Lees meer over hun ervaringen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lees meer over hun ervaringen"

Transcriptie

1 Vakantiehuizen verhuren IN DE PRAKTIJK Résidence Château Cazalères Vakantiepark Buiten Bergen Bungalowpark Prins Hendrik Ferienpark Arber MEER DAN 175 RECREATIE ONDERNEMERS GEBRUIKEN HET REFLEX ONLINE RESERVERINGSSYSTEEM Lees meer over hun ervaringen

2 Voorwoord Volledig online Vanaf 2002 hebben wij de ontwikkeling van ons reserveringssysteem en onze organisatie afgestemd op de mogelijkheden die het internet biedt. Momenteel werken meer dan 175 recreatie ondernemers met onze reserveringssoftware. Het is onze missie dat uw medewerkers en gasten altijd en overal online een vakantiehuis kunnen boeken. Reflex Online biedt een compleet en modern online reserveringssysteem voor de recreatiebranche. Met een groeiend aantal gebruikers van inmiddels meer dan 175 verhuurders is de verhuursoftware ReflexHoliday het ideale hulpmiddel voor iedere recreatie ondernemer. Over de grens Reflex Online is een bedrijf met internationale plannen en een zeer ondernemend karakter. Ons team van 9 medewerkers bestaat al jaren uit dezelfde samenstelling en wij hebben door de jaren heen ruime ervaring opgedaan in de reserveringswereld. Wij focussen ons op het doordacht ontwikkelen van standaard reserveringssoftware; de software is breed toepasbaar, eenvoudig in gebruik, goed te onderhouden en we maken gebruik van de modernste technieken. Voor de hosting van onze applicaties maken wij gebruik van Windows Azure, het Cloud platform van Microsoft. Onze uitdagingen Wij zijn ervan overtuigd dat door het internet de prijzen voor online reserveringssystemen verder dalen de komende jaren. Ondanks de voortdurende prijsdaling zullen onze klanten meer eisen stellen aan de functionaliteit van de software. Releases zullen elkaar vaker opvolgen. Wij groeien snel mee met marktontwikkelingen omdat wij werken met één actuele release en een zeer beperkt aantal installaties. Met één druk op de knop worden alle klanten voorzien van de laatste versie. Voor u als recreatie ondernemer biedt het internet de mogelijkheid tot plug and play. Geen installatie en onderhoud. Gewoon inloggen en werken. Dat deze aanpak aansluit op de marktontwikkelingen blijkt uit de forse groei die wij de laatste jaren doormaken. Gebruiksgemak Naast de reguliere uitbreiding in functionaliteit, zal veel aandacht uitgaan naar het gebruiksvriendelijker maken van de software. Het doel is om onze software zo intuïtief te maken, dat onze klanten onze software kunnen gebruiken zonder instructie en handleidingen. Waar ik blij mee ben is dat we een stabiele basis hebben gecreëerd, die ons de ruimte biedt om verder te professionaliseren. Frans de Wit directeur Reflex Online BV

3 Résidence Château Cazalères Leven als een god in Frankrijk Het begon met een mooi huis in Midi-Pyreneeën in Zuid-Frankrijk. Bert Jan ter Maat, actief bestuurslid, voelde zich al snel zeer betrokken bij het succesvol maken van het vakantiepark. Het is een mooie locatie, ruim opgezet en voorzien van alle luxe, dit gun je toch iedereen. Zo is er bijvoorbeeld WIFI beschikbaar en is er een ruim aanbod van handige faciliteiten zoals ons zwembad, animatie, speelplaats, sportieve activiteiten en een restaurant. Kortom Château Cazalères is een uitstekende bestemming voor iedereen die wil genieten van het goede leven in Frankrijk. Iets wat we telkens weer van onze gasten terug krijgen is dat we de luxe bieden van een groot park en de intimiteit van een klein park en daar zijn wij dan ook enorm trots op. Meer dan 130 prachtige vrijstaande vakantiewoningen, een gigantisch zwembad, fit ness met sauna, tennisbanen en prima andere voor zieningen vormen de ingre diënten voor dit bijzondere vakantiepark. Ook Franstalige gasten kunnen online bij ons boeken Inmiddels is château cazalères begonnen met het implementeren van Reflex op de Franstalige site van het park. Zo kunnen onze Franstalige gasten in hun eigen taal online boeken bij ons park, dat is wel zo makkelijk. Ook de Franstalige medewerkers van château cazalères kunnen zo met Reflex uit de voeten. Dat is het mooie van Reflex, het is al voorbereid op het gebruik in meerdere talen. Inzage in de stand van zaken, overal waar je bent Château cazalères heeft een vereniging van eigenaren met een bijbehorend bestuur dat de gang van zaken in het park in Frankrijk vanuit Nederland regelt. Omdat Reflex online via internet werkt kunnen zowel het bestuur als de medewerkers van het park in Frankrijk altijd zien wat de actuele stand van zaken is. Doordat de toegang in Reflex niet aan een plek gebonden is, zolang er maar internet is, zijn alle noodzakelijke gegevens altijd beschikbaar, waar ter wereld je ook bent. Inspelen op veranderingen Met de komst van het internet werden er weer nieuwe dingen mogelijk. Het eerste dat we hebben gedaan was het mogelijk maken voor onze website bezoekers om online een reservering te maken. De volgende stap die we hebben genomen is gebruik maken van Social Media om snel en eenvoudig met potentiële klanten in contact te komen en met oud-bezoekers in contact te blijven. Hiervoor maken we gebruik van internet, , Facebook en Twitter. Dit zijn uitstekende tools om onze bezoekers uitgebreid te informeren. Zo weten onze gasten wat er op het park te doen is. Ze staan open voor tips en door ons ingebrachte ideeën. Bert Jan ter Maat - Bestuurslid Uitstekende wisselwerking Op basis van 3 criteria (modern, online en compleet) zijn we op zoek gegaan naar een passende leverancier. Wij vonden het vooral belangrijk dat zowel de huiseigenaren hier in Nederland, als de medewerkers in Frankrijk, eenvoudig met het reserveringssysteem overweg kunnen. Wij hebben zelf geen IT kennis in huis en wilden gewoon iemand kunnen bellen als er iets aan de hand is. Ook belangrijk voor ons is dat het reserveringssysteem zou draaien op een modern platform, we waren hiervoor een verouderde DOS-omgeving gewend. Naast dat Reflex Online voldeed aan onze belangrijkste wensen gingen zij ook nog eens voor de relatie. Ze leveren dan wel een standaard product, zoals zij dat noemen, maar ze luisteren ook naar hun klanten. Ze staan open voor tips en door ons ingebrachte ideeën. Door goed naar elkaar te luisteren profiteer je van elkaars kennis en kunde en haal je het maximale uit de samenwerking.

4 Vakantiepark Buiten Bergen & touroperator Fijn op Vakantie Fijn op Vakantie Bert Pezij belandde per toeval in de recreatiebranche. Het begon met het kopen van een vakantiewoning. Om verhuurders te vinden voor zijn eigen vakantiehuis heeft Bert Pezij de website fijnopvakantie.nl opgezet. Wat zich al snel ontwikkelde tot een groter portaal voor het verhuren van mooie vakantiehuizen aan de gehele Nederlandse kust. Het was voor hem dan ook een logische stap zich naast de verhuur ook te ontfermen over het beheer en de verhuurservice voor de eigenaren. Verhuuroptimalisatie en professionaliteit Door het uitbreiden van de diensten en groei werd het belangrijk om verder te professionaliseren en uit te kijken naar betere verhuursoftware. Begin 2011 is Fijn op Vakantie gestart met de verhuur en beheer van verschillende vakantieparken. Een mooi voorbeeld is het vakantiepark Buiten Bergen waar lokaal een goed bemande receptie werd opgezet om de dienstverlening voor de gasten en de eigenaren aanzienlijk te verbeteren. Buiten Bergen is een schitterend vakantiepark met 72 zeer moderne vakantiehuizen gelegen in een landelijke, rustige omgeving aan de rand van de Schoorlse duinen. Ook op het gebied van marketing heeft de tijd niet stilgestaan. Waar er in het verleden vooral via print werd geadverteerd, is de marketing nu voornamelijk online via internet. Naast de website krijgt ook Social Media een groeiende rol van betekenis. Het is nu voor de online consument eenvoudig te zien wat je in de omgeving kunt doen, hoe de vakantiehuizen er uit zien en wat de kosten zijn. Deze transparantie is alleen maar goed. Het geeft je als aanbieder de mogelijkheid om je te onderscheiden van anderen. aldus Bert Pezij. Reflex Online: onze partner in online boeken Het maken van reserveringen speelt een cruciale rol voor Fijn op Vakantie. Dat is dan ook de reden dat wij met meerdere partijen hebben gesproken om de juiste partner te vinden. Hierbij hebben wij op een aantal zaken gelet die voor ons erg belangrijk zijn: 1. Voor onze organisatie is het noodzakelijk dat wij altijd en overal beschikken over de actuele informatie van de bezetting van onze vakantiewoningen. Een online reserveringssysteem was hierdoor eigenlijk een harde eis geworden. 2. Daarnaast hebben we op het vakantiepark Buiten Bergen te maken met veel verschillende huiseigenaren. Het was van groot belang dat zij konden inloggen in het reserveringssysteem om de beschikbaarheid in te zien en voor eigen gebruik te kunnen blokkeren. Dit in combinatie met het kunnen afrekenen met onze huiseigenaren. In het verleden was dit altijd een erg complexe en arbeidsintensieve uitdaging. 3. Wij hebben zelf een vrij uitgesproken mening over hoe dingen anders of beter kunnen. Met Reflex Online hebben wij een partner gevonden die graag naar suggesties en ideeën luistert en bij toegevoegde waarde voor alle gebruikers deze ook meeneemt in nieuw releasebeleid. Een grote plus is dat we ons niet meer druk hoeven te maken over het systeembeheer, updates of over het aanschaffen van hardware. Bert Pezij - verhuurder

5 Bungalowpark Prins Hendrik Texel Bungalowpark Prins Hendrik ligt op nauwelijks 50 meter van de Waddenzeedijk. In een uniek stukje Nederland in een oase van ruimte en rust ligt een kleinschalig park met 42 bungalows. Hier geen bruisende badplaatsen, maar een ideale stek voor wie even de sleur en het gejacht van alledag wil ontvluchten, ongeacht het jaargetijde. Op zoek naar het beste reserveringssysteem Omdat we de zaken in 2012 over een andere boeg wilden gooien zijn wij op zoek gegaan naar een nieuw boekingssysteem. Hierbij vonden wij het erg belangrijk dat het door meerdere personen vanaf verschillende plaatsen gebruikt moet kunnen worden. We zitten op Texel en moeten zowel daar als op het vasteland altijd kunnen meekijken. Bungalowpark Prins Hendrik ligt op 50 meter afstand van de Waddenzeedijk. Een uniek stukje Nederland in een oase van ruimte en rust. Hier geen bruisende badplaatsen, maar een ideale plek voor wie even de sleur en het gejacht van alledag wil ontvluchten, ongeacht het jaargetijde. Daarbij is de eenvoud van het online boeken zeer belangrijk. Iemand die een vakantiehuisje bij ons wil boeken moet dit in een paar simpele stapjes kunnen doen. Na een vergelijk van ongeveer 10 verschillende pakketten en leveranciers zijn wij uitgekomen bij Reflex Online. Ervaringen op ons park Na het bekijken van een online presentatie waren wij verkocht. De invoer van het reserveringsprogramma ging prima met steeds snelle antwoorden op onze vragen. Naast de boekingsmodule en het beheer van reserveringen gebruiken wij Reflex ook voor het afrekenen met onze eigenaren. Door het reserveringssysteem ervaren we vooral minder werk en realiseren wij meer boekingen via onze eigen website. Het Gasttevredenheid meten Een hele leuke nieuwe ontwikkeling is het automatisch versturen en verzamelen van gastenreviews. Nu kunnen we zonder handmatige acties een goed beeld krijgen van de ervaringen van onze gasten. Hier komen leuke tips en ideeën uit naar voren. Directe koppeling met Booking.com en Fijn op Vakantie Een aantal van onze bungalows hebben we direct gekoppeld met touroperators als Booking.com en Fijnopvakantie.nl. Dit scheelt ons ontzettend veel tijd in het bijwerken van de beschikbaarheid op diverse plaatsen. Een nieuwe boeking via Booking.com verschijnt gelijk in ons planbord. Andere verhuurders die een reserveringssysteem zoeken zouden wij aanraden om ook met Reflex Online in gesprek te gaan. Aldus Frank Kingma, Eigenaar Prins Hendrik Het programma is handig en zorgt voor minder werk en aantoonbaar meer reserveringen. Bovendien is Reflex een prettige partij om zaken mee te doen. frank kingma - Eigenaar

6 Ferienpark Arber Een sterke come-back Het is alweer meer dan 10 jaar geleden dat het niet zo goed ging met het park. Door gebrekkige investeringen in het park en in de marketing bleven de grote aantallen uit en ging het steeds slechter met het park. Erg jammer zeker als je kijkt naar de ligging. Midden in het skigebied van het Beierse Woud is het ideaal voor zowel winter- als zomervakantie. De grote verandering vond plaats toen in 2011 het park een nieuwe Camping Manager kreeg. Onder de bezielende leiding van Sigfried Riendel is het tij gekeerd en is het park drukker dan ooit. Begin bij de basis Het roer moest 360 om. Dat vergde veel lef en doorzettingsvermogen maar het resultaat mag er dan ook wel zijn. Wanneer je van gasten per jaar naar gasten weet te gaan dan doe je toch iets héél goed. Als je Sigfried vraagt hoe ze dit hebben gedaan antwoordt hij: We zijn bij de basis begonnen en hebben echt aan elk detail aandacht besteed. Niks meer maar vooral niks minder. Dit sfeervolle vakantiepark is het juiste adres voor een onvergetelijke vakantie. Gelegen midden in het beschermde natuurgebied: het Beierse Woud is een verblijf ideaal voor zowel winter- als zomervakantie. Met een breed aanbod van chalets, stacaravans en kampeerplaatsen biedt Ferienpark Arber voor ieder wat wils. Ook van de medewerkers werd veel aanpassing gevraagd. Zoals altijd heeft verandering even tijd nodig maar nu zijn de medewerkers multi-inzetbaar en ligt er meer nadruk op klantgericht denken. Altijd een lach. Het klinkt allemaal vanzelfsprekend maar door de dagelijkse beslommeringen wordt dit wel eens vergeten. Samenwerking Nadat we het park hadden aangepakt was het logisch om samenwerking te zoeken met de lokale bedrijven. Hierdoor hebben we het aantal activiteiten in de omgeving uitgebreid zonder de daarbij horende toestanden. De lokale bedrijven maken hierdoor reclame voor ons en vice versa, een echte win-win situatie. Maak optimaal gebruik van internet Met de komst van het internet is veel veranderd. Je kunt je als bedrijf niet meer permitteren om niet online aanwezig te zijn. De zoektocht van de consument begint online. Dus de website moet een goede indruk geven van wat er te doen is op het park en in de omgeving. Ook moet jouw gast snel zien of en zo ja welke accommodaties beschikbaar zijn en wat het kost wanneer hij wil komen. Al ben jij niet online, je gasten zijn dat zeker wel. Ze delen van alles via Twitter en Facebook met vrienden en bekenden. Wanneer je dus niet snel reageert op een minder positieve ervaring dan kan dat zomaar een eigen leven gaan leiden. Daarom monitoren wij dat en reageren dan ook direct wanneer iemand minder tevreden is. Wij besteden veel aandacht aan online vindbaarheid. Dit doen wij niet zelf maar hebben hiervoor specialisten ingehuurd. Resultaat is dat we steeds vroeger in het jaar al goed vol zitten. Hierdoor gaan we de komende jaren het park uitbreiden. In Reflex Online hebben we een partner gevonden die aan alles voldoet en die feeling heeft met de branche. Sigfried Rindl - Camping Manager

7 Bob van der Plas Sales Manager Reflex Online Het begon allemaal in een café Zoals zo vaak gebeurt, ontstond het idee met de eenvoudige vraag: Zou het niet superhandig zijn als? Zo ook het idee: online reserveren. Het is 2002 als Frans de Wit, directeur van Reflex Online, samen met een vriend in een café zit. Ze willen een tennisbaan reserveren en vragen zich af waarom dit eigenlijk niet online kan. Nadat de eerste gemeenten hun sportzalen en velden met het reserveringssysteem van Reflex vastleggen, ontstaan er ook vragen vanuit andere hoeken. Van sportaccommodaties naar vakantieverblijven Het is juli 2006 wanneer Loek Romeijn, Parkmanager van vakantiepark t Wildrijck de vraag aan ons stelt: Kan ik met jullie oplossing ook online vakantiewoningen reserveren? Samen beginnen we met het op papier zetten van het proces. Het wordt snel duidelijk dat het reserveringsproces van vakantieparken behoorlijk anders is. Zo heb je te maken met het boeken op basis van het aantal nachten in de week, met huiseigenaren en touroperators. Het principe, online reserveren, was dan wel gelijk maar de invulling was compleet anders. Onze grootste kracht is de interactie met onze klanten. De recreatiebranche Toen hebben we de keus gemaakt om een specifieke oplossing te ontwikkelen voor verhuurders en vakantieparken. We wilden de oplossing online, op basis van Software as a Service, aanbieden. Helaas verliep de beginfase iets anders dan verwacht. Waar wij ervan overtuigd waren dat we een geweldig reserveringssysteem hadden gemaakt, was de conservatieve recreatieondernemer er nog niet helemaal klaar voor. Dat had meer te maken met de wijze van aanbieden (online via een licentiemodel) dan met functionaliteit of gebruiksgemak. Vaak kregen we vragen als: Kan ik het niet gewoon kopen? Wat gebeurt er met de klantinformatie? En wat gebeurt er met mijn systeem als jullie ophouden te bestaan? Ondanks goede antwoorden op deze vragen bleef de branche terughoudend. De ommekeer Met het toenemend belang en gebruik van internet zijn steeds meer recreatieondernemers juist het voordeel gaan inzien van een online systeem. Je hoeft geen grote investeringen te doen, ontvangt automatisch nieuwe updates en je bent enorm flexibel doordat je niet bent opgesloten in een complex mammoetpakket. Bovendien hebben wij van veiligheid en privacy een speerpunt gemaakt omdat wij begrijpen dat klantinformatie een erg kostbaar bezit is. En met het groeiende aantal gebruikers was ook onze continuïteit gewaarborgd. Altijd online, gebruikersvriendelijk en betaalbaar Klanten kiezen in eerste instantie voor ons online reserveringssysteem omdat het goed en compleet is. Daarbij is het eenvoudig te gebruiken en onze klanten betalen niet te veel. We kunnen dit doen omdat we het reserveringssysteem als standaard oplossing aanbieden, maar wel met voldoende flexibiliteit per situatie. Klaar voor de toekomst In de afgelopen jaren hebben we een focus gehad op het ontwikkelen van functionaliteit. De volgende stap is zorgen dat de oplossing nog intuïtiever en makkelijker wordt. Ook gaan we ons meer richten op online vindbaarheid, Social media en mobiel gebruik.

8 Online Reserveringssysteem De voordelen in het kort: Geen investeringen nodig in hardware of aanvullende diensten Uw medewerkers en gasten kunnen altijd en overal online reserveren Het inzetten van onze software is eenvoudig en betaalbaar Complete functionaliteit, ook voor huiseigenaren en touroperators Suggesties en ideeën van gebruikers worden gewaardeerd Werken met bewezen en veilige standaard software Een maand lang gratis proberen Bekijk onze online demo Interesse? Reflex Online BV Godfried Bomansstraat WR Culemborg Tel: +31 (0)

Getting Started. Leer over de Reflex Publieke Boekingsmodule

Getting Started. Leer over de Reflex Publieke Boekingsmodule Getting Started Leer over de Reflex Publieke Boekingsmodule Inhoud Inhoud... 2 Welkom bij Reflex... 3 Doel van dit document... 3 Over dit document... 4 Over Reflex... 5 Enkele kenmerken van Reflex... 5

Nadere informatie

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Inleiding Be good & sell it! Goed dat je dit e-book hebt gedownload! Hoe belangrijk is het voor jou om helder te communiceren

Nadere informatie

Werkplekken en vergaderruimtes reserveren in de bibliotheek Adviesdocument

Werkplekken en vergaderruimtes reserveren in de bibliotheek Adviesdocument Werkplekken en vergaderruimtes reserveren in de bibliotheek Adviesdocument Inhoud Inleiding... 3 Geautomatiseerd en online!... 3 SuperSaaS... 3 Configureren SuperSaaS... 3 Ervaringen SuperSaaS bij Bibliotheek

Nadere informatie

SIMPEL RESERVEREN Wilt u meer online boekingen? Tot wel 30% meer online boekingen via Simpel Reserveren! www.simpelreserveren.nl

SIMPEL RESERVEREN Wilt u meer online boekingen? Tot wel 30% meer online boekingen via Simpel Reserveren! www.simpelreserveren.nl SIMPEL RESERVEREN Wilt u meer online boekingen? Tot wel 30% meer online boekingen via Simpel Reserveren! www.simpelreserveren.nl Wat is simpel reserveren.nl? Dat is reserveren in drie simpele stappen!

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

De woningen die wij aanbieden voldoen zoveel mogelijk aan de volgende criteria:

De woningen die wij aanbieden voldoen zoveel mogelijk aan de volgende criteria: 0 Wie is Dutchen? Dutchen is een professionele verhuurorganisatie gespecialiseerd in de verhuur van bijzondere accommodaties in binnen- en buitenland aan veeleisende consumenten. Dit doen wij op basis

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android

Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android Inhoudsopgave HOOFDSTUKKEN 1. Het juiste software pakket kiezen 2. Domeinnaam 2. Hosting 3. Template 4. PSP (Payment Service

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES)

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) 16 TRENDS, TRUCS, TIPS & TOOLS DIE JE VERDER HELPEN JE REPUTATIE MOET JE VOEDEN EN VERDEDIGEN; OF JE DAT NU WILT OF NIET

Nadere informatie

Partneren met een Cloud broker

Partneren met een Cloud broker Partneren met een Cloud broker Vijf redenen om als reseller te partneren met een Cloud broker Introductie Cloud broker, een term die je tegenwoordig vaak voorbij hoort komen. Maar wat is dat nu precies?

Nadere informatie

Beheer en Projecten. www.libertyresorts.nl

Beheer en Projecten. www.libertyresorts.nl Beheer en Projecten www.libertyresorts.nl Liberty Resorts B.V. De Smalle Zijde 18b 3903 LP Veenendaal tel: 0031 (0)318-470 700 www.libertyresorts.nl info@libertyresorts.nl Specialist in verhuur en beheer

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Wat gaan we doen. Online trends Website ontwikkeling Online boeken Zoekmachine optimalisatie

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

verblijfsrecreatie noord-veluwe in beeld

verblijfsrecreatie noord-veluwe in beeld verblijfsrecreatie noord-veluwe in beeld Oldebroek Hattem Elburg Heerde Harderwijk Nunspeet Epe Ermelo Putten vitale vakantieparken op de noord-veluwe De gemeenten op de Noord-Veluwe en de provincie Gelderland

Nadere informatie

PR-team, stand van zaken

PR-team, stand van zaken Beste deelnemer, Ditmaal ontvang je een update van het PR-team. Deze update staat voornamelijk in het teken van de kaartverkoop ten behoeve van ons thuisconcert op 24 mei a.s.. We vragen je deze dan ook

Nadere informatie

Rabobank Cijfers & Trends

Rabobank Cijfers & Trends Vakantiecentra Vakantiecentra hebben als hoofdactiviteit het verstrekken van verblijfsaccommodaties voor een of meerdere overnachtingen. Het gaat hierbij veelal om een recreatief verblijf. Tot de branche

Nadere informatie

Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0

Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0 Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0 Om betere verkoopresultaten te behalen koos Danica voor Microsoft Dynamics CRM 3.0. Vanaf de invoering zijn

Nadere informatie

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit!

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit! Gastvrij internet U maakt de dienst uit! Gastvrijheid, daar draait het om. Dat geldt toch ook voor uw internetdienstverlening? Gastvrij Internet is gebaseerd op het door Wentzo Wireless ontwikkelde concept

Nadere informatie

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit!

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit! Gastvrij internet U maakt de dienst uit! Gastvrijheid, daar draait het om. Dat geldt toch ook voor uw internetdienstverlening? Gastvrij Internet is gebaseerd op het door Wentzo Wireless ontwikkelde concept

Nadere informatie

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Whitepaper Online vindbaarheid Allebedrijvenin augustus 2012 Pagina 1 Een woord vooraf Je hebt een prachtige

Nadere informatie

INNOVATIE / INFORMATIE / INSPIRATIE

INNOVATIE / INFORMATIE / INSPIRATIE DE TRIPLE I VAN VVV NOORDOOST-BRABANT INNOVATIE / INFORMATIE / INSPIRATIE Kijk je even in deze folder? Sluit prima aan bij onze digitale ambities dus wellicht iets voor ons... Triple I Brabant Triple I

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

De kansen van online samenwerken

De kansen van online samenwerken De kansen van online samenwerken Independent Insurances Whitepaper 10/10 10-2015 De kansen van online samenwerken Independent Insurances Whitepaper 10/10 10-2015 INDEPENDENT INSURANCES Introductie De

Nadere informatie

Market Scan introduceert M.T.V.: één Portal voor al uw Management Tools Volmachten!

Market Scan introduceert M.T.V.: één Portal voor al uw Management Tools Volmachten! Market Scan introduceert M.T.V.: één Portal voor al uw Management Tools Volmachten! Eén datawarehouse, één informatieverzamelpunt het is een wens die de markt al langer koestert. Market Scan vervult deze

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling E-Commerce E-Commerce: Snelst groeiende omzet: De omzet via internet groeit spectaculair. Zowel consumenten als bedrijven weten steeds beter hun weg te vinden op internet. Internet biedt veel voordelen:

Nadere informatie

Overstappen naar CCV Shop

Overstappen naar CCV Shop Overstappen naar CCV Shop Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave Changelog 2 3 1. Inleiding 4 2. Maak kennis met CCV Shop 5 3. De voordelen 6

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

Verouderde bungalowparken hebben het moeilijk, verhuurorganisaties richten hun pijlen op nieuwe ontwikkelingen;

Verouderde bungalowparken hebben het moeilijk, verhuurorganisaties richten hun pijlen op nieuwe ontwikkelingen; Vakantiecentra Vakantiecentra hebben als hoofdactiviteit het verstrekken van verblijfsaccommodaties voor een of meerdere overnachtingen. Het gaat hierbij om een recreatief verblijf. Tot de branche behoren

Nadere informatie

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN Camping & Vakantiegids JachthavenDe Meeuw De grote staanplaatsen, de rust en prachtige omgeving! Ruimte voor de hond en leuke contacten met andere kampeerders Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel

Nadere informatie

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom is het grootste tuinpostorderbedrijf in Europa. Verkoop via internet wordt daarbij steeds belangrijker. The Vision Web heeft voor Bakker

Nadere informatie

Start je eigen webwinkel en verleg je ambities. Maak gebruik van talloze mogelijkheden waar je bijzonder weinig voor betaalt. Vanaf 12,95 per maand

Start je eigen webwinkel en verleg je ambities. Maak gebruik van talloze mogelijkheden waar je bijzonder weinig voor betaalt. Vanaf 12,95 per maand Vanaf 12,95 per maand Start je eigen webwinkel en verleg je ambities Maak gebruik van talloze mogelijkheden waar je bijzonder weinig voor betaalt. www.ccvonline.be Welkom bij BiedMeer Powered by Waar e-commerce

Nadere informatie

internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening

internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening Het vergroten van de efficiency is momenteel een belangrijk issue bij corporaties. Digitale dienstverlening is een van

Nadere informatie

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN:

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN: Rendement vanaf dag 1 Pagina 1 van 8 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van perbit 8 bv Alle rechten perbit

Nadere informatie

Ook op uw laatste plekje nog een klant?

Ook op uw laatste plekje nog een klant? Ook op uw laatste plekje nog een klant? We pakten nog net die laatste voorstelling mee! We konden nog last-minute een balletje slaan! op het laatste moment lekker én met een flinke korting uit eten...

Nadere informatie

Handleiding. KERN enquête systemen

Handleiding. KERN enquête systemen Handleiding KERN enquête systemen Versie 1.3-21 januari 2014 Inhoud Inleiding... 3 Lay-out en opmaak van de Enquête... 4 Uitnodiging voor Enquête E-mail... 6 Welkomstpagina... 7 Vragen Groep 1: Medewerkers...

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011 Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook 14 november 2011 Kennismaken Esther Kroes KroesKontrol ons aanbod binnen online communicatie en marketing 1. Werving en selectie 2. Workshops & presentaties

Nadere informatie

Het Mobiele Web Waarom is dit belangrijk voor het mkb en in het bijzonder voor uw bedrijf

Het Mobiele Web Waarom is dit belangrijk voor het mkb en in het bijzonder voor uw bedrijf Het Mobiele Web Waarom is dit belangrijk voor het mkb en in het bijzonder voor uw bedrijf OpJeFoon om uw klanten te bereiken: altijd en overal. Bent u klaar voor het Mobiele Web? Technologie ontwikkelt

Nadere informatie

VVV Deelnameformulier 2014

VVV Deelnameformulier 2014 VVV Deelnameformulier 2014 VVV Zeeland Vakantie IK KIES VOOR: Accommodatiepakket 4B VVV Zeeland Vakantie: Eén vermelding op de website www.vvvzeeland.nl en www.zeelandvakantie.nl onder de betreffende categorie.

Nadere informatie

Innovatieve oplossingen in de zorg

Innovatieve oplossingen in de zorg Innovatieve oplossingen in de zorg Zoekt u E-Health oplossingen die op korte termijn inzetbaar zijn binnen het primaire zorgproces? Of die uw medewerkers ontlasten in de dagelijks registratieverplichtingen?

Nadere informatie

Met alleen een Mijn ben je er niet. mijn. Hoe fijn is het om één van de eersten te zijn?

Met alleen een Mijn ben je er niet. mijn. Hoe fijn is het om één van de eersten te zijn? Met alleen een Mijn ben je er niet. mijn. Hoe fijn is het om één van de eersten te zijn? Wat bespreken we? De historie, waarom en hoe het begon Wat hadden/hebben we Waar bleef het steken Geleerde lessen

Nadere informatie

Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing

Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing Organisatie Werkplek Online is de private cloud oplossing van ApplicationNet

Nadere informatie

GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ

GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ Bent u ondernemer en hebt u hart voor makelaardij? Dan is HouseHunting op zoek naar u! Voor uitbreiding van onze snel groeiende franchiseketen

Nadere informatie

Beter omgaan met YouTube: 5 Tips om jouw YouTube kanaal scherp in beeld te krijgen!

Beter omgaan met YouTube: 5 Tips om jouw YouTube kanaal scherp in beeld te krijgen! Beter omgaan met YouTube: 5 Tips om jouw YouTube kanaal scherp in beeld te krijgen! Inleiding Je kan er simpelweg niet meer omheen. Zodra je een zoekopdracht uitvoert op Google, verschijnen er video thumbnails

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

Handleiding. Social Media Management Software

Handleiding. Social Media Management Software Handleiding Social Media Management Software Wat is het en waarom gebruiken? 3 Hoe aanloggen? 4 Hoe een sociaal netwerk profiel toevoegen? 5 Hoe berichten toevoegen en klaarzetten om uit te voeren? 7 Hoe

Nadere informatie

Livy Professional. De internetmakelaar

Livy Professional. De internetmakelaar De internetmakelaar pagina 2 De internetmakelaar pagina 3 werkt met Yes-co Open, een web based CRM systeem, waarvoor u geen installatie nodig heeft en kan werken vanaf iedere plek. Met Livy heeft u: Inzicht

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice

Nadere informatie

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d Sint Maartenszee Noord-Holland Natuurlijk genieten in Noord-Holla n d Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe In 04 hebben we familiecamping Sint Maartenszee gekocht van de familie

Nadere informatie

COLLECTIEF MUTEREN Versie 1.0

COLLECTIEF MUTEREN Versie 1.0 COLLECTIEF MUTEREN Versie 1.0 Inleiding Faster Forward lanceert Elements Volmacht. Een nieuwe generatie volmacht schade software waar de markt eigenlijk al jaren op wacht. De volmacht module is onderdeel

Nadere informatie

beste online marketing voor jouw kantoor.

beste online marketing voor jouw kantoor. Een review is de beste online marketing voor jouw kantoor. HOGERE OPBRENGSTEN LAGERE KOSTEN POSITIEVE EFFECTEN VOORWOORD INHOUD Je moet grondig je best doen om online goed gevonden te worden. Het internet

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

Een MainportArt Site De optimale keuze voor kunstenaars, fotografen en modellen. versie 1,1 Maart 2013

Een MainportArt Site De optimale keuze voor kunstenaars, fotografen en modellen. versie 1,1 Maart 2013 Een MainportArt Site De optimale keuze voor kunstenaars, fotografen en modellen versie 1,1 Maart 2013 Waarom een MainportArt website? Veel kunstenaars, modellen en fotografen hebben al één of meer websites.

Nadere informatie

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat!

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! Social media en content marketing gaan tegenwoordig hand in hand. Waar Facebook veel gebruikt wordt voor B2C-marketing, is LinkedIn juist meer geschikt

Nadere informatie

Pakketaanbieding de Online oefentherapeut. Pakketaanbieding. De online oefentherapeut

Pakketaanbieding de Online oefentherapeut. Pakketaanbieding. De online oefentherapeut Pakketaanbieding De online oefentherapeut zomer 2015 1 Aanbieding 1. Om maximaal gebruik te maken van de online middelen die beschikbaar zijn tegen een behapbare inzet voor de drukbezette oefentherapeut

Nadere informatie

De nieuwe generatie Toegangsbeheer.

De nieuwe generatie Toegangsbeheer. De nieuwe generatie Toegangsbeheer. Toekomstgericht Toegangsbeheer. Software eigenschappen. Simpel en visueel. Simpel betekent niet basis, het betekent dat het product correct werd ontworpen. Het systeem

Nadere informatie

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v.

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. De naam achter 30 jaar ICT specialisme EQUA gelooft in kennis, focus en specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting in 1984 doen wij daarom

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

Waarom met je bedrijf op Facebook?

Waarom met je bedrijf op Facebook? Waarom met je bedrijf op Facebook? In deze les ga ik er een vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Facebook wilt benutten. Of je dat ook inderdaad écht

Nadere informatie

Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go

Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go Stork lanceerde in 2014 een online leerportal voor zijn medewerkers. Sindsdien kunnen medewerkers zelfstandig opleidingen zoeken en boeken binnen het aanbod

Nadere informatie

Reserveringssysteem voor optimale bezetting van vergaderzalen

Reserveringssysteem voor optimale bezetting van vergaderzalen Reserveringssysteem voor optimale bezetting van vergaderzalen Makkelijk reserveren, ook via mobiele telefoon Geen dubbele boekingen of no-shows Betere bezetting vergaderzalen Meer inzicht en overzicht

Nadere informatie

ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN.

ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN. ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN. In de eerste plaats om in contact te komen met anderen met dezelfde interesses. Twitter is erg geschikt om snel met elkaar van gedachten te

Nadere informatie

Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid.

Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid. Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid. Franchiser worden was voor ons een mooie kans om mee te groeien binnen hun organisatie. Voorwoord

Nadere informatie

Maak uw advertentie zoekmachinevriendelijk

Maak uw advertentie zoekmachinevriendelijk Maak uw advertentie zoekmachinevriendelijk De meeste reizigers vinden uw vakantiehuis, appartement of villa op twee manieren: ze gaan direct naar HomeAway.nl (of een van onze zustersites) of ze maken eerst

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

Zarafa Email en Agenda

Zarafa Email en Agenda Pagina 1 van 6 Zarafa Email en Agenda Altijd en overal kunnen beschikken over je email, een up-to-date agenda en al je contactpersonen? Direct een mailtje terug kunnen sturen? Een nieuwe afspraak kunnen

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

ipad integratie in het onderhoud

ipad integratie in het onderhoud Maximo Comes To You ipad integratie in het onderhoud Door: Marcel Staring 2013 IBM Corporation Agenda 1. Waarom Mobiel Werken? 2. Wat houdt Mobiel Werken in? Praktisch Technisch 3. MAXIMO Mobiel vs. MAXIMO

Nadere informatie

Campagne lancering e-bookplatform

Campagne lancering e-bookplatform Campagne lancering e-bookplatform In opdracht van de Vereniging Openbare Bibliotheken - BNL Update Utrecht, 25 september 2013 Norbert Koopen We willen de bibliotheken een centrale positie in de Nederlandse

Nadere informatie

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE 10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE Is uw website aan vernieuwing toe? Pas deze tips toe en haal meer uit je website De laatste jaren zien we grote veranderingen op het gebied van webdesign.

Nadere informatie

Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! www.travel.builders

Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! www.travel.builders Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! Hoe kunnen we op een moderne manier langer in contact blijven met onze klanten en hen verrassen tijdens de klantenreis? 2 grote kansen voor reisorganisaties

Nadere informatie

Welkom Introductie Netwerk Member programma

Welkom Introductie Netwerk Member programma Welkom Introductie Netwerk Member programma 2014 - november - versie 1 1 DEEL 1 Wie is MOBICROSS? DEEL 2 MOBICROSS doet het anders DEEL 3 Het Netwerk Member programma DEEL 4 Het Netwerk Member Commissie

Nadere informatie

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland 18 december 2012 Social Media Onderzoek MKB Nederland 1. Inleiding Er wordt al jaren veel gesproken en geschreven over social media. Niet alleen in kranten en tijdschriften, maar ook op tv en het internet.

Nadere informatie

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond Recreatietechniek en Infratechniek Boven en onder de grond Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid een stapje meer te doen

Nadere informatie

SHAREPOINT KOPPELEN AAN OUTLOOK

SHAREPOINT KOPPELEN AAN OUTLOOK SHAREPOINT KOPPELEN AAN OUTLOOK Heb je ook te maken met SharePoint? Ja? Dan ben je wellicht ook al verdwaald in dit doolhof? SharePoint is eenmicrosoft-applicatie en gaat steeds meer de bekende Windows-mappen

Nadere informatie

Ideeën en oplossingen voor een gebruikersvriendelijker gebouwbeheersysteem. ir. Joep van der Velden Expertgroep Gebouwautomatisering en Beheer

Ideeën en oplossingen voor een gebruikersvriendelijker gebouwbeheersysteem. ir. Joep van der Velden Expertgroep Gebouwautomatisering en Beheer Ideeën en oplossingen voor een gebruikersvriendelijker gebouwbeheersysteem ir. Joep van der Velden Expertgroep Gebouwautomatisering en Beheer Inhoud Marktontwikkelingen Huidige gebouwbeheersystemen ICT

Nadere informatie

Checklist-maken-perfecte-advertentie. Advertentiekop

Checklist-maken-perfecte-advertentie. Advertentiekop Checklist-maken-perfecte-advertentie Alle buitengewoon goed verkopende HomeAway advertenties hebben een aantal factoren met elkaar gemeen. Hier vind u de handleiding voor het maken van een geweldige advertentie

Nadere informatie

Voor je begint met bloggen

Voor je begint met bloggen Voor je begint met bloggen Gemma Kregting, Adviseur online marketing Corporate Communications & Marketing Voor je begint met bloggen Waarom bloggen? Stap 1: Onderwerp bepalen Stap 2: Wie gaat er bloggen

Nadere informatie

Bijeenkomst ICT & Onderwijs 14-11-2013

Bijeenkomst ICT & Onderwijs 14-11-2013 Bijeenkomst ICT & Onderwijs 14-11-2013 Welkom Waarom deze bijeenkomst? Programma Waarom deze bijeenkomst? Recente technische ontwikkelingen bij Drie-O Ontwikkelingen bij andere organisaties Welke vraagstukken

Nadere informatie

Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,-

Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,- Offline Vakantie Object in departement Ariège omgeving Daumazan-sur-Arize 96.000,- Referentienummer fsnl 402-104 Prijs 96.000,- Constructie Hout skelet bouw Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Uitstekend

Nadere informatie

Een website bouwen. ONDERDEEL VAN www.pep-eboek.nl, De praktische gids voor organisaties die met vrijwilligers werken

Een website bouwen. ONDERDEEL VAN www.pep-eboek.nl, De praktische gids voor organisaties die met vrijwilligers werken Een website bouwen Bijna iedere organisatie heeft tegenwoordig een website. Maak uw website zo laagdrempelig en aantrekkelijk mogelijk en zorg ook voor een goede vindbaarheid. Dat begint al bij de bouw

Nadere informatie

Wél scoren met je webshop Waardevolle Website & Shop Weetjes: Tips en valkuilen

Wél scoren met je webshop Waardevolle Website & Shop Weetjes: Tips en valkuilen Wél scoren met je webshop Waardevolle Website & Shop Weetjes: Tips en valkuilen Ronald Otto ( ) en Peter Kolster ( ) hebben naar aanleiding van hun presentatie dit document geschreven waarin heel puntsgewijs

Nadere informatie

Inhoudsopgave... 1. Introductie... 2 Inloggen Tommybooking... 2 De startpagina... 3 Het reserveringsoverzicht... 4 Aanpassen van kolommen...

Inhoudsopgave... 1. Introductie... 2 Inloggen Tommybooking... 2 De startpagina... 3 Het reserveringsoverzicht... 4 Aanpassen van kolommen... Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Introductie... 2 Inloggen Tommybooking... 2 De startpagina... 3 Het reserveringsoverzicht... 4 Aanpassen van kolommen... 5 Het planbord... 6 Tonen van weken ipv maanden...7

Nadere informatie

Product Eenmalig Maand fee. Website Lite 695,00 19,00. AutoCommerce Lite 95,00 19,00. Totaal investering 790,00 38,00. Pakket voordeel 91,00 9,00

Product Eenmalig Maand fee. Website Lite 695,00 19,00. AutoCommerce Lite 95,00 19,00. Totaal investering 790,00 38,00. Pakket voordeel 91,00 9,00 Autosoft Pakket Aanbiedingen 1. Pakket: Autobedrijf Starters pakket Website + AutoCommerce lite Website Classic + AutoCommerce Basic + CMS Website Élégance + AutoCommerce Pro + Website Élégance + AutoCommerce

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer in een zakelijke brief uw naam verkeerd gespeld wordt, of als u op de werkvloer steeds post ontvangt op naam van uw voorganger.

Nadere informatie

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld Microsoft Dynamics CRM Uw klanten volledig in beeld 2 Microsoft Dynamics CRM Klantbehoud, klanttevredenheid en relatiebeheer zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Ondernemend Nederland is sterk aan het

Nadere informatie

Ga meteen aan de slag! PLUSpakket. handleiding. Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen. 2012 www.wiewathaar.nl

Ga meteen aan de slag! PLUSpakket. handleiding. Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen. 2012 www.wiewathaar.nl Ga meteen aan de slag! PLUSpakket handleiding Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen 2012 www.wiewathaar.nl Review website? 27% Nederlanders vindt reviewsites als WieWatHaar.nl erg nuttig* Steeds

Nadere informatie

Hoezo een bank liken!?

Hoezo een bank liken!? Social Media ING Nederland Hoezo een bank liken!? 15e Docter Lezing Amsterdam Schiphol-Oost 8 april 2013 Frank Jan Risseeuw Manager Social Media Hub ING Nederland 1 Eerst even voorstellen Frank Jan Studie

Nadere informatie

Digitale zelfbeschikking biedt uw burgers controle, overzicht en inzicht

Digitale zelfbeschikking biedt uw burgers controle, overzicht en inzicht Digitale zelfbeschikking biedt uw burgers controle, overzicht en inzicht Alstublieft, een cadeautje van uw gemeente! Maak gebruik van het Nieuwe Internet en geef uw burgers een eigen veilige plek in de

Nadere informatie

Stadgenoot. Online dienstverlening Woningcorporatie Stadgenoot afgestemd op de doelgroep. Involvit 2014. Sirikit Huibers.

Stadgenoot. Online dienstverlening Woningcorporatie Stadgenoot afgestemd op de doelgroep. Involvit 2014. Sirikit Huibers. Online dienstverlening Woningcorporatie Stadgenoot afgestemd op de doelgroep Stadgenoot is één van de grootste woningcorporaties van Nederland en is huisbaas voor zo n 65.000 bewoners in Amsterdam. Stadgenoot

Nadere informatie