VACATURE JURIST - Statutair

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VACATURE JURIST - Statutair"

Transcriptie

1 Wie wordt je werkgever? VAATURE JURIST - Statutair OMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen optimaal kan (samen)leven, leren, wonen en werken, dit met extra aandacht voor kwetsbare groepen. Het OMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OMW tal van diensten, zoals maatschappelijk werk, thuiszorg en residentiële ouderenzorg. Om onze groei verder te zetten, zijn we op zoek naar een gemotiveerde jurist. Wat houdt je functie in? Als jurist bij OMW Leuven kan je werken in 2 verschillende functies: Generiek jurist: Je geeft je advies en ondersteuning aan alle diensten van de organisatie. Je rapporteert aan de adjunct-secretaris, de secretaris en de financieel beheerder Jurist Sociale Dien st: Je stelt je advies en ondersteuning specifiek ter beschikking van de Sociale Dienst. Je rapporteert aan de directeur van de Sociale Dienst Je komt terecht in een klein team, beide type juristen treden dan ook op als elkaars back-up en directe collega s. Er wordt een wervingsreserve aangelegd die kan ingezet worden naar gelang de noden, maar de huidige vacature betreft deze van Jurist Sociale Dienst. Als jurist heb je diverse taken: je volgt de relevante regelgeving op en interpreteert wetteksten op basis van vragen die je krijgt. Je past de gangbare wetgeving correct toe en kan deze op een heldere manier vertalen naar een concreet advies voor oplossing. Daarnaast geef je risico-inschattingen mee (vb. kosten-batenanalyse, de positie van de organisatie bij hoger beroep) en herbekijk je overeenkomsten. Als jurist neem je kritisch arresten en formuleringen door en kan je hierover jouw standpunt op een constructieve en begrijpbare manier communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Je staat actief in contact met interne en externe specialisten (maatschappelijk werkers, directie, advocaten, ). ij het opmerken van verbeterpunten stuur je de geldende procedures en werkwijzen bij. Je krijgt te maken met: OMW-decreet, wet op markt- en handelspraktijken, overheidsopdrachtenregelgeving, vreemdelingenwet, arbeidscontracten, (cliënt)overeenkomsten m.b.t. opname in WZ, schuldhulpverlening, ekijk de functiekaarten voor een uitgebreide omschrijving van de functies: zie bijlage 1 Welk profiel zoeken we? Je hebt een een diploma van licentiaat of doctor of master in de rechten EN Je beschikt over een getuigschrift van aanvullende vorming (60uren) in het kader van de verplichte opleiding inzake schuldbemiddeling of je bent bereid dit binnen het jaar te behalen Je hebt minstens 3 jaar werkervaring m.b.t het behandelen van juridische zaken:

2 ofwel als titularis van een ambt van niveau A of dat met niveau A overeenkomt bij een openbaar bestuur of met niveau 1 bij de rijksbesturen ofwel in een gelijkaardige functie in de privé-sector ofwel als zelfstandige Deze relevante werkervaring kan de vorm aan nemen van: dossierbeheerder in een juridische dienst, juridisch adviseur in een bedrijf, overheidsdienst of vzw, advocaat (-stagiair) aan de balie, medewerker op een notariskantoor, griffie of parket. Deze opsomming is niet limitatief. Wat bieden we je aan? 1. Loon en statuut Aanstelling in statutair verband met een inlooptijd van 6 maanden. Als je slaagt voor de selectie word je opgenomen in een wervingsreserve (3 jaar geldig, mogelijks verlengbaar). ij een nieuwe vacature contacteren we de kandidaten op deze lijst in volgorde van hun behaalde resultaat. Je startloon is afhankelijk van je anciënniteit. Anciënniteit opgebouwd in de publieke sector neem je onbeperkt mee, relevante privéanciënniteit wordt beperkt tot 10 jaar. De functie is ingeschaald op niveau A1a-A2a-A3a: o o Loon van minimum bruto per maand o.b.v. 3 jaar anciënniteit. Loon van minimum bruto per maand o.b.v. 10 jaar anciënniteit. 2. Aanvullende voordelen Maaltijdcheques van 8, met een eigen bijdrage van 1,14 Fietsvergoeding of gratis openbaar vervoer van en naar het werk Gunstige verlofregeling: 35 werkdagen betaalde vakantie bij voltijdse tewerkstelling, 14 feestdagen en vrij op de maandag van Leuven Kermis! Glijdende werkuren Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden Gratis hospitalisatieverzekering, interessante tarieven voor je gezinsleden Samenaankoopdienst KUL, vb. kortingen bij pretparken, handelaars, Wat zijn de vereisten (toelatings - en aanwervingsvoorwaarden)? ij je indiensttreding bezorg je ons een recent uittreksel uit het strafregister. Het uittreksel mag op dat moment niet ouder zijn dan 3 maanden. Je geniet de burgerlijke en politieke rechten. Je bent medisch geschikt voor de uit te oefenen functie. Je voldoet aan het gevraagde: diploma en ervaring (buitenlands diploma: zie bijlage 2). Je slaagt voor een vergelijkende selectieproef. Je voldoet aan de vereiste over de taalkennis, opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966 Hoe solliciteren?

3 Solliciteren kan tot uiterlijk 12/10/2016 Solliciteren kan online via de link op onze website (klik daarna op HIER en klik door naar de vacature). Laad volgende documenten allemaal op bij je sollicitatie: Nederlandstalige motivatiebrief Uitgebreid Nederlandstalig v Kopie van het vereiste diploma Licht je ervaring (minstens 3 jaar) zo specifiek mogelijk toe in je motivatiebrief en/of cv. Specificeer tewerkstellingsduur (dag-maand-jaar), concrete taken die je uitvoerde, Heb je het getuigschrift aanvullende vorming i.h.k.v. verplichte opleiding inzake schuldbemiddeling reeds, laad het dan mee op! Master, licentiaat- of doctoraatsdiploma in de rechten ij een onvolledige of laattijdige kandidatuur word je niet uitgenodigd voor de selectieprocedure. Tijdens de selectie zal je telkens via mail op de hoogte gebracht worden van de verdere stappen en afspraken in de selectieprocedure Programma selectieproef Schriftelijke proef en eventuele preselectie (Zal doorgaan op één van deze data: 24/10/2016 of 26/10/2016) Deze fase test je algemene geschiktheid voor de functie aan de hand van de toetsing van de kennisvereisten, inzichten, vaardigheden en capaciteiten. De schriftelijke proef omvat 1 of meerdere cases die relevant zijn voor de functie. De context van de cases wordt uitgebreid geschetst evenals de opdrachten die je dient te verwerken. De cases toetsen in mindere mate parate kennis. Je mag dan ook de nodige documentatie gebruiken om je antwoorden voor te bereiden. ij meer dan 40 geldige kandidaten wordt een preselectieproef georganiseerd. Deze preselectieproef bestaat uit een praktische case. De preselectieproef is eliminerend. Voor de preselectieproef dient men ten minste 60% te behalen om te slagen, dan wordt ook de rest van de schriftelijke proef verbeterd. De schriftelijke proef is eliminerend. Voor de schriftelijk proef dienst men ten minste 60% (30/50) te behalen om te slagen. Enkel de 20 best scorende geslaagde kandidaten op het schriftelijk gedeelte gaan door naar het mondeling gedeelte. Mondelinge proef (week van 14/11/2016) Tijdens de mondelinge proef wordt er aan de hand van een gesprek dieper ingegaan op je motivatie voor de functie en jouw inzicht in de functie en jouw professionele verwachtingen. Er wordt dieper ingegaan op enkele vooropgestelde persoonlijke competenties. Voor het gesprek vul je een online een persoonlijkheidsvragenlijst in.

4 De jury is samengesteld uit 1 interne en 1 externe deskundige, actief in het werkveld en een consultant, die de rol van voorzitter van de jury opneemt. Je behaalt minstens 60% (30/50) op dit gedeelte om te slagen en door te mogen gaan naar de volgende ronde. Assessment center (Tussen 28/11/2016 en 03/12/2016) Het assessment center bestaat uit verschillende onderdelen. Elk van deze onderdelen stelt de consultant in staat door, aan de hand van zijn specifieke testeigenschappen, een diepgaand beeld te krijgen van de vooropgestelde persoonsgebonden competenties. Om deze competenties in kaart te brengen zal er gebruik gemaakt worden van verschillende interactieve oefeningen. De bevindingen van alle onderdelen van het assessment center, worden door de consultant in beschouwing genomen en geïntegreerd in een totaal beoordeling. Het assessment center is eliminerend en resulteert in een beoordeling niet geschikt 25/50, geschikt 30/50 of zeer geschikt 35/50. Voor het assessment center dient men de beoordeling geschikt te krijgen om te slagen. Eindrangschikking De schriftelijke, de mondelinge proef en het assessment center worden elk gequoteerd op 50 punten. Een kandidaat kan pas tot het assessment center doorstromen indien hij/zij minimum 60% behaalt op de schriftelijke proef en minimum 60% behaalt op de mondelinge proef. Kandidaten dienen minstens een beoordeling geschikt (30/50) te behalen op het assessment center om geslaagd te zijn voor de procedure. De eerst gerangschikte kandidaat is de hoogst scorende kandidaat op het totaal van de mondelinge proef, de schriftelijke proef en het assessment center. Nuttige informatie Wens je meer informatie over de selectieprocedure of de functie-inhoud, neemt dan gerust contact op met de dienst Werving & Onthaal van OMW Leuven per telefoon Eventuele adreswijzigingen, wijzigingen van het adres, telefoonnummer, enz na het indienen van de kandidatuur moeten onmiddellijk medegedeeld worden aan de dienst Werving & Onthaal zodat de kandidaat kan bereikt worden. - Een kandidaat moet zijn antwoord op een aanbod van een job schriftelijk of via bekend maken binnen een termijn van 7 kalenderdagen, zoniet verliest hij zijn opname in de reserve. - Kandidaten kunnen een aanbod van een aanstelling in statutair verband, een contract voor onbepaalde en bepaalde duur één keer gemotiveerd weigeren, zonder hun opname en hun plaats in de reserve te verliezen. - Kandidaten kunnen op eigen schriftelijk verzoek uit de reserve worden geschrapt. - Ook bij de effectieve indiensttreding moeten de kandidaten aan alle aanwervingsvoorwaarden voldoen.

5 IJLAGE 1: Functiekaart Jurist Sociale Dienst 1. Functiedoel Juridische ondersteuning en controle van de sociale dienst zodat de dienstverlening beantwoordt aan de wettelijke, reglementaire en interne regels en procedures. 2. Opdrachten 2.1 Verlenen van algemeen en specifiek juridisch advies/informatie over de toepassing van de wet- en regelgeving in de werking van de erkende dienst voor schuldbemiddeling opvolging van de algemene wetgeving correct toepassen van de wetgeving m.b.t. dossiers paraat kennis hebben van en kunnen toepassen van de wetgeving betreffende consumentenkrediet, handelspraktijken en collectieve schuldenrekening 2.2 ontrole van de gegrondheid van schuldvorderingen kritisch nakijken van dossiers i.f.v. het controleren van de schuldvorderingen conform de wetgeving betwistingen voeren met schuldeisers conform de wetgeving onderhandelingen voeren met schuldeisers 2.3 Procedure collectieve schuldenregeling voeren grondige kennis van de wetgeving en het correct kunnen toepassen contacten onderhouden met advocaten en rechters correct afhandelen volgens de wet op collectieve schuldenregeling 2.4 Deelname aan beleidsvoorbereidend werk i.v.m. schuldhulpverlening deelname aan beleidsvoorbereidend werk i.v.m. schuldbemiddeling deelname aan Regionaal Overleg OMW-Juristen 2.5 ewaken van correcte dossieropvolging vanuit juridisch oogpunt coachen van nieuwe medewerkers rond dossierbehandeling op vraag van maatschappelijk werker of coördinator mee-ontvangen van cliënteel bij probleemdossiers onderhandelen met advocaten opvolgen van correcte opstelling van verzoekschriften tot collectieve schuldregeling

6 2.6 Advies en ondersteuning bij gerechtelijke geschillen arbeidsrechtbank, ingeleid door cliënten tegen een beslissing van het ijzonder omité van de Sociale Dienst. samenstelling dossier opdracht aan de raadsman, overleg met advocaat over de ontvankelijkheid en de gegrondheid van het verzoek, overleg met de maatschappelijk werker en de advocaat met het oog op een verweer, opzoeken van informatie opvolgen procedureverloop,, advies over het instellen van hoger beroep, feedback over het resultaat van het geschil aan maatschappelijk werkers en/of andere medewerkers en leden van het ijzonder omité Sociale Dienst 2.7 Toetsing van voorstellen aan ijzonder omité voor de Sociale Dienst over de toekenning van individuele maatschappelijke dienstverlening/leefloon of de terugvordering ervan. kritisch nakijken van voorstellen signaleren van tekortkomingen in de voorstellen aan staf en directeur 2.8 Stimuleren van kennisoverdracht en interne kennisuitwisseling in teamverband medewerkers stimuleren om dossiers kritisch door te nemen vertalen van wetgeving aan maatschappelijk werkers en teamverantwoordelijke uitwisselen van informatie/documentatie en kennis/expertise onder collega s 3. Vereiste competenties Integriteit Klantgerichtheid Organisatieloyaliteit Samenwerken Analyse esluitvaardigheid Zelfstandigheid Schriftelijke communicatie 3.1. Integriteit: Vervult een voorbeeldfunctie inzake ethisch ondernemen. () - Heeft oog voor verschillende belangen en houdt hiermee rekening zonder afbreuk te doen aan de deontologische code. - Neemt preventief maatregelen om belangenconflicten te voorkomen Klantgerichtheid: Stelt zich dienst- of hulpverlenend op en neemt zelf het nodige initiatief, treedt pro-actief op. () - Overtuigt zich van de bedoeling van een verzoek, verkent de vraagstelling adequaat.

7 - Schetst mogelijke oplossingen en hun beperkingen, helpt de klant kiezen in functie van specifieke behoeften. - Past indien mogelijk de modaliteiten aan in functie van de vraag Organisatieloyaliteit: Erkent de belangen van de organisatie en handelt er steeds naar. () - Kan intern en extern de belangen van de organisatie vertegenwoordigen en verdedigen. - Levert een constructief-kritische bijdrage in dossiers waarin de organisatie onder vuur komt te liggen Samenwerken: Stelt zich collegiaal op en levert een wezenlijke bijdrage aan het groepsresultaat. () - Uit zich positief over prestaties van anderen. - Steunt voorstellen van anderen, bouwt daarop voort in de richting van een gemeenschappelijk doel Analyse: Ziet de onderliggende oorzaken van de problemen en zijn deelcomponenten, en onderzoekt deze op systematische wijze. () - Onderzoekt het probleem, verzamelt informatie over achtergronden en oorzaken voordat er tot verdere acties wordt overgegaan. - Signaleert proactief waar problemen zich kunnen voordoen en grijpt preventief in. - Analyseert processen die maken dat problemen zich kunnen voordoen esluitvaardigheid: Neemt de beslissingen die vereist zijn met oog voor alle randvoorwaarden en consequenties. () - Geeft duidelijke aanwijzingen en opdrachten. - Neemt de tijd voor het verkrijgen van cruciale informatie wanneer de situatie dit vereist. - Overweegt alternatieven maar stelt de beslissing niet uit. - onfronteert, geeft aan dat iets niet juist is Zelfstandigheid: Geeft aan wanneer de eigen bevoegdheden ontoereikend zijn en kan wanneer de situatie het vereist (plaatsvervangend) autonoom andere verantwoordelijkheden opnemen. () - Gedraagt zich onafhankelijk en neemt passende acties/beslissingen zonder onnodige inmenging van anderen. - Indien opgetreden buiten het verantwoordelijkheidsgebied, wordt er feedback gegeven aan de betrokken verantwoordelijke Schriftelijke communicatie: Verwerkt informatie uit verschillende bronnen tot een coherent en duidelijk document. Schriftelijke communicatie is een belangrijk onderdeel van de communicatiestrategie. () - De documenten hebben een overzichtelijke structuur en een logische gedachtegang. - Documenten zijn qua stijl, woordgebruik en omvang aangepast aan de doelgroep.

8 Functiekaart Generiek Jurist 1. Functiedoel: Mondelinge of schriftelijke, juridische ondersteuning/adviezen aan de verschillende diensten van het OMW verlenen zodat hun output qua inhoud en vorm juridisch onderbouwd is. 2. Opdrachten: 2.1. Advies geven bij beleidsbeslissingen door de OMW-raad op vraag van de verschillende OMW-diensten. Analyse van het voorwerp van de beslissing aan de hand van wetgeving, rechtspraak en rechtsleer en waar nodig analyse van alternatieven. Mondeling of schriftelijk overleg met betrokken diensten of externen orrecte motivering van het ingenomen standpunt of advies, toelichting bij de te volgen vormvoorschriften. innen termijnen conform de afspraak met de dienst of opgelegd door de wet, rechtbank, interne organisatie, 2.2. Advies/ondersteuning bij specifieke juridische vragen of knelpunten op vraag van de verschillende OMW-diensten (beantwoorden vragen, voorstellen van oplossing, ontwerp documenten/briefwisseling, ). Analyse van het probleem. onsultatie van wetgeving, juridische electronische of geschreven databanken Mondeling of schriftelijk overleg/terugkoppeling met betrokken diensten of externen. innen termijnen conform de afspraak met de dienst Advies/ ondersteuning bij invorderingen op vraag van de ontvanger. Toetsen van de inhoud en de vorm van de vordering aan wetgeving, rechtspraak en rechtsleer. Volledigheid van dossier stavingstukken, signaleren van gebreken. Overleg/terugkoppeling met betrokken diensten of externen. innen termijnen van de wet of gerechtelijke procedurekalender Sluitend en afdwingbaar maken van overeenkomsten aangegaan door of met het OMW en advies/ ondersteuning bij de uitvoering ervan op vraag van een OMW-dienst. Toetsen van de inhoud aan wetten, rechtspraak en rechtsleer. orrecte juridische terminologie. Overleg/terugkoppeling met betrokken diensten of externen. innen termijnen conform de afspraak met de dienst of contractspartij. Advies over bijsturen interne werking.

9 2.5. Advies/ondersteuning bij beslissingen over toekenning van individuele maatschappelijke dienstverlening/leefloon of de terugvordering ervan bij de gerechtigde, erfgenamen, onderhoudsplichtigen of derden door SD en de kennisgeving van de beslissingen, op vraag van de sociale dienst/dienst thuishulp/instellingen. Toetsen van inhoud en vorm aan wetten, rechtspraak en rechtsleer. orrecte motivering van het ingenomen standpunt of advies, toelichting bij de te volgen vormvoorschriften. Overleg met betrokken diensten of externen. innen termijnen conform de afspraak met de dienst of opgelegd door de wet Advies/ondersteuning bij betwistingen door en ten aanzien van het OMW (adviesverlening bij beginnend geschil, redactie (voorstel) van briefwisseling, ondersteuning samenstelling dossier, organisatie intern/extern overleg, informatie aan betrokken dienst of bestuur over positieve en negatieve argumenten, adviesverlening bij vordering in rechte, redactie verslag aan de raad, opdracht aan advocaat, overleg met advocaat over strategie, leveren van gevraagde feedback aan advocaat, opvolgen procedureverloop). Toetsen context van geschil aan wetgeving, rechtspraak en rechtsleer. Volledigheid dossier stavingstukken, signaleren van gebreken. Overleg/terugkoppeling met betrokken diensten of externen. innen termijnen van de wet of procedurekalender Opvolgen van nieuwe/ wijzigende wetgeving, rechtspraak en rechtsleer die relevant is voor de uitoefening van de functie, actueel houden van relevante juridische kennis. Aanleggen van juridische databank. Dagelijkse lezing van elgisch Staatsblad, vakliteratuur. Uitbouwen/ onderhouden van formele en informele contacten en netwerken. Opvolgen aanbod en volgen van relevante opleidingen. ommunicatie op vraag van betrokken diensten. Op vraag van betrokken diensten toelichten en duiden van nieuwe of gewijzigde wetgeving. 3. Vereiste competenties: Integriteit Heeft oog voor verschillende belangen en houdt hiermee rekening zonder afbreuk te doen aan de deontologische code Neemt preventief maatregelen om belangenconflicten te voorkomen Samenwerken Uit zich positief over prestaties van anderen. Steunt voorstellen van anderen, bouwt daarop voort in de richting van een gemeenschappelijk doel. Klantgerichtheid Overtuigt zich van de bedoeling van een verzoek, verkent de vraagstelling adequaat. Schetst mogelijke oplossingen en hun beperkingen, helpt de klant kiezen in functie van specifieke behoeften.

10 Past indien mogelijk de modaliteiten aan in functie van de vraag. Organisatieloyaliteit Kan intern en extern de belangen van de organisatie vertegenwoordigen en verdedigen Levert een constructief-kritische bijdrage in dossiers waarin de organisatie onder vuur komt te staan Analyse Onderzoekt het probleem, verzamelt informatie over achtergronden en oorzaken voordat er tot verder acties wordt overgegaan Signaleert proactief waar problemen zich kunnen voordoen en grijpt preventief in Analyseert processen die maken dat problemen zich kunnen voordoen Schriftelijke communicatie De documenten die zowel intern als extern verspreid worden ondersteunen het imago van de organisatie. De boodschap die verspreid wordt, is qua vorm en inhoud duidelijk en bereikt haar beoogde doelstelling. Zelfstandigheid Gedraagt zich onafhankelijk en neemt passende acties/beslissingen zonder onnodige inmenging van anderen. Indien opgetreden buiten het verantwoordelijkheidsgebied, wordt er feedback gegeven aan de betrokken verantwoordelijke.

11 IJLAGE 2: diploma De functies bij OMW Leuven zijn onderverdeeld in niveaus. Voor de niveaus A, en heb je een diploma nodig. Hieronder vind je per niveau de diplomavoorwaarde. Je kan enkel deelnemen aan - contractuele en statutaire - selectieprocedures bij OMW Leuven als je aan de diplomavoorwaarden voldoet: niveau A: je hebt een masterdiploma niveau : je hebt een bachelordiploma of graduaatsdiploma (m.u.v maatschappelijk werker) niveau : je hebt een diploma van het hoger secundair onderwijs niveau D: je hebt geen diploma nodig Diploma nog niet behaald? en je laatstejaarsscholier of -student en sta je voor je eindexamens, dan moet je bij jouw kandidatuurstelling een attest van je school toevoegen waaruit blijkt dat je in het laatste jaar van je studies zit. Op dit attest moet de datum of termijn staan waarop verwacht wordt dat je jouw diploma, nodig voor de functie waarvoor je solliciteert, zal behalen. Je moet jouw diploma kunnen indienen voor jouw aanstelling (en indiensttreding). Dus, indien je in het laatste jaar van je studies zit: Attest van de school opladen bij jouw kandidatuurstelling Diploma inleveren voor de indiensttreding uitenlands diploma? Als je jouw diploma in het buitenland behaalde, dan moet je een gelijkwaardigheid (homologatie) aanvragen bij het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, afdeling NARI. De academische gelijkwaardigheidserkenning is een officiële bevestiging van de gelijkwaardigheid van twee diploma's. Als je een buitenlands diploma voorlegt, moet je vóór de uiterste inschrijvingsdatum die geldt voor een selectieprocedure, het bewijs leveren dat je de gelijkwaardigheid hebt aangevraagd. Uiterlijk op het ogenblik van de aanstelling moet je het bewijs van de gelijkwaardigheid voorleggen. Voor meer informatie over gelijkwaardigheid kan je terecht bij het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, NARI-Vlaanderen met vermelding van de juiste administratie: Administratie Hoger Onderwijs (buitenlands diploma hoger onderwijs) Administratie Secundair Onderwijs (buitenlands diploma hoger secundair onderwijs) Meer info, klik dan op volgende link: Naric Vlaanderen of surf naar Dus, indien je jouw diploma in het buitenland hebt behaald: ewijs dat je de gelijkwaardigheid van jouw diploma hebt aangevraagd bij NARI mee opladen bij jouw kandidatuur ewijs van gelijkwaardigheid, afgeleverd door NARI, voorleggen uiterlijk op het ogenblik van je aanstelling.

VACATURE JURIST. Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1

VACATURE JURIST. Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1 Wie wordt je werkgever? VACATURE JURIST OCMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen optimaal kan (samen)leven, leren, wonen

Nadere informatie

VACATURE FINANCIEEL DESKUNDIGE (B1-B3)

VACATURE FINANCIEEL DESKUNDIGE (B1-B3) Departement: Personeel en Organisatie Dienst: Personeelsbeheer VACATURE FINANCIEEL DESKUNDIGE (B1-B3) Wie wordt je werkgever? Een menswaardig bestaan bieden aan elke Leuvenaar. Daar maakt OCMW Leuven elke

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE ADMINISTRATIE EN PROJECTEN (B1-B3)

VACATURE DESKUNDIGE ADMINISTRATIE EN PROJECTEN (B1-B3) Departement: Thuiszorg Dienst: Administratie VAATURE DESKUNDIGE ADMINISTRATIE EN PROJETEN (B1-B3) Wie wordt je werkgever? De beste zorg en opvang, dat is ons engagement. Wie je ook bent of welke zorg je

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE PROJECTLEIDER - Statutair

VACATURE DESKUNDIGE PROJECTLEIDER - Statutair Departement: Facilitaire Diensten Dienst: Technische Dienst VACATURE DESKUNDIGE PROJECTLEIDER - Statutair Wie wordt je werkgever? Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000

Nadere informatie

VACATURE Maatschappelijk werker

VACATURE Maatschappelijk werker Departement: Sociale Dienst Wie wordt je werkgever? VACATURE Maatschappelijk werker OCMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen

Nadere informatie

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (bepaalde duur)

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (bepaalde duur) VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (bepaalde duur) Dienst: Werving & Onthaal Departement: Personeel & Organisatie Wie wordt je werkgever? Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn

Nadere informatie

VACATURE HELPDESKMEDEWERKER

VACATURE HELPDESKMEDEWERKER VACATURE HELPDESKMEDEWERKER Wie wordt je werkgever? Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OCMW tal van diensten, zoals maatschappelijk werk,

Nadere informatie

VACATURE Maatschappelijk werker

VACATURE Maatschappelijk werker Departement: Sociale Dienst Wie wordt je werkgever? VACATURE Maatschappelijk werker OCMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen

Nadere informatie

VACATURE PREVENTIEADVISEUR

VACATURE PREVENTIEADVISEUR Wie wordt je werkgever? VAATURE PREVENTIEADVISEUR Het OMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OMW tal van diensten, zoals maatschappelijk werk, thuiszorg

Nadere informatie

VACATURE Boekhouder. Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1

VACATURE Boekhouder. Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1 Wie wordt je werkgever? VACATURE Boekhouder Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OCMW tal van diensten, zoals maatschappelijk werk, thuiszorg

Nadere informatie

VACATURE STAFMEDEWERKER THUISZORG

VACATURE STAFMEDEWERKER THUISZORG VAATURE STAFMEDEWERKER THUISZORG Wie wordt je werkgever? Op 1 januari 2017 willen stad en OMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten van het lokale bestuur onderbrengen in één overkoepelende organisatorische

Nadere informatie

VACATURE Maatschappelijk werker Sociale Dienst

VACATURE Maatschappelijk werker Sociale Dienst VACATURE Maatschappelijk werker Sociale Dienst Wie wordt je werkgever? OCMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen optimaal

Nadere informatie

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER M/V

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER M/V Rekrutering & Selectie VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER M/V 5.03.2014 Als maatschappelijk werker bij OCMW Leuven kom je terecht in één van onze drie welzijnsbureaus of in één van onze teams wonen, tewerkstelling

Nadere informatie

Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1

Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1 Wie wordt je werkgever? VAATURE DIRETEUR P&0 Het OMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OMW tal van diensten, zoals maatschappelijk werk, thuiszorg

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE COMMUNICATIE

VACATURE DESKUNDIGE COMMUNICATIE Wie wordt je werkgever? VACATURE DESKUNDIGE COMMUNICATIE Departement: Beleid en Staf Dienst: Communicatie Een menswaardig bestaan bieden aan elke Leuvenaar. Daar maakt OCMW Leuven elke dag werk van. Jaarlijks

Nadere informatie

VACATURE STAFMEDEWERKER P&0

VACATURE STAFMEDEWERKER P&0 Wie wordt je werkgever? VACATURE STAFMEDEWERKER P&0 OCMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen optimaal kan (samen)leven,

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE WERVING EN ONTHAAL

VACATURE DESKUNDIGE WERVING EN ONTHAAL Departement: Personeel en Organisatie Dienst: Werving en Onthaal VACATURE DESKUNDIGE WERVING EN ONTHAAL Wie wordt je werkgever? Een menswaardig bestaan bieden aan elke Leuvenaar. Daar maakt OCMW Leuven

Nadere informatie

VACATURE DIRECTIE- EN PROJECTMEDEWERKER - Statutair

VACATURE DIRECTIE- EN PROJECTMEDEWERKER - Statutair Departement: Facilitaire Diensten VACATURE DIRECTIE- EN PROJECTMEDEWERKER - Statutair Wie wordt je werkgever? Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt

Nadere informatie

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER SOCIALE DIENST M/V

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER SOCIALE DIENST M/V Rekrutering & Selectie 28.10.2015 VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER SOCIALE DIENST M/V Als maatschappelijk werker bij OCMW Leuven kom je terecht in één van onze drie welzijnsbureaus of in één van onze teams

Nadere informatie

VACATURE BOEKHOUDER B1-B3

VACATURE BOEKHOUDER B1-B3 Wie wordt je werkgever? VACATURE OEKHOUDER 1-3 Departement : Financiële Dienst 1 januari 2017 verenigden stad en OCMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten van het lokale bestuur in één overkoepelende

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR P&O

VACATURE DIRECTEUR P&O Wie wordt je werkgever? VAATURE DIRETEUR P&O Departement: Personeel en Organisatie Sinds 1 januari 2017 verenigen stad en OMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten van het lokale bestuur in één

Nadere informatie

VACATURE Logistiek medewerker - Statutair

VACATURE Logistiek medewerker - Statutair Departement: Facilitaire Diensten Dienst: Magazijn VACATURE Logistiek medewerker - Statutair Wie wordt je werkgever? Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden

Nadere informatie

Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1

Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1 VACATURE TEAMCOÖRDINATOR M AATSCHAPPELIJK WERK THUISZORG Wie wordt je werkgever? Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OCMW tal van diensten,

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE EVENEMENTEN (50%)

VACATURE DESKUNDIGE EVENEMENTEN (50%) Departement: eleid en Staf Dienst: Communicatie VACATURE DESKUNDIGE EVENEMENTEN (50%) Wie wordt je werkgever? Een menswaardig bestaan bieden aan elke Leuvenaar. Daar maakt OCMW Leuven elke dag werk van.

Nadere informatie

VACATURE DIENSTVERANTWOORDELIJKE ICT-STATUTAIR

VACATURE DIENSTVERANTWOORDELIJKE ICT-STATUTAIR Departement: Facilitaire Diensten VAATURE DIENSTVERANTWOORDELIJKE IT-STATUTAIR Wie wordt je werkgever? OMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE PERSONEEL M/V

VACATURE DESKUNDIGE PERSONEEL M/V Werving & Selectie VACATURE DESKUNDIGE PERSONEEL M/V 18.06.2015 Als deskundige Personeel ben je het aanspreekpunt van je collega dossierbeheerders van de dienst Personeel. Je verdiept je in de relevante

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE WERVING M/V

VACATURE DESKUNDIGE WERVING M/V Werving & Selectie 18.06.2015 VACATURE DESKUNDIGE WERVING M/V Heb jij een passie voor rekrutering en selectie? Dan is een job als deskundige Werving bij OCMW Leuven iets voor jou! Als deskundige Werving

Nadere informatie

DESKUNDIGE PERSONEELSBEHEER - statutair

DESKUNDIGE PERSONEELSBEHEER - statutair DESKUNDIGE PERSONEELSBEHEER - statutair Wie wordt je werkgever? Departement:Personeel en Organisatie Dienst: Personeelsbeheer Een menswaardig bestaan bieden aan elke Leuvenaar. Daar maakt OCMW Leuven elke

Nadere informatie

Kom zeker ook kennismaken met je toekomstige collega of leidinggevende op vrijdag 3 mei 2019 van 16u tot 18u

Kom zeker ook kennismaken met je toekomstige collega of leidinggevende op vrijdag 3 mei 2019 van 16u tot 18u Wie wordt je werkgever? VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Kom zeker ook kennismaken met je toekomstige collega of leidinggevende op vrijdag 3 mei 2019 van 16u tot 18u Departem ent: Thuiszor g Adm inistr

Nadere informatie

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG - Contractueel

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG - Contractueel Departement: Thuiszorg VAATURE MAATSHAPPELIJK WERKER THUISZORG - ontractueel Wie wordt je werkgever? Het OMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OMW

Nadere informatie

VACATURE BALIEMEDEWERKER SOCIALE DIENST M/V

VACATURE BALIEMEDEWERKER SOCIALE DIENST M/V VACATURE BALIEMEDEWERKER SOCIALE DIENST M/V 14.07.2015 Als baliemedewerker ontvang je de cliënten van de Sociale Dienst op de verschillende locaties in Leuven. Je bent stressbestendig en gedraagt je vlot

Nadere informatie

2.1. Zorgen voor een kwaliteitsvolle dienstverlening op maat van de cliënt.

2.1. Zorgen voor een kwaliteitsvolle dienstverlening op maat van de cliënt. ijlage 1: Functiekaart Thuiszorgcoördinator 1. Functiedoel: Voorbereiden, coördineren en begeleiden van de thuisverzorging zodat cliënten kwaliteitsvolle hulpverlening in hun thuisomgeving krijgen aangeboden.

Nadere informatie

VACATURE DIENSTVERANTWOORDLIJKE ICT

VACATURE DIENSTVERANTWOORDLIJKE ICT VAATURE DIENSTVERANTWOORDLIJKE IT Wie wordt je werkgever? OMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen optimaal kan (samen)leven,

Nadere informatie

VACATURE Deskundige Personeel

VACATURE Deskundige Personeel Wie wordt je werkgever? VACATURE Deskundige Personeel Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OCMW tal van diensten, zoals maatschappelijk werk,

Nadere informatie

Bijlage 1: Functiekaart deskundige Aankoop

Bijlage 1: Functiekaart deskundige Aankoop ijlage 1: Functiekaart deskundige Aankoop 1. Functiedoel: Voorbereiden, uitvoeren, opvolgen, administratief afhandelen en projectbeheer van de aankoopdossiers met als doel op een wettelijk correcte manier,

Nadere informatie

VACATURE COÖRDINATOR CENTRALE INTAKE

VACATURE COÖRDINATOR CENTRALE INTAKE Departement: Ouderenzorg Dienst: Centrale intakecel Zorgzeker VACATURE COÖRDINATOR CENTRALE INTAKE Wie wordt je werkgever? Sinds 1 januari 2017 verenigden stad en OCMW met het Leuvense zorgbedrijf alle

Nadere informatie

VACATURE EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (A1a-A2a-A3a)

VACATURE EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (A1a-A2a-A3a) Departement: Thuiszorg Dienst: oördinatie VAATURE EERSTELIJNSPSYHOLOOG (A1a-A2a-A3a) Wie wordt je werkgever? Om te kunnen blijven rekenen op een sterke openbare dienstverlening waarbij kwaliteit en betaalbaarheid

Nadere informatie

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER THUISZORG M/V

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER THUISZORG M/V Rekrutering & Selectie VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER THUISZORG M/V 9.12.2015 Als administratief medewerker binnen de Thuiszorg ondersteun je de maatschappelijk werker administratief en organisatorisch.

Nadere informatie

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a)

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE OPLEIDING

VACATURE DESKUNDIGE OPLEIDING Wie wordt je werkgever? VACATURE DESKUNDIGE OPLEIDING Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OCMW tal van diensten, zoals maatschappelijk werk,

Nadere informatie

VACATURE OPLEIDINGSVERANTWOORDELIJKE

VACATURE OPLEIDINGSVERANTWOORDELIJKE VACATURE OPLEIDINGSVERANTWOORDELIJKE 14.07.2015 Als opleidingsverantwoordelijke speel je, in samenspraak met de departementen en het beleid, een cruciale rol in het ontwikkelen van het potentieel in de

Nadere informatie

VACATURE TEAMCOORDINATOR PERSONEEL M/V

VACATURE TEAMCOORDINATOR PERSONEEL M/V Werving & Selectie VACATURE TEAMCOORDINATOR PERSONEEL M/V 18.06.2015 Je stuurt een team van dossierbeheerders aan dat gespecialiseerd is in de verschillende facetten van de dienst Personeel. Je bouwt generalistische

Nadere informatie

VACATURE ANIMATOR C1-C2

VACATURE ANIMATOR C1-C2 VACATURE ANIMATOR C1-C2 Departement: Ouderenzorg Dienst: Woonzorgcentra Wie wordt je werkgever? De beste zorg en opvang, dat is ons engagement. Wie je ook bent of welke zorg je ook nodig hebt, bij Zorg

Nadere informatie

VACATURE ANIMATOR. Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1

VACATURE ANIMATOR. Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1 Departement: Ouderenzorg Dienst: Woonzorgcentra Wie wordt je werkgever? VACATURE ANIMATOR Sinds 1 januari 2017 verenigden stad en OCMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten van het lokale bestuur

Nadere informatie

VACATURE LOGOPEDIST(E) 50% (BV1-BV3)

VACATURE LOGOPEDIST(E) 50% (BV1-BV3) Departement: Ouderenzorg Dienst: Coördinatie VACATURE LOGOPEDIST(E) 50% (BV1-BV3) Wie wordt je werkgever? De beste zorg en opvang, dat is ons engagement. Wie je ook bent of welke zorg je ook nodig hebt,

Nadere informatie

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Voltijdse statutaire functie (A1 A3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Je coördineert en leidt de afdeling maatschappelijke

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

VACATURE COÔRDINATOR ICT M/V

VACATURE COÔRDINATOR ICT M/V Rekrutering & Selectie VAATURE OÔRDINATOR IT M/V 16.05.2014 Je bent in bezit van een master diploma en hebt reeds ervaring in IT of je bent een schoolverlater met ambitie, gedreven door het bedenken van

Nadere informatie

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Voltijdse contractuele functie (B1 B3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Als projectwerker lokaal cultuurbeleid werk je mee aan de doelstellingen

Nadere informatie

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V Rekrutering & Selectie VAATURE MAATSHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V 19.11.2014 Als maatschappelijk werker Thuiszorg geef je leiding aan, coach en coördineer je een team van 25 à 30 medewerkers in de Poetsdienst

Nadere informatie

VACATURE ANIMATOR-DESKUNDIGE M/V

VACATURE ANIMATOR-DESKUNDIGE M/V Rekrutering & Selectie VAATURE ANIMATOR-DESKUNDIGE M/V 5.03.2013 Als animator-deskundige organiseer en begeleid je individuele en groepsactiviteiten zodat de kwaliteit van het wonen en leven van onze bewoners

Nadere informatie

VACATURE TEAMVERANTWOORDELIJKE SCHOONMAAK en LOGISTIEK M/V

VACATURE TEAMVERANTWOORDELIJKE SCHOONMAAK en LOGISTIEK M/V Rekrutering & Selectie VACATURE TEAMVERANTWOORDELIJKE SCHOONMAAK en LOGISTIEK M/V 28.1.2015 Als teamverantwoordelijke Schoonmaak en Logistiek sta je in voor de hygiëne en netheid, het wasgebeuren, het

Nadere informatie

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V Rekrutering & Selectie VAATURE MAATSHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V 2.12.2015 Als maatschappelijk werker Thuiszorg geef je leiding aan, coach en coördineer je een team van 25 à 30 medewerkers in de Poetsdienst

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE AANKOOP

VACATURE DESKUNDIGE AANKOOP Wie wordt je werkgever? VAATURE DESKUNDIGE AANKOOP Departement: Facilitaire Diensten Dienst: entrale aankoopdienst Een menswaardig bestaan bieden aan elke Leuvenaar. Daar maakt OMW Leuven elke dag werk

Nadere informatie

VACATURE LOOPBAANCONSULENT

VACATURE LOOPBAANCONSULENT VACATURE LOOPBAANCONSULENT 14.07.2015 Als loopbaanconsulent ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, implementeren, bewaken en bijsturen van de personeelsinstrumenten inzake loopbaan- en ontwikkelingsbeleid

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38)

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38) Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL C1-C3 voltijds (38/38) VOORWAARDEN & INLICHTINGEN Contact: Bram Vandendriessche personeelsdienst, 051 48 00 65, bram.vandendriessche@zonnebeke.be

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Coördinator sport Graad A1-A3 Het stadbestuur van Zottegem gaat voor haar autonoom gemeentebedrijf over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator sport graad A1-A3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

VACATURE COÖRDINATOR CENTRALE INTAKECEL M/V

VACATURE COÖRDINATOR CENTRALE INTAKECEL M/V Rekrutering & Selectie VAATURE OÖRDINATOR ENTRALE INTAKEEL M/V 11.3.2015 De coördinator entrale Intakecel is verantwoordelijk voor de correcte en efficiënte werking van de entrale Intakecel. De entrale

Nadere informatie

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER Graad B1-B3 Voltijds Statutair 14 december 2018 Het OCMW van Sint-Martens-Latem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) Maatschappelijk

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT Deskundige personeel en organisatie Graad B1-B3 voltijds statutair Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van Sint-Martens-Latem

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 Stad Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) omgevingsambtenaar graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van 3 jaar,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 Het OCMW van Bever gaat over tot de aanwerving van een (m/v) maatschappelijk werk(st)er graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een (m/v) wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) communicatieambtenaar

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) afdelingshoofd vrije tijd

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator technische dienst Graad B1-B3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator technische dienst graad B1-B3 voltijdse contractuele functie

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3 INFORMATIEBERICHT Sportleraar Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) sportleraar graad C1-C3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

Oproep tot kandidaten voor de functie van technisch beambte / poetshulp

Oproep tot kandidaten voor de functie van technisch beambte / poetshulp VACATURE Oproep tot kandidaten voor de functie van technisch beambte / poetshulp De hulpverleningszone Oost van Vlaams-Brabant is een recent opgestarte openbare organisatie die 7 gemeentelijke brandweerdiensten

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3 Het gemeentebestuur van Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) deskundige patrimonium en uitbestede werken graad B1-B3

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT BELEIDSMEDEWERKER. Graad A1a-A3a voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT BELEIDSMEDEWERKER. Graad A1a-A3a voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT BELEIDSMEDEWERKER Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van Sint-Martens-Latem gaat over

Nadere informatie

VACATURE THUISZORGCOORDINATOR

VACATURE THUISZORGCOORDINATOR Wie wordt je werkgever? VAATURE THUISZORGOORDINATOR Departement: Thuiszorg Sinds 1 januari 2017 verenigden stad en OMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten van het lokale bestuur in één overkoepelende

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK Inleiding gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van

Nadere informatie

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V VAATURE MAATSHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V 14.07.2015 Als maatschappelijk werker Thuiszorg geef je leiding aan, coach en coördineer je een team van 25 à 30 medewerkers in de Poetsdienst en/of medewerkers

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK Inleiding gaat over tot de aanwerving van een (m/v) assistent-dienstleider

Nadere informatie

Vacature consulent preventie (A1a-A3a)

Vacature consulent preventie (A1a-A3a) Vacature consulent preventie (A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor haar burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten. Om een goede dienstverlening te

Nadere informatie

1. Interne adviesverlening en informatieverstrekking over de interpretatie en de toepassing van de wet- en regelgeving

1. Interne adviesverlening en informatieverstrekking over de interpretatie en de toepassing van de wet- en regelgeving FUNCTIEBENAMING: DIENST: PLAATS IN HET ORGANOGRAM: RANG: SALARISSCHAAL: STAFMEDEWERKER-JURIST sociale dienst rapporteert aan de secretaris Av A1a-A3a A. Hoofddoel van de functie De stafmedewerker-jurist

Nadere informatie

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b)

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening te kunnen

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3 Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator dagverzorgingscentrum, graad B1-B3, voltijdse statutaire functie

Nadere informatie

VACATURE VESTIGINGSVERANTWOORDELIJKE

VACATURE VESTIGINGSVERANTWOORDELIJKE Departement: Kinderopvang Dienst: Kinderdagverblijven VACATURE VESTIGINGSVERANTWOORDELIJKE Wie wordt je werkgever? Sinds 1 januari 2017 verenigden stad en OCMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten

Nadere informatie

Vacature Jurist / rechtshelper A1a-A3a

Vacature Jurist / rechtshelper A1a-A3a Vacature Jurist / rechtshelper A1a-A3a 1 LOKAAL BESTUUR KONTICH Het gemeentebestuur, Autonoom Gemeentebedrijf Kontich en OCMW van Kontich werken samen aan een warme, dynamische en aantrekkelijke leefgemeenschap.

Nadere informatie

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER/CENTRUMMEDEWERKER

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER/CENTRUMMEDEWERKER Wie wordt je werkgever? VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER/CENTRUMMEDEWERKER Je kan als administratief medewerker tewerkgesteld worden binnen de ondersteunende diensten of de sociale dienst van OCMW Leuven

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER LOOPBAAN (B1-B3) (CONTRACTUEEL)

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER LOOPBAAN (B1-B3) (CONTRACTUEEL) SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER LOOPBAAN (B1-B3) (CONTRACTUEEL) BRANDWEERZONE MIDWEST AANWERVINGSPROCEDURE 1. Doel - wat is de unieke bijdrage van deze functie tot de organisatie Instaan voor een kwaliteitsvol

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Samenstelling van een WERVINGSRESERVE van contractuele deeltijdse en voltijdse ADMINISTRATIEVE MEDEWERK(ST)ERS (C1-C3)

INFORMATIEBROCHURE. Samenstelling van een WERVINGSRESERVE van contractuele deeltijdse en voltijdse ADMINISTRATIEVE MEDEWERK(ST)ERS (C1-C3) INFORMATIEBROCHURE Samenstelling van een WERVINGSRESERVE van contractuele deeltijdse en voltijdse ADMINISTRATIEVE MEDEWERK(ST)ERS (C1-C3) De raad voor maatschappelijk welzijn en het college van burgemeester

Nadere informatie

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden: Bundel aanwervingsexamen voor het vaststellen van een wervingsreserve voor 2 jaar Administratieve medewerker C1-C3 voltijds/deeltijds onbepaalde/bepaalde duur/vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

Informatiebrochure. OCMW Merelbeke. Zorgkundige nachtdienst. Selectieprocedure. Voltijds Contractueel C1-C2

Informatiebrochure. OCMW Merelbeke. Zorgkundige nachtdienst. Selectieprocedure. Voltijds Contractueel C1-C2 Informatiebrochure OCMW Merelbeke Selectieprocedure Zorgkundige nachtdienst Voltijds Contractueel C1-C2 Voorstelling OCMW Merelbeke OCMW Merelbeke staat elke dag in voor de zorg en het welzijn voor de

Nadere informatie

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1 C3

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1 C3 ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1 C3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Statuut: VOLTIJDS Salarisschaal: C1-C3 Wijze van invulling: AANWERVING Plaats in het

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Aanleg wervingsreserve

INFORMATIEBERICHT Aanleg wervingsreserve INFORMATIEBERICHT Aanleg wervingsreserve Ergotherapeut zorgcampus Graad B1 - B3 Het OCMW van Zottegem legt een wervingsreserve van 3 jaar aan voor de functie van ergotherapeut (m/v) - graad B1-B3, voltijdse

Nadere informatie

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V Rekrutering & Selectie VAATURE MAATSHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V 18.2.2015 Als maatschappelijk werker Thuiszorg geef je leiding aan, coach en coördineer je een team van 25 à 30 medewerkers in de Poetsdienst

Nadere informatie

Vacature Diensthoofd Technische Dienst

Vacature Diensthoofd Technische Dienst Vacatures Diensthoofd Technische Dienst Aantal beschikbaar: 1 Omschrijving Vacature Diensthoofd Technische Dienst (A1a-A3a + bedrijfswagen) Aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar 1. Wat zijn

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 maand) en 2 x 38/38 + samenstelling wervingsreserve 1 jaar

Nadere informatie

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweerdiensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren en Zele.

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a)

INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a) INFORMATIEBERICHT Coördinator Woonpunt (Graad A1a-A3a) Het gemeentebestuur van Ichtegem gaat over tot de aanwerving van een coördinator Woonpunt - graad A1a-A3a - voltijds contractueel, functie van onbepaalde

Nadere informatie

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Statuut: DEELTIJDS Salarisschaal: D1-D3 Wijze van

Nadere informatie