Suzuki onthult nieuwe 2013 modellen! Maar liefst vijf nieuwe Suzuki modellen tijdens de Intermot in Keulen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Suzuki onthult nieuwe 2013 modellen! Maar liefst vijf nieuwe Suzuki modellen tijdens de Intermot in Keulen."

Transcriptie

1 BV NIMAG Postbus 77, 4130 EB Vianen Arno Jansen Tel: Suzuki onthult nieuwe 2013 modellen! Maar liefst vijf nieuwe Suzuki modellen tijdens de Intermot in Keulen. Dat Suzuki als toonaangevend motormerk weer volop investeert in de ontwikkeling en vernieuwing van haar motorfietsmodellen, blijkt tijdens de eerste internationale motorshow van het nieuwe seizoen; de Intermot in Keulen. Suzuki heeft hier maar liefst vijf nieuwe modellen gepresenteerd, waaronder de nieuwe V-Strom 1000 Concept als absolute primeur! De langverwachte cc Adventure Sports maakte een spectaculaire rentree onder toeziend oog van de internationale motorpers. Naast de fraaie V-Strom introduceerde Suzuki ook de compleet nieuwe Burgman 650A Executive, de limousine onder de motorscooters die zowel optisch als technisch is vernieuwd. In de legendarische Intruder line-up presenteerde Suzuki de nieuwe Intruder C1500BT, uitgevoerd in een fraaie zwarte kleurstelling en standaard zeer compleet uitgerust. In het ultieme supersport segment hebben de engineers van Suzuki de Hayabusa 1300 onder handen genomen en onder andere voorzien van ABS en krachtige Brembo Monoblock voorremklauwen. Tot slot werd de zeer exclusieve GSX-R1000Z voorgesteld. Deze gelimiteerde Z-versie is gemaakt ter ere van de productie van de één miljoenste GSX-R. De nieuwe GSX-R1000Z heeft een zeer stijlvol uiterlijk en is voorzien van tal van fraaie extra s. V-Strom 1000 Concept Suzuki introduceert de langverwachte nieuwe V-Strom 1000! De ultieme Adventure Sports vindt zijn oorsprong in Suzuki s eerste grote off-road motorfiets: de unieke DR750S uit Uitgerust met een compleet nieuw ontwikkeld cc V-twin motorblok, biedt de V-Strom een ongekend koppel en vermogen voor een moeiteloze acceleratie in iedere versnelling. Het aluminium lichtgewicht frame voorziet in een aangename en comfortabele zitpositie voor de rijder en zorgt bovendien voor perfecte rijeigenschappen. De nieuwe V-Strom heeft fraaie 10-spaaks velgen en beschikt over de nieuwste radiaal gemonteerde Tokico remklauwen.

2 Naast het elektronische antiblokkeersysteem is de V-Strom ook uitgerust met een elektronisch traction control systeem, voor een optimale controle, onder andere bij het wegrijden. De goudkleurige upside-down voorvorkpoten geven de V-Strom een hoogwaardige uitstraling en zorgen tevens, in combinatie met de instelbare achterschokbreker, voor een uitstekende wegligging en ongekend rijcomfort. De nieuwe Adventure Sports leent zich perfect voor het rijden van langere afstanden en de compleet geïntegreerde kofferset benadrukt de perfecte toereigenschappen van de V-Strom De nieuwe V-Strom 1000 is in Keulen gepresenteerd als een concept model en zal naar verwachting eind 2013 beschikbaar zijn. Burgman 650A Executive De Suzuki Burgman modellen vormen in het motorscootersegment al jaren de maatstaf op het gebied van comfort, kwaliteit en prestaties. Door een hoge functionaliteit van grote opbergruimtes te combineren met een ongekende souplesse en wendbaarheid, zijn de Burgman modellen uniek in hun soort. Voor 2013 is het vlaggenschip van de Burgman reeks, de Burgman 650A Executive, compleet vernieuwd. Het volledig nieuwe design combineert strakke lijnen met fraaie details als de LED dagrijverlichting, opgelegde Burgman logo s en een chromen afwerking van de uitlaat. De Burgman is niet alleen optisch gewijzigd maar ook onder de fraaie stroomlijn is de scooter volledig vernieuwd. Het overzichtelijke instrumentarium is uitgebreid met een slimme Eco Drive Indicator die de berijder helpt om zuinig en efficiënt te kunnen rijden. Het vernieuwde 638 cc motorblok doet hier nog een schepje bovenop door maar liefst 15% minder brandstof te gebruiken, onder andere geholpen door tal van geavanceerde technieken zoals het Suzuki Pulsed-secondary AIR-injection (PAIR) systeem, een O2 feedback systeem.

3 Maar het echte unieke aan de Burgman 650A blijft zijn uitmuntende transmissiesysteem, de geavanceerde SECVT (Suzuki Electronicallycontrolled Continuously Variable Transmission) zorgt voor een uitzonderlijk soepele en efficiënte overbrenging. Door dit systeem steekt de Burgman 650 met kop en schouders boven de concurrentie uit. De comfortabele SECVT transmissie beschikt over drie standen waaronder een Power Mode voor extra sportiviteit. Bovendien kan er handmatig geschakeld worden door middel van drukknoppen op het stuur. Door de toepassing van nieuwe koppelingsplaten is de rolweerstand van de Burgman verbeterd met maar liefst 35%. Zo is het manoeuvreren, terwijl de motor uit staat, nog gemakkelijker geworden. Het nieuw ontwikkelde buizenframe biedt samen met de aluminium achterbrug de ultieme mix van balans en wendbaarheid met behoud van de kenmerkende lange wielbasis. Door een smallere achterkant van het frame heeft de nieuwe Burgman 650 een sportievere uitstraling gekregen, zonder dat dit ten koste gaat van de riante opbergruimte van 50 liter onder het zadel. De vernieuwde voorremmen zijn uitgerust met zwevende remschijven voor een meer consistentere remprestatie. Bovendien beschikt de nieuwe Burgman standaard over ABS. Uiteraard is de Burgman 650A Executive van alle gemakken voorzien voor een ultiem comfort en gebruiksgemak, waaronder handvat-verwarming, zadelverwarming (instelbaar voor rijder en passagier), een rugsteun voor de passagier, een elektrisch verstelbaar windscherm, elektrisch inkapbare spiegels met geïntegreerde richtingaanwijzers, verstelbaar zadel, verlichting in de opbergruimte, extra beveiligd contactslot, helmslot en een fraai weggewerkte handrem. De nieuwe Burgman 650A Executive zal begin 2013 leverbaar zijn in het metallic wit, metallic mat grijs en hoogglans zwart.

4 Intruder C1500BT In ruim 25 jaar is de legendarische Suzuki Intruder uitgegroeid tot één van de populairste cruisers van Nederland. Geen andere cruiser heeft dezelfde hoogwaardige afwerking, levert dezelfde prestaties en behoudt zijn waarde zo goed als de Suzuki Intruders. De nieuwe Intruder C1500 Black Touring is daar geen uitzondering op en maakt na een afwezigheid van drie jaar zijn rentree, en hoe! De Intruder C1500BT heeft de kenmerkende klassieke Intruder styling met lange strakke lijnen gecombineerd met een stijlvolle zwarte kleurstelling en enkele fraaie chromen accenten. De grote kracht van de Intruder C1500BT is niet alleen zijn imposante uiterlijk, maar ook het zeer betrouwbare V-Twin motorblok met een ongekend hoog koppel en een uiterst comfortabel cruise-gevoel. Niet alleen heeft de C1500 het krachtigste motorblok in zijn klasse, de Intruder levert bovendien ook nog eens een zeer efficiënte verbranding, wat ten goede komt aan het brandstofverbruik. Net als alle andere Suzuki modellen beschikt de C1500 over een state-of-the-art brandstofinjectiesysteem, voorzien van het Suzuki Dual Throttle Valve (SDTV) afkomstig uit de GSX-R supersport motoren. Deze techniek zorgt voor een soepele afgifte van het vermogen, perfecte gasreactie, een laag verbruik en een lage uitstoot van schadelijke stoffen. Het vloeistofgekoelde cc motorblok heeft vier kleppen per cilinder, een bovenliggende nokkenas en dubbele bougies. De cilinders zijn behandeld met het gepatenteerde Suzuki Composite Electrochemical Material (SCEM) voor minimale wrijvingsverliezen. Het Suzuki Clutch Assist System (SCAS) helpt de berijder om het vermogen soepel over te brengen op het achterwiel en de bediening van de koppeling vederlicht te maken.

5 Het stalen buizenframe combineert de legendarische hardtail look met hedendaags comfort en perfecte rijeigenschappen. De C1500BT is bovendien voorzien van hoogwaardige vering en een breed en comfortabel zadel voor een perfecte zithouding. De luxe uitgevoerde footboards geven de voeten van de berijder ook voldoende ruimte. De Intruder C1500BT beschikt standaard over fraai afgewerkte lederen zadeltassen uitgevoerd met een stevige kunststof binnenkant. De zadeltassen zijn afsluitbaar met behulp van de contactsleutel en bieden maximale opbergruimte zonder dat dit ten koste gaat van het comfort van de duopassagier. Ook het stijlvolle Intruder windscherm wordt standaard geleverd voor nog meer rijcomfort. Naast de standaard accessoires zijn er vele extra accessoires leverbaar zoals een valbeugelset en sissybar. De nieuwe Intruder C1500BT zal begin 2013 leverbaar zijn. Hayabusa 1300 Tijdens de introductie van de eerste Hayabusa, ruim 10 jaar geleden, waren de prestaties zo enorm dat deze zelfs vragen opriepen binnen de Tweede Kamer. De Hayabusa 1300 is zo uniek dat hij in geen enkel hokje te plaatsen is. Voor 2013 is de Suzuki Hayabusa uitgerust met nieuwe Brembo highperformance Monoblock voorremklauwen en de zekerheid van ABS!

6 De combinatie van een ongelooflijke cilinderinhoud van cc, lichte gesmede zuigers, een hoge compressie en een perfecte elektronische aansturing, zorgen voor een ongekend vermogen en koppel over het gehele toerengebied! De cilinders van de Hayabusa zijn voorzien van de SCEM coating voor een betere warmteoverdracht en minder wrijving. De lichtgewicht titanium kleppen maken een extremere nokkenas-timing mogelijk. Een grote radiateur zorgt voor extra koeling terwijl een extra koelventilator ervoor zorgt dat de Hayabusa ook bij stads- en filegebruik optimaal wordt gekoeld. De Hayabusa beschikt over Suzuki s meest geavanceerde injectie- en motormanagementsysteem op basis van een 32-bit 1024kb rom microprocessor. Suzuki s SDTV systeem verzekert een optimale gasopname en maximaal gevoel voor de rijder. Twee injectoren per cilinder zorgen voor de benzinetoevoer. Dankzij het Suzuki PAIR systeem voldoet de Hayabusa aan de strengste emissie-eisen. Het Suzuki Drive Mode Selector Systeem (S-DMS) zorgt ervoor dat de rijder middels de A, B of C mapping de rijeigenschappen van de motor aan de omstandigheden kan aanpassen. De naam Hayabusa stamt af van de Japanse slechtvalk die bekend staat om zijn uitstekende aerodynamische eigenschappen. De ontwikkeling van de Hayabusa werd grotendeels uitgevoerd in de windtunnel, waarbij rekening gehouden is met de dagelijkse rijomstandigheden. Het frame van de Hayabusa is erg licht, maar biedt toch een optimale stijfheid. De Kayaba voorvork met DLC coating zorgt, in combinatie met een de instelbare achterschokbreker, voor perfecte rijeigenschappen bij sportief gebruik en meer comfort voor dagelijks gebruik. De nieuwe Brembo Monoblock voorremklauwen zijn lichter en stijver geworden en geven de berijder bovendien een nog betere feedback tijdens het remmen. De diameter van de zuigers is vergroot naar 32 mm, waardoor er een grotere remkracht kan worden overgebracht of de remschijf. Het lichtgewicht high-performance ABS systeem is zeer compact en geeft de berijder nog meer zekerheid tijdens het remmen. De nieuwe Hayabusa 1300 zal begin 2013 leverbaar zijn in het metallic wit en zwart/grijs.

7 GSX-R1000Z Suzuki s legendarische GSX-R modellen waren in 1985 de eerste echte race-replica s voor de straat. De GSX-R modellen staan hiermee aan de basis van álle moderne supersport motoren. Gevierd met talloze overwinningen en met vele technische innovaties is de GSX-R met recht een legende! Ter ere van de productie van de één miljoenste GSX-R introduceert Suzuki de exclusieve GSX-R1000Z. De zeer gelimiteerde oplage zal wereldwijd exact 1985 stuks zijn, gelijk aan het bouwjaar van de eerste GSX-R. De Z-editie heeft tal van exclusieve optische details, zoals goudkleurige voorvorkpoten, een rode achterveer en wieldecoratie, maar het meest opvallende is het fraaie retro design. Uiteraard is ieder exemplaar voorzien van een uniek serienummer op de kroonplaat. De GSX-R1000Z zal begin volgend jaar beperkt leverbaar worden in Nederland, meer informatie volgt binnenkort. Ga voor meer informatie over de nieuwe 2013 Suzuki modellen naar NOOT VOOR DE REDACTIE: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: BV NIMAG, Arno Jansen. Telefoonnummer: , a.jansen@nimag.nl. Dit persbericht en een groot aantal (rechtenvrije) high-res. foto s zijn te vinden op de perssite van Suzuki Nederland. Aanmelden voor deze perssite kan via Loginnaam: press wachtwoord: suzuki.

[ Suzuki 2014 ] scooter

[ Suzuki 2014 ] scooter [ Suzuki 2014 ] scooter w w w. s u z u k i. n l [ scooter ] burgman 650A EXECUTIVE Burgman 650A Executive, ultiem comfort De Suzuki Burgman 650A Executive mag zich met recht de limousine onder de motorscooters

Nadere informatie

De krachtige en comfortabele all-rounder!

De krachtige en comfortabele all-rounder! B.V. NIMAG Postbus 77, 4130 EB Vianen Marketing Motorcycle Arno Jansen Tel: 0347-349794 a.jansen@nimag.nl Suzuki introduceert 2010 modellen: De nieuwe Suzuki GSX1250FA & Bandit 1250A Na de introductie

Nadere informatie

Een praktische, maar vooral leuke manier van rijden! Scooter

Een praktische, maar vooral leuke manier van rijden! Scooter Een praktische, maar vooral leuke manier van rijden! Scooter Motorscooters: praktisch, slim én leuk! Files? Daar heb ik met mijn Suzuki motorscooter nauwelijks last van! Of je nu in Parijs, Rome of Londen

Nadere informatie

Een fenomeen in zijn klasse. Cruiser

Een fenomeen in zijn klasse. Cruiser Een fenomeen in zijn klasse. Cruiser Wat maakt de Suzuki Intruder zo populair? Indrukwekkende modellen Ook in 2016 bestaat het Suzuki Cruiser segment weer uit een aantal indrukwekkende modellen, zoals

Nadere informatie

Suzuki motoren.

Suzuki motoren. Suzuki motoren 2011 www.suzuki.nl Veel Suzuki nieuws in 2011! De zekerheid van 3 jaar Suzuki garantie De motoren van Suzuki kenmerken zich door hun perfecte afwerking en een ongekend hoge kwaliteit en

Nadere informatie

SUZUKI NIEUWS 2008. B-King (GSX1300BK)

SUZUKI NIEUWS 2008. B-King (GSX1300BK) SUZUKI NIEUWS 2008 Afgelopen week introduceerde Suzuki in Rome de eerste Suzuki primeurs van 2008. Tijdens een spectaculaire show werden de B-King, de nieuwe Hayabusa 1300 en de nieuwe GSX650F geïntroduceerd.

Nadere informatie

RC 390 2015: RACE-GENEN

RC 390 2015: RACE-GENEN RC 390 2015: RACE-GENEN Een raszuivere sportmotor. Tot de essentie teruggebracht. Wendbaar, snel, geschikt voor A2- rijbewijs en supersportief. Op landwegen of op het circuit: de Moto3-genen komen in elke

Nadere informatie

De keuze van Suzuki is werkelijk enorm. Street

De keuze van Suzuki is werkelijk enorm. Street De keuze van Suzuki is werkelijk enorm Street Suzuki Street: tot pure super van ultiem rijplezier sport-ervaring IJzersterke line-up Suzuki heeft traditiegetrouw een ijzersterke line-up met veelzijdige

Nadere informatie

De beste allroader in zijn klasse. Adventure Sport

De beste allroader in zijn klasse. Adventure Sport De beste allroader in zijn klasse. Adventure Sport Wat de Suzuki V-Strom zo populair maakt Uniek totaalpakket De Suzuki V-Strom ABS is een van de populairste motorfietsen in Nederland. En dat is niet voor

Nadere informatie

De coolste sportscooter ooit!

De coolste sportscooter ooit! De coolste sportscooter ooit! Aerox R is de coolste tweetakt sportscooter die Yamaha ooit heeft gemaakt. Het kuipwerk met R-serie DNA snijdt als een 'mes door de wind'! En dankzij de vloeistofgekoelde

Nadere informatie

[ Suzuki 2014 ] adventure sport.

[ Suzuki 2014 ] adventure sport. [ Suzuki 2014 ] adventure sport www.suzuki.nl V-strom 1000 abs [ adventure sport ] V-strom 1000 abs Suzuki V-Strom 1000 ABS, de ultieme Adventure Sport met sublieme handling! Suzuki introduceert met trots

Nadere informatie

DESIGN PASSION SPORT

DESIGN PASSION SPORT DESIGN PASSION SPORT GP 800 De Gilera GP800 is verbazingwekkend, de meest krachtige scooter van deze tijd. Het is meer dan een scooter, met zijn 89cc motor is er een nieuwe klasse ontstaan van de tweewieler!

Nadere informatie

Cool, cooler, coolst!

Cool, cooler, coolst! Cool, cooler, coolst! Je bent jong en je weet wat je wilt. Je vindt iets leuk of je vindt het niks. En je neemt alleen maar genoegen met het allerbeste. De Aerox zal je eerste scooter zijn. En niets anders

Nadere informatie

[ Suzuki 2014 ] STREET

[ Suzuki 2014 ] STREET [ Suzuki 2014 ] STREET w w w. s u z u k i. n l V-strom 1000 abs [ street ] gsr750a GSR750A, de sportieve naked Bij de ontwikkeling van de GSR750A heeft Suzuki de essentie van een sportieve naked bike nagestreefd;

Nadere informatie

MODELLEN 2006

MODELLEN 2006 MODELLEN 2006 WWW.MHMOTORCYCLES.NL Cross leverbaar in deze kleuren, SM alleen in zwart 85kg Tankinhoud 6l Banden voor 80/90-21 100/80-17* Banden achter 110/80-18 130/70-17* 1,970x0,750x1,120 m *Furia Cross

Nadere informatie

Historie 4 Accessoires & accessoirepakketten 28 Technische specificaties 30 Mobiliteitsservice 32 Financial Services 33 Filosofie 34

Historie 4 Accessoires & accessoirepakketten 28 Technische specificaties 30 Mobiliteitsservice 32 Financial Services 33 Filosofie 34 S U Z U K I L I N E U P 2 0 1 3 2 INHOUD Supersport street adventure CRUISEr scooter 6 10 16 20 24 GSX-R1000Z NIEUW! 7 GSR750/A 11 V-STROM 650 17 INTRUDER C1500T/BT NIEUW! 21 BURGMAN 650A EXECUTIVE NIEUW!

Nadere informatie

YZF-R125. Re-De ne Your Reality.

YZF-R125. Re-De ne Your Reality. Re-De ne Your Reality. De YZF-R modellen van Yamaha bepalen al twee decennia de norm. Winnaars op de het circuit en leiders op de weg. De hightech R-serie motoren van Yamaha bieden ongeëvenaarde prestaties,

Nadere informatie

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL Free to travel into the future De Quadro 3 is een vernieuwende driewiel scooter. Sinds 2013 op de markt met uitgebreide technische en stylistische verbeteringen sinds zijn voorgangers. De Quadro 3 is uitgerust

Nadere informatie

6 BIJZONDERE FEATURES VAN DE SWIFT SPORT KATANA

6 BIJZONDERE FEATURES VAN DE SWIFT SPORT KATANA 6 BIJZONDERE FEATURES VAN DE SWIFT SPORT KATANA SWIFT SPORT KATANA Speciaal voor de Nederlandse markt heeft Suzuki de exclusieve Swift Sport Katana ontwikkeld. Qua design en aankleding is dit topmodel

Nadere informatie

Design in zijn puurste vorm

Design in zijn puurste vorm Design in zijn puurste vorm Met zijn minimalistische supersport-kuipwerk en vrijliggende stuur en instrumenten is de Aerox R Naked gebouwd voor puur plezier en totale vrijheid. De Aerox R Naked is met

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

[ Suzuki 2014 ] v-strom 1000 abs.

[ Suzuki 2014 ] v-strom 1000 abs. [ Suzuki 2014 ] v-strom 1000 abs www.suzuki.nl [ V-STROM 1000 ABS ] De ultieme Adventure Sports De nieuwe V-Strom 1000 ABS voelt zich overal thuis. Met de stuurkwaliteiten en meer dan genoeg soepel vermogen

Nadere informatie

INDEX MAXSYM 2-5 JOYMAX 6-7 GTS 8-9 JOYRIDE 10-11 SYMPHONY SR 12-13 ORBIT 14 VS 15 FIDDLE II 16-17 TONIK 18 ALLO 19 MIO 20-21 WOLF 22-23

INDEX MAXSYM 2-5 JOYMAX 6-7 GTS 8-9 JOYRIDE 10-11 SYMPHONY SR 12-13 ORBIT 14 VS 15 FIDDLE II 16-17 TONIK 18 ALLO 19 MIO 20-21 WOLF 22-23 MAXISCOOTERS OVER SYM SYM is één van de grootste fabrikanten van gemotoriseerde tweewielers ter wereld met moderne productiefaciliteiten in onder meer Taiwan, Vietnam en China. Sinds onze oprichting in

Nadere informatie

Al round stadsatleet

Al round stadsatleet Allround stadsatleet Fantastische prestaties Met een levendige respons, brede powerband, grote gebruiksvriendelijkheid en het laagste benzineverbruik in zijn klasse presteert de GSX-250RA beter dan wat

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Dé meest competitieve Sport ATV!

Dé meest competitieve Sport ATV! Dé meest competitieve Sport ATV! Professionals zullen het beamen, de Yamaha YFZ450R is de allerbeste keuze! Zijn scherpsturende chassis en ultra-responsieve 450cc motor maakten hem tot de succesvolste

Nadere informatie

retro Het brede stuur, het comfortabele zadel en de klassieke looks maken de Retro tot een echte Easy Rider. Opstappen en rijden maar!

retro Het brede stuur, het comfortabele zadel en de klassieke looks maken de Retro tot een echte Easy Rider. Opstappen en rijden maar! catalogus 2009 retro krachtige schijfrem overzichtelijk dashboard ruime opbergruimte onder het zadel Het brede stuur, het comfortabele zadel en de klassieke looks maken de Retro tot een echte Easy Rider.

Nadere informatie

More Power. More Fun.

More Power. More Fun. More Power. More Fun. Als u eenmaal met de YFM700R hebt gereden, wilt u niets anders meer. Het opwindende vermogen en het fantastische rijgedrag bieden u ongekend rijplezier op allerlei soorten terrein.

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Briggs & Stratton Stand Nr. 2.04 Website www.briggsandstratton.nl Omschrijving innovatie Introductie van het Simplicity Suspension Comfort System voor zitmaaiers

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

ZIN IN AVONTUUR? WAAR WACHT U DAN OP?

ZIN IN AVONTUUR? WAAR WACHT U DAN OP? ZIN IN AVONTUUR? WAAR WACHT U DAN OP? Heeft u ook weer zin om op de motor eropuit te trekken? Mis dan zeker niet Honda s evenement voor liefhebbers van spanning en avontuur: de Adventure Week, van 19-25

Nadere informatie

bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS niet.

bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS niet. KYMCO ATV s MXU 500 4x4 / irs MXU 400 irs Onoverwinnelijke hindernissen bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS

Nadere informatie

Ride BTC, Ride quality!

Ride BTC, Ride quality! Catalogus 2015 Ride BTC, Ride quality! BTC Scooters is de officiële importeur van het merk BTC binnen de Benelux. Ons assortiment bestaat uit een breed gamma, van retroscooters tot sportieve modellen.

Nadere informatie

De meest spraakmakende Sport ATV

De meest spraakmakende Sport ATV De meest spraakmakende Sport ATV De YFZ450R is de eerste keuze van professionals. En één blik op de specificaties zegt al genoeg. Het totale pakket van strak sturen, sportieve vering en een hightech-motor

Nadere informatie

De Elegante Sporter. Schet

De Elegante Sporter. Schet 650ZA De Elegante Sporter Hij past als een sjiek, handgemaakt pak. Hij rijdt comfortabel en presteert als een sportman. Hij is geweldig wendbaar. En hij levert een winnende combinatie van stijlvol design,

Nadere informatie

V-clic VALUE FOR MONEY

V-clic VALUE FOR MONEY V-clic VALUE FOR MONEY Want met deze Peugeot V-clic koopt u een scooter voorzien van een betrouwbare en milieu vriendelijke 4-takt motor. Compleet en van alle gemakken voorzien, zoals een hydraulische

Nadere informatie

More power, more winning, more glory!

More power, more winning, more glory! More power, more winning, more glory! De Yamaha YFM700R SE, een ATV met puur Race DNA! Elk afzonderlijk onderdeel in het hightech motorblok en van het innovatieve hybride chassis is ontworpen om het uiterste

Nadere informatie

C O L L E C T I E

C O L L E C T I E COLLECTIE 2008 The creation of a modern means of transport, with the popularity of a bicycle, the performance of a motorbike, the elegance and comfort of an automobile, is now reality Corradino D Ascanio

Nadere informatie

De ultieme middenklasse allrounder

De ultieme middenklasse allrounder De ultieme middenklasse allrounder Comfortabel blijven onder alle moeilijke omstandigheden is van essentieel belang. Dat is precies waarvoor de Grizzly 450 EPS is ontworpen. De machine is uitgerust met

Nadere informatie

EEN NIEUWE DEFINITIE VAN RIJPLEZIER

EEN NIEUWE DEFINITIE VAN RIJPLEZIER A/A2 THUIS OP ELKE WEG Als je een zeer sportieve caféracer zoekt, dan is de Suzuki SV650XA dè motor voor jou. Zijn soepele V-twin biedt felle, maar beheersbare trekkracht vanuit de laagste tot aan de hoogste

Nadere informatie

Suzuki ATV

Suzuki ATV Suzuki ATV 2010 www.suzuki.nl voorwoord Voor u ligt de 2010 Suzuki ATV brochure, met een ongekend breed programma aan ATV s. De Sport ATV serie bestaat uit de QuadSport Z400, Z250 en de QuadRacer R450.

Nadere informatie

Alle motoren Ruud Vos

Alle motoren Ruud Vos Alle motoren 2017 Ruud Vos UITGEVERIJ DE ALK BV Inhoud Inleiding.......................................... 4 Motorrijden over dertig jaar?.......................... 5 Verklaring technische gegevens.......................

Nadere informatie

Suzuki atv www.suzuki.nl

Suzuki atv www.suzuki.nl Suzuki ATV www.suzuki.nl UTILITY ATV KingQuad 750AXi/V Power Steering KingQuad 750AXi KingQuad 500AXi Power Steering Elektronische stuurbekrachtiging voor optimale controle Leverbaar met kenteken voor

Nadere informatie

VRIJHEID ZONDER GRENZEN!

VRIJHEID ZONDER GRENZEN! 3 2 KYMCO MOTORSCOOTERS VRIJHEID ZONDER GRENZEN! Kymco levert in bijna elke categorie een motorscooter; van retro tot grand turismo en van een compacte 125cc stadsscooter tot een supersportieve 500cc eencilinder.

Nadere informatie

De snelle, wendbare en betaalbare Yamaha EX

De snelle, wendbare en betaalbare Yamaha EX De snelle, wendbare en betaalbare Yamaha EX De nieuwe, innovatieve Yamaha EX is bedoeld voor mensen die maximale betrouwbaarheid en ultiem plezier zoeken in een wendbare machine die zowel veelzijdig als

Nadere informatie

Puur en simpel. Grizzly 350 2WD

Puur en simpel. Grizzly 350 2WD Puur en simpel Neem een lichtgewicht chassis, imposante rijkwaliteiten en de kracht van de 348cc-luchtgekoelde ééncilinder, viertaktmotor en de keuze is simpel. De Grizzly 350 2WD, een ATV die u simpelweg

Nadere informatie

HELIUM HIGH-PERFORMER

HELIUM HIGH-PERFORMER HELIUM HIGH-PERFORMER UITSTEKENDE PRESTATIES De Helium gebruikt technologieën uit de fiets-, autoen vliegtuigindustrie. Dankzij het gebruik van ultralicht, ovaal gevormd en gehard aluminium gecombineerd

Nadere informatie

Ride BTC, Ride quality!

Ride BTC, Ride quality! Catalogus 2016 Ride BTC, Ride quality! BTC Scooters is de officiële importeur van het merk BTC binnen de Benelux. Ons assortiment bestaat uit een breed gamma, van retroscooters tot sportieve modellen.

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

De koning zonder grenzen

De koning zonder grenzen De koning zonder grenzen Land- en tuinbouwers zijn dol op deze ATV. Met de Grizzly 350 4WD kunt u alle kanten op. De robuuste motor met Ultramatic transmissie is gemaakt voor steile hellingen en beklimmingen.

Nadere informatie

CRUISER. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

CRUISER. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be CRUISER America triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE 865CC-MOTOR De luchtgekoelde, parallelle DOHC-tweecilinder met een ontstekingsinterval van 270 graden van de America levert

Nadere informatie

ADVENTURE & TOURING SPRINT GT. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

ADVENTURE & TOURING SPRINT GT. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be ADVENTURE & TOURING SPRINT GT triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE Motor De Sprint GT wordt aangedreven door een 130pk-versie van de befaamde 1.055 cc-driecilinder van Triumph

Nadere informatie

E-BIKES 2016 ELEKTRISCHE FIETSEN VANAF 2500 TESTWINNAAR

E-BIKES 2016 ELEKTRISCHE FIETSEN VANAF 2500 TESTWINNAAR E-BIKES 2016 2016 ELEKTRISCHE FIETSEN VANAF 2500 TESTWINNAAR Wij stellen ons graag aan jou voor Een passie voor het ontwerpen en bouwen van prachtige fietsen, dat is waar BSP voor staat. Het Nederlandse

Nadere informatie

ccessoires www.suzuki.nl Suzuki Motoren accessoires INTRUDER C800 INTRUDER M800 INTRUDER C1500 INTRUDER M1500 INTRUDER C1800 INTRUDER M1800R/R2

ccessoires www.suzuki.nl Suzuki Motoren accessoires INTRUDER C800 INTRUDER M800 INTRUDER C1500 INTRUDER M1500 INTRUDER C1800 INTRUDER M1800R/R2 cruiser ccessoires www.suzuki.nl Suzuki Motoren accessoires INTRUDER C800 INTRUDER M800 INTRUDER C1500 INTRUDER M1500 INTRUDER C1800 INTRUDER M1800R/R2 2 Inhoud Suzuki cruisers zijn er in diverse uitvoeringen.

Nadere informatie

Test AGM Ape & AGM Joy

Test AGM Ape & AGM Joy Gaan we voor chique 22 Tekst: Rick Berkhout Foto s: Jurgen van Son of eenvoud? Wat zal 2013 gaan brengen, dat is een vraag die velen zich zullen stellen aan het begin van dit jaar. AGM denkt er in ieder

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

CRUISER. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

CRUISER. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be CRUISER Speedmaster triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE Motor Het hart van de Speedmaster is de befaamde, parallelle tweecilinder van 865 cc van Triumph, een klassieke configuratie

Nadere informatie

V-STROM 650A NIEUW! 17 BURGMAN 200 EXECUTIVE NIEUW! 26 GSX-R750 8 V-STROM 650A TOURING NIEUW! 18 BURGMAN 400A 27 GSX-R600 8

V-STROM 650A NIEUW! 17 BURGMAN 200 EXECUTIVE NIEUW! 26 GSX-R750 8 V-STROM 650A TOURING NIEUW! 18 BURGMAN 400A 27 GSX-R600 8 S U Z U K I L I N E U P 2 0 1 2 2 INHOUD Supersport street adventure CRUISEr scooter 6 10 16 20 26 GSX-R1000 NIEUW! 7 GSR750A STREET XTREME NIEUW! 11 V-STROM 650A NIEUW! 17 INTRUDER M1500 21 BURGMAN 200

Nadere informatie

www.mbk-fietsen.nl MBK

www.mbk-fietsen.nl MBK MBK Passie is onbegrensd enthousiasme en gedrevenheid in het doen wat je leuk vindt. Bij MBK is fietsen onze passie. Wij maken fietsen met overtuiging: ontwikkeld met kennis, gezond verstand en ervaring

Nadere informatie

Tien jaar ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat de naam Scomadi staat waar hij nu staat. De Turismo Leggera is ontwikkeld in Engeland en ontstaan uit

Tien jaar ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat de naam Scomadi staat waar hij nu staat. De Turismo Leggera is ontwikkeld in Engeland en ontstaan uit Tien jaar ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat de naam Scomadi staat waar hij nu staat. De Turismo Leggera is ontwikkeld in Engeland en ontstaan uit liefde voor het vak. De handgemaakte carbon Limited

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

ROCKET III ROADSTER ROCKET III TOURING

ROCKET III ROADSTER ROCKET III TOURING CRUISERS ROCKET III ROADSTER ROCKET III TOURING triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE MOTOR De krachtbron van de Rocket III Touring en Roadster is de beeldbepalende 2.294cc-driecilinder

Nadere informatie

GT86 Accessoires mei

GT86 Accessoires mei GT86 Accessoires ARD debuteert in 1957 in de internationale autosport, door met een geprepareerde Toyota Crown RS de Around Australia Trial Rally te rijden. In de jaren 60 vestigt TRD vervolgens een stevige

Nadere informatie

De pure sports-naked

De pure sports-naked De pure sports-naked Uit het DNA van een superbike-legende is een pure sports-naked ontstaan. De GSX-S1000A. Een motor die is gebouwd voor sensationele ritten. Deze pure sports-naked heeft de originele

Nadere informatie

Innovatie Piaggio blijft innoveren. De maxiscooter met twee wielen voor, geeft meer stabiliteit. De Mp3 is al een beleving op zich.

Innovatie Piaggio blijft innoveren. De maxiscooter met twee wielen voor, geeft meer stabiliteit. De Mp3 is al een beleving op zich. gamma 2008 Piaggio biedt een compleet gamma. Ieder model biedt andere mogelijkheden maar uiteraard zijn alle modellen gemaakt met Italiaans gevoel voor stijl en design en de nieuwste technologie. Eco Piaggio

Nadere informatie

http://www.tcmoto.com/campaign/list/newsletter.aspx?c=rdcy123thgr&n=624

http://www.tcmoto.com/campaign/list/newsletter.aspx?c=rdcy123thgr&n=624 Page 1 of 7 Kan je dit niet lezen?klik hier INHOUD Tiger Explorer Speed Triple R Steve McQueen Edition No Budget Cup Triumph Verzekering Tiger 1050 SE Promoties Proefritten Komende activiteiten De race

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Ride BTC, Ride quality!

Ride BTC, Ride quality! Catalogus 2014 Ride BTC, Ride quality! BTC Scooters is de officiële importeur van het merk BTC binnen de Benelux. Ons assortiment bestaat uit een breed gamma, van retroscooters tot sportieve modellen.

Nadere informatie

EEN NIEUWE DEFINITIE VAN RIJPLEZIER

EEN NIEUWE DEFINITIE VAN RIJPLEZIER THUIS OP ELKE WEG Als je een zeer sportieve caféracer zoekt, dan is de Suzuki SV650XA dè motor voor jou. Zijn soepele V-twin biedt felle, maar beheersbare trekkracht vanuit de laagste tot aan de hoogste

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

Exterieur. Looks of a winner. Afmetingen: Spoorbreedte achter

Exterieur. Looks of a winner. Afmetingen: Spoorbreedte achter Swift Sport 1 Exterieur Looks of a winner 2 Afmetingen: Lengte Breedte Hoogte Wielbasis Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter 3.890 mm 1.695 mm 1.510 mm 2.430 mm 1.470 mm 1.475 mm Bij de Suzuki Swift Sport

Nadere informatie

Nimoto. elektrische scooters

Nimoto. elektrische scooters Nimoto elektrische scooters 2012 Welkom bij Nimoto! Nimoto staat voor duurzame mobiliteit en omvat een brede lijn hoogwaardige en milieuvriendelijke elektrische scooters en een elektrische vouwfiets. Nimoto

Nadere informatie

Meer dan een sportmotor Uit het DNA van een superbike-legende is een pure sport-toermotor ontstaan. De GSX-S1000FA. Een motor die is gebouwd voor

Meer dan een sportmotor Uit het DNA van een superbike-legende is een pure sport-toermotor ontstaan. De GSX-S1000FA. Een motor die is gebouwd voor Meer dan een sportmotor Uit het DNA van een superbike-legende is een pure sport-toermotor ontstaan. De GSX-S1000FA. Een motor die is gebouwd voor sensationele ritten op straat. Onder het slanke kuipwerk

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering Scootmobielen Kies je eigen weg De paden op, de lanen in. Op visite bij familie, even een boodschap halen of volop genieten van een tochtje in de natuur. Met de topklasse comfort scootmobielen van Life

Nadere informatie

Nieuwe motoren en updates voor Jaguar F-PACE, XE en XF: efficiënter, betere prestaties, meer gebruiksgemak

Nieuwe motoren en updates voor Jaguar F-PACE, XE en XF: efficiënter, betere prestaties, meer gebruiksgemak Nieuwe motoren en updates voor Jaguar F-PACE, XE en XF: efficiënter, betere prestaties, meer gebruiksgemak Info Beesd Gepubliceerd op: 15 februari 2017 Jaguar Land Rover Nederland Samenvatting Details

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

CLASSIC THRUXTON. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

CLASSIC THRUXTON. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be CLASSIC THRUXTON triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE Motor De uit de Bonneville afkomstige achtkleps parallelle DOHC-tweecilinder van 865 cc is afgesteld voor prestaties in de

Nadere informatie

Gemaakt voor het échte avontuur

Gemaakt voor het échte avontuur Gemaakt voor het échte avontuur Tover een lach op uw gezicht tijdens een opwindende tocht dwars door de golven, of ontdek de meer ontspannen persoonlijkheid als de meest soepele en krachtigste 3-persoons

Nadere informatie

Switch! Change is good.

Switch! Change is good. Switch! Change is good. Praktisch en emissievrij, de geheel elektrische EC-03 is een uitermate doordacht mobiliteitsproduct. Met de comfortabele zitpositie, het gebruiksvriendelijke ontwerp en het duidelijk

Nadere informatie

KRYPTON DE ULTIEME CARBON ROLSTOEL

KRYPTON DE ULTIEME CARBON ROLSTOEL KRYPTON DE ULTIEME CARBON ROLSTOEL LICHTGEWICHT STIJL PRESTATIES GRENSVERLEGGEND CARBONFRAME De Krypton is samengesteld op basis van de laatste en meest geavanceerde carbontechnologie, met als resultaat

Nadere informatie

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia Sports Tourer Opel met inhoud Autotest De succesformule van Opel is eenvoudig: maak de meest geavanceerde techniek bereikbaar voor het grote publiek. De voordelige modellen van Opel bieden

Nadere informatie

King of the grasslands

King of the grasslands King of the grasslands Land- en tuinbouwers zijn dol op deze ATV. Met de Grizzly 350 4WD kunt u alle kanten op. De robuuste motor met Ultramatic transmissie is gemaakt voor steile hellingen en beklimmingen.

Nadere informatie

scooters 2009/2010

scooters 2009/2010 scooters 2009/2010 www.kymco.nl 2 3 Stijlvol en hip Kymco retroscooters 25 km of 45 km, wat is het verschil? Kymco heeft vele modern gelijnde scooters, maar als je terug verlangt naar de vormgeving van

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Elke rit is een nieuw avontuur.

Elke rit is een nieuw avontuur. Elke rit is een nieuw avontuur. De V-Strom 250A is een opvallende en indrukwekkende verschijning. Dat heeft alles te maken met het unieke design, dat deze slanke motorfiets een zeer volwassen uiterlijk

Nadere informatie

SPEED TRIPLE SPEED TRIPLE R

SPEED TRIPLE SPEED TRIPLE R ROADSTER SPEED TRIPLE SPEED TRIPLE R triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE Motor De Speed Triple wordt aangedreven door de legendarische 1.050 cc-driecilinder van Triumph, die maar

Nadere informatie

CRUISERS. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

CRUISERS. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be CRUISERS Thunderbird ABS Thunderbird Storm ABS triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE Motor Het hart van de Thunderbird wordt gevormd door de 1.600 cc parallelle tweecilinder T-16,

Nadere informatie

Gemaakt voor het échte avontuur

Gemaakt voor het échte avontuur Gemaakt voor het échte avontuur De tovert continu een lach op uw gezicht. Ontdek de ontspannen persoonlijkheid van de meest soepele en krachtigste driepersoons WaveRunner die u maar kunt wensen, klaar

Nadere informatie

enjoy electric INHOUDSOPGAVE 02. C10 04. C20 07. R30 10. C50 12. REFERENTIES 14. ACCESSOIRES 15. +PUNTEN 16. OVER NOVOX 18.

enjoy electric INHOUDSOPGAVE 02. C10 04. C20 07. R30 10. C50 12. REFERENTIES 14. ACCESSOIRES 15. +PUNTEN 16. OVER NOVOX 18. INHOUDSOPGAVE enjoy electric Elektrisch rijden heeft de toekomst. Fossiele brandstoffen zijn eindig en de prijzen daarvan blijven alsmaar stijgen. Het is tijd om verder te kijken naar alternatieven, het

Nadere informatie

Eigenbouw Softail 145 c.i. (bijna 2400 cc!!)

Eigenbouw Softail 145 c.i. (bijna 2400 cc!!) Eigenbouw Softail 145 c.i. (bijna 2400 cc!!) In 2003 werd door S&S het 45- jarige bestaan gevierd. Ook bestond Harley-Davidson 100 jaar in 2003. S&S besloot als een eerbetoon aan de originele oprichters

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

Trophy SE Accessoires. Trophy SE :36:24

Trophy SE Accessoires. Trophy SE :36:24 Accessoires Trophy SE 15-10-2017 9:36:24 BAGAGE Bagagedrager met Schuifsysteem (A9508161) Binnentas voor Koffer (A9500501) Binnentas voor Topbox (A9500505) De bagagedrager met schuifsysteem maakt het mogelijk

Nadere informatie

Rocket III Roadster Accessoires

Rocket III Roadster Accessoires Accessoires Rocket III Roadster 20/10/2017 15:52:46 BAGAGE Leren Koffers (A9528014) Gemaakt van 4 mm dik anilineleer van de hoogste kwaliteit. Deze koffers zijn getooid met verchroomde gespen met Triple-beeldmerken,

Nadere informatie

Functionality, durability and all-terrain ability

Functionality, durability and all-terrain ability Functionality, durability and all-terrain ability Het hele jaar door buiten werken kan zwaar zijn. Alleen met de beste uitrusting en de juiste machines krijgt u het werk gedaan. Ontdek nu hoe de uw leven

Nadere informatie

I Scootmobielen

I  Scootmobielen www.life-mobility.com I www.mijnscootmobiel.nl Scootmobielen Kies je eigen weg Het kleintje dat uw wereld groter maakt De paden op, de lanen in. Op visite bij familie, even een boodschap halen of volop

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

De meest efficiënte stadsscooter

De meest efficiënte stadsscooter De meest efficiënte stadsscooter Het leven kan hectisch zijn met al die afspraken op verschillende plaatsen. De Neo's 4: een slimme manier van reizen in de stad. Kies je voor een Neo's 4, dan kies je voor

Nadere informatie