Waar verdienen wij aan

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Waar verdienen wij aan"

Transcriptie

1 Contact en dienstverlening is een initiatief van HomeFinance Financieel Adviesgroep BV uit Bilthoven/Utrecht. Op deze site spreken we meestal kortweg over HomeFinance. De doelstelling van onze site is om de bezoeker onafhankelijke financiële informatie te geven en wegwijs te maken op het gebied van een groot aantal financiële onderwerpen. Wij zijn niet verbonden aan een bank of andere financiële instelling. Via de website kan de bezoeker in contact komen met verzekeraars, spaarbanken of andere financiële dienstverleners voor vervolgstappen. HomeFinance biedt alleen de mogelijkheid om in contact te treden met financiële dienstverleners: wij zijn op geen enkele wijze betrokken bij eventuele vervolgstappen. Verder op deze pagina bij het onderdeel Samenwerkingen gaan wij hier verder op in. Zie ook onze disclaimer Waar verdienen wij aan HomeFinance bemiddelt zelf niet in financiele diensten maar biedt alleen de mogelijkheid om in contact te treden met financiële dienstverleners. In een aantal gevallen ontvangen wij een vergoeding voor het doorverwijzen van een bezoeker naar een financieel dienstverlener. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen op het moment dat er op de link geklikt wordt en/of op het moment dat er op onze website of de website van de adverteerder een aktie plaatsvindt (aanvraag offerte, afsluiten verzekering, etc.). Bij een aantal producten ontvangen wij een doorlopende vergoeding. Bijv. over het openstaande leen- of spaarbedrag. Daarnaast bieden wij adverteerders de mogelijkheid om advertenties (in de vorm van bijvoorbeeld advertorials of banners) te plaatsen. Hiervoor kunnen we een vergoeding ontvangen per getoonde advertentie, een vergoeding per klik op de advertentie of een vergoeding voor het tonen van de banner gedurende een bepaalde periode. Vergelijkingen en samenwerkingen Op deze site kunt u een groot aantal producten vergelijken. Voor de eventuele vervolgstappen geldt dat wij samenwerken met financiële dientverleners. U kunt via onze websites eenvoudig met hen in contact treden. Hieronder zetten wij op een rij hoe de vergelijkingen tot stand gekomen zijn en - indien van toepassing - wie onze samenwerkingspartners zijn. Verkeer/vervoerverzekeringen (auto-, bestelauto- en motorverzekering) Voor de vergelijkingsmodules op het gebied van vervoersverzekeringen, geldt dat wij voor de afhandelingen van de eventuele aanvragen samenwerken met een gespecialiseerd verzekeringskantoor, te weten VDK Assurantiën uit Den Haag (tel , AFM nummer ), backoffice@vdkassurantien.nl. Indien u via de vergelijkingsmodules op deze website een offerte aanvraagt of direct een schadeverzekering afsluit, zullen deze aanvragen zonder verdere tussenkomst van HomeFinance rechtstreeks doorgestuurd worden naar VDK Assurantiën. De verdere afhandeling van deze aanvragen, komt geheel voor de verantwoording

2 van VDK Assurantiën, die zowel voor u als voor de verzekeringsmaatschappij gedurende de looptijd van de verzekering als tussenpersoon zal fungeren. HomeFinance speelt hierbij geen enkele rol. Indien u via de vergelijkingsmodules direct een verzekering afsluit of een offerte aanvraagt of doorklikt op een commerciele uiting (zoals banners, advertorials), zullen wij daarvoor vaak een vergoeding ontvangen (zie bovenaan deze pagina bij Waar verdienen wij aan). In de vergelijkingen worden alleen verzekeringen getoond waar VDK Assurantien een samenwerking mee heeft. Omdat er verzekeraars zijn die helemaal niet met tussenpersonen samenwerken (bijv. Direct Writers) of niet met VDK Assurantien, zullen niet alle verzekeraars/verzekeringsproducten in de vergelijking meegenomen worden. De vergelijking is dus nooit 100% compleet. Let op: voor (adres) wijzigingen van bestaande verzekeringen die NIET via de bemiddeling van VDK Assurantiën tot stand gekomen zijn, dient u contact op te nemen met uw eigen tussenpersoon of de verzekeringsmaatschappij. Woonverzekeringen (inboedel-, opstal- en woonverzekering) Voor de vergelijkingsmodules op het gebied van woonverzekeringen, geldt dat wij voor de afhandelingen van de eventuele aanvragen samenwerken met een gespecialiseerd verzekeringskantoor, te weten VDK Assurantiën uit Den Haag (tel , AFM nummer ), backoffice@vdkassurantien.nl. Indien u via de vergelijkingsmodules op deze website een offerte aanvraagt of direct een schadeverzekering afsluit, zullen deze aanvragen zonder verdere tussenkomst van HomeFinance rechtstreeks doorgestuurd worden naar VDK Assurantiën. De verdere afhandeling van deze aanvragen, komt geheel voor de verantwoording van VDK Assurantiën, die zowel voor u als voor de verzekeringsmaatschappij gedurende de looptijd van de verzekering als tussenpersoon zal fungeren. HomeFinance speelt hierbij geen enkele rol. Indien u via de vergelijkingsmodules direct een verzekering afsluit of een offerte aanvraagt of doorklikt op een commerciele uiting (zoals banners, advertorials), zullen wij daarvoor vaak een vergoeding ontvangen (zie bovenaan deze pagina bij Waar verdienen wij aan). In de vergelijkingen worden alleen verzekeringen getoond waar VDK Assurantien een samenwerking mee heeft. Omdat er verzekeraars zijn die helemaal niet met tussenpersonen samenwerken (bijv. Direct Writers) of niet met VDK Assurantien, zullen niet alle verzekeraars/verzekeringsproducten in de vergelijking meegenomen worden. De vergelijking is dus nooit 100% compleet. Let op: voor (adres) wijzigingen van bestaande verzekeringen die NIET via de bemiddeling van VDK Assurantiën tot stand gekomen zijn, dient u contact op te nemen met uw eigen tussenpersoon of de verzekeringsmaatschappij.

3 Recreatieverzekeringen (boot-, en caravanverzekering) Voor de vergelijkingsmodules op het gebied van recreatieverzekeringen, geldt dat wij voor de afhandelingen van de eventuele aanvragen samenwerken met een gespecialiseerd verzekeringskantoor, te weten VDK Assurantiën uit Den Haag (tel , AFM nummer ), Indien u via de vergelijkingsmodules op deze website een offerte aanvraagt of direct een schadeverzekering afsluit, zullen deze aanvragen zonder verdere tussenkomst van HomeFinance rechtstreeks doorgestuurd worden naar VDK Assurantiën. De verdere afhandeling van deze aanvragen, komt geheel voor de verantwoording van VDK Assurantiën, die zowel voor u als voor de verzekeringsmaatschappij gedurende de looptijd van de verzekering als tussenpersoon zal fungeren. HomeFinance speelt hierbij geen enkele rol. Indien u via de vergelijkingsmodules direct een verzekering afsluit of een offerte aanvraagt of doorklikt op een commerciele uiting (zoals banners, advertorials), zullen wij daarvoor vaak een vergoeding ontvangen (zie bovenaan deze pagina bij Waar verdienen wij aan). In de vergelijkingen worden alleen verzekeringen getoond waar VDK Assurantien een samenwerking mee heeft. Omdat er verzekeraars zijn die helemaal niet met tussenpersonen samenwerken (bijv. Direct Writers) of niet met VDK Assurantien, zullen niet alle verzekeraars/verzekeringsproducten in de vergelijking meegenomen worden. De vergelijking is dus nooit 100% compleet. Let op: voor (adres) wijzigingen van bestaande verzekeringen die NIET via de bemiddeling van VDK Assurantiën tot stand gekomen zijn, dient u contact op te nemen met uw eigen tussenpersoon of de verzekeringsmaatschappij. Levensverzekeringen - overlijdensrisicoverzekeringen Voor de vergelijkingsmodule op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen, geldt dat wij voor de afhandelingen van de eventuele aanvragen samenwerken met een gespecialiseerd verzekeringskantoor, te weten NHP (telnr , AFM nummer ). De verdere afhandeling van deze aanvragen, komt geheel voor de verantwoording van dez betreffende partner. HomeFinance speelt hierbij geen enkele rol. Indien u een offerte aanvraagt of doorklikt op een commerciele uiting (zoals banners, advertorials), zullen wij daarvoor vaak een vergoeding ontvangen (zie bovenaan deze pagina bij Waar verdienen wij aan). Indien u een offerte aanvraagt of doorklikt op een commerciele uiting (zoals banners, advertorials), zullen wij daarvoor vaak een vergoeding ontvangen (zie bovenaan deze pagina bij Waar verdienen wij aan).

4 In de vergelijkingen worden alleen verzekeringen getoond waar NHP een samenwerking mee heeft. Omdat er verzekeraars zijn die helemaal niet met tussenpersonen samenwerken (bijv. Direct Writers) of niet met NHP, zullen niet alle verzekeraars/verzekeringsproducten in de vergelijking meegenomen worden. De vergelijking is dus nooit 100% compleet. Levensverzekeringen - uitvaartverzekeringen Op dit moment is het niet mogelijk om via deze website uitvaartverzekeringen te vergelijken en aan te vragen. Indien u een offerte aanvraagt of doorklikt op een commerciele uiting (zoals banners, advertorials), zullen wij daarvoor vaak een vergoeding ontvangen (zie bovenaan deze pagina bij Waar verdienen wij aan). Hypotheken Wij hebben zelf geen financieel adviseurs in dienst. Op het moment dat u een persoonlijk gesprek wenst of een offerte, sturen wij u door naar een tussenpersoon die uw aanvraag in behandeling kan nemen. Vaak zal dat onze samenwerkingspartner NHP zijn (telnr , AFM nummer ). De verdere afhandeling van deze aanvragen, komt geheel voor de verantwoording van de NHP. HomeFinance speelt hierbij geen enkele rol. Indien u een offerte aanvraagt of doorklikt op een commerciele uiting (zoals banners, advertorials), zullen wij daarvoor vaak een vergoeding ontvangen (zie bovenaan deze pagina bij Waar verdienen wij aan). Wij houden zelf de actuele hypotheekrentes bij. Dat houdt in dat wij dagelijks verschillende bronnen checken en eventuele rentewijzingen zo spoedig mogelijk doorvoeren. Wij proberen zo veel mogelijk maatschappijen en producten op te nemen in onze vergelijkingen. Wij tonen echter niet alle hypotheekproducten die op de markt zijn. Wij nemen producten niet op als we de rentes niet kunnen bijhouden omdat de hypotheekinstelling de tarieven en/ of (product)voorwaarden niet publiceert. Daarnaast wordt hetzelfde hypotheekproduct soms onder verschillende namen en door verschillende partijen aangeboden (zogenaamde white label producten). Wij nemen dan meestal alleen de oorspronkelijke aanbieder (de hypotheekinstelling zelf) op in onze vergelijkingen. Tenslotte kan het zijn dat hypotheekinstellingen hun hypotheken niet zelf aanbieden, maar waarbij distributie plaatsvindt via een zeer selecte groep tussenpersonen. Hierdoor kan het zijn dat een groot deel van de mensen die op onze site vergelijkt, de hypotheek niet (eenvoudig) af kan sluiten. Denk aan een situatie waarbij een hypotheek slechts in een deel van Nederland beschikbaar is of slechts via 1 of enkele ketens aangeboden wordt. In die situaties kunnen wij ervoor kiezen om een product niet in onze vergelijkingen op te nemen.

5 Op homefinance.nl vindt u overzichten waarin hypotheekrentes vergeleken worden. Hierbij worden de hypotheekrentes standaard gerangschikt op laagste rente. Indien de rentes van 2 hypotheekproducten gelijk zijn, wordt allereerst gekeken of we een samenwerking hebben met de betreffende bank. Banken waar we een samenwerking mee hebben, krijgen voorrang boven banken waar we geen samenwerking mee hebben. Vervolgens worden de banken op alfabet gerangschikt. Alhoewel wij er naar streven om onze vergelijkingen zo compleet mogelijk te maken, kan het dus voorkomen dat de vergelijking niet volledig is. Pensioenen Wij hebben zelf geen financieel adviseurs in dienst. Op het moment dat u een persoonlijk gesprek over de pensioenmogelijkheden wenst, dient u zelf contact op te nemen met een bank of verzekeringsmaatschappij. Wij kunnen u hierbij niet helpen. Bij het onderdeel Pensioenen vergelijken wij ook de tarieven van bankspaarproducten. Voor meer informatie over deze vergelijking, zie hieronder het onderdeel "Banksparen". Gouden handdruk Wij hebben zelf geen financieel adviseurs in dienst. Op het moment dat u naar aanleiding van onze online informatie meer informatie of een persoonlijk gesprek wenst, dient u zelf contact op te nemen met een bank of verzekeringsmaatschappij. Wij kunnen u hierbij niet helpen. Bij het onderdeel Gouden Handdruk vergelijken wij ook de tarieven van bankspaarproducten. Voor meer informatie over deze vergelijking, zie hieronder het onderdeel "Banksparen". Expirerende lijfrentes Wij hebben zelf geen financieel adviseurs in dienst. Op het moment dat u naar aanleiding van onze online informatie meer informatie of een persoonlijk gesprek wenst, sturen wij u door naar de bank of verzekeraar waarvan u meer informatie wenst of naar NHP (telnr , AFM nummer , ook bekend onder de naam Adviesgroep Combined Gouda BV). De verdere afhandeling van deze aanvragen, komt geheel voor de verantwoording van de betreffende partners. HomeFinance speelt hierbij geen enkele rol. Voor het doorverwijzen van bezoekers ontvangen wij vaak een vergoeding (zie bovenaan deze pagina bij Waar verdienen wij aan). Bij het onderdeel lijfrente vergelijken wij ook de tarieven van bankspaarproducten. Voor meer informatie over deze vergelijking, zie hieronder het onderdeel "Banksparen". Banksparen Op diverse pagina's op deze site vergelijken wij de rentes van bankspaarproducten. Op deze pagina's bieden wij bij diverse bankspaarproducten de mogelijkheid om direct een rekening aan

6 te vragen. Op het moment dat u hiervoor kiest, wordt u direct doorverwezen naar de desbetreffende spaarbank of een tussenpersoon die voor de spaarbank als intermediair optreedt. De tussenpersoon waar wij op het gebied van banksparen met name mee samenwerken is NHP (telnr , AFM nummer , ook bekend onder de naam Adviesgroep Combined Gouda BV). Voor al deze aanvragen geldt dat de verdere afhandeling van uw aanvraag geheel voor de verantwoording van de betreffende partners komt. HomeFinance speelt hierbij verder geen enkele rol. Voor het doorverwijzen van bezoekers ontvangen wij vaak een vergoeding (zie bovenaan deze pagina bij Waar verdienen wij aan). Mocht u vragen hebben over lopende of nieuwe bankspaarrekeningen en/of mocht u wijzigingen door willen geven, dan dient u direct de betreffende spaarbank of tussenpersoon te benaderen. HomeFinance kan hierbij niets voor u doen. HomeFinance controleert iedere werkdag - deels geautomatiseerd, deels handmatig - de rentes van alle getoonde bankspaarproducten. HomeFinance streeft erna om de getoonde vergelijkingen zo compleet mogelijk te maken. Wij tonen echter niet alle spaarproducten die aangeboden worden. Ten eerste nemen wij geen maatschappijen op die op geen enkele wijze onder de controle van De Nederlandsche Bank (DNB) vallen. Wij tonen alleen maatschappijen die een bankvergunning van DNB hebben of een bijkantoor in Nederland. Daarnaast wordt hetzelfde bankspaarproduct soms onder verschillende namen en door verschillende partijen aangeboden (zogenaamde white label spaarproducten). Wij nemen dan meestal alleen de oorspronkelijke aanbieder (de spaarbank zelf) op in onze vergelijkingen. Tenslotte kan het voorkomen dat bepaalde maatschappijen hun voorwaarden zelf niet publiceren. Dan kan het voor ons onmogelijk zijn om de rentes te volgen en kunnen wij het product niet opnemen. Op homefinance.nl vindt u overzichten waarin bankspaarrekeningen vergeleken worden. Hierbij worden de bankspaarrekeningen standaard gerangschikt op hoogste rente. Indien de rentes van 2 bankspaarproducten gelijk zijn, wordt allereerst gekeken of we een samenwerking hebben met de betreffende bank (of een tussenpersoon voor die bank). Banken waar we een samenwerking mee hebben, krijgen voorrang boven banken waar we geen samenwerking mee hebben. Vervolgens worden de banken op alfabet gerangschikt. Alhoewel wij er naar streven om onze overzichten zo compleet mogelijk te maken, kan het dus voorkomen dat de vergelijking niet volledig is. Consumptief krediet / leningen Op deze website vergelijken wij de rentes van diverse kredietverstrekkers. Voor een aantal kredietverstrekkers geldt dat u via onze website direct in contact kunt treden om meer informatie of een offerte op te vragen. Een aantal kredietverstrekkers werkt samen met tussenpersonen voor het afsluiten van een lening. Voor het doorverwijzen van bezoekers ontvangen wij vaak een vergoeding (zie bovenaan deze pagina bij Waar verdienen wij aan).

7 HomeFinance controleert iedere werkdag - deels geautomatiseerd, deels handmatig - de rentes van de getoonde leenproducten. HomeFinance streeft erna om de getoonde vergelijkingen zo compleet mogelijk te maken. Wij tonen echter niet alle leenproducten. Ten eerste tonen wij alleen de rentes van kredietverstrekkers die hun leentarieven publiceren. Het kan voorkomen dat bepaalde maatschappijen hun voorwaarden zelf niet publiceren. Dan kan het voor ons onmogelijk zijn om de rentes te volgen en kunnen wij het product niet opnemen. Daarnaast wordt hetzelfde leenproduct soms onder verschillende namen en door verschillende partijen aangeboden (zogenaamde white label spaarproducten). Wij nemen dan meestal alleen de oorspronkelijke aanbieder op in onze vergelijkingen. Op homefinance.nl vindt u overzichten waarin leningen vergeleken worden. Hierbij worden de leningen standaard gerangschikt op laagste (minimale) rente. Indien de rentes van 2 leningen gelijk zijn, wordt allereerst gekeken of we een samenwerking hebben met de betreffende bank. Banken waar we een samenwerking mee hebben, krijgen voorrang boven banken waar we geen samenwerking mee hebben. Vervolgens worden de banken op alfabet gerangschikt. Alhoewel wij er naar streven om onze overzichten zo compleet mogelijk te maken, kan het dus voorkomen dat de vergelijking niet volledig is. Sparen Op onze spaarpagina's bieden wij bij diverse spaarrekeningen de mogelijkheid om direct een rekening aan te vragen. Op het moment dat u hiervoor kiest, wordt u direct doorverwezen naar de desbetreffende spaarbank of een tussenpersoon die voor de spaarbank als intermediair optreedt. HomeFinance speelt hierbij verder geen enkele rol. Voor het doorverwijzen van bezoekers ontvangen wij vaak een vergoeding (zie bovenaan deze pagina bij Waar verdienen wij aan). Mocht u vragen hebben over lopende of nieuwe spaarrekeningen en/of mocht u wijzigingen door willen geven, dan dient u direct de betreffende spaarbank of tussenpersoon te benaderen. HomeFinance kan hierbij niets voor u doen. HomeFinance controleert iedere werkdag - deels geautomatiseerd, deels handmatig - de rentes van alle getoonde spaarproducten. HomeFinance streeft erna om de getoonde vergelijkingen zo compleet mogelijk te maken. Wij tonen echter niet alle spaarproducten die aangeboden worden. Ten eerste nemen wij geen maatschappijen op die op geen enkele wijze onder de controle van De Nederlandsche Bank (DNB) vallen. Wij tonen alleen maatschappijen die een bankvergunning van DNB hebben of een bijkantoor in Nederland. Daarnaast wordt hetzelfde spaarproduct soms onder verschillende namen en door verschillende partijen aangeboden (zogenaamde white label spaarproducten). Wij nemen dan meestal alleen de oorspronkelijke aanbieder (de spaarbank zelf) op in onze vergelijkingen. Bovendien tonen wij alleen spaarproducten die nog door nieuwe klanten te openen zijn. Tenslotte kan het voorkomen dat bepaalde maatschappijen hun voorwaarden zelf niet publiceren. Dan kan het voor ons onmogelijk zijn om de rentes te volgen en kunnen wij het product niet opnemen.

8 Op homefinance.nl vindt u overzichten waarin spaarrekeningen vergeleken worden. Hierbij worden de spaarrekeningen standaard gerangschikt op hoogste (minimale) spaarrente. Indien de rentes van 2 spaarproducten gelijk zijn, wordt allereerst gekeken of we een samenwerking hebben met de betreffende bank. Banken waar we een samenwerking mee hebben, krijgen voorrang boven banken waar we geen samenwerking mee hebben. Vervolgens worden de banken op alfabet gerangschikt. Alhoewel wij er naar streven om onze overzichten zo compleet mogelijk te maken, kan het dus voorkomen dat de vergelijking niet volledig is. Zorgverzekeringen Op onze pagina's over zorgverzekeringen, bieden wij bij diverse zorgverzekeringen de mogelijkheid om direct een (offerte voor een) zorgverzekering aan te vragen. Op het moment dat u hiervoor kiest, wordt u direct doorverwezen naar de desbetreffende zorgverzekeraar. HomeFinance speelt hierbij verder geen enkele rol. Voor het doorverwijzen van bezoekers ontvangen wij vaak een vergoeding (zie bovenaan deze pagina bij Waar verdienen wij aan). Mocht u vragen hebben over lopende of nieuwe zorgverzekeringen en/of mocht u wijzigingen door willen geven, dan dient u direct de betreffende zorgverzekeraar te benaderen. HomeFinance kan hierbij niets voor u doen. Wij bieden op deze site 2 vergelijkingen aan. De uitgebreide vergelijking wordt aangeboden in samenwerking met Komparu BV uit Amsterdam. De vergelijker van basisverzekeringen wordt door HomeFinance zelf samengesteld. HomeFinance controleert ieder jaar tussen half oktober en half november de nieuwe premies van alle getoonde zorgverzekeringen. HomeFinance streeft erna om de getoonde vergelijkingen zo compleet mogelijk te maken. Het wel of niet tonen van een zorgverzekering is onafhankelijk van het feit of wij een samenwerking met de betreffende maatschappij hebben. Wij tonen echter niet alle zorgverzekeringen die aangeboden worden. Ten eerste nemen wij geen maatschappijen op waarvan wij de premies en voorwaarden niet kunnen achterhalen. Daarnaast wordt dezelfde zorgverzekering soms onder verschillende namen en door verschillende partijen aangeboden (zogenaamde white label producten). In de vergelijking van de basisverzekering nemen wij dan meestal alleen de oorspronkelijke aanbieder (de zorgverzekeraar zelf) op in onze vergelijkingen. Tenslotte kan het voorkomen dat er speciale premies voor collectieve regelingen gelden. Wij nemen collectieve zorgverzekeringen alleen op in onze vergelijking van basisverzekeringen, als deze door de maatschappij zelf aangeboden worden en voor iedereen die een nieuwe zorgverzekering toegankelijk zijn. De collectiviteitskorting moet dus voor iedereen gelden. In de lijsten wordt dan zowel de standaardpremies als de premies van het product incl. korting getoond. In de uitgebreide vergelijkingsmodule tonen wij wel enige white label producten en collectiviteiten. In onze overzichten worden de zorgverzekeringen standaard gerangschikt op laagste zorgpremie. Indien de premies van 2 zorgverzekeringen gelijk zijn, wordt allereerst gekeken of we een samenwerking hebben met de betreffende verzekeraar. Verzekeraars waar we een

9 samenwerking mee hebben, krijgen voorrang boven banken waar we geen samenwerking mee hebben. Vervolgens worden de producten op alfabet gerangschikt. Alhoewel wij er naar streven om onze overzichten zo compleet mogelijk te maken, kan het dus voorkomen dat de vergelijking niet volledig is. Overig Op deze site kunt u allerlei advertentie vormen tegenkomen. Door te klikken op een advertentie komt u vaak uit op een andere website, te weten de website van de adverteerder. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid aanvragen voor de advertentieboodschap en de geleverde producten/diensten van de adverteerder. Klacht over HomeFinance Bent u niet tevreden over onze dienstverlening en wilt u een klacht indienen? Stuur dan een mail met een beschrijving van uw klacht naar info@homefinance.nl. Wij zullen u binnen 2 werkdagen benaderen om uw klacht met u te bespreken. Als de klacht niet naar tevredenheid opgelost wordt, dan kunt u contact opnemen met het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Heeft u een klacht over een bank, verzekeraar of andere financiele instelling waarvan u op deze website informatie vindt, dan dient u deze klacht in te dienen bij de betreffende instelling. Wij kunnen dan niets voor u doen! Contactgegevens HomeFinance BV / HomeFinance Financieel Adviesgroep BV Heeft u vragen over of wilt u wijzigingen doorgeven met betrekking tot lopende financiële producten, dan dient u contact op te nemen met uw tussenpersoon of de betreffende financiële instelling. Heeft u een vraag, tip, foutmelding, opmerking of een andere reden om contact met ons te zoeken, dan vragen wij u een mail te sturen naar info@homefinance.nl. Wij zullen uw mail altijd zo spoedig mogelijk beantwoorden. Wilt u de mogelijkheden weten om te adverteren op deze site, dan verwijzen wij u door naar deze pagina.

10 HomeFinance Financieel Adviesgroep B.V. Ganzenmarkt GD Utrecht telnr.: info@homefinance.nl kvk: afm: Postadres: Oranje Nassaulaan JM Bilthoven

Dienstverlening Welke dienstverlening biedt Independer aan?

Dienstverlening Welke dienstverlening biedt Independer aan? Dienstverlening Welke dienstverlening biedt Independer aan? Schadeverzekeringen Je kunt bij ons schade- en levensverzekeringen vergelijken, aanvragen en afsluiten. Onder schadeverzekeringen vallen auto-,

Nadere informatie

Dienstenwijzer Particulier

Dienstenwijzer Particulier Dienstenwijzer particulier Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën, Pensioenen en Hypotheken www.gelderschpakhuys.nl versie januari 2013 1 Dienstverleningsdocument Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën hecht

Nadere informatie

Wij staan ingeschreven in de registers van: AFM Kifid Kamer van Koophandel

Wij staan ingeschreven in de registers van: AFM Kifid Kamer van Koophandel DIENSTVERLENINGSDOCUMENT VAN CORTJENS BERNHEZE VERZEKERINGEN. Door middel van dit dienstverleningsdocument maken wij u wegwijs in de werkwijze van Cortjens Bernheze Verzekeringen. Naast algemene informatie

Nadere informatie

Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V.

Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V. Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal.

Nadere informatie

Prima Advies. Lidmaatschappen en Registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd:

Prima Advies. Lidmaatschappen en Registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd: DIENSTENWIJZER Prima Advies Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Graag willen wij u laten zien hoe onze aanpak hierbij is. In deze dienstenwijzer

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Wie zijn wij? Park Adviesgroep Postbus 421 2260 AK Leidschendam Bezoekadres Parkweg 243 2271 BB Voorburg Tel. : 070-7110265 Fax : 070-7110266 Email : info@parkadviesgroep.nl Internet : www.parkadviesgroep.nl

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën, Pensioenen en Hypotheken www.gelderschpakhuys.nl versie mei 2012 1 Dienstverleningsdocument Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën hecht aan

Nadere informatie

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u vooraf aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken. In

Nadere informatie

Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V.

Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V. Dienstenwijzer Van den Beukel Assurantien B.V. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Vogelzang Verzekeringen Hypotheken B.V.

Dienstverleningsdocument Vogelzang Verzekeringen Hypotheken B.V. Dienstverleningsdocument Vogelzang Verzekeringen Hypotheken B.V. Met dit Dienstverleningsdocument (DVD) maken wij u wegwijs bij Vogelzang Verzekeringen & Hypotheken B.V. Naast algemene informatie over

Nadere informatie

ZLM als tussenpersoon

ZLM als tussenpersoon ZLM als tussenpersoon voor ondernemers en particulieren Inhoudsopgave Wie zijn wij 3 ZLM als bemiddelaar 3 Werkwijze 3 Verzekeringen voor particulieren 3 Verzekeringen voor ondernemers 4 Onze relatie met

Nadere informatie

Dienstenwijzer Versie februari 2016

Dienstenwijzer Versie februari 2016 ONZE DIENSTVERLENING Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze dienstverlening. Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken weet u waar u aan toe bent en wat we van elkaar

Nadere informatie

Dienstenwijzer Brouwers Assurantiën

Dienstenwijzer Brouwers Assurantiën Dienstenwijzer Brouwers Assurantiën Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer Visie Verzekeringen

Dienstenwijzer Visie Verzekeringen Dienstenwijzer Visie Verzekeringen Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door Visie Verzekeringen. In deze dienstenwijzer zetten wij uiteen waar Visie Verzekeringen voor staat en welke diensten zij verricht.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Assurantiekantoor Nuijten BV Kinderbaantje 23 4651 XX Steenbergen K.v.K. nummer: 20044835 Telefoon: 0167-541070 Mobielenummer: 06-20392281 Website: www.nuijtenbv.nl E-mail: info@nuijtenbv.nl

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT & DIENSTENWIJZER

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT & DIENSTENWIJZER DIENSTVERLENINGSDOCUMENT & DIENSTENWIJZER - VERSIE DD 06 NOVEMBER 2012 - Op alle diensten die door Midden Friesland Assurantiën worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. De tekst

Nadere informatie

Bleukens Verzekeringen

Bleukens Verzekeringen Bleukens Verzekeringen DIENSTVERLENINGSDOCUMENT U treft hier het dienstverleningsdocument aan van Bleukens Verzekeringen Versie 2010-01 Dienstverleningsdocument Bleukens Verzekeringen versie 2010-01 Pagina

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer Hakze Verzekeringen. Introductie

Dienstenwijzer Hakze Verzekeringen. Introductie Dienstenwijzer Hakze Verzekeringen Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van Hakze Verzekeringen. In dit document leggen wij u graag uit wie wij zijn, hoe wij werken en hoe wij

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. U staat als klant bij ons kantoor centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad.

Nadere informatie

Dienstenwijzer De Laat Assurantiën

Dienstenwijzer De Laat Assurantiën Dienstenwijzer De Laat Assurantiën Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument HYPi is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag laten wij u zien hoe wij werken. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke

Nadere informatie

Dientverleningsdocument FZM Assurantiën

Dientverleningsdocument FZM Assurantiën Dientverleningsdocument FZM Assurantiën Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, stellen wij ons graag even voor. In ons dienstverleningsdocument leggen wij u uit hoe wij werken en op welke wijze

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën, Pensioenen en Hypotheken www.gelderschpakhuys.nl versie november 2011 1 Dienstverleningsdocument Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën hecht

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER - VERSIE DD JULI

DIENSTENWIJZER - VERSIE DD JULI DIENSTENWIJZER - VERSIE DD JULI 2013 - Op alle diensten die door Midden Friesland Assurantiën worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. De tekst van deze voorwaarden zijn geplaatst

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (DVD)

Dienstverleningsdocument (DVD) Dienstverleningsdocument (DVD) Postbus 179 AFM 12020125 9470 AD Zuidlaren KvK 01165328 Bank 47.69.93.024 T 050 85 38 417 F 050 23 04 045 www.shassurantie.nl info@shassurantie.nl Geachte relatie, Dit document

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Wie zijn wij? Naam en adres: Merlin Financiële dienstverleners Dr. A. H. van Papendrechtstraat GW Bergeijk

Dienstenwijzer. Wie zijn wij? Naam en adres: Merlin Financiële dienstverleners Dr. A. H. van Papendrechtstraat GW Bergeijk Dienstenwijzer Naast algemene informatie over Merlin Financiële dienstverleners vindt u in deze Dienstenwijzer uitgebreide informatie over onze dienstverlening en onze klachtenregeling Wie zijn wij? Naam

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening Dienstenwijzer Alles over onze financiële dienstverlening Wie zijn wij A1 Hypotheken is een onafhankelijk landelijk werkende financiële dienstverlener, gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, kredieten,

Nadere informatie

Dienstenwijzer Marinus Jansen Verzekeringen en Hypotheken

Dienstenwijzer Marinus Jansen Verzekeringen en Hypotheken Dienstenwijzer Marinus Jansen Verzekeringen en Hypotheken Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Van Haarlem Uw Financieel Adviseur. Strandmeer 1 3994 ZR Houten Telefoon 030-6590800 Fax 084-2273005 KvK Utrecht 30219708 Internet www.uwfinancieeladviseur.nl E-mail vanhaarlem@uwfinancieeladviseur.nl

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

DÉ FINANCIËLE WERELD B.V.

DÉ FINANCIËLE WERELD B.V. DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DÉ FINANCIËLE WERELD B.V. (MEI 2015 ) Onze gegevens: Dé Financiële Wereld B.V, Oudegracht 249, 1811 CG Alkmaar Telefoon : (072) 511 2000 E-mail : info@definancielewereld.nl Website

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Adviseur op Maat

DIENSTENWIJZER. Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Adviseur op Maat DIENSTENWIJZER Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Adviseur op Maat Dienstenwijzer 2010.1. Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Pagina 1 van 5 Dienstenwijzer van: Goudzwaard

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Joop van Mourik makelaars, statutair genoemd: Makelaardij og. Joop van Mourik BV, Oudsmidsestraat 12, 4033 AX Lienden Kantoor houdend te : - Swaenenstate 3, 4043 KE Opheusden,

Nadere informatie

Van Tol Financial service is een financieel dienstverlener in Barendrecht. Ik adviseer, bemiddel en bied (meestal op verzoek,

Van Tol Financial service is een financieel dienstverlener in Barendrecht. Ik adviseer, bemiddel en bied (meestal op verzoek, Wie zijn wij? Van Tol Financial service is een financieel dienstverlener in Barendrecht. Ik adviseer, bemiddel en bied (meestal op verzoek, maar ook uit eigen beweging) nazorg op het gebied van financiële

Nadere informatie

Wie zijn wij Onze statutaire naam is Gerritsen Assurantiën B.V. echter treden wij naar buiten met de naam Gerritsen Adviesgroep.

Wie zijn wij Onze statutaire naam is Gerritsen Assurantiën B.V. echter treden wij naar buiten met de naam Gerritsen Adviesgroep. Dienstenwijzer Ons kantoor Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant en of uw bedrijf centraal. Uw

Nadere informatie

Vijf veranderingen per 1 januari 2013

Vijf veranderingen per 1 januari 2013 Advies over financiële producten? December 2012 Vijf veranderingen per 1 januari 2013 U overweegt een financieel product aan te schaffen en daarover advies in te winnen? Dan gaan er bij de advisering van

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Van Maurik Hypotheken (onderdeel van Maurik Financiele Diensten bv) Herenstraat 24 2282 BT RIJSWIJK T 010 4129026 W www.vanmaurik.nl E info@vanmaurik.nl Informatie over onze dienstverlening

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Met dit document willen wij ons aan u voorstellen en u informeren over de manier waarop wij onze dienstverlening, werkwijze en beloning hebben ingericht. Als u besluit om van onze

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Assurantiekantoor Nuijten BV

Dienstverleningsdocument Assurantiekantoor Nuijten BV Dienstverleningsdocument Assurantiekantoor Nuijten BV Ons kantoor hecht aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Conform de Wet op het Financieel Toezicht bieden wij u voorafgaand

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Jager Financieel Advies. Wie zijn wij?

Dienstenwijzer. Jager Financieel Advies. Wie zijn wij? Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie

Buiten kantoortijden en in geval van nood zijn wij bereikbaar op telefoonnummer

Buiten kantoortijden en in geval van nood zijn wij bereikbaar op telefoonnummer Dienstenwijzer Mijn Financieel Advies Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag laten wij u zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument ( DVD ) V1-PHV-05022013 Het dienstverleningsdocument is een informatief document waarin wij u aangeven wie wij zijn en wat onze werkwijze is. Ook wordt

Nadere informatie

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten en producten.

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten en producten. Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. In onze werkwijze staat u als klant centraal, uw persoonlijke situatie en wensen zijn voor ons een belangrijke graadmeter. In onze

Nadere informatie

Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten

Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant

Nadere informatie

Dienstenwijzer Smartfee.nl

Dienstenwijzer Smartfee.nl Dienstenwijzer Smartfee.nl Wie zijn wij? Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten. Kantoorgegevens: Smartfee.nl Europalaan 400 3526 KS Utrecht Telefoon: +31 (0)30 267 63

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT verzekeringen pensioenen hypotheken sparen financieringen 1 Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In

Nadere informatie

Dienstenwijzer Homegarant

Dienstenwijzer Homegarant Dienstenwijzer Homegarant versie 1.2 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Wie is HomeGarant? 3. Onze bereikbaarheid 4. Onze diensten 5. Wat verwachten van wij u? 6. Onze relatie met geldverstrekkers en verzekeraars

Nadere informatie

Dientverleningsdocument FZM Assurantiën

Dientverleningsdocument FZM Assurantiën Dientverleningsdocument FZM Assurantiën Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, stellen wij ons graag even voor. In ons dienstverleningsdocument leggen wij u uit hoe wij werken en op welke wijze

Nadere informatie

Hierna vind je, kort en bondig, onze algemene gegevens, informatie over onze dienstverlening en waar je terecht kunt met klachten.

Hierna vind je, kort en bondig, onze algemene gegevens, informatie over onze dienstverlening en waar je terecht kunt met klachten. Dienstenwijzer A. Inleiding De verzekeringsbedrijfstak hecht waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Conform de eisen van de Wft (Wet financieel toezicht) heeft ons kantoor een dienstenwijzer

Nadere informatie

Van Munnen & De Haan DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

Van Munnen & De Haan DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Van Munnen & De Haan DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Statutaire naam Van Munnen & De Haan Handelsnamen kantoor Van Munnen & De Haan PassendHypotheekadvies.nl PassendPensioenadvies.nl Van Munnen & De Haan Consultancy

Nadere informatie

LIDMAATSCHAPPEN EN REGISTRATIES

LIDMAATSCHAPPEN EN REGISTRATIES Berkelstroom 65 2721 AG Zoetermeer T 085 201 23 13 E info@vdpol-advies.nl I www.vdpol-advies.nl DIENSTENWIJZER Ons kantoor is gespecialiseerd in met name hypotheekadvies. Graag laten wij u zien wat onze

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT LAROC Financieel Advies Carlo van der Heijden Mogen wij ons even voorstellen? Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door: LAROC Financieel Advies. Wij willen ons graag aan u voorstellen

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Grispen-Küppers Assurantiën en Financieringen VOF

Dienstverleningsdocument Grispen-Küppers Assurantiën en Financieringen VOF Dienstverleningsdocument Grispen-Küppers Assurantiën en Financieringen VOF Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (dvd)

Dienstverleningsdocument (dvd) Dienstverleningsdocument (dvd) Hulsebosch Assurantiën b.v. Stokdijkkade 13 2671 GW Naaldwijk T 0174-624111 F 0174-620744 E hulsebosch@hulsebosch.nl I www.hulsebosch.nl Hulsebosch Assurantiën hecht aan

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Kantoor Peters

Dienstverleningsdocument Kantoor Peters WIE ZIJN WIJ Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer / Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer / Dienstverleningsdocument Dienstenwijzer / Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal.

Nadere informatie

Onze bereikbaarheid In geval van nood zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer 06-20 44 95 69.

Onze bereikbaarheid In geval van nood zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer 06-20 44 95 69. Dienstenwijzer 23-06-2015 Bloem Hypotheek Adviseurs Maliebaan 88 3581 CX UTRECHT Telefoon: 030-2306980 Fax: 030-2341081 E-mail: hypotheken@bloem.nl Internet: www.bloem.nl Ons kantoor is gespecialiseerd

Nadere informatie

Informatieblad aanvulling op uw inkomen

Informatieblad aanvulling op uw inkomen Informatieblad aanvulling op uw inkomen Waarom ontvangt u dit informatieblad? Wij vinden het belangrijk om u informatie te geven over onze dienstverlening. In dit informatieblad leggen wij uit wat u van

Nadere informatie

Hoffinass b.v. Verzekeringen en Verzekeringsadviezen. Dienstenwijzer

Hoffinass b.v. Verzekeringen en Verzekeringsadviezen. Dienstenwijzer Hoffinass b.v. Verzekeringen en Verzekeringsadviezen Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer:

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer: Informatie over onze dienstverlening Wij maken graag heldere afspraken met u over onze dienstverlening en de bijbehorende kosten. In deze brochure leest u daar meer over. Wij gaan hierbij verder dan de

Nadere informatie

Om een afspraak te maken kunt u met ons kantoor bellen of een sturen. Afspraken buiten kantooruren zijn mogelijk op aanvraag.

Om een afspraak te maken kunt u met ons kantoor bellen of een  sturen. Afspraken buiten kantooruren zijn mogelijk op aanvraag. DIENSTENWIJZER Inleiding Ons kantoor levert financiële diensten aan het MKB en de particuliere verzekeringen van de ondernemer. In onze werkwijze staat persoonlijk contact met u als klant centraal. Met

Nadere informatie

DVD HA Dienstenwijzer van HA-groep b.v.

DVD HA Dienstenwijzer van HA-groep b.v. Dienstenwijzer van HA-groep b.v. 1 Inleiding De wetgever hecht waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarom is wettelijk voorgeschreven aan welke punten een assurantiekantoor minimaal

Nadere informatie

Dienstenwijzer BVA Verzekeringen, De Vries Financieel, studentenpolis.com, verzekeronline.com

Dienstenwijzer BVA Verzekeringen, De Vries Financieel, studentenpolis.com, verzekeronline.com Dienstenwijzer BVA Verzekeringen, De Vries Financieel, studentenpolis.com, verzekeronline.com Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is.

Nadere informatie

Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen

Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstverleningswijzer/document

Dienstverleningswijzer/document Dienstverleningswijzer/document Brabantsestraat 16 3074 RS Rotterdam Tel: 010-7370850 Fax: 085-8786211 info@imkanverzekeringen.nl Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer VABU BV

Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer VABU BV Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer VABU BV Met dit dienstverleningsdocument maken wij u wegwijs bij VABU BV. Naast algemene informatie over ons kantoor vindt u hier informatie over onze dienstverlening,

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Wij informeren u over het volgende:

Dienstenwijzer. Wij informeren u over het volgende: Dienstenwijzer Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. Daarin staat u als klant centraal. In deze dienstenwijzer treft u een

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT AMIS assurantiën B.V. Losplaatsweg 14 2201 CV NOORDWIJK Tel: 071-3616800 Fax: 071-3621156 E-mail : amisassurantien@hetnet.nl Site : www.amisassurantien.nl Ons kantoor hecht aan

Nadere informatie

Dienstenwijzer SH Assurantie

Dienstenwijzer SH Assurantie Dienstenwijzer SH Assurantie De verzekeringsbedrijfstak en de overheid hechten waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Om u een indruk te geven van onze werkwijze hebben wij deze

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Hoogkamer Assurantiën B.V.

Dienstverleningsdocument Hoogkamer Assurantiën B.V. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem. Dienstenwijzer Siebelink Assurantiën B.V. Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren

Nadere informatie

Telefoon Website

Telefoon Website Bedrijfsprofiel Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer Van der Veen Financieel Advies B.V., Hypotheekcompany Rijssen en Vincent Assurantien.

Dienstenwijzer Van der Veen Financieel Advies B.V., Hypotheekcompany Rijssen en Vincent Assurantien. Hotmail.versie 4.0 particulier Dienstenwijzer Van der Veen Financieel Advies B.V., Hypotheekcompany Rijssen en Vincent Assurantien. Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij

Nadere informatie

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree.

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. De inhoud van dit document bestaat uit twee delen, te weten: Advieswijzer. In dit document leest u meer over Apple

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Grispen-Küppers Assurantiën en Financieringen VOF

Dienstverleningsdocument Grispen-Küppers Assurantiën en Financieringen VOF Dienstverleningsdocument Grispen-Küppers Assurantiën en Financieringen VOF Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze

Nadere informatie

Dienstenwijzer Inclusief Privacy Paragraaf. Berkhout Verzekeringen

Dienstenwijzer Inclusief Privacy Paragraaf. Berkhout Verzekeringen Dienstenwijzer Inclusief Privacy Paragraaf Berkhout Verzekeringen Informatie over onze dienstverlening Wij maken graag heldere afspraken met u over onze dienstverlening en de bijbehorende kosten. In deze

Nadere informatie

Dienstenwijzer THEO RIETVELD FINANCES vastgoed-verzekeringen-hypothekenpensioenen

Dienstenwijzer THEO RIETVELD FINANCES vastgoed-verzekeringen-hypothekenpensioenen Dienstenwijzer THEO RIETVELD FINANCES vastgoed-verzekeringen-hypothekenpensioenen Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Inleiding Vaes Finance is een onafhankelijke bemiddelaar op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Wij dienen uitsluitend en alleen de belangen van onze klanten

Nadere informatie

Verzekeren Met advies. Goed om te weten

Verzekeren Met advies. Goed om te weten Verzekeren Met advies Goed om te weten Zoekt u de juiste verzekering, voor uzelf, voor uw bedrijf of voor uw personeel? De ING helpt u daar graag bij. In deze Dienstenwijzer Verzekeren leest u wie wij

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument. Brantjes Verzekeringen. Brantjes Verzekeringen VERZEKERINGEN

Dienstverleningsdocument. Brantjes Verzekeringen. Brantjes Verzekeringen VERZEKERINGEN Dienstverleningsdocument Elke financieel adviseur is per 1 juli 2009 verplicht om schriftelijk een omschrijving van zijn dienstverlening aan u te overhandigen. Daarom zetten we hier voor u op een rij wie

Nadere informatie

Dienstenwijzer Albatros Assurantiën

Dienstenwijzer Albatros Assurantiën Dienstenwijzer Albatros Assurantiën Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Assurantiekantoor Consurance Ralph Cadier Telefoon: PB Maastricht Website:

Dienstenwijzer. Assurantiekantoor Consurance Ralph Cadier Telefoon: PB Maastricht Website: Dienstenwijzer Adresgegevens Bereikbaarheid Assurantiekantoor Consurance Ralph Cadier Telefoon: 043-356 04 04 St. Annadal 19 E-mail: r.cadier@cadier.nl 6214 PB Maastricht Website: www.cadier.nl U kunt

Nadere informatie

FPN Groep Dienstverlening Particulier

FPN Groep Dienstverlening Particulier FPN Groep Dienstverlening Particulier Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

KZN HOLDING B.V. DIENSTENWIJZER

KZN HOLDING B.V. DIENSTENWIJZER KZN HOLDING B.V. KZN ASSURANTIËN BV EN KZN ADVIES B.V. DIENSTENWIJZER INCLUSIEF PRIVACY PARAGRAAF Informatie over onze dienstverlening Wij maken graag heldere afspraken met u over onze dienstverlening

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Wie zijn wij?

DIENSTENWIJZER. Wie zijn wij? DIENSTENWIJZER U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze Dienstenwijzer vindt u informatie over ons kantoor, onze dienstverlening, onze werkwijze en de beloning die

Nadere informatie

Dienstenwijzer Smale Assurantiën en Advies bv

Dienstenwijzer Smale Assurantiën en Advies bv Dienstenwijzer Smale Assurantiën en Advies bv Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw

Nadere informatie

De Independent Dienstenwijzerr. Particuliere klanten

De Independent Dienstenwijzerr. Particuliere klanten r Particuliere klanten Wie zijn wij? Independent Insurances B.V. Telefoon: E-mail: Twitter: Facebook: LinkedIn: YouTube: Openingstijden Independent-kantoren: Maandag 09:00 tot 18:00 070-414 04 04 Dinsdag

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Van Gestel Assurantiën bv. Geachte relatie,

Dienstverleningsdocument Van Gestel Assurantiën bv. Geachte relatie, Dienstverleningsdocument Van Gestel Assurantiën bv. Geachte relatie, Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd op het gebied van hypotheken, verzekeringen, bankspaarproducten, pensioenen en andere financiële

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID

DIENSTENWIJZER. Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID MODEL BUREAU D & O DIENSTENWIJZER Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID WET OP HET FINANCIEEL TOEZICHT Op alle diensten die door Bureau D & O worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. Hierin staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Wie zijn wij?

Dienstenwijzer. Wie zijn wij? Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie

.VASTGOEDCENTER. Advieswijzer

.VASTGOEDCENTER. Advieswijzer .VASTGOEDCENTER. Advieswijzer Advieswijzer U bent van plan de zorg voor uw financiële zaken / verzekeringen toe te vertrouwen aan ons kantoor. Een goede beslissing. U kunt er zeker van zijn dat uw financiële

Nadere informatie