YOBO. Neem je smartphonemee! Om 9.30 uur. In de Oase! Time4teens. We starten gelijk met een ontbijt. Je kunt voor de dienst al naar de zolder

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "YOBO. Neem je smartphonemee! Om 9.30 uur. In de Oase! Time4teens. We starten gelijk met een ontbijt. Je kunt voor de dienst al naar de zolder"

Transcriptie

1

2 YOBO Time4teens In de Oase! Je kunt voor de dienst al naar de zolder We starten gelijk met een ontbijt Neem je smartphonemee! Op zondag 16 maart Voor: Klas 1 t/m 3 Voortgezet onderwijs Om 9.30 uur

3 Maaltijd voor Wenwille Wanneer: Vrijdag 14 maart 2014 Aanvang: uur. Kosten: 10,00, tot 12 jaar 5,00 Opgave: De drankjes zijn voor eigen rekening. Voor 10 maart. Lijst in de hal, via . of per Telefoon : Opbrengst: Bestemd voor Wenwille woonvorm voor verstandelijk gehandicapten in Drachten. Ds. H.J. de Groot en diaconie Oase

4 WELKOMSTDIENST Van harte nodigen wij u uit de welkomstdienst van zondag 16 Maart a.s. bij te wonen. Samen met Ds. K. v. Marrum uit Sumar en met medewerking van het Interkerkelijk Mannenkoor EDOZA uit Sneek, hopen we op een fijne dienst en iedereen is welkom. Graag tot ziens om uur in de Oase.

5

6 Welkom in de dienst van zondag 9 maart Voorganger Organist Beamer m.m.v. ds Ernst van Gulik Ulbe Pranger Cornelis Jacobi OASE powerband

7 Oefenen voor de dienst, Nieuwe Liedboek 888

8

9 Woord van welkom

10 Psalm 66 Breek, aarde, uit in jubelzangen; vers 1 en 3

11 Psalm 66 : 1 Breek, aarde, uit in jubelzangen, Gods glorierijke naam ter eer. Laat van alom Hem lof ontvangen. Geducht zijn uwe daden, Heer. Uw tegenstanders, diep gebogen, aanvaarden veinzend uw beleid. Heel d'aarde moet uw naam verhogen, psalmzingen uwe majesteit.

12 Psalm 66 : 3 Doe onze God uw loflied horen, gij volken, zingt alom op aard, looft Hem door wie wij zijn herboren, die ons voor wanklen heeft bewaard. Gij toetst ons, Gij beproeft ons leven, zoals men erts tot zilver smelt. Gij die ons, aan het vuur ontheven, gelouterd voor uw ogen stelt.

13 Bemoediging en groet

14 Drama stukje

15 De kinderen mogen naar de kindernevendienst

16 Kaars, jij mag branden

17 1

18 2

19 3

20 De kinderen mogen naar de kindernevendienst

21 Gebed

22 Zingen, samen met de Powerband, Nieuwe Liedboek, 888

23

24 Zingen Powerband: our God

25 Gebed

26 Bijbellezing: Genesis 3: 1-7

27 Genesis 3:1-7 nieuwe bijbel vertaling 1 Van alle in het wild levende dieren die God, de HEER, gemaakt had, was de slang het sluwst. Dit dier vroeg aan de vrouw: 'Is het waar dat God gezegd heeft dat jullie van geen enkele boom in de tuin mogen eten?' 2 'We mogen de vruchten van alle bomen eten,' antwoordde de vrouw, 3 'behalve die van de boom in het midden van de tuin. God heeft ons verboden van de vruchten van die boom te eten of ze zelfs maar aan te raken; doen we dat toch, dan zullen we sterven.'

28 Genesis 3:1-7 nieuwe bijbel vertaling 4 'Jullie zullen helemaal niet sterven,' zei de slang. 5 'Integendeel, God weet dat jullie de ogen zullen opengaan zodra je daarvan eet, dat jullie dan als goden zullen zijn en kennis zullen hebben van goed en kwaad.' 6 De vrouw keek naar de boom. Zijn vruchten zagen er heerlijk uit, ze waren een lust voor het oog, en ze vond het aanlokkelijk dat de boom haar wijsheid zou schenken. Ze plukte een paar vruchten en at ervan.

29 Genesis 3:1-7 nieuwe bijbel vertaling Ze gaf ook wat aan haar man, die bij haar was, en ook hij at ervan. 7 Toen gingen hun beiden de ogen open en merkten ze dat ze naakt waren. Daarom regen ze vijgenbladeren aan elkaar en maakten er lendenschorten van.

30 Gezang 182 Jezus, leven van ons leven,

31 Gezang 182 : 1 Jezus, leven van ons leven, Jezus, dood van onze dood, Gij hebt U voor ons gegeven, Gij neemt op U angst en nood, Gij moet sterven aan uw lijden om ons leven te bevrijden. Duizend, duizendmaal, o Heer, zij U daarvoor dank en eer.

32 Gezang 182 : 2 Gij die alles hebt gedragen, al de haat en al de hoon, die beschimpt wordt en geslagen, Gij rechtvaardig, Gij Gods Zoon, als de minste mens gebonden, aangeklaagd om onze zonde. Duizend, duizendmaal, o Heer, zij U daarvoor dank en eer.

33 Bijbellezing: Matheus 4: 1-11

34 Matteüs 4:1-11 nieuwe bijbel vertaling 1 Daarna werd Jezus door de Geest meegevoerd naar de woestijn om door de duivel op de proef gesteld te worden. 2 Nadat hij veertig dagen en veertig nachten had gevast, had hij grote honger. 3 Nu kwam de beproever naar hem toe en zei: Als u de Zoon van God bent, beveel dan die stenen in broden te veranderen.

35 Matteüs 4:1-11 nieuwe bijbel vertaling 4 Maar Jezus gaf hem ten antwoord: Er staat geschreven: De mens leeft niet van brood alleen, maar van ieder woord dat klinkt uit de mond van God. 5 Vervolgens nam de duivel hem mee naar de heilige stad en zette hem op het hoogste punt van de tempel. 6 Hij zei tegen hem: Als u de Zoon van God bent, spring dan naar beneden.

36 Matteüs 4:1-11 nieuwe bijbel vertaling Want er staat geschreven: Zijn engelen zal hij opdracht geven om u op hun handen te dragen, zodat u uw voet niet zult stoten aan een steen. 7 Jezus antwoordde: Er staat ook geschreven: Stel de Heer, uw God, niet op de proef. 8 De duivel nam hem opnieuw mee, nu naar een zeer hoge berg. Hij toonde hem alle koninkrijken van de wereld in al hun pracht 9 en zei: Dit alles zal ik u geven als u voor mij neervalt en mij aanbidt.

37 Matteüs 4:1-11 nieuwe bijbel vertaling 10 Daarop zei Jezus tegen hem: Ga weg, Satan! Want er staat geschreven: Aanbid de Heer, uw God, vereer alleen hem. 11 Daarna liet de duivel hem met rust, en meteen kwamen er engelen om voor hem te zorgen.

38 Gezang 172 Een mens te zijn op aarde; 1,2 en 4

39 Gezang 172 : 1 Een mens te zijn op aarde in deze wereldtijd, is leven van genade buiten de eeuwigheid, is leven van de woorden die opgeschreven staan en net als Jezus worden die 't ons heeft voorgedaan.

40 Gezang 172 : 2 Een mens te zijn op aarde in deze wereldtijd, is komen uit het water en staan in de woestijn, geen god onder de goden, geen engel en geen dier, een levende, een dode, een mens in wind en vuur.

41 Gezang 172 : 4 Een mens te zijn op aarde in deze wereldtijd, dat is de Geest aanvaarden die naar het leven leidt; de mensen niet verlaten, Gods woord zijn toegedaan, dat is op deze aarde de duivel wederstaan.

42 Preek

43 Lege dia

44 Zingen, samen met de Powerband, Nieuwe liedboek, lied 940

45

46

47

48

49

50 Diaken over het veertigdagenproject

51 Dankgebed en voorbeden

52 Collecte 1e Diaconie 2e Pastoraat Uitgang bussenactie 40 dagentijd

53 Gezang 445 God heeft mij zijn Zoon gegeven,

54 Gezang 445 : 1 God heeft mij zijn Zoon gegeven, door 't geloof nam ik Hem aan; ja, ik weet het, ik zal leven, en door Hem ten hemel gaan. Zelfs eer ik nog was geboren, heeft mij God in Hem verkoren, eer zijn woord met scheppersmacht dit heelal tot aanzijn bracht.

55 Gezang 445 : 2 Jezus Christus is gestorven, is verrezen, ook voor mij, heeft de zegepraal verworven en het leven, ook voor mij. Aan Gods rechterhand gezeten, zal Hij nimmer mij vergeten, maar, uit deernis met mijn lot, treedt Hij voor mij in bij God.

56 Gezang 445 : 3 Ruwe stormen mogen woeden, alles om mij heen zij nacht, God, mijn God zal mij behoeden, God houdt voor mijn heil de wacht. Moet ik lang zijn hulp verbeiden, zijne liefde blijft mij leiden: door een nacht, hoe zwart, hoe dicht, voert Hij mij in 't eeuwig licht.

57 Zegen

58 Tot ziens! en een goede zondag.

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw.l. van der Veen. : dhr. J. van der Leij

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw.l. van der Veen. : dhr. J. van der Leij Welkom in de Menorah Voorganger : ds. E. van Gulik Ouderling van dienst : mw.l. van der Veen Organist : dhr. H. Dorsman Lectrice : dhr. J. van der Leij Naam van de zondag: zondag reminiscere Kleur: Paars,

Nadere informatie

WIE IS JEZUS? EN WIE BEN IK?

WIE IS JEZUS? EN WIE BEN IK? WIE IS JEZUS? EN WIE BEN IK? Zondag 5 maart 2017 in het Kruispunt in Voorschoten Orgelspel Welkom en mededelingen VOORBEREIDING Zingen: Lied (Psalm) 91a. Bemoediging: voorganger : Onze hulp is in de naam

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. A. Bouma. Naam van de zondag: Exultat gaudio: hij verblijd zich zeer

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. A. Bouma. Naam van de zondag: Exultat gaudio: hij verblijd zich zeer Welkom in de Menorah Voorganger : ds. J. Hiemstra Ouderling van dienst : mw. A. Bouma Organist : dhr. H. Dorsman Lectrice : mw. N. Feenstra Naam van de zondag: Exultat gaudio: hij verblijd zich zeer Kleur:

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG. Orde van Dienst 19 maart 2017, uur

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG. Orde van Dienst 19 maart 2017, uur KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst 19 maart 2017, 10.00 uur Voorganger: Organist: Gastvrouw/heer: Koster: ds. Foekje Dijk Mathieu Meijs Nienke Boogert Gert Kooiman Orgelspel Welkom We zingen

Nadere informatie

Doopdienst Jannelien Jantina Eliza Westendorp

Doopdienst Jannelien Jantina Eliza Westendorp Doopdienst Jannelien Jantina Eliza Westendorp Voorganger: ds. W. van Dijk uit Kampen Organist: André van Dijk Pianist-Zang: Dirk Jan, Simon en Gery Stuy Datum: 9 oktober 2016, aanvang 09.30 uur Welkom

Nadere informatie

VOORBEREIDING. Aanvangslied: Psalm 66 vers 1 en 2 (Allen gaan staan)

VOORBEREIDING. Aanvangslied: Psalm 66 vers 1 en 2 (Allen gaan staan) Orde van dienst voor de viering van zondag Jubilate en de Maaltijd van de Heer op 12 mei 2019 ds. Reinier Kleijer Muzikale begeleiding: Bram Hulsebos Kind van de zondag: Lucien Krans Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Voor de eredienst op de 1 e Zondag in de 40-dagentijd Zondag 10 Maart 2019 Zondag INVOCABIT om uur in de Dorpskerk te Schoonebeek

Voor de eredienst op de 1 e Zondag in de 40-dagentijd Zondag 10 Maart 2019 Zondag INVOCABIT om uur in de Dorpskerk te Schoonebeek Voor de eredienst op de 1 e Zondag in de 40-dagentijd Zondag 10 Maart 2019 Zondag INVOCABIT om 10.00 uur in de Dorpskerk te Schoonebeek Voorganger : ds. Jan Hermes Ouderling van dienst: de heer Leo Pekelsma

Nadere informatie

DIENST VAN SCHRIFT EN TAFEL

DIENST VAN SCHRIFT EN TAFEL DIENST VAN SCHRIFT EN TAFEL 1 e zondag van de 40dagentijd Invocabit Roept hij Mij aan, Ik zal hem antwoorden Psalm 91, 15 Nieuwe Kerk Groningen, 5 maart 17 VOORBEREIDING Orgelspel Woord van welkom Stilte

Nadere informatie

Zondag 8 april. Welkom in De Regenboog

Zondag 8 april. Welkom in De Regenboog Zondag 8 april Welkom in De Regenboog Voorganger : ds. Wolter Broekema Ouderling van dienst : Sandra Dubbink Organist Lector Koster : Rien Hoekjen : Ria Brouwer : Dinand Dubbink Thema Thema in deze dienst:

Nadere informatie

Lied voor de dienst, uit de bundel van Johannes de Heer, 94: 1,2,3,4 Heer ik kom tot u

Lied voor de dienst, uit de bundel van Johannes de Heer, 94: 1,2,3,4 Heer ik kom tot u De morgendienst in de Hoeksteen Leek op 16 sep. 2018 Lied voor de dienst, uit de bundel van Johannes de Heer, 94: 1,2,3,4 Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U hoor naar mijn gebed Vergeef mijn zonden nu

Nadere informatie

Welkom in de dienst. Psalm 92: 1, 2 Mattheüs 3: 13 4: 11 Gezang 144 Liedboek 442 Gezang 179a Gezang

Welkom in de dienst. Psalm 92: 1, 2 Mattheüs 3: 13 4: 11 Gezang 144 Liedboek 442 Gezang 179a Gezang Welkom in de dienst 14-04-2019 Vanavond: What about (y)our generation?! mag het ook eens om ons gaan? LEEF! Vanavond 19.30 Het Kompas Piet Heinplein 13 Zoetermeer spreker Mark van Heukelum What about (y)our

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Thema: 666. : mw. F. Hovius

Welkom in de Menorah. Thema: 666. : mw. F. Hovius Welkom in de Menorah Thema: 666 Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : Ds. A.H. Boschma : dhr. A. Boven : mw. F. Hovius : dhr. H. Dorsman Gij die weet wat in mensen om gaat, ont ferm u, wees

Nadere informatie

Orde van Dienst. op zondag 5 maart in de Hervormde kerk te Sellingen. aanvang 9.30 uur

Orde van Dienst. op zondag 5 maart in de Hervormde kerk te Sellingen. aanvang 9.30 uur Orde van Dienst op zondag 5 maart 2017 in de Hervormde kerk te Sellingen aanvang 9.30 uur Voorganger : Ds. A.L. Verduijn Organist : Mevrouw G. Hilverts Medewerking : Kinderkoor 'De Lichtbakentjes'. En

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 10 september 2017 Woord van Welkom Psalm 66: 1 en 2 Breek, aarde, uit in jubelzangen, Gods glorierijke naam ter eer. Laat van alom Hem lof ontvangen. Geducht zijn uwe daden, Heer.

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST DE OPEN HOF SOEST

ORDE VAN DIENST DE OPEN HOF SOEST ORDE VAN DIENST DE OPEN HOF SOEST 28 juni 2015 liturgische kleur groen 4 e zondag na Trinitatis voorganger : ds. Gerrit Olsman lector : Wim Koedijk cantor-organist : Tjalling Roosjen Orgelspel: Drie preludia

Nadere informatie

EEN VRESELIJKE TIJD VOOR JEZUS

EEN VRESELIJKE TIJD VOOR JEZUS Bijbel voor Kinderen presenteert EEN VRESELIJKE TIJD VOOR JEZUS Geschreven door: Edward Hughes Illustraties door: Byron Unger en Lazarus Aangepast door: M. Kerr en Sarah S. Vertaald door: Arnold Krul Geproduceerd

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Exodus 29: 1-4; 9-12; 15-21; 29; 36-38 Psalm 92 : 1 en 2 ELB 299 Psalm 66 : 3 Lied 103 : 1, 2 en 3 Die ons in t hart geschreven staan Gezang 108

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: 2 Timotheüs 2 vers 1 t/m 13 Lied 268 (Op Toonhoogte) Psalm 70 vers 3 (Schoolpsalm) Gezang 257 (Liedboek) Lied 182 (Op Toonhoogte) Lied 402

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven) Schriftlezing: Romeinen 8 vers 14 t/m 25 2 Korinthe 4 vers 16 t/m 5 vers 10 Lied 331 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 73 vers 13 (Schoolpsalm)

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Handelingen 27 Tekst : Handelingen 27 : 24 Psalm 93 Psalm 107 : 1 Lied 445 : 2 en 3 Gezang 176b Psalm 121 Er is nog plek voor een aantal groepjes

Nadere informatie

Maartenskerk zondag 14 februari 2016 Eerste zondag van de 40-dagen tijd. orde van dienst. Stap voor stap

Maartenskerk zondag 14 februari 2016 Eerste zondag van de 40-dagen tijd. orde van dienst. Stap voor stap Maartenskerk zondag 14 februari 2016 Eerste zondag van de 40-dagen tijd orde van dienst Stap voor stap Orgelspel - tijdens de 40 dagen tijd bereiden wij ons in stilte voor op de dienst en luisteren naar

Nadere informatie

Voorganger: ds. Jan Rinzema Ouderling van dienst: Leen Lievaart

Voorganger: ds. Jan Rinzema Ouderling van dienst: Leen Lievaart Wilhelminakerk 30 december 2018 Voorganger: ds. Jan Rinzema Ouderling van dienst: Leen Lievaart Lector: Marieke Gersdorf Organist: Gert Muts Muziek: Herders, Hij is geboren Jaap Dragt Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M. van Leeuwen (Voorthuizen)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M. van Leeuwen (Voorthuizen) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M. van Leeuwen (Voorthuizen) Schriftlezing: Lukas 3 vers 21 t/m 23 en 38 Lukas 4 vers 1 t/m 15 Gezang 20 vers 1 en 2 (Liedboek) Psalm 136 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 21 mei 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Welkom en mededelingen

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 21 mei 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Welkom en mededelingen Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 21 mei 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. R.D. van Hornsveld Jeannette ter Harmsel

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Organist. : Ds. Ernst van Gulik : Ytzen Hemrica : Pieter de Jong : Jan van der Leij

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Organist. : Ds. Ernst van Gulik : Ytzen Hemrica : Pieter de Jong : Jan van der Leij Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : Ds. Ernst van Gulik : Ytzen Hemrica : Pieter de Jong : Jan van der Leij Lied voor de dienst gezang 255: 1, 2 en 3 Ere zij aan God,

Nadere informatie

14 februari 2016; Glazen Kerk jongerendienst; Immanuëlkerk; ds. Martijn van Leerdam; Gerard de Waardt. Zingen: Opwekking 542. Zingen voor de dienst

14 februari 2016; Glazen Kerk jongerendienst; Immanuëlkerk; ds. Martijn van Leerdam; Gerard de Waardt. Zingen: Opwekking 542. Zingen voor de dienst 14 februari 2016; Glazen Kerk jongerendienst; Immanuëlkerk; ds. Martijn van Leerdam; Gerard de Waardt Zingen: Opwekking 542 Zingen voor de dienst 1 God van trouw, U verandert nooit, Eeuwige, U mijn vredevorst.

Nadere informatie

30 oktober 2016 Voorganger : Ds. H.D.Bondt Begeleiding : Jeugdband / Els Cornelisse

30 oktober 2016 Voorganger : Ds. H.D.Bondt Begeleiding : Jeugdband / Els Cornelisse 30 oktober 2016 Voorganger : Begeleiding : Ds. H.D.Bondt Jeugdband / Els Cornelisse Welkom mededelingen Luisteren: groep 1-3 Wie liefde heeft - Jezus! Wie vrede geeft - Jezus! Dat Jezus leeft Want iedereen

Nadere informatie

GROEIEN IN GELOOF OVER EEN KWESTIE VAN LEVEN. 18 februari uur

GROEIEN IN GELOOF OVER EEN KWESTIE VAN LEVEN. 18 februari uur GROEIEN IN GELOOF OVER EEN KWESTIE VAN LEVEN 18 februari 2018 10.30 uur Intocht: Psalm 98 1. Zingt een nieuw lied voor God den Here, want Hij bracht wonderen tot stand. Wij zien Hem heerlijk triomferen

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST ZONDAG 18 FEBRUARI 2018 IN DE MENTEKERK UUR. 1E ZONDAG 40 DAGEN TIJD

ORDE VAN DIENST ZONDAG 18 FEBRUARI 2018 IN DE MENTEKERK UUR. 1E ZONDAG 40 DAGEN TIJD ORDE VAN DIENST ZONDAG 18 FEBRUARI 2018 IN DE MENTEKERK 10.00 UUR. 1E ZONDAG 40 DAGEN TIJD MET PROJECT 40 DAGENTIJD KINDERNEVENDIENST Voorganger: ds. Chienus Schokker Ouderling: Mevr. Grietje Hubers-Hekhuis

Nadere informatie

De morgendienst in de Hoeksteen op 10 februari Lied voor de dienst, uit het Liedboek 283: 1,2,3,4 In de veelheid van geluiden

De morgendienst in de Hoeksteen op 10 februari Lied voor de dienst, uit het Liedboek 283: 1,2,3,4 In de veelheid van geluiden De morgendienst in de Hoeksteen op 10 februari 2019 Lied voor de dienst, uit het Liedboek 283: 1,2,3,4 In de veelheid van geluiden Welkom en mededelingen Zingen, staande, uit Liedboek 31: 1,2,4 Op u vertrouw

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. voor dienst voor jong en oud op 5 maart 2017 in de Nieuwe Kerk te Haarlem. Wandtegel Huis Bergh, s Heerenberg

ORDE VAN DIENST. voor dienst voor jong en oud op 5 maart 2017 in de Nieuwe Kerk te Haarlem. Wandtegel Huis Bergh, s Heerenberg ORDE VAN DIENST voor dienst voor jong en oud op 5 maart 2017 in de Nieuwe Kerk te Haarlem Wandtegel Huis Bergh, s Heerenberg Bij de symbolische bloemschikking: De beproeving van Jezus in de woestijn is

Nadere informatie

HET HART VAN HET KRUIS

HET HART VAN HET KRUIS HET HART VAN HET KRUIS CRUCIALE INZICHTEN 13 maart 2016 19:00 uur Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Ariëtte van Kempen Organist: Jan van den Brink Lector: Aone Koopmans Koster: Arjan vd Bor/ Gerrit

Nadere informatie

Hervormde gemeente Haaksbergen-Buurse

Hervormde gemeente Haaksbergen-Buurse Hervormde gemeente Haaksbergen-Buurse Rembrandt van Rhijn, 1635/1640 1 e zondag van de 40-dagentijd Zondag "Roept hij mij aan dan antwoord Ik" 9 maart 2014 voorganger: ds. N.J. Pronk organiste: Līga Vilmane

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 11 februari, in de Gereformeerde Kerk te Den Ham. Aanvang: uur.

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 11 februari, in de Gereformeerde Kerk te Den Ham. Aanvang: uur. Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 11 februari, in de Gereformeerde Kerk te Den Ham. Aanvang: 19.00 uur. Voorganger: Ds. U.W. van Slooten Mededelingen Aanvangslied: Gezang 436: 4, 5 en

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 27 januari 2019 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 8: 1 en 3 Heer onze Heer, hoe heerlijk en verheven 1. Heer, onze Heer, hoe heerlijk en verheven hebt Gij uw naam op aarde uitgeschrevenmachtige

Nadere informatie

Orde van dienst op zondag 10 maart 2019 in De Kern. Thema Op weg naar Pasen: een nieuw begin. Eerste zondag van de veertigdagentijd / invocabit

Orde van dienst op zondag 10 maart 2019 in De Kern. Thema Op weg naar Pasen: een nieuw begin. Eerste zondag van de veertigdagentijd / invocabit Orde van dienst op zondag 10 maart 2019 in De Kern. Eerste zondag van de veertigdagentijd / invocabit Thema Op weg naar Pasen: een nieuw begin Voorganger ds. Harry Gijsen Organist: Kees Heinen Welkom en

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 maart 2014, 1 e zondag in de 40-dagentijd, medewerking van De Lofstem uit Lemele Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Voorganger: ds. Kees Benard Organist:

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Voorganger Organist : Ds. E. Bijl : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST voor zondag 26 mei 2019 in de PKN kerk te Schoonebeek

ORDE VAN DIENST voor zondag 26 mei 2019 in de PKN kerk te Schoonebeek ORDE VAN DIENST voor zondag 26 mei 2019 in de PKN kerk te Schoonebeek Voorganger: Ds. Jan Hermes Ouderling: Niesje Wever-Schrijver Diaken: Hennie Hanken-de Haan Organist: Diny Wesselink-Schoemakers Lector:

Nadere informatie

zondag 28 augustus 2016 EREDIENST MET VIERING HEILIG AVONDMAAL

zondag 28 augustus 2016 EREDIENST MET VIERING HEILIG AVONDMAAL zondag 28 augustus 2016 EREDIENST MET VIERING HEILIG AVONDMAAL Voorganger: ds. H. van Dijk, Bussum Gastvrouw: Annie Visser Lector: Annie Visser Diaken: Willy Hoekstra Organist: Jan de Vries Koster: Henk

Nadere informatie

WILHELMINAKERK SOEST 12 JANUARI 2014

WILHELMINAKERK SOEST 12 JANUARI 2014 WILHELMINAKERK SOEST 12 JANUARI 2014 Voorganger: drs. Johan Mulder Organist: Gert Muts Ambtsdrager: Co Molenaar Lector: Riet Fopma Denise Smit Beamer: Ernst Mellink Welkom en mededelingen OM TE BEGINNEN

Nadere informatie

Zondag 29 Oktober Zondag. Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok

Zondag 29 Oktober Zondag. Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok Zondag 29 Oktober Zondag Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok OM TE BEGINNEN Welkom Stil worden Zingen: Samen in de

Nadere informatie

Lieuwe Manuel Klamer. Machteld Hannah Klamer

Lieuwe Manuel Klamer. Machteld Hannah Klamer Liturgie voor de dienst waarin de Heilige Doop bediend zal worden aan Lieuwe Manuel Klamer en Machteld Hannah Klamer op 2 juni 2019 in de Ichthuskerk te Tholen ~ 0 ~ Voorganger: Ds. Peter Broere Organist:

Nadere informatie

Nav adviezen die kerken krijgen om zichzelf te beveiligen ivm aanslagen.

Nav adviezen die kerken krijgen om zichzelf te beveiligen ivm aanslagen. Liturgie 29 januari 2017 Aanvang: 10.00 uur Thema: Nav adviezen die kerken krijgen om zichzelf te beveiligen ivm aanslagen. Voorganger: Drs. J.F. Ezinga Orgel: Jan Roth Muziekteam: Thijs (piano), Renate

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Galaten 5 Tekst : Galaten 5 : 1 en 13 Psalm 72 : 1, 4 en 7 Psalm 1 : 1 Lied 473 : 1, 2, 3, 4 en 5 Gezang 179a : 1 Lied 435 : 4 en 5 Votum en groet

Nadere informatie

Thema Geloof is wetenschap (Pnr. 1298) Johannes 20: Uitgesproken 19 april 2009 in de Adventskerk te Assen

Thema Geloof is wetenschap (Pnr. 1298) Johannes 20: Uitgesproken 19 april 2009 in de Adventskerk te Assen Thema (Pnr. 1298) Johannes 20: 24-31 Uitgesproken 19 april 2009 in de Adventskerk te Assen U luistert naar: een morgendienst in de Adventskerk te Assen op de zondag na Pasen. Het verhaal van Thomas stond

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. In samenwerking met Kerk Zonder Grenzen Orgelspel. Welkom en mededelingen

ORDE VAN DIENST. In samenwerking met Kerk Zonder Grenzen  Orgelspel. Welkom en mededelingen No. B3 ORDE VAN DIENST voor de viering van zondag 22 februari 2015 in de Grote of Sint Joriskerk Torenstraat 1 in Westzaan. Deze dienst wordt uitgezonden via Radio Bloemendaal op zondag 8 maart a.s. om

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst 10 maart 2019 Voorganger: Ds. A.L. Verduijn Welkom en mededelingen Zingen Psalm 81: 1, 5, 6, 7 en 8 1. Jubelt God ter eer, Hij is onze sterkte! Juicht voor Israëls Heer, stem en tegenstem

Nadere informatie

Samenzang voor de dienst

Samenzang voor de dienst 17 april 2016; Immanuëlkerk; ds. Chris Schreuder; Gerard de Waardt, muziekgroep alle liederen uit het Nieuwe Liedboek, tenzij anders aangegeven Zingen: Breng ons samen (Hemelhoog 391) Samenzang voor de

Nadere informatie

Lezen : Lucas 4 : Psalm 91 : 1, 7 en 8 NLB 540 Lied 172 : 1 en 4 Psalm 131 Gezang 144

Lezen : Lucas 4 : Psalm 91 : 1, 7 en 8 NLB 540 Lied 172 : 1 en 4 Psalm 131 Gezang 144 Lezen : Lucas 4 : 1-13 Psalm 91 : 1, 7 en 8 NLB 540 Lied 172 : 1 en 4 Psalm 131 Gezang 144 Social Media Event JAC Drachten Social Media Event JAC Drachten Social Media Event 17 April 20:00 uur Ichtus hûs

Nadere informatie

INTREDE. muziek Org. : orgelspel of vooroefenen. welkom O : Woord van welkom en mededelingen. we gaan staan. intochtslied G : Vrede voor jou, 1 en 3

INTREDE. muziek Org. : orgelspel of vooroefenen. welkom O : Woord van welkom en mededelingen. we gaan staan. intochtslied G : Vrede voor jou, 1 en 3 ORDE VAN DIENST 21 januari 2018 3 e zondag na Epifanie in de Wingerd te Krimpen aan den IJssel DIENST VOOR JONG & OUD Thema: Doe je mee? voorganger: ds. Corinne Groenendijk voorbereiding: Giny van der

Nadere informatie

Lezen : Matteüs 5 : 1-16 Tekst : Matteüs 5 : Lied 21 : 1, 5 en 6 Psalm 1 Gezang 163 Gezang 164

Lezen : Matteüs 5 : 1-16 Tekst : Matteüs 5 : Lied 21 : 1, 5 en 6 Psalm 1 Gezang 163 Gezang 164 Lezen : Matteüs 5 : 1-16 Tekst : Matteüs 5 : 3-10 Lied 21 : 1, 5 en 6 Psalm 1 Gezang 163 Gezang 164 JAC 12-16 ORGANISEERD: VRIJDAG 07 NOVEMBER 19:30 Verzamelen in het Ichtus Hus Deelname 2,- (drinken

Nadere informatie

Orde van Dienst Zondag 23 oktober Welkom en mededelingen

Orde van Dienst Zondag 23 oktober Welkom en mededelingen Orde van Dienst Zondag 23 oktober 2016 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 98: 1, 2 Zing een nieuw lied voor God de Here Zingt een nieuw lied voor God den Here, want Hij bracht wonderen tot stand. Wij

Nadere informatie

Liturgie in de afscheidsdienst van. Lijpje Walrave - Schram

Liturgie in de afscheidsdienst van. Lijpje Walrave - Schram Liturgie in de afscheidsdienst van Lijpje Walrave - Schram * 18 januari 1924 30 maart 2016 Op maandag 4 april 2016 om 13.00 uur in de Hervormde Kerk van Kapelle met aansluitend de begrafenis op de Begraafplaats

Nadere informatie

Orde van de dienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 20 januari Hervormde Kerk te Geesteren

Orde van de dienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 20 januari Hervormde Kerk te Geesteren Orde van de dienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 20 januari 2019 Hervormde Kerk te Geesteren voorganger: ds. Co Janssen organist: Ad Krijger Orgelspel Woord van welkom Zingen: Psalm 66 vers

Nadere informatie

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur.

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. Liturgie Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. In deze dienst zullen we de Heilige Doop herinneren van hen die deze ontvangen hebben

Nadere informatie

Liturgie zondagmorgen 13 maart Na een moment stilte luisteren we naar:

Liturgie zondagmorgen 13 maart Na een moment stilte luisteren we naar: Liturgie zondagmorgen 13 maart 2016 Voorganger: ds. W.G. Teeuwissen Na een moment stilte luisteren we naar: Aan uw voeten Heer, is de hoogste plaats; daarom kniel ik neer bij U. Om bij U te zijn, is de

Nadere informatie

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : Ds. E. van Gulik : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer : dhr. H. Dorsman Welkom in de Menorah Lied voor de dienst: Lied 8b (NLB) Lied voor de dienst: Lied

Nadere informatie

Eredienst 14 april :30 uur Voorganger: Ds. H. van den Berg

Eredienst 14 april :30 uur Voorganger: Ds. H. van den Berg Eredienst 14 april 2017 19:30 uur Voorganger: Ds. H. van den Berg Liturgie Opwekking 428 Votum / zegengroet Gezang 89 : 1 en 2 Gebed Schriftlezing Marcus 15 : 33 38 Hebreeën 10 : 19-25 Opwekking 706 Tekst:

Nadere informatie

PROTESTANTSE - GEMEENTE - HUISSEN Zondag 1 mei 6e zondag van Pasen

PROTESTANTSE - GEMEENTE - HUISSEN Zondag 1 mei 6e zondag van Pasen PROTESTANTSE - GEMEENTE - HUISSEN Zondag 1 mei 6e zondag van Pasen Voorganger : ds. Janneke Herweijer Organist : Herman Schimmel m.m.v. de cantorij ***************** DE V O O R B E R E I D I N G Welkom

Nadere informatie

24 mei 2015, uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag

24 mei 2015, uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag 24 mei 2015, 17.00 uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag Zingen: Gez. 145 : 1 4 Gesproken verwachting, groet Zingen: Ps. 67 : 1, 2 Gebed Schriftlezing: Johannes 15 : 26 16 : 16 Zingen: Gez. 106 :

Nadere informatie

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog!

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog! Zondag 16 oktober 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Peter ten Kleij Ouderling van dienst: Bertus Konijnenbelt Organist: Jan Ebeltjes Lector: Jorieke Poorterman Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Lied 412: 1 en 3

Wij zingen voor de dienst: Lied 412: 1 en 3 Wij zingen voor de dienst: Lied 412: 1 en 3 Wij zingen als intochtslied: Psalm 98: 1 Stil gebed, bemoediging en groet Wij zingen: Psalm 98: 2 Kyriëgebed Wij zingen: Lied 158a: 1 Gebed 1 e Schriftlezing

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Koster : dhr. F. Wijngaarden : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst 533: 1 a, 2, 3, 4, 5, 6 Lied voor de

Nadere informatie

2. Reinig mijn hart, reinig mijn hart in bronnen van uw genade: Uw Woord geneest: uw bloed, uw Geest zij stuiten de stroom van t kwade.

2. Reinig mijn hart, reinig mijn hart in bronnen van uw genade: Uw Woord geneest: uw bloed, uw Geest zij stuiten de stroom van t kwade. Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 28 januari 2018, aanvang 19.00 uur, in de Gereformeerde Kerk. Voorganger: Ds. G. de Goeijen Lied voor de dienst: ELB 209 1. Kom in mijn hart, kom in

Nadere informatie

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer viering Heilig Avondmaal

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer viering Heilig Avondmaal Liturgie zondag 10-09-2017 09.30 uur ds J.J. Meijder viering Heilig Avondmaal Thema: gehecht aan de Heer Votum zingen: Gezang 168 (1 x allen, 2 x in 2 groepen) Vredegroet van God Zingen: Opwekking 797

Nadere informatie

Eredienst 2 April uur Voorganger: Ds. H. vd Berg

Eredienst 2 April uur Voorganger: Ds. H. vd Berg Eredienst 2 April 2017 10.00 uur Voorganger: Ds. H. vd Berg Liturgie Intocht: Opwekking 464 Votum / zegengroet Psalm 43 : 1, 3, 4 Zingen: Wet in kindertaal Gebed Doven van kaars Hebreeën 9 : 1-14 Laat

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST WILHELMINAKERK. VIERDE ZONDAG VAN DE 40-DAGENTIJD 11 Maart 2018

PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST WILHELMINAKERK. VIERDE ZONDAG VAN DE 40-DAGENTIJD 11 Maart 2018 PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST WILHELMINAKERK VIERDE ZONDAG VAN DE 40-DAGENTIJD 11 Maart 2018 vijf broden en twee vissen Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdrager van dienst: Piet de Gier, Denise Smit Organist:

Nadere informatie

Hartelijk welkom in deze leerdienst van de GKv Drachten ZW

Hartelijk welkom in deze leerdienst van de GKv Drachten ZW Hartelijk welkom in deze leerdienst van de GKv Drachten ZW Welkom en introductie Keller LEERDIENSTEN 1. Houvast vinden 1.1. Zijn eigendom HC 1a 1.2. Bij Hem blijven HC 1b 2. Wie ben ik? 2.1. Geboren zondaar

Nadere informatie

Zondag 17 november 2013

Zondag 17 november 2013 Zondag 17 november 2013 aansteken tafelkaarsen lichtlied Stilte Welkom v Onze hulp is in de naam van de Heer a DIE HEMEL EN AARDE GEMAAKT HEEFT v in de naam van de Heer die de weerstand van de nacht wil

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 SEPTEMBER 2018 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 SEPTEMBER 2018 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 SEPTEMBER 2018 IN DE MENTEKERK TE SCHOONEBEEK VOORGANGER: Dr. J.C. Borst OUDERLING: Greetje Hubers-Hekhuis DIAKEN: Roelie Meyering-Rougoor ORGANIST: Anja Wolbers-Kuilder LECTOR:

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Lied 377 : 1, 5 en 6

Wij zingen voor de dienst: Lied 377 : 1, 5 en 6 Wij zingen voor de dienst: Lied 377 : 1, 5 en 6 Mededelingen Wij zingen als intochtslied: Psalm 150 : 1 en 2 Nieuwe Liedboek 1a 1b 1a 1b Inleiding: Jesaja 55 : 1-3 Inleiding: Jesaja 55 : 1-3 1

Nadere informatie

Morgendienst 1 oktober Bevestiging ambtsdragers

Morgendienst 1 oktober Bevestiging ambtsdragers Morgendienst 1 oktober 2017 Bevestiging ambtsdragers 1 Welkom en mededelingen 2 Samenzang Hoe lieflijk, hoe goed is mij HEER Psalm 84:1 en 3 3 Psalm 84:1 Hoe lieflijk, hoe goed is mij, HEER, het huis waar

Nadere informatie

LITURGIE. Izak Jacobse en Corina Jacobse-Sparreboom

LITURGIE. Izak Jacobse en Corina Jacobse-Sparreboom Opstandingskerk LITURGIE voor de feestelijke dienst zondag 5 maart 2017 waarin belijdenis van het geloof zal worden gedaan door: Izak Jacobse en Corina Jacobse-Sparreboom Thema: 'Volgen, vertrouwen en

Nadere informatie

Zingen, uit het Nieuwe Liedboek, 145: 1,5,6 O Heer, mijn God, Gij koning van 't heelal

Zingen, uit het Nieuwe Liedboek, 145: 1,5,6 O Heer, mijn God, Gij koning van 't heelal De morgendienst in de Hoeksteen op 16 december 2018 Lied voor de dienst, van ds. Jaap Zijlstra (melodie van Gezang 429, Liedboek voor de kerken, Wie maar de goede God laat zorgen) Dit is mijn troost, ik

Nadere informatie

Zondag 15 december 2013 derde zondag in Advent

Zondag 15 december 2013 derde zondag in Advent Bemoediging en drempelgebed Orgelspel Aansteken van de kaarsen Lichtlied Het engelenlied-3 Zondag 15 december 2013 derde zondag in Advent Moment van stilte Bemoediging en drempelgebed V onze hulp is in

Nadere informatie

WILHELMINAKERK 21 mei 2017

WILHELMINAKERK 21 mei 2017 WILHELMINAKERK 21 mei 2017 Voorganger: S.C.B. (Sandra) Hermanus-Schröder MA (proponent) Ambtsdrager van dienst: Fred Heidinga Lector: Gerda Masselink Pianist: Terry Hamberg Muziek Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Orde van de laagdrempelige dienst in de Pniëlkerk op zondag 20 november 2016 Aanvang 18:00 uur Thema: Vergeet niet te danken!!

Orde van de laagdrempelige dienst in de Pniëlkerk op zondag 20 november 2016 Aanvang 18:00 uur Thema: Vergeet niet te danken!! Orde van de laagdrempelige dienst in de Pniëlkerk op zondag 20 november 2016 Aanvang 18:00 uur Thema: Vergeet niet te danken!! Voorganger: ds. F. Wijnhorst Ouderling van dienst: br. Henny Hoek Organist

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 7 oktober 2018 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 8: 1, 2 en 3 Heer, onze Heer, hoe heerlijk 1. Heer, onze Heer, hoe heerlijk en verheven hebt Gij uw naam op aarde uitgeschrevenmachtige

Nadere informatie

Vooraf zingen we het lied van de maand Lied 974

Vooraf zingen we het lied van de maand Lied 974 Liturgie voor de morgendienst in kerkcentrum De Ark Op 10 mei 2015 om 10:00 uur Voorganger: Pastoraal werker Gert den Boef Organist: Siemone Middel Cantorij o.l.v. Grietje Roozeboom Vooraf zingen we het

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 23 februari 2014, zevende zondag na Epifanie Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Ton Timmerman Voorganger: ds. C.Th. Benard = = = = = =

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE ELST

PROTESTANTSE GEMEENTE ELST PROTESTANTSE GEMEENTE ELST 27 mei 2018 Zondag van de Drie-eenheid Viering Heilig Avondmaal voorganger: ds. Dick Snijders organist: Jaap Jansma VOORBEREIDING Welkom en mededelingen Moment van stilte Groet

Nadere informatie

31 mei uur AA Kramer

31 mei uur AA Kramer 31 mei 17.00 uur AA Kramer Orde van dienst: Welkom en inleiding: Heel groot onderwerp. Zingen: Psalm 88: 1, 4 Votum en zegengroet Zingen: GK 150 Gebed Inleiding: We weten niet alles. Terug naar het begin.

Nadere informatie

Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken.

Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken. Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken. Welkom Mededelingen namens de Kerkenraad Aanvangslied: Opwekking 167:

Nadere informatie

Protestantse Gemeente te Woensdrecht LITURGIE

Protestantse Gemeente te Woensdrecht LITURGIE Protestantse Gemeente te Woensdrecht LITURGIE voor de kerkdienst van Woord en Sacrament op zondag 26 mei 2019 in de Protestantse Kerk te Ossendrecht Vijfde zondag na Pasen Rogate = Bidt VOOR de DIENST

Nadere informatie

Thema: Ik ben Christen, jij niet?

Thema: Ik ben Christen, jij niet? Liturgie voor de jeugddienst op zondag 2 april 2017 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: Ik ben Christen, jij niet? Voorganger: ds. G.J. Röben Ouderling

Nadere informatie

Goede vrijdag Zie Het Lam!

Goede vrijdag Zie Het Lam! Goede vrijdag 2019 Zie Het Lam! Voorganger: Organist: ds. A. Baas Arjen van Vliet Orgelspel In stilte komen we de kerk binnen. We groeten elkaar en denken aan dat wat de Heere Jezus op die Vrijdag lang

Nadere informatie

Eredienst 2 juli :00 uur Voorganger: Ds. J.W. Boerma

Eredienst 2 juli :00 uur Voorganger: Ds. J.W. Boerma Eredienst 2 juli 2017 10:00 uur Voorganger: Ds. J.W. Boerma Liturgie Votum / zegengroet Psalm 62: 1 en 3 Gebed Lezen: Johannes 21: 15-17 Preek deel I Wet van de Heer: Zingen Gezang 176b Gebed HA Formulier

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 25 juni 2017

Orde van dienst voor zondag 25 juni 2017 Orde van dienst voor zondag 25 juni 2017 Wijkgemeente Johannes Grote Kerk, Wageningen, 9.30 uur Voorganger: ds HL Versluis Organist: William de Jong Orgelspel Mededelingen kerkenraad Zingen: Psalm 149:

Nadere informatie

26 mei zesde zondag van pasen

26 mei zesde zondag van pasen 26 mei 2019 zesde zondag van pasen voorganger: ds. Dick Snijders organist: Jaap Jansma Viering Heilig Avondmaal VOORBEREIDING Orgelspel Welkom en mededelingen Moment van stilte Groet en bemoediging v:

Nadere informatie

30 december uur A de Snoo orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Nora Rodenhuis

30 december uur A de Snoo orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Nora Rodenhuis 30 december 2018 10.00 uur A de Snoo orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Nora Rodenhuis Votum en groet LB 162 (GK06 gz1):1a, 2v, 3m, 4v, 5m,6a (In het begin) Kindermoment LB8b (GK06 gz148) (Zie de zon)

Nadere informatie

Zondag 31 januari Welkom in de doopdienst in De Regenboog!

Zondag 31 januari Welkom in de doopdienst in De Regenboog! Zondag 31 januari 2016 Welkom in de doopdienst in De Regenboog! Voorganger: ds. J.A. Wegerif Ouderling van dienst: Remco de Groot Organist: Rien Hoekjen Lector: Henk Gottemaker Koster: Pim van der Strate

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. I. Pauw (Eindhoven) Schriftlezing: Jakobus 3 vers 1 t/m 12 Lied 222 (Op Toonhoogte) Psalm 81 vers 12 (Schoolpsalm) Psalm 34 vers 1 en 5 (Nieuwe Psalmberijming) Lied

Nadere informatie

zondag 27 maart 2016 Liturgie

zondag 27 maart 2016 Liturgie zondag 27 maart 2016 Liturgie Koor en samenzang Gezang 95,1.2.3.4 [koor zet in, koor en gemeente zingen Gz. 95, koor sluit af] Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, die galmt door gans Jeruzalem;

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 JUNI 2019 IN DE DORPSKERK TE SCHOONEBEEK

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 JUNI 2019 IN DE DORPSKERK TE SCHOONEBEEK ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 JUNI 2019 IN DE DORPSKERK TE SCHOONEBEEK Deze zondag, of in de komende week, worden bloemen bezorgd bij de leden vanaf 80 jaar Voorganger: ds. Jan Hermes Ouderling: Bertha

Nadere informatie

Lezen : Psalm 4. Lied 457 : 1, 2, 3 en 4 Psalm 23 : 1, 2 en 3 Lied 293 : 1 en 4 Lied 473 : 1, 2, 4, 5 en 10 Lied 409 : 1, 2 en 5

Lezen : Psalm 4. Lied 457 : 1, 2, 3 en 4 Psalm 23 : 1, 2 en 3 Lied 293 : 1 en 4 Lied 473 : 1, 2, 4, 5 en 10 Lied 409 : 1, 2 en 5 GKv Drachten ZW & O Lezen : Psalm 4 Lied 457 : 1, 2, 3 en 4 Psalm 23 : 1, 2 en 3 Lied 293 : 1 en 4 Lied 473 : 1, 2, 4, 5 en 10 Lied 409 : 1, 2 en 5 Voor de kinderen: Op de gebedsmuur mag je een briefje

Nadere informatie