S.V. LOOSDUINEN DE BLAUWWITTER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "S.V. LOOSDUINEN DE BLAUWWITTER"

Transcriptie

1 S.V. LOOSDUINEN DE BLAUWWITTER Sluit je aan bij de vrienden van S.V. Loosduinen VRIENDEN VAN Voor maar 50 euro per seizoen kunt u zich al rekenen tot de vriendenkring van S.V. Loosduinen.

2 Als trotse sponsor wenst ING alle spelers, supporters en vrijwilligers een sportief voetbalweekend toe. Oranje is liefde voor voetbal

3 CLUBBLAD VAN S.V. LOOSDUINEN 14/15-nr.16 6 april 2015 verschijnt digitaal ca. 20 keer per jr, per 14 dagen Opgericht: 1 september 1936 KNVB verenigingscode: BB-GW-599 Terrein: Sportpark Madestein, Madesteinweg 17, 2553 EC Den Haag Telefoon clubgebouw: Secretariaat: D. Hartman, Valkenierstraat 9, 2694 BN s-gravenzande Telefoon: / ; secretaris@svloosduinen.nl Homepage: ; Twitter Meer informatie over de vereniging vindt u achterin dit clubblad. Schema coördinator van dienst 11-04: Hans Koningen; 18-04: Arie Molenkamp; 25-04: Andre van Andel; 02-05: Stefan Develing; 09-05: Leo Hartman: 16-05: Edwin van der Heiden; 23-05: Ralph van der Kaa; 30-05: Peter Keyzer. Ruilen in onderling overleg! Uitnodiging Bijzondere Algemene Ledenvergadering, 17 april 2015 Beste leden/ouders en verzorgers van onze jeugdleden, Langs deze weg nodigen wij u graag uit voor de Bijzondere Algemene Ledenvergadering (verder te noemen B.A.L.V.) van vrijdag 17 april 2015, aanvang 20:00 uur in ons clubgebouw. Tijdens deze vergadering wil het hoofdbestuur en in het bijzonder de jeugdcommissie, graag nader ingaan op een aantal ideeën die gedurende de afgelopen periode is uitgewerkt. Deze ideeën geven verder vorm en inhoud aan het eerder geformuleerde jeugdbeleidsplan. Met elkaar vinden we dat S.V. Loosduinen die onderscheidende, gezellige familievereniging moet blijven. Daarbij is het belangrijk dat iedereen betrokken is en blijft bij het wel en wee van de vereniging. Om de uitgangspunten van gezelligheid, betrokkenheid en benodigde groei te verwezenlijken, is het nodig een aantal zaken door te ontwikkelen. De belangrijkste zaken zijn daarbij: - Huidige trainersstaf verder ontwikkelen en uitbreiden Zoals bekend wil S.V. Loosduinen bij haar jeugdafdeling voor elk team een eigen trainer. Gelukkig is dat al bij vrijwel elk team gelukt. We zijn erg blij met de bestaande trainersstaf en willen deze groep graag in staat stellen zich als trainer verder te ontwikkelen. Het aanbieden van per persoon passende begeleiding, cursussen of opleidingen hoort daarbij. Om die begeleiding blijvend te kunnen bieden, willen we graag de huidige technische coördinatie als volgt gaan inrichten: een hoofd jeugdopleidingen, een hoofdtrainer voor de bovenbouw en een hoofdtrainer voor de onderbouw. Na verloop van tijd bestaat de mogelijkheid dat dit verder wordt uitgebreid met een hoofdtrainer voor de middenbouw.

4 - Spelers en ouders nog meer betrekken bij uiteenlopende verenigingszaken Betrokkenheid is een wezenlijk onderdeel van gezelligheid. S.V. Loosduinen kan trots zijn op het grote aantal vrijwilligers dat wekelijks zorg draagt voor een optimale sportbeleving voor o.a. onze jeugdleden. Om deze pool van vrijwilligers te onderhouden en daar waar nodig uit te breiden, is het noodzakelijk om ouders van (nieuwe) leden te wijzen op de mogelijkheden om te helpen en op de verwachting van de vereniging dat men ook daadwerkelijk bijdraagt. We kijken naar mogelijkheden om het vrijwilligerswerk beter te organiseren zodat meer mensen meehelpen maar ook iedereen makkelijker een passende bijdrage kan leveren. Daarnaast zal bij nieuwe jeugdleden een oudergesprek worden gevoerd, waarbij geïnventariseerd gaat worden op welke vlakken (denk aan bijvoorbeeld: leider, grensrechter, scheidsrechter, barmedewerker etc.) de vereniging kan rekenen op de nieuwe ouders. De vrijblijvendheid hierbij zal verdwijnen en plaatsmaken voor een meer verplicht karakter: iedereen telt mee, iedereen werkt mee om de vereniging te helpen! Op het sportieve vlak willen we graag oudere jeugdleden en senioren stimuleren om clubscheidsrechter te worden. Ook hier zal begeleiding en cursus vanuit de vereniging worden aangeboden. Naast het door ontwikkelen van de huidige trainersstaf, het aantrekken van meer trainers, het aanstellen van extra hoofdtrainers en daarbij het aanbieden van diverse cursussen en begeleiding, richt het jeugdbestuur zijn pijlen ook nog op zaken als: het organiseren van een top familietoernooi voor de jeugdleden d.m.v. een professioneel dagprogramma, wedstrijdbezoek aan ADO Den Haag met goed georganiseerd vervoer met bussen, voetbalkampen, toernooien, verenigingsactiviteiten, ledenwerving en de huur van sportzaal en/of kunstgrasveld tijdens de wintermaanden in de buurt, om aan de genoemde doelstellingen te gaan voldoen. Bovenstaande zaken zijn niet alleen noodzakelijk, nuttig en goed voor de vereniging maar kosten ook geld. Meer geld dan er tot op heden beschikbaar is voor de jeugd. Bij elkaar genomen is dit voor het hoofdbestuur en de jeugdcommissie reden om een contributieverhoging voor te stellen. Het gehele onderliggende plan wordt gepresenteerd op de B.A.L.V. en tevens zal een voorstel voor contributieverhoging ter goedkeuring aan de B.A.L.V. van 17 april 2015 worden voorgelegd. Wij rekenen graag op uw komst! Met vriendelijke groet, Namens het bestuur van S.V. Loosduinen, Dick Hartman (secretaris) SPORTIVITEIT, PLEZIER EN RESPECT Wat doe jij om voetbal leuk te houden? Op de volgende pagina treft u meer informatie aan over de artikelen uit onze Statuten, die betrekking hebben op deze vergadering.

5 Volgens onze Statuten hebben toegang tot de vergadering: Artikel 17 - Toegang en besluitvorming algemene vergadering 1. a. Ieder lid heeft toegang tot de algemene vergadering. b. Leden, die geschorst zijn, hebben geen stemrecht en geen toegang tot de algemene vergadering. c. In afwijking van het onder b bepaalde heeft een geschorst lid slechts het recht op toegang tot de algemene vergadering om daarin voor zijn verdediging het woord te voeren, als in overeenstemming met het bepaalde in artikel 6 en 7 van deze statuten, diens beroep tegen een aan hem opgelegde straf wordt behandeld. 2. Aan de discussie kan alleen worden deelgenomen door de leden, ereleden en leden van verdienste. 3. Alle leden, ereleden en leden van verdienste hebben stemrecht. Leden tot 18 jaar brengen in deze vergadering bij stemmingen één stem uit. Leden van 18 jaar en ouder hebben bij stemmingen drie stemmen. Leden jonger dan 16 jaar kunnen zich zonder het geven van een schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door één wettelijke vertegenwoordiger, deze kan niet meer dan één kind vertegenwoordigen. 4. Ieder lid is bevoegd zijn stem te doen uitbrengen door een schriftelijk gemachtigd ander lid van 18 jaar en ouder. De gemachtigde kan echter in totaal niet meer dan twee stemmen uitbrengen. 5. Het stemrecht over besluiten, waarbij de vereniging aan bepaalde personen, anders dan in hun hoedanigheid van lid, rechten toekent of verplichtingen kwijtscheldt, wordt aan die personen en aan hun echtgenoot en bloedverwanten in de rechte lijn ontzegd. 6. Een eenstemmig besluit van alle leden, ook al zijn deze niet in een vergadering bijeen, heeft, mits met voorkennis van het bestuur genomen, dezelfde kracht als een besluit van de algemene vergadering. 7. Stemming over zaken geschiedt mondeling, over personen schriftelijk. 8. Over alle voorstellen zaken betreffende wordt, voor zover de statuten niet anders bepalen, beslist bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij het staken van de stemmen wordt het voorstel geacht te zijn verworpen. 9. Bij stemming over personen is degene benoemd, die de meerderheid van de uitgebrachte stemmen op zich heeft verenigd. Indien niemand die meerderheid heeft verkregen, wordt een tweede stemming gehouden tussen de personen, die het hoogste aantal van de uitgebrachte stemmen hebben verkregen en is hij benoemd, die bij die tweede stemming de meerderheid van de uitgebrachte stemmen op zich heeft verenigd. Indien bij die tweede stemming de stemmen staken, beslist het lot. 10. a. Ongeldige stemmen zijn stemmen die: - blanco uitgebracht zijn; - op enigerlei wijze ondertekend zijn; - iets anders aanduiden dan in stemming is gebracht; of - andere namen bevatten dan die van de personen over wie wordt gestemd. b. Ongeldige stemmen blijven bij de vaststelling van een gekwalificeerde meerderheid waar vereist volgens de statuten, buiten beschouwing.

6 Op en langs de velden Naast de reguliere wedstrijden gebeurde er weer veel de laatste weken bij S.V. Loosduinen. Zo zorgde een kapotte kassa voor veel ongemak. Gelukkig was snel een nieuwe kassa aangeschaft die het afgelopen weekeinde prima werkte! Een weekeinde dat vol zat met toernooien. Met dank aan Koos Kornaat, met de hulp van ook veel vrijwilligers, mogen we spreken van geslaagde thuistoernooien. De komende weken staan er nog een aantal op het programma, zie hiervoor de toernooiagenda! Komende maandagavond gaan liefst dertien vrijwilligers van S.V. Loosduinen de IVA (Instructie Verantwoordelijk Alcoholgebruik) volgen bij onze buurman Oranjeplein-Postduiven. Een goede zaak zeker met het oog op de lopende BOB campagne. Voorbereidingen voor de Bijzondere Algemene Ledenvergadering zijn gaande. Vrijdag 17 april a.s. worden veel ouders/verzorgers van jeugdleden, maar ook spelende en niet-spelend en leden, verwacht in ons clubgebouw. Wij horen graag ook uw stem en mening over de voorstellen en de ideeën die het bestuur, samen met onze jeugdafdeling heeft voor de toekomst van ook uw vereniging. De uitnodiging voor deze avond staat sinds vrijdag op onze website en staat ook voor in dit clubblad. Ook een mailbericht over deze vergadering is afgelopen vrijdag uitgegaan naar alle leden. Helaas blijken niet alle adressen juist of geheel onbekend te zijn in onze administratie! Geen mail ontvangen, dan graag een berichtje naar: Voorbereidingen zijn ook gaande voor de jeugdkampen, 2-4 mei, en onze Familiedag op zaterdag 30 mei Maar ook voor het nieuwe seizoen zijn wij al bezig. Aan de invulling van het technisch plaatje wordt hard gewerkt bij jong en oud. Sportief gezien ook veel nieuws. Komende donderdagavond is er een bijeenkomst van WandelFit in ons clubgebouw. Hierover leest u elders ook meer in dit clubblad. En op de velden is ons eerste elftal nog steeds in de strijd om een plaats in de nacompetitie, ondanks dat slechts één punt uit de laatste drie wedstrijden werd binnengehaald. Daardoor wordt deze opgave steeds moeilijker. Winst, om te beginnen a.s. zaterdag tegen VV Maasdijk, een elftal waartegen nog wel iets is goed te maken gezien de resultaten van de laatste twee ontmoetingen, is vereist voor een mogelijk toetje, de doelstelling voor dit seizoen, te beginnen op zaterdag 16 mei?? Op een zonnig(?) Madestein bent u komende zaterdag van harte welkom om het (gehavende) elftal te ondersteunen in deze strijd. Tenslotte zijn er ook nog een aantal verkiezingen gaande voor onze vrijwilligers. Stemmen kunt u hiervoor op onze website! DOEN, want het kan de vereniging veel geld opleveren! Ziekenboeg Ruud Kornaat en Jori Campfens zijn kortgeleden onder het mes gegaan voor respectievelijk een enkel - en knieoperatie. Zij herstellen nu verder thuis. Ruud vreest niet meer te kunnen spelen, maar blijven hopen. Jori hoopt snel zijn taken bij het tweede elftal (medische begeleiding) weer op te kunnen pakken. Allebei veel sterkte en een spoedig herstel toegewenst. Richard van t Veer is medio februari getroffen door een (licht) hersen infarct. Na vijf dagen ziekenhuis was hij weer thuis. Na veel onderzoeken herstelt hij gelukkig weer. Echter zijn seizoen is voorbij. Richard ook jij veel sterkte en een spoedig herstel toegewenst. KNVB schorsing K. van Dijk, een wedstrijd (5 e registratie) ingaande 7 april 2015.

7 Met een goed advies de mooiste tuin! Alles voor uw tuin: Gereedschappen, planten zaden, meststoffen enz. Tuinaanleg en onderhoud. Planten uit eigen kwekerij, dus stukken voordeliger. Loosduinse Hoofdstraat 875 (hoek Ockenburghstraat) Telefoon Vrijdag en donderdag geopend tot uur

8

9 Verenigingsagenda S.V. Loosduinen 7 april 2015: Voorbereidingsbijeenkomst BALV 9 april 2015: Jeugdbestuursvergadering, 21:00 uur 9 april 2015: Informatiebijeenkomst Wandel Fit, 20:00 uur 10 april 2015: Klaverjassen 16 april 2015: Bestuursvergadering 17 april 2015: Bijzondere Ledenvergadering 23 april 2015: AC meeting Familiedag 24 april 2015: Bedrijventoernooi 24 april 2015: Trainingsavond voor jeugdtrainers 1 mei 2015: Netwerkbijeenkomst Gemeente Den Haag en KNVB bij TAC mei 2015: Jeugdkampen E+ F en C-D jeugd 8 mei 2015: Klaverjassen 13 mei 2015: Thuistoernooien Mini F1 (8-8) 14 mei 2015: Thuistoernooi B1, C1 en D1 21 mei 2015: Jeugdbestuursvergadering 23 mei 2015: Thuistoernooien C2 en MiniF2 (8-8) 25 mei 2015: Thuistoernooien E1, E2, F1 en F2 28 mei 2015: Bestuursvergadering 29 mei 2015: Losdun Open Darts 30 mei 2015: Familiedag juni 2015: Sluiting velden 1, 2 en 3 1, 2, 3 en 4 juni 2015: Avond vierdaagse vanaf S.V. Loosduinen 22 juni 2015: Madesteinoverleg bij S.V. Loosduinen 25 juni 2015: Jeugdbestuursvergadering 25 juni 2015: Sponsorcommissie 2 juli 2015: Bestuursvergadering 29 augustus 2015: Lagere seniorentoernooi Opgaven via secretaris@svloosduinen.nl Verjaardagen Leon van Vliet David Koopmans Hans van Broeckhuijsen, Ronald de Bruyn, Nick Dorr, Raymond Hulssegge, Bas Ruwaard en Ronald Valkenburg Jean Paul Alleblas Rodger Doedel, Kris Flinterman en Ramses van Rijn Ronald Hoste Frank Coenraad, Charlotte den Heijer, Nico Verbree en Jan Vrieling Ruben Bergman, Edward van Lottum en Danny van Vliet Tristan Green en Oscar Weerman Gijs van deer Meer, Max Roodbol en Lucas Spaninxs Pico van Bree, Alex Steur en Erik Flinterman Andre van Andel, Peter Develing, Maurice Lunenburg en A. Sukhai Dick Beckschebe en Vincent Bovenlander Allen, gefeliciteerd! 8-apr 10-apr 12-apr 13-apr 14-apr 18-apr 19-apr 20-apr 21-apr 22-apr 23-apr 24-apr 25-apr

10 De KNVB en gemeente Den Haag zijn in samenwerking het project Sportiviteit & Respect in Den Haag gestart. Met als doel: Meer respect op en rond de velden en plezier in het voetbal. Het terugdringen van excessen en het vitaal laten functioneren van de vereniging. Commissie Waarden & Normen S.V. Loosduinen Opmerkingen en/of vragen kunt u richten aan: Voorzitter: Ralph van der Kaa ralphhendrik@hotmail.com A-selectie: Anton Habes antonhabes@casema.nl, tel Lagere seniorenelftallen: Wibout Boersma: w.boersma@royalhaskoning.com, tel Jeugd: Jolanda Develing rr2407@hotmail.com Ledenadministratie (voor het doorgeven opzeggingen/verhuizingen e.d.) Schriftelijk aan: S.V. Loosduinen, p/a Dick Hartman, Valkenierstraat 9, 2694 BN s-gravenzande of via het adres: secretaris@svloosduinen.nl Lid van S.V. Loosduinen willen worden: 3010: A.A.A. (Anouschka) Tur, Jules Massenethof 25, 2551 XC DEN HAAG, geboren: , telefoon: , KNVB code: QXCV724, Anouschka gaat spelen bij de F-pupillen 3011: J.C.S. (Justin) t Hart, G.J. van Marrewijklaan 129, 2552 JP DEN HAAG, geboren: telefoon: , KNVB code: QWWX41V Justin gaat spelen bij Mini-pupillen Afmelden als lid Om je af te melden als lid, stuur je een mail naar secretaris@svloosduinen.nl of een brief naar de secretaris van onze vereniging. Je afmelding wordt dan op de juiste wijze verwerkt. Een mondelinge opzegging wordt niet geaccepteerd! Opzegging van het lidmaatschap door een lid dient schriftelijk te geschieden vóór 1 juni 2015 bij de secretaris van de vereniging. Verhuizing doorgeven Er zijn leden die doorgeven dat ze verhuisd zijn, maar soms wordt dat ook wel eens vergeten. Hierbij een dringend verzoek om verhuizingen tijdig te melden aan de ledenadministratie en niet mondeling door te geven! SPORTIVITEIT, PLEZIER EN RESPECT

11 FAMILIEDAG FEEST , 0 9, n 80 e r a J Een echte dans-lichtvloer aanwezig Zaterdag 30 mei 2015 Aanvang uur Zonder entreekaart geen toegang op de avond.

12 FAMILIEDAG S.V. LOOSDUINEN 30 MEI 2015 Aanvang uur Naast het 7x7 toernooi wordt het ook een maritieme aangelegenheid met veel hindernissen, veel water en natuurlijk een programma voor de jeugd. S.V. LOOSDUINEN FEESTAVOND UUR Optreden van DJ Rob NieMans Denderend optreden van Marlies de Koning Afterparty met DJ Patrick Zonder entreekaart geen toegang op de avond.

13 Stem op de clubhelden van de amateursport AD draagt sport in de regio een warm hart toe. Van voetbal tot schaatsen en van biljarten tot shorttrack. Daarom organiseert het AD de verkiezing Clubhelden van de Amateursport. Want zonder de energie, passie en liefde van de vrijwilligers kunnen deze sportverenigingen niet bestaan. En deze inzet wil het AD graag belonen. Vertel het AD wie jouw clubheld is! Welke vrijwilliger van S.V. Loosduinen vind jij een echte clubheld? Nomineer deze held via onze website verzamel zoveel mogelijk stemmen en maak kans op ,- voor jouw vereniging. Volgens de site van blijken de volgende leden te zijn genomineerd: - Arie van der Linde; - Dick Hartman; - Peter Develing; - Ronald Hoste Stemperiode van 14 maart 2015 tot en met 26 april 2015 De verkiezing vindt plaats van 14 maart 2015 tot en met 26 april 2015 in iedere Nederlandse gemeente. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Na 26 april worden naast de clubhelden die gemeentewinnaar zijn geworden ook de provinciale winnaars bekend gemaakt. Tijdens de Award Uitreiking ontvangen de provinciale winnaars een Award en maakt een vakjury bekend welke clubheld de landelijke winnaar is. Tijdens de Award Uitreiking ontvangen ook de drie sportverenigingen die hun clubheld op de meest creatieve, ludieke manier in het zonnetje hebben gezet een prachtige Award. Heb je zelf een leuke actie gehouden? Laat het ons weten via vragen@adclubheld.nl

14 Nieuwe middag- en avondcursus Wandel Fit bij S.V. Loosduinen Het is weer zomertijd. Kom uit je luie stoel en ga bewegen. Voor iedereen die vanaf nu meer wil gaan bewegen en lekker wil gaan wandelen in de natuur, starten nieuwe WandelFit-trainingen bij S.V. Loosduinen in Den Haag. WandelFit biedt de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier te gaan wandelen. Deelnemers worden 12 weken lang begeleid door een enthousiaste wandeltrainer. In de laatste afsluitende les organiseren we iets speciaals. Deze keer wordt de cursus afgesloten met een boswandeling onder leiding van en met uitleg door de boswachter van het Zuid Hollands landschap. Na de 12 lessen is het mogelijk om in groepsverband te blijven wandelen bij S.V. Loosduinen. De wandelingen vinden plaats in de mooie natuurgebieden rondom Loosduinen. WandelFit is voor iedereen een goede start Een basisconditie is voor WandelFit niet vereist, maar wordt door deelname aan WandelFit in twaalf weken juist verkregen. WandelFit brengt deelnemers ook in contact met andere beginnende of gevorderde wandelaars die liever in groepsverband wandelen en zorgt ervoor dat ze op een bewuste en ontspannende manier aan hun gezondheid werken. De trainer zorgt dat de deelnemers de techniek onder de knie krijgen en begeleidt ze bij een verantwoorde opbouw van hun conditie. Aanmelding WandelFit De kosten voor deelname aan WandelFit bedragen 40,-. Hiervoor krijg je een informatie avond, gedurende 12 weken één uur wandeltraining en een fit-test aan het begin en aan het eind van de cursus. De cursus wordt afgesloten met een wandeling onder leiding van de boswachter. De informatieavond is op donderdagavond 9 april van tot uur in het clubgebouw van S.V. Loosduinen. We starten, bij voldoende aanmeldingen, met een avond en een middag groep. De avondlessen starten op donderdagavond 16 april van tot uur en de middaglessen op vrijdagmiddag 17 april van tot uur. Voor vragen, meer informatie en inschrijving, kijk achterin dit clubblad en op: Meld je nu aan en geniet direct van de gezonde buitenlucht en verbeter je conditie.

15 Fred Rijnenberg nieuwe trainer S.V. Loosduinen 2 Als opvolger van Ramses van Rijn, die vanaf komende seizoen hoofdtrainer is bij RAS, heeft het bestuur de 59-jarige Fred Rijnenberg gecontracteerd als trainer voor S.V. Loosduinen 2 Fred, geboren op Nieuw Guinea, het voormalige Nederlands Indië, is woonachtig met Sakia in Maassluis, werkt bij de gemeente Rotterdam en zijn zoon Boyd voetbalt in het eerste elftal van Westlandia zaterdag. Fred is begonnen met voetballen bij A.S.W.H. in Hendrik Ido Ambacht. Op 18 jarige leeftijd speelde hij daar al in het eerste elftal, toen spelend in de eerste klasse, nu de hoofdklasse. Daarna stapte hij voor twee jaar over naar VV Heerjansdam. Door een verhuizing naar Maassluis werd zijn volgende vereniging Excelsior Maassluis, spelend toen in dezelfde poule als A.S.W.H. en Heerjansdam. In 1991 werd hij kampioen van de eerste klas met Eric Gudde, als trainer, en nu directeur bij Feyenoord. Als 36 jarige stapte hij nog over naar M.V.V. 27, speelde nog vier jaar in het eerste elftal en stopte toen als voetballer. Via Arwin Verburch (nu trainer bij VDL in Maassluis) stapte hij de trainerswereld in. Hij was trainer bij: CION (Vlaardingen), Victoria 04 B1 (Vlaardingen), S.V.D.P.W (Schiedam), M.V.V. 27 (Maasland), VV Maasdijk en de laatste vijf jaar bij Westlandia zaterdagselectie (Naaldwijk). Met het 2e elftal van Westlandia werd Fred in het seizoen kampioen in de reserve 3e klasse! Via doelman Pieter Blanken, die ook overkomt van Westlandia, is hij in contact gekomen met S.V. Loosduinen. Door het enthousiasme van Aart Blanken (Technische Commissie) en leuke gesprekken met het bestuur, trainers en leden van de selectie besloot hij voor één jaar te tekenen bij S.V. Loosduinen. Ik vind plezier in het voetbal belangrijk, maar verwacht ook dat als het gevraagd wordt spelers met volledige inzet en beleving het veld in gaan. Wij wensen Fred veel succes en plezier toe bij S.V. Loosduinen!

16 Tom Vrieling keert weer terug bij S.V. Loosduinen Vierde klasser S.V. Loosduinen heeft de tweede versterking binnen voor het nieuwe seizoen. Na doelman Pieter Blanken (Westlandia zaterdag) keert ook spits Tom Vrieling na twee seizoenen GDA, eerste klasse zondag, weer terug op het oude nest bij de buurman op Sportpark Madestein. In 2011 maakte de nu 24-jarige Tom ook al de overstap naar de club, waar hij ooit is begonnen als voetballer, S.V. Loosduinen. In het verleden kwam hij ook uit voor de jeugd van DUNO en ADO Den Haag en het inmiddels opgeheven TONEGIDO. De vereniging voert nog gesprekken met andere oud-spelers om terug te keren naar S.V. Loosduinen, maar ook met nieuwe gezichten wordt gesproken voor het nieuwe seizoen. Wordt vervolgd. Tweemaal goud voor Marcus Hilpert op WK Tennis Young-seniors Aangezien S.V. Loosduinen Veteranen 1 geen kans meer heeft op de titel in de 1e klasse Zaterdag, had het team spits Marcus Hilpert vrijaf gegeven voor de thuiswedstrijd tegen PKC 85 VE1. Marcus, van wie bekend is dat hij wel een aardig balletje kan slaan, was daardoor in de gelegenheid om deel te nemen aan het WK Young Seniors in Antalya Turkije. Dit bleek een gouden keuze te zijn, want op de laatste dag van dat WK behaalden Marcus Hilpert met Bart Beks, in zeer onstuimig weer, GOUD bij het herendubbel 40+!! En eerder was Marcus samen met Stephanie Gomperts al WERELDKAMPIOEN mixed-dubbel in de categorie 40+ geworden! Wat een geweldige prestatie en wij zijn zeer trots om deze wereldkampioen in ons elftal te hebben! Gefeliciteerd Marcus!

17 Stem nu op Stefan Develing! Penningmeesters doen onmisbaar werk voor hun sportvereniging, vaak op de achtergrond. Ze zijn De Stille Motor van de club. Penningmeesters worden in het zonnetje gezet met de nationale Bedank je Penningmeester campagne! De Penningmeester van het Jaar wint 2.500,- voor de clubkas, ook zijn er prijzen te winnen zoals een clubfeest en een kassasysteem. De campagne loopt dit jaar tot en met 26 april. Natuurlijk is onze eigen penningmeester Stefan Develing ook genomineerd. Hij is onze stille kracht achter de schermen en verricht erg veel werk om niet alleen de rekeningen te betalen maar vooral om onze vereniging financieel gezond te houden. In de afgelopen jaren heeft Stefan laten zien om niet alleen bekwaam te zijn in deze functie maar door zijn inzet hebben we een gezond financieel huishoudboekje waar we als vereniging trots op mogen zijn. Wij zijn trots op Stefan en daarom vinden wij Stefan de meest geschikte kandidaat om Penningmeester van het Jaar te gaan worden. Doe jij ook mee om Stefan te laten winnen? Breng dan je stem uit op

18 Sponsors wedstrijdbal seizoen: Datum Wedstrijd Balsponsor Uitslag Finale wedstrijd Open dag ZOJOH New Media Inventions Winst ASV A Loosduinen 2 Ammerstol 1/2 ASV Ammerstol 2-2 Lsd wns Competitie S.V. Loosduinen S.V. Loosduinen - Wanica Star Leo Storm schoonmaakbedrijf & Glazenwas S.V. Loosduinen - PGS/Vogel Sennehoeve S.V. Loosduinen - Verburch Schoonmaakbedrijf Elbert Van Stroe S.V. Loosduinen MSV 71 Free-Kick Sport S.V. Loosduinen - Hercules Siem Baarda S.V. Loosduinen - BMT MXM Creatives Software & Apps S.V. Loosduinen HPSV ING Supporter van Amateurvoetbal S.V. Loosduinen - HDV Juwelier Van der Marel S.V. Loosduinen - Te Werve Bert Bakker S.V. Loosduinen - Maasdijk Bolman Cleaning Service S.V. Loosduinen - Vredenburch?? S.V. Loosduinen - RAS Waldorff en Staedler UITSLAGEN: Wedstrijddatum Thuis team Uit team Thuisscore Uitscore ZAAL: Loosduinen 1 Haagse Hout Wateringse Veld GONA 3 Loosduinen Exhes VE2 Loosduinen VE VETERANEN: Loosduinen VE2 HPSV VE1 afgelast SENIOREN: Loosduinen 1 Te Werve Loosduinen 2 GDA 2 b.n.o Scheveningen 4 Loosduinen SVC'08 12 Loosduinen VETERANEN: Loosduinen VE1 PKC '85 VE Voorschoten'97 VE2 Loosduinen VE2 3 1 JEUGD: Loosduinen B1 Semper Altius B Loosduinen B2 HBS B5 2 6

19 Loosduinen C1 HBS C Loosduinen C2 VELO C FC 's-gravenzande D4 Loosduinen D DUNO D3 Loosduinen D Loosduinen D3 LYRA D Loosduinen E1 Quick E SVH/Celeritas E4 Loosduinen E SVH/Celeritas E7 Loosduinen E Loosduinen E4 Scheveningen E RAS E4 Loosduinen E Loosduinen F1 Maasdijk F Loosduinen F2 VCS F Verburch F6 Loosduinen F RAS MP1 Loosduinen MP Die Haghe MP1 Loosduinen MP2 0 0 ZAAL: Loosduinen 1 Wateringse Veld GONA Loosduinen 2 FC ONS Loosduinen VE1 HMSH VE1 5 3 JEUGD: Loosduinen E5 Semper Altius E5 b.n.o SENIOREN: PGS/VOGEL 1 Loosduinen Loosduinen 3 Honselersdijk Loosduinen 4 LYRA VETERANEN: PPSC VE1 Loosduinen VE Loosduinen VE2 Quick Steps VE1 0 3 JEUGD: Honselersdijk C2 Loosduinen C Scheveningen D3 Loosduinen D Loosduinen E1 Semper Altius E Loosduinen F1 GDA F Loosduinen MP2 Hercules MP2 0 0 SPORTIVITEIT, PLEZIER EN RESPECT Wat doe jij om voetbal leuk te houden?

20 PROGRAMMA o.v.b.! Aanv. Verz. Thuis Uit V Scheids. Nr. ZAAL: :00 20:30 Loosduinen 2 SVC'08 2 Zuid SENIOREN: :30 trainer Loosduinen 1 Maasdijk 1 1 M. Pasterkamp :00 trainer Loosduinen 2 LYRA 4 1 F. Kaplan :30 11:30 PGS/VOGEL 3 Loosduinen :00 11:00 Loosduinen 4 Nootdorp 7 3 L. Blanken VETERAN :30 13:30 Loosduinen VE1 Die Haghe VE1 2 NN :30 13:30 Loosduinen VE2 TAC'90 VE3 3 L. Blanken JEUGD: :00 trainer SVH/Celeritas B1 Loosduinen B :30 9:30 FC 's-gravenz.b7 Loosduinen B :00 8:00 Schevening. C4 Loosduinen C :00 trainer Loosduinen D1 Houtwijk sv D1 2 D. Coenraad :30 10:30 Loosduinen D2 Verburch D4 2 D. v.d. Bent :30 7:30 Honselersdijk D4 Loosduinen D :00 9:00 HBS E2 Loosduinen E1 3 NN :00 9:00 Loosduinen E2 Escamp hsv E2 3 A-selectie :00 8:00 Loosduinen E3 Erasmus E3 3 A-selectie :00 8:00 BMT E3 Loosduinen E :30 7:30 Westlandia F2 Loosduinen F :00 8:00 Loosduinen MP1 GSC ESDO MP1 1 Leider ZAAL: :00 19:30 Vitesse Delft VE 3 Loosduinen VE 1 Schil SENIOREN: :00 trainer Loosduinen 2 GDA 2 1 KNVB JEUGD: :00 18:00 Loosduinen C2 Westlandia C6 1 NN :00 17:00 Scheveningen F5 Loosduinen F ZAAL: :00 20:30 Semper Altius 6 Loosduinen 2 Schil

21 SENIOREN: :30 trainer BMT 1 Loosduinen 1 C.J. v.d. Werff :00 trainer Naaldwijk 2 Loosduinen 2 T. v.d. Enshof :30 13:30 Loosduinen 3 Die Haghe 4 1 NN :00 12:00 Oosterheem 7 Loosduinen VETERAN.: :45 12:15 RCL VE1 Loosduinen VE :15 12:45 Voorsch'97 VE3 Loosduinen VE JEUGD: :30 trainer Loosduinen B1 TAC'90 B1 1 L. Blanken :30 11:30 SC Monster B5 Loosduinen B :30 trainer Loosduinen C1 Quick C4 2 L. Blanken :30 10:30 Loosduinen C2 Die Haghe C4 2 SV Loosduin :30 trainer Loosduinen D1 DUNO D2 3 F. Coenraad :30 9:30 Loosduinen D2 SC Monster D4 1 SV Loosduin :00 8:00 Loosduinen D3 VCS D3 1 SV Loosd. VE :30 7:30 KMD E1 Loosduinen E :00 9:00 Loosduinen E2 Haaglandia/W E7 3 A-selectie :00 12:00 Wat. GONA E3 Loosduinen E :30 7:30 FC s-graven. E12 Loosduinen E :00 8:00 Naaldwijk F1 Loosduinen F :00 8:00 Loosduinen F2 Forum Sport F9 3 B-speler :00 8:00 Loosduinen F3 HBS F11 3 B-speler :00 9:00 Die Haghe MP1 Loosduinen MP :00 8:00 Hercules MP1 Loosduinen MP ZAAL: :00 20:30 Loosduinen 1 Semper Altius 6 Zuid. M.J. Weites :00 21:30 Loosduinen 2 Semper Altius 7 Zuid SENIOREN: :00 trainer HVC 10/1 Loosduinen 1 Westland Cup Naald. ZAAL: :00 20:30 Loosduinen VE1 RKDEO VE1 Zuid VELD: :30 trainer Loosduinen 1 Vredenburch 1 1 S. Isri :00 trainer Loosduinen 2 Quintus 2 1 L. Heemskerk Loosduinen 3 VRIJ :00 11:30 Berkel 7 Loosduinen

22 VETERAN.: :30 13:30 Loosduinen VE1 SVC'08 VE1 3 NN :30 13:30 Loosduinen VE2 SEV VE3 2 L. Blanken 9689 JEUGD: :45 trainer Loosduinen B1 SC Monster B3 3 L. Blanken :30 10:30 Scheveningen B3 Loosduinen B :30 trainer VELO C3 Loosduinen C :00 10:00 Loosduinen C2 Wippolder C6 2 SV Loosduinen :15 trainer Loosduinen D1 SC Monster D3 3 F. Coenraad :45 11:45 Loosduinen D2 GDA D5 2 SV Loosduinen :30 9:30 Loosduinen D3 Quick Steps D3 4 W. Heesakkers :00 Hercules E1 Loosduinen E :00 8:00 Loosduinen E2 KMD E3 3 A-selectie :30 Quintus E4 Loosduinen E :00 9:00 Loosduinen E4 HBS E12 3 B-speler :00 Full Speed E6M Loosduinen E :00 Die Haghe F2 Loosduinen F :00 9:00 Loosduinen F2 DWO F8 3 A-selectie :00 8:00 Loosduinen F3 Scheveningen F5 3 B-speler :00 Loosduinen MP1 Hercules MP2 1 Leider :00 Loosduinen MP2 SVH/Celer. MP1 1 Leider Zie: voor mogelijke wedstrijdwijzigingen! Voor de adressen van de complexen zie: De zes van S.V. Loosduinen 1. RESPECT VOOR PERSONEN 2. RESPECT VOOR ZAKEN 3. RUIM JE ROMMEL OP 4. MELD JE AAN ALS VRIJWILLIGER 5. HOUD JE AAN DE REGELS 6. SPREEK ANDEREN AAN

23 Automatisch doorschuiven niet gespeelde duels Met ingang van dit seizoen is binnen het district West II de regeling van kracht dat niet gespeelde wedstrijden automatisch worden doorgeschoven. Het gaat hier om wedstrijden (vanaf zaterdag 11 april aanstaande) die wegens terrein- en weersomstandigen of wegens het niet komen opdagen van de tegenstander geen doorgang vinden. Deze wedstrijden worden automatisch dus zonder verdere vooraankondiging doorgeschoven naar een doordeweekse avond, direct na de betreffende afkeuring in het weekeinde. In West II is deze regeling van toepassing op wedstrijden in de volgende categorieën: alle standaardklassen mannen senioren categorie A reserve mannen senioren (reserve hoofd- tot en met reserve derde klassen) categorie A vrouwen senioren (tot en met de derde klasse) categorie A jeugd (tot en met de eerste klassen) eventueel vastgestelde bekerwedstrijden voor alle categorien en leeftijdsgroepen Alle niet gespeelde wedstrijden worden volgens het onderstaande overzicht automatisch vastgesteld op: dinsdagavond voor het vrouwenvoetbal en het zaterdagvoetbal senioren woensdagavond voor het jeugd- en pupillenvoetbal donderdagavond voor het zondagvoetbal senioren De aanvangstijden zijn automatisch als volgt: Van 13 tot en met 16 april: uur Van 20 april tot en met 1 mei:18.45 uur Van 4 mei tot en met einde seizoen:19.00 uur Uiteraard kan in overleg met de tegenstander van deze aanvangstijd worden afgeweken, indien de thuisspelende vereniging beschikt over een speelveld met een lichtinstallatie. Verenigingen worden dan wel verzocht dit te melden bij de afdeling wedstrijdzaken. Ook kan de wedstrijd worden verplaatst naar een andere avond in dezelfde week. Voorwaarde is dan wel dat ook deze wijziging in overleg met de tegenstander tot stand komt.

24 Van belang om rekening mee te houden bij de nieuwe doorschuifregeling 1. Mocht er al een achterstallige wedstrijd zijn vastgesteld en gaat daarna incidenteel een wedstrijd op zaterdag of zondag niet door, dan heeft de eerder aangekondigde achterstallige wedstrijd voorrang boven de automatisch door te schuiven wedstrijd. 2. Indien een wedstrijd geen doorgang vindt wegens niet opkomen, wordt de wedstrijd ook automatisch doorgeschoven. Daarnaast vind er ook altijd een behandeling plaats door de tuchtcommissie wegens niet spelen door schuld. 3. Het is geen vrijblijvende keuze om wedstrijden van een zaterdag/zondag te verschuiven naar een doordeweekse avond in de week erna. Het is uitsluitend van toepassing indien een speelveld door de consul of scheidsrechter op zaterdag/zondag wordt afgelast. 4. Het is bekend dat er in de maanden april/mei veel andere (vriendschappelijke) wedstrijden worden gespeeld op bovenstaande avonden. Het is van belang te weten dat de automatisch door te schuiven wedstrijden altijd voor gaan op deze vriendschappelijke wedstrijden. Bron: Bob in onze sportkantine De campagne Bob in de sportkantine 2015 is afgelopen maand gestart. En onze club doet mee! Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze leden én bezoekers veilig thuiskomen na een training of wedstrijd. In onze kantine besteden wij hier aandacht aan. De Bob-campagne richt zich op alle bezoekers van sportkantines: van barpersoneel tot sporter en supporter. Gemeenten en politie in Zuid-Holland werken eraan mee. Er zullen de komende tijd bijvoorbeeld vaker alcoholcontroles zijn in de buurt van sportclubs. Spreek elkaar aan, maak Bob-afspraken en breng je sportvrienden veilig naar huis! Winnen wij het feest met de DJ s van 3FM!? Van maart tot eind juni maken we ook kans op een optreden van de DJ s van radio 3FM in onze kantine. Om te winnen moeten we laten zien dat wij Bob beter kennen dan andere sportverenigingen. Natuurlijk gaan we deze uitdaging aan Doe mee met de Bob-quiz! Om eind juni aan de top te staan, moeten we zoveel mogelijk punten verzamelen met de Bob-quiz. Daar hebben we jullie hulp voor nodig. Speel de quiz online via of via de app op Ieder clublid mag 1 keer aan de Bob-quiz meedoen. Elke week wint de deelnemer met de meeste quizpunten ook een megagroot Bob-luchtbed. Weekwinnaars en de top 5 van sportclubs vind je iedere week op Houd Facebook dus in de gaten. En succes met de quiz!

25 Van de Jeugdcommissie Beste ouders en verzorgers van onze jeugdleden, Zoals u misschien wel weet, organiseert S.V. Loosduinen aan het eind van het voetbalseizoen al vele jaren de traditionele Familiedag. Dit jaar vindt dit evenement plaats op 30 mei a.s. De Familiedag is altijd een dag met voor elk wat wils, voor de allerkleinsten tot aan de allergrootsten. Om de Familiedag voor onze jeugdleden nóg aantrekkelijker te maken dan het al was, organiseren we dit jaar De S.V. Loosduinen Tienkamp! Het belooft een dag vol spektakel te worden! Wat te denken van: Outdoor activiteiten als boogschieten, catamaran-kano varen (vallen niet om!), vlot varen en daarna allerlei verschillende survival-activiteiten zoals touwbaan klimmen en balkenbrug bouwen! De S.V. Loosduinen Tienkamp is bedoeld voor alle jeugdleden van de C, D, E en F. Er worden twee programma s gemaakt van elk 1,5 uur: 1,5 uur outdoor activiteiten en 1,5 uur survival-activiteiten. Tussendoor is er tijd voor een welverdiende pauze om elkaar alvast de eerste stoere verhalen te vertellen. Zowel bij de E en de F, als bij de C en de D worden er zes teams gemaakt, dus maximaal twaalf teams in totaal. Bij de verschillende onderdelen zijn vijf professionele instructeurs aanwezig. Daarnaast zorgt S.V. Loosduinen voor voldoende begeleiding per onderdeel. Bij de E en de F zal er ook per team een eigen begeleider zijn. De S.V. Loosduinen Tienkamp vindt plaats op 30 mei tussen en uur! Voor de mini-f wordt een apart luchtkussenprogramma georganiseerd van ongeveer 1,5 uur, onder begeleiding van een professionele instructeur. De A- en B-jeugdleden doen, zoals altijd, mee aan het senioren Familietoernooi voetbal. Noteer alvast 30 mei 2015 in uw agenda, zodat uw zoon of dochter mee kan doen! Met vriendelijke groet, Peter Keyzer, jeugdvoorzitter Zie verder de informatie binnenkort op Jeugdtoernooien Ook staan er weer diverse uit toernooien in de planning. Op verzoek vanuit de jeugdcommissie minder uit toernooien dan vorig jaar. De voorlopige toernooikalender kunt u elders in dit clubblad bekijken. LET OP: deze wordt geregeld aangevuld! Uiteraard worden er ook veel medewerkers gezocht voor de jeugdtoernooien. Voor het fluiten van wedstrijden kunt u zich opgeven bij Linda Blanken (mail naar linniey007@hotmail.com of Davey van der Bent (mail naar dsvanderbent@gmail.com Voor bardiensten kunt u zich opgeven bij Koos Kornaat (mail naar kooskornaat@ziggo.nl Ook voor alle overige vragen omtrent de toernooien kunt u terecht bij Koos Kornaat.

26 VIJFJESSPONSORS voor de jeugd Rick, Dewi en Jim Veteranen 1 Leen Helling Krens ICT beheer Opa Cees Siem Baarda Veteranen 1 Linda Vreugden hil Frank Hartman Clint van 't Veer Arie Weijsenfeld Wout Visscher Thijs Bezemer Veteranen 2 De Molenkam pjes Onze buren Nico Meet Marie José Gerard van Veen Joop van Es Ron Johler en kleinkinderen Djayden en Mike van der Lee Riekelt Thierry De Heesakkertjes André de Bruyn Blok Thom Clasener Gerrit Kanters Peter Develing Arie v.d. Linde JOTEL Richard Hakkaart Elbert van Stroe Extra Mind Taxi NOF Frank H. Dave v.d. Bent Wessel, Koen en Nikki Hans Rosenveldt Koppel 5 Koos Groene velt Antoin Hoovers Ralph van der Kaa Piet v.d. Eijk Goof van Vliet Jeroen Rampaart Vincent Witte Koen van Dijk Jurgen Kalkman L & L Maykol de Bruyn Colinda en Jeroen Peter en Sandra André van Andel Richard Douw Patrick Puister Jan Puister F+F Ferhat Dick en Marjella Ramses van Rijn Ruud Kornaat Tim Toet Koos Kornaat Gertjan Waanders Rob v. Reeuwijk Vincent Sander Frans en Ireen René en Sandra Koppel 30 Hofman Boersma Wibo Drost S.V. Loosduinen 3 Martin Luisman Menno Molier T.v.T André Z. Oma Hartman Fred en Frans Frans en Fred Fred en Mary Mary en Fred Mary en Willy Willy en Mary Jan Hoogenraad Leon van Vliet Rutger en Titus F l o p p i e Koppel Marjan en Leen Marcel v.d. Meer Het Loosduins Elftal Voor slechts 5,- steunt u de jeugdafdeling van S.V. Loosduinen. Meldt u nu aan voor de Vijfjeslijst bij één van de jeugdcommissieleden!

27 Uitbreiding Technische Commissie bij de jeugd Met trots kan ik jullie mededelen dat Theo Plas (en niet met van de, wat per abuis in het clubblad van deze week staat) vanaf volgend seizoen de nieuwe coördinator is van de D en C jeugd. Voortschrijdende inzichten hebben er toe geleid dat de functie van de coördinator E, F en MP per volgend seizoen gesplitst wordt. Erik Flinterman heeft er voor gekozen om volgend seizoen de MP en de F onder zijn hoede te nemen. De indeling van de TC wordt ingaande het nieuwe seizoen als volgt: Coördinator A en B : Ralph van der Kaa Coördinator C en D : Theo Plas Coördinator E : Ramon Fonhof Coördinator MP en F : Erik Flinterman Hoofd jeugdopleiding : Kees van der Kolk Theo versterkt vanaf heden al de TC, omdat er hard wordt gewerkt om de jeugdtrainers voor het volgend seizoen vast te leggen. Ik wens Theo veel succes met de invulling van zijn nieuwe uitdagingen. Peter Keyzer, jeugdvoorzitter S.V. Loosduinen SPORTIVITEIT, PLEZIER EN RESPECT Wat doe jij om voetbal leuk te houden?

28 Toernooikalender S.V. Loosduinen voorjaar 2015 Team 4 april 2015 Paaszaterdag inhaal/beker maandag 6 april e Paasdag maandag 27 april 2015 Koningsdag zaterdag 2 t/m maandag 4 mei 2015 inhaal/beker dinsdag 5 mei 2015 Bevrijdingsdag meivakantie zaterdag 9 mei 2015 inhaal/beker woensdag 13 mei 2015 donderdag 14 mei 2015 Hemelvaartsdag zaterdag 16 mei 2015 nog programma zaterdag 23 mei 2015 Pinkster zaterdag inhaal/beker-tent? maandag 25 mei e Pinksterdag tent? B1 B2 THUISTOERNOOI uur THUISTOERNOOI uur RKAVV C1 WK bij SC Monster 09:00-16:00 JEUGDKAMP THUISTOERNOOI uur C2 JEUGDKAMP D1 D2 D3 E1 HBS 08:30-13:00 THUISTOERNOOI uur THUISTOERNOOI uur WK bij FC 's- Gravenzande 10:00-16:00 JEUGDKAMP JEUGDKAMP JEUGDKAMP JEUGDKAMP THUISTOERNOOI uur DUNO D4 9:00 uur SC Monster E2 ochtend THUISTOERNOOI uur Wateringse Veld GONA VV Katwijk THUISTOERNOOI uur E2 JEUGDKAMP RKAVV THUISTOERNOOI uur E3 E4 E5 THUISTOERNOOI uur THUISTOERNOOI uur THUISTOERNOOI uur JEUGDKAMP SVC'08 JEUGDKAMP JEUGDKAMP F1 Die Haghe JEUGDKAMP F2 JEUGDKAMP F3 MF1 (8:8) MF2 (8:8) THUISTOERNOOI uur JEUGDKAMP JEUGDKAMP JEUGDKAMP DUNO F4 9:00-12:15 uur THUISTOERNOOI uur SC Monster E7 ochtend VV Katwijk middag VV Katwijk ochtend DUNO E6 9:00 uur THUISTOERNOOI uur THUISTOERNOOI uur THUISTOERNOOI uur Bijgewerkt t/m 1 april 2015 ingeschreven, nog niet bevestigd Informatie over jeugdtoernooien bij Koos Kornaat, of KoosKornaat@ziggo.nl ingeschreven en bevestigd vrijdag 29 mei 2015 LOSDUN OPEN darttoernooi LOSDUN OPEN darttoernooi LOSDUN OPEN darttoernooi LOSDUN OPEN darttoernooi LOSDUN OPEN darttoernooi LOSDUN OPEN darttoernooi LOSDUN OPEN darttoernooi LOSDUN OPEN darttoernooi LOSDUN OPEN darttoernooi LOSDUN OPEN darttoernooi LOSDUN OPEN darttoernooi LOSDUN OPEN darttoernooi LOSDUN OPEN darttoernooi LOSDUN OPEN darttoernooi LOSDUN OPEN darttoernooi zaterdag 30 mei 2015 woensdag 3 juni 2015 vrijdag 5 juni 2015 zaterdag 6 juni 2015 FAMILIEDAG FAMILIEDAG FAMILIEDAG FAMILIEDAG FAMILIEDAG FAMILIEDAG Full Speed FAMILIEDAG FAMILIEDAG FAMILIEDAG DIABETES CUP bij GDA uur DIABETES CUP bij GDA uur reisje Duitsland FAMILIEDAG FAMILIEDAG FAMILIEDAG FAMILIEDAG FAMILIEDAG RKDEO comb met F2 RKDEO comb met F1 FAMILIEDAG FAMILIEDAG FAMILIEDAG zaterdag 13 juni 2015 DWO hele dag

29 VERSLAGEN: : DVV Delft pas laat op schot tegen S.V. Loosduinen 0-6 Dick Tweede klasser DVV Delft begon voortvarend aan het duel in de tweede ronde van het Haaglanden Voetbal Toernooi bij vierde klasser S.V. Loosduinen en kreeg al snel de nodige kansen. S.V. Loosduinen verscheen ook een paar keer voor het Delftse doel. Na 35 minuten spelen nam DVV Delft de leiding via Rick den Toom, die de bal uit een vrije trap binnenschoot: 0-1. Vlak voor de thee (44e minuut) werd Anthony Sintniklaas een mooie korte steekbal door Bob van Driel in stelling gebracht. Sintniklaas hoefde de bal alleen maar te verlengen: 0-2. In het begin van de tweede helft kregen de Loosduiners een aantal goede kansen. Zo kopte Jeroen Rampaart fraai in, maar redde de doelman van DVV Delft. Pas een kwartier voor tijd, en na een aantal wissels, was de batterij van de equipe van trainer Richard Douw op en kon Khalid Ouled Haddou met het hoofd de derde Delftse treffer produceren: 0-3. In de slotfase scoorde Bob van Driel in een één tegen één situatie met doelman Danny Blanc de 0-4. In de laatste twee minuten van de wedstrijd maakte DVV Delft via Youri de Vreede en Khalid Ouled Haddou het halve dozijn pas vol: : Effectief Te Werve wint van een gehavend S.V. Loosduinen met 1-3 Dick S.V. Loosduinen lijkt te zijn afgehaakt in de strijd om een plaats in de nacompetitie na de 1-3 thuisnederlaag tegen een effectief spelend Te Werve. In een wedstrijd met een hoofdrol voor Redouan Azougagh, die driemaal scoorde op een nat Madestein. In een rommelige wedstrijd was de ruststand 0-1. Na de thee maakten de Blauwwitten al snel gelijk, maar werd de wedstrijd door de bezoekers beslist met nog twee doelpunten. Bij de Loosduiners, waren o.a. door blessureleed Jean-Paul Alleblas, Jurgen Kalkman, Nathan Navarro en Dylan Zoutendijk afwezig en Tim Hofman geschorst. Vlak voor de wedstrijd haakte ook de zieke Anton Habes af, waardoor er voor het eerst een basisplaats was voor Remco Krens. Dit was het ook weer het geval voor de 17 jarige Damian van der Horst, die nu voorin mocht beginnen.

30 Al snel nam Te Werve het initiatief in de wedstrijd en werden de Loosduiners teruggedrongen. Met lange ballen werd getracht de spitsen Spijksma en Van der Horst te bereiken, maar met de wind mee lukte dit niet vaak. Na 12 minuten stond de 0-1 al op het bord. Een goede en snelle aanval over links werd door Redouan Azougagh ingetikt. Het Loosduinse middenveld had het moeilijk tegen deze technisch vaardige ploeg, waartegen uit nog wel met 1-4 van was gewonnen. In het verloop van de eerste helft waren weinig kansen te zien aan beide zijden. Bij de thuisploeg waren Sam van Poorten, ook met geel bestraft na een onbesuisde actie door scheidsrechter Kortekaas, en Robert-Jan Spijksma met een kopbal wel dichtbij de gelijkmaker. Michael Ligtelijn ontsnapte wel aan een kaart, na ook een onbesuisde actie. Het beste spel was van de bezoekers, die in de 22e minuut aanvoerder Zakarya Faloun met een blessure al naar de kant zagen gaan. Zijn invaller was de 41-jarige James van Regteren. Dit ging niet ten koste van het spel, want bij de gehavende thuisploeg ontbrak de echte kwaliteit om goed tegenstand te bieden. Het Loosduinse middenveld met Tibor Lem, Samir Dirkse en Jeroen Rampaart kende een moeilijke middag. Toch was het in de 50e minuut raak voor de thuisploeg. Een vrije trap van aanvoerder Justin Derlagen werd fraai ingekopt door Sam van Poorten, 1-1. De vreugde was van korte duur, want twee minuten later was het weer Redouan Azougah die scoorde. Zijn schot van links werd door Remco Krens van richting veranderd en maakte doelman Danny Blanc kansloos, 1-2. De thuisploeg was nog dichtbij de gelijkmaker, maar het schot van Michael Ligtelijn ging via de lat over het doel van doelman Kwidana. Niet veel later liep ook Justin Derlagen tegen geel op, zijn vierde dit seizoen. In de 69e minuut viel de definitieve beslissing, weer was het Redouan Azougah, tegen wie Ferhat Ersoy een moeilijk middag had, die nu van ver fraai het net vond, 1-3. Met de invallers Ralph van der Kaa en debuterende 19-jarige Wouter Kok probeerden de trainers Douw en Puister nog iets te forceren, maar verder dan een schot na een solo van Sam van Poorten, dat werd gekeerd door de doelman, kwamen de Loosduiners niet op deze herfstachtige middag in maart. Te Werve kon het doel ook niet meer vinden, ondanks een aantal mogelijkheden door de risico s die de Loosduiners namen. Hoewel Vredenbuch en Maasdijk ook verloren is het voor de Loosduiners te hopen dat de neerwaartse spiraal van de afgelopen weken, twee nederlagen op rij, snel wordt doorbroken om het seizoen niet als een nachtkaars uit te zien gaan.

31 Maar met het vooruitzicht van de komend weken met wedstrijden tegen PGS/Vogel en Maasdijk gaat dat een zware klus worden met het huidige beschikbare materiaal. Honselersdijk C2 S.V. Loosduinen C1 Theo Vandaag was het wel heel vroeg verzamelen in de Dijk voor de wedstrijd tegen de plaatselijke Honselers. We speelden op kunstgras onder barre omstandigheden. Wind, kou en regen is leuk voor kromme jongens maar niet om te voetballen. Dat was de eerste minuten te zien want voordat Loosduinen door had dat de wedstrijd was begonnen stonden we al met 2 0 achter. Een verkeerde inschatting op een hoge bal en het niet kort dekken op de snelle spitsen waren keeper Chesley fataal. Er werden direct wat mensen van positie gewisseld en zo konden we aan de eigenlijke wedstrijd beginnen. Zonder Gino want die moeten we even missen i.v.m. spierproblemen. Onze mannen waren na het zwakke begin oppermachtig op het middenveld met Kris, Jadley en Titus aan de bal en Ronald als extra voor de aansluiting. Omdat ook Tyrone en Collin goed doorkwamen was het wachten op de aansluitingstreffer. Het duurde wel even voordat die viel. Eerst werden er wat kansen gemist maar Jadley maakte alweer zijn zoveelste doelpunt uit een vrije trap (wat een wapen is dat toch). Loosduinen was veel beter en gaf nul kansen weg in de eerste helft maar scoorde ook niet meer. De tegenstander kon hier niet veel tegenover zetten. Constant duwen en trekken en ook wat racistische opmerkingen werden niet geschuwd. De emoties liepen even wat hoog op maar dat werd door de Loosduinse leiding goed opgelost. In de rust was iedereen het er over eens dat deze wedstrijd niet verloren kon en dat de tegenstander voetballend moest worden afgestraft. Nu is voetbal is niet altijd logisch maar Loosduinen begon erg goed. Vastzetten van de tegenstander en veelal de diepte zoeken via Damian en Kubilay. Redouan was inmiddels ook het team komen versterken maar moest al na vijf minuten afhaken met een rugblessure. Honselersdijk had het moeilijk en een tiental corners in een kort tijdsbestek waren het gevolg. De gelijkmaker viel op een goed moment. Mitchel knalde met nog twintig minuten op de klok de 2 2 binnen. Toen werd het nog eenmaal zweten. Vanaf de aftrap werd Honserlersdijk gevaarlijk. Keeper Chesley was geklopt maar aanvoerder Koen wist met een sliding de bal net voor de lijn tegen te houden. Dit was tevens de laatste mooie aktie die de tegenstander kon brengen. Verder was het weer mekkeren, tijdrekken en doorlopen op spelers als de bal weg was. Omdat David, Dave en Koen het achterin toch wel dicht hielden werd met nog een paar minuten op de klok Mitchel naar voren gestuurd. Hij liep op een verre uittrap, gaf voor op Collin en die scoorde de 2 3. Het behoeft geen uitleg dat deze uitslag zeer terecht was. De vreugde was groot na het laatste fluitsignaal en in de kleedkamer werd iedereen gecomplimenteerd met de geweldige inzet want die was HELEMAAL GOUD. Volgende week een vrije zaterdag en tweede paasdag het WK.

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup.

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup. 2 Terrein: Sportpark Madestein, Madesteinweg 17, Den Haag, Telefoon: 070-3978920 Secretariaat: p/a Valkenierstraat 9, 2694 BN s-gravenzande Telefoon: 0174-420578 of 06-10570872; E-mail: secretaris@svloosduinen.nl

Nadere informatie

Ook vandaag is het allerbelangrijkste natuurlijk het voetbalplezier van onze kinderen, dat staat op nummer 1.

Ook vandaag is het allerbelangrijkste natuurlijk het voetbalplezier van onze kinderen, dat staat op nummer 1. 2 Terrein: Sportpark Madestein, Madesteinweg 17, Den Haag, Telefoon: 070-3978920 Secretariaat: p/a Valkenierstraat 9, 2694 BN s-gravenzande Telefoon: 0174-420578 of 06-10570872; E-mail: secretaris@svloosduinen.nl

Nadere informatie

Ook vandaag is het allerbelangrijkste natuurlijk het voetbalplezier van onze kinderen, dat staat op nummer 1.

Ook vandaag is het allerbelangrijkste natuurlijk het voetbalplezier van onze kinderen, dat staat op nummer 1. 2 Terrein: Sportpark Madestein, Madesteinweg 17, Den Haag, Telefoon: 070-3978920 Secretariaat: p/a Valkenierstraat 9, 2694 BN s-gravenzande Telefoon: 0174-420578 of 06-10570872; E-mail: secretaris@svloosduinen.nl

Nadere informatie

Samen met u kunnen wij er een gezellige dag van maken, waar onze voetballende kinderen met plezier aan terug denken.

Samen met u kunnen wij er een gezellige dag van maken, waar onze voetballende kinderen met plezier aan terug denken. 2 Terrein: Sportpark Madestein, Madesteinweg 17, Den Haag, Telefoon: 070-3978920 Secretariaat: p/a Valkenierstraat 9, 2694 BN s-gravenzande Telefoon: 0174-420578 of 06-10570872; E-mail: secretaris@svloosduinen.nl

Nadere informatie

20e Westlands. vv Maasdijk. D-Pupillen Kampioenschap. 2e Paasdag - 5 April 2010

20e Westlands. vv Maasdijk. D-Pupillen Kampioenschap. 2e Paasdag - 5 April 2010 20e Westlands D-Pupillen Kampioenschap 2010 vv Maasdijk 2e Paasdag - 5 April 2010 VOORWOORD Beste voetbalvrienden, Ook dit jaar hebben wij van VV Maasdijk weer de gelegenheid om het Westlands D kampioenschap

Nadere informatie

Mini-F Competitie. Deelnemende clubs VOORJAAR 2015 27 januari 2015

Mini-F Competitie. Deelnemende clubs VOORJAAR 2015 27 januari 2015 Deelnemende clubs VOORJAAR 2015 27 januari 2015 Club Contactpersoon Email Mobiel Starttijd Sportclub Monster (A) Jack v Beek Jack.vanbeek@sportclubmonster.nl 06-22477986 09:00 Naaldwijk (B) Wouter van

Nadere informatie

Polanenbokaal toernooi. Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013

Polanenbokaal toernooi. Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013 Polanenbokaal toernooi Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013 1982-32ste Editie - 2013 s Nachts lenzen dragen en overdag scherp zien zonder bril of lenzen. Het is de modernste manier

Nadere informatie

Loting 2 e ronde HV/Omroep West Toernooi 2014 C1-cup

Loting 2 e ronde HV/Omroep West Toernooi 2014 C1-cup Loting 1 e ronde HV/Omroep West Toernooi 2014 C1-cup hvv Hercules C1 - SVH C1 DWO C1 - dvv Delft C1 VUC C1 - Quick Steps C1 Quintus C1 - ODB C1 Haagse Hout C1 - Leidschenveen C1 Vredenburch C1 - DSVP C1

Nadere informatie

VOORWOORD. Het jeugdbestuur van Sportclub Monster.

VOORWOORD. Het jeugdbestuur van Sportclub Monster. VOORWOORD In dit jubileumjaar strijden op Sportpark Polanen in Monster voor maar liefst de 25-ste keer de C1-teams van verenigingen uit de regio om het Westlands Kampioenschap voor C-junioren. Dit jaar

Nadere informatie

VOORWOORD. De jeugdcommissies van VV Monster en SV Polanen.

VOORWOORD. De jeugdcommissies van VV Monster en SV Polanen. VOORWOORD Zoals elk jaar op 2 e paasdag strijden op ons Sportpark Polanen in Monster de C1-teams van verschillende verenigingen uit de regio Westland om het fel begeerde Westlands Kampioenschap voor C-junioren.

Nadere informatie

10 e. Zaterdag 13 mei 2017: JO13 & JO15. Zaterdag 20 mei 2017: JO9 & JO11

10 e. Zaterdag 13 mei 2017: JO13 & JO15. Zaterdag 20 mei 2017: JO9 & JO11 10 e Zaterdag 13 mei 2017: JO13 & JO15 Zaterdag 20 mei 2017: JO9 & JO11 Inhoud: Reglementen... 3 TIPS VOOR DE OUDERS OP HET TOERNOOI... 4 Poule-indelingen... 5 Even over: DVC Delft... 6 Portret van...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden, nr. 69, januari 2015

Nieuwsbrief Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden, nr. 69, januari 2015 Nieuwsbrief Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden, nr. 69, januari 2015 Cursisten hsv Escamp, Laakkwartier en SVC 08 geslaagd voor Module Pupillen en Voetbal De afgelopen weken werd er op doordeweekse avonden

Nadere informatie

PROGRAMMA-BOEKJE. 28e editie Westlands B-Kampioenschap DE EREGALLERIJ. Poule A. Poule B. Poule C

PROGRAMMA-BOEKJE. 28e editie Westlands B-Kampioenschap DE EREGALLERIJ. Poule A. Poule B. Poule C 28e editie Westlands B-Kampioenschap 06-04-2015 DE EREGALLERIJ 1989 's-gravenzandse sv 1990 vv Lyra 1991 's-gravenzandse sv 1992 vv Naaldwijk 1993 vv Lyra 1994 niet gespeeld 1995 Velo 1996 vv Lyra 1997

Nadere informatie

DIE HAGHE TOERNOOIEN MAANDAG 27 APRIL 2015

DIE HAGHE TOERNOOIEN MAANDAG 27 APRIL 2015 INHOUD 3. INLEIDING TOERNOOICOMMISSIE 4. GESCHIEDENIS VAN S.V. DIE HAGHE 5. TOERNOOIREGLEMENT 7. HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN 8. ROUTEBESCHRIJVING EN OVERZICHT COMPLEX 9. DEELNEMERSOVERZICHT 10. KLEEDKAMERINDELING

Nadere informatie

HVC 10. Het ID2M Bouwmanagement Jeugdtoernooi voor C- en D-junioren Programmaboekje 17 mei 2014

HVC 10. Het ID2M Bouwmanagement Jeugdtoernooi voor C- en D-junioren Programmaboekje 17 mei 2014 HVC 10 Het ID2M Bouwmanagement Jeugdtoernooi voor C- en D-junioren Programmaboekje 17 mei 2014 Locatie: Sportpark de Rondgang Rondgang 10 3151 BP Hoek van Holland 0174-383070 Hvc10jeugdtoernooien@gmail.com

Nadere informatie

Opgericht 1 september 1936

Opgericht 1 september 1936 Programmaboekje Jeugdtoernooien S.V. Loosduinen 2014 Opgericht 1 september 1936 Alle prijzen voor de jeugdtoernooien bij SV Loosduinen zijn geleverd door onze sponsor DOMBURG SPORTPRIJZEN 2 Terrein: Sportpark

Nadere informatie

Mini-F Competitie. Jack v Beek Sportclub Monster 3/4 teams. Naaldwijk 2 teams

Mini-F Competitie. Jack v Beek Sportclub Monster 3/4 teams. Naaldwijk 2 teams Deelnemende clubs WESTLAND COMPETITIE Club Contactpersoon Email Mobiel Sportclub Monster 3/4 teams Jack v Beek Jack.vanbeek@sportclubmonster.nl 06-83523956 Naaldwijk 2 teams Verburch 2 teams Quintus 1/2

Nadere informatie

VOORWOORD. Adres: Sportpark Polanen Duyvenvoordestraat HN Monster Toernooi commissie:

VOORWOORD. Adres: Sportpark Polanen Duyvenvoordestraat HN Monster Toernooi commissie: 25 mei 2017 VOORWOORD Beste deelnemers, Van harte welkom bij het JO11-toernooi 2017 van Sportclub Monster op Sportpark Polanen. Vandaag zullen 34 teams in actie komen in 7 verschillende poules en strijden

Nadere informatie

JEUGD TOERNOOI. HERMAN FIGELET 7 e editie juni juni juni juni Ochtend JO8-1 en JO8-2 en TrainingsgroepO8

JEUGD TOERNOOI. HERMAN FIGELET 7 e editie juni juni juni juni Ochtend JO8-1 en JO8-2 en TrainingsgroepO8 8-9 - 10 juni 2019 HERMAN FIGELET 7 e editie JEUGD TOERNOOI 8 juni 2019 Ochtend JO8-1 en JO8-2 en TrainingsgroepO8 JO9-3 JO11-4 JO12-1 JO15-3 en JO14-1 Middag JO7-1 en JO7-2 JO11-1, JO13-1 JO10-3, JO10-5*

Nadere informatie

JUMBO NICO PAARDEKOOPER. Molenstraat 9c - MONSTER

JUMBO NICO PAARDEKOOPER. Molenstraat 9c - MONSTER 1990-29 e editie - 2018 JUMBO NICO PAARDEKOOPER Molenstraat 9c - MONSTER VOORWOORD Sportclub Monster organiseert op zaterdag 2 juni 2018 voor de 29 e keer het Jan H. van Bommel toernooi en heet u van harte

Nadere informatie

RKVV Westlandia. Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt

RKVV Westlandia. Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt 1 Ik ben een echte Westlandiaan. Een van de spelers die na dit seizoen Westlandia gaat verlaten is Jeroen Spruijt. Hij kwam bij Westlandia op 2 september 2006.

Nadere informatie

ING-Jeugdtoernooien 2017 v.v. Groote Lindt, Zwijndrecht. Zaterdag 3 juni 2017 : JO13 & JO15 Maandag 5 juni 2017 : JO7 & JO9 & JO11

ING-Jeugdtoernooien 2017 v.v. Groote Lindt, Zwijndrecht. Zaterdag 3 juni 2017 : JO13 & JO15 Maandag 5 juni 2017 : JO7 & JO9 & JO11 ING-Jeugdtoernooien 2017 v.v. Groote Lindt, Zwijndrecht Zaterdag 3 juni 2017 : JO13 & JO15 Maandag 5 juni 2017 : JO7 & JO9 & JO11 Sportvrienden, Na maanden van voorbereidingen kunnen wij met een zekere

Nadere informatie

svhoutwijk Nieuwsbrief

svhoutwijk Nieuwsbrief Nieuwsbrief nr. 1 13 svhoutwijk Nieuwsbrief Houtwijk Nieuwsbrief 2013-2014 08-02-2015 De Kantine is elke zondag open TEAM wed.nr. datum tijd thuis team uit team scheidsrechter ZA3 22208 14-2-2015 15:00

Nadere informatie

Loting 1 e ronde HV/Omroep West Toernooi 2014 C1-cup. Loting 2 e ronde HV/Omroep West Toernooi 2014 C1-cup. programma 5 maart

Loting 1 e ronde HV/Omroep West Toernooi 2014 C1-cup. Loting 2 e ronde HV/Omroep West Toernooi 2014 C1-cup. programma 5 maart Loting 1 e ronde HV/Omroep West Toernooi 2014 C1-cup hvv Hercules C1 - SVH C1 DWO C1 - dvv Delft C1 VUC C1 - Quick Steps C1 Quintus C1 - ODB C1 Haagse Hout C1 - Leidschenveen C1 Vredenburch C1 - DSVP C1

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste deelnemers,

VOORWOORD. Beste deelnemers, VOORWOORD Beste deelnemers, Van harte welkom bij het E-toernooi 2014 van Sportclub Monster op sportpark Polanen. Vandaag zullen 30 teams in actie komen in 6 verschillende poules en strijden om de eer in

Nadere informatie

S.V. LOOSDUINEN DE BLAUWWITTER

S.V. LOOSDUINEN DE BLAUWWITTER S.V. LOOSDUINEN DE BLAUWWITTER Sluit je aan bij de vrienden van S.V. Loosduinen VRIENDEN VAN Voor maar 50 euro per seizoen kunt u zich al rekenen tot de vriendenkring van S.V. Loosduinen. Als trotse sponsor

Nadere informatie

Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9

Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9 Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9 Maandag 2 april 2018 Op sportpark De Commandeur te Maasland zal voor de 26 e maal gestreden worden om het WESTLANDS KAMPIOENSCHAP voor Jeugd Onder 9. Een toernooi

Nadere informatie

Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9

Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9 Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9 Maandag 22 april 2019 Op sportpark De Commandeur te Maasland zal voor de 27 e maal gestreden worden om het WESTLANDS KAMPIOENSCHAP voor Jeugd Onder 9. Een toernooi

Nadere informatie

30 april 2014 Aanvang:10.00 uur Sportpark Hoge Bomen

30 april 2014 Aanvang:10.00 uur Sportpark Hoge Bomen Bakkerij Paul Schalke E & F-pupillen selectie toernooi Deelnemende teams: ADO Den Haag Quick ARC RCL ASWH RKDEO DHC SC Victoria`04 DSVP TOGB Excelsior Maassluis VV Den Hoorn FC 's Gravenzande Westlandia

Nadere informatie

Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015 Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015.

Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015 Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015. De hoofdsponsors van NBSVV zijn: Broersen auto s Port-Handling Moerdijk Industrial Supplies BV Beste deelnemers en vrijwilligers, Voor alweer de 19 e keer op rij organiseert NBSVV het "Gijs van Nes" bedrijventoernooi

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

Zaterdag 10 juni: JO9-1 t/m JO9-8, JO11-1 t/m JO11-8, MO11-1, MO13-1, JO13-1, JO13-2

Zaterdag 10 juni: JO9-1 t/m JO9-8, JO11-1 t/m JO11-8, MO11-1, MO13-1, JO13-1, JO13-2 PROGRAMMABOEK 3 E EDITIE JEUGDVOETBALTOERNOOI 2017 SV LEIDSCHENVEEN Zaterdag 10 juni: JO9-1 t/m JO9-8, JO11-1 t/m JO11-8, MO11-1, MO13-1, JO13-1, JO13-2 Zondag 11 juni: JO7-1 t/m JO7-4, JO9-9, JO13-3 t/m

Nadere informatie

9 e. Zaterdag 21 mei 2016: B, C & D. Zaterdag 28 mei 2016: E & F

9 e. Zaterdag 21 mei 2016: B, C & D. Zaterdag 28 mei 2016: E & F 9 e Zaterdag 21 mei 2016: B, C & D Zaterdag 28 mei 2016: E & F Inhoud: Reglementen... 3 TIPS VOOR DE OUDERS OP HET TOERNOOI... 4 Poule-indelingen... 5 Even over: DVC Delft... 6 Portret van... Jan Horsten...

Nadere informatie

Toernooiboek 3 e editie. Jeugdvoetbaltoernooi SV Leidschenveen

Toernooiboek 3 e editie. Jeugdvoetbaltoernooi SV Leidschenveen Toernooiboek 3 e editie Jeugdvoetbaltoernooi 2017 SV Leidschenveen Zaterdag 10 juni Zondag 11 juni Zaterdag 17 juni : JO9-1 t/m JO9-8, JO11-1 t/m JO11-8, MO11-1, MO13-1, JO13-1, JO13-2 : JO7-1 t/m JO7-4,

Nadere informatie

23e Westlands D-Pupillen Kampioenschap. vv Maasdijk. 2e Paasdag - 1 April 2013 VOORWOORD. Beste voetbalvrienden,

23e Westlands D-Pupillen Kampioenschap. vv Maasdijk. 2e Paasdag - 1 April 2013 VOORWOORD. Beste voetbalvrienden, VOORWOORD 23e Westlands D-Pupillen Kampioenschap 2013 vv Maasdijk Beste voetbalvrienden, Ook dit jaar hebben wij van vv Maasdijk weer de gelegenheid om het Westlands D kampioenschap te organiseren. Daarom

Nadere informatie

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012 1 2 Beste sportvrienden, Een hartelijk welkom aan alle deelnemende teams, leiders, supporters, en al die andere mensen die naar Sportpark Noord End zijn afgereisd voor het: FC Castricum WEA Jeugdtoernooi

Nadere informatie

Sluit je aan bij de vrienden van S.V. Loosduinen

Sluit je aan bij de vrienden van S.V. Loosduinen Sluit je aan bij de vrienden van S.V. Loosduinen VRIENDEN VAN Voor maar 50 euro per seizoen kunt u zich al rekenen tot de vriendenkring van S.V. Loosduinen. Zullen we vrienden worden? VRIENDEN VAN Sluit

Nadere informatie

Derdehelftal Toernooi. Zaterdag 6 juni Sportpark de haar

Derdehelftal Toernooi. Zaterdag 6 juni Sportpark de haar Derdehelftal Toernooi Zaterdag 6 juni Sportpark de haar Hoofdsponsor Sponsors Met dank aan Websites, design en social media Programmaboekje door Websites, design en social media Facebook f Logo CMYK /.ai

Nadere informatie

POLANENBOKAAL TOERNOOI. dinsdag 20 augustus woensdag 21 augustus zaterdag 24 augustus

POLANENBOKAAL TOERNOOI. dinsdag 20 augustus woensdag 21 augustus zaterdag 24 augustus POLANENBOKAAL TOERNOOI dinsdag 20 augustus woensdag 21 augustus zaterdag 24 augustus 1982-38ste Editie - 2019 Polanen Bokaal Toernooi 2019 Het voetbalseizoen wordt traditioneel door de Sportclub Monster

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 Ochtend BVCB Plus Koelhuis JO8 en JO9 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Ochtend Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis Jo8 en JO9 Jeugdtoernooi.

Nadere informatie

PINGUIN POST Is het cluborgaan van de Haagse Sportvereniging VUC. No Officieel 2 april 2018 BESTUURSMEDEDELINGEN

PINGUIN POST Is het cluborgaan van de Haagse Sportvereniging VUC. No Officieel 2 april 2018 BESTUURSMEDEDELINGEN PINGUIN POST Is het cluborgaan van de Haagse Sportvereniging VUC No. 2484 Officieel 2 april 2018 BESTUURSMEDEDELINGEN BEEINDIGEN LIDMAATSCHAP VOETBALLEDEN Ingevolge het bepaalde in ons Huishoudelijk Reglement

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. De basis voor dit unieke toernooi werd gelegd in 1952. Toen ontving Stormvogels bij de promotie in 1952

Nadere informatie

VV Katwijk Top. KrokustoernooI. woensdag 1 maart :30 uur. O7, O8, O9, O10, O11, O13 en O15

VV Katwijk Top. KrokustoernooI. woensdag 1 maart :30 uur. O7, O8, O9, O10, O11, O13 en O15 VV Katwijk Top KrokustoernooI woensdag 1 maart 2017 13:30 uur O7, O8, O9, O10, O11, O13 en O15 met onder andere: Deelnemende teams: VV Katwijk, Quick Boys, GVVV, TOGB, Excelsior Rotterdam, SC Feyenoord,

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis JO10 en JO11 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis jeugdtoernooitoernooi.

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

WESTLAND- CUP Een speciaal woord van dank in dit kader zijn wij verschuldigd aan onze trouwe hoofdsponsor: GRONDWERKBEDRIJF WESTLAND

WESTLAND- CUP Een speciaal woord van dank in dit kader zijn wij verschuldigd aan onze trouwe hoofdsponsor: GRONDWERKBEDRIJF WESTLAND Op sportpark e Commandeur te Maasland zal voor de 22 e maal gestreden worden om het WESTLANS KAMPIOENSCHAP voor Fpupillen. Een toernooi dat elk jaar garant staat voor strijd, spanning en spektakel. Een

Nadere informatie

Natuurlijk kan een toernooi niet zonder spelregels. Hieronder volgen de regels zoals ze zullen gelden gedurende het gehele toernooi.

Natuurlijk kan een toernooi niet zonder spelregels. Hieronder volgen de regels zoals ze zullen gelden gedurende het gehele toernooi. Reglementen (Mini-F uitgezonderd) Natuurlijk kan een toernooi niet zonder spelregels. Hieronder volgen de regels zoals ze zullen gelden gedurende het gehele toernooi. Het eerst genoemde team zal het doel

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

E-pupillen Netwerktoernooi Zondag 16 november 2014 ADO DEN HAAG JEUGDOPLEIDING

E-pupillen Netwerktoernooi Zondag 16 november 2014 ADO DEN HAAG JEUGDOPLEIDING HELPT U MEE? Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamer. U kunt deze afgeven in de bestuurskamer bij de toernooileiding. Alle teams zijn verplicht reserveshirts mee te nemen. Wij verzoeken de

Nadere informatie

Sluit je aan bij de vrienden van S.V. Loosduinen

Sluit je aan bij de vrienden van S.V. Loosduinen Sluit je aan bij de vrienden van S.V. Loosduinen VRIENDEN VAN Voor maar 50 euro per seizoen kunt u zich al rekenen tot de vriendenkring van S.V. Loosduinen. Zullen we vrienden worden? VRIENDEN VAN Sluit

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

Zaterdag 8 januari 2011 organiseert d.v.v. Delft op sportpark Kerkpolder. Deelnemende teams:

Zaterdag 8 januari 2011 organiseert d.v.v. Delft op sportpark Kerkpolder. Deelnemende teams: Zaterdag 8 januari 0 organiseert d.v.v. Delft op sportpark Kerkpolder 5 e Stad Delft C-CUP Deelnemende teams: Concordia C D.v.v. Delft C DHC C DVC C Full Speed C SEP C Vitesse Delft C Wippolder C Te winnen

Nadere informatie

Op de toernooidagen verzorgt v.v. SVH zoals vanouds ook weer o.a..een snoepstand, barbecue, ijskar, poffertjeskraam, en een loterij etc.

Op de toernooidagen verzorgt v.v. SVH zoals vanouds ook weer o.a..een snoepstand, barbecue, ijskar, poffertjeskraam, en een loterij etc. Voorwoord. Welkom op de Herman Figelet Voetbal toernooien van voetbalvereniging SVH. De toernooien vinden plaats op zondag 20 mei en maandag 21 mei. In deze brochure vindt u meer informatie hierover. Onze

Nadere informatie

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2 Pagina 1 Deelnemende Clubs Pagina 2 Beste deelnemer, Van harte welkom bij de 2018 editie van het VSC Jeugdvoetbaltoernooi! In dit programmaboekje vindt u alle informatie die nodig is om aan het toernooi

Nadere informatie

Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen

Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen Concordia Delft DHC DHL Oliveo SEP Vitesse Delft Wippolder Spelvreugde, sportiviteit en leuk voetbal

Nadere informatie

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV Toernooiboekje Mede mogelijk gemaakt door Beste deelnemers aan het Plus Post Hemelvaarttoernooi, SEV wil jullie graag van harte welkom heten op het jaarlijks terugkerende

Nadere informatie

Westlands Kampioenschap F-pupillen 2017

Westlands Kampioenschap F-pupillen 2017 Westlands Kampioenschap pupillen 2017 Maandag 17 April 2017 MVV '27 Op sportpark De Commandeur te Maasland zal voor de 25 e maal gestreden worden om het WSTLANDS KAMPIONSCHAP voor pupillen. en toernooi

Nadere informatie

Welkom bij Voetbal Vereniging Oost Rotterdam,

Welkom bij Voetbal Vereniging Oost Rotterdam, Welkom bij Voetbal Vereniging Oost Rotterdam, Ook in 2012 organiseert V.V.O.R. jeugdtoernooien, dit jaar alleen voor de F en E pupillen. Het was dit jaar moeilijker dan voorheen om een goed gevuld toernooi

Nadere informatie

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen Beste allen, Het seizoen 2016-2017 loopt op het eind. En het was een mooi jaar. Twee teams in JO11 zijn kampioen geworden. De JO11-1 in de hoofdklasse en de JO11-2 in

Nadere informatie

Welkom bij Voetbal Vereniging Oost Rotterdam,

Welkom bij Voetbal Vereniging Oost Rotterdam, Welkom bij Voetbal Vereniging Oost Rotterdam, Ook in 2014 organiseert V.V.O.R. jeugdtoernooien, het traditionele pupillentoernooi met Pasen en in mei D en C teams en in juni onze meidenteams. Op zaterdag

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017 S.V. DEN HOORN Toernooi JO-11 13 mei 2017 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen JO9 & JO11 toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

E Toernooi. 4 Juni Sponsor:

E Toernooi. 4 Juni Sponsor: E Toernooi 4 Juni 2016 Sponsor: Voorwoord Geachte voetballiefhebber, Welkom! Met het woord voetballiefhebber denk ik u allemaal aan te kunnen spreken. Uiteraard de voetballers zelf, maar zeker ook de begeleiders

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016 S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

23 November ALGEMENE LEDENVERGADERING DONDERDAG 8 DECEMBER A.S. OM UUR IN DE O.D.B.KANTINE

23 November ALGEMENE LEDENVERGADERING DONDERDAG 8 DECEMBER A.S. OM UUR IN DE O.D.B.KANTINE O.D.B.NIEUWS 23 November 2016. ALGEMENE LEDENVERGADERING DONDERDAG 8 DECEMBER A.S. OM 21.00 UUR IN DE O.D.B.KANTINE AGENDA: 1.Opening door de Voorzitter. 2.Ingekomen stukken. 3.Notulen van de vorige Ledenvergadering.

Nadere informatie

Het BFC F-pupillen toernooi

Het BFC F-pupillen toernooi Het BFC F-pupillen toernooi Zaterdag 30 mei 2015 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl BFC F-pupillen Toernooi, zaterdag 30 mei 2015 Bussum, mei 2015 Beste sportvrienden,

Nadere informatie

S.V. LOOSDUINEN DE BLAUWWITTER

S.V. LOOSDUINEN DE BLAUWWITTER S.V. LOOSDUINEN DE BLAUWWITTER Sluit je aan bij de vrienden van S.V. Loosduinen VRIENDEN VAN Voor maar 50 euro per seizoen kunt u zich al rekenen tot de vriendenkring van S.V. Loosduinen. Als trotse sponsor

Nadere informatie

BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL

BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL Beste leden van BVV Barendrecht, Hierbij ontvangt u voor de 1 e maal de Zomerspecial van BVV Barendrecht. Ook gedurende de zomervakantie zitten wij zeker niet stil

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Programmaboekje. Toernooien DHC. zaterdag 31 mei Aad Keukens-toernooi (E-jeugd)

Programmaboekje. Toernooien DHC. zaterdag 31 mei Aad Keukens-toernooi (E-jeugd) Delftse Voetbalvereniging D.H.C. Programmaboekje Toernooien DHC zaterdag 31 mei 2014 Aad Keukens-toernooi (E-jeugd) Alexandria 66 Be Fair DHC GDA Hoofddorp Leidschenveen fc Maense Scheveningen SHO SVH

Nadere informatie

Vrijwilligersprotocol

Vrijwilligersprotocol Vrijwilligersprotocol 1. Inleiding : Op de Algemene Ledenvergadering van 04 november 2009 is het voorgenomen besluit aanvaard om, ingaande seizoen 2010-2011, een vrijwilligersbijdrage in te voeren voor

Nadere informatie

VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de. Dûh Boeah bokaal. EKC vrouwenvoetbaltoernooi 7 tegen 7

VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de. Dûh Boeah bokaal. EKC vrouwenvoetbaltoernooi 7 tegen 7 VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de Dûh Boeah bokaal EKC vrouwenvoetbaltoernooi 7 tegen 7 Datum: 15 juni 2019 Aanvang: 13:30 uur Terrein: Sportpark Westerklooster, Kloosterburen Voorwoord

Nadere informatie

Zaterdag 4 januari 2014 organiseert D.V.V. Delft op sportpark Kerkpolder. Deelnemende teams: D.V.V. Delft C1 Concordia C1 DHC C1 SEP C1

Zaterdag 4 januari 2014 organiseert D.V.V. Delft op sportpark Kerkpolder. Deelnemende teams: D.V.V. Delft C1 Concordia C1 DHC C1 SEP C1 Tel. clubgebouw 05 560 6 Zaterdag januari 0 organiseert D.V.V. Delft op sportpark Kerkpolder 8 e Stad Delft CCUP Deelnemende teams: D.V.V. Delft C Concordia C DHC C SEP C Den Hoorn C DHL C Vitesse Delft

Nadere informatie

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen.

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en

Nadere informatie

VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016

VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 Sportpark Koningsweg Koningsweg 139 3585 LA Utrecht VSC Utrecht Jeugdtoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 Hartelijk welkom op sportpark Koningsweg waar voor

Nadere informatie

Vinyl-design. G seniorenvoetbal TOERNOOI

Vinyl-design. G seniorenvoetbal TOERNOOI Vinyl-design G seniorenvoetbal TOERNOOI 25 augustus 2018 De sponsors die dit toernooi mede mogelijk maken: VOORWOORD VAN DE TOERNOOICOMMISSIE. D.V.V. Delft heet u van harte welkom op alweer het 8 e Vinyl

Nadere informatie

WESTLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN ZAALVOETBAL 2013. ZATERDAG 21 december

WESTLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN ZAALVOETBAL 2013. ZATERDAG 21 december WESTLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN ZAALVOETBAL 2013 ZATERDAG 21 december Sportiviteit boven alles! Aan het woord: Toernooicommissie v.v. Verburch: - 2 - Aan het woord: Toernooicommissie v.v. Verburch: Als toernooicommissie

Nadere informatie

Onze hoop is dat alle teams zich inzetten om een leuk, gezellig maar vooral sportief toernooi te spelen.

Onze hoop is dat alle teams zich inzetten om een leuk, gezellig maar vooral sportief toernooi te spelen. Voorwoord: Beste sportvrienden, Welkom op ons sportpark Espendonk. Voor dit jaar staan er toernooien gepland op 16 juni voor de JO7, JO9, JO13 Hoofdklasse /3 e divisie en voor de JO15 categorieën en op

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2 KONILIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Jeugd Meer voetbal per m2 Vaker voetballen, sneller denken en sneller handelen Vaker voetballen in de zaal, op de straat en op het veld, leidt tot betere

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 Beste sportvrienden, Dit jaar wordt voor de 31 e keer het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn georganiseerd. De organisatie

Nadere informatie

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Zondag 22 juni 2014 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl DEELNEMERSVELD BFC JEUGDTOERNOOIEN 2014 Bussum, juni 2014 Beste

Nadere informatie

Zaterdag 25 mei en 1 juni

Zaterdag 25 mei en 1 juni PROGRAMMA PUPILLEN TOERNOOI 2013 Zaterdag 25 mei en 1 juni Voorwoord Beste voetbalvrienden, Allereerst wil ik u en jou een warm welkom heten op ons sportcomplex aan de Broekveldselaan in Bodegraven. Met

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Programma en Plattegrond. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag. Spelregels en reglementen

INHOUDSOPGAVE. Programma en Plattegrond. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag. Spelregels en reglementen INHOUDSOPGAVE Pagina 2. Pagina 3. Woord van Welkom Algemene informatie Pagina 5. Pagina 6. Routebeschrijving Programma en Plattegrond Pagina 7. Pagina 8. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag

Nadere informatie

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2014. DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2014. DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2014 DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor de toernooien die gehouden worden op: zaterdag

Nadere informatie

Sluit je aan bij de vrienden van S.V. Loosduinen

Sluit je aan bij de vrienden van S.V. Loosduinen Sluit je aan bij de vrienden van S.V. Loosduinen VRIENDEN VAN Voor maar 50 euro per seizoen kunt u zich al rekenen tot de vriendenkring van S.V. Loosduinen. Zullen we vrienden worden? VRIENDEN VAN Sluit

Nadere informatie

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD!

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! Han Bastiaanstoernooi JO13- en JO15- jeugd 21 mei 2017 ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! 1 Zonder de hulp van deze sponsoren en niet in de minste plaats onze grote groep aan vrijwilligers

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018

de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018 de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018 1 DEELNEMERS 2 Inhoudsopgave Blz. 2 Blz. 3 Blz. 4 Blz. 5 Blz. 6 Blz. 7 Blz. 8 Blz. 9 Blz. 10 Blz. 11 Blz. 12 Deelnemende clubs Inhoudsopgave Welkomstwoord Toernooi

Nadere informatie

Een prachtig toernooi met een rijke historie dat we ook dit jaar met veel plezier hebben kunnen organiseren.

Een prachtig toernooi met een rijke historie dat we ook dit jaar met veel plezier hebben kunnen organiseren. H.I. Ambacht, mei 2013 Beste voetbalvrienden, Met trots presenteren wij u voor het negende jaar dit programmaboekje. De laatste drie jaar is De Heer Groep hoofdsponsor en naamgever van dit toernooi. Onder

Nadere informatie

De 12 e Stad Delft C-CUP

De 12 e Stad Delft C-CUP Zaterdag 7 januari 07 organiseert D.V.V. Delft op sportpark Kerkpolder De e Stad Delft C-CUP Deelnemende teams: D.V.V. Delft Concordia DHC DVC DHL SEP Full Speed Wippolder Te winnen titels: Wie wordt het

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI F JEUGD

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI F JEUGD GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI F JEUGD 24 mei 2015, middag Inhoud Terrein : Sportcomplex de Roggewoning Welkom 3 Deelnemende verenigingen 4 Wedstrijd- en invulschema s 5 indeling 11 Toernooi regelement 12-2

Nadere informatie

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 www.svjuliana32.nl T: @svjuliana32 toernooien@svjuliana32.nl Een woord vooraf Natuurlijk als eerst een woord

Nadere informatie

JUUN toernooi 2016 VV Krabbendijke

JUUN toernooi 2016 VV Krabbendijke JUUN toernooi 2016 VV Jeugdtoernooien : 20 mei B-junioren 21 mei Mini, F en E pupillen 28 mei D en C Sportkantine VV Beste deelnemer, Welkom op de elfde editie van het Juun toernooi. Wij als VV zijn weer

Nadere informatie

Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017

Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017 Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017 Deelnemende D1 teams AFC'34 D1 ARC D1 DHC D1 Excelsior Maassluis D1 Jodan Boys D1 JEKA D1 Deelnemende C1 teams AFC'34 C1 DHC C1

Nadere informatie

E-TOP. Toernooi. 9 tegen

E-TOP. Toernooi. 9 tegen E-TOP Toernooi Maart 2013 9 tegen 9 WELKOM OP SPORTPARK DE WOLFSKAMER NAMENS ONZE SPONSOREN VAN DE JEUGD: HOOFDSPONSOR: Subsponsors: Beste voetballiefhebber, Namens HSV De Zuidvogels heet ik iedereen van

Nadere informatie

Toernooi-informatie DHC JO9 - categorie Zaterdag 13 mei 2017 DOC PIJL TOERNOOI

Toernooi-informatie DHC JO9 - categorie Zaterdag 13 mei 2017 DOC PIJL TOERNOOI Toernooi-informatie DHC JO9 - categorie Zaterdag 13 mei 2017 DOC PIJL TOERNOOI Woord vooraf van de jeugdvoorzitter Trainers,spelers,ouders en andere bezoekers, Wij heten U van harte welkom op ons mooie

Nadere informatie

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur 1. Opening 2. Mededelingen 3. Wie doet wat in het Jeugdbestuur? 4. Jeugdbeleidsplan 5. Competitie-indeling 6. Verantwoordelijkheden ouders 7. Rondvraag 8.

Nadere informatie

Dûh Boeah bokaal. VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de

Dûh Boeah bokaal. VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de Dûh Boeah bokaal Datum: 20 mei 2017 Aanvang: 13:00 Terrein: Sportpark Westerklooster, Kloosterburen 2 Voorwoord Kloosterburen, mei 2017 Voorafgaand aan

Nadere informatie