Via-U. De weg naar succes. Ga bewust jouw unieke weg met de universele kennis van Via-U.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Via-U. De weg naar succes. Ga bewust jouw unieke weg met de universele kennis van Via-U."

Transcriptie

1 Via-U. De weg naar succes. Ga bewust jouw unieke weg met de universele kennis van Via-U.

2 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding... pagina 3 2 Mijn visie... pagina 4 3 Wat is Via-U... pagina 5 4 Theorie U... pagina 6 5 Mijn schat aan inzichten... pagina 7 6 Mijn wijze raad en tips... pagina 8 7 Mijn bonus tip... pagina 9 8 Over mij... pagina 10 9 Via-U Coaching... pagina 11

3 3 1 Inleiding In dit e-book deel ik mijn ervaringen en inzichten met je. Al vele jaren ben ik bewust bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. De weg die ik ga, Via Lusanne, is mijn unieke weg. En toch, op mijn weg ontdekte ik universele aspecten. In wat ik meemaak, blijken anderen zich te herkennen. Wat anderen mij vertellen over zichzelf, daar herken ik ook altijd wel iets van mezelf in. Er is iets dat ons allen verbindt. Het is ons mens-zijn. Gedachten en gevoelens die we hebben, angsten en onzekerheden. Ons zoeken naar... ja, naar wat? Naar antwoorden op onze vragen. Wat is het dat ons voortdrijft? Wat maakt het leven zinvol? Waarom zijn we hier, wat moeten we doen? Wie ben ik? Wat kan ik, wat zijn mijn kwaliteiten? Waar krijg ik energie van? Het zijn vragen die mij al lang bezighouden en waar ik gaandeweg antwoorden op heb gevonden. Met de vragen en antwoorden heb ik al vele mensen verder geholpen in hun ontwikkeling. Dit is wat mij inspireert en voldoening geeft! Ik hoop je met dit e-book verder te helpen op je weg en je te inspireren om op zoek te gaan naar jouw uniekheid. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie. Hartelijke groet, Lusanne

4 4 2 Mijn visie Ik heb me verdiept in filosofie, psychologie, esoterische stromingen en andere wijsheidstradities. Ik heb daardoor inmiddels veel kennis over de ontwikkeling van de mensheid en van de individuele mens. Ik geloof dat we een taak of missie hebben en de talenten om deze te realiseren. We willen iets betekenen voor anderen en bijdragen. Dit alles ligt in ons opgeslagen te wachten op erkenning en waardering. We hebben als ziel een voornemen om in ons leven dingen te leren. Onze ervaringen in onze jeugd en latere leven geven hier blijk van. Deze omstandigheden op de juiste manier leren interpreteren, helpt ons verder in onze ontwikkeling en geeft zin aan ons leven. Ik heb lang gezocht naar antwoorden op mijn vragen. Waarom zijn we hier, wat doe ik hier? Waar komen we vandaan, waar gaan we naartoe? Wat is de zin van het leven? Ik heb gemerkt, als je vragen stelt krijg je antwoorden. Ik heb vele boeken gelezen, ik wilde weten. En begrijpen. Ik volgde cursussen en workshops, deed opleidingen. Ik heb heel wat afgepraat met vrienden en binnen diverse spirituele wijsheidstradities. Ik mediteer al jaren en heb verschillende technieken en methoden geleerd. Ik heb gaandeweg leren vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie. En het belang van stilte geleerd. Ik weet nu dat dat van onschatbare waarde is. Want zo vond ik wat ik zocht. Mezelf.

5 5 3 Wat is Via-U Van Via Lusanne, mijn weg, naar Via-U, de universele weg. Wat ik leerde op mijn weg, is ook relevant voor anderen. Mijn inzichten kunnen jou helpen op jouw weg. Waar staat Via-U voor? Via-U is jouw Unieke pad. Als je je drijfveren volgt, krijg je energie en kom je in de juiste stroom. Dan gebeurt er datgene wat voor jou de bedoeling is. Als je al je kwaliteiten ontwikkelt en inzet, vind je vervulling. Via-U kent Universele aspecten. De weg is niet lineair, hij is vol U-bochten. Eerst moeten we onszelf vinden of opnieuw uitvinden, het lijkt of we in kringetjes draaien. Dit moeten we doorleven. De weg gaat soms door een dal. Als we hierin onze weg zoeken, komen we er sterker en wijzer uit. Het gaat er om dat we leren van onze ervaringen en bewuster worden. Een van de universele aspecten heeft te maken met energie. Als je goed voelt waar energie op zit, waar je blij van wordt, kom je in een flow. Als je die energiestroom volgt, kom je verder. Moeiteloos. Via-U is geïnspireerd door Theorie U. Deze U beschrijft de weg van ontwikkeling, waarbij je oude patronen loslaat en je leert afstemmen op je gevoel en intuïtie. Onderin de U verbind je je met de bron, het grotere veld van weten. Zo vind je je Zelf (je ziel) en je Werk (je levenstaak of missie). Vervolgens zet je, al doende lerend, jouw Werk in de wereld.

6 6 4 Theorie U De ondertitel van het boek Theorie U van Otto Scharmer luidt leiding vanuit de toekomst die zich aandient. Onderliggend uitgangspunt is dat de toekomst in aanleg al aanwezig is. Net als onze talenten en missie of taak. Door anders te kijken en je voelend af te stemmen op de toekomst kun je te weten komen wat je in het heden te doen staat. Dit vraagt om een open geest, open hart en open wil. Daarom is het nodig dat we onze beperkende en vastgeroeste opvattingen, emoties en gedrag loslaten. Het beeld van de U als de weg van ontwikkeling naar die nieuwe toekomst (bron Het proces gaat in wezen om bewust aanwezig leren zijn. Dit is om te beginnen een kwestie van anders kijken en nieuwe mogelijkheden zien. En van voelen en je intuïtie gebruiken. Als het vaststaande is losgelaten en een nieuwe openheid is gevonden, kun je je verbinden met de bron en te weten komen wie je Zelf is en wat je Werk is. Dan laat je het nieuwe op je af komen. Je Werk kan gaandeweg concreter worden, met een visie en intentie, met uitproberen en tenslotte met resultaten die je kunt presenteren.

7 7 5 Mijn schat aan inzichten Het was een weg van loslaten van belemmerende patronen, daardoor ontstond ruimte voor vernieuwing. Het was ook een proces van achter me laten van het oude vertrouwde en me begeven in het onbekende. Ik moest mijn comfort zone verlaten, en dat was bij tijd en wijle behoorlijk onbehaaglijk. De meest bemoedigende boodschap die ik je kan geven is, deze diepgaande transformatie heeft mijn leven verrijkt op manieren die ik nooit had durven dromen. Zo werkt het voor iedereen. Laat het verleden los en je vindt de toekomst die altijd al op je wachtte. Ik dook diep in de oester van het mens-zijn en vond mijn parel. Eigenwaarde. Innerlijke rust. Zingeving. Ik ontdekte onderweg de stappen die je beter wel kunt zetten en wat je beter niet kunt doen om je volle potentieel aan kwaliteiten te ontwikkelen. Graag deel ik mijn schat met je. De weg kent drie magische ingrediënten: Doorbreek je belemmerende patronen en overwin angsten en onzekerheden. Ga iets doen waar je energie van krijgt, probeer uit, ontdek dit door bezig te zijn. Krijg inzicht in je kwaliteiten en talenten en leer al doende wat je toegevoegde waarde is. En drie valkuilen: Te snel willen gaan (echt, alles heeft zijn eigen tijd). Teveel nadenken (luister juist naar je gevoel en intuïtie). Te graag iets willen (laat het zich ontvouwen).

8 8 6 Mijn wijze raad en tips Wat mij enorm heeft geholpen onderweg, is voor jou misschien ook waardevol. Als een van deze tips niet voor je werkt, laat die dan voor wat het is. Ga zelf op zoek, ontdek wat jou inspireert en stimuleert op je pad. Waar het om gaat is dat je niet vast blijft zitten, maar je blijft ontwikkelen. Het doel van het leven is leren van onze ervaringen en bewuster worden. Heel belangrijk is onze mindset. Want wat we denken, bepaalt onze realiteit. Hoe opener je bent, hoe meer mogelijkheden je ziet en kunt verwezenlijken. Daarom geef ik je deze drie tips: Lees bewust boeken, tijdschriften, kijk films, en laat je inspireren. Volg workshops, leer nieuwe dingen en leer nieuwe mensen kennen. Ontwikkel je creativiteit zodat de energie gaat stromen en je in de flow komt. En deze drie wijze raadgevingen: Heb geduld, alles heeft zijn tijd nodig. Vertrouw op het proces en op het leven. Verwacht wonderen! Moed komt voort uit de bereidheid om delen van jezelf achter je te laten; voort te gaan op een onbekend terrein dat zichzelf pas manifesteert als je die stap in deze leegte hebt durven nemen. ~ Otto Scharmer (Theorie U)

9 9 7 Mijn bonus tip En dan last but not least mijn bonus tip: Houd een notitieboekje bij. Koop een mooi schrift of boekje, zo een dat je het gevoel geeft dat je iets bijzonders gaat doen. Dat is ook zo. Schrijf je vragen op en noteer al je ideeën, ingevingen, dromen, citaten van anderen. Je zal zien dat gaandeweg je vragen beantwoord worden. Het is werkelijk een magisch proces. Waarom zou je dit doen? Ik heb zelf in de loop der jaren een paar notitieboekjes volgeschreven. Ik begon zo'n boekje alsof ik aan een reis begon, of een gewijde zoektocht. In het boekje schreef ik enkel ingevingen, citaten en dergelijke die verband hielden met de speciale reden en doel waarom ik het boekje had gekocht en van plan was bij te houden. Mijn vragen gingen over 'wat doe ik hier' en 'welk werk ga ik mijn tweede levenshelft doen'. Onderliggend was de vraag 'wie ben ik'. Gaandeweg ontstonden nieuwe of aanvullende vragen. Die noteerde ik ook in mijn boekje. Ik schreef een vraag op en liet die dan rusten. Ik verwachtte niet meteen antwoord. Ik heb gemerkt dat je een vraag rustig een tijdje kunt laten zijn. Je hoeft er niet steeds aan te denken. Het antwoord komt vanzelf. Soms op onverwachte manieren. Via dromen, ingevingen, dingen die mensen tegen je zeggen of die je leest. Onthoud, je kunt vragen wat je wilt, het is jouw weg en jouw zoektocht. Als je je zoektocht serieus neemt, krijg je ook serieuze resultaten.

10 10 8 Over mij Ik ben Lusanne Hogeweg (1965). Lang was ik op zoek naar verdieping in mijn leven en verbinding met mijn ziel, met nog niet geleefde talenten en werk dat volledig recht doet aan wie ik ben. Ik dook diep in de oester van het mens-zijn en vond mijn parel. Dat gun ik jou ook! Als loopbaancoach help ik al sinds 2003 mensen hun kwaliteiten te ontwikkelen en te ontdekken welk werk bij hen past. In 2013 liep ik vast en ik stopte. Na een periode van herbezinning ging ik naast de coaching andere dingen doen die ik leuk vond en waar ik energie van kreeg. Zoals collages maken en workshops collage maken geven, evenementen organiseren en presenteren, rondetafelgesprekken begeleiden, mensen interviewen en het verhaal opschrijven. Het was een proces van mezelf opnieuw uitvinden en me verbinden met diepere lagen in mezelf. Ik ontdekte meer talenten en het gaf me voldoening ze te kunnen uitleven. Ik ging door angsten en oude pijn heen, doorbrak beperkende patronen en vond eigenwaarde en liefde voor mezelf. Dit gaf innerlijke rust en een gevoel van zin.

11 11 9 Via-U Coaching Via-U Coaching brengt je in contact met de kracht in jezelf. De inhoud van het traject is afhankelijk van waar je staat in je ontwikkeling en wat jouw vraag of doel is voor de coaching. Er is geen vast stramien, wel structuur. Je krijgt opdrachten om je goed voor te bereiden op elk gesprek en maakt na afloop een reflectieverslag. Zo werk je bewust aan jouw ontwikkeling. De gesprekken gaan zo diep als jij wilt en aankunt. Kernthema's in de coaching zijn: Kwaliteiten - welke kwaliteiten en talenten vragen om ontwikkeling zodat je persoonlijk meer in balans komt? Energie - van welk werk krijg je energie en word je blij, wat drijft jou en wat verlang je, doe je de juiste dingen? Biografie en cv - een rode draad kan zichtbaar worden, die een tip van de sluier van de toekomst oplicht. Het mooiste dat ik jou kan bieden is een positieve impuls aan je ontwikkeling. Ik help je jouw unieke weg en jouw parel te vinden. Wil je meer weten over mijn aanbod? Kijk op de website voor informatie over Via-U Coaching - begeleiding bij jouw ontwikkeling - het Profiel Interview dat jouw passies en talenten zichtbaar maakt en de workshops collage maken die je helpen je creativiteit en intuïtie te ontwikkelen. Je kunt je aanmelden voor een gratis kennismaking en daarna bekijken of het jou verder kan helpen op je weg. Bel of mail naar lusanne@vialusanne.nl. Kijk ook op en

Ontwerp voorkant Marjolijn Prins Maguy Design

Ontwerp voorkant Marjolijn Prins Maguy Design Ontwerp voorkant Marjolijn Prins Maguy Design www.maguydesign.nl 2 De boodschap van burn-out Met 3 belangrijke tips om burn-out te voorkomen Inhoudsopgave 1 Wat is burn-out 3 2 Burn-out gaat over balans

Nadere informatie

Burn-out is niet het einde - het is het startpunt voor een nieuw leven.

Burn-out is niet het einde - het is het startpunt voor een nieuw leven. 2 De boodschap van burn-out Met 3 belangrijke tips om burn-out te voorkomen Inhoudsopgave 1 Wat is burn-out 3 2 Burn-out gaat over balans 4 3 Burn-out gaat over energie 5 4 Burn-out gaat over ontwikkeling

Nadere informatie

Werkboek Nieuwjaarsbezinning

Werkboek Nieuwjaarsbezinning Werkboek Nieuwjaarsbezinning Tel je zegeningen over 2017 en voed je verlangen voor 2018 Met de Nieuwjaarsbezinning neem je de tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar het

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Margot Peters Schrijfster: Margot Peters Coverontwerp: Margot Peters ISBN: 9789402141078 Margot Peters,

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

Daarom gaan we: de dingen die ècht gedaan moeten worden uit de weg met onze aandacht van hot naar her wie we werkelijk zijn verschuilen.

Daarom gaan we: de dingen die ècht gedaan moeten worden uit de weg met onze aandacht van hot naar her wie we werkelijk zijn verschuilen. NU FOCUS & FLOW! Leer hoe en stop zelfsabotage Mijn naam is Kirsten Schults en ik ben mindset coach voor missieondernemers. De afgelopen 8 jaar heb ik honderden coaches, therapeuten en andere wereldverbeteraars

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

Emilie Depuydt. Goed gezien. Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent. Witsand Uitgevers

Emilie Depuydt. Goed gezien. Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent. Witsand Uitgevers Goed gezien Emilie Depuydt Goed gezien Stel jezelf zichtbaarder op en word wie je werkelijk bent Witsand Uitgevers Voor Jules en Jeanne, twee grote voorbeelden in zichtbaar zijn. Alle voorbeelden in dit

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

Save the World Inspirerende teksten voor wereldverbeteraars. Anna Maria Bezemer

Save the World Inspirerende teksten voor wereldverbeteraars. Anna Maria Bezemer Save the World Inspirerende teksten voor wereldverbeteraars Anna Maria Bezemer Copyright 2017 Anna Maria Bezemer Uitgegeven door Atomo Advies in Loenen aan de Vecht 2017 www.atomo.nl, www.inspiratiekaartjes.nl

Nadere informatie

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Ik heb sinds 2005 een succesvol bedrijf als coach en trainer voor persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling. Ik werk vanuit mijn hart

Nadere informatie

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH WERKBOEK DE GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH 1 Hartelijk welkom bij De Overvloed Challenge. Ik nodig je uit om alle opdrachten in dit werkboek te maken. Maak aantekeningen en

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven ecourse Moeiteloos leren leidinggeven Leer hoe je met minder moeite en tijd uitmuntende prestaties met je team bereikt 2012 Marjan Haselhoff Ik zou het waarderen als je niets van de inhoud overneemt zonder

Nadere informatie

3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT

3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT 3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT Thea van Bodegraven-Boonstra Maart 2016 Voorwoord Wat kun je verwachten in dit e-book? Als er iemand in jouw gezin last

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Ondernemen vanuit je Ware Zelf

Ondernemen vanuit je Ware Zelf Ondernemen vanuit je Ware Zelf Zielsgelukkig worden door te doen waarvoor je hier bent Copyright 2017 Davidzon Coaching - All Rights Reserved. 1 INHOUD Inleiding 1 De beren op de ondernemersweg 2 Wat door

Nadere informatie

Dagboek. Free your mind. Meditatiedagboek van Dichtbijmediteren.

Dagboek. Free your mind. Meditatiedagboek van Dichtbijmediteren. Free your mind Meditatiedagboek van Dichtbijmediteren Voorwoord Als kind hield ik al een dagboek bij. Ik herinner me een klein boekje met een slotje er op dat ik onder in een la verstopte. Het voelde als

Nadere informatie

Voor Noa Mali Zulueta Acea

Voor Noa Mali Zulueta Acea Voor Noa Mali Zulueta Acea Lichtflits Momenten van inzicht Lichtflits Momenten van inzicht Anniek Oosting Schrijfster: Anniek Oosting Coverontwerp: Anniek Oosting ISBN:9789402123234 Lichtflits/Anniek Oosting/2014

Nadere informatie

Talent Ontwikkel Programma. Kleurrijk ontwikkelprogramma voor Young Professionals

Talent Ontwikkel Programma. Kleurrijk ontwikkelprogramma voor Young Professionals Talent Ontwikkel Programma Kleurrijk ontwikkelprogramma voor Young Professionals Het Talent Ontwikkel Programma van Koffie & Bubbels is een energiek en intensief ontwikkelprogramma voor Young Professionals.

Nadere informatie

TotalBalance Test / Mini-training

TotalBalance Test / Mini-training TotalBalance Test / Mini-training Weet jij al wie je bent en wat je wilt? Ben je op zoek naar een goede balans tussen werk en privé? Of wil je meer energie? De TotalBalance Test geeft je inzicht op welke

Nadere informatie

Over Manifestatie. 'Wensen zijn voorgevoelens van hetgeen je in staat bent daadwerkelijk te realiseren' Goethe

Over Manifestatie. 'Wensen zijn voorgevoelens van hetgeen je in staat bent daadwerkelijk te realiseren' Goethe Over Manifestatie Visies die je voor jezelf hebt, zijn een duidelijke voorbode van wat je voor jezelf kunt creëren. Je mag er van uitgaan dat je precies de juiste talenten in huis hebt en dat je precies

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

stappen naar leven in vrijheid

stappen naar leven in vrijheid VOOR JOUW stappen naar leven in vrijheid Rob van Veenendaal De teksten en thema s in dit boekje komen voort uit mijn werkwijze tijdens de binnen- en buitenlandse retraites & coaching van Strategie voor

Nadere informatie

Training Zelfrealisatie. Brochure

Training Zelfrealisatie. Brochure Training Zelfrealisatie Brochure Training Zelfrealisatie Voorbij persoonlijke ontwikkeling vind je wie je ten diepste bent. Met de Training Zelfrealisatie ontdek je wie je wezenlijk bent. Zodat je geluk,

Nadere informatie

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Voor meer rust en vertrouwen bij hooggevoelige mensen Dank je wel voor het downloaden van mijn E-book voor hooggevoelige mensen. Als je eenmaal ontdekt

Nadere informatie

Luisteren naar de Heilige Geest

Luisteren naar de Heilige Geest Luisteren naar de Heilige Geest Johannes 14:16-17 En Ik zal de Vader bidden en Hij zal u een andere Trooster geven om tot in eeuwigheid bij u te zijn, de Geest der waarheid, die de wereld niet kan ontvangen,

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

3 Vragen Ter Inspiratie

3 Vragen Ter Inspiratie 3 Vragen 3 Ter Inspiratie Ter Inspiratie Bert Tamboer www.berttamboer.com 1 Beste lezer, 3 Vragen Ter Inspiratie Dank je wel dat je mijn cadeautje voor 2017 hebt gedownload. In dit ebook lees je 3 vragen

Nadere informatie

Spiritueel dagboek. Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits

Spiritueel dagboek. Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits Spiritueel dagboek Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits Voorwoord: Een spiritueel dagboek 5 Waarom een spiritueel dagboek? 7 Om bewuster te leven en te handelen Aandachtspunten

Nadere informatie

Waardevolle zorg. is ook JONG!

Waardevolle zorg. is ook JONG! Waardevolle zorg is ook JONG! www.loc.nl 2 Visie LOC-jeugd LOC Jeugd heeft een visie op de zorg. Die heet Waardevolle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt omdat die gaat over dingen die

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

Het. Theatrum. - Informatiebrochure -

Het. Theatrum. - Informatiebrochure - Het Theatrum - Informatiebrochure - Het is niet de vraag hoe we ons verlangen opwekken, maar hoe we het ruimte durven geven. Welkom! Leuk dat je interesse hebt in het Theatrum! In deze brochure vind je

Nadere informatie

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN INHOUD De training is gebaseerd op 7 hoofdonderwerpen. De 7 sleutels tot positieve verandering: 1. Bevorder je positieve emoties 2. Denk positiever 3. Waardeer

Nadere informatie

Inspiratie & Meer. Oefeningen

Inspiratie & Meer. Oefeningen Inspiratie & Meer Oefeningen Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Oefeningen voor het het 2e chakra Oefening 1 Vraag hulp En vergeet niet dat je altijd de Engelen, het Universum

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

Female Leadership Journey. De kracht van de ontmoeting.

Female Leadership Journey. De kracht van de ontmoeting. Female Leadership Journey De kracht van de ontmoeting. De Female Leadership Journey was een fantastische ervaring. Tien dagen op pad in een prachtig land met een groep heel verschillende en prachtige vrouwen.

Nadere informatie

Heling in de nieuwe tijd

Heling in de nieuwe tijd Heling in de nieuwe tijd Op zoek naar jouw ware zelf Zoals we hier bij elkaar zijn, zijn we allemaal lichtwezens. We zijn in ons diepste wezen allemaal al heel. Door het proces van de dualiteit wat we

Nadere informatie

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN EXCLUSIEF PROGRAMMA OVERZICHT 2016 LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! De achtergrond van het programma Jij weet dat

Nadere informatie

T a l e n t v o l L e v e n!

T a l e n t v o l L e v e n! T a l e n t v o l L e v e n! 7 Gamechangers Nicoline Pouwer Zangeres. Entrepreneur. Levensgenieter. Talentvol leven De keuze is aan jou Zeg 'Ja!" tegen jouw talentvolle leven! Lieve talentvolle levensgenieter,

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

Als je bidt, ga dan je binnenkamer in; bid tot je Vader die in het verborgene is. Je Vader, die in het verborgene ziet, zal het je belonen.

Als je bidt, ga dan je binnenkamer in; bid tot je Vader die in het verborgene is. Je Vader, die in het verborgene ziet, zal het je belonen. Als je bidt, ga dan je binnenkamer in; bid tot je Vader die in het verborgene is. Je Vader, die in het verborgene ziet, zal het je belonen. Jezus 52 weken Schrijvend bezinnen op Jezus woorden voor jou

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

Opleiding coaching en procesbegeleiding in organisaties Individuele coaching en basiskennis groepsinterventies in organisaties.

Opleiding coaching en procesbegeleiding in organisaties Individuele coaching en basiskennis groepsinterventies in organisaties. Opleiding coaching en procesbegeleiding in organisaties 2018 Individuele coaching en basiskennis groepsinterventies in organisaties. In organisaties. Een ervaringsgerichte opleiding met de nadruk op organisaties.

Nadere informatie

Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken

Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken Waarom ik met orakelkaarten werk Wat orakelkaarten zijn Wat een reading is Wie er met kaarten kunnen werken 5 stappen om zelf met kaarten te werken Dit is het begin van een nieuwe fase in je leven! Een

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

ã Wijnberger Coaching Wijnberger Coaching Kom in je kracht en Schitter!

ã Wijnberger Coaching Wijnberger Coaching Kom in je kracht en Schitter! Wijnberger Coaching Kom in je kracht en Schitter! Hoe neem jij tijd voor jezelf? Altijd bezig? Weinig tijd voor rust en ontspanning? Wat doe jij om je te ontspannen? Hoe laat jij weer op? Of heb je wel

Nadere informatie

LIEVE JIJ, RIA. Heel veel plezier, succes en geniet! Warme groet,

LIEVE JIJ, RIA. Heel veel plezier, succes en geniet! Warme groet, 1 INHOUDSOPGAVE Introductie... 3 Accepteren... 5 Dankbaar... 6 Zoek je diepste verlangens... 8 Oplaad tijd... 10 Emoties in balans... 11 Spiegelen... 13 Shaken... 14 2 LIEVE JIJ, Thuis komen bij je zelf,

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

Werkboek faith-methode Module 2, Attention ATTENTION. 1 de faith-methode Online Werkboek Module 2, ATTENTION

Werkboek faith-methode Module 2, Attention ATTENTION. 1 de faith-methode Online Werkboek Module 2, ATTENTION ATTENTION 1 de faith-methode Online Werkboek Module 2, ATTENTION Dit is het tweede werkboek de van faith-methode online. Je hebt net het filmpje gezien over aandacht. Waar gaat jouw aandacht eigenlijk

Nadere informatie

Brave decisions. Kiezen vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Van stress naar helderheid.

Brave decisions. Kiezen vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Van stress naar helderheid. Brave decisions Kiezen vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Het FemaleTopTalent programma Brave decisions voor de vrouwelijke professional: met een HBO- of academische

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

Vol Liefde Leven vanuit liefde in de Geest. Ari Schol

Vol Liefde Leven vanuit liefde in de Geest. Ari Schol Vol Liefde Vol Liefde Leven vanuit liefde in de Geest Ari Schol Colofon www.arischol.nl 2016, Tweede druk Oorspronkelijke titel: Omslagontwerp en foto s: Foto auteur: Redactie: Opmaak: Vol Liefde Ari

Nadere informatie

Terug naar AF? is het logische vervolg op Persoonlijke

Terug naar AF? is het logische vervolg op Persoonlijke Proloog Terug naar AF? is het logische vervolg op Persoonlijke kracht als sleutel tot succes en Grensverleggend leiderschap. Nadat ik eerder schreef over de essentie van veranderen, het veranderen van

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

#Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan

#Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan Gezinskaraktercoach gespecialiseerd in de ontwikkelingsfase van 9-jarige kinderen die over veel meer gaat dan 9-jarige kinderen #Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan In dit e-book krijg je van mij

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

Inhoud VOORWOORD 5. OP WEG GAAN Moeizame tocht* 24 Niemand kent de weg 26 Een bloeiende tak 28 Ver van geruchten 30 Bemoediging 32

Inhoud VOORWOORD 5. OP WEG GAAN Moeizame tocht* 24 Niemand kent de weg 26 Een bloeiende tak 28 Ver van geruchten 30 Bemoediging 32 Inhoud VOORWOORD 5 DE OORSPRONG Eeuwig Aanwezige* 8 De oorsprong* 10 De Bron 12 Mens in wording* 14 De dag begint grijs 16 Waar dan ook 18 Bloei 20 Vruchtbaar leven 22 OP WEG GAAN Moeizame tocht* 24 Niemand

Nadere informatie

In 3 stappen naar meer regie in werk en leven. - Vera Winkel -

In 3 stappen naar meer regie in werk en leven. - Vera Winkel - In 3 stappen naar meer regie in werk en leven - Vera Winkel - Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 Ik wil... pagina 4 Waarom kan ik jou helpen? pagina 5 Stap 1 - Luister pagina 6 Stap 2 - Lach pagina 9 Stap

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge WAARDE MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek

Nadere informatie

Module 5 Heel je relatie met geld

Module 5 Heel je relatie met geld Module 5 Heel je relatie met geld Inleiding In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen erg weinig (te weinig!).

Nadere informatie

leven leren delen Learning Community

leven leren delen Learning Community leven leren delen Learning Community Het ultieme doel is vernieuwing van levens Pijn & passie Als we op een trainingsweekend van Navigators LEF rondkijken, zien we jeugdleiders uit allerlei kerken en organisaties

Nadere informatie

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid.

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. Januari Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. (Hoog) gevoelig zijn krijgt in deze tijd steeds meer ruimte en bekendheid, dat is fijn. Een generatie geleden was het niet wenselijk om gevoelig

Nadere informatie

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK Succesvol zijn wie je bent Monique Dekker, juni 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 Waarom dit e-book?... 2 Wie ben ik?... 2 2. Weet wie je bent en waar je voor staat....

Nadere informatie

Keuzespecialist voor #workingmoms (35+) die meer voldoening in hun leven willen

Keuzespecialist voor #workingmoms (35+) die meer voldoening in hun leven willen In dit e-book krijg je van mij de meest effectieve en onderschatte tool die onmisbaar is in de voorspoedige ontwikkeling van ieder kind, mens en professional en ik geef je 3 redenen waarom dat zo is. Ik

Nadere informatie

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN Het doel van het drie weken plan van Follow the Honey is een dagelijkse gewoonte op te bouwen van naar binnen gaan, met je aandacht bij Jezelf zijn*. Binnen is bij je hart,

Nadere informatie

Hieronder ga ik in op de 5 barrières, in 2 stappen:

Hieronder ga ik in op de 5 barrières, in 2 stappen: 5 Barrières Die De Verbinding Met Je Gids In De Weg Kunnen Staan Er zijn vijf belangrijke barrières die je kunnen belemmeren om verbinding met je gids te maken: 1. Gebrek aan geloof (bijv. je geloof in

Nadere informatie

Oefening: Innerlijke stemmen Tijd: 30 minuten

Oefening: Innerlijke stemmen Tijd: 30 minuten Oefening: Innerlijke stemmen Tijd: 30 minuten Intro Sta je wel eens stil bij al de innerlijke stemmen die je in je hoofd hoort? Vaak hoor je ze op een wat strenge, zeurderige of klagende toon. Ze zijn

Nadere informatie

Samengesteld door: Willemijn Lau. Deel 1:

Samengesteld door: Willemijn Lau. Deel 1: Gratis workshop Samengesteld door: Willemijn Lau Deel 1: Hoe je met een ondernemende houding je zwakke positie op de arbeidsmarkt transformeert naar een krachtige en gemakkelijker het werk realiseert dat

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2010

Nieuwsbrief Januari 2010 DE ROBIJN Nieuwsbrief Januari 2010 Een gelukkig nieuw jaar. Ik wens iedereen een heel creatief, daadkrachtig en energierijk 2010 toe. Deze kwaliteiten zullen je helpen om het nieuwe jaar dat voor je ligt

Nadere informatie

Module 3. Aanleren. Tekstboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar.

Module 3. Aanleren. Tekstboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar. Module 3. Aanleren. Dag 18. Je nieuwe geest neurologisch. Zoals je gisteren al las gaan we de komende 11 dagen de energie van je nieuwe geest opbouwen. Gisteren ben je hiermee begonnen door de emotionele

Nadere informatie

Stap 2: Visualiseer... 6 Opdracht 2: Hoe ziet mijn leven eruit als ik mijn droom heb gerealiseerd?... 6 Extra tip: Maak een moodboard...

Stap 2: Visualiseer... 6 Opdracht 2: Hoe ziet mijn leven eruit als ik mijn droom heb gerealiseerd?... 6 Extra tip: Maak een moodboard... Inhoudsopgave Dromen, daar heb ik geen tijd voor!... 3 Hoe dromen mijn leven heeft beïnvloed... 4 Stap 1: Maak contact met je dromen... 5 Opdracht 1: Hoe ga ik meer contact maken met mijn dromen?... 5

Nadere informatie

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Inleiding Wat zijn overtuigingen eigenlijk? De meest eenvoudige omschrijving die voor mij werkt is: een overtuiging is een gedachte die vaak gedacht is en daardoor

Nadere informatie

E-book Coachpraktijk Irene Bex

E-book Coachpraktijk Irene Bex E-book Coachpraktijk Irene Bex In dit e-book krijg je een vier tips die onmisbaar zijn de om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Mijn naam is Irene Bex en ik ben stresscoach, NLP coach en trainer.

Nadere informatie

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART.

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART. Centrum Bergkristal A.A. Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen 06-25312186 Overzicht November 7-11; Jouw manifestatiekracht; jezelf sterker neerzetten en manifesteren met behulp van positieve psychologie

Nadere informatie

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag.

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag. Lieve dame, Wat fijn dat ik je deze brochure mocht toesturen. Het zegt me dat je graag inzicht zou willen krijgen in wie je bent. Dat je in balans wil komen. En dat je er klaar voor bent om dit te gaan

Nadere informatie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Leer authentiek bloggen en trek meer klanten aan Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Backhuijs Communicatie 1 Les 2: Onderwerpen Les

Nadere informatie

Zo ga je aan de slag met: Mijn verhaal

Zo ga je aan de slag met: Mijn verhaal Zo ga je aan de slag met: Mijn verhaal Mijn verhaal In deze tijd wordt de persoon als geheel met zijn talenten en intrinsieke motivatie steeds belangrijker. Door hun verhaal te schrijven ontdekken mensen

Nadere informatie

In 7 stappen terug in je kracht na een Relatie breuk!

In 7 stappen terug in je kracht na een Relatie breuk! E-Book wordt aangeboden door CatharinaSmeding.com! In 7 stappen terug in je kracht na een Relatie breuk! Catharina Smeding Tip: print dit e-book uit voor optimaal resultaat! Let op! Je mag niets aan dit

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 9 Mijn reis 13 Hoe gebruik je dit boek? 18

Inhoud. Inleiding 9 Mijn reis 13 Hoe gebruik je dit boek? 18 Inhoud Inleiding 9 Mijn reis 13 Hoe gebruik je dit boek? 18 Hoofdstuk 1 Dit is het begin 21 1.1 Wie ben ik? 24 1.2 Waar ben ik? 25 1.3 Wat wil ik? 32 1.4 Hartsuitdagingen 37 Hoofdstuk 2 Realiteit 41 2.1

Nadere informatie

Voor mijn angst, die bij me blijft als maanlicht in de duisternis en me altijd naar de magie toe leidt.

Voor mijn angst, die bij me blijft als maanlicht in de duisternis en me altijd naar de magie toe leidt. Voor mijn angst, die bij me blijft als maanlicht in de duisternis en me altijd naar de magie toe leidt. Noot van de auteur 10 1. Hoe angst mijn vriend werd 14 2. Waar komt angst vandaan? 30 3. In een

Nadere informatie

ZET JEZELF IN DE ETALAGE

ZET JEZELF IN DE ETALAGE ZET JEZELF IN DE ETALAGE LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! PROGRAMMA OVERZICHT 2016 INTRO IN LAWAAI MAKEN Zonder opscheppen onder de aandacht

Nadere informatie

Dromen durven doen. Nynke schreef haar eigen verhaal over het wandelcoachtraject. Veel leesplezier!

Dromen durven doen. Nynke schreef haar eigen verhaal over het wandelcoachtraject. Veel leesplezier! Dromen durven doen Het zit Nynke hoog als ze me in september 2016 voor het eerst mailt. Ze schrijft ik loop vast in mijn werk. Ik werk nu bijna 10 jaar op een uitzendbureau. Het voelt niet goed meer. Wat

Nadere informatie

4-daagse leergang EMBODIED LEARNING. Werken met lichaamsbewustzijn voor Leiders van de Toekomst door Paula Kolthoff

4-daagse leergang EMBODIED LEARNING. Werken met lichaamsbewustzijn voor Leiders van de Toekomst door Paula Kolthoff 4-daagse leergang EMBODIED LEARNING Werken met lichaamsbewustzijn voor Leiders van de Toekomst door Paula Kolthoff BEWEEG, BEWEGEN, BEWEGING Als leider, trainer of coach wil je mensen in beweging brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief ZonneZieltjes & Zon voor de Ziel

Nieuwsbrief ZonneZieltjes & Zon voor de Ziel Nieuwsbrief ZonneZieltjes & Zon voor de Ziel Voorjaar 2018 Spring Flowers in the Light of Sun Hallo volgers, vrienden en cliënten. Er staat weer een nieuwsbrief op jouw scherm vol nieuwe activiteiten,

Nadere informatie

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los!

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los! Intuïtiedagboek Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Intuitie next level Pagina 1 I n t r o d u c t i e De komende negen weken ontvang je wekelijks opdrachten en oefeningen die je gaan helpen

Nadere informatie

Werkboek bij e-book Hoe wordt je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens? Hoe word je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens

Werkboek bij e-book Hoe wordt je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens? Hoe word je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens Werkboek bij het e-book Hoe word je een gelukkiger mens met jouw emoties en gevoelens (om te printen en in te vullen!) Tip: het bestand is opgemaakt in A5 (stel je printer in op twee pagina s per vel!).

Nadere informatie

Ga lekker zitten, maak het jezelf gemakkelijk Zet muziek op waar je rustig van wordt en neem de tijd om een paar keer diep in en uit te ademen.

Ga lekker zitten, maak het jezelf gemakkelijk Zet muziek op waar je rustig van wordt en neem de tijd om een paar keer diep in en uit te ademen. ME, MYSELF & I Om te beginnen... Ga lekker zitten, maak het jezelf gemakkelijk Zet muziek op waar je rustig van wordt en neem de tijd om een paar keer diep in en uit te ademen. Pak je opschrijfboekje en

Nadere informatie

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN INHOUD 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN 7 Verdriet uit je hart en verdriet om je zorgen 11 De belangrijkste relatie is die met jezelf 14 In dankbaarheid ligt geluk

Nadere informatie

5 gouden tips voor meer zelfvertrouwen

5 gouden tips voor meer zelfvertrouwen Logo with tekst.pdf 5 gouden tips voor meer zelfvertrouwen Korte intro Deze tips komen uit de mindfullness en coachingopleiding die ik heb gevolgd. Ik heb gekozen voor niet teveel tips, anders wordt het

Nadere informatie

SCHRIJF JE LOOPBAAN. Marianne. Panneman. Schrijf jezelf naar meer plezier en voldoening in werk en leven

SCHRIJF JE LOOPBAAN. Marianne. Panneman. Schrijf jezelf naar meer plezier en voldoening in werk en leven SCHRIJF JE LOOPBAAN Marianne Panneman Schrijf jezelf naar meer plezier en voldoening in werk en leven Door de schrijfoefeningen van Marianne Panneman word ik een ware ontdekkingsreiziger. Ik verken nieuwe

Nadere informatie

Training Persoonlijke Kracht!

Training Persoonlijke Kracht! Training Persoonlijke Kracht! Zet binnen acht weken stevige stappen in je persoonlijke ontwikkeling en leer te werken vanuit jouw persoonlijke kracht! Training Persoonlijke Kracht! Persoonlijk leiderschapsprogramma

Nadere informatie