Het unieke hotel en vakantiepark vlakbij de Noordzee HOTEL HORECA EVENT SPEELSTAD. Eigenaar. Onbeperkte mogelijkheden!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het unieke hotel en vakantiepark vlakbij de Noordzee HOTEL HORECA EVENT SPEELSTAD. Eigenaar. Onbeperkte mogelijkheden!"

Transcriptie

1 Het unieke hotel en vakantiepark vlakbij de Noordzee HOTEL HORECA EVENT SPEELSTAD Eigenaar Hennie van der Most Onbeperkte mogelijkheden!

2 Dorf Wangerland is het unieke hotel en vakantiepark met onbeperkte mogelijkheden vlakbij de Noordzee. De plaats Hohenkirchen behoort tot de gemeente Wangerland en is niet alleen het geografische centrum van de stad, maar ook een ideaal uitgangspunt voor uitstapjes in de regio. Op ons terrein vindt u: Verzorging U heeft bij ons de keuze uit halfpension+ en all-inclusive. Zo bieden wij u de mogelijkheid van s morgens vroeg tot s avonds laat met eten en drinken verzorgd te worden. 231 lichte en ruime tweepersoonskamers en familiekamers (waarvan 16 rolstoeltoegankelijk) in de categorie 3-sterren superior aangrenzend recreatiemeer met eigen strand overdekte speelstad voor kinderen animatieprogramma voor jong en oud bootverhuur, fietsverhuur midgetgolfbaan biljarttafels, tafelvoetbal, speelplaats, bioscoop en een outdoor schaakbord kegel- en bowlingbanen kinderboerderij en ponyrijden sporthal en sportplaats met atletiekbaan verschillende themacafés

3 Welkom in Dorf Wangerland! Wij bieden voor ieder wat wils: Korte en lange vakanties, vakanties voor mindervaliden, schoolklassen, vergaderingen of seminars, feesten, bruiloft op het strand, arrangementen voor dagbezoek en nog veel meer...

4 De perfecte bestemming In slechts 15 minuten bereikt u met de auto de Noordzeekust en kunt u genieten van de heerlijke zeelucht. Verschillende stranden nodigen uit om te zwemmen en bieden zonaanbidders en strandwandelaars de beste voorwaarden voor een onvergetelijk uitstapje. Zelfs fietsers krijgen waar voor hun geld, want vanaf Wangerland tot aan de kust zijn er tal van zeer goed aangelegde en bewegwijzerde fietspaden, waar u op twee wielen kunt genieten van de prachtige omgeving. HET LAND & DE MENSEN Ervaar de unieke kenmerken van de Noordzeekust en het vriendelijke Friese karakter van de Noord-Duitse mensen. Of u hier nu voor een dag of voor langere tijd verblijft, u wordt hier altijd hartelijk ontvangen. Bij ons aan de kust voelt u zich thuis! EEN MARITIEME UITSTRALING De havens en kustplaatsen in onze regio zorgen voor een bijzondere maritieme sfeer. Een leuke activiteit is een tochtje op de veerboot om zo de Noordzee van heel dichtbij te beleven. Of wat dacht u van een tussenstop op één van de nabijgelegen Oost-Friese eilanden, of van het prachtige uitzicht op de hier levende zeehonden? En voor de thuisblijvers vindt u vast en zeker wel iets origineels in één van de vele leuke winkeltjes in de kustplaatsen.

5 Excursies in de omgeving

6 ONZE RUIME TWEEPERSOONSKAMERS DIE OOK ALS EENPERSOONSKAMERS GERESERVEERD KUNNEN WORDEN Voorbeeld van een tweepersoonskamer met terras ONZE TWEE VERSCHILLENDE FAMILIEKAMERS Voorbeeld van een familiekamer met terras Onze ruime en comfortabele tweepersoonskamers zijn allemaal uitgerust met een tv met ingebouwde radio, telefoon, zithoek, bureau, douche / toilet en een föhn. De familiekamers zijn vergelijkbaar met de tweepersoonskamers, maar beschikken tevens over een tweede kamer, die door middel van een tussendeur met elkaar verbonden zijn. Met een hotelkamer met terras kunt u heerlijke avondjes in de buitenlucht doorbrengen. De 231 kamers met een 3-sterren superior categorie (waarvan 16 kamers voor mindervaliden) zijn verdeeld over acht hotelgebouwen (met een begane grond en een eerste verdieping) en bevinden zich op een korte afstand van de horecagelegenheden.

7 Hotelkamers Familieservice Wij bieden onder andere de volgende services aan: babyreisbed babyfoon toiletverhoger kinderopstapje waterkoker Indien u van één van deze services gebruik wilt maken, kunt u ons bij uw boeking informeren.

8 Onze buffetten, cafés en drankencorners bieden een uitgebreid aanbod. Afhankelijk van uw geboekte arrangement heeft u de mogelijkheid van s morgens vroeg tot s avonds laat compleet verzorgd te worden. Zo heeft u bijvoorbeeld bij een all-in-arrangement een uitgebreid ontbijtbuffet inclusief. Tussen de middag staat er een heerlijk lunchbuffet voor u klaar, heeft u aansluitend de mogelijkheid gebruik te maken van het gebakbuffet en kunt u s avonds aanschuiven voor het dinerbuffet. Bepaalde drankjes zoals koffie, thee, alcoholvrije drankjes, alcoholische drankjes (bier van het vat, longdrinks, wijn etc.) zijn bij zowel een halfpension+, als ook bij een all-in-arrangement Genuss All inbegrepen. inclusive! Natuurlijk reserveren wij een tafel Wenn Sie Ihren Urlaub im Dorf voor u tijdens uw verblijf. Tevens Wangerland verbringen, sind kunt u in het buffet-restaurant kulinarische Genüsse selbstverständlich all inclusive. gebruik maken van een wifiverbinding. Von morgens bis abends bieten wir Ihnen verschiedenste Speisen an, frisch für Sie von unserem Küchenteam zubereitet. Gerne kommen wir auch Ihren Wünschen entgegen! Maak uw keuze! Halfpension+ All-Inclusive ontbijtbuffet lunchbuffet gebakbuffet dinerbuffet koffie & thee alcoholvrije drankjes alcoholische drankjes softijs noordzee-speelstad animatieprogramma kegelen & bowlen bioscoop biljart, tafelvoetbal sporthal- en plaats kinderboerderij Von morgens... Der Tag im Dorf Wangerland beginnt für Sie mit unserem reichhaltigen Frühstücksbuffet: Genießen Sie knackige Brötchen und wählen Sie aus unserem vielfältigen Angebot Ihren Lieblingsaufschnitt und -belag. Oder wie wäre es mit Rühr- und Spiegeleiern, die in unserer offenen Küche frisch für Sie zubereitet werden? Lassen Sie sich ganz nach Wunsch Tee, Kaffee und Säfte schmecken. Starten Sie gesund und fit in den Tag zum Beispiel auch mit unserer großen Auswahl an frischen Früchten.

9 Buffet-Restaurant Eten & drinken Mittags bieten wir Ihnen ein reichhaltiges Buffet an und nachmittags lädt Sie unser großes Kaffee- und Kuchen-Buffet Familieservice zum Genießen ein. Wählen Sie aus verschiedenen Kuchen-, Gebäcksorten, Tee- oder In ons buffet-restaurant bieden Kaffeespezialitäten und lassen Sie wij volgende services aan: es sich schmecken! buffet op kinderhoogte, voor... de bis kleine Abends gasten magnetron Wenn im Dorf Wangerland babyvoeding der Abend anbricht, ist die Zeit gekommen, kinderstoel sich für die späten Stunden aankleedtafel noch einmal richtig zu stärken. Unser Abendbuffet umfasst viele schmackhafte Fleisch-, Fisch- und Gemüsegerichte für jeden Geschmack. Unser spezielles Kinder buffet lässt die Herzen der Kleinen höher schlagen. Selbstverständlich stehen Ihnen auch abends die unter schiedlichsten Getränke zur Verfügung.

10 Plattegrond Op ons uitgestrekte terrein zijn er onbeperkte recreatieve mogelijkheden voor jong en oud... hier hoeft u zich niet te vervelen! WANGERFARM KINDERBOERDEIJEN + PONYRIJDEN SPORTPLAATS SPORTHAL MIDGET- GOLFBAAN RECEPTIE MANGAL RESTAURANT HOTEL 9 HOTEL 8 HOTEL 7 BUFFET- RESTAURANT EN THEMACAFÈS KEGELBAN EVENT- HAL themacafè COLORADO bowling BIOS- COOP NORDSEE- SPIELSTADT HOTEL 6 speelplaats HOTEL 3 HOTEL 2 WANGER- MEER HOTEL 5 HOTEL 4 HOTEL HORECA EVENT SPEELSTAD InfoSys GmbH

11 Vrijetijdsmogelijkheden

12 Fit op vakantie Lopen, zwemmen, balspelletjes, klimmen... sport is gezond en zorgt voor plezier. Daarom beschikt Dorf Wangerland over vele sportieve mogelijkheden: een sportveld met atletiekbaan in een groene omgeving en een sporthal met mogelijkheden voor onder andere badminton, tennis, basketbal, volleybal of voetbal. Dit alles is beschikbaar voor onze gasten. Het naastgelegen recreatiemeer Wangermeer met eigen strand is ideaal om te zwemmen.

13 Vrijetijdsmogelijkheden Service Wij voorzien u graag van de benodigde materialen, zoals ballen, rackets en bordspellen.

14 Grenzeloos plezier Onze speelstad is een overdekte pretpark voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Op meer dan 5000 m² en een extra buitengedeelte kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven. U vindt hier allerlei attracties, van achtbaan tot aan trampolines. En het bijzondere is dat de frietjes, ijs, warme en koude drankjes onbeperkt zijn inbegrepen!

15 Vrijetijdsmogelijkheden

16 Midgetgolf of een strike gooien? Een hole in one slaan op onze midgetgolfbaan, een gezellig potje biljart of een spannend bowling- of kegeltoernooi met uw vrienden of familie? Dat zijn slechts een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden van Dorf Wangerland. Entertainment Uiteraard zorgen wij in Dorf Wangerland altijd voor gevarieerd amusement. U kunt een dansje wagen in één van de themacafés, een spelletje tafelvoetbal spelen of een bezoekje aan onze bioscoop brengen. Wanneer de dag ten einde is kunt u gezellig een borreltje drinken in een themacafé of op één van de vele terrassen.

17 Vrijetijdsmogelijkheden Themacafés De verschillende themacafés zijn met veel oog voor detail ingericht en hebben allemaal hun eigen karakter.

18 Onvergetelijke uren Voor een bruiloft, verjaardag, gala, beurs, scholing, vergadering of bedrijfsfeest kunt u uitermate goed bij ons terecht. Wij helpen u graag met de organisatie van uw onvergetelijke evenement! Eventhal Onze eventhal is de perfecte locatie voor feesten, beurzen, vergaderingen en seminars en geschikt voor circa 300 personen. De hal is uitgerust met een groot podium, een groot scherm en de juiste technische faciliteiten om in ieders behoefte te kunnen voorzien. Uiteraard staan onze medewerkers u met hulp en advies terzijde, zowel voor als tijdens uw evenement.

19 Feesten & vergaderingen Vergaderingen U vindt in Dorf Wangerland verschillende zalen voor onder andere vergaderingen en seminars. Deze ruimtes zijn vanzelfsprekend uitgerust met moderne technische apparatuur. Service Vraag ook eens naar onze folder speciaal voor feesten en vergaderingen.

20 Ostfriesische Inseln HOTEL HORECA EVENT SPEELSTAD Esens 461 Hohenkirchen Norden 72 Aurich 210 Wittmund Jever 29 Wilhelmshaven Emden A Leer Oldenburg NIEDER- LANDE Richtung Osnabrück Routebeschrijving U verlaat de snelweg A29 richting Wilhelmshaven bij het knooppunt Schortens/Jever. Volg de B210 richting Jever tot de afrit Jever-Zentrum richting Hohenkirchen. Rijd via de L812 naar Hohenkirchen. Vanaf daar gaat u rechtdoor de Jeversche Straße in. Op de rotonde neemt u de eerste afslag. U heeft uw bestemming bereikt. Welkom in Dorf Wangerland! Richtung Bremen CONTACT Dorf Wangerland Jeversche Straße 100 D Wangerland / Hohenkirchen Telefon: / Telefax: / reservierung@dorf-wangerland.de Grafik, Druck, Karte Heiber GmbH, Schortens Stand aller Informationen: November 2013 Änderungen vorbehalten Volg ons op (@DorfWangerland) Like ons op Meld u aan voor de nieuwsbrief met nieuws en speciale aanbiedingen!

manege Nieuwvliet strandritten vakantiewoningen brasserie Strandritte Ferienwohnungen Brasserie

manege Nieuwvliet strandritten vakantiewoningen brasserie Strandritte Ferienwohnungen Brasserie manege Nieuwvliet strandritten vakantiewoningen brasserie Strandritte Ferienwohnungen Brasserie Hartelijk welkom! Herzlich willkommen! Hartelijk welkom bij manege Hippo d Or Nieuwvliet! Het strand roept

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig!

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst is een luxe 4 sterren hotel en beschikt over 78 hotelkamers, waaronder 15 deluxe kamers en suites. Daarnaast heeft Parkhotel de beschikking over 12

Nadere informatie

haben / hatten / hätten können / konnten / könnten dürfen / durften / dürften werden / wurden / würden

haben / hatten / hätten können / konnten / könnten dürfen / durften / dürften werden / wurden / würden ein Missverständnis an der Rezeption haben / hatten / hätten bin / war / wäre können / konnten / könnten dürfen / durften / dürften werden / wurden / würden sich entschuldigen Es tut mir leid! Das wollte

Nadere informatie

2 Veelzijdig in gastvrijheid

2 Veelzijdig in gastvrijheid H o t e l R e s t a u r a n t E v e n t s B u s i n e s s 2 Veelzijdig in gastvrijheid Alle tijd voor u zelf, alle ruimte en rust om even bij te komen. Veelzijdig in gastvrijheid. Dát is ons motto en dat

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren.

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren. & AC Restaurant Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren Sfeervolle zaal Landelijk gelegen Gevarieerd buffet aanbod Gastvrije

Nadere informatie

BERWANG, Zugspitzarena Tirol, 1342m.

BERWANG, Zugspitzarena Tirol, 1342m. BERWANG, Zugspitzarena Tirol, 1342m. Bergland Immobilien Austria Vrijstaand geheel gerenoveerd familiehotel met 20 kamers, prachtige nieuwe Stube en ruime verblijfsruimtes met ontbijtruimte / restaurant.

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen!

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! In zeer goede staat! Bouwjaar 2006 Hoogwaardig sanitair! ZEER SPECIALE PRIJS! (complete pakket!) NU wegens

Nadere informatie

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink!

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink! Geachte gast, Graag heten wij u van harte welkom bij en! Zowel als zijn beide gelegen aan de Brink van Dwingeloo, het groenste dorp van Europa, temidden van het Nationale Park van Drenthe en bieden een

Nadere informatie

Wij vinden De Kemmer n prachtig sportcentrum waar alles mogelijk is op het gebied van sport, horeca, recreatie en evenementen.

Wij vinden De Kemmer n prachtig sportcentrum waar alles mogelijk is op het gebied van sport, horeca, recreatie en evenementen. Kwaliteit met een sportieve glimlach Wij vinden De Kemmer n prachtig sportcentrum waar alles mogelijk is op het gebied van sport, horeca, recreatie en evenementen. Breng n bezoek aan De Kemmer, wij doen

Nadere informatie

20 jaar Sauerlandhotels... Vier het mee met ons!!!!

20 jaar Sauerlandhotels... Vier het mee met ons!!!! 20 jaar 2014 Winterberg / Siedlinghausen 2014 1994-2014... Vier het mee met ons!!!! Gezelligheid, amusement, topservice en een sfeer die door gasten als bijzonder omschreven wordt. Dat zijn de vaste ingrediënten

Nadere informatie

Rheinpark Rees Schöner Wohnen Besser Tagen Entspannter Genießen

Rheinpark Rees Schöner Wohnen Besser Tagen Entspannter Genießen Rheinpark Rees Schöner Wohnen Besser Tagen Entspannter Genießen Kommen Sie zu uns und wir alle sind Das Format für den Niederrhein Unser Team für Sie da! Es begrüßen Sie: Nicole Pfitzner Direktorin/hoteldirectrice

Nadere informatie

Herontdek de rust op Vakantiepark

Herontdek de rust op Vakantiepark Herontdek de rust op Vakantiepark De Bosrand FIETSVERHUUR fitness tennisbaan overdekt zwembad BAR RESTAURANT Het hele jaar door rust, plezier en comfort! Ver weg van alle drukte vindt u, verborgen in het

Nadere informatie

ABORA BY LOPESAN. Abora is de Canarische eilanden, Abora is Zon.

ABORA BY LOPESAN. Abora is de Canarische eilanden, Abora is Zon. ABORA BY LOPESAN Abora by Lopesan is het recht om lol te hebben: een nieuw hotel brand concept dat entertainment combineert met gevarieerde gastronomie. Abora was, volgens de Guanche legende, de originele

Nadere informatie

533,- Bij de reissom is inbegrepen: Bij de reissom is niet inbegrepen:

533,- Bij de reissom is inbegrepen: Bij de reissom is niet inbegrepen: 4 oktober 2017 Amsterdam Faro CND613 05:30 08:00 uur* 11 oktober 2017 Faro Amsterdam CND614 17:00 21:25 uur* * Vluchtschema staat tot een dag voor vertrek onder voorbehoud van wijzigingen. Prijs: 533,-

Nadere informatie

Welkom in Flora Hillegom

Welkom in Flora Hillegom Welkom in Flora Hillegom Wat maakt zaken doen in de Bollenstreek zo bijzonder. Nergens ter wereld vind je zo n kleurige bedrijvigheid als in deze regio. Naast de miljoenen toeristen die jaarlijks onze

Nadere informatie

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d Welkom in Fam. Willemsen 5 dagen / 4 nachten programma 2014 Comfortabel genieten van uw welverdiende vakantie! Ons nieuwe all-in vakantiehotel Bilstein ligt in het centrum van het schilderachtige bergstadje

Nadere informatie

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes!

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes! ZAKELIJK Garantie voor zakelijk succes! Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. U ervaart direct een unieke sfeer op het moment dat u ons landgoed betreedt. Er is ruimte en rust en tegelijkertijd

Nadere informatie

Dort finden Sie weitere Informationen. Am Ende des Korridors sind die Toiletten. Die Duschen befinden sich gegenüber.

Dort finden Sie weitere Informationen. Am Ende des Korridors sind die Toiletten. Die Duschen befinden sich gegenüber. Willkommen in unserem Hostel. Aktivitäten in der Umgebung An der Rezeption können Sie einund auschecken. das WiFi-Passwort Dort finden Sie weitere Informationen. Hier können Sie Ihren Schlüssel abgeben

Nadere informatie

Dort finden Sie weitere Informationen. Ich erkläre Ihnen / wo sich die Räume befinden. Am Ende des Korridors sind die Toiletten.

Dort finden Sie weitere Informationen. Ich erkläre Ihnen / wo sich die Räume befinden. Am Ende des Korridors sind die Toiletten. Willkommen in unserem Hostel. Aktivitäten in der Umgebung An der Rezeption können Sie einund auschecken. das WiFi-Passwort Dort finden Sie weitere Informationen. Hier können Sie Ihren Schlüssel abgeben

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue Bijschriftje Down Under DOWN UNDER IS MET RECHT EEN VAN DE MOOISTE HORECALOCATIES IN DE REGIO UTRECHT. HEERLIJK ETEN, SFEERVOLLE AMBIANCE, GASTVRIJE SERVICE EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT OVER DE LAAGRAVENSE

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/noord-holland/zandvoort/167512 Omschrijving Huis Amusement, genot en rust

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 220.000 Bouwjaar 2008 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 86 City Sesmarias - Carvoeiro Vloeroppervlak 72 pagina 3/5 Dit verborgen paradijs is slechts een paar minuten

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

MERCURE MEETINGS MERCURE ZWOLLE

MERCURE MEETINGS MERCURE ZWOLLE MERCURE MEETINGS MERCURE ZWOLLE 02 MERCURE HOTELS BIEDT U ALLE INSPIRATIE EN FLEXIBILITEIT OM UW BIJEENKOMST TOT EEN GROOT SUCCES TE MAKEN. Onze toewijding aan kwaliteit zorgt er voor dat wij aan elk detail

Nadere informatie

Livingstone Jan Thiel Resort

Livingstone Jan Thiel Resort Livingstone Jan Thiel Resort Op het geliefde 4-sterren vakantieresort Livingstone Jan Thiel Resort komt u gegarandeerd heerlijk tot rust. Het kleurrijke resort met appartementen en villa's is ruim opgezet

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES! WELKOM I N S PA RADISSON BLU PALACE HOTEL Place Royale 39, 4900 Spa, België T: +32 87 27 97 00 F: +32 87 27 97 01 info.spapalace@radissonblu.com radissonblu.com/palacehotel-spa HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

Nadere informatie

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN...

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN... Inhoudsopgave HOTEL GALAMADAMMEN...... 3 ZALEN... 4 MORRAZAAL... 4 SUDERSEEZAAL... 4 HAVENZAAL 1 EN HAVENZAAL 2... 5 HAVENZAAL... 5 WINTERTUIN... 6 AANTAL PERSONEN PER ZAALOPSTELLING EN AFMETINGEN... 6

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Nea Makri ligt op 22 km van de internationale luchthaven Eleftherios Venizelos en op 27 km van het centrum van Athene.

Nea Makri ligt op 22 km van de internationale luchthaven Eleftherios Venizelos en op 27 km van het centrum van Athene. Villa Flora Villa Flora is gelegen in de regio Nea Makri aan de oostkust van de Atheense Rivià ra. De villa is gelegen op een perceel van 2100 m2, 80 meter van het strand. 5 11 2800.0 euros/week Villa

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America

Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/limburg/america/1638528 Omschrijving Huis Als u voor sport en avontuur gaat, beleeft u

Nadere informatie

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Nikos Takis Fashion Hotel - (Griekenland Rhodos Rhodos Stad) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget Bosklassen in Relaxhoris Een maximum verblijf met minibudget inhoud Welkom in Relaxhoris Onze gezellige kamers (foto s) De leslokalen (foto) Sport in Relax (foto) Aan tafel! (foto) Natuurlijk Prijzen Welkom

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

4. Deutsch-Niederländisches Wirtschaftsforum

4. Deutsch-Niederländisches Wirtschaftsforum 4. Deutsch-Niederländisches Wirtschaftsforum 4. Duits-Nederlandse Handelsdag BORUSSIA-PARK Mönchengladbach 12.11.2013, 13:00 bis 19:00 Uhr 12.11.2013, 13.00 tot 19.00 uur Ziele und Inhalte Freunde treffen

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG!

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! It s the most wonderful time of the year! En zeker bij Bleyenberg. Speciaal voor jou hebben wij verschillende arrangementen samengesteld deze feestdagen. December.

Nadere informatie

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI Hartelijk dank voor het aanvragen van deze brochure. Wanneer u nog meer wilt weten over deze accommodaties of het park zelf dan kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Groepsaccommodatie. Het Aghterhuys GROEPSACCOMMODATIE. Geschikt vanaf 8 tot 24 personen

Groepsaccommodatie. Het Aghterhuys GROEPSACCOMMODATIE. Geschikt vanaf 8 tot 24 personen GROEPSACCOMMODATIE Het Aghterhuys Groepsaccommodatie Het Aghterhuys Geschikt vanaf 8 tot 24 personen Slaap in een bedstee en kom ouderwets genieten in Noord Brabant. Hofstede Landduin Schouwberg 8 5527JH

Nadere informatie

Villa Lefkos euros/week

Villa Lefkos euros/week Villa Lefkos Villa Lefkos is een prachtige traditionele villa, gebouwd in de jaren 1890, met uitzicht op de Egeà sche Zee. Het is gelegen op de top van Ioulida, de Chora van het eiland Kea, in het midden

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Ook voor iedere andere gelegenheid waarvoor u een representatieve zaal nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. Deze informatiefolder

Nadere informatie

Vakantiepark Het Timmerholt

Vakantiepark Het Timmerholt Vakantiepark Het Timmerholt Algemeen Midden in het schitterende Drentse landschap ligt Vakantiepark Het Timmerholt. Een kleinschalig, maar ruim opgezet vakantiepark. Het park is gelegen rondom een zeer

Nadere informatie

De stage staat open voor zowel recreatieve als competitieve tennissers vanaf 18 jaar. JP verzorgt de trainingen.

De stage staat open voor zowel recreatieve als competitieve tennissers vanaf 18 jaar. JP verzorgt de trainingen. Buitenlandse TENNIS STAGE 2016 Van zondag 10 17 april Komend jaar gaan we wederom naar Turkije. Vanwege het enorme succes vorig jaar verblijven we ook dit jaar weer in het Limak Arcadia ***** Golf & Resort

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ippocampi - (Griekenland Kreta Koutouloufari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

OA REGION 9 ASSEMBLY & CONVENTION 2016

OA REGION 9 ASSEMBLY & CONVENTION 2016 OA REGION 9 ASSEMBLY & CONVENTION 2016 26 Oktober 30 Oktober Bovendonk Hofstraat 8, 4741AK, Hoeven Nederland 1 WELKOM! OA Nederland is vereerd om gastheer te zijn voor de Regio 9 Assembly en Conventie

Nadere informatie

Dat is pas vakantie!

Dat is pas vakantie! defruithof campingdefruithof Verkoeling bij de speelvijver Waterpret voor het hele gezin. Vakantiepark De Fruithof Dat is pas vakantie! Huisjes & chalets Comfortabel genieten van het buitenleven. Kamperen

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Haal je eigen stukje Texel in huis!

Haal je eigen stukje Texel in huis! Haal je eigen stukje Texel in huis! Was het (weer) leuk op Texel? Lekker genoten van het prachtige eiland en al die heerlijke Texelse producten? Bestel nu je eigen stukje Texel voor thuis! Via onze webshop

Nadere informatie

INFORMATIE VERGADERRUIMTES

INFORMATIE VERGADERRUIMTES INFORMATIE VERGADERRUIMTES Vergaderen bij erfgoed de Zegger is betaalbaar vergaderen op een gemakkelijk toegankelijke locatie, aan de A 35 met een groot eigen parkeerterrein. U vergadert in een gemoedelijke

Nadere informatie

Eet, drink en geniet...

Eet, drink en geniet... Eet, drink en geniet... Heerlijk genieten op een unieke locatie Wij stellen ons voor Wij, familie De Jonge, heten u van harte welkom bij Paviljoen Meerzicht. Al meer dan 18 jaar werken wij met veel passie

Nadere informatie

Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland

Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland Dit luxe vakantiepark ligt direct aan het Grevelingenmeer met 2 stranden,

Nadere informatie

Wagnerplein. Nieuwbouw multifunctioneel sportcomplex Drieburcht. www tilburg nl

Wagnerplein. Nieuwbouw multifunctioneel sportcomplex Drieburcht. www tilburg nl Wagnerplein Nieuwbouw multifunctioneel sportcomplex Drieburcht 1 www tilburg nl In april 2012 opent het gloednieuwe Sportcomplex Drieburcht haar deuren aan het Wagnerplein. Hiermee krijgt Tilburg Noord

Nadere informatie

Mauritsfort 23, 4542 LB Hoek

Mauritsfort 23, 4542 LB Hoek Mauritsfort 23, 4542 LB Hoek Vraagprijs 159.000,00 kosten koper Omschrijving Mauritsfort 23, 4542 LB Hoek Goed onderhouden halfvrijstaande woning met berging en terras op 130m2 eigen grond. De woning is

Nadere informatie

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN Inspannen Ontspannen Verwelkomen Ontvangen Vieren van het leven. De unieke ambiance. GENIETEN MET VOLLE TEUGEN UITKIJKEN OVER HET WATER EN DANSEN ONDER DE STERREN Het leven

Nadere informatie

een Droomvakantie HHHH aan het IJsselmeer

een Droomvakantie HHHH aan het IJsselmeer een Droomvakantie HHHH aan het IJsselmeer Welkom in ons Andijk Vakantieplannen? Vier sterren Villavakantiepark IJsselhof biedt - naast rust, ruimte en natuur - óók een veelzijdige omgeving! Gelegen in

Nadere informatie

Arrangementen zakelijk 2017

Arrangementen zakelijk 2017 Arrangementen zakelijk 2017 4-uurs arrangement à 22,50 p.p.: 4-uurs arrangement à 38,50 p.p.: 8-uurs arrangement à 48,50 p.p. : 12-uurs arrangement à 74,50 p.p.: 24-uurs arrangement (dag 1 aankomst 09.00

Nadere informatie

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken.

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken. Grandcafé Eemland Dit voormalige hotel en café is gelegen in Eemnes aan de rand van t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarneming

Nadere informatie

Vakanties en arrangementen 2014 voor senioren In het groene hart van Nederland

Vakanties en arrangementen 2014 voor senioren In het groene hart van Nederland Vakanties en arrangementen 2014 voor senioren In het groene hart van Nederland Een verblijf op de Ernst Sillem Hoeve betekent genieten in elk jaargetijde en is een verblijf met pluspunten. Ernst Sillem

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Welkom in Beugen Beleef de Brabantse gastvrijheid... Gelegen in Brabant vlak bij de Maas en ongeveer 20 km. ten zuiden van Nijmegen vindt u Groepsaccommodatie

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

bringen ausleihen bezahlen wären denken auschecken das Handtuch das Problem das Missverständnis das Zimmer die Rechnung die Bettwäsche

bringen ausleihen bezahlen wären denken auschecken das Handtuch das Problem das Missverständnis das Zimmer die Rechnung die Bettwäsche An der Rezeption Ich habe eine Frage. Ich habe meine Handtücher vergessen / weil ich dachte / es sind welche auf dem Zimmer. Aber für zwei Euro können Sie sich Das war dann wohl ein hier welche leihen

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Groepsaccommodatie. Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie. Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie Het Voorhuys Geschikt vanaf 28 tot 42 personen (Uitbreiden mogelijk tot 75 personen) Groepsaccommodatie Het Voorhuys Super de luxe, landelijk gelegen, ruime en comfortabele accommodatie

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Deze informatiefolder is bedoeld om u een indruk te geven van de diverse mogelijkheden binnen Theothorne. Theothorne ligt in het centrum

Nadere informatie

& apeldoorn ac apeldoorn:

& apeldoorn ac apeldoorn: & AC Restaurant Meeting Centre apeldoorn Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC apeldoorn: Gratis parkeren Makkelijk bereikbaar In het hart van Nederland Gevarieerd buffet aanbod

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN Hotel Schiphol A4 is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, het geven van trainingen, productpresentaties

Nadere informatie

8-uurs arrangement. 4-uurs arrangement. 12-uurs arrangement. 24-uurs arrangement. 32-uurs arrangement

8-uurs arrangement. 4-uurs arrangement. 12-uurs arrangement. 24-uurs arrangement. 32-uurs arrangement Banquetingmap WWW.ARTHOTELROTTERDAM.COM Geachte Gast, Graag willen wij het Art/Woonhotel Rotterdam aan u voorstellen. Het hotel is gevestigd in het imposante gebouw Queen of the South naast de Maashaven.

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

AMSTERDAM. Meeting Center

AMSTERDAM. Meeting Center AMSTERDAM Meeting Center Welkom Multifunctioneel op maat Welkom in Planetarium Amsterdam, dé vergader- en congreslocatie in een natuurlijke omgeving! We doen er echt alles aan om uw bijeenkomst tot een

Nadere informatie

Zakelijk. Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle T. (0529) 428 428 F. (0529) 428 429 info@dekoperenhoogte.nl www.dekoperenhoogte.nl

Zakelijk. Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle T. (0529) 428 428 F. (0529) 428 429 info@dekoperenhoogte.nl www.dekoperenhoogte.nl Zakelijk De Koperen Hoogte is de perfecte locatie voor uw seminar, presentatie of vergadering: goed ingerichte zalen, persoonlijke begeleiding en culinair topniveau. Tel daar de zeer gemakkelijke bereikbaarheid

Nadere informatie

Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto

Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Donna Carmela - (Italië Sicilië Carruba di Riposto) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Geachte campinggasten van Recreatiecentrum Slootermeer en Recreatiecentrum Scholtenhof,

Geachte campinggasten van Recreatiecentrum Slootermeer en Recreatiecentrum Scholtenhof, Geachte campinggasten van Recreatiecentrum Slootermeer en Recreatiecentrum Scholtenhof, In dit boekje treft u het programma van de aankomende vakantieperiode aan. Ook dit jaar zullen er weer de bekende

Nadere informatie

Één van de mooiste vakantieparken in Noord-Holland

Één van de mooiste vakantieparken in Noord-Holland Één van de mooiste vakantieparken in Noord-Holland Recreatie en bungalowpark de Watersnip is ruim, sportief en actief. In een gezonde, frisse omgeving vindt u hier de ontspanning en rust die u nodig heeft.

Nadere informatie

Graag willen wij u kennis laten maken met Landgoed Avegoor waar u kunt genieten van de Kunst van Gastvrijheid!

Graag willen wij u kennis laten maken met Landgoed Avegoor waar u kunt genieten van de Kunst van Gastvrijheid! Banquetingmap Landgoed Avegoor Graag willen wij u kennis laten maken met Landgoed Avegoor waar u kunt genieten van de Kunst van Gastvrijheid! Landgoed Avegoor kent een Koninklijke historie. In 1648 werd

Nadere informatie

ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK

ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK WELKOM BIJ ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK De privacy van uw eigen appartement en tegelijkertijd deel uitmaken van een gezellige woon- en leefgemeenschap. Bij mooi

Nadere informatie

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Welkom Recreëren met allure Recreëren in één van de modern ingerichte appartementen of in één van de penthouses van De Gulden Stroom

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0030E

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0030E PV0030E Accommodatie Beschrijving Appartement in centrum Porto CesareoPV0030E is een ruim appartement in het centrum van Porto Cesareo in het zuiden van Puglia. Het appartement maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

één van de mooiste vakantieparken in Noord-Holland

één van de mooiste vakantieparken in Noord-Holland één van de mooiste vakantieparken in Noord-Holland Recreatie en bungalowpark de Watersnip is ruim, sportief en actief. In een gezonde, frisse omgeving vindt u hier de ontspanning en rust die u nodig heeft.

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

D U I N R I J K verhuurburo v.o.f.

D U I N R I J K verhuurburo v.o.f. D U I N R I J K verhuurburo v.o.f. Mevr. A.M.M. van Kuppevelt Park Duinland, Bungalow 85 Westerduinweg 34 1753 KA St. Maartenszee Tel. 0224-561500 Fax 0224-563190 Mobil 0657419752 E-mail info@duinrijk.nl

Nadere informatie

Vakanties met pluspunten 2017 Hotel Ernst Sillem Hoeve

Vakanties met pluspunten 2017 Hotel Ernst Sillem Hoeve Hotel Ernst Sillem Hoeve Kom ook genieten in Lage Vuursche. Van harte welkom! Op zoek naar een fijne vakantie? Hotel Ernst Sillem Hoeve heeft in elk jaargetijde een goed verzorgd arrangement. Pinksterarrangement

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

DOWNLOAD OR READ : ONNEN VISSER PDF EBOOK EPUB MOBI

DOWNLOAD OR READ : ONNEN VISSER PDF EBOOK EPUB MOBI DOWNLOAD OR READ : ONNEN VISSER PDF EBOOK EPUB MOBI Page 1 Page 2 onnen visser onnen visser pdf onnen visser Op deze lijst staan alle huidige en voormalige Vitesse-spelers die vanaf de oprichting in 1892

Nadere informatie