> voor het schrijven van een projectplan

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "> voor het schrijven van een projectplan"

Transcriptie

1 Inleiding In beginsel hanteert de Foundation geen specifieke aanvraagformulieren. Om te voorkomen dat de Foundation te vaak aanvragers om extra aanvullende informatie moet vragen, hebben we een handleiding voor het schrijven van een projectplan. Iedere aanvraag dient te bestaan uit vijf afzonderlijke onderdelen: 1. een samenvatting; 2. de aanvrager 3. een projectbeschrijving; 4. een project begroting; 5. bijlagen. Het is de kunst uw aanvraag beknopt te houden en u te beperken tot de essentie: vermijd lange betogen en uiteenzettingen. Hieronder volgen per onderdeel aanwijzingen voor het opstellen van de aanvraag. DE SAMENVATTING (maximaal 1½ A4) Hierin neemt u op: De titel van uw projectvoorstel; De start- en einddatum van het project; De probleem- en doelstelling; De beoogde producten en resultaten; De gevraagde financiering van de Foundation; De meest recente stand van zaken omtrent elders ingediende of nog in te dienen aanvragen met betrekking tot dit project; 1 Een overtuigend argument waarom juist de Foundation aan uw project zou moeten bijdragen. DE AANVRAGER (maximaal 1 A4) Gegevens van de aanvrager Naam van de organisatie, adres, telefoon- en faxnummers, adres, rechtsvorm aanvrager Situering De plaats van het project binnen de eigen organisatie: hoe heeft u het project binnen uw eigen organisatie gesitueerd en u motiveert waarom het juist bij uw type organisatie past. Heeft uw organisatie ervaring met het uitvoeren van dergelijke projecten. 1 Indien reeds toekenningen of afwijzingen beschikbaar zijn gelieve deze in de bijlagen bij te voegen.

2 DE PROJECTBESCHRIJVING (maximaal 7 A4) Probleemanalyse / aanleiding: U schetst de achtergrond van het probleem waarvoor u oplossingen zoekt. Vervolgens beschrijft u de specifieke (arbeidsmarkt)problematiek waarop uw interventies zich gaan richten. Afsluitend beargumenteert u waarom uw oplossing/aanpak bijzonder/innovatief is. Planning Startdatum einddatum (en duur project) Waar vindt het project plaats Doelstelling en resultaten: De doelstelling dient zo concreet mogelijk een taakstelling te bevatten. Naast cijfers over het bereik van aantallen deelnemers (indien mogelijk), is bij indirecte ofwel voorwaardenscheppende en de op kennis en begrip gerichte projecten van belang, aan te geven wat het beoogde effect is en/of de verbetering die men wil bereiken. De doelstellingen graag SMART (specifiek, meetbaar, acceptabel/aanwijsbaar, resultaatgericht en tijdgebonden) formuleren. U besluit deze paragraaf met een expliciete opsomming van beoogde resultaten en eindproducten. Doelgroepen: Het gaat hier om aan te geven op welke doelgroepen de activiteiten gericht gaan worden. Bij directe projecten, projecten waarbij direct met kansarmen gewerkt gaat worden, moet aangegeven worden hoe men zo objectief mogelijk gaat vaststellen of deelnemers tot de beoogde groep behoren. Bij indirecte projecten moet men aangeven, welke organisaties of personen profijt zullen hebben van het projectresultaat. Bij kennis en communicatie projecten is van belang om aan te geven op wie er gemikt wordt en de wijze waarop deze doelgroep(en) bij kunnen dragen aan het bereiken van de doelstelling. Partners in het project: Indien uw project uitgevoerd gaat worden met andere organisaties geeft aan wie er betrokken zijn. U expliciteert de verschillende rollen van partners. Dit kan zijn in de uitvoering, het management en mogelijkerwijs de financiering van het project. Geformaliseerde samenwerkingsafspraken dienen te worden bijgevoegd. Projectopzet en organisatie: 1) U begint met een activiteitenplan. Daarin wordt opgenomen: een fasering uitgesplitst in een ontwikkelings-, uitvoerings- en evaluatiefase. Binnen die fasen somt u de belangrijkste activiteiten op. U koppelt daar vervolgens een tijdsplanning aan en per fase geeft u aan wat er aan gereed resultaat/product verwacht mag worden. 2) Projectstructuur en projectmanagement. U beschrijft hoe in het project beslissingen genomen gaan worden; de voortgang bewaakt en gerapporteerd gaat worden en door wie. U geeft aan welke structuur bedacht is voor het project (met name van belang indien meerdere organisaties deelnemen aan het project). Vervolgens beschrijft u wie (functies) er werken aan het project (op de payroll) en welke taken (op hoofdlijnen) zij hebben.

3 Communicatieplan: U beschrijft wat u tijdens en na de projectperiode van plan bent te gaan doen met de resultaten en bevindingen in de overdracht naar derden. Ook geeft u aan hoe u dat gaat doen, met welke instrumenten(media) en op welke ontvangers u zich gaat richten. Tenslotte geeft u aan over welke kanalen u reeds beschikt om zulks mogelijk te maken. De Foundation hecht grote waarde aan dit onderdeel. Ook in geval van geheel of gedeeltelijke mislukkingen wil de Foundation, dat derden hiervan kunnen leren. Kwaliteit en evaluatie: U geeft aan naar welke kwaliteit in proces en product u streeft en hoe u dit gaat meten. Ten behoeve van evaluaties verwacht de Foundation dat u een kernachtig overzicht geeft van de onderdelen waarop u gaat evalueren en hoe u dat gaat doen. U refereert bij voorkeur aan de hand van de afzonderlijke onderdelen van deze aanvraag. Implementatie: U beschrijft het mogelijke perspectief op continuïteit van uw acties na het verstrijken van de projectperiode. In de aanvraag refereert u daartoe aan de (on)mogelijkheden binnen bestaand, dan wel aan ontbrekend beleid van relevante gezelschappen (o.a. overheid, werkgevers, bonden, instituten). Indien van toepassing geeft u ook aan waar u financiering denkt te vinden voor de continuering van uw project. DE BEGROTING In de begroting geeft u inzicht in de uitgaven (lasten) en inkomsten (baten) voor de gehele projectperiode. Tevens geeft u aan hoeveel financiering u van wenst te ontvangen. Lasten Personeelslasten. 1) Hierin dienen alle eigen bruto personeelskosten te worden gespecificeerd in uren en bedragen van personeel, dat wordt ingezet op het project. Salarissen dienen op basis van normeringen conform loonschalen te worden weergegeven. 2) Niet eigen personeelslasten. Indien sprake is van inlenen, inhuren of anderszins sprake is van het inschakelen van derden, dient een opgave gedaan te worden van het aantal uren en de bedragen die daarmee gemoeid zijn. De Foundation houdt zich het recht voor om consultancy fees vergezeld te willen zien met verantwoording van de hoogte van de uurprijs in kwestie.

4 Reis- en verblijfskosten: Hierin wordt een specificatie gemaakt van te verwachten kosten gemaakt door aan het project gelieerde medewerkers: inclusief vergoedingsnormen. Kantoor- en administratiekosten: Huren en meubilair(afschrijving); Hard-en software (afschrijvingstermijn 3 jaar), audio- en multimedia materialen; Post, telefoon en fax, kopiëren; Drukwerk inclusief ontwerpkosten, kantoorartikelen; Accountantskosten ( voor alle projecten accountantsverklaring verplicht!). Activiteitskosten: Materialen; Catering en representatie; Evaluatie kosten;bijeenkomsten(vergaderingen symposia enzovoorts); PR en disseminatiekosten; Andere kosten (af te leiden uit het activiteitenplan). Overige kosten: Financiering- en rentekosten, overheadkosten (gespecificeerd), inkomstenderving, bancaire kosten, contributies en abonnementen enzovoorts. Baten Eigen opbrengsten/inkomsten van het project zelf Eigen bijdrage van de aanvrager Bijdrage van samenwerkingspartners Bijdrage van andere subsidieverstrekkers: Het is aan te raden hierbij aan te geven, of de bijdrage zich richt op een specifiek onderdeel, of ze eenmalig of structureel zijn, van wie de middelen afkomstig zijn en vanuit welke regeling en of het reeds toegekende dan wel aangevraagde bedragen zijn. (bewijsstukken meezenden)

5 Aanvragen dienen te worden afgesloten met: Plaats. Datum. Naam organisatie(+stempel) Naam bevoegde vertegenwoordiger Aldus naar waarheid opgemaakt, Handtekening Functie 1. DE BIJLAGEN In de bijlagen dient u in ieder geval op te nemen(graag onder dezelfde nummering): 1. Een kopie van het voorblad van de organisatiestatuten c.q. een kopie van de inschrijving bij de kamer van koophandel. 2. Een actuele lijst van bestuurders en directie. 3. Het meest recente financiële en inhoudelijke jaarverslag. 4. De begroting van het lopende jaar en eventueel de begroting van het volgende jaar. 5. Een folder/brochure van uw organisatie(indien beschikbaar) en uw eventuele partners i het onderhavige project. Aan de handleiding voor projectaanvragen van kunnen geen rechten worden ontleend. De beschikkingsmacht is te allen tijde in handen van het bestuur van de stichting.

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland CORDAID Aanvraagformulier voor projecten in Nederland Vooraf Cordaid raadt u aan om, voordat u begint met het invullen van dit formulier, na te gaan of uw project in aanmerking komt voor financiering.

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland CORDAID SERVICE FONDS Aanvraagformulier voor projecten in Nederland Vooraf Cordaid raadt u aan om, voordat u begint met het invullen van dit formulier, na te gaan of uw project in aanmerking komt voor

Nadere informatie

Beschrijving aanvraagprocedure/aanvraagformulier

Beschrijving aanvraagprocedure/aanvraagformulier Beschrijving aanvraagprocedure/aanvraagformulier Voor de behandeling van subsidieaanvragen voor projecten en activiteiten, werken wij met een vaste procedure. U kunt subsidie voor een bepaald project of

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIEBIJDRAGE BPD CULTUURFONDS

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIEBIJDRAGE BPD CULTUURFONDS Alvorens het Aanvraagformulier subsidiebijdrage BPD Cultuurfonds in te vullen, dient u als aanvrager het Reglement subsidiebijdrage BPD Cultuurfonds te lezen en akkoord te gaan met de voorwaarden die in

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor internationale projecten

Aanvraagformulier voor internationale projecten Aanvraagformulier voor internationale projecten Vooraf Cordaid raadt u aan om, voordat u begint met het invullen van dit formulier, na te gaan of uw project in aanmerking komt voor financiering. U kunt

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER. 1. Algemeen. 2. Gegevens project. 1.1 Kerngegevens organisatie. 1.2 Kerngegevens project. 2.1 Doel.

AANVRAAGFORMULIER. 1. Algemeen. 2. Gegevens project. 1.1 Kerngegevens organisatie. 1.2 Kerngegevens project. 2.1 Doel. 1. Algemeen 1.1 Kerngegevens organisatie Naam organisatie Naam contactpersoon Correspondentieadres Postcode Vestigingsplaats Telefoonnummer E-mailadres Website Rechtsvorm van de aanvragende organisatie

Nadere informatie

Subsidieaanvraag. Indienen bij: Gemeente Nuenen, Postbus , 5670 GA Nuenen. A. Algemene gegevens. Naam activiteit : Gevraagd subsidiebedrag :

Subsidieaanvraag. Indienen bij: Gemeente Nuenen, Postbus , 5670 GA Nuenen. A. Algemene gegevens. Naam activiteit : Gevraagd subsidiebedrag : Subsidieaanvraag Indienen bij: Gemeente Nuenen, Postbus 10 000, 5670 GA Nuenen Alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren, worden in behandeling genomen. A. Algemene gegevens Naam activiteit

Nadere informatie

projectvoorstel behandeling van een projectvoorstel Eerste fase tweede fase Derde fase

projectvoorstel behandeling van een projectvoorstel Eerste fase tweede fase Derde fase projectvoorstel behandeling van een projectvoorstel Ammodo hanteert voor elk donatiebesluit (op initiatief van derden of van Ammodo zelf) de met het formulier Projectvoorstel verzamelde gegevens. Om zoveel

Nadere informatie

Aanvraagformulier Coöperatiefonds Rabobank Eindhoven-Veldhoven

Aanvraagformulier Coöperatiefonds Rabobank Eindhoven-Veldhoven Aanvraagformulier Coöperatiefonds Rabobank Eindhoven-Veldhoven Uitsluitend met dit formulier kunt u een verzoek om financiële steun indienen bij Coöperatiefonds Rabobank Eindhoven-Veldhoven. Het fonds

Nadere informatie

Immaterieel erfgoed Voorbeeldproject

Immaterieel erfgoed Voorbeeldproject Immaterieel erfgoed Voorbeeldproject 1. Projectplan Let op! Dit is een voorbeeldformulier dat ter inzage gebruikt kan worden. U kunt dit formulier niet invullen. Aanvragen kunnen alleen via Mijn Fonds

Nadere informatie

Aanvraagformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Ontwikkelingsprojecten van en vermarkting door ondernemingen

Aanvraagformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Ontwikkelingsprojecten van en vermarkting door ondernemingen Aanvraagformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Ontwikkelingsprojecten van en vermarkting door ondernemingen Heeft u hulp nodig? Informatie over de regeling kunt u vinden op onze

Nadere informatie

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Formulier retoursturen naar: Contactpersonen: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Margreet

Nadere informatie

Projectaanvraag. Gegevens aanvrager. Samenvatting project. Aanleiding aanvraag/project. Datum aanvraag. Naam organisatie.

Projectaanvraag. Gegevens aanvrager. Samenvatting project. Aanleiding aanvraag/project. Datum aanvraag. Naam organisatie. Projectaanvraag 1. Gegevens aanvrager Datum aanvraag Naam organisatie Contactpersoon Functie contactpersoon Telefoonnummer en/of 06-nummer E-mailadres Adres organisatie Postcode en plaats Telefoonnummer

Nadere informatie

Subsidieaanvraag project ouderenbond

Subsidieaanvraag project ouderenbond Subsidieaanvraag project ouderenbond Deel A: Algemene informatie Deel B: Activiteit Deel C: Begroting Deel D: Ondertekening Bijlage voorbeeld begroting Deel A: Algemene informatie Naam (hoofd)aanvrager

Nadere informatie

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Formulier retoursturen naar: Contactpersonen: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Esther

Nadere informatie

Belangrijk: vóór 01 oktober vóór

Belangrijk: vóór 01 oktober vóór Belangrijk: - Bij voorkeur digitaal aanvragen, bij uitzondering schriftelijk aanvragen. - Aanvraag uiterlijk vóór 01 oktober in het jaar voorafgaand aan het subsidiejaar. (ASV 2016 artikel 7) - Alleen

Nadere informatie

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Provincie Fryslân, Afdeling Subsidiezaken Tweebaksmarkt 52, 8911 KZ LEEUWARDEN

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Provincie Fryslân, Afdeling Subsidiezaken Tweebaksmarkt 52, 8911 KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Formulier retoursturen naar: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Contactpersoon inhoudelijk:

Nadere informatie

Ouderenparticipatie - Voorbeeldproject 1. Projectplan Let op! Dit is een voorbeeldformulier dat ter inzage gebruikt kan worden. U kunt dit formulier niet invullen. Aanvragen kunnen alleen via Mijn Fonds

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Samenwerkende Fondsen Cariben

AANVRAAGFORMULIER Samenwerkende Fondsen Cariben AANVRAAGFORMULIER Samenwerkende Fondsen Cariben LET OP: Lees voordat u dit formulier invult, de criteria waaraan uw project in elk geval moet voldoen op www.samenwerkendefondsencariben.org Vult u dit formulier

Nadere informatie

Algemeen. Ondersteuning voor mensen met een beperking. (vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen)

Algemeen. Ondersteuning voor mensen met een beperking. (vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen) Algemeen (vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen) 1a Wat is de volledige naam en het adres van uw organisatie? Bezoekadres: PC/Woonplaats Postbusnummer: PC/Woonplaats postbusnummer

Nadere informatie

Aanvraagformulier Internationaal - samenwerkingssubsidie

Aanvraagformulier Internationaal - samenwerkingssubsidie Aanvraagformulier Internationaal - samenwerkingssubsidie 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in

Nadere informatie

Aanvraagformulier Projectsubsidie Innovatiefonds

Aanvraagformulier Projectsubsidie Innovatiefonds Aanvraagformulier Projectsubsidie Innovatiefonds 1. Gegevens aanvrager Statutaire naam instelling: Correspondentieadres: Postcode en woonplaats: Telefoonnummer: E-Mail: IBAN: Kamer van Koophandel nummer:

Nadere informatie

Op onze website kunt u alle hierboven genoemde documenten terugvinden.

Op onze website  kunt u alle hierboven genoemde documenten terugvinden. KRENDIJK FRMULIER VR HET AANVRAGEN VAN EEN PRJECTSUBSIDIE 2017 ALGEMENE INFRMATIE p 15 januari 2016 heeft de gemeenteraad de hoofdlijnen voor het nieuwe subsidiebeleid vastgesteld. Die staan in de nota

Nadere informatie

Belangrijk: vóór 01 oktober vóór

Belangrijk: vóór 01 oktober vóór Belangrijk: - Bij voorkeur digitaal aanvragen, bij uitzondering schriftelijk aanvragen. - Aanvraag uiterlijk vóór 01 oktober in het jaar voorafgaand aan het subsidiejaar. (ASV 2016 artikel 7) - Alleen

Nadere informatie

Afdeling Subsidiezaken. Postbus HM LEEUWARDEN

Afdeling Subsidiezaken. Postbus HM LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Formulier retour sturen naar: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Contactgegevens:

Nadere informatie

Richtlijnen subsidieaanvraag Vereniging Bartiméus Sonneheerdt

Richtlijnen subsidieaanvraag Vereniging Bartiméus Sonneheerdt Richtlijnen subsidieaanvraag Vereniging Bartiméus Sonneheerdt I. Algemene bepalingen: 1. De aanvrager is een rechtspersoon. 2. Het project heeft een maximale looptijd van 24 maanden. Voor wetenschappelijke

Nadere informatie

Aanvraag van subsidies voor projecten toegankelijkheid sport en jeugdwerk voor kinderen in armoede - 2016

Aanvraag van subsidies voor projecten toegankelijkheid sport en jeugdwerk voor kinderen in armoede - 2016 Aanvraag van subsidies voor projecten toegankelijkheid sport en jeugdwerk voor kinderen in armoede - 2016 /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Subsidieaanvraagformulier

Subsidieaanvraagformulier Dit is een concept subsidieaanvraagformulier om u in staat te stellen het aanvraagformulier van te voren te bekijken. Uw definitieve subsidieaanvraag dient u digitaal in via www.gelderland.nl/sum Projecttitel:

Nadere informatie

Projectidee. Algemene gegevens. Inhoud. Projecttitel: Geplande startdatum: Geplande duur: Datum indiener: Aanvrager: Samenwerking met: Samenvatting:

Projectidee. Algemene gegevens. Inhoud. Projecttitel: Geplande startdatum: Geplande duur: Datum indiener: Aanvrager: Samenwerking met: Samenvatting: Projectidee Algemene gegevens Projecttitel: Geplande startdatum: Geplande duur: Datum indiener: Aanvrager: Samenwerking met: Samenvatting: Inhoud Probleemstelling: Beschrijf hier de aanleiding en achtergrond

Nadere informatie

Baron en Baronesse van Hemert tot Dingshof-Coldeweij Fonds. Aanvraagformulier

Baron en Baronesse van Hemert tot Dingshof-Coldeweij Fonds. Aanvraagformulier Baron en Baronesse van Hemert tot Dingshof-Coldeweij Fonds Aanvraagformulier (uiterste inleverdatum 30 september 2015) 1 De indeling van het formulier is als volgt: 1. Algemene gegevens over uw organisatie

Nadere informatie

Model. Aanvraagformulier. Tijdelijke subsidieregeling stimuleren leeftijdsbewust beleid. Aanvraagronde 2007

Model. Aanvraagformulier. Tijdelijke subsidieregeling stimuleren leeftijdsbewust beleid. Aanvraagronde 2007 Model Aanvraagformulier Tijdelijke subsidieregeling stimuleren leeftijdsbewust beleid Aanvraagronde 2007 Bijlage 1 als bedoeld in artikel 5, derde lid, en artikel 6, onderdeel b, van de Tijdelijke subsidieregeling

Nadere informatie

Aanvraagformulier projecten

Aanvraagformulier projecten Aanvraagformulier projecten Gebruik voor het invullen van dit aanvraagformulier de invulkaders. Kaders worden scrollbaar als u meer tekst wilt gebruiken dan het kader groot is. Projectnaam Aanvrager Geplande

Nadere informatie

Aanvraagformulier Tijdelijke subsidieregeling Europees jaar van gelijke kansen voor iedereen

Aanvraagformulier Tijdelijke subsidieregeling Europees jaar van gelijke kansen voor iedereen Aanvraagformulier Tijdelijke subsidieregeling Europees jaar van gelijke kansen voor iedereen Bijlage als bedoeld in artikel 5, eerste lid, van de Tijdelijke subsidieregeling Europees jaar van gelijke kansen

Nadere informatie

Friese sporten. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN

Friese sporten. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier 2016 Friese sporten Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.2 Friese sporten Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling Subsidiezaken

Nadere informatie

Culturele activiteit voor ouderen

Culturele activiteit voor ouderen Aanvraagformulier Culturele activiteit voor ouderen Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel culturele activiteit voor ouderen Formulier retour sturen naar: Bezoekadres:

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie

Aanvraagformulier voor subsidie Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente voor de uitvoering van een activiteit. Het gebruik van het formulier is verplicht. Onvolledige

Nadere informatie

Aanvraagformulier. t.a.v. Procescoördinator Postbus AA OOSTERWOLDE. t Oost LE OOSTERWOLDE

Aanvraagformulier. t.a.v. Procescoördinator Postbus AA OOSTERWOLDE. t Oost LE OOSTERWOLDE Bijlage 3. Aanvraagformulier Aanvraagformulier Subsidieregeling Fonds Ooststellingwerf, pak je kans! 206 Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Gemeente Ooststellingwerf t.a.v. Procescoördinator Postbus

Nadere informatie

Subsidieaanvraag subsidie vanaf 50.000,-

Subsidieaanvraag subsidie vanaf 50.000,- Subsidieaanvraag subsidie vanaf 50.000,- Deel A: Algemene informatie Deel B: Activiteit Deel C: Begroting Deel D: Ondertekening Bijlage voor*beeld begroting Deel A: Algemene informatie 1. Vult u dit verzoek

Nadere informatie

1. CONTACTGEGEVENS. PERSOONLIJKE GEGEVENS CONTACTPERSOON Initialen. E-mailadres. Voornaam. Correspondentieadres. Tussenvoegsel Postcode

1. CONTACTGEGEVENS. PERSOONLIJKE GEGEVENS CONTACTPERSOON Initialen. E-mailadres. Voornaam. Correspondentieadres. Tussenvoegsel Postcode 1. CONTACTGEGEVENS PERSOONLIJKE GEGEVENS CONTACTPERSOON Initialen E-mailadres Voornaam Correspondentieadres Tussenvoegsel Postcode Achternaam Plaats Geslacht Telefoonnummer Functie GEGEVENS ORGANISATIE

Nadere informatie

Aanvraagformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Deelneming aan buitenlandse beurzen

Aanvraagformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Deelneming aan buitenlandse beurzen Aanvraagformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Deelneming aan buitenlandse beurzen Heeft u hulp nodig? Meer informatie kunt u vinden op onze website www.snn.eu/niof2013. Uiteraard

Nadere informatie

Standaard aanvraagformulier

Standaard aanvraagformulier Standaard aanvraagformulier 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in te vullen en waar nodig aan

Nadere informatie

TOELICHTING * dit gedeelte niet meezenden! *

TOELICHTING * dit gedeelte niet meezenden! * TOELICHTING * dit gedeelte niet meezenden! * 1. Verplicht aanvraagformulier Voor het indienen van uw subsidieaanvraag gebruikt u dit aanvraagformulier. Let op: om uw aanvraag te kunnen beoordelen, hebben

Nadere informatie

Internationale contacten

Internationale contacten Aanvraagformulier Internationale contacten Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Internationale contacten Formulier retour

Nadere informatie

Aanvraagformulier Erfgoededucatie

Aanvraagformulier Erfgoededucatie Aanvraagformulier Erfgoededucatie 1. Toelichting en basisvoorwaarden 1.1 Aanvraag Het nummer van uw aanvraag: Naam organisatie: 1.2 Basisvoorwaarden Om in aanmerking te komen voor subsidie gelden een aantal

Nadere informatie

Aanvraagformulier Onderwijs Netwerk Ondernemen

Aanvraagformulier Onderwijs Netwerk Ondernemen HO&S/116459 Bijlage Aanvraagformulier als bedoeld in artikel 12 van de Subsidieregeling Aanvraagformulier Onderwijs Netwerk Ondernemen Voor toelichting bij het aanvraagformulier: - websites: www.senternovem.nl

Nadere informatie

Subsidieaanvraag subsidie tot 5.000,-

Subsidieaanvraag subsidie tot 5.000,- Subsidieaanvraag subsidie tot 5.000,- Deel A: Algemene informatie Deel B: Activiteit Deel C: Begroting Deel D: Ondertekening Bijlage voorbeeld begroting dsp:02160034 Deel A: Algemene informatie 1. Vult

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Voor subsidieverlening in het kader van het Innovatiebudget Werk en Bijstand indieningstermijn 1 juli oktober 2004

Aanvraagformulier. Voor subsidieverlening in het kader van het Innovatiebudget Werk en Bijstand indieningstermijn 1 juli oktober 2004 Aanvraagformulier Voor subsidieverlening in het kader van het Innovatiebudget Werk en Bijstand 2004 indieningstermijn 1 juli 2004-1 oktober 2004 1 I. Algemene gegevens Naam_ project Naam gemeente/instantie

Nadere informatie

Aanvraagformulier Maakruimte voor cultuur

Aanvraagformulier Maakruimte voor cultuur Aanvraagformulier Maakruimte voor cultuur 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in te vullen en waar

Nadere informatie

Postcode en Plaats. 2 Verbetering van de opvang van asielzoekers (prioriteit 1b) 3 Verbetering van de integratie van vluchtelingen (prioriteit 1c)

Postcode en Plaats. 2 Verbetering van de opvang van asielzoekers (prioriteit 1b) 3 Verbetering van de integratie van vluchtelingen (prioriteit 1c) EVF: Ruimte voor innovatieve projecten. 1 Algemene gegevens 1.1 Subsidieontvanger Organisatie organisatie Adres Postcode en Plaats Postadres 1.2 Contactpersoon Geslacht Familienaam Voorvoegsel(s) Voorletter(s)

Nadere informatie

Als het project dat u wilt presenteren voldoet aan bovengenoemde criteria, kunt u uw projectvoorstel sturen aan:

Als het project dat u wilt presenteren voldoet aan bovengenoemde criteria, kunt u uw projectvoorstel sturen aan: Programma Internationaal Cultuurbeleid (ICB) Uit het programma internationaal cultuurbeleid (afgekort ICB) ondersteunt de ambassade de presentatie van Nederlandse cultuuruitingen in Suriname die een impuls

Nadere informatie

Subsidieregeling plattelân Fryslân Hoofdstuk 2 Plattelandsbeleid, paragraaf 2.3 Provinciale Leefbaarheidsinitiatieven

Subsidieregeling plattelân Fryslân Hoofdstuk 2 Plattelandsbeleid, paragraaf 2.3 Provinciale Leefbaarheidsinitiatieven Aanvraagformulier Subsidieregeling plattelân Fryslân Hoofdstuk 2 Plattelandsbeleid, paragraaf 2.3 Provinciale Leefbaarheidsinitiatieven Formulier retour sturen naar: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor Age Friendly Cultural Cities

Aanvraagformulier voor Age Friendly Cultural Cities Aanvraagformulier voor Age Friendly Cultural Cities 2018-2019 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig

Nadere informatie

Ondersteunende richtlijnen voor het indienen van een project

Ondersteunende richtlijnen voor het indienen van een project Ondersteunende richtlijnen voor het indienen van een project Koolmijnlaan 31/3-4, 3580 BERINGEN tel: 011 45 66 15 fax: 011 43 22 72 E-mail: info@pwaberingen.be website: www.pwaberingen.be Laatste versie:

Nadere informatie

Aanvraagformulier Talent in de regio

Aanvraagformulier Talent in de regio Aanvraagformulier Talent in de regio 1. Toelichting en basisvoorwaarden 1.1 Aanvraag Het nummer van uw aanvraag: Naam organisatie: Naam project: 1.2 Basisvoorwaarden Om in aanmerking te komen voor subsidie

Nadere informatie

Subsidie aanvragen bij gemeente De Marne

Subsidie aanvragen bij gemeente De Marne Subsidie aanvragen bij gemeente De Marne Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente De Marne. Algemeen De gemeente De Marne subsidieert activiteiten van uiteenlopende instellingen,

Nadere informatie

Voorwaarden verbonden aan projectsubsidiëring door Stichting Pica (februari 2015)

Voorwaarden verbonden aan projectsubsidiëring door Stichting Pica (februari 2015) Voorwaarden verbonden aan projectsubsidiëring door Stichting Pica (februari 2015) Uitgangspunt bij het opstellen van een nieuwe projectaanvraag vormen allereerst de Criteria voor het toewijzen van middelen

Nadere informatie

A.1 U wilt subsidie aanvragen voor kunst of culturele activiteiten

A.1 U wilt subsidie aanvragen voor kunst of culturele activiteiten A.1 U wilt subsidie aanvragen voor kunst of culturele activiteiten Per 1 januari 2012 zijn de regels en voorwaarden rond aanvraag en toekenning van kunstencultuursubsidies veranderd. Algemene voorwaarden

Nadere informatie

aanvraagformulier Stichting Toeristisch Investeringsfonds Texel (STIFT)

aanvraagformulier Stichting Toeristisch Investeringsfonds Texel (STIFT) aanvraagformulier Stichting Toeristisch Investeringsfonds Texel (STIFT) Aanvraag inzake de uitvoering van subsidiëring van projecten die de toeristische kwaliteit van Texel vergroten, bewaren of verbeteren

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER TRANSFORMATIESUBSIDIE SUBSIDIEREGELING STIMULERING DETAILHANDEL VEENDAM 2018

AANVRAAGFORMULIER TRANSFORMATIESUBSIDIE SUBSIDIEREGELING STIMULERING DETAILHANDEL VEENDAM 2018 AANVRAAGFORMULIER TRANSFORMATIESUBSIDIE SUBSIDIEREGELING STIMULERING DETAILHANDEL VEENDAM 2018 ATTENTIE: lees eerst de invulinstructie voor u start met invullen. 1. Persoonsgegevens Naam aanvrager (1):

Nadere informatie

AFREKENFORMULIER STRUCTURELE SUBSIDIE 2018

AFREKENFORMULIER STRUCTURELE SUBSIDIE 2018 Pagina1 NAW-gegevens en overige gegevens van uw organisatie Naam organisatie (statutair) : Postadres : Postcode en plaats : Contactpersoon Inschrijfnummer Kamer van Koophandel : naam telefoon e-mailadres

Nadere informatie

Festivals in Fryslân

Festivals in Fryslân Aanvraagformulier 2018 Festivals in Fryslân Hoofdstuk 3, paragraaf 3.6 Festivals Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling Subsidies

Nadere informatie

Aanvraagformulier Urban Arts

Aanvraagformulier Urban Arts Aanvraagformulier Urban Arts 1. Toelichting en basisvoorwaarden 1.1 Aanvraag Het nummer van uw aanvraag: Het ontwikkeltraject van: Naam organisatie: 1.2 Basisvoorwaarden Om in aanmerking te komen voor

Nadere informatie

Friese sporten. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN

Friese sporten. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier Friese sporten Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.2 Friese sporten Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling Subsidiezaken Postbus

Nadere informatie

Aanvraagformulier Rabo ImP³actfonds

Aanvraagformulier Rabo ImP³actfonds Aanvraagformulier Rabo ImP³actfonds Rabobank Apeldoorn en omgeving De PDF viewer (plug-in) van Chrome geeft dit formulier niet goed weer. Sla het formulier op en open deze in Acrobat of gebruik een andere

Nadere informatie

Projectoproep " Noord-Zuidsamenwerking" 2017

Projectoproep  Noord-Zuidsamenwerking 2017 - Projectoproep " Noord-Zuidsamenwerking" 2017 Aanvraagformulier voor een gemeentelijke subsidie Met het invullen van onderhavig formulier bevestigt de aanvrager kennis te hebben genomen van het bepaalde

Nadere informatie

Aanvraagformulier Uitvoeringsregels Investeringsregeling Binnenstad

Aanvraagformulier Uitvoeringsregels Investeringsregeling Binnenstad Aanvraagformulier Uitvoeringsregels Investeringsregeling Binnenstad 2016-2018 - Het ondertekende aanvraagformulier inclusief alle noodzakelijke bijlagen dient verzonden te worden aan: Gemeente Nijmegen

Nadere informatie

Koorbegeleiding. Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding

Koorbegeleiding. Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding Aanvraagformulier Koorbegeleiding Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

STIMULERINGSREGELING VERNIEUWENDE HR-PROJECTEN

STIMULERINGSREGELING VERNIEUWENDE HR-PROJECTEN arbeidsmarkt- en opleidingsfonds hbo STIMULERINGSREGELING VERNIEUWENDE HR-PROJECTEN Zestor is opgericht door sociale partners in het hbo: Het is toegestaan om (delen van) de informatie uit dit rapport

Nadere informatie

Aanvraag voor steun van Kom op tegen Kanker

Aanvraag voor steun van Kom op tegen Kanker Aanvraag voor steun van Kom op tegen Kanker IMPLEMENTATIEPROJECT. Titel project. Projectvoorstel (max. 4000 woorden, excl. tabel ) a. Achtergrond en probleemstelling Omschrijf de huidige stand van zaken

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR SUBSIDIE

AANVRAAGFORMULIER VOOR SUBSIDIE AANVRAAGFORMULIER VOOR SUBSIDIE A. GEGEVENS VAN DE AANVRAGER Naam of handelsnaam Naam en vorm van de vennootschap/vereniging: Ondernemingsnummer: Bankgegevens Bankrekeningnummer of IBAN: Naam rekeninghouder:

Nadere informatie

Aanvraagformulier budgetsubsidie 2016 (en aanvraag tot vaststelling definitieve subsidie 2014)

Aanvraagformulier budgetsubsidie 2016 (en aanvraag tot vaststelling definitieve subsidie 2014) Aanvraagformulier budgetsubsidie 2016 (en aanvraag tot vaststelling definitieve subsidie 2014) Inleverdatum subsidieformulier, jaarverslag en overige bijlagen Het aanvraagformulier, jaarverslag en overige

Nadere informatie

Aanvraagformulier Grootschalige sportevenementen

Aanvraagformulier Grootschalige sportevenementen Aanvraagformulier Grootschalige sportevenementen Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.1 Grootschalige sportevenementen Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân

Nadere informatie

Toelichting begroting 2016

Toelichting begroting 2016 Toelichting begroting 2016 1. TOELICHTING 1.1 Algemeen Bij het opstellen van de begroting is het doel gesteld om de bijdrage van de waterschappen voor 2016 op het niveau te houden zoals is geraamd voor

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidievaststelling Behorend bij hoofdstuk 3, paragraaf 3 van het Besluit financiële bepalingen bodemsanering.

Aanvraagformulier subsidievaststelling Behorend bij hoofdstuk 3, paragraaf 3 van het Besluit financiële bepalingen bodemsanering. Aanvraagformulier subsidievaststelling Behorend bij hoofdstuk 3, paragraaf 3 van het Besluit financiële bepalingen bodemsanering. U kunt dit formulier geheel ingevuld en ondertekend inleveren bij het bevoegd

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER STRUCTURELE SUBSIDIE 2020 VANAF ,-

AANVRAAGFORMULIER STRUCTURELE SUBSIDIE 2020 VANAF ,- Pagina1 AANVRAAGFORMULIER STRUCTURELE SUBSIDIE 2020 VANAF 10.000,- NAW-gegevens en overige gegevens van uw organisatie Naam organisatie (statutair) : Postadres : Postcode en plaats : Contactpersoon : naam

Nadere informatie

Subsidieaanvraagformulier Verenigingen en projecten Gemeente Sint-Gillis. Projectoproep Aanvraagformulier

Subsidieaanvraagformulier Verenigingen en projecten Gemeente Sint-Gillis. Projectoproep Aanvraagformulier Gemeente Sint-Gillis Subsidieaanvraag voor een vereniging of een project Projectoproep 2010 Aanvraagformulier Naam van de aanvrager of vereniging: Titel van het project: Aantal bijlagen: Dossiernummer

Nadere informatie

Subsidievoorwaarden. 1. Algemeen

Subsidievoorwaarden. 1. Algemeen Subsidievoorwaarden 1. Algemeen 1.1. De aanvraag wordt ingediend door een organisatie die behoort tot de sector Sport en die zijn jaarlijkse afdracht aan Samen Presteren heeft betaald dan wel een organisatie

Nadere informatie

Aanvraagformulier Samenwerking Nederland-Duitsland

Aanvraagformulier Samenwerking Nederland-Duitsland Aanvraagformulier Samenwerking Nederland-Duitsland 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in te vullen

Nadere informatie

Meetlat Projectplanning, monitoring & evaluatie

Meetlat Projectplanning, monitoring & evaluatie Meetlat Projectplanning, monitoring & evaluatie Managementsamenvatting/advies: Meetlat met toetscriteria Toetscriterium 1. Kansen en bedreigingen, behoefte- en omgevingsanalyse Door een analyse te maken

Nadere informatie

Subsidieaanvraag subsidie vanaf 5.000,- tot ,-

Subsidieaanvraag subsidie vanaf 5.000,- tot ,- Subsidieaanvraag subsidie vanaf 5.000,- tot 50.000,- Deel A: Algemene informatie Deel B: Activiteit Deel C: Begroting Deel D: Ondertekening Bijlage voorbeeld begroting dsp:02160035 Deel A: Algemene informatie

Nadere informatie

Nadat je projectvoorstel goedgekeurd is, kun je je projectvoorstel uitwerken in een projectplan.

Nadat je projectvoorstel goedgekeurd is, kun je je projectvoorstel uitwerken in een projectplan. Projectplan Nadat je projectvoorstel goedgekeurd is, kun je je projectvoorstel uitwerken in een projectplan. Het is van belang dat de portefeuillehouder en de projectleider gedurende het gehele project

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER MEERJARIGE STRUCTURELE SUBSIDIE TOT ,-

AANVRAAGFORMULIER MEERJARIGE STRUCTURELE SUBSIDIE TOT ,- Pagina1 NAW-gegevens en overige gegevens van uw organisatie Naam organisatie (statutair) : Postadres : Postcode en plaats : Contactpersoon : naam telefoon e-mailadres Inschrijfnummer Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Aanvraagformulier Immaterieel erfgoed

Aanvraagformulier Immaterieel erfgoed Aanvraagformulier Immaterieel erfgoed 2019-2020 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in te vullen

Nadere informatie

Aanvraagformulier Uitvoeringsregels investeringsregeling Verbetering kwaliteit gevels Wederopbouwpanden Nijmegen

Aanvraagformulier Uitvoeringsregels investeringsregeling Verbetering kwaliteit gevels Wederopbouwpanden Nijmegen Aanvraagformulier Uitvoeringsregels investeringsregeling Verbetering kwaliteit gevels Wederopbouwpanden Nijmegen 2013-2015 -december 2013 - Het ondertekende aanvraagformulier inclusief alle noodzakelijke

Nadere informatie

PROJECTAANVRAAG CULTUUR 2020

PROJECTAANVRAAG CULTUUR 2020 1 PROJECTAANVRAAG CULTUUR 2020 Kadert in art. 10 van het Subsidiereglement d.d. 21-06- 17. Aanvraag indienen vóór 15 september vóór het jaar van de projectuitvoering! De poststempel geldt als bewijs. Aanvullingen

Nadere informatie

Stap 2 - Breng oorzaken en gevolgen van het probleem in kaart. Kies eventueel één van de oorzaken of gevolgen als nieuw centraal probleem.

Stap 2 - Breng oorzaken en gevolgen van het probleem in kaart. Kies eventueel één van de oorzaken of gevolgen als nieuw centraal probleem. L Probleemanalyse Stap 1 - Bevraag je doelgroepen en kies één probleem dat je wil oplossen. Methodieken Focusgroep Interviews Wereldcafé Stap 2 - Breng oorzaken en gevolgen van het probleem in kaart. Kies

Nadere informatie

Aanvraag subsidie 2e fase EIF 2009. 1 Algemene gegevens. 1.1 Subsidieontvanger. 1.2 Contactpersoon. 1.3 Project. 2 Inhoudelijke voortgang

Aanvraag subsidie 2e fase EIF 2009. 1 Algemene gegevens. 1.1 Subsidieontvanger. 1.2 Contactpersoon. 1.3 Project. 2 Inhoudelijke voortgang EIF: Van EU naar lokaal. Ondersteuning van de integratie van nieuwe burgers in Nederland en Europa. 1 Algemene gegevens 1.1 Subsidieontvanger Organisatie Naam organisatie Adres Postcode en Plaats Postadres

Nadere informatie

Aanvraagformulier. t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN

Aanvraagformulier. t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Iepen Mienskipsfûns Fryslân 06 Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 00 8900 HM

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VERGOEDING EIGEN BIJDRAGE KINDEROPVANG

AANVRAAGFORMULIER VERGOEDING EIGEN BIJDRAGE KINDEROPVANG AANVRAAGFORMULIER VERGOEDING EIGEN BIJDRAGE KINDEROPVANG 1. U heeft recht op de vergoeding van de eigen bijdrage kinderopvang als: - U een bijstandsuitkering heeft of werkloos/ werkzoekend bent en als

Nadere informatie

Aanvraagformulier werkingssubsidies gemeenschapsvormende projecten Berchem

Aanvraagformulier werkingssubsidies gemeenschapsvormende projecten Berchem Datum././. Aanvraagformulier werkingssubsidies gemeenschapsvormende projecten Berchem Vul dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in en bezorg het samen met de nodige documenten aan de cultuurantenne

Nadere informatie

Aanvraagformulier activiteitensubsidie voor senioren District Merksem

Aanvraagformulier activiteitensubsidie voor senioren District Merksem Aanvraagformulier activiteitensubsidie voor senioren District Merksem Gegevens Aanvrager. In geval van vereniging of organisatie. De maatschappelijke zetel zoals vermeld in het Staatsblad. Naam van de

Nadere informatie

Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap AANVRAAGSCHEMA VOOR HET VERKRIJGEN VAN STEUN BIJ

Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap AANVRAAGSCHEMA VOOR HET VERKRIJGEN VAN STEUN BIJ Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap Administratie Land- en Tuinbouw Afdeling Duurzame Landbouw Aanvraagformulier AANVRAAGSCHEMA VOOR HET VERKRIJGEN VAN STEUN BIJ PROJECTEN M.B.T. ONDERZOEK NAAR OPLOSSINGEN

Nadere informatie

Aanvraagformulier Varend Monument-Lening voor rechtspersoon

Aanvraagformulier Varend Monument-Lening voor rechtspersoon voor rechtspersoon Met dit formulier kunt u als rechtspersoon een aanvraag indienen voor een Varend Monument-Lening. Voor particulieren is een afzonderlijk formulier beschikbaar. Het VSBfonds en het Nationaal

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor promotoren van LSM-projecten

Aanvraagformulier voor promotoren van LSM-projecten Aanvraagformulier voor promotoren van LSM-projecten (Vermeld hier de projecttitel) 1 Promotor: (naam en adres) 1.1 Bent u als promotor btw-plichtig? Keuzelijst: ja/nee/gedeeltelijk 1.2 Bent u onderworpen

Nadere informatie

Toelichting Duurzame Inzetbaarheid

Toelichting Duurzame Inzetbaarheid Toelichting Duurzame Inzetbaarheid In deze toelichting leest u meer over de aanvraagprocedure van de ESF-subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid. Ook leest u hierin wat wij van u verwachten en wat u van het

Nadere informatie

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Aanvraagformulier Formulier retoursturen naar: Contactpersonen: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Mw. M. Greydanus Provincie Fryslân, Afdeling

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER STRUCTURELE SUBSIDIE 2020 TOT ,-

AANVRAAGFORMULIER STRUCTURELE SUBSIDIE 2020 TOT ,- Pagina1 NAW-gegevens en overige gegevens van uw organisatie Naam organisatie (statutair) : Postadres : Postcode en plaats : Contactpersoon : naam telefoon e-mailadres Inschrijfnummer Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Phelps Stichting voor spastici

Phelps Stichting voor spastici Secretariaat: Postbus 445, 1400 AK BUSSUM Tel. 035-692 90 53 Fax 035-692 90 54 AANVRAAG NO. ONTVANGEN D.D. Indien onderstaande aanvraag niet volledig is ingevuld en ondertekend, wordt de aanvraag niet

Nadere informatie

Aanvraagformulier resultaatsubsidie

Aanvraagformulier resultaatsubsidie Aanvraagformulier resultaatsubsidie KOM IK IN AANMERKING VOOR EEN RESULTAATSUBSIDIE Ik vraag subsidie aan namens een instelling Ik wens een subsidie van meer dan 1.000,-- De activiteit waarvoor ik subsidie

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER www.cedearuba.org

AANVRAAGFORMULIER www.cedearuba.org www.cedearuba.org CEDE Aruba is een fonds voor de cofinanciering van projecten van ngo s (niet- gouvernementele-organisaties). CEDE Aruba opereert op de terreinen Welzijn, Publieke Educatie en Publieke

Nadere informatie