MEETING, EVENEMENT OF CONGRES? ZET UW STOEL IN LEUVEN & VLAAMS-BRABANT! INSPIRING LOCATIONS. INSPIRING MOMENTS.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MEETING, EVENEMENT OF CONGRES? ZET UW STOEL IN LEUVEN & VLAAMS-BRABANT! INSPIRING LOCATIONS. INSPIRING MOMENTS."

Transcriptie

1 MEETING, EVENEMENT OF CONGRES? ZET UW STOEL IN & VLAAMS-BRABANT! INSPIRING LOCATIONS. INSPIRING MOMENTS.

2 G.B. NETHERLANDS E19 ANTWERPEN BELGIUM GERMANY Aarschot Diest FRANCE GROENE Vilvoorde Scherpenheuvel- Zichem E314 LIMBURG E40 OOST-VLAANDEREN Affligem Groot-Bijgaarden BRUSSEL 15 min. Brussels Airport 30 min. KU Leuven HAGELAND Tienen Zoutleeuw Halle E19 E40 Landen WAALS-BRABANT MET HET VLIEGTUIG EEN MEETING, CONGRES, BEDRIJFS - EVENT OF INCENTIVE Milo-Profi Brussels Airport (Zaventem). Met een rechtstreekse treinverbinding bent u op amper 15 minuten in Leuven. Brussels South Charleroi Airport. De airportbus naar Leuven doet er een uur over. MET DE AUTO VLAAMS-BRABANT EN LIGGEN PAL IN HET HART VAN BELGIË, VLAANDEREN ÉN EUROPA. DE LUCHTHAVEN STAAT OF VALT MET DE LOCATIE. ZET UW VERGADER- OF CONGRESSTOEL OP DE JUISTE PLEK In VLAAMS-BRABANT vindt u de meest inspirerende locaties voor even inspirerende momenten. De GROENE, vlakbij Brussel en toch weg van alle drukte. Het HAGELAND, hartelijk, historisch en gul. En kennisregio, met een internationale reputatie van innovatie en toptechnologie. Via de Brusselse Ring en de autoweg E40 doorkruist u heel de provincie. Vanuit het centrum van Brussel bereikt u elke uithoek op 45 minuten. Vanuit Brussel staat u snel in de Groene Gordel, en Leuven is de toegangspoort tot het Hageland. MET DE TREIN BRUSSELS AIRPORT LIGT HEEL CENTRAAL MAAR OOK DE LUCHTHAVEN BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT IS EEN OPTIE. MET DE TREIN EN DE INSPIRATIE KOMT VANZELF. DE RESULTATEN OOK. WE HELPEN U GRAAG OP WEG. Het uitgebreide spoorwegnet brengt u waar u wilt in Vlaams-Brabant. Van Leuven bent u op een half uur in het internationale treinstation Brussel-Zuid. Van hieruit gaat het in een snelvaart naar Parijs, Londen, Amsterdam of een andere Europese bestemming. OF DE WAGEN BENT U IN EEN WIP IN ELKE UITHOEK VAN DE PROVINCIE.

3 Aarschot GROENE INSPIRING LOCATIONS ScherpenheuvelZichem Vilvoorde Affligem Zaventem Groot-Bijgaarden Diest HAGELAND KU Leuven Zoutleeuw BRUSSELS Tienen Landen DE GROENE Op de tweedaagse boardmeeting werden belangrijke strategische beleidsbeslissingen genomen en volop gebrainstormd over de toekomst van onze organisatie. We vonden met Kasteel Gravenhof de perfecte locatie in de Groene Gordel: goed bereikbaar, met de nodige privacy, professioneel, stijlvol en buiten het klassieke meetingcircuit. Linda Verhaegen, CENTR vzw De Groene Gordel neemt Brussel in een innige omarming. Het is een verrassend groene streek, comfortabel vlakbij maar toch ook ver genoeg weg van de drukte van de hoofdstad. Dat wist de adel al eeuwen geleden want koningen, hertogen en graven bouwden de mooiste kastelen en burchten als riante buitenverblijven. De Groene Gordel is nog steeds een plek om te herademen, maar het is ook een kloppend economisch hart met de luchthaven als slagader. De centrale ligging maakt de regio gemakkelijk bereikbaar van overal in het land. Halle UW EVENEMENT IN EEN ADELLIJK KASTEEL De kastelen en adellijke parken van weleer geven de streek haar charme en uw event de uitstraling die u zoekt. Een meeting, evenement, diner of personeelsfeest in een middeleeuwse burcht of een koninklijk park? Dat blijft ongetwijfeld lang nazinderen bij elke deelnemer of gast. U vindt hier echt de mooiste kasteeldomeinen van het land: het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika en het Warandepark, het Kasteeldomein van Gaasbeek, de Nationale Plantentuin Om er maar enkele te noemen. De capaciteit gaat van enkele tientallen tot enkele honderden gasten. LOGEER EN VERGADER VLAKBIJ DE LUCHTHAVEN Zoekt u eerder een gerieflijk hotel met vergaderfaciliteiten om het uw gasten gemakkelijk te maken? Dan hebt u keuze genoeg uit een groot aanbod aan stijlvolle zakenhotels, elk met een eigen karakter. Een verrassend interieur, een ecologisch park, een strak design, vlakbij de luchthaven of midden in het groen. Ideaal voor meerdaagse meetings of events. De hotelcapaciteit loopt op tot 300 kamers, de meetinglocaties tot 750 zitplaatsen in theaterstijl. MULTIFUNCTIONELE CONGRESCENTRA Zoekt u het nog groter? Geen nood, in de Groene Gordel vindt u multifunctionele en spitstechnologische congrescentra met een maximum capaciteit van 1200 zittende personen.

4 Aarschot GROENE INSPIRING LOCATIONS ScherpenheuvelZichem Vilvoorde Affligem Zaventem Groot-Bijgaarden Diest HAGELAND KU Leuven Zoutleeuw BRUSSELS Tienen Landen Leuven is een frisse, jonge stad met prachtige historische gebouwen. Ons hotel beschikte over alle vergaderfaciliteiten en dat vlakbij het station. Op amper een kwartiertje van de luchthaven met de trein. Christine De Paepe, Allnex De provinciehoofdplaats is een bruisende universiteitsstad. De KU Leuven is de oudste universiteit van de Lage Landen. Dat zorgt voor het nodige prestige, want met de universiteit als kracht ontwikkelde Leuven zich tot een kennisregio met innovatieve en hoogtechnologische spin-offbedrijven die de hele wereld veroveren. Maar Leuven is ook een rijke kunststad met een ongezien patrimonium zoals het prachtige stadhuis, de abdijen en begijnhoven, de Oude en Grote Markt en veel meer verrassend erfgoed. M - Museum Leuven heeft een stevige naam in de kunstwereld. Halle KIES VOOR PRACHTIG ERFGOED, INNOVATIE, KUNST, BIER OF De troeven van de stad kunnen de uwe zijn. De eeuwenoude gebouwen lenen zich voor elk evenement, of het nu een teambuilding is in de brouwerij van Stella Artois of een originele receptie tussen de kunst van M Museum Leuven. VEILIG EN ZO DICHTBIJ Aan special venues geen gebrek. Leuven telt 1100 hotelbedden het grootste hotel heeft 130 kamers -, en veel hotels beschikken over moderne vergaderfaciliteiten. Net buiten het centrum vindt u een groot congrescentrum, goed voor 3000 gasten in theaterstijl. De compacte binnenstad van Leuven is uiterst charmant en bovendien heel veilig. Alles ligt hier op wandelafstand van elkaar. Met de trein bent u op amper 15 minuten op luchthaven Brussels Airport, en de autowegen E40 en E314 brengen u waar u maar wilt.

5 Aarschot GROENE INSPIRING LOCATIONS ScherpenheuvelZichem Vilvoorde Affligem Zaventem Groot-Bijgaarden Diest HAGELAND KU Leuven Zoutleeuw BRUSSELS Tienen Landen HET HAGELAND Heerlijk ontspannen samenzijn met de collega s op een prachtige locatie in het Hageland. Het werd een dag met toffe activiteiten en heel lekker eten. Op maat gemaakt, binnen het beperkte budget van onze vzw. Hilde Vandevorst, vzw De Spiegel Het landelijke Hageland strekt zich uit in de oostelijke helft van Vlaams-Brabant, ruwweg tussen Leuven, Tienen, Diest en Aarschot. Vanuit Limburg en Antwerpen bent u er meteen. Deze gastvrije regio biedt de mooiste vergaderplekken, van stijlvol gerestaureerde vierkantshoeves midden in de natuur tot eeuwenoude kastelen. De karakteristieke heuvels trakteren u op de gegeerde Hagelandse wijn en sprookjesachtige holle wegen. Maar u vindt er ook historische winkelstadjes, stille dorpen, luide muziekfestivals en blozende appels en peren aan de eindeloze rijen fruitbomen. Halle UW EVENT IN EEN AUTHENTIEKE KASTEELHOEVE In de plooien van het landschap treft u knap gerestaureerde molens en vierkantshoeves, geknipt om weg van de werkvloer ter vergaderen in een groen kader. Of wat dacht u van een personeelsdag of een event in het fabuleuze Kasteel van Horst? Alsof de Rode Ridder zelf ieder moment door de poort komt draven. ALLE COMFORT IN UW CHARMANTE GASTENKAMER En zo zijn er nog toplocaties te ontdekken voor uw evenementen of bedrijfsfeesten, vaak met eigen gastenkamers erbij zodat u hier ook uw residentiële seminarie kunt organiseren. Of kies voor een geriefelijk hotel in een van de zes charmante stadjes van het Hageland. Voor uw recepties kunt u rekenen op de heerlijke streekproducten. De frisse Hagelandse wijn is vermaard, net als de parelende bieren en de verse fruitsappen.

6 INSPIRING MOMENTS EN VLAAMS-BRABANT, PLACES TO BE(ER) Leuven en bier zijn al onaf scheidelijk sinds de brouwerijen elkaar stonden te verdringen aan de oevers van de Dijle. Ook in de dorpen van Vlaams-Brabant tapten de herbergen onder de kerk toren gretig hun eigen gebrouwen bier. VERGADEREN IN EEN BROUWERIJ Waarom geen vergadering in een brouwerij? Een heus evenement of congres tussen de brouwkuipen van De Hoorn, de bakermat van Stella Artois? Of een diner in brouwerij De Kroon in Neerijse? Ook andere brouwerijen zoals brouwerij Timmermans in Itterbeek en het Kasteel Diepensteyn van Palm Breweries in Steenhuffel hebben de plaats en faciliteiten voor een groot, geestrijk event. De ambachtelijke traditie van toen leeft nog steeds in de geuze van het Pajotten land, het witbier van Hoegaarden en de meer dan 30 brouwerijen die de provincie telt. Niet toevallig dat grote namen als Palm Breweries, Haacht en Stella Artois (AB Inbev) hier hun gekende bieren produceren. HET BESTE BIER BELEEFT U HIER Bier moet u beleven, en niet alleen in het glas. Koppel daarom uw vergadering of congres aan een plezante bieractiviteit. De meeste brouwers gunnen u graag een kijkje in hun ketels. Een brouwerijbezoek is een leuke incentive, zeker als het gepaard gaat met een bierdegustatie. Een originele proeverij? Waarom niet in een luchtballon? Het kan! Wilt u zelf uw brouwtalent uitproberen, dan kunt u zelfs uw eigen bier brouwen tijdens een heuse brouwworkshop. Al de extra calorieën die u verzamelt, wandelt u er meteen weer af met een bierwandeling.

7 INSPIRING MOMENTS. ZOVEEL TE BELEVEN: NOG MEER INSPIRING MOMENTS Vlaams-Brabant van bovenaf. Onvergetelijke indrukken vanuit een ballonmand. Met de hele ploeg op het water: in de kano, de kayak, op een binnen schip of op liever een vlot? Snor met de scooter door de streek en ontdek de mooiste natuur en verrassende plekjes. Laat een satelliet u leiden tijdens een boeiende gps-wandeling, - spel of dropping. Kom creatief uit de hoek: schilderen, tango dansen, juwelen maken, bier brouwen De mooiste wandelingen en fiets - tochten maakt u in het glooiende Hageland en de adellijke Groene Gordel. Combineer het met een picknick, of een bezoek aan een geuzesteker, een wijnboer of een fruitteler. Ridder voor een dag? Een middeleeuws banket? Alles kan in de prachtige, eeuwenoude kastelen van de streek. Met een authentiek 2PK tje op nostalgisch avontuur door het Hageland of de Groene Gordel. Ga op loop voor de politie, zoek de schat of wees het snelst. Interactieve stadsspelen tonen u de steegjes en pleinen van de stad op een heel originele manier. Waar slaat u liefst een balletje? Op een golfterrein of virtueel? In de stad? In het bos? In de wei? Het kan allemaal! Een huifkartocht met een boerenpicknick? Een ecologisch teamevenement in het groen? Op avontuur in de bossen? Kies dan voor een teambuilding op den buiten. Niets schept beter een band dan samen koken of lekker eten. Ontdek de culinaire teambuildings van Vlaams-Brabant.

8 YOUR BUSINESS. OUR COMMITMENT. Zoekt u een geschikte locatie voor uw meeting? Een originele teambuilding? Een inspirerende setting voor een productlancering? Bij Meeting Leuven & Vlaams-Brabant nemen we uw evenement ter harte. Contacteer ons team en we werken een voorstel uit op uw maat, met de geknipte partner en de juiste locatie. U ontvangt een mooi overzicht en een duidelijke prijsofferte. Onze service is bovendien helemaal gratis. Op onze website vindt u alvast een volledig overzicht van het aanbod van vergaderfaciliteiten, congrescentra, hotels en teambuildingformules. Inspiratie genoeg! info@meetingleuven.be Meeting Leuven & Vlaams-Brabant is een initiatief van Toerisme Leuven en Toerisme Vlaams-Brabant in samenwerking met KU Leuven.

9 MEETING & VLAAMS-BRABANT Oude Markt 13 bus Leuven Belgium T E info@meetingleuven.be W

KASTEELSTERKENBURG. Stijlvol, creatief, speciaal zo was het toen en zo is het nu

KASTEELSTERKENBURG. Stijlvol, creatief, speciaal zo was het toen en zo is het nu KASTEELSTERKENBURG KASTEELSTERKENBURG Mogen wij u welkom heten op Kasteel Sterkenburg. Met haar eeuwenlange geschiedenis en unieke ambiance is dit de nieuwste locatie voor al uw events en meer.. Stijlvol,

Nadere informatie

INSPIRERENDE OMGEVING OOG VOOR DETAIL

INSPIRERENDE OMGEVING OOG VOOR DETAIL HISTORISCH KADER Een diner in een exclusieve, historische sfeer? Een vergadering in een 16de-eeuws kader mét moderne voorzieningen? Het stadhuis van Antwerpen, dat dit jaar zijn 450e verjaardag viert,

Nadere informatie

LE PAIGE. Multifunctionele eventlocatie in Herentals

LE PAIGE. Multifunctionele eventlocatie in Herentals Multifunctionele eventlocatie in Herentals Er was eens... In een prachtig kasteeldomein in het hart van de Kempen ligt het oude Koetshuis Le Paige. Eind 19de eeuw deed het dienst als koetshuis en tuinierswoning

Nadere informatie

Hof Ter Linden HOF TER LINDEN

Hof Ter Linden HOF TER LINDEN Hof Ter Linden Het neoclassicistisch kasteel met koetshuizen dateert uit de achttiende eeuw en is omgeven door een landschapspark van 55 ha, bestaande uit een eeuwenoude dubbele lindendreef, een historisch

Nadere informatie

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN BV Zakelijke evenementen De zilvermeeuw 3 is uitermate geschikt voor gezelschappen tot 20 personen een kleine business meeting kan op deze manier een verrassend karakter

Nadere informatie

Theaterplein 1 2000 Antwerpen 03 289 27 50 info@mygusto.be. www.mygusto.be

Theaterplein 1 2000 Antwerpen 03 289 27 50 info@mygusto.be. www.mygusto.be Theaterplein 1 2000 Antwerpen 03 289 27 50 info@mygusto.be www.mygusto.be Goede catering is essentieel voor een geslaagd evenement. Daarom spelen we graag één van onze belangrijkste troeven uit: het verzorgen

Nadere informatie

Hof Ter Linden HOF TER LINDEN

Hof Ter Linden HOF TER LINDEN Hof Ter Linden Het neoclassicistisch kasteel met koetshuizen dateert uit de achttiende eeuw en is omgeven door een landschapspark van 55 ha, bestaande uit een eeuwenoude dubbele lindendreef, een historisch

Nadere informatie

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS EEN SFEERVOLLE LOCATIE - EEN DYNAMISCH TEAM Het team van Kasteel Tivoli heet u van harte welkom! Een jong en dynamisch team staat te uwer beschikking

Nadere informatie

Stadsbrouwerij De Koninck interactieve brouwerijtour Meet the Crafts

Stadsbrouwerij De Koninck interactieve brouwerijtour Meet the Crafts j i b t n e m e n e v e Uw k c n i n o K e D j i S tadsbrouwer voorwoord Op zoek naar een originele locatie? Dan moet je bij Stadsbrouwerij De Koninck zijn! Bij ons kies je uit zalen van verschillende

Nadere informatie

ONTMOETINGSPLAATS OP EEN UNIEKE HISTORISCHE LOCATIE

ONTMOETINGSPLAATS OP EEN UNIEKE HISTORISCHE LOCATIE ONTMOETINGSPLAATS OP EEN UNIEKE HISTORISCHE LOCATIE House de Neuf, een unieke locatie voor al uw feesten. Het neoclassicistisch kasteel met koetshuizen dateert uit de achttiende eeuw en is omgeven door

Nadere informatie

EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT. Vergaderingen, congressen & events

EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT. Vergaderingen, congressen & events EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT Vergaderingen, congressen & events Welkom Sommige bijeenkomsten vragen om een buitengewone locatie. Een inspirerende plek die iets toevoegt. Waar je je even

Nadere informatie

KASTEEL TIVOLI by SISERA

KASTEEL TIVOLI by SISERA D e i d e a l e l o c a t i e v o o r u w p r i v é & b u s i n e s s e v e n t s E e n s f e e r v o l l e l o c a t i e - e e n d y n a m i s c h t e a m KASTEEL TIVOLI Het team van Kasteel Tivoli heet

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën congres vergadering bedrijfsfeest training theater op maat productpresentatie receptie workshop presentatie tv uitzending EEN

Nadere informatie

CONGRESSEN - BEURZEN - VERGADEREN - PRESENTATIES - PRODUCTLANCERINGEN - PRIVÉ BIJEENKOMSTEN TROUWEN - DINERS - FILMPRODUCTIES - FOTOSHOOTS -

CONGRESSEN - BEURZEN - VERGADEREN - PRESENTATIES - PRODUCTLANCERINGEN - PRIVÉ BIJEENKOMSTEN TROUWEN - DINERS - FILMPRODUCTIES - FOTOSHOOTS - I N F O R M AT I E PA K K E T CONGRESSEN - BEURZEN - VERGADEREN - PRESENTATIES - PRODUCTLANCERINGEN - PRIVÉ BIJEENKOMSTEN TROUWEN - DINERS - FILMPRODUCTIES - FOTOSHOOTS - PERSONEELSFEESTEN - RECEPTIES

Nadere informatie

Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015

Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015 Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015 Op zaterdag 10 oktober 2015 organiseert de Vriendenkring een rondleiding in de universiteitsstad Leuven. Je hoeft niet steeds ver te reizen

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark, aan de rand van een prachtige waterpartij, ligt een stijlvol en modern stadsstrand Strandzuid. Al acht jaar is Strandzuid

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

gloednieuw project Festraets-garage Mechelen evenementenlocatie, vergaderruimten, co-werkplek, eetbar en houtatelier.

gloednieuw project Festraets-garage Mechelen evenementenlocatie, vergaderruimten, co-werkplek, eetbar en houtatelier. Wagenoord is een gloednieuw project in de voormalige Festraets-garage te Mechelen. De site bevindt zich in Mechelen, aan het oudste pompstation van de stad. Wagenoord herbergt onder andere een evenementenlocatie,

Nadere informatie

VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars

VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars PERSBERICHT 16 januari 2013 WANDELING LANGS DE BRONNEN VAN DE VOERSTREEK IS DE MOOISTE WANDELROUTE VAN VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars De wandeling Ontdek de bronnen van de

Nadere informatie

VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS

VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS Hartelijk welkom in Villa Zwart Goud. In dit private, gastronomische restaurant krijgt u de volledige aandacht van de bediening, er wordt exclusief

Nadere informatie

De Kat 20 8616 LB Westhem (Fryslan)

De Kat 20 8616 LB Westhem (Fryslan) Friese merenland voor familiefeesten, bruiloften, recepties en bedrijfsparty s. De Pollepleats biedt tevens volop ruimte voor ontspanning. Een droom- omgeving voor stijlvolle meerdaagse uitjes met vrienden,

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK WAT IS STERKENBURG? Stijlvol Op Sterkenburg gebeuren al eeuwen lang bijzondere dingen. Een plek waar trainingen, evenementen,

Nadere informatie

Oceanium. Haaienzaal EAUditorium Caraïbisch Café. Noord -en Zuid Amerika. OMSCHRIJVING: PERSONEN: BESCHIKBAAR: feest diner theater

Oceanium. Haaienzaal EAUditorium Caraïbisch Café. Noord -en Zuid Amerika. OMSCHRIJVING: PERSONEN: BESCHIKBAAR: feest diner theater Blijdorp Happenings Heeft u ooit geluncht met uitzicht op een Maleise tijgerkreek? Of in een Afrikaanse Lodge? Heeft u tijdens een vergadering wel eens oog in oog gestaan met een zwartpunthaai? Of gedineerd

Nadere informatie

Bedrijfsaanbod feest- en eventlocatie teambuilding themadiners seminaries training bedrijfscafé

Bedrijfsaanbod feest- en eventlocatie teambuilding themadiners seminaries training bedrijfscafé huwelijks- en familiefeesten bedrijfsevents en teambuildings eetcafé vorming en workshops cultuuragenda eco-groentetuin Bedrijfsaanbod feest- en eventlocatie teambuilding themadiners seminaries training

Nadere informatie

Varende eventlocaties. met een steeds. veranderend. decor

Varende eventlocaties. met een steeds. veranderend. decor Varende eventlocaties met een steeds veranderend decor Van bruisende feesten... Met de veelzijdige vloot van Spido is er vrijwel voor elk gezelschap een passend schip. De luxe passagiersschepen zijn geschikt

Nadere informatie

Epen in de Geulvallei

Epen in de Geulvallei Epen in de Geulvallei Welkom in de Geulvallei In de Geulvallei, net buiten het schilderachtige dorp Epen, ligt een opmerkelijk stiltegebied. Dit zachtglooiende landschap is een lust voor het oog: hellingbossen,

Nadere informatie

DE MILJOENENLIJN. uw partner in business

DE MILJOENENLIJN. uw partner in business Langste museum De Miljoenenlijn is het langste museum van Limburg. Onlosmakelijk verbonden met de steenkoolwinning. De schakel tussen het sprankelende culturele, historische en culturele aanbod van Zuid-Limburg.

Nadere informatie

Zaken doen! Anafora Vrijheid in bewustzijn Liefde tot de ander Respect voor al wat is. Vergadering, teammeeting of congres.

Zaken doen! Anafora Vrijheid in bewustzijn Liefde tot de ander Respect voor al wat is. Vergadering, teammeeting of congres. Zaken doen Zaken doen! Vergadering, teammeeting of congres Ook voor uw zakelijke bijeenkomsten bent u bij Anafora aan het juiste adres. Wij bieden u meerdere prachtige ruimtes met veel daglicht en openslaande

Nadere informatie

Over AEC. Historie & stijl komensamen

Over AEC. Historie & stijl komensamen Over AEC Historie & stijl komensamen AEC respecteert zijn industriële verleden, meer nog het speelt het uit, zonder aan hedendaags comfort in te boeten. Het authentieke complex, gelegen op het Eilandje

Nadere informatie

Overzicht daguitstappen voor groepen. 2. Dagje Oudenaarde. Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote' Karel de Grote-Menu

Overzicht daguitstappen voor groepen. 2. Dagje Oudenaarde. Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote' Karel de Grote-Menu Overzicht daguitstappen voor groepen 1. Dagje Ename 2. Dagje Oudenaarde 3. Geschiedenis met een natje 4. Voor en achter de schermen Voormiddag Lunch Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote'

Nadere informatie

Uw evenement bij Stadsbrouwerij De Koninck

Uw evenement bij Stadsbrouwerij De Koninck Uw evenement bij Stadsbrouwerij De Koninck voorwoord Op zoek naar een originele locatie? Dan moet je bij Stadsbrouwerij De Koninck zijn! Bij ons kies je uit zalen van verschillende groottes, die elk hun

Nadere informatie

A MEETING WITH A VIEW

A MEETING WITH A VIEW A MEETING WITH A VIEW Een veelzeggende naam voor uit de kluiten gewassen faciliteiten met veel charme. De ligging? In het groen, hartje aloude universiteitsstad, met naast de grote tuin de boomgaarden

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Wilt u van uw congres, relatiedag, vergadering, training of personeelsfeest een unieke ervaring maken? Kom dan naar het Safari Meeting Centre in Burgers

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

KOKIMA corporate events

KOKIMA corporate events Trouwfeesten 1 KOKIMA corporate events Wie zijn wij? Ontwerp, uitvoering en/of coördinatie van bedrijfsevenementen zoals onder meer teambuilding activiteiten, meetcentives, family days, productvoorstellingen,...

Nadere informatie

Dé toplocatie in Antwerpen voor conferenties, meetings, bedrijfsfeesten, opleidingen en events

Dé toplocatie in Antwerpen voor conferenties, meetings, bedrijfsfeesten, opleidingen en events Dé toplocatie in Antwerpen voor conferenties, meetings, bedrijfsfeesten, opleidingen en events We re a team building Imagine a place...... voor uw conferenties, meetings, opleidingen en events. ALM is

Nadere informatie

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

Uw evenement in Het Grachtenhuis

Uw evenement in Het Grachtenhuis Uw evenement in Museum Het Museum Grachtenhuis De Amsterdamse grachten: een bijzondere plek voor uw evenement U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement. Een zakelijk diner met een belangrijke

Nadere informatie

PlantrentEvents. we don t steal the show, we just make it look better

PlantrentEvents. we don t steal the show, we just make it look better PlantrentEvents we don t steal the show, we just make it look better 1 PlantrentEvents Een combinatie van groen en beleving! Groene plantaccenten op uw stand, een volledig groene scheidingswand, wuivende

Nadere informatie

Lekker biken vanaf. 2 x HTH HTH x 3

Lekker biken vanaf. 2 x HTH HTH x 3 Lekker biken vanaf Château le Verdoyer Tijdelijk wonen in je tweede huis kan al langer op het park Château le Verdoyer in de buurt van de Franse Dordogne. Een chalet voor een paar weken welverdiende vakantie

Nadere informatie

Deelnemers lopen warm MEETING EVENTZ. Meeting Magazine Award: Leukste bedrijfsuitje 2015

Deelnemers lopen warm MEETING EVENTZ. Meeting Magazine Award: Leukste bedrijfsuitje 2015 MEETING EVENTZ Meeting Magazine Award: Leukste bedrijfsuitje 2015 Deelnemers lopen warm Voor het derde jaar op rij organiseert Meeting Magazine de Meeting Magazine Award: de zeer succesvolle verkiezing

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten Ontdek de plussen van Congres & evenement creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten 3 theaterzalen 3 foyers 8 break-out zalen ingangen 45 parkeerplaatsen

Nadere informatie

geeft u de ruimte Gele Kegels Eindhoven Free wifi

geeft u de ruimte Gele Kegels Eindhoven Free wifi geeft u de ruimte Gele Kegels Eindhoven Free wifi Bijeenkomsten in het centrum van Eindhoven Gele Kegels van Regardz is een uitstekende, goed bereikbare vergader- en congreslocatie in hartje Eindhoven.

Nadere informatie

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL Het Alternatief Het Alternatief is een veelzijdig restaurant met oneindige mogelijkheden. Gasten wanen zich bij ons in verschillende werelden die subtiel in elkaar overlopen: van comfortabele lounge tot

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Betrokkenen WERKGROEPBETROKKENEN Provinciale toeristische organisaties Kunststeden Toeristische industrie Lokale congresbureaus (MICE)

Betrokkenen WERKGROEPBETROKKENEN Provinciale toeristische organisaties Kunststeden Toeristische industrie Lokale congresbureaus (MICE) Betrokkenen WERKGROEPBETROKKENEN Provinciale toeristische organisaties 1 VVP 2 Toerisme Provincie Antwerpen 3 Toerisme Limburg 4 Toerisme Oost-Vlaanderen 5 Toerisme Vlaams-Brabant 6 Westtoer Kunststeden

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

beleefwaalsbrabant.be 18 LOUVAIN-LA-NEUVE, EEN JONGE EN BRUISENDE STAD STADSRONDLEIDINGEN BEZOEK AAN HET HERGE MUSEUM MET AUDIOGIDS

beleefwaalsbrabant.be 18 LOUVAIN-LA-NEUVE, EEN JONGE EN BRUISENDE STAD STADSRONDLEIDINGEN BEZOEK AAN HET HERGE MUSEUM MET AUDIOGIDS LOUVAIN-LA-NEUVE, EEN JONGE EN BRUISENDE STAD Een jonge stad, met oog voor kunst gecombineerd bezoek aan de stad aan de hand van verschillende thema s (naar keuze) + bezoek van het Hergé-museum. toegankelijk

Nadere informatie

PUUR COMFORT IN HET HART VAN LOKEREN

PUUR COMFORT IN HET HART VAN LOKEREN PUUR COMFORT IN HET HART VAN LOKEREN INHOUDSOPGAVE Intro... 4 Moderne architectuur... 7 Hoogwaardige materialen... 10 Ligging vlakbij het centrum... 13 Praktisch over Sering... 16 Indeling van de appartementen...

Nadere informatie

GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016

GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016 GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016 TWEE DAGEN RIJDEN DOOR HET LIMBURGS HEUVELLAND, DE ARDENNEN EN DE EIFFEL. GT Weekend Twee dagen rijden door het Limburgs Heuvelland, de Ardennen en de

Nadere informatie

M EE T I NG BEST EMMING

M EE T I NG BEST EMMING M EE T I NG BEST EMMING Ontmoet Woerden Woerden geeft je de ruimte Woerden staat al jaren op de kaart als populaire toeristische bestemming. De locaties in en om Woerden die zich op de MICE-markt richten,

Nadere informatie

Welcome to the world of international business

Welcome to the world of international business Office space for rent Welcome to the world of international business Meeting & business centre Grand café with terrace Personal fitness Over Transpolis Een internationaal georiënteerd kantorencomplex,

Nadere informatie

IN 1, 2, 3... DOOR DE PROVINCIE

IN 1, 2, 3... DOOR DE PROVINCIE Kindereditie IN 1, 2, 3... DOOR DE PROVINCIE 1 DE PROVINCIE IN BEELD België telt 10 provincies. Je merkt onmiddellijk dat de provincie Vlaams-Brabant in het hart van ons land ligt. Met een oppervlakte

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Stelt u zich een plek voor waar uw evenement de aandacht krijgt die het verdient

Stelt u zich een plek voor waar uw evenement de aandacht krijgt die het verdient Stelt u zich een plek voor waar uw evenement de aandacht krijgt die het verdient Voorbeelden van inrichting en capaciteit van de vergaderzalen Voorbeeld 1 Voorbeeld 2 Seminaries en events in het Manoir

Nadere informatie

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken.

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken. Grandcafé Eemland Dit voormalige hotel en café is gelegen in Eemnes aan de rand van t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarneming

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen Comfortabel zaken doen De ideale plek voor formele en informele ontmoetingen Ons volledig vernieuwde clubhuis, middenin een groene oase van rust, is de ideale

Nadere informatie

Uw evenement in Het Grachtenhuis. Museum Het Grachtenhuis

Uw evenement in Het Grachtenhuis. Museum Het Grachtenhuis Uw evenement in Museum De Amsterdamse grachten: een bijzondere plek voor uw evenement U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement. Een zakelijk diner met een belangrijke klant. Een vergadering

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

Samen vieren. Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant!

Samen vieren. Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant! Samen vieren Samen vieren Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant! Van verjaardag tot familiereünie Een babyshower,

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Thuis. 2 3 in kontich

Thuis. 2 3 in kontich 1 Thuis 2 3 in kontich the astrid Eigentijds, warm en natuurlijk. Alles om je thuis te voelen. Concept Elegant en eigentijds wonen in de Architect Johan Rijckaert zorgde Antwerpse rand? Met The Astrid

Nadere informatie

Buitengewoon zakendoen

Buitengewoon zakendoen Buitengewoon zakendoen Stijlvol Dineren Ontmoeten Overnachten Events Vergaderen Alles op één Prachtige locatie Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende event, vergadering of overnachting?

Nadere informatie

KERST BIJ KLOOSTER. Locatie Oude Jeroenskerk

KERST BIJ KLOOSTER. Locatie Oude Jeroenskerk KERST BIJ KLOOSTER Locatie Kerk aan Zee Klooster events, art & design beheert twee eventlocaties in Noordwijk: de Kerk en Kapel aan Zee - dicht bij het strand en de grote hotels - en de Middeleeuwse Oude

Nadere informatie

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt?

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? Beste kinderen, Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? In mijn vrije tijd ben ik natuurgids. Met mijn verrekijker en vergrootglas trek ik naar allerlei plekjes om de natuur

Nadere informatie

Perfecte uitvalsbasis voor zakelijke bijeenkomsten

Perfecte uitvalsbasis voor zakelijke bijeenkomsten Gemeente Utrechtse Heuvelrug Perfecte uitvalsbasis voor zakelijke bijeenkomsten Jaarlijks vinden in de provincie Utrecht meer vergaderingen plaats dan in heel Noord- Holland, Zuid-Holland en Gelderland

Nadere informatie

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle!

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Villa Villetelle 06-20059831 / 06-51068886 villavilletelle@gmail.com Meer en strand van Bujaleuf op 3 km afstand van Villa Villetelle Villa

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue Bijschriftje Down Under DOWN UNDER IS MET RECHT EEN VAN DE MOOISTE HORECALOCATIES IN DE REGIO UTRECHT. HEERLIJK ETEN, SFEERVOLLE AMBIANCE, GASTVRIJE SERVICE EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT OVER DE LAAGRAVENSE

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH STATIONSWEG 19, DEN BOSCH MONQUI Voel je thuis in Den Bosch, voel je thuis bij MonQui. Wij bieden het fijne thuisgevoel in het centrum van Den Bosch. Een gezellige plek om te eten en drinken, een inspirerende

Nadere informatie

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste bedrijfsuitjes in de mergelgrotten! Spannende activiteiten in de indrukwekkende mergelgangen. Actief, avontuurlijk,

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ZWOLLE V1.0 PATHÉ ZWOLLE Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen.

Nadere informatie

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes Historie werd omstreeks 1930 gebouwd en heeft dienst gedaan als sanatorium voor mijnwerkers. Deze zouden door de gezonde lucht weer snel op krachten komen. In de vijftiger jaren kreeg het de functie van

Nadere informatie

zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome www.aviodrome.nl

zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome www.aviodrome.nl zakelijke mogelijkheden bij Aviodrome www.aviodrome.nl De startbaan voor uw evenement! Congressen, evenementen, brainstormsessies, workshops, familiefeesten, vergaderingen en bedrijfsuitjes. Allemaal Business

Nadere informatie

Kent, een geweldige plek om zaken te doen

Kent, een geweldige plek om zaken te doen Kent, een geweldige plek om zaken te doen Kent is de beste plek om zaken te doen in het Verenigd Koninkrijk. Gelegen in Zuidoost-Engeland is Kent de regio die het dichtst bij het vasteland van Europa ligt.

Nadere informatie

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf...

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... IN DE NATUUR Kamperen in de Dordogne: dat staat garant voor vakanties in de natuur met het gezin. Hier kunt u genieten van de kleine maar charmante

Nadere informatie

Ervaar het gevoel van een culinair kasteel. Kasteel Kerckebosch, Zeist

Ervaar het gevoel van een culinair kasteel. Kasteel Kerckebosch, Zeist Ervaar het gevoel van een culinair kasteel. Kasteel Kerckebosch, Zeist O V E R O N S Welkom in ons intieme en culinaire kasteel op de Utrechtse Heuvelrug Astrid Raspe, Meetings & Events Een zakelijke bijeenkomst

Nadere informatie

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA Pathé Arena is een modern theater gelegen in het hart van de bruisende ArenA Boulevard in Amsterdam- Zuidoost. Treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA, Stadion Johan

Nadere informatie

Daar waar tradities nog steeds bestaan!

Daar waar tradities nog steeds bestaan! Daar waar tradities nog steeds bestaan! Op een steenworp afstand van Amsterdam, omringd door eeuwenoude bomen en weelderige waterpartijen van Nationaal Park Zuid- Kennemerland, ligt het schitterende Landgoed

Nadere informatie

geeft u de ruimte Berghotel Amersfoort

geeft u de ruimte Berghotel Amersfoort geeft u de ruimte Berghotel Amersfoort Free wifi Nostalgisch en Modern Berghotel Amersfoort is gevestigd in een statig landhuis omgeven door bos in het midden van het land. De nieuwe, moderne inrichting

Nadere informatie

9 loten voor eengezinswoningen. in het centrum van Duisburg (Tervuren) Hoek Zuurbergstraat / Oude Vrijheidsstraat. 3080 Tervuren

9 loten voor eengezinswoningen. in het centrum van Duisburg (Tervuren) Hoek Zuurbergstraat / Oude Vrijheidsstraat. 3080 Tervuren Verkoopsdossier Zuurberg 07 05 2015 9 loten voor eengezinswoningen in het centrum van Duisburg (Tervuren) Hoek Zuurbergstraat / Oude Vrijheidsstraat 3080 Tervuren 6/05/2015 VERKOOPSDOSSIER VERKAVELING

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

EVENEMENT RECEPTIE LEZING

EVENEMENT RECEPTIE LEZING EVENEMENT RECEPTIE LEZING CONGRES VERGADERING VIERING TEAMBUILDING BOEKVOORSTELLING PRODUCTPRESENTATIE 1 INLEIDING Wilt u een originele variant voor uw evenement, receptie, lezing, congres, viering, vergadering

Nadere informatie

De ideale locatie voor uw evenement

De ideale locatie voor uw evenement De ideale locatie voor uw evenement Gelegen in hartje Pajottenland, op de grens van Liedekerke en Roosdaal, is Villa Molenhof de aangewezen locatie voor de organisatie van al uw professionele evenementen.

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen.

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen. Vergader-/ congres-/ cursusarrangementen Hotel Restaurant Ruimzicht is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in

Nadere informatie

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9 Programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend programma 2016 Exclusieve ritten met schitterende routes, prachtige hotels en bijzondere stops. GT Weekend, april 4-5 CC&C klassieker beurs, april 6-7

Nadere informatie

9 M 5 ore than to 275

9 M 5 ore than to 275 5 More than to 275 275 95 to schiphol rijk am en de boeing avenue Inspirerend zaken doen Boeing Avenue 275 In de uitdagende werkomgeving van het parkachtige Schiphol-Rijk ligt het moderne en multifunctionele

Nadere informatie

Pastoor van Breugelstraat AA Bosschenhoofd. Nederland +31 (0)

Pastoor van Breugelstraat AA Bosschenhoofd. Nederland +31 (0) Pastoor van Breugelstraat 45 4744 AA Bosschenhoofd Nederland +31 (0)165 316 310 reserveringen@reiskoffer.nl www.hoteldereiskoffer.nl Welkom! Hotel De Reiskoffer is gevestigd in een voormalig kloosterpand

Nadere informatie