Fasering van de werken: Elke vrijdag kort nieuws over de gemeente Hooglede. JRG. 5, nr. 29 van 12 september 2008

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fasering van de werken: Elke vrijdag kort nieuws over de gemeente Hooglede. JRG. 5, nr. 29 van 12 september 2008"

Transcriptie

1 Elke vrijdag kort nieuws over de gemeente Hooglede. JRG. 5, nr. 29 van 12 september 2008 Hebt u suggesties of nieuws: info@hooglede.be Wegwerkzaamheden kruispunt R32 - Hoogleedsesteenweg Om het kruispunt van de R32 en de Hoogleedsesteenweg (Roeselare) verkeersveiliger te maken start de Vlaamse Overheid wellicht op woensdag 12 november 2008 met wegwerkzaamheden (eind van de werken maart 2009). De werken zullen dus NIET starten op maandag 15 september De wegwerkzaamheden zijn opgedeeld in 2 fasen die elk ongeveer 2 maanden zullen duren. Tijdens de 2 fasen blijft op de R32 doorgaand verkeer mogelijk, met 1 rijstrook per richting. Voor fietsers zal er een tijdelijke oversteek voorzien worden, met lichten, die kan bereikt worden via De Zilten en de Stadenstraat. Gedurende de werkzaamheden wordt het verkeer van en naar de Hoogleedsesteenweg omgeleid zodat alle woningen, handelszaken en bedrijven bereikbaar blijven. Voor het verkeer van en naar de Hoogleedsesteenweg is er een omleiding via de Diksmuidesteenweg en de Bruggesteenweg. Ook het traject van buslijn 31 (Roeselare-Hooglede-Diksmuide) wordt tijdelijk aangepast: de bus zal via De Zilten, de Diksmuidesteenweg en de Westlaan naar de Noordlaan rijden, bijgevolg worden de haltes Biezenstraat en Stadenstraat tijdelijk niet meer aangedaan. Vanuit de Beverenstraat zal het voor voertuigen niet meer mogelijk zijn om de R32 over te steken naar de Honzebrouckstraat en omgekeerd, fietsers zullen de R32 wel nog kunnen oversteken. Fasering van de werken: eerste fase Tijdens de eerste fase zal gewerkt worden aan de westkant van de R32 (kant Hooglede). De weg zal aan de kant van Hooglede volledig afgesloten worden. Enkel voertuigen op de Hoogleedsesteenweg komende van Roeselare zullen de R32 rechtsafslaand kunnen oprijden. Ook het verkeer op de R32 komende uit de richting van de Diksmuidesteenweg kan er rechts afslaan naar de Hoogleedsesteenweg (kant Roeselare). Voor de auto's zal er een omleiding voorzien worden via de Diksmuidesteenweg enerzijds en de Bruggesteenweg anderzijds. tweede fase Tijdens de tweede fase zal aan de oostkant van de R32 gewerkt worden (kant Roeselare). De voertuigen op de Hoogleedsesteenweg komende van Hooglede zullen enkel rechtsafslaand de R32 kunnen oprijden. Het verkeer op de R32 komende uit de richting van de Bruggesteenweg kan er rechts afslaan naar de Hoogleedsesteenweg (kant Hooglede).

2 Inschrijvingen en activiteiten einde schooljaar kunstacademie Hooglede Gits Inschrijvingen Schooljaar te Hooglede Nieuwe leerlingen kunnen zich inschrijven op onderstaande data in de Hogestraat 25 te Hooglede voor lessen muziek, woord en tekenen : vr 29 augustus 2008 van 15u tot 19u00 ma 01 september 2008 van 16u tot 19u30 di 02 september 2008 van 16u tot 19u30 wo 03 september 2008 van 16u tot 19u00 vr 05 september 2008 van 15u tot 19u00 ma 08 september 2008 van 16u tot 19u30 vr 12 september 2008 van 15u tot 19u00 Inschrijvingen Schooljaar te Gits: Nieuwe leerlingen kunnen zich inschrijven op onderstaande data in het Cultureel Centrum te Gits aan de Nieuwplaats (bij Sporthal Ogierlande). De kinderen kunnen hier terecht voor lessen muziek, woord en tekenen dinsdag 2 september 2008 van 16u tot 19u woensdag 3 september 2008 van 14u tot 17u vrijdag 5 september 2008 van 15u tot 17u dinsdag 9 september 2008 van 16u tot 19u woensdag 10 september 2008 van 14u tot 17u Voor meer en andere info : voor muziek en woord Inschrijven volgens geboortejaar voor de Beeldende Kunsten kan u nagaan op website van Voor het lessenrooster van algemene vakken en van instrumentvakken te Hooglede-Gits zie hieronder na activiteitenkalender. ACTIVITEITEN VOLGENDE SCHOOLJAAR: Op vrijdag 6 februari 2009 gaat de leerlingenauditie van Hooglede-Gits door in De Gulden Zonne om 19u00. Op vrijdag 13 februari 2009 zal gitaarensemble Tocando (alle leerlingen van gitaar uit de filialen verbonden aan SAMWD-Roeselare) een optreden verzorgen in de Gulden Zonne. KUNSTACADEMIE HOOGLEDE NIEUW MUZIEK vanaf het 1ste leerjaar en 2de leerjaar en dit GRATIS!! Op een speelse manier leren kleuters omgaan met muziek. Na de muzieklessen voor kleuters mag je in het eerste jaar AMV reeds met een instrument beginnen. Deze lessen voor het 1ste leerjaar apart en voor het 2de leerjaar apart gaan door op zaterdagmorgen van 9u40-10u40 en van 10u40-11u40. Hogere graden Woord In ons filiaal bestaat er de mogelijkheid om hogere graad woord te volgen! MUZIEK EN WOORD Muziek vanaf 8 jaar Algemene Muzikale Vorming en Samenzang: leren zingen, noten lezen en vanaf het 2de jaar een instrument kiezen. Lesmoment voor het eerste jaar AMV (L1) in Hooglede: op dinsdag van 16u15 tot 17u15 en op vrijdag van 15u15 tot 16u45 (altijd de combinatie van 2 dagen). Welk instrumenten kan je bij ons leren?

3 (de dagen hieronder opgegeven zijn onder voorbehoud, en kan dus nog wijzigen) Fluit op zaterdag Gitaar op woensdag (ensemble), donderdag en vrijdag Koper op vrijdag Klarinet op dinsdag Piano op maandag, dinsdag en woensdag Saxofoon op maandag en zaterdag Samenspel op dinsdag en woensdag Slagwerk op woensdagnamiddag Viool op woensdagmiddag Woord vanaf 8 jaar Algemene Verbale Vorming: goed leren praten, toneel spelen, improviseren. Lesmoment voor het eerste jaar AVV (L1) in Hooglede op vrijdag van 17u15-18u15. WIJKAFDELING GITS MUZIEK Algemene Muzikale Vorming en Samenzang bij juf Anne-Mie Vandaele: noten lezen, zingen,... 1ste jaar (L1): dinsdag uur uur en vrijdag uur uur 2de jaar (L2): dinsdag uur uur en vrijdag uur uur 3de jaar (L3): dinsdag uur uur en vrijdag uur uur Vanaf het 4de jaar kunnen de leerlingen in het filiaal Hooglede terecht. Instrumenten: deze instrumenten kun je vanaf het 2de jaar AMV volgen in Gits: gitaar (Joke Debel): op woensdag gitaar (Ann Vanoverschelde): op vrijdag saxofoon (Ludwig Delecluyse): op woensdag piano (Mieke Van den Heuvel): op woensdag fluit (Kristien Naessens): op dinsdag Vanaf de middelbare graad komt daar samenspel bij, dit gaat door op woensdagavond met Veronique Coene. WOORD Algemene Verbale Vorming (dictie in de volksmond) bij juf Siska Viaene. 1ste en 2 de jaar: woensdag uur uur 3de en 4de jaar: woensdag uur uur Vanaf de middelbare graad kunnen de leerlingen in het filiaal Hooglede terecht. Ruimtelijke ordening Versoepeling regelgeving plaatsen zonnepanelen Een stedenbouwkundige vergunning voor het plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers dient in vele gevallen niet langer aangevraagd te worden. Het besluit van de Vlaamse regering hierover wordt immers van kracht vanaf 1 september Onderstaand vindt u een beknopte uitleg van de gewijzigde regelgeving, voor de officiële uitgebreide regelgeving verwijzen we naar De zonnepanelen dienen wel geplaatst te worden op vergunde gebouwen, waarvoor geen bijzondere voorschriften gelden. Dit betekent dat zonnepanelen nog altijd aangevraagd moeten worden wanneer er wel bijzondere voorschriften gelden, zoals in verkavelingen of binnen een BPA, op monumenten,... Ook wanneer de zonnepanelen als zelfstandige constructie (niet op een dak van een vergund gebouw) geplaatst worden, moet u nog een stedenbouwkundige vergunning aanvragen. Het besluit betekent ook een vereenvoudiging van de procedure indien u toch nog een vergunning dient aan te vragen. Indien de verkaveling geen bijzondere voorschriften bevat over de dakbedekking (bv. een verplicht

4 gebruik van leien), kan uw aanvraag rechtstreeks door het gemeentebestuur vergund worden (korte procedure). Indien de verkaveling wel dergelijke voorschriften bevat, is een langere procedure vereist (met een openbaar onderzoek en het advies van het Agentschap R-O Vlaanderen). De gemeentelijke dienst ruimtelijke ordening helpt u graag verder mocht u nog vragen hebben over het plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers. Meer inlichtingen hierover zijn te verkrijgen bij de stedenbouwkundig ambtenaar Niek Vandecaveye (tel. 051/ ) niek.vandecaveye@hooglede.be. Milieu en landbouw Dag van het Plattelandstoerisme Buytenshuys houdt een opendeur op 28/09/2008 naar aanleiding van de "Dag van het Plattelandstoerisme" dat kadert in de "Maand van het platteland". Plattelandstoerisme in Vlaanderen vzw vroeg Buytenshuys om hieraan mee te werken en ook extra activiteiten in en rond het gastenverblijf te organiseren. Bijna het ganse toeristische jaar staat in het teken van culinair genieten (zie en ook Buytenshuys werkt dit jaar extra culinaire activiteiten uit, zoals degustaties en kookworkshops. Van 10 tot 17u kunnen geïnteresseerden een rondleiding krijgen in het pas gestarte gastenverblijf. Voor de extra activiteiten zijn er een aantal leuke initiatieven rond het culinaire thema: 1. Ambachtelijke bierbrouwdemonstratie door "De Verhuisbrouwerij". Deze 5 amateurbrouwers brouwen in hun vrije tijd hun eigen bieren met als doel het speciaalbier te promoten. Dit doen ze door iedere maand op een andere plaats (september dus bij Buytenshuys) te tonen hoe men ambachtelijk bier kan brouwen. Het resultaat, dat uiteraard kan geproefd worden, is de Trisser (donkerblonde tripel) en de Lustem (donker tarwebier). Deze speciaalbieren kunnen ook de dag zelf gedronken en aangekocht worden. Een workshop rond bieren wordt georganiseerd in maart Wijndegustatie en -initiatie door "Wijnhuis Vanden Bulcke". Er zullen een zestal wijnen kunnen gedegusteerd worden. U krijgt uiteraard deskundige uitleg over de wijnen en u kan uiteraard uw vele vragen afvuren. De wijnen kunnen de dag zelf gedronken en aangekocht worden. Er kan ingeschreven worden voor de workshop "Wijnen proeven en snuffelen" die doorgaat op 14 november Er zullen enkele terrasjes zijn, waar men rustig kan genieten van het platteland. Een biertje, wijntje, frisdrank of wat hoeve-ijs zullen verkrijgbaar zijn. Voor de kinderen wordt er een springkasteel voorzien. 4. Proef het platteland, de culinaire serretoer! Een gratis familiefietstocht langs de bestaande serretoer (die begin 2000 werd uitgewerkt door de Landelijke Gilden), waarbij vier serrebedrijven de deuren openzetten voor het grote publiek en een woordje uitleg verschaffen omtrent de werking van het bedrijf. Daarnaast kan op elk bedrijf geproefd worden van het product onder een bereide vorm. Ook in de molen zal de nodige uitleg verschaft worden en wordt bij gunstig weer ook effectief gemalen. De fietstocht begint en eindigt bij Buytenshuys en er kan gestart worden tussen 10u tot 15u. Er kan een drankje aangeschaft worden op een stopplaats onderweg. Wanneer het die dag slecht weer is, treedt plan B in werking en zal van de gerechtjes kunnen geproefd worden bij Buytenshuys. Meer inlichtingen hierover zijn te verkrijgen bij de milieuambtenaar Frank Renard (tel. 051/ ) frank.renard@hooglede.be Jeugd en sport Evenementenkalender Evenementenkalender Info bij: arnold.vandenbussche@hooglede.be (jeugd) kristof.devriendt@hooglede.be (sport)

5 Indien u de elektronische nieuwsbrief van de gemeente Hooglede niet meer wenst te ontvangen, mail dan uw naam, adres, telefoonnummer en adres naar guido.naert@hooglede.be.

Dagorde gemeenteraad 30 juni 2008

Dagorde gemeenteraad 30 juni 2008 Elke vrijdag kort nieuws over de gemeente Hooglede. JRG. 5, nr. 24 van 20 juni 2008 Hebt u suggesties of nieuws: info@hooglede.be Dagorde gemeenteraad 30 juni 2008 In openbare zitting: 1. Goedkeuring budgetwijziging

Nadere informatie

inschrijvingen kunstonderwijs

inschrijvingen kunstonderwijs inschrijvingen kunstonderwijs schooljaar 2015-2016 verantwoordelijk uitgever College van burgemeester en schepenen Stadionstraat 2 / 9190 Stekene stekene van nature actief foto: Martine Goossens Schone

Nadere informatie

Academie voor Muziek, Woord en Dans

Academie voor Muziek, Woord en Dans Ben je gebeten door muziek, gepassioneerd door dans of enthousiast met woord bezig? Dan kan je op de Academie terecht voor een kwalitatieve opleiding. WANNEER KAN JE STARTEN? Ons aanbod initiatielessen

Nadere informatie

2015-2016. Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Peter Benoit Harelbeke

2015-2016. Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Peter Benoit Harelbeke 2015-2016 Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Peter Benoit Harelbeke SAMWD Peter Benoit - Toekomststraat 29 8530 Harelbeke - Tel 056 694 570 Muziek Jongeren Pre-notenleer vanaf 6 en 7 jaar Ben

Nadere informatie

Muziek Dans Woord. Inschrijvingen & Info Vakantiedagen. Leeuwse Kunstacademie op achterzijde. GO! Scholengroep Brussel MUZIEKACADEMIE ANDERLECHT

Muziek Dans Woord. Inschrijvingen & Info Vakantiedagen. Leeuwse Kunstacademie op achterzijde. GO! Scholengroep Brussel MUZIEKACADEMIE ANDERLECHT Muziek Dans Woord Inschrijvingen & Info Vakantiedagen Leeuwse Kunstacademie op achterzijde GO! Scholengroep Brussel MUZIEKACADEMIE ANDERLECHT schooljaar 2017-2018 Beste vrienden, beste ouders, Te Sint-Pieters-Leeuw

Nadere informatie

CONSERVATORIUM AAN ZEE

CONSERVATORIUM AAN ZEE CONSERVATORIUM AAN ZEE Geachte mevrouw, Geachte heer, Beste meisjes en jongens, Het Conservatorium van Oostende, het Conservatorium aan Zee, opgericht in 1849, is één van de oudste en meest gerespecteerde

Nadere informatie

OPENLESSEN INFO GEMEENTELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD VAN MAANDAG 10 JUNI T.E.M VRIJDAG 21 JUNI SCHOOLJAAR 2013-2014

OPENLESSEN INFO GEMEENTELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD VAN MAANDAG 10 JUNI T.E.M VRIJDAG 21 JUNI SCHOOLJAAR 2013-2014 GEMEENTELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD & Jozef van Craenstraat 4, Tel 03/685 02 56, gamw@schoten.be, www.schoten.be OPENLESSEN VAN MAANDAG 10 JUNI T.E.M VRIJDAG 21 JUNI INFO SCHOOLJAAR 2013-2014 20

Nadere informatie

inschrijvingen kunstonderwijs

inschrijvingen kunstonderwijs inschrijvingen kunstonderwijs Schooljaar 2016 2017 verantwoordelijk uitgever College van burgemeester en schepenen Stadionstraat 2 / 9190 Stekene stekene van nature actief Schone kunsten Kinderen van zes

Nadere informatie

LESSENROOSTER WOWOOR. Muziekinitiatie AALBEKE AVELGEM. KORTRIJK jongeren BELLEGEM BISSEGEM. KORTRIJK volwassenen GULLEGEM HEULE

LESSENROOSTER WOWOOR. Muziekinitiatie AALBEKE AVELGEM. KORTRIJK jongeren BELLEGEM BISSEGEM. KORTRIJK volwassenen GULLEGEM HEULE CONSERVATORIUM uurrooster 2017-2018 MUZIEK LESSENROOSTER WOWOOR AMV/SZ Lagere Graad Voor jongeren vanaf 2 de jaar AMV/SZ + 1u instrument, volwassenen vanaf 1 ste jaar AMV/SZ + 1u instrument Muziekinitiatie

Nadere informatie

Informatiebrochure. Muziek - Woord - Dans - Initiatie

Informatiebrochure. Muziek - Woord - Dans - Initiatie Informatiebrochure Muziek - Woord - Dans - Initiatie Welkom In het Stedelijk Conservatorium van Mechelen kan je al je podiumtalenten ten volle ontwikkelen. We bieden kunstonderwijs op hoog niveau, maar

Nadere informatie

Academie Merksem. Welkom op de vrije infosessie.

Academie Merksem. Welkom op de vrije infosessie. Academie Merksem Welkom op de vrije infosessie. Maandag 6 oktober, tussen 17 en 18u30 in Brecht Woensdag 8 oktober, tussen 18 en 19u30 in Merksem Dinsdag 14 oktober, tussen 18 en 19u30 in Sint Job Academie

Nadere informatie

Met deze brief willen we u informeren over de inschrijving voor het volgende schooljaar.

Met deze brief willen we u informeren over de inschrijving voor het volgende schooljaar. Mortsel, 1 juli 2017 Betreft: inschrijving schooljaar 2017-2018 Beste leerling, beste ouders, Met deze brief willen we u informeren over de inschrijving voor het volgende schooljaar. Leerlingen die reeds

Nadere informatie

Lijsterbessenlaan Beveren T

Lijsterbessenlaan Beveren T Lijsterbessenlaan 24-9120 Beveren T 037501075 academie@beveren.be www.dekunstacademiebeveren.be Open lessen & Proeflessen van zaterdag 9 juni t.e.m. vrijdag 16 juni 2018 2 INHOUDSTAFEL Open lessen en Proeflessen

Nadere informatie

Beste leerling, beste ouder,

Beste leerling, beste ouder, Beste leerling, beste ouder, Je hebt misschien al gehoord dat er in het Deeltijds Kunstonderwijs (DKO) een belangrijke hervorming op stapel staat. Vanaf 1 september 2018 gaat het nieuwe decreet Deeltijds

Nadere informatie

leerjaar Leerkracht Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

leerjaar Leerkracht Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Algemene Muzikale Vorming (AMV) & Samenzang-Jongeren (SZ) De Leertuin Meise De Leertuin Meise Basisschool Brixius L1A AMV Hubert V Hellemont 16u00-17u00 16u00-17u00 SZ Anneleen V Lancker 17u00-17u30 L2A

Nadere informatie

Lijsterbessenlaan Beveren T

Lijsterbessenlaan Beveren T Lijsterbessenlaan 24-9120 Beveren T 03 750 10 75 academie@beveren.be www.dekunstacademiebeveren.be Open lessen & Proeflessen juni 2019 2 INHOUDSTAFEL Open lessen en Proeflessen 4 Adressen 4 MUZIEK Open

Nadere informatie

Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord LEDE

Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord LEDE Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord LEDE Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Lede Markt 5 9340 Lede Tel: 053 60 68 70 academie@gamw.lede.be http://www.gamw.lede.be Voor elk wat wils! De

Nadere informatie

kunstonderwijs stekene van nature actief Laat je verleiden door: Schone kunsten Muziek - Woord - Dans Stadionstraat 2 / 9190 Stekene

kunstonderwijs stekene van nature actief Laat je verleiden door: Schone kunsten Muziek - Woord - Dans Stadionstraat 2 / 9190 Stekene kunstonderwijs 2017-2018 Laat je verleiden door: Schone kunsten Muziek - Woord - Dans verantwoordelijk uitgever College van burgemeester en schepenen Stadionstraat 2 / 9190 Stekene stekene van nature actief

Nadere informatie

& JEUGDMUZIEKATELIER OOSTKAMP BEELDENDE KUNST MUZIEK WOORDKUNST-DRAMA INFO LESSEN CON SERVA TORIUM ACADEMIE BRUGGE DKO

& JEUGDMUZIEKATELIER OOSTKAMP BEELDENDE KUNST MUZIEK WOORDKUNST-DRAMA INFO LESSEN CON SERVA TORIUM ACADEMIE BRUGGE DKO & JEUGDATELIER WOORDKUNST-DRAMA INFO LESSEN 2019-2020 CON SERVA TORIUM ACADEMIE WOORDKUNST - DRAMA Ontdek de vele mogelijkheden van de Kunstacademie Oostkamp. De Stedelijke Academie Brugge en het Stedelijk

Nadere informatie

Wat kunnen kinderen van van 6 ( 2008) of 7 jaar ( 2007) volgen in de richting dans?

Wat kunnen kinderen van van 6 ( 2008) of 7 jaar ( 2007) volgen in de richting dans? Veelgestelde vragen over de academie Studierichting dans Wat kunnen kinderen van van 6 ( 2008) of 7 jaar ( 2007) volgen in de richting dans? Kinderen van 6 en 7 jaar kunnen initiatielessen dans volgen.

Nadere informatie

OPEN LESSEN PROEFLESSEN VAN VRIJDAG 10 JUNI T.E.M DINSDAG 28 JUNI. RESERVATIE PROEFLESSEN Gemeentelijke academie voor muziek woord dans

OPEN LESSEN PROEFLESSEN VAN VRIJDAG 10 JUNI T.E.M DINSDAG 28 JUNI. RESERVATIE PROEFLESSEN Gemeentelijke academie voor muziek woord dans RESERVATIE PROEFLESSEN Gemeentelijke academie voor muziek woord dans GEMEENTELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK WOORD DANS De open lessen zijn vrij toegankelijk voor alle kinderen, jongeren en volwassenen! Zin

Nadere informatie

kunstenacademie august de boeck asse Beeldende kunst Kasteel Vijverbeek Asse Nieuwstraat, 122 1730 Asse 02 452 63 30

kunstenacademie august de boeck asse Beeldende kunst Kasteel Vijverbeek Asse Nieuwstraat, 122 1730 Asse 02 452 63 30 Beeldende kunst Kasteel Vijverbeek Asse Nieuwstraat, 122 1730 Asse 02 452 63 30 Inlichtingen: Guido Van Elsen crejong@skynet.be en eld kunstenacademie august de boeck asse be K de ku ns t kkunstenacademie

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE KUNSTACADEMIE

GEMEENTELIJKE KUNSTACADEMIE Lijsterbessenlaan 24 9120 Beveren Tel 03/750 10 75 e-mail: academie@beveren.be website www.dekunstacademiebeveren.be GEMEENTELIJKE KUNSTACADEMIE INFOBROCHURE Studierichting Muziek SCHOOLJAAR 2017-2018

Nadere informatie

Kennismakingsochtend

Kennismakingsochtend Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Kennismakingsochtend voor nieuwe leerlingen Zaterdag 21 september 2013 inleiding Inleiding Waarom een kennismakingsochtend? Inleiding Waarom een kennismakingsochtend?

Nadere informatie

INHOUDSTAFEL. beknopte studiegids. opties/uurroosters/ studiemogelijkheden. voor alle info: dans@samwdlier.net

INHOUDSTAFEL. beknopte studiegids. opties/uurroosters/ studiemogelijkheden. voor alle info: dans@samwdlier.net opties/uurroosters/ voor alle info: studiemogelijkheden WOORD kunst Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans wdlier.be - 2500 LIER Gasthuisvest 50, 2500 Lier - Tel. (03)480 45 79 - Fax (03)488 60

Nadere informatie

Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord LEDE

Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord LEDE Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord LEDE Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Lede Markt 5 9340 Lede Tel: 053 60 68 70 academie@gamw.lede.be http://www.gamw.lede.be Voor elk wat wils! De

Nadere informatie

Ik ga naar de academ ie! Jij toch ook? Als je veel verbeelding hebt, moet je bij ons zijn

Ik ga naar de academ ie! Jij toch ook? Als je veel verbeelding hebt, moet je bij ons zijn Verklank Ik ga naar de academ ie! Jij toch ook? Verwoord Verbeeld Als je veel verbeelding hebt, moet je bij ons zijn Kom je volgend jaar terug en ben je benieuwd welke vakken je moet/kan volgen? Kom je

Nadere informatie

eerste lesafspraak uur plaats leerkracht

eerste lesafspraak uur plaats leerkracht Eerste lesafspraken Baarle-Hertog/Nassau Muziekinitiatie 6-7 jarigen 17.45 Mevr. A. Jacobs Initiatie viool 09.00 Mevr. L. Remmen AMV / Samenzang 1 e jaar donderdag 02.09 15.45 Mevr. Y. Peters AMV / Samenzang

Nadere informatie

Kinderateliers Kinderateliers wijkafdelingen. Jongerenateliers Volwassenenateliers Inschrijvingen & Info Vakantiedagen. Muziekacademie op achterzijde

Kinderateliers Kinderateliers wijkafdelingen. Jongerenateliers Volwassenenateliers Inschrijvingen & Info Vakantiedagen. Muziekacademie op achterzijde Kinderateliers Kinderateliers wijkafdelingen Jongerenateliers Volwassenenateliers Inschrijvingen & Info Vakantiedagen Muziekacademie op achterzijde schooljaar 2016-2017 Beste vrienden, beste ouders, Te

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE KUNSTACADEMIE

GEMEENTELIJKE KUNSTACADEMIE Lijsterbessenlaan 24 9120 Beveren Tel 03/750 10 75 e-mail: academie@beveren.be website www.dekunstacademiebeveren.be GEMEENTELIJKE KUNSTACADEMIE INFOBROCHURE Studierichting Woord SCHOOLJAAR 2017-2018 ~

Nadere informatie

Welkom. Het nieuwe decreet voor het DKO

Welkom. Het nieuwe decreet voor het DKO Welkom Het nieuwe decreet voor het DKO Enquête Waarom? Voorbereiding op het nieuwe decreet Zelfevaluatie 327 reacties waarvan 312 op 790 leerlingen (40%) Enquête Sterke punten van Muzarto zijn: leerkrachten

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Markt 5 9340 LEDE www.gamw.lede.be

Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Markt 5 9340 LEDE www.gamw.lede.be Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Markt 5 9340 LEDE www.gamw.lede.be Inhoudsopgave Pag 2: Wat is de academie? Pag 3: Algemeen. Pag 4: Wanneer starten de lessen, welke vakken kan je volgen. Pag

Nadere informatie

UURROOSTER & INSCHRIJVING INITIATIE SCHOOLJAAR OUDESTRAAT 2 WILRIJK

UURROOSTER & INSCHRIJVING INITIATIE SCHOOLJAAR OUDESTRAAT 2 WILRIJK UURROOSTER & INSCHRIJVING INITIATIE SCHOOLJAAR 2016-2017 OUDESTRAAT 2 WILRIJK Inschrijven kan vanaf maandag 6 juni 2016 voor leerlingen die dit schooljaar reeds initiatie volgen. Vanaf maandag 13 juni

Nadere informatie

Beeld. Jongerenateliers (12-18 jaar) Jeugdatelier (6-12 jaar) Volwassenateliers (+18 jaar) ATELIER-ZONDER-MUREN (6 & 7 jaar) Vrije Kunsten.

Beeld. Jongerenateliers (12-18 jaar) Jeugdatelier (6-12 jaar) Volwassenateliers (+18 jaar) ATELIER-ZONDER-MUREN (6 & 7 jaar) Vrije Kunsten. Beeld Jeugdatelier (6-12 jaar) Poperinge Krombeke CC Bampoele Oud Gemeentehuis Watou CC De Bollaard L3 - L4 L5 - L6 16u30-18u10 16u30-18u10 L3 - L6 10u20-12u00 kantinitiatie L1 - L3 15u15-16u55 L4 - L6

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

jongeren (8 tot 13 jaar) en volwassenen. In dit infoblaadje proberen we je een overzicht te geven van de mogelijkheden.

jongeren (8 tot 13 jaar) en volwassenen. In dit infoblaadje proberen we je een overzicht te geven van de mogelijkheden. Voor elk wat wils! De Academie voor Muziek en Woord Lede Erpe-Mere Wichelen biedt voor elk wat wils. We delen de starters op in 3 groepen: Voor de 6 en 7-jarigen hebben we onze gemeentelijke initiatiewerking.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 OVERZICHT Algemeen Bovenbouw (5-8) 21 ste eeuw leren Overig Algemeen / Persoonlijke noot De beste wensen voor 2018 namens alle mensen van de Kees! Inmiddels is het jaar alweer

Nadere informatie

UURROOSTER MUZIEK

UURROOSTER MUZIEK UURROOSTER MUZIEK 2018-2019 EERSTE GRAAD: KRIEBELS 5 jaar (geboortejaar 2013) Kunstkriebels 1A woensdag 13.40u - 14.40u 6 jaar (geboortejaar 2012) Kunstkriebels 2A woensdag 14.40u - 15.40u 7 jaar (geboortejaar

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Muziekacademie op achterzijde. schooljaar

Muziekacademie op achterzijde. schooljaar schooljaar 2019-2020 Muziekacademie op achterzijde Kinderateliers van 6 tot 12 jaar 6 tot 12 jarigen (1 ste tot en met 6 de leerjaar) Op woensdagnamiddag van 13.30u tot 15.10u of van 15.20u tot 17.00u

Nadere informatie

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud Jaarthema 2017-2018 De Lettertuin kleurt goud Beste ouders, Welkom in onze school! Onze school bestaat dit schooljaar 50-jaar en dit vieren we een heel jaar lang. Verdere info volgt nog! Begin-en einduren

Nadere informatie

DANS INHOUDSTAFEL. beknopte studiegids. voor alle info:

DANS INHOUDSTAFEL. beknopte studiegids. voor alle info: Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Gasthuisvest 50, 2500 Lier - Tel. (03)480 45 79 e-mail: info@samwdlier.net - www.samwdlier.be filialen in Berlaar, Boechout, Lint, Malle, Nijlen, Ranst en

Nadere informatie

Concerten, optredens en activiteiten

Concerten, optredens en activiteiten 1 Kalender activiteiten academiejaar 2013-2014 Concerten, optredens en activiteiten Zondag 13 oktober 2013 Door de leerlingen van de academie Zondag 13 oktober 2013 Openstelling van het gebouw van de academie

Nadere informatie

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat NIEUWS locatie Sint Martinusstraat Personele zaken Na de vakantie komt juf Nikita terug van zwangerschapsverlof. Zij heeft enige jaren gelden op onze locatie gewerkt en daarna op de locatie Hoge Woerd.

Nadere informatie

I N F O R O N D E X A M E N S E N E I N D E T R I M E S T E R. maart 2017

I N F O R O N D E X A M E N S E N E I N D E T R I M E S T E R. maart 2017 Derde GRAAD Kortemark februari 2017 Beste ouders Het tweede trimester is al goed gevorderd. Eens de krokusvakantie voorbij, naderen de examens heel snel. Graag willen wij u daarom een aantal praktische

Nadere informatie

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Het leren bespelen van een muziekinstrument is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Zie ook de website www.muziekmaaktslim.nl : Muziek maken is leuk en bovendien

Nadere informatie

Examenregeling MUZIEK

Examenregeling MUZIEK Examenregeling MUZIEK INSTRUMENT/ZANG L1vw/L2j+vw/L3j Van maandag 8 juni tem woensdag 17 juni 2015, op het gewone lesuur. EXAMENPROGRAMMA MUZIEK L3volw.,, M1, M2, M3, H1, H2, H3 Graad (optie) Alle instrumenten

Nadere informatie

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster : juf Hilde Leerkrachten lager onderwijs

Nadere informatie

LAGERE GRAAD MIDDELBARE GRAAD HOGERE GRAAD. L1 AMV+Sz M1 AMC H1 Instr. + Ensemble. Instr. + Samenspel. L2 AMV+Sz M2 AMC H2 Instr.

LAGERE GRAAD MIDDELBARE GRAAD HOGERE GRAAD. L1 AMV+Sz M1 AMC H1 Instr. + Ensemble. Instr. + Samenspel. L2 AMV+Sz M2 AMC H2 Instr. LAGERE GRAAD MIDDELBARE GRAAD HOGERE GRAAD L1 AMV+Sz M1 AMC H1 Instr. + Ensemble Instr. + Samenspel L2 AMV+Sz M2 AMC H2 Instr. + Ensemble Instrument Instr. + Samenspel L3 AMV+Sz M3 AMC H3 Instr. + Ensemble

Nadere informatie

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR www.hillegomsemuziekschool.nl INFORMATI E 2017-2018 zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR Ruim aanbod instrumenten De Hillegomse Muziekschool is een actieve muziekschool met een groot aanbod

Nadere informatie

Cultuur 21 27 Parochie Lutselus PROGRAMMA D I E P E N B E E K ZATERDAG 11 JULI 18:30 Bende Gek 20:30 BRAHIM 21:45 THE TWINSBAND 24:00 Averechts ZATERDAG 30 MEI 2009 VAN 9 u. tot 18 u. de kleine kunstenaars

Nadere informatie

Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk voelen ze zich snel thuis bij ons op school (en in hun klasje)!

Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk voelen ze zich snel thuis bij ons op school (en in hun klasje)! 1. Nieuwe instappertjes K0 Na de krokusvakantie breidt onze zonnekindfamilie alweer uit! Dan verwelkomen we met veel plezier 2 nieuwe instappertjes in K0! Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk

Nadere informatie

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015.

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015. BETREFT : Inschrijven voor het schooljaar 2015 2016 Enkel voor nieuwe kleuters en leerlingen Beste ouders, Sinds het schooljaar 2013-2014 zijn scholen gebonden aan de inschrijvingsregels uit het decreet

Nadere informatie

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Werelds leren in landelijk Amsterdam Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Welkom op De Weidevogel! De Weidevogel is niet zomaar een openbare basisschool. Onze school ligt

Nadere informatie

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1.

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1. 1. Maandplanning FEBRUARI 2016 FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u speeltijd Voorstelling Door dik en dun Voorstelling Door dik en dun redactieraad Bernarduske

Nadere informatie

Je kan op elke leeftijd instromen in onze academie! Dit voor muziek en/of woord!

Je kan op elke leeftijd instromen in onze academie! Dit voor muziek en/of woord! Voor elk wat wils! De Academie voor Muziek en Woord Lede Erpe-Mere Wichelen biedt voor elk wat wils. We delen de starters op in 3 groepen: Voor de 6 en 7-jarigen hebben we onze gemeentelijke initiatiewerking.

Nadere informatie

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Leader in Me; Covey Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Luister voordat je praat Ik luister écht naar anderen. Ik én jij komen verder als we van elkaar weten wat we belangrijk vinden. Ik probeer

Nadere informatie

QUINTUS OPEN! ma 10 t/m za 15 september

QUINTUS OPEN! ma 10 t/m za 15 september QUINTUS OPEN! ma 10 t/m za 15 september, DANS, THEATER en KUNST & AMBACHT : UITPROBEREN EN KIEZEN! PROGRAMMA VOOR KINDEREN, JONGEREN en VOLWASSENEN LES OP EEN INSTRUMENT OF ZANG Wil je een muziekles bijwonen

Nadere informatie

ACADEMIEAANBOD in NIJLEN Muziek, Woord, Techniek en Beeldende Kunsten

ACADEMIEAANBOD in NIJLEN Muziek, Woord, Techniek en Beeldende Kunsten ACADEMIEAANBOD in NIJLEN Muziek, Woord, Techniek en Beeldende Kunsten 2019-2020 van 6 tot 106 jaar schooljaar 2019-2020 SAMWD ACADEMIE NIJLEN VOOR BEELDENDE KUNSTEN INHOUD Voorwoord Paul Verbeeck & Griet

Nadere informatie

1 november 2018 nieuwsbrief 3. Belangrijke data. Ziekmelden. Wachtlijst. Uw kind 3 jaar? Vrijdag 2 november

1 november 2018 nieuwsbrief 3. Belangrijke data. Ziekmelden. Wachtlijst. Uw kind 3 jaar? Vrijdag 2 november 1 november 2018 nieuwsbrief 3 Belangrijke data Kamp 39 05 8225 HA Lelystad 0320 231 557 directie@montwildzang.nl Beste ouders en andere geïnteresseerden, De herfstvakantie is voorbij, de klok is naar de

Nadere informatie

Conservatorium : hoofdschool

Conservatorium : hoofdschool Conservatorium 2017-2018: hoofdschool Maandag Van 15:00 15:30 16:00 16:30 17:00 17:30 18:00 18:30 19:00 19:30 20:00 20:30 Tot 15:30 16:00 16:30 17:00 17:30 18:00 18:30 19:00 19:30 20:00 20:30 21:00 C0.07

Nadere informatie

KUNSTONDERWIJS DIKSMUIDE 18-19

KUNSTONDERWIJS DIKSMUIDE 18-19 KUNSTONDERWIJS DIKSMUIDE 18-19 KUNSTONDERWIJS DIKSMUIDE - KEIEM - HOUTHULST Kunstenacademie Diksmuide, een hart voor KUNST! Vanaf 01/09/2018: NIEUW AANBOD! DANS, laat je danskriebels los! MUZIEK, maak

Nadere informatie

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen 14 december 2015 Gert Kooman INHOUD Geen vervanging voor een zieke leerkracht 1 Vervanging Sonja na de Kerst 1 School logopedische screening 1 Kerstoproep 2

Nadere informatie

Nieuwsflits 10 februari 2016

Nieuwsflits 10 februari 2016 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, De gemeente Delft streeft ernaar dat er minimaal 10 scholen in Delft verduurzaamheidsbeleid vaststellen en in praktijk gaan brengen.

Nadere informatie

UURROOSTER ASSE onder voorbehoud van wijzigingen versie 06/08/2014 MUZIEK Muziekinitiatie Lien Vermeiren wo

UURROOSTER ASSE onder voorbehoud van wijzigingen versie 06/08/2014 MUZIEK Muziekinitiatie Lien Vermeiren wo UURROOSTER ASSE 2014-2015 onder voorbehoud van wijzigingen versie 06/08/2014 MUZIEK Muziekinitiatie Lien Vermeiren wo 13.00-14.00 6 jarigen L1A 14.00-15.00 7 jarigen L2A 15.00-16.00 6 jarigen L1B 16.00-17.00

Nadere informatie

Lessenrooster HBO Boekhouden

Lessenrooster HBO Boekhouden Lessenrooster HBO Boekhouden 2016-2017 1 Overzicht Module Semester Lesmoment Van Tot Begin Eind Vennootschapsrecht 1 wo (av) 14/9 21/12 18u00 22u00 Basis Dubbel Boekhouden 1 ma en do (av) 12/9 22/12 18u00

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN

BESTE OUDERS EN KINDEREN BESTE OUDERS EN KINDEREN WELKOM Kaoutar bij Juf Chandra Juf Nele: turnjuf voor de kleuters in vervanging van juf Janne Juf Ilse Rothier in vervanging van Juf Caroline Juf Tine zal binnenkort vervangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. februari 2015

Nieuwsbrief. februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Krokusvakantie P 1 Activiteiten in de bibliotheek P 2 Sleep-in

Nadere informatie

N302 LARSERWEG. Groot onderhoud. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN juli 2019

N302 LARSERWEG. Groot onderhoud. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN juli 2019 INFOBULLETIN juli 2019 Groot onderhoud LARSERWEG Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus 2019 In juli en augustus werkt Provincie Flevoland aan de bij Lelystad. De werkzaamheden zijn opgeknipt in meerdere

Nadere informatie

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08.

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08. 1. Maandplanning SEPTEMBER 2017 Vr 1 sep 08.40u 10.05u 10.55u 13.20u 14.05u 14.55u September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN Voor iedereen groep 56 groep 12 groep 34 4AB 1AB Za 2

Nadere informatie

Iedereen naar school! Naar school in eigen gemeente, het kan!

Iedereen naar school! Naar school in eigen gemeente, het kan! Iedereen naar school! Naar school in eigen gemeente, het kan! DEEL 1: Naar school! DE KLEUTERSCHOOL Goed begonnen is half gewonnen! In de kleuterklas leert elk kind heel wat! Je kleuter leert er eerst

Nadere informatie

MAART Do 1 maa u Europa Direct 5AB Kasteel D Ursel Vr 2 maa Voormiddag u middagpauze namiddag

MAART Do 1 maa u Europa Direct 5AB Kasteel D Ursel Vr 2 maa Voormiddag u middagpauze namiddag 1. Maandplanning MAART 2018 Do 1 maa 09.30-15u Europa Direct 5AB Kasteel D Ursel Vr 2 maa Voormiddag 09.30-15u Europa Direct muziek op de sport project : Bornem drijft 1235groep56 voor de lagere school

Nadere informatie

Humaniora Kindsheid Jesu Kempische Steenweg 400 3500 HASSELT. Infomap KSO Muziek

Humaniora Kindsheid Jesu Kempische Steenweg 400 3500 HASSELT. Infomap KSO Muziek Humaniora Kindsheid Jesu Kempische Steenweg 400 500 HASSELT 0 7 84 60 Infomap KSO Muziek MUZIEKHUMANIORA KINDSHEID JESU Alle leerlingen die aan de muziekhumaniora willen studeren, moeten slagen in een

Nadere informatie

Groot onderhoud N302 LARSERWEG. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN mei 2019

Groot onderhoud N302 LARSERWEG. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN mei 2019 INFOBULLETIN mei 2019 Groot onderhoud LARSERWEG Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus 2019 In juli en augustus werkt Provincie Flevoland aan de bij Lelystad. De werkzaamheden zijn opgeknipt in meerdere

Nadere informatie

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov 1. Maandplanning NOVEMBER 2017 Wo 1 nov Herfstvakantie Do 2 nov Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov PROJECTDAG MIGRATIE 9u voormiddag 10u 11u overdag voorstelling

Nadere informatie

Ziekmelden kan via:

Ziekmelden kan via: Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 14 september 2017 nummer 3 Belangrijke data

Nadere informatie

Infobrief juni Tot slot: denk aan de tips van de juf en hou bij het oplossen van de vragen de stapjes i.v.m. leren leren in je achterhoofd.

Infobrief juni Tot slot: denk aan de tips van de juf en hou bij het oplossen van de vragen de stapjes i.v.m. leren leren in je achterhoofd. GO! Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 E-mail: directeur@tenberge.be www.tenberge.be 1. De eindtoetsen zijn in zicht STUDEREN - Herhalen Dit is wellicht de eenvoudigste

Nadere informatie

GYMAANBOD WAT IS IN HET LIDGELD INBEGREPEN?

GYMAANBOD WAT IS IN HET LIDGELD INBEGREPEN? GYMAANBOD 2016-2017 HOE INSCHRIJVEN? START TURNSEIZOEN COMPETITIE: 5 SEPTEMBER 2016 RECREA: 10 SEPTEMBER 2016 INSCHRIJVINGSMOMENT in annex sporthal 02/09/16 van 17.30-19.30 03/09/16 van 09.00-11.30 Bekijk

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. VERKEER Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. Schoolnieuws Klimaatschool We zijn volop aan het sleutelen aan

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

Kinderateliers Kinderateliers wijkafdelingen Naschoolse opvang Jongerenateliers Volwassenenateliers Inschrijvingen & Info Vakantiedagen

Kinderateliers Kinderateliers wijkafdelingen Naschoolse opvang Jongerenateliers Volwassenenateliers Inschrijvingen & Info Vakantiedagen Kinderateliers Kinderateliers wijkafdelingen Naschoolse opvang Jongerenateliers Volwassenenateliers Inschrijvingen & Info Vakantiedagen Muziekacademie op achterzijde schooljaar 2017-2018 Kinderateliers

Nadere informatie

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL INFO EXTRA 12.06.2016 Beste ouders, Beste sympathisanten, SUCCES MET DE EXAMENS Omwille van de drukke maand juni verschijnt er vandaag een EXTRA-INFO. Mogen we vragen om de belangrijke rubrieken ZEKER

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Geachte ouders, Beste leerlingen en leerkrachten, Schoten, juni 2015

Geachte ouders, Beste leerlingen en leerkrachten, Schoten, juni 2015 Geachte ouders, Beste leerlingen en leerkrachten, Schoten, juni 2015 I. INSCHRIJVINGEN Het nieuwe schooljaar begint op dinsdag 1 september 2015 1. Alle inschrijvingen gebeuren uitsluitend in de centrale

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

"College van Burgemeester en Schepenen" Departement Openbaar Onderwijs Anspachlaan 6 bur. 8/ Brussel

College van Burgemeester en Schepenen Departement Openbaar Onderwijs Anspachlaan 6 bur. 8/ Brussel VILLE DE BRUXELLES Département Instruction publique STAD BRUSSEL DO 2013-2014 / 09/01 Betreft : vacantverklaring Brussel, 15 mei 2014. Aan de personeelsleden van het Deeltijds Kunstonderwijs, In uitvoering

Nadere informatie

Infobrief juni Tot slot: denk aan de tips van de juf en hou bij het oplossen van de vragen de stapjes i.v.m. leren leren in je achterhoofd.

Infobrief juni Tot slot: denk aan de tips van de juf en hou bij het oplossen van de vragen de stapjes i.v.m. leren leren in je achterhoofd. Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 Fax.: 052/42.58.47 E-mail: bs.berlare@g-o.be www.tenberge.be Infobrief juni 2016 1. De eindtoetsen zijn in zicht STUDEREN - Herhalen

Nadere informatie

VRIJDAGmuziekmaand WOENSDAG

VRIJDAGmuziekmaand WOENSDAG VRIJDAGmuziekmaand WOENSDAG Alle activiteiten op de iedere of sommige woensdagen tijdens de muziekmaand. Bij alle activiteiten die openbaar ben je ook van harte welkom als kijker. Inhoud Band van het moment...

Nadere informatie

Raad van Bestuur AG Stedelijk Onderwijs Zitting van 26 februari 2016

Raad van Bestuur AG Stedelijk Onderwijs Zitting van 26 februari 2016 beraadslaging/proces verbaal Kopie Raad van Bestuur AG Stedelijk Onderwijs Zitting van 26 februari 2016 Besluit GOEDGEKEURD A-punt AG Stedelijk Onderwijs Samenstelling de heer Koen Daniëls; mevrouw Freya

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

INFOBROCHURE BEELDENDE EN AUDIOVISUELE KUNSTEN

INFOBROCHURE BEELDENDE EN AUDIOVISUELE KUNSTEN Lijsterbessenlaan 24-9120 Beveren T 037501075 academie@beveren.be www.dekunstacademiebeveren.be INFOBROCHURE 2018-2019 BEELDENDE EN AUDIOVISUELE KUNSTEN 1 INHOUD Adressen academie 3 DOMEIN BEELDENDE EN

Nadere informatie

Zaterdag 23 juni: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument

Zaterdag 23 juni: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Juni 2018, jaargang 22 Inhoud Zaterdag 23 juni: gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Zaterdag 23 juni: ook gratis workshop spelen in een band Einde cursusjaar: opnieuw aanmelden

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Beste ouder(s) Bij de start van een nieuw jaar horen wensen: Beste wensen voor het nieuwe jaar Met lente: hoop Zomerse warmte

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Omgangsregel mei: Wees zuinig op het materiaal want het is van ons allemaal

Nieuwsbrief mei Omgangsregel mei: Wees zuinig op het materiaal want het is van ons allemaal J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders/ verzorgers, We hopen dat iedereen een fijne meivakantie heeft gehad. De vakantie

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief:

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek Solveldweg 8B 3384 Wever Nieuwsbrief april Beste ouders Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: BEZOEK

Nadere informatie

Vanavond! Grote Rekendag erg zinvol en gezellig verlopen

Vanavond! Grote Rekendag erg zinvol en gezellig verlopen Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 29 03-04-2014 Vanavond! Grote Rekendag erg zinvol en gezellig verlopen Woensdag 2 april startten we de dag met een

Nadere informatie