Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 28 november Beste ouders / verzorgers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 28 november Beste ouders / verzorgers,"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 1 / 2 28 november 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Inval i.v.m. gesprek (!) Wennen Letter P Gezond (en creatief) eten TAAL THUIS! Voorlezen Bijlage: Prentenboekentip Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief voor deze week. Hierin kunt u lezen wat we deze week hopen te gaan doen en te leren. Ook vindt u voorbeelden van gezonde creatieve bedenksels.. wie weet is het iets om op een rustig moment te knutselen.. bijvoorbeeld in een vakantie of een keer op woensdagmiddag.. Veel kinderen waren een beetje moe, niet iedereen was helemaal fit. Hopelijk is iedereen in het afgelopen weekend weer wat tot rust gekomen en voelen de kinderen die ziek waren, zich ook weer beter. Het is belangrijk om juist nu voldoende rust te nemen en op tijd naar bed te gaan. Alle goeds gewenst voor deze week! A.s. vrijdagochtend gaan we na de pauze wat leuks doen in de hal, samen met groep 3/4. We hopen op een gezellige ochtend met elkaar.

2 Bijbelse geschiedenis: Op maandagochtend beginnen we de week met elkaar in de hal. We zijn gestart met een nieuw thema: Door het geloof. Juf Pors was aan de beurt om te vertellen. Het ging over het offer van Abel en Kaïn. We zongen de lofzang van Simeon en ook de morgenzang. De adventstijd is begonnen. Advent is een tijd van uitzien naar / wachten op de komst van de Heere Jezus. Psalm / lied van de week: Psalm/gezang: Lofzang van Simeon: 2 Lied: In Bethlehems stal lag Christus de Heer, in doeken gehuld, als Kindje terneer. Voor Hem was geen plaats meer in herberg of huis. Zijn wieg was een kribbe, Zijn troon was een kruis. Zo arm werd de Heer, der engelen Heer, Die zondaren mint, zo nameloos teer. Hij kwam om te dienen, Hij gaf Zijne ziel. Toch is Hij de Koning: dat elk voor Hem kniel. Bijbelverhalen: Aankondiging geboorte Johannes de Doper Geboorte Johannes de Doper Kerstviering De kerstviering wordt gehouden op DV dinsdag 20 december. Elk kind mag 2 personen (ouders / verzorgers) uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. De kinderen uit onze groep mogen iets zingen of opzeggen. De kinderen die iets mogen opzeggen, krijgen deze week een tekst mee naar huis. De teksten worden in twee- of drietallen opgezegd. Wilt u deze thuis ook oefenen met uw kind? Alvast hartelijk dank!

3 Bij het thema: We hebben met veel plezier gewerkt rondom het thema grootouders / kinderboekenmaand. We hopen deze week te starten met het maken van kerstwerkjes. Inval i.v.m. gesprek Er zijn morgen gesprekken gepland, hierbij moeten ook groepsleerkrachten aanwezig zijn. Juf Jansen (bij velen nog wel bekend) neemt de vervanging op zich. Daar zijn we uiteraard erg blij mee. De juf heeft jaren bij ons op school gewerkt en verschillende papa s en mama s in de klas gehad. Vorig jaar december heeft ze afscheid genomen. Sindsdien komt ze regelmatig langs.. soms om wat werk te doen achter de schermen, om in te vallen en om de gezellige, Valkse sfeer weer even in te ademen. De juf was er ook bij met de afsluiting van de Kinderboekenmaand. Juf Jansen hoopt morgenochtend van uur in onze klas te zijn. Dit betekent dus dat de kinderen bij binnenkomst opgevangen worden door Juf Jansen. Het is wel goed om dit thuis even met de kinderen te delen. Juf van t Hof is vanaf uur in gesprek en zal dus morgenochtend niet met de kinderen beginnen.. Wennen Fleur was vandaag weer in groep 2. Morgenmiddag hoopt Chris van Veldhuizen te komen wennen. Gezellig! Letterfeest P! Het is alweer bijna letterfeest! Wat gaat dat snel met het leren van de letters, we kennen er al vast veel! Woensdag is de P (spreek uit als P, niet als pee) aan de beurt. Niet alleen groep 2 is enthousiast over de letters, ook veel kinderen van groep 1 doen actief mee en gaan thuis op zoek naar voorwerpen bij de letter.

4 Vandaar dat we vanaf nu de volgende afspraak hanteren: De kinderen van groep 1 mogen ook iets meenemen met de letter P, dit wordt echter niet in de schatkist bewaard. Het mag dezelfde dag weer mee naar huis. De kinderen van groep 2 moeten een voorwerp meenemen. Dit wordt bewaard in de schatkist.

5 Gezond eten! Mmm.. dat ziet er lekker uit..! Creatief: ananasbloemen, bananendolfijn en lieveheerstbeestjes van mini-kaasjes.. Schoolfruit Schoolfruit hoort er weer helemaal bij! Veel kinderen vinden de bekende fruitsoorten wel lekker, de minder bekende soorten (zoals bijv. de kaki van vorige week vrijdag) worden minder gegeten. Als het vruchtvlees van de kaki een beetje zacht is, is het een heerlijke, exotische vrucht. Wij stimuleren de kinderen om elke keer iets te proeven, stimuleert u hen thuis ook om op school lekker mee te eten (of in ieder geval te proeven)? Op woensdag, donderdag en vrijdag wordt er groente / fruit aangeboden. Woensdag: Donderdag: Vrijdag: Mandarijn Peer Kiwi Op maandag en dinsdag nemen de kinderen zelf iets te eten mee. Dit mag natuurlijk fruit zijn, maar een koekje is ook prima.

6 TAAL THUIS! In de vorige nieuwsbrief schreven we dat we kleine opdrachtjes in onze nieuwsbrief zetten, om ook thuis actief te werken aan taalstimulering. Nogmaals: maak het uzelf niet te moeilijk! We proberen de opdrachten laagdrempelig te houden, zodat ze voor u uitvoerbaar zijn. Heeft u vragen of opmerkingen, loopt u thuis tegen dingen aan? Laat het ons gerust weten! Dan kunnen we proberen er rekening mee te houden. Opdracht 1: Benoem de dagelijkse routines / gewoonten in huis. Kies een van de dagelijks terugkerende momenten uit (bijv. het opstaan of het eten). Wat doen jullie (concreet benoemen), welke voorwerpen gebruiken jullie? De kinderen kunnen vaak al heel goed benoemen wat ze doen als ze uit bed komen. Zoekt uw kind naar woorden, weet hij of zij niet hoe iets heet? Zie dit niet als een probleem, maar als een uitstekende kans om een nieuw woord te leren! Stimuleer het gebruik van woorden als: s ochtends / s morgens, s middags, s avonds, s nachts, voor / na schooltijd, voor / na het eten, tussen de middag en dergelijke. Eerst, daarna, laatst, aan het begin, aan het eind enz. Op deze wijze leren kinderen structuur/tijdsvolgorde (chronologie) aan te brengen, tijdens het vertellen. Opdracht 2: Probeer deze week het volgende spelletje thuis te introduceren, om te oefenen met eind-rijm. Wijs een voorwerp aan in de directe omgeving en noem er een rijmwoord bij. Bijv. bed pet. Laat nu uw kind wat aanwijzen en zelf een rijmwoordje erbij bedenken.

7 U zit bijv. aan tafel en kijkt naar de klok. Klok mok! Merkt uw kind het rijmwoordje op. klok sok, stoel doel enz. Door het spelletje wel meerdere malen te spelen, stimuleert u taalontwikkeling, taalbewustzijn en taalbeleving va uw kind. Indien nodig kunt u een bepaald moment van de dag afspreken voor dit spelletje, bijvoorbeeld na het voorlezen, voor het slapen gaan. Tussen de middag of juist na schooltijd. Voorlezen Voorlezen.. welk kind ( en welke ouder) geniet daar nu niet van? Op een stormachtige avond, als de wind om het huis giert en de regen op het dakraam klettert.. Lekker op de rand van het bed of bij de houtkachel, gezellig op de bank of waar dan ook.. heerlijk met de kinderen naast je een boekje lezen. Voor de ontwikkeling van uw kind is het belangrijk om al jong te beginnen met voorlezen en het regelmatig (bij voorkeur meerdere malen per week). In een gezin is dit misschien niet altijd even makkelijk te realiseren, toch willen we u vragen om het te proberen. Liever elke dag 5 minuten, dan 1x per week een half uur! Het helpt vaak ook om er een vast moment voor uit te trekken, zodat het een routine wordt. Via de nieuwsbrief willen we u regelmatig attenderen op geschikte kinderboeken. We wensen u veel plezier! Met vriendelijke groet, Juf van t Hof, juf Hofman en juf Pors

8 Bijlage: Rupsje Nooitgenoeg! Dit boek van Eric Carle is een echte klassieker! Ook past dit boek goed bij onze school omdat het gaat om gezond eten! Op school besteden we daar ook aandacht aan d.m.v. fruitdagen. Benoem tijdens het eten of koken wat jullie eten (groente, fruit, koekjes e.d.) en denk er met uw kind over na: wat is gezond, wat is ongezond. Rupsje Nooitgenoeg laat de kinderen de wonderlijke ontwikkeling zien van het eitje op het blad en de vlinder die daar uiteindelijk uit groeit. Ook hier komt de chronologische structuur weer terug: Zondag: eitje op het blad Maandag: Er kruipt een rupsje uit. Het rupsje groeit, het spint een cocon (pop), het wordt een vlinder. Ook de dagen van de week en de getallen komen aan de orde. Kortom: een boek met meer dan voldoende mogelijkheden! Ook andere boeken van Eric Carle zijn erg educatief en laten iets van de wonderlijke natuur zien. De verschillende diersoorten in Wil je mijn vriendje zijn of het werk van de spin in het boekje De spin die het te druk had.. en de seizoenen.

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 21 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 21 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 21 november 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letter S Gezond eten TAAL THUIS! Voorlezen Bijlage: Prentenboekentip Bijlage: Jarig! Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S Gezond Leesplezier! Activiteit onderbouw Speelgoedmiddag En verder..

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Oudermorgens Gezond eten! Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 november 2016 Beste ouders

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 3 april Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 3 april Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter Actie Stichting Stephanos SPAREN: deksels Speelgoedmiddag Gezond eten TAAL THUIS / i.c.m. Wonderlijk gemaakt Wonderlijk gemaakt,

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest TAAL THUIS Gezond op school Plastificeren van nieuwe boeken Vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Genieten! Deze week: 16 januari Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Genieten! Deze week: 16 januari Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Genieten! Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter aa Verjaardag juf van t Hof Juf van den Brink Gezond eten TAAL THUIS Boekentip Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 5 december Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 5 december Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 5 december 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Glazen potten! Wennen / starten Letter P Gezond eten TAAL THUIS! Voorlezen Bijlage: boekentip Bijlage: Jarig! Voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Nieuwsbrief 1 / 2 23 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Toiletbezoek Afscheid Juf Jansen Foto s Activiteit en gezelligheid (terugblik) Bijlage: Verjaardag Tim Voor alle data

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M / TAAL THUIS Cijfer 4 Telspelletjes voor thuis Gezond op school Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S TAAL THUIS Cijfers Gezond op school Computermoeder Vanuit gr. 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 14 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 14 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Gezond eten! Bijlage: Smoothie (tips) Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 14 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0/1/2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0/1/2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 0/1/2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S Gezond (ontbijt) Leesplezier! Activiteit onderbouw En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Voorleesdagen t/m 4 febr.

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Voorleesdagen t/m 4 febr. Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Spreekavond / rapporten Kleding Letterfeest r Gezond eten Voorleesdagen t/m 4 febr. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 30 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 30 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Activiteit en gezelligheid Speelgoedmiddag Bijlage: Kerstliederen Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Nieuwe prentenboeken bij de bibliotheek Wie wil ons helpen? Letterfeest i Gezond Wennen

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Spelinloop Gezond op school Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Mijn God, Mijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 februari 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 februari 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 6 februari 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Kunst Muziek (1) Muziek (2) Excursie Spreekavond / rapporten Kleding Letterherhaling Gezond eten TAAL THUIS opdrachten Speelgoedmiddag!

Nadere informatie

Deze week Bijbelse geschiedenis Tijd Bij het thema. o Woorden o Verzamelen o Muziek Speelgoedmiddag 6 oktober

Deze week Bijbelse geschiedenis Tijd Bij het thema. o Woorden o Verzamelen o Muziek Speelgoedmiddag 6 oktober 5 oktober 2015 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Deze week Bijbelse geschiedenis Tijd Bij het thema o Woorden o Verzamelen o Muziek Speelgoedmiddag 6 oktober Kinderboekenweek Letter van de week! Computeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S Gezond Leesplezier! Activiteit onderbouw Peuterkleuteruurtje En verder..

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Gezellig 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, onderonsje.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters en cijfers Terugblik Schoolontbijt Foto s Bijlage:

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Veters strikken Gezond op school Rapporten Vanuit groep 0/1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Zo

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest S TAAL THUIS Cijfer 5 Telspelletjes voor thuis Gezond op school En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0 / 1/ 2. 1 e Adventweek

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0 / 1/ 2. 1 e Adventweek Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 0 / 1/ 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter P Gezond Leesplezier! Activiteit onderbouw Speelgoedmiddag En verder..

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S TAAL THUIS Cijfers Telspelletjes voor thuis Gezond op school En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Letterfeest aa Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 10 april 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 10 april 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 maandag 10 april 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter Actie Stichting Stephanos Koningsspelen SPAREN: deksels Gezond eten TAAL THUIS / i.c.m. Wonderlijk gemaakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op!

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op! Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Spelinloop! Gezond op school Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 1/2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 1/2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Zendingsgeld Blijde verwachting Bij het thema Cijfers Letters In de klas brengen Gastleerling Wennen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. We zijn één van de schoenen van Alex kwijt.. heeft iemand een stoere adidas sportschoen gezien (zie foto), dan horen we het graag!

Nieuwsbrief 1 / 2. We zijn één van de schoenen van Alex kwijt.. heeft iemand een stoere adidas sportschoen gezien (zie foto), dan horen we het graag! Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Schatkist: neem je eigen schat mee naar school! Speelgoedmiddag Dinsdag: afscheid meester v. Dijk Verjaardagen Kleuteruitspraak

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Namen en adressen. maandag 8 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Namen en adressen. maandag 8 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 maandag 8 mei 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letterfeest Veters strikken Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt les Namen en adressen Bijlage 1: Muziek Voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 7 juni 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Gefeliciteerd met Ruben! Bij het thema Wenmorgens Schoolreis Bijlage 1: De koning van Egypteland Bijlage 2: Anna:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 12 september Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 12 september Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Ouderbezoeken Bij het thema Letters.. Om thuis met elkaar over te praten.. Zoek de Z Kleur alleen de cijfers., wat zie je? Juf v.d. Brink Luizencontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op!

Nieuwsbrief 1 / Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op! Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op!) 29 februari 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters Foto s Speelgoedmiddag Toiletbezoekjes

Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters Foto s Speelgoedmiddag Toiletbezoekjes Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters Foto s Speelgoedmiddag Toiletbezoekjes Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 1 februari 2016 Beste ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 23 januari Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 23 januari Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 mmm wat doen wij bij het kampvuur?! Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen Letterfeest r Verjaardag juf van t Hof Gezond eten Boekentip Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Oudermorgen Spelinloop Tel-spel Gezond op school Speelgoedmiddag En

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Opening meester De Graafplantsoen Letter V Zomaar wat foto s Gezond Leesplezier En verder..

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0, 1, 2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0, 1, 2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit gr. 0, 1, 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letters Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Uitleen prentenboeken Rapporten Voor wij hier

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest k Gezond Oudercontacten Actie IRS En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Welzalig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezocht: witte overhemden! Letters Vrijwilligers groep 1/2 A.S. dinsdag geen fruitdag

Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezocht: witte overhemden! Letters Vrijwilligers groep 1/2 A.S. dinsdag geen fruitdag Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezocht: witte overhemden! Letters Vrijwilligers groep 1/2 A.S. dinsdag geen fruitdag Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0,1,2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Speelgoedmiddag Schoolreis Rapporten En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Geboorte Bij het thema Gymschoenen Gezond Verjaardagen kinderen Verjaardagen en jubilea En verder..

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 22 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 22 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Foto s Letters Veters strikken Spinners! Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letters Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Rapporten vanuit gr. 0,1,2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 23 september Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 23 september Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 23 september 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letterfeest met zoem de bij.. Engels My name is Tom Muziek (instrumenten gevraagd)! Veterdiploma

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter N Gezond Speelgoedmiddag En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Terwijl

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Dierendag. Vanuit groep 0/1/2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Dierendag. Vanuit groep 0/1/2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 0/1/2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Woorden Schrijven Letter Dierendag Gezond En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter N Gezond Speelgoedmiddag En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Terwijl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter ee Gezond op school Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact S c h o o l m e

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer 21 maart 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers, Hierbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 20 juni 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 20 juni 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wenmorgens Oversteken Schoolreis Speelgoed schoonmaken Schoonmaakavond Handige vaders Spreekavond en rapporten Tot slot: wij sparen.. Bijlage

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1/ 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1/ 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1/ 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Rapporten Letter AA Gezond Leesplezier! Nationale Voorleesdagen Nog meer leesplezier

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. 2 e Adventsweek / 3 e Adventsweek. vanuit groep 0, 1, 2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. 2 e Adventsweek / 3 e Adventsweek. vanuit groep 0, 1, 2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Kerstviering Bij het thema Letter P Gezond Leesplezier! Wennen Juf Pors en juf Jansen Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters Tegenstellingen

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters Tegenstellingen Nieuwsbrief 1 / 2 9 november 2015 Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters Tegenstellingen Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 9 januari 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 9 januari 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Uit de oude doos: Thomas eerste schooldag. Hij was net 4 jaar, nu is hij bijna 5!. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen / starten Wonderlijk gemaakt Letterfeest Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Stage Hoofdluis Gezond op school vanuit groep 0,1,2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 26 oktober 2015

Nieuwsbrief 1 / 2. 26 oktober 2015 Nieuwsbrief 1 / 2 26 oktober 2015 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Woorden leren.. Letters en cijfers Computermoeder voor groep 2 ZOA kruidnotenactie Speelgoedmiddag Afsluiting Kinderboekenmaand

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter Thema Winter Basisschool De Bron Spiesheem 54 3907 NJ Veenendaal Nieuwsbrief 5, januari 2015 instroomgroep en groep 1/2 Januari 2015 Nieuwe leerlingen: In de instroomgroep is Zuzanna Kok gestart en in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 1/2. Vriendschap. Door dik en dun. vieren

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 1/2. Vriendschap. Door dik en dun. vieren Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest Wennen Gezond Voorlezen Excursie Speelgoedmiddag En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter V Gezond Leesplezier: Geef een prentenboek cadeau En verder.. Kalender

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 25 januari 2016. Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 25 januari 2016. Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Overhemden en apparaten Letters en cijfers Rapporten Kleuterpraat.. Bijlage: Hoger dan de blauwe luchten.. 25 januari 2016 Voor alle data

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bidden met kinderen Bij het thema Letter e Gezond Spel-inloop Computeren gr. 2 Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 14 14 maart 2017 Schoolagenda Maandag 27 maart Zondag 2 april Maandag 3 april De volgende nieuwsbrief verschijnt 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering Nieuws uit het kantoortje. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief 52, 1475 JD, tel: 0299 401458 Nieuwsbrief Belangrijke data januari: 09 januari Eerste schooldag. 10 januari Oud papier Bijlage: Rooster Dick. (Vanaf 9 januari kom ik hele dagen op een school, maar dan

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo, ik ben Mariëtte van Zutphen. Op maandag en dinsdag ben ik in groep 1/2A. Ik woon samen met mijn gezin in Veghel. Hallo,

Nadere informatie

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school.

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school. No. 14, 14 december 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

KLEUTER INFORMATIE BULLETIN

KLEUTER INFORMATIE BULLETIN KLEUTER INFORMATIE BULLETIN Het kleuterinfo-bulletin wordt aan ouders van nieuwe kleuters meegegeven. Het bulletin bestaat uit de volgende onderdelen: Algemeen gedeelte Over de dagelijkse gang van zaken

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 3

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 3 J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 3 0 4-1 2-2 0 1 8 Aan de ouders: Hierbij ontvangt u de derde nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest M TAAL - THUIS Cijfers Lezen en voorlezen Oudermorgen Spelinloop (nieuw!) Computeren

Nadere informatie

In dit nummer o.a.: Thema De Bakker Nieuwe leerlingen Liederen. Beste ouder(s)/verzorger(s),

In dit nummer o.a.: Thema De Bakker Nieuwe leerlingen Liederen. Beste ouder(s)/verzorger(s), schooljaar 2015-2016 Groep 1a/1i vrijdag 28 oktober 2016 Nr. 4 Groepsm@il Beste ouder(s)/verzorger(s), Na de herfstvakantie kwamen de kinderen weer nieuwsgierig de klas binnen. Nu gaan we over de bakker

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2

Informatieboekje groep 1-2 Informatieboekje groep 1-2 Wij heten u en uw kind van harte welkom op onze school. De eerste schooldag is niet alleen erg spannend voor uw kind, ook bij ouders kan het leiden tot vragen. Met dit informatieboekje

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

OBS Heidepark ds. A.J.W. Vogelaarstraat AN Lemelerveld tel

OBS Heidepark ds. A.J.W. Vogelaarstraat AN Lemelerveld tel OBS Heidepark ds. A.J.W. Vogelaarstraat 22 8151 AN Lemelerveld tel. 0572 371850 info-heidepark@ooz.nl www.obsheidepark.nl Inleiding Binnenkort start uw kind op obs Heidepark met de wendagen. Spannend voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13 Nieuwsbrief Donderdag 26 maart 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik houd van jou. Maria van Magdala is anders. Op een dag

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie