatste jaren enorm aan populariteit.

Nadere informatie

PRAKTIJKDIPLOMA ONDERNEMER MKB

PRAKTIJKDIPLOMA ONDERNEMER MKB in één kwartaal je ondernemingsplan PRAKTIJKDIPLOMA ONDERNEMER MKB de opvolger van middenstand-aov ZELFSTUDIE met de NOI-methode MET ZELFSTUDIE GOED VOORBEREID Jaarlijks verschijnt een flink aantal 'starters'

Nadere informatie

Brandmeldinstallaties

Brandmeldinstallaties Brandmeldinstallaties 1 Welkom bij Bedankt voor het downloaden van de brochure Opleidingen Brandmeldinstallaties. (BVO) biedt verschillende technische opleidingen aan voor medewerkers van installatiebedrijven/branddetectiebedrijven

Nadere informatie

Informatieblad. Opleiding kinder-ehbo

Informatieblad. Opleiding kinder-ehbo Informatieblad Opleiding kinder-ehbo Waarom kiezen voor ccb groep? interactief lesprogramma met veel ruimte voor stellen van vragen vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving) ruime

Nadere informatie

Informatieblad basisopleiding BHV

Informatieblad basisopleiding BHV Informatieblad basisopleiding BHV Waarom kiezen voor ccb groep? interactief lesprogramma met veel ruimte voor stellen van vragen vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving) inpandig

Nadere informatie

Calibris Academie prijslijst

Calibris Academie prijslijst Calibris Academie prijslijst Calibris Academie is hét online opleidingsinstituut voor bedrijven en overheid. We ondersteunen organisaties om een lerende organisatie te worden door samen met u een eigen

Nadere informatie

Informatieblad. Opleiding basisveiligheid VCA

Informatieblad. Opleiding basisveiligheid VCA Informatieblad Opleiding basisveiligheid VCA Waarom kiezen voor ccb groep? In 1 dag uw VCA diploma halen interactief lesprogramma met veel ruimte voor stellen van vragen inpandig praktijkhuis, uitstekende

Nadere informatie

Sport Adviseur 3 e druk

Sport Adviseur 3 e druk Service document examenstructuur Sport Adviseur 3 e druk voor het mbo Datum 1 augustus 2014 Voor welke ROC s is dit servicedocument bedoeld? Dit servicedocument is bedoeld voor alle ROC s die hun leerlingen

Nadere informatie

TaalCompleet: e-learning Hoe werkt het? Nederlands

TaalCompleet: e-learning Hoe werkt het? Nederlands TaalCompleet: e-learning Hoe werkt het? Nederlands TaalCompleet: hoe werkt het? 1 Hoe werkt het? Welke soorten opdrachten zitten er in TaalCompleet? luisteropdracht schrijfopdracht opdracht op de computer

Nadere informatie

MARKETING / PR / COMMUNICATIEMEDEWERKER

MARKETING / PR / COMMUNICATIEMEDEWERKER OPLEIDING: MARKETING / PR / COMMUNICATIEMEDEWERKER MET DE SPECIALISATIE SOCIAL MEDIA 1 Marketing/PR/Communicatiemedewerker Specialisatie Social Media SCHEIDEGGER en CEDOR bieden een unieke opleiding aan.

Nadere informatie

Datum: 8 juni 2015 Betreft: inzet ARGO leerplatform en gebruik/ontwikkeling E-learning modules Referentie: EEo 15060802_1

Datum: 8 juni 2015 Betreft: inzet ARGO leerplatform en gebruik/ontwikkeling E-learning modules Referentie: EEo 15060802_1 VVKSO t.a.v. de heer R. van Lysebetten Guimardstraat 1 1000 Brussel België Datum: 8 juni 2015 Betreft: inzet ARGO leerplatform en gebruik/ontwikkeling E-learning modules Referentie: EEo 15060802_1 Geachte

Nadere informatie

Informatieblad. Opleiding reanimatie & AED

Informatieblad. Opleiding reanimatie & AED Informatieblad Opleiding reanimatie & AED Waarom kiezen voor ccb groep? interactief lesprogramma met veel ruimte voor stellen van vragen vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving) ruime

Nadere informatie

IVIO-Wereldschool basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Prijslijst 2015. verreweg het beste onderwijs!

IVIO-Wereldschool basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Prijslijst 2015. verreweg het beste onderwijs! IVIO-Wereldschool basisonderwijs en voortgezet onderwijs Prijslijst 2015 verreweg het beste onderwijs! Basisonderwijs Peuters Groep 1 Groep 2 Peuterpakket Nederlands Ontwikkelingsgebieden 350 1.050 1.050

Nadere informatie

PRAKTIJKDIPLOMA ONDERNEMER MKB

PRAKTIJKDIPLOMA ONDERNEMER MKB in één kwartaal je ondernemingsplan PRAKTIJKDIPLOMA ONDERNEMER MKB de opvolger van middenstand-aov GOED VOORBEREID VAN START Jaarlijks verschijnt een flink aantal 'starters' bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

opleidingen Versie

opleidingen Versie Doelstelling ADR-certificaat basis (stukgoed) + tank + klasse 1 + klasse 7, 1 e opleiding / herhaling De chauffeur die met zijn vrachtauto of tankwagen gevaarlijke stoffen vervoert, zal van de ADR voorschriften

Nadere informatie

Informatieblad. Opleiding ploegleider BHV

Informatieblad. Opleiding ploegleider BHV Informatieblad Opleiding ploegleider BHV Waarom kiezen voor ccb groep? interactief lesprogramma met veel ruimte voor stellen van vragen vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving) inpandig

Nadere informatie

Opleidingen BOA Rechtskennis Gespreks- en benaderingstechnieken

Opleidingen BOA Rechtskennis Gespreks- en benaderingstechnieken Opleidingen BOA Rechtskennis Gespreks- en benaderingstechnieken Adres Spoorstraat 5 5975 RK Sevenum Openingstijden Maandag t/m vrijdag 08:30-17:00 uur E-mail: info@112academy.nl Website: www.112academy.nl

Nadere informatie

Financieel Administratief Medewerker LSSO

Financieel Administratief Medewerker LSSO Financieel Administratief Medewerker LSSO Als financieel administratief medewerker kunt u zelfstandig de boekhouding voeren bij een klein bedrijf. U bent ook inzetbaar voor het uitvoeren van calculaties

Nadere informatie

T: +31 (0)88 822 66 88 E: opleiding@lsso.nl www.lsso-opleidingen.nl LSSO OPLEIDINGEN. INFORMATIE OPLEIDING BKB, BKC en PDB 2013-2014 LSSO OPLEIDINGEN

T: +31 (0)88 822 66 88 E: opleiding@lsso.nl www.lsso-opleidingen.nl LSSO OPLEIDINGEN. INFORMATIE OPLEIDING BKB, BKC en PDB 2013-2014 LSSO OPLEIDINGEN LSSO OPLEIDINGEN INFORMATIE OPLEIDING BKB, BKC en PDB 2013-2014 OveraI in Nederland, dus ook bij jou in de buurt! LSSO OPLEIDINGEN T: +31 (0)88 822 66 88 E: opleiding@lsso.nl www.lsso-opleidingen.nl LSSO

Nadere informatie

Promotionele producten, een simpel vak?

Promotionele producten, een simpel vak? Opleidingsgids 2016 Promotionele producten, een simpel vak? Krijg inzicht in de complexe wereld achter het promotionele product. Misschien is het wel één van de meest complexe vakgebieden: het bedenken,

Nadere informatie

new We-R agency lanceert vanaf opleiding We-R teaching hair. We-R zijn Glenn van Dijke &

new We-R agency lanceert vanaf opleiding We-R teaching hair. We-R zijn Glenn van Dijke & BROCHURE We-R agency lanceert vanaf februari 2013 haar eerste opleiding We-R teaching hair. We-R zijn Glenn van Dijke & Dennis Rombout. new about to begin Glenn van Dijke (1975) is hairstylist, imageconsultent

Nadere informatie

Producten en prijzen 2016 ECDL

Producten en prijzen 2016 ECDL Computervaardig op niveau Producten en prijzen 2016 Computervaardig op niveau 1 April 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2, het Europees Computer Rijbewijs... 3 Kwalificatiedossiers en keuzedelen... 3

Nadere informatie

Microsoft Office Specialist

Microsoft Office Specialist Efficiënter en productiever! Producten en prijzen 2016 (MOS) Efficiënter en productiever 1 Maart 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2... 3 Keuzedelen en MOS... 4 Digitaal en in boekvorm... 5 Opbouw en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Definities

Algemene voorwaarden. 1. Definities Algemene voorwaarden 1. Definities Opdrachtnemer Opdracht Cursist De Regenboog Academy Opdracht tot het leveren dan wel opdracht tot het verzorgen van een cursus door De Regenboog Academy. De persoon die

Nadere informatie

Opleiding tot nagelstyliste

Opleiding tot nagelstyliste Opleiding tot nagelstyliste Opleidingsinstituut LiKa Nail Center Ons opleidingsinstituut werd opgericht in Januari 2009. Ons opleidinginstituut maakt deel uit van een wereldwijde organisatie van professionele

Nadere informatie

OpleidingsCentrum Waddinxveen Cursussen computervaardigheden, IT Consultancy

OpleidingsCentrum Waddinxveen Cursussen computervaardigheden, IT Consultancy Introductie Het OpleidingsCentrum Waddinxveen heeft al ruim 15 jaar ervaring in het verzorgen van computeropleidingen voor alle Microsoft Office en Adobe programma s. De laatste tien jaar concentreert

Nadere informatie

NOI FONDSLIJST 2015 voor levering aan cursisten

NOI FONDSLIJST 2015 voor levering aan cursisten NEDERLANDS ONDERWIJS INSTITUUT BV EDUCATIEVE UITGEVERIJ POSTBUS 296-3740 AG BAARN EEMWEG 31-15 - 3755 LC EEMNES TELEFOON 035-5416743 FAX 035-5417341 INTERNET: www.noi.nl E-MAIL: info@noi.nl ING BANK: NL21INGB0000277062

Nadere informatie

SKO. Basiskennis Boekhouden BKB / Elementair Boekhouden

SKO. Basiskennis Boekhouden BKB / Elementair Boekhouden Avondopleidingen SKO Financiële Opleidingen Ondernemer opleidingen Basiskennis Boekhouden BKB / Elementair Boekhouden Basiskennis Calculatie BKC Praktijkdiploma Boekhouden PDB Moderne Bedrijfsadministratie

Nadere informatie

Informatie en Prijzen. Nagelstyling Opleidingen

Informatie en Prijzen. Nagelstyling Opleidingen Informatie en Prijzen Nagelstyling Opleidingen Wij geven basis- allround opleidingen tot nagelstylist. Wij staan bekend om onze individuele aandacht voor elke cursist. Op deze manier wordt de kwaliteit

Nadere informatie

Informatieblad. Opleiding preventiemedewerker

Informatieblad. Opleiding preventiemedewerker Informatieblad Opleiding preventiemedewerker Waarom kiezen voor ccb groep? interactief lesprogramma met veel ruimte voor stellen van vragen vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving)

Nadere informatie

Opleiding herhaling EHBO

Opleiding herhaling EHBO Informatieblad Opleiding herhaling EHBO Waarom kiezen voor ccb groep? jaarlijks wisselend en interactief lesprogramma vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving) inpandig praktijkhuis,

Nadere informatie

Opleiding tot nagelstyliste

Opleiding tot nagelstyliste Opleiding tot nagelstyliste Opleidingsinstituut LiKa Nail Center Ons opleidingsinstituut werd opgericht in Januari 2009. Ons opleidinginstituut maakt deel uit van een wereldwijde organisatie van professionele

Nadere informatie

Informatieblad. Opleiding instructeur BHV-onderdeel eerste hulp

Informatieblad. Opleiding instructeur BHV-onderdeel eerste hulp Informatieblad Opleiding instructeur BHV-onderdeel eerste hulp Waarom kiezen voor ccb groep? In 9 dagen uw diploma instructeur BHV Eerste Hulp van het NIBHV behalen vaardigheden beoefenen in groepsverband

Nadere informatie

Informatieblad. Opleiding herhaling ploegleider BHV

Informatieblad. Opleiding herhaling ploegleider BHV Informatieblad Opleiding herhaling ploegleider BHV Waarom kiezen voor ccb groep? interactief lesprogramma met veel ruimte voor stellen van vragen vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving)

Nadere informatie

Informatieblad. Opleiding EHBO

Informatieblad. Opleiding EHBO Informatieblad Opleiding EHBO Waarom kiezen voor ccb groep? interactief lesprogramma met veel ruimte voor stellen van vragen vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving) ruime leslokalen,

Nadere informatie

Informatieblad. Opleiding preventiemedewerker

Informatieblad. Opleiding preventiemedewerker Informatieblad Opleiding preventiemedewerker Waarom kiezen voor ccb groep? interactief lesprogramma met veel ruimte voor stellen van vragen vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving)

Nadere informatie

PE-Plus Pensioenen nieuwe module van het Amersfoortse Pensioen Programma

PE-Plus Pensioenen nieuwe module van het Amersfoortse Pensioen Programma PE-Plus Pensioenen nieuwe module van het Amersfoortse Pensioen Programma Voor wie is deze module geschikt? Financieel adviseurs en overige klantmedewerkers met inhoudelijk klantcontact over pensioen(verzekeringen),

Nadere informatie

PERMANENTE VORMING CHAUFFEURS A l g e m e n e I n l i c h t i n g e n Programma voorjaar 2012 N S C H R I J V I N G S F O R M U L I E R

PERMANENTE VORMING CHAUFFEURS A l g e m e n e I n l i c h t i n g e n Programma voorjaar 2012 N S C H R I J V I N G S F O R M U L I E R PERMANENTE VORMING CHAUFFEURS A l g e m e n e I n l i c h t i n g e n Programma voorjaar 2012 N S C H R I J V I N G S F O R M U L I E R PERMANENTE VORMING & NASCHOLING CHAUFFEURS De Europese Richtlijn

Nadere informatie

CATALOGUS OPLEIDINGEN. Pika~ Nails. Copyright Pika-Nails www.pika-nails.nl Pagina 1

CATALOGUS OPLEIDINGEN. Pika~ Nails. Copyright Pika-Nails www.pika-nails.nl Pagina 1 CATALOGUS OPLEIDINGEN Pika~ Nails Copyright Pika-Nails www.pika-nails.nl Pagina 1 Of je nu op zoek bent naar een opleiding tot nagelstylist of nagelverzorger, of dat je je nageltechnische skills wilt specialiseren

Nadere informatie

Informatieblad. herhaling BHV

Informatieblad. herhaling BHV Informatieblad herhaling BHV Waarom kiezen voor ccb groep? jaarlijks wisselend en interactief lesprogramma vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving) inpandig praktijkhuis, uitstekende

Nadere informatie

Informatieblad. Opleiding coördinator/hoofd BHV

Informatieblad. Opleiding coördinator/hoofd BHV Informatieblad Opleiding coördinator/hoofd BHV Waarom kiezen voor ccb groep? in 3 dagen uw diploma Coördinator / Hoofd BHV behalen interactief lesprogramma met veel ruimte voor stellen van vragen ruime

Nadere informatie

APICS CPIM Certification

APICS CPIM Certification oae.nl Bellinistraat 81 1817 JM Alkmaar 072-5207505 info@oae.nl APICS CPIM Certification OAE Supply Chain Academy 2011 pagina 1 www.oae.nl APICS CPIM Building Operational Management Excellence Voor wie

Nadere informatie

Voordelig opleiden met SOOB-subsidie in 2015. Ook voor code 95

Voordelig opleiden met SOOB-subsidie in 2015. Ook voor code 95 Voordelig opleiden met SOOB-subsidie in 2015 Ook voor code 95 Opleiden vergroot de inzetbaarheid van uw medewerkers De komende jaren zijn er in de sector Transport en Logistiek veel goed opgeleide medewerkers

Nadere informatie

Handleiding digitale leeromgeving Vakopleidingen Drogisterij

Handleiding digitale leeromgeving Vakopleidingen Drogisterij Handleiding digitale leeromgeving Vakopleidingen Drogisterij Doorstroommodule en Toezicht Studerenden Inhoud INLEIDING... 2 JOUW OPLEIDING, DE DOORSTROOMMODULE... 3 1 DE DIGITALE LEEROMGEVING... 4 1.1

Nadere informatie

Trainingen Microsoft Curriculum VIRTUAL COURSES IN THE CLOUD

Trainingen Microsoft Curriculum VIRTUAL COURSES IN THE CLOUD Trainingen Microsoft Curriculum VIRTUAL COURSES IN THE CLOUD Meer trainingen met minder budget Spreker: Erwin Klein Haneveld info@itizeasy.com www.itizeasy.com Voorstellen De aanwezige gasten De presentator

Nadere informatie

Opleidingen zonder baangarantie 2014

Opleidingen zonder baangarantie 2014 Opleidingen zonder baangarantie 2014 De sollicitatieclub van het solliciteren en re-integreren De BanenSolliciteit biedt onderstaande opleidingen (zonder baangarantie en werkervaringsplaatsen) en werkplekken

Nadere informatie

4 Algemene Voorwaarden Transport en Logistiek Evolutie Centrum per 30.07.2015

4 Algemene Voorwaarden Transport en Logistiek Evolutie Centrum per 30.07.2015 4 Algemene Voorwaarden Transport en Logistiek Evolutie Centrum per 30.07.2015 Pagina 1 van 7 Artikel 0. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de vakbekwaamheid cursus transport ondernemer personen- -

Nadere informatie

Informatieblad. herhaling BHV

Informatieblad. herhaling BHV Informatieblad herhaling BHV Waarom kiezen voor ccb groep? jaarlijks wisselend en interactief lesprogramma vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving) inpandig praktijkhuis, uitstekende

Nadere informatie

Categorie die men wil bekomen Te volgen modules Theorie Praktijk. Module 1 Module 2. Indien Cat. IIIB. Module 1 Module 5

Categorie die men wil bekomen Te volgen modules Theorie Praktijk. Module 1 Module 2. Indien Cat. IIIB. Module 1 Module 5 Hou jij van gymnastiek? Heb je een goed oog voor mooie en goede oefeningen? Dan is jureren misschien wel iets voor jou! Grijp je kans en volg een jurycursus. Misschien zien we je dan volgend seizoen achter

Nadere informatie

NOI FONDSLIJST 2015 VOLLEDIG OVERZICHT NOI-UITGAVEN NEDERLANDS ONDERWIJS INSTITUUT BV

NOI FONDSLIJST 2015 VOLLEDIG OVERZICHT NOI-UITGAVEN NEDERLANDS ONDERWIJS INSTITUUT BV NEDERLANDS ONDERWIJS INSTITUUT BV EDUCATIEVE UITGEVERIJ POSTBUS 296-3740 AG BAARN EEMWEG 31-15 - 3755 LC EEMNES TELEFOON 035-5416743 FAX 035-5417341 INTERNET: www.noi.nl E-MAIL: info@noi.nl ING BANK: NL21INGB0000277062

Nadere informatie

PRIJS FOTOCOMPOSITIE 8MODULES 515 EURO INCL BTW

PRIJS FOTOCOMPOSITIE 8MODULES 515 EURO INCL BTW PRIJS FOTOCOMPOSITIE 8MODULES 515 EURO INCL BTW PRIJS FOTOCOMPOSITIE 9 MODULES 555 EURO INCL BTW 200 MM 200 MM 01 200 MM x 200 MM x 150 MM OSB/MDF/SPAAN 50EURO BERKENMULTIPLEX 70EURO 200 MM x 200 MM x

Nadere informatie

35-uur nascholingpakket met E-learning Gecertificeerde leermethode met minder verlet!

35-uur nascholingpakket met E-learning Gecertificeerde leermethode met minder verlet! 35-uur nascholingpakket met E-learning Gecertificeerde leermethode met minder verlet! In geheel Europa moeten de beroepschauffeurs uniform opgeleid worden. Het doel is de verkeersveiligheid te verbeteren,

Nadere informatie

Praktijk : Openbare weg Aantal : 2 personen

Praktijk : Openbare weg Aantal : 2 personen ANWB trainingen Richtlijn Vakbekwaamheid, Goederenvervoer en Eigen vervoerders Geldigheid: 1 januari 2012-1 januari 2013 Code Training Waarde Inhoud Tarief p.p. SOOB Tarief incl. SOOB V01 Het Nieuwe Rijden

Nadere informatie

Theorie en Toetssysteem

Theorie en Toetssysteem Productbeschrijving Theorie en Toetssysteem TrafficTrainer TrafficTrainer 2012 INHOUDSOPGAVE Inleiding 3 1 De rijinstructeur en het Theorie- en Toetssysteem 4 1.1 Het invoeren van de instellingen 6 1.1.1

Nadere informatie

TARIEVEN RWC B & S OPLEIDING

TARIEVEN RWC B & S OPLEIDING Lascoördinator hoe en wat Doordat wij tientallen bedrijven intensief hebben begeleid bij het behalen van een bedrijfscertificaat ISO-3834 en EN-1090, signaleerden wij al in een vroeg stadium een tekort

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie